Velkommen til Plejecenter Egeparken

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Velkommen til Plejecenter Egeparken"

Transkript

1 Velkommen til Plejecenter Egeparken

2 2 Indholdsfortegnelse Velkommen til Egeparken 3 Praktiske oplysninger 4 Før du flytter ind 5 Når du flytter ind 6 Personalets arbejdsmiljø 7 Personalet 8 Egedal Madservice 9 Frivillighed og aktiviteter 10 Servicepakken 11 Læge og medicin 12 Bruger- og pårørenderåd 13 Frisør, fodterapeut og tandlæge 14 Kontaktinformationer 15

3 3 Velkommen til Egeparken Plejecenter Egeparken ligger i tilslutning til Egedal Rådhus og Sundhedscenter, tæt på Egedal Station, og tæt på indkøbsmuligheder. Boligen har en hospitalsseng, sengebord, skinner til loftlift, fjernsynsstik, telefonstik, røgalarm og køleskab. Desuden har hver bolig egen postkasse, placeret ved hovedindgangen. Plejecenter Egeparken består af 72 boliger fordelt på tre etager. Størrelsen på selve boligen er ca. 33 m², og ca. 70 m² inklusiv andel i fælles-boligarealer. De er indrettet med et opholdsrum med tekøkken og udgang til egen altan, et soverum og et badeværelse. På hver etage er der 2 fælleskøkkener, 2 spisestuer samt 2 fælles opholdsrum. Fælles arealerne er generelt indrettet med fokus på at gøre hverdagen så hjemlig som muligt for borgerne. Herfra er der udgang til 3 fælles terrasser og altaner.

4 4 Praktiske oplysninger Boligerne i Plejecenter Egeparken administreres af boligselskabet DAB. Når du har sagt ja til en plejebolig, fremsender boligselskabet lejekontrakten hurtigst muligt til underskrift. Huslejen betales til boligselskabet via din NEMkonto. Du kan kontakte teamlederen på Egeparken i forhold til at få udleveret en nøgle til boligen. Det er tilladt at ryge i egen bolig, men det er ikke tilladt at ryge i fællesarealerne ifølge Egedal kommunes rygepolitik. Husk at melde din flytning til bl.a. folkeregistreret, forsikringsselskab, tv-licens og teleselskab, i god tid før du forlader din gamle bopæl.

5 5 Før du flytter ind Bor du i Egedal kommune eller tæt på, vil du og evt. dine pårørende tilbydes et hjemmebesøg før indflytning med henblik på at gøre din indflytning så god som muligt. Bor du uden for Egedal kommune vil vi stadig forsøge at komme på besøg hvis vi har personaleressourcer til det. Hvis dette ikke er muligt, vil vi afholde indflytningssamtalen umiddelbart efter din indflytning. Både plejepersonale, en sygeplejerske og/eller en terapeut vil deltage i samtalen. Her kan du/i bl.a. få mulighed for at fortælle: Hvilke tanker du/i gør jeg om det at flytte i plejebolig. Dine personlige ønsker og behov Vi vil benytte lejligheden til at: Afstemme forventninger i forbindelse med din indflytning f.eks. hvem der sørger for regningsbetaling, indkøb, tømning af postkasse osv. Underskrift på serviceaftale (se afsnittet Servicepakken ) Rådgive dig/jer til hvilke møbler det kunne være godt at medbringe ved indflytning. OBS Du skal selv medbringe dyne og pude. Via Servicepakken kan du leje sengelinned og håndklæder.

6 6 Når du flytter ind Når du flytter ind i din nye bolig, er det dig og dine pårørende der har ansvaret for at pakke ud og flytte private ejendele ind. Du flytter ind med dine egne møbler, gardiner og lamper, og står selv for indretning af boligen. Vi anbefaler, at du afstemmer møblerne efter boligarealet. I indretningen af din bolig er det desuden vigtigt at du tager højde for, at boligen er personalets arbejdsplads. Personalet kan hjælpe med råd og vejledning i forhold til en hensigtsmæssig indretning.

7 7 Personalets arbejdsmiljø Ifølge arbejdsmiljøloven har vi pligt til, at sørge for, at vores personales arbejdsmiljø er sikkerheds- og sundhedsmæssigt fuldt forsvarligt. I det lys, er dit private hjem personalets arbejdsplads, når der skal udføres opgaver hos dig og sammen med dig. I løbet af din første måned på Egeparken, vil vores arbejdsmiljørepræsentant foretage en lovpligtig arbejdspladsvurdering i din bolig. Formålet med denne vurdering er både at sikre, at vi kan levere den bedst mulige hjælp til dig, og at vi har gode og hensigtsmæssige arbejdsforhold. Hvis du er ryger bedes du tage hensyn til personalet ved ikke at ryge, når personalet er i din bolig. Ifølge Lov om Social Service har ægtefæller eller samlevende, hvis de ønsker det, ret til at bo sammen i en plejebolig. Boligerne i Egeparken er indrettet som 2 rumsboliger med en stue og soverum. Når den ene beboer i boligen har brug for hjælp eller pleje ved sengen, rummer soverummet ikke plads til 2 senge.

8 8 Personalet Du vil i det daglige møde social- og sundhedshjælpere, assistenter, sygeplejersker, samt terapeuter. På Egeparken er der plejepersonale hele døgnet, som bærer et synligt identifikationskort med billede, og arbejdsbeklædning. Alt personale er underlagt en tavshedspligt, som omfatter alt, der kommer til personalets kendskab. Når/hvis personalet af hensyn til din helbredstilstand, har brug for at dele dine personlige oplysninger med læge eller hospitalet, vil vi altid informere dig og søge dit samtykke. Vi arbejder med udgangspunkt i hvad du har af ønsker og mål når du flytter ind. Du vil derfor kunne opleve at personalet undersøger hvilke ressourcer du har, men også afdækker hvor du har mest brug for hjælp. Du kan læse meget mere om rehabilitering i pjecen Det Gode Hverdagsliv.

9 9 Egedal Madservice Maden bliver serveret i tidsrummene kl. 8 10, kl og kl Vi spiser så vidt muligt i den fælles spisestue. Vi serverer kold mad til frokost og varm mad til aften. Hvis du har private aftaler og ikke skal spise med, kan du afbestille et måltid 5 hverdage før. Du kan læse alt om Egedal Madservice i pjecen Madservice på dit plejecenter.

10 10 Frivillighed og aktiviteter Familie, venner og frivillige er velkomne på alle tidspunkter. Kom og vær med til at give huset liv og glæde. Står du med en idé til et hyggeligt arrangement, aktivitet eller fejring af en begivenhed, så skal du ikke tøve med at fortælle os om den. Hvis du som pårørende eller frivillig har lyst til at bidrage til nogle aktiviteter eller arrangementer for beboere på Egeparken, kan du altid høre plejepersonalet, hvad der er muligt.

