Nyhedsbrev til lodsejere og medlemmer Maj Juni 2017

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Nyhedsbrev til lodsejere og medlemmer Maj Juni 2017"

Transkript

1 Nyhedsbrev til lodsejere og medlemmer Maj Juni 2017 Vi har haft en fantastisk sstart på laksefiskeriet i Gudenå. Laks 13,23kg 108cm fanget af Søren Agesen 23. april 2017 årets største indtil videre..

2 Maj Juni 2017 Vi har haft et fremragende laksefiskeri på BSF vand igennem forårssæsonen. Vi har haft en start på laksefiskeriet, der ikke er set før på BSF vand. Indtil den 24. april er der registreret 96 stk. blanke opgangslaks. Fine fisk uden garnskader med en gennemsnitsvægt på 8,2 kg og gennemsnitslængde på 92cm. Samlet er der fanget 788 kg. Vores top to er alle over 10 kilo der er 11 laks over 10kg med den største indtil videre på 13,23 kg. Alle zoner fisker godt. Vore kolleger i LSF har også haft et godt forår med en del laks. Billeder af mange af laksene kan ses på sportsfisker.dk, hvor de fangne fisk skal registreres senest 5 dage efter fangsten eller på vores Facebook hjemmeside: Bjerringbro og Omegns Sportsfiskerforening (Officiel side). Her fra 1. april er der åbnet op for dagkortfiskere også, og der ses masser af fisk i åen. Vores forventning er, at dette fremragende fiskeri vil fortsætte noget tid endnu. Fiskeriet har selvfølgeligt også fået mange mennesker til åen. Hidtil uden de store problemer, så fra foreningen skal der også lyde en stor tak til vore medlemmer for at være rigtigt gode til at parkere på de afmærkede pladser samt at give kollegerne plads ved åen. Laks 10,1kg 95cm fanget af Gert Nielsen 18. april 2017 på reje Laks 7,3kg 89cm fanget af Kent Olesen 17. april 2017 på reje Laks top 10 pr. 27.april Find link hertil på hjemmesiden bjerringbro sportsfisker.dk brug fx link øverst på forsiden. Nyd nogle af billederne her på siden.

3 Laks12,38kg 106cm fanget af Michael Thomassen 11. april 2017 på orm. Edward Mullins med laks 6,9kg 89cm fanget 1.april på reje Laks 8,45kg 93cm fanget af Helmuth Dube 7. april 2017 på reje. Morten Just Pedersen, laks 9,5kg 98cm, 31. marts på spinner.

4 Artikler i dette nummer I dette nummer af Gudenå Nyt kan du finde følgende artikler: Fangststatistik laks indtil 24.april 2017 Hunder må ikke medbringes ved åen Dagkortsalg og indvejning hos Bamsebo Camping og Langå Camping Støttemedlemsskab BSF Nye fiskeribetjente BSF støtte til ekstraordinær udsætning af laks har rundet 1,25 million kroner Referat fra ekstraordinær generalforsamling BSF Juniorklubben på stør fiskeri: 4kg til 38,4kg! Vindere fotokonkurrencen Referat fra generalforsamling i GSL Formandsberetning 2016 GSL GØF udsætning smolt Aktivitetskalender Fangst statistik laks indtil påske 2017 Gudenå Her lige inden påske feriens start er der på BSF's del af Gudenå indrapporteret fangst af imponerende 96 blanke laks med en samlet vægt på 788kg. Gennemsnitslængde er 91,9cm og gennemsnitsvægt er 8,2kg. Fulton's konditionsfaktor for de 96 indrapporterede blanklaks ligger mellem 0,90 og 1,25 (Følgende fisk er ikke medregnet i statistikken: 14 stk C&R og 5 laks med konditionsfaktor under 0,90) Følg Top 10 og største indvejede i konkurrencen om årets største havørred og laks der hver vinder gavekort på 1.000kr Fangststed laks status 24/ Zone 6 7% Zone 1 6% Zone 2 21% Spinflue 3% Fordeling af lakse fangster på agn 2017 status pr 24. april. 50% fanges på reje,, 26% på spinner og 17% på flue. Wobler, jig, orm og spinflue udgør de sidste 7% Husk du skal indrapportere fangst senest 5 dage efter du har fanget fisk på BSF's fiskevand. Du finder altid linket til indrapporterings øverst på hjemmesiden /Bestyrelsen Agn Laks status 24/ Wobler 1% Spinner 26% Flue 17% Reje 50% Jig 1% Orm 2% Zone 5 31% Zone 4 32% Zone 3 3% Fordeling af lakse fangster på zoner 2017 status pr 24. april De fleste fisk fanges på zone 2,4 og 5.

5 Hunde må ikke medbringes ved åen Husk venligst at hunde ikke må medtages under fiskeri. Undtaget herfra er lodsejere på egen matrikel. Vi har på det seneste oplevet flere der medbringer hunde, og ligefrem løsgående hunde under fiskeriet på foreningens vand. Dette er i strid med vores regler og vi påtaler det derfor. BSF har som en del af aftalen med de enkelte lodsejere forpligtet os til at hunde ikke må medtages under fiskeri. Læs øvrige regler vedr. fiskeriet på foreningens hjemmeside: Hjælp os venligst ved at overholde reglen! /Bestyrelsen Dagkortsalg og indvejning hos Bamsebo Camping og Langå Camping Bamsebo Camping og Langå Camping er nu officielle indvejningssteder for BSF BSF har indgået aftale med Bamsebo Camping og Langå Camping således de nu begge er officielle indvejningssteder hvor du kan få vejet din fisk og dermed deltage i Bjerringbro og Omegns Sportsfiskerforenings konkurrence om 1.000kr for årets største senior laks og havørred. Vi ajourfører løbende en oversigt over den største indvejede fisk i konkurrencen på foreningens hjemmeside under "top10 fisk" Langå Camping er nyt dagkortsalgssted for BSF Som noget nyt sælger Langå Camping nu også dagkort til BSF. Samarbejdet med Langå Camping er naturligt for BSF idet Langå Camping i større og større omfang bliver fiske-camp hvor Gudenå-fiskere mødes og overnatter. Desuden er der gennem de seneste år flere og flere, der kører til Langå Camping for at få indvejet deres fisk for også at deltage i campingpladsens konkurrence. BSF støtter fortsat vores gode lodsejer og lokale Bamsebo Camping og har derfor sikret de samme gunstige vilkår: Hvis Bamsebo ønsker at sælge dagkort til Langå foreningen, så bakker BSF op om dette, ligesom begge steder naturligvis er officielle indvejningssteder for laks og havørreder. Hen over sommeren kan dagkort til Lilleåen for nogle af Bamsebo's gæster være et godt interessant alternativ til fiskeri i Gudenåen. BSF forventer at vi nu får flere af de største fiske officielt indvejet, ligesom vi håber på et øget salg af dagkort. BSF takker i den forbindelse Langå Sportsfiskerforening for godt samarbejde, og for at bakke om initiativet. Der sælges nu dagkort til Gudenå BSF hos Circle K Bjerringbro Bamsebo Camping Langå Camping Grejbiksen / Thrige Grejbiksen / Silkeborg /Bestyrelsen

