FORÆLDREHÅNDBOG. [ Udarbejdet af SU ]

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "FORÆLDREHÅNDBOG. [ Udarbejdet af SU ]"

Transkript

1 FORÆLDREHÅNDBOG [ Udarbejdet af SU ]

2 e og SU udleveres Forældrehåndbogen på er et indeks over en række praktiske emner som vi af personlig erfaring ved, at især nye forældre kan være i tvivl om. Listen rummer langt fra hele skolen og dens ånd, men giver et praktisk overblik. Og husk, at det du ikke finder svar på her, kan skoleledelsen om! Skolens bestyrelse beslutter før hvert skoleår, beløbet hver elev max må have en egenbe-. (Spørg på kontoret) Eleven sørger selv for at købe billet, mens udgiften kan refunderes af skolen via skolepengene mod fremvisning af kvittering. på generalforsamlingen, samt taling repræsentanter på /skoleår Adresseliste: Adressehæfte med numre til personale, elever, bestyrels kontoret. Listen opdateres jævnligt, og ændringer indlev Ansvarlig: Dorte på kontoret Arbejdsdage: Se vedligeholdelse af skolen. Befordring Det er muligt at søge refusion på skolen ved udgifter til befordring. Det er dog under forudsætning af, at eleven bor i berettiget afstand fra skolen (Spørg evt. på Bestyrelsen: Skolebestyrelsen har ansvaret for skolens øverste ledelse, forvaltning af statstilskud, skolepengenes størrelse og en række andre opgaver. Den består af forældre valgt på generalforsamlingen, samt repræsentanter for skoleledelsen og lærerne. Bestyrelsen mødes ca. 10 gange om året og desuden efter behov. Man indvælges i bestyrelsen for 2 år af gangen. Læs mere om bestyrelsen og dens arbejde og opgaver på vaerdier/organisation.html Computere / bærbare På skolen er der et antal computere til rådighed i fællesl Da vi på skolen har vedtaget, at det er vigtigt for vores børn, at alle bliver fuldt fortrolige med at arbejde med computere og bruge dem i en faglig sammenhæng, har vi besluttet at bærbare computere skal være en del af det man kan kalde for det udvidede penalhus. Det betyder, at vi anbefaler, at hjemmet stiller en bærbar computer til rådighed for eleverne i Ældste 1 og 2, og at computerne medbringes hver dag. Undervisningen på disse klassetrin baseres på, at alle har en bærbar til rådighed. Læs mere i skolens IT-politik. Ansvarlig: skolens ledelse (Henrik og Susanne) og forældrene i Æ1+2

3 Eksamen Skolens elever på hold 9 går til folkeskolens afsluttende prøver i maj/juni. Friskoler er underlagt de samme eksamensregler fra Undervisningsministeriet som folkeskoler, og har dermed de samme kompetencer til at forsætte på diverse videreuddannelser. Friskolemarked Se afsnittet skolens mærkedage. Friplads Det er muligt at søge fripladstilskud til betalingen af skolepenge samt SFO. Bevilling gives af skolens bestyrelse og tildeles efter en fastsat fordelingsnøgle. Nærmere oplysninger meddeles i Fri Fredag inden et skoleårs start. Ansvarlig: Bestyrelsen og Dorte/Henrik Fødselsdag: Hele skolen synger fødselsdagssang til morgensamling på selve fødselsdagen. Har barnet fødselsdag i weekend eller ferier, synges der for barnet ved først mulige lejlighed. Ansvarlig: skoleledelsen og lærerne Fødselsdagsfester: Da det er vigtigt, at der ikke er børn der føler sig udenfor inviteres der altid hele grupper. Med hele grupper menes som udgangspunkt: hele gruppen hele pige- og/eller drengegruppen hele pige- og/eller drengegruppen fra ens egen årgang Vi opfordrer til, at bede om en fødselsdagsliste hos gruppelærerne, når der inviteres. For yngste gruppe gælder, at det er en god ide at indlevere en ekstra fødselsdagsinvitation til opslagstavlen ved pulten i Fritten, hvor der står præcis hvilken gruppe, der er inviteret, så man sikres mod bortkomne invitationer. Fødselsdagsgaver: Ansvarlig: forældregrupperne Hver gruppe har egne traditioner. Regler for det kommende skoleår besluttes på det første forældremøde. Tjek referat fra forældremødet.

4 For yngste gælder flg. i indeværende skoleår: Alle børn får en gave fra gruppen til sin fødselsdag, uanset om der afholdes fødselsdag hjemme eller ej. Børnenes skiftes til at købe en gave på hele gruppens vegne, dvs. at der kun købes gave én gang om året per barn. Fødselaren afleverer i god tid før fødselsdagen en ønskeseddel til det barn der har fødselsdag lige før vedkommende. Gaven overrækkes af gruppen på fødselsdagen det er selvsagt vigtigt, at den der køber gave på gruppens vegne får hjælp til at huske den! Gavens pris ligger på omkring 150 kr. (hør evt. om specielle aftaler i klassen) Forældrebetaling: Den fælles gaveordning betyder, at der ikke skal gives små gaver, når børnene inviteres hjem til fødselsdag.) Ansvarlig: forældregrupperne Skolepenge opkræves hver måned. Juli er dog betalingsfri, og der betales forud. For de specifikke priser se hjemmesiden: link indsættes! Ansvarlig: Bestyrelse Udover disse udgifter, må man regne med følgende faste udgifter i løbet af året. Årlige lejrture: Der opkræves hver måned 50 kr. til den årlige fælleslejr over skolepengene. Der bør påregnes ekstra udgifter til gruppelejren i starten af skoleåret. Ansvarlig: Gruppelærere og skoleledelsen Udlandsturen i Ældste 2. Her påregnes det, at forældre og elever yder en indsats for med både kreativitet og et praktisk stykke arbejde, at samle penge ind kollektivt. Herudover kommer der en egenbetaling. Ansvarlig: Forældregruppe og elever. For elever på hold 7 9 tilbydes deltagelse i Lilleskolernes årlige Teater- og Musikfestival. Dette er frivilligt, men der må påregnes deltagergebyr. Ansvarlig: Lærere og elever. Desuden forventes det, at bærbare computere stilles til rådighed af hjemmet for eleverne i Ældste 1 og 2. Læs mere i afsnittet om computere. Forældreforpligtelser: En aktiv forældreindsats er essentiel for skolens udvikling, trivsel og vedligeholdelse. For følgende arrangementer er der mødepligt for forældre, og man melder fra på kontoret, hvis familien ikke repræsenteres ved disse væsentlige begivenheder: Generalforsamling hvor der aflægges årsberetning fra bestyrelse, skoleledelse og SU, og hvor der stemmes om større beslutninger der angår skolen. Se mere under generalforsamling.