11 11 Servicepakken Når du flytter ind på Egeparken, indgår du en serviceaftale med Egedal Kommune. Den indeholder en obligatorisk del med betaling for rengøringsartikler til fællesområder, og en valgfri del bl.a. omhandlende levering af mad, leje af linned, vaskemiddel til vasketøj, rengøringsartikler til egen bolig og toiletartikler. Betaling trækkes via din NEM-konto. Fravælger du dele af den valgfrie del af serviceaftalen, er du selv eller dine pårørende forpligtiget til, at stå for disse indkøb. Taksterne for fast- og tilkøbsydelser er fastsat af Egedal Kommunes Byråd og reguleres en gang om året. For yderligere information kan du se pjecen Servicepakken.

12 12 Læge og medicin Ved indflytning i Egeparken beholder du som udgangspunkt din egen læge. Flytter du hertil fra en anden kommune kan det dog være hensigtsmæssigt at skifte til en lokal læge. Personalet kan ikke bistå med ledsagelse til og fra egen læge, speciallæge eller hospitalsbesøg. Hvis du ønsker det, kan vi sørge for bestilling og administration af din medicin, med mindre andet aftales med dig og/eller dine pårørende. Når plejepersonalet har ansvar for at administrere din medicin, så har de også ansvar for at sikre korrekt medicinering i forhold til lægens ordination. Derfor skal de kende til al den medicin du får. Det er vigtigt, at du og dine pårørende husker at tale med personalet, hvis du har brug for ekstra medicin, eller hvis du har ønske om at få naturmedicin. Tillader din medicin det, vil du som udgangspunkt modtage den som dosisdispenseret, hvilket betyder at det er apoteket og ikke personalet, der doserer din medicin. Medicinen leveres direkte til Egeparken 1-2 gang om ugen og udgiften til dette afholder du selv. I 2016 er prisen pr. levering 12,50kr. Betaling for medicin foregår via PBS. Opstår der et akut behov for medicin, betaler du selv for udbringning med taxa, medmindre dine pårørende kan træde hjælpende til.

13 13 Bruger- og pårørenderåd Egeparken afholder årligt fire åbne Bruger- og pårørenderåds møder. Formålet med dette råd er at sikre, at alle beboere får så stor en indflydelse som muligt på eget liv og dagligdag. Alle beboere og pårørende er velkomne til at deltage på disse møder. Referatet fra møder lægges efterfølgende i din postkasse. Styrelsesvedtægterne kan du få ved henvendelse til din kontaktperson eller til teamlederen. Tilsyn Egedal Kommune har pligt til at aflægge mindst et årligt uanmeldt tilsynsbesøg i hvert af kommunens plejecentre. Tilsynet varetages af en uvildig aktør på området. Tilsynet skal være med til at sikre, at du som borger får den hjælp, som er nødvendig og som du har aftalt, samt og at hjælpen udføres på en kvalificeret måde. Tilsynsbesøgende skal således afdække relevante og aktuelle forhold på plejecentrene og desuden skabe mulighed for læring og fremadrettet udvikling. Alle offentliggjorte tilsynsrapporter og årsrapporter kan læses på kommunens hjemmeside. Her kan du også finde links til den relevante lovgivning på området. Af ikke kommunale tilsyn med kommunes plejecentre kan nævnes tilsyn fra Embedslægen, Fødevarestyrelsen og Arbejdstilsynet.

14 14 Frisør, fodterapeut og tandlæge Du er velkommen til at benytte din egen frisør og fodterapeut efter indflytning på Egeparken. Personalet kan være behjælpelige med at bestille tider til behandling. Udgifterne til transport og behandling afholder du selv. Du er ligeledes velkommen til at benytte din egen tandlæge efter indflytning på Egeparken. Skulle du være ude af stand til at besøge en almen tandklinik kan du søge om at blive tilknyttet den kommunale omsorgstandpleje, som kommer på plejecenteret og foretager behandlingerne. Plejepersonalet kan ikke bistå med ledsagelse til og fra de forskellige behandlingssteder. Den Tværfaglige Myndighed Egedal Kommune har et genoptræningscenter med fysioterapeuter og ergoterapeuter, ligesom vi har et hjælpemiddeldepot. Hvis du har særlige behov for træning eller hjælpemidler skal du søge om det i Den Tværfaglige Myndighed. Personalet kan være behjælpelig med at sende en ansøgning.

15 15 Kontaktinformationer Plejecenter Egeparken Rådhusstrædet 4, 3650 Ølstykke Teamleder Camilla Baumbach: S-tog Linje H og C stopper ved Egedal st. Lige ved Plejecenter Egeparken, Egedal Rådhus og Sundhedscenter. Da tog-tiderne skifter fra tid til anden anbefaler vi at bruge rejseplanen.dk.

16 Egedal Kommune Dronning Dagmars Vej Ølstykke Tlf: egedalkommune.dk

Velkommen til Plejecenter Damgårdsparken

Velkommen til Plejecenter Damgårdsparken Velkommen til Plejecenter Damgårdsparken 2 Velkommen til Damgårdsparken Damgårdsparken ligger tæt ved Stenløse S-togsstation og gode indkøbsmuligheder. Her er 41 individuelle boliger fordelt på 3 bo-enheder:

Læs mere

Velkommen til Plejecenter Porsebakken

Velkommen til Plejecenter Porsebakken Velkommen til Plejecenter Porsebakken 2 3 Velkommen til Porsebakken Plejecenter Porsebakken ligger i Smørums smukke landlige omgivelser med udsigt til Roskilde Domkirke, omgivet af hestefolde og marker.

Læs mere

Velkommen til Solkrogen Demensplejecenter

Velkommen til Solkrogen Demensplejecenter Velkommen til Solkrogen Demensplejecenter 2 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse 2 Velkommen til Solkrogen 3 Praktiske oplysninger 4 Før du flytter ind 5 Når du flytter ind 6 Personalets arbejdsmiljø

Læs mere

Velkommen til Engbo. Personalet

Velkommen til Engbo. Personalet Velkommen til Engbo Velkommen til Engbo Engbo ligger i Ølstykke by tæt på naturen og i gåafstand fra byliv, indkøbsmuligheder og S-tog. Engbo består af to mindre boenheder med i alt 16 individuelle plejeboliger.

