NYHEDSBREV juli Mød Peter, sommerpraktikant ved Beredskab & Sikkerhed

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "NYHEDSBREV juli Mød Peter, sommerpraktikant ved Beredskab & Sikkerhed"

Transkript

1 NYHEDSBREV juli 2017 Hermed modtager I nyhedsbrevet fra Beredskab & Sikkerhed. Nyhedsbrevet udkommer via intranettet så ofte, der er nyhedsstof til det. Hvis du har input eller idéer til indhold i nyhedsbrevet, så er du meget velkommen til at kontakte Anja og Majken på post@bsik.dk. Mød Peter, sommerpraktikant ved Beredskab & Sikkerhed Mit navn er Peter Kruse Rasmussen og jeg har valgt at bruge min sommerferie fra Bygningskonstruktørstudiet på at lave mødeplaner for kørsel til de steder, hvor der enten er brandtekniske anlæg (ABA) eller nøglebokse. Det primære formål med mødeplanerne er, at brandfolkene ved, hvordan de finder vej til de adresser, hvor en ABA-alarm kommer fra og at de hurtigt kan finde frem til anlægget efter ankomst. Mandskabet på den lokale brandstation véd ofte, hvor de enkelte anlæg er placeret, men får man en alarm i et ukendt område, så er det rart at vide, hvor anlægget er placeret på virksomheden. Det kunne være i tilfælde, hvor den nærmeste brandstation er optaget. Mødeplanerne skulle gerne gøre det nemmere for holdlederen at orientere sig og dermed få et bedre overblik før ankomst. I min praktiktid tager jeg billeder af nøglebokse, blitz-placering, AVS samt ABA-anlæg, og der udarbejdes mødeplaner for hvert enkelt anlæg. Status på planerne er pt., at Randers Kommune samt Favrskov Kommune er færdige. De bliver endelig kontrolleret af områdekoordinatorerne i Vestergrave. Lige nu er jeg i gang med Syddjurs Kommune og Norddjurs forventes opstartet primo august. Alle planer bliver tilgængelige i C3, så Holdlederen blot slår anlægs-nummeret op på sprøjtens ipad. Her ses et eksempel på en færdig plan: RANDERS - FAVRSKOV - DJURSLAND

2 Ipads på vej til alle autosprøjter I løbet af foråret er der ilagt ipads i indsatslederbilerne, i alle sprøjter på Djursland, i Hadsten og i HSE en i Randers. De øvrige stationer under Falck får ipads ilagt, så snart vi har modtaget dem fra vores leverandør. Der er desværre stadig nogle ugers ventetid, men de er på vej. Et lille suk fra Fjellerup fik stor bevågenhed Forleden kørte tanksprøjten i Fjellerup retur ad Klitvej og lavede en lille film til Facebook om problemerne med fremkommelighed, når sommergæsterne parkerer på må og få. Den lille film er allerede delt flittigt og her til morgen har både Amtsavisen og TV2 Østjylland kontaktet Station Fjellerup for at få adgang til filmen. JA! Det er agurketid vi ved det godt, men budskabet er både alvorligt og relevant! Så dejligt, at medierne interesserer sig for vores udfordringer og stor tak til Fjellerupgutterne for at hejse flaget. Nær-ved-ulykker Placering af køretøj ved skadested Bygningsbrand I forbindelse med ankomst til skadestedet fik holdleder placeret sprøjten lige ude foran den brændende bygning i en smal gade. Indsatsen gik i gang og bilen blev ikke flyttet, hvilket resulterede i nedfaldne tagsten i forbindelse med branden og den igangværende indsats omkring bilen. Personer der opholder sig omkring bilen skal derfor altid have korrekt indsatsbeklædning på i form af blandt andet hjelm. Dette skulle gentagne gange påpeges af holdleder. Flere har derfor været udsat for potentiel fare. Mandskab og andre aktører på skadestedet vil ofte have en forventning om, at sprøjten er placeret udenfor fareområdet, hvilket mindskede fokus på særlige sikkerhedsmæssige foranstaltninger. Ved fremkørsel skal holdledere være opmærksomme på placeringen af køretøjerne på skadestedet i forhold til sikkerhed, indsatstaktik og udvikling af indsatsen. Et godt udgangspunkt er at køre forbi skadestedet, således at udlægningen sker med pumpen vendt mod skadestedet, på samme tid skabes der plads for f.eks. lift eller ambulancer samt afstand til fareområdet. Mangel på udstyr i forbindelse med indsats ved bygningsbrand Ved et kort ophold i indsatsen ved bygningsbrand opdages en genopblusning af branden i taget på gårdsiden. En brandmand igangsætter slukningsarbejde med HT og fjerner tagsten uden at være iklædt røgdykkerapparat, hjelm samt radio. Det er ikke muligt at råbe vedkommende op. Først da et korrekt iklædt indsatshold får kontakt til kollegaen stoppes det igangværende arbejde og vedkommende får sig korrekt klædt på til det videre arbejde.

3 Det pointeres på det kraftigste, at ophold på skadesteder kræver FULD indsatsbeklædning. Kun når man trækker sig helt væk fra skadestedet, kan udstyret fralægges og kun efter aftale med HL eller ISL. Ved igangsættelse af indsats sker dette med befaling fra eller radiokontakt med HL og korrekt indsatsbeklædning. Mangel på hjelm ved indsats på Redning ved Thors Hammer Under den igangværende indsats redning ved Thors Hammer i Djurs Sommerland, havde ISL ikke korrekt indsatsudstyr på under ophold på skadestedet. ISL bevæger sig imellem indsatsområdet og pårørendes placering og tager derved sin hjelm af og på. Hjelmen er påkrævet på indsatsområdet, da mandskabet befinder sig under rutsjebanen, hvorfra flere genstande kan falde ned. ISL tager hjelmen af hovedsageligt pga. varmen, men også for ikke at syne så voldsom overfor pårørende under deres samtaler imens indsatsen pågår. Den manglende hjelm blev påtalt af blandt andre HL, hvorefter ISL hurtigt går fra indsatsområdet, finder sin hjelm og bliver korrekt udstyret før ISL igen bevægede sig ind i området. Det må endnu engang pointeres ud fra endnu en hændelse, at man ikke aflægger sin indsatsuniform, herunder hjelm i forbindelse med indsats. Selv kortvarig fralæggelse af udstyr kan forårsage en ulykke. Under indsats eller på øvelse er man altid i FULD indsatsbeklædning. Manglende røgdykkerapparat ved brug af redningslift I forbindelse med en brand i industribygning anvendes redningsliften til at få væltet en aftræksskorsten. Skorstenen hælder ind over industribygningen og to mand kører op i redningsliften for at skubbe skorstenen væk fra bygningen. Brandmændene kører op i liften uden at være iklædt røgdykker apparat. Der er kraftig røgafgivelse fra skorstenen og der er samtidig også røg fra bygningen. Der var derfor stor risiko for at arbejde i røgfyldt miljø. Røgfyldte skadesteder kræver FULD indsatsbeklædning med FULD åndedrætsbeskyttelse. Når der arbejdes fra drejestige/redningslift ved og over en brand, skal der altid anlægges fuld åndedrætsbeskyttelse. Igangsættelse af indsats sker med befaling/ordre fra HL eller med radiokontakt hermed og korrekt indsatsbeklædning.

