Nyhedsbrev til lodsejere og medlemmer April 2017

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Nyhedsbrev til lodsejere og medlemmer April 2017"

Transkript

1 Nyhedsbrev til lodsejere og medlemmer April 2017 Vi har haft en fantastisk sstart på laksefiskeriet i Gudenå. Laks 6,7kg 84cm fanget af Carsten Lund 12. marts 2017

2 April 2017 Ekstraordinær generalforsamling Dette nummer af Gudenå Nyt udkommer i god tid. Dette skyldes at bestyrelsen har indkaldt til ekstraordinær generalforsamling således vi kan få tilføjet støttemedlem som medlemstype i vedtægterne. Dette er et led i vores bestræbelser på at konsolidere medlemstallet og foreningens indtægter dette kan du læse mere om i bladet. Fiskeriet De første lynende blanke forårslaks blev fanget i begyndelsen af marts måned det gode vejr og den høje vandstand efter flere dages regn gav en god opgang af de helt tidlige laks. Laks 9,5kg 94cm fanget af Jacob Klitgård Nielsen 10. marts 2017 Og jeg skal lige for at der kom gang i fiskeriet hvor Blondie åbnede 8 marts med en flot laks på 8,6kg i skrivende stund en uge senere er top10 fyldt med laks fra 7,7kg til 12,5 kg det er bare flot og vi håber på et fortsat godt fiskeri. Mik Prinz med laks 10,2kg 96cm fanget 14.marts Laks top 10 pr. 15. marts Find link hertil på hjemmesiden bjerringbro sportsfisker.dk brug fx link øverst på forsiden. Nyd nogle af billederne her på siden. Niels Jørgen Jensen, laks 14. marts 9,1kg 98cm. Laks 8,6kg 95cm fanget af Blondie, Erik Pedersen 8. marts 2017.

3 Kristian Heller med laks 10,3kg 100cm fanget 12. marts Harry Christiansen med laks 12,5kg 111cm fanget 14. marts Carsten Lund, laks 6,7kg 84cm fanget 12. marts Karsten Kaasgaard Juhl Pedersen med laks 7,75kg 91cm fanget 12. marts Claus Møller med laks 6,4kg 86cm fanget 12. marts Laks 6,18kg 82 cm fanget af Jesper Møller 11. marts 2017 Laks 8,6kg 95cm fanget af Ole Kragholm 11.marts

4 Fiskeriet efter gedder har også været fint i første halvdel af marts måned. Laks 10,1kg 104cm fanget af Ole Kragholm 11.marts Havørred 1,1kg 46cm fanget af Bo Kappel 10. marts 2017 Artikler i dette nummer I dette nummer af Gudenå Nyt kan du finde følgende artikler: Ekstraordinær generalforsamling BSF Ny P plads Kællinghøl Deltag i konkurrencen om årets største og vind gavekort på 1.000kr Vandpleje møde med Viborg Kommune Løft til lystfiskeri og turisme langs Gudenå Beretning Gudenåens Ørredfond 2016 Aktivitetskalender Ekstraordinær generalforsamling BSF Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling I Bjerringbro og Omegns Sportsfiskerforening Mandag 27. marts 2017 kl. 17:30 i klubhuset Gudenåvej 22a, 8850 Bjerringbro ingen forplejning Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Forslag til vedtægtsændring fremsat af bestyrelsen: Tilføjelse af ny medlemstype: Støttemedlem : 2 stykke 2 Støttemedlem tilføjes listen over medlemstyper 7, nyt stykke 6 tilføjes: Støttemedlemmer har ikke adgang og stemmeret på generalforsamlingen Begrundelse: I arbejdet for at styrke foreningen ønsker bestyrelsen at tilbyde støttemedlemsskab af foreningen: Som støttemedlem gives fiskeret i Gudenå mellem Brogade og Omfartsvejen på Zone 3 og på Tange Sø. Støttemedlemmer modtager sportsfiskeren og øvrig information fra foreningen. Støttemedlemmer har ikke adgang og stemmeret på generalforsamlingen. Støttemedlemmer har adgang til alle øvrige aktiviteter i foreningen (klubaftener, konkurrencer og lignende) Bestyrelsen vil tilbyde støttemedlemsskab til 475kr, hvoraf de 75kr går til lakseudsætninger. 4. Evt (Her kan ikke sættes noget til afstemning)

5 Deltag i konkurrencen om årets største og vind 1.000kr Største indvejede senior laks og havørred For at deltage i konkurrencen om årets største fisk indenfor senior havørred og laks, skal fisken indvejes officielt. Der er et gavekort på 1.000kr på højkant, så tøv ikke med at indveje din fisk hvis den er størst! Desværre oplever vi at rigtig mange ikke indvejer deres fisk, da de tror der allerede er indvejet en større fisk udfra "top ti" listen. Bemærk! - der kan gå nogle dage fra du har fået kontrolvejet en fisk til den er på hjemmesiden under "Top 10 fisk" kom endelig med fisken. Kommer du langvejs fra så ring lige i forvejen. Fisken vejes, længdemåles, der tages skælprøve og omridset aftegnes. Skælprøverne er vigtige, idet foreningen arbejder på at få bedre kendskab til de fisk der fanges - derfor kan vi bruge "skælprøver fra et bredt udsnit af fangsterne". Udfra skælprøverne kan det bestemmes hvor gammel fisken er og hvor mange år den har gået i ferskvand inden den er smoltificeret og trukket til havs. Hvis der er tale om en gammel fisk kan det desuden afgøres hvor mange gange den har været oppe for at gyde. Alt sammen vigtige oplysninger i det fremtidige arbejde. Kontaktpersoner ifm. indvejning af "større" fisk Følgende fra bestyrelsen kan kontaktes hvis du har brug for hjælp til indvejning af en stor fisk: Tabel med største indvejede fisk i foreningen pr. 13. marts Findes under Top10 brug link på forsiden af hjemmesiden: Indvejning For at deltage i konkurrencen om årets største fisk skal fisken indvejes på en autoriseret vægt og indvejning skal kunne bevidnes af en af foreningens vejemestre. Hvis du fanger en fisk du vil have vejet - og selvfølgelig specielt hvis du tror/håber den kan komme i betragtning i konkurrencen om årets største havørred eller laks - så Kim Sørensen tlf.: Søren Agesen tlf.: / Jan Ottesen tlf.:

6 Vandpleje møde med Viborg Kommune BSF har holdt det årlige koordineringsmøde om vandpleje med Viborg Kommune. Møde med Viborg Kommune, der stillede med 5 mand meget positivt. Der var stor ros til BSF s vandplejeudvalg Hedemølle bæk Omløb ved Hedemølle Efterskole gennemføres i år. Desuden etableres sandfang både ved Efterskolen og ovenfor ringvejen hvilket har været på BSF s ønskeliste i mange år, så dejligt at det nu etableres. Der skal desuden laves brinksikring på kritiske steder langs bækken for at mindske sandvandringen. Grøft ved Bollers Eng Foreningen har gennem flere år oplevet at kloakoverløb ledes i grøften til Bollers eng og det er hverken vi eller kommunen tilfredse med. Hvis du oplever kloak overløb i bækken der løber ud i Bollers eng så henvend dig straks til Jesper Knudsen tlf således kommunen får evidens for problemets omfang og der kan gøres noget ved dette Kettinghøj bæk Kommunen vil etablere et par gydebanker og fjerne opstemningen nederst i bækken. Skibelund bæk BSF VPU vil arbejde for drikkefolde eller mule-pumper så kreaturerne ikke træder brinken ned med sandvandring til følge. Grødeskæring Gudenå 2x årlige grødeskæringer, men først fra Fra i år slynges 10m skæringen i åen. Vandpleje projekter maskinhjælp Kommunen kan hjælpe med maskiner ved projekter Beskæring af udgåede træer Beskæring af udgåede træer langs Gudenå: Skal overvejes, kommunen vender tilbage.

