Regentparret på sommertogt til Vejle 2015

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Regentparret på sommertogt til Vejle 2015"

Transkript

1 Regentparret på sommertogt til Vejle 2015 Adskillige vejlensere havde taget opstilling på kajen, da Kongeskibet Dannebrog stævnede ind i havnen. Regentparret hilste pænt på de mange fremmødte. Tekst og fotos af Per Brunsgård, Tim. Regentparret foretog i sommeren 2015 togter med Kongeskibet Dannebrog, juni, fem dag til Færøerne, juli i Grønland og sensommertogt, september i Danmark. 1. september gjaldt det dronningens og prinsgemalens besøg i Syddjurs kommune, dagen efter Vejle og 4. september besøg i Aabenraa. Præcis klokken 10.00, onsdag den 2. september, stævnede Dannebrog med regentparret ombord ind til Sydkajen i Vejle. 10-årige blomsterpige Lærke Bregninge Orelius overrakte dronningen velkomstbuketten før stiftamtmand Helle Haxgart, direktør i Statsforvaltningen, på kajen tog imod og udråbte et nifoldigt leve for regentparret. Den Kongelige Livgardes Musikkorps spillede Kongesangen. Helle Haxgart præsenterede Vejle kommunes borgmester, Arne Sigtenbjerggaard (V), og fru Mie Sigtenbjerggaard, 1. viceborgmester Søren Peschardt og Dorte Svane Peschardt for Regentparret. Vejle Kommunes borgmester præsenterede hele modtagelseskomiteen, der var linet op på Sydkajen i Vejle, for regentparret. Alle de lokale foreninger, der havde faner, deltog med en fanebærer og en fanevagt i en stor flot Faneborg foran langs Kongeskibet Dannebrog. Efter ceremonien på kajen drog dronningen og prinsgemalen helt ud til befolkningen og hilste på dem, inden de gik tilbage til Dannebrog for at nette sig. Klokken blev regentparret i Kongehusets krone 1 kørt til den officielle modtagelse på Vejle Rådhus.

2 Børnene var iført gule kongekroner. Det var Danmarks royale ugeblad, Billed Bladet, der havde uddelt de mange kroner. Under Vejlefjordbroen dukkede Kongeskibet Dannebrog op med de kongelige gæster ombord. Dannebrogs værnepligtige havde travlt med at trække landgangen frem, da skibet havde lagt sig ind til Sydkajen i Vejle Havn. Hele modtagelseskomiteen stod sammen med stiftamtmand Helle Haxgart og den 10-årige blomsterpige Lærke Bregninge Orelius klar til at tage imod regentparret, da Kongeskibet stævnede ind. Vejle Kommunes borgmester, Arne Sigtenbjerggaard, ledsagede majestæten rundt i kommunen under dagens store planlagte program. 1. viceborgmester Søren Peschardt ledsagede prinsgemalen og støttede ham med en arm, når han bl.a. skulle op ad trapper. Det gamle rådhus i Vejle City er påført i 1878 i datidens byggestil nygotisk stil af arkitekt Carl Lendorf. Det blev indviet den 26. november 1879 og er byens fjerde rådhus. Vejle Kommunes borgmester Arne Sigtenbjerggaaed holdt sin officielle tale i Byrådssalen, hvorefter dronningen og prinsgemalen sammen med borgmesteren trådte ud på Rådhusets balkon og modtog folkets hyldest fra Rådhus-pladsen. Ved indgangen til Amtsrådssalen, hvor borgmesteren overrakte byens gave, blev regentparret præsenteret for Vejle Byråds medlemmer.

3 Regentparrets gaver var en broche til dronningen og en slipsenål til prinsgemalen. Guldsmed Ida Langthjem fortalte ganske kort om sit unika-design, der var fremstillet i sølv smykket med grønne turmaliner. Klokken forlod regentparret Vejle Rådhus og startede op på dagens strabadser. Kongehusets Krone 1 ankom til Rådhuset med regentparret, hvor byens officielle modtagelse fandt sted. Hele Rådhustorvet i Vejle var et fantastisk stort myldrende menneskehav af spændte vejlensere, der ventede på dagens store balkonscene. Og så skete dagens højdepunkt i Vejle. Dronning Margrethe og prins Henrik trådte stolt ud på Rådhusets balkon. Efter den officielle modtagelse og overrækkelsen af gaver startede regentparret på det store plan-lagte program for dagen. Dronningen og prinsgemalen startede dagens program op med et kort men intensivt besøg på den internationale fødevare- og emballagevirksomhed, Good Food Group A/S, på Store Grundet Alle 71A i Vejle, der har fabrikker i fem lande og kunder i mere end 70 lande fordelt på hele verden. Good Food Group består i dag af 10 virksomheder. Bestyrelses forman Otto og fru Inge Christensen forestod modtagelsen af regentparret på den røde løber, foran virksomheden, der i dagens anledning var rullet ud. Den 10-årige blomsterpige, Josefine Christensen, overrakte dronningen i fineste stil blomsterbuketten. Der var på stedet ingen gang i produktionen, men fremvisningen af de færdige produkter fandt dog sted. Inden frokosten besøgte dronningen og prinsgemalen Kulturmuseet og Spinderihallerne. Lene Lawaetz, chef for Innovation og Entreprenørskab og Majbritt Chambers, udviklingskonsulent, forestod ved indgangen modtagelsen af regentparret. På vejen mod Kulturmuseet, hvor museumschef Ove Sørensen og kulturdirektør John Hansen tog imod, fortalte Lene Lawaetz kort om Spinderihallerne, der er et af Danmarks største udviklings- og innovationsmiljøer. I Kulturmuseet så dronningen udstillingsafsnittet "Danmarks Manchester", mens prinsgemalen overværede udstillingsafsnittet "Skibet er ladet med".

4 På gåturen mod Kulturmuseet fortalte Chefen for Innovation og Entreprenørskab, Lene lawaets, dronningen kort om Spinderihallerne. Dronningens første stop i Spinderihallerne var hos to iværksættere, der var i færd med at fremstille ting, der anvendes til rollespil. Prinsgemalen viste sig stor interesse for det store rollespilssværd, der var fremlagt på bordet hos de to iværksættere. Prins Henrik tog fat i sværdet og lavede sjov med det, til stor begejstring for tilskuerne. Prins Henrik var i et strålende humør, da han og dronningen besøgte tre iværksættere i Spinderihallerne. Regentparret så på skift bl.a. udstillingen fra Fantasy Fabrikken, der producerer ting til rollespil og møbelsnedkeren Thomas Rørvang. Prins Henrik var ikke sen til at lave sjov i Fantasy Fabrikken. Han greb straks fat i det store rollespilssværd og rettede det mod maven på den ene af iværksætterne, Tommy Salholt, til stor begejstring for alle de andre i hallen. Efter besøget hos iværksætterne spiste regentparret frokost i Spinderihallerne sammen med 109 særlige indbudte. I frokosten deltog bl.a. hele komiteen, der ved kongeskibet Dannebrog modtog regentparret, byrådets medlemmer med gemal eller gemalinde, samt kommunale direktører og repræsentanter fra hoffet. Desuden alle de værtsfolk dronningen og prinsgemalen i dagens anledning besøgte. Kokke fra restaurant Remouladen havde tilberedt Vejle Kommunes frokost. Efter frokosten delte regentparret sig og fulgte hvert sit program.

