Referat AARHUS UNIVERSITET

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat AARHUS UNIVERSITET"

Transkript

1 Møde den: 27. juni 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Til stede: Digital Design og Informationsvidenskab VIP: Morten Breinbjerg Dramaturgi og Musikvidenskab VIP: Mads Krogh Engelsk Kunsthistorie, Æstetik & Kultur, Museologi VIP: Ane Hejlskov Larsen Studerende: Nadia Brandt (suppleant) Lingvistik, Kognitionsvidenskab og Semiotik VIP: Ethan Weed Litteraturhistorie og Retorik VIP: Tore Rye Andersen Medievidenskab og Journalistik VIP: Pia Majbritt Jensen Nordisk Sprog og litteratur og Oplevelsesøkonomi VIP: Inger Schoonderbeek Hansen Studerende: Kristine Kold Vestergaard Strandsby Tysk og Romanske Sprog VIP: Katja Gorbahn Referat Studienævnsbetjening og uddannelseskvalitet (SNUK) Mette Olesen Dato: 5. juli 2018 Ref: Meol Side 1/10 Observatører: Afdelingsledere: Birgitte Stougaard Pedersen og Kirsten Wølch Rasmussen Studieleder Lars Kiel Bertelsen, Julie Zederkof, SNUK, Chalotte T. Christensen, VEST, afdelingskonsulent Sabrina Bækkelund Larsen og Mette Olesen, SNUK/ref. Afbud: Sissel Xenia Reese Hansen, Frederik Thielke Mølgaard, Yasmin Ben-Kisos, Ushma Chauhan Jacobsen, Anne Porskrog Boisen, Cecilie Sabroe Nielsen, Peter Ejsing Andreasen, Søren Lange Pedersen, Lea Balling Schmidt Uddannelseskvalitet og studienævnsbetjening (SNUK), AR Aarhus Universitet Tåsingegade Aarhus C Tlf.: Fax: hum@au.dk

2 1. Godkendelse af dagsorden Studienævnet godkendte dagsorden til dagens møde. Side 2/10 2. Opfølgning på referat Mette Olesen fulgte op på referat fra IKK SN-møde 30. maj 2018 (godkendt ): Opfølgning vedr. pkt. 4.1 Dispensationssag vedr. ansøgning om 4. prøveforsøg: Den studerende har indsendt ny dokumentation og sagen blev genbehandlet på forretningsudvalgsmøde den 15. juni Forretningsudvalget indstillede her, at ansøgningen blev imødekommet. Der har ikke været kommentarer fra SN til indstillingen, og den studerende har modtaget svar. Referatuddrag af pkt om uddannelsesnævnenes bemærkninger vedr. undervisnings- og eksamensplanlægningen var blevet sendt til UVA/EKA v/ Mette Qvist Jensen (MQJ). Svarmail fra MQJ oplæst på mødet. I mailen takker MQJ for kommentarer og tilbagemelding og skriver, at feedback og tilbagemelding er rigtig vigtig og helt afgørende for de fælles bestræbelser på at få lagt de bedst mulige undervisnings- og eksamensplaner inden for de givne rammer. Referatuddrag af pkt. 6 om fagbeskrivelse for internationaliseringsvalgfag var blevet sendt til arbejdsgruppen, og en opdateret udgave af skabelonen var på dagsordenen til dagens møde. Referatuddrag af pkt. 8 om tilvalg og BA-projekt var blevet sendt til prodekanen for uddannelse, der havde kvitteret med, at studienævnets bemærkninger vil blive taget med i den forestående proces vedrørende tilvalg. Referatuddrag af pkt. 9 om undervisnings- og eksamensperioder var blevet sendt til uddannelseschefen. 3. Indkomne sager Der var ikke indkommet sager til behandling 4. Handleplaner fra årlig status (beslutningspunkt) 4.1 Studienævnet gør status over nævnets uddannelser og behandler handleplaner fra årlig status Studienævnsformand Katja Gorbahn orienterede om processen med årlig status: I april udsendes data til afdelingsledere, der involverer uddannelsesnævnene i arbejdet med at gennemgå datapakkerne, følge op på sidste års handleplaner og udarbejde handleplaner for det kommende år. Studienævnet behandler på juni mødet handleplanerne og indstiller til godkendelse hos studieleder. Studienævnets behandling af handleplanerne sker på baggrund af de krav til drøftelserne i uddannelsesnævnene, der er oplistet i Model for årlig status på Arts.

3 Handleplanerne blev herefter drøftet i nedenstående grupper: Side 3/10 Gruppe 1: Medievidenskab og Journalistik, Litteraturhistorie og Retorik, Nordisk sprog og litteratur og Oplevelsesøkonomi Gruppe 2: Tysk og Romanske sprog, Lingvistik, Kognitions-videnskab og Semiotik, Engelsk Gruppe 3: Digital Design og Informationsvidenskab, Kunsthistorie, Æstetik & Kultur, Museologi, Dramaturgi og Musikvidenskab I gruppedrøftelserne blev der arbejdet med spørgsmålene nedenfor: 1) Lever handleplanerne op til det, der står i Model for årlig status på Arts, er handlingerne konkrete og realiserbare, og er der sat ansvarlige på? 2) Kan handleplanerne indstilles til godkendelse hos studieleder? 3) Er der uddannelser, der på baggrund af særligt løfterige perspektiver for fakultetet skal indstilles til dialogmøde med prodekanen? 4) Erfaringsudveksling og god praksis omkring udarbejdelsen af handleplaner herunder UN behandlingen af datapakker og bemandingsplaner, hvordan de fokusområder, som IKK studienævnet har udpeget til årlig status (koordinering af undervisning, forventningsafstemning og feedback) indgår i handleplanerne, og hvordan årets tema fra Uddannelsesforum Arts (UFA) Planlægning af studieforløb med fokus på de studerendes læring, indgår i handleplanerne. 4.2 Opsamling fra gruppedrøftelser vedr. fra handleplaner Opsamling fra gruppedrøftelserne i forhold til spørgsmål 1 og 2: Alle grupper svarede ja til, at handleplanerne lever op til det, der står i Model for årlig status på Arts, at handlingerne er konkrete og realiserbare, og at der sat ansvarlige på. Alle grupper svarede ja til, at handleplanerne kan indstilles til godkendelse hos studieleder. Fra erfaringsudveklingen, opsamling fra gruppedrøftelserne i forhold til spørgsmål 4: Det blev fremhævet, at man på Dramaturgi har formået at integrere og didaktisk italesætte praksisdimensioner i uddannelsen. På Informationsvidenskab er der nogle erfaringer omkring interaktivt læring og det sociale miljø omkring det som andre fagområder kunne have glæde af. Mentorordninger bør fremmes, og det bør overvejes, hvordan det i højere grad end nu kan lykkes at få de studerende til at være mentorer?

4 Studiesymposier med oplæg, som de studerende selv har stået for, har fungeret rigtig godt på Lingvistik. På Lingvistik har man også faglig dag med forskellige oplæg blandt andet har der været oplæg om statistisk metode. Side 4/10 De fysiske og administrative rammer for Master og EVU- uddannelserne bør kigges efter i sømmene. I forhold til gennemgangen af bemandingsplanerne, der er kvalificerende og supplerende bilag til indikator 6c: VIP dækningsgrad, havde der på nogle fagligheder desværre ikke været fuldstændige data som baggrund for detailbehandlingen i UN. Nogle fagligheder havde kvalificeret og tilbagesendt bemandingsplanerne. Det blev foreslået at tage nogle af de nævnte punkter op i studienævnet evt. på et temamøde eller lign. Studienævnets beslutning: Studienævnet indstillede handleplanerne til godkendelse hos studieleder. 4.3 Studienævnet indstiller uddannelser til dialogmøder med prodekanen for uddannelse Det samlede studienævn vurderede herefter, hvilke uddannelser, der på baggrund af særligt løfterige perspektiver for fakultetet, skulle indstilles til dialogmøde med prodekanen - opsamling fra gruppedrøftelserne i forhold til spørgsmål 3. Studienævnets beslutning: Nedenstående uddannelser blev indstillet til dialogmøde med prodekanen: Bacheloruddannelserne i Musik, Litteraturhistorie, Æstetik og Kultur og Kunsthistorie i forhold til, at disse uddannelser har opnået, at indikatoren for førsteårsfrafald er grøn. Kandidatuddannelsen i Nordisk, hvor alle indikatorer er grønne. Dramaturgi pga. didaktiske refleksioner omkring bl.a. læringsrum. Studieleder benyttede lejligheden til at takke uddannelsesnævnene og afdelingslederne for det gode arbejde med udarbejde handleplanerne og SNUK for god administrativ understøttelse af processen. De indstillede handleplaner er alle gode og afspejler det fokus, vi har haft på at gøre handleplanerne konkrete og realisérbare. 5. Foreløbige handleplaner vedr. uddannelsesevaluering (orientering og drøftelsespunkt) Studienævnsformanden orienterede også her om processen med uddannelsesevalueringer: De foreliggende handleplaner, der vedrører de uddannelser, der er under uddannelsesevaluering, fremlægges for studienævnet til orientering.

