STÆRK EFTERUDDANNELSE. MASSER AF FORDELE. OPTIMAL TOTALØKONOMI. ARDEX PRÆSENTERER

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "STÆRK EFTERUDDANNELSE. MASSER AF FORDELE. OPTIMAL TOTALØKONOMI. ARDEX PRÆSENTERER"

Transkript

1 STÆRK EFTERUDDANNELSE. MASSER AF FORDELE. OPTIMAL TOTALØKONOMI. ARDEX PRÆSENTERER

2

3 NU VIL VI OGSÅ VÆRE MED PÅ DIT BYGGERI FLISEPARTNEREN partnerskab og stærk efteruddannelse Denne folder er et tilbud til dig om et partnerskab med ARDEX. Et samarbejde, hvor vi får dig som kunde. Og hvor du til gengæld får adgang til ARDEX og vores produkter på en helt ny og fordelagtig måde. Vi vil gøre det nemmere for dig at få fat i vores produkter. Og vores mål er at blive tilgængelige i hele Danmark. Vi vil tilbyde et samarbejde, hvor du kan få efteruddannelse og blive certificeret. Hvor vores teknikere styrker din faglighed og giver dig stærke kort på hånden over for nye kunder. Og hvor du bliver en del af et fagligt og socialt netværk med masser af andre fordele. Vi kalder det for FlisePartneren.

4

5 DET STÆRKESTE PARTNERSKAB SIDEN FRIMURERNE EN STÆRK PAKKE sammen får vi succes FlisePartneren handler om at skabe succes sammen. Vi vil give murerne succes gennem efteruddannelse, certificering og stærke priser: Vores teknikere står klar til at uddanne dig og dine kolleger på præcis de områder, som du gerne vil satse på. Du får certifikat på din uddannelse. Synlige beviser over for nye kunder på, at du leverer det bedste resultat. Byggecentre i hele landet er med i FlisePartneren. Her finder du særlige murerpakker med stærke produkter til lige så stærke priser. Plus en masse andre fordele.

6

7 EN HALV BONDEGÅRD ER HURTIGT TJENT IND MURERPAKKEN bedre totaløkonomi I murerpakken finder du kun ARDEX produkter. Og fordi murerpakkens produkter er nemmere og hurtigere at arbejde med, sparer du i sidste ende både tid og penge. Det hele handler om totaløkonomi og planlægning. Noget vi hos FlisePartneren gerne vil lære dig alt om. I sidste ende vil effektive løsninger i ARDEX kvalitet give dine projekter en bedre totaløkonomi.

8

9 HAR DU SAMVITTIGHED TIL UNFAIR FORDELE? MURERPAKKEN avancerede materialer med indbyggede fordele ARDEX produkter er i forvejen en af de små hemmeligheder i byggebranchen. Fordele som længere åbentider og kortere hærdningstider betyder, at arbejdet bliver lettere og hurtigere. Som FlisePartner lærer du at udnytte de avancerede produkter, så du kan udføre det samme arbejde på kortere tid. Og nu bliver fordelene endnu mere urimelige, fordi du som FlisePartner ved, hvor du kan finde produkterne til stærke, lave priser. Du kan ikke være mere unfair over for konkurrenterne uden at få Konkurrencestyrelsen på nakken.

10

11 GIV DIN FAGLIGHED ET EKSTRA BOOST EFTERUDDANNELSE vi står klar med en lang række kurser FlisePartneren giver dig adgang til efteruddannelse i topklasse. Erfarne teknikere fra ARDEX styrker din faglighed, så du er klædt på til enhver opgave. Du bliver up-to-date med den nyeste viden. Får styr på de seneste krav og regulativer. Lærer at håndtere de mest avancerede produkter. Med vores efteruddannelse kan dine folk undgå dyrebare fejl. Vælge den rigtige løsning hver gang og levere den bedste kvalitet. Du vælger selv præcis det område, hvor du gerne vil være blandt de dygtigste i murerfaget. Vådrum. Altaner. Storformatfliser. Natursten. Eller et af de mange andre tilbud.

12 RADONSIKRING 2 ARDEX EP 2000 PÅ EKSISTERENDE BETONGULV 1 2 Gulvet rengøres, revner skæres op og limes med ARDEX EP Eventuelle større huller i gulvet kan sættes ud med ARDEX A 46. Revner omkring rørgennemføringer tætnes ligeledes med ARDEX EP RADONSIKRING I EKSISTERENDE BYGGERI 5 6 Seks timer efter sidste lag ARDEX EP 2000 er hærdet, kan gulvet spartles med ARDEX K 15. Efter Hvis det kun er det eksisterende betongulv, som skal renoveres, er ARDEX EP 2000 det sikre valg. 3 4 Efterfølgende påføres 2 lag ARDEX EP 2000 med 6 timers mellemrum. I sidste lag strøs sand. I hjørnerne monteres ARDEX SK 12 tætningsbånd 4 tætte løsninger til sikring mod radonstråling udført med Ardex systemløsnng SIKRING yderligere 24 timer kan der limes parket med AR- DEX AF 2420 parketlim. Væggene afrenses og spartles med ARDEX F 5. Allerede efter 24 timer kan væggene males med en egnet murmaling o. lign. I stedet for parket kan der naturligvis lægges såvel linoleum, vinyl eller fl iser. 7 Enkel installation Hurtig ibrugtagning Minimal byggehøjde ALTAN LYDDÆMPNING SVØMMEHAL UDENDØRS TERRASSE AF POREBETON- VÆGGE SPA & WELLNESS TRAPPER Altan og terasse Lyddæmpning af porebetonvægge Svømmehal, Spa & Wellness Udendørstrapper NATUR WATEC STEN SHORE InDorTech Natursten Off-Shore Vådrum Watec og IndorTec STORFORMAT FACADE SIKRING FLISER SPARTEL Radonsikring Storformatfliser Facadespartel

13 VI GIVER DIG NOGET AT PRALE AF CERTIFICERING få bevis for din faglighed med FlisePartnerens certifikater FlisePartnerens efteruddannelser certificerer dig inden for dit valgte område. Med et certifikat har du bevis på din faglighed. Det blå stempel på, at du er blandt de bedste håndværkere i landet til at løse opgaven. Og certifikatet er designet til at prale med. Sæt det på dit brevpapir, så kunden ikke er i tvivl. Eller klæb det på siden af varevognen, så ingen kan undgå at se det. Du kan få op til 11 certifikater. Men det kræver nok, at du køber en større varevogn.