7 Løft til lystfiskeri og turisme langs Gudenå Foreningssamarbejdet omkring Gudenå har udarbejdet et skriv til Miljø- og fødevareminister Esben Lunde Larsen med henblik på at skabe et løft til lystfiskeri i og turisme langs Gudenå. Brevet blev sendt til ministeren 24. februar 2017: mulig tydelighed påvise, at i ferskvand kan erhvervs- og lystfiskeri ikke trives side om side. Når der fiskes med garn, falder antal og gennemsnitsstørrelse for de attraktive fiskearter, således som det fremgår af disse grafer over fangster fra Esrum Sø: Løft til lystfiskeri og turisme. Vi ser med interesse, at du som miljø- og fødevareminister via pressemeddelelse (28. okt. 2016) bebuder nye initiativer, der skal give et løft til lystfiskeri og turisme i Danmark. Der udføres rigtigt meget frivilligt arbejde med det sigte fra bl.a. sportsfiskerforeningerne, og vi vil her ved Gudenåen derfor gerne støtte dit initiativ ved at pege på de områder, som vi mener, at den overordnede indsats med fordel kan rettes imod. Også kommunerne, Naturstyrelsen, private og firmaer har de sidste år lagt store anstrengelser for dagen for at udbygge turistmulighederne ved Gudenåen, Danmarks længste vandløb. Private fonde har bidraget godt, og bare i 2016 har der været mindst 32 projekter i gang, cirka 1 pr. 5 km å. Det er fint, at der bliver en god infrastruktur til understøtning af turistoplevelserne. Der, hvor vi mener, at det kniber noget, er fiskevandets kvalitet, ikke vandkvaliteten, men forekomsten af fiskeattraktive fisk i passende antal. De to største problemer er to store spærringer: Vestbirk Vandkraft og Tangeværket. Det første problem bliver formentlig løst med vandområdeplan 2, men på det andet er der ikke nogen løsning i sigte. Spærringerne betyder, at Øvre Gudenå ikke indgår i gydeområdet for søørrederne i Silkeborgsøerne, samt at der kun er en meget begrænset gydemulighed for havørred og laks i nedre Gudenå. Lilleåen bærer alene hovedparten af havørredgydningen og den lille årlige opgang på ca laks skaffes udelukkende ved udsætning. Herudover er der problemet med ruse- og især garnfiskeri. Der er et antal registrerede erhvervsfiskere i søerne og i Randers Fjord. DTU/AQUA kan med al Dokumentation: Jansen et al, 2013, vedhæftet. Hvis man ønsker et godt fiskevand for lystfiskere (med både mange og store fisk at fange), så må erhvervsfiskeriet udfases. Samfundsøkonomisk er det også en fornuftig beslutning, fordi turistindtægterne for en egn med et godt fiskevand langt overstiger erhvervsfiskernes ret beskedne fangstindtægter.

8 Udover det lovlige garnfiskeri findes der desværre et omfattende ulovligt garnfiskeri. Fiskerikontrollen gør et godt arbejde med de begrænsede ressourcer, men desværre er det ikke tilstrækkeligt til at reducere problemet. Helt konkret vil vi foreslå, at garnfiskeriet i ferskvand udfases så hurtigt som muligt, og at der i Randers Fjord indføres regler, der standser al garnfangst af havørred og laks i fjorden. Der er også et hængeparti med ålekisterne. De er bebudet udfaset med udgangen af 2013, men der er endnu 2 i brug i Gudenåsystemet, Fuldbro Mølle og Ry. Det må være på tide at få afsluttet den sag. De øgede mængder nedbør og pludseligheden deraf har sat fokus på vedligeholdelsen og grødeskæringen i vandløbene. Vi har forståelse for, at landmænd, der ser deres marker stå under vand i vækstsæsonen, og husejere med vand i haven kræver drastiske forholdsregler. Vi henstiller imidlertid, at samfundet tilskynder til dyrkningsophør eller afvikling på de udsatte steder og kompenserer ejerne herfor. Problemerne Randers Sportsfiskerklub Langå Sportsfiskerforening Bjerringbro og Omegns Sportsfiskerforening Hadsten Lystfiskerforening Aarhus Lystfiskerforening Gjern Lystfiskerforening Silkeborg Fiskeriforening kan ikke løses ved at ødelægge vandmiljøet med hyppige grødeskæringer og opgravninger. Radikal grødeskæring gør, at de opstemmende vandplantearter fremmes, og de mindre vandopstuvende arter uddør. Der vil så alligevel ikke ske en bedring af afvandingsforholdene, og de senere års faunafremgang vil blive afskrevet sammen med drømmen om flere fisketurister. Vi vil fortsætte vores arbejde med monitering af fiskebestandene, at støtte nødvendige udsætninger, forbedring af passage- og gydemulighederne, skånsomt og bæredygtigt fiskeri og samarbejde med myndigheder, partnerskaber og lodsejere med henblik på at fremme fiskemulighederne og dermed turismen i området. Nedennævnte lystfiskerforeninger med fiskevand i Gudenåsystemet står bag ovennævnte: Sportsfiskerforeningen Håbet Skanderborg Lystfiskerforening Skanderborg Sportsfiskerforening Stallingklubben Peter Ross Horsens og Omegns Sportsfiskerforening Brædstrup og Omegns Sportsfiskerforening Uldum Sportsfiskerforening Vilholtklubben af 1960

9 Beretning for Gudenåens Ørredfond 2016 Der har været afholdt generalforsamling i Gudenåens Ørredfond 8/ Denne beretning er fælles for Gudenåens Ørredfond og Gudenåens Ørredfond- Skibelund Havørredopdræt. Udsætninger 2016 Vi har I Ørredfonden udsat i 2016 udsat ialt havørreder i Gudenåsystemet: 22 liter rogn blev indlagt i decemberjanuar 2017 (mod de 17,3l året før og vores målsætning er liter for at kunne dække udsætningsplanen) stk yngel (udsætningsplan opfyldt) stk ½-års (udsætningsplan opfyldt) års (udsætningsplan opfyldt) smolt (mangler ca. 25% i at nå de stk i udsætningsplanen type store (mangler ca. 25% i at nå de stk i udsætningsplan) De 25% manglende type store skyldes at vi havde et uheld med strømudfald lige op til udsætningen. De manglende smolt var fordi vi simpelthen ikke havde fisk nok til opfyldelse af udsætningsplanen. Moderfiskeri vinter 2016 Elfiskeriet i Gudenå sammen med DCV gav 70 havørreder hvoraf ca. 15 hanner og 55 hunner (ca. 30 hunner er ca. 2kg og derunder) Elfiskeriet i Allingå gav 35 hunner og 8 hanner Elfiskeriet i Lilleå parken gav 38 fisk mellem 1 og 9kg, og hertil 19 dværg hanner Indlæggelse af rogn i 2015/2016 Efter at vi strøg 4 gange i 2015, så kunne vi i 2016 nøjes med 2 gange. Gudenå/Lilleå: 13,5 liter Allingå 8,5 liter Ialt 22,0 liter Projekter på dambruget De 30år gamle sitka granhegn der blev fældet sidste vinter er fliset her i sommer. Der er genplantet grantræer og faktisk også et rhododendrumbed Overdækning af kilden blev færdiggjort, så det nu er helt tæt En del pumper og motorer er blevet skiftet/repareret o Ny spulepumpe på mikrosigte nedenfor vejen o Ny gearmotor på mikrosigte ovenfor vejen o Ny cirkulationspumpe er netop installeret ovenfor vejen december Det er en tørt opstillet pumpe der kan reguleres i hastighed således vi kan regulere flow efter behov og dermed spare på strømmen. Erstatter nogle ældre dykpumper. For at kunne opstille pumpen tørt er der etableret en ny brønd. o Ny spildevandspumpe til vores biofilter Nye kurve er monteret i vores biofilter så driften heraf optimeres Der er etableret afløb for overflade vand fra vores nabo til Kettinghøj s oprindelige grøft.

