Peru - Fra Andes til Amazonas Den klassiske rundrejse i Peru

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Peru - Fra Andes til Amazonas Den klassiske rundrejse i Peru"

Transkript

1 Peru - Fra Andes til Amazonas Den klassiske rundrejse i Peru Peru var et af inka-indianernes centrale områder på det sydamerikanske kontinent, der bl.a. huser den glemte by Machu Picchu højt oppe i Andesbjergene. Rundrejsen fører os desuden gennem dette betagende land med al dets folkeliv og natur. Vi oplever Titicaca søen med dens sivbåde og smukke øer, kører gennem Andesbjergenes højslette, Altiplano, med lamaer og majestætiske kondorer. En tur ind i Amazon-junglen bringer os tæt på papegøjer, kapivarer og krokodiller. Undervejs får vi et godt indblik i indianerens levevis og kultur. Ingen fastsatte datoer - ring og hør nærmere Kontakt os Vi ser de centrale byer og monumenter for den spanske erobring af kontinentet. På denne rundrejse har vi sat ekstra god tid af til at udforske Machu Picchu. Et digt fra 1950erne har ordlyden "Viva el Peru Carajo!" (Leve Peru Fanden tage det!). Det beskriver den ukuelighed, der kendetegner befolkningen. Selv i modgang er der optimisme. Og modgang har der været: Erobringer, jordskælv, borgerkrige, korrupte politikere. Men de sidste mange år er det gået støt frem for Peru, som er blevet et fremragende rejseland. Hør en fortolkning af digtet her Max 20 deltagere! Bemærk: beskrivelsen herunder er for rejserne i 2019.

2 1. dag København - Lima Vi ankommer til Lima og kører direkte til vores hotel i det livlige og flotte distrikt, Miraflores, som ligger ud til Stillehavskysten. Læs mere om Lima her Måltider på flyet. 2. dag På opdagelse i den hvide by Arequipa Vi flyver til Arequipa, Perus næststørste by. Ved ankomst kører vi til hotellet til indkvartering. Byen ligger i 2400 meters højde ved foden af den snedækkede vulkan Arequipa, 5800 m. og anses af mange for at være landets smukkeste på grund af den fine koloniale arkitektur og den flotte beliggenhed. Nogle af de gamle bygninger er bygget af et hvidt vulkansk materiale, hvilket har givet byen navnet "den hvide by". Om eftermiddagen ser vi nærmere på den hvide by med en rundtur på gåben. Som kontrast til resten af byen præsenterer Santa Catalina-klostret sig med farvebeklædte mure. Klostret blev bygget i det 16. århundrede og er en grandios konstruktion. Faktisk er det så stort, at det fungerede som en by i byen for de 450 nonner, der opholdt sig i bygningerne. Det var en skik, at den næstældste datter i Arequipas aristokratiske familier trådte ind i klosterlivet allerede som teenager og blev der resten af livet. Takket være en restaurering lyser klostret op med sin fordums tids farver. Vi kommer også forbi hovedtorvet med Companía de Jesus-kirken. Den blev bygget i Det tidligere sakristi blev kaldt Kuplen, og udsmykningen i dens bug forklarer, hvorfor den betragtes som Arequipas svar på Det Sixtinske Kapel. På den anden side af San Francisco-torvet ligger et hyggeligt hus bygget i vulkansk sten. I husets køkken tilbereder kokken Michel Hediger sine kreative retter. Fusion cuisine-måltiderne er et resultat af gamle traditioner og moderne kulinariske teknikker fra Andesbjergene og Alperne. Ingredienserne er peruvianske og maden er tilberedt med omhu. Husets specialitet er alpaca-kød grillet på sten. I huset drives restauranten Zig Zag. Her nyder vi dagens aftensmad. Læs mere om Arequipa her Vi har 2 overnatninger i Arequipa.

3 3. dag Fortællinger om mad Arequipa har mange særegne traditioner. Hvis du spørger de lokale, har de så mange, at byen burde være et land i sig selv! Denne formiddag ser vi nærmere på den rige madtradition. Det arequipanske køkkens renommé har spredt sig i Peru og langt ud over landets grænser. Første kapitel i dagens kulinariske fortælling finder sted på Picantería Victoria en traditionel, lokal restaurant. Her skal vi lære om 500 års traditioner med lokal mad og kulturel indflydelse. Andet kapitel bringer os ind på Sam Camilo-markedet i hjertet af byen. Her udforsker vi 5 elementer i et måltid: brød, frugt, grøntsager, kartofler og lidt til den søde tand. Ved at stifte bekendtskab med og smage på produkterne, kan vi gøre det rette køb af ingredienser. Med fyldte indkøbsposer vender vi tilbage til Picantería Victoria, hvor vi tager hul på tredje kapitel. Vi skal kokkerere på traditionel vis. Over åben ild lærer vi at lave de to ikoniske retter, Soltero de Queso og Chupe de Camarones. Som konklusion på fortællingen nyder vi vores hjemmelavede måltider til frokost. Eftermiddagen er til fri afbenyttelse. Man kan evt. besøge Juanita-museet. Byen er nem at finde rundt i. Måltider: Morgenmad og frokost. 4. dag Arequipa - Colca Canyon Tidligt om morgenen forlader vi Arequipa og kører mod Colca Canyon, en af verdens dybeste kløfter. Vejen går over Chachani vulkanens skråninger, indtil vi når højlandet, Pampa Cañahuas, hvor man kan spotte flere forskellige fugle. Undervejs er der imponerende panoramaudsigter til de mange vulkaner, hvoraf flere er omkring m høje. Vi kan også være heldige at se vicuñaer, en af de fire lama arter i Sydamerika. I Vizcachani gør vi et kort stop for at smage på den lokale koka-the i en lille lokalejet restaurant. Den varme andinske koka-the er en god hjælp til at tilpasse sig den tynde luft i højderne. Om eftermiddagen er der mulighed for at slappe af ved La Calera hot springs, smukt beliggende varme kilder. Vi har to overnatninger ved Colca Canyon. Måltider: Morgenmad og frokost. 5. dag Colca Canyon Vi kører til et observationssted mellem Maca og Cabanaconde beliggende ved den dybeste del af den store canyon. Her er "Mirador Cruz del Cóndor", det ideelle sted til at se ned i slugten. Her er gode chancer for at se kondorer, rovfuglen med det største vingefang i verden - op til to en halv meter. Vi fortsætter til først Maca og siden Yanque, der engang var hovedsædet for fransiskanermunkene i Colca Dalen. Maca er omgivet af Sabancaya- og Hualca Hualca gletsjerne. Vi ser den barokko kirke i Maca. I Yanque ser vi også kirken, som har en ganske særlig arkitektur: Grundplanen er opført i renæssancen, men overbygningen er fra barokken. Sidste stop er udsigtspunktet ved Antahuilque, hvor terasserne former et amfiteater. Læs mere om kondorerne her