14

15 HVAD NYTTER ET STÆRKT TILBUD HVIS DU IKKE KAN FINDE DET? SALGSSTEDER find ARDEX murerpakken hos mange byggecentre I har efterspurgt øget tilgængelighed og vi har lyttet. Derfor kan du finde murerpakken hos vores forhandlere i hele Danmark. FlisePartneren samarbejder med byggecentre og specialforretninger over hele landet. Uanset hvor din virksomhed eller byggeplads er, er ARDEX ikke langt væk. Hos alle byggecentre der er Leverandør til FlisePartneren, finder du hele murerpakken. Og altid til den samme pris.

16

17 BLIV EN AF DEM MAN RINGER TIL NYE KUNDER ARDEX henviser nye kunder til sine FlisePartnere Når ARDEX er konsulent på en stor opgave, bliver vi ofte spurgt, om der er nogle dygtige murere, vi kan anbefale. Det får vi meget lettere ved i fremtiden. For naturligvis vil vi pege på vores FlisePartnere. Hvem ellers? Vi ved, at vores FlisePartnere har fået branchens bedste efteruddannelse. Vi ved, at deres faglighed er i top. Vi ved, at de kender vores produkter til fingerspidserne. Vi ved, at de vil levere varen. Og vi ved, at partnere altid hjælper hinanden.

18

19 ALLE KAN BYGGE ET HUS. KAN DU OGSÅ BYGGE EN VIRKSOMHED? KURSER bliv også ekspert i alt det tørre og kedelige Det er ikke nok at være en knalddygtig murer for at få en virksomhed til at vokse sig stor og stærk. Fundamentet skal også være i orden. Og her mener vi ikke cement, men alt det kedelige og svære: Markedsføring, jura, logistik, planlægning. Den slags har vi folk til hos FlisePartneren. Vi underviser dig ikke kun i vådrum og storformatfliser, men også hvordan du vækster din virksomhed. Vi indkalder førende advokater, marketingfolk og andre eksperter, der skærer det hele ud i pap. Kurser i AB92 og salg giver dig ikke en doktorgrad. Men det giver dig noget endnu bedre: En stor fordel.

20

21 ALLE VIL HØRE OM VORES PARTNERSKAB MARKEDSFØRING FlisePartneren bliver snart et kendt og respekteret navn Lige nu har du sikkert aldrig før hørt om FlisePartneren. Tro os, sådan vil det ikke blive ved med at være. Snart vil den danske byggebranche ikke være i tvivl om, hvem FlisePartneren er. Reklamer. Sponsorater. Artikler. Nyhedsbreve. Foldere. For slet ikke at tale om alle de byggerier, ARDEX aktivt vil besøge. Kunderne vil kunne finde dig på FlisePartnerens hjemmeside. Her kan de også læse alt om, hvad dine certificeringer betyder. Og du kan blive endnu mere synlig ved at udnytte de gratis skabeloner til at lave dine egne flotte annoncer, nyhedsbreve og foldere.

22

23 VEJEN TIL SUCCES SKAL OGSÅ VÆRE SJOV NETVÆRK kom med til fantastiske sociale begivenheder Vi tror på, at et partnerskab bedst udvikler sig, når man lærer hinanden at kende under mere afslappede forhold. Og du kan godt begynde at glæde dig. Vi planlægger lige nu en række spændende begivenheder og ture, hvor du som FlisePartner ikke bare får en stor oplevelse, men også får opbygget et stærkt netværk til dine kolleger i branchen.

24 ARDEX Skandinavia A/S Marielundvej Herlev Telefon: Fax: ardex@ardex.dk Ardex brochure A4 feb15

RADONSIKRING I EKSISTERENDE BYGGERI

RADONSIKRING I EKSISTERENDE BYGGERI tætte løsninger: RADONSIKRING I EKSISTERENDE BYGGERI ARDEX SYSTEM- LØSNING: RADON- SIKRING Enkel installation Hurtig ibrugtagning minimal byggehøjde SOLIDE FORBINDELSER 7 6 ARDEX EP 000 PÅ EKSISTERENDE

Læs mere

ARDEX SYSTEM- LØSNINGER:

ARDEX SYSTEM- LØSNINGER: ARDEX SYSTEM- LØSNINGER: Radonsikring, tætning af kældre, vådrumssystemer, storformatfliser, natursten, terrasser. SOLIDE FORBINDELSER RADONSIKRING RADON... er en gasart, som siver op igennem jorden og

Læs mere

SCHÖNOX MAX FORMAT. System MAX FORMAT. www.schonox.dk

SCHÖNOX MAX FORMAT. System MAX FORMAT. www.schonox.dk SCHÖNOX MAX FORMAT Foto: RAK Ceramics GmbH SCHÖNOX MAX FORMAT System MAX FORMAT Et program med optimalt tilpassede produkter til montering af meget store fliser samt meget tynde fliser Sikkert og effektivt

Læs mere

#DinKarriereStarterHer

#DinKarriereStarterHer #DinKarriereStarterHer #GlemAltHvadDuVed Mange tror, at arbejdet i et byggecenter mest handler om at sætte varer på hylderne og køre rundt med trucks på lageret. Men langt de fleste ansatte i landets byggecentre

Læs mere

Gulve reparation af gulvbelægninger

Gulve reparation af gulvbelægninger Efteruddannelsesudvalget for bygge/anlæg og industri Gulve reparation af gulvbelægninger Undervisningsministeriet. Januar 2012. Materialet er udviklet af Efteruddannelsesudvalget for bygge/anlæg og industri

Læs mere

Monteringsvejledning. Lægning af fliser og natursten i svømmende. Indbygningshøjde kun 21 mm inkl. fliser. www.ardex.dk

Monteringsvejledning. Lægning af fliser og natursten i svømmende. Indbygningshøjde kun 21 mm inkl. fliser. www.ardex.dk Monteringsvejledning Lægning af fliser og natursten i svømmende konstruktion Indbygningshøjde kun 2 mm inkl. fliser www.ardex.dk : ET EFFEKTIVT DRÆNLAG I KUN 0 MM TYKKELSE MONTERINGSVEJLEDNING WatecDrain

Læs mere

Vores værdier er skabt af medarbejderne. Frøs for dig

Vores værdier er skabt af medarbejderne. Frøs for dig Vores værdier er skabt af medarbejderne. Værdisangen er blevet til på et seminar den 15. januar 2005, hvor alle medarbejdere var med til at udarbejde Frøs Værdier. Denne folder er bl.a. udarbejdet på grundlag

Læs mere

- t e g n e r f r e m t i d e n

- t e g n e r f r e m t i d e n - tegner fremtiden CADSKOLEN - tegner fremtiden Oplever du, at dit tegneprogram spænder ben for dine ideer? Vil du gerne arbejde mere effektivt med dine projekter? Brænder du efter bedre at kunne forstå

Læs mere

6 af de hyppigste Google AdWords fejl. af Nicolas Zangenberg Search Marketing Director

6 af de hyppigste Google AdWords fejl. af Nicolas Zangenberg Search Marketing Director 6 af de hyppigste Google AdWords fejl White paper af Nicolas Zangenberg Search Marketing Director Tankerne bag dette white paper På de næste sider finder du 6 af de største brølere man kan lave, når man

Læs mere

SCHÖNOX MAX FORMAT. Et komplet system til. montering af meget store fliser. System MAX FORMAT.