5 I produktionshallen hos Dan Cake i Give væltede det ud med nyproducerede muffins. På Dan Cake ledsagede administrerende direktør Klaus Eskildsen og viceborgmester Søren Peschardt prinsgemalen rundt i produktionshallen. Prinsgemalen duftede under produktionen cirka 1000 muffins, der væltede frem. Efter besøget drog prins Henrik ned på torvet i Give, her ledsaget af skulpturbyens formand til ventre, Flemming Holm. Prinsgemalens eftermiddagsprogram startede med et virksomhedsbesøg på Dan Cake i Give. I flere måneder havde man på virksomheden forberedt sig til det royale besøg. Man havde bl.a. fået forsynet en kittel med tre store røde bogstaver H. K. H. så ingen kunne være i tvivl om hvem der var den kongelige gæst. Alle gæster, der skal ind i produktionen udstyres med hårnet og kittel. På det korte besøg på virksomheden kunne prinsgemalen have talt adskillige tusind muffins, der rullede frem på båndet, men var alt for meget optaget af den administrerende direktør, Klaus Eskildsens fortælling om Dan Cake. Inden prins Henrik forlod Give helt, drog han en tur ned på Torvet i midtbyen. På Torvet tog skulpturbyens, Gives varetegn, formand Flemming Holm og Handelsstandsforeningens formand Susanne Sandholm imod prinsgemalen og fortalte om skulpturbyen generelt, ikke mindst om Solhjulet, den sidst nye opstillede skulptur, indviet 12. maj 2015, ved rundkørslen til Hjortsballe, lige udenfor Give. Kommunaldirektør Niels Ågesen ledsagede dronningen og prinsgemalen ud på molen, ud til den opstillede pavillon. Sidste planlagte opgave på en travl onsdag i Vejle spadserede regentparret rundt på Vejles helt nye anlagt lystbådehavn. Lystbådehavnen er anlagt foran byggeriet "Bølgen", der er tegnet af arkitekt Henning Larsen Architects A/S.

6 Dronning Margrethe drog over middag til Brejning, til Katrinehøj, LæringsCenter Brejning. Vejle kommunes Handicapcentre i Brejning var i dagens anledning med til at fejre dronningens besøg med mange forskellige festlig-heder og musik rundt i byen. Der var i Brejning rigtig mange gæster med til at feste, da alle udviklingshæmmede i hele kommunen også var inviteret med. Sidst på eftermiddagen samledes regentparret igen og sluttede dagen af på lystbådehavnen i Vejle. Kommunaldirektør Niels Ågesen ledsagede dronning Margrethe og formand for Søsporten Jan Ibsen ledsagede prins Henrik hen ad molen til den opstillede pavillon, hvor regentparret fik fortalt hele historien og etableringen af Vejles nye Lystbådehavn. Fra pavillonen havde de udsigt til Bølgen, Klubøen, Den Flyvende Kajakklub og Kirk Kapitals kommende domicil, tegnet af den verdenskendte kunstner Olafur Eliasson. Dronningen spadserede hen ad molen og nød udsigten ud over den nyetablerede Lystbådehavn. Niels Ågesen fortalte regentparret historien om hele udviklingen af havneområdet og etableringen af Lystbådehavnen. De nød begge to udsigten over mod det fantastiske byggeri, Bølgen. Prins Henrik oplevede aktiviteter på vandet i form af robåde, kajakker og sejlbåde. Aftenens finale på den store dag med folkefest i Vejle fandt sted nede på havnen, hvor regentparret havde inviterede godt ethundrede gæster til reception om bord på Dannebrog. Ud over Vejle Byråds medlemmer med ægtefæller, deltog der også repræsentanter fra alle de steder, dronningen og prinsgemalen i dagens løb havde besøgt, samt regentparrets private venner og familie, som bl.a. dronningens fætter, grev Ingolf og grevinde Sussie. Mange af gæsterne, der havde været med om bord, stod på havnekajen under det gigantiske fyrværkeri og vinkede farvel til regentparret, da Kongeskibet Dannebrog forlod Sydkajen i Vejle Havn.

Dronningen tager sommerresidens på Gråsten Slot 2019

Dronningen tager sommerresidens på Gråsten Slot 2019 Dronningen tager sommerresidens på Gråsten Slot 2019 Dronning Margrethe tog med Kongeskibet på sommerferie i Sønderjylland. Tirsdag formiddag, klokken 10.00, stævnede Kongeskibet Dannebrog ind til slotskajen

Læs mere

Regentparrets besøg på Mors

Regentparrets besøg på Mors Regentparrets besøg på Mors Torsdag den 4. september 2014 Tekst og fotos af Per Brunsgård, Tim. Præcis klokken 10.00 ankom regentparret foran Det Gamle Rådhus i Nykøbing, hvor hele modtagelseskomiteen

Læs mere

Regentparret med Kongeskibet Dannebrog til Næstved

Regentparret med Kongeskibet Dannebrog til Næstved Regentparret med Kongeskibet Dannebrog til Næstved Tekst og fotos af Per Brunsgård, Tim. Under statsforvaltningens direktør Helle Haxgarts modtagelse af regentparret på kajen i Næstved blev den røde løber,

Læs mere

100-års Købstadsjubilæum 1. april 2013 Herning

100-års Købstadsjubilæum 1. april 2013 Herning 100-års Købstadsjubilæum 1. april 2013 Herning Borgmester Lars Krarup (V) ledsagede dronning Margrethe tværs over torvet, efter jubilæumsgudstjenesten i Herning Kirke, på vej til byens officielle frokost,

Læs mere

Regentparret i Lemvig

Regentparret i Lemvig Regentparret i Lemvig Dronning Margrethe og prinsgemal Henrik blev i åbent karet, kørt til byens officielle modtagelse på Lemvig Rådhus. Borgmester Erik Flyvholm bød regentparret velkommen. Tekst og fotos

Læs mere

16. april 2015 Dronningens 75-års fødselsdag

16. april 2015 Dronningens 75-års fødselsdag 16. april 2015 Dronningens 75-års fødselsdag Trods kulden blev dronningen alligevel eskorteret af Gardehusarregimentets Hesteskadron i åben karet fra Amalienborg Slotsplads op til Rådhuspladsen, hvor alle

