Kontakt. Åbningstider. Klub Svanen. Dag Dato Aktivitet Personale. Tir 1. Maj Kreaværksted: Lav mors-dagskort + Barudvalgsmøde.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Kontakt. Åbningstider. Klub Svanen. Dag Dato Aktivitet Personale. Tir 1. Maj Kreaværksted: Lav mors-dagskort + Barudvalgsmøde."

Transkript

1 Dag Dato Aktivitet Personale Tir 1. Maj Kreaværksted: Lav mors-dagskort + Barudvalgsmøde. Ki Ti Ja Jo Tor 3. Maj Pool-turnering Ki Ti Ca As Tir 8. Maj Spilleaften Ki Ja Jo Ca Tor 10. Maj LUKKET KRISTI HIMMELFARTSDAG Tir 15. Maj Klubrådsmøde + Rundbold Ki Ti Ja Jo Tor 17. Maj Eventyraften Ki Ti Ca As Tir 22. Maj Banko Ki Ti Ja Jo Tor 24. Maj Smoothie-aften: Farve tema Ki Ti Ca As Tir 29. Maj Sang og musik med Jonas Ki Ti Ja Jo Tor 31. Maj Den store bagedyst: Pynt en kagemand Ki Ti Ca As Tir 5. Jun Disney-aften Ki Ti Ja Jo Tor 7. Jun Tøseaften Ki Ti Ca As Tir 12. Jun Krea-værksted: Lav Sankt Hans hekse Ki Ti Jo Ca Tor 14. Jun Herreaften Ki Ti Ca As Jo Tir 19. Jun Rasmus Seebach-aften Ki Ti Ja Jo Tor 21. Jun Sankt Hans med pårørende Ki Ti Ca As Tir 26. Jun Sommersang om bålet Ki Ti Ja Jo Tor 28. Jun Bondegårdstur Ki Ti Ca As Klub Svanen Anlægsvej Ringsted Åbningstider Tirsdag 18:30-21:30 Torsdag 18:30-21:30 Kontakt Mobil: Tlf. i åbningstiden: Mail: klubsvanen@ringsted.dk Web:

2 SIDEN SIDST INDHOLD I NYHEDSBREVET KREAVÆRKSTED VORES BANKKONTO ER LUKKET! Den vigtigste information siden sidst er helt sikkert, at klubbens bankkonto er blevet lukket og det er ikke længere muligt at overføre penge til klubbens bankkonto. Fremadrettet bliver kontingent opkrævet via regning i e-boks eller med posten, hvis man er fritaget fra e-boks. Hvis du har spørgsmål til ovenstående, så spørg endelig på kontoret i klubben eller send en mail til klubsvanen@ringsted.dk BANKO DEN STORE BAGEDYST PYNT EN KAGEMAND DISNEY-AFTEN TEAM BUTTERFLY DISKOTEKET HOLDER LUKKET TIL OG MED 1. JUNI Brian, som er chauffør for Team Butterfly, skal have foretaget en mindre operation og kan derfor ikke stå til rådighed for diskoteket frem til den 1. juni. Derfor har diskoteket truffet beslutningen om, at de holder lukket til og med den 1. juni. Tiden vil de bruge på at få ryddet godt op i alle krogene, så de er klar til tage ud og spille igen, når de igen åbner op. NY Klubben har fået ny klubsvanen@ringsted.dk TØSEAFTEN HERREAFTEN RASMUS SEEBACH- AFTEN SANKT HANS MED PÅRØRENDE BONDEGÅRDSTUR

3 KREAVÆRKSTED I maj og juni, skal vi afholde 2 kreative værksteder. Vi glæder os virkelig meget! For begge kreative værksteder gælder det, at man selv skal kunne lave tingene. Hvis man ikke kan det, skal man have en ledsager med, som kan hjælpe. Vi har nemlig ikke personale til at hjælpe én til én. MORS DAG -KORT Tirsdag den 1. maj afholder vi det første kreative værksted. Her skal vi lave kort til vores mødre i anledning af mors dag. Til denne aktivitet, skal man huske at have adressen med til sin mor, hvis klubben skal sende dit mors dag -kort for dig. Der kan max være 12 med til aktiviteten. Tilmelding sker efter først til mølle. Derfor skal du skynde dig at tilmelde dig, hvis du vil have en af de 12 pladser. SANKT HANS HEKSE Tirsdag den 12. juni skal vi lave sankt hans hekse til bålet. De skal selvfølgelig på bålet til vores Sankt Hans-arrangement, som vi afholder den 21. juni. Der kan max være 7 med til aktiviteten og i år gør vi som sidste år: Alle de tilmeldte laver hver sin lille heks, som kan stå på vores bål. Tilmelding sker efter først til mølle og vil man gerne have en plads, skal man være hurtig til at tilmelde sig. Pladserne ryger nemlig altid hurtigt til dette kreative værksted.