Læs mere

Velkommen til Damgårdsparken

Velkommen til Damgårdsparken Velkommen til Damgårdsparken Velkommen til Damgårdsparken Damgårdsparken er beliggende i Stenløse by tæt ved S- togsstation og Egedal Center med gode indkøbsmuligheder. Damgårdsparken består af 41 individuelle

Læs mere

Velkommen til Porsebakken

Velkommen til Porsebakken Velkommen til Porsebakken Velkommen til Porsebakken Plejecentret Porsebakken er beliggende i smukke landlige omgivelser omgivet af hestefolde og marker og med udsigt til Roskilde Domkirke. Fra hovedindgangen

Læs mere

Velkommen til Højstruphave

Velkommen til Højstruphave Velkommen til Højstruphave Lidt om dit nye hjem 1 2 Velkommen // Velkommen til din nye bolig i Højstruphave. Vi håber, at du vil falde godt til i de nye omgivelser. I dette hæfte findes praktiske oplysninger,

Læs mere

Servicepakken 2017 Et tilbud i plejecentre

Servicepakken 2017 Et tilbud i plejecentre Servicepakken 2017 Et tilbud i plejecentre 2 Indhold Servicepakken 3 Valgfri ydelser oversigt og indhold 4 Obligatoriske ydelser oversigt og indhold 5 Fravalg af ydelser og ændring i aftaler 6 Takster

Læs mere

VELKOMMEN TIL SØBO PLEJECENTER... 3 FAKTA OM SØBO PLEJECENTER... 4 ADRESSE/TELEFON... 4 ANTAL BOLIGER... 4 PERSONALE... 4 KONTAKTPERSON...

VELKOMMEN TIL SØBO PLEJECENTER... 3 FAKTA OM SØBO PLEJECENTER... 4 ADRESSE/TELEFON... 4 ANTAL BOLIGER... 4 PERSONALE... 4 KONTAKTPERSON... SØBO VELKOMMEN INDHOLDSFORTEGNELSE VELKOMMEN TIL SØBO PLEJECENTER... 3 FAKTA OM SØBO PLEJECENTER... 4 ADRESSE/TELEFON... 4 ANTAL BOLIGER... 4 PERSONALE... 4 KONTAKTPERSON... 4 LEJLIGHEDERNE... 5 STØRRELSE...

Læs mere

Velkommen på Allerød Plejecenter

Velkommen på Allerød Plejecenter Velkommen på Allerød Plejecenter En værd at vide pjece for dig og dine pårørende 1 Ældre & Sundhed Velkommen på plejecenter i Allerød Kommune Plejeboligen er dit hjem, og vi tilstræber, at du kan fortsætte

Læs mere

VELKOMMEN TIL VESTERBO... 3 FAKTA OM VESTERBO... 4 ADRESSE/TELEFON... 4 ANTAL BOLIGER... 5 KONTAKTPERSON... 5 LEJLIGHEDERNE... 6

VELKOMMEN TIL VESTERBO... 3 FAKTA OM VESTERBO... 4 ADRESSE/TELEFON... 4 ANTAL BOLIGER... 5 KONTAKTPERSON... 5 LEJLIGHEDERNE... 6 VESTERBO VELKOMMEN INDHOLDSFORTEGNELSE VELKOMMEN TIL VESTERBO... 3 FAKTA OM VESTERBO... 4 ADRESSE/TELEFON... 4 ANTAL BOLIGER... 5 KONTAKTPERSON... 5 LEJLIGHEDERNE... 6 STØRRELSE... 6 BOLIGSELSKAB/HUSLEJE...

Læs mere

Til nye beboere og deres pårørende. Velkommen til Haven

Til nye beboere og deres pårørende. Velkommen til Haven Til nye beboere og deres pårørende Velkommen til Haven Indhold Velkommen til Haven...3 Personalet...3 Elever...3 Havens værdigrundlag...4 Du skal opleve en god hverdag...4 Traditioner og arrangementer...4

Læs mere

Til nye beboere. Velkommen til Nordhøj

Til nye beboere. Velkommen til Nordhøj Til nye beboere Velkommen til Nordhøj Indhold Velkommen til Nordhøj...3 Omsorgscenteret Nordhøj...4 Personalet...4 Værdigrundlag...4 Træning og aktiviteter...5 Det gode måltid...6 Beboermøder...6 Samarbejde

Læs mere

Velkommen som beboer på Enrum Plejecenter

Velkommen som beboer på Enrum Plejecenter Velkommen som beboer på Indhold Lidt om os Velkommen! 4 4 Vores værdigrundlag 4 Boligforhold 5 Maden på plejecentert 5 Aktiviteter 5 Praktiske informationer Før du flytter ind 6 Nøgler 6 Det skal du medbringe

Læs mere

Velkommen til Plejehjemmet Åløkkeparken

Velkommen til Plejehjemmet Åløkkeparken Velkommen til Plejehjemmet Åløkkeparken Åløkkevej 4, Brobyværk, 5672 Broby Tlf: 7253 0524 Mail: Plejecenter-aaloekkeparken@fmk.dk Hjemmeside: www.aaloekkeparken.dk Indhold Velkommen 3 Bolig 4 Før du flytter

Læs mere

Velkommen som beboer på Broager Plejecenter

Velkommen som beboer på Broager Plejecenter Velkommen som beboer på Broager Plejecenter Indhold Velkommen Broager Plejecenter Vores værdigrundlag Boligforhold Maden Traditioner Aktiviteter Indflytning Lejlighedernes indretning Forventningssamtale

Læs mere

VELKOMMEN TIL SAMSØVEJ

VELKOMMEN TIL SAMSØVEJ VELKOMMEN TIL SAMSØVEJ 1 Velkommen til Samsøvej Samsøvej er et nyt og moderne plejecenter med 75 boliger og et dagcenter. Alle boliger med fællesareal er 75 m2. De er indrettet med stue og soveværelse.

Læs mere

Velkommen til. Plejehjemmet Uttrupgaard. Lerumbakken 1, 9400 Nørresundby

Velkommen til. Plejehjemmet Uttrupgaard. Lerumbakken 1, 9400 Nørresundby Velkommen til Plejehjemmet Uttrupgaard Lerumbakken 1, 9400 Nørresundby Velkommen til Uttrupgaard Jeg og personalet på Uttrupgaard Plejehjem vil gerne byde dig velkommen. Vi håber, du og dine pårørende

Læs mere

Velkommen til Plejecenter Svanepunktet

Velkommen til Plejecenter Svanepunktet Velkommen til Plejecenter Svanepunktet 1 Plejecentret Svanepunktet byder dig hjertelig velkommen. Vi håber, at du hurtigt vil falde til og håber, at du har lyst til samt vil få glæde af det fællesskab,

Læs mere

Velkommen til Søndergården. Et godt sted at være. Korrektur SUNDHEDSCENTER SØNDERGÅRDEN