4 Batteriløse radioer ved indsats Ved brand i villa hvor mandskabet skulle ind i bygningen, konstateres ved indsættelse at chaufførradio og den ene HL-radio er uden strøm. Da det tidligere har været et problem, er der allerede lavet en løsning, som skal afhjælpe denne situation. Ved HL-sædet i bilen, er der installeret en speciallader, hvori der altid sidder to ekstra batterier. Det skal sikre mod at situationen, som beskrevet ovenfor, skulle opstå igen. Men man skal jo kunne huske, at batterier sidder der ;o) Desuden skal det sikres at radioerne efter brug er placeret korrekt i laderne, at laderne renses en gang imellem og at man rapporterer et dødt batteri i C3, så det kan testes. Arbejdsulykke Ved bygningsbrand står en kollega på gaden og kigger op på liften i forbindelse med igangværende indsats. Da kollegaen vil bevæge sig tilbage fra sin placering, vender han sig om og falder i bevægelsen fra fortovet til vejen. Kollegaen betragter selv hændelsen som et hændeligt uheld, hvor hverken manglende søvn eller manglende lys spillede nogen rolle. Uheldet skyldtes en uopmærksomhed, da kollegaen vil træde ned af en kantsten. Vores kollega har efterfølgende været ved læge, da knæet gjorde noget ondt efterfølgende. Faldet har forårsaget en forstuvning ved knæet, så kollegaen skal blot holde sig i ro i en tid. Hændelsen betragtes som et hændeligt uheld. Dog kan man i denne forbindelse huske på, at ophold på et skadested kræver stor opmærksomhed fra alle parter, da det er forbundet med flere forskellige slags farer. Presseklip Dramatisk redning: To personer faldt i vandet Newsbreak.dk 12. juli 2017 Jørgen Rosengren. To sejlere måtte en tur i det kolde vand. Klokken fik beredskabet Randers/Favrskov/Djursland en melding om redning/drukneulykke på havet. Og det var der en god grund til: En båd var nemlig kæntret og de to personer i båden var derfor røget i vandet i Begtrup Vig på Djursland. Anmelderen havde fået øje på dem gennem sin kikkert, siger Kirsten Dyrvig, indsatsleder ved Beredskab og Sikkerhed Randers/Favrskov/Djursland, til Newsbreak.dk. En båd kæntrer ikke bare, og Kirsten Dyrvig fortæller, at sejlerne havde problemer med båden sejl, og det var derfor, båden pludselig kæntrede. På grund af solreflekser i vandet kan det være svært at bedømme afstande, derfor kan indsatslederen ikke nøjagtigt fortælle, hvor langt ude, de to personer befandt sig. Men det har nok været et par hundrede meter, siger hun. I -sprøjten-, som var hurtigst på stedet, hoppede en fra beredskabet i en svømmedragt og begyndte at svømme ud mod de to sejlere. En person på stranden startede samtidig sin båd og sejlede afsted og sammen fik de de to nødstedte op i den hjælpsomme borgers båd.

5 I mellemtiden var beredskabets båd ankommet, og også den blev sendt i bølgerne. Da de to sejlere igen nåede i land, holdt to ambulancer og ventede på dem. Dem blev der dog ikke brug for. De kunne selv gå hen til et nærliggende sommerhus, slutter Kirsten Dyrvig. Brand ved restauranter kan være påsat Randers Amtsavis 17. juli 2017 Sektion 1 (1. Sektion) Side 2 Lone Hammer sørensen lohs@amtsavisen.dk RANDERS: Den brand, der kostede ufrivillig lukning af to restauranter i Randers, mens der blev gjort rent efter sodskader, efterforskes i øjeblikket af Østjyllands Politi. Branden opstod i to plastcontainere, der var placeret ved restaurant Bistroteket på Rådhustorvet/ Rosengade. -Vi kan ikke udelukke, at branden er påsat. Men den efterforskes stadig af vores brandgruppe, og det kan godt tage lidt tid, før der er et endeligt svar på, hvorfor branden opstod, lyder det fra vagtchefen, politikommissær Per Bennekov, Østjyllands Politi. Branden buldrede i to plastcontainere natten til fredag og blev anmeldt klokken 00.50, da den var tæt på at udvikle sig til en større bygningsbrand. Men mandskabet fra Beredskab og Sikkerhed Randers nåede dog stort set at begrænse branden til en dør, der fører ind til et varelager ved siden af Bistroteket og lige ved siden af toiletterne i rådhusbygningen. Alligevel forårsagede soden fra branden skader på både restaurant Bistroteket og på Jensens Bøfhus. Begge spisesteder har holdt lukket, mens Skadeservice Danmark får gjort rent i lokalerne. Alle slap ud ved husbrand Fra politiets døgnrapport torsdag 20. juli Østjyllands Politi fik i går kl en anmeldelse om, at der var brand i en taglejlighed på Villavej i Langå. Branden var formentlig opstået ved komfuret i køkkenet, og den kom hurtigt under kontrol. Alle personer kom hurtigt ud, og det var kun lejlighedens 33-årige beboer, der blev tilset af ambulancepersonale for mulig røgforgiftning. Kontaktoplysninger Hvis du har noget på hjerte, så skriv til Kasper på: kaso@bsik.dk eller ring mellem på Ansatte i Beredskab & Sikkerhed med spørgsmål til driften skal primært trække på stationskoordinatorerne. Kan du ikke få svar på dit spørgsmål her, så er du velkommen til at trække på områdekoordinatoren: Område Vest: Niels Freudendahl: omrvest@bsik.dk Område Nord: Kirsten Dyrvig: omrnord@bsik.dk Område Syd: Niels Henrik Nielsen: omrsyd@bsik.dk Falck-ansatte kontakter Bjarne Jørgensen på bjj@falck.dk hvis der er spørgsmål til driften.

NYHEDSBREV APRIL 2017

NYHEDSBREV APRIL 2017 NYHEDSBREV APRIL 2017 Hermed modtager I nyhedsbrevet fra Beredskab & Sikkerhed. Nyhedsbrevet udkommer via intranettet så ofte, der er nyhedsstof til det. Hvis du har input eller idéer til indhold i nyhedsbrevet,

Læs mere

NYHEDSBREV juni RANDERS - FAVRSKOV - DJURSLAND Vestergrave Randers C. Tlf

NYHEDSBREV juni RANDERS - FAVRSKOV - DJURSLAND Vestergrave Randers C. Tlf NYHEDSBREV juni 2017 Hermed modtager I nyhedsbrevet fra Beredskab & Sikkerhed. Nyhedsbrevet udkommer via intranettet så ofte, der er nyhedsstof til det. Hvis du har input eller idéer til indhold i nyhedsbrevet,

Læs mere

NYHEDSBREV DECEMBER 2016

NYHEDSBREV DECEMBER 2016 NYHEDSBREV DECEMBER 2016 Hermed modtager I nyhedsbrevet fra Beredskab & Sikkerhed. Nyhedsbrevet udkommer via intranettet så ofte, som der er nyhedsstof til det. Hvis du har input eller idéer til indhold

Læs mere

NYHEDSBREV NOVEMBER 2016

NYHEDSBREV NOVEMBER 2016 NYHEDSBREV NOVEMBER 2016 Hermed modtager I nyhedsbrevet fra Beredskab & Sikkerhed. Nyhedsbrevet udkommer via intranettet så ofte, som der er nyhedsstof til det. Hvis du har input eller idéer til indhold