5 I oktober / november afholdes evalueringsmøde for uddannelserne og efterfølgende revideres handleplanerne. På studienævnsmødet i december orienteres der om de gennemførte uddannelsesevalueringer. Side 5/10 6. Beskæftigelsesundersøgelse (drøftelsespunkt) Studienævnet drøftede Beskæftigelsesundersøgelse 2016 (publiceret 2017). Det blev bemærket, at besvarelsesprocenterne for undersøgelsen er meget lave, og at det derfor er begrænset, hvor meget information, der kan hentes fra undersøgelsen. I rapporten er indsat et kvalitets- og kompetencekort, der viser kandidaternes vurdering af, i hvilken grad de har oplevet i arbejdet at skulle gøre brug af en række kvalifikationer og kompetencer, der er tilegnet i løbet af studiet. I forhold til behov for teoretisk viden inden for fagområdet vurderes dette af kandidaterne som værende meget lavt. Denne vurdering blev problematiseret på mødet også i forhold til præcist hvordan kandidaterne er blevet spurgt. På Musik, Dramaturgi og på Medievidenskab laves interne kvalitative undersøgelser af dimittenderne i forhold til beskæftigelse. Det er forhåbningen, at dette giver et mere retvisende billede end den foreliggende undersøgelse. Det er fagmiljøerne selv, der står for undersøgelserne, og uddannelseskonsulenterne, der gennemfører dem. I forhold til dette, blev der peget på, at det også kan være problematisk, hvis alle laver egne undersøgelser. På Nordisk sprog og litteratur samarbejdes der med Arts Karriere i forhold til at beskrive de studerendes kompetencer. Det er vigtigt at få de studerende til at sætte ord på, hvad det er, de kan, så de f.eks. ikke får den opfattelse, at der ikke er praksiselementer i uddannelsen, når der faktisk er det. Opsamlende: Beskæftigelsesundersøgelsen er svær for studienævnet at konkludere på, fordi: undersøgelsen er for hele Arts og det er svært at koble den til de beskæftigelsestal, der indgår i datapakkerne. svarprocenten i undersøgelsen er lav det er svært at gennemskue, hvordan der spørges f.eks. i forhold til kompetencer 7. Årsberetning fra censorformandskaberne (drøftelsespunkt) Studienævnet drøftede indkomne årsberetninger fra censorkorps. Der blev givet udtryk for, at det er godt, at der er kommet flere rapporter med end tidligere. Det er dog stadig ikke alle rapporter, der er med.

6 Den valgte organisering hvor de forskellige censorkorps er delt ud på universiteterne - medfører en håndtering af censorkorpsene, der kan være uens. Nogle censorformandskaber bruger rapporten mere politisk end andre, og det kan vurderes som uheldigt. Det bør afklares, hvilken rolle rapporterne spiller i det samlede kvalitetsarbejde. Side 6/10 Nogle censorformandskaber efterlyser mere dialog med universitetet. I enkelte rapporter er der nævnt problemer med administrationen i forbindelse med allokering af censorer, og der er kritik af, at AU fra 2017 har indført en praksis, hvor det er censorformændene, der skal aftale de konkrete censoropgaver med censorerne. I nogle uddannelser er der en stor spredning i de discipliner, der kræves censorer til. Dette kan give ekstra udfordringer. Den store andel af aftagercensorer opleves nogle steder som problematisk. Aftagercensorerne har ikke nødvendigvis mulighed for at bedømme de akademiske kompetencer i f.eks. et speciale. Studieleder orienterede om, at fakultetet afholder møder med censorformandskaberne og opfordrede afdelingslederne til så vidt muligt at deltage. Der blev udtrykt ønske om, at referater fra møderne gøres tilgængeligt for studienævnet. Der blev efterlyst en beskrivelse af, hvordan man på Aarhus Universitet/Arts arbejder med censorer og censorformandskaber, og hvordan afrapporteringen fra censorformandskaberne indgår i AU s/arts kvalitetssikringsarbejde herunder studienævnets behandling af rapporterne. Det blev aftalt, at referatuddrag vedr. dette punkt skal sendes til prodekanen for uddannelse. 8. Høring over udkast til ændringer i eksamensbekendtgørelserne (beslutningspunkt) Studienævnets beslutning: Studienævnet besluttede at tilslutte sig det udkast til høringssvaret fra AU, som Uddannelsesstrategisk Sekretariat havde udarbejdet. I forbindelse med drøftelsen blev der givet udtryk for, at det er et stort problem for studienævnet, at der sættes så korte frister for svar på høringer. 9. Godkendelse af fagbeskrivelse for internationaliseringsvalgfag (IV fag) (beslutningspunkt) Studienævnet behandlede fagbeskrivelse for internationaliseringsvalgfag (IV-fag). Julie Zederkof orienterede om de ændringer, der er indarbejdet i skabelonen efter første behandling i studienævnet.

7 Formål I skabelonen står, at Formålet. er at give den studerende mulighed for at arbejde med et fagligt tema inden for de humanistiske uddannelsers fagområder. Det blev drøftet, om det kunne være inden for Arts fagområder. Formuleringen blev fastholdt, som foreslået. Side 7/10 I andet afsnit blev der peget på, at interdisciplinær og tværfaglig er det samme, og at formuleringen omkring at lære den studerende at begå sig fagligt på et fremmedsprog med fordel kunne flyttes til første afsnit. Der blev spurgt, om der skal angives sprog ved prøveformen? Sproget er for hele fagbeskrivelsen angivet som engelsk. Det gælder også prøveformen, og det kommer til at fremgå i kursuskataloget og studieordningen. Det betyder, at der ikke er mulighed/praksis for at give lov til at skrive på dansk. Det blev foreslået, at det indskrives i studieordningen under generelle regler at eksamenssproget er engelsk. På et spørgsmål om, hvordan udprøvningen af de faglige mål nærmere skal foregå, svarede Julie Zederkof, at der vil blive medsendt en vejledning, når skabelonen går ud i august. Der blev spurgt til meritmulighederne i forhold til at tage fag andre steder. Julie Zederkof svarede, at AU har en lempelig meritpraksis, så der skulle være mulighed for merit. SNUK vil undersøge, om der kan gives merit for fag med undervisning hhv. prøve på dansk. Der blev spurgt, hvad der menes med produkt? Produkt opfattes på Arts som alt andet end tekster eller mundtlige oplæg. Endelig blev der efterspurgt en procesplan for, hvordan indsendelse og godkendelse af IV-fag kommer til at foregå. Julie Zederkof svarede, at SNUK er opmærksom på dette, og at udvikling af en procesplan er i gang. Studienævnet godkendte fagbeskrivelsen for IV-fag under forudsætning af indarbejdelse af de nævnte justeringer. 10. Faglige mindstekrav (orienteringspunkt) Studieleder orienterede om de nye faglige mindstekrav, som der allerede pågår drøftelser af i fagmiljøerne. Punktet var sat på dagsordenen for at gøre opmærksom på kravene. SNUK har påtaget sig at tjekke uddannelser i forhold til de faglige mindstekrav. Uddannelserne vil blive kontaktet, hvis der er problemer i forhold til dette.