Læs mere

Regentparret gæstede Ringkøbing-Skjern Kommune Tirsdag den 2. september 2014

Regentparret gæstede Ringkøbing-Skjern Kommune Tirsdag den 2. september 2014 Regentparret gæstede Ringkøbing-Skjern Kommune Tirsdag den 2. september 2014 Tekst og fotos af Per Brunsgård, Tim. Da Kongeskibet Dannebrog stævnede ind, stod regentparret frem og hilste på alle de fremmødte,

Læs mere

Dronningen på sommer- togt i Varde Kommune 3. og 4. juni 2016

Dronningen på sommer- togt i Varde Kommune 3. og 4. juni 2016 Dronningen på sommer- togt i Varde Kommune 3. og 4. juni 2016 Dronningens eftermiddagsprogram gjaldt Tambours Have fra 1939. Dronning Margrethe trådte ud på broen over søen i Langhaven. Efter Tambours

Læs mere

Prins Henriks dødsfald og bisættelse

Prins Henriks dødsfald og bisættelse Prins Henriks dødsfald og bisættelse 1934-2018 Prins Henriks sidste rejse torsdag den 15. februar 2018 klokken 10.00. Prins Henriks båre blev kørt i rustvogn fra Fredensborg Slot, efterfulgt af den nærmeste

Læs mere

Indvielse af Danmarks største havmøllepark på havnen i Hvide Sande

Indvielse af Danmarks største havmøllepark på havnen i Hvide Sande Indvielse af Danmarks største havmøllepark på havnen i Hvide Sande Kronprins Frederik spadserede efter indvielsesfesten i Hvide sande forbi auktionshallen omklædt til en tur i helikopter. Helikopter turen

Læs mere

Regentparrets besøg i Ikast-Brande og Herning Torsdag den 4. juni 2009

Regentparrets besøg i Ikast-Brande og Herning Torsdag den 4. juni 2009 Regentparrets besøg i Ikast-Brande og Herning Torsdag den 4. juni 2009 Stiftamtmand Torben Sørensen overgav værtskabet videre, efter den officielle modtagelse i Ikast, til de to borgmestre (Venstre), Carsten

Læs mere

Kong Frederik IX og dronning Ingrid, tidligere svensk prinsesse, blev den 24. maj 1935 også viet i Storkirken.

Kong Frederik IX og dronning Ingrid, tidligere svensk prinsesse, blev den 24. maj 1935 også viet i Storkirken. 63 år 30. april 2009 Kong Carl XVI Gustaf Tekst og fotos af Per Brunsgård, Tim. Den svenske konge, Carl Gustaf, født 30. april 1946 fyldte 30. april 2009, 63 år. Fødselaren blev fejret på det kongelige

Læs mere

Danmarks-Samfundets Århus Kreds. 100-års jubilæum

Danmarks-Samfundets Århus Kreds. 100-års jubilæum Danmarks-Samfundets Århus Kreds 100-års jubilæum 1908-2008 Danmarks-Samfundets Århus kreds Inviterer Foreninger, organisationer, virksomheder, myndigheder m.fl. i Århus og omegn til Valdemarsfest lørdag

Læs mere

KONGELIGT BRYLLUP i Sverige

KONGELIGT BRYLLUP i Sverige KONGELIGT BRYLLUP i Sverige Tekst og fotos af Per Brunsgård, Tim. Det kongelige brudepar, samt kronprinsesse Victorias og prins Daniels forældre samlet, foran slottet, på bryllupsdagen. Dagene op til brylluppet

Læs mere

Dronningens togt i Silkeborg Kommune 3. & 4. august 2018

Dronningens togt i Silkeborg Kommune 3. & 4. august 2018 Dronningens togt i Silkeborg Kommune 3. & 4. august 2018 Silkeborg Kommunes borgmester, Steen Vindum ledsagede Dronningen rundt på pladsen foran Rådhuset, inden de gik ind i byrådssalen, hvor borgmesteren

Læs mere

Prinsgemalens separate program

Prinsgemalens separate program Prinsgemalens separate program Prins Henrik tog det første spadestik i sansehaven ved den kommunale institution Labyrinten. Institutionens beboere fejrede behørigt, da prinsen plantede det første træ i

Læs mere

Regentparrets besøg i Vesthimmerland den 5. september i forbindelse med sommertogt med Kongeskibet Dannebrog

Regentparrets besøg i Vesthimmerland den 5. september i forbindelse med sommertogt med Kongeskibet Dannebrog Regentparrets besøg i Vesthimmerland den 5. september i forbindelse med sommertogt med Kongeskibet Dannebrog Presseprogram Praktisk information Pressedækning af Regentparrets besøg i Vesthimmerland den

Læs mere

Kronprinsesse Mary på skoleudflugt i Næstved

Kronprinsesse Mary på skoleudflugt i Næstved Kronprinsesse Mary på skoleudflugt i Næstved Mandag den 6. oktober 2014 Foran skolen på Skt. Peders Kirkeplads i Næstved blev kronprinsesse Mary modtaget af undervisningsminister Christine Antorini og

Læs mere

Per Brunsgård fra Tim ved Ringkøbing DK

Per Brunsgård fra Tim ved Ringkøbing DK Per Brunsgård fra Tim ved Ringkøbing DK Fotografering af de kongelige har jeg som hobby. Begivenhederne vælges fra den kongelige kalender på Internettet eller fra dagspressen. For at komme tæt på, ved

Læs mere

Broderloge nr. 5, Fyen I.O.O.F.

Broderloge nr. 5, Fyen I.O.O.F. Broderloge nr. 5, Fyen I.O.O.F. Reportage fra Loge nr. 3, Eysteins besøg i Odense den 1. maj 2010 Vor venskabsloge, Loge nr. 3, Eystein, Trondheim besøgte Broderloge nr. 5, Fyen den 1. maj 2010. 7 brødre

Læs mere

KONGELIGT BRYLLUP Århundredets bryllup Kronprins Frederik frk. Mary Elizabeth Donaldson

KONGELIGT BRYLLUP Århundredets bryllup Kronprins Frederik frk. Mary Elizabeth Donaldson KONGELIGT BRYLLUP Århundredets bryllup Kronprins Frederik frk. Mary Elizabeth Donaldson Tekst og fotos af Per Brunsgård, Tim. Det kongelige brudepar blev 12. maj 2004 hyldet fra de mange tusinde fremmødte

Læs mere

Dronningens 70-års fødselsdag den 16. april 2010

Dronningens 70-års fødselsdag den 16. april 2010 Dronningens 70-års fødselsdag den 16. april 2010 Tekst og fotos af Per Brunsgård Tim. Dagens fødselar, dronning Margrethe, trådte først ud på palæets balkon, efterfulgt resten af den kongelige familie

Læs mere

Regentparrets besøg i Aabenraa 4. september 2015 i forbindelse med sommertogt med Kongeskibet Dannebrog

