Regentparrets besøg i Ikast-Brande og Herning Torsdag den 4. juni 2009

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Regentparrets besøg i Ikast-Brande og Herning Torsdag den 4. juni 2009"

Transkript

1 Regentparrets besøg i Ikast-Brande og Herning Torsdag den 4. juni 2009 Stiftamtmand Torben Sørensen overgav værtskabet videre, efter den officielle modtagelse i Ikast, til de to borgmestre (Venstre), Carsten Kissmeyer, Ikast-Brande Kommune og Lars Krarup, Herning. Tekst og fotos af Per Brunsgård,Tim. Som et led i regentparrets sommertogt med Kongeskibet Dannebrog 2009, besøgte dronningen og prinsgemalen torsdag den 4. juni, kommunerne, Ikast-Brande og Herning. Dannebrog havde lagt til kaj ved Honnørkajen i Århus. Klokken ankom dronning Margrethe og prinsgemal Henrik til Ikast Rådhus. Midt på Rådhustorvet i Ikast blev regentparret modtaget af borgmester Carsten Kissmeyer, samt hustru Lene Ravn Kissmeyer, Ikast-Brande Kommune og borgmester Lars Krarup ledsaget af Sanne Henriksen, Herning Kommune. Anton Pallisgaard Meldgaard, der på selve dagen fyldte 7 år, overrakte dronning Margrethe dagens velkomstbuket. Stiftamtmand Torben Sørensen udråbte et nifoldigt leve for regentparret og overdrog herefter officielt værtskabet videre til de to borgmestre, mens Prinsens Musikkorps spillede Kongesangen. Kommunens folk havde travlt med at lægge den røde løber på plads, inden Hendes Majestæt Dronning Margrethe ankom til Ikast Rådhus. Anton Pallisgaard Meldgaard overrakte dronning Margrethe velkomstbuketten. Krone 1 ankom præcis med regentparret klokken halv ti.

2 Efter dronningen og prinsgemalen var blevet modtaget af modtagelseskomitéen hilste regentparret på en Faneborg bestående af 28 foreninger. Sidst hilste regentparret på publikum, inden de blev fulgt ind i byrådssalen på Rådhuset, hvor kommunens officielle modtagelse fandt sted. I byrådssalen hilste dronning Margrethe og prins Henrik på alle byrådsmedlemmerne. Borgmester Carsten Kissmeyer, Venstre, talte, bød velkommen og overrakte kommunens gave. Regentparret spadserede med følge, efter receptionen i Marmorsalen, gennem Strøgcenteret i Ikast- Brande. Det overdækkede Strøgcenter var det første af sin art i Danmark, da man indviede det, 25. juni Centeret har en længde på 310 meter. Derefter delte regentparret sig til hvert sit program. Stiftamtmand Torben Sørensen udråbte et nifoldigt leve for regentparret, inden han gav værtskabet videre til de to værtskommuner. Regentparret spadserede over Torvet, i Ikast, til modtagelseskomitéen midtfor Rådhuset. Dronningens program gjaldt, Bakkehusets plæne, Strøget 47, hvor børnekarnevalet fandt sted. Karnevalet havde 25 års jubilæum, over udklædte børn deltog. Dronning Margrethe blev modtaget af karnevalets arrangør, Lars Bjerre. Efter karnevalet drog dronning Margrethe på virksomhedsbesøg, KK-electronic i Ikast, der producerer styresystemer til energi og industri. Sidste punkt for dronningen blev Remisen i Brande, et kulturelt kraftcenter, som efter en omfattende restaurering blev færdiggjort i Dronningen havde efter sit besøg i 2001 bevilget kr. til restaureringen, der i alt havde kostet mere end 30 millioner kroner. Dronning Margrethe og prins Henrik hilste på de mange fremmødte på Torvet i Ikast. Modtagelseskomitéen bestod bl.a., af de to borgmestre med frue, viceborgmester Preben Christensen og frue, samt politidirektøren og biskop Karsten Nissen.

3 Prins Henrik besøgte i Ikast, Sportstar College, der er college for unge sportstalenter inden for sportsgrene, som fodbold, håndbold, svømning, golf, volleyball og badminton. Af virksomheder besøgte prinsgemal Henrik i Brande, Siemens Windpower A/S, der er en meget vigtig virksomhed i Ikast-Brande Kommune. Virksomheden trækker flere underleverandørvirksomheder til området. Siemens Windpower fremstiller vindmøller. Henrik indviede den nye kantine på Siemens, inden han også drog ud til Remisen. Her samledes regentparret i teatersalen og overværede et ind slag med Ensemble Midt-Vest og Brande Tackwondo Klub. Efter indslaget, på teatret, ved Remisen fortsatte det officielle besøg i Herning Kommune. Ikast-Brande Kommune havde to overordnede temaer for det kongelige besøg i kommunen. Det ene var alternativ energi og den anden var folkelighed - frivillighed. Både besøgsstederne og rammerne om besøgsstederne bar præg af det. Herning Hernings borgmester, Lars Krarup med ledsager Sanne Henriksen, steg om bord i kareten sammen med regentparret og ledsagede de kongelige gæster gennem byen til Herning Rådhus. Kareten blev trukket af seks hvide heste, et firespand samt to forridere, fra De Kongelige Stalde. Den kongelige kortege blev fulgt af en hesteeskadron fra Gardehusarregimentet, bestående af 50 heste og fire heste fra det ridende politi. Karetturen var på i alt 1200 meter. Det blev trods alt den åbne karet, selvom vejret truede med regnbyger. Klokkespillet ved Herning Kirke markerer dagligt klokken I anledning af regentparrets besøg blev klokkespillet denne dag betjent af klokkenist Karin Viller Hansen fra Silkeborg. Ved ankomsten til Rådhuset, på den røde løber, hilste dronning Margrethe og prins Henrik på kommunaldirektør Ole Jespersen og fru Christine Jespersen. Derefter på faneborgen, der bestod af 46 faner fra de lokale foreninger og spejderbevægelser. Sidst hilste regentparret på publikum. I byrådssalen bød borgmester Lars Krarup officielt velkommen og overrakte kommunens gave. Kommunens gaver var to armbåndsure, designet af Christina Hembo på vegne af Herning Kommune. Prinsgemalen var så stolt af sit ur, at han rakte armen helt i vejret i byrådssalen. Dronning Margrethe og prins Henrik skrev i kommunens gæstebog.