5 En arbejdsdag om året pr. gruppe hvor alle forældre deltager i skolens vedligeholdelse. Se mere under skolens vedligeholdelse. Praktiske forberedelser af skolens mærkedage, Skolens fødselsdag og Friskolemarked, dagen før afviklingen og oprydning efter arrangementerne. Se mere under skolens mærkedage. Forældrerengøring er hovedrengøring i hovedferierne, hvor hver familie skal påberegne at deltage ca. to gange om året. Se mere under Rengøring. Derudover må man regne med at bidrage med fx: Bagværk og mad til mærkededage, lejrture, fritte og andre arrangementer. Ved madlavning og bagning i forbindelse med lejr eller Fritten kan man få refunderet sine udgifter på kontoret hos Dorte Materialer til Fritteaktiviteter og skoleprojekter. Fri Fredag: Fri Fredag er skolens ugentlige elektroniske nyhedsbrev og udkommer hver fredag (dog ikke i ferier). Vi sender kun meget sjældent sedler med børnene hjem, og derfor SKAL Fri Fredag læses hver uge, da det er her man kan følge skolens gang, planer, aktivitetskalender, gruppernes ugebrev og lektieoversigt mm. Forældre er også velkomne til at indlevere relevante indlæg til kontoret (helst elektronisk). Deadline: Torsdag Fri Fredag lægges ud på skolens web site, men man kan også tilmelde sig en mailordning, så der hver fredag bliver sendes et link til Jeres/din mailadresse, når bladet udkommer. Tilmelding sker til Dorte på dorte@friskolen-viborg.dk. Ansvarlig: Dorte Fritagelser Hvis elever skal have fri i en kortere periode (1-2 dage) aftales dette med kontaktlæreren. Ved længere perioder skal fritagelser bevilges af Henrik/Susanne. børn, at alle bliver fuldt fortrolige Fritte: med at arbejde Fritten er skolens fritidsordning og tilbuddet gælder fra 0. til og med 4. klasse. Åbningstider: (fredag til 16.00). Man skal tilmelde sig morgenfritte-pasning, hvis barnet kommer mellem Tilmelding hos Dorte. Morgenfritte koster 150,- ekstra pr. måned. Frittens telefonnummer er Frittetelefonen må gerne bruges af børnene til at ringe til forældrene.

6 Husk at skrive dit barn på dagsedlen (skrivepulten) hver dag, skriv tid, hvem henter og evt. beskeder. Når barnet hentes krydses det af. Frittemad: Indenfor budgettet, bestræber vi at servere sundest muligt eftermiddagsmad. Fritten holder lukket 3 uger i skolernes sommerferie samt mellem jul og nytår.. I de øvrige uger i sommerferien og i årets andre skoleferier er der åbent, hvis der er pasningsbehov. Pasningsbehovet vurderes ud fra tilmeldinger fra forældre. Blanket kommer i Fri Fredag. Ansvarlig: Susanne Generalforsamlingen er skolen øverste myndighed og den afholdes hvert år inden udgan- il befordring. Det er dog under forudsætning Generalforsamlingen af, at gen af april. Generalforsamlingen er en traditionsrig og hyggelig aften, hvor vigtige emner omkring Friskolen bringes op. Der indkaldes til generalforsamlingen pr. brev. Læs mere om generalforsamlingen. Gruppeinddelingen: Yngste gruppe 0., 1. og klasse Mellemgruppe 1 = 2. og 3. klasse 2 = 4. og 5. klasse Ældste 1 6. og 7. klasse Ældste 2 8. og 9. klasse på generalforsamlingen, samt Mellemgruppe repræsentanter Lejrture: Der ligger to faste lejrture i hvert skoleåret. Den første er en gruppelejr, der typisk ligger i september (én overnatning). Den anden lejr er den årlige fælleslejr, hvor hele skolen tager af sted sammen i maj måned. Kursusstedet er Virksund Kursuscenter, og der er 2 overnatninger. Se mere under forældrebetaling. Mødetid/morgensamlinger Elevernes skoletid starter hver dag kl Eleverne mødes i klasserne til "Godmorgen- Tid" og følges ad til morgensamling for alle elever kl på trappen. Morgensamling består af et oplæg af en lærer, sange, informationer samt eventuelle fødselsdagssange. Forældre er velkomne til at deltage i morgensamlingerne. Det er dog vigtigt, at der mødes til tiden, da morgensamlingerne er et undervisningsforløb.

7 Skolens mærkedage: To vigtige årlige mærkedage er: Friskolemarked og Skolens fødselsdag. Begge dage falder omtrent samme tid hvert år: - Friskolemarked er en lørdag i november. - Skolens fødselsdag er en lørdag i april. skoledage. Disse begivenheder er vigtige elementer i skolens kultur og desuden også sjove at deltage i. For børnene er det årets skolemæssige højdepunkter. Børn og lærere forbereder sig i hele ugen op til disse mærkedage, og forældrenes praktiske engagement i klargøring og oprydning er en forudsætning for, at disse dage kan afvikles. Se mere under forældrepligter. For begge mærkedage gælder det, at der er obligatorisk fremmøde for eleverne, da det er Rengøring: Skolen varetager den daglige rengøring, og børnene har oprydningsjob.. Derudover må der påregnes ca. 2 rengøringsdage pr. familie i løbet af året. Der er tale om en grundig hovedrengøring, så vi sikrer at alt det der ikke fanges af den løbende rengøring ordnes her. Rengøringen foregår i skolens ferier, og man indkaldes via Fri Fredag nogle uger før ferien starter. Desuden sendes brev til hver enkelt familie med indkaldelse og rengøringsliste samt navn på den familie man skal arbejde sammen med. Her kunne man måske tænke, at der var tale om en sur pligt, men de fleste gange er man to familier om det område man har ansvaret for at rengøre. Familierne koordinerer opgaven indbyrdes, og mange benytter lejligheden til at spise et rundstykke sammen el.lign., og det ender som regel med ca. 2-3 timers hyggeligt samarbejde. Hvis man ikke møder op, trækkes udgiften over skolepengene for at sætte et professionelt rengøringsfirma på opgaven. Ansvarlig: Dorte koordinerer. Skolens fødselsdag Se afsnittet skolens mærkedage. (Ingen) sko indendøre: For at skåne skolens bygninger og holde behovet for både vedligehold og rengøring nede, må hverken børn eller voksne må have udesko på indendøre. Eleverne har skokasser eller garderobe til rådighed. Forældre og gæster tager skoene af på måtterne ved indgangene eller iføre sig plastikfutter over skoene.

8 SSP: SSP er forkortelsen for Samarbejde mellem Skole og Politi. Friskolen har et godt samarbejde med SSP-konsulenterne og har bl.a. gennemført forløb med både elever og forældre om rusmidler og mobning. Desuden er Friskolen inviteret til at deltage i sidste skoledagsarrangementet for alle 9. klasser i Viborg Kommune, der styres af SSP. Ansvarlig: Henrik og Jens Kristian skoleår. SU: Samarbejdsudvalget, SU, består forældre, 3 fra hver gruppe, en lærerrepræsentant, samt mødedeltagelse af ledelsen (Henrik og Susanne), der også fungerer som kontaktperson til bestyrelsen. Man sidder i SU 2 år af gangen og valg til SU foregår på første forældremøde i det nye SU har nogle faste opgaver som tovholder for nogle af skoleårets vigtige arrangementer: Friskolemarkedet Skolens fødselsdag Arbejdsdagene. Der nedsættes løbende (efter ønske og behov) initiativgrupper og arbejdsgrupper der arbejder med praktiske eller mere kulturelle opgaver på skolen. SU mødes ca. 4 gange om året, eller efter behov. Læs mere om SU og dets arbejde på Sygemelding Når elever bliver syge, kontaktes skolen på tlf i tidsrummet af en forælder. Dette gøres på 1. sygedag. Ved efterfølgende sygedage behøver man ikke, at kontakte skolen. Dog skal man kontakte skolen igen mandag morgen, hvis sygdomsforlø- børn, at alle bliver fuldt fortrolige bet med fortsætter. at arbejde Teater-/musikfestival Hvert år tilbydes elever på hold 7, 8 og 9 at deltage i lilleskolernes Teater-/musikfestival. Skolernes skiftes til at arrangere festivalen. Det er frivilligt for eleverne at deltage, men det forudsættes, at de deltagende elever også forbereder et indslag til festivalen. Alt efter antallet af deltagere vil der være mindst 1 lærer, der deltager på festivalen. Fesivalen ligger hvert år i juni.