8 11. Ny europæisk persondataforordning GDPR (General Data Protection Regulation) (drøftelsespunkt) Studienævnet drøftede, hvordan problematikken videre kunne adresseres i nævnet. Som baggrund for drøftelsen var der blevet henvist til en informationsside på AU s hjemmeside. Der blev lagt op til, at vente med at tage punktet op, til der viser sig mere konkrete problematikker, som bør drøftes i studienævnet. Side 8/ Forslag fra Uddannelsesnævnene til de kommende møder 12.1 Er der punkter, der snarest bør behandles af studienævnet? Evaluering blev nævnt. Mere konkret IKK SN spørgsmål 3/spørgsmål 99 fra spørgsmålsbanken: Hvordan vurderer du underviserens pædagogiske/didaktiske kompetencer? Punktet tages op i august sammen med punktet SN spørgsmål til undervisningsevaluering, der i forvejen indgår i studienævnets årshjul. BA-projekt i relation til tilvalg blev også nævnt Er der punkter, der er blevet uaktuelle og som kan tages af listen? Der var ikke punkter, der kunne fjernes Er der nye punkter fra uddannelsesnævnene? Karaktergivning på forskellige fagligheder. Drøftelse af karakterskalaen. Kvalificering af erfaringer med nye læringsrum - i forhold til, at nogle fagligheder snart skal flytte lokalitet. Evt. ved en temadag i studienævnet. Er der ønske om temadag for studienævnet? Punkterne vil blive tilføjet listen Forslag fra uddannelsesnævnene IKK SN 13. Meddelelser 13.1 Meddelelser til og fra Studieleder Oversigt over klager Studieleder orienterede om oversigt over klager på IKK, som er behandlet af Arts, Aarhus, i sommerterminen Antallet af eksamensklager er meget lavt i forhold til det antal eksaminer, der afholdes. Det kan enten være udtryk for, at standarden er høj i forhold til vurderingen af studerende. Det er dog også en mulighed, at nogle studerende tænker, at det ikke kan betale sig at klage. Oversigten viser imidlertid, at der ér studerende, der får medhold. De indkomne klager vedrører primært bedømmelse.

9 Studieleder gav udtryk for, at der er meget høj kvalitet i sagsbehandlingen fra ACA s side, hvilket sikrer en høj grad af retssikkerhed for alle implicerede (studerende og undervisere) og bad studienævnsmedlemmerne om at videregive dette til uddannelsesnævnene og særligt til de studerende. Studieleder nævnte, at klager over undervisningen ikke hører hjemme i det klagesystem, der beskrives i Kapitel 7 i Eksamensbekendtgørelsen, hvor proceduren vedr. klager over prøver og anden bedømmelse beskrives. Side 9/ Brev fra studerende på Engelsk vedr. retskrav Studieleder orienterede også om en henvendelse fra en række studerende på engelsk. Henvendelsen var adresseret til institutleder og studienævn, men blev sendt pr. mail til Engelsk uddannelsesnævn, der svarede på den. Henvendelsen drejede sig om, at de studerende mente at være blevet fejlvejledt i forhold til retskrav ved optagelse på kandidatuddannelse. Dette er blevet efterset og besvaret. Henvendelsen rummede desuden nogle kritikpunkter af overflytningen af uddannelser fra BSS til Arts, og disse kritikpunkter besvarede uddannelsesnævnet også. De studerende blev efterfølgende inviteret til et informationsmøde, hvor der blev skabt afklaring. Studieleder mindede uddannelsesnævnene om, at hvis der er større klager, vil institutledelsen gerne orienteres Meddelelser til og fra Studienævnsformand og -næstformand Studienævnsformand Katja Gorbahn orienterede om, at der er fra IKK SN er indsendt bemærkninger til høring over udkast til bekendtgørelse om danskuddannelse til voksne udlændinge m.fl. (Indførelse af deltagerbetaling for udenlandske arbejdstagere, studerende m.v.). Bemærkningerne gik på, at indførelse af brugerbetaling kan kritiseres ud fra forskellige perspektiver: 1) med hensyn til internationale studerende (fx på kandidatniveau), som så i endnu større omfang vil fravælge at lære dansk og forlade landet efter de har afsluttet deres kandidat 2) med hensyn til internationale forskere, fordi det vil påvirke muligheden for at fastholde dem negativt 3) med hensyn til internationale forskeres partnere/ægtefæller. Når man kommer som international forsker til Danmark med sin familie, har man tit kun en indtægt, hvilket gør at det endnu vanskeligere at bidrage med brugerbetaling. For at fastholde internationale forskere er det afgørende, at deres partner har mulighed for at lære dansk, netop for at kunne finde arbejde. Danskkurserne har en rigtig vigtig funktion her. Ikke kun for universitetet, men også for samfundet i det hele taget.

10 Der var yderligere indsendt bemærkninger til høring vedr. justeret pædagogikumbekendtgørelse. Bemærkningerne gjaldt sikring af, at der stilles krav om pædagogikum for at undervise i Kunsthistorie. Efter indsendelse af bemærkningerne opstod der imidlertid tvivl om, om det indsendte gavnede denne sikring. Bemærkningerne blev derfor ikke indarbejdet i det høringssvar, som Uddannelsesjuridisk Sekretariat fremsendte til prorektor, men blev medsendt. Side 10/10 Det blev igen problematiseret, at fristerne for høringssvar er så korte. Der blev stillet spørgsmål ved, om der reelt er tale om høring af nævnet, når fristerne er så korte. På et spørgsmål fra studienævnsformanden blev der givet udtryk for opbakning til, at forslag til høringssvar håndteres ved, at de rundsendes pr. mail til nævnsmedlemmerne med en kort frist for indsigelse og med angivelse af, at hvis der ikke svares tilbage, er forslaget godkendt Meddelelser fra Uddannelsesnævnene Der var ikke meddelelser fra Uddannelsesnævnene 13.4 Meddelelser til og fra VEST Chalotte Theresa Christensen orienterede fra VEST: Nyt om studiestart: Studenterstudievejlederne er i fuld gang med at koordinere studiestart med tutorerne på de forskellige uddannelser. Studiestartssiderne vedr. BA uddannelser kommer ud på hjemmesiden i løbet af uge 26 og 27. KA-studiestartssiderne og Tilvalgssiderne bliver også lagt ud løbende og vil være klar senest medio august. 14. Evt. På grund af sommerferie blev det aftalt, at foreløbigt referat fra mødet udsendes i uge 27 og at frist for rettelser og kommentarer til referatet dvs. for den skriftlige godkendelse - sættes til onsdag den 8. august.

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den 27. juni 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den 27. juni 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Møde den 27. juni 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden kl. 9 til 9.05 2. Opfølgning på referat kl. 9.05 til 9.10 3. Indkomne sager 4. Handleplaner

Læs mere

Møde den: 21. februar 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Referat

Møde den: 21. februar 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Referat Møde den: 21. februar 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Referat Til stede: Digital Design og Informationsvidenskab VIP: Morten Breinbjerg Studerende: Frederik Thielke Mølgaard

Læs mere

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 26. juni 2019 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 26. juni 2019 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Møde den: 26. juni 2019 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden kl. 13 til 13.05 2. Opfølgning på referat kl. 13.05 til 13.15 3. Indkomne sager 4.

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT

AARHUS UNIVERSITET REFERAT Møde den: 6. december 2017 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde REFERAT Til stede: Jakob Isak Nielsen, Morten Breinbjerg, Thomas Rosendal Nielsen, Ane Hejlskov Larsen, Tore Rye Andersen,

Læs mere

Møde den: 31. oktober 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Referat

Møde den: 31. oktober 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Referat Møde den: 31. oktober 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Referat Til stede: Digital Design og Informationsvidenskab VIP: Morten Breinbjerg Dramaturgi og Musikvidenskab VIP:

Læs mere

Møde den: 28. november 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Referat

Møde den: 28. november 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Referat Møde den: 8. november 018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Referat Til stede: Digital Design og Informationsvidenskab VIP: Morten Breinbjerg Studerende: Frederik Thielke Mølgaard

Læs mere

Møde den: 12. december Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Referat

Møde den: 12. december Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Referat Møde den: 2. december Lokale 366, Bygning 48, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Referat Til stede: Digital Design og Informationsvidenskab VIP: Morten Breinbjerg Studerende: Frederik Thielke Mølgaard Dramaturgi

Læs mere

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 30. maj 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 30. maj 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Møde den: 30. maj 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden kl. 9 til 9.05 2. Projektorienterede forløb (drøftelsespunkt) kl. 9.05 til 9.30 3.

