Møde den: 21. februar 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Referat

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Møde den: 21. februar 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Referat"

Transkript

1 Møde den: 21. februar 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Referat Til stede: Digital Design og Informationsvidenskab VIP: Morten Breinbjerg Studerende: Frederik Thielke Mølgaard Dramaturgi og Musikvidenskab VIP: Mads Krogh Engelsk VIP: Ushma Chauhan Jacobsen Studerende: Anne Porskrog Boisen Kunsthistorie, Æstetik & Kultur, Museologi VIP: Ane Hejlskov Larsen Studerende: Nadia Brandt (suppleant) Lingvistik, Kognitionsvidenskab og Semiotik VIP: Ethan Weed Studerende: Cecilie Sabroe Nielsen Litteraturhistorie og Retorik VIP: Tore Rye Andersen Studerende: Peter Ejsing Andreasen Medievidenskab og Journalistik VIP: Pia Majbritt Jensen Studerende: Søren Lange Pedersen Nordisk Sprog og litteratur og Oplevelsesøkonomi VIP: Inger Schoonderbeek Hansen Studerende: Kristine Kold Vestergaard Strandsby Tysk og Romanske Sprog VIP: Katja Gorbahn Studerende: Lea Balling Schmidt Studienævnsbetjening og uddannelseskvalitet (SNUK) Mette Olesen Dato: 28. februar 2018 Ref: Meol Side 1/7 Observatører: Afdelingsledere: Jakob Isak Nielsen, Joshua Charles Skewes, Kirsten Wølch Andre: Jody W. Pennington (pkt. 1), Julie Zederkof, SNUK, Trine Schouborg, VEST, Lisbeth Knudsen, SNUK, Lykke Kjerrumgaard Schelde, SNUK, Anna Korr Gregersen, Nordisk sprog og litteratur, Lars Kiel Bertelsen, studieleder, Fraværende: Yasmin Ben-Kisos, Sissel Xenia Reese Hansen Uddannelseskvalitet og studienævnsbetjening (SNUK), AR Aarhus Universitet Tåsingegade Aarhus C Tlf.: Fax: hum@au.dk

2 Side 2/7 1. Konstituering af nyt studienævn (beslutningspunkt) 1.1 Velkommen og navnerunde 1.2 Valg af formand for studienævnet blandt VIP medlemmer 1.3 Valg af næstformand for studienævnet blandt studerende medlemmer 1.4 Godkendelse af mødeplan for studienævnet ved IKK 2. Opfølgning på referat og godkendelse af dagsorden (beslutningspunkt) 3. Introduktion for det nye studienævn 4. Udpegning af forretningsudvalg (beslutningspunkt) 4.1 Udpegning af 2 VIP repræsentanter til forretningsudvalget 4.2 Godkendelse af studerendes turnus i forhold til forretningsudvalget 5. Dispensationer: Indkomne sager (beslutningspunkt) 6. Planlægning: Godkendelse af Profilfag og Profilvalgfag (beslutningspunkt) 7. Studieordninger: Status vedr. studieordninger 2018 (orienteringspunkt) 8. Forslag fra Uddannelsesnævnene til de kommende møder 9. Meddelelser 9.1 Meddelelser til og fra Studieleder 9.2 Meddelelser til og fra Studienævnsformand og næstformand 9.3 Meddelelser fra Uddannelsesnævnene 9.4 Meddelelser til og fra SNUK 9.5 Meddelelser til og fra VEST 10. Evt.

3 Side 3/7 1. Konstituering af nyt studienævn (beslutningspunkt) 1.1 Velkommen og navnerunde Det nye studienævn præsenterede sig kort for hinanden. 1.2 Valg af formand for studienævnet blandt VIP medlemmer Jfr. forretningsorden for IKK studienævn 2 Stk. 5 blev valget ledet af den afgående formand. Det blev besluttet at vælge Katja Gorbahn (Tysk og romanske sprog) til formand for studienævnet. Katja Gorbahn modtog valget, foreløbig for et semester. Inger Schoonderbeek Hansen (Nordisk sprog og litteratur og Oplevelsesøkonomi) blev valgt som suppleant for formanden og er villig til at overtage formandsposten fra september. Valg af formand skal dermed tages op igen på studienævnsmødet i august. 1.3 Valg af næstformand for studienævnet blandt studerende medlemmer Kristine Kold Vestergaard Strandsby (Nordisk sprog og litteratur og Oplevelsesøkonomi) blev valgt som næstformand. 1.4 Godkendelse af mødeplan for studienævnet ved IKK Studienævnet godkendte mødeplanen, der var revideret i forhold til, at det sidste møde i studienævnsåret er rykket fra februar 2019 til januar Opfølgning på referat og godkendelse af dagsorden (beslutningspunkt) Der var opfølgning til nedenstående punkter i referatet fra den 31. januar 2018: Opfølgning til pkt. 7 ved mødet Godkendelse af planer for tilrettelæggelse af undervisning og eksamen (beslutningspunkt): Der er den 7. februar udsendt mail til afdelingslederne ved IKK vedr. beslutningen om at delegere arbejdet med konkrete undervisnings- og eksamensplaner til uddannelsesnævnene. Mailen er sendt til afdelingslederne, fordi det er dem, der modtager materiale fra UVA/EKA. Tanken er, at uddannelsesnævnene fremover inddrages i afklaringen af nogle af de faglige spørgsmål i forbindelse med undervisnings- og eksamensplanlægningsskemaer, der udsendes fra UVA/EKA. I mailen blev givet eksempler på, hvad drøftelsen i uddannelsesnævnene f.eks. kan berøre. Studienævnets beslutning fra januar 2018 er, at der indhentes status fra uddannelsesnævnene om arbejdet med undervisnings- og eksamensplaner i marts og september og indstilling til godkendelse i maj og oktober. Muligvis er det mere hensigtsmæssigt at indkalde hhv. status og indstilling på andre tidspunkter.