6 Støttemedlemsskab BSF Vi tilbyder nu støttemedlemsskab af BSF Som støttemedlem gives fiskeret i Gudenå mellem Brogade og Omfartsvejen på Zone 3 (begge sider) og på Tange Sø. Støttemedlemmer modtager sportsfiskeren og øvrig information fra foreningen. Støttemedlemmer har ikke adgang og stemmeret på generalforsamlingen. Støttemedlemmer har adgang til øvrige aktiviteter i foreningen (klubaftener, konkurrencer) Pris for støttemedlemsskab: 475kr, hvoraf de 75kr går til lakseudsætninger. Sæson, fiskeregler og kontingent periode: Som ordinære medlemmer. Der tilbydes kun oprettelse af støttemedlemsskaber via fiskekort.dk - der åbnes op i løbet af kort tid. st.aspx?searchtext=bjerringbro /Bestyrelsen Nye fiskeribetjente Det er med stor glæde at foreningen byder velkommen til to nye fiskeribetjente der er ved at blive godkendt af fiskeridirektoratet: Leif Kramer (primært Tange Sø) j.pihl@live.dk Tlf: Rasmus Ottesen (primært Gudenå) rasmus_ottesen@hotmail.com Tlf: BSF støtte til ekstraordinær udsætning af laks har rundet 1,25 million kroner BSF har siden 2009 støttet det tidligere Foslaks/Brusgaard, nu en del af Dansk Center for Vildlaks (DCV), med et samlet beløb på over 1,25 million kroner helt nøjagtigt kr. Vi har årligt støttet DCV med et betydeligt beløb med henblik på at sikre det attraktive laksefiskeri i Gudenåen. Støtten bunder i en erkendelse af, at laksefiskeriet er en af de væsentligste forudsætninger for foreningens eksistens, og så længe laksen ikke har mulighed for naturlig selvreproduktion i Gudenå systemet, er fiskeriet afhængig af frivillige bidrag. Siden 2009 er det blevet til godt 1,25mill helt nøjagtig støttekroner der består af: beløb fra vores lodsejere. (ca 1 kr/m) beløb fra salg af dagkort (50kr/dagkort) beløb fra hvert medlem (200 kr/år) Et imponerende beløb, som vi alle med rette skal være stolte af at have bidraget med.

7 BSF s støttebeløb fra 2009 til 2016 udgør akkumuleret over 1,25 million gode danske kroner helt nøjagtigt kr. Graferne viser år for år: a) Blå kurve der aflæses til venstre: Antallet af udsatte lakse smolt i Gudenå fra 1990 til I 2016 er der udsat i alt lakse. B) Orange kurve der aflæses på højre akse: Antallet af stangfangne laks i BSF s del af Gudenå.

8 Referat fra ekstraordinær generalforsamling BSF Referat fra ekstraordinær generalforsamling I Bjerringbro og Omegns Sportsfiskerforening Klubhuset Gudenåvej 22a, 8850 Bjerringbro, mandag 27. marts 2017 kl. 17:30. Der var fremmødt 14 medlemmer. 1. Valg af dirigent Sv. E. Sjællænder blev valgt 2. Valg af stemmetællere Keld og Gert Nielsen blev valgt 3. Forslag til vedtægtsændring fremsat af bestyrelsen: Tilføjelse af ny medlemstype: Støttemedlem 2 stk 2 Støttemedlem tilføjes listen over medlemstyper 7, nyt stykke 6 tilføjes: Støttemedlemmer har ikke adgang og stemmeret på generalforsamlingen Bestyrelsens Begrundelse: I arbejdet for at styrke foreningen ønsker bestyrelsen at tilbyde støttemedlemsskab af foreningen: Som støttemedlem gives fiskeret i Gudenå mellem Brogade og Omfartsvejen på Zone 3 og på Tange Sø. Støttemedlemmer modtager sportsfiskeren og øvrig information fra foreningen. Støttemedlemmer har ikke adgang og stemmeret på generalforsamlingen. Støttemedlemmer har adgang til øvrige aktiviteter i foreningen (klubaftener, konkurrencer) Bestyrelsen vil tilbyde støttemedlemsskab til 475kr, hvoraf de 75kr går til lakseudsætninger. Diskussion a. Et medlem mente at det var forfordeling af Bjerringbro borgere at give dem mulighed for billigere fiskeri. Uretfærdigt for borgere/medlemmer i Ulstrup området der ikke har tilsvarende mulighed. Grundlæggende var det utilfredshed med at vi ikke længere har pensionist medlemskab. b. Bestyrelsen ser det som en ekstra mulighed for alle der ønsker at fiske lidt billigere og have et begrænset fiskevand. Bestyrelsen ønsker desuden at trække nogle af borgerkort fiskerne og Tange Sø årskortfiskerne tættere på foreningen via støttemedlemsskabet. c. Der blev udtrykt ønske om en et alternativ støttemedlemsskab med fiskevand i Zone 5-6 området. d. Bestyrelsen vil tage synspunkterne med i vurdering, men forslaget der stemmes om åbner i første omgang kun op for støttemedlemmer. Vilkår for udstedelse af støttemedlemsskab er derefter op til bestyrelsen af bestemme Afstemning Herefter blev der stemt om forslaget, som blev vedtaget. 4. Evt Intet

9 Juniorklubben på stør fiskeri: 4kg til 38,4kg! Jeg havde længe haft planer om at drengene fra juniorklubben skulle prøve kræfter med de store stør man kan fiske rundt omkring i Danmark nu. Efter lidt planlægning, lykkedes at få alting på plads med guide osv. Efter kun 15 minutter bider den første stør på krogen og det viser sig at være den største i søen! 38,4kg tung stør som Rune var så heldig at fange! En fantastisk passioneret person som hed Frank ville guide os igennem fiskeriet og det var en kæmpe succes! En fantastisk tur til Ny Thorup Fiskepark. Alle fangede stør. Vægten lå mellem 38,4 og ned til 4 kg. Tusind tak til Frank Skov for at guide os til de stærke fisk! Og helt klart på gensyn til Jacob Frejlev som er ejer af søen også! /Johannes Bigum Pedersen, formand BSF juniorklub

10 Vindere i fotokonkurrencen der er nu uddelt gavekort for kr til vinderne! Siden starten af foto konkurrencen er der delt gavekort ud for en værdi af kr til vinderne af månedens fangst indrapporteret med foto på hjemmesiden. 17. Marts Lennard Wilson - Gedde 95cm 19. Februar Mads Nørgaard Kristensen Gedde 95cm flue 19. Januar Lars Wiis Jensen Gedde 85cm flue

11 4. December Carsten Kappel Bøgh Gedde 76cm Tange Sø Agnfisk 13. November Johnny Nielsen laks 98cm C&R Spinner

12 Referat fra generalforsamling i GSL Referat fra generalforsamling i Gudenåsammenslutningen Lakseprojektet (GSL) hvor BSF er repræsenteret i bestyrelsen af Jon Rose og Thorbjørn Lager. Tirsdag d.14. marts 2017 I Langå Sportsfisker Forenings lokaler 11 mand fremmødt inkl. Ordstyrer og 4 mand fra bestyrelsen Referat 1. Valg af dirigent Henning Christensen blev valgt. Han konstaterede, at indkaldelsen var udsendt lidt for sent men accepterede dog fejlen. 2. Formandens beretning Vedhæftet som bilag (se nedenfor i bladet) Beretningen blev godkendt efter en god debat. 3. Godkendelse af regnskab Regnskabet blev godkendt. 4. Orientering fra DCV Vedhæftet som bilag. (Kan ses på BSF s hjemmeside) 5. Behandling af indkomne forslag Ingen indkomne forslag 6. Fastsættelse af kontingent Uændret dog med den forskel, at foreninger opstrøms Tange kan være medlemmer for kun 100,-kr pr. år. Vedtaget i Valg til bestyrelse på valg: Lars Kielsgaard Genopstiller Karsten Boddum-Olesen Genopstiller Thorbjørn Lager Genopstiller Alle blev valgt 8. Valg af 2 suppleanter Max Thomsen Genopstiller Valgt 9. Valg af 2 revisorer Steen Lindkvist Ønsker ikke genvalg Søren Thomassen Genopstiller Ervin Rokkjær blev valgt i stedet for Steen. 10.Eventuelt Skarvproblematikken blev berørt, og alle var enige om problemets størrelse. Max nævnte, at vi ikke skulle glemme, at fisketegnsmidlerne til lakseprojektet ikke var en given ting. Det var dog lykkedes ham at skaffe penge igen i år via 7 udvalg. Ref. v. Jan Hyllested Formandsberetning 2016 GSL Formandsberetning i Gudenåsammenslutningen Lakseprojektet (GSL) fremlagt af afgående formand Gert Holdensgaard. Der har siden sidste generalforsamling blevet afholdt 5 bestyrelsesmøder: Følgende er emner der er blevet behandlet på disse møder: 10. maj 2016 Konstituering af bestyrelsen. BSF (Jon) præsenterede en model til intelligent grødeskæring. LSF og RSK kunne tilslutte