Velkommen til Søndergården. Et godt sted at være. Korrektur SUNDHEDSCENTER SØNDERGÅRDEN Velkommen til Søndergården Et godt sted at være SUNDHEDSCENTER SØNDERGÅRDEN Velkommen Med denne folder vil vi som personale gerne byde dig velkommen til Søndergården. Der er 27 lejligheder på Søndergården,

Læs mere

Velkommen på Plejecentret Egely Plejebolig

Velkommen på Plejecentret Egely Plejebolig Velkommen på Plejecentret Egely Plejebolig 1 Indholdsfortegnelse Velkommen til Egely 3 Egely s adresse og telefonnumre 4 Egely s målsætning 5 Pårørende 6 Praktisk Information 7 Boligen 8+9 Indflytningssamtale

Læs mere

Velkommen som beboer på Plejecenter Korsløkkehaven

Velkommen som beboer på Plejecenter Korsløkkehaven Velkommen som beboer på Indhold Lidt om os Velkommen! 4 4 Vores værdigrundlag 4 Boligforhold 4 Maden på plejecentret 4 Traditioner 5 Aktiviteter 5 Praktiske informationer Indflytningssyn 6 Forventningssamtale

Læs mere

Det er værd at vide om lejligheden

Det er værd at vide om lejligheden Redigeret juli 2012 Det er værd at vide om lejligheden Du lejer dig ind ved et ejendomscenter. Du flytter eller er flyttet ind på et plejecenter, - ikke et plejehjem. Det betyder, at den lejlighed, du

Læs mere

FREDERIKSBROEN PLEJECENTER. Velkommen som beboer på Frederiksbroen Plejecenter

FREDERIKSBROEN PLEJECENTER. Velkommen som beboer på Frederiksbroen Plejecenter Velkommen som beboer på Frederiksbroen Plejecenter 1 Udgivet af Ældre- og Handicapforvaltningen Juli 2013 2 Indhold Lidt om os Velkommen! 4 Frederiksbroen Plejecenter 4 Vores værdigrundlag 4 En god hverdag

Læs mere

Velkommen til. Rosengården

Velkommen til. Rosengården Velkommen til Rosengården Velkommen til Rosengården Vi vil gerne byde dig og dine pårørende velkommen på Rosengården. Vi, der arbejder her, har det mål, at Rosengården skal være et godt sted at bo for

Læs mere

Velkommen til Storvorde Plejecenter. Tofthøjvej 28 9280 Storvorde

Velkommen til Storvorde Plejecenter. Tofthøjvej 28 9280 Storvorde Velkommen til Storvorde Plejecenter Tofthøjvej 28 9280 Storvorde Velkommen til Storvorde Plejecenter Jeg og personalet på Storvorde Plejecenter vil gerne byde dig velkommen. Vi håber, at du og din familie

Læs mere

ÆRØ KOMMUNE VELKOMMEN TIL NYE BEBOERE PÅ MARSTAL ÆLDRECENTER

ÆRØ KOMMUNE VELKOMMEN TIL NYE BEBOERE PÅ MARSTAL ÆLDRECENTER ÆRØ KOMMUNE VELKOMMEN TIL NYE BEBOERE PÅ MARSTAL ÆLDRECENTER Indhold Velkommen... 2 Marstal Ældrecenter... 3 Aktiviteter... 3 Beboerbladet... 3 Bruger- og pårørenderåd... 3 Fodterapeut, frisør, tandpleje

Læs mere

Velkommen som beboer på Broager Plejecenter

Velkommen som beboer på Broager Plejecenter Velkommen som beboer på Broager Plejecenter Broager Plejecenter Møllegade 1 10 Broager Tlf: 2 4545 Centerleder Ulla Reinholt E-mail: ulre@sonderborg.dk 12 Revideret februar 201 Indhold Velkommen Broager

Læs mere

Mergeltoften Plejeboliger Mergeltoften Nivå

Mergeltoften Plejeboliger Mergeltoften Nivå Mergeltoften Plejeboliger Mergeltoften 2-14 2990 Nivå Vi er fokuserede og udadrettede Vi er ambitiøse og fornyende Vi har forskellighed og fællesskab. 1 Velkommen til din nye bolig.. 3 Praktisk information

Læs mere

Plejebolig Kvalitetsstandard 2015

Plejebolig Kvalitetsstandard 2015 Plejebolig Kvalitetsstandard 2015 Hvad er formålet? Hvem kan få plejebolig? Hvad tilbydes i en plejebolig? Formålet med kommunens boligtilbud er, at du har en bolig, der tilgodeser dit behov for pleje

Læs mere

Ud over serviceaftalen, udleveres en speciel pjece vedrørende husleje og indskud som administreres hos Arup & Hvidt, boligadministration.

Ud over serviceaftalen, udleveres en speciel pjece vedrørende husleje og indskud som administreres hos Arup & Hvidt, boligadministration. 1 Praktiske råd ved indflytning Vi vil på de kommende sider fortælle om hvad vi kan tilbyde, samt nogle praktiske informationer, som kan hjælpe med til at gøre indflytningen til en god oplevelse. Ved indflytning

Læs mere

Ud over serviceaftalen, udleveres en speciel pjece vedrørende husleje og indskud som administreres hos Arup & Hvidt, boligadministration.

Ud over serviceaftalen, udleveres en speciel pjece vedrørende husleje og indskud som administreres hos Arup & Hvidt, boligadministration. 1 Praktiske råd ved indflytning Vi vil på de kommende sider fortælle om hvad vi kan tilbyde, samt nogle praktiske informationer, som kan hjælpe med til at gøre indflytningen til en god oplevelse. Ved indflytning

Læs mere

GENOPTRÆNINGSCENTER REMSTRUPLUND. Rehabiliteringssektionen

GENOPTRÆNINGSCENTER REMSTRUPLUND. Rehabiliteringssektionen GENOPTRÆNINGSCENTER REMSTRUPLUND Rehabiliteringssektionen GENOPTRÆNINGSCENTER REMSTRUPLUND Velkommen Genoptræningscenter Remstruplund er et døgntilbud til borgere i Silkeborg Kommune, som har brug for

Læs mere

Mergeltoften Plejeboliger Mergeltoften 2-14 2990 Nivå

Mergeltoften Plejeboliger Mergeltoften 2-14 2990 Nivå Mergeltoften Plejeboliger Mergeltoften 2-14 2990 Nivå Vi er fokuserede og udadrettede Vi er ambitiøse Velkommen og fornyende Vi har forskellighed og fællesskab. 1 Velkommen til din nye bolig på Mergeltoften...

Læs mere

Mergeltoftens plejeboliger. Mergeltoften Nivå

Mergeltoftens plejeboliger. Mergeltoften Nivå Mergeltoftens plejeboliger Mergeltoften 2-14 2990 Nivå 1 Velkommen til din nye bolig.. 3 Praktisk information ved indflytning på Mergeltoften... 4 Folkeregister... 4 Forsikring... 4 Hjælpemidler... 4 Husleje...

