Referat af stiftende generalforsamling for Jernbanesektorforeningen

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat af stiftende generalforsamling for Jernbanesektorforeningen"

Transkript

1 Referat af stiftende generalforsamling for Jernbanesektorforeningen Torsdag den 28. februar 2008 kl på DTU Anker Engelunds Vej 1, 2800 Lyngby, bygning 101, mødelokale 1 Deltagerliste Særlig indbudt Jacob Heinsen, departementschef, Trafikministeriet Lars Pallesen, rektor, DTU Jesper Hansen, adm.dir. Banedanmark Niels Buus Kristensen, institutdirektør, DTU Transport Sekretariat Camilla Gudrun Poulsen, Banedanmark Kim Forum Jacobsen, Banedanmark, Kommunikation Niels Helmø, Banedanmark Jernbanebranchen Deltager i GF Navn Arkil Rail - Jørgen Søndergaard Atkins A X Palle Beck Thomsen Balfour Beatty B X Per Bredesgaard Banedanmark A X Peter Sonne, Morten Søndergaard, Søren Boysen Bombardier A X Thomas Boldning Rasmussen Bravida A X Lars Reeh Andersen COWI A X Leif Brandt Danish Railway Group X Knud Møllenbach, Nordivox A/S Det Norske Veritas B X Peter Bruun DSB A X Jeppe Juul Lauridsen DTU B X Alex Landex Grontmij/Carl Bro B - Erik Haldbæk Hovedstadens lokalbaner B X Niels Møller Lübcke Rail X Finn Christensen Metro Service X Erling Krog Metroselskabet A - Torben Johansen MT Højgaard X

2 NIRAS B X Michael Hjerl Hansen Per Aarsleff - Frank Thomsen Petri & Haugsted X Railion A - Peter Koch Rambøll A X Tonni Christiansen Siemens A X Claus Møller, Per Roos Spitzke X Sund & Bælt A X Kristian Madsen, Leif J Vincentsen Trafikstyrelsen A X Jesper Rasmussen Vestsjællands Lokalbaner B X Henrik Nørgaard Dagsorden: 1. Velkomst. 2. Valg af dirigent. 3. Kort om baggrunden for foreningens oprettelse (kort redegørelse vedlagt uddybende redegørelse findes på 4. Gennemgang af vedtægter (vedlagt). 5. Gennemgang af budget (vedlagt). 6. Gennemgang af aftale med DTU (vedlagt). 7. Gennemgang af plan for studieaktiviteter. 8. Tilkendegivelse af tilslutning til medlemskab. 9. Vedtagelse af vedtægterne. 10. Vedtagelse af budget 2008 og kontingentbetaling. 11. Valg til bestyrelsen. 12. Valg af revisor. 13. Eventuelt. Ad. 1 Peter Sonne, BDK, åbner mødet og gennemgår dagens program. Jacob Heinsen, departementschef Trafikministeriet: - Udvikling i sektoren mere effektivitet og gennemsigtighed har været målet. - Meget tyder på at mobilitet i fremtiden bliver mere nødvendigt (trængselsproblem) - Miljøet er også en udfordring (mindre co2), som ministeriet arbejder på at løse. - Kunne det være en mission, at gå efter en fordobling af trafikken i den kollektive transport? - Samlet set er der store udfordringer, som sammen med en tilførsel på 4.7 mia. kr. fra trafikaftale i 2006 giver mangel på arbejdskraft, hvorfor sektoren må gå sammen om at skabe nye kræfter Lars Pallesen, rektor DTU: - DTU startede som et modstykke til de klassiske universiteter. De naturvidenskabelige tekniske kundskaber skulle bruges til nytte for samfundet IKKE til akademia.

3 - Tanken blev lidt glemt i 60 erne og 70 erne, men nu er den tilbage, og hensigten er i tråd hermed et tæt samarbejde med erhvervslivet. - Initiativet med den nye uddannelse er opmuntrende at branchen selv går foran for politikerne for at løse et problem. Dette har også vist sig at være en god idé inden for andre brancher. - Det er vigtigt at huske, at det kan blive en udfordring at rekruttere et ønsket antal studerende. Det reelle årlige optag ligger på ca Det er derfor vigtigt at være realistiske. Og det kan også vise sig, at der kommer en intern markedskamp, idet andre institutter ønsker de samme studerende. En mulighed er i den forbindelse at rekruttere blandt udlændinge. Jesper Hansen, adm.dir. Banedanmark: - BDK har som opgave at genskabe en fungerende jernbane, hvilket kræver, at der tilføres kræfter, som kan gennemskue, hvad der skal til for at løse den opgave. - Der er allerede iværksat flere større projekter. Men hvordan skal de realiseres? Det skal BDK ikke stå for alene men i samarbejder med branchen som helhed. - Vi vil gerne være med til at få dette samarbejde til at blive til virkelighed. - Vi kan ikke alene bero os på at få udenlandsk arbejdskraft, selvom international ekspertise i nogle sammenhænge kan være et krav. Men vi har også brug for flere med kendskab til det danske ingeniørlandskab. - For at imødekomme dette er det ikke nok med højere løn, men vi skal også gøre os attraktive på andre områder, som bl.a. kan inkludere uddannelsesområdet. Niels Buus Kristensen, institutdirektør DTU: - en udfordring for branchen bliver også at forstå samfundet ikke kun det tekniske - naturvidenskabelige. - Hvordan tiltrækker vi de studerende? Det bliver en kamp, både på det samlede marked og inden for DTU. Der ligger en hel opgave i at sørge for at få så mange bachelorer som muligt til at vælge en retning inden for transportsektoren. - Hvis vi kan skaffe kandidaterne kan vi også skaffe finansiering med løn og arbejdspladser. - Det helt afgørende for om dette skal blive en succes må der skabes et miljø omkring uddannelsen, hvilket også er et led i den vigtige markedsføring. Ad. 2 Niels Helmø, BDK, indsættes. Ad. 3 Der refereres til redegørelse af 30. november Ad. 4 Dirigenten konstaterer, at der er foretaget ændringer i vedtægterne, så bestyrelsen er udvidet fra 5 til 6, så entreprenører kan være repræsenteret. Nævner endvidere at dagsordenens pkt. om valg af kasserer udgår, da bestyrelsen konstituerer sig selv. Vedtægterne svarer til normale foreningsvedtægter bortset fra at der ikke vælges suppleanter (firmaerne er selvsupplerende) og at der er 3 medlemstyper og 3 typer kontingentbetaling (sidstnævnte uddybes).