4 LUKKEDAGE PÅ KONTORET Kontoret holder lukket: Tirsdag den 22. maj Torsdag den 7. juni Torsdag den 28. juni Disse dage vil det ikke være muligt at få kvitteringer. Man kan godt betale til aktiviteter, men kvitteringen får man først den efterfølgende klubaften. BANKO Det er så længe siden, at vi har afholdt banko, så det skal vi da have i kalenderen igen. Det kommer til at ske tirsdag den 22. maj. Det koster 25,- at deltage i aktiviteten og betaling skal ske sammen med tilmelding. Sidste tilmeldings- og betalingsfrist er torsdag den 10. maj. Alle tilmeldte får én plade. Normalt når vi har afholdt banko, har vi fået gaverne sponsoreret af butikkerne rundt i byen, men det kræver utrolig meget arbejde at samle sponsorgaver, så derfor bliver det i år sådan, at personalet køber gaverne. Vi starter spillet klokken 19:00. Det betyder, at vi springer samling over denne dag. Vi spiller så mange spil, som vi overhovedet kan nå; men husk, der er ikke garanti for, at man vinder en præmie. Bankospillet er kun for medlemmer. DEN STORE BAGEDYST Torsdag den 31. maj er det igen blevet tid til den store bagedyst og denne gang skal der pyntes kagemand. Der vil være en lille kagemand, glassur og forskellige ting du kan pynte din kagemand med. Hvem laver den flotteste kagemand? Deltagerene vil blive bedømt ud fra forskellige kriterier og den der klarer det overordnet bedst, er den der får lov til at vinde titlen, som vinderen af den store bagedyst. Vi gør opmærksom på, at man ikke får kagemanden med hjem. Derudover vil der også være gluten og sukker i tingene. Da det er en konkurrence, får man ikke hjælp til at pynte sin kagemand; det skal man klare selv. PYNT EN KAGEMAND

5 DISNEY-AFTEN Tirsdag den 5. juni skal vi prøve noget nyt: Vi skal nemlig afholde Disney-aften. Denne aften skal vi høre Disney-musik, farvelægge Disney-figurer og mon ikke at der også kommer til at være en lille Disney-quiz?! Vi glæder os, til en aften i Disneys tegn. Man må MEGET gerne komme udklædt som sin yndlings Disney-figur! Det gør det kun endnu mere spændende, hvis der er flotte kostumer at kigge på! Der kan max være 12 med til aktiviteten og tilmelding sker efter først til mølle. Det betyder, at du skal være hurtig, hvis du skal have en af pladserne. TØSEAFTEN Torsdag den 7. juni er det igen blevet tid til at tøsehygge og det er KUN FOR TØSER! Vi skal snakke om fyre, sætte hår og måske endda lægge lidt neglelak Der kan max være 15 med til aktiviteten og tilmelding sker efter først til mølle. Skynd dig at tilmelde dig, hvis du gerne vil med til denne skønne aften i godt selskab! HERREAFTEN Torsdag den 14. juni bliver der skuet op for mandehørmen! Vi afholder nemlig herreaften, hvor vi selvfølgelig skal lave en masse mande-ting. F.eks. skal vi drikke lidt øl og vi skal selvfølgelig også slå søm i en træstamme. Der bliver masser af mandehørm; og hvis du gerne vil være med, skal du være hurtig! Der kan nemlig max være 15 med og tilmelding sker efter først til mølle. Skal du hænge ud sammen med gutterne? Det er selvfølgelig KUN for gutter!