4 6. dag Colca Canyon - Puno På denne sidste dag i Colca Dalen besøger vi først Coporaque med sin flotte kirke. Vi fortsætter mod Altiplano, et landskab med vulkaner og søer, spredte kaktusplanter og hjorde af lamaer. Ruten vi tager ligger i m s højde. Undervejs gør vi holdt ved en lagune for at se de lyserøde flamingoer, som ofte trækker forbi her. Vi gør også holdt ved Sillustani, en gruppe tårne på en halvø i Umayo søen. De er bygget af tilhuggede sten og stammer fra den aymara-talende kolla-kultur, der eksisterede før inkakulturen og senere som en del af den. Tårnene blev bygget som gravsteder for betydningsfulde personer. Efter ca. seks timers kørsel når vi Puno, hvor vi har to overnatninger. 7. dag Puno - Titicacasøen - Puno Vi stiger om bord i en lille båd og skal nu på sejltur på Titicaca søen, jordens højest beliggende sejlbare sø. Vi besøger Uros-indianernes flydende øer af siv. Dette lille samfund har specialiseret sig i at bygge huse og både af siv, "Torora"-siv, der vokser i rigelige mængder overalt ved søen. Deres livsform går 500 år tilbage til en tid, hvor de søgte at isolere sig fra inkaerne. I dag lever de hovedsageligt af turisme. Herefter fortsætter vi i båd til samfundet Luquina. Det er et knap så kendt sted på Titicaca-søen. Dette lille samfund tilhører Quechua folket, der stadig holder fast i de gamle traditioner. De fleste af dem er landmænd eller vævere, der bevare gamle teknikker. Landsbyen er især kendt for dens tekstiler. Mange af de mønstre, der anvendes i beboernes traditionelle tøj, svarer til de oprindelige Inca tekstiler, der er blevet fundet i udgravninger. I landsbyen nyder vi en typisk andinsk frokost, inden vi vender tilbage til Puno. Måltider: Morgenmad og frokost. 8. dag Puno - Cuzco En smuk køretur gennem Andesbjergene venter os i dag. Vi fortsætter over højsletten, det tørre og golde landskab med vicuñaer og små landsbyer. Herefter kører vi ned i en dal, hvor der dyrkes majs og kartofler. Vi besøger vi Viracocha tempelkomplekset i Raqchi. Dette inkatempel er unikt på den måde, at man ikke nøjedes med at bruge sten i byggeriet men supplerede med ler. Vi kører over La Raya passet meter over havet. Inden vi er fremme i Cuzco besøger vi et traditionelt bageri i landsbyen Oropesa og har mulighed for at smage på egnens brød. Cuzco var inkaernes hovedstad, og det menes, at det var planen, at byens grundplan skulle ligne en puma. Spanierne ankom til byen i 1533, og den blev derefter en del af det spanske imperium. Byen ligger i meters højde. Vi har to overnatninger i Cuzco. Måltider: Morgenmad og frokost.

5 9. dag Cuzco Formiddagen er fri til at slappe af og opleve Cuzcos mange pladser og markeder. Om eftermiddagen tager vi på byrundtur i denne spændende by. Vi kommer til Plaza de Armas, der var inka-rigets centrum, og hvor de vigtigste religiøse og militære ceremonier fandt sted. Her findes den flotte katedral, der er en blanding af spansk renæssance-arkitektur og inkaernes fine arbejde med sten. Byggeriet tog hundrede år. Vi besøger også Korikancha templet, der er bygget til tilbedelse af solen. Vi fortsætter i bus ud i omegnen af Cuzco, hvor vi ser Quenqo, som menes at have været en vigtig helligdom i inka-perioden. Vi passerer også Puca Pucara, det strategisk beliggende røde fort, som dominerer hele området, og Tambomachay med dets kilder og akvædukter. Vi fortsætter til det mægtige inka-fort Sacsayhuaman, højt beliggende over Cuzco. Da spanierne kom her i det 16. årh. blev de overvældede af dets monumentale mure. 10. dag Cuzco - inkaernes hellige dal Vi kører til inkaernes hellige dal omkring Urubamba floden. På vejen stopper vi ved Chinchero beliggende i meters højde. Vi ser bl.a. resterne af Inka Tupacs royale hus, og vi besøger en familie, der væver på den traditionelle måde. Her lærer vi om deres håndværk i deres hyggelige gårdhave. Chinchero er kendt for sin produktion af vævede produkter på lændevæv. Vi følger processen med at karte og spinde ulden, ser processen med at farve garnet og hører om de forskellige teknikker, der bruges til at fremstille bælter, ponchoer og tørklæder. Vi spiser frokost hos en familie i dalen. Herefter oplever vi salt-terrasserne i Maras. Den dominerende farve er en intens hvid, der brænder som sne på en solrig dag og er et imponerende syn. Saltet blev ekstraheret fra disse miner siden inka-tiden, og den samme fremgangsmåde er blevet anvendt siden - alt arbejde udføres med håndkraft. Senere kører vi til byen Ollantaytambo, der var inkaernes sidste bastion ved indgangen til amazonas junglen. Vi besøger et soltempel, der er dannet af seks gigantiske monolitter. Dette var stedet, hvor inkaerne vandt slaget over de spanske erobrere, hvorefter de opgav videre indtrængen og derfor aldrig nåede ind til Machu Picchu. Ollantaytambo er den eneste by i området, der er bygget efter den typiske inka byplan. Vi har én overnatning i Ollantaytambo. I aften skal man pakke en mindre taske på maks 5 kilo til den ene overnatning i Aguas Calientes. Resten af bagagen bliver kørt til hotellet i Cuzco. Læs mere om den hellige dal her Måltider: Morgenmad og frokost.

6 11. dag Machu Picchu Vi stiger på toget i på Ollanta Station og kører den smukke togtur til Aguas Calientes, hvor vi har én overnatning. Efter ankomst tager vi med bus op til det ældgamle citadel i Machu Picchu, inkaernes glemte by og landets største attraktion. Det er et fantastisk syn, når man kommer op over bjergpasset, hvorfra man kan se ruinerne, der er beliggende nede i dalen mellem de to toppe: Machu Picchu og Wayna Pichu. I århundreder var dette sted uopdaget, først i 1911 blev det fundet. Både beliggenheden og konstruktionen gør dette arkæologiske sted fra inka-tiden helt unikt. Vi ser ruinerne på en guidet rundtur og kan herefter selv blive her, da busserne ofte kører ned ad bjerget. Man kan runde dagen af med en gåtur til Inti Punku Solporten. 12. dag Fridag ved Machu Picchu I dag er der tid på egen hånd til at nyde de termiske bade i Aguas Calientes, gå en tur i omegnen eller udforske noget mere af Machu Picchu (for egen regning bus+entre: 700 DKK. (Skal bookes senest 3 måneder inden afrejse. NB pris= 900 DKK). Tager du af sted tidligt om morgenen får du mulighed for at nyde ruin-komplekset i ro og fred, inden dagstur-turisterne fra Cuzco når frem til ruinerne. Du kan f.eks vandre op på toppen af Wayna Picchu (yderligere entre: 150 DKK (NB pris= 200 DKK)- skal bookes på forhånd), hvorfra der er en storslået panoramaudsigt over hele ruinområdet og Machu Picchu. Turen derop og ned igen tager ca. 3 timer, og det er en hård tur ad stejle trin. Om eftermiddagen mødes gruppen i Aguas Calientes for at køre med tog og bus tilbage til Cuzco, hvor vi har én overnatning. Vi spiser middag i Cuzco.

