MÅNEDSBLAD FOR PENSIONISTBYEN LISELUND

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "MÅNEDSBLAD FOR PENSIONISTBYEN LISELUND"

Transkript

1 MÅNEDSBLAD FOR PENSIONISTBYEN LISELUND Folkemelodi - Tekst: Viggo Happel SNEVALSEN No'n ka' li' en forårsdag, det bli'r deres egen sag, andre elsker sommerskov'n når der' fuglesang forov'n eller gyldent efterår med de farver alting får. Gi' mig hel're vinteren jeg vil synge en sang om den. Der er sne, sne, sne, sne, hvor man kigger hen, hele verden er ren og fin igen. Når de småfnug danser, danser vi med dem og synger en snevals, der kalder humøret frem. Der er digtet mange vers om et år på kryds og tværs, rim på sommer, vår og høst er poetens sidste trøst. Der er skrevet lidt om jul og om urt og busk i skjul, ord som kulde, frost og hvidt ja, dem hører man ikke så tit. Der er sne...

2 Liselund Friplejeboliger: Beboer NYT: Dødsfald: Børge Harken Christensen, Bolig 45 Poul Christian Nørgaard, Bolig 20 Ny beboer: Helga Kirstine Pedersen, Bolig 18 Grethe E. Marcussen, Bolig 26 Margrethe Melgaard Skovsund, Bolig 40 Velkommen på Liselund Friplejeboliger Liselunds Venner kommer på besøg i Leve- og bomiljøerne: Bomiljø 1 Lørdag d Kl Lørdag d Kl Bomiljø 2 Lørdag d Kl Lørdag d Kl Bomiljø 3 Lørdag d Kl Lørdag d Kl Bomiljø 4 Lørdag d Kl Lørdag d Kl MØDER Tirsdag d Kl Liselunds Venner Tirsdag d Kl Generalforsamling i Liselunds Venner En lille dreng og hans bedstemor var i badeland, og mens bedstemoderen gik hen for at købe is, gik drengen rundt og kiggede. Han fik øje på et par ældre damer i boblebadet og løb forskrækket tilbage til bedstemoderen og råbte: Bedste, vi må skynde os væk, de koger gamle damer her!

3 BUSSEN JUbiiiiiii Vi har nu: kr ,- Busindsamlingen har modtaget en STOR JULE- GAVE på kr ,00 fra en glad bruger af bussen. Vi siger alle i kor: 1000 tak for den store gave. Så i skrivende stund er det lige før ja lige før vi når vores mål. Vi fortsætter med indsamlingen, da bussen endnu ikke er købt. Se de mange ekstra busture på kalenderen fra Aktivitetscenteret, der bliver kørt. - Husk at tilmelde dig i Aktiviteten. Kære Alle på Liselund Jeg ønsker jer et godt og lykkebringende nytår. Tak for de mange gode oplevelser og udfordringer, som I har været med til at byde på i det forgangne år. Det nye år, som vi nu går ind i, vil sikkert også byde på en flot buket af det hele. Vi har allerede planlagt Opera i marts måned. Bussen er snart inden for rækkevidde. Mange har gjort det muligt med gaver, støtte til arrangementer og frivillig arbejdsindsats. Tak for det. Mange nytårshilsner fra Marne Kvesel

4 Aktivitetscentret på LISELUND FASTE UGEAKTIVITETER TLF Mandag Lettere gymnastik Kl Motionsgymnastik for damer Kl Sangtimen Kl Herregruppe Aqvavitten Kl Balancehold motion Kl Gymnastik for damer Kl Snakke Café Kl Tirsdag Motion for mænd Kl EDB, lær at bruge computer Kl Lettere motion for damer Kl Tirsdagskomsammen Kl Kreativt værksted Kl Træværksted Kl Sangkor Kl Onsdag Spil-sammen formiddag Kl Linedans for begynder Kl Linedans (hver onsdag) Kl Torsdag Motionsgymnastik for mænd Kl Stavgang, med og uden stave Kl Musik og bevægelse Kl Kol-hold Kl EDB, lær at bruge computer Kl Kortspil /diverse spil Kl Trædrejning / snedkeri Kl Fredag Motion for folk m/knogleskørhed. Kl Ønsker du at spille billard på Liselund, kan nærmere oplysninger fås hos Bent Larsen Aktivitetscentret på LISELUND JANUAR måneds udstiller: Sylvia Graversen Kom og se de mange flotte malerier.

5 Aktivitetscentret: Udover de faste aktiviteter sker der følgende i JANUAR TLF Torsdag d. 2 Kl Gudstjeneste m/nadver, Erik Boye Fredag d. 3 Kl Handletur til Brugsen. Husk tilmelding Mandag d. 6 Kl Kl Tirsdag d. 7 Kl Manicure. Sangtimen med Heine. Alle er velkommen Cafesnak. Kaffe og Anettes kokoskage kan købes. Alle er velkommen. Onsdag d. 8 Kl Kl Mandag d. 13 Kl Kl Kl Tirsdag d. Onsdag d. Handletur til Brugsen. Husk tilmelding Banko ved pensionistforeningen. Sangtime med Heine.Alle er velkommen. Åben rådgivning i netcafeen. 1 time Cafe snak Kaffe og gulerodskage kan købes. Alle er velkommen. 14 Kl Syng sammen med Ellen og Keld. 15 Kl Kl Kl Torsdag d. 16 Kl Kl Mandag d. 20 Kl Kl Kl Tirsdag d. 21 Kl SPIL Handletur til Brugsen. Husk TILMELDING Banko ved Centerrådet. Kaffe på Ved Bøgen.Specielt for beboer her Bageeftermiddag. Gudstjeneste v/lisbeth Michelsen og kaffe Sangtime med Heine. Alle er velkommen Åben rådgivning i netcafeen. 1 time Cafesnak Alle er velkommen. Kaffe og roulade kan købes. Onsdag d. 22 Kl Kl Handletur til Brugsen. Husk tilmelding Travetur i Østre anlæg. Torsdag d. 23 Kl Kl Mandag d. 27 Kl Kl Kl Kl Tirsdag d. 28 Kl Vi bager boller Seniorshoppen. Tøjudsalg Danseeftermiddag De musikalske Venner Åben rådgivning i netcafeen. 1 time Terapeut Helle Person træffes i motionsrum. Sangtime med Heine. Alle er velkommen Cafe snak Alle er velkommen. Kaffe og brunsviger kan købes. Onsdag d. 29 Kl Handletur til Brugsen. Husk tilmelding Torsdag d. 30. januar 2014 kl Nytårskoncert med pensionistorkesteret. Billetter købes i Aktivitetescenteret. - Pris kr. 125,00