6 NYHEDSBREV NR. 157 MAJ JUNI 2018 RASMUS SEEBACHAFTEN Tirsdag den 19. juni skal det hele handle om vores allesammens Rasmus Seebach, når vi afholder Rasmus Seebach-aften. Vi skal selvfølgelig høre alle de store hits som Øde ø, Olivia og Millionær og imens skal vi lave den ultimative Rasmus Seebach-quiz. Det bliver en quiz med spørgsmål om Rasmus, hans liv og hans sange: så man skal altså være en rigtig Rasmus Seebach-fan for at kunne klare den fejlfrit. Er du klar på en aften sammen med Ralle-mus? Der kan max være 12 med til aktiviteten, så man skal skynde sig, hvis man gerne vil have en plads. SANKT HANS MED PÅRØRENDE Torsdag den 21. juni skal du invitere dine pårørende med i klubben. Vi afholder nemlig igen i år Sankt Hans i klubben. Vi starter aftenen klokken 19:00 med Midsommervisen og tænder bålet. Klub Svanen sørger denne aften for, at der er kage til alle fremmødte. (OBS! Der vil være sukker og gluten i kagen) Hvem vil du invitere med til Sankt Hans i Klub Svanen? Måske din mor og far? Måske din søster eller bror? Måske du har en kæreste, som du gerne vil have med? Eller måske en rigtig god veninde? Alle er velkomne. Det er ikke nødvendigt, at fortælle os hvis der kommer påørende, men hvis du alligevel ved, at der kommer pårørende med, må du meget gerne give os besked, så vi kan sørge for, at der er kage nok til alle. MEDBRING GERNE DEJLIGT VEJR!

7 BONDEGÅRDSTUR Torsdag den 28. juni skal vi på besøg på Lille Bjerggaard i Kværkeby igen. Her skal vi ud og køre med traktor, vi skal nyde en dejlig sommeraften og så skal vi selvfølgelig se en masse skønne dyr. Der kan max komme 16 med på turen og det koster 50,- at komme med på turen. Betaling skal ske sammen med tilmelding og du er ikke tilmeldt, før du har betalt. Tilmelding sker efter først til mølle, så man skal være hurtig til at tilmelde sig. (Hvis der skal ledsagere med på turen, tæller de med i de 16 personer) Vi kører fra klubben klokken 18:30, så kom gerne 5 minutter før, så du er klar til afgang. Vi er retur ved klubben ca. 21:15. Turen til Lille Bjerggaard er altid et kæmpe hit og vi glæder os til endnu engang at tage på denne helt igennem fantastiske tur sammen med jer. OBS! De tilmeldte skal være godt gående: Terrænet er ujævnt og vi skal desuden også krave op på ladet af en traktor. Vi tager afsted uanset vejret, så klædt dig ordentligt på til en aften udenfor.

8

9 AKTIVITETSTILMELDING MAJ JUNI 2018 Navn: OBS! DU SKAL KUN SÆTTES KRYDS UD FOR DE AKTIVITETER, DU ØNSKER AT DELTAGE I! Aktiviteter der koster penge, bliver man IKKE skrevet på, før man har betalt. Husk at give os besked, hvis du har en ledsager med til aktiviteter ud af huset og med spisning. Med mindre andet er angivet, starter aktiviteterne efter der er handlet i baren. Er du i tvivl om noget, henviser vi til vores hjemmeside, hvor du blandt andet kan finde sidste tilmeldingsfrist. Dag Dato Aktivitet Pris / Tid Kryds Tir 1. Maj Kreaværksted: Mors dag -kort Barudvalgsmøde Kl. 20:00 Tor 3. Maj Pool-turnering Tir 8. Maj Spilleaften Tor 10. Maj LUKKET KRISTI HIMMELFARTSDAG Tir 15. Maj Klubrådsmøde Kl. 19:30 Rundbold Tor 17. Maj Eventyraften Tir 22. Maj Banko Kr. 25,- Kl. 19:00 Tor 24. Maj Smoothie-aften: Farve tema Tir 29. Maj Sang og musik med Jonas Tor 31. Maj Den store bagedyst: Pynt en kagemand Tir 5. Jun Disney-aften Tor 7. Jun Tøseaften Tir 12. Jun Krea-værksted: Lav Sankt Hans hekse Tor 14. Jun Herreaften Tir 19. Jun Rasmus Seebach-aften Tor 21. Jun Sankt Hans med pårørende Kl. 19:00 Tir 26. Jun Sommersang om bålet Tor 28. Jun Bondegårdstur Kr. 50,- Kl. 18:30 Ca. 21:15