Læs mere

NYHEDSBREV oktober 2019

NYHEDSBREV oktober 2019 NYHEDSBREV oktober 2019 Hermed modtager I nyhedsbrevet fra Beredskab & Sikkerhed. Nyhedsbrevet redigeres af Majken Machon Aabenhus og det udkommer via intranettet så ofte, der er nyhedsstof til det. Hvis

Læs mere

NYHEDSBREV juni Kære Alle. Velkommen til vores nye kollega. Nyt fra Beredskabskommissionen

NYHEDSBREV juni Kære Alle. Velkommen til vores nye kollega. Nyt fra Beredskabskommissionen NYHEDSBREV juni 2018 Hermed modtager I nyhedsbrevet fra Beredskab & Sikkerhed. Nyhedsbrevet redigeres af Majken Machon Aabenhus og det udkommer via intranettet så ofte, der er nyhedsstof til det. Hvis

Læs mere

NYHEDSBREV april 2019

NYHEDSBREV april 2019 NYHEDSBREV april 2019 Hermed modtager I nyhedsbrevet fra Beredskab & Sikkerhed. Nyhedsbrevet redigeres af Majken Machon Aabenhus og det udkommer via intranettet så ofte, der er nyhedsstof til det. Hvis

Læs mere

NYHEDSBREV februar 2019

NYHEDSBREV februar 2019 NYHEDSBREV februar 2019 Hermed modtager I nyhedsbrevet fra Beredskab & Sikkerhed. Nyhedsbrevet redigeres af Majken Machon Aabenhus og det udkommer via intranettet så ofte, der er nyhedsstof til det. Hvis

Læs mere

NYHEDSBREV MARTS 2016

NYHEDSBREV MARTS 2016 NYHEDSBREV MARTS 2016 Hermed modtager I nyhedsbrevet fra Beredskab & Sikkerhed. Nyhedsbrevet udkommer på mail så ofte, som der er nyhedsstof til det. Hvis du har input eller idéer til indhold i nyhedsbrevet,

Læs mere

NYHEDSBREV JANUAR 2016

NYHEDSBREV JANUAR 2016 NYHEDSBREV JANUAR 2016 Hermed modtager I nyhedsbrevet fra Beredskab & Sikkerhed. Husk at du også har adgang til informationer på hjemmesiden www.beredskabogsikkerhed.dk og updates på Facebook-siden. Nyhedsbrevet

Læs mere

NYHEDSBREV marts 2019

NYHEDSBREV marts 2019 NYHEDSBREV marts 2019 Hermed modtager I nyhedsbrevet fra Beredskab & Sikkerhed. Nyhedsbrevet redigeres af Majken Machon Aabenhus og det udkommer via intranettet så ofte, der er nyhedsstof til det. Hvis

Læs mere

NYHEDSBREV november 2018

NYHEDSBREV november 2018 NYHEDSBREV november 2018 Hermed modtager I nyhedsbrevet fra Beredskab & Sikkerhed. Nyhedsbrevet redigeres af Majken Machon Aabenhus og det udkommer via intranettet så ofte, der er nyhedsstof til det. Hvis

Læs mere

NYHEDSBREV august 2018

NYHEDSBREV august 2018 NYHEDSBREV august 2018 Hermed modtager I nyhedsbrevet fra Beredskab & Sikkerhed. Nyhedsbrevet redigeres af Majken Machon Aabenhus og det udkommer via intranettet så ofte, der er nyhedsstof til det. Hvis

Læs mere

NYHEDSBREV september 2018

NYHEDSBREV september 2018 NYHEDSBREV september 2018 Hermed modtager I nyhedsbrevet fra Beredskab & Sikkerhed. Nyhedsbrevet redigeres af Majken Machon Aabenhus og det udkommer via intranettet så ofte, der er nyhedsstof til det.

Læs mere

Kort fortalt: Fredericia Brandvæsen

Kort fortalt: Fredericia Brandvæsen Kort fortalt: Fredericia Brandvæsen Et minuts beredskab. ISL + HL + 3-4 brandmænd. (standard udrykning) Fem minutters beredskab. HL + 5 brandmænd (tilkald af deltid/fast) Vagtfri grupper. 10HL + 30 brandmænd

Læs mere

NYHEDSBREV Maj Havmiljø-øvelse den 16.marts

NYHEDSBREV Maj Havmiljø-øvelse den 16.marts NYHEDSBREV Maj 2017 Hermed modtager I nyhedsbrevet fra Beredskab & Sikkerhed. Nyhedsbrevet udkommer via intranettet så ofte, der er nyhedsstof til det. Hvis du har input eller idéer til indhold i nyhedsbrevet,

Læs mere

NYHEDSBREV oktober 2017

NYHEDSBREV oktober 2017 NYHEDSBREV oktober 2017 Hermed modtager I nyhedsbrevet fra Beredskab & Sikkerhed. Nyhedsbrevet redigeres af Majken Machon Aabenhus og det udkommer via intranettet så ofte, der er nyhedsstof til det. Hvis

Læs mere

DRIFTSRAPPORT 2. Kvartal 2014

DRIFTSRAPPORT 2. Kvartal 2014 Kilde: ODIN, GIS kort, Beredskabsstyrelsen April - juni 82 opgaver kørt af Falck. 7 indsatsledereftersyn og udkald af det frivillige beredskab 1/10 Varde Kommune 2. kvartal. 2014 Opgave- og stationsfordeling:

Læs mere

Besparelses muligheder hos Brand & Redning Herning

Besparelses muligheder hos Brand & Redning Herning Besparelses muligheder hos Brand & Redning Herning Hoved overskrift Beløb Konsekvens 1. Nedlæggelse af hjælpebrandstation i Feldborg Stationen har ca. 8-13 udrykninger om året 6. Længere kørervej til Haderup

Læs mere

NYHEDSBREV Marts 2018

NYHEDSBREV Marts 2018 NYHEDSBREV Marts 2018 Hermed modtager I nyhedsbrevet fra Beredskab & Sikkerhed. Nyhedsbrevet redigeres af Majken Machon Aabenhus og det udkommer via intranettet så ofte, der er nyhedsstof til det. Hvis

Læs mere

NYHEDSBREV december 2017

NYHEDSBREV december 2017 NYHEDSBREV december 2017 Hermed modtager I nyhedsbrevet fra Beredskab & Sikkerhed. Nyhedsbrevet redigeres af Majken Machon Aabenhus og det udkommer via intranettet så ofte, der er nyhedsstof til det. Hvis

Læs mere

REDNINGSBEREDSKABET I HALSNÆS KOMMUNE

REDNINGSBEREDSKABET I HALSNÆS KOMMUNE 2016 REDNINGSBEREDSKABET I HALSNÆS KOMMUNE 1 2016 I HALSNÆS KOMMUNE Denne beretning er på given foranledning udarbejdet til Halsnæs Kommune, for at klarlægge servicemålenes indfrielse. Det skal bemærkes,

Læs mere

3. Beredskabsstyrelsens rolle udtale ikke stille krav ikke godkende 4. Beredskabsdirektørens kommentarer til Beredskabsstyrelsens udtalelse

3. Beredskabsstyrelsens rolle udtale ikke stille krav ikke godkende 4. Beredskabsdirektørens kommentarer til Beredskabsstyrelsens udtalelse Til: Beredskabskommissionen Fra: Beredskabsdirektør Kasper Sønderdahl Dato: 23. december 2015. Opdateret efter møde i Beredskabskommissionen 07012016. Vedr.: Analyse af Beredskabsstyrelsens udtalelse til

Læs mere

Holdlederes efteruddannelse i Østsjællands Beredskab.