Regentparrets besøg i Aabenraa 4. september 2015 i forbindelse med sommertogt med Kongeskibet Dannebrog Regentparrets besøg i 4. september 2015 i forbindelse med sommertogt med Kongeskibet Dannebrog Presseprogram Praktisk information Pressedækning af Regentparrets besøg i 4. september kræver akkreditering

Læs mere

Nyhedsbrev. Streams of Culture. Fjerde projektmøde. København maj / juni 2011. I uge 22 var vi værter

Nyhedsbrev. Streams of Culture. Fjerde projektmøde. København maj / juni 2011. I uge 22 var vi værter S K O LEN V E D B Ü L OW S V E J Nyhedsbrev M A J 2 0 1 1 Streams of Culture I N D H O L D : Fjerde projektmøde. Referat fra mødet i København Resultater og produkter Traditionelle sange og danse København

Læs mere

Nr. 1 januar 2013. Motto: Under Dannebrog. Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944

Nr. 1 januar 2013. Motto: Under Dannebrog. Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 Nr. 1 januar 2013 Motto: Under Dannebrog Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV Hjemmeside: www.kongens-lyngby-marineforening.dk Marinestue: Sorgenfri Slot, Kongevejen

Læs mere

Odense Rådhus ligger på Flakhaven. Flak betyder faktisk flad = den flade have.

Odense Rådhus ligger på Flakhaven. Flak betyder faktisk flad = den flade have. Odense Rådhus ligger på Flakhaven. Flak betyder faktisk flad = den flade have. Rådhuset er bygget i 1881-1883. Men der har været rådhus på pladsen i 400 år. Bag facaden er den nye tilbygning fra 1950 erne

Læs mere

ARKITEKTURIKONER & STJERNESKUD I VEJLE. Byens Netværk Tekst og foto: Lisbet Fibiger

ARKITEKTURIKONER & STJERNESKUD I VEJLE. Byens Netværk Tekst og foto: Lisbet Fibiger ARKITEKTURIKONER & STJERNESKUD I VEJLE Byens Netværk 19.09.18 Tekst og foto: Lisbet Fibiger Vejle har vokseværk - og det ene arkitekturikon efter det andet rejser sig i den midtjyske fjordby. Byens Netværk

Læs mere

110 besøgende til regentparret Tekst og billeder N.M. Schaiffel-Nielsen

110 besøgende til regentparret Tekst og billeder N.M. Schaiffel-Nielsen 110 besøgende til regentparret Tekst og billeder N.M. Schaiffel-Nielsen Egetoft, Egtved. Torsdag formiddag klokken er lidt over halv 10 og foran Egetoft er der samlet efter hånden 110 mennesker, de har

Læs mere

H.M. Dronningens besøg i Nyborg fredag 31. maj 2019 i forbindelse med sommertogt med Kongeskibet Dannebrog.

H.M. Dronningens besøg i Nyborg fredag 31. maj 2019 i forbindelse med sommertogt med Kongeskibet Dannebrog. H.M. Dronningens besøg i Nyborg fredag 31. maj 2019 i forbindelse med sommertogt med Kongeskibet Dannebrog. Praktisk information Pressedækning af H.M. Dronningens besøg i Nyborg fredag 31. maj 2019 kræver

Læs mere

16. juni 2015 på Suðuroy

16. juni 2015 på Suðuroy 16. juni 2015 på Suðuroy Programpunkt Tid og sted Detaljer for programpunktet/besøgsstedet Pools Pressens mødetid og mødested Pressebus Kongeskibet Dannebrog ankommer og lægger til ved Drelnes på den sydlige

Læs mere

H.M. Dronningens besøg i Svendborg Kommune den september 2018 i forbindelse med sommertogt med Kongeskibet Dannebrog

H.M. Dronningens besøg i Svendborg Kommune den september 2018 i forbindelse med sommertogt med Kongeskibet Dannebrog s besøg i Kommune den 6.-7. september 2018 i forbindelse med sommertogt med Kongeskibet Dannebrog Presseprogram Praktisk information Pressedækning af Hendes Majestæt Dronningens besøg i Kommune den 6.-7.

Læs mere

men det var ikke helt så imponerende, som vi havde regnet med. Tegning og hygge i toget Et forvirrende billede, der ændrer sig, når man flytter

men det var ikke helt så imponerende, som vi havde regnet med. Tegning og hygge i toget Et forvirrende billede, der ændrer sig, når man flytter Mandag d. 1/10 Vi tog fra Løgstør med bussen kl. 9.00 mod Aalborg, hvor vi steg på toget. Vi skulle skifte i både Fredericia og Padborg, men det gik fint, og det lykkedes os at få alle tingene med hele

Læs mere

HENDES MAJESTÆT DRONNINGEN

HENDES MAJESTÆT DRONNINGEN Rørvig tirsdag 7. juni 2016 / side 1 af 6 TIL HENDES MAJESTÆT DRONNINGEN OG BORGMESTER THOMAS ADELSKOV I anledning af Deres Majestæts besøg i Odsherred Kommune den 5. og 6. september 2016 tillader bevaringsforeningen

Læs mere

Kongen kommer Kongen kommer!

Kongen kommer Kongen kommer! Kongen kommer Kongen kommer! Det danske monarki er et af verdens ældste, og lige så længe der har været monarker, har disse rejst rundt i deres rige. I middelalderen rejste kongen altid rundt i riget for

Læs mere

VSVAvisen. September 2013. Vordingborg Sociale Virksomhed

VSVAvisen. September 2013. Vordingborg Sociale Virksomhed VSVAvisen September 2013 Vordingborg Sociale Virksomhed Nyt siden sidst - Regentparret var på besøg i vores kommune. - Miljøminister Ida Auken kom forbi Hyldevang. Danmarks Den 5. september besøgte Dronning

Læs mere

Kongelig tvillingedåb

Kongelig tvillingedåb Kongelig tvillingedåb Tekst og fotos af Per Brunsgård, Tim. Fotos også lånt af servicefotograf Katrine, CPH. De kongelige tvillinger fik deres navne i Holmens Kirke. Prinsen født på Rigshospitalet den

Læs mere

Luxembourg Kongeligt bryllup Arvehertugbrudeparret Guillaume - Stéphanie

Luxembourg Kongeligt bryllup Arvehertugbrudeparret Guillaume - Stéphanie Luxembourg Kongeligt bryllup Arvehertugbrudeparret Guillaume - Stéphanie Tekst og fotos af Per Brunsgård, Tim. Det kongelige brudepar, arvestorhertug Guillaume og den belgiske grevinde Stéphanie de Lannoy

Læs mere

November 2016 månedsbrev skrevet af Hanne Ullitz. Pattegris spisning 12.10

November 2016 månedsbrev skrevet af Hanne Ullitz. Pattegris spisning 12.10 November 2016 månedsbrev skrevet af Hanne Ullitz Det er nu ved at blive efterår, især i Danmark ses det tydeligt på alle træernes flotte efterårsfarver og det kølige vejr, i Spanien er der stadig rimelig

Læs mere

Presseprogram (Der tages forbehold for ændringer i programmet.)

