Afrapportering for tilskud Lokalforeningspuljen

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Afrapportering for tilskud Lokalforeningspuljen"

Transkript

1 Afrapportering for tilskud Lokalforeningspuljen Al afrapportering vedrørende tildelte midler fra Lokalforeningspuljen skal indsendes elektronisk. Du kan finde link til relevante blanketter og vejledning nedenfor. Tilskuddets størrelse bestemmer, hvordan der skal afrapporteres: Tilskud på eller under kr. Hvis du har modtaget et tilskud på kr. eller derunder, skal du indsende en elektronisk erklæring om, at tilskuddet et anvendt til formålet. Læs vejledning for tilskud på eller under kr. og hent elektronisk erklæring Tilskud over kr. til og med kr. Hvis du har modtaget et tilskud over kr. til og med kr., skal du indsende regnskab og beretning, som er underskrevet af tilskudsmodtager og en regnskabskyndig person. Du kan også vælge at få regnskabet revideret af en revisor. Læs vejledning om tilskud over kr. og hent elektronisk erklæring og skabelon til regnskab. Tilskud over kroner Regnskabet skal være revideret af en statsautoriseret revisor, en registreret revisor eller et revisionsorgan der udfører revision for kommuner eller regioner. Læs vejledning om tilskud på over kr. og hent elektroniske blanketter samt skabeloner til regnskab. Stikprøveregnskaber for tilskud på eller under kroner Hvis du har fået besked om, at du er er udtaget til stikprøve for tilskud på eller under kroner, skal du indsende regnskab med bilagsliste og en beretning for anvendelsen af tilskuddet. Læs vejledning om stikprøveregnskaber og hent skabelon til regnskab.

2 Afrapportering for projekttilskud på kr. eller derunder Hvis du har modtaget et projekttilskud på kr. eller derunder, skal du erklære, at tilskuddet er anvendt fuldt ud til formålet og i overensstemmelse med eventuelle krav i bevillingsbrevet. Når du har indsendt den elektroniske erklæring, vil du modtage en kvittering for indsendelsen på din mailadresse. Du skal ikke foretage dig mere. Du skal dog være opmærksom på, at Dansk Firmaidrætsforbund udtager en andel af tilskudsmodtagerne til stikprøve. Vi kontakter dig, hvis du er udtaget til stikprøve. Erklæringen er en elektronisk blanket, hvor du skal oplyse: Navn og CVR/CPR-nr. Journalnummer (fremgår af bevillingsbrevet) Projekttitel Erklæringen signeres ved indsendelse med NemID Bevilliget og anvendt beløb adresse Hvad vil det sige at afgive en erklæring om anvendelse af tilskuddet? Når du afgiver erklæringen, står du inde for, at tilskuddet er anvendt til det formål, som det er bevilliget til, og at betingelser for anvendelse af tilskuddet er opfyldt. Betingelserne fremgår af bevillingsbrevet. Bemærk, at afgivelse af urigtig erklæring kan straffes efter straffelovens 163. Har du ikke anvendt hele tilskuddet? Du skal skrive i erklæringen, hvor stor del af tilskuddet, som du har anvendt. Hvis du ikke har anvendt hele tilskudsbeløbet, og endnu ikke har fået udbetalt dit tilskud, vil du få udbetalt det anvendte beløb. Hvis du har fået udbetalt hele dit tilskud, men ikke har anvendt det hele, vil du blive bedt om at tilbagebetale den overskydende del af beløbet. Bemærk dog, at Dansk Firmaidrætsforbund ikke kræver overskud på kr. eller derunder tilbagebetalt. Denne procedure er fastlagt for, at de administrative omkostninger ved tilbagebetalingen ikke skal overstige det beløb, der bliver tilbagebetalt. Stikprøve Dansk Firmaidrætsforbund udtager en andel af tilskuddene til stikprøve og beder om et regnskab. Hvis din sag bliver udtaget til stikprøve, får du besked om dette inden for tre uger, efter vi har modtaget din erklæring. Vi vil vejlede dig i, hvordan sådan et regnskab skal se ud, hvis det bliver relevant.

3 Afrapportering for projekttilskud over kr. til og med kr. Hvis du har modtaget et projekttilskud over kr. til og med kr., skal du afrapportere med et regnskab og en beretning (evaluering). Regnskabet og beretningen (evalueringen) skal redegøre for projektets forløb og indfrielsen af de eventuelle krav, der er fastsat i bevillingsbrevet. Regnskabet skal både underskrives af tilskudsmodtager og af en regnskabskyndig person. Regnskab og beretning skal indsendes elektronisk. Når du har indsendt blanketten, vil du automatisk modtage en kvittering for indsendelsen på den mailadresse, du har oplyst i blanketten. Dansk Firmaidrætsforbund vil efterfølgende gennemgå det indsendte, og du vil høre fra os senest 4 uger efter indsendelsen. Inden du går i gang med at udarbejde dit regnskab Hav det budget, som du indsendte med ansøgningen klar. Hvis du senere har fået godkendt et justeret budget, skal du have det klar. Se om der stilles særlige krav til afrapportering i bevillingsbrevet. Det skal indgå i regnskabet eller i beretningen, hvordan disse krav er opfyldt. Obligatorisk skabelon til udarbejdelse af regnskab Regnskabet SKAL udarbejdes i den anviste skabelon og på den tilhørende blanket. Når du har udfyldt den obligatoriske regnskabsskabelon, skal den udskrives, underskrives i hånden, scannes, gemmes på din computer og vedhæftes blanketten sammen med beretningen Regnskabet skal indeholde følgende: Indtægter og udgifter Sammentællinger af både indtægter og udgifter og et samlet resultat Budgetposter fra ansøgningen skal være sammenlignelige med regnskabsposter. To underskrifter med dato: en fra tilskudsmodtager og en fra en regnskabskyndig. Nedenfor findes en vejledning, som skal gives til regnskabskyndig sammen med regnskabet i forbindelse med gennemgangen af regnskabet. Sammen med regnskabet skal der indsendes en beretning om, hvordan tilskuddet er brugt. I beretningen skal der redegøres for følgende: Er projektet udført i overensstemmelse med ansøgningen og det formål tilskuddet er bevilget til Har projektet opfyldt eventuelle særlige mål, der er opsat i bevillingsbrevet Er der ændringer i budgettet fra ansøgningen eller senest godkendte budget Er der ændringer i projektet, som ikke på forhånd var godkendt af Dansk Firmaidrætsforbund Regnskabskyndiges underskrift (se mere nedenfor) Regnskabskyndiges underskrift Når du har udarbejdet og underskrevet regnskabet, skal det tjekkes og underskrives af en regnskabskyndig person. Hvem kan være medunderskriver som regnskabskyndig? Begrebet regnskabskyndig anvendes i bekendtgørelsen som alternativ til revisor. Det er for at give mulighed for at kontrol af regnskaber for tilskud på under kr. kan ske af en ikke faguddannet revisor, da det kan betyde en besparelse af tid og penge for tilskudsmodtager.