6 Prisstigninger på mad fra Januar Vi har netop modtaget besked fra Ældre- og Handicapforvaltningen, Aalborg Kommune, at priser for mad ændres fra 1. januar Priser for plejeboliger: Døgnkost: kr. 100,00 Døgnkost med fravalg af biret kr. 95,50 Priser i Cafeen for visiterede bruger: Hovedret + biret kr. 54,00 Hovedret kr. 49,00 Se opslag i cafeen. Da vi desværre har modtaget disse oplyser senere end vi har kunnet nå at registrere dette på januar månedsregningen, vil der komme en efterregulering næste måned. Hilsen fra kontoret. Gode friske og farverige grønsager og frugter Liselunds køkken er så heldige, de har modtaget disse dejlige danske friske grønsager og frugter, som kommer vores beboer og bruger af køkkenet til gode. Vi har fået foræret disse dejlige friske grønsager og frugter. Vi siger dem en STOR TAK for de fine gaver og ønsker Godt NYTÅR til den glade giver fra Køkkenet på Liselund.

7 Årets julekoncert, torsdag d. 19. december 2013 Vi havde en forrygende eftermiddag, med rigtig mange julekoncertgæster som nød de smukke julesange. Alle sang med på vores dejlige julesange og salmer. Og nynnede med på dem som vi ikke lige kunne huske teksten på, men som Tina Siel sang så flot og Knud-Erik Thrane spillede så dejligt. Rigtig julemusik.

8 Tak for den gode støtte til endnu en herlig dag. Overskuddet fra denne koncert går også til opsparingen til bussen. Tak til de gode hjælpere, så alle kunne få den god kop kaffe og lune æbleskiver til. Du skulle bare havde været der. Ses vi igen til næste år? Jule - CD en med alle de mange julesange som vi sang og som vi solgte den eftermiddag, kan stadigvæk købes på kontoret til kun kr. 100,00. Overskuddet går til bussen.

9 Nytår Nytårsaften, den 31. december, er årets sidste aften og markerer således afslutningen på det gregorianske kalenderår og begyndelsen på et nyt, som indledes med Nytårsdag (1. januar). Nytårsaften fejres i det 21. århundredes vestlige kultur med fyrværkeri og champagne. I Danmark inkluderer nytårsaften for manges vedkommende også kransekage, Dronningens nytårstale og 90-års-fødselsdagen. Kulminationen på festlighederne er, når uret på Københavns Rådhus slår 24, og det nye år dermed tager sin begyndelse. Nytår er markeringen af et nyt års komme og markeres i mange, specielt vestlige, kulturer ved overgangen fra d. 31. december til d. 1. januar i den gregorianske kalender. Andre kulturer fører dog andre kalendere og her kan nytåret falde så sent som i april. Nytår i Danmark I Danmark markeres nytåret når den første tone lyder fra Københavns Rådhus' hvor det gamle år rinder ud, og det nye begynder. HM Dronningen holder tidligere på aftenen sin nytårstale og så markeres årsskiftet ellers med spøg og skæmt, knaldperler, bordbomber og fyrværkeri. I Danmark er der en særlig tradition for at spise torsk. Dette har også bevirket at Ekstra Bladet hvert år uddeler prisen Årets torsk til en person, der har kvajet sig gevaldigt i det forgangen år.

10 Nyt-år Betyder også nye tider, begyndelsen på en ny liv, starter på en frisk og snart kommer der nyt liv op fra jorden, hvis jorden ikke er dækket af sne. Der bliver mere og mere lys i dagtimerne hver dag, jo længere vi kommer ind i det nye år. En favn fuld af knitrende tulipaner! Eller en græsplæne fyldt med krokus! Duften af hyacinter! Så der er meget nyt vi kan glæde os til.

11 For beboerne i Pensionistbyen: Afhentning af papiraffald og småt brændbart sker næste gang: 8. januar 2014 og 5. februar 2014 Du har mulighed for, at få en sms eller mail hvis du tilmelder dig på her kan du også finde de nye datoer når de er tilgængelige. Begge services og SMS er GRATIS, og du kan til enhver tid framelde dig ved at logge ind og vælge Slet min profil knappen. Du kan også afmelde dig SMS-servicen ved at sende en sms med teksten skidt afmeld til For beboerne i Pensionistbyen: Mangler du viseværten? Så skal du ringe mellem kl , fredag til kl til Benny Strandbæk på kontoret på tlf På vej gennem kontoret stødte direktøren på en ung fyr, der sad med benene oppe på bordet og næsen begravet i frokostavisen. - Undskyld, jeg forstyrrer, sagde han med slet skjult ironi, men hvad for De i løn? kr. månedligt, lød svaret. - Vil De være så venlig at gå ud i bogholderiet og hente en månedsløn, og så vil jeg ellers ikke se Dem mere her i firmaet her dovner man ikke sådan. - Den unge mand skyndte sig at smutte, og direktøren fik fat i sin kontorchef. - Hvordan kunne De se gennem fingre med den opførsel? - Har De smidt ham ud, udbrød kontorchefen bestyrtet, - han er slet ikke ansat her. Han kom for at reparere kaffemaskinen.

12 Vær velkommen, Herrens år Vær velkommen herrens år, og velkommen herhid. Sandheds Gud - lad dit hellige ord, oplive, oplyse det høje nord. Velkommen nytår og velkommen her. Vær velkommen herrens år, og velkommen herhid. Nådens Gud - lad dit solskin i vår, os skænke på marken et gyldent år. Velkommen nytår og velkommen her. Vær velkommen herrens år, og velkommen herhid. Fredens Gud - den livsalige fred, du skænke vort land til at blomstres ved. Velkommen nytår og velkommen her. Vær velkommen herrens år, og velkommen herhid. Fader Gud os til glæde og gavn, nytåret henskride i Jesu navn. Velkommen nytår og velkommen her. Tekst: N. F. S. Grundtvig, 1849 Melodi: A. P. Berggreen, 1852

Når vinteren rinder i grøft og i grav

Når vinteren rinder i grøft og i grav MÅNEDSBLAD FOR PENSIONISTBYEN LISELUND Når vinteren rinder i grøft og i grav Joh. Torild Joh. Skjoldborg (Med min hakke min skovl og min spade) 1 Når vinteren rinder i grøft og i grav og rugens krøllede