7 13. dag Cuzco - Puerto Maldonado - Amazonjunglen Nu starter en tur på knap to døgn i Amazon-junglen. Over halvdelen af Peru er dækket med regnskov, men kun en meget begrænset del af denne regnskov er tilgængelig. Og kun så lidt som 5% af landets befolkning bor i regnskoven. Vi skal med fly til Puerto Maldonado, en flytur på ca. 1 time. Der bliver herefter et stop i byen, hvor vi kan dele vores bagage i to: kufferterne bliver deponeret, og det tøj og udstyr, vi skal bruge i Amazonas, flyttes over i en mindre taske/håndbagage. Med uddannede naturguider bruger vi de næste dage på at udforske forskellige dele af Amazonas. Der er både vandringer og sejlture. Vi kører ad en grusvej til Puerto Nuevo (ca. 1 times kørsel), hvorfra vi sejler i ca. halvanden time op ad den enorme Tambopata flod til vores lodge i junglen. Undervejs er der chancer for at se forskellige fuglearter, bl.a. saksnæb, brogede brokfugle, kalothejrer, jabiru storke, høge, isfugle og svaler. Vi sejler nu ind i bufferzonen mellem Tambopata reservatet og Bahuaja Sonene nationalparken. Vi nyder frokosten undervejs. Om eftermiddagen går vi ind i junglen for bl.a. at se de flotte meget hårde træsorter, kapoktræer og anden imponerende bevoksning, samt diverse fugle. Vi spiser middag på vores lodge. NB: Programmet i Amazonas kan variere alt efter hvilken junge-lodge man bor på. Læs om Amazonas her Måltider: Morgenmad, frokost og aftensmad. 14. dag Amazonjunglen Tidligt om morgen forlader vi lodgen og sejler cirka 20 minutter til det sted, hvor papegøjerne kommer for at spise af det mineralrige ler. Mindst fem forskellige arter henter deres livsnødvendige mineraler her, og det er et flot og farvestrålende syn at se dem komme flyvende. Efter morgenmaden besøger vi Don Aurelio og hans familie. Her dyrker og høster de Amazonskovens afgrøder, mange som vi aldrig før har set. Også urter og medicinske planter skal vi se nærmere på, og vi sættes ind i deres brug blandt de lokale folk i Amazonas. Aftensmaden venter i lodgen, og senere om aftenen sejler vi ud for at spotte de nataktive dyr såsom kaimaner, flagermus, kapivarer og natravne. Måltider: Morgenmad, frokost og aftensmad.

8 15. dag Amazonjunglen - Puerto Maldonado - Lima - Museo Larco Vi sejler tilbage til Puerto Maldonado og skifter tøj, før vi kører til lufthavnen for at flyve tilbage til Lima. Sent denne eftermiddag besøger vi det arkæologiske museum Larco Herrera, der huser den største samling af præcolumbiansk kunst i Peru. Der er keramik, guld, dragter og meget mere i en imponerende udstilling. Det er et utroligt museum, der især efter dets renovering i 2010 formår at binde alt det sammen, man har stiftet bekendtskab med de sidste to uger i Peru. Efter besøget spiser vi afskedsmiddag i museets restaurant i den dejlige have. 16. dag Lima - Byrundtur - Hjemrejse Efter morgenmaden tager vi på byrundtur i Lima. Vi ser det historiske centrum og også de moderne bydele: Plaza de Armas med de flotte bygninger, regeringsbygningen, rådhuset og ærkebiskoppens palads. Vi fortsætter til San Francisco klostret, perlen blandt Limas gamle kirker. Klosteret indeholder nogle fine mosaikfliser fra Sevilla og flotte freskomalerier samt en imponerende samling af religiøs kunst. Men det mest fascinerende er katakomberne med kranier og knogler fra kolonitiden. Transfer til lufthavnen og fly til Danmark. Måltider: Morgenmad og måltider på flyet. 17. dag Ankomst til København Måltider på flyet.

9

10 Prisen inkluderer Fly København/Lima retur 3 indenrigsfly i Peru Kørsel i bus Overnatninger på hotel/lodge Halvpension Helpension de to døgn i Amazonas Sejlads på Titicaca og i Amazonas Togrejse til Machu Picchu Alle entréudgifter ifølge program Dansk rejseleder Engelsktalende lokalguider Drikkepenge til lokalguider og chauffører Guidebog om Peru fra Akademisk Rejseforlag (2015) Ingen hokus pokus: se vores prispolitik her Ikke inkluderet Rejse- og afbestillingsforsikring Eneværelsestillæg (3.800 kr) Husk at læse de generelle handelsbetingelser her Bemærk Passet skal være gyldigt 6 måneder efter hjemrejse. Programmet i Amazonas kan variere alt efter hvilken lodge der benyttes. Billetter til den ekstra entré på Machu Picchu og Wayna Picchu kan ikke garanteres og skal bestilles i så god tid som muligt inden afrejse. Se alle vores rejser til Peru her

Rejseplan og tilbud Gældende i 4 dage fra dato for produktion af rejseplan og tilbud

Rejseplan og tilbud Gældende i 4 dage fra dato for produktion af rejseplan og tilbud Rejseplan og tilbud Gældende i 4 dage fra dato for produktion af rejseplan og tilbud Kundenavn Rejsenummer (Skrives på tilmeldingsformular) Destination NAVN 18R-559_V-01 Rejseperiode April maj 2018 Dato

Læs mere

Rejser til Peru. Tilsagn om deltagelse inden den 26-5-2014, herefter skal der indbetales et depositum på 50 % af turens pris.

Rejser til Peru. Tilsagn om deltagelse inden den 26-5-2014, herefter skal der indbetales et depositum på 50 % af turens pris. Rejser til Peru Tilsagn om deltagelse inden den 26-5-2014, herefter skal der indbetales et depositum på 50 % af turens pris. Tur 1. 2 24-06-2014 Lima 3 25-06-2014 Bus til Ica (Pingviner, søløver mm) 4

Læs mere

Rejser til Peru. Vi arrangerer rejser for mindre selskaber på 12-14 personer. Ring for at høre nærmere

Rejser til Peru. Vi arrangerer rejser for mindre selskaber på 12-14 personer. Ring for at høre nærmere Rejser til Peru Vi arrangerer rejser for mindre selskaber på 12-14 personer. Ring for at høre nærmere Tilsagn om deltagelse på nedenstående rejser, inden den 6-5-2016, herefter skal der indbetales et depositum

Læs mere

Peru Inkaernes kultur & Amazonas

Peru Inkaernes kultur & Amazonas Peru Inkaernes kultur & Amazonas Lima - Arequipa Colca Canyon Titicaca Cusco Den Hellige Dal - Machu Picchu- Puerto Maldonado Amazonas 16 dage inkl. Dansk talende Guide hele vejen, Entre, fly, hotel, morgenmad

Læs mere

Peru Højdepunkter 14 dage

Peru Højdepunkter 14 dage Peru Højdepunkter 14 dage På denne tur kommer du forbi Perus mest berømte turistattraktioner. Tag med os på en rejse gennem tid, natur og kultur, serveret på et inka-guldfad! Rundreise med Perus høydepunkter

Læs mere

Peruviansk & Boliviansk Højlandskultur i Inkaernes Vugge

Peruviansk & Boliviansk Højlandskultur i Inkaernes Vugge Peruviansk & Boliviansk Højlandskultur i Inkaernes Vugge Arequipa Colca Canyon Titicaca La Paz - Cusco Den Hellige Dal - Machu Picchu Peruviansk & Boliviansk højlandskultur i Inkaernes Vugge program 24/3-14/4,

Læs mere

Peru Inkaernes kultur & Amazonas

Peru Inkaernes kultur & Amazonas Peru Inkaernes kultur & Amazonas Lima - Ica - Arequipa Colca Canyon Titicaca Cusco Den Hellige Dal - Machu Picchu- Puerto Maldonado - Amazonas Peruviansk højlandskultur i Inkaernes Vugge Denne rejse har

Læs mere

PERU PERUS STORE KLASSIKERE REJSER MED DANSK REJSELEDER

PERU PERUS STORE KLASSIKERE REJSER MED DANSK REJSELEDER PERU PERUS STORE KLASSIKERE REJSER MED DANSK REJSELEDER Rejsen kort Dag 1. Afrejse fra Danmark og ankomst til Lima Dag 2. På opdagelse i Limas historiske bydel (M+A) Dag 3. Med fly ind i Andesbjergene

Læs mere

Peru Inkaernes kultur & Amazonas Lima - Ica - Arequipa Colca Canyon Titicaca Cusco Den Hellige Dal - Machu Picchu- Puerto Maldonado - Amazonas