4 Der er to karakteristika, der bør være opfyldt for at man kan tale om, at en person kan udfylde rollen som regnskabskyndig: Uafhængighed og kompetence. Uafhængighed vil sige, at den regnskabskyndige/kontrolløren ikke kan være den samme, som underskriver regnskabet eller løser opgaver, som er en del af projektet, herunder bogføringsopgaven. Dvs. at den regnskabskyndige/kontrolløren ikke kan være den samme, som den der har lavet regnskabet. Hensigten er, at det er andre øjne, der gennemgår projektet og at den pågældende med sin underskrift giver en øget sikkerhed for, at der ikke foreligger væsentlige mangler, fejl eller misbrug. Kompetence vil sige, at vedkommende skal have en faglig kompetence til at gennemgå regnskabet i overensstemmelse med god offentlig revisionsskik. Det betyder, at gennemgangen skal ske under iagttagelse af bestemmelserne i 10, stk. 2, dvs. at den regnskabskyndige i et passende omfang skal efterprøve, om: Regnskabet er rigtigt, dvs. uden væsentlige fejl og mangler Tilskudsbetingelserne i bevillingsbrevet er opfyldte Tilskuddet er anvendt efter formålet Tilskudsmodtager har taget skyldige økonomiske hensyn dvs. ageret økonomisk fornuftigt De oplysninger, som tilskudsmodtager har meddelt Kulturministeriet om opfyldelsen af projektets eller aktivitetens formål og mål, er dokumenterede. Det er tilskudsmodtageres ansvar, at den valgte regnskabskyndige opfylder ovenstående krav. Vejledning til den regnskabskyndige Vi har udarbejdet en vejledning, som du som tilskudsmodtager kan vedlægge til den regnskabskyndige, der skal efterprøve regnskabet. Hent vejledningen til den regnskabskyndige.

5 Afrapportering for projekttilskud over kr. Hvis du har modtaget et projekttilskud på over kr., skal du afrapportere med et regnskab samt en beretning. Regnskabet skal være revideret af en statsautoriseret revisor, en registreret revisor eller et revisionsorgan der udfører revision for kommuner eller regioner. Regnskab og beretning skal indsendes elektronisk via denne hjemmeside. Når du har indsendt blanketten, vil du modtage en kvittering for indsendelsen på den mailadresse, du har oplyst i blanketten. Dansk Firmaidrætsforbund vil efterfølgende gennemgå det indsendte, og du vil høre fra os senest 4 uger efter indsendelse. Inden du går i gang med at udarbejde dit regnskab Hav det budget, som du indsendte med ansøgningen klar. Hvis du senere har fået godkendt et justeret budget, skal du have det klar. Se om der stilles særlige krav til afrapportering i bevillingsbrevet. Det skal indgå i regnskabet eller i beretningen, hvordan disse krav er opfyldt. Regnskabet skal indeholde følgende: Indtægter og udgifter Sammentællinger af både indtægter og udgifter og et samlet resultat Budgetposter fra ansøgningen skal være sammenlignelige med regnskabsposter. To underskrifter med dato: en fra tilskudsmodtager og en revisor. Dvs. en statsautoriseret revisor, en registreret revisor eller et revisororgan, der udfører revision for kommuner eller regioner Sammen med regnskabet skal der indsendes en beretning om, hvordan tilskuddet er brugt. I beretningen skal der redegøres for følgende: Hvordan projektet er udført i overensstemmelse med det formål tilskuddet er bevilget til Afrapportering på eventuelle særlige mål, der er opsat i bevillingsbrevet Afvigelser fra senest godkendte budget

Ansøgningsvejledning til støtte til uddannelsesaktiviteter i. i forbindelse med ikkekommerciel lokalradio- og -tvvirksomhed.

Ansøgningsvejledning til støtte til uddannelsesaktiviteter i. i forbindelse med ikkekommerciel lokalradio- og -tvvirksomhed. Radio- og tv-nævnet Efteråret 2015 rtv@kulturstyrelsen.dk Ansøgningsvejledning til støtte til uddannelsesaktiviteter i forbindelse med ikkekommerciel lokalradio- og tvvirksomhed (uddannelsespuljen) Baggrund

Læs mere

Ministeriet for Forskning, Innovation og Videregående Uddannelser. Vilkår for tilskud fra tips- og lottomidler til forskning og forskningsformidling

Ministeriet for Forskning, Innovation og Videregående Uddannelser. Vilkår for tilskud fra tips- og lottomidler til forskning og forskningsformidling Ministeriet for Forskning, Innovation og Videregående Uddannelser Vilkår for tilskud fra tips- og lottomidler til forskning og forskningsformidling Styrelsen for Forskning og Innovation Juni 2012 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Instruks til brug for revisors afgivelse af erklæring vedrørende distributionstilskud til visse periodiske blade og tidsskrifter for 2014/2015.

Instruks til brug for revisors afgivelse af erklæring vedrørende distributionstilskud til visse periodiske blade og tidsskrifter for 2014/2015. Instruks til brug for revisors afgivelse af erklæring vedrørende distributionstilskud til visse periodiske blade og tidsskrifter for 2014/2015. Indholdsfortegnelse Forudsætninger for tilskud og beregning

Læs mere

Tilsagn om tilskud fra DDB s projektpulje 2018 til Aula - ny kanal for læseinspiration

Tilsagn om tilskud fra DDB s projektpulje 2018 til Aula - ny kanal for læseinspiration Herning kommune, Herning Bibliotekerne Østergade 8 7400 Herning Att.: Pernille Schaltz - bibpsc@herning.dk 14. december 2018 Sagsnr: 18/08075 Glenn Leervad-Bjørn glb@slks.dk 3373 3303 Tilsagn om tilskud

Læs mere

BEK nr 1594 af 14/12/2015 (Gældende) Udskriftsdato: 13. august Senere ændringer til forskriften Ingen

BEK nr 1594 af 14/12/2015 (Gældende) Udskriftsdato: 13. august Senere ændringer til forskriften Ingen BEK nr 1594 af 14/12/2015 (Gældende) Udskriftsdato: 13. august 2019 Ministerium: Kulturministeriet Journalnummer: Ministeriet for Børn, Undervisning og Ligestilling, Styrelsen for Undervisning og Kvalitet,

Læs mere

Vejledning om aflæggelse af regnskab og revision af Undervisningsministeriets

Vejledning om aflæggelse af regnskab og revision af Undervisningsministeriets Afdelingen for erhvervsrettet voksenuddannelse Vester Voldgade 123 1552 København K. Tlf. 3392 5600 Fax 3392 5666 E-mail uvm@uvm.dk www.uvm.dk CVR nr. 20-45-30-44 Vejledning om aflæggelse af regnskab og

Læs mere

VEJLEDNING. Til institutioner og foreninger, der modtager både drifts- og projekttilskud. Afrapportering for projektilskud i reviderede årsregnskaber

VEJLEDNING. Til institutioner og foreninger, der modtager både drifts- og projekttilskud. Afrapportering for projektilskud i reviderede årsregnskaber VEJLEDNING Til institutioner og foreninger, der modtager både drifts- og projekttilskud 6. november 2017 Afrapportering for projektilskud i reviderede årsregnskaber Driftsstøttede institutioner mv. på

Læs mere

Ministeriet for By, Bolig og Landdistrikter

Ministeriet for By, Bolig og Landdistrikter Gjern Lokalråd Vagn Brostrup Jensen Teglværksvej 16 8883 Gjern Ministeriet for By, Bolig og Landdistrikter Gammel Mønt 4 1117 København K E-mail puljer@mbbl.dk www.mbbl.dk Dato: 11-03-2015 Pulje : Landdistriktspuljen

Læs mere

Tilsagn om tilskud til projektet Ny Golfbane på Sejerø, j.nr. 1025-187 fra ø-støtteordningen under Landdistriktspuljen, 1. ansøgningsrunde 2015

Tilsagn om tilskud til projektet Ny Golfbane på Sejerø, j.nr. 1025-187 fra ø-støtteordningen under Landdistriktspuljen, 1. ansøgningsrunde 2015 Jens Thomassen Sejerø Golfklub c/o Jens Thomassen Sejerøvej 25 4592 Sejerø Ministeriet for By, Bolig og Landdistrikter Gammel Mønt 4 1117 København K E-mail puljer@mbbl.dk www.mbbl.dk Dato: 20-04-2015

Læs mere

Bekendtgørelse om regnskab og revision m.v. af regnskaber for modtagere af tilskud fra puljer under Social-, Børne- og Integrationsministeriets område

Bekendtgørelse om regnskab og revision m.v. af regnskaber for modtagere af tilskud fra puljer under Social-, Børne- og Integrationsministeriets område Social- og Indenrigsudvalget 2015-16 SOU Alm.del Bilag 13 Offentligt BEK nr 97 af 27/01/2014 (Gældende) Udskriftsdato: 7. oktober 2015 Ministerium: Ministeriet for Børn, Ligestilling, Integration og Sociale

Læs mere

Instruks til brug for revisors afgivelse af erklæring vedrørende distributionstilskud til visse periodiske blade og tidsskrifter for 2020.