Læs mere

MÅNEDSBLAD FOR PENSIONISTBYEN LISELUND

MÅNEDSBLAD FOR PENSIONISTBYEN LISELUND MÅNEDSBLAD FOR PENSIONISTBYEN LISELUND MAJ 2012 Jeg ved, hvor. Jeg ved, hvor der findes en have så skøn, hvor søgen er blå, og hvor skoven er grøn, hvor fuglene bygger i løvhækkens ly og flyver hver morgen

Læs mere

MÅNEDSBLAD FOR PENSIONISTBYEN LISELUND

MÅNEDSBLAD FOR PENSIONISTBYEN LISELUND MÅNEDSBLAD FOR PENSIONISTBYEN LISELUND JUNII 2012 I østen stiger solen op, den spreder guld på sky, går over hav og bjergetop, går over land og by. Den kommer fra den favre kyst, hvor paradiset lå; den

Læs mere

Solskinsvejr i september

Solskinsvejr i september MÅNEDSBLAD FOR PENSIONISTBYEN LISELUND Melodi: Peter Vesth - Tekst: Djorn Juni vækker et væld af glade minder. Sommerdagenes melodi er nu helt forbi. nu er byen blevet stille tiden går nu sin vante gang

Læs mere

Hør, hør, hvor det tør

Hør, hør, hvor det tør MÅNEDSBLAD FOR PENSIONISTBYEN LISELUND FEBRUAR 2015 Hør, hør, hvor det tør Hør, hør, hvor det tør! Det hagler og pibler, det krabler og kribler fra tegl og tag, vi har solskin i dag. Alle små roser bag

Læs mere

MÅNEDSBLAD FOR PENSIONISTBYEN LISELUND Hüttel-Sørensens Vej 61, 9310 Vodskov MARTS 2017

MÅNEDSBLAD FOR PENSIONISTBYEN LISELUND Hüttel-Sørensens Vej 61, 9310 Vodskov MARTS 2017 MÅNEDSBLAD FOR PENSIONISTBYEN LISELUND Hüttel-Sørensens Vej 61, 9310 Vodskov MARTS 2017 Hvad var det dog, der skete? Mit vinterfrosne hjertes kvarts må smelte ved at se det den første dag i marts. Hvad

Læs mere

MÅNEDSBLAD FOR PENSIONISTBYEN LISELUND

MÅNEDSBLAD FOR PENSIONISTBYEN LISELUND MÅNEDSBLAD FOR PENSIONISTBYEN LISELUND Hüttel-Sørensens Vej 61, 9310 Vodskov JULI 2017 Hvor skoven dog er frisk og stor Hvor skoven dog er frisk og stor, Skovmærker der og jordbær gror, I træets bark er

Læs mere

MÅNEDSBLAD FOR PENSIONISTBYEN LISELUND Hüttel-Sørensens Vej 61, 9310 Vodskov. September Jeg bærer med smil min byrde

MÅNEDSBLAD FOR PENSIONISTBYEN LISELUND Hüttel-Sørensens Vej 61, 9310 Vodskov. September Jeg bærer med smil min byrde MÅNEDSBLAD FOR PENSIONISTBYEN LISELUND Hüttel-Sørensens Vej 61, 9310 Vodskov September 2016 Jeg bærer med smil min byrde Jeg bærer med smil min byrde, jeg drager med sang mit læs, jeg er som den vilde

Læs mere

MÅNEDSBLAD FOR PENSIONISTBYEN LISELUND. Når egene knoppes

MÅNEDSBLAD FOR PENSIONISTBYEN LISELUND. Når egene knoppes MÅNEDSBLAD FOR PENSIONISTBYEN LISELUND Når egene knoppes og granerne duppes, og skræpperne kante den støvede vej. Når frøen fortæller, mens guldregnen hælder sig over syrenen i hviskende leg, da dages,

Læs mere

MÅNEDSBLAD FOR PENSIONISTBYEN LISELUND

MÅNEDSBLAD FOR PENSIONISTBYEN LISELUND MÅNEDSBLAD FOR PENSIONISTBYEN LISELUND FEBRUAR 2012 Fr. W. Mülller / V. Andstrøm Jeg er en folkepensionist højt oppe i de tres, så jeg sku faktisk være trist og sur og utilfreds. Falderi faldera faldera.

Læs mere

Kræmmermarked d. 26.08.2012

Kræmmermarked d. 26.08.2012 MÅNEDSBLAD FOR PENSIONISTBYEN LISELUND SEPTEMBER 2012 Kræmmermarked d. 26.08.2012 Billeder fra en dejlig dag med sol, glade køber og sælger og Hjemmeværnets musik- og tambourkorps med flere. God handel

Læs mere

MÅNEDSBLAD FOR PENSIONISTBYEN LISELUND

MÅNEDSBLAD FOR PENSIONISTBYEN LISELUND MÅNEDSBLAD FOR PENSIONISTBYEN LISELUND Danmark, nu blunder den lyse nat bag ved din seng, når du sover. Gøgen kukker i skov og krat, Vesterhavet og Kattegat synger, imens det dugger, sagte som sang ved

Læs mere

Så kom bussen - det skal fejres.

Så kom bussen - det skal fejres. MÅNEDSBLAD FOR PENSIONISTBYEN LISELUND Liselund Friplejeboligers nye bus Krista Dahl klippede snoren til den nye bus med guldsaksen. Så kom bussen - det skal fejres. Torsdag d. 25.09.2014 kom vores nye

Læs mere

MÅNEDSBLAD FOR PENSIONISTBYEN LISELUND JANUAR 2011. Vær velkommen, Herrens år Tekst: N. F. S. Grundtvig, 1849 Melodi: A. P.