9 Uddannelses- og erhvervsvejledning Skolen har en uddannet uddannelses- og erhvervsvejleder (Anette), der fungerer som tovholder i de unges videre uddannelsesforløb i samarbejde med forældrene. Ansvarlig: Anette Udlandsrejse Ældste 2 rejser en uge til udlandet hvert andet år. Se mere under forældrebetaling og læs desuden om de aktuelle projekter mere på både Ældste 1 og Ældste 2 s web-sider. Vedligeholdelse af skolen: Udover det arbejde som skolens pedel (Lars) laver, trækker elever og forældre i arbejdstøjet ca. 4 gange om året og løser i fællesskab en række praktiske vedligeholdelsesopgaver på skolen. Vi kalder det arbejdsdag og det kan lyde som en sur pligt, men plejer at være virkelig hyggeligt. Alle byder ind på praktiske opgaver lige fra maling og småreparationer til rengøring af akvarium og vi hygger os over en god frokost, som også er en af dagens arbejdsopgaver. At alle familier møder op på disse dage er naturligvis vigtigt, for at vi kan holde skolepengene på et rimeligt niveau, men det er også en god dag, hvor man i uformelle rammer får mødt en masse af de andre forældre. Man melder fra på kontoret, hvis det ikke er muligt at sende en eller flere repræsentanter for familien. Hvis man ikke har mulighed for pasning, er børnene velkomne til også at give en hånd med. Ansvarlig: Lars, alle forældre, samt SU som koordinator. Tvivlspørgsmål Velkomstfamilie For nye børn og forældre der starter på skolen koordinerer SU i samarbejde med Dorte på kontoret, at alle nye familier får en velkomstfamilie, som hjælper dem med at falde på plads i skolens kultur og som man kan ringe til, hvis man er i tvivl om noget af det praktiske omkring det, at være børn eller forældre på skolen. Ansvarlig: SU Man er altid velkommen til at kontakte skolen, hvis der er ting, men er i tvivl om!!

Praktiske oplysninger for skole

Praktiske oplysninger for skole Praktiske oplysninger for skole Denne folder indeholder de praktiske oplysninger, som vedrører vores skole. Skulle der være spørgsmål, som ikke besvares heri og det er der helt sikkert - er I velkomne

Læs mere

Indskoling og SFO. Velkommen. - til nye elever og forældre i 0-2Y og SFO

Indskoling og SFO. Velkommen. - til nye elever og forældre i 0-2Y og SFO Indskoling og SFO Velkommen - til nye elever og forældre i 0-2Y og SFO Kære forældre Vi vil gerne byde jer velkommen til Ørum skole. Vi ser frem til det kommende samarbejde med jer, så vi sammen kan arbejde

Læs mere

Velkommen til Friskolen Børnenes Akademi

Velkommen til Friskolen Børnenes Akademi Velkommen til Friskolen Børnenes Akademi VELKOMMEN TIL FRISKOLEN BØRNENES AKADEMI Denne pjece er en introduktion til dig som ny forældre på Børnenes Akademi. I pjecen vil vi nævne nogle af de praktiske

Læs mere

PRAKTISKE INFORMATIONER

PRAKTISKE INFORMATIONER PRAKTISKE INFORMATIONER Mødetid Undervisningen starter med morgensang kl. 8.15. Som forældre er man velkommen til at deltage i morgensangen på sidelinjen. Hvis man kommer for sent, bedes man vente i klassen,

Læs mere

Informationer om. Gjerrild-Bønnerup Friskole Knud Albæks Vej 4, Gjerrild 8500 Grenaa

Informationer om. Gjerrild-Bønnerup Friskole Knud Albæks Vej 4, Gjerrild 8500 Grenaa Informationer om Gjerrild-Bønnerup Friskole Knud Albæks Vej 4, Gjerrild 8500 Grenaa 86 38 44 22 www.gbfriskole.skoleintra.dk kontoret@gbfriskole.dk Historie Skolen startede i 1991. Vi er en forældrestyret

Læs mere

Bestyrelsens beretning 2016

Bestyrelsens beretning 2016 Bestyrelsens beretning 2016 ved generalforsamling tirsdag 26. april 2016 Velkommen Først vil jeg gerne sige velkommen. Det er dejligt at se jer. Vi deler interessen for vores børns skole, og det er vigtigt

Læs mere

Velkommen til HAVBAKKESKOLENS FRITIDSORDNING

Velkommen til HAVBAKKESKOLENS FRITIDSORDNING Velkommen til HAVBAKKESKOLENS FRITIDSORDNING Indholdsfortegnelse: Skelund Hovedgade 20, 9560 Hadsund Tlf. 97 11 57 07 51 31 39 72 1 Velkommen til Havbakkeskolens fritidsordning (SFO). Vi er en kommunal

Læs mere

Velkommen I. Højslev SFO. Højslev SFO. Skolevej Højslev Tlf Tlf

Velkommen I. Højslev SFO. Højslev SFO. Skolevej Højslev Tlf Tlf Velkommen I Højslev SFO Højslev SFO Skolevej 13 7840 Højslev Tlf. 99 15 66 73 Tlf. 51 40 06 10 Kære forældre Vi vil med denne folder byde Jer velkommen til Højslev Skolefritidsordning og fortælle lidt

Læs mere

Velkommen til Gummerup SFO

Velkommen til Gummerup SFO Velkommen til Gummerup SFO SFO ens telefon er åben kl.7 8 og 14.10 16.45 (fredag til kl. 16.00) Tlf.nr. 64 74 78 78 Steen træffes på kontoret på tlf.nr. 64 74 78 77 el. mobil 23 46 47 62 Kære XXXXX Personalet

Læs mere

Velkommen til Kollerup Skoles SFO

Velkommen til Kollerup Skoles SFO Velkommen til Kollerup Skoles SFO 1 Værdier og mål: Hverdagen i SFO/Klub er præget af fokus på: Trivsel og udvikling Frihed til at vælge Kreativitet Relationer Det betyder at: Børn føler sig set og hørt

Læs mere

Om at være forælder til børn i indskolingen på Utterslev Skole. Senest revideret januar 2016

Om at være forælder til børn i indskolingen på Utterslev Skole. Senest revideret januar 2016 Om at være forælder til børn i indskolingen på Utterslev Skole Senest revideret januar 2016 1 Indhold Kære forældre... 3 Aktive forældre...4 Hverdagen...4 Skole/hjem samarbejdet... 5 Skolebestyrelsen...

Læs mere

Info folder Bikuben 2013. Info folder om Bikuben 2013

Info folder Bikuben 2013. Info folder om Bikuben 2013 Info folder om Bikuben 2013 1 Indholdsfortegnelse: Praktiske oplysninger s. 3 Åbningstider s. 3 P-plads-forhold s. 3 Usynlige grænser s. 4 ForældreIntra s. 4 Fravær s. 5 Ferie s. 5 Mad s. 5 Eftermiddagsmad

Læs mere

Indhentelse af personoplysninger.

