Møde den: 30. maj 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Referat

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Møde den: 30. maj 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Referat"

Transkript

1 Møde den: 30. maj 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Referat Til stede: Digital Design og Informationsvidenskab VIP: Morten Breinbjerg (pkt. 1-6) Dramaturgi og Musikvidenskab VIP: Mads Krogh Engelsk VIP: Ushma Chauhan Jacobsen Kunsthistorie, Æstetik & Kultur, Museologi VIP: Mette Marie Zacher Sørensen (suppleant) Studerende: Nadia Brandt (suppleant) Lingvistik, Kognitionsvidenskab og Semiotik VIP: Ethan Weed Studerende: Litteraturhistorie og Retorik VIP: Tore Rye Andersen Studerende: Peter Ejsing Andreasen Medievidenskab og Journalistik VIP: Pia Majbritt Jensen Studerende: Søren Lange Pedersen Nordisk Sprog og litteratur og Oplevelsesøkonomi VIP: Inger Schoonderbeek Hansen Studerende: Kristine Kold Vestergaard Strandsby Tysk og Romanske Sprog VIP: Katja Gorbahn Studienævnsbetjening og uddannelseskvalitet (SNUK) Mette Olesen Dato: 6. juni 2018 Ref: Meol Side 1/11 Observatører: Afdelingsledere: Jakob Isak Nielsen Andre: Prodekan for uddannelse Niels Overgaard Lehmann (pkt. 2), Henrik Kaare Nielsen KÆM, Trine Sanddal Jeppesen, SNUK (til pkt. 4), Inger Drivsholm Schytter, VEST, Uddannelseskonsulent Katharina Juhl Haslund, Mette Olesen, SNUK/ref. Afbud: Sissel Xenia Reese Hansen, Lea Balling Schmidt, Ane Hejlskov Larsen, Yasmin Ben-Kisos, Frederik Thielke Mølgaard, Anne Porskrog Boisen, Cecilie Sabroe Nielsen og studieleder Lars Kiel Bertelsen Uddannelseskvalitet og studienævnsbetjening (SNUK), AR Aarhus Universitet Tåsingegade Aarhus C Tlf.: Fax: hum@au.dk

2 1. Godkendelse af dagsorden Side 2/11 2. Projektorienterede forløb (drøftelsespunkt) 3. Opfølgning på referat 4. Indkomne sager (beslutningspunkt) 4.1 Dispensationssag vedr. ansøgning om dispensation til 4. prøveforsøg 5. Godkendelse af undervisnings- og eksamensplan for efterår og vinter 2018 (beslutningspunkt og drøftelse) 5.1 Indstilling fra uddannelsesnævnenes drøftelser omkring undervisning- og eksamensplan for efterår og vinter Studienævnets godkendelse af undervisnings- og eksamensplaner for efterår og vinter Drøftelse af processen med godkendelse af undervisnings- og eksamensplaner 6. Godkendelse af fagbeskrivelse for internationaliseringsvalgfag (IV fag) (beslutningspunkt) 7. Status og erfaringer vedr. specialeforberedende forløb (orientering) semester i forhold til tilvalg og BA projekt (drøftelsespunkt) 9. Undervisnings- og eksamensperioder 2019/2020 og 2020/2021 (drøftelsespunkt) 10. Forslag fra Uddannelsesnævnene til de kommende møder (beslutningspunkt) 10.1 Hvilke punkter bør snarest behandles af studienævnet? 10.2 Er der punkter, der er blevet uaktuelle og som kan tages af listen? 10.3 Er der nye punkter fra uddannelsesnævnene? 11. Brug af betalt korrektur ved opgaveskrivning (drøftelsespunkt) 12. Meddelelser 12.1 Meddelelser til og fra Studieleder 12.2 Meddelelser til og fra Studienævnsformand og næstformand 12.3 Meddelelser fra Uddannelsesnævnene 12.4 Meddelelser fra SNUK 12.5 Meddelelser til og fra VEST 13. Evt.

3 1. Godkendelse af dagsorden Studienævnet godkendte dagsorden til dagens møde. Side 3/11 2. Projektorienterede forløb (drøftelsespunkt) Prodekan for uddannelse, Niels Overgaard Lehmann deltog under dette punkt, hvor studienævnet drøftede, hvordan de rammer, der er beskrevet i notatet Kvalitetssikring af projektorienterede forløb på Arts kan udmøntes. Niels Overgaard Lehmann indledte med at sige, at en bekendtgørelsesændring havde gjort, at det var nødvendigt at gøre en indsats for at kvalitetssikre de projektorienterede forløb på AU og dermed også på Arts. I forhold til dagens drøftelse gav prodekanen udtryk for, at det ikke gælder om at ændre på formuleringerne i notatet, men om, hvad man kan gøre med formuleringerne. De forskellige praksisser, der allerede eksisterer, skal kunne rummes inden for rammen for projektorienterede forløb. I forhold til projektaftalen blev det nævnt, at der ikke er særskilt plads til at beskrive de opgaver, de studerende skal løse på praktikstederne. Det problem kan løses, og Niels Overgaard Lehmann opfordrede til at sende et eksempel ind til SNUK, så det kan blive rettet til. Der er problemer med formuleringen: Det forventes, at projektværten løbende holder statusmøder med den studerende, og at der afholdes midtvejsevaluering og slutevaluering og spørgsmålet er, om dette er et krav på Arts. Derudover kunne tiltaleformen i de efterfølgende sætninger, der indledes med Det forventes. og Den studerende må ikke. overvejes. Der er en arbejdstidsproblematik i forhold til den vejledning, som VIP erne skal levere. Dette vil blive behandlet i fakultetsledelsen snarest muligt. Også arbejdsbelastning for projektkoordinatorer i forhold til udviklingsdelen vil blive inddraget her. Der blev gjort opmærksom på, at der bør være sammenhæng i forhold til studieordningerne f.eks. omkring de studerendes arbejdstid. Prodekanen gjorde opmærksom på, at formuleringerne omkring arbejdstid skal opfattes som vejledende. Nogle steder er der en særlig praksis omkring projektorienterede forløb, og her vil man gerne bruge så meget af det, der fungerer, som muligt. Prodekanen vil gerne tage imod og gennemse beskrivelser af praksis og give tilbagemelding i forhold til udmøntningen af notatet.

4 Notatet er et forsøg på at kunne rumme forskellige praksis er samtidig med, at der skal være en kvalitetssikring indbygget. Det har været nødvendigt over for projektværterne at gøre opmærksom på, at forløbene er en del af et uddannelsesforløb. Der kan være udfordringer i forhold til at få projektværterne til at indgå som beskrevet, og dette skal evalueres efterfølgende. Side 4/11 I forhold til evalueringen hos projektværterne vil der blive udarbejdet spørgsmål, der hvis overhovedet muligt - vil blive forelagt studienævnet. Der blev givet udtryk for, at der med fordel kunne gives plads til 1-2 spørgsmål, som kunne vælges af de respektive fagligheder. Det blev også nævnt, at projektperioden med fordel kunne inddrage december også. I den forbindelse blev der peget på, at studienævnet i april besluttede at anbefale, at det skal være fleksibelt i forhold til december måned mht. dato for afslutning af projektorienteret forløb. Studieleder fik samtidig mandat til i samarbejde med SNUK at finde frem til en formulering, der kan sættes ind i projektaftalen og på hjemmesiden i stedet for den nuværende. Det er muligt at bruge flere typer af projektaftaler i øjeblikket det er først fra 2019, at det kun er den nye projektaftale, der kan bruges. 3. Opfølgning på referat Studienævnet fulgte op på referatet fra IKK SN-mødet den (Godkendt den ). Der var opfølgning til punkterne nedenfor: 4. Evalueringsrapporter efteråret 2017 Studieleders evalueringsnotat behandles under pkt Projektorienteret forløb. Niels Overgaard Lehmanns deltagelse blev aftalt på mødet i april og i perioden siden da, har SNUK besvaret henvendelser vedr. projektorienteret forløb. 4. Indkomne sager (beslutningspunkt) Studienævnsformanden indledte med at sige, at behandling af dispensationssager er forbeholdt studienævnsmedlemmer. 4.1 Dispensationssag vedr. ansøgning om dispensation til 4. prøveforsøg Studiekoordinator Trine Sanddal Jeppesen forelagde sagen, hvor en studerende har bedt om et 4. eksamensforsøg. Sagen var videresendt til studienævnet, fordi Forretningsudvalget ikke fandt, at den studerende havde dokumentet, at der havde været tale om et usædvanligt forhold i forbindelse med et af de tidligere prøveforsøg og dermed ikke kunne indstille til dispensation. Studienævnet drøftede sagen.