SCHÖNOX MAX FORMAT. Et komplet system til. montering af meget store fliser. System MAX FORMAT. SCHÖNOX MAX FORMAT Et komplet system til montering af meget store fliser Foto: Imola Ceramica - www.colourceramica.dk System MAX FORMAT www.schonox.dk Keramiske fliser i nye dimensioner Foto: MOSA Storformatfliser

Læs mere

Code Handle. Sikring af terrassedøre, altandøre og vinduer. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

Code Handle. Sikring af terrassedøre, altandøre og vinduer. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Code Handle Sikring af terrassedøre, altandøre og vinduer ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Sikring af terrassedøren og vinduet har aldrig været nemmere Med Code Handle kan du nemt

Læs mere

for tandlæger AF TANDLÆGER En demokratisk sammenslutning af uafhængige tandklinikker med fokus på omsorg og sundhed

for tandlæger AF TANDLÆGER En demokratisk sammenslutning af uafhængige tandklinikker med fokus på omsorg og sundhed for tandlæger AF TANDLÆGER En demokratisk sammenslutning af uafhængige tandklinikker med fokus på omsorg og sundhed Grundlaget for dintandlæge Optimal klinikdrift For at få mere tid til den egentlige patientpleje,

Læs mere

for tandlæger AF TANDLÆGER En demokratisk sammenslutning af uafhængige tandklinikker med fokus på omsorg og sundhed

for tandlæger AF TANDLÆGER En demokratisk sammenslutning af uafhængige tandklinikker med fokus på omsorg og sundhed for tandlæger AF TANDLÆGER En demokratisk sammenslutning af uafhængige tandklinikker med fokus på omsorg og sundhed Grundlaget for dintandlæge For at få mere tid til den egentlige patientpleje, indledte

Læs mere

Bliv indeklimapartner. Sammen skaber vi et sundere Danmark

Bliv indeklimapartner. Sammen skaber vi et sundere Danmark Bliv Sammen skaber vi et sundere Danmark Et sundere Danmark Vi har et ansvar for at skabe et sundt og trygt hjem for næste generation I dag lever 1 ud af 9 danskere i boliger, der er så fugtige og mugne,

Læs mere

På toppen siden 1966

På toppen siden 1966 På toppen siden 1966 ISOPLASTICON ApS Tømrer & Tagdækning Isoplasticon ApS Tømrer & Tagdækning servicerer primært kunder i Østjylland, men vi har kunder over hele landet. Sådan har det været siden begyndelsen

Læs mere

KÆRE BEBOER I AB BELLMANSGADE 7-11

KÆRE BEBOER I AB BELLMANSGADE 7-11 KÆRE BEBOER I AB BELLMANSGADE 7-11 Arbejder i jeres lejligheder. Byggeriet skrider hastigt frem, og håndværkerne skal snart i gang med arbejderne indvendigt i din lejlighed og ude på altanen. Du bliver

Læs mere

Triomont fra Gustavsberg

Triomont fra Gustavsberg Triomont fra Gustavsberg ET SYSTEM TIL DIG DER ØNSKER VÆGHÆNGT WC I DIT BADERUM I STEDET FOR GULVMONTERET 25 cm der gør en forskel Er du en af de heldige, der har 25 cm ekstra til udbygning i baderummet?

Læs mere

Anvisning: Udvidelse af badeværelse.

Anvisning: Udvidelse af badeværelse. Maj 2015 Anvisning: Udvidelse af badeværelse. Generelt Inden arbejdet udføres, skal der skriftligt indhentes byggetilladelse hos AB Solbjergs bestyrelse og eventuelt andre relevante myndigheder. (Kun Solbjerg)

Læs mere

armerings- og afretningsplader

armerings- og afretningsplader Monteringsvejledning MAX 4 FS09 armerings- og afretningsplader Indhold side MAX 4 FS09 2 Tekniske specifikationer 2 Sikkerhed 3 Forberedelse 3 Vådrum 3 Tilskæring 3 Kantprofiler 3 Udlægning 4 Dilatationsfuger

Læs mere

Vil du have en bedre bundlinje?

Vil du have en bedre bundlinje? Invitation Vil du have en bedre bundlinje? Så tag med til en gratis inspirationsdag nær dig og bliv knivskarp på, hvordan du skruer op for effektiviteten og forbedrer bundlinjen i fremtidens byggebranche.

Læs mere

Murersvendenes Aktieselskab - kvalitet siden 1899

Murersvendenes Aktieselskab - kvalitet siden 1899 Murersvendenes Aktieselskab 2 Kvalitetsløsninger siden 1899 Murersvendenes Aktieselskab blev etableret i 1899. Vi er et selskab med stolte traditioner og lang historie. Vi er i dag et moderne selskab,

Læs mere

Flere støvreducerede produkter, med endnu flere anvendelsesområder

Flere støvreducerede produkter, med endnu flere anvendelsesområder Flere støvreducerede produkter, med endnu flere anvendelsesområder Let s stick together www.schonox.dk Vælg et støvfrit arbejdsmiljø. For helbredets, tidens og kundernes skyld Vores sortiment af støvreducerede

Læs mere

Projekt- og fliserådgivning

Projekt- og fliserådgivning Projekt- og fliserådgivning Hotel D angleterre, København 2 Din specialist i fliser, klinker og mosaik Showroom, Glostrup Mosaikhjørnet har mere end 50 års erfaring i flisebranchen. Med så mange år i branchen

Læs mere

Rygestop muligheder - og alt det der holder os tilbage

Rygestop muligheder - og alt det der holder os tilbage Rygestop muligheder - og alt det der holder os tilbage Rygestop har været og er til stadighed en stor udfordring for rigtigt mange danskere. Mænd og kvinder kæmper med at få bugt med vanen. Alle prøver

Læs mere

BYGHERREFORENINGEN VIEGAND MAAGØE INNOBYG

BYGHERREFORENINGEN VIEGAND MAAGØE INNOBYG Hvidbog om bæredygtighed i byggeriet Spørgeundersøgelse blandt entreprenører, producenter og leverandører g g g leverandører er i arbejdet med bæredygtighed i relation til byggeriet i Danmark. Antal respondenter

Læs mere

Nyhedsbrev. Du kan til enhver tid framelde vores nyhedsbrev ved at sende en mail til vr.mgu@virker.dk.