Peru Inkaernes kultur & Amazonas Lima - Ica - Arequipa Colca Canyon Titicaca Cusco Den Hellige Dal - Machu Picchu- Puerto Maldonado - Amazonas Program 2017 Juli Dansk-Peruviansk venskabsforening og Clark Consult and Travel i samarbejde med Rejsecenter Djursland Peru Inkaernes kultur & Amazonas Lima - Ica - Arequipa Colca Canyon Titicaca Cusco

Læs mere

Rundrejse i Peru med Amazonas Regnskov

Rundrejse i Peru med Amazonas Regnskov Rundrejse i Peru med Amazonas Regnskov 16 Dage Tag med på en rundrejse i fantastiske Peru en rejse gennem inkaernes land. Fra Stillehavskysten til Titicacasøen, og selvfølgelig inkaernes fortabte by, Machu

Læs mere

I Inkaernes fodspor Spændende rundrejse til Peru med Jesper Thomas Machu Pichu, Titicaca søen, Den Hellige Dal mm 24.01.12

I Inkaernes fodspor Spændende rundrejse til Peru med Jesper Thomas Machu Pichu, Titicaca søen, Den Hellige Dal mm 24.01.12 I Inkaernes fodspor Spændende rundrejse til Peru med Jesper Thomas Machu Pichu, Titicaca søen, Den Hellige Dal mm 24.01.12 Afrejse 8. januar 2015 I Inkaernes fodspor Ollantaytambo Machu Pichu Tag med Jesper

Læs mere

Rejseplan og tilbud Gældende i 10 dage fra dato for produktion af rejseplan og tilbud

Rejseplan og tilbud Gældende i 10 dage fra dato for produktion af rejseplan og tilbud Rejseplan og tilbud Gældende i 10 dage fra dato for produktion af rejseplan og tilbud Kundenavn Rejsenummer (Skrives på tilmeldingsformular) Destination HUNDTOFTE 18R-535_V-01 OG v-02 Machu Picchu, Cusco,

Læs mere

Peru & Bolivia. 16 dage

Peru & Bolivia. 16 dage Peru & Bolivia 16 dage To af Sydamerikas mest spændende lande på én og samme rejse og med de største highlights. Inkaernes gamle hovedstad, Cusco, fæstningsværket Sacsayhuaman og ikke mindst Machu Picchu

Læs mere

Mallorca -vandring i og omkring Tramuntana bjergene Lørdag 13. oktober lørdag 20. oktober 2018 Dagsprogram - Tur 2.

Mallorca -vandring i og omkring Tramuntana bjergene Lørdag 13. oktober lørdag 20. oktober 2018 Dagsprogram - Tur 2. Mallorca -vandring i og omkring Tramuntana bjergene Lørdag 13. oktober lørdag 20. oktober 2018 Dagsprogram - Tur 2. Dag 1. Ankomst til Palma de Mallorca Bus fra Lufthavnen til Hotel Marina i Puerto de

Læs mere

Peruviansk & Boliviansk

Peruviansk & Boliviansk Peruviansk & Boliviansk højlandskultur i Inkaernes Vugge Arequipa Colca Canyon Cuzco Den Hellige Dal Machu Picchu Titicaca (Peru & Bolivia) La Paz Særligt fokus på: Interaktion med lokalbefolkningen Bæredygtig

Læs mere

LEV LOKALT PÅ TAQUILE

LEV LOKALT PÅ TAQUILE 3 DAGE ÅRET RUNDT LEV LOKALT PÅ TAQUILE BO PRIVAT HOS DEN INDIANSKE BEFOLKNING MED BESØG PÅ UROINDIANERNES FLYDENDE SIVØER 01 BESØG DE FLYDENDE SIVØER OG SEJL I SIVBÅD I hentes på hotellet og kører den

Læs mere

INKARIGETS MANGFOLDIGHEDER

INKARIGETS MANGFOLDIGHEDER 21 E. 1. - 21. APRIL 2016 INKARIGETS MANGFOLDIGHEDER KOM TÆT PÅ LOKALT LIV I PERU GRUPPEREJSE MED REJSELEDER CALLE GRANHOLM INKARIGETS MANGFOLDIGHEDER 2016 1 Indhold 01 02 03 04 05 Afgang fra Danmark og

Læs mere

Lima Miraflores Den gamle bydel Museo Arqueológico Rafael Larco Herrera

Lima Miraflores Den gamle bydel Museo Arqueológico Rafael Larco Herrera Kapitel 1 Lima Miraflores Den gamle bydel Museo Arqueológico Rafael Larco Herrera Kapitel 2 Arequipa Arequipas centrum Klosteret Santa Catalina Kapitel 3 Colca Canyon Vulkaner Colca Canyon Condoren Historie

Læs mere

8 dages cykelferie i Cuba

8 dages cykelferie i Cuba 8 dages cykelferie i Cuba Aktive og sjove oplevelser - garanterede afrejser Aktiv oplevelsesrejse til Cuba med 2 8 dages aktiv oplevelsesrejse Cykelture i Cuba Aktive kulturrejser i Cuba Tag med Svane

Læs mere

Togrejse tværs over Rocky Mountains. Mountains

Togrejse tværs over Rocky Mountains. Mountains Togrejse tværs over Rocky Mountains En fantastisk togrejse der tager jer tværs over Rocky Mountains På denne 9-dages rejse skal I fra Calgary til Vancouver i tog. Udover en helt fantastisk udsigt undervejs

Læs mere

Rejseplan og tilbud Gældende i 4 dage fra dato for produktion af rejseplan og tilbud

Rejseplan og tilbud Gældende i 4 dage fra dato for produktion af rejseplan og tilbud Rejseplan og tilbud Gældende i 4 dage fra dato for produktion af rejseplan og tilbud Kundenavn Rejsenummer (Skrives på tilmeldingsformular) Destination KIILERICH 18R-560_V-01 Peru Rejseperiode Maj 2018

Læs mere

Peru Rundrejse 14 dage

Peru Rundrejse 14 dage Peru Rundrejse 14 dage Vores rejseplan til Peru Rundtur indeholder mange af Perus fantastiske landskaber samt klassiske oplevelser på en nonstop tur på 14 dage. Bliv vidne til en endeløs skønhed og føl

Læs mere

Rejseplan og tilbud Gældende i 4 dage fra dato for produktion af rejseplan og tilbud

Rejseplan og tilbud Gældende i 4 dage fra dato for produktion af rejseplan og tilbud Rejseplan og tilbud Gældende i 4 dage fra dato for produktion af rejseplan og tilbud Kundenavn Rejsenummer (Skrives på tilmeldingsformular) Destination NAVN 18R-556_V-01 Peru Rejseperiode Juli 2016 Dato

Læs mere

Hej alle sammen. Her tager søløverne lige en slapper på klipperne

Hej alle sammen. Her tager søløverne lige en slapper på klipperne Hej alle sammen Min rejsekammerat og jeg ankom til Perus hovedstad, Lima, den 18. oktober klokken meget sent om aftenen. Planen var, at vi bare skulle have vires bagage, finde vores taxachauffør og så

Læs mere

Makedonien - kultur og vandring Flotte nationalparker

Makedonien - kultur og vandring Flotte nationalparker Makedonien - kultur og vandring Flotte nationalparker Makedonien ligger midt på Balkan, og selv om der ikke er en kystlinje, så giver 50 søer og 16 bjergtoppe over 2000 meter en varieret og flot natur.