5 Det blev foreslået at sende den studerende endnu et brev med tydelig angivelse af, at konsekvenserne, hvis der ikke fremsendes yderligere dokumentation, vil være, at der ikke kan dispenseres, og at den studerende dermed står til udmeldelse fra universitetet. Hvis ikke der indsendes yderligere dokumentation får den studerende afslag på ansøgningen om 4. eksamensforsøg. Hvis der indsendes yderligere dokumentation, genbehandles sagen i forretningsudvalget på baggrund af dette. Side 5/11 Studienævnet stemte om dette forslag. Der var 13 stemmeberettigede. For forslaget stemte 8 Imod forslaget stemte 5 Forslaget var dermed vedtaget og Trine Sandal Jeppesen går videre med dette. 5. Godkendelse af undervisnings- og eksamensplan for efterår og vinter 2018 (beslutningspunkt og drøftelse) 5.1 Indstilling fra uddannelsesnævnenes drøftelser omkring undervisningog eksamensplan for efterår og vinter 2018 Alle uddannelsesnævn indstillede undervisnings- og eksamensplanlægningen for efterår og vinter 2018 til godkendelse. Der var nedenstående bemærkninger fra uddannelsesnævnene til undervisnings- og eksamensplanen / planlægningen: UN Nordisk sprog og litteratur og oplevelsesøkonomi (NOØ): Det er besværligt med ændringer efter at planen er meldt ud. Der er et ønske om bedre kommunikation med fagmiljøerne. UN Litteraturhistorie og Retorik (LITRET): Vedr. beslutningen omkring ikke at lægge eksaminer i december: administrationen bør ikke uden at inddrage UN træffe beslutninger som at undlade at lægge eksaminer i december. UN Tysk og Romanske sprog (Tyskrom): Betegnelsen forelæsning bør ændres ellers forventer de studerende en forelæsning ud fra en administrativ betegnelse. Studienævnet foreslog i stedet, at der indføres betegnelser som fællesundervisning (og holdundervisning ). Fra SNUK blev der gjort opmærksom på, at ordet forelæsning kommer fra det administrative system, hvor der er begrænsede valgmuligheder. Der kan evt. ønskes andre betegnelser, men der er tale om et AU system, så det skal afklares bredt på hele AU. SNUK vil følge op på dette og levere en oversigt over mulighederne.

6 Det er ikke hensigtsmæssigt, at eksamensplanen udgives for tidligt, så der ændres i planen efter at den er udgivet. Det er vigtigt, at de studerende skal kunne stole på datoerne, og der skal kunne allokeres censorer. Omvendt er de studerende interesserede i at få eksamensdatoer så tidligt, som muligt. Side 6/11 Undervisnings- og eksamensplanen bør ikke lægges så stramt, at der ikke er plads til erstatningstimer o.l. Der bør være plads til arrangementer som kapsejlads og Danmarks største fredagsbar. I forhold til kapsejlads blev det oplyst, at den muligvis fremover komme til at ligge uden for hverdagene sandsynligvis på en lørdag. Det er vigtigt, at der bliver taget hensyn til udlandsophold. En bemærkning fra UN Kunsthistorie, Æstetik & Kultur, Museologi (KÆM) om det hensigtsmæssige i, at forårssemestret starter en mandag, blev henvist til behandling under pkt. 9 vedr. undervisnings- og eksamensperioder. 5.2 Studienævnets godkendelse af undervisnings- og eksamensplaner for efterår og vinter 2018 Studienævnets beslutning: På baggrund af indstillinger fra uddannelsesnævnene godkendte studienævnet undervisnings- og eksamensplan for efterår og vinter Studienævnet kommunikerer bemærkninger vedr. undervisnings- og eksamensplanlægninger til relevante modtagere. 5.3 Drøftelse af processen med godkendelse af undervisnings- og eksamensplaner Det kom i forbindelse med drøftelsen frem, at der er forskel på, hvornår de forskellige afdelinger og dermed UN - har modtaget undervisnings- og eksamensplaner. Drøftelsen i UN er dog ikke nødvendigvis på baggrund af de konkrete planer, idet det er den samlede undervisnings- og eksamensplan eller planlægning, der behandles. Fra engelsk blev der givet udtryk for, at drøftelserne har hjulpet på forståelsen af planlægningen og i forhold til koordinationen mellem underviserne og de forskellige fag. På DRAMUS er det aftalt, at UN får skemaerne til gennemsyn samtidig med underviserne.

7 6. Godkendelse af fagbeskrivelse for internationaliseringsvalgfag (IV fag) (beslutningspunkt) Studienævnet behandlede fagbeskrivelse for internaliseringsvalgfag (IV-fag). Skabelonen bruges til beskrivelse af forslag til IV-fag. Side 7/11 Det blev nævnt, at prøveformen portfolio kan indeholde såvel skriftlige som mundtlige elementer og kan bestå af opgaver, der laves undervejs og evt. efterfølgende refleksion Det blev problematiseret, at det humanistiske betones stærkt i skabelonen i forhold til det samfundsfaglige og det internationale. Dette er et problem for nogle fagmiljøer. Det blev aftalt, at yderligere kommentarer og konkrete forslag kan sendes til studienævnssekretæren, der sammen med bemærkningerne fra mødet vil sende dem videre til arbejdsgruppen. Studienævnets beslutning Studienævnet besluttede, at udsætte godkendelsen af skabelonen til næste møde, hvor bemærkningerne vil være indarbejdet. 7. Status og erfaringer vedr. specialeforberedende forløb (orientering) I studieleders fravær orienterede uddannelseskonsulent Katharina Juhl Haslund om status og erfaringer vedr. specialeforberedende forløb og oplyste blandt andet, at fra efteråret er der specialeforberedende forløb på alle KA uddannelser. Studieleder opfordrer til at evaluere forløbene samlet efter første gennemløb og studienævnet drøftede den form, dette kunne gøres under. Der blev talt for en åben workshop for at få de studerende og de undervisere, der står for forløbene med i evalueringen. Katharina Juhl Haslund går videre med dette studienævnet vil gerne inddrages i planlægningen semester i forhold til tilvalg og BA projekt (drøftelsespunkt) SN-formanden indledte punktet med at lægge op til, at studienævnet delte erfaringer vedr. koordinering, kompetencer og samlæsning vedr. tilvalg. Fra KÆM uddannelsesnævn blev der givet udtryk for, at tilvalget har fyldt for meget, så der ikke har været tilstrækkelig plads til BA projekt.

8 På Medievidenskab fungerer tilvalg ok. Der er mulighed for at skrive BA projekt færdigt før tilvalgseksaminerne. Der er stor forskel fra fag til fag mht. belastningen. Det blev foreslået at lægge op til, at der kun er én tilvalgseksamen. Fra SNUK blev der gjort opmærksom på, at dette allerede er en del af planen efter uddannelseseftersynet. Det blev nævnt, at det kan give ekstra pres på 6. semester, hvis den ene eksamen på tilvalg 5. semester er bestået/ikke bestået. Side 8/11 Samlæsning kan være uegalt i forhold til 1) det faglige niveau og 2) forskellige typer af studerende. På Medievidenskab og journalistik er der ikke samlæsning. Fra de studerende blev der gjort opmærksom på, at selvom det forsøges at differentiere mellem de studerende, kan det ødelægges af, at underviserne sætter for meget stof på, fordi der ikke er opmærksomhed på samlæsningen eller på koordination. Der ligger et ansvar på studievejlederne i forhold til vejledning omkring valg af tilvalg i forhold til hovedstudie og gymnasierettede kombinationer. Der er nye retningslinjer for sidefagsvejledning, der angiver perspektiver og udfordringer i de fagkombinationer, den studerende overvejer. Der blev gjort opmærksom på, at der ikke må vejledes imod bestemte fag, der f.eks. opleves at have en stor arbejdsbelastning. I stedet skal ses på arbejdsbelastningen, der i øvrigt er svær at måle. På BA+KA tilvalg skal der opnås rigtig mange kompetencer. Det skal indgå i overvejelserne, når økonomiske betragtninger peger i retning af nødvendigheden af samlæsning. Der kan være problemer i forhold til, hvor eksaminerne placeres. Det kan koordineres i forhold til IKK, men hvis de studerende har tilvalg på andre institutter, kan der være eksaminer, der ligger samtidig med f.eks. BA-projektet. Det blev nævnt, at det ikke kun handler om, hvor eksaminerne ligger, men også, at der er plads til at skrive BA-projektet i løbet af semestret. Det er vigtigt, at BA-projektet forberedes og sættes i gang i god tid. På Medievidenskab er der et fag forbundet med BA-projektet. Det kan være et problem, hvis de studerende kun fokuserer på BA-projekt, der heller ikke må fylde for meget. Konkluderende blev det nævnt, at det, der kan gøres nu, er i UN at italesætte arbejdsbelastning og eksamensplacering. Det er vigtigt, at der koordineres og arbejdes med samlæsning og med at adressere forskellige grupper af studerende med forskellige forudsætninger og ECTS-belastninger. Efter referatets godkendelse videreformidles drøftelsen til UFA og dekanatet.