4 Kommentar fra Thomas B. Rasmussen, Bombardier: leverandørerne er heller ikke nævnt. Det er der bred enighed om skal ændres. Der er forslag til ændringer fra Per Bredesgaard, Balfour Beatty rail: 1) Hvert afsnit bør have et paragraf nr. : 1 Formål, 2 Medlemmer, etc. Dette vil lette arbejdet med fremtidige ændringer. 2) " 2" Medlemmer. Følgende indsættes sidst i afsnittet: "Det er muligt for medlemmer med reduceret medlemskab at opnå fuldt medlemskab det følgende år ved tilmelding inden d. 31 december i det foregående år før fuldt medlemskab ønskes, samt ved indbetaling af fuldt kontingent for det følgende år." 3) " 3" Bestyrelse. I anden sætning ændres til: "Bestyrelsen skal så vidt muligt have repræsentanter fra infrastruktur (Banedanmark), togoperatør, rådgiver, entreprenør, myndighed og studerende." 4) " 3" Bestyrelse. Mellem Sætning 2 og 3 tilføjes: "Bestyrelsen består desuden af 2 suppleanter (1. og 2. suppleant) valgt blandt medlemmerne. Suppleanter vælges for et år og er på valg ved hver generalforsamling. Suppleanterne deltager normalt i bestyrelsesmøder og har kun stemmeret, når der er forfald blandt de 5 medlemmer. Suppleanter vælges normalt blandt de medlemsgrupper, der ikke er repræsenteret i bestyrelsen" 5) " 3" Bestyrelse. Sætning 3 ændres til. "Bestyrelsesmedlemmer, som i en valgperiode forlader medlemsvirksomheden, kan erstattes af en anden af medlemsvirksomheden udpeget person. Den nye person kan sidde valgperioden ud." Ad. 5 Dirigenten konstaterer at det udsendte budget er revideret i forhold til de tilmeldinger der er modtaget op til generalforsamlingen. Ændrede kontingenter: Guld (A) variabelt kontingent 12 tilsagn kr./år (i 2010) Sølv (B) fast kontingent 6 tilsagn kr./år Bronze (C) fast kontingent 100 kr./år Kontingent dækker alene studielinien, herunder markedsføring af denne Revisoren har desuden fundet ud af, at vi er skatte- og momsfri.

5 Ad. 6 Aftalen har ikke været vedlagt det øvrige materiale, da der er henvisning til hjemmesiden. Ad. 7 Alex Landex, DTU, giver kort beskrivelse af aktiviteter på kort sigt, det forestående arbejde med læringsmål og hensigten på langt sigt: Han nævner, at uddannelsen skal både indeholde virksomhedernes eksterne undervisere og interne i form af ph.d., som skal forankre det daglige faglige miljø for de studerende. Han tror på at der kommer studerende Spørgsmål fra Jesper Rasmussen, trafikstyrelsen: Har man tænkt på hvad man kan få af viden fra Syd Sverige som supplement til virksomhederne? Alex svarer: Det har man allerede tænkt på ved at samarbejder med svenske universiteter, men det har vist sig at studerende ikke er særligt villige til at rejse til Sverige. Spørgsmål fra Peter Sonne, BDK: Hvilke muligheder bliver der for efteruddannelse. Alex svarer: Der er mulighed for at følge efteruddannelseskurser meget billigt. Ad. 8 Der markeres ved håndsoprækning for guld- og sølvmedlemskab. Guld medlemmer: Banedanmark, Bravida, COWI, Rambøll, DSB, Sund og Bælt, Bombardier, Atkins, Siemens, Trafikstyrelsen, Railion (ikke til stede, Metroselskabet) Sølv medlemmer: Hovedstadens lokalbaner, Norske Veritas, Vest sjællands lokalbaner, Niras, DTU, Grontmij/Carl Bro, Balfour Beatty Rail. Ad. 9 Ingen stemmer imod de oprindelige vedtægter med ændringer. Vedr. Balfour Beattys ændringer: Tonni Kristiansen, mener at punkt fem skal udgå, hvilket vedtages. Leverandørerne tilføjes som mulige medlemmer, hvilket også vedtages Ad. 10 Ingen stemmer imod. Ad. 11 Arbejdsgruppen peger på 6 medlemmer til bestyrelsen (Claus Møller, Siemens - Lars Reeh Andersen, Bravida - Leif Funch, Trafikstyrelsen - Martin Thorvaldsen Andersen, DSB - Peter Sonne, Banedanmark - Tonni Christiansen, Rambøll)

6 Palle Bech Thomsen, Atkins, stiller spørgsmål til proceduren for valg til bestyrelsen: Er det rimeligt at det er arbejdsgruppen, der har udpeget nogen på forhånd? Jesper Hansen, BDK, forslår i stedet at bestyrelsen kan bestå af 6-8 medlemmer. Forslaget vedtages enstemmigt. Bestyrelsen består af følgende repræsentanter: Claus Møller, Siemens Lars Reeh Andersen, Bravida Leif Funch, Trafikstyrelsen Martin Thorvaldsen Andersen, DSB Peter Sonne, Banedanmark Tonni Christiansen, Rambøll Eva Rindum, Atkins Thomas Bolding Rasmussen, Bombardier Ad. 12 Kurt Gimsing, KMPG Ad. 13 Christian Madsen: Det er vigtigt, at foreningen gør noget for at få budskabet kommunikeret ud, hvortil Knud Møllenbach, Danish Railway Group, svarer, at han også mener, at det er vigtigt at kommunikere budskabet ud internt i virksomhederne, hvilket han selv vil gøre. Niels Helmø: marts er der DSE-messe, hvor det vil være oplagt, at foreningen brander sig, og virksomheder vil i den forbindelse kunne blive kontaktet for at give nogle oplysninger.

Referat. Generalforsamling 2010 i BaneBranchen den 15. april. Deltagere: Louise Hopkinson, DNV

Referat. Generalforsamling 2010 i BaneBranchen den 15. april. Deltagere: Louise Hopkinson, DNV Referat Generalforsamling 2010 i den 15. april Deltagere: Peter Sonne, (formand) Kenneth Juul Andersen, Banedanmark (dirigent) Esther Kristensen, KPMG (repræsentant for revisor) Bernd Schittenhelm (sekretær)

Læs mere

Referat. Generalforsamling 2011 i. Deltagere (19):

Referat. Generalforsamling 2011 i. Deltagere (19): Referat Generalforsamling 2011 i den 12. april Deltagere (19): Søren Boysen - Banedanmark Peter Sonne - Kenneth Juul Andersen (dirigent) - Banedanmark Alex Landex DTU Transport Bernd Schittenhelm (referent)

Læs mere

Referat Generalforsamling i BaneBranchen 2012

Referat Generalforsamling i BaneBranchen 2012 Referat Generalforsamling i 2012 Tid: Torsdag den 12. april kl. 15 16. Sted: DSB, Sølvgade 40, 1307 København K, Fællesmødesalen. Generalforsamlingen efterfulgt af konstituerende bestyrelsesmøde. Deltagere

Læs mere

Referat af stiftende generalforsamling i Danish Water Forum den 31. oktober 2002

Referat af stiftende generalforsamling i Danish Water Forum den 31. oktober 2002 Referat af stiftende generalforsamling i Danish Water Forum den 31. oktober 2002 Mødet afholdtes på DHI Institut for Vand og Miljø s adresse, Agern Alle 11, 2970 Hørsholm. Torkil Jønch-Clausen bød velkommen

Læs mere

Referat Generalforsamling i BaneBranchen 2013

Referat Generalforsamling i BaneBranchen 2013 Referat Generalforsamling i 2013 Tid: Torsdag den 4. april kl. 15 16. Sted: Siemens, Borupvang 3, 2750 Ballerup. Generalforsamlingen blev efterfulgt af konstituerende bestyrelsesmøde. Inden generalforsamlingen

Læs mere

Jernbanens tekniske specialister er en mangelvare. Alex Landex, DTU Transport

Jernbanens tekniske specialister er en mangelvare. Alex Landex, DTU Transport Jernbanens tekniske specialister er en mangelvare Alex Landex, DTU Transport Baggrund Indtil for 10-15 15 år siden var den meste jernbaneviden forankret hos DSB I dag er jernbanesektoren præget af: Fragmentering

Læs mere

Referat Dagsorden. 1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslår Kenneth Juul Andersen, Banedanmark.