Indhentelse af personoplysninger. Arrild Friskole & Børnehus Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund. Skolen@arrildfriskole.dk Tlf.: 74830103 Boernehuset@arrildfriskole.dk Tlf.: 30138403 Indhentelse af personoplysninger. Almindelige informationer

Læs mere

Velkommen til HAVBAKKESKOLENS FRITIDSORDNING

Velkommen til HAVBAKKESKOLENS FRITIDSORDNING Velkommen til HAVBAKKESKOLENS FRITIDSORDNING Indholdsfortegnelse: Skelund Hovedgade 20, 9560 Hadsund Tlf. 97 11 57 07/51 31 39 72 1 Velkommen til Havbakkeskolens fritidsordning (SFO). Vi er en kommunal

Læs mere

Velkommen til Tidlig SFO På Nørre Aaby skole

Velkommen til Tidlig SFO På Nørre Aaby skole Velkommen til Tidlig SFO På Nørre Aaby skole Kære forældre På Nørre Aaby skole har vi Tidlig SFO fra 1. marts. I daglig tale kalder vi det Mini SFO. I denne folder vil vi præsentere jer for vores intentioner

Læs mere

Praktisk information om Børnenes Akademi

Praktisk information om Børnenes Akademi Praktisk information om Børnenes Akademi VELKOMMEN TIL FRISKOLEN BØRNENES AKADEMI Denne pjece er en introduktion til dig som ny forældre på Børnenes Akademi. I pjecen vil vi nævne nogle af de praktiske

Læs mere

Informationshæfte for. Indskolingen Ørslevkloster Skole

Informationshæfte for. Indskolingen Ørslevkloster Skole Informationshæfte for Indskolingen Ørslevkloster Skole 2014 2015 11. udgave s. 1 En skole i forandring Ørslevkloster skole er en skole i forandring. I vil opleve en skole, som er anderledes, end da I selv

Læs mere

A-Z folder for Klintholm

A-Z folder for Klintholm A-Z folder for Klintholm Klintholm Aktiviteter udenfor huset. Skal en børnegruppe på tur ud over det sædvanlige, bliver det skrevet på tavlen. Alle aktiviteter foregår som udgangspunkt i børnehavens åbningstid.

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 13. juni 2014 Fredagsbrev nr. 785 Næste uge: 14. juni 16. juni 17. juni 18. juni 19. juni 20. juni Arbejdslørdag kl. 10.00 Ekstraordinær generalforsamling kl. 19.00 CP fri Fyraftensmøde

Læs mere

I perioder har vi derforuden tilknyttet støttepædagoger, øvelsesstuderende og jobtræningspersoner.

I perioder har vi derforuden tilknyttet støttepædagoger, øvelsesstuderende og jobtræningspersoner. Praktiske oplysninger Åbningstider: Mandag torsdag: 6.25 17.00 Fredag: 6.25 16.50 I morgen- og eftermiddagstimerne vil børnehaven og småbørnsgruppen være samlet i institutionen. Organisering: Vi er organiseret

Læs mere

Velkommen i Augustenborg Skoles Fritidsordning

Velkommen i Augustenborg Skoles Fritidsordning Velkommen i Augustenborg Skoles Fritidsordning Skoleåret 2018/2019 Vi glæder os til at se dig! Kære forældre og skolestartere 2018 Hjertelig velkommen til Augustenborg Skole og fritidsordning. Den 1. maj

Læs mere

Velkommen i Arresø Skole, Ølsted pædagogiske tilbud 0. - 3. klasse

Velkommen i Arresø Skole, Ølsted pædagogiske tilbud 0. - 3. klasse Velkommen i Arresø Skole, Ølsted pædagogiske tilbud 0. - 3. klasse 3300 Natur Frederiksværk og Udvikling Indledning På alle 8 SFOer i arbejder vi professionelt med at styrke barnets kompetencer til at

Læs mere

SFO/Tidlig SFO. Valhalla

SFO/Tidlig SFO. Valhalla SFO/Tidlig SFO Valhalla 2017-2018 Valhalla er: Et sted, hvor børnene har aktiv indflydelse på dagens indhold. Et sted, hvor børnene kan være aktive i leg, kan eksperimentere, slappe af, kede sig, alt efter

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 20. juni 2014 Fredagsbrev nr. 786 Næste uge: 23. juni 24. juni 25. juni 26. juni 27. juni 28. juni Hjemgruppeuge 4.kl. på tur til København Farvel-fest for Erwin LM besøger 6.kl.

Læs mere

AUGUST 2012. Velkommen til Svebølle SFO

AUGUST 2012. Velkommen til Svebølle SFO AUGUST 2012 Velkommen til Svebølle SFO Forord Forord Med denne folder vil Svebølle SFO gerne byde nye børn og forældre VELKOMMEN. Formålet med folderen er samtidig at informere vore nye børn og forældre

Læs mere

MYRETUEN WEBUDGAVE. Langmarkskolen LANGMARKSKOLEN

MYRETUEN WEBUDGAVE. Langmarkskolen LANGMARKSKOLEN MYRETUEN Langmarkskolen LANGMARKSKOLEN VELKOMMEN TIL LANGMARKSKOLEN OG MYRETUEN Kære børn og forældre Nu skal I snart begynde på noget nyt, og der melder sig sikkert en masse spørgsmål om det nye og ukendte.

Læs mere

Rårup Børnehus - Stærekassen

Rårup Børnehus - Stærekassen Rårup Børnehus - Stærekassen Velkommen til Stærekassen - En integreret gruppe i Rårup Børnehus Vi er glade for at kunne byde jer og jeres barn velkommen i Stærekassen. I denne lille folder vil vi fortælle

Læs mere

Skolefritidsordningen ved Filial Bredebro

Skolefritidsordningen ved Filial Bredebro Skolefritidsordningen ved Filial Bredebro Velkommen til Bredebro SFO. Det er dejligt at kunne sende denne folder ud til jer, for nu nærmer vi os snart begyndelsen på den nye struktur. Vi glæder os meget

Læs mere

Velkommen i Nim Børnehus. Møllegade 24, Nim 8740 Brædstrup Tlf

Velkommen i Nim Børnehus. Møllegade 24, Nim 8740 Brædstrup Tlf Velkommen i Nim Børnehus Møllegade 24, Nim 8740 Brædstrup Tlf 7629 1611 Revideret juni 2016 Velkommen Velkommen til Samdriftsordningen Nim Skole og Børnehus. Med denne folder, ønsker vi at give jer forældre

Læs mere

DETTE ER KUN EKSEMPELTEKST DEN ER FORÆLDET OG SKAL UDSKIFTES I DEN RIGTIGE VERSION

DETTE ER KUN EKSEMPELTEKST DEN ER FORÆLDET OG SKAL UDSKIFTES I DEN RIGTIGE VERSION A-Z DETTE ER KUN EKSEMPELTEKST DEN ER FORÆLDET OG SKAL UDSKIFTES I DEN RIGTIGE VERSION Morgensamling Morgensamling foregår hver dag klokken 8.30. Morgensamling er en del af skoledagen og der er pligt til

Læs mere

Uge

Uge Nyhedsbrev Michael Skolen Uge 35 2017 www.michaelskolen.dk/nyhedsbreve/nyhedsbreve/ Denne weekend er der Arbejdsweekend Kære forældre og elever I morgen og overmorgen den 2. og 3. september er der arbejdsweekend.

Læs mere

Velkommen til Sfo Hulen.