9 9. Undervisnings- og eksamensperioder 2019/2020 og 2020/2021 (drøftelsespunkt) Studienævnet kommenterede udkast til undervisnings- og eksamensperioder 20189/2020 og 2020/2021. Side 9/11 Fra UN KÆM blev nævnt, at det er hensigtsmæssigt, at forårssemestret starter en mandag. Det blev også nævnt, at der er inkonsistens mellem, hvornår undervisningsperioden starter i foråret (1. februar) og i efteråret (mandag i den uge, den 1. september forekommer). Der blev udtrykt bekymring omkring, at der ikke er nok uger i forårssemestret, og gjort opmærksom på, at de to semestre er uegale. I foråret går 1. maj og grundlovsdag fra og der er 3 dage i påsken, hvor det ikke er hensigtsmæssigt at placere undervisning. Det bør fremgå, hvis disse dage er decideret undervisningsfri. Det blev nævnt, om det var en mulighed at slutte forårssemestret en uge senere, men også, at det påvirker eksamensperioden. Måske kan der tages højde for situationen i afdelingsledernes planlægning og problematikken kan drøftes i UN i forbindelse med behandling af eksamensplaner. Der blev endelig gjort opmærksom på, at reeksamensperioden ligger i den sidste ferieuge ifølge feriematricen. Studienævnets bemærkninger sendes efter referatets godkendelse til uddannelseschefen. 10. Forslag fra Uddannelsesnævnene til de kommende møder (beslutningspunkt) 10.1 Hvilke punkter bør snarest behandles af studienævnet? Der blev på mødet ikke fremhævet punkter fra listen Er der punkter, der er blevet uaktuelle og som kan tages af listen? Tilvalg tages af listen. Samtidig oprettes BA-projekt som et punkt for sig Er der nye punkter fra uddannelsesnævnene? Databeskyttelsesregler håndtering af data i forbindelse med eksamensopgaver og forskning.

10 11. Brug af betalt korrektur ved opgaveskrivning (drøftelsespunkt) I forbindelse med IKK's ledelsesmøde har afdelingsledere på et formøde drøftet den på nogle uddannelser omfattende og udvidede korrekturlæsning, som nogle studerende enten betaler sig fra eller får udført på anden vis. Studienævnet blev orienteret om problematikken og drøftede denne. Side 10/11 Det blev nævnt, at der fra venner og familie ofte bliver givet en eller anden form for hjælp til studerende, og at studerende opfordres til at hjælpe hinanden med at læse opgaver igennem. Der kan være en social slagside i sagen, i forhold til det økonomiske, og en ulighed i forhold til, at nogle studerende ikke har venner eller familie, der kan hjælpe. Det bliver nævnt, at der derfor er tale om en gråzone. Der ligger dog mange problemer med henblik på mulig eksamenssnyd. Det gælder for eksempel, når sproglig korrekthed indgår i bedømmelsen eller når skriftlig sprogfærdighed skal bedømmes. For sprogfagene er det derfor et problem, at stedprøverne er blevet afskaffet. Her har man valgt ikke længere at give karakter i skriftlig sprogfærdighed. 12. Meddelelser 12.1 Meddelelser til og fra Studieleder Oversigt over klager Pga. afbud fra studieleder blev dette udsat til næste studienævnsmøde. Studieleders evalueringsnotat IKK E17 Uddannelseskonsulent Katharina Juhl Haslund forelagde studieleder evalueringsnotat og nævnte SN fokuspunkterne Meddelelser til og fra Studienævnsformand og næstformand SN-formand Katja Gorbahn orienterede om en sag om forlængelse af maksimal studietid. I forbindelse med sagen har der været en drøftelse af, hvad et usædvanligt forhold egentlig er. Studieportalen er blevet rettet til, så den vejledningstekst, der nu står, bruger formuleringer fra styrelsesafgørelser konkret, at Et usædvanligt forhold er noget, der rammer den enkelte, og som ikke er hyppigt eller sædvanligt forekommende blandt studerende. Katja Gorbahn orienterede også om, at arbejdstiden for VIP erne i forhold til deltagelse i SN-arbejdet nu er på plads som nedenfor: Forpersoner for de 3 store SN: 400 timer pr. år 60 timer pr. år til VIP-medlemmer af FU. Hvis dette VIP-medlem også er SN-forperson, skal forpersonen altså have 460 timer pr. år. VIP medlem af SN 75 timer pr. år.

11 De nye normer vil være gældende med tilbagevirkende kraft fra 1. september Side 11/11 Katja Gorbahn går videre med at undersøge i forhold til timenormer for deltagelse i UN-arbejdet Meddelelser fra Uddannelsesnævnene 12.4 Meddelelser fra SNUK 12.5 Meddelelser til og fra VEST Inger Drivsholm Schytter fra VEST orienterede om den nye mailpolitik på Arts Studier, hvor der kun skrives til AU mailadresser og om, hvad GDPR problematikken (General Data Protection Regulation) har betydet for vejledningen. Det blev besluttet, at GDPR problematikken (General Data Protection Regulation) tages op på næste SN-møde. 13. Evt.

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 30. maj 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 30. maj 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Møde den: 30. maj 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden kl. 9 til 9.05 2. Projektorienterede forløb (drøftelsespunkt) kl. 9.05 til 9.30 3.

Læs mere

Møde den: 21. februar 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Referat

Møde den: 21. februar 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Referat Møde den: 21. februar 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Referat Til stede: Digital Design og Informationsvidenskab VIP: Morten Breinbjerg Studerende: Frederik Thielke Mølgaard

Læs mere

Møde den: 31. oktober 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Referat

Møde den: 31. oktober 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Referat Møde den: 31. oktober 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Referat Til stede: Digital Design og Informationsvidenskab VIP: Morten Breinbjerg Dramaturgi og Musikvidenskab VIP:

Læs mere

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den 27. juni 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den 27. juni 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Møde den 27. juni 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden kl. 9 til 9.05 2. Opfølgning på referat kl. 9.05 til 9.10 3. Indkomne sager 4. Handleplaner

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT

AARHUS UNIVERSITET REFERAT Møde den: 6. december 2017 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde REFERAT Til stede: Jakob Isak Nielsen, Morten Breinbjerg, Thomas Rosendal Nielsen, Ane Hejlskov Larsen, Tore Rye Andersen,

Læs mere

Møde den: 28. november 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Referat

Møde den: 28. november 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Referat Møde den: 8. november 018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Referat Til stede: Digital Design og Informationsvidenskab VIP: Morten Breinbjerg Studerende: Frederik Thielke Mølgaard

Læs mere

Møde den: 26. september 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Referat

Møde den: 26. september 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Referat Møde den: 26. september 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Referat Til stede: Digital Design og Informationsvidenskab VIP: Morten Breinbjerg Studerende: Frederik Thielke Mølgaard

Læs mere

Referat AARHUS UNIVERSITET

Referat AARHUS UNIVERSITET Møde den: 21. marts 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Til stede: Digital Design og Informationsvidenskab VIP: Morten Breinbjerg Studerende: Frederik Thielke Mølgaard Dramaturgi