13 sig forslaget og det blev besluttet at nedsætte en arbejdsgruppe der kunne arbejde videre med grødeskæringsproblematikken. I forlængelse af diskussionerne om det ulovlige fiskeri på fjorden blev det aftalt at Verner og Lars skulle besøge campingpladsen i Udbyhøj og oplyse om ulovlighederne. Der var netop oprettet en facebook-side om det ulovlige fiskeri. Den 25. maj var der et arrangement i Langå borgerforening hvor GSL deltog og der blev taget billeder til hjemmesiden. Der blev gjort de første planlægninger ift. årets Pirat dag på fjorden. Thorbjørn overtager planlægningen. Det er 25 år siden de første laks efter lakseprojektets start kunne fanges. Gert planlægger et jubilæum. 8. august 2016 Diskussion om situationen ved Tange. Hvad var status for Borgmestersamarbejdet? Der var problemer med Silkeborg kommune om tilslutning til et godt løsningsforslag. Piratdagen på fjorden har givet et overskud på Grøden i Gudenåen er et betydeligt problem og fiskeriet. Grødeskæringsgruppen blev alligevel ikke aktiv da vi blev anbefalet ikke at forstyrre processen om udarbejdelsen af et nyt regulativ. Der var mange forskellige interesser og nogle ville fremme at grøden blot skulle barberes fuldstændigt i bund til skade for både miljø og fiskefauna. Grødeskæringen startede den 15. august og det var aftalt at å-mændene skulle tage hensyn til miljø og mulighederne for fiskeriet. Lars arbejdede på at arrangement i Rander om det ulovlige fiskeri. Laksefiskeriets 25 års jubilæum skulle indgå i Gudenåkonkurrencen. DCV bidrager med information om jubilæet. 12. oktober 2016 Arrangementet i Randers om Fjorden fri for ulovligt garn var en succes - der var god opbakning om at frede laksen på fjorden. Diskussion om mulighederne for vandløbsrestaureringsprojekter i Gudenåen. Etablering af gydebanker i Gudenåens hovedløb anses for umuligt som følge af det ringe fald. Ligeledes vil udlægning af sten eller lign. være en udfordring for bådsejladsen men ville kunne gennemføres hvis kommunerne er villige. Generelt vil vandløbsrestaureringsprojekter i tilløbene primært være til gavn for ørrederne. Laksen vil sandsynligvis kunne etablere sig i Lilleåen hvis der bliver gjort en målrettet indsats. 19. december 2016 DCV s opgangsundersøgelse er færdig. Betydelig flere laks i Gudenåen i 2016 end i 2013 (hhv stk. og 851 stk.). Indrapporteringen af laks på Gudenaasammenslutningen var ligeledes den bedste i de sidste 5 år (426 stk.). Efter Morten Andersen er holdt på DCV mangler vi igen en eller flere til at skrive på vores hjemmeside. Problematikken om grøden i Gudenåen er nok alligevel et emne vi bør fokusere mere på i det kommende år da det sikkert ikke løses alene ved et nyt regulativ. Ligeledes må GSL fremadrettet indgå i en tættere dialog med Formandsgruppen for at optimere koordineringen af fremtidige indsatser. Efter det udmærkede arrangement om det ulovlige fiskeri på fjorden er aktiviteter og dialog gået i stå. Der må udarbejdes en plan for indsats herfor. 26. januar 2017 BSF (Jon) inspirerede til en diskussion om GSL berettigelse skaber GSL resultater som ikke kan skabes anden steds? Bestyrelsen fastholder at GSL er et centralt omdrejningspunkt for aktiviteter i Gudenåen som omhandler etablering at en selvreproducerende laksebestand og optimering af det rekreative laksefiskeri. Problematikken ved Tangeværket er imidlertid et til stadighed uløst problem som GSL kun er en part i. GSL kan gerne fremadrettet beskæftige sig med bredere emner som f.eks. vandløbsrestaureringsprojekter og udvikling af lystfisketurisme. Den nye

14 bestyrelse må forsøge at sætte nogle klare mål som kan give succes på kortere sigt. Året indsamling af penge til støtte for DCV er forløbet meget tilfredsstillende. Det har beløbet sig til kr samme niveau som tidligere år. Og så syntes jeg også det er vær at bemærke at der pt. allerede er indberettet 21 laks! Samme antal som sidste år til generalforsamling, men 14 dage tidligere. Til sidst vil jeg gerne sige tak til alle i bestyrelsen for et godt samarbejde i 2016/17 og ser frem til et spændende samarbejde omkring nye indsatsområder, der pro aktivt skal bringe mere fokus omkring Gudenåsammenslutningens arbejde. Gudenåens Ørredfond udsætning smolt Gudenåens Ørredfond har søndag 2. april 2017 udsat havørred smolt i Gudenå, Hevring å og Allingå. Bjerringbro stk Ulstrup stk Langå stk Gudenå 1490 kg a 30 stk pr kilo stk. Gudenå centralen kørte de 8 kar af disse stk og Ørredfonden kørte med 2 kar stk af disse. Hevringå 240 kg a 30 stk pr kilo stk Allingå 482 kg a 32 stk pr kilo stk I Gudenåen er fiskene fordelt sådan: Ved tangeværket stk Der var lidt flere fisk til Gudenåen end Gudenå centralens pligt udsætning. Til Hevringå og Allingå er udsætningstallene opfyldt. Vi har i år været forskånet for sygdomme op til udsætningstidspunktet og kunne således levere nogle rigtig flotte fisk en fornøjelse Ørredfondens udsætninger finansieres via fisketegnsmidlerne, dog er det således at Tangeværket jf. den gamle lov er forpligtet til at betale for en pligtudsætning af ørreder som følge af opstemningen. Derfor betales smolt i Gudenå af Tangeværket og indgår som en del af deres pligtudsætning.

15 Aktivitetskalender Familietur til put and take** Torsdag 11. maj kl.17:00. Juniorklub. Indsamling til laksen ved Randers fjord ** 21.maj Juniorklub. Indsamling til et godt formål, mad og forplejning er inklusiv. Vi mødes ved klubhuset. (detaljer kommer via Face book eller sms) Informationsmøde til Weekendturen og Mandals turen Torsdag 24.maj Juniorklub. Juniorklub. Det koster 150kr for transport, overnatning og mad. Senest tilmelding mandag 5 juni (flere detaljer kommer via facebook eller sms) Den årlige laksetur til Mandal ** Tirsdag 1.august til lørdag 5.august Juniorklub. Detaljer kommervia facebook eller sms. Børnekonkurrence Lørdag 19.august fra klokken 13 til 16 ved klubhuset. Detaljler kommer via facebook eller sms Tilmelding på sms Hornfisketur ** Søndag 3 juni Juniorklub. vi mødes ved klubhuset 09:00 Weekendturen til Gjerrild strand ** Fredag den 16 til søndag den 18 juni. ** Tilmelding junior ture Tilmeldingen til turene kan komme på sms efter, juniorklubben har sendt deres sms ud til turen på Keld Nielsen.