Læs mere

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 25. april 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 25. april 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Møde den: 25. april 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden kl. 9 til 9.05 2. Transformation af profilfagene på Arts (drøftelsespunkt) kl. 9.05

Læs mere

Møde den: 30. maj 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Referat

Møde den: 30. maj 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Referat Møde den: 30. maj 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Referat Til stede: Digital Design og Informationsvidenskab VIP: Morten Breinbjerg (pkt. 1-6) Dramaturgi og Musikvidenskab

Læs mere

Referat AARHUS UNIVERSITET

Referat AARHUS UNIVERSITET Møde den: 21. marts 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Til stede: Digital Design og Informationsvidenskab VIP: Morten Breinbjerg Studerende: Frederik Thielke Mølgaard Dramaturgi

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 24. april 2019 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde. Referat

AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 24. april 2019 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde. Referat Møde den: 24. april 2019 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Digital Design og Informationsvidenskab VIP: Lone Koefoed Hansen Studerende: Anna Brynskov Dramaturgi og Musikvidenskab

Læs mere

Møde den: 26. september 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Referat

Møde den: 26. september 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Referat Møde den: 26. september 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Referat Til stede: Digital Design og Informationsvidenskab VIP: Morten Breinbjerg Studerende: Frederik Thielke Mølgaard

Læs mere

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 21. marts 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 21. marts 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Møde den: 21. marts 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Dagsorden 1. Opfølgning på referat og godkendelse af dagsorden 2. Planlægning: Samarbejde mellem UVA/EKA, afdelingsledere,

Læs mere

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 23. januar 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 23. januar 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Møde den: 23. januar 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Dagsorden 1. Navnerunde og kort orientering om studienævnets arbejde kl. 9 til kl. 9.10 1.1 Velkommen og navnerunde 1.2

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 13. december 2017 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 13. december 2017 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Møde den: 13. december 2017 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde REFERAT Til stede: Morten Breinbjerg, Ane Hejlskov Larsen, Tore Rye Andersen, Jody W. Pennington, Inger Schoonderbeek

Læs mere

Møde den: 25. april 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Referat

Møde den: 25. april 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Referat Møde den: 25. april 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Referat Til stede: Digital Design og Informationsvidenskab Studerende: Frederik Thielke Mølgaard Dramaturgi og Musikvidenskab

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 29. maj 2019 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde. Referat

AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 29. maj 2019 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde. Referat Møde den: 29. maj 2019 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Referat Digital Design og Informationsvidenskab VIP: Lone Koefoed Hansen Studerende: Frederik Thielke Mølgaard (suppleant)

Læs mere

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 31. januar 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 31. januar 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Møde den: 31. januar 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Dagsorden 1. Opfølgning på referat og godkendelse af dagsorden 2. Indkomne sager 2.1 Dispensationssag vedr. ansøgning

Læs mere

Møde den: 27. marts 2019 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Referat

Møde den: 27. marts 2019 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Referat Møde den: 27. marts 2019 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Referat Digital Design og Informationsvidenskab VIP: Lone Koefoed Hansen Studerende: Anna Brynskov Dramaturgi og Musikvidenskab

Læs mere

Model for uddannelsesevaluering på Arts

Model for uddannelsesevaluering på Arts Notat Model for uddannelsesevaluering på Arts Som en del af kvalitetssikringsarbejdet gennemføres såvel uddannelsesevalueringer som årlige statusser. Formålet med uddannelsesevalueringen er at identificere

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 29. november 2017 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 29. november 2017 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde REFERAT Møde den: 29. november 2017 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Til stede: Jakob Isak Nielsen, Thomas Rosendal Nielsen, Ane Hejlskov Larsen, Tore Rye Andersen, Jody W. Pennington,

Læs mere

Uddannelsesevaluering på Arts

Uddannelsesevaluering på Arts Notat Uddannelsesevaluering på Arts Som en del af kvalitetssikringsarbejdet gennemføres såvel uddannelsesevalueringer som årlige statusser. Formålet med uddannelsesevalueringen er at identificere indsatsområder

Læs mere

2. Meddelelser 2.1 Nyt fra studienævnet: Udkast til 2017-studieordningens kompetenceprofil skal godkendes på Studienævnsmødet den 16. december 2016.

2. Meddelelser 2.1 Nyt fra studienævnet: Udkast til 2017-studieordningens kompetenceprofil skal godkendes på Studienævnsmødet den 16. december 2016. Møde den: 7. december 2016 D 120 Uddannelsesnævn Pædagogisk psykologi Referat Til stede: Charlotte Mathiassen, Poul Nissen, Dorte Kousholt, Simon Nørby, Iram Khawaja (suppleant), Anne Maj Nielsen (afdelingsleder),

Læs mere

Dagsorden. Møde den: 7. september 2017, kl Fuglesangs Allé 4, bygning 2630, lokale K101 Ordinært møde i Aarhus BSS Uddannelsesforum

Dagsorden. Møde den: 7. september 2017, kl Fuglesangs Allé 4, bygning 2630, lokale K101 Ordinært møde i Aarhus BSS Uddannelsesforum SCHOOL OF BUSINESS AND SOCIAL SCIENCES AARHUS Møde den: 7. september 2017, kl 9.15-12.00 Fuglesangs Allé 4, bygning 2630, lokale K101 Ordinært møde i Aarhus BSS Uddannelsesforum Dagsorden Deltagere: Medlemmer

Læs mere

1. Personsager 2. Opfølgning på dumpeprocent i PA 3. Nye bøger i Anatomi 4. Orientering fra Studieleder 5. Eventuelt

1. Personsager 2. Opfølgning på dumpeprocent i PA 3. Nye bøger i Anatomi 4. Orientering fra Studieleder 5. Eventuelt Møde den: 19. september 2016 kl. 15.30 i Det Odontologiske Studienævn REFERAT Deltagere medlemmer: Eva Karring, Jes Halfdan Nielsen, Irene Dige, Helle Tolboe, Marie Hauge Mårtensson, Louise Trap, Maren

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET BUSINESS AND SOCIAL SCIENCES

AARHUS UNIVERSITET BUSINESS AND SOCIAL SCIENCES Referat af møde nr. 12 i Kandidatstudienævnet for Sprog og Erhvervskommunikation Tid: Torsdag d. 26. januar 2012 kl. 10.00-12.00 Sted: K102 Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden til møde nr. 12 2. Godkendelse

Læs mere

Model for uddannelsesevaluering på Arts

Model for uddannelsesevaluering på Arts Notat Model for uddannelsesevaluering på Arts Som en del af kvalitetssikringsarbejdet gennemføres såvel uddannelsesevalueringer som årlige statusser. Formålet med uddannelsesevalueringen er at identificere

Læs mere

2. Meddelelser Med udgangspunkt i et konkret eksempel, orienterede formanden kort om proceduren vedr. tilbagemeldinger på undervisningsplaner

2. Meddelelser Med udgangspunkt i et konkret eksempel, orienterede formanden kort om proceduren vedr. tilbagemeldinger på undervisningsplaner Referat Dorte Puggaard Dato: 20. august 2018 Ref: pug Side 1/5 Mødedato: 20. august 2018 Mødested: Emdrup A011 Videolink (25); 1483-556 DPU Videolink (16) Mødeemne: Møde i Uddannelsesnævnet for Uddannelsesvidenskab

Læs mere

Forretningsorden for Uddannelsesnævn på DPU

Forretningsorden for Uddannelsesnævn på DPU Modtager(e): Studienævnet på DPU Uddannelsesnævnene på DPU Institutledelsen Forretningsorden for Uddannelsesnævn på DPU DPU s forretningsorden tager udgangspunkt i rammeforretningsordenen for Uddannelsesnævn

Læs mere

Nedenstående skema viser i kort form de forskellige aktørers roller og ansvar i processen omkring uddannelsesevalueringen.

Nedenstående skema viser i kort form de forskellige aktørers roller og ansvar i processen omkring uddannelsesevalueringen. Retningslinje for uddannelsesevaluering, Health Indledning Uddannelsesevaluering med inddragelse af eksterne eksperter finder sted hvert 5. år og sker inden for rammerne af Aarhus Universitets fælles principper

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: , kl Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: , kl Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Møde den: 22.02.2017, kl. 8.30-12.00 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde REFERAT Til stede: Jakob Isak Nielsen, Morten Breinbjerg, Thomas Rosendal Nielsen, Ane Hejlskov Larsen, Tore

Læs mere

Simon Nørby præsenterede sig selv. På næste Studienævnsmøde udpeges nyt medlem af studienævnets forretningsudvalg blandt nævnets VIP-medlemmer.