Læs mere

Velkommen til områdecenter Baunehøj

Velkommen til områdecenter Baunehøj Velkommen til områdecenter Baunehøj Områdecenter Baunehøj består af 108 plejeboliger fordelt i husene Liljen, Syrenen og Rosen. Herudover er der et aktivitetscenter hvor udeboende borgere kan visiteres

Læs mere

VELKOMMEN PÅ SMEDEGÅRDEN

VELKOMMEN PÅ SMEDEGÅRDEN VELKOMMEN PÅ SMEDEGÅRDEN 2 VELKOMMEN TIL ÆLDRECENTER SMEDEGÅRDEN Kære nye beboer! Hjerteligt velkommen til vores ældrecenter! Vi håber, at du bliver glad for at bo her og at du, med den rette hjælp fra

Læs mere

PLEJECENTER KORSLØKKEHAVEN. Velkommen som beboer på Plejecenter Korsløkkehaven

PLEJECENTER KORSLØKKEHAVEN. Velkommen som beboer på Plejecenter Korsløkkehaven Velkommen som beboer på Plejecenter Korsløkkehaven 1 Udgivet af Ældre- og Handicapforvaltningen Juni 2013 2 Indhold Lidt om os Velkommen! 4 Plejecenter Korsløkkehaven 4 Vores værdigrundlag 4 En god hverdag

Læs mere

Plejebolig Kvalitetsstandard 2017

Plejebolig Kvalitetsstandard 2017 Plejebolig Kvalitetsstandard 2017 Hvad er formålet? Hvem kan få plejebolig? Hvad tilbydes i en plejebolig? Formålet med kommunens boligtilbud er, at du har en bolig der tilgodeser dit behov for pleje,

Læs mere

Velkommen som beboer på Plejecenter Rytterkasernen

Velkommen som beboer på Plejecenter Rytterkasernen Velkommen som beboer på Udgivet af OKÆ Plejeboliger Maj 20 2 Indhold Lidt om os Velkommen! Boligforhold Gårdhave Maden på plejecentret Traditioner Aktiviteter Vores værdigrundlag Praktiske informationer

Læs mere

VELKOMMEN TIL SØKILDE PLEJEHJEM NYT BILLED

VELKOMMEN TIL SØKILDE PLEJEHJEM NYT BILLED VELKOMMEN TIL SØKILDE PLEJEHJEM NYT BILLED VELKOMMEN TIL SØKILDE PLEJEHJEM Med denne pjece vil vi prøve at besvare nogle af de spørgsmål, der ofte opstår i forbindelse med indflytning på et plejehjem.

Læs mere

PRAKTISK INFO Til pårørende og beboere på Porsebakken

PRAKTISK INFO Til pårørende og beboere på Porsebakken PRAKTISK INFO Til pårørende og beboere på Porsebakken 2 3 Ofte stillede spørgsmål Med denne pjece vil vi forsøge at svare på de oftest stillede spørgsmål du har som beboer eller pårørende her på Porsebakken.

Læs mere

ÆRØ KOMMUNE VELKOMMEN TIL NYE BEBOERE PÅ DEMENSCENTER SØKILDEN

ÆRØ KOMMUNE VELKOMMEN TIL NYE BEBOERE PÅ DEMENSCENTER SØKILDEN ÆRØ KOMMUNE VELKOMMEN TIL NYE BEBOERE PÅ DEMENSCENTER SØKILDEN Indhold Velkommen... 2 Demenscenter Søkilden... 3 Aktiviteter... 3 Aktivitetsblad og nyhedsbrev... 3 Bruger- og pårørenderåd... 3 Fodterapeut,

Læs mere

Velkommen til Plejehjemmet Thomasminde. Østerbro 8-10 9000 Aalborg

Velkommen til Plejehjemmet Thomasminde. Østerbro 8-10 9000 Aalborg Velkommen til Plejehjemmet Thomasminde Østerbro 8-10 9000 Aalborg Velkommen til Thomasminde Plejehjemmet Thomasminde blev officielt indviet den 13. august 2004. Thomasminde, Østerbro 8 10, er en bygning

Læs mere

Teglhaven 40, 4654 Faxe Ladeplads

Teglhaven 40, 4654 Faxe Ladeplads Teglhaven 40, 4654 Faxe Ladeplads 1 Indledning Som ny beboer på Hylleholtcenteret ønskes du hjertelig velkommen af leder og personale. Vi håber på en god og konstruktiv dialog med dig og din familie. Hylleholtcenteret

Læs mere

VELKOMMEN TIL PLEJECENTER RYVANG

VELKOMMEN TIL PLEJECENTER RYVANG VELKOMMEN TIL PLEJECENTER RYVANG VELKOMMEN TIL RYVANG Med denne pjece vil vi prøve at besvare nogle af de spørgsmål, der ofte opstår i forbindelse med indflytning på et center. Plejecenter Ryvang består

Læs mere

Velkommen til Plejehjemmet Lions Parken. Lions Parken 6 9400 Nørresundby

Velkommen til Plejehjemmet Lions Parken. Lions Parken 6 9400 Nørresundby Velkommen til Plejehjemmet Lions Parken Lions Parken 6 9400 Nørresundby Velkommen til Lions Parken Jeg og personalet på Plejehjemmet Lions Parken vil gerne byde dig velkommen. Vi håber, at du og dine pårørende

Læs mere

Plejebolig Kvalitetsstandard 2016

Plejebolig Kvalitetsstandard 2016 Plejebolig Kvalitetsstandard 2016 Hvad er formålet? Hvem kan få plejebolig? Hvad tilbydes i en plejebolig? Formålet med kommunens boligtilbud er, at du har en bolig der tilgodeser dit behov for pleje,

Læs mere

VELKOMMEN SOM BEBOER PÅ BOLBRO PLEJECENTER

VELKOMMEN SOM BEBOER PÅ BOLBRO PLEJECENTER VELKOMMEN SOM BEBOER PÅ BOLBRO PLEJECENTER Udgivet af Ældre og Handicapforvaltningen Maj 2015 INDHOLD Lidt om os 4 Velkommen! 4 Specialenhed Søpryd 4 Vores værdigrundlag 4 En god hverdag 5 Boligforhold

Læs mere

EGMONT PLEJECENTER. Velkommen som beboer på Egmont Plejecenter

EGMONT PLEJECENTER. Velkommen som beboer på Egmont Plejecenter EGMONT PLEJECENTER Velkommen som beboer på Egmont Plejecenter 1 Udgivet af Ældre og Handicapforvaltningen Juli 2013 2 Indhold Lidt om os Velkommen! 4 Egmont Plejecenter 4 Vores værdigrundlag 4 En god hverdag