Velkommen til Sfo Hulen. Velkommen til Sfo Hulen. Hulens målsætning: Hulen er en fritidsordning som modtager børn fra børnehaveklassen til og med 3. klasse. Børn har efter en skoledag brug for at skifte spor. I Hulen lægger vi

Læs mere

Hold øje uge 20. En herlig uge med cirkus på Næringen 98. God lang weekend. Hilsen Peter

Hold øje uge 20. En herlig uge med cirkus på Næringen 98. God lang weekend. Hilsen Peter Hold øje uge 20. En herlig uge med cirkus på Næringen 98. God lang weekend. Hilsen Peter HUSK på søndag Loppemarked på BØF! Der er stadig plads til DIG og dine LOPPER så kom frisk. Søndag d.18. maj fra

Læs mere

Velkommen til Skolefritidsordningen På Spjald Skole SFO Tusindfryd

Velkommen til Skolefritidsordningen På Spjald Skole SFO Tusindfryd Velkommen til Skolefritidsordningen På Spjald Skole SFO Tusindfryd Velkommen til SFO Tusindfryd på Spjald Skole. Her i SFO Tusindfryd er børnene blandet på tværs af årgang, køn og alder. Dette fungerer

Læs mere

Velkommen til Hals skoles DUS

Velkommen til Hals skoles DUS Velkommen til Hals skoles DUS Skovsgårdsvej 1 9370 Hals Tlf. 99 82 40 38 På siden finder du information om: Ledelsen Åbningstider Takster DUS tilbuddet Personalegruppen Lidt om Dussen En dag i DUS Årsplaner

Læs mere

Velkommen i 0. klasse og DUS på Sofiendalskolen årgang/børnehaveklasse

Velkommen i 0. klasse og DUS på Sofiendalskolen årgang/børnehaveklasse Velkommen i 0. klasse og DUS på Sofiendalskolen - 0. årgang/børnehaveklasse Nu nærmer tiden sig, hvor jeres barn skal begynde i skole og her er lidt informationer på skrift, da det kan være svært at huske

Læs mere

Skolens målsætning og værdigrundlag

Skolens målsætning og værdigrundlag Skolens målsætning og værdigrundlag Indhold Skolens målsætning...2 Skolens værdigrundlag...2 Skoledagens planlægning...2 Før og efter skoledagen...2 Børnehaveklassen...3 Forældresamarbejde /- indflydelse...3

Læs mere

Forældresamarbejde på Højgårdskolen

Forældresamarbejde på Højgårdskolen Forældresamarbejde på Højgårdskolen Overordnet målsætning: Målet for forældresamarbejdet på Højgårdskolen er gennem samarbejde og dialog mellem skole og hjem at sikre det enkelte barns trivsel og udvikling.

Læs mere

VELKOMMEN I TURBOHUSET

VELKOMMEN I TURBOHUSET VELKOMMEN I TURBOHUSET VELKOMMEN I TURBOHUSET. Turbohuset er en sfo, med daglig drift af Højmark børnehus. Vi har til huse på Højmark skole om morgenen og eftermiddagen. Vi er som regel i børnehuset i

Læs mere

F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 4 3. Kære børn og forældre! Lemming d. 26. oktober 2018

F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 4 3. Kære børn og forældre! Lemming d. 26. oktober 2018 U G E B R E V E T F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 4 3 Kære børn og forældre! Lemming d. 26. oktober 2018 Ugen der gik: En almindelig uge, som fredag afsluttes med STORE LÆSEDAG. Tak for i går til

Læs mere

Syddjurs Friskoles Ugebrev 34/17v/Rikke

Syddjurs Friskoles Ugebrev 34/17v/Rikke Syddjurs Friskoles Ugebrev 34/17v/Rikke Ugebrevet udkommer normalt i weekenden. Indlæg sendes senest fredage kl. 20.00 til syddjursfriskolenyhedsbrev@hotmail.com KALENDER: uge 34: forældremøder Havehus,

Læs mere

VELKOMMEN I KLUBBEN - HER ER VIRKELIG SJOV NYT TLF.: 41 73 67 43. Fortæl mig... jeg glemmer. Vis mig... jeg husker. Inddrag mig... jeg forstår.

VELKOMMEN I KLUBBEN - HER ER VIRKELIG SJOV NYT TLF.: 41 73 67 43. Fortæl mig... jeg glemmer. Vis mig... jeg husker. Inddrag mig... jeg forstår. VELKOMMEN I KLUBBEN - HER ER VIRKELIG SJOV Fortæl mig... jeg glemmer. Vis mig... jeg husker. Inddrag mig... jeg forstår. Kinesisk ordsprog NYT TLF.: 41 73 67 43 Footbase langbold vinder 2011 - klubfest

Læs mere

Glidende overgang Lyshøj SFO

Glidende overgang Lyshøj SFO Glidende overgang 2015 Lyshøj SFO Velkommen til Glidende overgang - GLO GLO er et tilbud til kommende skolebørn om at starte på Lyshøjskolen i SFO 1. april. Indtil skolestart - i august - vil børnene lære

Læs mere

SFOen v/kildegårdskolen

SFOen v/kildegårdskolen Dette er en folder, der henvender sig til forældre med børn i SFOen v/ Kildegårdskolen. I folderen finder man bl.a. information om børnenes dagligdag i SFO, samarbejde med forældre og skole samt en række

Læs mere

UGEBREV. uge Ugebrevet udkommer normalt hver weekend. Deadline for indlæg er fredage kl. 20 på

UGEBREV. uge Ugebrevet udkommer normalt hver weekend. Deadline for indlæg er fredage kl. 20 på UGEBREV uge 26 2019 Ugebrevet udkommer normalt hver weekend. Deadline for indlæg er fredage kl. 20 på syddjursfriskolenyhedsbrev@hotmail.com KALENDER: Uge 26: Lejrtur for hele skolen 28/6 kl. 11-12: Afhentning

Læs mere

Velkommen til Herlev Byskole SFO

Velkommen til Herlev Byskole SFO Velkommen til Herlev Byskole SFO Telefon Elverhøj: 4452 5760 Engen: 4452 5767 Side 1 Velkommen til SFO på Herlev Byskole Vi byder dig velkommen som forælder til SFO på Herlev Byskole. Vi håber, at du i

Læs mere

Velkommen til Tidlig SFO På Nørre Aaby skole

Velkommen til Tidlig SFO På Nørre Aaby skole Velkommen til Tidlig SFO På Nørre Aaby skole Kære forældre Jeres barn er kommende skolestarter, og derfor har I mulighed for at vælge, at det skal gå i Tidlig SFO. På Nørre Aaby skole har vi tidlig SFO

Læs mere

Praktiske oplysninger:

Praktiske oplysninger: VELKOMMEN TIL SKOVHUSET Skovhuset er Vrejlev-Hæstrup skoles fritidsordning. Det er et pædagogisk pasningstilbud til børn fra bh-klassen til og med 3. klasse. Man kan vælge fuldtidsplads eller morgenplads.