Instruks til brug for revisors afgivelse af erklæring vedrørende distributionstilskud til visse periodiske blade og tidsskrifter for 2020. Instruks til brug for revisors afgivelse af erklæring vedrørende distributionstilskud til visse periodiske blade og tidsskrifter for 2020. Indholdsfortegnelse Forudsætninger for tilskud og beregning af

Læs mere

I medfør af tekstanmærkning nr. 200 ad til 21 på finansloven for finansåret 2017 fastsættes:

I medfør af tekstanmærkning nr. 200 ad til 21 på finansloven for finansåret 2017 fastsættes: BEK nr 631 af 02/06/2017 (Gældende) Udskriftsdato: 2. januar 2018 Ministerium: Kulturministeriet Journalnummer: Kulturmin., j.nr. 16/03837 Senere ændringer til forskriften Ingen Bekendtgørelse om tilskud

Læs mere

Instruks til brug for revisors afgivelse af erklæring vedrørende distributionstilskud til visse periodiske blade og tidsskrifter for 2015/2016.

Instruks til brug for revisors afgivelse af erklæring vedrørende distributionstilskud til visse periodiske blade og tidsskrifter for 2015/2016. Instruks til brug for revisors afgivelse af erklæring vedrørende distributionstilskud til visse periodiske blade og tidsskrifter for 2015/2016. Indholdsfortegnelse Forudsætninger for tilskud og beregning

Læs mere

Tilsagn om tilskud til projektet Havnefaciliteter på Hjortø, j.nr. 1025-236 fra ø-støtteordningen under Landdistriktspuljen, 2. ansøgningsrunde 2015

Tilsagn om tilskud til projektet Havnefaciliteter på Hjortø, j.nr. 1025-236 fra ø-støtteordningen under Landdistriktspuljen, 2. ansøgningsrunde 2015 Svendborg Svenborg havn, Færge og Sundfart Hans Søby Jessens Mole 6 5700 Svendborg Tilsagn om tilskud til projektet Havnefaciliteter på Hjortø, j.nr. 1025-236 fra ø-støtteordningen under Landdistriktspuljen,

Læs mere

SKABELON 1. BUDGET- OG REGNSKABSSKEMA: Projekttilskud fra Ministeriet for Børn, Undervisning og Ligestilling

SKABELON 1. BUDGET- OG REGNSKABSSKEMA: Projekttilskud fra Ministeriet for Børn, Undervisning og Ligestilling SKABELON 1. BUDGET- OG REGNSKABSSKEMA: Projekttilskud fra Ministeriet for Børn, Undervisning og Ligestilling Pulje Ansøger/ tilskudsmodtager Projekttitel Kontaktperson ÅBEN SKOLE Næstved Kommune kultur

Læs mere

Ministeriet for By, Bolig og Landdistrikter

Ministeriet for By, Bolig og Landdistrikter Askø Strandvig Grundejerforening Per Skov Madsen Alstrup Strandvej 3 4840 Nørre Alslev Ministeriet for By, Bolig og Landdistrikter Gammel Mønt 4 1117 København K E-mail puljer@mbbl.dk www.mbbl.dk Dato:

Læs mere

Hedensted Kommune Dalbyvej Hedensted

Hedensted Kommune Dalbyvej Hedensted Hedensted Kommune Dalbyvej 45 8722 Hedensted Tilsagn fra puljen 14.62.10.20 til projekt Pulje til ansættelse af en integrations- og beskæftigelsesambassadør, j.nr. 1096-057 Ansøgningen om støtte til projekt

Læs mere

Bekendtgørelse om tilskud til fremme af debat og oplysning i Danmark om Europa

Bekendtgørelse om tilskud til fremme af debat og oplysning i Danmark om Europa BEK nr 632 af 02/06/2017 (Gældende) Udskriftsdato: 22. november 2017 Ministerium: Kulturministeriet Journalnummer: Kulturmin., j.nr. 16/03837 Senere ændringer til forskriften Ingen Bekendtgørelse om tilskud

Læs mere

Retrokonverteringsbevilling

Retrokonverteringsbevilling Retrokonverteringsbevilling Vejledning Ansøgningstermin oktober 2015 Retrokonverterings-bevilling Vejledning Næste ansøgningsfrist 15. oktober 2015 Kulturstyrelsen Biblioteker H.C. Andersens Boulevard

Læs mere

Tilsagn om tilskud fra Landdistriktspuljen 2014 til forsøgsprojektet Aktiviteter i Det ny Kildebo, j.nr

Tilsagn om tilskud fra Landdistriktspuljen 2014 til forsøgsprojektet Aktiviteter i Det ny Kildebo, j.nr Soderup Bylav Mette Dinesen C/O Jens Ulrik Funch Tadrevej 33 4340 Tølløse Ministeriet for By, Bolig og Landdistrikter Gammel Mønt 4 1117 København K E-mail puljer@mbbl.dk www.mbbl.dk Dato: 31-03-2014 Pulje

Læs mere

ANSØGNING OM TILSKUD EFTER LOV OM OFFERFONDEN

ANSØGNING OM TILSKUD EFTER LOV OM OFFERFONDEN ANSØGNING OM TILSKUD EFTER LOV OM OFFERFONDEN Oplysningerne som angives i ansøgningsskemaet lægges til grund ved uddelingen af Offerfondens midler. Det er derfor vigtigt at præsentere projektet/aktiviteten

Læs mere

Revisionsinstruks for tilskud ydet af Miljøstyrelsen.

Revisionsinstruks for tilskud ydet af Miljøstyrelsen. NOTAT Organisation & Jura J.nr. 0411-00072 Den 8. marts 2016 Revisionsinstruks for tilskud ydet af Miljøstyrelsen. For revision af regnskaber på kr. 100.000 eller derover. Denne revisionsinstruks omfatter

Læs mere

U d l æ n d i n g e -, I n t e g r a t i o n s - og B o l i g m i n i s t e r i e t

U d l æ n d i n g e -, I n t e g r a t i o n s - og B o l i g m i n i s t e r i e t U d l æ n d i n g e -, I n t e g r a t i o n s - og B o l i g m i n i s t e r i e t Esbjerg Kommune Jørgen Brun Torvegade 74 6700 Esbjerg Udlændinge-. Integrations- og Boligministeriet Slotsholmsgade 10

Læs mere

Ansøgningen om støtte til projekt Pavillon til midlertidige bolige til flygtninge er imødekommet. Tilskuddet udgør ,00 kr.