MÅNEDSBLAD FOR PENSIONISTBYEN LISELUND JANUAR 2011. Vær velkommen, Herrens år Tekst: N. F. S. Grundtvig, 1849 Melodi: A. P. MÅNEDSBLAD FOR PENSIONISTBYEN LISELUND JANUAR 2011 Vær velkommen, Herrens år Tekst: N. F. S. Grundtvig, 1849 Melodi: A. P. Berggreen, 1852 Vær velkommen, Herrens år, og velkommen herhid! Sandheds Gud,

Læs mere

MÅNEDSBLAD FOR PENSIONISTBYEN LISELUND

MÅNEDSBLAD FOR PENSIONISTBYEN LISELUND MÅNEDSBLAD FOR PENSIONISTBYEN LISELUND Hüttel-Sørensens Vej 61, 9310 Vodskov AUGUST 2016 Nu er dagen fuld af sang og nu er viben kommen, bekkasinen natten lang håndterer elskovstrommen. Plukke, plukke

Læs mere

MÅNEDSBLAD FOR PENSIONISTBYEN LISELUND

MÅNEDSBLAD FOR PENSIONISTBYEN LISELUND MÅNEDSBLAD FOR PENSIONISTBYEN LISELUND Det er hvidt herude, kyndelmisse slår sin knude overmåde hvas og hård, hvidt forneden, hvidt foroven, pudret tykt står træ i skoven som udi min abildgård. Det er

Læs mere

MÅNEDSBLAD FOR PENSIONISTBYEN LISELUND. Jeg vælger mig april

MÅNEDSBLAD FOR PENSIONISTBYEN LISELUND. Jeg vælger mig april MÅNEDSBLAD FOR PENSIONISTBYEN LISELUND Jeg vælger mig april Jeg vælger mig april! i den det gamle falder, i den det ny får fæste. Det volder lidt rabalder, dog fred er ej det bedste, men at man noget vil!

Læs mere

MÅNEDSBLAD FOR PENSIONISTBYEN LISELUND

MÅNEDSBLAD FOR PENSIONISTBYEN LISELUND MÅNEDSBLAD FOR PENSIONISTBYEN LISELUND Hüttel-Sørensens Vej 61, 9310 Vodskov Oktober 2016 1. Nu falmer skoven trindt om land, og fuglestemmen daler, nu storken flyver over strand, ham følge viltre svaler.

Læs mere

MÅNEDSBLAD FOR PENSIONISTBYEN LISELUND JUNI 2017

MÅNEDSBLAD FOR PENSIONISTBYEN LISELUND JUNI 2017 MÅNEDSBLAD FOR PENSIONISTBYEN LISELUND JUNI 2017 Hüttel-Sørensens Vej 61, 9310 Vodskov I Danmark er jeg født, dér har jeg hjemme, der har jeg rod, derfra min verden går. Du danske sprog, du er min moders

Læs mere

ST RA N DPOSTEN JANUAR 2018 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND

ST RA N DPOSTEN JANUAR 2018 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND ST RA N DPOSTEN JANUAR 2018 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND TELEFONLISTE Bo Petersen 55 36 39 40 bopn@vordingborg.dk Astrid Conradi 55 36 39 41 ascn@vordingborg.dk Afdeling 4 55 36 39 44 Afdeling 5 55

Læs mere

Aktiviteter Efterår 2014-2015

Aktiviteter Efterår 2014-2015 Foto af IO Aktiviteter Efterår 2014-2015 Smedegården Aktivitetscenter Smedegårdsvej 58 9220 Aalborg Øst Tlf: 9931 3672 Åbningstider mandag til torsdag fra kl. 9-16 fredag kl. 9-15 Nyttig information om

Læs mere

I sne står urt og busk i skjul

I sne står urt og busk i skjul MÅNEDSBLAD FOR PENSIONISTBYEN LISELUND JANUAR 2015 I sne står urt og busk i skjul Tekst: B. S. Ingemann, 1831 Melodi: J. P. E. Hartmann, 1866 I sne står urt og busk i skjul, det er så koldt derude, dog

Læs mere

MÅNEDSBLAD FOR PENSIONISTBYEN LISELUND NOVEMBER 2011. Der dage..

MÅNEDSBLAD FOR PENSIONISTBYEN LISELUND NOVEMBER 2011. Der dage.. MÅNEDSBLAD FOR PENSIONISTBYEN LISELUND NOVEMBER 2011 Der dage.. Der dage, hvor alting er tonet i gråt, hvor solen slet ikke er fremme, og dage hvor livet er meningsløst hårdt, og så der dage som denne.

Læs mere

MÅNEDSBLAD FOR PENSIONISTBYEN LISELUND Hüttel-Sørensens Vej 61, 9310 Vodskov

MÅNEDSBLAD FOR PENSIONISTBYEN LISELUND Hüttel-Sørensens Vej 61, 9310 Vodskov MÅNEDSBLAD FOR PENSIONISTBYEN LISELUND Hüttel-Sørensens Vej 61, 9310 Vodskov MAJ 2016 Gå med i lunden Det er nat, og vækkeuret tikker sit tak, nattergalen slår det høje C. Hvad skal man så? Skal man i

Læs mere

MÅNEDSBLAD FOR PENSIONISTBYEN LISELUND

MÅNEDSBLAD FOR PENSIONISTBYEN LISELUND MÅNEDSBLAD FOR PENSIONISTBYEN LISELUND Hüttel-Sørensens Vej 61, 9310 Vodskov November 2016 Dybt hælder året i sin gang, snart ødes eng og lund, farvel med al din lyst og sang, du korte sommerstund! Snart

Læs mere

FRISTEDET. Dumpen 5A, st. 8800 Viborg. Tlf. 86100806

FRISTEDET. Dumpen 5A, st. 8800 Viborg. Tlf. 86100806 HER FRISTEDET Dumpen 5A, st. 8800 Viborg Tlf. 86100806 Åbningstider: Mandag - Fredag 10.00-20.00 Tirsdag 10.00-16.00 Lørdag - Søndag og helligdage 10.00-20.00 Tirsdag Sind Ungdom 16.00-21.00 Alle dage

Læs mere

MÅNEDSBLAD FOR PENSIONISTBYEN LISELUND

MÅNEDSBLAD FOR PENSIONISTBYEN LISELUND MÅNEDSBLAD FOR PENSIONISTBYEN LISELUND Juli/August Jeg er havren Tekst: Jeppe Aakjær Musik: Aksel Agerby Jeg er havren, jeg har bjælder på mer end tyve tror jeg på hvert strå Bonden kalder dem for mine

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 45 2014

Nyhedsbrev. uge 45 2014 Nyhedsbrev uge 45 2014 Så er det blevet efterår, bladene har fået en anden farve og falder af træerne. Klokken er sat 1 time tilbage, og det betyde, at vi for en kort tid får lysere morgener men tidligere

Læs mere

Valdemarshus Sundheds- og Aktivitetscenter. Aktiviteter første halvår 06. januar - 26. juni

Valdemarshus Sundheds- og Aktivitetscenter. Aktiviteter første halvår 06. januar - 26. juni Valdemarshus Sundheds- og Aktivitetscenter Aktiviteter første halvår 06. januar - 26. juni 2015 Valdemarshus, stedet hvor vi alle mødes Information om Valdemarshus Sundheds- og Aktivitetscenter Centret

Læs mere

MÅNEDSBLAD FOR PENSIONISTBYEN LISELUND APRIL. Anemonesangen.