Læs mere

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 23. januar 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 23. januar 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Møde den: 23. januar 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Dagsorden 1. Navnerunde og kort orientering om studienævnets arbejde kl. 9 til kl. 9.10 1.1 Velkommen og navnerunde 1.2

Læs mere

Møde den: 12. december Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Referat

Møde den: 12. december Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Referat Møde den: 2. december Lokale 366, Bygning 48, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Referat Til stede: Digital Design og Informationsvidenskab VIP: Morten Breinbjerg Studerende: Frederik Thielke Mølgaard Dramaturgi

Læs mere

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 25. april 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 25. april 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Møde den: 25. april 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden kl. 9 til 9.05 2. Transformation af profilfagene på Arts (drøftelsespunkt) kl. 9.05

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 24. april 2019 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde. Referat

AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 24. april 2019 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde. Referat Møde den: 24. april 2019 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Digital Design og Informationsvidenskab VIP: Lone Koefoed Hansen Studerende: Anna Brynskov Dramaturgi og Musikvidenskab

Læs mere

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 26. juni 2019 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 26. juni 2019 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Møde den: 26. juni 2019 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden kl. 13 til 13.05 2. Opfølgning på referat kl. 13.05 til 13.15 3. Indkomne sager 4.

Læs mere

Møde den: 25. april 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Referat

Møde den: 25. april 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Referat Møde den: 25. april 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Referat Til stede: Digital Design og Informationsvidenskab Studerende: Frederik Thielke Mølgaard Dramaturgi og Musikvidenskab

Læs mere

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 21. marts 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 21. marts 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Møde den: 21. marts 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Dagsorden 1. Opfølgning på referat og godkendelse af dagsorden 2. Planlægning: Samarbejde mellem UVA/EKA, afdelingsledere,

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 13. december 2017 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 13. december 2017 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Møde den: 13. december 2017 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde REFERAT Til stede: Morten Breinbjerg, Ane Hejlskov Larsen, Tore Rye Andersen, Jody W. Pennington, Inger Schoonderbeek

Læs mere

Referat AARHUS UNIVERSITET

Referat AARHUS UNIVERSITET Møde den: 27. juni 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Til stede: Digital Design og Informationsvidenskab VIP: Morten Breinbjerg Dramaturgi og Musikvidenskab VIP: Mads Krogh

Læs mere

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 31. januar 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 31. januar 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Møde den: 31. januar 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Dagsorden 1. Opfølgning på referat og godkendelse af dagsorden 2. Indkomne sager 2.1 Dispensationssag vedr. ansøgning

Læs mere

Møde den: 27. marts 2019 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Referat

Møde den: 27. marts 2019 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Referat Møde den: 27. marts 2019 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Referat Digital Design og Informationsvidenskab VIP: Lone Koefoed Hansen Studerende: Anna Brynskov Dramaturgi og Musikvidenskab

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 29. november 2017 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 29. november 2017 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde REFERAT Møde den: 29. november 2017 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Til stede: Jakob Isak Nielsen, Thomas Rosendal Nielsen, Ane Hejlskov Larsen, Tore Rye Andersen, Jody W. Pennington,

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 29. maj 2019 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde. Referat

AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 29. maj 2019 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde. Referat Møde den: 29. maj 2019 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Referat Digital Design og Informationsvidenskab VIP: Lone Koefoed Hansen Studerende: Frederik Thielke Mølgaard (suppleant)

Læs mere

Bilag 1. Mødetype: Studienævnsmøde Teologi. Mødeleder: Ulrik Nissen Referent: Susanne Vork Svendsen Dato: 14. november 2016 Varighed:

Bilag 1. Mødetype: Studienævnsmøde Teologi. Mødeleder: Ulrik Nissen Referent: Susanne Vork Svendsen Dato: 14. november 2016 Varighed: Mødetype: Studienævnsmøde Teologi Mødeleder: Ulrik Nissen Referent: Susanne Vork Svendsen Dato: 14. november 2016 Varighed: 14.15 16.00 Tilstedeværende: Ulrik Nissen (studienævnsformand), Jakob Engberg,

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: , kl Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: , kl Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Møde den: 22.02.2017, kl. 8.30-12.00 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde REFERAT Til stede: Jakob Isak Nielsen, Morten Breinbjerg, Thomas Rosendal Nielsen, Ane Hejlskov Larsen, Tore

Læs mere

Referat af 5. møde i Det Juridiske Fagstudienævn. Tid: 20. juni 2016, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147

Referat af 5. møde i Det Juridiske Fagstudienævn. Tid: 20. juni 2016, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Referat af 5. møde i Det Juridiske Fagstudienævn Tid: 20. juni 2016, kl. 13-15 Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Det Juridiske Fagstudienævn Til stede Professor Jørgen Albæk Jensen (studieleder

Læs mere

1. Personsager 2. Opfølgning på dumpeprocent i PA 3. Nye bøger i Anatomi 4. Orientering fra Studieleder 5. Eventuelt

1. Personsager 2. Opfølgning på dumpeprocent i PA 3. Nye bøger i Anatomi 4. Orientering fra Studieleder 5. Eventuelt Møde den: 19. september 2016 kl. 15.30 i Det Odontologiske Studienævn REFERAT Deltagere medlemmer: Eva Karring, Jes Halfdan Nielsen, Irene Dige, Helle Tolboe, Marie Hauge Mårtensson, Louise Trap, Maren

Læs mere

2. Meddelelser 2.1 Nyt fra studienævnet: Udkast til 2017-studieordningens kompetenceprofil skal godkendes på Studienævnsmødet den 16. december 2016.

2. Meddelelser 2.1 Nyt fra studienævnet: Udkast til 2017-studieordningens kompetenceprofil skal godkendes på Studienævnsmødet den 16. december 2016. Møde den: 7. december 2016 D 120 Uddannelsesnævn Pædagogisk psykologi Referat Til stede: Charlotte Mathiassen, Poul Nissen, Dorte Kousholt, Simon Nørby, Iram Khawaja (suppleant), Anne Maj Nielsen (afdelingsleder),

Læs mere

Fraværende: Dorte Kousholt, Lene Myong, Iram Khawaja (suppleant), Tea Berg Skailand, Lene Mejer Frederiksen

Fraværende: Dorte Kousholt, Lene Myong, Iram Khawaja (suppleant), Tea Berg Skailand, Lene Mejer Frederiksen Møde den: 23. oktober 2015 A 011 Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi Referat Til stede: Charlotte Mathiassen, Simon Nørby, Kristine Kousholt, Anne Maj Nielsen (afdelingsleder), Tanja Louise Rasmussen,

Læs mere

Mødetype: Studienævnsmøde Teologi Ordinært møde

Mødetype: Studienævnsmøde Teologi Ordinært møde Mødetype: Studienævnsmøde Teologi Ordinært møde Mødeleder: Ulrik Nissen Referent: Susanne Vork Dato: 30. marts 2017 Varighed: 13.00 15.30 Tilstedeværende: Ulrik Nissen (studienævnsformand), René Falkenberg,

Læs mere

Model for uddannelsesevaluering på Arts

Model for uddannelsesevaluering på Arts Notat Model for uddannelsesevaluering på Arts Som en del af kvalitetssikringsarbejdet gennemføres såvel uddannelsesevalueringer som årlige statusser. Formålet med uddannelsesevalueringen er at identificere

Læs mere

Mødetype: Studienævnsmøde Teologi Ordinært møde. Fraværende med afbud: Jeppe N. Stokholm (uddannelseskonsulent)

Mødetype: Studienævnsmøde Teologi Ordinært møde. Fraværende med afbud: Jeppe N. Stokholm (uddannelseskonsulent) Mødetype: Studienævnsmøde Teologi Ordinært møde Mødeleder: Ulrik Nissen Referent: Susanne Vork Dato: 14. november 2017 Varighed: 14.00 16.00 Tilstedeværende: Ulrik Nissen (studienævnsformand), Jakob Engberg,

Læs mere

Studienævnsmøde den 27. juni Studienævnet Engerom. Forum. Møde afholdt: 27. juni Sted: Anne Kjølby. Referent:

Studienævnsmøde den 27. juni Studienævnet Engerom. Forum. Møde afholdt: 27. juni Sted: Anne Kjølby. Referent: I N S T I T U T F O R E N G E L S K, G E R M A N S K O G R O M A N S K K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Studienævnsmøde den 27. juni 2012 M Ø D E R E F E R A T 27. JUNI 2012 Forum Studienævnet

Læs mere

Fraværende: Dorte Kousholt, Lene Mejer Frederiksen, Signe Marie Hinge (studievejleder)

Fraværende: Dorte Kousholt, Lene Mejer Frederiksen, Signe Marie Hinge (studievejleder) Møde den: 13. november 2015 D 120 Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi Referat Til stede: Charlotte Mathiassen, Simon Nørby, Lene Myong, Kristine Kousholt, Anne Maj Nielsen (afdelingsleder), Nina

Læs mere

Møde 3/18 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag. Afbud Flemming Saugmann Brun (FSB)

Møde 3/18 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag. Afbud Flemming Saugmann Brun (FSB) Møde 3/18 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag Referat Tid: 13. marts 2018, kl. 13.15-15.15 Sted: Lokale 126, bygning 1330 Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag Til stede Anne Binderkrantz

Læs mere

M Ø D E R E F E R A T 3. JUNI Videnskabeligt personale (VIP): Laura Luise Schultz (formand for SN og fagudvalgsformand for Teater og Performance

M Ø D E R E F E R A T 3. JUNI Videnskabeligt personale (VIP): Laura Luise Schultz (formand for SN og fagudvalgsformand for Teater og Performance I N S T I T U T F O R K U N S T - O G K U L T U R V I D E N S K A B K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T 3. JUNI 2015 Forum Studienævnet for Kunst- og Kulturvidenskab Møde afholdt:

Læs mere

Model for uddannelsesevaluering på Arts

Model for uddannelsesevaluering på Arts Notat Model for uddannelsesevaluering på Arts Som en del af kvalitetssikringsarbejdet gennemføres såvel uddannelsesevalueringer som årlige statusser. Formålet med uddannelsesevalueringen er at identificere

Læs mere

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET Side 1/5 Uddannelsesnævn for Pædagogisk filosofi Mødedato: 7. februar 2019, kl. 12.00-14.00 Mødested: Emdrup lokale B101a & Aarhus lokale 1483-523 Deltagere: UN-medlemmer: Anne-Marie Eggert Olsen (forperson),

Læs mere

Mødetype: Studienævnsmøde Teologi Ordinært møde. Afbud: Kristoffer Vinther Olesen (studievejleder), Maria Svane-Christiansen (studievejleder)

Mødetype: Studienævnsmøde Teologi Ordinært møde. Afbud: Kristoffer Vinther Olesen (studievejleder), Maria Svane-Christiansen (studievejleder) Mødetype: Studienævnsmøde Teologi Ordinært møde Mødeleder: Ulrik Nissen Referent: Susanne Vork Dato: 2. marts 2017 Varighed: 13.00 15.30 Tilstedeværende: Ulrik Nissen (studienævnsformand), Jakob Engberg,

Læs mere

Fraværende: Malene Kjær (afbud), Erik Elgaard Mikkelsen (afbud) og Thomas Munch (afbud)

Fraværende: Malene Kjær (afbud), Erik Elgaard Mikkelsen (afbud) og Thomas Munch (afbud) Møde den: 29. juni 2015, kl. 12.00-14.00 Lokale 345, Dalgas Avenue Møde i studienævnet for Idræt Referat Deltagere VIP: Kristian Raun Thomsen, Henrik Sørensen og Sine Agergaard Deltagere studerende: Nikolaj

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden 2. Meddelelser: Fra studienævnet, anonymisering af eksamensopgaver, alumneforening

1. Godkendelse af dagsorden 2. Meddelelser: Fra studienævnet, anonymisering af eksamensopgaver, alumneforening Mødedato: 15. december 2017 Mødested: D 120 Mødeemne: Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi Side 1/5 Deltagere: Charlotte Mathiassen, Kristine Kousholt, Simon Nørby, Isabel Joy Axtmann Hansen, Mathias

Læs mere

Uddannelsesevaluering på Arts

Uddannelsesevaluering på Arts Notat Uddannelsesevaluering på Arts Som en del af kvalitetssikringsarbejdet gennemføres såvel uddannelsesevalueringer som årlige statusser. Formålet med uddannelsesevalueringen er at identificere indsatsområder

Læs mere

REFERAT. Møde den: 2. november 2012 kl D120 UFU-møde Pædagogisk psykologi

REFERAT. Møde den: 2. november 2012 kl D120 UFU-møde Pædagogisk psykologi Møde den: 2. november 2012 kl. 10-13 D120 UFU-møde Pædagogisk psykologi REFERAT Til stede: Eva Viala, Anne Maj Nielsen, Charlotte Mathiassen, Niels Christian Mossfeldt Nickelsen, Simon Nørby, Iben Kiilsgaard,

Læs mere

Referat af møde i Studienævnet for Kandidatuddannelserne i Fysioterapi, Ergoterapi, Jordemodervidenskab, Klinisk sygepleje

Referat af møde i Studienævnet for Kandidatuddannelserne i Fysioterapi, Ergoterapi, Jordemodervidenskab, Klinisk sygepleje Uddannelse & Kvalitet, Sundhedsvidenskab Referat af møde i Studienævnet for Kandidatuddannelserne i Fysioterapi, Ergoterapi, Jordemodervidenskab, Klinisk sygepleje og Den Sundhedsfaglige Kandidatuddannelse

Læs mere

Mødetype: Studienævnsmøde Teologi Ordinært møde

Mødetype: Studienævnsmøde Teologi Ordinært møde Mødetype: Studienævnsmøde Teologi Ordinært møde Mødeleder: Ulrik Nissen Referent: Anne Bjørn Dato: 12. december 2017 Varighed: 10.00 15.00 Tilstedeværende: Ulrik Nissen (studienævnsformand), Jakob Engberg,

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET BUSINESS AND SOCIAL SCIENCES

AARHUS UNIVERSITET BUSINESS AND SOCIAL SCIENCES Referat af møde nr. 12 i Kandidatstudienævnet for Sprog og Erhvervskommunikation Tid: Torsdag d. 26. januar 2012 kl. 10.00-12.00 Sted: K102 Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden til møde nr. 12 2. Godkendelse

Læs mere

Dagsorden. Møde den: 7. september 2017, kl Fuglesangs Allé 4, bygning 2630, lokale K101 Ordinært møde i Aarhus BSS Uddannelsesforum

Dagsorden. Møde den: 7. september 2017, kl Fuglesangs Allé 4, bygning 2630, lokale K101 Ordinært møde i Aarhus BSS Uddannelsesforum SCHOOL OF BUSINESS AND SOCIAL SCIENCES AARHUS Møde den: 7. september 2017, kl 9.15-12.00 Fuglesangs Allé 4, bygning 2630, lokale K101 Ordinært møde i Aarhus BSS Uddannelsesforum Dagsorden Deltagere: Medlemmer

Læs mere

ARTS AARHUS UNIVERSITET. Referat

ARTS AARHUS UNIVERSITET. Referat Møde den: 22. oktober 2018 kl. 9.30 til 11.00 Lokale 249, Bygning 1580 Uddannelsesnævnsmøde KÆM Til stede: Birgitte Stougaard (formand), Ane Hejlskov Larsen, Jørn Erslev Andersen, Mette-Marie Zacher Sørensen,

Læs mere

Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk

Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T 20. MAJ 2014 Forum Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk INSTITUT FOR ENGELSK, GERMANSK

Læs mere

Medlemmerne af Interim-fagstudienævnet for Erhvervskommunikation. Referat af møde nr. 3 i Interim-fagstudienævnet for Erhvervskommunikation

Medlemmerne af Interim-fagstudienævnet for Erhvervskommunikation. Referat af møde nr. 3 i Interim-fagstudienævnet for Erhvervskommunikation Medlemmerne af Interim-fagstudienævnet for Erhvervskommunikation Referat af møde nr. 3 i Interim-fagstudienævnet for Erhvervskommunikation Tid: Onsdag den 26. april 2017 kl. 13.30 Sted: Bygn. 1483, lokale

Læs mere

Simon Nørby præsenterede sig selv. På næste Studienævnsmøde udpeges nyt medlem af studienævnets forretningsudvalg blandt nævnets VIP-medlemmer.