Presseprogram (Der tages forbehold for ændringer i programmet.) Presseprogram (Der tages forbehold for ændringer i programmet.) H. M. Dronningens besøg i Langeland Kommune finder sted dels på selve Langeland, dels på Strynø. Torsdag den 8. september er alle besøgssteder

Læs mere

Rejsebrev nr. 1 fra JC1 i Legnica Polen

Rejsebrev nr. 1 fra JC1 i Legnica Polen Rejsebrev nr. 1 fra JC1 i Legnica Polen Turen startede kl. 4.00 fra silkeborg og kl. 5.00 fra Hundested vi mødtes ved Gedser færgen kl. 8.30. Efter vi kom fra borde i Rostock gik turen ned gennem Tyskland

Læs mere

H E L E E Nr. 6 juli 2015

H E L E E Nr. 6 juli 2015 HELE E Nr. 6 juli 2015 HELENENYT Nr. 6 (juli årgang 26) Bostedet Helenes Minde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Ansvarshavende: Maj Greifenstein Tlf: 29347195 Eller 39105651 mgr@ok-fonden.dk Layout &

Læs mere

Europæiske politimesterskaber i. fodbold for kvinder

Europæiske politimesterskaber i. fodbold for kvinder Europæiske politimesterskaber i fodbold for kvinder 30 Politiidræt nr. 5 2016 Tekst og fotos Magnus Buhl Hansen, PI-København, træner for kvindelandsholdet INTRO Mandag den 20 juni var der afgang for det

Læs mere

Emne: Årsregnskab og beretning Danmarkssamfundet

Emne: Årsregnskab og beretning Danmarkssamfundet Emne: Årsregnskab og beretning 2017 - Danmarkssamfundet 21. februar 2018 I forbindelse med indsendelse af årsregnskab og årsberetning 2017 har Danmarkssamfundet bedt om at følgende kommentar bliver videregivet

Læs mere

MED KONGESKIBET. Årgang: 18 Juni 1/2012. DANNEBROGSFORENINGEN Det Gule Palæ, Amaliegade 18, 1256 København K

MED KONGESKIBET. Årgang: 18 Juni 1/2012. DANNEBROGSFORENINGEN Det Gule Palæ, Amaliegade 18, 1256 København K MED KONGESKIBET Årgang: 18 Juni 1/2012 DANNEBROGSFORENINGEN Det Gule Palæ, Amaliegade 18, 1256 København K DANNEBROGSFORENINGEN Adresse: * Jagtkaptajnen * Det Gule Palæ 18 * 1256 København K. Formand:

Læs mere

BERETNING Der vil i året 2019 komme nye tiltag fra DDG for at fastholde af nye gardere.

BERETNING Der vil i året 2019 komme nye tiltag fra DDG for at fastholde af nye gardere. Jyllinge, februar 2019 BERETNING 2018 Året 2018 blev et år hvor mange gardere med ledsagere har deltaget i foreningens arrangementer. Og faktisk også lidt flere end der plejer at være. For mange nye medlemmer

Læs mere

Lejrskole tur. Derefter kørte vi til Gottrop slot som ligger i Tyskalnd.

Lejrskole tur. Derefter kørte vi til Gottrop slot som ligger i Tyskalnd. Lejrskole tur. D 10-5-10 skulle vi til Tyskland med skolen i 3 dage. Vi kørte fra Rindum kjærgaard ca. kl. 8:15. Vi kørte ned mod Tyskland, men før vi kørte ind i Tyskland, skulle vi lige ind i Møgeltønder

Læs mere

Helenenyt. Nr. 10 (oktober - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650

Helenenyt. Nr. 10 (oktober - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 nr 10 - oktober 2013 Helenenyt Nr. 10 (oktober - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 Ansvarshavende: Maj Greifenstein tlf: 29347195 eller 39105651 email:

Læs mere

Stensnæsskolen. Vi ønsker jer alle en rigtig dejlig sommer, og glæder os til vi ses igen mandag den 12. august 2013 kl. 8.40. Juli 2013.

Stensnæsskolen. Vi ønsker jer alle en rigtig dejlig sommer, og glæder os til vi ses igen mandag den 12. august 2013 kl. 8.40. Juli 2013. Stensnæsskolen Juli 2013 Nyhedsbrev Årgang 12 Nummer 7 I dette nummer: Skolebus 1 Nye ringetider 2 0.A på Thorup Hede 3 5.A s piger på bytur 4-5 Venskabsklasser 6-8 4.A i Sverige 8-10 2.A laver e-bøger

Læs mere

Som noget af det første bestilte vi derefter vores bryllupsfotograf. Vi var ikke et sekund i tvivl om, at vi ønskede, at Vores Store Dag skulle

Som noget af det første bestilte vi derefter vores bryllupsfotograf. Vi var ikke et sekund i tvivl om, at vi ønskede, at Vores Store Dag skulle Julebryllup på Holckenhavn Slot Hvordan skaber man sit eget drømmebryllup, når ens dagligdag er fyldt med bryllupsinspiration og gode idéer? Betina og Rasmus er ejere af firmaet Maid of Honour, som er

Læs mere

BØLGEBRYDEREN. 25. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 4/2014. Læs inde i bladet:

BØLGEBRYDEREN. 25. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 4/2014. Læs inde i bladet: BØLGEBRYDEREN 25. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 4/2014 Læs inde i bladet: INVITATION TIL JULEBANKO FLERE FESTLIGHEDER AFHOLDT SEJLSÆSON AFSLUTTET 1 SØRUP HAVNS BÅDELAV Lindevej 2 3480 Fredensborg

Læs mere

10 km løb i Koszalin 2009

10 km løb i Koszalin 2009 10 km løb i Koszalin 2009 Fredag den.22/5 kl.07. Mødte 9 forventningsfulde unge fra Høje Gladsaxe op på parkeringspladsen foran Høje Gladsaxe. Vi skulle til vores polske venskabsby Koszalin og deltage

Læs mere

Turen til Schwerin november -1. december

Turen til Schwerin november -1. december Turen til Schwerin 2016 29. november -1. december 1 2 Rejsen foregik i dagene fra tirsdag den 29. november til og med torsdag den 1. december. Den var arrangeret af Lokalkomitéen for Ældre Sagen i Hundested,

Læs mere

BERNADOTTE 200-ÅRSJUBILÆUM

BERNADOTTE 200-ÅRSJUBILÆUM BERNADOTTE 200-ÅRSJUBILÆUM Tekst og fotos af Per Brunsgård, Tim. Efter modtagelsen på Kongekajen af Helsingørs borgmester, Johannes Hecht-Nielsen, og havnechef Benny Carlson, drog alle med borgmesteren