10 10 fods container fra konkurrencen er flyttet op for enden af materiale skuret Almindelig vedligehold af anlægget så det fremstår rigtig flot Gudenåkonkurrencen Der var i deltagere mod 257 deltagere i Fangsterne var ikke store, men ok vejret taget i betragtning. 12 laks største 7,11kg 89cm Thomas S. Larsen 16 havørreder største 5,87kg 78cm Ejner Kaae Spisningen fredag aften er og bliver et fantastisk arrangement hvor mange kommer og får noget godt at spise, en god fiskesnak og mulighed for deltagelse i tombola og derigennem støtte et godt formål. Konkurrencen gav et overskud på ca kr hvoraf de kr er doneret til ekstraordinær udsætning af laks i Gudenå. Resten går til driften af Skibelund Havørredopdræt. Der er brug for frivillige! For at kunne drive et foretagende som Ørredfonden er der behov for frivillige ildsjæle: Pasningsordning Vi har en pasningsordning på 9 personer der tilser dambruget hver dag PE-holdet Vi har et PE-hold der hver uge mødes og arbejder med projekter, vedligehold på anlægget, udsætning af fisk og transport i forbindelse med moderfiskeriet. Konkurrence udvalg Vi har et konkurrenceudvalg der arrangerer den årlige konkurrence + hjælpere til konkurrencen. Arbejdshold Vi har et arbejdshold hvor som kontaktes når der er brug for frivillige hjælpere til fx strygning af fisk, sortering af fisk og ved udsætning. Vi har brug for flere frivillige og hvis du kunne tænke dig at blive en del af fællesskabet i Ørredfonden, så kom hen til mig efter generalforsamlingen eller send mig en SMS/mail. Åben hus Onsdag 10. august 2016 kl. 19:00 holdt vi åben hus på Skibelund Havørredopdræt, Skibelundvej 59a, 8850 Bjerringbro. Formålet var at alle der på den ene eller anden måde kunne være interesserede i at deltage i Ørredfondens opdrætsarbejde. Der kom ca. 25 hvoraf langt størstedelen allerede var tilknyttet Ørredfondens frivillige arbejde på den ene eller den anden måde, men der kom også et par ny dejligt. Jeg vil igen opfordre foreningerne til at være opmærksomme og hjælpe mig med nyt blod til både pasningsordning og arbejdshold. Vi arbejder ikke kun der er også tid til hygge og vi har holdt den årlige julefrokost for pasningsordning, arbejdshold og konkurrenceudvalg. Derudover er der i forbindelse med evalueringsmødet med pasningsordningen og den afsluttende spisning og evaluering i forbindelse med Konkurrencen. Jeg vil slutte af med at takke pasningsordning, konkurrenceudvalg, PEholdet, arbejdsholdet og GØF bestyrelsen. Det er en fornøjelse at arbejde med Ørredfonden for der er altid nogen der er villige til at hjælpe.

11 En helt særlig tak til Gert Nielsen Gert har meddelt at han efter 10år på posten holder som kasserer i Ørredfonden. Du har gjort det flot, og vi ved at overgangen til momsregistrering har kostet ekstra grublerier. Du har i mere end 50 år været med i opdrætsarbejdet omkring havørreder i Gudenå fra fangst af moderfisk over pasning af fisk på dambruget og nu pasning af regnskab. Du startede ligefrem før du kunne blive medlem i Bjerringbro foreningen! Tak for dit store bidrag til GØF! Bent Riis Bent Riis har meddelt at han efter 27 år på posten holder som revisor. Det er en fantastisk indsats ja du har været et af holdepunkterne i Ørredfonden, og du har såmænd fortsat med din revisor post gennem de år hvor Silkeborg foreningen stod udenfor GØF. Du skal have stor tak for din indsats gennem årene. Steen Lindkvist Nielsen Steen Lindkvist Nielsen har meddelt at han holder som revisor i GØF. Steen har også været revisor i årtier. Tak for din indsats! Jens Hansen Jens Hansen, Hadsten Lystfiskerforening har meddelt at han holder i bestyrelsen. Jens har siddet i bestyrelsen i 9år. Heldigvis har Jens meddelt at han gerne vil bruge mere tid på arbejdet med fiskene, så han er indtrådt på arbejdsholdet. Tak for din indsats i bestyrelsen gennem årene, og velkommen på arbejdsholdet! Bjerringbro / Bestyrelserne for GØF og GØF-SH Aktivitetskalender Senior aftener Hver anden mandag kl i klubhuset (ulige uger) Kl i klubhuset. Fluebinding, hygge, foredrag, film, m.m. Alle er velkomne - vel mødt! Juniorklub aftener Torsdage i klubhuset Størfiskeri** Lørdag 8. april. Juniorklub. Vi mødes ved klubhuset klokken 07:00 (Tidlig mødetid, skyldes kørselstiden til Ny Torup fiskepark) Sidste klubaften juniorklub om torsdagen Torsdag 20. april. Juniorklub. Sildetur til Randers fjord** Søndag 23. april. Juniorklub. Vi mødes ved klubhuset klokken 09:00. Familietur til put and take** Torsdag 11. maj kl.17:00. Juniorklub. ** Tilmelding junior ture Tilmeldingen til turene kan komme på sms efter, juniorklubben har sendt deres sms ud til turen på Keld Nielsen.

12 BSF Bestyrelsen Bestyrelse, fiskeribetjente og udvalg mv. Jon Rose Formand sportsfisker.dk Per Frost Vedsted Næstformand og GØF Nicolai Parbst Kasserer sportsfisker.dk Jan Ottesen Bestyrelsesmedlem og veje as.dk Søren Agesen Bestyrelsesmedlem og vpu Erik Søndergaard Bestyrelsesmedlem og vpu Kim Sørensen Bestyrelsesmedlem og vpu Jesper Knudsen Bestyrelsesmedlem og vpu Casper Pedersen Bestyrelsesmedlem og vpu Jesper Hougaard Bestyrelsessuppleant og vpu Rasmus Ottesen Bestyrelsessuppleant og juniorklub BSF Bestyrelsen Fælles til hele bestyrelsen BSF fiskeribetjent, Gudenå Per Hougaard Tlf BSF fiskeribetjent, Gudenå Verner Jensen, tlf BSF fiskeribetjent, Gudenå Steen Juhl Nielsen, tlf BSF fiskeribetjent, Gudenå Erik Schøler, tlf BSF fiskeribetjent, Gudenå Teddy Laursen Tlf BSF fiskeribetjent, Tange Sø NN vi mangler en!! Tlf. Xxxx xxxx BSF s fiskeribetjente Fælles adresse fiskeribetjent@bjerringbrosportsfisker.dk Veje og P pladsen Jan Ottesen jo@pp as.dk Broer, bænke og skilte Søren Agesen lsagesen@gmail.com Kim Sørensen meki@bknet.dk Vandpleje Jesper Knudsen, formand Casper Pedersen Erik Søndergaard Jesper Hougaard Både Tange Sø Nicolai Parbst, nøgler og vedligehold NN (ny person søges) Gæstekort til Aulum Haderup og Silkeborg Kim Sørensen Ørredfonden Per Frost Vedsted Gert Nielsen Gudenasammenslutningen lakseprojektet Jon Rose Thorbjørn Lager Juniorklub Johannes Bigum Pedersen, formand johsbp@gmail.com Keld Nielsen, kasserer Rasmus Ottesen, juniorleder Mads Nørgaard, juniorleder Jan Kristensen, forældrerepræsentant Gudenå Nyt Per Frost Vedsted naestformand@bjerringbrosportsfisker.dk Klubhus adresse og bestyrer Gudenåvej 33A 8850 Bjerringbro Kim Sørensen, bestyrer klubhus Tlf Lodsejerkontakt Niels Jørgen Ottesen Tlf: / njottesen@hotmail.com

Beretning for Gudenåens Ørredfond og Gudenåens Ørredfond-Skibelund Havørredopdræt 2016

Beretning for Gudenåens Ørredfond og Gudenåens Ørredfond-Skibelund Havørredopdræt 2016 Beretning for Gudenåens Ørredfond og Gudenåens Ørredfond-Skibelund Havørredopdræt 2016 Denne beretning er fælles for Gudenåens Ørredfond og Gudenåens Ørredfond- Skibelund Havørredopdræt. Vi har I Ørredfonden

Læs mere

Nyhedsbrev til lodsejere og medlemmer Juli August 2017

Nyhedsbrev til lodsejere og medlemmer Juli August 2017 Nyhedsbrev til lodsejere og medlemmer Juli August 2017 Vi har haft et fantastisk godt laksefiskeri i maj måned. Laks 9,6kg 97cm fanget af Gert Winther Molbech 17.maj 2017 på wobler. Juli August 2017 God