Holdlederes efteruddannelse i Østsjællands Beredskab. Holdlederes efteruddannelse i. Formålet med uddannelsen er at vedligeholde holdlederes fornødne kompetencer for at kunne varetage ledelsen af eget mandskab på et skadested, hvor opgaven ledelsesmæssigt

Læs mere

Velkommen. Henning H Holm Stationsleder Ambulance / Brand i Vejen Kommune. Køre som indsatsleder i Vejen Kommune hver 4 uge.

Velkommen. Henning H Holm Stationsleder Ambulance / Brand i Vejen Kommune. Køre som indsatsleder i Vejen Kommune hver 4 uge. Velkommen Henning H Holm Stationsleder Ambulance / Brand i Vejen Kommune. Køre som indsatsleder i Vejen Kommune hver 4 uge. Fyrværkeriulykke St.Andst 8 oktober 2011 kl.10.42 Sending 1: kl.10.50 Bygningsbrand

Læs mere

Midtjysk Brand & Redning

Midtjysk Brand & Redning Midtjysk Brand & Redning 1. december 2016 Nyhedsbrev nr. 29 Personalepolitik MED-udvalget har på sit møde den 23. november behandlet personalepolitikken for sidste gang. Den endelige version er nu ude

Læs mere

Erfaringer med Hurtige SlukningsEnheder (HSE) i Danmark. Peter Hofman-Bang, Dansk CTIF

Erfaringer med Hurtige SlukningsEnheder (HSE) i Danmark. Peter Hofman-Bang, Dansk CTIF Erfaringer med Hurtige SlukningsEnheder (HSE) i Danmark Peter Hofman-Bang, Dansk CTIF Små enheder er ikke noget nyt men de bliver større med årene Standardsprøjte 1975 Typisk sprøjte 2005 Forudsætning

Læs mere

Bilag 1. Østsjællands Bredskab er forkortet - ØSB Vestsjællands Brandvæsen er forkortet - VSBR

Bilag 1. Østsjællands Bredskab er forkortet - ØSB Vestsjællands Brandvæsen er forkortet - VSBR Bilag 1 Ydelsesbeskrivelse for Østsjællands Beredskab leverance af brandberedskab (First respond) i Lejre Øst for perioden 2018-2019 for Vestsjællands Brandvæsen version 1,2 I forlængelse af notat pr.

Læs mere

Referat. Møde: Indkaldelse Henning Jensen Nyhuus Claus Omann Jensen Claus Wistoft Nils Borring Niels Kallehave Jan Pedersen Jan Fischer Torben Jensen

Referat. Møde: Indkaldelse Henning Jensen Nyhuus Claus Omann Jensen Claus Wistoft Nils Borring Niels Kallehave Jan Pedersen Jan Fischer Torben Jensen Møde: Politisk styregruppe for beredskab Mødetid: Mødested: Laksetorvet - lokale D.3.39 - Randers Sekretariat: Sekretariatet Indkaldelse Henning Jensen Nyhuus Claus Omann Jensen Claus Wistoft Nils Borring

Læs mere

DØGNRAPPORT. Vagtdøgnet fra kl den til kl den

DØGNRAPPORT. Vagtdøgnet fra kl den til kl den DØGNRAPPORT Vagtdøgnet fra kl. 08.00 den 13-09-2016 til kl. 08.00 den 14-09-2016 Tidspunkt Adresse Melding Beskrivelse 08:16 Motorring 3 Brand-Bil i det fri Brand i bil slukket med 1 HT. 08:26 Svendebjergvej

Læs mere

Opgaver Operativ afdeling

Opgaver Operativ afdeling Opgaver Operativ afdeling 29 Fuldtidsansatte Personale 2 deltidsansatte Rengørings ass. 2 Flex-jobber 2 Seniorjobbere Fordelt på de 3 store stationer. Ringsted, Næstved og Vordingborg) Samt vagtcentral

Læs mere

RBD 0 LEH 7.maj 2018 Oplæg til serviceniveau - responstider for det operatives beredskab RBD

RBD 0 LEH 7.maj 2018 Oplæg til serviceniveau - responstider for det operatives beredskab RBD RBD 0 LEH 7.maj 2018 Oplæg til serviceniveau - responstider for det operatives beredskab RBD 2018-2021 Oplæg til serviceniveauet er et overordnet udtryk for den hjælp, borgerne kan forvente at få fra Vestsjællands

Læs mere

Bright Star Fireworks A/S. Fruerlundvej 1, Tirstrup 8410 Rønde EKSTERN BEREDSKABSPLAN

Bright Star Fireworks A/S. Fruerlundvej 1, Tirstrup 8410 Rønde EKSTERN BEREDSKABSPLAN Bright Star Fireworks A/S Fruerlundvej 1, Tirstrup 8410 Rønde EKSTERN BEREDSKABSPLAN 1 Forord... 3 2 Planens mål... 3 3 Indsatsleder politi (ISL-PO) opgaver... 3 4 Indsatsleder redningsberedskab (ISL-RB)

Læs mere

DRIFTSRAPPORT 1. Kvartal 2014

DRIFTSRAPPORT 1. Kvartal 2014 Kilde: ODIN, GIS kort, Beredskabsstyrelsen Januar-Marts 70 opgaver kørt af Falck. 8 indsatsledereftersyn og udkald af det frivillige beredskab 1/7 Varde Kommune 1. kvartal. 2014 Opgave- og stationsfordeling:

Læs mere

påpegede, vil blive indarbejdet i planforslaget, før den endelige forelæggelse af planforslaget for de enkelte kommunalbestyrelser.

påpegede, vil blive indarbejdet i planforslaget, før den endelige forelæggelse af planforslaget for de enkelte kommunalbestyrelser. Beredskab & Sikkerhed Vestergrave 30 8900 Randers C Beredskabsstyrelsens udtalelse over forslag til plan for Beredskab & Sikkerhed (dimensioneringsplanen) 01. november 2018 Beredskabsstyrelsen har den

Læs mere

DØGNRAPPORT. Vagtdøgnet fra kl den til kl den

DØGNRAPPORT. Vagtdøgnet fra kl den til kl den DØGNRAPPORT Vagtdøgnet fra kl. 08.00 den 09-06-2016 til kl. 08.00 den 10-06-2016 Tidspunkt Adresse Melding Beskrivelse 09:20 Sollentuna Alle Brand alarm Blind alarm, rengøring ramt detektor. 10:15 Thorsgade

Læs mere

Midtjysk Brand & Redning

Midtjysk Brand & Redning Midtjysk Brand & Redning 22. august 2017 Nyhedsbrev nr. 33 Kære alle sommerferien er overstået for de fleste så i håbet om, at alle har haft en god ferie, er det tid til et nyhedsbrev Nyt på personalesiden

Læs mere

UDDANNELSPLAN FOR BEREDSKAB OG SIKKERHED 2017

UDDANNELSPLAN FOR BEREDSKAB OG SIKKERHED 2017 Kære Kollegaer Hermed følger vores uddannelsesplan for 20. For at sikre, at vi får optimal anvendelse af alle undervisningsressourcer i Beredskab og Sikkerhed, er intern og ekstern uddannelse samlet under

Læs mere

Risikobaseret Dimensionering

Risikobaseret Dimensionering (1-0-2012) Jane Borchersen Hansen - Afs 01.doc Side 1 Side : 1 s opbygning og organisation er i dag opbygget således, at Faaborg Midtfyn Kommune har nedsat en beredskabskommission som via beredskabschefen