Nyhedsbrev. Du kan til enhver tid framelde vores nyhedsbrev ved at sende en mail til vr.mgu@virker.dk. MG- UDVIKLING - Center for samtaler, der virker E - mail: vr.mgu@virker.dk www.virker.dk Nyhedsbrev Nummer 3 J u l i 2 0 1 2 Velkommen I dette nummer: Velkommen 1 God sommer 1 Velkommen til MG-Udviklings

Læs mere

Den gode kemi Koncept Innovation Service

Den gode kemi Koncept Innovation Service Den gode kemi Koncept Innovation Service Det skal være let for dig at holde styr på rengøringen! Vi sørger for, at du kan samle det hele et sted. Der skal nemlig være ren kemi mellem os, når vi laver en

Læs mere

SmartAir. Offline adgangskontrol. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

SmartAir. Offline adgangskontrol. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions SmartAir Offline adgangskontrol ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions 2 SmartAir et enkelt og fleksibelt system SmartAir er et adgangskontrolsystem, der er velegnet til både virksomheder,

Læs mere

Maj 2004. Fokus på arbejdsmiljøet. - ved håndtering og montering af gipsplader

Maj 2004. Fokus på arbejdsmiljøet. - ved håndtering og montering af gipsplader Maj 2004 Fokus på arbejdsmiljøet - ved håndtering og montering af gipsplader Respekt for arbejdsmiljøet Gipsplader og gipspladesystemer indgår i langt de fleste danske byggeprojekter hvad enten det drejer

Læs mere

// KOM GODT IGANG MED NYHEDSBREVE //

// KOM GODT IGANG MED NYHEDSBREVE // // KOM GODT IGANG MED NYHEDSBREVE // Nyhedsbreve er et effektivt markedsføringsredskab, når det anvendes rigtigt, og et fremragende supplement til øget salg og service over for dine nuværende og potentielle

Læs mere

Dansk Miljørengøring

Dansk Miljørengøring Dansk Miljørengøring I over 30 år har vi leveret miljø- og kvalitetsbevidst rengøring til alle typer erhvervsvirksomheder, indenfor både den offentlige og private sektor. Alt hvad vi foretager os, både

Læs mere

IVÆRKSÆTTER GÅR DU MED EN IVÆRKSÆTTER I MAVEN?

IVÆRKSÆTTER GÅR DU MED EN IVÆRKSÆTTER I MAVEN? IVÆRKSÆTTER GÅR DU MED EN IVÆRKSÆTTER I MAVEN? GÅR DU MED EN IVÆRKSÆTTER I MAVEN? Har du en god idé? Og har du lyst til at tage springet og starte selvstændig virksomhed? Eller er du allerede i gang og

Læs mere

Et sundt firma med god udvikling til glæde for kunder og medarbejdere

Et sundt firma med god udvikling til glæde for kunder og medarbejdere Når ting skal løftes, flyttes, vendes og drejes... Et sundt firma med god udvikling til glæde for kunder og medarbejdere Christian Jensen fik sin uddannelse som landbrugsmaskinmekaniker i 1993 og fik i

Læs mere

Markedsføringskanaler

Markedsføringskanaler Markedsføringskanaler Der findes et hav af markedsføringskanaler, som du kan bruge til at promovere og køre din forretning igennem, men vi har her udvalgt 3 digitale kanaler, som er stærke og effektive

Læs mere

Fagbeskrivelse 6 ugers selvvalgt uddannelse. Kommunikation i praksis Digital markedsføring E-handel

Fagbeskrivelse 6 ugers selvvalgt uddannelse. Kommunikation i praksis Digital markedsføring E-handel Fagbeskrivelse 6 ugers selvvalgt uddannelse Kommunikation i praksis Digital markedsføring E-handel Velkommen til vores program for 2014! Tak fordi du har valgt at kigge nærmere på vores 6 ugers uddannelsesforløb.

Læs mere

Det betaler sig at være medlem

Det betaler sig at være medlem Det betaler sig at være medlem Vi er klar til at servicere dig Hvorfor skal du være medlem? Som medlem af Dansk Bilbrancheråd er du en del af et netværk, som består af mere end 1.800 autovirksomheder fordelt

Læs mere

Bliv certificeret i Motivation Factor Job & Education

Bliv certificeret i Motivation Factor Job & Education Bliv certificeret i Motivation Factor Job & Education 19. 20. 21. maj 2015 Intensivt certificering-kursus / Max. 10 deltagere [Målgruppe] Motivation Factor Job & Education er for dig, der Arbejder med

Læs mere

Bliv medlem af DANA DANA. for dig og. Det bedste valg for selvstændige DANA.DK

Bliv medlem af DANA DANA. for dig og. Det bedste valg for selvstændige DANA.DK DANA for dig og din virksomhed Det bedste valg for selvstændige DANA.DK 02 03 Når som helst, hvor som helst og med hvad som helst Det er svært at være noget for alle. Vi har valgt de selvstændige. DIG

Læs mere

Universal Rørskål og Lamelmåtte. Danmarks hurtigste. Vi er Danmarks bedste makkerpar... -og de hurtigste! makkerpar!

Universal Rørskål og Lamelmåtte. Danmarks hurtigste. Vi er Danmarks bedste makkerpar... -og de hurtigste! makkerpar! Universal Rørskål og Lamelmåtte Danmarks hurtigste Vi er Danmarks bedste makkerpar... og de hurtigste! makkerpar! R Isoleringens hurtigste makkerpar er din stærke partner... Universal Rørskål og Lamelmåtte

Læs mere

TIL VIRKELIGHED HER BLIVER DRØMMEN. Familiefirmaet Preben Jørgensen Huse A/S tager udgangspunkt i kundens idéer og ønsker

TIL VIRKELIGHED HER BLIVER DRØMMEN. Familiefirmaet Preben Jørgensen Huse A/S tager udgangspunkt i kundens idéer og ønsker HER BLIVER DRØMMEN TIL VIRKELIGHED Foto: Peter Lindstrom, Inhouse Fotografi Tekst: Lene Tingleff Familiefirmaet Preben Jørgensen Huse A/S tager udgangspunkt i kundens idéer og ønsker Sidst i 60érne købte

Læs mere

KVIKGUIDE 2. HALVÅR 2019 TRANSPORT- OG LAGERKURSER. EUC Syd Lundsbjerg Industrivej Aabenraa Telefon Mere info på