Referat Dagsorden. 1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslår Kenneth Juul Andersen, Banedanmark. Referat 15.05.2018 Møde: Generalforsamling i Banebranchen 2018 Mødested: DSB Lokomotivværksted, Otto Busses Vej 2A, 2450 København SV Mødedato: 16. april 2018, kl. 16.30-17.40 Inden generalforsamlingen

Læs mere

Referat af mødet med branchepanelet for interoperabilitet og sikkerhed den 6. december 2011

Referat af mødet med branchepanelet for interoperabilitet og sikkerhed den 6. december 2011 Edvard Thomsens Vej 14 2300 København S Telefon 41 78 0155 kax@trafikstyrelsen.dk www.trafikstyrelsen.dk Dato 8. december 2011 Referat af mødet med branchepanelet for interoperabilitet og sikkerhed den

Læs mere

Jernbanen. på vej mod 2020

Jernbanen. på vej mod 2020 Jernbanen på vej mod 2020 Banebranchens første jernbanekonference København d. 18. maj 2009 Banebranchens første konference: Jernbanen - på vej mod 2020 Mød blandt andre Lars Barfoed og Tor Nørretranders

Læs mere

Stiftende generalforsamling for Bioteknologiundervisere i Danmark (BiD). Rødkilde Gymnasium, 20 september 2018, kl

Stiftende generalforsamling for Bioteknologiundervisere i Danmark (BiD). Rødkilde Gymnasium, 20 september 2018, kl Stiftende generalforsamling for Bioteknologiundervisere i Danmark (BiD). Rødkilde Gymnasium, 20 september 2018, kl. 16-17 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Præsentation af styregruppen

Læs mere

Danish Group of IABSE

Danish Group of IABSE Danish Group of IABSE Generalforsamling 2010 i dansk IABSE - Referat Tid : 2010-04-27 Sted : Rambøll, Bredevej 2, 2830 Virum Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i EiD 31. marts 2014 kl. 16.00 i Djøfs lokaler

Referat fra Generalforsamling i EiD 31. marts 2014 kl. 16.00 i Djøfs lokaler Referat fra Generalforsamling i EiD 31. marts 2014 kl. 16.00 i Djøfs lokaler Punkt: Dagsorden: 1 Valg af dirigent Referat: Dirigent Jannie Trabjerg Roskilde Tekniske Skole: Generalforsamlingen er lovligt

Læs mere

Resultater fra vintercuppens 6 afdeling i Silkeborg den

Resultater fra vintercuppens 6 afdeling i Silkeborg den Resultater fra vintercuppens 6 afdeling i den 310315. Begynder 1 602 Bjarne Larsen Fyns PI 2 omgange 00:58:36 2 604 Jeppe Vestergaard Ålborg PI 2 omgange 01:02:05 3 605 Ulrik Madsen Ålborg PI 2 omgange

Læs mere

Referat Generalforsamling i BaneBranchen 2016

Referat Generalforsamling i BaneBranchen 2016 Referat Generalforsamling i 2016 Tid: Torsdag den 7. april kl. 15:00 16:00. Inden generalforsamlingen, med start kl 14:00, holdt projektleder Esther Holmen fra Banedanmark et fagligt indlæg om Signalprogrammet

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen den 17. juni 2015, kl. 14:00 afholdt ved CDV i Fredericia.

Referat fra generalforsamlingen den 17. juni 2015, kl. 14:00 afholdt ved CDV i Fredericia. Referat fra generalforsamlingen den 17. juni 2015, kl. 14:00 afholdt ved CDV i Fredericia. DAGSORDEN: Pkt. 1: Pkt. 2: Pkt. 3: Pkt. 4: Pkt. 5: Pkt. 6: Pkt. 7: Pkt. 8: Valg af dirigent Formandens beretning

Læs mere

Referat Generalforsamling i BaneBranchen 2014

Referat Generalforsamling i BaneBranchen 2014 Referat Generalforsamling i 2014 Tid: Torsdag den 10. april kl. 15:00 16:30. Sted: Metroselskabet, Metrovej 5, Generalforsamlingen efterfølges af konstituerende bestyrelsesmøde. Inden generalforsamling

Læs mere

Vedtægter Dansk Implementeringsnetværk (DIN)

Vedtægter Dansk Implementeringsnetværk (DIN) Vedtægter Dansk Implementeringsnetværk (DIN) 1. Navn Foreningens navn er. Navnet forkortes DIN. Foreningens internationale navn er Danish Implementation Network. 2. Hjemsted Foreningens hjemsted er Danmark.

Læs mere

Fælles valgmøde for Murersektionens regionsudvalg i Hovedstaden, Nordsjælland og Østsjælland

Fælles valgmøde for Murersektionens regionsudvalg i Hovedstaden, Nordsjælland og Østsjælland Fælles valgmøde for Murersektionens regionsudvalg i Hovedstaden, Nordsjælland og Østsjælland Torsdag den 8. november 2018 kl. 11.00 på KolleKolle, Frederiksborgvej 105, 3500 Værløse Dette valgmøde ligger

Læs mere

Vedtægter Dansk Implementeringsnetværk (DIN)

Vedtægter Dansk Implementeringsnetværk (DIN) Vedtægter Dansk Implementeringsnetværk (DIN) 1. Navn Foreningens navn er. Navnet forkortes DIN. Foreningens internationale navn er Danish Implementation Network. 2. Hjemsted Foreningens hjemsted er Danmark.

Læs mere

Vedtægter for Foreningen af Yngre Lungemedicinere Vedtaget på den stiftende generalforsamling d. 11. juni 2013 Med ændringer 21.

Vedtægter for Foreningen af Yngre Lungemedicinere Vedtaget på den stiftende generalforsamling d. 11. juni 2013 Med ændringer 21. Vedtægter for Foreningen af Yngre Lungemedicinere Vedtaget på den stiftende generalforsamling d. 11. juni 2013 Med ændringer 21. november 2013 1 NAVN Stk. 1. Foreningens navn er: Foreningen af Yngre Lungemedicinere

Læs mere

Alletiders bedste mænd

Alletiders bedste mænd 100m. Thomas Hultmann, 59 10,72s 83 Jørn Petersen, 61 10,9s 84 Teddy Jensen, 65 10,9s 84 Frank Engmark, 57 11,2s 77 Tomas Jensen, 64 1,2s 82 Michael Friborg, 66 1,3s 84 Bjarne Vedel, 66 11,3s 89 Carsten

Læs mere

REFERAT af ORDINÆR GENERALFORSAMLING

REFERAT af ORDINÆR GENERALFORSAMLING J.nr. 955-0489 UT/JM REFERAT af ORDINÆR GENERALFORSAMLING i Lyngby Boldklubs Oldboys Afdeling lørdag d. 31. marts 2012. Der var følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning om det forgangne

Læs mere

Forslag til kontingentstigning fra bestyrelsen i Letbaner.DK

Forslag til kontingentstigning fra bestyrelsen i Letbaner.DK Forslag 1. Forslag til kontingentstigning fra bestyrelsen i Letbaner.DK Bestyrelsen foreslår at kontingentet hæves fra nuværende 150 kr. til 200 kr. gældende fra og med 2019. Stigningen begrundes med generelle

Læs mere

1. Organisationens navn er Interkulturelt Kvinderåd. 2. Organisationens hjemsted er, Niels Hemmingsens Gade 10, 3., 1153 København K.