STEDET FOR ET AKTIVT FRITIDS- OG VOKSENLIV

STEDET FOR ET AKTIVT FRITIDS- OG VOKSENLIV KLUB SVANEN STEDET FOR ET AKTIVT FRITIDS- OG VOKSENLIV Dag Dato Aktivitet Personale Tor 2. maj Kreaværksteder: Perlerier Ca Lo Ta Tir 7. maj Levende vendespil + Klubrådsmøde Ki Jo Ta Lo Tor 9. maj Gæt

Læs mere

KLUB SVANEN STEDET FOR ET AKTIVT FRITIDS- OG VOKSENLIV. Dag Dato Aktivitet Personale. Tir 4. Sep Syng med Seebach Ki Ti Ja Jo

KLUB SVANEN STEDET FOR ET AKTIVT FRITIDS- OG VOKSENLIV. Dag Dato Aktivitet Personale. Tir 4. Sep Syng med Seebach Ki Ti Ja Jo KLUB SVANEN STEDET FOR ET AKTIVT FRITIDS- OG VOKSENLIV Dag Dato Aktivitet Personale Tir 4. Sep Syng med Seebach Ki Ti Ja Jo Tor 6. Sep Svane-løbet Ki Ti Ca As Tir 11. Sep Svanespillet + Barudvalgsmøde

Læs mere

Klub Svanen. Kontakt. Åbningstider. Anlægsvej Ringsted

Klub Svanen. Kontakt. Åbningstider. Anlægsvej Ringsted Dag Dato Aktivitet Personale Tir 2. Jan Sang og musik med Jonas Ki Ti Ja Jo Tor 4. Jan Dartturnering Ki Ti Ca As Tir 9. Jan Gæt og grimasser Ki Ti Ja Jo Tor 11. Jan Kreaværksted: Papirslygter Ki Ti Ca

Læs mere

STEDET FOR ET AKTIVT FRITIDS- OG VOKSENLIV

STEDET FOR ET AKTIVT FRITIDS- OG VOKSENLIV KLUB SVANEN STEDET FOR ET AKTIVT FRITIDS- OG VOKSENLIV Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. mar Kreaværksted: Dørskilte Ki Ti Jo As Tor 7. mar Tegn og gæt Ki Ti Ca Ta Søn 10. mar Fastelavnsbrunch Ki Ti

Læs mere

KLUB SVANEN STEDET FOR ET AKTIVT FRITIDS- OG VOKSENLIV. Dag Dato Aktivitet Personale. Tir 2. jul Ansigtsmaling + Klubrådsmøde Ki Ti Ta Lo

KLUB SVANEN STEDET FOR ET AKTIVT FRITIDS- OG VOKSENLIV. Dag Dato Aktivitet Personale. Tir 2. jul Ansigtsmaling + Klubrådsmøde Ki Ti Ta Lo KLUB SVANEN STEDET FOR ET AKTIVT FRITIDS- OG VOKSENLIV Dag Dato Aktivitet Personale Tir 2. jul Ansigtsmaling + Klubrådsmøde Ki Ti Ta Lo Tor 4. jul Madbix Pølser fra grillen Ki Ti Ca Lo Tir 9. jul Rundbold

Læs mere

LUKKET KRISTI HIMMELFARTSDAG

LUKKET KRISTI HIMMELFARTSDAG Dag Dato Aktivitet Personale Tir 3. Maj Sanseleg To Ki Ja Tor 5. Maj LUKKET KRISTI HIMMELFARTSDAG Tir 10. Maj Sang og musik med Jonas + Klubrådsmøde To Ki Ja Jo Tor 12. Maj Dartturnering To Ca As Ti Tir