4 To forridere red foran det firespand, der trak kareten gennem gågaden i Herning. I kareten sad regentparret, borgmesteren og Sanne Henriksen. Kommunens folk havde travlt med at feje hestepærerne op, så folk undgik at træde i dem. Alt blev fjernet straks efter hestene var væk. Efter modtagelsen på Rådhuset spadserede regentparret med følge til Herning Kongrescenter, hvor de to vætskommuners frokost fandt sted. I teaterkælderen bød Ikast-Brande og Herning kommune de 200 inviterede gæster på frokost. Under frokosten sang Herning Kirkes Drengekor under ledelse af dirigent Mads Bille samt Benjamin Britten Jubilate Deo. Herning Kirkes Drengekor har netop i år 60 års jubilæum og har i den anledning kronprinsen som protektor. Frokostmenuen bestod af: Duet af søtunge og rødtunge farseret med kammusling og jomfruhummer tartaré, serveret med kold purløgsmousseline og fleuron. Pinot Gris Réserve, F.E. Trimbach Alsace. Ryg og letsprængt mørbrad af rådyr, serveret som tournedos anrettet på leje af en grøn og hvid aspargesfrikasse. Hertil rysteribs og vildtsky samt nye danske kortofler. Morgon - Les Charmes J. Faiveley, Cote de Nuits, Bourgogne, Frankrig. Kaffe/te med hjemmelavede chokolade-petit four. Efter den officielle modtagelse på Rådhuset drog dronning Margrethe med følge af borgmester Lars Krarup på spadseretur gennem Herning bymidte. Prins Henrik blev ledsaget af Sanne Henriksen, stoppede op og fik en snak med folk langs ruten. Prinsgemalen tog sig god tid, under turen i gågaden. Ved eftermiddagens program delte regentparret sig. Dronning Margrethe drog ud til byggeriet HEART, Herning Museum af Contemporary Art, Birk Centerpark i Birk. Dronningen blev i foyeren modtaget af museumsdirektør Holger Reenberg og hans datter, Laura Reenberg på 10 år, der overrakte blomster ved indgangen, hvorefter Margrethe blev vist rundt i det byggeri, der 9. september 2009 åbner for publikum, som afløser for det nuværende Herning Kunstmuseum. HEART er tegnet af den amerikanske arkitekt Steven Holl. Steven Holl tilhører den eksklusive gruppe af arkitekter, der har modtaget Alvar Aalto medaljen. I et af udstillingssalene var dog et enkelt kunstværk rykket på plads - HEART samlingens hovedværk "Socle du Monde", af den italienske kunstner Piero Manzoni. I Birk Centerpark besøgte dronningen også uddannelsesinstitutionen, Designskolen, TEKO. Direktør Anne Mette Zachariassen fulgte dronningen gennem skolens administration, og gav en kort introduktion i både skoles fortid og fremtid.

5 Borgmester Lars Krarup ledsagede dronningen gennem gågaden til Herning Kongrescenter. Prins Henrik gjorde flere stop hos folk, i gågaden, langs ruten til frokosten i teaterkælderen. Borgmesteren og dronningen fik en snak om byen og kommunen, da de spadserede til Kongrescentret. Prins Henrik tog på virksomhedsbesøg, til Unimerco i Sunds, der er værktøjsproducent, og fremstiller præcisionsværktøj til blandt andet bil-, fly-, træ- energi-, hydraulik- og fødevareindustrien. Prins Henrik blev modtaget af direktør Kenneth Iversen og fik en fyldig rundvisning i produktionen. Unimerco beskæftiger 383 medarbejdere i Sunds. Sidste punkt på dagsordenen, hvor regentparret mødes, blev hos Egetæpper ved Herning, hvor dronning Margrethe og prins Henrik blev modtaget af den administrerende direktør Svend Aage Færch Nielsen og økonomidirektør John Vestergaard, og sammen begav de sig på rundvisning i virksomheden. Egetæpper blev grundlagt i 1938 af Mads Eg Damgaard. I 2002 blev virksomheden udnævnt til Kongelig Hofleverandør og har gennem årene leveret tæpper til flere af de kongelige slotte, samt til Kongeskibet Dannebrog. Senest har Egetæpper leveret specialdesignede tæpper til prins Joachim og prinsesse Marie på Schackenborg Slot. Efter frokosten kørte dronning Margrethe i Krone 1 til byggeriet HEART, Birk Centerpark. Prins Henrik tog med Krone 101 på virksomhedsbesøg, til Unimerco i Sunds, med 383 ansatte. Efter rundvisningen på Egetæppers nybyggede designcenter lagde Egetæpper hus til en kort afskedssammenkomst. Her fik borgmester Lars Krarup, Herning og borgmester Carsten Kissmeyer, Ikast- Brande, lejlighed til at sige tak for besøget og bød på en lille forfriskning, før regentparret drog til Århus, hvor Kongeskibet Dannebrog lå til Kaj. Torsdag aften havde regentparret inviteret en række af de mennesker, de havde mødt i løbet af dagens besøg i Ikast-Brande og Herning Kommuner til middag på Dannebrog, ved Honnørkajen i Århus Havn.

100-års Købstadsjubilæum 1. april 2013 Herning

100-års Købstadsjubilæum 1. april 2013 Herning 100-års Købstadsjubilæum 1. april 2013 Herning Borgmester Lars Krarup (V) ledsagede dronning Margrethe tværs over torvet, efter jubilæumsgudstjenesten i Herning Kirke, på vej til byens officielle frokost,

Læs mere

Regentparret i Lemvig

Regentparret i Lemvig Regentparret i Lemvig Dronning Margrethe og prinsgemal Henrik blev i åbent karet, kørt til byens officielle modtagelse på Lemvig Rådhus. Borgmester Erik Flyvholm bød regentparret velkommen. Tekst og fotos

Læs mere

16. april 2015 Dronningens 75-års fødselsdag

16. april 2015 Dronningens 75-års fødselsdag 16. april 2015 Dronningens 75-års fødselsdag Trods kulden blev dronningen alligevel eskorteret af Gardehusarregimentets Hesteskadron i åben karet fra Amalienborg Slotsplads op til Rådhuspladsen, hvor alle

Læs mere

Dronningen tager sommerresidens på Gråsten Slot 2019

Dronningen tager sommerresidens på Gråsten Slot 2019 Dronningen tager sommerresidens på Gråsten Slot 2019 Dronning Margrethe tog med Kongeskibet på sommerferie i Sønderjylland. Tirsdag formiddag, klokken 10.00, stævnede Kongeskibet Dannebrog ind til slotskajen

Læs mere

Regentparrets besøg på Mors

Regentparrets besøg på Mors Regentparrets besøg på Mors Torsdag den 4. september 2014 Tekst og fotos af Per Brunsgård, Tim. Præcis klokken 10.00 ankom regentparret foran Det Gamle Rådhus i Nykøbing, hvor hele modtagelseskomiteen

Læs mere

Regentparret med Kongeskibet Dannebrog til Næstved

Regentparret med Kongeskibet Dannebrog til Næstved Regentparret med Kongeskibet Dannebrog til Næstved Tekst og fotos af Per Brunsgård, Tim. Under statsforvaltningens direktør Helle Haxgarts modtagelse af regentparret på kajen i Næstved blev den røde løber,