Læs mere

Nyhedsbrev til lodsejere og medlemmer Marts 2018

Nyhedsbrev til lodsejere og medlemmer Marts 2018 Nyhedsbrev til lodsejere og medlemmer Marts 2018 Flot vintergedde fra Gudenå 96cm fanget af Rasmus Ottesen 13. februar 2018. Genudsat. Foto: Rasmus Ottesen. Marts 2018 BSF siger stop og freder havørred

Læs mere

Gudenåens Ørredfond Beretning 2010/2011

Gudenåens Ørredfond Beretning 2010/2011 Gudenåens Ørredfond Beretning 2010/2011 2010 har været et år mærket af sygdomsproblemerne tilbage i 2009. I 2010 har vi således ikke været i stand til at opfylde udsætningsplanen mht. 1-års, smolt og type

Læs mere

Nyhedsbrev til lodsejere og medlemmer Maj Juni 2017

Nyhedsbrev til lodsejere og medlemmer Maj Juni 2017 Nyhedsbrev til lodsejere og medlemmer Maj Juni 2017 Vi har haft en fantastisk sstart på laksefiskeriet i Gudenå. Laks 13,23kg 108cm fanget af Søren Agesen 23. april 2017 årets største indtil videre.. Maj

Læs mere

Nyhedsbrev til lodsejere og medlemmer Marts 2017

Nyhedsbrev til lodsejere og medlemmer Marts 2017 Nyhedsbrev til lodsejere og medlemmer Marts 2017 Laksen gyder tydeligvis i Gudenåens hovedløb. Gydebanke ved Sandskreddet hvor der er tydelige tegn på, at laks har været på leg. Fotograferet 13. februar

Læs mere

Nyhedsbrev til lodsejere og medlemmer November 2015

Nyhedsbrev til lodsejere og medlemmer November 2015 Nyhedsbrev til lodsejere og medlemmer November 2015 Vinderne af gule-ærter konkurrence 2015: Erik Søndergaard (laks 3.65kg), Poul Verner (Laks 4,3kg), Jonas Suk Nielsen (laks 3,72kg), Arne Clausen (laks

Læs mere

Nyhedsbrev til lodsejere og medlemmer Oktober 2017

Nyhedsbrev til lodsejere og medlemmer Oktober 2017 Nyhedsbrev til lodsejere og medlemmer Oktober 2017 Dejligt billede af en flot lille laks, der ikke kunne modstå Erik Søndergaards spinner 10. september 2017 Oktober 2017 Nyhed Foreningen har fået overdraget

Læs mere

Referat generalforsamling

Referat generalforsamling Referat generalforsamling Generalforsamlingen blev afholdt torsdag 1. december 2016 kl. 19:00 i Bjerringbro Idrætspark, kantinen, Vestre Ringvej 7, 8850 Bjerringbro. Der var mødt i alt 55 medlemmer. Generalforsamlingen

Læs mere

Referat fra generalforsamling 2018

Referat fra generalforsamling 2018 Referat fra generalforsamling 2018 58 medlemmer deltog i BSF s generalforsamling 6. december 2018, der blev afholdt i Bjerringbro Idrætspark. Herefter var der orienteringer fra underudvalg: Junior klub

Læs mere

Generalforsamlingen startede med at mindes afdøde lodsejer Svend Aage Pedersen, Hjermind.

Generalforsamlingen startede med at mindes afdøde lodsejer Svend Aage Pedersen, Hjermind. Referat fra BSF generalforsamling 2016 Generalforsamlingen blev afholdt torsdag 1. december 2016 kl. 19:00 i Bjerringbro Idrætspark, kantinen, Vestre Ringvej 7, 8850 Bjerringbro. Der var mødt i alt 55

Læs mere

Bjerringbro og omegns Sportsfiskerforening

Bjerringbro og omegns Sportsfiskerforening Bjerringbro og omegns Sportsfiskerforening Referat fra generalforsamling 4. december 2014 49 medlemmer deltog i generalforsamlingen. Generalforsamlingen startede med at mindes Orla Jørgensen der døde i

Læs mere

Gudenåens Ørredfond Beretning pr. Marts 2015

Gudenåens Ørredfond Beretning pr. Marts 2015 Gudenåens Ørredfond Beretning pr. Marts 2015 Efter et par år hvor vi ikke har kunnet levere på grund en kombination af sygdomme på dambruget og oddere der har spist vores fisk, er vi igen ved at være oppe

Læs mere

Referat generalforsamling 2017

Referat generalforsamling 2017 Referat generalforsamling 2017 BSF har afholdt ordinær generalforsamling torsdag 7. december 2017 kl.19:00 i Bjerringbro Idrætspark. Generalforsamlingen startede med at mindes to afdøde medlemmer: Ole

Læs mere

Gudenåens Ørredfond Beretning 2008

Gudenåens Ørredfond Beretning 2008 Gudenåens Ørredfond Beretning 2008 2008 har været endnu et godt år for Gudenåens Ørredfond. Ørredfonden har rundet de 37 år og trives stadig. Gudenåens Ørredfond har i 2008: opfyldt udsætningsplanen for

Læs mere

Nyhedsbrev til lodsejere og medlemmer September 2019

Nyhedsbrev til lodsejere og medlemmer September 2019 Nyhedsbrev til lodsejere og medlemmer September 2019 Kenneth Bertelsen med sin første laks 4,67kg. Læs Kenneth s spændende beretning om fangsten i dette nummer af Gudenå Nyt September 2019 Status på fiskeriet

Læs mere

Gudenåens Ørredfond Formandsberetning 2006

Gudenåens Ørredfond Formandsberetning 2006 Gudenåens Ørredfond Formandsberetning 2006 2006 har været endnu et godt år for Gudenåens Ørredfond. Vi har opfyldt udsætningsplanen for vores område leveret fisk til Tangeværkets pligtudsætning, leveret

Læs mere

Nyhedsbrev til lodsejere og medlemmer Juli-august 2019

Nyhedsbrev til lodsejere og medlemmer Juli-august 2019 Nyhedsbrev til lodsejere og medlemmer Juli-august 2019 Allan Andersen laks 4,64kg 80cm fanget 2.juni 2019 på reje. Allan beretter: Super fin laks der tog nogle dejlige udløb, lidt vanskeligt med grøden

Læs mere

Nyhedsbrev til lodsejere og medlemmer Juli-August 2016

Nyhedsbrev til lodsejere og medlemmer Juli-August 2016 Nyhedsbrev til lodsejere og medlemmer Juli-August 2016 Per Hougaard med laks fanget 16.juni 2016, 4,7kg og 78cm. Juli-August 2016 Fiskeriet hos Bjerringbro og Omegns Sportsfiskerforening er stort set gået

Læs mere

Nyhedsbrev til lodsejere og medlemmer Oktober 2016

Nyhedsbrev til lodsejere og medlemmer Oktober 2016 Nyhedsbrev til lodsejere og medlemmer Oktober 2016 Aage Jørgensen med en laks 5,93kg og 85cm fanget 17.september 2016 på spinner zone 4 Oktober 2016 Fiskeriet hos Bjerringbro og Omegns Sportsfiskerforening

Læs mere

Nyhedsbrev til lodsejere og medlemmer Februar 2017

Nyhedsbrev til lodsejere og medlemmer Februar 2017 Nyhedsbrev til lodsejere og medlemmer Februar 2017 Eksempel på flash flue der anvendes til Geddefiskeri i Gudenå. Foto og flue: Casper Pedersen Februar 2017 Så er sæson 2017 skudt i gang, og der er allerede

Læs mere

Nyhedsbrev til lodsejere og medlemmer Juli-august 2018

Nyhedsbrev til lodsejere og medlemmer Juli-august 2018 Nyhedsbrev til lodsejere og medlemmer Juli-august 2018 Omløbsstryg er nu etableret omkring mølledammen ved Hedemølle Efterskole. Maj 2018. Foto: Erik Søndergaard. Juli-august 2018 Status på fiskeriet Som