1. Organisationens navn er Interkulturelt Kvinderåd. 2. Organisationens hjemsted er, Niels Hemmingsens Gade 10, 3., 1153 København K. Vedtægter for Interkulturelt Kvinderåd 1. Foreningens navn og adresse 1. Organisationens navn er Interkulturelt Kvinderåd. 2. Organisationens hjemsted er, Niels Hemmingsens Gade 10, 3., 1153 København

Læs mere

Resultater for Feltskydningen på Fyns Hoved Søndag den 25. august 2019 DAME SKYTTER VETERAN SKYTTER

Resultater for Feltskydningen på Fyns Hoved Søndag den 25. august 2019 DAME SKYTTER VETERAN SKYTTER Resultater for Feltskydningen på Fyns Hoved Søndag den 25. august 2019 DAME SKYTTER Kl. 09.00 Hold 08, med start på bane 3 Ann-Katrine Krogsgaard 374 1 Kl. 11.00 Hold 30, med start på bane 4 Marianne Rasmussen

Læs mere

3F HOLBÆK-ODSHERRED EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING 11. OKTOBER 2012

3F HOLBÆK-ODSHERRED EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING 11. OKTOBER 2012 3F HOLBÆK-ODSHERRED EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING 11. OKTOBER 2012 Spånnebæk 10, 4300 Holbæk. REFERAT 1. Velkomst v/ Formand Allan Andersen 2. Valg af dirigenter iht. forretningsordenens pkt. 2 Valgt

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS.

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. Generalforsamlingen startede kl. 11. Formanden Jens Christian Gam bød velkommen til de fremmødte. Tilstede var 2 fra

Læs mere

Foreningen BaneBranchen. Årsrapport Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling. den 20

Foreningen BaneBranchen. Årsrapport Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling. den 20 KPMG Statsautoriseret Revisionspartnerselskab Borups Allé 177 Postboks 250 2000 Frederiksberg Telefon 38183000 Telefax 72293030 www.kpmg.dk Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling

Læs mere

5. afdeling / Viborg Tirsdag den 28. februar 2017

5. afdeling / Viborg Tirsdag den 28. februar 2017 5. afdeling / Tirsdag den 28. februar 2017 Klasse 1 1 omg. 2 omg. 3 omg. 4 omg. 5 omg. 6 omg. 1 1 Rasmus Feldballe Silkeborg PI 0.11.19 0.12.08 0.23.27 0.12.05 0.35.32 0.12.15 0.47.47 0.12.13 1.00.00 0.12.45

Læs mere

Vedtægter for foreningen GamMa

Vedtægter for foreningen GamMa Vedtægter for foreningen GamMa 5. udgave 14. december 2013 1. Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Alumneforeningen GamMa, og dens hjemsted er i København. 2. Foreningens formål Foreningens

Læs mere

Yngre Retsmedicinere Indkaldelse til generalforsamling Logo Kontingent Valg

Yngre Retsmedicinere Indkaldelse til generalforsamling Logo Kontingent Valg Yngre Retsmedicinere Indkaldelse til generalforsamling Du indkaldes hermed til Yngre retsmedicineres første ordinære generalforsamling den 4. november 2010 klokken 17-19 på Radisson Blue H.C. Andersen

Læs mere

Dirigenten konstaterede, at der er indkaldt rettidigt til generalforsamlingen via annonce i Stevnsbladet.

Dirigenten konstaterede, at der er indkaldt rettidigt til generalforsamlingen via annonce i Stevnsbladet. Referat af ordinær generalforsamling i Udvikling Stevns 2015 Tirsdag d. 14. april kl 20.00, Tinghuset, Algade 8 i Store Heddinge Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Valg af stemmetællere

Læs mere

Vintercup 5. afdeling i Vejle d Klasse 1

Vintercup 5. afdeling i Vejle d Klasse 1 Vintercup 5. afdeling i d. 230216 Klasse 1 1 Jakob Hoffmann PI 5 omg. 1:17:16 0,05 2 Jess Robert Civil 5 omg. 1:23:27 0,06 3 Hans Hoffmann PI 5 omg. 1:24:01 4 Claus Bæk André Sydøstjylland 5 omg. 1:26:22

Læs mere

Generalforsamlinger i Dansk Byggeri Hovedstaden Dansk Byggeri Nordsjælland

Generalforsamlinger i Dansk Byggeri Hovedstaden Dansk Byggeri Nordsjælland Generalforsamlinger i Dansk Byggeri Hovedstaden Dansk Byggeri Nordsjælland Torsdag den 9. november 2017, kl. 8.00-12.30 på KolleKolle, Frederiksborgvej 105, 3500 Værløse Indkaldelse til generalforsamling

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for KULTURHUS SVENDBORG BORGERFORENINGEN. Foreningens navn er: Kulturhus Svendborg Borgerforeningen.

V E D T Æ G T E R. for KULTURHUS SVENDBORG BORGERFORENINGEN. Foreningens navn er: Kulturhus Svendborg Borgerforeningen. Advokataktieselskabet KNUDSEN & PARTNERE Klosterplads 11, 1. 5700 Svendborg Tlf. 62 21 24 64 Fax 62 20 13 22 J.nr. AM/7420. V E D T Æ G T E R for KULTURHUS SVENDBORG BORGERFORENINGEN 1 Navn. Foreningens

Læs mere

Fælles årsmøde og generalforsamling i Dansk Byggeri Hovedstaden Dansk Byggeri Nordsjælland. Torsdag den 30. oktober 2014, kl. 12.

Fælles årsmøde og generalforsamling i Dansk Byggeri Hovedstaden Dansk Byggeri Nordsjælland. Torsdag den 30. oktober 2014, kl. 12. Fælles årsmøde og generalforsamling i Dansk Byggeri Hovedstaden Dansk Byggeri Nordsjælland Torsdag den 30. oktober 2014, kl. 12.00 på KolleKolle Invitation til fælles årsmøde og generalforsamling På vegne

Læs mere

Forslag til vedtægtsændringer for FBL-Hjørring fremsat på generalforsamlingen november 2014.