Simon Nørby præsenterede sig selv. På næste Studienævnsmøde udpeges nyt medlem af studienævnets forretningsudvalg blandt nævnets VIP-medlemmer. Studienævnet ved DPU Møde: Ordinært studienævnsmøde Sted: Aarhus 1483-523 Det Gule Rum / Emdrup A308 Tidsrum: 24. april 2019 kl. 12.30 16.00 Referat Dato: 24. april 2019 Medlemmer Anne-Marie Eggert Olsen

Læs mere

Ordinært studienævnsmøde. Forum. Møde afholdt 10. november 2017, 10:00-12:30. Mødelokale 6B-0-36, Søndre Campus. Sted. Mette Juhl Vedel.

Ordinært studienævnsmøde. Forum. Møde afholdt 10. november 2017, 10:00-12:30. Mødelokale 6B-0-36, Søndre Campus. Sted. Mette Juhl Vedel. KØBENHAVNS UNIVERSITET DET TEOLOGISKE FAKULTET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2017) Stud.theol. Thomas Neergaard (næstformand) Stud.theol. Søren Frank Jensen Stud.theol. Maria Snejbjerg Louring

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 13. marts 2013, kl Nygaard 192, byg. 5335, Finlandsgade 21, 8200 Aarhus N Studienævnsmøde IÆK

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 13. marts 2013, kl Nygaard 192, byg. 5335, Finlandsgade 21, 8200 Aarhus N Studienævnsmøde IÆK Møde den: 13. marts 2013, kl. 14.00-16.30 Nygaard 192, byg. 5335, Finlandsgade 21, 8200 Aarhus N Studienævnsmøde IÆK REFERAT Til stede: Peter Bakker, Pia Rasmussen, André Wang Hansen, Mads Rosendahl Thomsen,

Læs mere

Medlemmerne af Studienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi

Medlemmerne af Studienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Medlemmerne af Studienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Referat af møde nr. 6 i Studienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi samt konstituerende møde Tid: 21. januar, kl. 13-15 Sted: 8002-2105

Læs mere

Øvrige deltagere: Katharina Juhl Haslund, Ditte Krabbe, Aske Dahl Sløk, Dinna Sigaard Bruun Hansen (referent).

Øvrige deltagere: Katharina Juhl Haslund, Ditte Krabbe, Aske Dahl Sløk, Dinna Sigaard Bruun Hansen (referent). Dato: 20. marts 2018 Side 1/6 Mødedato: Den 20. marts 2018 kl. 12.00-15.00 Mødested: 1431 021 /link til D120 Mødeemne: Møde i Uddannelsesforum Arts Deltagere: Medlemmer: Niels Overgaard Lehmann (formand),

Læs mere

Referat af møde i Det psykologiske Studienævn tirsdag den 4. oktober 2005, kl i mødelokale 424, bygning 1481

Referat af møde i Det psykologiske Studienævn tirsdag den 4. oktober 2005, kl i mødelokale 424, bygning 1481 DET PSYKOLOGISKE STUDIENÆVN, AARHUS UNIVERSITET Referat af møde i Det psykologiske Studienævn tirsdag den 4. oktober 2005, kl. 09.15 i mødelokale 424, bygning 1481 Til stede: I. Preben Bertelsen, Henrik

Læs mere

Mødetype: Studienævnsmøde Teologi Ordinært møde

Mødetype: Studienævnsmøde Teologi Ordinært møde Mødetype: Studienævnsmøde Teologi Ordinært møde Mødeleder: Ulrik Nissen Referent: Susanne Vork Dato: 19. juni 2018 Varighed: 13.00 15.30 Tilstedeværende: Ulrik Nissen (studienævnsformand), Kirstine Helboe,

Læs mere

Mødetype: Studienævnsmøde Teologi Ordinært møde. Ulla Smidt og Hans Jørgen Lundager Jensen deltog under punkt 4.2

Mødetype: Studienævnsmøde Teologi Ordinært møde. Ulla Smidt og Hans Jørgen Lundager Jensen deltog under punkt 4.2 Mødetype: Studienævnsmøde Teologi Ordinært møde Mødeleder: Ulrik Nissen Referent: Susanne Vork Dato: 24. maj 2017 Varighed: 9.00 12.00 Tilstedeværende: Ulrik Nissen (studienævnsformand), René Falkenberg,

Læs mere

Medlemmerne af Studienævnet for Psykologi. Der indkaldes hermed til 2. møde i Studienævnet for Psykologi

Medlemmerne af Studienævnet for Psykologi. Der indkaldes hermed til 2. møde i Studienævnet for Psykologi Medlemmerne af Studienævnet for Psykologi Der indkaldes hermed til 2. møde i Studienævnet for Psykologi Tid: fredag den 22. marts kl. 13.00-15.00 Sted: Bygning 1350, lokale 314 Dagsorden: 1. Godkendelse

Læs mere

DPU - DANMARKS INSTITUT FOR PÆDAGOGIK OG UDDANNELSE

DPU - DANMARKS INSTITUT FOR PÆDAGOGIK OG UDDANNELSE Side 1/5 Undervisningsevaluering på DPU 2016 Nærværende notat er en sammenfatning af drøftelserne i studienævnet på DPU på baggrund af undervisningsevalueringerne for 2016 behandlet og fremsendt af de

Læs mere

Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk

Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk I N S T I T U T F O R E N G E L S K, G E R M A N S K O G R O M A N S K K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk M Ø D E R E F E R A T 15. AUGUST 2013 Forum

Læs mere

Det juridiske Fagstudienævn 13. maj 2015

Det juridiske Fagstudienævn 13. maj 2015 Referat af 4. møde i Det juridiske Fagstudienævn Tid: 13. maj 2015 kl 13.15-15.00 Sted: Bygning 1410, lokale 247 Til stede: Professor Per Andersen (studieleder og formand) Lektor Hanne Søndergaard Birkmose

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 23. oktober, 2013, kl Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT

AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 23. oktober, 2013, kl Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Møde den: 23. oktober, 2013, kl. 15.15-17.15 Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Lokaler: Aarhus: Værkstedet, Sygepleje Emdrup: 1. sal indgang B8 Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, lektor

Læs mere

3) Procedure for ændring af problemformulering speciale Bilag 3.1: Notat vedr. speciale og procedure for ændring af problemformulering

3) Procedure for ændring af problemformulering speciale Bilag 3.1: Notat vedr. speciale og procedure for ændring af problemformulering Studienævnet for Erhvervsøkonomi Referat af møde 8 i Studienævnet for Erhvervsøkonomi. Tid: tirsdag den 11. december 2018, kl. 08:15-10:00. Sted: 2630 - K102 Dagsorden 1) Meddelelser Fra formanden Fra

Læs mere

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET. 3. Meddelelser fra

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET. 3. Meddelelser fra Side 1/5 Uddannelsesnævn for Pædagogisk filosofi Mødedato: 8. oktober 2018, kl. 9.30-11.30 Mødested: Emdrup lokale A112 & Aarhus lokale 1483-523 Deltagere: UN-medlemmer: Anne-Marie Eggert Olsen (formand),

Læs mere

Referat af møde i Studienævn for Jura den 12. maj 2015

Referat af møde i Studienævn for Jura den 12. maj 2015 Referat af møde i Studienævn for Jura den 12. maj 2015 Tilstedeværende: Lone Hansen (Studieleder), Hans Viggo Godsk Pedersen (Formand), Charlotte Langer Søndergaard (næstformand), Ayo Næsborg-Andersen,

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT

AARHUS UNIVERSITET REFERAT Møde den: 2. maj 2013, kl. 12-13 Bygn. 1264, lokale 3.10 Studienævnsmøde for den sundhedsfaglige kandidatuddannelse og suppleringsuddannelsen REFERAT Til stede: Cecilia Ramlau-Hansen, Ellen Aagaard Nøhr,

Læs mere

Dekanen har foreslået, at uddannelsesledere bliver sektionsledere. Pia Bramming informerer UFU, når der er nyt i sagen.