Ansøgningen om støtte til projekt Pavillon til midlertidige bolige til flygtninge er imødekommet. Tilskuddet udgør ,00 kr. Ringsted Kommune Susanne Frydenlund Nørregade 100 4100 Ringsted Tilsagn fra puljen 14.52.15.10 Etablering af midlertidige boliger til flygtninge, j.nr.1072-002. Dato: 1-7-2016 Ansøgningen om støtte til

Læs mere

VEJLEDNING VEDR. INDSENDELSE AF ÅRSREGNSKAB Februar 2005

VEJLEDNING VEDR. INDSENDELSE AF ÅRSREGNSKAB Februar 2005 VEJLEDNING VEDR. INDSENDELSE AF ÅRSREGNSKAB Februar 2005 Følgende regler gælder vedr. regnskabsaflæggelse for ikke-kommercielle radio- og tvstationer, som har modtaget tilskud fra Radio- og tv-nævnet i

Læs mere

Retningslinjer 2014 for ansøgning og bevilling af udlodningsmidler til undervisning

Retningslinjer 2014 for ansøgning og bevilling af udlodningsmidler til undervisning Retningslinjer 2014 for ansøgning og bevilling af udlodningsmidler til undervisning Puljesekretariatet Indholdsfortegnelse Indledning... 3 1. Retningslinjer vedrørende ansøgning... 3 1.1. Krav til ansøgninger...

Læs mere

Retrokonverteringsbevilling

Retrokonverteringsbevilling Retrokonverteringsbevilling Vejledning Ansøgningstermin oktober 2012 Retrokonverteringsbevilling Vejledning Ansøgningstermin oktober 2012 11. oktober 2012 Kulturstyrelsen Center for Bibliotek, Medier og

Læs mere

Bekendtgørelse om regnskabsaflæggelse, rapportering og revision vedrørende minister for ligestillings puljemidler m.v.

Bekendtgørelse om regnskabsaflæggelse, rapportering og revision vedrørende minister for ligestillings puljemidler m.v. BEK nr 407 af 26/04/2017 (Gældende) Udskriftsdato: 21. maj 2019 Ministerium: Udenrigsministeriet Journalnummer: Udenrigsmin., Ligestillingsafdelingen, j.nr. 2017-18140. Senere ændringer til forskriften

Læs mere

Ansøgningen om støtte til projekt Roskilde Kommune - Tilskud til midlertidige boliger er imødekommet. Tilskuddet udgør ,00 kr.

Ansøgningen om støtte til projekt Roskilde Kommune - Tilskud til midlertidige boliger er imødekommet. Tilskuddet udgør ,00 kr. Roskilde Kommune Postboks 100 4000 Roskilde Tilsagn fra puljen 14.52.15.10 til projekt Roskilde Kommune - Tilskud til midlertidige boliger, j.nr. 1072-124 Ansøgningen om støtte til projekt Roskilde Kommune

Læs mere

Revisionsinstruks af august 2014 for revision af projekttilskud

Revisionsinstruks af august 2014 for revision af projekttilskud Revisionsinstruks af august 2014 for revision af projekttilskud Nærværende instruks omfatter revisionen af projektregnskaber for projekttilskud under Ministeriet for By, Bolig og Landdistrikter. Instruksen

Læs mere

Selvstyrets bekendtgørelse nr. 2 af 26. januar 2015 om tilskudsformer og tilskudsbetingelser m.v. vedrørende fordeling af midler fra visse spil.

Selvstyrets bekendtgørelse nr. 2 af 26. januar 2015 om tilskudsformer og tilskudsbetingelser m.v. vedrørende fordeling af midler fra visse spil. Selvstyrets bekendtgørelse nr. 2 af 26. januar 2015 om tilskudsformer og tilskudsbetingelser m.v. vedrørende fordeling af midler fra visse spil. I medfør af 8, stk. 1 4 i Inatsisartutlov nr. 10 af 22.

Læs mere

Bekendtgørelse om tilskud til fremme af debat og oplysning i Danmark om Europa

Bekendtgørelse om tilskud til fremme af debat og oplysning i Danmark om Europa BEK nr 200 af 09/03/2011 (Gældende) Udskriftsdato: 29. januar 2017 Ministerium: Kulturministeriet Journalnummer: Undervisningsmin. Uddannelsesstyrelsen, j.nr. 044.84J.261 Senere ændringer til forskriften

Læs mere

Ansøgningen om støtte til projekt Job i fokus for alle er imødekommet. Tilskuddet udgør for 2018 og ,00 kr.

Ansøgningen om støtte til projekt Job i fokus for alle er imødekommet. Tilskuddet udgør for 2018 og ,00 kr. Frederiksberg Kommune Social-, Sundheds- og Arbejdsmarkedsområdet, Rådhuset Smallegade 1 2000 Frederiksberg Tilsagn fra puljen 14.62.10.20 til projekt Job i fokus for alle, j.nr. 1096-015 Ansøgningen om

Læs mere

Bekendtgørelse om regnskabsaflæggelse, rapportering og revision vedrørende Ministeriet for Børn, Undervisning og Ligestillings puljemidler m.v.

Bekendtgørelse om regnskabsaflæggelse, rapportering og revision vedrørende Ministeriet for Børn, Undervisning og Ligestillings puljemidler m.v. Udkast til puljebekendtgørelse: Bekendtgørelse om regnskabsaflæggelse, rapportering og revision vedrørende Ministeriet for Børn, Undervisning og Ligestillings puljemidler m.v. I medfør af tekstanmærkning

Læs mere

Faxe Kommune Center for Familie, Social og Beskæftigelse. Tingvej 7

Faxe Kommune Center for Familie, Social og Beskæftigelse. Tingvej 7 Faxe Kommune Center for Familie, Social og Beskæftigelse Tingvej 7 Tilsagn fra puljen 14.62.10.20 til projekt Pulje til ansættelse af en integrations- og beskæftigelsesambassadør, j.nr. 1096-049 Ansøgningen

Læs mere

Bekendtgørelse om regnskabsaflæggelse, rapportering og revision vedrørende Undervisningsministeriets puljemidler m.v.

Bekendtgørelse om regnskabsaflæggelse, rapportering og revision vedrørende Undervisningsministeriets puljemidler m.v. BEK nr 22 af 11/01/2018 (Gældende) Udskriftsdato: 7. februar 2018 Ministerium: Undervisningsministeriet Journalnummer: Undervisningsmin., Styrelsen for Undervisning og Kvalitet, j.nr. 17/15910 Senere ændringer

Læs mere

Integrationsministeriets krav og retningslinjer til tilskudsmodtagere

Integrationsministeriets krav og retningslinjer til tilskudsmodtagere 2. udgave august 2011 Integrationsministeriets krav og retningslinjer til tilskudsmodtagere Tilskudsmodtagere kan i dette dokument finde krav og retningslinjer i forbindelse med projekttilskud fra Integrationsministeriet.

Læs mere

Tilsagn om tilskud fra Landdistriktspuljen 2014 til forsøgsprojektet Ændrede livsformer i landdistrikterne, j.nr

Tilsagn om tilskud fra Landdistriktspuljen 2014 til forsøgsprojektet Ændrede livsformer i landdistrikterne, j.nr Rebild Kommune og Mariagerfjord Kommune Tina Lauritsen Rasmussen Hobrovej 88 9530 Støvring Ministeriet for By, Bolig og Landdistrikter Gammel Mønt 4 1117 København K E-mail puljer@mbbl.dk www.mbbl.dk Dato:

Læs mere

Er der tvivlsspørgsmål til ovennævnte, kan der rettes henvendelse til undertegnede. Ved venlig hilsen. Annette Madsen

Er der tvivlsspørgsmål til ovennævnte, kan der rettes henvendelse til undertegnede. Ved venlig hilsen. Annette Madsen Holbergsgade 6 DK-1057 København K T +45 7226 9000 F +45 7226 9001 M sum@sum.dk W sum.dk Migrænikerforbundet Postboks 115 2610 Rødovre Dato: 28. september 2015 Enhed: Sundhedsøkonomi Sagsbeh.: SUMAMA Sagsnr.:

Læs mere

Bekendtgørelse om indsamling m.v.