4 Mette Qvist Jensen, afsnitsleder i UVA/EKA er indkaldt til studienævnsmødet i marts, og der vil her blive lejlighed til at drøfte, hvad der sendes ud fra UVA/EKA, og hvordan materialet evt. kan behandles i uddannelsesnævnene. Side 4/7 Opfølgning til pkt. 9 ved mødet Studieordninger (beslutningspunkt): Studieordningen for Uddannelsen i konferencetolkning (Master in Conference Interpreting) blev indstillet til godkendelse og studieordning for Masteruddannelsen i børns litteratur og medier (Master in Children s Literature and Media) blev indstillet til godkendelse med forbehold, der skal løses efterfølgende. Dagsordenen til dagens møde blev godkendt. 3. Introduktion for det nye studienævn Medarbejdere fra Studienævnsbetjening og uddannelseskvalitet (SNUK): Julie Zederkof, Lykke Kjerrumgaard Schelde, Lisbeth Knudsen og Mette Olesen præsenterede introduktionsmateriale for det nye studienævn. I forbindelse med gennemgangen drøftede studienævnet, hvilken rolle studienævnet spiller i forbindelse med udarbejdelsen af studieordninger og i forbindelse med kvalitetssikringsarbejdet. Studienævnet fik udleveret folder om SNUKs arbejde og årshjul. Introduktionsmaterialet ligger på O-drevet i den studienævnsmappe, der hedder Studienævnsinfo. Undermappen hedder Studienævnsinfo Udpegning af forretningsudvalg (beslutningspunkt) 4.1 Udpegning af 2 VIP repræsentanter til forretningsudvalget Inger Schoonderbeek Hansen (Nordisk sprog og litteratur og Oplevelsesøkonomi) og Ushma Chauhan Jacobsen (Engelsk) blev udpeget som VIP repræsentanter til forretningsudvalget og modtog valget for et semester. Udpegning af VIP-repræsentanter til forretningsudvalget skal dermed tages op igen på studienævnsmødet i august. Inger Schoonderbeek Hansen undersøger mulighederne for honorering af VIPrepræsentanterne i forbindelse med arbejdet i forretningsudvalget. 4.2 Godkendelse af studerendes turnus i forhold til forretningsudvalget Den nyvalgte næstformand Kristine Kold Vestergaard Strandsby indvilgede i at stå for de studerendes turnus i forhold til arbejdet i forretningsudvalget.

5 5. Dispensationer: Indkomne sager (beslutningspunkt) Der var ikke indkommet sager til behandling. Side 5/7 6. Planlægning: Godkendelse af Profilfag og Profilvalgfag (beslutningspunkt) Det havde ikke til mødet været muligt at færdiggøre listen med Profilfag og Profilvalgfag. Studieleder Lars Kiel Bertelsen orienterede om baggrunden for efterårets udbud af Profilfag og Profilvalgfag: Efteråret 2018 er et overgangssemester, hvor mange studerende er overgået til nye kandidat-studieordninger med 20 ECTS profilfag og 10 ECTS specialeforberedende forløb. Behovet for 10 ECTS profilvalgfag er derfor meget begrænset, ligesom mange studerende allerede sidste år ønskede at tage specialeforberedende forløb som valgfag. Samtidig tager stadig flere studerende projektorienteret forløb (praktik), og har derfor slet ikke behov for profilfag. Der blev fra de studerende spurgt til, hvordan vægtningen i forhold til fordelingen på profilfagene bliver, hvis der er for mange studerende, der søger et fag. Studieleder svarede til dette, at bekymringen fortrinsvis er, om der er studerende nok, der vælger profilfagene. Der blev også spurgt til, om der er en minimumsgrænse for deltagere i forhold til, om et fag oprettes. Studieleder svarede til dette, at 20 ECTS fag næsten altid oprettes, men at man vil forsøge at flytte studerende, hvis der f.eks. kun er 2, der har valgt et fag. Studienævnets beslutning: Studienævnet godkendte, at studieleder i samarbejde med studieleder ved Institut for Kultur og Samfund (IKS) og de involverede afdelinger på IKK færdiggør den endelige liste over Profil-, og Profilvalgfag for E2018 under forudsætning af, at de enkelte kurser lever op til de krav, som Arts stiller til Profilfag og Profilvalgfag. Listen med Profilfag og Profilvalgfag eftersendes efter mødet til endelig godkendelse af studienævnet. Der blev også spurgt til, hvordan profilfag indgår i forhold til specialeforberedende forløb, og det blev besluttet at drøfte specialeforberedende forløb på et senere studienævnsmøde. Studieleder leverer materiale til denne drøftelse.

6 Der blev spurgt, om studienævnet bliver tiltænkt en rolle i arbejdet med videreudvikling af profilfagene. Studieleder svarede til dette, at studienævnet bliver inddraget i forhold til at kvalificere indholdet af profilfagene. Der blev opfordret til, uddannelsesnævnene inddrages i forbindelse med udarbejdelsen af profilfag. Side 6/7 Der er notater om profilfag og om projektorienterede forløb på vej fra prodekanen for uddannelse. Det undersøges, hvornår notaterne kan forventes, sådan at de kan indgå i en senere drøftelse i studienævnet. 7. Studieordninger: Status vedr. studieordninger 2018 (orienteringspunkt) Julie Zederkof fra SNUKs studieordningsteam orienterede om processen med studieordninger I forbindelse med arbejdet med studieordninger er der udarbejdet indstillingsskemaer for hver studieordning. Indstillingsskemaer efter behandling i dekanatet er tilgængelige for studienævnet i den studienævnsmappe på O-drevet, der hedder Studieordningsændringer. Undermappen hedder Studieordningsændringer_ og herefter Indstillingsskemaer efter behandling i dekanatet. Studieordningerne bliver tilgængelige på studieportalen 1. april Det blev nævnt, at der er optagelsesfrist for kvote 2 inden dette tidspunkt, nemlig den 15. marts Forslag fra Uddannelsesnævnene til de kommende møder Det blev aftalt, at forslag fra uddannelsesnævnene til drøftelse på fremtidige studienævnsmøder, indarbejdes i det dokument, der opsamler forslag fra uddannelsesnævnene, og at dette dokument udsendes til godkendelse sammen med referatet. Navne på forslagsstiller medtages ikke længere. På mødet blev nedenstående nævnt som emner til drøftelse på kommende studienævnsmøder: Praktikperioder: Kravet om at praktikperioder skal være afsluttet den 2. december begrænser mulighederne for praktik for eksempel på ambassader. Udlandsophold i forbindelse med praktik Synergi mellem praktik og speciale og specialeforberedende forløb 3. semester på kandidatuddannelsen.

7 Tilvalg: Tilvalg på andre universiteter Samlæsning på tilvalg Side 7/7 Parkeringsforhold for studerende f.eks. betalingsstuderende Evalueringer: De studerendes oplevelse af undervisningsevaluering Er spørgsmålene klare nok i forhold til det, de er tiltænkt til at måle? 9. Meddelelser 9.1 Meddelelser til og fra Studieleder 9.2 Meddelelser til og fra Studienævnsformand og næstformand 9.3 Meddelelser fra Uddannelsesnævnene 9.4 Meddelelser til og fra SNUK Der var ikke yderligere meddelelser fra studieleder, studienævnsformand, studienævnets næstformand, fra uddannelsesnævnene eller fra SNUK 9.5 Meddelelser til og fra VEST Trine Schouborg fra VEST orienterede: - Inden uge 11 afholder studenterstudievejlederne et årgangsmøde for 2. semester kandidatstuderende. Mødet indeholder information om profilfag/projektorienteret forløb, specialeforberede forløb og speciale. - Studiestarten 2018: o o Stort set alle fag på IKK har ansat cheftutorer. Fokus på at studiestarten begynder i uge 35 med introduktionsugen. Dette vil blive specificeret på hjemmesiden. - På hjemmesiden er der kommet information om, hvad studerende skal gøre, hvis de oplever diskrimination eller chikane Evt. Vigtigheden af, at studienævnsrepræsentanterne har adgang til studienævnsmapperne på O-drevet blev nævnt. Studienævnet får i forbindelse med udsendelse af referatet information om adgang til mapperne via VPN.