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Maj Loppemarked sælg selv

Læs mere

Klub Svanen. Kontakt. Åbningstider

Klub Svanen. Kontakt. Åbningstider Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Jul Sang og musik i haven To Ja Jo Tor 7. Jul Bowling i Haslev Ca To Tir 12. Jul Musikquiz med Leif To Ki Ca Tor 14. Jul Eventyr ved bålet Ki Ca Ti Tir 19. Jul Udendørslege

Læs mere

Dag Dato Aktivitet Personale

Dag Dato Aktivitet Personale Dag Dato Aktivitet Personale Søn 3. Sep Store Hestedage Ca Tir 5. Sep Nordisk filmaften: Olsenbanden + Klubråd To Ki Ja Jo Tor 7. Sep Basket Ki Ca Ti As Tir 12. Sep Toppen af Poppen live To Ki Ja Jo Tor

Læs mere

STEDET FOR ET AKTIVT FRITIDS- OG VOKSENLIV

STEDET FOR ET AKTIVT FRITIDS- OG VOKSENLIV KLUB SVANEN STEDET FOR ET AKTIVT FRITIDS- OG VOKSENLIV Dag Dato Aktivitet Personale Tir 1. Jan LUKKET - NYTÅRSDAG Tor 3. Jan Tegn og gæt Ki Ti Ca As Tir 8. Jan Modeshow + Barudvalgsmøde Ki Ti Jo Ta Tor

Læs mere

Klub Svanen. Kontakt. Åbningstider. Anlægsvej Ringsted

Klub Svanen. Kontakt. Åbningstider. Anlægsvej Ringsted Dag Dato Aktivitet Personale Tor 2. Mar Intro Tour De Svanen Ki Ca To As Tir 7. Mar Scenen er din - Live To Ki Ja Jo Tor 9. Mar Eventyraften: Emil fra Lønneberg Ki Ca Ti As Tir 14. Mar Pyjamasparty Kun

Læs mere

Klub Svanen. Kontakt. Åbningstider. Anlægsvej Ringsted

Klub Svanen. Kontakt. Åbningstider. Anlægsvej Ringsted Dag Dato Aktivitet Personale Tor 2. Nov Afskedsreception for Tommy Ki Ti Ca As Tir 7. Nov Klubrådsmøde + samle motionscykel Ki Jo Ca Tor 9. Nov Feel-good-way Ki Ti Ca As Tir 14. Nov Juleølsmagning Ki Ti

Læs mere

Kære medlem i Klub Svanen. Vi er nu ved at få helt styr på vores overgang til at blive kommunal og derfor er der nyt om kontingentbetaling.

Kære medlem i Klub Svanen. Vi er nu ved at få helt styr på vores overgang til at blive kommunal og derfor er der nyt om kontingentbetaling. VIGTIG INFO OM DIT KONTINGENT TIL KLUB SVANEN Kære medlem i Klub Svanen. Vi er nu ved at få helt styr på vores overgang til at blive kommunal og derfor er der nyt om kontingentbetaling. TIL OG MED MARTS

Læs mere

STEDET FOR ET AKTIVT FRITIDS- OG VOKSENLIV

STEDET FOR ET AKTIVT FRITIDS- OG VOKSENLIV KLUB SVANEN STEDET FOR ET AKTIVT FRITIDS- OG VOKSENLIV Dag Dato Aktivitet Personale Tir 3. Sep Tur til Thea Ki Jo Ta Lo 5. Sep Kreaværksted: Muleposer Ki Ti Ca Lo Lør 7. Sep Store hestedag Ca Tir 10. Sep

Læs mere

Klub Svanen. Kontakt. Åbningstider. Anlægsvej Ringsted

Klub Svanen. Kontakt. Åbningstider. Anlægsvej Ringsted Dag Dato Aktivitet Personale TIr 1. Nov Halloween + Barudvalgsmøde To Ki Ja Jo Tor 3. Nov Hurlumleg Ki Ca Tir 8. Nov Eventyraften: Albert + Klubrådsmøde To Ja Jo Tor 10. Nov Julegaveværksted: Model for

Læs mere

Indhold. Siden sidst. Mal med sæbebobler. Sømændene i Vordingborg. Vandkamp. Besøg hos Thea. Fisketur. Herlufmagle friluftsbad.