16 BSF Bestyrelsen Bestyrelse, fiskeribetjente og udvalg mv. Jon Rose Formand sportsfisker.dk Per Frost Vedsted Næstformand og GØF Nicolai Parbst Kasserer sportsfisker.dk Jan Ottesen Bestyrelsesmedlem og veje as.dk Søren Agesen Bestyrelsesmedlem og vpu Erik Søndergaard Bestyrelsesmedlem og vpu Kim Sørensen Bestyrelsesmedlem og vpu Jesper Knudsen Bestyrelsesmedlem og vpu Casper Pedersen Bestyrelsesmedlem og vpu Jesper Hougaard Bestyrelsessuppleant og vpu Rasmus Ottesen Bestyrelsessuppleant og juniorklub BSF Bestyrelsen Fælles til hele bestyrelsen BSF fiskeribetjent, Gudenå Per Hougaard Tlf BSF fiskeribetjent, Gudenå Verner Jensen, tlf BSF fiskeribetjent, Gudenå Steen Juhl Nielsen, tlf BSF fiskeribetjent, Gudenå Erik Schøler, tlf BSF fiskeribetjent, Gudenå Teddy Laursen Tlf BSF fiskeribetjent, Gudenå Rasmus Ottesen Tlf BSF fiskeribetjent, Tange Sø Leif Kramer Tlf BSF s fiskeribetjente Fælles adresse fiskeribetjent@bjerringbrosportsfisker.dk Veje og P pladsen Jan Ottesen jo@pp as.dk Broer, bænke og skilte Søren Agesen lsagesen@gmail.com Kim Sørensen meki@bknet.dk Vandpleje Jesper Knudsen, formand Casper Pedersen Erik Søndergaard Jesper Hougaard Både Tange Sø Nicolai Parbst, nøgler og vedligehold NN (ny person søges) Gæstekort til Aulum Haderup og Silkeborg Kim Sørensen Ørredfonden Per Frost Vedsted Gert Nielsen Gudenasammenslutningen lakseprojektet Jon Rose Thorbjørn Lager Juniorklub Johannes Bigum Pedersen, formand johsbp@gmail.com Keld Nielsen, kasserer Rasmus Ottesen, juniorleder Mads Nørgaard, juniorleder Jan Kristensen, forældrerepræsentant Gudenå Nyt Per Frost Vedsted naestformand@bjerringbrosportsfisker.dk Klubhus adresse og bestyrer Gudenåvej 33A 8850 Bjerringbro Kim Sørensen, bestyrer klubhus Tlf Lodsejerkontakt Niels Jørgen Ottesen Tlf: / njottesen@hotmail.com

Nyhedsbrev til lodsejere og medlemmer Juli August 2017

Nyhedsbrev til lodsejere og medlemmer Juli August 2017 Nyhedsbrev til lodsejere og medlemmer Juli August 2017 Vi har haft et fantastisk godt laksefiskeri i maj måned. Laks 9,6kg 97cm fanget af Gert Winther Molbech 17.maj 2017 på wobler. Juli August 2017 God

Læs mere

Nyhedsbrev til lodsejere og medlemmer Marts 2018

Nyhedsbrev til lodsejere og medlemmer Marts 2018 Nyhedsbrev til lodsejere og medlemmer Marts 2018 Flot vintergedde fra Gudenå 96cm fanget af Rasmus Ottesen 13. februar 2018. Genudsat. Foto: Rasmus Ottesen. Marts 2018 BSF siger stop og freder havørred

Læs mere

Nyhedsbrev til lodsejere og medlemmer Oktober 2017

Nyhedsbrev til lodsejere og medlemmer Oktober 2017 Nyhedsbrev til lodsejere og medlemmer Oktober 2017 Dejligt billede af en flot lille laks, der ikke kunne modstå Erik Søndergaards spinner 10. september 2017 Oktober 2017 Nyhed Foreningen har fået overdraget

Læs mere

Bjerringbro og omegns Sportsfiskerforening

Bjerringbro og omegns Sportsfiskerforening Bjerringbro og omegns Sportsfiskerforening Referat fra generalforsamling 4. december 2014 49 medlemmer deltog i generalforsamlingen. Generalforsamlingen startede med at mindes Orla Jørgensen der døde i

Læs mere

Nyhedsbrev til lodsejere og medlemmer November 2015

Nyhedsbrev til lodsejere og medlemmer November 2015 Nyhedsbrev til lodsejere og medlemmer November 2015 Vinderne af gule-ærter konkurrence 2015: Erik Søndergaard (laks 3.65kg), Poul Verner (Laks 4,3kg), Jonas Suk Nielsen (laks 3,72kg), Arne Clausen (laks

Læs mere

Nyhedsbrev til lodsejere og medlemmer April 2019

Nyhedsbrev til lodsejere og medlemmer April 2019 Nyhedsbrev til lodsejere og medlemmer April 2019 En prægtig laks på 7,75kg og 91cm fanget på reje 6. april 2019 af Søren Agesen. Foto: Søren Agesen April 2019 Status på fiskeriet Laksefiskeriet startede

Læs mere

Referat generalforsamling 2017

Referat generalforsamling 2017 Referat generalforsamling 2017 BSF har afholdt ordinær generalforsamling torsdag 7. december 2017 kl.19:00 i Bjerringbro Idrætspark. Generalforsamlingen startede med at mindes to afdøde medlemmer: Ole

Læs mere

Nyhedsbrev til lodsejere og medlemmer Juli-august 2019

Nyhedsbrev til lodsejere og medlemmer Juli-august 2019 Nyhedsbrev til lodsejere og medlemmer Juli-august 2019 Allan Andersen laks 4,64kg 80cm fanget 2.juni 2019 på reje. Allan beretter: Super fin laks der tog nogle dejlige udløb, lidt vanskeligt med grøden

Læs mere

Nyhedsbrev til lodsejere og medlemmer September 2019

Nyhedsbrev til lodsejere og medlemmer September 2019 Nyhedsbrev til lodsejere og medlemmer September 2019 Kenneth Bertelsen med sin første laks 4,67kg. Læs Kenneth s spændende beretning om fangsten i dette nummer af Gudenå Nyt September 2019 Status på fiskeriet

Læs mere

Referat generalforsamling

Referat generalforsamling Referat generalforsamling Generalforsamlingen blev afholdt torsdag 1. december 2016 kl. 19:00 i Bjerringbro Idrætspark, kantinen, Vestre Ringvej 7, 8850 Bjerringbro. Der var mødt i alt 55 medlemmer. Generalforsamlingen

Læs mere

Generalforsamlingen startede med at mindes afdøde lodsejer Svend Aage Pedersen, Hjermind.

Generalforsamlingen startede med at mindes afdøde lodsejer Svend Aage Pedersen, Hjermind. Referat fra BSF generalforsamling 2016 Generalforsamlingen blev afholdt torsdag 1. december 2016 kl. 19:00 i Bjerringbro Idrætspark, kantinen, Vestre Ringvej 7, 8850 Bjerringbro. Der var mødt i alt 55

Læs mere

Referat fra generalforsamling 2018

Referat fra generalforsamling 2018 Referat fra generalforsamling 2018 58 medlemmer deltog i BSF s generalforsamling 6. december 2018, der blev afholdt i Bjerringbro Idrætspark. Herefter var der orienteringer fra underudvalg: Junior klub

Læs mere

Nyhedsbrev til lodsejere og medlemmer Oktober 2016

Nyhedsbrev til lodsejere og medlemmer Oktober 2016 Nyhedsbrev til lodsejere og medlemmer Oktober 2016 Aage Jørgensen med en laks 5,93kg og 85cm fanget 17.september 2016 på spinner zone 4 Oktober 2016 Fiskeriet hos Bjerringbro og Omegns Sportsfiskerforening

Læs mere

Nyhedsbrev til lodsejere og medlemmer April 2017

Nyhedsbrev til lodsejere og medlemmer April 2017 Nyhedsbrev til lodsejere og medlemmer April 2017 Vi har haft en fantastisk sstart på laksefiskeriet i Gudenå. Laks 6,7kg 84cm fanget af Carsten Lund 12. marts 2017 April 2017 Ekstraordinær generalforsamling

Læs mere

Nyhedsbrev til lodsejere og medlemmer November 2017

Nyhedsbrev til lodsejere og medlemmer November 2017 Nyhedsbrev til lodsejere og medlemmer November 2017 Vinder af 1. præmie til Gule Ærter konkurrencen: Bruno Rohde laks 13,25kg 115cm. Foto: Erik Søndergaard. Antal laks Gennemsnitsvægt [kg/stk] November

Læs mere

Nyhedsbrev til lodsejere og medlemmer Marts 2017

Nyhedsbrev til lodsejere og medlemmer Marts 2017 Nyhedsbrev til lodsejere og medlemmer Marts 2017 Laksen gyder tydeligvis i Gudenåens hovedløb. Gydebanke ved Sandskreddet hvor der er tydelige tegn på, at laks har været på leg. Fotograferet 13. februar

Læs mere

Årshjul - BSF - januar

Årshjul - BSF - januar Årshjul - BSF - januar Skrive nyhedsbrev som et sammenkog af nyheder på hjemmesiden og kommende aktiviteter Hjemmesiden PFV Tage imod indmeldelser og oprette nye medlemmer på DSF medlemssystem eller sætte