Referat AARHUS UNIVERSITET

Referat AARHUS UNIVERSITET Møde den: 21. marts 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Til stede: Digital Design og Informationsvidenskab VIP: Morten Breinbjerg Studerende: Frederik Thielke Mølgaard Dramaturgi

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT

AARHUS UNIVERSITET REFERAT Møde den: 6. december 2017 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde REFERAT Til stede: Jakob Isak Nielsen, Morten Breinbjerg, Thomas Rosendal Nielsen, Ane Hejlskov Larsen, Tore Rye Andersen,

Læs mere

Møde den: 28. november 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Referat

Møde den: 28. november 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Referat Møde den: 8. november 018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Referat Til stede: Digital Design og Informationsvidenskab VIP: Morten Breinbjerg Studerende: Frederik Thielke Mølgaard

Læs mere

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 31. januar 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 31. januar 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Møde den: 31. januar 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Dagsorden 1. Opfølgning på referat og godkendelse af dagsorden 2. Indkomne sager 2.1 Dispensationssag vedr. ansøgning

Læs mere

Møde den: 12. december Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Referat

Møde den: 12. december Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Referat Møde den: 2. december Lokale 366, Bygning 48, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Referat Til stede: Digital Design og Informationsvidenskab VIP: Morten Breinbjerg Studerende: Frederik Thielke Mølgaard Dramaturgi

Læs mere

Møde den: 31. oktober 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Referat

Møde den: 31. oktober 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Referat Møde den: 31. oktober 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Referat Til stede: Digital Design og Informationsvidenskab VIP: Morten Breinbjerg Dramaturgi og Musikvidenskab VIP:

Læs mere

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 21. marts 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 21. marts 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Møde den: 21. marts 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Dagsorden 1. Opfølgning på referat og godkendelse af dagsorden 2. Planlægning: Samarbejde mellem UVA/EKA, afdelingsledere,

Læs mere

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 23. januar 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 23. januar 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Møde den: 23. januar 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Dagsorden 1. Navnerunde og kort orientering om studienævnets arbejde kl. 9 til kl. 9.10 1.1 Velkommen og navnerunde 1.2

Læs mere

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den 27. juni 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den 27. juni 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Møde den 27. juni 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden kl. 9 til 9.05 2. Opfølgning på referat kl. 9.05 til 9.10 3. Indkomne sager 4. Handleplaner

Læs mere

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 26. juni 2019 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 26. juni 2019 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Møde den: 26. juni 2019 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden kl. 13 til 13.05 2. Opfølgning på referat kl. 13.05 til 13.15 3. Indkomne sager 4.

Læs mere

Møde den: 30. maj 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Referat

Møde den: 30. maj 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Referat Møde den: 30. maj 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Referat Til stede: Digital Design og Informationsvidenskab VIP: Morten Breinbjerg (pkt. 1-6) Dramaturgi og Musikvidenskab

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 13. december 2017 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 13. december 2017 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Møde den: 13. december 2017 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde REFERAT Til stede: Morten Breinbjerg, Ane Hejlskov Larsen, Tore Rye Andersen, Jody W. Pennington, Inger Schoonderbeek

Læs mere

Møde den: 26. september 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Referat

Møde den: 26. september 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Referat Møde den: 26. september 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Referat Til stede: Digital Design og Informationsvidenskab VIP: Morten Breinbjerg Studerende: Frederik Thielke Mølgaard

Læs mere

Møde den: 25. april 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Referat

Møde den: 25. april 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Referat Møde den: 25. april 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Referat Til stede: Digital Design og Informationsvidenskab Studerende: Frederik Thielke Mølgaard Dramaturgi og Musikvidenskab

Læs mere

Referat AARHUS UNIVERSITET

Referat AARHUS UNIVERSITET Møde den: 27. juni 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Til stede: Digital Design og Informationsvidenskab VIP: Morten Breinbjerg Dramaturgi og Musikvidenskab VIP: Mads Krogh

Læs mere

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 25. april 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 25. april 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Møde den: 25. april 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden kl. 9 til 9.05 2. Transformation af profilfagene på Arts (drøftelsespunkt) kl. 9.05

Læs mere

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 30. maj 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 30. maj 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Møde den: 30. maj 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden kl. 9 til 9.05 2. Projektorienterede forløb (drøftelsespunkt) kl. 9.05 til 9.30 3.

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 29. november 2017 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 29. november 2017 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde REFERAT Møde den: 29. november 2017 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Til stede: Jakob Isak Nielsen, Thomas Rosendal Nielsen, Ane Hejlskov Larsen, Tore Rye Andersen, Jody W. Pennington,

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 24. april 2019 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde. Referat

AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 24. april 2019 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde. Referat Møde den: 24. april 2019 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Digital Design og Informationsvidenskab VIP: Lone Koefoed Hansen Studerende: Anna Brynskov Dramaturgi og Musikvidenskab

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: , kl Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: , kl Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Møde den: 22.02.2017, kl. 8.30-12.00 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde REFERAT Til stede: Jakob Isak Nielsen, Morten Breinbjerg, Thomas Rosendal Nielsen, Ane Hejlskov Larsen, Tore

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 29. maj 2019 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde. Referat

AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 29. maj 2019 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde. Referat Møde den: 29. maj 2019 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Referat Digital Design og Informationsvidenskab VIP: Lone Koefoed Hansen Studerende: Frederik Thielke Mølgaard (suppleant)

Læs mere

Møde den: 27. marts 2019 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Referat

Møde den: 27. marts 2019 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Referat Møde den: 27. marts 2019 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Referat Digital Design og Informationsvidenskab VIP: Lone Koefoed Hansen Studerende: Anna Brynskov Dramaturgi og Musikvidenskab

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: Nygaard, byg 5336, lok. 184 Studienævnsmøde Institut for Æstetik og Kommunikation

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: Nygaard, byg 5336, lok. 184 Studienævnsmøde Institut for Æstetik og Kommunikation Møde den: 20.08.2012 Nygaard, byg 5336, lok. 184 Studienævnsmøde Institut for Æstetik og Kommunikation REFERAT Til stede: Unni From, Claus Bossen, Pia Rasmussen, André Wang Hansen, Mads Rosendahl Thomsen,

Læs mere

Forretningsorden for Uddannelsesnævn på DPU

Forretningsorden for Uddannelsesnævn på DPU Modtager(e): Studienævnet på DPU Uddannelsesnævnene på DPU Institutledelsen Forretningsorden for Uddannelsesnævn på DPU DPU s forretningsorden tager udgangspunkt i rammeforretningsordenen for Uddannelsesnævn

Læs mere

Dagsorden. Møde den: 7. september 2017, kl Fuglesangs Allé 4, bygning 2630, lokale K101 Ordinært møde i Aarhus BSS Uddannelsesforum