Forslag til vedtægtsændringer for FBL-Hjørring fremsat på generalforsamlingen november 2014. Forslag til vedtægtsændringer for FBL-Hjørring fremsat på generalforsamlingen november 2014. Forslaget læses i kolonnen til venstre. I kolonnen til højre findes de gældende vedtægter, men ikke hele vejen

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 2015

Referat af ordinær generalforsamling 2015 Side 1 af 5 Referat af ordinær generalforsamling 2015 Dato: Torsdag den 30. april 2015, kl. 19.30 til 20.25. Sted: Formål: Auditoriet på Østerhøjskolen Grundejerforeningen Fuglehavens årlige ordinære generalforsamling

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland

Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland Tirsdag d. 25.01.2010 kl. 19.00 Deltagere: Klubben har pt. 24 medlemmer. Heraf deltog 17 medlemmer i generalforsamlingen. Dagsorden. Der var

Læs mere

Vedtægter for Enhedslisten Middelfart

Vedtægter for Enhedslisten Middelfart 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 Vedtægter for Enhedslisten Middelfart 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Enhedslisten Middelfart. Foreningen

Læs mere

Foreningen har til formål at virke for alle forhold af relevans for danske svømmebade, herunder at:

Foreningen har til formål at virke for alle forhold af relevans for danske svømmebade, herunder at: Dansk Svømmebadsteknisk Forening Vedtægter 1. Navn Foreningens navn er Dansk Svømmebadsteknisk Forening. Over for udlandet benævnes foreningen Danish Association for the Technology of Swimming Pools og

Læs mere

Vedtægter for Herlev Folkedanserforening

Vedtægter for Herlev Folkedanserforening Vedtægter for Herlev Folkedanserforening Indhold: 1 Foreningen og dens formål... 1 2 Foreningens medlemmer... 1 3 Kontingent... 2 4 Generalforsamlingen... 2 5 Vedtægtsændringer... 3 6 Ekstraordinær Generalforsamling...

Læs mere

Musikkorps Sæby s bestyrelser gennem tiden

Musikkorps Sæby s bestyrelser gennem tiden Musikkorps Sæby s bestyrelser gennem tiden Årstal Bestyrelse Dirigent 1971 Verner Kristensen Formand Harry Sørensen Erling Pilgård Erling Krog Jens Pedersen 1972 Verner Kristensen - Formand Harry Sørensen

Læs mere

STANDARD -- Overall Stage Results KB minimatch 2 Printed juni 28, 2010 at 20:19

STANDARD -- Overall Stage Results KB minimatch 2 Printed juni 28, 2010 at 20:19 Stage 1 -- MC 02 16 mds 1 77 7,70 10,0000 80,0000 100,00 18 Jensen, Ralf 2 68 7,43 9,1521 73,2167 91,52 38 Hagemann, Lars 3 74 8,95 8,2682 66,1453 82,68 17 Skaarer, Even 4 74 9,50 7,7895 62,3158 77,89

Læs mere

Åben dagsorden. til konstituerende møde i Repræsentantskabet for Midttrafik 17. januar 2014 kl Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg

Åben dagsorden. til konstituerende møde i Repræsentantskabet for Midttrafik 17. januar 2014 kl Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg Åben dagsorden til konstituerende møde i Repræsentantskabet for Midttrafik 17. januar 2014 kl. 10.00 Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg Indholdsfortegnelse Pkt. Tekst Side 1 Valg af dirigent 1 2 Orientering

Læs mere

Generalforsamlinger i Dansk Byggeri Nordsjælland Dansk Byggeri Hovedstaden

Generalforsamlinger i Dansk Byggeri Nordsjælland Dansk Byggeri Hovedstaden Generalforsamlinger i Dansk Byggeri Nordsjælland Dansk Byggeri Hovedstaden Fælles årsmøde: Hvordan bliver flygtninge en ressource? Onsdag den 9. november 2016, på KolleKolle, Værløse Indkaldelse til generalforsamling

Læs mere

REFERAT Dato for udarbejdelse af referat 27. marts 2014. Erik Nicolajsen bød velkommen.

REFERAT Dato for udarbejdelse af referat 27. marts 2014. Erik Nicolajsen bød velkommen. REFERAT Dato for udarbejdelse af referat 27. marts 2014 Fremmødte: se deltagerliste Stemmeberettigede: på deltagerlisten på nær administrationen. Velkomst Erik Nicolajsen bød velkommen. 1. Valg af dirigent

Læs mere

Ørnehøj Herreklub A-gruppen 28. juli 2016 Se dine slag på de enkelte huller på side 4

Ørnehøj Herreklub A-gruppen 28. juli 2016 Se dine slag på de enkelte huller på side 4 Ørnehøj Herreklub A-gruppen 28. juli 2016 Se dine slag på de enkelte huller på side 4 Placering Total Navn Nr. Score Nr. Score Nr. Score Nr. Score 1 99-1007 Morten Bech 1 89,7 6 29,9 3 29,9 10 29,9 2 99-1567

Læs mere

Referat fra generalforsamling 2012 13. marts 2012

Referat fra generalforsamling 2012 13. marts 2012 Referat fra generalforsamling 2012 13. marts 2012 Helgenæs 15. marts 2012 Referatet er udarbejdet efter notater og bestyrelsens præsentation på generalforsamlingen. Undertegnet blev udpeget på generalforsamlingen

Læs mere

BECH-BRUUN MARKUP VEDTÆGTER. DTF Dansk Telemarketing Forening. Vedtægter side 1 af 11

BECH-BRUUN MARKUP VEDTÆGTER. DTF Dansk Telemarketing Forening. Vedtægter side 1 af 11 BECH-BRUUN MARKUP 06.10.2017 VEDTÆGTER Vedtægter side 1 af 11 INDHOLD Indhold... 2 1. PARAGRAF 1: NAVN OG HJEMSTED... 4 2. PARAGRAF 2: FORMÅL... 4 3. PARAGRAF 3: MEDLEMMER... 5 3.1 Anmodning om optagelse...

Læs mere

Vedtægter for. Cigrés danske nationalkomite

Vedtægter for. Cigrés danske nationalkomite Dok. ansvarlig: JSC Sekretær: - Sagsnr: s2018-038 9. januar 2019 Vedtægter for Cigrés danske nationalkomite 1. Navn, selskabsform og hjemsted 1.1. Cigrés danske nationalkomite er en forening. 1.2. Foreningen

Læs mere

Nørresundby Grundejerforening

Nørresundby Grundejerforening Nørresundby Grundejerforening Generalforsamling Torsdag den. 18.April 2013 i Nørresundby Bank, Torvet, 9400 Nørresundby Generalforsamlingen starter kl. 18.30 ( se dagsordenen på side 4 ) Når generalforsamlingen

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen den 14. juni 2017, kl. 14:00 afholdt ved Restaurant Oven Vande i Fredericia.

Referat fra generalforsamlingen den 14. juni 2017, kl. 14:00 afholdt ved Restaurant Oven Vande i Fredericia. Referat fra generalforsamlingen den 14. juni 2017, kl. 14:00 afholdt ved Restaurant Oven Vande i Fredericia. DAGSORDEN: Pkt. 1: Pkt. 2: Pkt. 3: Pkt. 4: Pkt. 5: Pkt. 6: Pkt. 7: Pkt. 8: Valg af dirigent

Læs mere

Det Danske Saunaselskabs Gamle vedtægter

Det Danske Saunaselskabs Gamle vedtægter Grøn overstregning = tilføjelse/ændring. Gul overstregning = kommentar, som ikke skal med i selve vedtægterne. Rød overstregning = bortfalder. 1 NAVN OG HJEMSTED Det Danske Saunaselskabs Gamle vedtægter

Læs mere

STRANDPARKENS BÅDELAUG, ISHØJ HAVN 2635 ISHØJ. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00.