Læs mere

Beredskabskommissionen Syddjurs og Norddjurs Kommuner BESLUTNINGSPROTOKOL

Beredskabskommissionen Syddjurs og Norddjurs Kommuner BESLUTNINGSPROTOKOL BESLUTNINGSPROTOKOL Sted: Ebeltoft Brandstation Kirkegade 30, 8400 Ebeltoft Øvrige deltagere: Jan Lindstrøm (frivillige, observatør), afbud Jan Møller Nielsen (medarbejder repræsentant, observatør) Dato:

Læs mere

Risikobaseret Dimensionering for Faaborg-Midtfyn Kommune, 2012, supplerende

Risikobaseret Dimensionering for Faaborg-Midtfyn Kommune, 2012, supplerende Til Beredskabsstyrelsen Center for Beredskabstilsyn og Rådgivning Datavej 16 3460 Birkerød Att.: Elsebeth Grinvalds Bent Jørgensen Beredskabsstyrelses sag nr.: 2010/018610 Risikobaseret Dimensionering

Læs mere

NYHEDSBREV august 2017

NYHEDSBREV august 2017 NYHEDSBREV august 2017 Hermed modtager I nyhedsbrevet fra Beredskab & Sikkerhed. Nyhedsbrevet udkommer via intranettet så ofte, der er nyhedsstof til det. Hvis du har input eller idéer til indhold i nyhedsbrevet,

Læs mere

Vores tanker om. Ledelse Værdier Vision Mission Omverdenens møde med os & Forventninger til hinanden. Version

Vores tanker om. Ledelse Værdier Vision Mission Omverdenens møde med os & Forventninger til hinanden. Version Vores tanker om Ledelse Værdier Vision Mission Omverdenens møde med os & Forventninger til hinanden Version 4.0 13. december 2017 RANDERS - FAVRSKOV - DJURSLAND Vestergrave 30 8900 Randers C Tlf. 89 152

Læs mere

På gensyn til mange spændende uddannelsestimer i Beredskab og Sikkerhed.

På gensyn til mange spændende uddannelsestimer i Beredskab og Sikkerhed. UDDANNELSPLAN FOR BEREDSKAB OG SIKKERHED 20 Kære Kollegaer Hermed følger vores uddannelsesplan for 20. Vi glæder os til at fortsætte den faglige udvikling af frivillige, brandmænd, holdledere og indsatsledere

Læs mere

EKSTERNE BEREDSKABSPLAN

EKSTERNE BEREDSKABSPLAN YARA Danmark A/S Beredskab & Sikkerhed og Østjyllands Politis EKSTERNE BEREDSKABSPLAN for YARA Gødning A/S Tronholmen 59 8960 Randers SØ Revideret: 07022018 Planansvarlig: OPC PLAN Indholdsfortegnelse

Læs mere

Ny brandoverenskomst med Beredskab Fyn som hovedaktør

Ny brandoverenskomst med Beredskab Fyn som hovedaktør Ny brandoverenskomst med Beredskab Fyn som hovedaktør 1. Jeg vil på Svendborg Brandmandsforenings vegne, takke for at I vil afsætte tid til at lytte til vores bekymring omkring den usikkerhed og utryghed,

Læs mere

NOTAT. Beredskabskommissionen. Beredskabsdirektør. Stab & Udvikling

NOTAT. Beredskabskommissionen. Beredskabsdirektør. Stab & Udvikling TIL: Den politiske styregruppe for Beredskab & Sikkerhed FRA: Den administrative styregruppe DATO: 160915 VEDR.: Fysisk etablering af nyt fælleskommunalt beredskab NOTAT Dette notat omhandler den konkrete,

Læs mere

Vedtægter for Beredskab & Sikkerhed Randers Favrskov, Djursland

Vedtægter for Beredskab & Sikkerhed Randers Favrskov, Djursland TIL: FRA: Kasper Sønderdahl DATO: 1. januar 2016 VEDR.: Byrådsgodkendte vedtægter for Beredskab & Sikkerhed Vedtægter for Beredskab & Sikkerhed Randers Favrskov, Djursland 1. Navn og hjemsted 1.1. Fællesskabets

Læs mere

Stations dimensionering på Djursland anno 2013.

Stations dimensionering på Djursland anno 2013. Stations dimensionering på Djursland anno 2013. Version 1.0 Denne dimensionering bygger på kommentar, henvisninger og anbefalinger fra den dimensionering Anders Enggaard har analyseret sig frem til. Analyse

Læs mere

Oplæg til øvelsesafvikling

Oplæg til øvelsesafvikling Oplæg til øvelsesafvikling Øvelse Kompetencemål Indholdstemaer Sted: Instruktør/kontakt Bemærkning 1 Deltageren kan selvstændigt og i samarbejde med andre virke som røgdykker og på en sikkerhedsmæssig

Læs mere

Bliv brandmand på deltid hos Beredskab & Sikkerhed. Vi har brug for dig!

Bliv brandmand på deltid hos Beredskab & Sikkerhed. Vi har brug for dig! Bliv brandmand på deltid hos Beredskab & Sikkerhed i har brug for dig! WWW.BLIBRANDMANDNU.DK idste du det? 4 ud af 5 i de danske beredskaber er deltids- eller frivillige brandfolk. De må lægge hammeren,

Læs mere

Nordjyllands Beredskab Statusrapport -år til dato pr

Nordjyllands Beredskab Statusrapport -år til dato pr Nordjyllands Beredskab Statusrapport -år til dato pr. 18.1.216 1 Nordjyllands Beredskab Myndighed: Byggesager - år til dato (opgjort per 18/1-16) Byggelov BR1 kap. 5 Beredskabslov tekniske forskrifter

Læs mere

SYDØSTJYLLANDS POLITI S EKSTERNE BEREDSKABSPLAN KD INDUSTRIBEJDSNING SYD A/S HESSELLY 12, 6000 KOLDING

SYDØSTJYLLANDS POLITI S EKSTERNE BEREDSKABSPLAN KD INDUSTRIBEJDSNING SYD A/S HESSELLY 12, 6000 KOLDING SYDØSTJYLLANDS POLITI S EKSTERNE BEREDSKABSPLAN KD INDUSTRIBEJDSNING SYD A/S HESSELLY 12, 6000 KOLDING Revideret 24.01.2012 Side 2 Indholdsfortegnelse 1. Forord... 3 2. Planens mål... 3 3. Anmeldelse om

Læs mere

Referat. Møde: Beredskabskommissionen Mødetid: 20. maj 2015kl. 15:30 Mødested: D.3.39 Sekretariat: Sekretariatet

Referat. Møde: Beredskabskommissionen Mødetid: 20. maj 2015kl. 15:30 Mødested: D.3.39 Sekretariat: Sekretariatet Møde: Beredskabskommissionen Mødetid: 20. maj 2015kl. 15:30 Mødested: D.3.39 Sekretariat: Sekretariatet Side 2 af 18 Pkt. Overskrift 4 Velkomst og seneste referat 4 5 Kort orientering fra beredskabschefen

Læs mere

Arbejdsopgaver for beredskabsforbundet Djursland kreds. Bilag A

Arbejdsopgaver for beredskabsforbundet Djursland kreds. Bilag A Arbejdsopgaver for beredskabsforbundet Djursland kreds Side: 1/13 Indhold Vedligeholdelse...2 Behandlerplads...3 Eftersøgningsopgaver...4 Forplejning / Indkvartering...5 Indsats...6 Kommandostade...8 Måleberedskab...9