Indhold. Siden sidst. Mal med sæbebobler. Sømændene i Vordingborg. Vandkamp. Besøg hos Thea. Fisketur. Herlufmagle friluftsbad. ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 1. jul Mal med sæbebobler

Læs mere

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia.

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia. Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 4. nov Model for en dag vol. 2 To, Ki, Ja, Tr, Ti Tors 6. nov Butterflymøde Ki, Ja, Ca, Tirs Tors 11. nov 13. nov Svanesang Julegaveværksted Drengerøvsaften FIFA på PlayStation

Læs mere

Klub Svanen. Kontakt. Åbningstider. Anlægsvej Ringsted

Klub Svanen. Kontakt. Åbningstider. Anlægsvej Ringsted Dag Dato Aktivitet Personale TIr 3. Jan Sang og musik med Jonas To Ki Ja Jo Tor 5. Jan Dartturnering Ki Ca As To Tir 10. Jan Svømmehal To Ki Ja Jo Tor 12. Jan Eventyraften: Pippi Langstrømpe Ki Ca Ti As

Læs mere

Klub Svanen. Kontakt. Åbningstider. Anlægsvej Ringsted

Klub Svanen. Kontakt. Åbningstider. Anlægsvej Ringsted Dag Dato Aktivitet Personale Tir 4. Jul Kåring af årets sommerøl To Ja Jo Ti Tor 6. Jul Eventyr: Krummerne, vol. 1 Ca Ti As Tir 11. Jul Blindestikbold + Barudvalgsmøde To Ja Jo Tor 13. Jul Vandkamp Ca

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN. ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Jan Hockey-turnering To

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 2. sep Svanesang To, Ki, Ja,

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN. ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale 1. jan Ki, Tr 6. jan Aftengymnastik

Læs mere

Dag Dato Aktivitet Personale. Tor 1. sep Æggerundbold Ki Ca As To. Tir 6. Sep Sang og musik med Jonas To Ki Ja Jo

Dag Dato Aktivitet Personale. Tor 1. sep Æggerundbold Ki Ca As To. Tir 6. Sep Sang og musik med Jonas To Ki Ja Jo Dag Dato Aktivitet Personale Tor 1. sep Æggerundbold Ki Ca As To Tir 6. Sep Sang og musik med Jonas To Ki Ja Jo Tor 8. Sep Eventyraften Ki Ca Ti Tir 13. Sep Hockeyturnering To Ki Ja Jo Tor 15. Sep Tattoo-aften

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM Dag Dato Aktivitet Personale Tors 2. Jul Kåring af årets sommer is Ki Ja Ca Tirs

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tir 3. Mar Klubrådsmøde + Loomies

Læs mere

Maj Mandag 6-5 Tirsdag 7-5 Onsdag 8-5 Torsdag 9-5 Fredag 10-5 Søndag 12-5

Maj Mandag 6-5 Tirsdag 7-5 Onsdag 8-5 Torsdag 9-5 Fredag 10-5 Søndag 12-5 Onsdag 1-5 Torsdag 2-5 Fredag 3-5 KLUBBEN HAR LUKKET. RIGTIG GOD FRI DAG. I dag starter alle de nye maj børn. Kom ned og byd dem velkommen i vores klub. Velkommen til jer. Ridning kører vi fra klubben

Læs mere

Juniorhusets Aktivitetskalender for juni.

Juniorhusets Aktivitetskalender for juni. Juniorhusets Aktivitetskalender for juni. Ons 1 Aktiviteter på volden kl. 15 16.30. Tors 2 Snobrød i gården kl. 15 17 Fre 3 Fredags Bmx med Bodenhoff på Holmen fra kl. 15.30 17.30. Lør 4 Søn 5 Man 6 Tirs

Læs mere

Se den opdaterede vagtplan på Norbohuset.dk Der afholdes medhjælper fest sidst i august.

Se den opdaterede vagtplan på Norbohuset.dk Der afholdes medhjælper fest sidst i august. Har du mulighed for at hjælpe, til en eller flere af vores aktiviteter kan du kontakte de ansvarlige for de enkelte boder og aktiviteter herunder. Fodbold - Mikael 60231725 Børne diskotek - Martin 2065

Læs mere

November Husk at vi øver Lucia Mandag til fredag kl i danserummet!!!!