Læs mere

Nyhedsbrev til lodsejere og medlemmer November 2016

Nyhedsbrev til lodsejere og medlemmer November 2016 Nyhedsbrev til lodsejere og medlemmer November 2016 9. november 2016 omløbsstryget ved Møllebækken indvies det kommer til at give flere havørreder i Gudenåen omkring Bjerringbro. Foto: Erik Søndergaard

Læs mere

Nyhedsbrev til lodsejere og medlemmer Juli-august 2018

Nyhedsbrev til lodsejere og medlemmer Juli-august 2018 Nyhedsbrev til lodsejere og medlemmer Juli-august 2018 Omløbsstryg er nu etableret omkring mølledammen ved Hedemølle Efterskole. Maj 2018. Foto: Erik Søndergaard. Juli-august 2018 Status på fiskeriet Som

Læs mere

Nyhedsbrev til lodsejere og medlemmer Oktober 2015

Nyhedsbrev til lodsejere og medlemmer Oktober 2015 Nyhedsbrev til lodsejere og medlemmer Oktober 2015 Per Hougaard med laks 5,7kg/79cm fanget 17. september 2015 med ønske om god Gudenå konkurrence! Oktober 2015 I dette nummer af Gudenå Nyt er der informationer

Læs mere

Nyhedsbrev til lodsejere og medlemmer Juli-August 2016

Nyhedsbrev til lodsejere og medlemmer Juli-August 2016 Nyhedsbrev til lodsejere og medlemmer Juli-August 2016 Per Hougaard med laks fanget 16.juni 2016, 4,7kg og 78cm. Juli-August 2016 Fiskeriet hos Bjerringbro og Omegns Sportsfiskerforening er stort set gået

Læs mere

Nyhedsbrev til lodsejere og medlemmer Februar 2017

Nyhedsbrev til lodsejere og medlemmer Februar 2017 Nyhedsbrev til lodsejere og medlemmer Februar 2017 Eksempel på flash flue der anvendes til Geddefiskeri i Gudenå. Foto og flue: Casper Pedersen Februar 2017 Så er sæson 2017 skudt i gang, og der er allerede

Læs mere

Nyhedsbrev til lodsejere og medlemmer Maj-Juni 2018

Nyhedsbrev til lodsejere og medlemmer Maj-Juni 2018 Nyhedsbrev til lodsejere og medlemmer Maj-Juni 2018 Årets hidtil største indvejede laks på 12 kg fordelt på 107cm fanget på wobler 11.maj 2018 af Sigfred Madsen. Maj-juni 2018 Fiskeriet - mens vi venter

Læs mere

Gjern Fiskeriforenings Nyhedsbrev

Gjern Fiskeriforenings Nyhedsbrev G Gjern Fiskeriforenings Nyhedsbrev Nummer 19. Januar 2015. 2015 bliver et helt specielt år for Gjern Fiskeriforening. Foreningen bliver 50 år, og det bliver fejret med en jubilæums konkurrence den 26.

Læs mere

Vedtægter for Gudenåsammenslutningen - Lakseprojektet.

Vedtægter for Gudenåsammenslutningen - Lakseprojektet. 1. Alm. bestemmelser. Vedtægter for Gudenåsammenslutningen - Lakseprojektet. Sammenslutningens navn er: Gudenåsammenslutningen Lakseprojektet (i det følgende kaldet GSL.) GSL 's hjemsted er den til enhver

Læs mere

Nyhedsbrev til lodsejere og medlemmer Marts 2019

Nyhedsbrev til lodsejere og medlemmer Marts 2019 Nyhedsbrev til lodsejere og medlemmer Marts 219 En prægtig rogntung geddemadamme på 113cm fanget af Thomas Harling på flue. Ny personlig rekord på flue. Sivene er våde og temperaturen over frysepunktet,

Læs mere

Nyhedsbrev til lodsejere og medlemmer Januar 2018

Nyhedsbrev til lodsejere og medlemmer Januar 2018 Nyhedsbrev til lodsejere og medlemmer Januar 2018 Kurt og Blondie stryger havørreder på Ørredfondens dambrug i Skibelund. Foto: Erik Søndergaard. Januar 2018 Glædelig jul og godt nytår BSF ønsker alle

Læs mere

Nyhedsbrev til lodsejere og medlemmer September 2017

Nyhedsbrev til lodsejere og medlemmer September 2017 Nyhedsbrev til lodsejere og medlemmer September 2017 Sommerlaks 4,25kg 75 cm fanget af Lars Wiis Jensen 23. august 2017 på spinner September 2017 Fiskeriet har været stille fiskeri hen over sommeren med

Læs mere

Nyhedsbrev til lodsejere og medlemmer December 2018

Nyhedsbrev til lodsejere og medlemmer December 2018 Nyhedsbrev til lodsejere og medlemmer December 2018 Rasmus Post Ottesen med en flot laks fanget 24.oktober 2018. Genudsat. Foto: Rasmus Post Ottesen Klik her og se at fisken bliver genudsat December 2018

Læs mere

Beretning for Gudenåens Ørredfond og Gudenåens Ørredfond-Skibelund Havørredopdræt 2016

Beretning for Gudenåens Ørredfond og Gudenåens Ørredfond-Skibelund Havørredopdræt 2016 Beretning for Gudenåens Ørredfond og Gudenåens Ørredfond-Skibelund Havørredopdræt 2016 Denne beretning er fælles for Gudenåens Ørredfond og Gudenåens Ørredfond- Skibelund Havørredopdræt. Vi har I Ørredfonden

Læs mere

Nyhedsbrev til lodsejere og medlemmer Januar 2019

Nyhedsbrev til lodsejere og medlemmer Januar 2019 Nyhedsbrev til lodsejere og medlemmer Januar 2019 Mads Nørgaard Kristensen med en flot december gedde på 11,3kg fordelt på 110cm. Fanget i Tange Sø. Foto: Mads Nørgaard Januar 2019 Rimfrost over Gudenå

Læs mere

Foreningspokaler gennem tiderne. Havørredpokalen

Foreningspokaler gennem tiderne. Havørredpokalen Revideret den 15. Marts 2016 Foreningspokaler gennem tiderne Gennem tiderne er der fanget mange store og fine fisk i vores fiskevand. Hvert år uddeles der pokal for største registrerede havørred, laks,

Læs mere

Foto: Før og efter. Foto: Casper Pedersen

Foto: Før og efter. Foto: Casper Pedersen Foto: Før og efter. Foto: Casper Pedersen Foto: Det øverste stryg. Træstykkerne er lagt i bækken for at øge føde grundlaget for de nye ørreder til foråret. Foto: Casper Pedersen Tak til de fremmødte for

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling i Langå Sportsfiskerforening tirsdag d. 27. Februar 2018 i Langå Kulturhus

Referat af den ordinære generalforsamling i Langå Sportsfiskerforening tirsdag d. 27. Februar 2018 i Langå Kulturhus Referat af den ordinære generalforsamling i Langå Sportsfiskerforening tirsdag d. 27. Februar 2018 i Langå Kulturhus Referent Ole Pilgaard Der var mødt ca. 75 medlemmer frem til den ordinære generalforsamling

Læs mere

Nyhedsbrev til lodsejere og medlemmer Februar 2018

Nyhedsbrev til lodsejere og medlemmer Februar 2018 Nyhedsbrev til lodsejere og medlemmer Februar 2018 Vintergedde fra Gudenå 92cm fanget af Casper Pedersen 16. januar 2018 C&R. Foto: Casper Pedersen. Februar 2018 En ny fiskesæson er startet Fiskeriet i

Læs mere

Generalforsamling i Langå Sportsfiskerforening 5. februar 2009

Generalforsamling i Langå Sportsfiskerforening 5. februar 2009 Generalforsamling i Langå Sportsfiskerforening 5. februar 2009 Referat: Formanden indledte generalforsamlingen med at byde velkommen til de fremmødte. 1 Valg af dirigent Carlo Iversen blev valgt til dirigent.