KVIKGUIDE 2. HALVÅR 2019 TRANSPORT- OG LAGERKURSER. EUC Syd Lundsbjerg Industrivej Aabenraa Telefon Mere info på KVIKGUIDE 2. HALVÅR 2019 TRANSPORT- OG LAGERKURSER EUC Syd Lundsbjerg Industrivej 50 6200 Aabenraa Telefon 7412 4242 Mere info på www.eucsyd.dk Efteruddannelse er billetten til fremtidens job. Når du efteruddanner

Læs mere

RENGØRING & VEDLIGEHOLDELSESVEJLEDNING

RENGØRING & VEDLIGEHOLDELSESVEJLEDNING RENGØRING & VEDLIGEHOLDELSESVEJLEDNING 1 KONTECH A/S ønsker dig tillykke med din nye altan. KONTECH A/S ønsker dig tillykke med din nye altan. Vi håber at du i fremtiden vil nyde tiden på altanen og dens

Læs mere

Det betaler sig at være medlem af CAD. Brancheorganisation for værksteder

Det betaler sig at være medlem af CAD. Brancheorganisation for værksteder Det betaler sig at være medlem af CAD Brancheorganisation for værksteder Vi er klar til at servicere dig CAD s viden din tryghed CAD er en moderne brancheorganisation, der består af mere end 1700 autoværksteder,

Læs mere

En grøn forretningsløsning

En grøn forretningsløsning En grøn forretningsløsning Miljøvenlig vådrensning med økonomiske muligheder electrolux professional lagoon-vådrensning 2 electrolux Electrolux professional Professional Cleaning lagoon-vådrensning Sector

Læs mere

Optimisten KGGO. Nr. 2 - apr Kørestolsbrugere og Gangbesværede i Gråsten og omegn.

Optimisten KGGO. Nr. 2 - apr Kørestolsbrugere og Gangbesværede i Gråsten og omegn. Optimisten Nr. 2 - apr. 2017 www.kggo.nu KGGO Kørestolsbrugere og Gangbesværede i Gråsten og omegn. 1 Tur med KGGO Sensommervejret er akkurat som ønsket til en god udflugt. Kl. 11 køres samlet fra Ahlmannsparken

Læs mere

værdier Nomecos Respekt Værdiskabelse Troværdighed Entusiasme Teamwork

værdier Nomecos Respekt Værdiskabelse Troværdighed Entusiasme Teamwork værdier Nomecos Respekt Værdiskabelse Troværdighed Entusiasme Teamwork Respekt Værdiskabelse Troværdighed Entusiasme Teamwork værdier Nomecos Værdierne i Nomeco udtrykker vores holdninger og adfærd, og

Læs mere

Akustikloftet uden synlige samlinger og med lang levetid. Nyhed: Gyptone BIG med unikt Sixto mønster og bedre adgang til tekniske installationer

Akustikloftet uden synlige samlinger og med lang levetid. Nyhed: Gyptone BIG med unikt Sixto mønster og bedre adgang til tekniske installationer Akustikloftet uden synlige samlinger og med lang levetid Nyhed: Gyptone BIG med unikt Sixto mønster og bedre adgang til tekniske installationer Gyptone Sixto produktserien NYHED Gyptone BIG Sixto 63 Leveres

Læs mere

Simple løsninger til krævende brancher. Vi går hele vejen for at sikre dig en god forretning

Simple løsninger til krævende brancher. Vi går hele vejen for at sikre dig en god forretning Simple løsninger til krævende brancher Vi går hele vejen for at sikre dig en god forretning www.eptools.dk ep tools udvikler simple løsninger til komplicerede opgaver over hele verden Hos ep tools får

Læs mere

KVIKGUIDE 1. HALVÅR 2019

KVIKGUIDE 1. HALVÅR 2019 KVIKGUIDE 1. HALVÅR 2019 TRANSPORT- OG LAGERKURSER EUC Syd Lundsbjerg Industrivej 50 6200 Aabenraa Telefon 7412 4242 Mere info på www.eucsyd.dk Efteruddannelse er billetten til fremtidens job. Når du efteruddanner

Læs mere

Gud er min far -5. og led os ikke ind i fristelse, men fri os fra det onde.

Gud er min far -5. og led os ikke ind i fristelse, men fri os fra det onde. Gud er min far -5 og led os ikke ind i fristelse, men fri os fra det onde. Mål: Børnene lærer, at vi må bede Gud om beskyttelse. Gud ønsker at beskytte os fra alle farer, der lurer omkring os. Han ønsker,

Læs mere

Søgeordsanalyse i 3 nemme step Din hjemmeside er intet værd

Søgeordsanalyse i 3 nemme step Din hjemmeside er intet værd Søgeordsanalyse i 3 nemme step Din hjemmeside er intet værd Uanset hvor flot designet er, og hvor gode teksterne er. Eller for at være mere præcis: Din hjemmeside er intet værd i sig selv. Den bliver først

Læs mere

Invitation til gratis seminar Lær af branchens bedste, og find din genvej til vækst

Invitation til gratis seminar Lær af branchens bedste, og find din genvej til vækst Invitation til gratis seminar Lær af branchens bedste, og find din genvej til vækst Vil du have en mere effektiv administration, et stærkere overblik over tilbudsgivning eller måske bedre styr på planlægningen

Læs mere

Her vil jeg gerne være Det er sådan dine kunder skal tænke

Her vil jeg gerne være Det er sådan dine kunder skal tænke Her vil jeg gerne være Det er sådan dine kunder skal tænke I denne gennemgang lægger vi vægt på hjemmesidens opbygning. For at få det optimale udbytte af en hjemmeside skal mange elementer spille sammen.

Læs mere

BS 2000 / BS 3000 MØNSTER/FARVE-FLAGER EPOXYFLEX TRANSPARENT

BS 2000 / BS 3000 MØNSTER/FARVE-FLAGER EPOXYFLEX TRANSPARENT MØNSTER/FARVE-FLAGER EPOXYFLEX TRANSPARENT Dekorativ og slidstærk gulvbelægning / epoxymaling Underlag: beton, puds, murværk, keramik Garager 1. Grunder: BS 2000 2. Toplag BS 3000 Hobbyrum 3. Mønster flager

Læs mere

FASTHOLD TILHØRERNES OPMÆRKSOMHED. 1 Fasthold tilhørernes opmærksomhed

FASTHOLD TILHØRERNES OPMÆRKSOMHED. 1 Fasthold tilhørernes opmærksomhed FASTHOLD TILHØRERNES OPMÆRKSOMHED 1 Fasthold tilhørernes opmærksomhed 9 F ASTHOLD TILHØRERNES OPMÆRKSOMHED 1.1 Opmærksomhedskurven "Vi lægger hårdt ud, og så øger vi undervejs." Sådan svarede den mangedobbelte

Læs mere

AUGUST 2014. Ateljé Margaretha - Postboks 252-6330 Padborg Tel. 70 20 22 50 www.margaretha.dk E-mail: kundeservice@margaretha.dk

AUGUST 2014. Ateljé Margaretha - Postboks 252-6330 Padborg Tel. 70 20 22 50 www.margaretha.dk E-mail: kundeservice@margaretha.dk AUGUST 2014 Ateljé Margaretha - Postboks 252-6330 Padborg Tel. 70 20 22 50 www.margaretha.dk E-mail: kundeservice@margaretha.dk Kære Klubmedlem! Her kommer endnu en folder med herlige broderier og brugbart

Læs mere

Kære kompagnon. Tænk det allerede er 10 år siden!