MÅNEDSBLAD FOR PENSIONISTBYEN LISELUND APRIL. Anemonesangen. MÅNEDSBLAD FOR PENSIONISTBYEN LISELUND APRIL Anemonesangen. Dagen er så fuld af anemoner fuglefløjt og farvespil i lyse kroner Natten fuld af farlige dæmoner Spøgefugle, troldemænd og heksekoner Åh anemoner

Læs mere

Uge-dag Tidsrum Aktivitet Sted Med-arbejder: Lærkebo Lærkebo 11.30-12-15 13.30 14.15. Ditte 11.30 12.15 Holdmotion

Uge-dag Tidsrum Aktivitet Sted Med-arbejder: Lærkebo Lærkebo 11.30-12-15 13.30 14.15. Ditte 11.30 12.15 Holdmotion 10.15 11.00 11.30-12-15 13.30 14.15 Styrketræning Poppelbos kælder 13.30 14.30 Motion for borgere med KOL 10.15-11.00 Stavgang / Walk and talk om det vi går forbi Udendørs Desuden er alle medlemmer naturligvis

Læs mere

ARENDSE NYT Februar 2014

ARENDSE NYT Februar 2014 ARENDSE NYT Februar 2014 Indholdsfortegnelse Februar 2014 Forside Indholdsfortegnelse Forstanders indlæg Velkommen til nye beboer Fødselsdage i januar Nytårskur Invitation til pårørende aften Referat af

Læs mere

Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN

Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN ØSTSALLING PENSIONISTFORENING NYHEDSAVIS PENSIONISTFORENINGENS NYHEDSAVIS JANUAR 2012 3. ÅRGANG NR. 1 Formanden skriver: Ventetiden Den 1. december var vi til adventsfest

Læs mere

Aktiviteter 1 Halvår 2016

Aktiviteter 1 Halvår 2016 Aktiviteter 1 Halvår 2016 Kastaniegården Svinget 7, Frejlev 9200 Aalborg SV Tlf: 9834 3295 Åbningstider mandag torsdag 9-16 Fredag 9 12.30 Ugeplan for Kastanjegården. Mandag. Kl. 09.30 Stavgang Kl. 10.00

Læs mere

Valdemarshus Sundheds- og Aktivitetscenter

Valdemarshus Sundheds- og Aktivitetscenter Valdemarshus ønsker alle et godt efterår Valdemarshus Sundheds- og Aktivitetscenter Valdemarshus Sundheds- og Aktivitetscenter Valdemarshus køkken 73 76 84 67 Mogens Thrane, Formand for Brugerrådet 22

Læs mere

KLC-Bladet November 2014

KLC-Bladet November 2014 KLC-Bladet November 2014 1 Generel Information Adresse : Knud Lavard Centret Eksercerpladsen 3 4100 Ringsted Ansvarshavende redaktør : Inger Boye - ibo@ringsted.dk Bruger- og pårørende rådet på KLC 2014/2015

Læs mere

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE Aktivitet centrets ÅBNINGSTIDER: Mandag fra 9.00-16.00 Tirsdag Fra 9.00-16.00 Onsdag fra 9.00-16.00 Torsdag fra 9.00-16.00

Læs mere

MÅNEDSBLAD FOR PENSIONISTBYEN LISELUND MAJ 2011

MÅNEDSBLAD FOR PENSIONISTBYEN LISELUND MAJ 2011 MÅNEDSBLAD FOR PENSIONISTBYEN LISELUND MAJ 2011 1. Den danske sang er en ung, blond pige, hun går og nynner i Danmarks hus, hun er et barn af det havblå rige, hvor bøge lytter til bølgers brus. Den danske

Læs mere

Lindehøj. Åbent Aktivitetscenter

Lindehøj. Åbent Aktivitetscenter Lindehøj Åbent Aktivitetscenter Program 1/7 31/12 2019 VELKOMMEN TIL AKTIVITETSCENTRET LINDEHØJ ÅBBENT CENTER Programmet er sammensat ud fra brugernes ønsker og byder på et bredt udbud af aktiviteter.

Læs mere

Aggerhusavisen. Juli og august Parkvej Præstø Tlf

Aggerhusavisen. Juli og august Parkvej Præstø Tlf Aggerhusavisen Juli og august 2019 Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90 Fra Nu lyser løv i lunde af Johannes Jørgensen (sidste vers): Du lyse, friske sommer! Vor friheds unge brud, Fra støv og støj vi

Læs mere

KLC-bladet Januar 2018

KLC-bladet Januar 2018 KLC-bladet Januar 2018 Generel Information Adresse : Knud Lavard Centret Eksercerpladsen 3 4100 Ringsted Ansvarshavende redaktør : Inger Boye - ibo@ringsted.dk 2 Bruger- og pårørende rådet på KLC 2017/2018

Læs mere

Aktiviteter Januar 2016

Aktiviteter Januar 2016 Aktiviteter Januar 2016 Aktivitetscentret Thulebakken Thulebakken 6 9000 Aalborg Tlf. 9931 5339 Åbningstider: Mandag til torsdag fra kl.9.00-16.00 Træning på Thulebakken Mandage kl.10.00: Tirsdage kl.10.00:

Læs mere

Valdemarshus Sundheds- og Aktivitetscenter

Valdemarshus Sundheds- og Aktivitetscenter Valdemarshus Sundheds- og Aktivitetscenter Aktiviteter andet halvår 05. August - 18. december 2014 Valdemarshus har åbent dagligt fra 09:00 til 17:00 Valdemarshus, stedet hvor vi alle mødes Information

Læs mere

Uge 40 Tirsdag d. 2/10 Kl Erindringsdans i oasen. Onsdag d. 9/10 Kl Erindringsdans i oasen

Uge 40 Tirsdag d. 2/10 Kl Erindringsdans i oasen. Onsdag d. 9/10 Kl Erindringsdans i oasen Oktober 2019 Dato Tid Arrangement Uge 40 Tirsdag d. 2/10 Kl. 11.00 Erindringsdans i oasen Torsdag d. 3/10 Kl. 13.30 Banko Fredag d. 4/10 Kl. 10.45 Film Badehotellet Uge 41 Onsdag d. 9/10 Kl. 11.00 Erindringsdans

Læs mere

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE Aktivitet centrets ÅBNINGSTIDER: Mandag fra 9.00-16.00 Tirsdag Fra 9.00-16.00 Onsdag fra 9.00-16.00 Torsdag fra 9.00-16.00

Læs mere

MÅNEDSBLAD FOR PENSIONISTBYEN LISELUND MARTS 2015

MÅNEDSBLAD FOR PENSIONISTBYEN LISELUND MARTS 2015 MÅNEDSBLAD FOR PENSIONISTBYEN LISELUND MARTS 2015 Beboer NYT: Fo' ajle di små blomster Fo' ajle di små blomster dæ' dov æ' te' i år, å fovle, de æ' ette te' å se'e, så fin å frisk å faver som bø'eskovi

Læs mere

Velkommen tilbage til skolen!