Læs mere

Nyhedsbrev til lodsejere og medlemmer November 2017

Nyhedsbrev til lodsejere og medlemmer November 2017 Nyhedsbrev til lodsejere og medlemmer November 2017 Vinder af 1. præmie til Gule Ærter konkurrencen: Bruno Rohde laks 13,25kg 115cm. Foto: Erik Søndergaard. Antal laks Gennemsnitsvægt [kg/stk] November

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Langå Sportsfiskerforening Torsdag den 23. februar 2012 kl i Kulturhuset Langå.

Referat af ordinær generalforsamling i Langå Sportsfiskerforening Torsdag den 23. februar 2012 kl i Kulturhuset Langå. Referat af ordinær generalforsamling i Langå Sportsfiskerforening Torsdag den 23. februar 2012 kl. 19.00 i Kulturhuset Langå. Oplæg ved Gert Holdensgaard fra DCV Det går godt med lakseprojektet i Gudenåen.

Læs mere

Fangster af laks 2010-2015

Fangster af laks 2010-2015 GENERALFORSAMLING FOR 2015 Den 23. februar 2016 kl.19:00 på Varde Fritidscenter, Lerpøtvej 55. Ca. 90 medlemmer fremmødt. Dagsorden: 1 Valg af dirigent. (Erik Nielsen) 2 Formandens beretning. (Tommy Lykke

Læs mere

Bjerringbro og Omegns sportsfiskerforening. Bestyrelsens beretning 2009.

Bjerringbro og Omegns sportsfiskerforening. Bestyrelsens beretning 2009. Bjerringbro og Omegns sportsfiskerforening. Bestyrelsens beretning 2009. Så er der igen gået et år og det er tid til at gøre status. 2009 har budt på udfordringer i form af meget grøde i åen, sløjt sommerfiskeri

Læs mere

Udkast. Sammendrag af projekt vedr. havørreden i Gudenå. Redigeret af Jan Nielsen Fiskeplejekonsulent, DTU Aqua, Silkeborg 15.

Udkast. Sammendrag af projekt vedr. havørreden i Gudenå. Redigeret af Jan Nielsen Fiskeplejekonsulent, DTU Aqua, Silkeborg 15. Udkast Sammendrag af projekt vedr. havørreden i Gudenå Redigeret af Jan Nielsen Fiskeplejekonsulent, DTU Aqua, Silkeborg 15. oktober 2018 Danmarks Tekniske Universitet Vejlsøvej 39 Tlf. 35 88 33 00 janie@aqua.dtu.dk

Læs mere

Generalforsamling i Langå Sportsfiskerforening d. 8. februar 2007 på Langå Kro

Generalforsamling i Langå Sportsfiskerforening d. 8. februar 2007 på Langå Kro Generalforsamling i Langå Sportsfiskerforening d. 8. februar 2007 på Langå Kro Dagsorden Generalforsamlingen startede med et oplæg fra Danmarks Sportsfiskerforbunds formand Verner W Hansen. I oplægget

Læs mere

Gudenåens Ørredfond Formandsberetning 2006

Gudenåens Ørredfond Formandsberetning 2006 Gudenåens Ørredfond Formandsberetning 2006 2006 har været endnu et godt år for Gudenåens Ørredfond. Vi har opfyldt udsætningsplanen for vores område leveret fisk til Tangeværkets pligtudsætning, leveret

Læs mere

Nyhedsbrev til lodsejere og medlemmer December 2017

Nyhedsbrev til lodsejere og medlemmer December 2017 Nyhedsbrev til lodsejere og medlemmer December 2017 Sidste fiskedag 2017. En laks i gydedragt har taget fluen. Fisken blev hurtigt landet og derefter nænsomt genudsat. Foto: Erik Søndergaard. December

Læs mere

Referat af generalforsamling i Langå Sportsfiskerforening torsdag den 4. februar 2010 kl i byrådssalen på det gamle rådhus

Referat af generalforsamling i Langå Sportsfiskerforening torsdag den 4. februar 2010 kl i byrådssalen på det gamle rådhus Referat af generalforsamling i Langå Sportsfiskerforening torsdag den 4. februar 2010 kl. 19.00 i byrådssalen på det gamle rådhus Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning. 3. Orientering

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Langå Sportsfiskerforening torsdag den 10. februar 2011 kl i byrådssalen på det gamle rådhus

Referat af ordinær generalforsamling i Langå Sportsfiskerforening torsdag den 10. februar 2011 kl i byrådssalen på det gamle rådhus Referat af ordinær generalforsamling i Langå Sportsfiskerforening torsdag den 10. februar 2011 kl. 19.00 i byrådssalen på det gamle rådhus Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslog Troels Miltoft,

Læs mere

Adresser. Formand Bo Vedstesen Søndervang 42, 6840 Oksbøl. Bestyrelsesmedlem Kaj Olesen Hans Jørgensvej 11B, 6840 Oksbøl

Adresser. Formand Bo Vedstesen Søndervang 42, 6840 Oksbøl. Bestyrelsesmedlem Kaj Olesen Hans Jørgensvej 11B, 6840 Oksbøl AKTIVITETSKALENDER 2018 AKTIVITETSKALENDER FOR SPORTSFISKERFORENINGEN FOR OKSBØL OG OMEGN Adresser Formand Bo Vedstesen Søndervang 42, 6840 Oksbøl. Mobil : 5137 7433 E-mail: bo.vedstesen@gmail.com Bestyrelsesmedlem

Læs mere

Nyhedsbrev til lodsejere og medlemmer December 2015

Nyhedsbrev til lodsejere og medlemmer December 2015 Nyhedsbrev til lodsejere og medlemmer December 2015 Kjeldbækken i november 2015. Masser af vand og en lille spærring der blev fjernet i.f.m. gennemgang af gydebække inden gydningen. Læs mere om gennemgang

Læs mere

Lystfiskerforeningen Waders GENERALFORSAMLING 2014

Lystfiskerforeningen Waders GENERALFORSAMLING 2014 GENERALFORSAMLING 2014 Fredag den 31 januar 2014 Ovenpå biblioteket i Byrådssalen Hobrovej 90 Støvring Formanden bød velkommen Referent: Trine Thomsen Valg af dirigent: Jesper Mølholt Generalforsamling

Læs mere

Februar 2011. Der deltog i alt ca. 20 medlemmer i generalforsamlingen

Februar 2011. Der deltog i alt ca. 20 medlemmer i generalforsamlingen Februar 2011 REFERAT AF GENERALFORSAMLING I FORBINDELSE MED SELSKABETS ÅRSKURSUS Fredag den 28. januar 2011, kl. 16.30 Hotel Nyborg Strand, Østerøvej 2, 5800 Nyborg Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens

Læs mere

Nyhedsbrev til lodsejere og medlemmer December 2016

Nyhedsbrev til lodsejere og medlemmer December 2016 Nyhedsbrev til lodsejere og medlemmer December 2016 Rødder fra en opstemning i Gullev bæk. Rødderne blev fjernet af Anders Stougaard og Erik i november 2016 for at skabe passage for havørrederne til de

Læs mere

General forsamling Randers BMX 21/ kl 19-20:30.

General forsamling Randers BMX 21/ kl 19-20:30. General forsamling Randers BMX 21/2-2018 kl 19-20:30. 1. Velkomst Martin byder velkommen. 2. Valg af dirigent & referent Martin har tilbudt at være dirigent, Mai har meldt sig som mulig referent Dette

Læs mere

Gudenåens Ørredfond Beretning pr. Marts 2015

Gudenåens Ørredfond Beretning pr. Marts 2015 Gudenåens Ørredfond Beretning pr. Marts 2015 Efter et par år hvor vi ikke har kunnet levere på grund en kombination af sygdomme på dambruget og oddere der har spist vores fisk, er vi igen ved at være oppe

Læs mere

Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14.

Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14. Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14. 1. Valg af 2 stemmetællere, dirigent og referent. 2. Formandens beretning. 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab 4. Forelæggelse

Læs mere

Gudenåens Ørredfond Beretning 2010/2011

Gudenåens Ørredfond Beretning 2010/2011 Gudenåens Ørredfond Beretning 2010/2011 2010 har været et år mærket af sygdomsproblemerne tilbage i 2009. I 2010 har vi således ikke været i stand til at opfylde udsætningsplanen mht. 1-års, smolt og type

Læs mere

Henrik har lavet et udlejningsvand på noget jord vi ikke har fiskeret på. Det kan vi nok ikke gøre noget ved.