Læs mere

Nyhedsbrev til lodsejere og medlemmer April 2019

Nyhedsbrev til lodsejere og medlemmer April 2019 Nyhedsbrev til lodsejere og medlemmer April 2019 En prægtig laks på 7,75kg og 91cm fanget på reje 6. april 2019 af Søren Agesen. Foto: Søren Agesen April 2019 Status på fiskeriet Laksefiskeriet startede

Læs mere

Nyhedsbrev til lodsejere og medlemmer Oktober 2015

Nyhedsbrev til lodsejere og medlemmer Oktober 2015 Nyhedsbrev til lodsejere og medlemmer Oktober 2015 Per Hougaard med laks 5,7kg/79cm fanget 17. september 2015 med ønske om god Gudenå konkurrence! Oktober 2015 I dette nummer af Gudenå Nyt er der informationer

Læs mere

Nyhedsbrev til lodsejere og medlemmer Maj-Juni 2018

Nyhedsbrev til lodsejere og medlemmer Maj-Juni 2018 Nyhedsbrev til lodsejere og medlemmer Maj-Juni 2018 Årets hidtil største indvejede laks på 12 kg fordelt på 107cm fanget på wobler 11.maj 2018 af Sigfred Madsen. Maj-juni 2018 Fiskeriet - mens vi venter

Læs mere

Gudenåens Ørredfond Beretning 2011/12

Gudenåens Ørredfond Beretning 2011/12 Gudenåens Ørredfond Beretning 2011/12 2011 var året hvor vi rejste os efter de massive sygdomsproblemer tilbage i 2009. I 2011 har vi stort set opfyldt udsætningsplanen bortset fra ½-årsfisk til Allingå

Læs mere

Nyhedsbrev til lodsejere og medlemmer Marts 2019

Nyhedsbrev til lodsejere og medlemmer Marts 2019 Nyhedsbrev til lodsejere og medlemmer Marts 219 En prægtig rogntung geddemadamme på 113cm fanget af Thomas Harling på flue. Ny personlig rekord på flue. Sivene er våde og temperaturen over frysepunktet,

Læs mere

Årshjul - BSF - januar

Årshjul - BSF - januar Årshjul - BSF - januar Skrive nyhedsbrev som et sammenkog af nyheder på hjemmesiden og kommende aktiviteter Hjemmesiden PFV Tage imod indmeldelser og oprette nye medlemmer på DSF medlemssystem eller sætte

Læs mere

Nyhedsbrev til lodsejere og medlemmer November 2016

Nyhedsbrev til lodsejere og medlemmer November 2016 Nyhedsbrev til lodsejere og medlemmer November 2016 9. november 2016 omløbsstryget ved Møllebækken indvies det kommer til at give flere havørreder i Gudenåen omkring Bjerringbro. Foto: Erik Søndergaard

Læs mere

Nyhedsbrev til lodsejere og medlemmer December 2018

Nyhedsbrev til lodsejere og medlemmer December 2018 Nyhedsbrev til lodsejere og medlemmer December 2018 Rasmus Post Ottesen med en flot laks fanget 24.oktober 2018. Genudsat. Foto: Rasmus Post Ottesen Klik her og se at fisken bliver genudsat December 2018

Læs mere

Nyhedsbrev til lodsejere og medlemmer Januar 2016

Nyhedsbrev til lodsejere og medlemmer Januar 2016 Nyhedsbrev til lodsejere og medlemmer Januar 2016 Gullev bæk, en af BSF s vigtigste gydebække for havørreder, efter orkanen Gorm passerede gennem Gudenå dalen søndag 29. oktober. Foto: Anders Stougaard

Læs mere

Nyhedsbrev til lodsejere og medlemmer December 2016

Nyhedsbrev til lodsejere og medlemmer December 2016 Nyhedsbrev til lodsejere og medlemmer December 2016 Rødder fra en opstemning i Gullev bæk. Rødderne blev fjernet af Anders Stougaard og Erik i november 2016 for at skabe passage for havørrederne til de

Læs mere

Gjern Fiskeriforenings Nyhedsbrev

Gjern Fiskeriforenings Nyhedsbrev G Gjern Fiskeriforenings Nyhedsbrev Nummer 19. Januar 2015. 2015 bliver et helt specielt år for Gjern Fiskeriforening. Foreningen bliver 50 år, og det bliver fejret med en jubilæums konkurrence den 26.

Læs mere

Nyhedsbrev til lodsejere og medlemmer November 2017

Nyhedsbrev til lodsejere og medlemmer November 2017 Nyhedsbrev til lodsejere og medlemmer November 2017 Vinder af 1. præmie til Gule Ærter konkurrencen: Bruno Rohde laks 13,25kg 115cm. Foto: Erik Søndergaard. Antal laks Gennemsnitsvægt [kg/stk] November

Læs mere

Nyhedsbrev til lodsejere og medlemmer September 2017

Nyhedsbrev til lodsejere og medlemmer September 2017 Nyhedsbrev til lodsejere og medlemmer September 2017 Sommerlaks 4,25kg 75 cm fanget af Lars Wiis Jensen 23. august 2017 på spinner September 2017 Fiskeriet har været stille fiskeri hen over sommeren med

Læs mere

Nyhedsbrev til lodsejere og medlemmer Februar 2018

Nyhedsbrev til lodsejere og medlemmer Februar 2018 Nyhedsbrev til lodsejere og medlemmer Februar 2018 Vintergedde fra Gudenå 92cm fanget af Casper Pedersen 16. januar 2018 C&R. Foto: Casper Pedersen. Februar 2018 En ny fiskesæson er startet Fiskeriet i

Læs mere

Nyhedsbrev til lodsejere og medlemmer Marts 2016

Nyhedsbrev til lodsejere og medlemmer Marts 2016 Nyhedsbrev til lodsejere og medlemmer Marts 2016 Juniorklubbens nye formand Johannes Bigum Pedersen på tur med juniorerne. Marts 2016 Fiskeriet i åen er så småt i gang. Hvor vi er nogle der venter på lidt

Læs mere

Foto: Før og efter. Foto: Casper Pedersen

Foto: Før og efter. Foto: Casper Pedersen Foto: Før og efter. Foto: Casper Pedersen Foto: Det øverste stryg. Træstykkerne er lagt i bækken for at øge føde grundlaget for de nye ørreder til foråret. Foto: Casper Pedersen Tak til de fremmødte for

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Langå Sportsfiskerforening torsdag den 10. februar 2011 kl i byrådssalen på det gamle rådhus

Referat af ordinær generalforsamling i Langå Sportsfiskerforening torsdag den 10. februar 2011 kl i byrådssalen på det gamle rådhus Referat af ordinær generalforsamling i Langå Sportsfiskerforening torsdag den 10. februar 2011 kl. 19.00 i byrådssalen på det gamle rådhus Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslog Troels Miltoft,

Læs mere

Nyhedsbrev til lodsejere og medlemmer Januar 2018

Nyhedsbrev til lodsejere og medlemmer Januar 2018 Nyhedsbrev til lodsejere og medlemmer Januar 2018 Kurt og Blondie stryger havørreder på Ørredfondens dambrug i Skibelund. Foto: Erik Søndergaard. Januar 2018 Glædelig jul og godt nytår BSF ønsker alle

Læs mere

Vedtægter for Gudenåsammenslutningen - Lakseprojektet.

Vedtægter for Gudenåsammenslutningen - Lakseprojektet. 1. Alm. bestemmelser. Vedtægter for Gudenåsammenslutningen - Lakseprojektet. Sammenslutningens navn er: Gudenåsammenslutningen Lakseprojektet (i det følgende kaldet GSL.) GSL 's hjemsted er den til enhver

Læs mere

Nyhedsbrev til lodsejere og medlemmer Januar 2019

Nyhedsbrev til lodsejere og medlemmer Januar 2019 Nyhedsbrev til lodsejere og medlemmer Januar 2019 Mads Nørgaard Kristensen med en flot december gedde på 11,3kg fordelt på 110cm. Fanget i Tange Sø. Foto: Mads Nørgaard Januar 2019 Rimfrost over Gudenå

Læs mere

Nyhedsbrev til lodsejere og medlemmer April 2016

Nyhedsbrev til lodsejere og medlemmer April 2016 Nyhedsbrev til lodsejere og medlemmer April 2016 Søndag 13. marts fangede Per Bjerring Sørensen sin første danske laks en flot laks på 9,6kg og 96cm, fanget på flue i zone 5. April 2016 Fiskeriet efter

Læs mere

Hvor bliver havørrederne af i Gudenå?