Dagsorden. Møde den: 7. september 2017, kl Fuglesangs Allé 4, bygning 2630, lokale K101 Ordinært møde i Aarhus BSS Uddannelsesforum SCHOOL OF BUSINESS AND SOCIAL SCIENCES AARHUS Møde den: 7. september 2017, kl 9.15-12.00 Fuglesangs Allé 4, bygning 2630, lokale K101 Ordinært møde i Aarhus BSS Uddannelsesforum Dagsorden Deltagere: Medlemmer

Læs mere

Fraværende: Jeppe Büchert Netterstøm (his), Mathilde Reinecke Tellefsen (Studievejleder,

Fraværende: Jeppe Büchert Netterstøm (his), Mathilde Reinecke Tellefsen (Studievejleder, ARTS Møde den: 20. februar 2019 kl. 12.30-14.00 Lokale 516 Bygning 1461 Uddannelsesnævnsmøde Historie og Klassiske Studier Deltagere: Undervisere: Niels Brimnes (afdelingsleder, his), Mary Hilson (his),

Læs mere

2. Meddelelser 2.1 Nyt fra studienævnet: Udkast til 2017-studieordningens kompetenceprofil skal godkendes på Studienævnsmødet den 16. december 2016.

2. Meddelelser 2.1 Nyt fra studienævnet: Udkast til 2017-studieordningens kompetenceprofil skal godkendes på Studienævnsmødet den 16. december 2016. Møde den: 7. december 2016 D 120 Uddannelsesnævn Pædagogisk psykologi Referat Til stede: Charlotte Mathiassen, Poul Nissen, Dorte Kousholt, Simon Nørby, Iram Khawaja (suppleant), Anne Maj Nielsen (afdelingsleder),

Læs mere

Mødetype: Studienævnsmøde Teologi Ordinært møde

Mødetype: Studienævnsmøde Teologi Ordinært møde Mødetype: Studienævnsmøde Teologi Ordinært møde Mødeleder: Ulrik Nissen Referent: Anne Bjørn Dato: 12. december 2017 Varighed: 10.00 15.00 Tilstedeværende: Ulrik Nissen (studienævnsformand), Jakob Engberg,

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Fraværende: lektor Hanne Kronborg Foverskov (afbud), studerende

AARHUS UNIVERSITET. Fraværende: lektor Hanne Kronborg Foverskov (afbud), studerende Møde den: 29. januar, 2010, kl. 13.00-15.00 Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Lokaler: Aarhus: Værkstedet, Sygepleje Emdrup: 1. sal indgang B8 Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, lektor

Læs mere

Att. Medlemmerne af studienævnet for Medier, Erkendelse og Formidling, Henrik Søndergaard, Studieleder Malthe Grindsted Ulrik, AC-Studievejleder

Att. Medlemmerne af studienævnet for Medier, Erkendelse og Formidling, Henrik Søndergaard, Studieleder Malthe Grindsted Ulrik, AC-Studievejleder K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET I N S T I T U T F O R M E D I E R, E R K E N D E L S E O G F O R M I D L I N G Att. Medlemmerne af studienævnet for Medier, Erkendelse og Formidling, Henrik Søndergaard,

Læs mere

Fraværende: Malene Kjær (afbud), Erik Elgaard Mikkelsen (afbud) og Thomas Munch (afbud)

Fraværende: Malene Kjær (afbud), Erik Elgaard Mikkelsen (afbud) og Thomas Munch (afbud) Møde den: 29. juni 2015, kl. 12.00-14.00 Lokale 345, Dalgas Avenue Møde i studienævnet for Idræt Referat Deltagere VIP: Kristian Raun Thomsen, Henrik Sørensen og Sine Agergaard Deltagere studerende: Nikolaj

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Møde den: 16.12.2015 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde REFERAT Til stede: Morten Breinbjerg, Ane Hejlskov Larsen, Mads Rosendahl Thomsen, Jody W. Pennington, Inger Schoonderbeek

Læs mere

Deltagere VIP: Cecilia Ramlau-Hansen, Kirsten Frederiksen (uddannelsesleder Sygepleje), Kirsten Beedholm, Michael Væth

Deltagere VIP: Cecilia Ramlau-Hansen, Kirsten Frederiksen (uddannelsesleder Sygepleje), Kirsten Beedholm, Michael Væth Møde den: 27. oktober 2015, kl. 8.15-10.15 Aarhus 1633. Værkstedet Emdrup indgang B8, lokale B274 REFERAT Møde i Studienævnet for Sundhedsvidenskab Deltagere VIP: Cecilia Ramlau-Hansen, Kirsten Frederiksen

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: kl Forskerhusets på Kasernen, byg. 1586, lok. 114 IÆK Studienævnsmøde

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: kl Forskerhusets på Kasernen, byg. 1586, lok. 114 IÆK Studienævnsmøde Møde den: 27.09.2014 kl. 9.00-14.00 Forskerhusets på Kasernen, byg. 1586, lok. 114 IÆK Studienævnsmøde REFERAT Til stede: Unni From, Morten Breinbjerg, Pia Rasmussen, André Wang Hansen, Mads Rosendahl

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET BUSINESS AND SOCIAL SCIENCES

AARHUS UNIVERSITET BUSINESS AND SOCIAL SCIENCES Referat af møde nr. 12 i Kandidatstudienævnet for Sprog og Erhvervskommunikation Tid: Torsdag d. 26. januar 2012 kl. 10.00-12.00 Sted: K102 Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden til møde nr. 12 2. Godkendelse

Læs mere

Medlemmerne af Interim-fagstudienævnet for Erhvervskommunikation. Referat af møde nr. 3 i Interim-fagstudienævnet for Erhvervskommunikation

Medlemmerne af Interim-fagstudienævnet for Erhvervskommunikation. Referat af møde nr. 3 i Interim-fagstudienævnet for Erhvervskommunikation Medlemmerne af Interim-fagstudienævnet for Erhvervskommunikation Referat af møde nr. 3 i Interim-fagstudienævnet for Erhvervskommunikation Tid: Onsdag den 26. april 2017 kl. 13.30 Sted: Bygn. 1483, lokale

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT

AARHUS UNIVERSITET REFERAT Møde den: 17. april, 2013 kl, (8.30) 9.00 11.30 Forskerhusets mødelokale på Kasernen, Langelandsgade 139 Studienævnsmøde IÆK, april 2013 REFERAT Til stede: Peter Bakker, Pia Rasmussen, André Wang Hansen,

Læs mere

Model for uddannelsesevaluering på Arts

Model for uddannelsesevaluering på Arts Notat Model for uddannelsesevaluering på Arts Som en del af kvalitetssikringsarbejdet gennemføres såvel uddannelsesevalueringer som årlige statusser. Formålet med uddannelsesevalueringen er at identificere

Læs mere

Medlemmerne af Studienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi

Medlemmerne af Studienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Medlemmerne af Studienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Referat af møde nr. 6 i Studienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi samt konstituerende møde Tid: 21. januar, kl. 13-15 Sted: 8002-2105

Læs mere

Referat AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 9. februar 2012 kl bygning 1481 lokale 340 Studienævnsmøde

Referat AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 9. februar 2012 kl bygning 1481 lokale 340 Studienævnsmøde Møde den: 9. februar 2012 kl. 12.30-15.30 bygning 1481 lokale 340 Studienævnsmøde Referat Deltagere: Unni From (formand), Claus Bossen, Morten Breinbjerg (kommende supp. for CB), Pia Rasmussen, André Wang

Læs mere

(AC-vejleder, observatør), Jan Gustafsson (VIP germansk og romansk) og Laura Bech Hansen (studenterrepræsentant for germansk og romansk).