Simon Nørby præsenterede sig selv. På næste Studienævnsmøde udpeges nyt medlem af studienævnets forretningsudvalg blandt nævnets VIP-medlemmer. Studienævnet ved DPU Møde: Ordinært studienævnsmøde Sted: Aarhus 1483-523 Det Gule Rum / Emdrup A308 Tidsrum: 24. april 2019 kl. 12.30 16.00 Referat Dato: 24. april 2019 Medlemmer Anne-Marie Eggert Olsen

Læs mere

Medlemmerne af Interim-fagstudienævnet for Erhvervskommunikation. Referat af møde nr. 3 i Interim-fagstudienævnet for Erhvervskommunikation

Medlemmerne af Interim-fagstudienævnet for Erhvervskommunikation. Referat af møde nr. 3 i Interim-fagstudienævnet for Erhvervskommunikation Medlemmerne af Interim-fagstudienævnet for Erhvervskommunikation Referat af møde nr. 3 i Interim-fagstudienævnet for Erhvervskommunikation Tid: Onsdag den 26. april 2017 kl. 13.30 Sted: Bygn. 1483, lokale

Læs mere

ENDELIGT GODKENDT OFFENTLIGT REFERAT STUDIENÆVNET FOR VIRKSOMHEDSKOMMUNIKATION, WEBKOMMUNIKATION OG INFORMATIONSVIDENSKAB

ENDELIGT GODKENDT OFFENTLIGT REFERAT STUDIENÆVNET FOR VIRKSOMHEDSKOMMUNIKATION, WEBKOMMUNIKATION OG INFORMATIONSVIDENSKAB ENDELIGT GODKENDT OFFENTLIGT REFERAT STUDIENÆVNET FOR VIRKSOMHEDSKOMMUNIKATION, WEBKOMMUNIKATION OG INFORMATIONSVIDENSKAB Mødenr.: 08-2012 Dato: 26. september 2012 Sted: Kolding, lokale K 3.03 Starttidspunkt:

Læs mere

Nedenstående skema viser i kort form de forskellige aktørers roller og ansvar i processen omkring uddannelsesevalueringen.

Nedenstående skema viser i kort form de forskellige aktørers roller og ansvar i processen omkring uddannelsesevalueringen. Retningslinje for uddannelsesevaluering, Health Indledning Uddannelsesevaluering med inddragelse af eksterne eksperter finder sted hvert 5. år og sker inden for rammerne af Aarhus Universitets fælles principper

Læs mere

Fraværende: Malene Kjær (afbud), Erik Elgaard Mikkelsen (afbud) og Thomas Munch (afbud)

Fraværende: Malene Kjær (afbud), Erik Elgaard Mikkelsen (afbud) og Thomas Munch (afbud) Møde den: 29. juni 2015, kl. 12.00-14.00 Lokale 345, Dalgas Avenue Møde i studienævnet for Idræt Referat Deltagere VIP: Kristian Raun Thomsen, Henrik Sørensen og Sine Agergaard Deltagere studerende: Nikolaj

Læs mere

Referat af 7. møde i Det Juridiske Fagstudienævn. Tid: 5. oktober 2016, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 247

Referat af 7. møde i Det Juridiske Fagstudienævn. Tid: 5. oktober 2016, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 247 Referat af 7. møde i Det Juridiske Fagstudienævn Tid: 5. oktober 2016, kl. 10-11 Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 247 Det Juridiske Fagstudienævn Til stede Professor Jørgen Albæk Jensen (studieleder

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden Godkendt, dog med rettelser: Pkt. 3 flyttes og er det sidste pkt. på dagsorden

1. Godkendelse af dagsorden Godkendt, dog med rettelser: Pkt. 3 flyttes og er det sidste pkt. på dagsorden Møde den: 8. maj 2017, kl. 12.15 14.15 Lokale 345, Dalgas Avenue Møde i studienævnet for Idræt Møde i Studienævn for idræt Referat Deltagere VIP: Kristian Raun Thomsen, Henrik Sørensen, Sine Agergaard

Læs mere

Referat fra mødet i HD Studienævnet Tirsdag den 15. maj Bygning 2630, lokale K102

Referat fra mødet i HD Studienævnet Tirsdag den 15. maj Bygning 2630, lokale K102 Referat fra mødet i HD Studienævnet Tirsdag den 15. maj 11.00 13.00 Bygning 2630, lokale K102 Deltagere: Studienævnsformand Søren Erik Nielsen, studienævnsmedlemmer René Franz Henschel, Finn Schøler og

Læs mere

Nedenstående skema viser i kort form de forskellige aktørers roller og ansvar i processen omkring uddannelsesevalueringen.

Nedenstående skema viser i kort form de forskellige aktørers roller og ansvar i processen omkring uddannelsesevalueringen. Retningslinje for uddannelsesevaluering, Health Indledning Uddannelsesevaluering med inddragelse af ekstern ekspert ved Health finder sted hvert 5. år og sker inden for rammerne af Aarhus Universitets

Læs mere

Fraværende: Dorte Kousholt, Lene Myong, Iram Khawaja (suppleant), Tea Berg Skailand, Lene Mejer Frederiksen

Fraværende: Dorte Kousholt, Lene Myong, Iram Khawaja (suppleant), Tea Berg Skailand, Lene Mejer Frederiksen Møde den: 23. oktober 2015 A 011 Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi Referat Til stede: Charlotte Mathiassen, Simon Nørby, Kristine Kousholt, Anne Maj Nielsen (afdelingsleder), Tanja Louise Rasmussen,

Læs mere

1. Godkendelse af referat og dagsorden Uddannelsesudvalget godkender referat fra mødet med følgende tilføjelser:

1. Godkendelse af referat og dagsorden Uddannelsesudvalget godkender referat fra mødet med følgende tilføjelser: Møde den: 10. juni 2014 kl. 12.00-14.00 Aarhus. Bygning 1431, lokale 021-023 Uddannelsesudvalgsmøde, Arts REFERAT Deltagere: Medlemmer af UU, Arts Arne Kjær; Eva Silberschmidt Viala; Ken Henriksen; Lars

Læs mere

Mødetype: Studienævnsmøde Teologi Ordinært møde

Mødetype: Studienævnsmøde Teologi Ordinært møde Mødetype: Studienævnsmøde Teologi Ordinært møde Mødeleder: Ulrik Nissen Referent: Susanne Vork Dato: 19. juni 2018 Varighed: 13.00 15.30 Tilstedeværende: Ulrik Nissen (studienævnsformand), Kirstine Helboe,

Læs mere

Studienævnsmøde den 19. september Studienævnet Engerom. Forum. Møde afholdt: 19. september Sted: Mødelokale

Studienævnsmøde den 19. september Studienævnet Engerom. Forum. Møde afholdt: 19. september Sted: Mødelokale I N S T I T U T F O R E N G E L S K, G E R M A N S K O G R O M A N S K K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Studienævnsmøde den 19. september 2012 M Ø D E R E F E R A T 19. SEPTEMBER 2012 Forum Studienævnet

Læs mere

Fraværende: Jeppe Büchert Netterstøm (his), Mathilde Reinecke Tellefsen (Studievejleder,

Fraværende: Jeppe Büchert Netterstøm (his), Mathilde Reinecke Tellefsen (Studievejleder, ARTS Møde den: 20. februar 2019 kl. 12.30-14.00 Lokale 516 Bygning 1461 Uddannelsesnævnsmøde Historie og Klassiske Studier Deltagere: Undervisere: Niels Brimnes (afdelingsleder, his), Mary Hilson (his),

Læs mere

Øvrige deltagere: Peter Thuborg, Søren Balsløv Fransén, Aske Dahl Sløk, Dinna Sigaard Bruun Hansen (referent).