Kære kompagnon. Tænk det allerede er 10 år siden! Kære kompagnon Jeg kan godt sige dig, at denne tale har jeg glædet mig til i lang tid - for det er jo hele 10 år siden jeg sidst havde en festlig mulighed for at holde tale for dig - nemlig da du blev

Læs mere

%ved ikke, om GUIDE % 56 % MESTER VI HAR SPURGT OVER MESTRE. Sådan gør de bedste i byggebranchen. vælger at fakturere hver uge

%ved ikke, om GUIDE % 56 % MESTER VI HAR SPURGT OVER MESTRE. Sådan gør de bedste i byggebranchen. vælger at fakturere hver uge MESTER GUIDE 19 VI HAR SPURGT OVER 1.000 MESTRE Sådan gør de bedste i byggebranchen 51 %ved ikke, om et projekt giver overskud, før man er i mål 56 % vælger at fakturere hver uge 85 % bruger elektronisk

Læs mere

Automatisk mere komfort: EcoStar-portåbnere

Automatisk mere komfort: EcoStar-portåbnere Automatisk mere komfort: EcoStar-portåbnere Portåbner LIFTRONIC til vippe- og ledhejseporte Lågeåbner PORTRONIC til sidehængte låger og skydelåger Made in Germany Alle EcoStar-portåbnere fremstilles i

Læs mere

Bliv certificeret i Motivation Factor Job & Education

Bliv certificeret i Motivation Factor Job & Education Bliv certificeret i Motivation Factor Job & Education 26.+27.+28. april 2016 Intensivt certificering-kursus Max. 10 deltagere Motivation Factor Job & Education er for dig, der Målgruppe Arbejder med ledige,

Læs mere

Indholdfortegnelse... Fejl! Bogmærke er ikke defineret. 1. Hovedforløb... 3. Teori... 3. Praktik... 3. Tegningslære... 3. Grundfag... 4. Projekt...

Indholdfortegnelse... Fejl! Bogmærke er ikke defineret. 1. Hovedforløb... 3. Teori... 3. Praktik... 3. Tegningslære... 3. Grundfag... 4. Projekt... Indholdfortegnelse... Fejl! Bogmærke er ikke defineret. 1. Hovedforløb... 3 Teori... 3 Praktik.... 3 Tegningslære... 3 Grundfag.... 4 Projekt... 4 Valgfag... 4 2. Hovedforløb.... 5 Teori... 5 Praktik....

Læs mere

- Går du rundt og. skaber dig?

- Går du rundt og. skaber dig? - Går du rundt og skaber dig? 2 Hvis du går rundt og skaber dig, er din organisation Arkitektforbundet er for skabende mennesker. Dvs. for arkitekter, designere og planlæggere. Ja, for alle, der arbejder

Læs mere

ASSA ABLOY dørlukkere. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

ASSA ABLOY dørlukkere. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions ASSA ABLOY dørlukkere ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions ASSA ABLOY dørlukkere til alle formål Ruko tilbyder en komplet dørlukkerserie i enkelt og stilrent design. Serien har et højt

Læs mere

Har du set min nye nøgle? An ASSA ABLOY Group brand

Har du set min nye nøgle? An ASSA ABLOY Group brand Har du set min nye nøgle? An ASSA ABLOY Group brand Du læste rigtigt fremover kan din finger være nøglen til hjemmet Hvis du skifter din lås til en Yale Doorman behøver du ikke længere en nøgle, men kan

Læs mere

GI s samfundsansvar. - sådan arbejder GI med samfundsnyttige opgaver

GI s samfundsansvar. - sådan arbejder GI med samfundsnyttige opgaver GI s samfundsansvar - sådan arbejder GI med samfundsnyttige opgaver 2 Samfundsansvarlig siden 1967 Grundejernes Investeringsfond har siden 1967 løst samfundsnyttige opgaver. Oprindeligt blev GI etableret

Læs mere

Al opstart er svært lad os hjælpe dig

Al opstart er svært lad os hjælpe dig Al opstart er svært lad os hjælpe dig Vi kan gøre din hverdag nemmere At vælge det rigtige kan være svært lad os hjælpe dig frem til dine mål og behov. I denne brochure finder du de produkter vi har. Vi

Læs mere

Tjen penge på energirenovering

Tjen penge på energirenovering Tjen penge på energirenovering Videncenter for energibesparelser i bygninger er til for dig Vil du gerne slå to fluer med ét smæk? Vil du gerne ha mere at lave og samtidig sænke CO 2 -udslippet? Hvis du

Læs mere

VELKOMMEN(TIL(DET(FØRSTE(NYHEDSBREV! FRA(CONNECTSPORT! (( ( KÆRE(MEDLEM

VELKOMMEN(TIL(DET(FØRSTE(NYHEDSBREV! FRA(CONNECTSPORT! (( ( KÆRE(MEDLEM APRIL 2014 VELKOMMEN(TIL(DET(FØRSTE(NYHEDSBREV FRA(CONNECTSPORT (( ( KÆRE(MEDLEM Meddettenyhedsbrev,somviharplaneromatudsendeéngangHVERKVARTAL,erdet voresmålatholdemedlemmerneorienteretomnyetiltagogaktiviteterindenfor

Læs mere

Drift og vedligehold. Drift og vedligehold. LIP Klinkerens. LIP Klinkevask. LIP Klinkeolie VÅDRUMSPROJEKTERING

Drift og vedligehold. Drift og vedligehold. LIP Klinkerens. LIP Klinkevask. LIP Klinkeolie VÅDRUMSPROJEKTERING Ved aflevering/overdragelse af det samlede byggeprojekt til bygherren er det normalt, at bygherren modtager et samlet drifts- og vedligeholdelsesmateriale med alle nødvendige oplysninger om bygningens

Læs mere

INFLUENCERS. Nemt igang på internettet. Kom hurtigt igang med det du er god til. Klar, start! w w w. i n f l u e n c e r s. d k