Læs mere

Kili Kenya Safari ,- 8 dage. Ring

Kili Kenya Safari ,- 8 dage. Ring Kili Kenya Safari Amboseli - Lake Naivasha - Masai Mara I Masaiernes Kenya kunne man fristes til at sige om denne safari Fra udsigten til Kilimanjaro via Rift Valley søen Naivasha til de store rovdyrs

Læs mere

Peru Højdepunkter 14

Peru Højdepunkter 14 Peru Højdepunkter 14 dage På denne tur kommer du forbi Perus mest berømte turistattraktioner. Tag med os på en rejse gennem tid, natur og kultur, serveret på et inka-guldfad! 1 Side Velkommen til Machete

Læs mere

Mallorca vandring i og omkring Tramuntana bjergene.

Mallorca vandring i og omkring Tramuntana bjergene. Mallorca vandring i og omkring Tramuntana bjergene. Lørdag 7. oktober lørdag 14.oktober Turleder Kirsten Brandt, Dansk Vandrelaug. Dagsprogram Dag 1. Fra Københavns Lufthavn til Palma de Mallorca. Fra

Læs mere

28/08-06/09-2013 Ophold i et lille lokalsamfund i højlandet. Vandreture, besøg og kontakt til lokale. mandag den 1. april 13

28/08-06/09-2013 Ophold i et lille lokalsamfund i højlandet. Vandreture, besøg og kontakt til lokale. mandag den 1. april 13 Temarejse 28/08-06/09-2013 Ophold i et lille lokalsamfund i højlandet. Vandreture, besøg og kontakt til lokale. Natur & kultur Oplev et lille samfund i det skotske højland tæt på stor natur. Fly til Edinburgh,

Læs mere

SPAR 25% på opholdet, hvis du rejser i 2017 og senest en måned efter bestilling. Kenya bag facaden

SPAR 25% på opholdet, hvis du rejser i 2017 og senest en måned efter bestilling. Kenya bag facaden SPAR 25% på opholdet, hvis du rejser i 2017 og senest en måned efter bestilling. Kenya bag facaden - unik safari i Kenya Nairobi Amboseli Lake Naivasha Lake Elementaita Lake Nakuru Masai Mara På denne

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Kili safari 8 dage Kontakt os for pris Amboseli - Lake Naivasha - Masai Mara I Masaiernes Kenya kunne man fristes til at sige om denne safari. Fra udsigten til Kilimanjaro via Rift Valley søen Naivasha

Læs mere

Peru Grande. 19 dages unik rundrejse i Peru med dansk rejseleder. Kulturel oplevelsesrejse med

Peru Grande. 19 dages unik rundrejse i Peru med dansk rejseleder. Kulturel oplevelsesrejse med Peru Grande 19 dages unik rundrejse i Peru med dansk rejseleder Kulturel oplevelsesrejse med 19 dages enestående rundrejse til Peru med dansk rejseleder 2 19 dages enestående rundrejse til Peru med dansk

Læs mere

INKARIGETS MANGFOLDIGHEDER

INKARIGETS MANGFOLDIGHEDER 21 E. 28. APRIL - 18. MAJ 2017 INKARIGETS MANGFOLDIGHEDER KOM TÆT PÅ LOKALT LIV I PERU GRUPPEREJSE MED REJSELEDER CALLE GRANHOLM INKARIGETS MANGFOLDIGHEDER 2016 1 Indhold 01 02 03 04 05 Afgang fra Danmark

Læs mere

Detaljeret rejseprogram for: 29 november - 1 december, Cuso & Machu Picchu Tur

Detaljeret rejseprogram for: 29 november - 1 december, Cuso & Machu Picchu Tur Detaljeret rejseprogram for: 29 november - 1 december, Cuso & Machu Picchu Tur Cusco & Machu Picchu Tur 29. november 1. december Torsdag 29: Start på 2 dages tur til den Hellige Dal, dag 1: Maras & Moray

Læs mere

Andalusien - Sydspanske klassikere

Andalusien - Sydspanske klassikere Andalusien - Sydspanske klassikere Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 10.10.2019 17.10.2019 7.395,- Højdepunkter Granada med Alhambra Det jødiske kvarter og moskeen i Córdoba Den

Læs mere

Hornbill Festival/Nagaland og Arunachal Pradesh

Hornbill Festival/Nagaland og Arunachal Pradesh Hornbill Festival/Nagaland og Arunachal Pradesh Denne rejse bringer os til to uberørte og sjældent besøgte delstater i den nordøstlige del af Indien, grænsende op til Tibet og Burma. Det er et af de sidste

Læs mere

Vandring i Himalaya Mt. Everest View

Vandring i Himalaya Mt. Everest View Vandring i Himalaya Mt. Everest View 21. oktober 2017 8. november 2017; 19 dage Denne rejse henvender sig til naturelskere, som godt kunne tænke sig at vandre i de mægtige Himalayabjerge. Alle med almindelig

Læs mere

Rejseplan og tilbud Gældende i 4 dage fra dato for produktion af rejseplan og tilbud

Rejseplan og tilbud Gældende i 4 dage fra dato for produktion af rejseplan og tilbud Rejseplan og tilbud Gældende i 4 dage fra dato for produktion af rejseplan og tilbud Kundenavn Rejsenummer (Skrives på tilmeldingsformular) Destination Henrik JØRGENSEN 18R-553_V-01 Peru Rejseperiode Juli

Læs mere

Detaljeret rejseprogram for: Ranum Efterskole. 13 22 Januar, 2014. Peru Rejse

Detaljeret rejseprogram for: Ranum Efterskole. 13 22 Januar, 2014. Peru Rejse Detaljeret rejseprogram for: Ranum Efterskole 13 22 Januar, 2014 Peru Rejse Mandag 13 januar: 4-dags tur til den Hellige Dal, dag 1. Cusco Chinchero Ollantaytambo. I bliver afhentet i lufthavnen ved ankomst,

Læs mere

Flodkrydstogt på Douro i Portugal

Flodkrydstogt på Douro i Portugal Flodkrydstogt på Douro i Portugal Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 9.495,- Højdepunkter Portvinens hjemland Naturskøn sejlads gennem landskaberne fra Porto til Spanien Mulighed

Læs mere

machu picchu 20 / 17 dage. 28. marts - 16. / 13. april 2015 Tag på en eksklusiv rejse med rejsebogsforfatter og peru-ekspert Hans Erik Rasmussen

machu picchu 20 / 17 dage. 28. marts - 16. / 13. april 2015 Tag på en eksklusiv rejse med rejsebogsforfatter og peru-ekspert Hans Erik Rasmussen 20 / 17 dage. 28. marts - 16. / 13. april 2015 inkarigets mangfoldigheder Tag på en eksklusiv rejse med rejsebogsforfatter og peru-ekspert Hans Erik Rasmussen machu picchu påskefest i cuzco inkaernes hellige

Læs mere

KAMCHATKA Det uberørte naturparadis ved Stillehavskysten

KAMCHATKA Det uberørte naturparadis ved Stillehavskysten KAMCHATKA Det uberørte naturparadis ved Stillehavskysten 10. august - 21. august 2017 Kamchatka-halvøen i Ruslands Far East er det sande naturparadis, hvor grizzly bjørne har travlt med at fange enorme

Læs mere

Peru Rundrejse & Amazonas Regnskov 16 Dage

Peru Rundrejse & Amazonas Regnskov 16 Dage Peru Rundrejse & Amazonas Regnskov 16 Dage Fra Stillehavskysten til Titicacasøen, og selvfølgelig inkaernes fortabte by, Machu Picchu. Afslut rejsen med et besøg i Amazonas regnskoven og oplev junglens

Læs mere

Detaljeret rejseprogram for: Familien Larsen. 26 december - 30 december, Cuso & Machu Picchu Tur

Detaljeret rejseprogram for: Familien Larsen. 26 december - 30 december, Cuso & Machu Picchu Tur Detaljeret rejseprogram for: Familien Larsen 26 december - 30 december, Cuso & Machu Picchu Tur Cusco & Machu Picchu Tur 26. december 30. december Onsdag 26. Start på 3 dags tur til den Hellige Dal, dag

Læs mere

RETREAT I THAILAND. med sparring og mentoring til din kreative proces. - Med kreativ rådgiver Dorthe Walbum og rejseleder, antropolog Lise Kloch

RETREAT I THAILAND. med sparring og mentoring til din kreative proces. - Med kreativ rådgiver Dorthe Walbum og rejseleder, antropolog Lise Kloch RETREAT I THAILAND med sparring og mentoring til din kreative proces - Med kreativ rådgiver Dorthe Walbum og rejseleder, antropolog Lise Kloch AFREJSE : 10-18. november 2016-9 dage PRIS: DKK 13.900 kr.