(AC-vejleder, observatør), Jan Gustafsson (VIP germansk og romansk) og Laura Bech Hansen (studenterrepræsentant for germansk og romansk). D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T 22. OKTOBER 2014 Forum Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk INSTITUT FOR ENGELSK, GERMANSK

Læs mere

1. Personsager 2. Opfølgning på dumpeprocent i PA 3. Nye bøger i Anatomi 4. Orientering fra Studieleder 5. Eventuelt

1. Personsager 2. Opfølgning på dumpeprocent i PA 3. Nye bøger i Anatomi 4. Orientering fra Studieleder 5. Eventuelt Møde den: 19. september 2016 kl. 15.30 i Det Odontologiske Studienævn REFERAT Deltagere medlemmer: Eva Karring, Jes Halfdan Nielsen, Irene Dige, Helle Tolboe, Marie Hauge Mårtensson, Louise Trap, Maren

Læs mere

Mødetype: Studienævnsmøde Teologi Ordinært møde

Mødetype: Studienævnsmøde Teologi Ordinært møde Mødetype: Studienævnsmøde Teologi Ordinært møde Mødeleder: Ulrik Nissen Referent: Susanne Vork Dato: 30. marts 2017 Varighed: 13.00 15.30 Tilstedeværende: Ulrik Nissen (studienævnsformand), René Falkenberg,

Læs mere

Årshjul for Studienævn for International Virksomhedskommunikation

Årshjul for Studienævn for International Virksomhedskommunikation Årshjul for Studienævn for International Virksomhedskommunikation Tid 2018 JANUAR FEBRUAR Ansvar Emne Opgave Studienævn Uddannelse Frist for indstilling af nye studieordninger samt revision af eksisterende

Læs mere

Deltagere VIP: Mette Vinther Skriver (Studieleder og studienævnsformand), Morten Frydenberg, Viola Burau og Loni Ledderer

Deltagere VIP: Mette Vinther Skriver (Studieleder og studienævnsformand), Morten Frydenberg, Viola Burau og Loni Ledderer Møde den: 8. april 2016, kl. 14.00 16.00 Bygning 1261, lokale 118 Studienævnsmøde Folkesundhedsvidenskab Referat Deltagere VIP: Mette Vinther Skriver (Studieleder og studienævnsformand), Morten Frydenberg,

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: Forskerhusets mødelokale, Langelandsgade 139, 8000 Aarhus C Studienævnsmøde på IÆK, august 2013

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: Forskerhusets mødelokale, Langelandsgade 139, 8000 Aarhus C Studienævnsmøde på IÆK, august 2013 Møde den: 21.08.2013 Forskerhusets mødelokale, Langelandsgade 139, 8000 Aarhus C Studienævnsmøde på IÆK, august 2013 REFERAT Til stede: Peter Bakker, Pia Rasmussen, André Wang Hansen, Sven Halse, Inger

Læs mere

Deltagere studerende: Christian Hoe, Ulisa Jeyaratnam, Amalie Hahn Jensen, Anders Thastum Vedsted

Deltagere studerende: Christian Hoe, Ulisa Jeyaratnam, Amalie Hahn Jensen, Anders Thastum Vedsted Møde den: 15. august 2017, kl. 14.00 17.00 Bygning og lokale: 1260-310 Studienævnsmøde Folkesundhedsvidenskab Referat Deltagere VIP: Mette Vinther Skriver, Morten Frydenberg, Viola Burau og Loni Leddere

Læs mere

Fraværende: Dorte Kousholt, Lene Mejer Frederiksen, Signe Marie Hinge (studievejleder)

Fraværende: Dorte Kousholt, Lene Mejer Frederiksen, Signe Marie Hinge (studievejleder) Møde den: 13. november 2015 D 120 Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi Referat Til stede: Charlotte Mathiassen, Simon Nørby, Lene Myong, Kristine Kousholt, Anne Maj Nielsen (afdelingsleder), Nina

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 13. marts 2013, kl Nygaard 192, byg. 5335, Finlandsgade 21, 8200 Aarhus N Studienævnsmøde IÆK

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 13. marts 2013, kl Nygaard 192, byg. 5335, Finlandsgade 21, 8200 Aarhus N Studienævnsmøde IÆK Møde den: 13. marts 2013, kl. 14.00-16.30 Nygaard 192, byg. 5335, Finlandsgade 21, 8200 Aarhus N Studienævnsmøde IÆK REFERAT Til stede: Peter Bakker, Pia Rasmussen, André Wang Hansen, Mads Rosendahl Thomsen,

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: kl Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: kl Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Møde den: 30.08.2017 kl. 9.00-12.00 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde REFERAT Til stede: Ane Hejlskov Larsen, Leonardo Cecchini, Inger Schoonderbeek Hansen, Jakob Steensig, Caglar

Læs mere

Dagsordenen blev godkendt uden bemærkninger.

Dagsordenen blev godkendt uden bemærkninger. Referat fra mødet i MBA-studienævnet Tirsdag den 5. marts 2019 kl. 15.00-16.30 Bygning 2631 lokale K104 Referat Deltagere: Studienævnsformand Franziska Günzel-Jensen, studienævnsmedlemmer Philipp Schröder,

Læs mere

OPSAMLING PÅ STUDIELEDERS BESØGSRUNDE I IKK S FAGMILJØER

OPSAMLING PÅ STUDIELEDERS BESØGSRUNDE I IKK S FAGMILJØER OPSAMLING PÅ STUDIELEDERS BESØGSRUNDE I IKK S FAGMILJØER EFTERÅRET 2015 Jeg overtog denne opgave for 5 dage siden... så jeg samler op på samtaler, jeg ikke har deltaget i. Derfor: Hjælp mig, hvis jeg overser

Læs mere

Referat af 1. møde i studienævnet den 12. februar 2010

Referat af 1. møde i studienævnet den 12. februar 2010 Møde den: 12. februar 2010 B103f REFERAT Til stede: Morten Misfeldt (MM), Malou Juelskjær (MJ), Lars Geer Hammershøj (LGH), Søren Kruse (SK), Søs Bayer (SB), Morten Høyer (MH) og Stella Marie Klausen (SMK)