Velkommen tilbage til skolen! ildeskolenyt! - f jo O Velkommen tilbage til skolen! Godt Nytår! En dejlig juleferie er overstået og vi skal i gang med anden halvdel af skoleåret 2007-2008. Januar 2008 8. årgang nummer 1 Kildeskolen

Læs mere

Nyhedsbrev Uge 6 2015

Nyhedsbrev Uge 6 2015 Nyhedsbrev Uge 6 2015 Et helt nyt år er godt i gang, og vi glæder os til at udfylde det med mange aktiviteter, oplevelser og stjernestunder for beboerne på Meta. Vi har nu lavet nyhedsbrev i et år, og

Læs mere

Aktiviteter Oktober 2015

Aktiviteter Oktober 2015 Aktiviteter Oktober 2015 Thulebakken Thulebakken 6 9000 Aalborg Tlf: 9931 5339 Åbningstid Mandag til torsdag fra kl. 9.00 15.45 Velkommen til Aktivitetscentret Thulebakken! Aktivitetscentret på Thulebakken

Læs mere

Rosenbladet Juni - juli 2015

Rosenbladet Juni - juli 2015 Rosenbladet Juni - juli 2015 Kære beboer og pårørende Rosenbladet informerer om de praktiske ting og aktiviteter, man kan deltage i på hjemmet, desuden bringer vi billeder, og beskrivelser af arrangementer

Læs mere

MÅNEDSBLAD FOR PENSIONISTBYEN LISELUND NOVEMBER 2010

MÅNEDSBLAD FOR PENSIONISTBYEN LISELUND NOVEMBER 2010 MÅNEDSBLAD FOR PENSIONISTBYEN LISELUND NOVEMBER 2010 Dansk folkemelodi Det haver så nyligen regnet, det har stormet og pisket i vor lund; frø af ugræs er føget over hegnet åg på nakke og lås for vor mund.

Læs mere

Hovergården Marts 2019

Hovergården Marts 2019 Hovergården Marts 2019 Dato Tid Arrangement Uge 10 Mandag d. 4/3 Kl. 13.30 Banko Onsdag d. 6/3 Kl. 11.00 Erindringsdans Onsdag d. 6/3 Kl. 13.30 Gudstjeneste Fredag d. 8/3 Kl. 10.45 Neglebar og spilledag

Læs mere

Aktiviteter November 2015

Aktiviteter November 2015 Aktiviteter November 2015 Thulebakken Thulebakken 6 9000 Aalborg Tlf: 9931 5339 Åbningstid Mandag til torsdag fra kl. 9.00 15.45 Velkommen til Aktivitetscentret Thulebakken! Aktivitetscentret på Thulebakken

Læs mere

Afslutning d. 31. marts 2014

Afslutning d. 31. marts 2014 Struer Folkedanserforening Medlemsorientering marts. 2014 30. årgang NR. 3 www.struerfolkedanserforening.dk Afslutning d. 31. marts 2014 Vi mødes kl. 18.45 i Gimsing Sognegård, hvor vi holder Struer Folkedanserforening

Læs mere

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE Aktivitet centrets ÅBNINGSTIDER: Mandag fra 9.00-16.00 Tirsdag Fra 9.00-16.00 Onsdag fra 9.00-16.00 Torsdag fra 9.00-16.00

Læs mere

TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV MAJ 2015

TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV MAJ 2015 TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV MAJ 2015 Kære alle, Med disse smukke blomstrende grene plukket af Lena Løbner - vil jeg ønske jer en god maj måned. Så kan jeg fortælle jer, at jeg er blevet

Læs mere

ARENDSE NYT Januar 2017

ARENDSE NYT  Januar 2017 ARENDSE NYT Januar 2017 Indholdsfortegnelse Januar 2017 Forside Indholdsfortegnelse En lille jule hilsen Velkommen Sidste tanke Ny Fodterapeut Referat af Beboermøde Ann Jensen Konkurrence Vinder af konkurrencen

Læs mere

»Du skal ikke se væk,«siger Pia.»Gå hen til ham.«

»Du skal ikke se væk,«siger Pia.»Gå hen til ham.« FEST Maja skal til fest. Det er på skolen. Hun ser sig i spejlet. Er hun ikke lidt for tyk? Maja drejer sig. Skal hun tage en skjorte på? Den skjuler maven. Maja tager en skjorte på. Så ser hun i spejlet

Læs mere

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE Aktivitet centrets ÅBNINGSTIDER: Mandag fra 9.00-16.00 Tirsdag Fra 9.00-16.00 Onsdag fra 9.00-16.00 Torsdag fra 9.00-16.00

Læs mere

Sabro Lokalcenter Gårdhavecaféen Specielle arrangementer Januar Februar - Marts

Sabro Lokalcenter Gårdhavecaféen Specielle arrangementer Januar Februar - Marts Sabro Lokalcenter Gårdhavecaféen Specielle arrangementer Januar Februar - Marts Julefrokosten den 11. december Caféens ugentlige menuer og alt om arrangementer og aktiviteter på Lokalcenteret kan ses på

Læs mere

MÅNEDSBLAD FOR PENSIONISTBYEN LISELUND Hüttel-Sørensens Vej 61, 9310 Vodskov. Januar Vær velkommen herrens år

MÅNEDSBLAD FOR PENSIONISTBYEN LISELUND Hüttel-Sørensens Vej 61, 9310 Vodskov. Januar Vær velkommen herrens år MÅNEDSBLAD FOR PENSIONISTBYEN LISELUND Hüttel-Sørensens Vej 61, 9310 Vodskov Januar 2017 Vær velkommen herrens år Vær velkommen herrens år, og velkommen herhid. Sandheds Gud - lad dit hellige ord, oplive,