Læs mere

Forsvarets udgifter til støtte for Kongehuset i 2014, 2015, 2016 og 2017 (1. halvår)

Forsvarets udgifter til støtte for Kongehuset i 2014, 2015, 2016 og 2017 (1. halvår) Forsvarets udgifter til støtte for Kongehuset i 2014, 2015, 2016 og 2017 (1. halvår) 1. Kongeskibet DANNEBROG Kongeskibet DANNEBROG 2014 Periode Sejladstype Formål Antal sejldage Omkostninger Kongelige

Læs mere

Helenenyt. Nr. 9 (september - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650

Helenenyt. Nr. 9 (september - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 nr 9 - september 2013 Helenenyt Nr. 9 (september - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 Ansvarshavende: Maj Greifenstein tlf: 29347195 eller 39105651 email:

Læs mere

FORMANDENS SKRIFTLIGE BERETNING 2018

FORMANDENS SKRIFTLIGE BERETNING 2018 FORMANDENS SKRIFTLIGE BERETNING 2018 Jyllinge, Januar 2018 Indledning 2017 blev endnu et herligt år, med mange gode arrangementer hvor vi kunne mødes med garderkammerater. Det er dejligt som formand at

Læs mere

3 2. å r g a n g n r. 3 2 0 1 5 M a r t s

3 2. å r g a n g n r. 3 2 0 1 5 M a r t s 3 2. å r g a n g n r. 3 2 0 1 5 M a r t s Smukke Norge Husk forældre - valgmøde den 3. marts i Fritids og ungdomsklubben. Se programmet på vores hjemmeside. Har du lyst til at arbejde i Lavuks bestyrelse,

Læs mere

Hæfte med små skriveopgaver til 10 minutters daglig skrivetræning

Hæfte med små skriveopgaver til 10 minutters daglig skrivetræning Hæfte med små skriveopgaver til 10 minutters daglig skrivetræning Navn og klasse 2019 dansktip.dk Husk at indberette dette ark til Copydan, hvis du er Copydan-skole. 1 Skriv et postkort Du er på ferie.

Læs mere

Turen til Polen 28. maj 1. juni 2018

Turen til Polen 28. maj 1. juni 2018 Turen til Polen 28. maj 1. juni 2018 1 Turen foregik i dagene 28. maj til og med 1. juni. Den var arrangeret af Lokalkomitéen for Ældre Sagen i Hundested, og Nancy Viborg var kontaktperson, og den blev

Læs mere

BYENS netværksdag Byens Netværk Tekst og foto: Liv Reese

BYENS netværksdag Byens Netværk Tekst og foto: Liv Reese BYENS netværksdag 2016 Byens Netværk 02.03.16 Tekst og foto: Liv Reese Onsdag den 2. marts mødte 150 af byggebranchens engagerede aktører op til en hel dag i netværkets tegn. Byens Netværks årskonference

Læs mere

Sommerhilsen fra Solhverv Privatskole 2016

Sommerhilsen fra Solhverv Privatskole 2016 Sommerhilsen fra Solhverv Privatskole 2016 Nu er ferien for eleverne godt i gang, og det er derfor tid til at kigge lidt tilbage på det, der er sket siden sidste nyhedsbrev i julen. Flere elever på Solhverv

Læs mere

Sommerskole. Sommerskole i Kirkeladen. En verden udenfor. Fællesskab på den fede måde

Sommerskole. Sommerskole i Kirkeladen. En verden udenfor. Fællesskab på den fede måde Sommerskole En verden udenfor Fællesskab på den fede måde 2013 Sommerskole i Kirkeladen Kære sommerskoledeltagere. Efter en skøn uge i dejligt selskab, synes vi, at I skal vide, at det var skønt at være

Læs mere

Senere på aftenen spiste vi lækker aftensmad på en vietnamesisk restaurant.

Senere på aftenen spiste vi lækker aftensmad på en vietnamesisk restaurant. Dublin, Irland Ikke mindre end fantastisk kan jeg beskrive 8. klasses tur til Dublin! Jeg tror ikke jeg tager helt fejl hvis jeg siger at denne begejstring gælder os alle - både lærere og elever. Vi har

Læs mere

Illustreret program Dansk besøg i Marokko, april 2014

Illustreret program Dansk besøg i Marokko, april 2014 Illustreret program Dansk besøg i Marokko, 16.-23. april 2014 1 Onsdag den 16. april 2014 Rejsen til Marokko er denne gang noget anderledes. Emelie og Denni har været i Marokko som UngLeder i godt tre

Læs mere

Ammershøj bladet Velkommen til maj 2019 Store Bededag

Ammershøj bladet Velkommen til maj 2019 Store Bededag Ammershøj bladet Velkommen til maj 2019 Store Bededag Dagen hed officielt "ekstraordinær, almindelig bededag" og har siden 1686 ligget fast på fjerde fredag efter påske. Denne lovfæstede store bededag

Læs mere

Nordisk Hovedstadsstævne i Reykjavik.

Nordisk Hovedstadsstævne i Reykjavik. Taastrup, 2012-08-29 Kjeld Espersen Espersen.kjeld@gmail.com Tlf. 2728 5235 Nordisk Hovedstadsstævne i Reykjavik. Dette stævne var i år lagt til Island og var fra den 16. 19. august. Det var lagt i samme

Læs mere

Landskoordinatoren beretter om de mange aktiviteter

Landskoordinatoren beretter om de mange aktiviteter 100 års-spalten Landskoordinatoren beretter om de mange aktiviteter 100-året på Københavns Rådhus På selve stiftelsesdagen, den 7. juni, holdt Lions Danmark som bekendt en reception for samarbejdspartnere,

Læs mere

Indvielse af ny indskolingsafdeling fredag den 17. august 2012

Indvielse af ny indskolingsafdeling fredag den 17. august 2012 Indvielse af ny indskolingsafdeling fredag den 17. august 2012 I fint vejr med blå himmel og høj sol kunne vi fredag den 17. august afvikle indvielsen af vores nye indskolingsbygning. Kl. 10.00 samledes

Læs mere

Morgenmaden sådan cirka: Æg, bacon og pølser Forskellige slags brød Yoghurt Müsli Havregrød Frugt

Morgenmaden sådan cirka: Æg, bacon og pølser Forskellige slags brød Yoghurt Müsli Havregrød Frugt Mandag d. 26. september kl. 20:10 fløj 9.Q, og ankom i Finland kl. 22:40. Der skete ikke noget særligt på flyveturen, de fleste sad bare og snakkede eller hørte musik. Vi boede i hytter. Meget fine hytter.