Læs mere

Møde 12/17 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag

Møde 12/17 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag Møde 12/17 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag Referat Tid: Tirsdag den 30.januar 2018, kl. 15.30-18 Sted: Lokale 126, bygning 1330 Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag Til stede Anne

Læs mere

Referat af 3. møde i Det Juridiske Fagstudienævn Tid: 24. marts 2017, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147

Referat af 3. møde i Det Juridiske Fagstudienævn Tid: 24. marts 2017, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Referat af 3. møde i Det Juridiske Fagstudienævn 2017 Tid: 24. marts 2017, kl. 10-11 Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Det Juridiske Fagstudienævn Til stede Professor Jørgen Albæk Jensen

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Psykologi. Referat af møde nr. 1 (konstituerende møde) i Fagstudienævnet ved Psykologi

AARHUS UNIVERSITET. Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Psykologi. Referat af møde nr. 1 (konstituerende møde) i Fagstudienævnet ved Psykologi AARHUS UNIVERSITET Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Psykologi Referat af møde nr. 1 (konstituerende møde) i Fagstudienævnet ved Psykologi Tid: Onsdag den 4. februar 2015 kl. 10.15 Sted: Bygn. 1350, lokale

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: , kl Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: , kl Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Møde den: 28.09.2016, kl. 9.00-12.00 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde REFERAT Til stede: Jakob Isak Nielsen, Morten Breinbjerg, Thomas Rosendal, Ane Hejlskov Larsen, Tore Rye Andersen,

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: kl Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: kl Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Møde den: 25.01.2017 kl. 9.00-12.00 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde REFERAT Til stede: Jakob Isak Nielsen, Morten Breinbjerg, Thomas Rosendal Nielsen, Ane Hejlskov Larsen, Tore

Læs mere

1. Godkendelse af referat og dagsorden Uddannelsesudvalget godkender referat fra mødet med følgende tilføjelser:

1. Godkendelse af referat og dagsorden Uddannelsesudvalget godkender referat fra mødet med følgende tilføjelser: Møde den: 10. juni 2014 kl. 12.00-14.00 Aarhus. Bygning 1431, lokale 021-023 Uddannelsesudvalgsmøde, Arts REFERAT Deltagere: Medlemmer af UU, Arts Arne Kjær; Eva Silberschmidt Viala; Ken Henriksen; Lars

Læs mere

Medlemmerne af Studienævnet for Psykologi. Der indkaldes hermed til 2. møde i Studienævnet for Psykologi

Medlemmerne af Studienævnet for Psykologi. Der indkaldes hermed til 2. møde i Studienævnet for Psykologi Medlemmerne af Studienævnet for Psykologi Der indkaldes hermed til 2. møde i Studienævnet for Psykologi Tid: fredag den 22. marts kl. 13.00-15.00 Sted: Bygning 1350, lokale 314 Dagsorden: 1. Godkendelse

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: Forskerhusets på Kasernen, byg. 1586, lok. 114 IÆK Studienævnsmøde

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: Forskerhusets på Kasernen, byg. 1586, lok. 114 IÆK Studienævnsmøde Møde den: 14.01.2015 Forskerhusets på Kasernen, byg. 1586, lok. 114 IÆK Studienævnsmøde REFERAT Til stede: Jakob Isak Nielsen, Morten Breinbjerg, Pia Rasmussen, André Wang Hansen, Mads Rosendahl Thomsen,

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Ordinært møde i studienævnet ved Institut for Kultur og Samfund 13. marts 2013

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Ordinært møde i studienævnet ved Institut for Kultur og Samfund 13. marts 2013 Ordinært møde 3-2013 i studienævnet ved Institut for Kultur og Samfund 13. marts 2013 REFERAT Til stede: Morten Haugaard Jeppesen, Lene Kühle, Mette Svart Kristiansen, Anemone Platz, Claus Møller Jørgensen,

Læs mere

Referat fra mødet i HD Studienævnet Tirsdag den 15. maj Bygning 2630, lokale K102

Referat fra mødet i HD Studienævnet Tirsdag den 15. maj Bygning 2630, lokale K102 Referat fra mødet i HD Studienævnet Tirsdag den 15. maj 11.00 13.00 Bygning 2630, lokale K102 Deltagere: Studienævnsformand Søren Erik Nielsen, studienævnsmedlemmer René Franz Henschel, Finn Schøler og

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET SCHOOL OF BUSINESS AND SOCIAL SCIENCES

AARHUS UNIVERSITET SCHOOL OF BUSINESS AND SOCIAL SCIENCES SCHOOL OF Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Erhvervskommunikation Referat af møde nr. 2 i Fagstudienævnet ved Erhvervskommunikation Tid: Mandag den 16. marts 2015 kl. 11 Sted: Bygn. 1483, lokale 516 Fagstudienævnet

Læs mere

Studerende: Thomas Kristian Hansen, Gunvor Dichmann Thyssen, Sally Jakobsen (Emdrup) og Signe Krejberg Jeppesen.

Studerende: Thomas Kristian Hansen, Gunvor Dichmann Thyssen, Sally Jakobsen (Emdrup) og Signe Krejberg Jeppesen. Referat Møde den 30.3. 2016, kl. 8:30 Emdrup: A019 Aarhus: Bygn. 1633, lokale 225 Referat Studienævnsmøde i Studienævnet for Sundhedsvidenskab VIP: Cecilia Ramlau-Hansen, Kirsten Frederiksen (uddannelsesleder

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen blev godkendt. 2. Orientering fra Studienævnets formand

1. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen blev godkendt. 2. Orientering fra Studienævnets formand Møde den: 10. juni, 2014, kl. 10.00-12.00 Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Lokaler: Aarhus: Værkstedet, Sygepleje Emdrup: 1. sal indgang B8 Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, lektor Bente

Læs mere

Uddannelsesevaluering på Arts

Uddannelsesevaluering på Arts Notat Uddannelsesevaluering på Arts Som en del af kvalitetssikringsarbejdet gennemføres såvel uddannelsesevalueringer som årlige statusser. Formålet med uddannelsesevalueringen er at identificere indsatsområder

Læs mere

Deltagere VIP: Mette Vinther Skriver, Morten Frydenberg, Viola Burau og Helle Terkildsen

Deltagere VIP: Mette Vinther Skriver, Morten Frydenberg, Viola Burau og Helle Terkildsen Møde den: 18. juni 2015, kl. 11.00 13.00 Bygning 1264, lokale 220 Studienævnsmøde Folkesundhedsvidenskab REFERAT Deltagere VIP: Mette Vinther Skriver, Morten Frydenberg, Viola Burau og Helle Terkildsen

Læs mere

Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk

Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk I N S T I T U T F O R E N G E L S K, G E R M A N S K & R O M A N S K K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T 16. DECEMBER 2015 Forum Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk

Læs mere

Studienævnet ved Institut for Antropologi INSTITUT FOR ANTROPOLOGI

Studienævnet ved Institut for Antropologi INSTITUT FOR ANTROPOLOGI K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET I N S T I T U T F O R A N T R O P O L O G I M Ø D E R E F E R A T 12. SEPTEMBER 2016 Forum Studienævnet ved Institut for Antropologi INSTITUT FOR ANTROPOLOGI Møde

Læs mere

5) Pladser til internationale studerende på Summer University fag Bilag 5.1: Sagsfremstilling øremærkede pladser til internationale studerende

5) Pladser til internationale studerende på Summer University fag Bilag 5.1: Sagsfremstilling øremærkede pladser til internationale studerende Studienævnet for Erhvervsøkonomi Referat af møde nr. 7 i Studienævnet for Erhvervsøkonomi. Tid: tirsdag den 6. november 2018, kl. 10:15-12:00. Sted: 2630 - K101 Dagsorden 1) Meddelelser Fra formanden Fra

Læs mere

Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk

Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T 9. APRIL 2014 Forum Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk INSTITUT FOR ENGELSK, GERMANSK

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 23. oktober, 2013, kl Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT

AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 23. oktober, 2013, kl Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Møde den: 23. oktober, 2013, kl. 15.15-17.15 Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Lokaler: Aarhus: Værkstedet, Sygepleje Emdrup: 1. sal indgang B8 Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, lektor

Læs mere

ARTS AARHUS UNIVERSITET. Referat

ARTS AARHUS UNIVERSITET. Referat Møde den: 22. oktober 2018 kl. 9.30 til 11.00 Lokale 249, Bygning 1580 Uddannelsesnævnsmøde KÆM Til stede: Birgitte Stougaard (formand), Ane Hejlskov Larsen, Jørn Erslev Andersen, Mette-Marie Zacher Sørensen,

Læs mere

Fraværende: Dorte Kousholt, Lene Myong, Iram Khawaja (suppleant), Tea Berg Skailand, Lene Mejer Frederiksen

Fraværende: Dorte Kousholt, Lene Myong, Iram Khawaja (suppleant), Tea Berg Skailand, Lene Mejer Frederiksen Møde den: 23. oktober 2015 A 011 Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi Referat Til stede: Charlotte Mathiassen, Simon Nørby, Kristine Kousholt, Anne Maj Nielsen (afdelingsleder), Tanja Louise Rasmussen,

Læs mere

Referat af konstituerende møde i Det Juridiske Fagstudienævn

Referat af konstituerende møde i Det Juridiske Fagstudienævn Referat af konstituerende møde i Det Juridiske Fagstudienævn Tid: 16. februar 2016, kl. 13-15 Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Til stede Professor Jørgen Albæk Jensen (studieleder og formand)

Læs mere

Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk. Til stede: Anna Lena Sandberg (VIP germansk og romansk), Jørgen Staun (studienævnsformand),

Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk. Til stede: Anna Lena Sandberg (VIP germansk og romansk), Jørgen Staun (studienævnsformand), D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T 19. NOVEMBER 2014 Forum Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk INSTITUT FOR ENGELSK,

Læs mere

Opgave- og ansvarsfordeling i forbindelse med evaluering af undervisningen på den odontologiske bachelor- og kandidatuddannelse

Opgave- og ansvarsfordeling i forbindelse med evaluering af undervisningen på den odontologiske bachelor- og kandidatuddannelse D E T S U N D H E D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T SAGSNOTAT 24 APRIL 2012 Vedr.: Opgave- og ansvarsfordeling i forbindelse med evaluering af undervisningen

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: , kl Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: , kl Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Møde den: 23.11.2016, kl. 9.00-12.00 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde REFERAT Til stede: Jakob Isak Nielsen, Morten Breinbjerg, Thomas Rosendal Nielsen, Ane Hejlskov Larsen, Tore

Læs mere

Referat af 5. møde i Det Juridiske Fagstudienævn. Tid: 20. juni 2016, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147

Referat af 5. møde i Det Juridiske Fagstudienævn. Tid: 20. juni 2016, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Referat af 5. møde i Det Juridiske Fagstudienævn Tid: 20. juni 2016, kl. 13-15 Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Det Juridiske Fagstudienævn Til stede Professor Jørgen Albæk Jensen (studieleder

Læs mere

VIP: Cecilia Ramlau-Hansen, Michael Væth, Kirsten Frederiksen, Kirsten Beedholm, Toke Bek (til punkt om undervisningsevalueringer)

VIP: Cecilia Ramlau-Hansen, Michael Væth, Kirsten Frederiksen, Kirsten Beedholm, Toke Bek (til punkt om undervisningsevalueringer) Møde den: 27. 5. 2016, kl. 8:30 Emdrup: A011 Aarhus: Bygn. 1633, lokale 225 Referat Møde i Studienævnet for Sundhedsvidenskab VIP: Cecilia Ramlau-Hansen, Michael Væth, Kirsten Frederiksen, Kirsten Beedholm,

Læs mere

Mødetype: Studienævnsmøde Teologi Ordinært møde. Fraværende med afbud: Jeppe N. Stokholm (uddannelseskonsulent)

Mødetype: Studienævnsmøde Teologi Ordinært møde. Fraværende med afbud: Jeppe N. Stokholm (uddannelseskonsulent) Mødetype: Studienævnsmøde Teologi Ordinært møde Mødeleder: Ulrik Nissen Referent: Susanne Vork Dato: 14. november 2017 Varighed: 14.00 16.00 Tilstedeværende: Ulrik Nissen (studienævnsformand), Jakob Engberg,

Læs mere

Dagsorden Studienævnsformanden spurgte, om studienævnet kunne godkende dagsorden. Studienævnet godkendte dagsordenen.

Dagsorden Studienævnsformanden spurgte, om studienævnet kunne godkende dagsorden. Studienævnet godkendte dagsordenen. K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T M Ø D E R E F E R A T 25. JUNI 2019 Forum Studienævnet for Engelsk, Germansk & Romansk Møde afholdt 19. juni 2019,

Læs mere

Studienævnet for It og Sundhed. Forum. Møde afholdt Mandag d. 8. februar , Odontologisk mødelokale. Sted. Christine Gulstad.