Læs mere

Velkommen til Hjemmeplejen

Velkommen til Hjemmeplejen Velkommen til Hjemmeplejen Velkommen til Hjemmeplejen Egedal Kommunes hjemmepleje leverer både praktisk hjælp (rengøring og tøjvask), personlig pleje og sygepleje til kommunes borgere. I denne pjece kan

Læs mere

VELKOMMEN TIL PLEJECENTER DALBOGÅRD

VELKOMMEN TIL PLEJECENTER DALBOGÅRD VELKOMMEN TIL PLEJECENTER DALBOGÅRD VELKOMMEN TIL DALBOGÅRD Med denne pjece vil vi prøve at besvare nogle af de spørgsmål, der ofte opstår i forbindelse med indflytning på et center. Plejecenter Dalbogård

Læs mere

Velkommen til Plejehjemmet Vejlbygade

Velkommen til Plejehjemmet Vejlbygade Velkommen til Plejehjemmet Vejlbygade Pjece til beboere og pårørende Område Christiansbjerg 1 Vi vil gerne byde dig og dine pårørende hjertelig velkommen på Plejehjemmet Vejlbygade, der består af 3 afdelinger:

Læs mere

Velkommen til Plejecentret Sjælsø

Velkommen til Plejecentret Sjælsø Velkommen til Plejecentret Sjælsø Ældreboligerne (plejeboliger) Soldraget 35 & 39 Telefon Hovednummer------------------------------- 45 81 70 55 Centerleder ---------------------------------- 45 99 71

Læs mere

MØLLEHAVEN VELKOMMEN 26-03-2015 1

MØLLEHAVEN VELKOMMEN 26-03-2015 1 MØLLEHAVEN VELKOMMEN 26-03-2015 1 INDHOLDSFORTEGNELSE VELKOMMEN TIL MØLLEHAVEN... 3 BELIGGENHED... 3 FAKTA OM MØLLEHAVEN... 4 ADRESSE/TELEFON... 4 ANTAL BOLIGER... 4 KONTAKTPERSON... 4 HUSENES TELEFONNUMRE...

Læs mere

ÆRØ KOMMUNE VELKOMMEN TIL NYE BEBOERE PÅ DEMENSCENTER SØKILDEN

ÆRØ KOMMUNE VELKOMMEN TIL NYE BEBOERE PÅ DEMENSCENTER SØKILDEN ÆRØ KOMMUNE VELKOMMEN TIL NYE BEBOERE PÅ DEMENSCENTER SØKILDEN Indhold Velkommen... 2 Demenscenter Søkilden... 3 Aktiviteter... 3 Beboerblad... 3 Bruger- og pårørenderåd... 4 Fodterapeut, frisør, tandpleje

Læs mere

Plejecenter Præstevænget

Plejecenter Præstevænget Plejecentre Velkommen til Plejecenter Præstevænget Indhold Introduktion Side 3 Information før indflytning Side 5 Indflytning Side 5 Forplejning Side 6 Tøjvask Side 6 Rengøring Side 6 Servicepakken Side

Læs mere

Velkommen til Kastaniely Plejecenter

Velkommen til Kastaniely Plejecenter Velkommen til Kastaniely Plejecenter Denne folder indeholder de vigtigste informationer du som ny beboer og din familie har brug for om indflytning og dagligdagen på Kastaniely Plejecenter Du skal bo på:

Læs mere

ÆRØ KOMMUNE VELKOMMEN TIL NYE BEBOERE PÅ GILLEBALLEHUS

ÆRØ KOMMUNE VELKOMMEN TIL NYE BEBOERE PÅ GILLEBALLEHUS ÆRØ KOMMUNE VELKOMMEN TIL NYE BEBOERE PÅ GILLEBALLEHUS Indhold Velkommen... 2 Gilleballehus... 3 Aktiviteter... 3 Beboerbladet... 3 Bruger- og pårørenderåd... 3 Fodterapeut, frisør, tandpleje m.m.... 4

Læs mere

Velkommen til Øster Snede Plejecenter

Velkommen til Øster Snede Plejecenter Velkommen til Øster Snede Plejecenter Lindvedvej 16, Øster Snede 8723 Løsning Tlf. 7675 8210 Revideret 21.08.09 Kære nyankomne beboer Vi byder dig velkommen her på Øster Snede Plejecenter. Med denne pjece

Læs mere

Velkommen til Øsby Plejecenter

Velkommen til Øsby Plejecenter Velkommen til Øsby Plejecenter Velkommen. Du bydes velkommen til Øsby Plejecenter. Lejligheden på Øsby Plejecenter er dit nye hjem, stedet hvor det skal være rart for dig at bo og hvor din familie og venner

Læs mere

VELKOMMEN PÅ ÆLDRECENTER VESTERLUND

VELKOMMEN PÅ ÆLDRECENTER VESTERLUND VELKOMMEN PÅ ÆLDRECENTER VESTERLUND 2 VELKOMMEN TIL ÆLDRECENTER VESTERLUND Kære nye beboer! Hjerteligt velkommen til vores ældrecenter! Vi håber, at du bliver glad for at bo her og at du, med den rette

Læs mere

ÆLDRECENTER ØST. Velkommen som beboer på Ældrecenter Øst

ÆLDRECENTER ØST. Velkommen som beboer på Ældrecenter Øst ÆLDRECENTER ØST Velkommen som beboer på Ældrecenter Øst 1 Udgivet af Ældre- og Handicapforvaltningen August 2013 2 Indhold Lidt om os Velkommen! 4 Ældrecenter Øst 4 Boligforhold 4 Fællesskab 4 Vores værdigrundlag

Læs mere

Velkommen til Ammershøjparken

Velkommen til Ammershøjparken Velkommen til Ammershøjparken Center for Velfærd & Omsorg Indholdsfortegnelse Præsentation af Ammershøjparken 3 Beskrivelse af boligerne/haven 4 Indflytning og udflytning 5 Indretningen af lejligheden

Læs mere

Velkommen til Sofiegården

Velkommen til Sofiegården Velkommen til Sofiegården 12 1 Indhold Velkommen til Plejecentret Sofiegården 3 Om Sofiegården 4 Boligen 5 Økonomi 6 Indflytning 6 Aktivitet og arrangementer 8 Praktisk oplysninger 9 Kontakt oplysninger

Læs mere

PLEJECENTER SCT. HANS PARKEN. Velkommen som beboer på Plejecenter Sct. Hans Parken

PLEJECENTER SCT. HANS PARKEN. Velkommen som beboer på Plejecenter Sct. Hans Parken PLEJECENTER SCT. HANS PARKEN Velkommen som beboer på Plejecenter Sct. Hans Parken 1 Udgivet af Ældre og Handicapforvaltningen Juni 2013 2 Indhold Lidt om os Velkommen! 4 Plejecenter Sct. Hans Parken 4