Læs mere

Hamborg tur d. 1. 2. november 2014

Hamborg tur d. 1. 2. november 2014 Start fra Vildbjerg I alt 19 personer deltog på turen, som var proppet med oplevelser, fodbold, netværk og erhvervsindtryk. Turen gik fra Vildbjerg Sport- og Kulturcenter kl. 06.00 om morgenen, hvor Vildbjerg

Læs mere

FAKTOR 29. Sommeravis 2013 HUSK HUSK HUSK. Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiah.dk

FAKTOR 29. Sommeravis 2013 HUSK HUSK HUSK. Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiah.dk FAKTOR 29 Side 1 FAKTOR 29 Sommeravis 2013 HUSK HUSK HUSK Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiah.dk Side 2 FAKTOR 29 RART AT VIDE OM AKTIVITETSHUSET: Åbningstider i værestedet: Tirsdag

Læs mere

Regentparrets besøg på Aarø og i Haderslev

Regentparrets besøg på Aarø og i Haderslev Regentparrets besøg på Aarø og i Haderslev Samlede drejebøger for pressen Version 1, den 21. maj 2013 Haderslev Kommune er vært ved Regentparrets besøg på Aarø og i Haderslev den 6. og 7. juni 2013. Nedenstående

Læs mere

SENTRUMSKONFERANSEN 20. OKTOBER 2016 Å VELGE OG VILLE SENTRUM I BYEN VEJLE - DANMARK

SENTRUMSKONFERANSEN 20. OKTOBER 2016 Å VELGE OG VILLE SENTRUM I BYEN VEJLE - DANMARK SENTRUMSKONFERANSEN 20. OKTOBER 2016 Å VELGE OG VILLE SENTRUM I BYEN VEJLE - DANMARK Udviklingskonsulent Bodil Øllgaard, Vejle Kommune Arkitekt maa. Henrik Stjernholm, StjernholmArkitektur.dk DET VIL VI

Læs mere

Holbæk Inner Wheel 50 års jubilæum

Holbæk Inner Wheel 50 års jubilæum Holbæk Inner Wheel 50 års jubilæum Holbæk Inner Wheel havde den glæde, at vi fra borgmesteren modtog invitation til, på selve jubilæumsdagen den 19.marts kl. 12, at gæste Holbæk gl. Rådhus. Borgmester

Læs mere

Turen til Skagen maj 2019.

Turen til Skagen maj 2019. Turen til Skagen 12. - 16. maj 2019. Søndag den 12. maj: 29 seniorer startede om morgenen fra henholdsvis Radiohuset og Lyngby Stationsplads turen til Skagen. Undervejs over Sjælland blev der serveret

Læs mere

Motorvejsåbningen Holstebro - Herning Lørdag den 29. september 2018

Motorvejsåbningen Holstebro - Herning Lørdag den 29. september 2018 Motorvejsåbningen Holstebro - Herning Lørdag den 29. september 2018 Søndag formiddag, den 30. september 2018 klokken 11.00, fik de første bilister lov til at køre ind på de sidste 15 kilometer af den nye

Læs mere

Markerinper ved Monument for Danmarks internationale Indsats. Kategori 1. Officielt arrangement uden deltagelse/overværelse af særligt inviterede m.m.

Markerinper ved Monument for Danmarks internationale Indsats. Kategori 1. Officielt arrangement uden deltagelse/overværelse af særligt inviterede m.m. 5. september 211 Markerinper ved Monument for Danmarks internationale ndsats Kategori 1. Officielt arrangement uden deltagelseoverværelse af særligt inviterede m.m. Eksempel. Kranselægning i forbindelse

Læs mere

Klubnyt efterår 2014.

Klubnyt efterår 2014. Sommeren er forsvundet og vi er godt i gang med den sidste del af året, vi er sidst i oktober og der er kun 2 måneder til jul, så er vi igen på vej til sommer og nyt campingsæson. Det har været en forrygende

Læs mere

36 flotte sejlskibe sejler Fyn Rundt i næste uge

36 flotte sejlskibe sejler Fyn Rundt i næste uge 36 flotte sejlskibe sejler Fyn Rundt i næste uge Den traditionsrige sejlads, Fyn Rundt for bevaringsværdige Sejlskibe løber af stabelen i næste uge. Med de sidste tilmeldinger er Fyn Rundt nu oppe på 36

Læs mere

1.p skriver rejsedagbog fra Nantes.

1.p skriver rejsedagbog fra Nantes. 1.p skriver rejsedagbog fra Nantes. Rejsedagbog lørdag d. 26. marts Vi mødtes i Kastrup lufthavn kl. 6:00. Spændingsfyldte fløj vi mod Paris Charles de Gaulle kl. 8:20. I lufthavnen spiste vi frokost og

Læs mere

LEJRSKOLE RIBE Y-klassen Oktober 2008 Sissel, Lotte, Clara-Maria, Pernille, Aske, Mads, Henrik og Jonas Stig, Sanne, Gerd, Tinna, Anette og Lisbeth

LEJRSKOLE RIBE Y-klassen Oktober 2008 Sissel, Lotte, Clara-Maria, Pernille, Aske, Mads, Henrik og Jonas Stig, Sanne, Gerd, Tinna, Anette og Lisbeth LEJRSKOLE RIBE Y-klassen Oktober 2008 Sissel, Lotte, Clara-Maria, Pernille, Aske, Mads, Henrik og Jonas Stig, Sanne, Gerd, Tinna, Anette og Lisbeth Mandag d. 6. oktober Klokken 9.00 var de to busser og

Læs mere

Gladsaxe Folkekor på tur til Sutton maj 2017

Gladsaxe Folkekor på tur til Sutton maj 2017 Gladsaxe Folkekor på tur til Sutton 24.-28. maj 2017 Gladsaxe Folkekor I Kr. Himmelfartsferien rejste 41 sangere samt dirigent og pianist fra Gladsaxe Folkekor til Gladsaxes venskabsby, Sutton, ca. 20

Læs mere

Vandet udfordrer Slipshavn og MHV i Hundested

Vandet udfordrer Slipshavn og MHV i Hundested 1 af 7 21-08-2014 14:42 HJEMMEVÆRNET Marinehjemmeværnet HJK > Marinehjemmeværnet > Nyheder > Vandet presser slipshavn og flere fartøjer Vandet udfordrer Slipshavn og MHV i Hundested Af Ninna Falck, 06

Læs mere

Anni Thrysøe sejler til Pinsestævnet i Hobro. 27. maj 9. juni 2017

Anni Thrysøe sejler til Pinsestævnet i Hobro. 27. maj 9. juni 2017 Anni Thrysøe sejler til Pinsestævnet i Hobro 27. maj 9. juni 2017 Sejlplan Afsejling fra Lemvig, lørdag den 27. maj 2017 kl. 10.00 1. destination Glyngøre Afsejling Glyngøre, søndag den 28. maj kl. 9.00

Læs mere

Årsberetning for 2014 inkl. planerne for 2015 samt Planer vedrørende fremtidige indkvarteringsmuligheder

Årsberetning for 2014 inkl. planerne for 2015 samt Planer vedrørende fremtidige indkvarteringsmuligheder Årsberetning for 2014 inkl. planerne for 2015 samt Indhold: 2014: - Besøg fra Ely i dagene 13.-16. juni - Besøg i Ratzeburg, i dagene 15.-17. august - Besøg fra Krems og Ratzeburg, i dagene 4./5.-7. september

Læs mere

Deltagerere: Lisbeth Møllerhøj, Erling Allerup, Arne Petersen, Karin Nielsen og Bent Blomquist.