INFLUENCERS. Nemt igang på internettet. Kom hurtigt igang med det du er god til. Klar, start! w w w. i n f l u e n c e r s. d k INFLUENCERS Nemt igang på internettet Kom hurtigt igang med det du er god til Klar, start! w w w. i n f l u e n c e r s. d k STOR effekt - billig løsning Hej, jeg hedder Anders Søndergaard, og jeg er selvstændig

Læs mere

Halm. Huse ved Vadehavet - Forundringskort Halm

Halm. Huse ved Vadehavet - Forundringskort Halm Halm Halm blev brugt til at blande i lerklining, både i vikingetiden og i bindingsværkshuse omkring 1634. Halmstrå kan let knække. Flere halmstrå sammen er stærkere end ét strå. Halm Halmstrå er hule,

Læs mere

DET ER MENNESKER DER SKABER SIKKERHED

DET ER MENNESKER DER SKABER SIKKERHED DET ER MENNESKER DER SKABER SIKKERHED VELKOMMEN! Vi er ADI førende leverandør af sikkerheds- og brandteknologiprodukter og vi har eksisteret i over 30 år. Vi er leveringsdygtige i alt fra CCTV-kameraer

Læs mere

FACEBOOK MARKETING. Simple teknikker der kan booste virksomhedens salg og omsætning via Facebook.

FACEBOOK MARKETING. Simple teknikker der kan booste virksomhedens salg og omsætning via Facebook. FACEBOOK MARKETING Simple teknikker der kan booste virksomhedens salg og omsætning via Facebook. Hvorfor skal jeg bruge Facebook Marketing? Mange virksomheder spørger sig selv dette spørgsmål. Men de skal

Læs mere

Skovshoved Skole SKUB-projektet

Skovshoved Skole SKUB-projektet Skovshoved Skole SKUB-projektet Nyhedsbrev om ombygningen af Skovshoved Skole August 2008 Gentofte Kommune: Peter Boris Damsgaard Telefon 3998 0924 pbd@gentofte.dk Lene Jensby Lange Telefon 3998 0954 lejl@gentofte.dk

Læs mere

Din professionelle partner på. Trykkeriaftalen

Din professionelle partner på. Trykkeriaftalen Din professionelle partner på Trykkeriaftalen Hvem er Bording? Bording er kendt i den grafiske branche for at levere høj kvalitet af standardvarer indenfor tryk og print. Med over 222 års erfaring, investerer

Læs mere

DAFA AirVent System til tag og facade

DAFA AirVent System til tag og facade DAFA AirVent System til tag og facade Nr. 3B JAN 2016 Tæt bag tag og facade Sådan opnår du DAFAs funktions- og produktgaranti Det er let at sikre sig DAFAs funktions- og produktgaranti på henholdsvis 15

Læs mere

GLASSKILTESYSTEM GLASSKILTESYSTEM. glas rustfrit stål. hærdet glas rustfrit stål

GLASSKILTESYSTEM GLASSKILTESYSTEM. glas rustfrit stål. hærdet glas rustfrit stål GLASSKILTESYSTEM hærdet glas rustfrit stål glas rustfrit stål hærdet GLASSKILTESYSTEM Design Glasskilte Et præsentabelt skiltesystem der passer til moderne byggeri i glas og stål Kantpoleret, hærdet glas

Læs mere

Med KIRK dect-z System 500 bliver du aldrig hægtet af

Med KIRK dect-z System 500 bliver du aldrig hægtet af Løsningen til arkitekter, bilforhandlere, gartnere, advokater, reklamefolk, hotelejere, trykkere, detailhandlere og alle andre med en dynamisk hverdag... Med KIRK dect-z System 500 bliver du aldrig hægtet

Læs mere

Energibesparende Reducer varmeregningen på mindst mulig plads Reducerer CO 2 udslippet

Energibesparende Reducer varmeregningen på mindst mulig plads Reducerer CO 2 udslippet fermacell Varmvæg 2 Fermacell Varmvæg Pladsbesparende indvendig efterisolering Maksimal isoleringsevne på mindst mulig plads Effektiv efterisolering af kolde ydervægge Man sparer op til 50 mm plads i forhold

Læs mere

En leverandør til det hele

En leverandør til det hele En leverandør til det hele Biler Lastbiler Bygninger Beklædning Print Folie Solfilm Webshop Sikkerhedsskilte Udsalgsskilte Direktør Jørgen D. Hansen Solfilm uden bobler Vi monterer solfilm i alle biler.

Læs mere

Inspirationskatalog. Vores vinduer er dansk håndværk med god energi

Inspirationskatalog. Vores vinduer er dansk håndværk med god energi Inspirationskatalog Vores vinduer er dansk håndværk med god energi Vi har gjort det nemt at vælge. Luk selv op og kig... Når man skal vælge nye døre og vinduer til sit hus, er det vigtig, at man gør det

Læs mere

BUSINESS THE MODEL CANVAS. - Pitch din forretningsidé. www.ffe-ye.dk

BUSINESS THE MODEL CANVAS. - Pitch din forretningsidé. www.ffe-ye.dk THE BUSINESS MODEL CANVAS - Pitch din forretningsidé www.ffe-ye.dk FORORD Når man gerne vil åbne sin egen virksomhed, er det vigtigt at have en forretningsmodel en visionær idé, der kan føres ud i livet.

Læs mere

Indhold Forhandlere... 2 Opret forhandler/butik... 2 30-dages Fremvisning... 2 365-dages Fremvisning... 2 Tilvalg... 2 30-dages Fremhævet

Indhold Forhandlere... 2 Opret forhandler/butik... 2 30-dages Fremvisning... 2 365-dages Fremvisning... 2 Tilvalg... 2 30-dages Fremhævet MEDIEKIT 2014 Indhold Forhandlere... 2 Opret forhandler/butik... 2 30-dages Fremvisning... 2 365-dages Fremvisning... 2 Tilvalg... 2 30-dages Fremhævet Fremvisning... 2 Priser... 3 Affiliate annoncører

Læs mere

Vådrumssystem. LIP Special Cement BYGNINGSARTIKLER

Vådrumssystem. LIP Special Cement BYGNINGSARTIKLER Vådrumssystem LIP Special Cement BYGNINGSARTIKLER Love og regler Bygningsreglementet: Bygningsreglementet skelner mellem den vandbelastede del og andre dele af vådrummet. På baggrund af BR-95 er indført

Læs mere

BELÆGNINGSSTEN. www.rc-beton.dk

BELÆGNINGSSTEN. www.rc-beton.dk BELÆGNINGSSTEN www.rc-beton.dk RC Beton er en af landets største leverandører af betonbelægninger. Vi værdsætter et stærkt samarbejde, og det er vores mål at levere den bedste service og kvalitet til vores