November Husk at vi øver Lucia Mandag til fredag kl i danserummet!!!! Husk at vi øver Lucia Mandag til fredag kl 15.00 i danserummet!!!! Torsdag 1-11 Fredag 2-11 Alexander starter drengeklub op, der er info møde i dag kl 15. Fra i dag og frem til jul kan du lave din egen

Læs mere

Nyhedsbrev Juli - August. Hust at tilmelde jer nyhedsbrevet på vores hjemmeside. Tjek vores hjemmeside ud på www.klub144.dk

Nyhedsbrev Juli - August. Hust at tilmelde jer nyhedsbrevet på vores hjemmeside. Tjek vores hjemmeside ud på www.klub144.dk Nyhedsbrev Juli - August Hust at tilmelde jer nyhedsbrevet på vores hjemmeside. Tjek vores hjemmeside ud på www.klub144.dk Side 2 Kære alle. Så kom sommeren endelig til landet efter lang tids venten. Klub

Læs mere

Nyhedsbrev Spor 4. Hverdag i Spor4

Nyhedsbrev Spor 4. Hverdag i Spor4 Nyhedsbrev Spor 4 Så kom tiden, hvor skoleårets sidste nyhedsbrev kom ud. Igennem året i Spor4 har vi delt oplevelser og lært hinanden endnu bedre at kende. Dette nyhedsbrev giver et lille indblik i vores

Læs mere

Nyhedsbrev. Så er det tid for tilmelding, til rollespillet i Alslev, kolonien i Givskud, og årets grillfest. Til alle fritidsklubmedlemmer

Nyhedsbrev. Så er det tid for tilmelding, til rollespillet i Alslev, kolonien i Givskud, og årets grillfest. Til alle fritidsklubmedlemmer Nyhedsbrev Til alle fritidsklubmedlemmer Så er det tid for tilmelding, til rollespillet i Alslev, kolonien i Givskud, og årets grillfest. Der sker altid noget i klubben. Så er sommeren over os og vi skal

Læs mere

Maj. I dag er der ridning. Vi tager fra klubben ca. kl Hvis der er interesse for ridning, så skal I snakke med Bjarne.

Maj. I dag er der ridning. Vi tager fra klubben ca. kl Hvis der er interesse for ridning, så skal I snakke med Bjarne. Maj Tirsdag 1-5 Onsdag 2-5 Torsdag 3-5 Fredag 4-5 I dag er klubben Lukket.. Velkommen til alle de nye 1 maj børn. Vi håber i får en dejlig dag i jeres nye klub. Hvis der er interesse for ridning, så skal

Læs mere

Enghøj News. Nr. 3 December 2015

Enghøj News. Nr. 3 December 2015 Enghøj News Nr. 3 December 2015 Indhold Info fra klubben Månedens opskrift Det sker i december Fifa turnering Halloween fest Julefrokost Tivoli tur Jule indkøbstur City 2 Quiz INFO FRA KLUBBEN Nu kan vi

Læs mere

GLÆD JER! Klubbens hjemmeside får et helt nyt look.

GLÆD JER! Klubbens hjemmeside får et helt nyt look. Dag Dato Aktivitet Personale Tir 1. Mar Sang og Musik med Jonas To Ki Ja Jo Tor 3. Mar Loomies Krea Ki Ca To As Tir 8. Mar Pool turnering To Ki Ja Jo Tor 10. Mar Gækkebreve Ki Ca Ti Tir 15. Mar Klubrådsmøde

Læs mere

2019Fritidskatalog. Socialafdeling Botilbud

2019Fritidskatalog. Socialafdeling Botilbud 2019Fritidskatalog Socialafdeling Botilbud Forord Kataloget med fritidsarrangementer for 2019 henvender sig til dig som: Du kan i dette katalog finde alle arrangementer, som holdes i år 2019. Deltager

Læs mere

Nyhedsbrev April Juniorklubberne Langeskov - Kerteminde - Dalby Munkebo & Nymarken

Nyhedsbrev April Juniorklubberne Langeskov - Kerteminde - Dalby Munkebo & Nymarken Nyhedsbrev April Juniorklubberne Langeskov - Kerteminde - Dalby Munkebo & Nymarken Strandgård Påskeferie Klubben holder påskeferie fra mandag den 6. april mandag den 13. april. Svømmehal Hver onsdag tager