Læs mere

Lokalcenter Fuglebakken

Lokalcenter Fuglebakken Aktiviteter på Fuglebakken Ann Toustrup Eriksen, Leder af plejebolienheden Fuglebakken Der er mange aktiviteter på Fuglebakken, og de er meget forskelligartet, da der er mange forskellige ønsker. Såfremt

Læs mere

TIL F RIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV JANUAR 2018

TIL F RIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV JANUAR 2018 TIL F RIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV JANUAR 2018 Kære alle, Rigtig godt nytår til alle. I dette nyhedsbrev kan I blandt andet læse om Supervision i januar måned Nyt fra køkkenet Julehygge med

Læs mere

Fuglebakken juni 2015

Fuglebakken juni 2015 Fuglebakken juni 2015 Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej 2 8210 Aarhus V. Tlf.: 87 13 32 00 Brug dit lokalcenter Alle er velkomne Arrangementer på Lokalcenter Fuglebakken Søndag den Mandag

Læs mere

Aggerhusavisen. Januar Parkvej Præstø Tlf

Aggerhusavisen. Januar Parkvej Præstø Tlf Aggerhusavisen Januar 2019 Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90 Forsiden: Flagspætten på foderbrættet er dyr i drift. Sådan en fedtkugle holder ikke længe. Men flot er den. Vi laver et fugletema i gennem

Læs mere

ErhvervsKvindeNyt Herning Januar 2013

ErhvervsKvindeNyt Herning Januar 2013 ErhvervsKvindeNyt Herning Januar 2013 ErhvervsKvinder Herning er kommet godt fra start i dette nye år. Hvad kan lokke friske og aktive kvinder ud i sne, frost, kulde og... fra en håndboldkamp? - Det kunne

Læs mere

Aktiviteter Februar 2016

Aktiviteter Februar 2016 Aktiviteter Februar 2016 Aktivitetscentret Thulebakken Thulebakken 6 9000 Aalborg Tlf. 9931 5339 Åbningstider: Mandag til torsdag fra kl.9.00-16.00 Træning på Thulebakken Mandage Tirsdage Kl.13.00: Onsdage

Læs mere

Interviews og observationer fra MOT-sammen Da du startede i MOT-sammen, havde du så aftalt at tage af sted sammen med andre?

Interviews og observationer fra MOT-sammen Da du startede i MOT-sammen, havde du så aftalt at tage af sted sammen med andre? Interviews og observationer fra MOT-sammen 2018 Indhold Interview 1...1 Interview 2:...2 Interview 3:...4 Interview 4:...5 Interview 5...6 Interview 6:...8 Observationer:...9 Interview 1 Informant: Mand,

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab 1 Bliv frivillig Kulturelle oplevelser Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

Aktiviteter 2 Halvår 2015

Aktiviteter 2 Halvår 2015 Aktiviteter 2 Halvår 2015 Kastaniegården Svinget 7, Frejlev 9200 Aalborg SV Tlf: 9834 3295 Åbningstider mandag torsdag 9-16 Fredag 9 12.30 Ugeplan for Kastanjegården. Mandag. Stavgang Kl. 10.00 11.00 Sidde-gymnastik

Læs mere

Indholdsfortegnelse Februar 2016

Indholdsfortegnelse Februar 2016 ARENDSE NYT Februar 2016 Indholdsfortegnelse Februar 2016 Forside Indholdsfortegnelse Referat af Beboermøde Konkurrence Vinder af konkurrencen Tur ud i det blå Skosalg Hyggestund Aktivitetsplan Frisør

Læs mere

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE Rigtig Glædelig jul Aktivitet centrets ÅBNINGSTIDER: Mandag fra 9.00 16.00 Tirsdag Fra 9.00 16.00 Onsdag fra 9.00

Læs mere

OSTEN P ALKE F Oktober 2015 Figur 1

OSTEN P ALKE F Oktober 2015 Figur 1 FALKEPOSTEN Oktober 2015 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

AKTIVITETSPLAN HELENEHUSET

AKTIVITETSPLAN HELENEHUSET Oktober & November 2019 Aktiviteten åben alle hverdage: Mandag- torsdag 9.30-15.30 Fredag 9.30-12.00 Alle aktiviteter er på adressen Skerrisvej 22, Nr. Alslev medmindre andet fremgår nedenfor. Aktiviteten

Læs mere

Plejehjemmet Prices Have

Plejehjemmet Prices Have Plejehjemmet Prices Have NOVEMBER 2 0 1 8 Redaktion: Overredaktør: Christen Møller, boliggruppe 4 Medredaktør: Liselotte Andersen, boliggruppe 5 Personale: Helle Helena Aagaard & Majbritt Søgaard, Hyggekrogen

Læs mere

BRÆNDERIPOSTEN MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE, SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE

BRÆNDERIPOSTEN MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE, SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE BRÆNDERIPOSTEN MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE, SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE Aktivitet centrets ÅBNINGSTIDER: Mandag fra 9.00-16.00 Tirsdag Fra 9.00-16.00 Onsdag fra 9.00-16.00 Torsdag fra 9.00-16.00

Læs mere

Solstrålen Årgang 21 Maj 2014

Solstrålen Årgang 21 Maj 2014 Solstrålen Årgang 21 Maj 2014 Telefonliste Plejecentret Solbakken 8911 1300 Køkkenet kl. 07:15-13:00 8911 1306 Sidste frist for tilmelding til mad samme dag: Varm mad til middag - senest kl. 08:00 Smørrebrød

Læs mere

Hovergården Februar 2019

Hovergården Februar 2019 Hovergården Februar 2019 Erindringsdans Det vil være onsdage i februar og marts. Med opstart Onsdag d. 6 februar kl. 11.00. Efter dans tilbydes der fælles spisning i Café Oasen, hvor prisen vil være 45

Læs mere

Aktiviteter Oktober 2015

Aktiviteter Oktober 2015 Aktiviteter Oktober 2015 Thulebakken Thulebakken 6 9000 Aalborg Tlf: 9931 5339 Åbningstid Mandag til torsdag fra kl. 9.00 15.45 Velkommen til Aktivitetscentret Thulebakken! Aktivitetscentret på Thulebakken

Læs mere

Lindehøj. Program 1/8-31/ ÅBNE AKTIVITETSCENTER

Lindehøj. Program 1/8-31/ ÅBNE AKTIVITETSCENTER Lindehøj Program 1/8-31/12-2018 ÅBNE AKTIVITETSCENTER CENTERRÅDET Lindehøj VELKOMMEN TIL AKTIVITETSCENTRET LINDEHØJ - ÅBBENT CENTER Programmet er sammensat ud fra brugernes ønsker og byder på et bredt