Henrik har lavet et udlejningsvand på noget jord vi ikke har fiskeret på. Det kan vi nok ikke gøre noget ved. Varde Sportsfiskerforening 2019 Bestyrelsesmøde Referat (3) 6319 Afbud: ingen. Til stede: Formand Kai Verner Lauridsen, Næstformand Hans Henrik Hansen, Kasserer Helge Højstrup Jensen, Kent Ager, Ole Dastrup,

Læs mere

DHF generalforsamling lørdag d. 1. feb.2014. Godkendelse af dagsorden, samt indkaldelsen. Godkendt af de 11 fremmødte. Inkl. Bestyrelsen.

DHF generalforsamling lørdag d. 1. feb.2014. Godkendelse af dagsorden, samt indkaldelsen. Godkendt af de 11 fremmødte. Inkl. Bestyrelsen. DHF generalforsamling lørdag d. 1. feb.2014 1.Valg af dirigent. Thor Rasmussen blev valgt. Godkendelse af dagsorden, samt indkaldelsen. Godkendt af de 11 fremmødte. Inkl. Bestyrelsen. 2. Beretninger fra

Læs mere

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk Kallerup 11. marts 2006 MØDEREFERAT Dato: 9.marts 2005 Sted: klubhuset Referent Kirsten Hansesgaard Emne: Generalforsamling Thyholm Idrætsforening. I alt 18 personer var mødt op til TIF s generalforsamling.

Læs mere

Gjern Fiskeriforenings Nyhedsbrev

Gjern Fiskeriforenings Nyhedsbrev G Gjern Fiskeriforenings Nyhedsbrev Nummer 33. Januar. 2018 Årets første nyhedsbrev skal som sædvanligt omhandle foreningens generalforsamling og kommende aktiviteter. Torsdag den 1. februar, afholder

Læs mere

Maj Årgang Nr. 1

Maj Årgang Nr. 1 Maj 2014 15. Årgang Nr. 1 Formanden har ordet Per Thomsen Så starter en ny sommer med vores faste arrangementer, bl.a. vores mandags sejladser. Vi mangler stadig det sidste malerarbejde, så Marna kan se

Læs mere

Generalforsamling d. 5/2 2010

Generalforsamling d. 5/2 2010 Generalforsamling d. 5/2 2010 Valg af dirigent Formandens beretning Klubaften Januar/februar/Marts 15/2 2009 Havtur LF Waders Afd. Fyn Til premiere fiskeri i Odense å/fjord Sildetur til Aalborg havn Hornfisketur

Læs mere

Nyhedsbrev til lodsejere og medlemmer Januar 2016

Nyhedsbrev til lodsejere og medlemmer Januar 2016 Nyhedsbrev til lodsejere og medlemmer Januar 2016 Gullev bæk, en af BSF s vigtigste gydebække for havørreder, efter orkanen Gorm passerede gennem Gudenå dalen søndag 29. oktober. Foto: Anders Stougaard

Læs mere

Håndbold Foreningen MORS

Håndbold Foreningen MORS Håndbold Foreningen MORS CVR. NR. 15171294 www.hfmors.dk hf@mors.dk Referat fra generalforsamlingen i HF Mors mandag den 28. marts 2011 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Nyhedsbrev til lodsejere og medlemmer Marts 2016

Nyhedsbrev til lodsejere og medlemmer Marts 2016 Nyhedsbrev til lodsejere og medlemmer Marts 2016 Juniorklubbens nye formand Johannes Bigum Pedersen på tur med juniorerne. Marts 2016 Fiskeriet i åen er så småt i gang. Hvor vi er nogle der venter på lidt

Læs mere

P R E S S E M E D D E L E L S E

P R E S S E M E D D E L E L S E P R E S S E M E D D E L E L S E Endelig ledige pladser i Vejle Sportsfiskerforening August 2013 De seneste år har interessen for at fiske i noget af Danmarks bedste havørredvand været så stor, at Vejle

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Nykøbing Sj. Tennisklub, lørdag d. 31. oktober 2015

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Nykøbing Sj. Tennisklub, lørdag d. 31. oktober 2015 Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Nykøbing Sj. Tennisklub, lørdag d. 31. oktober 2015 Kl. 14.00 på 1. Salen i klubhuset 19 mødt Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Torben Olsen den er lovlig indvarslet.

Læs mere

G r u n d e j e r f o r e n i n g e n 1 2 6

G r u n d e j e r f o r e n i n g e n 1 2 6 Ref. Generalforsamling nr. 45, 6. juli 2013 kl. 10 på Munchs Hotel, Tornby Strand Dagsorden, jf. vedtægternes 8 om afholdelse af generalforsamling: a. Valg af dirigent b. Formandens beretning vedr. det

Læs mere

46. årgang - nr.2 April 2016

46. årgang - nr.2 April 2016 46. årgang - nr.2 April 2016 Kig godt på det, for nu smutter det. Formand: Thomas Dalgaard Skudshalevej 35 Højtoften 10, 9230 Svenstrup 9600 Aars Næstformand Niels-Christian Rask Tlf. 42528499 Tlf. 98623739

Læs mere

Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 15. juli 2017

Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 15. juli 2017 Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 15. juli 2017 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Godkendelse af referat 4. Formandens beretning om det forløbne

Læs mere

Nyhedsbrev til lodsejere og medlemmer Januar 2017

Nyhedsbrev til lodsejere og medlemmer Januar 2017 Nyhedsbrev til lodsejere og medlemmer Januar 2017 Fire af foreningens æresmedlemmer er klar til generalforsamlingen: Arne Ottesen, John Jørgensen, Johannes Juel Ditlefsen og Søren Andersen. Foto: Erik

Læs mere

Gjern Fiskeriforenings Nyhedsbrev

Gjern Fiskeriforenings Nyhedsbrev G Gjern Fiskeriforenings Nyhedsbrev Nummer 39. Maj. 2018 Gjern Fiskeriforenings konkurrence løber af stablen på lørdag den 5. maj. I år skal vi igen på messe i Skarrild og vores spinnedag bliver flyttet

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 8. april 2007 Side 1 af 6 Referat fra generalforsamling 28. marts 2007 Mødested KAD i Karrebæksminde Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Overtagelse af fællesarealer

Læs mere

LYSTFISKERIFORENINGEN FOR LIVER Å

LYSTFISKERIFORENINGEN FOR LIVER Å LYSTFISKERIFORENINGEN FOR LIVER Å Liver Å, (1375 Lygeraa, 1. led af Liugh, åens gamle navn, opr. glda. *liugh 'sumpet areal', 2. led å er en senere tilføjelse), vandløb i det nordvestlige Vendsyssel; 20

Læs mere

Vi har holdt 5 bestyrelsesmøder i løbet af året, og referaterne er lagt ind på hjemmesiden.

Vi har holdt 5 bestyrelsesmøder i løbet af året, og referaterne er lagt ind på hjemmesiden. Generalforsamling i SAS løb og motion Onsdag den 10. februar 2010. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Åbning af mødet og godkendelse af indkaldelsen 3. Valg af mødesekretær 4. Beretning 5. Regnskab 6. Fremlæggelse

Læs mere

Medlemsblad nr

Medlemsblad nr Medlemsblad nr. 1-2013 Indhold i dette blad Årets stævner Opstartsstævnet / jubilæet Nyt fra bestyrelsen Husk at kontingentet skal være betalt senest 10 hverdage før generalforsamlingen. Følgende stævner

Læs mere

Vedtægter for AARHUS LYSTFISKERFORENING Stiftet 1935.