Læs mere

Plejecenter Præstevænget

Plejecenter Præstevænget Plejecentre Velkommen til Plejecenter Præstevænget Indhold Information før indflytning s.4 Indflytning s.5 Forplejning s.6 Tøjvask s.6 Rengøring s.6 Servicepakken s.7 Frisør og fodpleje s.7 Forsikringer

Læs mere

VELKOMMEN PÅ ÆLDRECENTER FYNSGADE

VELKOMMEN PÅ ÆLDRECENTER FYNSGADE VELKOMMEN PÅ ÆLDRECENTER FYNSGADE 2 VELKOMMEN TIL ÆLDRECENTER FYNSGADE Kære nye beboer! Hjerteligt velkommen til vores ældrecenter! Vi håber, at du bliver glad for at bo her og at du, med den rette hjælp

Læs mere

Velkommen til Lysningen. Midlertidige pladser i Odense Kommune

Velkommen til Lysningen. Midlertidige pladser i Odense Kommune Velkommen til Lysningen Midlertidige pladser i Odense Kommune 1 Udgivet af ÆHF januar 2012 2 Indhold Midlertidige pladser Velkommen til Lysningen 4 Midlertidig plads 4 Aflastningsplads 4 Hvordan bevilges

Læs mere

Velkommen til Solkrogen

Velkommen til Solkrogen Velkommen til Solkrogen Velkommen til Solkrogen Solkrogen er beliggende i Stenløse by tæt ved S-togsstation og Egedal Center med gode indkøbsmuligheder. Solkrogen består af to mindre enheder med i alt

Læs mere

Velkomstbrochure-Plejecenteret Egely. Velkommen til plejebolig på Plejecentret Egely

Velkomstbrochure-Plejecenteret Egely. Velkommen til plejebolig på Plejecentret Egely Velkommen til plejebolig på Plejecentret Egely 1 Indholdsfortegnelse Velkommen til Egely 3 Egely s adresse og telefonnumre 4 Egely s målsætning 5 Pårørende 6 Praktisk Information 7 Boligen 8 Indflytningssamtale

Læs mere

Velkommen til Tåsinge Plejecenter

Velkommen til Tåsinge Plejecenter Velkommen til Tåsinge Plejecenter Det er vores ønske at nye beboere og pårørende får en god indflytning her på Tåsinge Plejecenter. Kære beboer og pårørende Dette er en velkomstpjece til nye beboere, hvor

Læs mere

Boenhed Solsikken. Område Bakkegården - Rosenvænget

Boenhed Solsikken. Område Bakkegården - Rosenvænget Boenhed Solsikken Område Bakkegården - Rosenvænget Velkommen til boenhed Solsikken. Solsikken er en boenhed med 11 lejligheder, der udlejes til borgere med en demens lidelse. Til lejlighederne hører en

Læs mere

Velkommen til Plejecenter Kirstinehaven

Velkommen til Plejecenter Kirstinehaven Velkommen til Plejecenter Kirstinehaven Indhold Velkommen... 3 Om Kirstinehaven... 4 Lejligheden... 5 Indflytning... 5 Når du flytter ind, så husk... 6 Hvad koster det at bo i Kirstinehaven?... 8 Andet

Læs mere

VELKOMMEN TIL HENRIKSDAL

VELKOMMEN TIL HENRIKSDAL VELKOMMEN TIL HENRIKSDAL Plejecentret Henriksdal Valbyvej 47 2630 Taastrup Kære Med denne velkomstfolder vil vi gerne byde dig velkommen, og samtidig give dig en række praktiske oplysninger. Din nye boligs

Læs mere

Plejebolig Kvalitetsstandard 2009

Plejebolig Kvalitetsstandard 2009 Plejebolig Kvalitetsstandard 2009 Du kan blive visiteret til en plejebolig, hvis du på grund af en væsentlig nedsat funktionsevne har brug for hjælp og støtte hele døgnet. Hvad er formålet? Formålet med

Læs mere

Velkommen til Plejecenter Kirstinehaven

Velkommen til Plejecenter Kirstinehaven Velkommen til Plejecenter Kirstinehaven Indhold Velkommen... 3 Om Kirstinehaven... 4 Lejligheden... 5 Indflytning... 5 Når du flytter ind, så husk... 6 Hvad koster det at bo på Kirstinehaven?... 8 Andet

Læs mere

VELKOMMEN TIL HENRIKSDAL

VELKOMMEN TIL HENRIKSDAL VELKOMMEN TIL HENRIKSDAL Plejecentret Henriksdal Valbyvej 47 2630 Taastrup Kære Med denne velkomstfolder vil vi gerne byde dig velkommen, og samtidig give dig en række praktiske oplysninger. Din nye boligs

Læs mere

Velkommen. til sektion Bryghuset Pleje Ældrebolig. Plejecenter Vest

Velkommen. til sektion Bryghuset Pleje Ældrebolig. Plejecenter Vest Velkommen til sektion Bryghuset Pleje Ældrebolig Plejecenter Vest Svendborg kommune Velkomst: Med denne pjece byder vi Dem og Deres pårørende velkommen til sektion Bryghuset Pleje. Det er vores ønske,

Læs mere

ÆRØ KOMMUNE VELKOMMEN TIL NYE BEBOERE PÅ DE GAMLES HJEM I RISE

ÆRØ KOMMUNE VELKOMMEN TIL NYE BEBOERE PÅ DE GAMLES HJEM I RISE ÆRØ KOMMUNE VELKOMMEN TIL NYE BEBOERE PÅ DE GAMLES HJEM I RISE Indhold Velkommen... 2 De Gamles Hjem... 3 Aktiviteter... 3 Beboerbladet... 3 Bruger- og pårørenderåd... 3 Fodterapeut, frisør, tandpleje

Læs mere

Plejecenter Sandbjerg Gl. Sejrupvej Give Tlf

Plejecenter Sandbjerg Gl. Sejrupvej Give Tlf Plejecenter Sandbjerg Gl. Sejrupvej 2 7323 Give Tlf. 76 81 79 50. Plejecenter Sandbjergs vision. Sandbjerg gør en forskel. - viljen til at kunne, giver viljen til at gøre. - vi VIL og vi KAN. Velkommen

Læs mere

Akutpladserne i Horsens Kommune

Akutpladserne i Horsens Kommune Akutpladserne i Horsens Kommune Velkommen til Vital Horsens Akutplads En Akutplads er et kommunalt tilbud til borgere i Horsens Kommune, med behov for høj sygeplejefaglig indsats i forbindelse med akut