STRANDPARKENS BÅDELAUG, ISHØJ HAVN 2635 ISHØJ. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00. GENERALFORSAMLINGEN BLEV AFHOLDT I KLUBHUSET Punkt 1 Punkt 2 Valg af dirigent og evt. stemmetællere. Michael Johansson blev valgt som

Læs mere

Vedtægter for Borup Kino

Vedtægter for Borup Kino Vedtægter for Borup Kino INDHOLDSFORTEGNELSE Navn og hjemsted:... 3 Formål... 3 Medlemskab... 3 Hæftelse... 3 Foreningens ledelse:... 4 Bestyrelsen... 4 Arbejdsgrupper:... 5 Administration... 5 Regnskab

Læs mere

Danmarks Jægerforbund Resultat hold 25-05-2014

Danmarks Jægerforbund Resultat hold 25-05-2014 Placering Nr Navn Foreningsnr Foreningsby Skydning Dame Hold Træf Skud Træf Skud 1 6 Sevel Dame 2 102 128 21 Kristina Christensen 2418 Sevel 37 43 23 Kristine Madsen 2409 Sevel 33 42 22 Solveig Madsen

Læs mere

Referat af Generalforsamling Tid: mandag den 14. marts 2016 kl til Sted: Odense Teater, Jernbanegade 21, 5000 Odense.

Referat af Generalforsamling Tid: mandag den 14. marts 2016 kl til Sted: Odense Teater, Jernbanegade 21, 5000 Odense. Dannebrogsgade 31, 1. mf. 1660 København V www.kulturbestyrelser.dk 20. marts 2016 Referat af Generalforsamling Tid: mandag den 14. marts 2016 kl. 17.45 til 19.45. Sted: Odense Teater, Jernbanegade 21,

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Ikast dart klub.

Referat af ordinær generalforsamling i Ikast dart klub. Referat af ordinær generalforsamling i Ikast dart klub. 28 Februar 2018 kl. 1900 1. Valg af dirigent og referent. Per Mortensen blev valgt til dirigent og konstateret at indkaldelsen var rettidige over

Læs mere

1.2 Foreningen skal have hjemsted i region Hovedstaden, Danmark

1.2 Foreningen skal have hjemsted i region Hovedstaden, Danmark Vedtægter for Foreningen Plastic Change 1. Navn og tilhørsforhold 1.1 Foreningens navn er Foreningen Plastic Change 1.2 Foreningen skal have hjemsted i region Hovedstaden, Danmark 1.3 Bestyrelsen kan til

Læs mere

Høringsnotat. Bekendtgørelse om ændring af bekendtgørelse om sikkerhedsgodkendelse og sikkerhedscertifikat på jernbaneområdet

Høringsnotat. Bekendtgørelse om ændring af bekendtgørelse om sikkerhedsgodkendelse og sikkerhedscertifikat på jernbaneområdet Edvard Thomsens Vej 14 2300 København S Telefon Fax 7262 6790 info@tbst.dk www.tbst.dk Høringsnotat Bekendtgørelse om ændring af bekendtgørelse om sikkerhedsgodkendelse og sikkerhedscertifikat på jernbaneområdet

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i Foreningsbutikken torsdag den 27 marts 2014

Referat fra Generalforsamling i Foreningsbutikken torsdag den 27 marts 2014 Referat fra Generalforsamling i Foreningsbutikken torsdag den 27 marts 2014 1. Valg af dirigent og referent 2. Fremlæggelse af medlemsopgørelse og registrering af fremmødte medlemmer 3. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Det store overblik 2015 Raklev (17/4/2015) HOLD TRÆNER TLF MOBIL MAIL

Det store overblik 2015 Raklev (17/4/2015) HOLD TRÆNER TLF MOBIL MAIL jyjs@novonordisk.com, Fodboldudvalg/formand Johnny Jensen 4400 40684574 ditteogjohnny@hotmail.com Fodboldudvalg/kontingent/Næstformand/ Drengeudvalg Peter Thornsen 4400 25144649 thornsen@ka-net.dk Fodboldudvalg/herresenior

Læs mere

Politihjemmeværnets Støtteforening Øst for Storebælt

Politihjemmeværnets Støtteforening Øst for Storebælt 21. maj 2015 Politihjemmeværnets Støtteforening Øst for Storebælt R E F E R A T fra ordinært repræsentantskabsmøde 12. maj 2015 Kl. 1900 Side 1 Til stede var 11 repræsentanter med stemmeret. Heraf 1 dirigent

Læs mere

Referat af DK-TUG Generalforsamling lørdag den 28. september 2002, Datalogisk Institut, Aarhus Universitet

Referat af DK-TUG Generalforsamling lørdag den 28. september 2002, Datalogisk Institut, Aarhus Universitet Referat af DK-TUG Generalforsamling lørdag den 28. september 2002, Side 1/5 Referat af DK-TUG Generalforsamling lørdag den 28. september 2002, Datalogisk Institut, Aarhus Universitet Før selve referatet

Læs mere

Ekstra ordinær generalforsamling.

Ekstra ordinær generalforsamling. FEB 2013 Ekstra ordinær generalforsamling. Hermed indkaldes til ekstra ordinær generalforsamling i FN Museet. Lørdag d. 23. marts 2013 kl. 11.00 i Frøslevlejren i Barak W7. Dagsorden. 1. Valg af dirigent

Læs mere

Efter generalforsamlingen vil der blive serveret sandwiches for deltagere i generalforsamlingen.

Efter generalforsamlingen vil der blive serveret sandwiches for deltagere i generalforsamlingen. Til medlemmerne af Danish Water Forum (udsendt den 11. marts 2016) Hermed indkaldes til Ordinær Generalforsamling i foreningen. Generalforsamlingen afholdes den 27. april 2016 kl. 10.00 hos Vandcenter

Læs mere

1. Ordinær generalforsamling d. 30. april 2014 for Kano og Kajakklubben S8

1. Ordinær generalforsamling d. 30. april 2014 for Kano og Kajakklubben S8 1. Ordinær generalforsamling d. 30. april 2014 for Kano og Kajakklubben S8 Der er 65 medlemmer til stede Formanden Ole Lyd Nielsen byder velkommen 1) valg af dirigent og referent - Kristian (Kiks) er dirigent.

Læs mere

2. Bestyrelsens aflæggelse af årsberetning for det senest forløbne år. 3. Forelæggelse og godkendelse af årsregnskab med påtegning af intern revisor.