Studienævnet for It og Sundhed. Forum. Møde afholdt Mandag d. 8. februar , Odontologisk mødelokale. Sted. Christine Gulstad. K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T S U N D H E D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T M Ø D E R E F E R A T 9. FEBRUAR 2016 Forum Studienævnet for It og Sundhed AFDELINGEN FOR UDDANNELSE

Læs mere

a. Dialogmøde med prodekan Studiekoordinator Lykke Kjerrumgaard Schelde deltog under punktet og informerede om hvad dialogmøderne handler om.

a. Dialogmøde med prodekan Studiekoordinator Lykke Kjerrumgaard Schelde deltog under punktet og informerede om hvad dialogmøderne handler om. Studienævnet ved DPU Møde: Ordinært studienævnsmøde Sted: Emdrup A011, Aarhus 1483-523 Det Gule Rum Tidsrum: 24. august 2018 kl. 12.30 16.00 Referat Dato: 24. august 2018 Medlemmer Anne-Marie Eggert Olsen

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: kl Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: kl Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Møde den: 25.10.2017 kl. 9.00-12.00 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde REFERAT Til stede: Jakob Isak Nielsen, Morten Breinbjerg, Jakob Isak Nielsen, Ane Hejlskov Larsen, Tore Rye

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 19.02.2014, kl. 9.00.12.00 Forskerhusets på Kasernen, byg. 1586, lok. 114 IÆK Studienævnsmøde, februar

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 19.02.2014, kl. 9.00.12.00 Forskerhusets på Kasernen, byg. 1586, lok. 114 IÆK Studienævnsmøde, februar Møde den: 19.02.2014, kl. 9.00.12.00 Forskerhusets på Kasernen, byg. 1586, lok. 114 IÆK Studienævnsmøde, februar REFERAT Til stede: Unni From, Jakob Isak Nielsen, Morten Breinbjerg, Pia Rasmussen, André

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET GODKENDT REFERAT

AARHUS UNIVERSITET GODKENDT REFERAT Møde den: 5. maj 2014, kl. 14 16 Aarhus, Tåsingegade 3, lokale 1443-313 videolink til Emdrup lokale A112 Uddannelsesfagudvalgsmøde for Kandidatuddannelsen i Pædagogisk filosofi GODKENDT REFERAT Til stede:

Læs mere

Deltagere: Anne Larson, Nikoline Scanholm, Tanja Grøn Damsgaard, Lasse Emil Niels Jensen

Deltagere: Anne Larson, Nikoline Scanholm, Tanja Grøn Damsgaard, Lasse Emil Niels Jensen Møde den: 14. marts 2016 kl. 10.00-13.00 Emdrup A019 Videolink (12); 1443-240 Arts Videolink (20) Referat Uddannelsesnævnet for Pædagogisk Sociologi (UN) Deltagere: Anne Larson, Nikoline Scanholm, Tanja

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Ordinært møde den 12. februar 2014 Studienævnet ved Institut for Kultur og Samfund

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Ordinært møde den 12. februar 2014 Studienævnet ved Institut for Kultur og Samfund Ordinært møde 2014-2 den 12. februar 2014 Studienævnet ved Institut for Kultur og Samfund REFERAT Til stede: Claus Møller Jørgensen, Kirstine Nielsen, Mette Svart Kristiansen, Petter Bugge, Ole Høiris,

Læs mere

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET. 2.1 Nyt fra studienævnet:

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET. 2.1 Nyt fra studienævnet: Mødedato: 22. februar 2019 Mødested: Emdrup: A 011 / Aarhus: 1443-240 Mødeemne: Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi Side 1/6 Deltagere: VIP: Kari Kragh Blume Dahl, Kristine Kousholt, Louise Bøttcher,

Læs mere

Mødetype: Studienævnsmøde Teologi Ordinært møde. Afbud: Kristoffer Vinther Olesen (studievejleder), Maria Svane-Christiansen (studievejleder)

Mødetype: Studienævnsmøde Teologi Ordinært møde. Afbud: Kristoffer Vinther Olesen (studievejleder), Maria Svane-Christiansen (studievejleder) Mødetype: Studienævnsmøde Teologi Ordinært møde Mødeleder: Ulrik Nissen Referent: Susanne Vork Dato: 2. marts 2017 Varighed: 13.00 15.30 Tilstedeværende: Ulrik Nissen (studienævnsformand), Jakob Engberg,

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Fraværende: studerende Ina Holden (afbud) og studievejleder Sidsel Bøge REFERAT

AARHUS UNIVERSITET. Fraværende: studerende Ina Holden (afbud) og studievejleder Sidsel Bøge REFERAT Møde den: 20. februar, 2014, kl. 14.15-16.15 Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Lokaler: Aarhus: Værkstedet, Sygepleje Emdrup: 1. sal indgang B8 Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, lektor

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT

AARHUS UNIVERSITET REFERAT Møde den: 2. maj 2013, kl. 12-13 Bygn. 1264, lokale 3.10 Studienævnsmøde for den sundhedsfaglige kandidatuddannelse og suppleringsuddannelsen REFERAT Til stede: Cecilia Ramlau-Hansen, Ellen Aagaard Nøhr,

Læs mere

Medlemmerne af Studienævnet for Psykologi. Referat af 3. møde i Studienævnet for Psykologi

Medlemmerne af Studienævnet for Psykologi. Referat af 3. møde i Studienævnet for Psykologi Medlemmerne af Studienævnet for Psykologi Referat af 3. møde i Studienævnet for Psykologi Tid: Torsdag den 26. april 2018 kl. 13.00 Sted: Bygn. 1351, lokale 414 Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden 2.

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 6. februar, 2013, kl Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT

AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 6. februar, 2013, kl Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Møde den: 6. februar, 2013, kl. 15.30-17.30 Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Lokaler: Aarhus: Værkstedet, Sygepleje Emdrup: 1. sal indgang B8 Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, studerende

Læs mere

Studienævnssekretær Alex K. Tonnesen

Studienævnssekretær Alex K. Tonnesen I N S T I T U T F O R T V Æ R K U L T U R E L L E O G R E G I O N A L E S T U D I E R K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T M Ø D E R E F E R A T G O D K E N D T 12. OKTOBER 2011 Forum: Studienævnet

Læs mere

Afbud: Thomas Schwarz Wentzer, Signe Termansen og Nana Munkholm Grave Madsen Fraværende: Jakob Olsen, Søren Henrik Kristiansen

Afbud: Thomas Schwarz Wentzer, Signe Termansen og Nana Munkholm Grave Madsen Fraværende: Jakob Olsen, Søren Henrik Kristiansen Studienævnsmøde den 11. maj 2016 Studienævnet ved Institut for Kultur og Samfund 4215-032 Referat Til stede: Christina Fiig, Jeppe Norskov Stokholm, Lene Kühle, Felix Riede, Peter Borgkvist, Anna Marie

Læs mere

Opgave- og ansvarsfordeling i forbindelse med evaluering af undervisningen på bachelor- og kandidatuddannelse i folkesundhedsvidenskab.

Opgave- og ansvarsfordeling i forbindelse med evaluering af undervisningen på bachelor- og kandidatuddannelse i folkesundhedsvidenskab. D E T S U N D H E D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T Studienævnet for Folkesundhedsvidenskab Studieleder Lisbeth E. Knudsen Institutleder Mette Madsen

Læs mere

Pkt. 8 vedr. Spørgsmål til evaluering af undervisning udskydes til næste møde.

Pkt. 8 vedr. Spørgsmål til evaluering af undervisning udskydes til næste møde. Møde den: 23.10.2014 1611-048 Studienævnsmøde for den sundhedsfaglige kandidatuddannelse Referat Til stede: 12-13: Cecilia Ramlau-Hansen, Ninna Rysholt Poulsen, Signe Bredsgaard Lassen, Anne Aggerholm

Læs mere