Læs mere

Hirtshalsvej 246 9800 Hjørring Tlf.: 9625 8746 Anders: 2944 7372 Henrik: 2944 7701

Hirtshalsvej 246 9800 Hjørring Tlf.: 9625 8746 Anders: 2944 7372 Henrik: 2944 7701 Hirtshalsvej 246 9800 Hjørring Tlf.: 9625 8746 Anders: 2944 7372 Henrik: 2944 7701 samarbejdspartnere 03 Oplev et samarbejde ud over det sædvanlige Kom indenfor hos Fjordbak Byg og mød Henrik Fjordbak

Læs mere

KVIKGUIDE 2. HALVÅR 2018 TRANSPORT- OG LAGERKURSER. EUC Syd Lundsbjerg Industrivej Aabenraa Telefon Mere info på

KVIKGUIDE 2. HALVÅR 2018 TRANSPORT- OG LAGERKURSER. EUC Syd Lundsbjerg Industrivej Aabenraa Telefon Mere info på KVIKGUIDE 2. HALVÅR 2018 TRANSPORT- OG LAGERKURSER EUC Syd Lundsbjerg Industrivej 0 6200 Aabenraa Telefon 7412 4242 Mere info på www.eucsyd.dk EUC Syd står klar til at hjælpe jer Synes du kurser og efteruddannelse

Læs mere

KVIKGUIDE 2. HALVÅR 2018 TRANSPORT- OG LAGERKURSER. EUC Syd Lundsbjerg Industrivej Aabenraa Telefon Mere info på

KVIKGUIDE 2. HALVÅR 2018 TRANSPORT- OG LAGERKURSER. EUC Syd Lundsbjerg Industrivej Aabenraa Telefon Mere info på KVIKGUIDE 2. HALVÅR 2018 TRANSPORT- OG LAGERKURSER EUC Syd Lundsbjerg Industrivej 0 6200 Aabenraa Telefon 7412 4242 Mere info på www.eucsyd.dk EUC Syd står klar til at hjælpe jer Synes du kurser og efteruddannelse

Læs mere

Natursten Inspiration og priser

Natursten Inspiration og priser Natursten Inspiration og priser Natursten i spændende farver og mange størrelser Skab fantastisk flotte haveanlæg, terrasser og indgangspartier med natursten. Gennem professionelle forhandlere leverer

Læs mere

Pårørende i den værdige ældrepleje

Pårørende i den værdige ældrepleje Pårørende i den værdige ældrepleje Værdighed i ældreplejen Sundhedsstyrelsen Konference 29. november 2018 Hotel Park - Middelfart Seniorkonsulent Steen Kabel Konsulentfirmaet steenkabel ska@steenkabel.dk

Læs mere

Rørfornyelse uden opgravning og nedrivning

Rørfornyelse uden opgravning og nedrivning Rørfornyelse uden opgravning og nedrivning Rørteknik vi går i rørene uden at gå i vejen! www.aarsleffrørteknik.dk Kloakrenovering hurtigt, sikkert og holdbart Velfungerende afløbssystemer er uundværlige

Læs mere

HYDROPANEL markedets stærkeste plade

HYDROPANEL markedets stærkeste plade HYDROPANEL markedets stærkeste plade INDOOR OG WETROOM Hydropanel er en multifunktionel fibercementplade med en uovertruffen kombination af egenskaber indenfor styrke, brand, fugt og lyd. Hydropanel er

Læs mere

VOV - din brancheforening!

VOV - din brancheforening! - en vigtig brik! VOV - din brancheforening! Brancheforeningen Værktøj og Værktøjsmaskiner - VOV - er en landsdækkende brancheforening med ca. 80 medlemsfirmaer, der hovedsageligt som importører, forhandlere,

Læs mere

Joyful Giftcard_folder1.indd 2 09-08-31 15.51.12

Joyful Giftcard_folder1.indd 2 09-08-31 15.51.12 Joyful Giftcard_folder1.indd 2 09-08-31 15.51.12 Den perfekte gave modtageren vælger selv Når din kunde efterlyser personlige gaver, så præsenter dem for Joyful Giftcard. Du behøver ikke at søge med lys

Læs mere

profil Hydraflex A/S er en danskejet, velkonsolideret og kvalitetsorienteret produktionsvirksomhed beliggende i Viborg.

profil Hydraflex A/S er en danskejet, velkonsolideret og kvalitetsorienteret produktionsvirksomhed beliggende i Viborg. cylindre profil Hydraflex A/S er en danskejet, velkonsolideret og kvalitetsorienteret produktionsvirksomhed beliggende i Viborg. Hydraflex A/S er en del af Hydraulic Group og har blandt andet herigennem

Læs mere

W W W. E X PA N. D K

W W W. E X PA N. D K WWW.EXPAN.DK I D E E N : EXPAN BYGGESYSTEM ENKELT OG RATIONELT BYGGERI EXPAN er det komplette byggesystem til hele råhuset. EXPAN er rationelt, tidsbesparende byggeri til tiden..! EXPAN er sikker planlægning

Læs mere

DAFA AirVent System til tag og facade

DAFA AirVent System til tag og facade DAFA AirVent System til tag og facade Nr. 3C JANUAR 2017 Tæt bag tag og facade DAFAs funktions- og produktgaranti giver større sikkerhed DAFA tilbyder en særdeles attraktiv funktions- og produktgaranti

Læs mere

HJÆLPENDE HÆNDER Dansk Firmaidrætsforbund står klar med hjælpende hænder til dig og din forening

HJÆLPENDE HÆNDER Dansk Firmaidrætsforbund står klar med hjælpende hænder til dig og din forening HJÆLPENDE HÆNDER Dansk Firmaidrætsforbund står klar med hjælpende hænder til dig og din forening 1 FORORD Spil på hele banen Har I kendskab til hvor meget hjælp, I kan hente i Dansk Firmaidrætsforbund?

Læs mere

Leica Geosystems Active Customer Care Vor forpligtelse. Din succes.

Leica Geosystems Active Customer Care Vor forpligtelse. Din succes. Leica Geosystems Active Customer Care Vor forpligtelse. Din succes. Active Customer Care Vor forpligtelse. Din succes. Forholdet Leica Geosystems har med sine kunder kan defineres med ét ord: Partnerskab.

Læs mere

Kursus i etablering af lokale partnerskaber. Kursussted Dato, år

Kursus i etablering af lokale partnerskaber. Kursussted Dato, år Kursus i etablering af lokale partnerskaber Kursussted Dato, år 1 Kursus i etablering af lokale partnerskaber Kursusprogram Work-shops! Om Energitjenesten Introduktion til kursus og drejebogen Formålet

Læs mere