Bekendtgørelse om indsamling m.v. BEK nr 820 af 27/06/2014 (Gældende) Udskriftsdato: 28. juli 2017 Ministerium: Justitsministeriet Journalnummer: Justitsmin., j.nr. 2014-529-0018 Senere ændringer til forskriften Ingen Bekendtgørelse om

Læs mere

Projekter og U-lands-tv-puljen

Projekter og U-lands-tv-puljen November 2014 D A N I D A S O P L Y S N I N G S B E V I L L I N G Retningslinier for ydelse af tilskud til oplysningsvirksomhed i Danmark om udviklingslandene, udviklingsproblemer og udviklingssamarbejde

Læs mere

Bekendtgørelse om ansøgningspuljen til landsdækkende frivillige sociale organisationer

Bekendtgørelse om ansøgningspuljen til landsdækkende frivillige sociale organisationer BEK nr 362 af 26/04/2018 (Gældende) Udskriftsdato: 2. maj 2018 Ministerium: Børne- og Socialministeriet Journalnummer: Børne- og Socialmin., Socialstyrelsen, j.nr. 2018-633 Senere ændringer til forskriften

Læs mere

Kræftens Bekæmpelse Att.: Peter Dalum Strandboulevarden København Ø

Kræftens Bekæmpelse Att.: Peter Dalum Strandboulevarden København Ø Holbergsgade 6 DK-1057 København K T +45 7226 9000 F +45 7226 9001 M sum@sum.dk W sum.dk Kræftens Bekæmpelse Att.: Peter Dalum Strandboulevarden 49 2100 København Ø Dato: 18. september 2014 Enhed: Primær

Læs mere

Lovtidende A. Bekendtgørelse om ansøgningspuljen til frivilligt socialt arbejde

Lovtidende A. Bekendtgørelse om ansøgningspuljen til frivilligt socialt arbejde Lovtidende A Bekendtgørelse om ansøgningspuljen til frivilligt socialt arbejde I medfør af tekstanmærkning nr. 111 til 15 i finansloven for finansåret 2017 fastsættes: Kapitel 1 Anvendelsesområde og formål

Læs mere

Regnskabs- og revisionsbestemmelser. for det folkeoplysende foreningsarbejde & folkeoplysende voksenundervisning

Regnskabs- og revisionsbestemmelser. for det folkeoplysende foreningsarbejde & folkeoplysende voksenundervisning Regnskabs- og revisionsbestemmelser for det folkeoplysende foreningsarbejde & folkeoplysende voksenundervisning Indhold Regnskabs- og revisionsbestemmelser... 3 Bestemmelser gældende for alle tilskud...

Læs mere

CONCERTO COPENHAGEN, CVR-NR Til BDO Statsautoriseret revisionsaktieselskab, København V LEDELSENS REGNSKA BSERKLÆRING VEDRØRENDE ÅRSREGNS

CONCERTO COPENHAGEN, CVR-NR Til BDO Statsautoriseret revisionsaktieselskab, København V LEDELSENS REGNSKA BSERKLÆRING VEDRØRENDE ÅRSREGNS CONCERTO COPENHAGEN, CVR-NR. 14 28 00 30 Til BDO Statsautoriseret revisionsaktieselskab, København V LEDELSENS REGNSKA BSERKLÆRING VEDRØRENDE ÅRSREGNSKA BET FOR 2017 OG OPGØRELSE AF SKATT EPLIGTIG INDKOMST

Læs mere

Ansøgningen om støtte til projekt Flygtninge direkte i job - i brancher med flaskehalse er imødekommet.

Ansøgningen om støtte til projekt Flygtninge direkte i job - i brancher med flaskehalse er imødekommet. Randers Kommune Ole Andersen Jobcenter Regimentvej 10 8930 Randers NØ Tilsagn fra puljen 14.62.09.10 Målrettet beskæftigelsesindsats til projekt Flygtninge direkte i job - i brancher med flaskehalse, j.nr.1071-005.

Læs mere

Bekendtgørelse om administration af tilskud fra puljer under Arbejdsmarkedsstyrelsens og Styrelsen for Fastholdelse og Rekrutterings områder

Bekendtgørelse om administration af tilskud fra puljer under Arbejdsmarkedsstyrelsens og Styrelsen for Fastholdelse og Rekrutterings områder BEK nr 1173 af 08/10/2013 (Gældende) Udskriftsdato: 22. juni 2016 Ministerium: Beskæftigelsesministeriet Journalnummer: Beskæftigelsesmin., Arbejdsmarkedsstyrelsen, j.nr. 2013-0001985 Senere ændringer

Læs mere

Ansøgningen om støtte til projekt En aktiv start på vej til job er imødekommet.

Ansøgningen om støtte til projekt En aktiv start på vej til job er imødekommet. Rebild Kommune Susanne Nielsen Hobrovej 110 9530 Støvring Tilsagn fra puljen 14.62.09.10 Målrettet beskæftigelsesindsats til projekt En aktiv start på vej til job, j.nr.1071-024. Dato: 4. juli 2016 Ansøgningen

Læs mere

22. maj 2006. Instruks om regnskab og revision for tilskud til drift administreret af. Kunststyrelsen

22. maj 2006. Instruks om regnskab og revision for tilskud til drift administreret af. Kunststyrelsen 22. maj 2006 Instruks om regnskab og revision for tilskud til drift administreret af Kunststyrelsen I medfør af Lov nr. 230 af 2. april 2003 om Kunstrådet samt Teaterloven, jf. LBK nr. 1003 af 29. november

Læs mere

Bekendtgørelse om handicappuljen

Bekendtgørelse om handicappuljen BEK nr 214 af 02/03/2017 (Gældende) Udskriftsdato: 6. marts 2017 Ministerium: Børne- og Socialministeriet Journalnummer: Børne- og Socialmin., Socialstyrelsen, j.nr. 2016-9789 Senere ændringer til forskriften

Læs mere

Ansøgningen om støtte til projekt Integrationsmentor med fokus på beskæftigelse er imødekommet. Tilskuddet udgør kr.

Ansøgningen om støtte til projekt Integrationsmentor med fokus på beskæftigelse er imødekommet. Tilskuddet udgør kr. Næstved Kommune Rebecca Helqvist Jernbanegade 12 4700 Næstved Tilsagn fra puljen 14.69.01.60 til projekt Integrationsmentor med fokus på beskæftigelse, j.nr. 1047-007 Ansøgningen om støtte til projekt

Læs mere

I. Indledning. II. Stillingtagen til ansøgninger til puljen.

I. Indledning. II. Stillingtagen til ansøgninger til puljen. Tilsagnsskrivelse vedrørende ansøgninger om statsligt tilskud fra Ministeriet for Sundhed og Forebyggelses pulje til styrket genoptræning og rehabilitering af personer med erhvervet hjerneskade i perioden

Læs mere

Ansøgningen om støtte til projekt Holdbart match - flere frivillige og kompetente integrationsmentorer er imødekommet. Tilskuddet udgør kr.