Øvrige deltagere: Peter Thuborg, Søren Balsløv Fransén, Aske Dahl Sløk, Dinna Sigaard Bruun Hansen (referent). Møde: Tirsdag d. 20. juni 2017 kl. 12.00-15.00 Sted: Emdrup, D120 (link til Aarhus: 1431 021) Emne: Møde i Uddannelsesforum Arts Referat Medlemmer: Niels Overgaard Lehmann (formand), Tina Bering Keiding,

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 13. marts 2013, kl Nygaard 192, byg. 5335, Finlandsgade 21, 8200 Aarhus N Studienævnsmøde IÆK

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 13. marts 2013, kl Nygaard 192, byg. 5335, Finlandsgade 21, 8200 Aarhus N Studienævnsmøde IÆK Møde den: 13. marts 2013, kl. 14.00-16.30 Nygaard 192, byg. 5335, Finlandsgade 21, 8200 Aarhus N Studienævnsmøde IÆK REFERAT Til stede: Peter Bakker, Pia Rasmussen, André Wang Hansen, Mads Rosendahl Thomsen,

Læs mere

Studienævnet ved Institut for Antropologi. Forum. Møde afholdt: 16. februar 2015 fra kl. 13:00-15:45. Sted: 33.1.18

Studienævnet ved Institut for Antropologi. Forum. Møde afholdt: 16. februar 2015 fra kl. 13:00-15:45. Sted: 33.1.18 I N S T I T U T F O R A N T R O P O L O G I K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T 17. FEBRUAR 2015 Forum Studienævnet ved Institut for Antropologi INSTITUT FOR ANTROPOLOGI Møde

Læs mere

Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk

Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T 20. MAJ 2014 Forum Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk INSTITUT FOR ENGELSK, GERMANSK

Læs mere

Mødedato: 12. oktober 2017 Mødested: Emdrup A011 Aarhus Mødeemne: Uddannelsesnævnet for Kandidatuddannelsen i pædagogisk antropologi

Mødedato: 12. oktober 2017 Mødested: Emdrup A011 Aarhus Mødeemne: Uddannelsesnævnet for Kandidatuddannelsen i pædagogisk antropologi Godkendt Ref: kkmo Mødedato: 12. oktober 2017 Mødested: Emdrup A011 Aarhus 1483-523 Mødeemne: Uddannelsesnævnet for Kandidatuddannelsen i pædagogisk antropologi Side 1/5 Deltagere: Medlemmer: Lars Holm

Læs mere

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET Mødedato: 14. juni 2018 kl. 13-15 Mødested: Emdrup B101a; 1483-523 Det Gule Rum Mødeemne: 5. møde i Uddannelsesnævnet for Didaktikuddannelserne (UN) Dato: 28. maj 2018 Side 1/5 Deltagere: Medlemmer Lisbeth

Læs mere

ARTS AARHUS UNIVERSITET. Referat

ARTS AARHUS UNIVERSITET. Referat Møde den: 22. oktober 2018 kl. 9.30 til 11.00 Lokale 249, Bygning 1580 Uddannelsesnævnsmøde KÆM Til stede: Birgitte Stougaard (formand), Ane Hejlskov Larsen, Jørn Erslev Andersen, Mette-Marie Zacher Sørensen,

Læs mere

Deltagere VIP: Mette Vinther Skriver, Morten Frydenberg, Viola Burau og Helle Terkildsen

Deltagere VIP: Mette Vinther Skriver, Morten Frydenberg, Viola Burau og Helle Terkildsen Møde den: 18. juni 2015, kl. 11.00 13.00 Bygning 1264, lokale 220 Studienævnsmøde Folkesundhedsvidenskab REFERAT Deltagere VIP: Mette Vinther Skriver, Morten Frydenberg, Viola Burau og Helle Terkildsen

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: Nygaard, byg 5336, lok. 184 Studienævnsmøde Institut for Æstetik og Kommunikation

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: Nygaard, byg 5336, lok. 184 Studienævnsmøde Institut for Æstetik og Kommunikation Møde den: 20.08.2012 Nygaard, byg 5336, lok. 184 Studienævnsmøde Institut for Æstetik og Kommunikation REFERAT Til stede: Unni From, Claus Bossen, Pia Rasmussen, André Wang Hansen, Mads Rosendahl Thomsen,

Læs mere

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET Side 1/6 Mødedato: 20. august 2019 kl. 13-16 Mødested: Emdrup D120, Århus 1483-556 Inspiratorium Videolink Mødeemne: Møde i uddannelsesnævnet for uddannelsesvidenskab Medlemmer Jonas Andreasen Lysgaard

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 23. oktober, 2013, kl Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT

AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 23. oktober, 2013, kl Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Møde den: 23. oktober, 2013, kl. 15.15-17.15 Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Lokaler: Aarhus: Værkstedet, Sygepleje Emdrup: 1. sal indgang B8 Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, lektor

Læs mere

Referat af 5. møde i Det Juridiske Fagstudienævn. Tid: 20. juni 2016, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147

Referat af 5. møde i Det Juridiske Fagstudienævn. Tid: 20. juni 2016, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Referat af 5. møde i Det Juridiske Fagstudienævn Tid: 20. juni 2016, kl. 13-15 Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Det Juridiske Fagstudienævn Til stede Professor Jørgen Albæk Jensen (studieleder

Læs mere

Deltagere VIP: Cecilia Ramlau-Hansen, Kirsten Frederiksen (uddannelsesleder Sygepleje), Kirsten Beedholm, Michael Væth

Deltagere VIP: Cecilia Ramlau-Hansen, Kirsten Frederiksen (uddannelsesleder Sygepleje), Kirsten Beedholm, Michael Væth Møde den: 27. oktober 2015, kl. 8.15-10.15 Aarhus 1633. Værkstedet Emdrup indgang B8, lokale B274 REFERAT Møde i Studienævnet for Sundhedsvidenskab Deltagere VIP: Cecilia Ramlau-Hansen, Kirsten Frederiksen

Læs mere

Medlemmerne af Studienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi

Medlemmerne af Studienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Medlemmerne af Studienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Referat af møde nr. 6 i Studienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi samt konstituerende møde Tid: 21. januar, kl. 13-15 Sted: 8002-2105

Læs mere

Møde 6/18 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag. Gydesen (JVG), Jannik Fenger (JF), Flemming Saugmann Brun (FSB), Hanna- Afbud

Møde 6/18 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag. Gydesen (JVG), Jannik Fenger (JF), Flemming Saugmann Brun (FSB), Hanna- Afbud Møde 6/18 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag Referat Tid: 20. juni 2018, kl. 13.15 15.15 Sted: Institut for Statskundskab, bygning 1330, lokale 126 Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag

Læs mere

DPU - DANMARKS INSTITUT FOR PÆDAGOGIK OG UDDANNELSE

DPU - DANMARKS INSTITUT FOR PÆDAGOGIK OG UDDANNELSE Side 1/5 Undervisningsevaluering på DPU 2016 Nærværende notat er en sammenfatning af drøftelserne i studienævnet på DPU på baggrund af undervisningsevalueringerne for 2016 behandlet og fremsendt af de

Læs mere

Referat af studienævnsmøde. onsdag den 5. september 2018, kl

Referat af studienævnsmøde. onsdag den 5. september 2018, kl Referat af studienævnsmøde onsdag den 5. september 2018, kl. 13.00-15.00 Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat fra SN-mødet 8. maj. 3. Justeringer af opgaver: Forkortelse eksamensperiode

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Fraværende med afbud: Michael Kristensen; Molte Emil Strange Andersen

AARHUS UNIVERSITET. Fraværende med afbud: Michael Kristensen; Molte Emil Strange Andersen Michael Kristensen Gerth Stølting Brodal Birgit Olesen Mads Faurschou Knudsen Steen Thorbjørnsen Henrik Birkedal David Bækby Houborg Jeppe Kjeldsen Jensen Thorbjørn Grønbæk Rasmus Lunding Henriksen Molte

Læs mere

Studienævnsmøde den 22. maj Studienævnet Engerom. Forum. Møde afholdt: 22. maj Sted: Anne Kjølby. Referent:

Studienævnsmøde den 22. maj Studienævnet Engerom. Forum. Møde afholdt: 22. maj Sted: Anne Kjølby. Referent: I N S T I T U T F O R E N G E L S K, G E R M A N S K O G R O M A N S K K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Studienævnsmøde den 22. maj 2012 M Ø D E R E F E R A T 22. MAJ 2012 Forum Studienævnet Engerom

Læs mere

Studienævnsmøde den 27. juni Studienævnet Engerom. Forum. Møde afholdt: 27. juni Sted: Anne Kjølby. Referent:

Studienævnsmøde den 27. juni Studienævnet Engerom. Forum. Møde afholdt: 27. juni Sted: Anne Kjølby. Referent: I N S T I T U T F O R E N G E L S K, G E R M A N S K O G R O M A N S K K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Studienævnsmøde den 27. juni 2012 M Ø D E R E F E R A T 27. JUNI 2012 Forum Studienævnet