Hvor bliver havørrederne af i Gudenå? Antal Hvor bliver havørrederne af i Gudenå? Analyse af Fangst af havørred på BSF s del af Gudenå sammenholdt med udsætning af yngel og smolt i Gudenå nedstrøms Tangeværket til Lilleåens udløb i Gudenå

Læs mere

Udkast. Sammendrag af projekt vedr. havørreden i Gudenå. Redigeret af Jan Nielsen Fiskeplejekonsulent, DTU Aqua, Silkeborg 15.

Udkast. Sammendrag af projekt vedr. havørreden i Gudenå. Redigeret af Jan Nielsen Fiskeplejekonsulent, DTU Aqua, Silkeborg 15. Udkast Sammendrag af projekt vedr. havørreden i Gudenå Redigeret af Jan Nielsen Fiskeplejekonsulent, DTU Aqua, Silkeborg 15. oktober 2018 Danmarks Tekniske Universitet Vejlsøvej 39 Tlf. 35 88 33 00 janie@aqua.dtu.dk

Læs mere

Nyhedsbrev til lodsejere og medlemmer December 2017

Nyhedsbrev til lodsejere og medlemmer December 2017 Nyhedsbrev til lodsejere og medlemmer December 2017 Sidste fiskedag 2017. En laks i gydedragt har taget fluen. Fisken blev hurtigt landet og derefter nænsomt genudsat. Foto: Erik Søndergaard. December

Læs mere

Nyhedsbrev til lodsejere og medlemmer Januar 2017

Nyhedsbrev til lodsejere og medlemmer Januar 2017 Nyhedsbrev til lodsejere og medlemmer Januar 2017 Fire af foreningens æresmedlemmer er klar til generalforsamlingen: Arne Ottesen, John Jørgensen, Johannes Juel Ditlefsen og Søren Andersen. Foto: Erik

Læs mere

46. årgang - nr.2 April 2016

46. årgang - nr.2 April 2016 46. årgang - nr.2 April 2016 Kig godt på det, for nu smutter det. Formand: Thomas Dalgaard Skudshalevej 35 Højtoften 10, 9230 Svenstrup 9600 Aars Næstformand Niels-Christian Rask Tlf. 42528499 Tlf. 98623739

Læs mere

46. årgang - nr.3 Oktober 2016

46. årgang - nr.3 Oktober 2016 46. årgang - nr.3 Oktober 2016 Hunfisk, 87 cm og 7,4 kg. Fanget af Rasmus Schnügger Formand: Thomas Dalgaard Skudshalevej 35 Højtoften 10, 9230 Svenstrup 9600 Aars Næstformand Niels-Christian Rask Tlf.

Læs mere

Projekt hvor bliver havørrederne af?

Projekt hvor bliver havørrederne af? Projekt hvor bliver havørrederne af? Møde med DTU Aqua BSF holdt 9.januar møde med eksperter fra DTU Aqua: Jan Nielsen, Finn Sivebæk og Gorm Rasmussen. Fra BSF deltog Jon Rose, Jesper Knudsen, Erik Søndergaard,

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Langå Sportsfiskerforening Torsdag den 23. februar 2012 kl i Kulturhuset Langå.

Referat af ordinær generalforsamling i Langå Sportsfiskerforening Torsdag den 23. februar 2012 kl i Kulturhuset Langå. Referat af ordinær generalforsamling i Langå Sportsfiskerforening Torsdag den 23. februar 2012 kl. 19.00 i Kulturhuset Langå. Oplæg ved Gert Holdensgaard fra DCV Det går godt med lakseprojektet i Gudenåen.

Læs mere

Vejle Sportsfiskerforening

Vejle Sportsfiskerforening Konstituering Møde med Vejle Kommune om Godset gennemgang af præsentation Hvad bliver der arbejdet med lige nu Konstituering: Formand Per Nørgaard Næstformand Niels Risak Kasserer Leo Mikkelsen Sekretær

Læs mere

Fangster af laks 2010-2015

Fangster af laks 2010-2015 GENERALFORSAMLING FOR 2015 Den 23. februar 2016 kl.19:00 på Varde Fritidscenter, Lerpøtvej 55. Ca. 90 medlemmer fremmødt. Dagsorden: 1 Valg af dirigent. (Erik Nielsen) 2 Formandens beretning. (Tommy Lykke

Læs mere

P R E S S E M E D D E L E L S E

P R E S S E M E D D E L E L S E P R E S S E M E D D E L E L S E Endelig ledige pladser i Vejle Sportsfiskerforening August 2013 De seneste år har interessen for at fiske i noget af Danmarks bedste havørredvand været så stor, at Vejle

Læs mere

Referat af generalforsamling i Langå Sportsfiskerforening torsdag den 4. februar 2010 kl i byrådssalen på det gamle rådhus

Referat af generalforsamling i Langå Sportsfiskerforening torsdag den 4. februar 2010 kl i byrådssalen på det gamle rådhus Referat af generalforsamling i Langå Sportsfiskerforening torsdag den 4. februar 2010 kl. 19.00 i byrådssalen på det gamle rådhus Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning. 3. Orientering

Læs mere

Nyhedsbrev til lodsejere og medlemmer November 2017

Nyhedsbrev til lodsejere og medlemmer November 2017 Nyhedsbrev til lodsejere og medlemmer November 2017 Vinder af 1. præmie til Gule Ærter konkurrencen: Bruno Rohde laks 13,25kg 115cm. Foto: Erik Søndergaard. Antal laks Gennemsnitsvægt [kg/stk] November

Læs mere

Nyhedsbrev til lodsejere og medlemmer December 2015

Nyhedsbrev til lodsejere og medlemmer December 2015 Nyhedsbrev til lodsejere og medlemmer December 2015 Kjeldbækken i november 2015. Masser af vand og en lille spærring der blev fjernet i.f.m. gennemgang af gydebække inden gydningen. Læs mere om gennemgang

Læs mere

Foreningspokaler gennem tiderne. Havørredpokalen

Foreningspokaler gennem tiderne. Havørredpokalen Revideret den 15. Marts 2016 Foreningspokaler gennem tiderne Gennem tiderne er der fanget mange store og fine fisk i vores fiskevand. Hvert år uddeles der pokal for største registrerede havørred, laks,

Læs mere

Generalforsamling i Langå Sportsfiskerforening d. 8. februar 2007 på Langå Kro

Generalforsamling i Langå Sportsfiskerforening d. 8. februar 2007 på Langå Kro Generalforsamling i Langå Sportsfiskerforening d. 8. februar 2007 på Langå Kro Dagsorden Generalforsamlingen startede med et oplæg fra Danmarks Sportsfiskerforbunds formand Verner W Hansen. I oplægget

Læs mere

Hvor bliver havørrederne af i Gudenåen nedstrøms Tangeværket?

Hvor bliver havørrederne af i Gudenåen nedstrøms Tangeværket? Antal Hvor bliver havørrederne af i Gudenåen nedstrøms Tangeværket? 400 350 300 250 Fangster Havørred BSF Gudenå BSF 1993-16 0 150 100 50 0 1990 1995 00 05 10 15 ørred Poly. (ørred) Bjerringbro og Omegns

Læs mere

Projekt: Hvor bliver havørrederne af i Gudenå?

Projekt: Hvor bliver havørrederne af i Gudenå? Antal Projekt: Hvor bliver havørrederne af i Gudenå? Delrapport: Opsummering på de opstillede 14 hypoteser med de umiddelbare kommentarer fra DTU Aqua på baggrund af møde 9.januar 2018 400 350 300 250

Læs mere

Gjern Fiskeriforenings Nyhedsbrev

Gjern Fiskeriforenings Nyhedsbrev G Gjern Fiskeriforenings Nyhedsbrev Nummer 33. Januar. 2018 Årets første nyhedsbrev skal som sædvanligt omhandle foreningens generalforsamling og kommende aktiviteter. Torsdag den 1. februar, afholder

Læs mere

Arrangementer Havørred-premiere ved Karup Å Tid: Sted: Lær dit fiskevand at kende Råsted Lilleå Tid: Sted: Klassiske laksefluer Tid:

Arrangementer Havørred-premiere ved Karup Å Tid: Sted: Lær dit fiskevand at kende Råsted Lilleå Tid: Sted: Klassiske laksefluer Tid: Der vil være fremvisning af old timer fluebindingsfilm, PowerPoint-show med fluebindingsmaterialer fra eksotiske fugle, klassikske fiskebøger og materialer, samt almindelig whisky-hygge. Deltagergebyret,

Læs mere

BESTYRELSENS BERETNING FOR 2016.