Læs mere

UGEBREV. uge Ugebrevet udkommer normalt hver weekend. Deadline for indlæg er fredage kl. 20 på

UGEBREV. uge Ugebrevet udkommer normalt hver weekend. Deadline for indlæg er fredage kl. 20 på UGEBREV uge 25 2019 Ugebrevet udkommer normalt hver weekend. Deadline for indlæg er fredage kl. 20 på syddjursfriskolenyhedsbrev@hotmail.com KALENDER: 20/6 kl. 17.30 Sommerafslutning Uge 26: Lejrtur for

Læs mere

Inspiration til: Håndbog for KlasseForældre Råd

Inspiration til: Håndbog for KlasseForældre Råd Inspiration til: Håndbog for KlasseForældre Råd Hvad er et KlasseForældreRåd Et KlasseForældreRåd (KFR) er et frivilligt organ, der typisk består af 3-5 forældre, som i samarbejde med klasselæreren arrangerer

Læs mere

Håndbog for Trivselsråd

Håndbog for Trivselsråd Inspiration til: Håndbog for Trivselsråd Hvad er et Trivelsråd Et Trivselsråd er et frivilligt organ, der typisk består af 3-5 forældre, som i samarbejde med klasselæreren arrangerer og afvikler sociale

Læs mere

Velkommen til Havrehedskolens førskole afd. Morud

Velkommen til Havrehedskolens førskole afd. Morud Velkommen til Havrehedskolens førskole afd. Morud Målsætning for førskolegruppen Børnene i førskolegruppen skal opnå glæde ved at gå i skole. De skal være trygge i forhold til de ansatte samt kunne færdes

Læs mere

https://digitalpladsanvisning.borgerservice.dk/default.aspx?p=soenderborg07 &k=540

https://digitalpladsanvisning.borgerservice.dk/default.aspx?p=soenderborg07 &k=540 Leder af SFO Viceskoleleder Rasmus Andreassen Tlf. skolens kontor. 88 72 44 07 Hverdagens beskeder: Tlf. SFO køkkenet 27 90 82 60 Tlf. Klub 27 90 82 62 Åbningstider i SFO Mandag torsdag: 6.30 8.00 / 12.55

Læs mere

Ugen der gik Uge 24 Nyt ansigt på Hellum FRI fra 1. august

Ugen der gik Uge 24 Nyt ansigt på Hellum FRI fra 1. august Ugen der gik Uge 24 Nyt ansigt på Hellum FRI fra 1. august Fra 1. august og et halvt år frem har vi været så heldige at få tilbudt gratis ansættelse af en studerende fra den Pædagogiske Assistent Uddannelse

Læs mere

PRAKTISK PJECE ALSVEJ

PRAKTISK PJECE ALSVEJ PRAKTISK PJECE ALSVEJ KÆRE NYE FORÆLDRE TIL BØRN I BØRNEHAVEN! Hermed byder vi rigtig hjertelig velkommen til Børnehuset Alsvejs børnehave. Vi håber, at I og Jeres barn vil få nogle rigtig gode år her

Læs mere

Tlf. nummer Åbningstider Fremmødekontrol Morgenmad Skoletasker Garderober... Fejl! Bogmærke er ikke defineret.

Tlf. nummer Åbningstider Fremmødekontrol Morgenmad Skoletasker Garderober... Fejl! Bogmærke er ikke defineret. Information og praktiske oplysninger Tlf. nummer... 3 Åbningstider... 3 Fremmødekontrol... 3 Morgenmad... 4 Skoletasker... 4 Garderober... Fejl! Bogmærke er ikke defineret. P.Plads... 4 Aflevere børn...

Læs mere

Kirkeløkke 15 Tlf.: 74582907 Mobil: 29449785

Kirkeløkke 15 Tlf.: 74582907 Mobil: 29449785 Kirkeløkke 15 Tlf.: 74582907 Mobil: 29449785 Nedenstående er udarbejdet i et forsøg på at afhjælpe nogle af de spørgsmål som forældre ofte stiller i forbindelse med en start i Vilstrup Skoles Fritidsordning.

Læs mere

Velkommen til Brenderup og Omegns Realskoles SFO

Velkommen til Brenderup og Omegns Realskoles SFO Velkommen til Brenderup og Omegns Realskoles SFO Kontakt til Skolevejens SFO Skolevejens SFO Skolevej 25 5464 Brenderup Tlf. 2117 0787 E-mail: via skolens Intra Afdelingsleder Lene Sand Christensen Tlf.

Læs mere

Kildegård Klubben. For yderligere information er du velkommen til at kontakte: Klub og SFO leder Dan Guul Simonsen, tlf.

Kildegård Klubben. For yderligere information er du velkommen til at kontakte: Klub og SFO leder Dan Guul Simonsen, tlf. Kildegård Klubben Kildegård Klubben Kildegårdskolen Kommenhaven 13 2730 Herlev Tlf.: 20 14 07 77 www.kildegårdskolen.dk www.kildegaardklubben.dk https://kildegaardskolen.iportalen.dk/common/index.do For

Læs mere

Mini-SFO SOLSTRÅLEN. VELKOMMEN til. REGNBUEN og Mini-SFO Vestergade Otterup. Tlf.: SOLSTRÅLEN Tværgade Otterup

Mini-SFO SOLSTRÅLEN. VELKOMMEN til. REGNBUEN og Mini-SFO Vestergade Otterup. Tlf.: SOLSTRÅLEN Tværgade Otterup REGNBUEN og Mini-SFO Vestergade 7 5450 Otterup Tlf.: 63 82 11 66 VELKOMMEN til Mini-SFO SOLSTRÅLEN Tværgade 2 5450 Otterup Tlf.: 30 62 11 66 SOLSTRÅLEN Velkommen Regnbuen/Solstrålen er Otterup Realskoles

Læs mere

SFO/Tidlig SFO. Valhalla

SFO/Tidlig SFO. Valhalla SFO/Tidlig SFO Valhalla Revideret november 2014 Valhalla er: Et sted, hvor børnene har aktiv indflydelse på dagens indhold. Et sted, hvor børnene kan være aktive i leg, kan eksperimentere, slappe af, kede

Læs mere

Nyhedsbrev. Gårslev Skole. Skoleåret Udgave: April 2017

Nyhedsbrev. Gårslev Skole. Skoleåret Udgave: April 2017 Nyhedsbrev Gårslev Skole Skoleåret 2016-2017 Udgave: April 2017 Nyhedsbrev for Gårslev skole udsendes fem gange årligt August: I forbindelse med skolestart Marts/April: Op til påskeferien Oktober: Op til

Læs mere

Kirkeskolens. Håndbog for Klasseforældreråd. Kære forældre på Kirkeskolen!

Kirkeskolens. Håndbog for Klasseforældreråd. Kære forældre på Kirkeskolen! s Håndbog for Klasseforældreråd Kære forældre på! I skolebestyrelsen lægger vi stor vægt på, at der i hver klasse vælges et Klasseforældreråd. Jeres vigtigste opgave som klasseforældreråd er at sikre klassens

Læs mere

Velkommen til Ramløse Fritidsordning

Velkommen til Ramløse Fritidsordning Velkommen til Ramløse Fritidsordning - Vi glæder os til at møde dig August 2010 1 Kære Forældre! Med denne folder vil vi gerne informere jer om Ramløse Fritidsordning (FO). Hvis I har spørgsmål, er I altid

Læs mere

Aabenraa Friskoles. Fritidsordning

Aabenraa Friskoles. Fritidsordning Side 1 af 8 Aabenraa Friskoles Fritidsordning Side 2 af 8 Adresse: Bakketoppen Aabenraa Friskole Bjerggade 26 6200 Aabenraa Tlf. 74 62 86 10 / 51 92 79 97 Mail: kr@aabenraafriskole.dk Åbningstider: Mandag

Læs mere

Velkommen til Hurup Skole

Velkommen til Hurup Skole Velkommen til Hurup Skole EN GOD SKOLESTART 01-11-2018 Kære forældre At begynde i skole er et kæmpe skridt både for dit barn, men bestemt også for dig som forælder og der venter en ny og spændende tid.