Vedtægter for AARHUS LYSTFISKERFORENING Stiftet 1935. Foreningens navn og hjemsted. 1. Foreningens navn er Aarhus Lystfiskerforening. Navnet forkortes ALF og udtales som 3 enkeltbogstaver A L F. 2. Foreningens hjemsted er Aarhus. I praksis bruges formandens

Læs mere

Referat fra rollespilsforeningen Dragonfactorys ordinære generalforsamling

Referat fra rollespilsforeningen Dragonfactorys ordinære generalforsamling Referat fra rollespilsforeningen Dragonfactorys ordinære generalforsamling Den 9. februar 2017 kl. 19:00, Dragegården (Lystoftegaard), Gl. Skovlundevej 1, 2740 Skovlunde Tilstede: 15 stemmeberettigede,

Læs mere

KORSØR LYSTFISKERFORENING

KORSØR LYSTFISKERFORENING KRSØR LYSTFISKERFRENING Dagsorden for/referat fra bestyrelsesmødet 2014-11-17 Kl. 19.00 22.00 Mødedeltagere Rød = fraværende nsvarsområde Deltagere uden for bestyrelsen nsvarsområde Flemming Petersen ()

Læs mere

PROTOKOL GENERALFORSAMLING

PROTOKOL GENERALFORSAMLING Ordinær generalforsamling i Kaj Lykke Golfklub Tidspunkt: Tirsdag den 22. februar 2011 Sted: Klubhuset Bramming Kultur & Fritidscenter, Idræts Alle 10, 6740 Bramming Tidspunkt: kl. 19:00 Dagsorden: 1.

Læs mere

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal Til generalforsamlingen var der tilmeldt 89 medlemmer til spisning kl. 19.00 og der kom yderligere

Læs mere

Vejle Sportsfiskerforening

Vejle Sportsfiskerforening Konstituering Møde med Vejle Kommune om Godset gennemgang af præsentation Hvad bliver der arbejdet med lige nu Konstituering: Formand Per Nørgaard Næstformand Niels Risak Kasserer Leo Mikkelsen Sekretær

Læs mere

Generalforsamling d

Generalforsamling d Generalforsamling d. 13. 2. 2016 Søren Solgård byder velkommen. 1 minuts stilhed for de afgående. Ad 1. Valg af dirigent. Peter Lund valgt som dirigent. Peter Lund konstaterer, at generalforsamlingen er

Læs mere

Referat fra FMF generalforsamling

Referat fra FMF generalforsamling Referat fra FMF generalforsamling Mødedato 06 juni 2018 Formanden bød velkommen til de fremmødte og takker Carsten Hansen og Odense Marcipan for rundvisning, traktement og for at Kreds Fyn kunne afholde

Læs mere

Gudenåens Ørredfond Beretning 2008

Gudenåens Ørredfond Beretning 2008 Gudenåens Ørredfond Beretning 2008 2008 har været endnu et godt år for Gudenåens Ørredfond. Ørredfonden har rundet de 37 år og trives stadig. Gudenåens Ørredfond har i 2008: opfyldt udsætningsplanen for

Læs mere

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Haveforeningen Solvangs ordinære generalforsamling blev afholdt den tirsdag den 26. marts 2013 på Stationen i Viborg

Læs mere

LYSTFISKERIFORENINGEN FOR LIVER Å

LYSTFISKERIFORENINGEN FOR LIVER Å LYSTFISKERIFORENINGEN FOR LIVER Å Liver Å, (1375 Lygeraa, 1. led af Liugh, åens gamle navn, opr. glda. *liugh 'sumpet areal', 2. led å er en senere tilføjelse), vandløb i det nordvestlige Vendsyssel; 20

Læs mere

Danish Spring Cup 2016 for 2 mandshold. d. 16 17 April 2016 i Gudenåen ved Stevnstrup og Vasen.

Danish Spring Cup 2016 for 2 mandshold. d. 16 17 April 2016 i Gudenåen ved Stevnstrup og Vasen. Danish Spring Cup 2016 for 2 mandshold d. 16 17 April 2016 i Gudenåen ved Stevnstrup og Vasen. Gudenåen v/stevnstrup Indledning: Det er nu 7 år i træk, at der arrangeres Danish Spring Cup i Gudenåen. I

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 20. marts 2007

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 20. marts 2007 Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 20. marts 2007 (ref. fra ekstraordinær generalforsamling 16/4 nederst i dette referat) Til generalforsamlingen var mødt i alt 14 husstande (16 personer inkl.

Læs mere

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater:

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater: GRINDSTED BADMINTONKLUB 7200 GRINDSTED Punkter på dagsordenen: Deltagere: Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl. 19.00 i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater: Antal: 20 til stede Formand

Læs mere

1. Keld Højsgaard blev valgt, og kan godkende at generalforsamlingen er lovlig indvarslet, og giver dermed ordet til formanden.

1. Keld Højsgaard blev valgt, og kan godkende at generalforsamlingen er lovlig indvarslet, og giver dermed ordet til formanden. 1. Keld Højsgaard blev valgt, og kan godkende at generalforsamlingen er lovlig indvarslet, og giver dermed ordet til formanden. 2. Formandsberetning i Raackmanns Sportsfiskeforening 2014 Indledning : Vil

Læs mere

Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012.

Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012. Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012. Den 24. Oktober 2012 afholdtes den ordinære generalforsamling i Vængernes Beboerlaug. Oldermanden bød velkommen og gik herefter

Læs mere

Nyhedsbrev til lodsejere og medlemmer Februar 2016

Nyhedsbrev til lodsejere og medlemmer Februar 2016 Nyhedsbrev til lodsejere og medlemmer Februar 2016 Så er der rigget til med en stor glimmerflue fiskeriet efter Gudenåens glubske vintergedder kan starte. Foto: Johannes Bigum Pedersen Februar 2016 Den

Læs mere

Vedtægter for Langeland Svømmehalsforening

Vedtægter for Langeland Svømmehalsforening Vedtægter for Langeland Svømmehalsforening NAVN OG FORMÅL 1 Foreningens navn er Langelands Svømmehalsforening. Foreningen har hjemsted i Langeland Kommune. Det er foreningens formål at bistå med etablering

Læs mere

Nyhedsbrev til lodsejere og medlemmer April 2016

Nyhedsbrev til lodsejere og medlemmer April 2016 Nyhedsbrev til lodsejere og medlemmer April 2016 Søndag 13. marts fangede Per Bjerring Sørensen sin første danske laks en flot laks på 9,6kg og 96cm, fanget på flue i zone 5. April 2016 Fiskeriet efter

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i Foreningsbutikken torsdag den 27 marts 2014

Referat fra Generalforsamling i Foreningsbutikken torsdag den 27 marts 2014 Referat fra Generalforsamling i Foreningsbutikken torsdag den 27 marts 2014 1. Valg af dirigent og referent 2. Fremlæggelse af medlemsopgørelse og registrering af fremmødte medlemmer 3. Bestyrelsens beretning

Læs mere

MOLLERUP SENIORKLUB. Referat fra ordinær generalforsamling. tirsdag den 20. oktober 2009 kl

MOLLERUP SENIORKLUB. Referat fra ordinær generalforsamling. tirsdag den 20. oktober 2009 kl MOLLERUP SENIORKLUB Referat fra ordinær generalforsamling tirsdag den 20. oktober 2009 kl. 14.15 Formanden Niels Eilif Hansen bød velkommen til den ordinære generalforsamling i Mollerup Seniorklub. Tilstede

Læs mere

Faaborg Vest Antenneforening. Referat fra ordinær generalforsamling mandag den 30.03.2015 på Toftegårdsskolen. Dagsorden

Faaborg Vest Antenneforening. Referat fra ordinær generalforsamling mandag den 30.03.2015 på Toftegårdsskolen. Dagsorden 1. Valg af dirigent. Dagsorden 2. Valg af referent og stemmetællere. 3. Beretning fra bestyrelsen om foreningens virksomhed i det forløbne år, og planer for det kommende år. 4. Forelæggelse af beslutninger

Læs mere

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år 3. Aflæggelse af regnskab for året 2004 4. Indkomne

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 5 OKT 2009 kl.1900 Fredensborg Bibliotek Jernbanegade 3, 1 sal 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse

Læs mere

46. årgang - nr.3 Oktober 2016

46. årgang - nr.3 Oktober 2016 46. årgang - nr.3 Oktober 2016 Hunfisk, 87 cm og 7,4 kg. Fanget af Rasmus Schnügger Formand: Thomas Dalgaard Skudshalevej 35 Højtoften 10, 9230 Svenstrup 9600 Aars Næstformand Niels-Christian Rask Tlf.

Læs mere