Læs mere

Regentparret gæstede Ringkøbing-Skjern Kommune Tirsdag den 2. september 2014

Regentparret gæstede Ringkøbing-Skjern Kommune Tirsdag den 2. september 2014 Regentparret gæstede Ringkøbing-Skjern Kommune Tirsdag den 2. september 2014 Tekst og fotos af Per Brunsgård, Tim. Da Kongeskibet Dannebrog stævnede ind, stod regentparret frem og hilste på alle de fremmødte,

Læs mere

Dronningens 70-års fødselsdag den 16. april 2010

Dronningens 70-års fødselsdag den 16. april 2010 Dronningens 70-års fødselsdag den 16. april 2010 Tekst og fotos af Per Brunsgård Tim. Dagens fødselar, dronning Margrethe, trådte først ud på palæets balkon, efterfulgt resten af den kongelige familie

Læs mere

Dronningens togt i Silkeborg Kommune 3. & 4. august 2018

Dronningens togt i Silkeborg Kommune 3. & 4. august 2018 Dronningens togt i Silkeborg Kommune 3. & 4. august 2018 Silkeborg Kommunes borgmester, Steen Vindum ledsagede Dronningen rundt på pladsen foran Rådhuset, inden de gik ind i byrådssalen, hvor borgmesteren

Læs mere

Regentparret på sommertogt til Vejle 2015

Regentparret på sommertogt til Vejle 2015 Regentparret på sommertogt til Vejle 2015 Adskillige vejlensere havde taget opstilling på kajen, da Kongeskibet Dannebrog stævnede ind i havnen. Regentparret hilste pænt på de mange fremmødte. Tekst og

Læs mere

Dronningen på sommer- togt i Varde Kommune 3. og 4. juni 2016

Dronningen på sommer- togt i Varde Kommune 3. og 4. juni 2016 Dronningen på sommer- togt i Varde Kommune 3. og 4. juni 2016 Dronningens eftermiddagsprogram gjaldt Tambours Have fra 1939. Dronning Margrethe trådte ud på broen over søen i Langhaven. Efter Tambours

Læs mere

Kongen kommer Kongen kommer!

Kongen kommer Kongen kommer! Kongen kommer Kongen kommer! Det danske monarki er et af verdens ældste, og lige så længe der har været monarker, har disse rejst rundt i deres rige. I middelalderen rejste kongen altid rundt i riget for

Læs mere

H.M. Dronningens besøg i Svendborg Kommune den september 2018 i forbindelse med sommertogt med Kongeskibet Dannebrog

H.M. Dronningens besøg i Svendborg Kommune den september 2018 i forbindelse med sommertogt med Kongeskibet Dannebrog s besøg i Kommune den 6.-7. september 2018 i forbindelse med sommertogt med Kongeskibet Dannebrog Presseprogram Praktisk information Pressedækning af Hendes Majestæt Dronningens besøg i Kommune den 6.-7.

Læs mere

H.M. Dronningens besøg i Nyborg fredag 31. maj 2019 i forbindelse med sommertogt med Kongeskibet Dannebrog.

H.M. Dronningens besøg i Nyborg fredag 31. maj 2019 i forbindelse med sommertogt med Kongeskibet Dannebrog. H.M. Dronningens besøg i Nyborg fredag 31. maj 2019 i forbindelse med sommertogt med Kongeskibet Dannebrog. Praktisk information Pressedækning af H.M. Dronningens besøg i Nyborg fredag 31. maj 2019 kræver

Læs mere

KONGELIGT BRYLLUP i Sverige

KONGELIGT BRYLLUP i Sverige KONGELIGT BRYLLUP i Sverige Tekst og fotos af Per Brunsgård, Tim. Det kongelige brudepar, samt kronprinsesse Victorias og prins Daniels forældre samlet, foran slottet, på bryllupsdagen. Dagene op til brylluppet

Læs mere

Regentparrets besøg i Vesthimmerland den 5. september i forbindelse med sommertogt med Kongeskibet Dannebrog

Regentparrets besøg i Vesthimmerland den 5. september i forbindelse med sommertogt med Kongeskibet Dannebrog Regentparrets besøg i Vesthimmerland den 5. september i forbindelse med sommertogt med Kongeskibet Dannebrog Presseprogram Praktisk information Pressedækning af Regentparrets besøg i Vesthimmerland den

Læs mere

Per Brunsgård fra Tim ved Ringkøbing DK

Per Brunsgård fra Tim ved Ringkøbing DK Per Brunsgård fra Tim ved Ringkøbing DK Fotografering af de kongelige har jeg som hobby. Begivenhederne vælges fra den kongelige kalender på Internettet eller fra dagspressen. For at komme tæt på, ved

Læs mere

16. juni 2015 på Suðuroy

16. juni 2015 på Suðuroy 16. juni 2015 på Suðuroy Programpunkt Tid og sted Detaljer for programpunktet/besøgsstedet Pools Pressens mødetid og mødested Pressebus Kongeskibet Dannebrog ankommer og lægger til ved Drelnes på den sydlige

Læs mere

KONGELIGT BRYLLUP Århundredets bryllup Kronprins Frederik frk. Mary Elizabeth Donaldson

KONGELIGT BRYLLUP Århundredets bryllup Kronprins Frederik frk. Mary Elizabeth Donaldson KONGELIGT BRYLLUP Århundredets bryllup Kronprins Frederik frk. Mary Elizabeth Donaldson Tekst og fotos af Per Brunsgård, Tim. Det kongelige brudepar blev 12. maj 2004 hyldet fra de mange tusinde fremmødte

Læs mere

Kronprinsesse Mary på skoleudflugt i Næstved

Kronprinsesse Mary på skoleudflugt i Næstved Kronprinsesse Mary på skoleudflugt i Næstved Mandag den 6. oktober 2014 Foran skolen på Skt. Peders Kirkeplads i Næstved blev kronprinsesse Mary modtaget af undervisningsminister Christine Antorini og

Læs mere

Odense Rådhus ligger på Flakhaven. Flak betyder faktisk flad = den flade have.

Odense Rådhus ligger på Flakhaven. Flak betyder faktisk flad = den flade have. Odense Rådhus ligger på Flakhaven. Flak betyder faktisk flad = den flade have. Rådhuset er bygget i 1881-1883. Men der har været rådhus på pladsen i 400 år. Bag facaden er den nye tilbygning fra 1950 erne

Læs mere

Prins Henriks dødsfald og bisættelse

Prins Henriks dødsfald og bisættelse Prins Henriks dødsfald og bisættelse 1934-2018 Prins Henriks sidste rejse torsdag den 15. februar 2018 klokken 10.00. Prins Henriks båre blev kørt i rustvogn fra Fredensborg Slot, efterfulgt af den nærmeste

Læs mere

Presseprogram (Der tages forbehold for ændringer i programmet.)