Læs mere

VELKOMSTPJECE BØRNEHUSET ALSVEJ

VELKOMSTPJECE BØRNEHUSET ALSVEJ VELKOMSTPJECE BØRNEHUSET ALSVEJ KÆRE NYE FORÆLDRE TIL BØRN I BØRNEHAVEN! Hermed byder vi rigtig hjertelig velkommen til Børnehuset Alsvejs børnehave. Vi håber, at I og Jeres barn vil få nogle rigtig gode

Læs mere

Praktiske oplysninger omkring Naturinstitutionen Frimærket:

Praktiske oplysninger omkring Naturinstitutionen Frimærket: Praktiske oplysninger omkring Naturinstitutionen Frimærket: Hvornår åbner/lukker vi: Vi har åbnet i Frimærket fra kl. 6.45. -17.00. Fredag lukker vi kl. 15.30. Vi forventer, at alle børn er mødt ind kl.

Læs mere

Landsbyordning ved Hou Skole Nørregade 9, Hou 9370 Hals Tlf: 99317898 Mobil: 25197898

Landsbyordning ved Hou Skole Nørregade 9, Hou 9370 Hals Tlf: 99317898 Mobil: 25197898 Landsbyordning ved Hou Skole Nørregade 9, Hou 9370 Hals Tlf: 99317898 Mobil: 25197898 Vi ønsker hermed at byde jer og jeres barn velkommen i Landsbyordningen på Hou skole. Vi håber, at denne folder kan

Læs mere

Beskeder: Det er vigtigt at være opmærksom på beskeder i skoleintra, det er også her, man informeres om evt. arrangementer.

Beskeder: Det er vigtigt at være opmærksom på beskeder i skoleintra, det er også her, man informeres om evt. arrangementer. Værd at vide om SFO. Aflevering/afhentning: Når I afleverer jeres barn om morgenen, er det vigtigt, at l lige kommer ind og siger godmorgen, så vi ved, hvem vi har i huset. Ligeledes at sige farvel ved

Læs mere

Bordings Friskole Fritidsordningen. Fællesskabet går forud Fysisk udfoldelse giver mod på livet Fritid er fri tid

Bordings Friskole Fritidsordningen. Fællesskabet går forud Fysisk udfoldelse giver mod på livet Fritid er fri tid Bordings Friskole 2016 Fritidsordningen Fællesskabet går forud Fysisk udfoldelse giver mod på livet Fritid er fri tid Fritidsordningen på Bordings Friskole er for elever fra børnehaveklasse til 3. klasse.

Læs mere

Velkommen til BillundSkolen

Velkommen til BillundSkolen Velkommen til BillundSkolen - Praktiske oplysninger Kære forældre I dette hæfte har vi forsøgt at samle så mange praktiske oplysninger som muligt omkring førskolen. En del af disse oplysninger vil også

Læs mere

Velkommen i Overlundskole SFO Vi glæder os meget til en masse sjove timer med jeres børn.

Velkommen i Overlundskole SFO Vi glæder os meget til en masse sjove timer med jeres børn. Overlund Skole SFO Velkommen i Overlundskole SFO Vi glæder os meget til en masse sjove timer med jeres børn. I denne folder vil vi give praktisk info og indblik i forskellige aspekter af SFO en. Funktionsopdelt

Læs mere

Velkommen til Th. Langs SFO

Velkommen til Th. Langs SFO Velkommen til Th. Langs SFO Indhold Indholdsfortegnelse Velkommen til Th. Langs SFO Lille hus Indskolingen Bloktimer Hvad vil vi som SFO? Hverdagen Traditioner Aktiviteter ud af huset Daglige ændringer

Læs mere

Vi er ved at have styr på de sidste ting og er klar til at møde jeres dejlige børn på skolen igen på mandag.

Vi er ved at have styr på de sidste ting og er klar til at møde jeres dejlige børn på skolen igen på mandag. SKOLESTART Kære alle Vi er ved at have styr på de sidste ting og er klar til at møde jeres dejlige børn på skolen igen på mandag. Som jeg tidligere har skrevet ud til jer er årets første infomøde onsdag

Læs mere

Velkommen til Skolefritidsordningen på N.J. Fjordsgades Skole

Velkommen til Skolefritidsordningen på N.J. Fjordsgades Skole Velkommen til Skolefritidsordningen på N.J. Fjordsgades Skole KÆRE FORÆLDRE Velkommen til N.J. Fjordsgades Skoles Fritidsordning! Hensigten med denne præsentation er at give en kortfattet orientering om

Læs mere

Vildbjerg Skoles SFO. Afdeling 1 & 2 Bjørnkærvej 2 7480 Vildbjerg. Mail adr.: vildbjergsfo@herning.dk

Vildbjerg Skoles SFO. Afdeling 1 & 2 Bjørnkærvej 2 7480 Vildbjerg. Mail adr.: vildbjergsfo@herning.dk 2013 Vildbjerg Skoles SFO Afdeling 1 & 2 Bjørnkærvej 2 7480 Vildbjerg Mail adr.: vildbjergsfo@herning.dk Tlf.nr. Susanne 96 28 77 13 Pia 96 28 77 15 Afd. 1 96 28 77 11 Afd. 2 96 28 77 14 SFO leder: Susanne

Læs mere

Velkommen til Kollerup Skoles SFO

Velkommen til Kollerup Skoles SFO Velkommen til Kollerup Skoles SFO Vores Værdier: Hverdagen tilrettelægges så børnene føler sig trygge og er glade for at komme. Børn skal videreudvikle sociale og personlige kompetencer. Herved forstås

Læs mere

F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 3 2. Kære børn og forældre Lemming d 11. august V e l k o m m e n i s k o l e i g e n!

F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 3 2. Kære børn og forældre Lemming d 11. august V e l k o m m e n i s k o l e i g e n! U G E B R E V E T F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 3 2 Kære børn og forældre Lemming d 11. august 2017 V e l k o m m e n i s k o l e i g e n! Ringen omkring flagstangen blev sluttet med børn og

Læs mere

Område Sundet: Solsikken Byder velkommen til og familie. Du skal starte på

Område Sundet: Solsikken Byder velkommen til og familie. Du skal starte på Område Sundet: Solsikken Byder velkommen til og familie. Du skal starte på 1 De voksne er fordelt således: Sol-stuen: Nina Susanne W. Måne-stuen: Lena Gitte Charlotte Rune Stjerne-stuen: Grethe Susanne

Læs mere

Velkommen til Jelling Friskole GLÆDE KOMPETENCER FÆLLESSKAB

Velkommen til Jelling Friskole GLÆDE KOMPETENCER FÆLLESSKAB Velkommen til Jelling Friskole GLÆDE KOMPETENCER FÆLLESSKAB Velkommen til Jelling Friskole Vi er glade for at byde jeres familie velkommen til Jelling Friskole. I dette hæfte finder I information om hverdagen

Læs mere

Velkommen til DUF Den udvidede Fællesskole Vi ser frem til et godt samarbejde Kernehuset

Velkommen til DUF Den udvidede Fællesskole Vi ser frem til et godt samarbejde Kernehuset Velkommen til DUF Den udvidede Fællesskole Vi ser frem til et godt samarbejde Kernehuset Om Kernehuset: Kernehuset er en udvidet skolefritidsordning i forbindelse med Blåhøj Skole. Vi er 80 børn i alderen

Læs mere

Børnehuset Vestermarievej 16 3700 Rønne Tlf. 56 92 43 60 Mail: bornehuset@brk.dk

Børnehuset Vestermarievej 16 3700 Rønne Tlf. 56 92 43 60 Mail: bornehuset@brk.dk Børnehuset Vestermarievej 16 3700 Rønne Tlf. 56 92 43 60 Mail: bornehuset@brk.dk Børnehuset er en integreret institution, hvilket betyder, at vi både har en børnehave og en fritidsordning. Denne velkomstfolder