Læs mere

Velkommen som beboer på Villestofte Plejecenter

Velkommen som beboer på Villestofte Plejecenter Velkommen som beboer på Villestofte Plejecenter Udgivet af OKÆ Plejeboliger Februar 2011 2 Indhold Lidt om os Velkommen! 4 Villestofte Plejecenter 4 Vores værdigrundlag 4 Boligforhold 4 Maden på plejecentret

Læs mere

Velkommen til Plejehjemmet Uttrupgaard. Lerumbakken 1 9400 Nørresundby

Velkommen til Plejehjemmet Uttrupgaard. Lerumbakken 1 9400 Nørresundby Velkommen til Plejehjemmet Uttrupgaard Lerumbakken 1 9400 Nørresundby Velkommen til Uttrupgaard Jeg og personalet på Uttrupgaard Plejehjem vil gerne byde dig velkommen. Vi håber, at du og dine pårørende

Læs mere

VELKOMMEN PÅ SVANELUNDSBAKKERN

VELKOMMEN PÅ SVANELUNDSBAKKERN VELKOMMEN PÅ SVANELUNDSBAKKERN 2 VELKOMMEN TIL SVANELUNDSBAKKEN Kære nye beboer! Hjerteligt velkommen til vores ældrecenter! Vi håber, at du bliver glad for at bo her og at du, med den rette hjælp fra

Læs mere

Velkommen som beboer på Plejecenter Rytterkasernen

Velkommen som beboer på Plejecenter Rytterkasernen Velkommen som beboer på Indhold Lidt om os... Velkommen! 4 4 Boligforhold 4 Gårdhave 4 Maden på plejecentret 4 Traditioner 5 Aktiviteter 5 Vores værdigrundlag 5 Udgivet af OKÆ Plejeboliger Januar 2010

Læs mere

GENOPTRÆNINGSCENTER REMSTRUPLUND

GENOPTRÆNINGSCENTER REMSTRUPLUND GENOPTRÆNINGSCENTER REMSTRUPLUND GENOPTRÆNINGSCENTER REMSTRUPLUND Velkommen I denne pjece kan du læse om dagligdagen på genoptræningscentret. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte medarbejderne

Læs mere

Rehabilitering, omsorg og genoptræning

Rehabilitering, omsorg og genoptræning Velkommen til Frederiksberg Kommunes Døgnrehabilitering For borgere på aflastningsophold Rehabilitering, omsorg og genoptræning 12 Frederiksberg Kommunes Døgnrehabilitering Nordre Fasanvej 57 Vej 6, indgang

Læs mere

Velkommen på Povlsbjerg Plejecenter

Velkommen på Povlsbjerg Plejecenter Velkommen på Povlsbjerg Plejecenter Vi håber lidt information på nuværende tidspunkt vil hjælpe Dem, så De hurtigt vil finde Dem til rette i Deres nye bolig Centret har fælles ledelse med Bregnbjerglunden.

Læs mere

VELKOMMEN TIL SOMMERSTED PLEJEHJEM

VELKOMMEN TIL SOMMERSTED PLEJEHJEM 12 1 MIN SIDSTE TID: For os har det stor værdi, at den sidste tid af livet bliver så fredfyldt som muligt, og at du og dine pårørende får mulighed for at få en snak om jeres forventninger og øn- VELKOMMEN

Læs mere

Velkommen til Plejecenter Baunehøj

Velkommen til Plejecenter Baunehøj Velkommen til Plejecenter Baunehøj Plejecenter Baunehøj består af 108 plejeboliger fordelt i husene Liljen, Syrenen og Rosen. Herudover er der et aktivitetscenter hvor udeboende borgere kan visiteres til

Læs mere

Velkommen som beboer på Ældrecenter Øst

Velkommen som beboer på Ældrecenter Øst Velkommen som beboer på Indhold Lidt om os... Velkommen! 4 4 Boligforhold 4 Maden på plejecentret 4 Traditioner 5 Aktiviteter 5 Vores værdigrundlag 5 Udgivet af OKÆ Plejeboliger Januar 2010 Praktiske informationer...

Læs mere

VELKOMMEN PÅ MARIEBO

VELKOMMEN PÅ MARIEBO VELKOMMEN PÅ MARIEBO 2 VELKOMMEN TIL ÆLDRECENTER MARIEBO Kære nye beboer! Hjerteligt velkommen til vores ældrecenter! Vi håber, at du bliver glad for at bo her og at du, med den rette hjælp fra medarbejderne,

Læs mere

Velkommen til Lokalcenter Bøgeskovhus

Velkommen til Lokalcenter Bøgeskovhus Velkommen til Lokalcenter Bøgeskovhus Denne folder indeholder de vigtigste informationer du som ny beboer og din familie har brug for om indflytning og dagligdagen på Lokalcenter Bøgeskovhus Du skal bo

Læs mere

Velkommen til Bøgebakken Plejecenter

Velkommen til Bøgebakken Plejecenter Velkommen til Bøgebakken Plejecenter Center for Velfærd & Omsorg Indholdsfortegnelse Præsentation af Bøgebakken Plejecenter 3 Beskrivelse af boligerne / haven 4 Indflytning og udflytning 5 Indretning 5

Læs mere

Velkommen til Ammershøjparken

Velkommen til Ammershøjparken Velkommen til Ammershøjparken Center for Velfærd & Omsorg Indholdsfortegnelse Præsentation af Ammershøjparken 3 Beskrivelse af boligerne / haven 4 Indflytning og udflytning 5 Indretningen af lejligheden

Læs mere

Velkommen til Herlev Kommunes plejecentre

Velkommen til Herlev Kommunes plejecentre Velkommen til Herlev Kommunes plejecentre Lille Birkholm Center Lærkegård Center Herlevgaard Center Velkommen til Herlev Kommunes plejecentre... 3 De fælles værdier for de tre plejecentre... 3 Plejestrategi...

Læs mere

Du og dine pårørende ønskes hermed velkommen til Kløckershave. Vi håber at nedenstående oplysninger vil give en god information om Kløckershave.

Du og dine pårørende ønskes hermed velkommen til Kløckershave. Vi håber at nedenstående oplysninger vil give en god information om Kløckershave. Kære nye beboer i Kløckershave Du og dine pårørende ønskes hermed velkommen til Kløckershave. Vi håber at nedenstående oplysninger vil give en god information om Kløckershave. Boligens indretning Boligen

Læs mere

Velkommen til Plejecentret Sjælsø

Velkommen til Plejecentret Sjælsø Velkommen til Plejecentret Sjælsø Plejeboligerne Soldraget 37 www.plejecentretsjaelsoe.dk Telefon Hovednummer------------------------------- 46 11 16 16 Centerleder ---------------------------------- 46

Læs mere