Ansøgningen om støtte til projekt Holdbart match - flere frivillige og kompetente integrationsmentorer er imødekommet. Tilskuddet udgør kr. Sorø kommune Kenneth Damsgaard Hyde Rådhusvej 8 4180 Sorø Tilsagn fra puljen 14.69.01.60 til projekt Holdbart match - flere frivillige og kompetente integrationsmentorer, j.nr. 1047-006 Ansøgningen om

Læs mere

Ansøgningen om støtte til projekt Klare mål til job er imødekommet. Tilskuddet udgør kr.

Ansøgningen om støtte til projekt Klare mål til job er imødekommet. Tilskuddet udgør kr. Rudersdal Kommune Charlotte Wieth-Klitgaard Stationsvej 36 2840 Holte Tilsagn fra puljen 14.62.09.20 til projekt Klare mål til job, j.nr. 1077-011 Dato: 22-12-2016 Ansøgningen om støtte til projekt Klare

Læs mere

Bekendtgørelse om ansøgningspuljen til særlige sociale formål

Bekendtgørelse om ansøgningspuljen til særlige sociale formål BEK nr 628 af 20/06/2019 (Gældende) Udskriftsdato: 26. juni 2019 Ministerium: Børne- og Socialministeriet Journalnummer: Børne- og Socialmin., Socialstyrelsen, j. nr. 2019-2615 Senere ændringer til forskriften

Læs mere

Retningslinier for tilskudsforvaltning

Retningslinier for tilskudsforvaltning Bilag 7 Retningslinier for tilskudsforvaltning Instruks vedrørende udførelsen af revisionsopgaver i forbindelse med private organisationers forvaltning af tilskud til enkeltprojekter mv. i udviklingslande

Læs mere

Lovtidende A. I medfør af tekstanmærkning nr. 111 ad til 15 på finansloven for finansåret 2017 fastsættes:

Lovtidende A. I medfør af tekstanmærkning nr. 111 ad til 15 på finansloven for finansåret 2017 fastsættes: Lovtidende A Bekendtgørelse om ansøgningspuljen til forskning og udvikling i forbindelse med Diplomuddannelsen på børne- og ungeområdet og Master i udsatte børn og unge (MBU) I medfør af tekstanmærkning

Læs mere

Er der tvivlsspørgsmål til ovennævnte, kan der rettes henvendelse til undertegnede. Ved venlig hilsen. Annette Madsen

Er der tvivlsspørgsmål til ovennævnte, kan der rettes henvendelse til undertegnede. Ved venlig hilsen. Annette Madsen Holbergsgade 6 DK-1057 København K T +45 7226 9000 F +45 7226 9001 M sum@sum.dk W sum.dk Migrænikerforbundet Postboks 115 2610 Rødovre Dato: 02. juli 2014 Enhed: Sundhedsøkonomi Sagsbeh.: SUMAMA Sags nr.:

Læs mere

Lokalforeningspuljen i Dansk Firmaidrætsforbund

Lokalforeningspuljen i Dansk Firmaidrætsforbund Lokalforeningspuljen i Dansk Firmaidrætsforbund Baggrund Lokalforeningspuljen er oprettet i henhold til politisk aftale 27. januar 2017 samt som et resultat af Finansloven 2018 på baggrund af nedlæggelse

Læs mere

Bekendtgørelse om ansøgningspuljen til grundfinansiering af etablerede frivilligcentre

Bekendtgørelse om ansøgningspuljen til grundfinansiering af etablerede frivilligcentre Bekendtgørelse om ansøgningspuljen til grundfinansiering af etablerede frivilligcentre I medfør af tekstanmærkning nr. 111 til 15 i finansloven for finansåret 2017 fastsættes: Kapitel 1 Anvendelsesområde

Læs mere

Bekendtgørelse om ansøgningspuljen til terapeutisk bistand til forældre til børn med handicap

Bekendtgørelse om ansøgningspuljen til terapeutisk bistand til forældre til børn med handicap BEK nr 155 af 07/02/2017 (Gældende) Udskriftsdato: 15. februar 2017 Ministerium: Børne- og Socialministeriet Journalnummer: Børne- og Socialmin., Socialstyrelsen, j. nr. 2016-9666 Senere ændringer til

Læs mere

Bekendtgørelse om ansøgningspuljen til specialiserede tilbud målrettet udsatte grønlændere i Danmark

Bekendtgørelse om ansøgningspuljen til specialiserede tilbud målrettet udsatte grønlændere i Danmark BEK nr 962 af 12/07/2017 (Gældende) Udskriftsdato: 26. november 2017 Ministerium: Børne- og Socialministeriet Journalnummer: Børne- og Socialmin. Socialstyrelsen, j.nr. 2017-6054 Senere ændringer til forskriften

Læs mere

Bekendtgørelse om ansøgningspuljen til tilskud til frivillige landsdækkende foreningers uddeling af julehjælp

Bekendtgørelse om ansøgningspuljen til tilskud til frivillige landsdækkende foreningers uddeling af julehjælp BEK nr 951 af 06/07/2017 (Gældende) Udskriftsdato: 7. juli 2017 Ministerium: Børne- og Socialministeriet Journalnummer: Børne- og Socialmin., Socialstyrelsen, j.nr. 2017-6223 Senere ændringer til forskriften

Læs mere

Lovtidende A. Bekendtgørelse om ansøgningspuljen til særlige sociale formål

Lovtidende A. Bekendtgørelse om ansøgningspuljen til særlige sociale formål Lovtidende A Bekendtgørelse om ansøgningspuljen til særlige sociale formål I medfør af 22, stk. 3, i lov nr. 1532 af 19. december 2017 om udlodning af overskud og udbytte fra lotteri fastsættes efter bemyndigelse

Læs mere

Lovtidende A. Bekendtgørelse om ansøgningspuljen til styrket dokumentation af lovende social praksis

Lovtidende A. Bekendtgørelse om ansøgningspuljen til styrket dokumentation af lovende social praksis Lovtidende A Bekendtgørelse om ansøgningspuljen til styrket dokumentation af lovende social praksis I medfør af tekstanmærkning nr. 111 til 15 i finansloven for finansåret 2017 fastsættes: Kapitel 1 Anvendelsesområde

Læs mere

Betingelser for tilskudsmodtager

Betingelser for tilskudsmodtager Socialstyrelsen Center for Økonomi og Tilskudsforvaltning Jan. 2016 Betingelser for tilskudsmodtager I dette bilag beskrives de generelle regler og betingelser, der gælder for tilskud fra Socialstyrelsen.

Læs mere

Vedrørende ansøgning om tilskud fra Aktivitetspuljen, Ministeriet for Sundhed og Forebyggelse, tips- og lottomidler 2013.