Læs mere

VELKOMMEN til. Mini-SFO SOLSTRÅLEN

VELKOMMEN til. Mini-SFO SOLSTRÅLEN VELKOMMEN til Mini-SFO SOLSTRÅLEN Velkommen Regnbuen/Solstrålen er Otterup Realskoles fritidsordning. Alle elever på skolen, fra mini- SFO til 3. klasse, er garanteret en plads. Denne pjece skal kort

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 14. juni 2013 Fredagsbrev nr. 744 Næste uger: 15. juni 17. juni 20.juni 21.juni Arbejdsdag i skovbørnehaven Udlejning Baunen Fælles foto kl. 09.30 Lærer kursus kl.12.00 Rundvisning

Læs mere

VELKOMMEN til. REGNBUEN Vestergade Otterup. Mini-SFO. Tlf.: SOLSTRÅLEN Tværgade Otterup. Tlf.: SOLSTRÅLEN

VELKOMMEN til. REGNBUEN Vestergade Otterup. Mini-SFO. Tlf.: SOLSTRÅLEN Tværgade Otterup. Tlf.: SOLSTRÅLEN VELKOMMEN til Mini-SFO REGNBUEN Vestergade 7 5450 Otterup Tlf.: 63 82 11 66 SOLSTRÅLEN Tværgade 2 5450 Otterup Tlf.: 30 62 11 66 SOLSTRÅLEN REGNBUEN Vestergade 7 5450 Otterup VELKOMMEN til Mini-SFO Tlf.:

Læs mere

NYHEDSBREV FRA SFO januar 2017

NYHEDSBREV FRA SFO januar 2017 NYHEDSBREV FRA SFO januar 2017 Særlige informationer: Kære børn og forældre. Vi er nu godt i gang med det nye år. Vi havde en dejlig lang juleferie. Der var åbent i SFO og mange børn benyttede sig af SFO

Læs mere

http://www.sydthy-friskole.dk/ Fælles KLAR-PARAT-FÆRDIG: Kom frit frem regn Taget har fået Gori på.

http://www.sydthy-friskole.dk/ Fælles KLAR-PARAT-FÆRDIG: Kom frit frem regn Taget har fået Gori på. Uge http://www.sydthy-friskole.dk/ Fælles KLAR-PARAT-FÆRDIG: Kom frit frem regn Taget har fået Gori på. Fripladstilskud fra staten for skoleåret 2016/17 Ansøgning om nedsættelse af skolepenge hos bestyrelsen

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Velkommen til Limfjordsbørnehaven 2. Personalet 3. Dagsrytmen 4. Når I starter i børnehave 5. Traditioner 6. Temauger 8.

Indholdsfortegnelse. Velkommen til Limfjordsbørnehaven 2. Personalet 3. Dagsrytmen 4. Når I starter i børnehave 5. Traditioner 6. Temauger 8. Indholdsfortegnelse Velkommen til Limfjordsbørnehaven 2 Personalet 3 Dagsrytmen 4 Når I starter i børnehave 5 Traditioner 6 Temauger 8 Ture 8 Mad 9 Praktiske oplysninger 10 Sådan er børnehaven indrettet

Læs mere

Syddjurs Friskole Ugebrev 20

Syddjurs Friskole Ugebrev 20 Syddjurs Friskole Ugebrev 20 2018 Ugebrevet udkommer normalt i weekenden Indlæg sendes senest fredage kl. 20.00 til syddjursfriskolenyhedsbrev@hotmail.com KALENDER: 14. maj 16.30-18: Møde for 1. klasses

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Kirke Hyllinge skole Tirsdag den 9.april 2013 kl På lærerværelset..

Skolebestyrelsesmøde Kirke Hyllinge skole Tirsdag den 9.april 2013 kl På lærerværelset.. 1. Godkendelse af referat Godkendt 2. Godkendelse af dagsorden Godkendt 3. Nyt fra elevrådene Danske skoleelever har afholdt kursus for elevrådsrepræsentanterne fra 5. -9. årgang. Trivselsambassadørerne

Læs mere

Vonsild SFO. Velkommen til glidende overgang

Vonsild SFO. Velkommen til glidende overgang Glidende overgang Vonsild SFO Velkommen til glidende overgang Glidende overgang er et tilbud til kommende skolebørn om at starte på Vonsild Skole 1. april. Indtil skolestart - i august - vil børnene være

Læs mere

Principper på Vorgod-Barde Skole

Principper på Vorgod-Barde Skole VORGOD-BARDE SKOLE Principper på Vorgod-Barde Skole OLE 1. UNDERVISNINGENS ORGANISERING Vorgod-Barde Skole har 7 klassetrin fra 0. til 6. klasse. På årgange med over 28 elever tilstræbes tolærer-ordning

Læs mere

Syddjurs Friskole Ugebrev 15

Syddjurs Friskole Ugebrev 15 Syddjurs Friskole Ugebrev 15 2018 Ugebrevet udkommer normalt i weekenden Indlæg sendes senest fredage kl. 20.00 til syddjursfriskolenyhedsbrev@hotmail.com KALENDER: 10. april. Syddjurs Friskoles generalforsamling

Læs mere

Arrild Privatskole og Børnehuset

Arrild Privatskole og Børnehuset Indhentelse af personoplysninger. Arrild april 2018. Almindelige informationer Børnehuset/ skolen har brug for at indhente personoplysninger om barnet og dennes forældre i forbindelse med indmeldelse.

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 16. juni 2017 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 909 Næste uge: Mærkedag: 20. juni 21. juni 22. juni 23. juni 9.kl. prøve - Engelsk Lærermøde 9.kl. prøve Engelsk 7.kl. teater Hørve Skole 4.-5.-6.kl.

Læs mere

2010/2011 Skolefritidsordningen ved

2010/2011 Skolefritidsordningen ved 2010/2011 Skolefritidsordningen ved Grundlagt 1898 Hovedgaden 47, 4270 Høng Information SFO: Direkte telefonnummer er 5884 1775 Høng Privatskole Hovedgaden 47 4270 Høng SFO Skolefritidsordning modtager

Læs mere

VELKOMMEN TIL MUNKEGÅRDEN

VELKOMMEN TIL MUNKEGÅRDEN VELKOMMEN TIL MUNKEGÅRDEN Elevhåndbog Tilhører: DIN DAGLIGDAG Godt du kom Du møder naturligvis frisk og veludhvilet til. Arbejdstøj Du vil få udleveret det arbejdstøj og fodtøj, der er nødvendigt for den

Læs mere

Info om indskolingen. Kære forældre... Velkommen til Ubberud skole. Ubberud Skole. Indhold

Info om indskolingen. Kære forældre... Velkommen til Ubberud skole. Ubberud Skole. Indhold Ubberud Skole Info om indskolingen Indhold Forældreråd 2 Forældreintra 3 Fødselsdage 4 Datoer værd at huske 5 Kære forældre... Velkommen til Ubberud skole. I denne pjece har vi samlet de informationer,

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 15. maj 2014 sbrev nr. 781 Næste uge: 16. maj 19. maj 22. maj 23. maj St. Bededag Fri Majfestuge hele ugen Generalprøve kl. 11.00 Majfest kl. 18.30 Alle elever møder kl. 9.00

Læs mere