Læs mere

Schweiz - fra sin smukkeste side

Schweiz - fra sin smukkeste side Schweiz - fra sin smukkeste side Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 7.895,- Højdepunkter Luzerns enestående beliggenhed og historie Med tandhjulsbane til Pilatus Skt. Gotthardtunnelen

Læs mere

TILMELDING. På turen skal vi være sammen med Bitten Høgh, som bor og arbejder i Kunming.

TILMELDING. På turen skal vi være sammen med Bitten Høgh, som bor og arbejder i Kunming. KINA REJSE 2013 Tag med på en spændende og uforglemmelig rejse til YUNNAN PROVINSEN i det sydvestlige Kina fra den 20. juli til den 3. august 2013 Ved tilmelding senest den, 1. januar 2013 gives der kr.

Læs mere

Alaska Explorer & krydstogt fra Whittier (Anchorage) til Vancouver/Canada

Alaska Explorer & krydstogt fra Whittier (Anchorage) til Vancouver/Canada Alaska Explorer & krydstogt fra Whittier (Anchorage) til Vancouver/Canada 15/16 dage; 19. juni 4./5. juli 2016 Denne rejse kombinerer en rundrejse i Alaska, med start i Alaskas hovedstad, Fairbanks, og

Læs mere

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi 15 dages grupperejse med dansk rejseleder Ring 3051 7317 info@guldrejser.dk GULD REJSER ØST-THAILAND Grupperejse med dansk rejseleder - 15 dage På denne

Læs mere

Kvalitetsrejse til Peru Peru i ro og mag.

Kvalitetsrejse til Peru Peru i ro og mag. Kvalitetsrejse til Peru Peru i ro og mag. Rejsen kan evt. forlænges På denne rejse besøger vi de traditionelt vigtigste seværdigheder i Peru og Inkariget. Rejsen foregår i ro og mag, men pga. terrænet

Læs mere

Krakow. 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr

Krakow. 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr Krakow 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr Storbyferie i Krakow Flyrejser 5 dage Krakow byder på store oplevelser til meget rimelige priser. Tag med til én af Europas smukkeste kulturbyer. Krakow

Læs mere

Eksklusiv safari på Klaserie River Safari Lodge

Eksklusiv safari på Klaserie River Safari Lodge Eksklusiv safari på Klaserie River Safari Lodge Tag venner og familie med på en forrygende safari på Klaserie River Safari Lodge i Sydafrika. Klaserie River Safari Lodge er en mindre safari lodge med kun

Læs mere

2014 Charlotte Dinge. Hjemmeside: www.charlottedinge.dk ISBN 9788799797745. Publizon.com

2014 Charlotte Dinge. Hjemmeside: www.charlottedinge.dk ISBN 9788799797745. Publizon.com 2014 Charlotte Dinge Alle rettigheder er forbeholdt Charlotte Dinge. Ingen del af denne bog må blive reproduceret, oplagret eller videregivet på nogen måde hvad enten det er auditiv, grafisk, mekanisk

Læs mere

Kulturtur i Peru. Machu Picchu

Kulturtur i Peru. Machu Picchu Machu Picchu Kulturtur i Peru Tempelbyen Machu Picchu, den koloniale perle Cusco, Inkaernes hellige Dal, uroindianernes flydende sivøer i Titicacasøen og Colca-kløften med sine majestætiske kondorer er

Læs mere

PUDS FORMEN OP...TÖLT I TOSCANA...!!

PUDS FORMEN OP...TÖLT I TOSCANA...!! PUDS FORMEN OP...TÖLT I TOSCANA...!! Turdatoer med rideture på islandske heste! d. 5.5. - 12.5.2016...Pris ca. 5,900 kr. (indkvartering dobbeltværelser. ) Der kan mod ekstra betaling fås enkeltværelser.

Læs mere

Oplev Madagaskars varierede og helt specielle natur og dyreliv på denne vidunderlige tur til øens frodige nordlige...

Oplev Madagaskars varierede og helt specielle natur og dyreliv på denne vidunderlige tur til øens frodige nordlige... Dato:. MADAGASKARS NORDLIGE HøJDEPUNKTER Oplev Madagaskars varierede og helt specielle natur og dyreliv på denne vidunderlige tur til øens frodige nordlige... Tlf.: (+45) 56 36 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

PERU RUNDREJSE 17 DAGE

PERU RUNDREJSE 17 DAGE PERU RUNDREJSE 17 DAGE Machete Tours byder velkommen til en helt unik oplevelse og et program fyldt med spændende destinationer I Peru. Peru er et enestående land med masser af kontraster i form af, storslået

Læs mere

DALMATIEN ALL INCLUSIVE

DALMATIEN ALL INCLUSIVE NYHED 8 dage kun kr. 5.698 Afrejse d. 19. og 26. september Hotel i Dalmatien direkte ud til vandet alle værelser med balkon. All Inclusive i Dalmatien inkl. vin, øl og vand ad libitum til frokost og aftensmad.

Læs mere

Saalbach - Hinterglemm

Saalbach - Hinterglemm Saalbach - Hinterglemm Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 5.395,- Højdepunkter I von Trapps fodspor i Salzburg Den smukke og solrige Glemmtal Joker Card med masser af fordele bl.a.

Læs mere

Rejseplan og tilbud Gældende i 4 dage fra dato for produktion af rejseplan og tilbud

Rejseplan og tilbud Gældende i 4 dage fra dato for produktion af rejseplan og tilbud Rejseplan og tilbud Gældende i 4 dage fra dato for produktion af rejseplan og tilbud Kundenavn Rejsenummer (Skrives på tilmeldingsformular) Destination NAVN 18R-549_V-02 Peru Rejseperiode August 2018 Dato

Læs mere

Ta med på en uforglemmelig tennis- og kulturrejse til Budapest. Udrejse 14. juni hjemrejse 19. juni 2016

Ta med på en uforglemmelig tennis- og kulturrejse til Budapest. Udrejse 14. juni hjemrejse 19. juni 2016 Ta med på en uforglemmelig tennis- og kulturrejse til Budapest Udrejse 14. juni hjemrejse 19. juni 2016 Budapest er hovedstaden i Ungarn. Navnet er sammensat af navnene på to byområder, nemlig Buda og

Læs mere

DET VESTLIGE USA 21. maj 8. juni 2011. Billedet er fra Yosemite National Park

DET VESTLIGE USA 21. maj 8. juni 2011. Billedet er fra Yosemite National Park DET VESTLIGE USA 21. maj 8. juni 2011 Billedet er fra Yosemite National Park Guds eget land eller mulighedernes land kært barn har mange navne, men USA er også landet fyldt med overraskelser om man så

Læs mere

Spirituel rejse til Peru uden sprogskole -

Spirituel rejse til Peru uden sprogskole - Kundenavn Rejsenummer (Skrives på tilmeldingsformular) Spirituel rejse til Peru uden sprogskole - SVANE 19R-719_V-06 Rundrejse - 3 personer i delt trippleværelse under rejsen med hele gruppen 37.700 kr.