Presseprogram (Der tages forbehold for ændringer i programmet.) Presseprogram (Der tages forbehold for ændringer i programmet.) H. M. Dronningens besøg i Langeland Kommune finder sted dels på selve Langeland, dels på Strynø. Torsdag den 8. september er alle besøgssteder

Læs mere

Regentparrets besøg i Aabenraa 4. september 2015 i forbindelse med sommertogt med Kongeskibet Dannebrog

Regentparrets besøg i Aabenraa 4. september 2015 i forbindelse med sommertogt med Kongeskibet Dannebrog Regentparrets besøg i 4. september 2015 i forbindelse med sommertogt med Kongeskibet Dannebrog Presseprogram Praktisk information Pressedækning af Regentparrets besøg i 4. september kræver akkreditering

Læs mere

Prinsgemalens separate program

Prinsgemalens separate program Prinsgemalens separate program Prins Henrik tog det første spadestik i sansehaven ved den kommunale institution Labyrinten. Institutionens beboere fejrede behørigt, da prinsen plantede det første træ i

Læs mere

Kulturudvalget. KUU alm. del - Bilag 201 Offentligt. Kulturudvalget

Kulturudvalget. KUU alm. del - Bilag 201 Offentligt. Kulturudvalget Kulturudvalget KUU alm. del - Bilag 201 Offentligt Kulturudvalget Indenlandske studietur Den 23. - 25. august 2006 Deltagerliste Kulturudvalget: Kim Andersen (V), formand Leif Mikkelsen (V) Ellen Trane

Læs mere

Indvielse af Danmarks største havmøllepark på havnen i Hvide Sande

Indvielse af Danmarks største havmøllepark på havnen i Hvide Sande Indvielse af Danmarks største havmøllepark på havnen i Hvide Sande Kronprins Frederik spadserede efter indvielsesfesten i Hvide sande forbi auktionshallen omklædt til en tur i helikopter. Helikopter turen

Læs mere

Kong Frederik IX og dronning Ingrid, tidligere svensk prinsesse, blev den 24. maj 1935 også viet i Storkirken.

Kong Frederik IX og dronning Ingrid, tidligere svensk prinsesse, blev den 24. maj 1935 også viet i Storkirken. 63 år 30. april 2009 Kong Carl XVI Gustaf Tekst og fotos af Per Brunsgård, Tim. Den svenske konge, Carl Gustaf, født 30. april 1946 fyldte 30. april 2009, 63 år. Fødselaren blev fejret på det kongelige

Læs mere

RENGØRINGSPLAN

RENGØRINGSPLAN BÅDEHAL VÆRKSTED UDENDØRS Gulve fejes. Skraldespande tømmes. Beton foran porte fejes evt. ispapir og lignende fjernes. 5 300117 050217 17 Ole Larvid Andersen 7 130217 190217 25 John Bang 9 270217 050317

Læs mere

Udflugt til det gamle hertugdømme Schleswig

Udflugt til det gamle hertugdømme Schleswig Udflugt til det gamle hertugdømme Schleswig Tekst og billeder N.M. Schaiffel-Nielsen Contails på en dybblå sommerhimmel det er da smukt Haderslev den 8. juni 2018 i bragende solskin. Vi var sat stævne

Læs mere

HENDES MAJESTÆT DRONNINGEN

HENDES MAJESTÆT DRONNINGEN Rørvig tirsdag 7. juni 2016 / side 1 af 6 TIL HENDES MAJESTÆT DRONNINGEN OG BORGMESTER THOMAS ADELSKOV I anledning af Deres Majestæts besøg i Odsherred Kommune den 5. og 6. september 2016 tillader bevaringsforeningen

Læs mere

Broderloge nr. 90 Morten Børup

Broderloge nr. 90 Morten Børup Broderloge nr. 90 Morten Børup Venskabsbesøg i Skanderborg fra broderloge nr. 75 Veritas, Fagernes i Norge i dagene d. 14. 15. og 16. september 2012 Programmet for besøget: Fredag: 1. Brødre og ledsagere

Læs mere

Broderloge nr. 5, Fyen I.O.O.F.

Broderloge nr. 5, Fyen I.O.O.F. Broderloge nr. 5, Fyen I.O.O.F. Reportage fra Loge nr. 3, Eysteins besøg i Odense den 1. maj 2010 Vor venskabsloge, Loge nr. 3, Eystein, Trondheim besøgte Broderloge nr. 5, Fyen den 1. maj 2010. 7 brødre

Læs mere

Nr. 1 januar 2013. Motto: Under Dannebrog. Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944

Nr. 1 januar 2013. Motto: Under Dannebrog. Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 Nr. 1 januar 2013 Motto: Under Dannebrog Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV Hjemmeside: www.kongens-lyngby-marineforening.dk Marinestue: Sorgenfri Slot, Kongevejen

Læs mere

International Police Association IPA - Fredericia - Danmark. Nr. Voldgade 22, 7000 Fredericia.

International Police Association IPA - Fredericia - Danmark. Nr. Voldgade 22, 7000 Fredericia. 1 International Police Association IPA - Fredericia - Danmark. Nr. Voldgade 22, 7000 Fredericia. Fredericia 1. maj 2014. Rejsebeskrivelse Wernigerode IPA tur 24.-27. april 2014. Vi var 40 deltagere, der

Læs mere

Hendes Majestæt Dronningens besøg i Mariagerfjord Kommune den 15. og 16. juni 2017 i forbindelse med sommertogt med Kongeskibet Dannebrog

Hendes Majestæt Dronningens besøg i Mariagerfjord Kommune den 15. og 16. juni 2017 i forbindelse med sommertogt med Kongeskibet Dannebrog Hendes Majestæt Dronningens besøg i Mariagerfjord Kommune den 15. og 16. juni 2017 i forbindelse med sommertogt med Kongeskibet Dannebrog Presseprogram Praktisk information Pressedækning af Hendes Majestæt

Læs mere

Gallup til BT om de kongelige

Gallup til BT om de kongelige TNS Dato: 9. juli 2014 Projekt: 61288 Feltperiode: Den 7. 9. juli 2014 Målgruppe: Repræsentativt udvalgte vælgere landet over på 18 eller derover Metode: GallupForum (webinterviews) Stikprøvestørrelse:

Læs mere

Borgerforeningen til dronningemodtagelse.