Vedrørende ansøgning om tilskud fra Aktivitetspuljen, Ministeriet for Sundhed og Forebyggelse, tips- og lottomidler 2013. Holbergsgade 6 DK-1057 København K T +45 7226 9000 F +45 7226 9001 M sum@sum.dk W sum.dk Migrænikerforbundet Postboks 115 2610 Rødovre Dato: 5. juli 2013 Enhed: Sundhedsøkonomi Sagsbeh.: SUMAMA Sags nr.:

Læs mere

Bekendtgørelse om ansøgningspuljen om støtte til etablering af midlertidige nødovernatningstilbud

Bekendtgørelse om ansøgningspuljen om støtte til etablering af midlertidige nødovernatningstilbud BEK nr 621 af 18/06/2019 (Gældende) Udskriftsdato: 19. juni 2019 Ministerium: Børne- og Socialministeriet Journalnummer: Børne- og Socialmin. Socialstyrelsen, j.nr.2019-3979 Senere ændringer til forskriften

Læs mere

Bekendtgørelse om ansøgningspuljen til etablering af nye frivilligcentre

Bekendtgørelse om ansøgningspuljen til etablering af nye frivilligcentre BEK nr 42 af 11/01/2017 (Gældende) Udskriftsdato: 12. januar 2017 Ministerium: Børne- og Socialministeriet Journalnummer: Børne- og Socialmin., Socialstyrelsen, j.nr. 1470-0001 Senere ændringer til forskriften

Læs mere

Bekendtgørelse om ansøgningspuljen til bistand til borgere der ikke selv er i stand til at klage

Bekendtgørelse om ansøgningspuljen til bistand til borgere der ikke selv er i stand til at klage BEK nr 863 af 25/06/2018 (Gældende) Udskriftsdato: 29. juni 2018 Ministerium: Børne- og Socialministeriet Journalnummer: Børne- og Socialmin., Socialstyrelsen, j.nr. 2018-581 Senere ændringer til forskriften

Læs mere

Danskernes Digitale Bibliotek, midler til fremme af DDB

Danskernes Digitale Bibliotek, midler til fremme af DDB Danskernes Digitale Bibliotek, midler til fremme af DDB Vejledning, august 2013 Indledning Denne vejledning gælder for Danskernes Digitale Biblioteks (DDB) midler til fremme af DDB. Vejledningen offentliggøres

Læs mere

Retningslinjer 2012 for ansøgning og bevilling af tipsog lottomidler til undervisning

Retningslinjer 2012 for ansøgning og bevilling af tipsog lottomidler til undervisning Retningslinjer 2012 for ansøgning og bevilling af tipsog lottomidler til undervisning Tips- og lottosekretariatet Indholdsfortegnelse Indledning... 3 1. Retningslinjer vedrørende ansøgning... 3 1.1. Krav

Læs mere

Bekendtgørelse om økonomiske og administrative forhold for modtagere af driftstilskud fra Kulturministeriet

Bekendtgørelse om økonomiske og administrative forhold for modtagere af driftstilskud fra Kulturministeriet Til forsiden af retsinformation.dk BEK nr 1701 af 21/12/2010 Gældende Offentliggørelsesdato: 29-12-2010 Kulturministeriet Vis mere... Senere ændringer til forskriften Lovgivning forskriften vedrører LOV

Læs mere

Ansøgningen om støtte til projekt Helhedsorienteret indsats til udsatte etniske minoritetsforældre er imødekommet. Tilskuddet udgør kr.

Ansøgningen om støtte til projekt Helhedsorienteret indsats til udsatte etniske minoritetsforældre er imødekommet. Tilskuddet udgør kr. Holstebro Kommune Aase Espersen Kirkestræde 11 7500 Holstebro Tilsagn fra puljen 14.62.06.10 til projekt Helhedsorienteret indsats til udsatte etniske minoritetsforældre, j.nr. 1059-023 Ansøgningen om

Læs mere

Lovtidende A Udgivet den 5. juli Bekendtgørelse om ansøgningspuljen til etablering af midlertidige nødovernatningstilbud

Lovtidende A Udgivet den 5. juli Bekendtgørelse om ansøgningspuljen til etablering af midlertidige nødovernatningstilbud Lovtidende A 2017 Udgivet den 5. juli 2017 4. juli 2017. Nr. 936. Bekendtgørelse om ansøgningspuljen til etablering af midlertidige nødovernatningstilbud I medfør af tekstanmærkning nr. 111 ad 15.75.21.

Læs mere

Lovtidende A. Bekendtgørelse om ansøgningspuljen til forløbsprogram for mennesker med psykiske lidelser

Lovtidende A. Bekendtgørelse om ansøgningspuljen til forløbsprogram for mennesker med psykiske lidelser Lovtidende A Bekendtgørelse om ansøgningspuljen til forløbsprogram for mennesker med psykiske lidelser I medfør af tekstanmærkning nr. 111 ad 15.75.75 til 15 på finansloven for finansåret 2016 fastsættes

Læs mere

SeaSide Jazz Club, Frederikssund, ansøger hermed om tilskud fra Kulturpuljen.

SeaSide Jazz Club, Frederikssund, ansøger hermed om tilskud fra Kulturpuljen. 5402C61050 L;;* 0 SeaSide 0,11 FREDERIKSSUND www.seasidejazzclub.dk Frederikssund Kommune Kultur og Fritid Rådhuset Torvet 2 3600 Frederikssund. Ansøgning. Skibby d. 15/3 2015 SeaSide Jazz Club, Frederikssund,

Læs mere

Bekendtgørelse om ansøgningspuljen til ung under eget tag - støtte til unge hjemløse

Bekendtgørelse om ansøgningspuljen til ung under eget tag - støtte til unge hjemløse BEK nr 629 af 25/06/2019 (Gældende) Udskriftsdato: 26. juni 2019 Ministerium: Børne- og Socialministeriet Journalnummer: Børne- og Socialmin., Socialstyrelsen, j.nr. 2019-5393 Senere ændringer til forskriften

Læs mere

Retningslinjer for tilskud fra Mangfoldighedspuljen

Retningslinjer for tilskud fra Mangfoldighedspuljen Retningslinjer for tilskud fra Mangfoldighedspuljen 1. Formål: Med vedtagelse af Finansloven for 2019 er der etableret en pulje på 2,9 mio. kr. årligt (2019) til integrationsindsatser mv. på folkehøjskoler,

Læs mere

Ansøgning og administration af bevilling til tegnsprogstolkning

Ansøgning og administration af bevilling til tegnsprogstolkning VEJLEDNING Ansøgning og administration af bevilling til tegnsprogstolkning Denne vejledning retter sig til borgere og virksomheder, der ønsker at søge om bevilling til tegnsprogstolkning. Bevillingerne

Læs mere

Lovtidende A. Bekendtgørelse om ansøgningspuljen til landsdækkende frivillige sociale organisationer

Lovtidende A. Bekendtgørelse om ansøgningspuljen til landsdækkende frivillige sociale organisationer Lovtidende A Bekendtgørelse om ansøgningspuljen til landsdækkende frivillige sociale organisationer I medfør af 07.18.19. til 7 på finansloven for finansåret 2018 og 7 i lov nr. 1532 af 19. december 2017

Læs mere

Bevillinger under kr Nærværende instruks omfatter revisionen af projektregnskaber. Kommune eller andre kommunale revisionsorganer.

Bevillinger under kr Nærværende instruks omfatter revisionen af projektregnskaber. Kommune eller andre kommunale revisionsorganer. Notat Revisionsinstruks af januar 2016 for revision af projekttilskud Nærværende instruks omfatter revisionen af projektregnskaber for projekttilskud under Styrelsen for International Rekruttering og Integration.

Læs mere

Manual for ansøgning om midler via Social- og Integrationsministeriets puljeportal

Manual for ansøgning om midler via Social- og Integrationsministeriets puljeportal Manual for ansøgning om midler via Social- og Integrationsministeriets puljeportal 1. Log ind på portalen Du skal begynde med at logge ind på portalen ved hjælp af NemID. Det gør du ved at vælge Login

Læs mere

Du kan bestille en NemId medarbejdersignatur ved at følge dette link: https://www.nets.eu/dkda/løsninger/nemid/medarbejdersignatur.