Dekanen har foreslået, at uddannelsesledere bliver sektionsledere. Pia Bramming informerer UFU, når der er nyt i sagen. Møde den: 13 november 2013 kl. 12-16. ekstra tid pga. undervisningsplaner Lok. B101a i Emdrup og lok. 2113-252 på Trøjborg Møde i Uddannelsesfagudvalget for Bacheloruddannelsen i Uddannelsesvidenskab REFERAT

Læs mere

Dagsorden Studienævnsformanden spurgte, om studienævnet kunne godkende dagsorden. Studienævnet godkendte dagsordenen.

Dagsorden Studienævnsformanden spurgte, om studienævnet kunne godkende dagsorden. Studienævnet godkendte dagsordenen. K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T M Ø D E R E F E R A T 25. JUNI 2019 Forum Studienævnet for Engelsk, Germansk & Romansk Møde afholdt 19. juni 2019,

Læs mere

Referat af møde nr. 2 i Fagstudienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi

Referat af møde nr. 2 i Fagstudienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Referat af møde nr. 2 i Fagstudienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Tid: Fredag den 10. marts 2017 kl. 08.30-10.30 Sted: 8001-2105 Fagstudienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Dato:

Læs mere

Referat AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 18. september 2015 D 120 Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi

Referat AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 18. september 2015 D 120 Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi Møde den: 18. september 2015 D 120 Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi Referat Til stede: Charlotte Mathiassen, Dorte Kousholt, Simon Nørby, Lene Myong, Anne Maj Nielsen (afdelingsleder), Tanja Louise

Læs mere

Judith Kuntsche, Pernille Lundsgaard Jensen, Ann-Louise Hald, Studievejledningen på NAT, Erik Bjerregaard Pedersen.

Judith Kuntsche, Pernille Lundsgaard Jensen, Ann-Louise Hald, Studievejledningen på NAT, Erik Bjerregaard Pedersen. Uddannelse & Kvalitet, Sundhedsvidenskab Referat Emne: Møde i studienævn for farmaci Dato og tidspunkt: 9. november 2017 Sted: WP 19, 3. sal mødelokale 402 Deltagere: Judith Kuntsche, Pernille Lundsgaard

Læs mere

Deltagere VIP: Cecilia Ramlau-Hansen, Kirsten Frederiksen (uddannelsesleder Sygepleje), Kirsten Beedholm, Michael Væth

Deltagere VIP: Cecilia Ramlau-Hansen, Kirsten Frederiksen (uddannelsesleder Sygepleje), Kirsten Beedholm, Michael Væth Møde den: 27. oktober 2015, kl. 8.15-10.15 Aarhus 1633. Værkstedet Emdrup indgang B8, lokale B274 REFERAT Møde i Studienævnet for Sundhedsvidenskab Deltagere VIP: Cecilia Ramlau-Hansen, Kirsten Frederiksen

Læs mere

Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 4. november 2015

Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 4. november 2015 Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 4. november 2015 Referatet skal godkendes på det næstkommende studienævnsmøde d. 16. december 2015. Til stede: Trond Beldo Klausen, Jakob Skjøtt-Larsen, Anja

Læs mere

Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi den 21. april 2015

Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi den 21. april 2015 STUDIENÆVN FOR ERHVERVSØKONOMI 22. april 2015 Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi den 21. april 2015 Tilstedeværende: Anna Lund Jepsen, Jan Møller Jensen, Mogens Nielsen, Martin Storgaard

Læs mere

Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk. Studienævnsmøde. Forum. Møde afholdt: 15. maj Sted: Engerom lokale

Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk. Studienævnsmøde. Forum. Møde afholdt: 15. maj Sted: Engerom lokale I N S T I T U T F O R E N G E L S K, G E R M A N S K O G R O M A N S K K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk M Ø D E R E F E R A T 4. JUNI 2013 Forum Studienævnsmøde

Læs mere

Møde 6/18 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag. Gydesen (JVG), Jannik Fenger (JF), Flemming Saugmann Brun (FSB), Hanna- Afbud

Møde 6/18 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag. Gydesen (JVG), Jannik Fenger (JF), Flemming Saugmann Brun (FSB), Hanna- Afbud Møde 6/18 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag Referat Tid: 20. juni 2018, kl. 13.15 15.15 Sted: Institut for Statskundskab, bygning 1330, lokale 126 Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag

Læs mere

Nedenstående skema viser i kort form de forskellige aktørers roller og ansvar i processen omkring uddannelsesevalueringen.

Nedenstående skema viser i kort form de forskellige aktørers roller og ansvar i processen omkring uddannelsesevalueringen. Retningslinje for uddannelsesevaluering, Health Indledning Uddannelsesevaluering med inddragelse af ekstern ekspert ved Health finder sted hvert 5. år og sker inden for rammerne af Aarhus Universitets

Læs mere

Referat af møde i Studienævn for Jura den 3. september 2013

Referat af møde i Studienævn for Jura den 3. september 2013 Referat af møde i Studienævn for Jura den 3. september Tilstedeværende: Camilla Hørby Jensen, Hans Viggo Godsk Pedersen, Lone Hansen, Bugge Thorbjørn Daniel, Charlotte Langer Søndergaard, Gry Friis Vinterlie

Læs mere

Fraværende: Jeppe Büchert Netterstøm (his), Mathilde Reinecke Tellefsen (Studievejleder,

Fraværende: Jeppe Büchert Netterstøm (his), Mathilde Reinecke Tellefsen (Studievejleder, ARTS Møde den: 20. februar 2019 kl. 12.30-14.00 Lokale 516 Bygning 1461 Uddannelsesnævnsmøde Historie og Klassiske Studier Deltagere: Undervisere: Niels Brimnes (afdelingsleder, his), Mary Hilson (his),

Læs mere

Referat af 8. møde i Det Juridiske Fagstudienævn Tid: 2. oktober 2017, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147

Referat af 8. møde i Det Juridiske Fagstudienævn Tid: 2. oktober 2017, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Referat af 8. møde i Det Juridiske Fagstudienævn 2017 Tid: 2. oktober 2017, kl. 13-14.30 Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Det Juridiske Fagstudienævn Til stede Professor Jørgen Albæk Jensen

Læs mere

BILAG A. Studienævnet ved Institut for Antropologi. Forum. Møde afholdt: 13. juni 2016 fra kl. 10:30-12:00. Sted:

BILAG A. Studienævnet ved Institut for Antropologi. Forum. Møde afholdt: 13. juni 2016 fra kl. 10:30-12:00. Sted: I N S T I T U T F O R A N T R O P O L O G I K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET BILAG A M Ø D E R E F E R A T 13. JUNI 2016 Forum Studienævnet ved Institut for Antropologi INSTITUT FOR ANTROPOLOGI

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden Godkendt, dog med rettelser: Pkt. 3 flyttes og er det sidste pkt. på dagsorden

1. Godkendelse af dagsorden Godkendt, dog med rettelser: Pkt. 3 flyttes og er det sidste pkt. på dagsorden Møde den: 8. maj 2017, kl. 12.15 14.15 Lokale 345, Dalgas Avenue Møde i studienævnet for Idræt Møde i Studienævn for idræt Referat Deltagere VIP: Kristian Raun Thomsen, Henrik Sørensen, Sine Agergaard

Læs mere

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET. 2.1 Nyt fra studienævnet:

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET. 2.1 Nyt fra studienævnet: Mødedato: 22. februar 2019 Mødested: Emdrup: A 011 / Aarhus: 1443-240 Mødeemne: Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi Side 1/6 Deltagere: VIP: Kari Kragh Blume Dahl, Kristine Kousholt, Louise Bøttcher,

Læs mere

Fra Administrationen: Mona Nørgaard, Sarah Barfoed Mcintyre, Drude Katrine Jørgensen

Fra Administrationen: Mona Nørgaard, Sarah Barfoed Mcintyre, Drude Katrine Jørgensen Møde den: Onsdag d. 21. november 2012 kl. 12.30-15 Lokale 345 Møde i Studienævnet for Idræt REFERAT Til stede: Jan Kahr Sørensen, Henrik Sørensen, Ask Vest Christiansen,, Morten Toft, Aleksander Kokholm

Læs mere

Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden Studieleder kommenterede, at punkt 8 bortfalder. Dette vil blive drøftet af forperson og næst-forperson.

Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden Studieleder kommenterede, at punkt 8 bortfalder. Dette vil blive drøftet af forperson og næst-forperson. K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T S A M F U N D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T Studienævnsmedlemmerne på Sociologi: Charlotte Baarts (Forperson, Studieleder), Jakob Demant,

Læs mere

Afbud: Helene Valentin (har meldt sig ud af uddannelsen), Mikkel Klitte Enevoldsen, Ida Wentzel Winther (afdelingsleder)

Afbud: Helene Valentin (har meldt sig ud af uddannelsen), Mikkel Klitte Enevoldsen, Ida Wentzel Winther (afdelingsleder) Ref: kkmo Side 1/5 Mødedato: 13. april 2018 Mødested: Emdrup A112 Aarhus 1483-525 Mødeemne: Uddannelsesnævnet for Kandidatuddannelserne i pædagogisk antropologi og AEG Til stede: Medlemmer: Gritt B. Nielsen,

Læs mere

Undervisningsevalueringsrapport for Foråret 2016 på Institut for Engelsk, Germansk og Romansk

Undervisningsevalueringsrapport for Foråret 2016 på Institut for Engelsk, Germansk og Romansk Undervisningsevalueringsrapport for Foråret 2016 på Institut for Engelsk, Germansk og Romansk Fordeling af evalueringsresultater Indledningsvis angives, hvor mange af de evaluerede kurser, der placerer

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Psykologi. Referat af møde nr. 2 i Fagstudienævnet ved Psykologi

AARHUS UNIVERSITET. Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Psykologi. Referat af møde nr. 2 i Fagstudienævnet ved Psykologi AARHUS UNIVERSITET Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Psykologi Referat af møde nr. 2 i Fagstudienævnet ved Psykologi Tid: Torsdag den 5. marts 2015 kl. 13.15 Sted: Bygn. 1350, lokale 314 Dagsorden: 1.

Læs mere

Godkendelse af endelig dagsorden. Dagsorden skal godkendes af studienævnet. Dagsorden godkendes af studienævnet.

Godkendelse af endelig dagsorden. Dagsorden skal godkendes af studienævnet. Dagsorden godkendes af studienævnet. REFERAT Referat fra Studienævnsmøde i Det Juridiske Studienævn Mandag den 15. august 2016 kl.: 10:00-12:00, NJV. 6B, i lokale 1.02 Deltagere i mødet: Liselotte Madsen, Sten Bønsing, Lars Bo Langsted, Carsten

Læs mere

Referat fra mødet i HD Studienævnet Tirsdag den 15. maj Bygning 2630, lokale K102

Referat fra mødet i HD Studienævnet Tirsdag den 15. maj Bygning 2630, lokale K102 Referat fra mødet i HD Studienævnet Tirsdag den 15. maj 11.00 13.00 Bygning 2630, lokale K102 Deltagere: Studienævnsformand Søren Erik Nielsen, studienævnsmedlemmer René Franz Henschel, Finn Schøler og

Læs mere

I N S T I T U T F O R K U N S T - OG K U L T U R V I D E N S K A B. Studienævnet Institut for Kunst- og Kulturvidenskab R E F E R A T.

I N S T I T U T F O R K U N S T - OG K U L T U R V I D E N S K A B. Studienævnet Institut for Kunst- og Kulturvidenskab R E F E R A T. I N S T I T U T F O R K U N S T - OG K U L T U R V I D E N S K A B K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T Studienævnet Institut for Kunst- og Kulturvidenskab R E F E R A T Forum SN-IKK Mødedato: 3.

Læs mere

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET. 3. Meddelelser fra

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET. 3. Meddelelser fra Side 1/5 Uddannelsesnævn for Pædagogisk filosofi Mødedato: 9. januar 2019, kl. 13.00-15.00 Mødested: Emdrup lokale B101a & Aarhus lokale 1483-525 Deltagere: UN-medlemmer: Anne-Marie Eggert Olsen (forperson),

Læs mere

Deltagere: Anne Larson, Nikoline Scanholm, Tanja Grøn Damsgaard, Lasse Emil Niels Jensen

Deltagere: Anne Larson, Nikoline Scanholm, Tanja Grøn Damsgaard, Lasse Emil Niels Jensen Møde den: 14. marts 2016 kl. 10.00-13.00 Emdrup A019 Videolink (12); 1443-240 Arts Videolink (20) Referat Uddannelsesnævnet for Pædagogisk Sociologi (UN) Deltagere: Anne Larson, Nikoline Scanholm, Tanja

Læs mere

Referat fra møde i Det psykologiske Studienævn tirsdag den 15. maj 2007, kl i mødelokale 424, bygning 1481

Referat fra møde i Det psykologiske Studienævn tirsdag den 15. maj 2007, kl i mødelokale 424, bygning 1481 DET PSYKOLOGISKE STUDIENÆVN, AARHUS UNIVERSITET Referat fra møde i Det psykologiske Studienævn tirsdag den 15. maj 2007, kl. 09.15 i mødelokale 424, bygning 1481 Til stede: I. Preben Bertelsen, Henrik

Læs mere

Referat af møde nr. 9 i Det Juridiske Fagstudienævn 12. november 2014

Referat af møde nr. 9 i Det Juridiske Fagstudienævn 12. november 2014 Referat af møde nr. 9 i Det Juridiske Fagstudienævn 12. november 2014 Til stede: Fraværende: Desuden deltog: Studieleder Per Andersen (formand), Studieleder Hanne Søndergaard Birkmose, Torsten Iversen,

Læs mere

Opgave- og ansvarsfordeling i forbindelse med evaluering af undervisningen på den odontologiske bachelor- og kandidatuddannelse

Opgave- og ansvarsfordeling i forbindelse med evaluering af undervisningen på den odontologiske bachelor- og kandidatuddannelse D E T S U N D H E D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T SAGSNOTAT 24 APRIL 2012 Vedr.: Opgave- og ansvarsfordeling i forbindelse med evaluering af undervisningen

Læs mere

Deltagere VIP: Morten Frydenberg (stedfortræder for Studieleder og studienævnsformand), Mette Vinther Skriver, Viola Burau og Loni Leddere

Deltagere VIP: Morten Frydenberg (stedfortræder for Studieleder og studienævnsformand), Mette Vinther Skriver, Viola Burau og Loni Leddere Møde den: 27. oktober 2016, kl. 9.00 11.00 Bygning og lokale: 1260-310 Studienævnsmøde Folkesundhedsvidenskab Referat Deltagere VIP: Morten Frydenberg (stedfortræder for Studieleder og studienævnsformand),

Læs mere

SN-IKK. Forum Studienævnsmøde kl Mødedato: Onsdag den 7. september Sted: Lokale

SN-IKK. Forum Studienævnsmøde kl Mødedato: Onsdag den 7. september Sted: Lokale I N S T I T U T F O R K U N S T - O G K U L T U R V I D E N S K A B K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET SN-IKK R E F E R A T 14. SEPTEMBER 2016 Forum Studienævnsmøde kl. 13.00-15.00 Mødedato: Onsdag

Læs mere

Forretningsorden for Uddannelsesnævn på DPU

Forretningsorden for Uddannelsesnævn på DPU Modtager(e): Studienævnet på DPU Uddannelsesnævnene på DPU Institutledelsen Forretningsorden for Uddannelsesnævn på DPU DPU s forretningsorden tager udgangspunkt i rammeforretningsordenen for Uddannelsesnævn

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Fraværende: studerende Ina Holden (afbud) og studievejleder Sidsel Bøge REFERAT

AARHUS UNIVERSITET. Fraværende: studerende Ina Holden (afbud) og studievejleder Sidsel Bøge REFERAT Møde den: 20. februar, 2014, kl. 14.15-16.15 Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Lokaler: Aarhus: Værkstedet, Sygepleje Emdrup: 1. sal indgang B8 Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, lektor

Læs mere

Afbud: Charlotte Mathiassen, Pernille Sommerfeldt Pedersen, Jakob Skildal Nielsen (suppleant), Camilla Pallesen (Århus), Mie Jørgensen (suppleant)

Afbud: Charlotte Mathiassen, Pernille Sommerfeldt Pedersen, Jakob Skildal Nielsen (suppleant), Camilla Pallesen (Århus), Mie Jørgensen (suppleant) Møde den: 20. april 2017 D 120 Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi Referat Til stede: Poul Nissen, Dorte Kousholt, Kristine Kousholt, Simon Nørby, Isabel Joy Axtmann Hansen, Mathias Thorborg, Jonas

Læs mere