Læs mere

kærlighedens frekvens Githa og Lars Muhl spirituelt Sundt, farverigt og velsmagende. - finder styrke i spiritualitet. XXX XXXXX www.prana-magasinet.

kærlighedens frekvens Githa og Lars Muhl spirituelt Sundt, farverigt og velsmagende. - finder styrke i spiritualitet. XXX XXXXX www.prana-magasinet. // spiritualitet // videnskab // RAWFOOD // rejser // astrologi // VEGETAR // YOGA // PLACEBO // XXX XXXXX Nyt spirituelt magasin www.prana-magasinet.dk Githa og Lars Muhl kærlighedens frekvens NUMMER

Læs mere

DANSK STUDIE CENTER PERU, CUBA & COSTA RICA

DANSK STUDIE CENTER PERU, CUBA & COSTA RICA DANSK STUDIE CENTER PERU, CUBA & COSTA RICA Højskole i udlandet NYHED I 2012! C SHØJSKOLE I UDLANDET UDNYT DIT SABBATÅR PÅ BEDSTE VIS! Dansk Studie Center har specialiseret sig i højskoleophold i udlandet

Læs mere

Rejseplan MC tur Det ukendte Spanien, Maj 2013.

Rejseplan MC tur Det ukendte Spanien, Maj 2013. Rejseplan MC tur Det ukendte Spanien, Maj 2013. Spaniens-kenderen Claus Berner gennemfører unik 7 dages MC tur i Midtspanien i maj 2013. MC Turen vil have et kulturelt og historisk islæt med besøg i en

Læs mere

Dette er uden tvivl en fantastisk smuk rejse med naturen i fokus. Andre rejser til Færøerne og Island

Dette er uden tvivl en fantastisk smuk rejse med naturen i fokus. Andre rejser til Færøerne og Island Klassiske Færøerne & Island 8 dage fra kr. 17.998,- pr. person Inkl. fly, hotelovernatninger m.m. På denne spændende 8-dages rejse vil I opleve den unikke natur på Færøerne og i Island. Rejsen er skræddersyet

Læs mere

CTB TRAVELS CITY TOURS BARCELONA VIN-, GASTRONOMI- & KULTURREJSE

CTB TRAVELS CITY TOURS BARCELONA VIN-, GASTRONOMI- & KULTURREJSE CTB TRAVELS CITY TOURS BARCELONA VIN-, GASTRONOMI- & KULTURREJSE 19.-24. maj 2015 Gastronomi, vin og kulturrejse Barcelona & Catalonien I 1980 erne og 1990 erne kom en række revolutionære unge vinmagere

Læs mere

Detaljeret Rejseplan

Detaljeret Rejseplan Detaljeret Rejseplan Kundenavn Rejsenummer (Skrives på tilmeldingsformular) Destination TUBORG 19R-752_V-01 Peru med Inkastien Inkastien på vej mod Machu Picchu. Rejseplan for rundrejse 2. oktober 2019

Læs mere

Arkæologisk ekspedition til Altay/Sydsibirien

Arkæologisk ekspedition til Altay/Sydsibirien Arkæologisk ekspedition til Altay/Sydsibirien Altai Republikken i Sydsibirien, Pazyryk kurganer & den mægtige Yenisey`s kilde. 5 dage i det spektakulære Skt. Petersburg og Ermitagemuseum. 17 DAGE; 22.

Læs mere

Rejseplan og tilbud Gældende i 10 dage fra dato for produktion af rejseplan og tilbud

Rejseplan og tilbud Gældende i 10 dage fra dato for produktion af rejseplan og tilbud Rejseplan og tilbud Gældende i 10 dage fra dato for produktion af rejseplan og tilbud Kundenavn Rejsenummer (Skrives på tilmeldingsformular) Destination NAVN 18R-549_V-01 Peru Rejseperiode August 2018

Læs mere

Skræddersyet rejseprogram - Tanzania

Skræddersyet rejseprogram - Tanzania Program til: Destination: Tanzania Varighed: 20 dage Program start: Sommer, 2016 * Program slut: Sommer, 2016 * * Datoerne er ikke fastlaget, dette er blot et eksempel, så derfor kan tidspunkterne for

Læs mere

Rocky Mountains på hesteryg

Rocky Mountains på hesteryg Rocky Mountains på hesteryg En utrolig smuk naturrejse på hesteryg På denne spændende rejse skal I se Rocky Mountains fra en hel anden vinkel. I løbet af 6 dage vil I ride i den smukke natur og se de imponerende

Læs mere

Flodkrydstogt på Donau - med fly

Flodkrydstogt på Donau - med fly Flodkrydstogt på Donau - med fly Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 9.145,- Højdepunkter Den gode mad om bord **** skib Stort udflugts inkluderet 3 smukke hovedstæder på ét og samme

Læs mere

Peru med Nazca, Machu Picchu og Titicaca Højdepunkter - Nazcalinjerne, Machu Picchu, Titicaca-søen og "Mini-Galapagos"

Peru med Nazca, Machu Picchu og Titicaca Højdepunkter - Nazcalinjerne, Machu Picchu, Titicaca-søen og Mini-Galapagos Peru med Nazca, Machu Picchu og Titicaca Højdepunkter - Nazcalinjerne, Machu Picchu, Titicaca-søen og "Mini-Galapagos" En flyvetur hen over de mystiske Nazca-linjer. Søløver og pelikaner på Perus egne

Læs mere

Toscana - Flyv på busrejse

Toscana - Flyv på busrejse Toscana - Flyv på busrejse Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 5.995,- Højdepunkter Direkte fly til Firenze Cypresser og olivenlunde Det Skæve Tårn i Pisa Hyggelige middelalderbyer

Læs mere

Catalonien, Andorra og Pyrenærerne

Catalonien, Andorra og Pyrenærerne Catalonien, Andorra og Pyrenærerne Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 13.09.2020 24.09.2020 8.195,- Højdepunkter Populære Roses Barcelona med lokalguide Andorra i Pyrenæerne Dejligt

Læs mere

Rocky Mountains til fods

Rocky Mountains til fods Rocky Mountains til fods En rejse hvor I skal vandre i den smukke Canadiske natur Tag med på en aktiv rejse, hvor I kommer helt tæt på den Canadiske natur i Rocky Mountains. På denne aktive rejse får I

Læs mere

Safari og badeferie i Kenya

Safari og badeferie i Kenya Safari og badeferie i Kenya Tag på en spændende rejse, der kombinerer safari i Tsavo National Park med badeferie ved kenya-kysten. På denne rejse til Kenya, får I mulighed for at se utrolige dyr på jeres

Læs mere

Panoramas Peru. Velkommen på en alsidig rejse til Sydamerikas ukronede konge!