2. Bestyrelsens aflæggelse af årsberetning for det senest forløbne år. 3. Forelæggelse og godkendelse af årsregnskab med påtegning af intern revisor. Ordinær generalforsamling Humlebæk Skoles Forældreforening 10. september 2015 År 2015, 10. september, kl. 20.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i Humlebæk Skoles Forældreforening på adressen

Læs mere

Matcher. Stilling. Gruppe H1

Matcher. Stilling. Gruppe H1 Matcher 1 : Køge OK - O-63/NFR/Maribo : 55-64 2 : Køge OK - OK Skærmen Værløse : 66-50 3 : Køge OK - DSR/Fredensborg/Vinderød : 66-47 4 : O-63/NFR/Maribo - OK Skærmen Værløse : 60-47 5 : O-63/NFR/Maribo

Læs mere

VEDTÆGTER. for. foreningen. Private golfbaner NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL. Foreningens navn er Private golfbaner

VEDTÆGTER. for. foreningen. Private golfbaner NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL. Foreningens navn er Private golfbaner VEDTÆGTER for foreningen Private golfbaner NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL 1 Foreningens navn er Private golfbaner Foreningens hjemsted er Hørsholm Kommune. 2 Foreningens formål er at varetage fælles interesser

Læs mere

Klubmesterskab i cykling Brande Motion. Hvis der er fejl og mangler modtager jeg gerne henvendelser/jan Svendsen

Klubmesterskab i cykling Brande Motion. Hvis der er fejl og mangler modtager jeg gerne henvendelser/jan Svendsen Klubmesterskab i cykling Brande Motion. Hvis der er fejl og mangler modtager jeg gerne henvendelser/jan Svendsen Tour de Uhre Rasing/Jens Lyns Mindeløb Vi har ikke resultaterne 1984-89. I 1989 fik løbet

Læs mere

1. Navn, hjemsted og formål. JERNENE er etableret 1999 og hjemmehørende i Brøndby Golfklub, Nybovej 46, 2605 Brøndby.

1. Navn, hjemsted og formål. JERNENE er etableret 1999 og hjemmehørende i Brøndby Golfklub, Nybovej 46, 2605 Brøndby. Vedtægter for Jernene (Herreklubben i Brøndby Golfklub) Revideret og godkendt 4. april 2017 1 Indeks 1. Navn, hjemsted og formål 2. Optagelse 3. Eksklusion 4. Medlemsforpligtigelser 5. Generalforsamling

Læs mere

Referat af: Generalforsamling onsdag d. 16. maj 2018 kl SOSU-Skolen, Vestensborg Allé 78, 4800 Nykøbing F.

Referat af: Generalforsamling onsdag d. 16. maj 2018 kl SOSU-Skolen, Vestensborg Allé 78, 4800 Nykøbing F. Referat af: Generalforsamling onsdag d. 16. maj 2018 kl. 17.00 SOSU-Skolen, Vestensborg Allé 78, 4800 Nykøbing F. 1. Valg af dirigent. Leif Jeppesen. Godkendt af forsamlingen. Lovligt indvarslet. 2. Valg

Læs mere

Vedtægter for Svendborg Broderlaug

Vedtægter for Svendborg Broderlaug 1. Navn og hjemsted 2018. Foreningens navn er Svendborg Broderlaug. Foreningen er stiftet den 18. januar Foreningens hjemsted er Svendborg Kommune. Foreningen er ikke en del af en anden organisation. 2.

Læs mere

Vedtægter for Partnerskab for Termisk Forgasning

Vedtægter for Partnerskab for Termisk Forgasning 1/6 Vedtægter for Partnerskab for Termisk Forgasning 1 Navn Partnerskabets navn er Partnerskab for Termisk Forgasning. Partnerskabet er stiftet som en forening i 2014 og er hjemmehørende i Danmark. 2 Formål

Læs mere

Referat Generalforsamling Stribgårdens Grundejerforening 2007. Generalforsamling den 16. marts 2007

Referat Generalforsamling Stribgårdens Grundejerforening 2007. Generalforsamling den 16. marts 2007 Den ordinære generalforsamling blev indkaldt til afvikling fredag den 16. marts 2007 kl. 19.00 i Strib Sognegård. 1. Dagsordenen: 2. Valg af dirigent 3. Formandens beretning 4. Regnskab 2006 5. Indkomne

Læs mere

John Christensen Jæger Kl. 08: Michael Linde Hey Jæger Kl. 08: Benny Trab Larsen Jæger Kl. 10: Jesper Maibom Jæger Kl.

John Christensen Jæger Kl. 08: Michael Linde Hey Jæger Kl. 08: Benny Trab Larsen Jæger Kl. 10: Jesper Maibom Jæger Kl. Jæger Allan Stigsen Jæger Kl. 12:00 361 Jørgen Nielsen Jæger Kl. 11:15 357 John Christensen Jæger Kl. 08:15 340 Flemming Carlsen Jæger Kl. 10:45 338 Per Jensen Jæger Kl. 10:15 334 Morten Røge Jæger Kl.

Læs mere

Musikkorps Sæby s bestyrelser gennem tiden

Musikkorps Sæby s bestyrelser gennem tiden Musikkorps Sæby s bestyrelser gennem tiden Årstal Bestyrelse Dirigent 1971 Verner Kristensen Formand Harry Sørensen Erling Pilgård Erling Krog Jens Pedersen 1972 Verner Kristensen - Formand Harry Sørensen

Læs mere

E. Fremlæggelse og godkendelse af budget, herunder fastlæggelse af kontingent.

E. Fremlæggelse og godkendelse af budget, herunder fastlæggelse af kontingent. Generalforsamling Psykiatrisk Museum/ MADHouse Middelfart Den 25. marts 2015 Referat fra den ordinære generalforsamling i Dansk Rengøringsteknisk Forening Dagsorden: A. Valg Af dirigent. B. Formandens

Læs mere

Pie. Nr. Navn Alder Klub/Sponsor Lap 1 Lap2 Lap3 Lap 4 Lap 5 Lap 6 Total Status

Pie. Nr. Navn Alder Klub/Sponsor Lap 1 Lap2 Lap3 Lap 4 Lap 5 Lap 6 Total Status Pie. Nr. Navn Alder Klub/Sponsor Lap 1 Lap2 Lap3 Lap 4 Lap 5 Lap 6 Total Status Lap 7 Lap 8 Lap 9 Lap 10 Lap 11 Lap 12 1 117 Rasmus Feldballe 0 Silkeborg 30:09,33 29:28,65 29:29,57 01:29:07,55 IIG 2 102

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i ProVarde (Varde Erhvervs- og Turistråd (VETR»

Referat af ordinær generalforsamling i ProVarde (Varde Erhvervs- og Turistråd (VETR» Referat af ordinær generalforsamling i ProVarde (Varde Erhvervs- og Turistråd (VETR» Dato: 16. april 2015 Sted: Varde Fritidscenter, Lerpøtvej 55, 6800 Varde Dagsorden for generalforsamlingen: 1. Valg

Læs mere

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Haveforeningen Solvangs ordinære generalforsamling blev afholdt den tirsdag den 26. marts 2013 på Stationen i Viborg

Læs mere

Referat af generalforsamling - Fjernvarme Horsens A.m.b.a.

Referat af generalforsamling - Fjernvarme Horsens A.m.b.a. Referat af generalforsamling - Fjernvarme Horsens A.m.b.a. Møde Tid og sted Generalforsamling Mandag, d. 24. oktober 2016, kl. 18:00, Hotel Opus, Horsens Den 24. oktober 2016 kl. 18.00 afholdtes ordinær

Læs mere

Beslutningsreferat fra Dansk El-Forbund Midtjylland stiftelsesgeneralforsamling, afholdt tirsdag den 7. april 2015 Tinghallen, Tingvej 2, Viborg.