Læs mere

Ekstern beredskabsplan. TULIP FOOD COMPANY Østerbro 40, 9000 Aalborg

Ekstern beredskabsplan. TULIP FOOD COMPANY Østerbro 40, 9000 Aalborg Ekstern beredskabsplan TULIP FOOD COMPANY Østerbro 40, 9000 Aalborg Indholdsfortegnelse: 1. Indledning (Oplysninger om virksomheden) 2. Ledelsesansvar (ISL-PO/ISL-RB/KOOL) opgaver 3. Iværksættelse af ekstern

Læs mere

SYDØSTJYLLANDS POLITIS EKSTERNE BEREDSKABSPLAN

SYDØSTJYLLANDS POLITIS EKSTERNE BEREDSKABSPLAN SYDØSTJYLLANDS POLITIS EKSTERNE BEREDSKABSPLAN SCAN BEJDS STEEL SYD A/S ESSEN 6B, 6000 KOLDING Revideret 14.1.2015 Politistaben Planenheden Side 2 Indholdsfortegnelse 1. Forord... 3 2. Planens mål... 3

Læs mere

Scenarier for effektivisering. katalog

Scenarier for effektivisering. katalog Fremtidens Beredskab katalog Dette katalog er udarbejdet af den administrative styregruppe på baggrund af de i projektgruppen og tilhørende arbejdsgrupper fremstillede sagsforberedende dokumenter. Katalogetkataloget

Læs mere

Ekstern Beredskabsplan for Foreningen Danske Olieberedskabslagre S8 Tune. Roskildevej 50, 4030 Tune Greve kommune.

Ekstern Beredskabsplan for Foreningen Danske Olieberedskabslagre S8 Tune. Roskildevej 50, 4030 Tune Greve kommune. Ekstern Beredskabsplan for Foreningen Danske Olieberedskabslagre S8 Tune Roskildevej 50, 4030 Tune Greve kommune. Version 1.1 Januar 2013 Greve Brandvæsen, Lunikvej 6-8, 2670 Greve Tlf. 43 95 01 02 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Kolding Kommune / Trekantområdets Brandvæsen SYDØSTJYLLANDS POLITI EKSTERNE BEREDSKABSPLAN

Kolding Kommune / Trekantområdets Brandvæsen SYDØSTJYLLANDS POLITI EKSTERNE BEREDSKABSPLAN Kolding Kommune / Trekantområdets Brandvæsen og SYDØSTJYLLANDS POLITI EKSTERNE BEREDSKABSPLAN NOVADAN Aps PLATINVEJ 21, 23, 27 og 29a, 6000 KOLDING Revideret 20. marts 2018 Side 2 Indholdsfortegnelse 1.

Læs mere

God forebyggelsesadfærd november 2013. Undgå kræft i arbejdet som brandmand

God forebyggelsesadfærd november 2013. Undgå kræft i arbejdet som brandmand God forebyggelsesadfærd november 2013 Undgå kræft i arbejdet som brandmand Udgivet af: Københavns Brandvæsen, Beredskabscenter Aalborg, Odense Brandvæsen, Aarhus Brandvæsen, Falck Danmark, Foreningen af

Læs mere

Ørsted A/S. Østjyllands Brandvæsen og Østjyllands Politis EKSTERNE BEREDSKABSPLAN

Ørsted A/S. Østjyllands Brandvæsen og Østjyllands Politis EKSTERNE BEREDSKABSPLAN Ørsted A/S Østjyllands Brandvæsen og Østjyllands Politis EKSTERNE BEREDSKABSPLAN Ørsted A/S Studstrup Power Station Ny Studstrupvej 14, 8541 Skødstrup Kontrolrum tlf. 9955 1950 Revideret: 23012018 Planansvarlig:

Læs mere

Brandvæsenets udrykninger i Maj 2014

Brandvæsenets udrykninger i Maj 2014 Brandvæsenets udrykninger i Maj 2014 Udrykninger : Antal i måneden Løst før ankomst 1 Småredskaber 5 1 HT-rør 9 1 strålerør 0 2-3 strålerør 2 Over 3 strålerør 0 Blind 31 Falsk 1 Mindre uheld m farlige

Læs mere

Bilag til sammenlægningsaftale for beredskaberne i Holstebro, Lemvig, Struer og Skive Kommuner

Bilag til sammenlægningsaftale for beredskaberne i Holstebro, Lemvig, Struer og Skive Kommuner Bilag til sammenlægningsaftale for beredskaberne i Holstebro, Lemvig, Struer og Skive Kommuner Aktiver og Passiver HOLSTEBRO Beskrivelse Værdisat Autosprøjte Mercedes 1117 årgang 1990 0 Vandtankvogn Mercedes

Læs mere

Falck Aalbæk. Udrykninger i 2004. I perioden 01.12.03 10.12.04 har Falck Aalbæk haft 23 udrykninger.

Falck Aalbæk. Udrykninger i 2004. I perioden 01.12.03 10.12.04 har Falck Aalbæk haft 23 udrykninger. Falck Aalbæk Udrykninger i 2004 I perioden 01.12.03 10.12.04 har Falck Aalbæk haft 23 udrykninger. December 2003: Tirsdag den 16.12.03 Alarmen lød kl. 14.14 Melding: Aba alarm, Jerupvej 140, Hoveddepot

Læs mere

Notat. Notatet skal belyse fordele og ulemper ved de forskellige organiseringer af beredskabet.

Notat. Notatet skal belyse fordele og ulemper ved de forskellige organiseringer af beredskabet. Notat Notatet skal belyse fordele og ulemper ved de forskellige organiseringer af beredskabet. Lovgivningen. Lovbekendtgørelse nr. 137 af 1. marts 2004 (beredskabsloven) 1. Redningsberedskabets opgave

Læs mere

Beredskabsplan Nekselø

Beredskabsplan Nekselø Dato: 13/4 2018 Rev: Initialer: TC/LH Beredskabsplan Nekselø Side 1 af 6 1. Indledning. 2. Beredskabets opbygning 3. Brandalarm 4. Stormflod 5. Olieforurening på kystnære områder 6. Krisehjælp 7. Uddannelse

Læs mere

SAMVÆRS- OG AKTIVITETSCENTER HJORTDAL

SAMVÆRS- OG AKTIVITETSCENTER HJORTDAL Maj 2018 SAMVÆRS- OG AKTIVITETSCENTER HJORTDAL Så er det blevet tid til et forårs-nyhedsbrev. Hvor er det dejligt, at vi endelig kan begynde at mærke, at lyset og varmen vender tilbage lige så stille.

Læs mere

11. Drøftelse af elementer i kommende forslag vedrørende risikobaseret dimensionering

11. Drøftelse af elementer i kommende forslag vedrørende risikobaseret dimensionering Indkaldelse Henning Jensen Nyhuus Claus Omann Jensen Nils Borring Niels Kallehave Jan Pedersen Jan Fischer Torben Jensen 11. Drøftelse af elementer i kommende forslag vedrørende risikobaseret dimensionering

Læs mere

Galvano ApS EKSTERN BEREDSKABSPLAN

Galvano ApS EKSTERN BEREDSKABSPLAN EKSTERN BEREDSKABSPLAN 1 Ekstern beredskabsplan. Indhold: 1 Forord... 3 2 Planens mål... 3 3 Indsatsleder politi (ISL-PO) opgaver... 3 4 Indsatsleder redningsberedskab (ISL-RB) opgaver... 3 5 Ansvarsfordeling

Læs mere

På ski med Talent Team Dagbog fra vor skiferie i Østrig Af Josefine Bjørn Knudsen (BK)

På ski med Talent Team Dagbog fra vor skiferie i Østrig Af Josefine Bjørn Knudsen (BK) På ski med Talent Team Dagbog fra vor skiferie i Østrig Af Josefine Bjørn Knudsen (BK) Mandag d. 11 januar Endelig var den store dag kommet, hvor jeg skulle af sted til Østrig på skiferie med min klasse.