BESTYRELSENS BERETNING FOR 2016. Referat af generalforsamling tirsdag d. 8. marts 2017 kl. 1700 i Sports- og Lystfiskerforeningen Lucius 96, afviklet hos tidl. formand Flemming Hedegaard Petersen. Fremmødt var fra bestyrelsen Claus Søndergaard

Læs mere

Lystfiskerforeningen Waders GENERALFORSAMLING 2014

Lystfiskerforeningen Waders GENERALFORSAMLING 2014 GENERALFORSAMLING 2014 Fredag den 31 januar 2014 Ovenpå biblioteket i Byrådssalen Hobrovej 90 Støvring Formanden bød velkommen Referent: Trine Thomsen Valg af dirigent: Jesper Mølholt Generalforsamling

Læs mere

HYTTEFADET. Nr årgang Dec Medlemsblad for Hillerød Lystfiskerforening

HYTTEFADET. Nr årgang Dec Medlemsblad for Hillerød Lystfiskerforening HYTTEFADET Nr. 151 44. årgang Dec 2011 Medlemsblad for Hillerød Lystfiskerforening Ansvarshavende redaktør: Bruno Petersen Forsidefoto: Mads med en flot laks. Tryk: Scandinavian Digital Printing A/S mail

Læs mere

OZ6HR flytter! Se mere side 3, 4/5 og 10. Indhold. Nr. 1. Januar, februar & marts 2005

OZ6HR flytter! Se mere side 3, 4/5 og 10. Indhold. Nr. 1. Januar, februar & marts 2005 Nr. 1. Januar, februar & marts 2005 Medlemsblad for EDR Horsens Afdeling, Gasvej 21, 2. sal, 8700 Horsens Pr. 1/2-2005: Kildegade 8-10, 8700 Horsens 3 Nytårshilsen Indhold 4 Nye lokaler, Kildegade 8-10

Læs mere

Generalforsamling i Langå Sportsfiskerforening 5. februar 2009

Generalforsamling i Langå Sportsfiskerforening 5. februar 2009 Generalforsamling i Langå Sportsfiskerforening 5. februar 2009 Referat: Formanden indledte generalforsamlingen med at byde velkommen til de fremmødte. 1 Valg af dirigent Carlo Iversen blev valgt til dirigent.

Læs mere

Sammenfatning Generelle udfordringer ved forvaltning af fiskebestand Grødeskæring Gydeforhold og skjulesteder

Sammenfatning Generelle udfordringer ved forvaltning af fiskebestand Grødeskæring Gydeforhold og skjulesteder Sammenfatning Generelle udfordringer ved forvaltning af fiskebestand Udfordringer og behov er forskellige afhængig af, hvor man er i Søhøjlandet eller vandløbene i henholdsvis nedre og øvre Gudenå, men

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling i Langå Sportsfiskerforening tirsdag d. 27. Februar 2018 i Langå Kulturhus

Referat af den ordinære generalforsamling i Langå Sportsfiskerforening tirsdag d. 27. Februar 2018 i Langå Kulturhus Referat af den ordinære generalforsamling i Langå Sportsfiskerforening tirsdag d. 27. Februar 2018 i Langå Kulturhus Referent Ole Pilgaard Der var mødt ca. 75 medlemmer frem til den ordinære generalforsamling

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 5 OKT 2009 kl.1900 Fredensborg Bibliotek Jernbanegade 3, 1 sal 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse

Læs mere

Laksen i Danmark Udvikling og strategi for genopbygning af danske laksebestande!

Laksen i Danmark Udvikling og strategi for genopbygning af danske laksebestande! Laksen i Danmark Udvikling og strategi for genopbygning af danske laksebestande! Søren Larsen, Danmarks Center for Vildlaks, (Arbejde) Skjern Å Sammenslutningen og Dansk Laksefond, (Fritid) Laksefangster!

Læs mere

Fremmødt var fra bestyrelsen Claus Søndergaard Nielsen og Per Stig Andersen. Herudover var fremmødt Flemming Hedegaard Petersen og Henning Schmidt.

Fremmødt var fra bestyrelsen Claus Søndergaard Nielsen og Per Stig Andersen. Herudover var fremmødt Flemming Hedegaard Petersen og Henning Schmidt. Referat af generalforsamling mandag d. 9. marts 2015 kl. 1700 i Sports- og Lystfiskerforeningen Lucius 96, afviklet hos tidl. formand Flemming Hedegaard Petersen. Fremmødt var fra bestyrelsen Claus Søndergaard

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

STATUS FOR ØRRED OG LAKS I KONGEÅEN

STATUS FOR ØRRED OG LAKS I KONGEÅEN 2018 STATUS FOR ØRRED OG LAKS I KONGEÅEN Michael Deacon, V.O.S.F. Lars Hammer-Bek, S.S.F. Forside billed: Gydegravning i tilløbet Gamst Møllebæk. Opsummering Dette notat viser fordeling af gydegravninger,

Læs mere

VISION & MÅLSÆTNING For fremtiden

VISION & MÅLSÆTNING For fremtiden VISION & MÅLSÆTNING For fremtiden OVERORDNET VISION & MÅLSÆTNING FOR Det er Køge Sportsfiskerforenings overordnede VISION & MÅLSÆTNING at: For at kunne opfylde den overordnede VISION & MÅLSÆTNING vil Køge

Læs mere

5. afdeling af klubmesterskabet

5. afdeling af klubmesterskabet 5. afdeling af klubmesterskabet Der var 23 til grillkomsammen fredag aften i Køge Lystbådehavn 17 både blev og overnattede fredag til lørdag I alt 31 både med 54 mand startede med morgenmad inden skippermødet

Læs mere

NØDEBO NIMBUS NYT. 1. kvartal 2014.

NØDEBO NIMBUS NYT. 1. kvartal 2014. NØDEBO NIMBUS NYT 1. kvartal 2014. I dette nummer: Bestyrelsen Indkaldelse til generalforsamling Regnskab 2013 Budget 2014 Året i billede og tekst af Bente. Kalenderen Formandens side Bestyrelsen: Formand:

Læs mere

HYTTEFADET. Medlemsblad for Hillerød Lystfiskerforening

HYTTEFADET. Medlemsblad for Hillerød Lystfiskerforening HYTTEFADET Nr. 147, 43. årgang November/December 2009 Medlemsblad for Hillerød Lystfiskerforening Ansvarshavende redaktør: Bruno Petersen Forsidefoto: Bruno viser en pakket båd på Esrumsø Tryk: Scandinavian

Læs mere

Lokaløkonomiske effekter af det udsætningsbaserede laksefiskeri i Gudenåen

Lokaløkonomiske effekter af det udsætningsbaserede laksefiskeri i Gudenåen Gudenå sammenslutningen, generalforsamling 2013 Lokaløkonomiske effekter af det udsætningsbaserede laksefiskeri i Gudenåen Indhold Om lystfiskeri og samfundsøkonomi Undersøgelsens resultater Kan vi øge

Læs mere

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk. Nr. 4 Juni 2015. Formand: Næstformand:

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk. Nr. 4 Juni 2015. Formand: Næstformand: VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk Nr. 4 Juni 2015 Formand: Ernst B. Larsen, Eskebækparken 62, 2.tv, 8660 Skanderborg Tlf. 86 51 00

Læs mere

Aktivitetskalender Maj 2011- April 2012

Aktivitetskalender Maj 2011- April 2012 Aktivitetskalender Maj 2011- April 2012 Søndag d. 01 maj NM`2011 kamp 1 kystfiskeri Bouet Fredag den 13 til søndag den 15 maj 2011 Weekendtur til Mariager fjord og Navnsø. Et par dage med hyggeligt samvær

Læs mere

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling.