Borgerforeningen til dronningemodtagelse. Borgerforeningen til dronningemodtagelse. Den 15. juli ankom dronning Margrethe og prins Henrik til Sønderborg ombord på kongeskibet Dannebrog i forbindelse med starten på deres sommerophold på Gråsten

Læs mere

November 2016 månedsbrev skrevet af Hanne Ullitz. Pattegris spisning 12.10

November 2016 månedsbrev skrevet af Hanne Ullitz. Pattegris spisning 12.10 November 2016 månedsbrev skrevet af Hanne Ullitz Det er nu ved at blive efterår, især i Danmark ses det tydeligt på alle træernes flotte efterårsfarver og det kølige vejr, i Spanien er der stadig rimelig

Læs mere

BERNADOTTE 200-ÅRSJUBILÆUM

BERNADOTTE 200-ÅRSJUBILÆUM BERNADOTTE 200-ÅRSJUBILÆUM Tekst og fotos af Per Brunsgård, Tim. Efter modtagelsen på Kongekajen af Helsingørs borgmester, Johannes Hecht-Nielsen, og havnechef Benny Carlson, drog alle med borgmesteren

Læs mere

PROVSTEGAARDSHJEMMET 40 ÅR DEN 1. SEPTEMBER 2014 JUBILÆUMSSKRIFT

PROVSTEGAARDSHJEMMET 40 ÅR DEN 1. SEPTEMBER 2014 JUBILÆUMSSKRIFT PROVSTEGAARDSHJEMMET 40 ÅR DEN 1. SEPTEMBER 2014 JUBILÆUMSSKRIFT Hvordan det begyndte Menighedsplejen ved Diakonisser i Odense begyndte sit virke i vinteren 1880/81 på initiativ af pastor Johannes Møller.

Læs mere

Regentparrets besøg på Aarø og i Haderslev

Regentparrets besøg på Aarø og i Haderslev Regentparrets besøg på Aarø og i Haderslev Samlede drejebøger for pressen Version 1, den 21. maj 2013 Haderslev Kommune er vært ved Regentparrets besøg på Aarø og i Haderslev den 6. og 7. juni 2013. Nedenstående

Læs mere

Holbæk Inner Wheel 50 års jubilæum

Holbæk Inner Wheel 50 års jubilæum Holbæk Inner Wheel 50 års jubilæum Holbæk Inner Wheel havde den glæde, at vi fra borgmesteren modtog invitation til, på selve jubilæumsdagen den 19.marts kl. 12, at gæste Holbæk gl. Rådhus. Borgmester

Læs mere

H E L E E Nr. 5 juni ti 2015

H E L E E Nr. 5 juni ti 2015 HELE E Nr. 5 juni ti 2015 HELENENYT Nr. 5 (juni årgang 26) Bostedet Helenes Minde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Ansvarshavende: Maj Greifenstein Tlf: 29347195 Eller 39105651 mgr@ok-fonden.dk Layout

Læs mere

UNGDOMSKOLLEGIETS EGEN AVIS APRIL 2012

UNGDOMSKOLLEGIETS EGEN AVIS APRIL 2012 UNGDOMSKOLLEGIETS EGEN AVIS APRIL 2012 KOLLEGIE NYT Thomas M., Rasmus, Søren, Sabrina og Camilla sammen med Mikkel Hansen kåret som verdens bedste håndboldspiller. VIGTIGT: Kollegienyt kan endvidere ses

Læs mere

Kongelig tvillingedåb

Kongelig tvillingedåb Kongelig tvillingedåb Tekst og fotos af Per Brunsgård, Tim. Fotos også lånt af servicefotograf Katrine, CPH. De kongelige tvillinger fik deres navne i Holmens Kirke. Prinsen født på Rigshospitalet den

Læs mere

Kulturudvalgets indenlandske studietur til Fyn den 25.-26. august 2005

Kulturudvalgets indenlandske studietur til Fyn den 25.-26. august 2005 Kulturudvalget (2. samling) KUU alm. del - Bilag 126 Offentligt Folketingets Kulturudvalg Tlf.: 33 37 55 33 Til Samtlige gruppesekretariater Direktøren Folketingssekretæren Ledelsessekretariatet Løn- og

Læs mere

Kl. 17:15 mødtes alle deltagerne i baren agter, hvor DFDS generøst bød på en drink. Foto: Hans-Henrik Fentz.

Kl. 17:15 mødtes alle deltagerne i baren agter, hvor DFDS generøst bød på en drink. Foto: Hans-Henrik Fentz. DFHS 1991-2016 I anledning af Dansk Færgehistorisk Selskabs 25 års-jubilæum den 20. april 2016 besluttede bestyrelsen at arrangere en jubilæumstur til Oslo for medlemmerne med ledsagere. Takket være stor

Læs mere

Ældredage 2014. på Gentofte Rådhus. et gratis tilbud til ældre over 65 år i Gentofte Kommune. 7. oktober. Torsdag Fredag Mandag Tirsdag

Ældredage 2014. på Gentofte Rådhus. et gratis tilbud til ældre over 65 år i Gentofte Kommune. 7. oktober. Torsdag Fredag Mandag Tirsdag Ældredage 2014 på Gentofte Rådhus Torsdag Fredag Mandag Tirsdag 2. oktober 3. oktober 6. oktober 7. oktober et gratis tilbud til ældre over 65 år i Gentofte Kommune Invitation Gentofte Kommune inviterer

Læs mere

På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug.

På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug. TALE TIL STANDERHEJSNING SØNDAG DEN 24. april kl. 14.00 På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug. Særlig

Læs mere

Forsvarets udgifter til støtte for Kongehuset i 2014, 2015, 2016 og 2017 (1. halvår)

Forsvarets udgifter til støtte for Kongehuset i 2014, 2015, 2016 og 2017 (1. halvår) Forsvarets udgifter til støtte for Kongehuset i 2014, 2015, 2016 og 2017 (1. halvår) 1. Kongeskibet DANNEBROG Kongeskibet DANNEBROG 2014 Periode Sejladstype Formål Antal sejldage Omkostninger Kongelige

Læs mere

Smilende dronning på visit i Herning. Tre verdensstjerner på to dage i MCH. Ny sundhedsmesse på vej til MCH

Smilende dronning på visit i Herning. Tre verdensstjerner på to dage i MCH. Ny sundhedsmesse på vej til MCH Nr. 7 Juli 2009 Smilende dronning på visit i Herning Tre verdensstjerner på to dage i MCH Ny sundhedsmesse på vej til MCH MCH ønsker kunder og samarbejdspartnere en god sommer Helle Thorning- Schmidt besøgte

Læs mere

www, eventyrligvis.dk Folkeeventyr Eventyrligvis Gamle eventyr til nye børn

www, eventyrligvis.dk Folkeeventyr Eventyrligvis Gamle eventyr til nye børn Folkeeventyr Eventyrligvis Gamle eventyr til nye børn 1 De tre prinsesser i bjerget det blå Der var engang en konge og en dronning, som ikke kunne få børn. De havde alt, hvad de ellers ønskede sig, men

Læs mere

Klodshans. Velkomst sang: Mel: Den lille Frække Frederik

Klodshans. Velkomst sang: Mel: Den lille Frække Frederik Velkomst sang: Klodshans Velkommen, sir vi her i dag Nu alle sidder på sin bag. Vi viser, jer et skuespil. Og i kan klappe, hvis i vil. Der var engang for længe siden, så begynder alle gode eventyr. Det