Læs mere

Aktiviteter August 2016 til januar 2017

Aktiviteter August 2016 til januar 2017 Aktiviteter August 2016 til januar 2017 Sofiendalcentret Sofiendalsvej 80 9200 Aalborg SV Tlf: 9818 6966 Faste aktiviteter Mandage: Kl. 09.00-11.45 Kl. 13.30-16.00 Kl. 13.00-15.00 EDB undervisning for

Læs mere

Arrangementer Lokalcenter Vejlby efterår 2015

Arrangementer Lokalcenter Vejlby efterår 2015 August Tirsdag d. 25. august kl. 14.00 16.00 September Tirsdag d. 1. september kl. 14.00 16.00 Festugearrangement med Dansk Top stjernen Lotte Riisholt Pris: 60,- kr. inkl. kaffe og lagkage. Den lave pris

Læs mere

Fredag d. 7/6 Kl Brunch i Café oasen Husk tilmelding. Onsdag d. 12/6 Kl Gudstjeneste i Hover kirke - Husk tilmelding

Fredag d. 7/6 Kl Brunch i Café oasen Husk tilmelding. Onsdag d. 12/6 Kl Gudstjeneste i Hover kirke - Husk tilmelding Hovergården Juni 2019 Dato Tid Arrangement Uge 23 Torsdag d. 6/6 Kl. 13.30 Banko Torsdag d. 6/6 Frisør Sanne er i huset, ring for bestilling af tid på tlf. 2061 0972 Fredag d. 7/6 Kl. 10.30 Brunch i Café

Læs mere

Kære bruger. Der vil også blive mulighed for at få fornyet garderoben når vi får besøg af Pasgård og Smartex.

Kære bruger. Der vil også blive mulighed for at få fornyet garderoben når vi får besøg af Pasgård og Smartex. Kære bruger Så er forårsprogrammet for 2015 klar. Vi har glædet os til at præsentere et varieret program med underholdning, fest, sang, musik og ikke mindst bankospil. Der vil også blive mulighed for at

Læs mere

ARENDSE NYT September 2016

ARENDSE NYT September 2016 ARENDSE NYT September 2016 Indholdsfortegnelse September 2016 Forside Indholdsfortegnelse Julen nærmer sig Billeder fra Tivoli Velkommen Referat af Beboermøde Sommerliv Konkurrence Vinder af konkurrencen

Læs mere

Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café

Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café Årgang 7, nr. 11 November 2017 Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café Nyt fra Centerlederen Så er nisserne flyttet ind Solstrålen har igennem nogen tid haft gang i nisserierne,

Læs mere

Anitta skriver. 23. december kl. 14.00 er der julegudstjeneste i salen. Jeg ønsker hermed alle en glædelig jul og et godt nytår.

Anitta skriver. 23. december kl. 14.00 er der julegudstjeneste i salen. Jeg ønsker hermed alle en glædelig jul og et godt nytår. Plejecenter Skovvænget December 2015 Anitta skriver I dette nummer: Anitta skriver 1 Fødselsdage mv. 2 Værd at vide.. 3 Bruger/ pårørenderåd Høreomsorg Venner af Skovvænget 4 4 4 Aktiviteten 5 Billeder

Læs mere

Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til?

Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til? 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til? - Ja, en.

Læs mere

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE Aktivitet centrets ÅBNINGSTIDER: Mandag fra 9.00-16.00 Tirsdag Fra 9.00-16.00 Onsdag fra 9.00-16.00 Torsdag fra 9.00-16.00

Læs mere

HNR Julehygger igen i stor stil :

HNR Julehygger igen i stor stil : Side 1 HNR Julehygger igen i stor stil : Vores elskede radio er klar til at julehygge med os i December. Igen i år, julehygger Per Schreiber med os med flere historier om den søde juletid, hver søndag

Læs mere

OSTEN P FALKE tober 2017 Figur 1

OSTEN P FALKE tober 2017 Figur 1 FALKEPOSTEN oktober 2017 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Dagstur til børnenes vel for beboerne på Hovergården. Tirsdag d. 21/5 Kl Ud i det blå Husk tilmelding til dagcentret

Dagstur til børnenes vel for beboerne på Hovergården. Tirsdag d. 21/5 Kl Ud i det blå Husk tilmelding til dagcentret Hovergården Maj 2019 Dato Tid Arrangement Uge 19 Mandag d. 6/5 Kl. 13.30 Banko Tirsdag d. 7/5 Kl. 13.30 Seniordanserne Onsdag d. 8/5 Kl. 13.30 Gudstjeneste Torsdag d. 9/5 Frisør Sanne er i huset, ring

Læs mere

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia.

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia. Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 4. nov Model for en dag vol. 2 To, Ki, Ja, Tr, Ti Tors 6. nov Butterflymøde Ki, Ja, Ca, Tirs Tors 11. nov 13. nov Svanesang Julegaveværksted Drengerøvsaften FIFA på PlayStation

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 5. Årgang nr. 30 januar / februar 2015 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Ammershøj bladet Velkommen til Januar 2019

Ammershøj bladet Velkommen til Januar 2019 Ammershøj bladet Velkommen til Januar 2019 Dejligheden Velkommen til Husavisen Vi inviterer til, at alle kommer med indlæg, forslag til aktiviteter, gode historier til avisen. Send gerne forslag senest

Læs mere

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE Aktivitet centrets ÅBNINGSTIDER: Mandag fra 9.00-16.00 Tirsdag Fra 9.00-16.00 Onsdag fra 9.00-16.00 Torsdag fra 9.00-16.00

Læs mere

ST RA N DPOSTEN AUGUST 2017 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND

ST RA N DPOSTEN AUGUST 2017 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND ST RA N DPOSTEN AUGUST 2017 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND TELEFONLISTE Bo Petersen 55 36 39 40 bopn@vordingborg.dk Astrid Conradi 55 36 39 41 ascn@vordingborg.dk Afdeling 4 55 36 39 44 Afdeling 5 55

Læs mere

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE Aktivitet centrets ÅBNINGSTIDER: Mandag fra 9.00-16.00 Tirsdag Fra 9.00-16.00 Onsdag fra 9.00-16.00 Torsdag fra 9.00-16.00

Læs mere

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014 Side 12 Sindklubben: Fælleskab og store oplevelser. Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97220172 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt!

Læs mere