Læs mere

Side 1 af 5 Antal Dato/Tid 1. Melding Stationer 317 31-12 13:38 Containerbrand i det fri Toftlund 316 31-12 13:37 Containerbrand i det fri Tønder 315 31-12 13:36 Containerbrand i det fri Tønder 314 29-12

Læs mere

Analyseskema - oplæg til serviceniveau RBD

Analyseskema - oplæg til serviceniveau RBD Analyseskema - oplæg til serviceniveau RBD 2018-2021 Emne: nr. 3 Reduktion af antallet af redningslifte. Indstilling / analyse opdrag: 1. Det analyseres om redningsliften i Sorø kan udfases. 2. Der arbejdes

Læs mere

Solae Denmark A/S EKSTERN BEREDSKABSPLAN

Solae Denmark A/S EKSTERN BEREDSKABSPLAN EKSTERN BEREDSKABSPLAN 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Forord... 3 Planens mål... 3 Indsatsleder politi (ISL-PO) opgaver... 3 Indsatsleder redningsberedskab (ISL-RB) opgaver... 3 Ansvarsfordeling ved iværksættelse af

Læs mere

SYDØSTJYLLANDS POLITI S EKSTERNE BEREDSKABSPLAN. FORENINGEN DANSKE OLIEBEREDSKABSLAGRE Lager J-6 TINGSKOVVEJ 3, 7000 FREDERICIA

SYDØSTJYLLANDS POLITI S EKSTERNE BEREDSKABSPLAN. FORENINGEN DANSKE OLIEBEREDSKABSLAGRE Lager J-6 TINGSKOVVEJ 3, 7000 FREDERICIA SYDØSTJYLLANDS POLITI S EKSTERNE BEREDSKABSPLAN FORENINGEN DANSKE OLIEBEREDSKABSLAGRE Lager J-6 TINGSKOVVEJ 3, 7000 FREDERICIA Revideret: 14.01.2015 Politistaben Planenheden Side 2 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Notat vedr. afvigelser for udrykninger i MSBR i perioden 1/ /4-2017

Notat vedr. afvigelser for udrykninger i MSBR i perioden 1/ /4-2017 Notat vedr. afvigelser for udrykninger i MSBR i perioden 1/10-2016-30/4-2017 Måden hvorpå Beredskabet i Danmark er sammensat på, hvor man uden for de største byer, delvis eller udelukkende betjener sig

Læs mere

SYDØSTJYLLANDS POLITI S EKSTERNE BEREDSKABSPLAN BRENNTAG NORDIC A/S STRANDGADE 35 7100 VEJLE

SYDØSTJYLLANDS POLITI S EKSTERNE BEREDSKABSPLAN BRENNTAG NORDIC A/S STRANDGADE 35 7100 VEJLE SYDØSTJYLLANDS POLITI S EKSTERNE BEREDSKABSPLAN BRENNTAG NORDIC A/S STRANDGADE 35 7100 VEJLE Revideret 25.01.2012 Indholdsfortegnelse 1. Forord... 3 2. Planens mål... 3 3. Anmeldelse om større uheld og

Læs mere

Ekstern Beredskabsplan for Foreningen Danske Olieberedskabslagre S-4 Fristrupvej 55 4340 Tølløse

Ekstern Beredskabsplan for Foreningen Danske Olieberedskabslagre S-4 Fristrupvej 55 4340 Tølløse Ekstern Beredskabsplan for Foreningen Danske Olieberedskabslagre S-4 Fristrupvej 55 4340 Tølløse Version 1.0 2012 Beredskabet Holbæk, Kanalstræde 2, 4300 Holbæk Tlf. 72 36 36 30 e-mail beredskab@holb.dk

Læs mere

3. Anmeldelse om større uheld og koordinering af ressourcer. 6. Ansvarsfordeling ved iværksættelse af ekstern beredskabsplan.

3. Anmeldelse om større uheld og koordinering af ressourcer. 6. Ansvarsfordeling ved iværksættelse af ekstern beredskabsplan. MIDT-SYDSJÆLLAND BRAND & REDNING SYDSJÆLLAND OG LOLLAND-FALSTERS POLITI EKSTERNE BEREDSKABSPLAN Yara Vordingborg Terminalen Brovej 16 4760 Vordingborg Vordingborg Kommune Revideret 20-12-2017 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Ekstern beredskabsplan. Port of Skagen Oil Terminal Vestmolen 40, 9990 Skagen

Ekstern beredskabsplan. Port of Skagen Oil Terminal Vestmolen 40, 9990 Skagen Ekstern beredskabsplan Port of Skagen Oil Terminal Vestmolen 40, 9990 Skagen Indholdsfortegnelse: 1. Indledning (Oplysninger om virksomheden) 2. Ledelsesansvar (ISL-PO/ISL-RB/KOOL) opgaver 3. Iværksættelse

Læs mere

SYDØSTJYLLANDS POLITI S EKSTERNE BEREDSKABSPLAN. FORENINGEN DANSKE OLIEBEREDSKABSLAGRE Lager J-10 AMMITSBØLVEJ 96a, RUGSTED, 7100 VEJLE

SYDØSTJYLLANDS POLITI S EKSTERNE BEREDSKABSPLAN. FORENINGEN DANSKE OLIEBEREDSKABSLAGRE Lager J-10 AMMITSBØLVEJ 96a, RUGSTED, 7100 VEJLE SYDØSTJYLLANDS POLITI S EKSTERNE BEREDSKABSPLAN FORENINGEN DANSKE OLIEBEREDSKABSLAGRE Lager J-10 AMMITSBØLVEJ 96a, RUGSTED, 7100 VEJLE Revideret 25.01.2012 Side 2 Indholdsfortegnelse 1. Forord... 3 2.

Læs mere

DAGSORDEN. Beredskabskommissionen Syddjurs og Norddjurs Kommuner

DAGSORDEN. Beredskabskommissionen Syddjurs og Norddjurs Kommuner Beredskabskommissionen Syddjurs og Norddjurs Kommuner DAGSORDEN Møde nr. : 02/2008 Sted : Brandstationen, Kirkegade 30, 8400 Ebeltoft Dato : 29. februar 2008 Start kl. : 10.00 Slut kl. : 12.00 Medlemmer

Læs mere

Procestegninger ODIN

Procestegninger ODIN Procestegninger ODIN Rapporttype/rapportkategori Rapporttype-rapportkategori, 2 ord for det samme indhold Standard rapport Bruges til udrykninger i beredskabets kommuner. Tilkaldes flere stationer fra

Læs mere

Indsats. Obligatorisk vedligeholdelsesuddannelse Indsats 2015

Indsats. Obligatorisk vedligeholdelsesuddannelse Indsats 2015 Indsats Obligatorisk vedligeholdelsesuddannelse Indsats 2015 Obligatorisk vedligeholdelsesuddannelse Indsats 2015 Den obligatoriske vedligeholdelsesuddannelse har til formål at træne og videreudvikle kompetencerne