Du kan bestille en NemId medarbejdersignatur ved at følge dette link: https://www.nets.eu/dkda/løsninger/nemid/medarbejdersignatur. 1. Log ind på portalen Du skal begynde med at logge ind på portalen ved hjælp af NemID. Det gør du ved at vælge Login øverst på portalens forside. Hvis din organisation eller virksomhed er CVR-registreret,

Læs mere

Lovtidende A. Bekendtgørelse om ansøgningspuljen til afprøvning af metoden, Klub Penalhus

Lovtidende A. Bekendtgørelse om ansøgningspuljen til afprøvning af metoden, Klub Penalhus Lovtidende A Bekendtgørelse om ansøgningspuljen til afprøvning af metoden, Klub Penalhus I medfør af tekstanmærkning nr. 111 til 15 i finansloven for finansåret 2016 fastsættes: Afsnit Kapitel 1 Anvendelsesområde

Læs mere

Bekendtgørelse om ansøgningspuljen til nye veje til aktiviteter og ledsagelse for personer med handicap

Bekendtgørelse om ansøgningspuljen til nye veje til aktiviteter og ledsagelse for personer med handicap BEK nr 151 af 07/02/2017 (Gældende) Udskriftsdato: 9. februar 2017 Ministerium: Børne- og Socialministeriet Journalnummer: Børne- og Socialmin., Socialstyrelsen, j.nr. 2016-9480 Senere ændringer til forskriften

Læs mere

ANSØGNINGSSKEMA VEDR. AKTIVITETSTILSKUD. Afleveringsfrist den 15. februar

ANSØGNINGSSKEMA VEDR. AKTIVITETSTILSKUD. Afleveringsfrist den 15. februar KULTUR OG FRITID ANSØGNINGSSKEMA VEDR. AKTIVITETSTILSKUD Foreningens navn Foreningens CVR/SE-nummer: Afleveringsfrist den 15. februar Mailadresse: rusr@odsherred.dk Obs! Ansøgningsskemaet kan desuden fremsendes

Læs mere

Lovtidende A. Bekendtgørelse om ansøgningspuljen til netværk til anbragte børn og plejefamilier

Lovtidende A. Bekendtgørelse om ansøgningspuljen til netværk til anbragte børn og plejefamilier Lovtidende A Bekendtgørelse om ansøgningspuljen til netværk til anbragte børn og plejefamilier I medfør af tekstanmærkning nr. 111 ad 15.75.15. til 15 på finansloven for finansåret 2018 fastsættes efter

Læs mere

Lovtidende A. Bekendtgørelse om ansøgningspuljen til social investeringspulje på hjemløseområdet

Lovtidende A. Bekendtgørelse om ansøgningspuljen til social investeringspulje på hjemløseområdet Lovtidende A Bekendtgørelse om ansøgningspuljen til social investeringspulje på hjemløseområdet I medfør af tekstanmærkning nr. 111 ad 15.75.46. til 15 på finansloven for finansåret 2018 fastsættes efter

Læs mere

Bekendtgørelse om ansøgningspuljen til udviklingsstøtte til projekter for mennesker med handicap, særligt socialt udsatte og til integrationsprojekter

Bekendtgørelse om ansøgningspuljen til udviklingsstøtte til projekter for mennesker med handicap, særligt socialt udsatte og til integrationsprojekter BEK nr 1151 af 05/09/2016 (Gældende) Udskriftsdato: 6. september 2016 Ministerium: Social- og Indenrigsministeriet Journalnummer: Social- og Indenrigsmin., j.nr. 4480-0001 Senere ændringer til forskriften

Læs mere

Bekendtgørelse om ansøgningspuljen til social investeringspulje om støtte til borgere i langvarig hjemløshed

Bekendtgørelse om ansøgningspuljen til social investeringspulje om støtte til borgere i langvarig hjemløshed BEK nr 398 af 01/05/2018 (Gældende) Udskriftsdato: 3. maj 2018 Ministerium: Børne- og Socialministeriet Journalnummer: Børne- og Socialmin., Socialstyrelsen, j.nr. 2018-2143 Senere ændringer til forskriften

Læs mere

Lovtidende A. Bekendtgørelse om ansøgningspuljen til udviklingsstøtte til projekter målrettet socialt udsatte grupper

Lovtidende A. Bekendtgørelse om ansøgningspuljen til udviklingsstøtte til projekter målrettet socialt udsatte grupper Lovtidende A Bekendtgørelse om ansøgningspuljen til udviklingsstøtte til projekter målrettet socialt udsatte grupper I medfør af tekstanmærkning nr. 111 ad 15.75.75. til 15 på finansloven for finansåret

Læs mere

Ballerup Kommune Rådhuset, Hold-an Vej Ballerup Tilskud fra puljen til inklusion 2017

Ballerup Kommune Rådhuset, Hold-an Vej Ballerup Tilskud fra puljen til inklusion 2017 Ballerup Kommune Rådhuset, Hold-an Vej 7 2750 Ballerup Tilskud fra puljen til inklusion 2017 Ballerup Kommune har fremsendt en ansøgning om tilskud fra puljen til inklusion 2017: Projektnummer: 139666

Læs mere

Tilskud fra Ministeriet for Børn, Ligestilling, Integration og Sociale Forhold vedr. puljen Løft af Ældreområdet FL

Tilskud fra Ministeriet for Børn, Ligestilling, Integration og Sociale Forhold vedr. puljen Løft af Ældreområdet FL Varde Kommune Erik Buhl Nielsen Bytoften 2 6800 Varde Tilskud fra Ministeriet for Børn, Ligestilling, Integration og Sociale Forhold vedr. puljen Løft af Ældreområdet FL 15.75.05.10 Ansøgningen om støtte

Læs mere

Såfremt der er tvivlsspørgsmål til ovennævnte, kan der rettes henvendelse til undertegnede.

Såfremt der er tvivlsspørgsmål til ovennævnte, kan der rettes henvendelse til undertegnede. Holbergsgade 6 DK-1057 København K T +45 7226 9000 F +45 7226 9001 M kda@sum.dk W sum.dk Herning Kommune Torvet 5 7400 Herning Att. Søren Kristensen, ssbsc@herning.dk Dato: 7. maj 2018 Sagsbeh.: DEPKDA

Læs mere

Bekendtgørelse om ansøgningspuljen til åbne rådgivningstilbud til psykisk sårbare unge

Bekendtgørelse om ansøgningspuljen til åbne rådgivningstilbud til psykisk sårbare unge BEK nr 414 af 27/04/2017 (Gældende) Udskriftsdato: 1. maj 2017 Ministerium: Børne- og Socialministeriet Journalnummer: Børne- og Socialmin., Socialstyrelsen, j.nr. 2016-8283 Senere ændringer til forskriften

Læs mere

Bekendtgørelse om ansøgningspuljen til afprøvning af metoden Klub Penalhus

Bekendtgørelse om ansøgningspuljen til afprøvning af metoden Klub Penalhus BEK nr 1242 af 13/10/2016 (Gældende) Udskriftsdato: 17. oktober 2016 Ministerium: Social- og Indenrigsministeriet Journalnummer: Social- og Indenrigsmin., Socialstyrelsen, j.nr. 550-0002 Senere ændringer

Læs mere

Bekendtgørelse om ansøgningspuljen til afprøvning af metoder til forebyggelse af rocker- og banderekruttering

Bekendtgørelse om ansøgningspuljen til afprøvning af metoder til forebyggelse af rocker- og banderekruttering BEK nr 1150 af 05/09/2016 (Gældende) Udskriftsdato: 6. september 2016 Ministerium: Social- og Indenrigsministeriet Journalnummer: Social- og Indenrigsmin., j.nr. 4720-0001 Senere ændringer til forskriften

Læs mere