Læs mere

Att. Medlemmerne af studienævnet for Medier, Erkendelse og Formidling, Henrik Søndergaard, Studieleder Malthe Grindsted Ulrik, AC-Studievejleder

Att. Medlemmerne af studienævnet for Medier, Erkendelse og Formidling, Henrik Søndergaard, Studieleder Malthe Grindsted Ulrik, AC-Studievejleder K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET I N S T I T U T F O R M E D I E R, E R K E N D E L S E O G F O R M I D L I N G Att. Medlemmerne af studienævnet for Medier, Erkendelse og Formidling, Henrik Søndergaard,

Læs mere

Retningslinje for årlig status på kvalitetsarbejdet på uddannelsesområdet, Health

Retningslinje for årlig status på kvalitetsarbejdet på uddannelsesområdet, Health Retningslinje for årlig status på kvalitetsarbejdet på uddannelsesområdet, Health Indledning Den årlige status på kvalitetsarbejdet på uddannelserne ved Health sker inden for rammerne af Aarhus Universitets

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: kl Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: kl Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Møde den: 30.08.2017 kl. 9.00-12.00 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde REFERAT Til stede: Ane Hejlskov Larsen, Leonardo Cecchini, Inger Schoonderbeek Hansen, Jakob Steensig, Caglar

Læs mere

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET Side 1/5 Uddannelsesnævnet for Generel pædagogik Mødedato: 14. maj, kl. 10:00 14:00 Mødested: Emdrup lokale A112 og Aarhus lokale 1483-523 Deltagere: UN-medlemmer: Frederik Pio (formand), Niels Bonderup

Læs mere

Dagsordenen blev godkendt uden bemærkninger.

Dagsordenen blev godkendt uden bemærkninger. Referat fra mødet i MBA-studienævnet Tirsdag den 5. marts 2019 kl. 15.00-16.30 Bygning 2631 lokale K104 Referat Deltagere: Studienævnsformand Franziska Günzel-Jensen, studienævnsmedlemmer Philipp Schröder,

Læs mere

Fælles principper og rammer for uddannelseskvalitetsprocesser: Årlig status og uddannelsesevaluering

Fælles principper og rammer for uddannelseskvalitetsprocesser: Årlig status og uddannelsesevaluering Fælles principper og rammer for uddannelseskvalitetsprocesser: Årlig status og uddannelsesevaluering Aarhus Universitets politik for kvalitetsarbejdet på uddannelsesområdet udgør det fælles værdigrundlag

Læs mere

SN-IKK. Forum Studienævnsmøde kl Mødedato: Onsdag den 6. april Sted: Lokale Afbud: Rebekka Laugesen, Anastasia Larn

SN-IKK. Forum Studienævnsmøde kl Mødedato: Onsdag den 6. april Sted: Lokale Afbud: Rebekka Laugesen, Anastasia Larn I N S T I T U T F O R K U N S T - O G K U L T U R V I D E N S K A B K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET SN-IKK R E F E R A T 6. APRIL 2016 Forum Studienævnsmøde kl. 13.00-16.00 Mødedato: Onsdag den

Læs mere

Medlemmerne af Studienævnet for Virksomhedskommunikation og IT. Referat af møde nr. 5 i Studienævnet for Virksomhedskommunikation og IT

Medlemmerne af Studienævnet for Virksomhedskommunikation og IT. Referat af møde nr. 5 i Studienævnet for Virksomhedskommunikation og IT Medlemmerne af Studienævnet for Virksomhedskommunikation og IT Referat af møde nr. 5 i Studienævnet for Virksomhedskommunikation og IT Tid: Mandag den 27. august 2018 kl. 9.00 Sted: Bygn. 2630, lokale

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Psykologi. Referat af møde nr. 2 i Fagstudienævnet ved Psykologi

AARHUS UNIVERSITET. Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Psykologi. Referat af møde nr. 2 i Fagstudienævnet ved Psykologi AARHUS UNIVERSITET Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Psykologi Referat af møde nr. 2 i Fagstudienævnet ved Psykologi Tid: Torsdag den 5. marts 2015 kl. 13.15 Sted: Bygn. 1350, lokale 314 Dagsorden: 1.

Læs mere

Fælles principper og rammer for uddannelseskvalitetsprocesser: Årlig status og uddannelsesevaluering

Fælles principper og rammer for uddannelseskvalitetsprocesser: Årlig status og uddannelsesevaluering Fælles principper og rammer for uddannelseskvalitetsprocesser: Årlig status og uddannelsesevaluering Aarhus Universitets politik for kvalitetsarbejdet på uddannelsesområdet udgør det fælles værdigrundlag

Læs mere

M Ø D E R E F E R A T 15. MARTS 2015

M Ø D E R E F E R A T 15. MARTS 2015 I N S T I T U T F O R K U N S T - O G K U L T U R V I D E N S K A B K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T 15. MARTS 2015 Forum Studienævnet for Kunst- og Kulturvidenskab Møde afholdt:

Læs mere

Mødetype: Studienævnsmøde Teologi Ordinært møde. Afbud: Kristoffer Vinther Olesen (studievejleder), Maria Svane-Christiansen (studievejleder)

Mødetype: Studienævnsmøde Teologi Ordinært møde. Afbud: Kristoffer Vinther Olesen (studievejleder), Maria Svane-Christiansen (studievejleder) Mødetype: Studienævnsmøde Teologi Ordinært møde Mødeleder: Ulrik Nissen Referent: Susanne Vork Dato: 2. marts 2017 Varighed: 13.00 15.30 Tilstedeværende: Ulrik Nissen (studienævnsformand), Jakob Engberg,

Læs mere

ARTS AARHUS UNIVERSITET. Godkendt referat

ARTS AARHUS UNIVERSITET. Godkendt referat ARTS Møde den: 20. marts 2019 kl. 12.30-14.00 Lokale 516 Bygning 1461 Uddannelsesnævnsmøde Historie og Klassiske Studier Deltagere: Undervisere: Niels Brimnes (afdelingsleder, his), Mary Hilson (his),

Læs mere

Emdrup: Anne-Marie Eggert Olsen, Jørgen Huggler, Asger Sørensen, Per Jepsen, Lars-Henrik Schmidt, Oliver Kauffmann

Emdrup: Anne-Marie Eggert Olsen, Jørgen Huggler, Asger Sørensen, Per Jepsen, Lars-Henrik Schmidt, Oliver Kauffmann Til stede: Emdrup: Anne-Marie Eggert Olsen, Jørgen Huggler, Asger Sørensen, Per Jepsen, Lars-Henrik Schmidt, Oliver Kauffmann Aarhus: Thomas Aastrup Rømer, Ditte Philipsen Referent: Tove Pedersen 1. Godkendelse

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 23. september Bygning 1261, lokale 118 Studienævnsmøde Folkesundhedsvidenskab. Referat

AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 23. september Bygning 1261, lokale 118 Studienævnsmøde Folkesundhedsvidenskab. Referat Møde den: 23. september 2014. Bygning 1261, lokale 118 Studienævnsmøde Folkesundhedsvidenskab Referat Deltagere: Studieleder Mette Vinther Skriver, Niels Trolle Andersen, Lars Thorup Larsen, Helle Terkildsen

Læs mere

I N S T I T U T F O R K U N S T - OG K U L T U R V I D E N S K A B. Studienævnet Institut for Kunst- og Kulturvidenskab R E F E R A T.

I N S T I T U T F O R K U N S T - OG K U L T U R V I D E N S K A B. Studienævnet Institut for Kunst- og Kulturvidenskab R E F E R A T. I N S T I T U T F O R K U N S T - OG K U L T U R V I D E N S K A B K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T Studienævnet Institut for Kunst- og Kulturvidenskab R E F E R A T Forum SN-IKK Mødedato: 3.