Panoramas Peru. Velkommen på en alsidig rejse til Sydamerikas ukronede konge! Panoramas Peru Få lande er så mangfoldige som Peru. De fleste forbinder nok Peru med de mægtige Andesbjerge, som var hjertet i Inkariget indtil spaniernes erobringer i 1500-tallet. Her ligger den Hellige

Læs mere

Andre rejser til Færøerne. Den klassiske rundrejse på Færøerne Det Færøske Køkken Klassiske Færøerne og Island

Andre rejser til Færøerne. Den klassiske rundrejse på Færøerne Det Færøske Køkken Klassiske Færøerne og Island Færøerne på kryds og tværs 8 dage - Fra kr. 11.698 pr. person Inkl. fly, overnatning & dansktalende guide Oplev de skønne færøske øer På denne rejse vil I med lokalguide, som snakker dansk, opleve de fantastiske

Læs mere

Perus sydlige højland

Perus sydlige højland Perus sydlige højland er et spændende program som bringer jer mod strømmen og over Andesbjergene, hvor der venter den ene fantastiske udsigt efter den anden. Turen bringer jer til de største af Perus ikoner

Læs mere

Island. 9. til 13. september

Island. 9. til 13. september Island 9. til 13. september NordjyskeFordele og OurWorld A/S har i samarbejde med andre medier fornøjelsen at præsentere denne rejse til Island. Island er et land med et ekstremt natursceneri. Naturen

Læs mere

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi og hovedstaden Bangkok - 4 udflugter. 15 dages grupperejse med dansk rejseleder

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi og hovedstaden Bangkok - 4 udflugter. 15 dages grupperejse med dansk rejseleder ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi og hovedstaden Bangkok - 4 udflugter 15 dages grupperejse med dansk rejseleder ØST-THAILAND Grupperejse med dansk rejseleder - 15 dage 2 ø-hop, flotte strande

Læs mere

Foreløbigt program til Historiske Huses studietur til Andalusien, oktober 2018

Foreløbigt program til Historiske Huses studietur til Andalusien, oktober 2018 Foreløbigt program til Historiske Huses studietur til Andalusien, 22. 27. oktober 2018 Andalusiens hovedstad Sevilla er indbegrebet af spansk kultur. Her findes en skøn blanding af historie, solskin, flamenco

Læs mere

PINSETUR 2014 til Weingut Schauf fredag d. 6. juni - mandag d. 9. juni

PINSETUR 2014 til Weingut Schauf fredag d. 6. juni - mandag d. 9. juni PINSETUR 2014 til Weingut Schauf fredag d. 6. juni - mandag d. 9. juni Pris for turen excl. drikkevarer Dobbeltværelse m/morgenbuffet og aftensmad Tillæg for Enkeltværelse 3.195.- kr. plus 250.- kr. Inkluderet

Læs mere

Wonca Africa Regional Conference ACCRA / 6.-9.maj 2015

Wonca Africa Regional Conference ACCRA / 6.-9.maj 2015 Wonca Africa Regional Conference ACCRA / 6.-9.maj 2015 - med The Scandinavian Delegation of Family Physicians Teknisk arrangør: Rejsebureauet Jesper Hannibal ApS * Fredensgade 36B * 8000 Åarhus C Kontakt:

Læs mere

Tanzanias sydlige højdepunkter

Tanzanias sydlige højdepunkter Tanzanias sydlige højdepunkter Kom med på safari i Tanzania og besøg nogle af Afrikas mest fantastiske safariområder Mange har det fejlagtige indtryk, at man kun i lande som Botswana og Zambia kan finde

Læs mere

Grupperejse til Kina. Josefine Gudmann Risskov Rejser

Grupperejse til Kina. Josefine Gudmann Risskov Rejser 2019 Grupperejse til Josefine Gudmann Risskov Rejser 04-07-2019 Velkommen til! Kom med på en storslået rejse til det sydlige, hvor der ikke er mange andre rejsende til at sætte deres aftryk. Inden vi udforsker

Læs mere

Moskva - Sergejev Posad - Ekaterinburg - Irkutsk - Listvijanka - Bajkalsøen -Ulan Bator Beijing

Moskva - Sergejev Posad - Ekaterinburg - Irkutsk - Listvijanka - Bajkalsøen -Ulan Bator Beijing Trans Mongolske Rute 2010 Moskva - Sergejev Posad - Ekaterinburg - Irkutsk - Listvijanka - Bajkalsøen -Ulan Bator Beijing 18 dage / 17 nætter Gruppe tur/ min 10 personer Denne rute er en anden type transsibiriske

Læs mere

Moskva - Omsk - Novosibirsk - Irkutsk - Ulan-Ude - Ulan Bator - Erlian - Beijing

Moskva - Omsk - Novosibirsk - Irkutsk - Ulan-Ude - Ulan Bator - Erlian - Beijing Moskva - Omsk - Novosibirsk - Irkutsk - Ulan-Ude - Ulan Bator - Erlian - Beijing 13 dage / 12 overnatninger Inden for 13 dage vil du få en sjælden mulighed for at rejse på tværs af Sibirien, Mongoliet

Læs mere

Rejseplan og tilbud Gældende i 10 dage fra dato for produktion af rejseplan

Rejseplan og tilbud Gældende i 10 dage fra dato for produktion af rejseplan Rejseplan og tilbud Gældende i 10 dage fra dato for produktion af rejseplan Kundenavn Rejsenummer (Skrives på tilmeldingsformular) Destination STANGERUP 18R-523_V-01_PERU Peru Rejseperiode 23. marts 11.

Læs mere

3 DAGE ÅRET RUNDT TAQUILE LEV LOKALT OG BESØG DE FLYDENDE SIVØER EN UNIK MULIGHED FOR AT LEVE LOKALT HOS EN OPRINDELIG KULTUR

3 DAGE ÅRET RUNDT TAQUILE LEV LOKALT OG BESØG DE FLYDENDE SIVØER EN UNIK MULIGHED FOR AT LEVE LOKALT HOS EN OPRINDELIG KULTUR 3 DAGE ÅRET RUNDT TAQUILE LEV LOKALT OG BESØG DE FLYDENDE SIVØER EN UNIK MULIGHED FOR AT LEVE LOKALT HOS EN OPRINDELIG KULTUR 01 ARQUIPA TIL TAQUILE I hentes af en minivan og køres den korte strækning

Læs mere

Saalbach - Hinterglemm

Saalbach - Hinterglemm Saalbach - Hinterglemm Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 5.495,- Højdepunkter I von Trapps fodspor i Salzburg Den smukke og solrige Glemmtal Joker Card med masser af fordele bl.a.

Læs mere

Bestig Kilimanjaro via Machame-ruten

Bestig Kilimanjaro via Machame-ruten Bestig Kilimanjaro via Machame-ruten På denne vandring får I muligheden for at opnå det, som mange drømmer om: At bestige enestående Mount Kilimanjaro, Afrikas højeste bjerg og verdens højeste enkeltstående

Læs mere

PROGRAM. Om huset, vi skal bo i. Impressionismen. Forplejning. Vandring. 1. dag

PROGRAM. Om huset, vi skal bo i. Impressionismen. Forplejning. Vandring. 1. dag PROGRAM Om huset, vi skal bo i Under hele vandreferien bor vi i et stort, smukt hus fra det 17. og 18. århundrede. Huset ligger i Roquevaire, en gammel landsby, som ligger halvvejs mellem Aix en Provence

Læs mere

Unik rundrejse i Diskobugten

Unik rundrejse i Diskobugten Unik rundrejse i Diskobugten Tag på en enestående rejse, hvor du oplever den nye Ilimanaq Lodge ved bygden Ilimanaq og den efterspurgte Glacier Lodge Eqi i ødemarken. Omdrejningspunktet er den verdensberømte

Læs mere

Polens prægtige bjerge

Polens prægtige bjerge Polens prægtige bjerge Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 27.07.2019 04.08.2019 6.095,- Højdepunkter Side 1 af 6 Storslåede bjergkæder Gode hoteller i smukke omgivelser Scenariske

Læs mere

Aktiv i østlige Canada

Aktiv i østlige Canada Aktiv i østlige Canada En spændende aktiv rejse der kombinerer storby og natur På denne tur til det østlige Canada får I muligheden for at komme ud og nyde naturen samtidig med I også skal se det imponerende

Læs mere

Polens prægtige bjerge

Polens prægtige bjerge Polens prægtige bjerge Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 29.08.2020 06.09.2020 5.895,- Højdepunkter Storslåede bjergkæder Gode hoteller i smukke omgivelser Flotte og interessante

Læs mere