Deltagerere: Lisbeth Møllerhøj, Erling Allerup, Arne Petersen, Karin Nielsen og Bent Blomquist. Falster Rundt 4. 6. juli 2014 Deltagerere: Lisbeth Møllerhøj, Erling Allerup, Arne Petersen, Karin Nielsen og Bent Blomquist. Efter halvandet års tilløb lykkedes det endelig at få arrangeret en 3-dages

Læs mere

UNGDOMSKOLLEGIETS EGEN AVIS APRIL 2012

UNGDOMSKOLLEGIETS EGEN AVIS APRIL 2012 UNGDOMSKOLLEGIETS EGEN AVIS APRIL 2012 KOLLEGIE NYT Thomas M., Rasmus, Søren, Sabrina og Camilla sammen med Mikkel Hansen kåret som verdens bedste håndboldspiller. VIGTIGT: Kollegienyt kan endvidere ses

Læs mere

Kunstnerhuset KARAVANA. Månedsbrev september/oktober 2017

Kunstnerhuset KARAVANA. Månedsbrev september/oktober 2017 Kunstnerhuset KARAVANA Ind i kunsten ud i verden Månedsbrev september/oktober 2017 Kunstnerhuset KARAVANA Graham Bellsvej 1A, 8200 Århus N, karavana@msb.aarhus.dk Kunstnerhusetkaravana.dk facebook: kunstnerhusetkaravana

Læs mere

Efter en lang flyvetur ankom vi til Newark, vores billetter til Amtrak var udløbet pga. af forsinkelsen men vi fandt ud af at købe nogle nye.

Efter en lang flyvetur ankom vi til Newark, vores billetter til Amtrak var udløbet pga. af forsinkelsen men vi fandt ud af at købe nogle nye. BE 2010 BENTLEY USER KONFERENCE I PHILADELPHIA Det sjove. Vi var 3 fra VD, Kåre Friis-Christensen, VDS, Allan Lundgren, VDK og jeg, Jette Voigt, VDS. Kåre og jeg startede fra Skanderborg kl. 04:50 lørdag

Læs mere

Invitation af pressen til Flagdag for Danmarks Udsendte den 5. September 2019

Invitation af pressen til Flagdag for Danmarks Udsendte den 5. September 2019 PRESSEMEDDELELSE: Invitation af pressen til Flagdag for Danmarks Udsendte den 5. September 2019 Den 5. september er Flagdag for Danmarks Udsendte. Flagdag for Danmarks Udsendte er en årligt tilbagevendende

Læs mere

Juni - september. Nr. 2 Ribe-Nyt Årgang 2

Juni - september. Nr. 2 Ribe-Nyt Årgang 2 Juni - september I starten af juni måned var vi alle inviteret til at fejre Mortens 40 års fødselsdag i Odense. Vejret var fint, og børnene legede med William, Marie-Louise og Caroline Senere på måneden

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 35-36 2014

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 35-36 2014 OL. Det første større SFO arrangement her i det nye skoleår er OL i Skovby. Her dyster vi mod SFO fra Skovby, Låsby og Herskind i en række discipliner som f.eks. mooncar ræs, fodbold, sjipning m.v. Arrangementet

Læs mere

September 2010 11. Årgang Nr. 3

September 2010 11. Årgang Nr. 3 September 2010 11. Årgang Nr. 3 www.marna.dk Formanden har ordet Per Thomsen Hej allesammen i foreningen Marna.Sejlsæsonen er ved at gå på held og vi har sidste Mandagssejlads d. 25 okt. kl. 1830. Når

Læs mere

På Læsø 16. - 20. april 2007

På Læsø 16. - 20. april 2007 På Læsø 16. - 20. april 2007 Med Vicki Morten Nina Kasper Martin og Jytte, Alex og Peter Mandag Vi kørte i to busser, skolens røde og Mortens grå Transit, fra Limfjordsskolen klokken 9.15 over Aalborg

Læs mere

SAMVÆRS- OG AKTIVITETSCENTER HJORTDAL

SAMVÆRS- OG AKTIVITETSCENTER HJORTDAL August 2018 SAMVÆRS- OG AKTIVITETSCENTER HJORTDAL SÅ er vi vendt stærkt tilbage efter en dejlig sommerferie og sikke da et sommervejr, vi har haft! Her på SAH har vi virkelig nydt det gode vejr. Vi har

Læs mere

Kære forældre. Nyt fra indskolingen

Kære forældre. Nyt fra indskolingen Kære forældre Med denne udgivelse vil vi meget gerne ønske jer alle en rigtig god december; og naturligvis en rigtig Glædelig Jul og et Godt og Lykkebringende Nytår, når vi kommer dertil. Samtidig vil

Læs mere

Evaluering af Udeskole Rønnebæk skole. Udeskole

Evaluering af Udeskole Rønnebæk skole. Udeskole Evaluering af Udeskole Rønnebæk skole Marts 2014 Udeskole Vi var ude i skoven ved et bål hus, og der skulle vi lave nogle opgaver, nogle af opgaverne var matematik idræt musik dansk og naturteknik, vi

Læs mere

www, eventyrligvis.dk Folkeeventyr Eventyrligvis Gamle eventyr til nye børn

www, eventyrligvis.dk Folkeeventyr Eventyrligvis Gamle eventyr til nye børn Folkeeventyr Eventyrligvis Gamle eventyr til nye børn 1 De tre prinsesser i bjerget det blå Der var engang en konge og en dronning, som ikke kunne få børn. De havde alt, hvad de ellers ønskede sig, men

Læs mere

Race report fra Triple Ironman i Lensahn

Race report fra Triple Ironman i Lensahn Race report fra Triple Ironman i Lensahn Jeg vil her skrive lidt om projektet 3 double ironman - fra ide til handling. Da jeg i 2011 gennemførte Copenhagen Challenge, var det en super fed oplevelse, og

Læs mere

Nyhedsbrev juni 2017!

Nyhedsbrev juni 2017! Nyhedsbrev juni 2017! Kære medlemmer af Tordenskiolds Soldater Fladstrand. Generaladmiralens beretning Efter en skuffende melding om at vi ikke mere skal have arrangement i Göteborg ved Operapladsen, var

Læs mere