Læs mere

Din sikkerhed - kort fortalt

Din sikkerhed - kort fortalt Din sikkerhed - kort fortalt Guidelines til receptionen på Tagensvej 86 Denne bog indeholder de vigtigste punkter fra Metropols beredskabsplan, til dig i receptionen Indledning Denne guide er lavet til

Læs mere

Beredskab & Sikkerhed. Spørgsmål og Svar - som opsamling på informationsmøderne i juni 2015

Beredskab & Sikkerhed. Spørgsmål og Svar - som opsamling på informationsmøderne i juni 2015 Beredskab & Sikkerhed Spørgsmål og Svar - som opsamling på informationsmøderne i juni 2015 I forbindelse med stormøderne for medarbejdere og frivillige blev der rejst en række gode spørgsmål. Nedenfor

Læs mere

DOKUMENTATION OG. Definitioner til brug for indberetning af udrykningsaktiviteter i ODIN VEJLEDNING. Indholdsfortegnelse

DOKUMENTATION OG. Definitioner til brug for indberetning af udrykningsaktiviteter i ODIN VEJLEDNING. Indholdsfortegnelse DOKUMENTATION OG VEJLEDNING Definitioner til brug for indberetning af udrykningsaktiviteter i ODIN Denne definitionsvejledning er en hjælp til at sikre ensartet indtastning i de enkelte felter i ODIN.

Læs mere

Ekstern beredskabsplan. Foreningen Danske Olieberedskabslagre (FDO) Lager J-4 Vestergade 60, 8990 Fårup

Ekstern beredskabsplan. Foreningen Danske Olieberedskabslagre (FDO) Lager J-4 Vestergade 60, 8990 Fårup Foreningen Danske Olieberedskabslagre (FDO) Lager J-4 Vestergade 60, 8990 Fårup Indholdsfortegnelse 1 Forord...3 2 Planens mål...3 3 Indsatsleder politi (ISL-PO) opgaver...3 4 Indsatsleder redningsberedskab

Læs mere

Beretning Generalforsamling den 23-01-2015

Beretning Generalforsamling den 23-01-2015 Beretning Generalforsamling den 23-01-2015 Velkommen til den årlige generalforsamling. Sang nummer? Jeg vil starte med at ønske tillykke til Erik Scherdetzki med 40 år og optagelse som æresmedlem, Morten

Læs mere

Beredskabsplan Sejerø

Beredskabsplan Sejerø Dato: 13/4 2018 Rev: Initialer: TC/LH Beredskabsplan Sejerø Side 1 af 6 1. Indledning. 2. Beredskabets opbygning 3. Brandalarm 4. Stormflod 5. Olieforurening på kystnære områder 6. Krisehjælp 7. Uddannelse

Læs mere

Ekstern beredskabsplan. Port of Skagen Oil Terminal Vestmolen 40, 9990 Skagen

Ekstern beredskabsplan. Port of Skagen Oil Terminal Vestmolen 40, 9990 Skagen Ekstern beredskabsplan Port of Skagen Oil Terminal Vestmolen 40, 9990 Skagen Indholdsfortegnelse: 1. Indledning (Oplysninger om virksomheden) 2. Ledelsesansvar (ISL-PO/ISL-RB/KOOL) opgaver 3. Iværksættelse

Læs mere

Overordnede principper for dimensioneringen De nuværende overordnede principper for dimensioneringen anbefales fastholdt:

Overordnede principper for dimensioneringen De nuværende overordnede principper for dimensioneringen anbefales fastholdt: Til: Beredskabskommissionen Fra: Beredskabsdirektør Kasper Sønderdahl Dato: 5. november 2018 version 4.0 Vedr.: Opdateret ændringsnotat til Risikobaseret Dimensionering (RBD) NOTAT Dette notat er opdateret

Læs mere

Ekstern beredskabsplan. Nordjyllandsværket Nefovej Vodskov

Ekstern beredskabsplan. Nordjyllandsværket Nefovej Vodskov Ekstern beredskabsplan Nordjyllandsværket Nefovej 50 9310 Vodskov Indholdsfortegnelse: 1. Indledning (Oplysninger om virksomheden) 2. Ledelsesansvar (ISL-PO/ISL-RB/KOOL) opgaver 3. Iværksættelse af ekstern

Læs mere

Midtjysk Brand & Redning

Midtjysk Brand & Redning Midtjysk Brand & Redning 30. juni 2017 Nyhedsbrev nr. 32 Kære alle sommeren er over os og det er tid til sidste nyhedsbrev før ferien Nyt på personalesiden Nyt om fuldtidsstillinger: Værkførerstillingen

Læs mere

PUNKTER TIL mandag den 5. maj 2014

PUNKTER TIL mandag den 5. maj 2014 PUNKTER TIL mandag den 5. maj 2014 1. VALG AF ORDSTYRER OG REFERENT. Ordstyrer: Jeanette Referent: Birgitte 2. En kort opsamling på indflytning, herunder status omkring Safranvej. Birgith informerer om,

Læs mere

R A N P D E L S. Gentofte Brandmuseum RÅD MOD BRAND

R A N P D E L S. Gentofte Brandmuseum RÅD MOD BRAND RÅD MOD BRAND ME D Leg aldrig med ild! Tænd aldrig stearinlys, uden der er en voksen sammen med dig! Dæk aldrig elektriske pærer til! Røgalarmer er vigtige at have der hvor man bor! Ring 112 hvis du opdager

Læs mere

3. Udrykningstider. Fra beredskabsstation Esbjerg er der besluttet følgende udrykningstider:

3. Udrykningstider. Fra beredskabsstation Esbjerg er der besluttet følgende udrykningstider: Torvegade 74. 6700 Esbjerg Dato 8. august 2012 Login jsm Sagsbehandler Jes Seerup Møller Telefon direkte 76 16 10 47 Esbjerg Kommunes serviceniveau på beredskabsområdet. Denne beskrivelse bygger på den

Læs mere

SYDØSTJYLLANDS POLITIS EKSTERNE BEREDSKABSPLAN. H. Daugaards Varehotel, Bavnevej 13, 6580 Vamdrup. Revideret: Politistaben Planenheden

SYDØSTJYLLANDS POLITIS EKSTERNE BEREDSKABSPLAN. H. Daugaards Varehotel, Bavnevej 13, 6580 Vamdrup. Revideret: Politistaben Planenheden SYDØSTJYLLANDS POLITIS EKSTERNE BEREDSKABSPLAN H. Daugaards Varehotel, Bavnevej 13, 6580 Vamdrup Revideret: 14.1.2015 Politistaben Planenheden Side 2 Indholdsfortegnelse 1. Forord... 3 2. Planens mål...

Læs mere

PÅ STATIONEN (1 / 4) 1,8 1,7 1,5 1,5 1,4 1,3. Beredskab & Sikkerhed 6,0 5,0 4,0 3,0 2,0 1,0 0,0

PÅ STATIONEN (1 / 4) 1,8 1,7 1,5 1,5 1,4 1,3. Beredskab & Sikkerhed 6,0 5,0 4,0 3,0 2,0 1,0 0,0 PÅ STATIONEN (1 / 4) 1,5 1,4 1,3 1,5 1,7 1,8 1. Mangler du hjælp, støtte og information fra stationskoordinatoren? 2. Mangler du hjælp, støtte og information fra Tillidsmanden på stationen? 3. Mangler

Læs mere