Beslutningsreferat fra Dansk El-Forbund Midtjylland stiftelsesgeneralforsamling, afholdt tirsdag den 7. april 2015 Tinghallen, Tingvej 2, Viborg. Beslutningsreferat fra Dansk El-Forbund stiftelsesgeneralforsamling, afholdt tirsdag den 7. april 2015 Tinghallen, Tingvej 2, Viborg. Kl. 20.00, Brian Poulsen Jensen og Peter Kann bød de fremmødte velkommen

Læs mere

Love for Strandlyst Allé s Grundejerforening. Revideret 23.juni 2014

Love for Strandlyst Allé s Grundejerforening. Revideret 23.juni 2014 Love for Strandlyst Allé s Grundejerforening Revideret 23.juni 2014 Love for Strandlyst Allés Grundejerforening 1. Generelt 1.1. Foreningens Navn Foreningens navn er Strandlyst Allé s Grundejerforening

Læs mere

Referat fra generalforsamling på Park Hotel i Middelfart den 28. oktober 2017

Referat fra generalforsamling på Park Hotel i Middelfart den 28. oktober 2017 Referat fra generalforsamling på Park Hotel i Middelfart den 28. oktober 2017 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Formanden, Johs Chr Johansen, bød velkommen og foreslog Advokat Michael Nathan, CPH Lex, som

Læs mere

Referat generalforsamling i Dansk Sportsklatreforbund

Referat generalforsamling i Dansk Sportsklatreforbund Referat generalforsamling i Dansk Sportsklatreforbund Generalforsamling blev afholdt i DGI-Huset i Aarhus d.13 marts 2005. Den skriftlige indkaldelse til klubberne blev udsendt 4/2. Dagsorden: 1. Valg

Læs mere

Vedtægter. for. Foreningen Skagens Venner

Vedtægter. for. Foreningen Skagens Venner Vedtægter for Foreningen Skagens Venner 1 Indholdsfortegnelse Side 1. Foreningens navn, hjemsted, virke og formål 3 2. Medlemskab.. 3 3. Ledelse.. 3 4. Udmeldelse og eksklusion 4 5. Finansiering og kontingent..

Læs mere

RUDER CUP Gyttegaard Golfklub SAMLET RESULTAT. Singler Doubler I alt 36,00 12,00 48,00

RUDER CUP Gyttegaard Golfklub SAMLET RESULTAT. Singler Doubler I alt 36,00 12,00 48,00 RUDER CUP 2018 Gyttegaard Golfklub SAMLET RESULTAT Singler Doubler I alt Jelling 8,50 4,00 12,50 Brande 6,00 2,00 8,00 Give 7,75 2,00 9,75 Gyttegaard 13,75 4,00 17,75 36,00 12,00 48,00 Jonas Poulsen Jelling

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i KMK Københavns MotorbådsKlub KRAFTVÆRKSVEJ KØBENHAVN S, 26. marts 2017

Referat af ordinær generalforsamling i KMK Københavns MotorbådsKlub KRAFTVÆRKSVEJ KØBENHAVN S, 26. marts 2017 Referat af ordinær generalforsamling i KMK Københavns MotorbådsKlub KRAFTVÆRKSVEJ 20 2300 KØBENHAVN S, 26. marts 2017 Generalforsamlingen startede kl. 10:20. Der var 53 medlemmer repræsenteret 1. Valg

Læs mere

Gladsaxe Film- & Videoklub Vedtægter April 2013. Vedtægter for. Stiftet d, 7. februar 1962. Bestyrelsen Side 1/6

Gladsaxe Film- & Videoklub Vedtægter April 2013. Vedtægter for. Stiftet d, 7. februar 1962. Bestyrelsen Side 1/6 Vedtægter for Stiftet d, 7. februar 1962 Bestyrelsen Side 1/6 1 - Navn og hjemsted Foreningens navn er: GLADSAXE FILM- & VIDEOKLUB (GFV) GFV's hjemmeside: www.gfv.dk. GFV har egen ungdomsafdeling Gladsaxe

Læs mere

Veddelev Strands Bådelaug Veddelev d. 4. marts 2013

Veddelev Strands Bådelaug Veddelev d. 4. marts 2013 Veddelev Strands Bådelaug Veddelev d. 4. marts 2013 Der indkaldes til ordinær generalforsamling tirsdag den 19. marts 2013 kl. 19.00 i Klubhuset Dagsorden i henhold til lovene: 1. Valg af dirigent 2. Beretning

Læs mere

Bestyrelsesmøde nr. 87 b (ekstraordinært møde) 13. marts 2017 kl Mødet blev genoptaget den 14. marts kl

Bestyrelsesmøde nr. 87 b (ekstraordinært møde) 13. marts 2017 kl Mødet blev genoptaget den 14. marts kl K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T Københavns Universitets bestyrelse M Ø D E R E F E R A T Å B E N T 4. APRIL 2017 Forum Møde afholdt Sted Referent Bestyrelsesmøde nr. 87 b (ekstraordinært møde)

Læs mere

Danmarks Mikrobiologiske Selskabs generalforsamling den 20. marts 2013. Dagsorden

Danmarks Mikrobiologiske Selskabs generalforsamling den 20. marts 2013. Dagsorden Danmarks Mikrobiologiske Selskabs generalforsamling den 20. marts 2013 Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Beretning om selskabets virksomhed i det forløbne år. 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab

Læs mere

Generalforsamlinger i Dansk Byggeri Hovedstaden og Dansk Byggeri Nordsjælland

Generalforsamlinger i Dansk Byggeri Hovedstaden og Dansk Byggeri Nordsjælland Generalforsamlinger i Dansk Byggeri Hovedstaden og Dansk Byggeri Nordsjælland Torsdag den 8. november 2018 fra kl. 12.00 på KolleKolle, Frederiksborgvej 105, 3500 Værløse Indbydelse til generalforsamling

Læs mere

Hvidovre Lokalhistoriske Selskab

Hvidovre Lokalhistoriske Selskab Hvidovre Lokalhistoriske Selskab Side 1 Indkaldelse til generalforsamling torsdag den 8. marts 2018 kl. 19.00 i Lille Friheden Lille Friheden 1. 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Museumschefens

Læs mere

TRAFIKDAGE PÅ AALBORG UNIVERSITET

TRAFIKDAGE PÅ AALBORG UNIVERSITET TRAFIKDAGE PÅ AALBORG UNIVERSITET Trafikforskningsgruppen, Aalborg Universitet Call for Papers www.trafikdage.dk 23.-24. august 2010 Trafikdage på Aalborg Universitet Trafikforskningsgruppen på Aalborg

Læs mere

Foreningen af mejeriledere og funktionærer Sydjylland.

Foreningen af mejeriledere og funktionærer Sydjylland. MØDEREFERAT Mødedato og tid 28. August 2013 Sted Rødekro-kro Mødedeltagere Fra Emne Ole O. Madsen Generalforsamling i Sydjysk Mejeristforening (FMF), landsdelskreds nr. 4 Bestyrelsen afholdte et lille

Læs mere