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Referat af ordinær generalforsamling den 23 juni 2016 Sted : Gentofte-Vangede IF`s lokaler Mosebuen 28B 2820 Gentofte Fremmødte : 17 deltagere plus bestyrelse

Læs mere

Adresser. Formand Bo Vedstesen Søndervang 42, 6840 Oksbøl. Bestyrelsesmedlem Kaj Olesen Hans Jørgensvej 11B, 6840 Oksbøl

Adresser. Formand Bo Vedstesen Søndervang 42, 6840 Oksbøl. Bestyrelsesmedlem Kaj Olesen Hans Jørgensvej 11B, 6840 Oksbøl AKTIVITETSKALENDER 2018 AKTIVITETSKALENDER FOR SPORTSFISKERFORENINGEN FOR OKSBØL OG OMEGN Adresser Formand Bo Vedstesen Søndervang 42, 6840 Oksbøl. Mobil : 5137 7433 E-mail: bo.vedstesen@gmail.com Bestyrelsesmedlem

Læs mere

Gode nyheder for Limfjordens havørreder

Gode nyheder for Limfjordens havørreder Gode nyheder for Limfjordens havørreder Fiskejollen.dk er gået med i et storslået projekt der har til formål, at fremme bestanden af havørreder i Limfjorden med ca. 40 %. Jesper Chr. Hansen og undertegnede

Læs mere

45. årgang - nr.3 Oktober 2015. Der er blevet taget flotte fisk i åen dette år. Kig forbi hjemmesiden og se et flot udvalg af fangster.

45. årgang - nr.3 Oktober 2015. Der er blevet taget flotte fisk i åen dette år. Kig forbi hjemmesiden og se et flot udvalg af fangster. 45. årgang - nr.3 Oktober 2015 Der er blevet taget flotte fisk i åen dette år. Kig forbi hjemmesiden og se et flot udvalg af fangster. 12 Formand: Thomas Dalgaard Skudshalevej 35 Højtoften 10, 9230 Svenstrup

Læs mere

Trolling Master Bornholm. Richard Nielsen fra Sverige med sin vinderlaks på 19,280 kg. På andenpladsen kom Johnny Gram fra SSK med 18,890 kg.

Trolling Master Bornholm. Richard Nielsen fra Sverige med sin vinderlaks på 19,280 kg. På andenpladsen kom Johnny Gram fra SSK med 18,890 kg. 7 Nyhedsbrev juni 2013 Trolling Master Bornholm Richard Nielsen fra Sverige med sin vinderlaks på 19,280 kg. På andenpladsen kom Johnny Gram fra SSK med 18,890 kg. På tredjepladsen kom Brian Milkowski

Læs mere

Naturgenopretning i Gudenåen. - Standpladser til laks og havørreder ved Ulstrup i Favrskov Kommune -

Naturgenopretning i Gudenåen. - Standpladser til laks og havørreder ved Ulstrup i Favrskov Kommune - Naturgenopretning i Gudenåen - Standpladser til laks og havørreder ved Ulstrup i Favrskov Kommune - Naturgenopretning i Gudenåen - Standpladser til laks og havørreder ved Ulstrup i Favrskov Kommune 2011,

Læs mere

Hillerød Lystfiskerforening

Hillerød Lystfiskerforening Hillerød Lystfiskerforening Vedtægter www.hlf.dk Revideret på den ordinære generalforsamling den 14. april 2010 1 Navn, stiftelse, hjemsted og adresse Foreningens navn er Hillerød Lystfiskerforening. Foreningen

Læs mere

Bjerringbro og Omegns sportsfiskerforening. Bestyrelsens beretning 2009.

Bjerringbro og Omegns sportsfiskerforening. Bestyrelsens beretning 2009. Bjerringbro og Omegns sportsfiskerforening. Bestyrelsens beretning 2009. Så er der igen gået et år og det er tid til at gøre status. 2009 har budt på udfordringer i form af meget grøde i åen, sløjt sommerfiskeri

Læs mere

I henhold til vedtægter, indkaldes du hermed til Generalforsamling. Langfredag 18. april 2014, kl

I henhold til vedtægter, indkaldes du hermed til Generalforsamling. Langfredag 18. april 2014, kl Frølunde Fed 23-03-2014 Til medlemmerne. I henhold til vedtægter, indkaldes du hermed til Generalforsamling Langfredag 18. april 2014, kl. 10.00 I klubhuset, Andevig 1a, Frølunde Fed. Kontingent kr. 100,00

Læs mere

VSF Fangstrapport for 2013

VSF Fangstrapport for 2013 Vejle, d. 22. nov. 2013 VSF Fangstrapport for 2013 1 Generelt... 1 2 Oversigt... 1 3 Havørred... 2 3.1 Vejle Å... 3 3.2 Rohden Å... 5 3.3 Øvrige åer... 6 3.4 Genudsætninger... 6 3.5 Udsætninger & fangster...

Læs mere

48. årgang - nr.3 September 2018

48. årgang - nr.3 September 2018 48. årgang - nr.3 September 2018 Læs artiklen om miniudstilling i klubhuset på side 7. Formand: Næstformand Thomas Dalgaard Karsten Bjerg Jensen Skudshalevej 35 Schibstedsvej 11, 9230 Svenstrup 9460 Brovst

Læs mere

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk Kallerup 11. marts 2006 MØDEREFERAT Dato: 9.marts 2005 Sted: klubhuset Referent Kirsten Hansesgaard Emne: Generalforsamling Thyholm Idrætsforening. I alt 18 personer var mødt op til TIF s generalforsamling.

Læs mere

Indtjeningen vil relativt let kunne fordobles hvis en række tiltag gennemføres:

Indtjeningen vil relativt let kunne fordobles hvis en række tiltag gennemføres: Fisk og fiskeri i Randers Fjord Potentialet er vurderet højt, og der er en meget høj diversitet i fiskearter, bl.a. pga. den konstant skiftende ændring i saltindholdet. Mange af fiskearterne er populære

Læs mere

INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING. Lørdag den 12. april 2014 kl på Havnsø hotel. Dagsorden i henhold til vedtægternes 10

INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING. Lørdag den 12. april 2014 kl på Havnsø hotel. Dagsorden i henhold til vedtægternes 10 INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 12. april 2014 kl. 10.00 på Havnsø hotel Dagsorden i henhold til vedtægternes 10 1. Valg af dirigent. 2. Valg af stemmetæller. 3. Beretning fra bestyrelsen

Læs mere

Konfirmandstuen ved Præstegården

Konfirmandstuen ved Præstegården Indkaldelse til ordinær generalforsamling 2003 Konfirmandstuen ved Præstegården tirsdag, den 25. marts 2003 kl. 18.30 Inden generalforsamlingen vil der være indlæg ved Mette Rønne fra Det Danske Haveselskab

Læs mere

Klub 60 + arrangement med Tom Donbæk!

Klub 60 + arrangement med Tom Donbæk! Klub 60 + arrangement med Tom Donbæk! D. 8/01 2007 havde klub 60 + besøg af Tom Donbæk, miljøkoordinator for Ribe å systemet s samarbejdsudvalg. Udvalget repræsenterer alle lystfiskerforeninger, (16 stk.)

Læs mere

Gjern Fiskeriforenings Nyhedsbrev

Gjern Fiskeriforenings Nyhedsbrev G Gjern Fiskeriforenings Nyhedsbrev Nummer 39. Maj. 2018 Gjern Fiskeriforenings konkurrence løber af stablen på lørdag den 5. maj. I år skal vi igen på messe i Skarrild og vores spinnedag bliver flyttet

Læs mere

Lystfiskerforeningen-af-1926-3-Aktiviteter-2013-! Premiere-fiskeri ved Karup Å

Lystfiskerforeningen-af-1926-3-Aktiviteter-2013-! Premiere-fiskeri ved Karup Å Lystfiskerforeningenaf19263Aktiviteter2013 Premierefiskeri ved Karup Å Tid: 1 marts Sted: Høgild Møllegård, Åhusevej 31, 7470, Karup Traditionen tro starter fiskesæsonen, for mange medlemmer af Lystfiskerforeningen

Læs mere