Læs mere

Socle du Monde Biennale 2012 15.09.12-06.01.13

Socle du Monde Biennale 2012 15.09.12-06.01.13 Socle du Monde Biennale 2012 15.09.12-06.01.13 Undervisningmateriale til mellemtrin (4.-6.klasse) Socle du Monde: INVOLVER HERNING MUSEUM OF CONTEMPORARY ART BIRK CENTERPARK 8 DK 7400 HERNING WWW.HEARTMUS.DK

Læs mere

Til: Brugerpårørenderåd for Botilbudene JOB & FAMILIE Udviklingshæmmede - Administrationen. Referat

Til: Brugerpårørenderåd for Botilbudene JOB & FAMILIE Udviklingshæmmede - Administrationen. Referat Til: Brugerpårørenderåd for Botilbudene JOB & FAMILIE Udviklingshæmmede - Administrationen Dato: 22. september 2009 Tlf. dir.: 4477 1836 Fax. dir.: 4477 2771 E-mail: pre@balk.dk Kontakt: Anne Precht Referat

Læs mere

Referat af Rønne Skydeselskabs skydedag fredag den 3. juni 2011

Referat af Rønne Skydeselskabs skydedag fredag den 3. juni 2011 Referat af Rønne Skydeselskabs skydedag fredag den 3. juni 2011 Denne fredag morgen var smuk og solrig uden en sky på himmelen. Skydebrødrene begyndte at indfinde sig på Store Torv i Rønne ved springvandet,

Læs mere

Når myndighed udøves med et service-gen

Når myndighed udøves med et service-gen Når myndighed udøves med et service-gen v. Borgmester Carsten Kissmeyer De erhvervsmæssige udfordringer i Ikast- Brande Kommune Vi har det laveste uddannelsesniveau i Region Midtjylland Vi har mange fremstillingsarbejdspladser

Læs mere

men det var ikke helt så imponerende, som vi havde regnet med. Tegning og hygge i toget Et forvirrende billede, der ændrer sig, når man flytter

men det var ikke helt så imponerende, som vi havde regnet med. Tegning og hygge i toget Et forvirrende billede, der ændrer sig, når man flytter Mandag d. 1/10 Vi tog fra Løgstør med bussen kl. 9.00 mod Aalborg, hvor vi steg på toget. Vi skulle skifte i både Fredericia og Padborg, men det gik fint, og det lykkedes os at få alle tingene med hele

Læs mere

Politik for repræsentation mv.

Politik for repræsentation mv. KØBENHAVNS KOMMUNE Økonomiforvaltningen Borgerrepræsentationens Sekretariat Politik for repræsentation mv. I det følgende redegøres for Københavns Kommunes politik for repræsentation m.v. Politikken fastsætter

Læs mere

Narsaq maj 2011. Narsaq i billeder. Tirsdag 3. maj Mellemlanding i Sønder Strømfjord

Narsaq maj 2011. Narsaq i billeder. Tirsdag 3. maj Mellemlanding i Sønder Strømfjord Narsaq i billeder Tirsdag 3. maj Mellemlanding i Sønder Strømfjord Vi tager fra Kastrup tirsdag 3. maj kl. 9.00 mod Narsaq med mellemlanding i Sønder Strømfjord og Narsarsuaq. Kl. 17 lokal tid er vi indkvarteret

Læs mere

Nyt fra Veteranernes Tur til Rosenborg 14. april 2011

Nyt fra Veteranernes Tur til Rosenborg 14. april 2011 Nyt fra Veteranernes Tur til Rosenborg 14. april 2011 Vi var kun 9 Veteraner, der tog af sted fra Udbygade klokken 9:00 i dag, og så var vi hele 4 voksne med på turen. Vi gik ned ad Sjællandsgade for at

Læs mere

HAVEHISTORISK SELSKAB

HAVEHISTORISK SELSKAB Beretning fra Havehistorisk Selskabs udflugt til Sydsjælland lørdag 6. juni 2015. Programmet for udflugten indeholdt - ud over oplysninger om planter og haver - også plads til supplement af vores kulturhistorisk

Læs mere

Tilbage til www.sdrfelding.dk

Tilbage til www.sdrfelding.dk 1 Tilbage til www.sdrfelding.dk Borgmester Lars Krarups tale ved uddelingen af Herning Kommunes Kulturpris 2013 Onsdag 30. april 2014 klokken 14.30 i Byrådssalen Velkommen her i Byrådssalen. Og velkommen

Læs mere

Waw for en weekend lige ved og langt fra

Waw for en weekend lige ved og langt fra Waw for en weekend lige ved og langt fra Her kommer der lidt ord omkring vores weekend på Rømø hvor vi spillet slutspil om DM i år Som i nok ved så måtte vi desværre nøjes med sølv i denne sæson men f

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Gladsaxe Folkekor på tur til Sutton maj 2017

Gladsaxe Folkekor på tur til Sutton maj 2017 Gladsaxe Folkekor på tur til Sutton 24.-28. maj 2017 Gladsaxe Folkekor I Kr. Himmelfartsferien rejste 41 sangere samt dirigent og pianist fra Gladsaxe Folkekor til Gladsaxes venskabsby, Sutton, ca. 20

Læs mere

RENGØRINGSPLAN

RENGØRINGSPLAN BÅDEHAL VÆRKSTED UDENDØRS Gulve fejes. Skraldespande tømmes. Beton foran porte fejes evt. ispapir og lignende fjernes. 45 061117 121117 14 Ole Kaae Hansen 46 131117 191117 674 Christian Fink 48 271117

Læs mere

Seniorer i HK MidtVest. Herning og Ikast-Brande kommuner. Program for 2. halvår 2015

Seniorer i HK MidtVest. Herning og Ikast-Brande kommuner. Program for 2. halvår 2015 Seniorer i HK MidtVest Herning og Ikast-Brande kommuner Program for 2. halvår 2015 Bestyrellsen i HK MiidtVest Seniiorer Herniing og IIkast--Brande kommuner Formand Birgit H. Nielsen Ravelsvej 5 7400 Herning

Læs mere

Ammershøj bladet Velkommen til maj 2019 Store Bededag

Ammershøj bladet Velkommen til maj 2019 Store Bededag Ammershøj bladet Velkommen til maj 2019 Store Bededag Dagen hed officielt "ekstraordinær, almindelig bededag" og har siden 1686 ligget fast på fjerde fredag efter påske. Denne lovfæstede store bededag

Læs mere

110 besøgende til regentparret Tekst og billeder N.M. Schaiffel-Nielsen

110 besøgende til regentparret Tekst og billeder N.M. Schaiffel-Nielsen 110 besøgende til regentparret Tekst og billeder N.M. Schaiffel-Nielsen Egetoft, Egtved. Torsdag formiddag klokken er lidt over halv 10 og foran Egetoft er der samlet efter hånden 110 mennesker, de har

Læs mere

Bus IMANTA Riga Letland Foto JEN

Bus IMANTA Riga Letland Foto JEN Bus IMANTA Riga Letland Historien om tøjindsamling og Bus til Letland Et tilbageblik den 13. januar 1995. For 20 år siden sendte Århus Sporveje en Gammel bus fyldt med uniformer til Riga i Letland, modtageren