Læs mere

Deltagere VIP: Mette Vinther Skriver (Studieleder og studienævnsformand), Morten Frydenberg, Viola Burau og Loni Ledderer

Deltagere VIP: Mette Vinther Skriver (Studieleder og studienævnsformand), Morten Frydenberg, Viola Burau og Loni Ledderer Møde den: 8. april 2016, kl. 14.00 16.00 Bygning 1261, lokale 118 Studienævnsmøde Folkesundhedsvidenskab Referat Deltagere VIP: Mette Vinther Skriver (Studieleder og studienævnsformand), Morten Frydenberg,

Læs mere

SN-IKK. Forum Studienævnsmøde kl Mødedato: Onsdag den 7. september Sted: Lokale

SN-IKK. Forum Studienævnsmøde kl Mødedato: Onsdag den 7. september Sted: Lokale I N S T I T U T F O R K U N S T - O G K U L T U R V I D E N S K A B K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET SN-IKK R E F E R A T 14. SEPTEMBER 2016 Forum Studienævnsmøde kl. 13.00-15.00 Mødedato: Onsdag

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden 2. Meddelelser: Fra studienævnet, anonymisering af eksamensopgaver, alumneforening

1. Godkendelse af dagsorden 2. Meddelelser: Fra studienævnet, anonymisering af eksamensopgaver, alumneforening Mødedato: 15. december 2017 Mødested: D 120 Mødeemne: Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi Side 1/5 Deltagere: Charlotte Mathiassen, Kristine Kousholt, Simon Nørby, Isabel Joy Axtmann Hansen, Mathias

Læs mere

a. Dialogmøde med prodekan Studiekoordinator Lykke Kjerrumgaard Schelde deltog under punktet og informerede om hvad dialogmøderne handler om.

a. Dialogmøde med prodekan Studiekoordinator Lykke Kjerrumgaard Schelde deltog under punktet og informerede om hvad dialogmøderne handler om. Studienævnet ved DPU Møde: Ordinært studienævnsmøde Sted: Emdrup A011, Aarhus 1483-523 Det Gule Rum Tidsrum: 24. august 2018 kl. 12.30 16.00 Referat Dato: 24. august 2018 Medlemmer Anne-Marie Eggert Olsen

Læs mere

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET. Mødedato: 18. marts 2018 kl Mødested: Emdrup D120 Mødeemne: Masteruddannelsernes Uddannelsesnævn

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET. Mødedato: 18. marts 2018 kl Mødested: Emdrup D120 Mødeemne: Masteruddannelsernes Uddannelsesnævn Side 1/5 Mødedato: 18. marts 2018 kl. 13-15 Mødested: Emdrup D120 Mødeemne: Masteruddannelsernes Uddannelsesnævn Deltagere: Vibe Aarkrog (formand), Jeanette Magne (afgående formand), Frans Ørsted Andersen,

Læs mere

Medlemmerne af Studienævnet for Psykologi. Der indkaldes hermed til 2. møde i Studienævnet for Psykologi

Medlemmerne af Studienævnet for Psykologi. Der indkaldes hermed til 2. møde i Studienævnet for Psykologi Medlemmerne af Studienævnet for Psykologi Der indkaldes hermed til 2. møde i Studienævnet for Psykologi Tid: fredag den 22. marts kl. 13.00-15.00 Sted: Bygning 1350, lokale 314 Dagsorden: 1. Godkendelse

Læs mere

Møde 3/18 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag. Afbud Flemming Saugmann Brun (FSB)

Møde 3/18 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag. Afbud Flemming Saugmann Brun (FSB) Møde 3/18 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag Referat Tid: 13. marts 2018, kl. 13.15-15.15 Sted: Lokale 126, bygning 1330 Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag Til stede Anne Binderkrantz

Læs mere

Referat af møde i Det psykologiske Studienævn tirsdag den 4. oktober 2005, kl i mødelokale 424, bygning 1481

Referat af møde i Det psykologiske Studienævn tirsdag den 4. oktober 2005, kl i mødelokale 424, bygning 1481 DET PSYKOLOGISKE STUDIENÆVN, AARHUS UNIVERSITET Referat af møde i Det psykologiske Studienævn tirsdag den 4. oktober 2005, kl. 09.15 i mødelokale 424, bygning 1481 Til stede: I. Preben Bertelsen, Henrik

Læs mere

Principper og rammer for uddannelseskvalitetsprocesser på Aarhus BSS: årlig status og uddannelsesevaluering

Principper og rammer for uddannelseskvalitetsprocesser på Aarhus BSS: årlig status og uddannelsesevaluering Notat Principper og rammer for uddannelseskvalitetsprocesser på Aarhus BSS: årlig status og uddannelsesevaluering Principper og rammerne for henholdsvis årlig status på kvalitetsarbejdet og uddannelsesevaluering

Læs mere

Dagsordenen godkendt.

Dagsordenen godkendt. Møde den: 11. september, 2013, kl. 15.00-17.00 Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Lokaler: Aarhus: Værkstedet, Sygepleje Emdrup: 1. sal indgang B8 Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, lektor

Læs mere

Mødetype: Studienævnsmøde Teologi Ordinært møde

Mødetype: Studienævnsmøde Teologi Ordinært møde Mødetype: Studienævnsmøde Teologi Ordinært møde Mødeleder: Ulrik Nissen Referent: Anne Bjørn Dato: 12. december 2017 Varighed: 10.00 15.00 Tilstedeværende: Ulrik Nissen (studienævnsformand), Jakob Engberg,

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Fraværende: lektor Hanne Kronborg Foverskov (afbud), studerende

AARHUS UNIVERSITET. Fraværende: lektor Hanne Kronborg Foverskov (afbud), studerende Møde den: 29. januar, 2010, kl. 13.00-15.00 Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Lokaler: Aarhus: Værkstedet, Sygepleje Emdrup: 1. sal indgang B8 Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, lektor

Læs mere

Det bemærkes at dagsordens punkter i toppen ikke stemmer overens med punkterne nede i dagsorden. Det skal rettes fremadrettet.

Det bemærkes at dagsordens punkter i toppen ikke stemmer overens med punkterne nede i dagsorden. Det skal rettes fremadrettet. Side 1/5 Mødedato: 8. marts kl. 15.00-17.00 Mødested: Det pædagogiske værksted Mødeemne: Møde i Studienævnet for oral sundhed Deltagere: Medlemmer: Gunver Madsen, Lotte Andersen, Jensa Ottosdottir, Uwe

Læs mere

M Ø D E R E F E R A T 3. JUNI Videnskabeligt personale (VIP): Laura Luise Schultz (formand for SN og fagudvalgsformand for Teater og Performance

M Ø D E R E F E R A T 3. JUNI Videnskabeligt personale (VIP): Laura Luise Schultz (formand for SN og fagudvalgsformand for Teater og Performance I N S T I T U T F O R K U N S T - O G K U L T U R V I D E N S K A B K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T 3. JUNI 2015 Forum Studienævnet for Kunst- og Kulturvidenskab Møde afholdt:

Læs mere

Deltagere VIP: Morten Frydenberg (stedfortræder for Studieleder og studienævnsformand), Mette Vinther Skriver, Viola Burau og Loni Leddere

Deltagere VIP: Morten Frydenberg (stedfortræder for Studieleder og studienævnsformand), Mette Vinther Skriver, Viola Burau og Loni Leddere Møde den: 27. oktober 2016, kl. 9.00 11.00 Bygning og lokale: 1260-310 Studienævnsmøde Folkesundhedsvidenskab Referat Deltagere VIP: Morten Frydenberg (stedfortræder for Studieleder og studienævnsformand),

Læs mere

Opgave- og ansvarsfordeling i forbindelse med evaluering af undervisningen på den odontologiske bachelor- og kandidatuddannelse

Opgave- og ansvarsfordeling i forbindelse med evaluering af undervisningen på den odontologiske bachelor- og kandidatuddannelse D E T S U N D H E D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T SAGSNOTAT 24 APRIL 2012 Vedr.: Opgave- og ansvarsfordeling i forbindelse med evaluering af undervisningen

Læs mere

Referat af møde nr. 2 i Fagstudienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi

Referat af møde nr. 2 i Fagstudienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Referat af møde nr. 2 i Fagstudienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Tid: Fredag den 10. marts 2017 kl. 08.30-10.30 Sted: 8001-2105 Fagstudienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Dato:

Læs mere

Deltagere studerende: Christian Hoe, Ulisa Jeyaratnam, Amalie Hahn Jensen, Anders Thastum Vedsted

Deltagere studerende: Christian Hoe, Ulisa Jeyaratnam, Amalie Hahn Jensen, Anders Thastum Vedsted Møde den: 15. august 2017, kl. 14.00 17.00 Bygning og lokale: 1260-310 Studienævnsmøde Folkesundhedsvidenskab Referat Deltagere VIP: Mette Vinther Skriver, Morten Frydenberg, Viola Burau og Loni Leddere

Læs mere