Læs mere

Beretning for årlige aktiviteter i Danmarks Kartoffelråd i 2016

Beretning for årlige aktiviteter i Danmarks Kartoffelråd i 2016 Danmarks Kartoffel Råd Formand: Britta Schall Holberg Protektor: H.K.H. Prins Joachim Æresmedlem: Fødevareminister Esben Lunde Larsen 1. marts 2017 Beretning for årlige aktiviteter i Danmarks Kartoffelråd

Læs mere

En til dagen specielt skrevet ABCsang (tekst af Rikke Ulbrandt Henriksen

En til dagen specielt skrevet ABCsang (tekst af Rikke Ulbrandt Henriksen Af Hans Winther Med bulder og brag tilsat kaskader af vand natten før blev Andst Børne - og Skolecenter indviet fredag, den 23. maj. Mindre end en time før den officielle overgang fra navnet "Andst Skole"

Læs mere

Seniorklubben 3F Midtjylland

Seniorklubben 3F Midtjylland Seniorklubben 3F Midtjylland Program for året 2015 Tirsdag den 13. januar, kl. 13.30. Birk Centerpark 4. Tirsdag den 27. januar, kl. 13.30. Birk Centerpark 4. Underholdning: V/ Kjeltringe Truppen. Kaffe

Læs mere

Nyhedsbrev. Streams of Culture. Fjerde projektmøde. København maj / juni 2011. I uge 22 var vi værter

Nyhedsbrev. Streams of Culture. Fjerde projektmøde. København maj / juni 2011. I uge 22 var vi værter S K O LEN V E D B Ü L OW S V E J Nyhedsbrev M A J 2 0 1 1 Streams of Culture I N D H O L D : Fjerde projektmøde. Referat fra mødet i København Resultater og produkter Traditionelle sange og danse København

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling i 3F-Roskildeegnen tirsdag den 19 marts 2013

Referat af den ordinære generalforsamling i 3F-Roskildeegnen tirsdag den 19 marts 2013 Referat af den ordinære generalforsamling i 3F-Roskildeegnen tirsdag den 19 marts 2013 1. Velkomst ved formand Allan Kierulff. Formanden bød forsamlingen velkommen. 2. Valg af 2 dirigenter. Lars Christiansen

Læs mere

DEN KNU September. Gildemøde. Onsdag den 12. september 2018 kl. 19 på Græstedgård.

DEN KNU September. Gildemøde. Onsdag den 12. september 2018 kl. 19 på Græstedgård. Gildemøde Onsdag den 12. september 2018 kl. 19 på Græstedgård. Der vil blive serveret en let anretning. Prisen for dette arrangement er 50 kr. Drikkevarer til de sædvanlige priser. Tilmelding: Lene på

Læs mere

DEN KNU. September. Sct. Georgs Gildet i Ølstykke 41. Årgang Nr Sct. Georgs Gildet Ølstykke. Side 1

DEN KNU. September. Sct. Georgs Gildet i Ølstykke 41. Årgang Nr Sct. Georgs Gildet Ølstykke. Side 1 KNU September DEN 2018 Sct. Georgs Gildet Ølstykke Sct. Georgs Gildet i Ølstykke 41. Årgang Nr. 412 Side 1 Tove Nielsen Lene Jørgensen 3. september 13. september En STOR forsinket fødselsdagshilsen til

Læs mere

Dansk Cabby Club KR. HIMMELFARTSTRÆF TIL EGESKOV SLOT. 16 20. MAJ 2012.

Dansk Cabby Club KR. HIMMELFARTSTRÆF TIL EGESKOV SLOT. 16 20. MAJ 2012. KR. HIMMELFARTSTRÆF TIL EGESKOV SLOT. 16 20. MAJ 2012. Så er det tid til at opleve noget kulturelt. Vi skal besøge Egeskov slot fredag d. 18. maj. Vi skal bo på DCU Camping Åbyskov - http://www.camping-aabyskov.dk/

Læs mere

FOA Holbæk seniorklubs arrangementer Forår 2015

FOA Holbæk seniorklubs arrangementer Forår 2015 FOA Holbæk seniorklubs arrangementer Forår 2015 FOA Holbæk Stenhusvej 35 Telefon 46 97 14 00 Nyt fra FOA`s seniorklub i Holbæk Ja, så er det igen tid for et lille tilbageblik over seniorenes aktiviteter

Læs mere

INSTITUTION / FORMÅL Udpegning 2010-2013 BEMÆRKNINGER

INSTITUTION / FORMÅL Udpegning 2010-2013 BEMÆRKNINGER BYRÅDETS UDPEGNINGER PÅ KULTUR- OG FRITIDSOMRÅDET INSTITUTION / FORMÅL Udpegning 2010-2013 BEMÆRKNINGER Aktivitetshuset Kulturellen, Leif Brønding Tove Oddershede Rasmussen Aulum Fritidscenter, Jens P.

Læs mere

Regentparret på Odden d. 22. marts 2008

Regentparret på Odden d. 22. marts 2008 Regentparret på Odden d. 22. marts 2008 Det var en bidende kold dag med stiv kuling og varsel om sne ( som dog ikke kom). Regentparret havde meldt sin ankomst for at deltage i markeringen for 200-års dagen

Læs mere

Taastrup Teater. Byens Netværk Tekst og foto: Christina Bennetzen

Taastrup Teater. Byens Netværk Tekst og foto: Christina Bennetzen Taastrup Teater Byens Netværk 14.04.10. Tekst og foto: Christina Bennetzen Taastrup Teater er trukket i festtøjet da vi besøger det nyrenoverede teater midt i april. Vi ankommer til teatret, som ikke er

Læs mere

11-årig har sovet i telt i et år

11-årig har sovet i telt i et år 11-årig har sovet i telt i et år I dag har Frede Vinther Rasmussen sovet telt hver nat i et år. Du er her:forside > 11-årig har sovet i telt i et år TEKST: Peter Skov Jørgensen FOTO: Da 11-årige Frede

Læs mere

Som I ved, døde vores ven Cornel fredag aften.

Som I ved, døde vores ven Cornel fredag aften. Jeg har glædet mig rigtig meget, til at fortælle jer om den forgangne uges oplevelser. Selvom den også har været præget af dårlige oplevelser, da vi f.eks. har været til begravelse, må den absolut største

Læs mere

Mindehøjtidelighed og parade ved. ved Trænregimentet. Af Uffe Uhler. Der var indbudt til mindehøjtidelighed

Mindehøjtidelighed og parade ved. ved Trænregimentet. Af Uffe Uhler. Der var indbudt til mindehøjtidelighed Mindehøjtidelighed og parade ved Trænregimentet Af Uffe Uhler Der var indbudt til mindehøjtidelighed og fødselsdagsparade ved Trænregimentet torsdag den 7. maj. Vores forenings fane var sammen med fanerne

Læs mere

Sangeftermiddag. Foredrag v/ Agnete Odgaard-Jensen

Sangeftermiddag. Foredrag v/ Agnete Odgaard-Jensen Program 2018 Indhold Sangeftermiddag v/ Anton Lyhne...3 Foredrag v/ Agnete Odgaard...3 Generalforsamling...4 Besøg hos Midt- og Vestjyllands Politi...4 Tur til Nordsjælland...5 Udflugt til Trekantsområdet...5

Læs mere

KU R SER & A R R A NGEMEN TER. Frivillig Center. Tillæg til Nyhedsposten nr. 14 Januar. Tillæg til Nyhedsposten Nr.

KU R SER & A R R A NGEMEN TER. Frivillig Center. Tillæg til Nyhedsposten nr. 14 Januar. Tillæg til Nyhedsposten Nr. KU R SER & A R R A NGEMEN TER Tillæg til Nyhedsposten nr. 14 Januar Tillæg til Nyhedsposten Nr. 22 februar 2015 HERNING Frivillig Center Midtjylland/Lokalgruppe Midtvest Foredrag: Den 17. marts 2015 kl.

Læs mere

Ballerup Cykelmotion havde et stærkt hold på Korsika i uge 25 2015

Ballerup Cykelmotion havde et stærkt hold på Korsika i uge 25 2015 Ballerup Cykelmotion havde et stærkt hold på Korsika i uge 25 2015 Inspireret af Tour de France s start på Korsika i 2012 havde 6 ryttere fra Ballerup Cykelmotion tilmeldt sig Dan Frost cykelrejers tur

Læs mere

ÅRSMØDE PÅ EGESKOV 2013. Egeskov Slot danner traditionen tro rammen om årsmødet. (Arkivfoto: Vagn I. Pertl)

ÅRSMØDE PÅ EGESKOV 2013. Egeskov Slot danner traditionen tro rammen om årsmødet. (Arkivfoto: Vagn I. Pertl) Egeskov Slot danner traditionen tro rammen om årsmødet. (Arkivfoto: Vagn I. Pertl) Kartoffel-årsmøde på Egeskov 09-01-2013 14:20:00 Anders Kurt Simonsen Der skal blandt andet findes en ny kartoffelambassadør

Læs mere

10 km løb i Koszalin 2009

10 km løb i Koszalin 2009 10 km løb i Koszalin 2009 Fredag den.22/5 kl.07. Mødte 9 forventningsfulde unge fra Høje Gladsaxe op på parkeringspladsen foran Høje Gladsaxe. Vi skulle til vores polske venskabsby Koszalin og deltage

Læs mere

S c h a n d t o r p. 1. og 2. Skanderborg Sct. Georgs Gilder 25. ÅRGANG NUMMER 5 MAJ 2008

S c h a n d t o r p. 1. og 2. Skanderborg Sct. Georgs Gilder 25. ÅRGANG NUMMER 5 MAJ 2008 S c h a n d t o r p 1. og 2. Skanderborg Sct. Georgs Gilder 25. ÅRGANG NUMMER 5 MAJ 2008 Sommersjov i juni 2007: 1. Gilde konkurrerede i smøring af landgangsbrød. 1. Sct. Georgs Gilde Skanderborg Torsdag

Læs mere

Idrætsmødet den 30. april 2011 i Nyborg. Deltagerliste, badminton

Idrætsmødet den 30. april 2011 i Nyborg. Deltagerliste, badminton Deltagerliste, badminton Henning Simonsen Odense X Uffe Larsen Otto Hansen Karen Sørensen Jan Hansen Finn Schmidt Holger Jensen Preben Løvholm Christensen Morsø Slagelse Aarhus Idræt & Motion I alt 8 deltagere

Læs mere

RESULTATLISTE Svinninge 15 meter jubilæums stævne

RESULTATLISTE Svinninge 15 meter jubilæums stævne RESULTATLISTE Svinninge 15 meter jubilæums stævne Gevær, 15m. - Mesterskab BK1 1 98646 Tine Sørensen 10-033 Svinninge Skytteforening 200/14 200/09 400/23 G 2 92369 Sebastian Pedersen 10-003 Korsør Skytteforening

Læs mere

Prædiken til 1. søndag i advent, Matt 21, tekstrække. Urup Kirke Søndag d. 30. november 2014 kl Steen Frøjk Søvndal.

Prædiken til 1. søndag i advent, Matt 21, tekstrække. Urup Kirke Søndag d. 30. november 2014 kl Steen Frøjk Søvndal. 1 Urup Kirke Søndag d. 30. november 2014 kl. 19.00 Steen Frøjk Søvndal Prædiken til 1. søndag i advent, Matt 21,1-9. 1. tekstrække Salmer DDS 74: Vær velkommen, Herrens år DDS 70: Du kom til vor runde

Læs mere

September 2005. Septembers himmel er så blå. Foto: Birte Brynning

September 2005. Septembers himmel er så blå. Foto: Birte Brynning September 2005 Septembers himmel er så blå Foto: Birte Brynning Centrum september 2005 Side 2 Nyt fra gildeledelsen Reminder: Virksomhedsbesøg onsdag den 28. september på Søvind Mejeri. Vi mødes kl. 19:00

Læs mere

BORGMESTERENS TALE VED ÅBNINGEN AF SORØ KUNSTMUSEUM DEN 18. NOVEMBER 2011

BORGMESTERENS TALE VED ÅBNINGEN AF SORØ KUNSTMUSEUM DEN 18. NOVEMBER 2011 BORGMESTERENS TALE VED ÅBNINGEN AF SORØ KUNSTMUSEUM DEN 18. NOVEMBER 2011 Mine damer og herrer. I dag er en ganske særlig dag. I dag er en dag vi har ventet på længe. En dag vi har set frem til med stor

Læs mere

Nr.10,5 december/januar 2011/2012! 11.årgang! OK-Hjemmet Thea! Protektor Hendes Kongelige Højhed Prinsesse Benedikte

Nr.10,5 december/januar 2011/2012! 11.årgang! OK-Hjemmet Thea! Protektor Hendes Kongelige Højhed Prinsesse Benedikte EKSTRA JUL Nr.10,5 december/januar 2011/2012! 11.årgang! OK-Hjemmet Thea! Protektor Hendes Kongelige Højhed Prinsesse Benedikte Sætternissen har været på spil!! Ninas fine artikel om Psykiatrien s Dag

Læs mere

KRONBORG. Find og gæt dig gennem salene og lær slottets hemmeligheder. Svarene findes i børnerummene

KRONBORG. Find og gæt dig gennem salene og lær slottets hemmeligheder. Svarene findes i børnerummene KRONBORG FR B RN Find og gæt dig gennem salene og lær slottets hemmeligheder at kende Svarene findes i børnerummene til sidst KONGENS KAMMER I Kongens Kammer finder du sporene af de to konger, der har

Læs mere