Læs mere

SFO1 Pavillonen sommer 2012. Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/

SFO1 Pavillonen sommer 2012. Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/ Stjernebrevet SFO1 Pavillonen sommer 2012 Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/ Juni måned står for døren og dermed kan vi både byde på kulturel aften, bedsteforældredag og gamle

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2012. Godt nytår

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2012. Godt nytår Godt nytår Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2012 Jeg håber, at I alle er kommet godt ind i det nye år. Jeg håber, at 2012 vil blive et rigtig godt år for dig, for dine venner og for alle

Læs mere

Sommeren 2011. Musikarrangement med spisning kl. 18.00 Tilmelding: 75 41 18 06 eller info@dengamleavlsgaard.dk. Husk tilmelding

Sommeren 2011. Musikarrangement med spisning kl. 18.00 Tilmelding: 75 41 18 06 eller info@dengamleavlsgaard.dk. Husk tilmelding Se dette nyhedsbrev i en browser Sommeren 2011 Tirsdag 07. juni Musikarrangement med spisning kl. 18.00 Tilmelding: 75 41 18 06 Lørdag - Søndag 18.-19. juni Meditaionsweekend v/karen Lund Andersen Husk

Læs mere

Frydenhøj Klub News!!! Februar MÅNED 2018 Denne avis tilhører:

Frydenhøj Klub News!!! Februar MÅNED 2018 Denne avis tilhører: Frydenhøj Klub News!!! Februar MÅNED 2018 Denne avis tilhører: Gæste regler i klubben Teater tur i aftenklubben Fælles uge Med SFO en POOL TURNERING Indhold Info fra klubben Kalenderen Teater med Bamba

Læs mere

Kære alle forældre. Klubberne Samuelsgården Stedet hvor venner mødes. Samuelsgården. Skolevænget Oksbøl

Kære alle forældre. Klubberne Samuelsgården Stedet hvor venner mødes. Samuelsgården. Skolevænget Oksbøl Årgang 29. År 2016 Samuelsgården. Skolevænget 19 6840 Oksbøl Kære alle forældre Telefon: 20130080 Lige nogle få informationer : ) Igen i år tager vi på skiferie med ungdomsklubben til Tjekkiet med 49 unge

Læs mere

www.mellervangskolen.dk Dus Mellervang Børnerådsmøde i Pyramiden

www.mellervangskolen.dk Dus Mellervang Børnerådsmøde i Pyramiden Børnerådsmøde i Pyramiden www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Marts BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes kan ses Læs om Stamtræer

Læs mere

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2014

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2014 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2014 Sol, sommer & ferietid for alle... Endelig sommerferie og skolefri, så kom ned i din klub og se hvad vi har fundet på. Mange er med klubben på

Læs mere

Nyhedsbrev Januar - februar 2009 Ungdomsklubben Langeskov - Strandgård

Nyhedsbrev Januar - februar 2009 Ungdomsklubben Langeskov - Strandgård Nyhedsbrev Januar - februar 2009 Ungdomsklubben Langeskov - Strandgård Mandag den 5. Tirsdag den 6. Onsdag den 7. Torsdag den 8. Strandgård 7. klasse aften, kun adgang for 7. klasser Film hygge, svømning

Læs mere

NUMMER 1 ÅR Lederen plejer vores redaktør jo at lave, men da vi ikke har nogen, må jeg jo prøve i dette lille nummer af vokstryk.

NUMMER 1 ÅR Lederen plejer vores redaktør jo at lave, men da vi ikke har nogen, må jeg jo prøve i dette lille nummer af vokstryk. VOKSTRYK VOKSENKLUBBEN LAVUKS MEDLEMSBLAD NUMMER 1 ÅR 2019 Tegnet af Mille Lederen plejer vores redaktør jo at lave, men da vi ikke har nogen, må jeg jo prøve i dette lille nummer af vokstryk. Det nye

Læs mere

Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café

Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café Årgang 7, nr. 8 August 2017 Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café Nyt fra Centerlederen En herlig tur til Hvidbjerg Vi var bare ualmindelig heldige med vejret igen i år. Hele

Læs mere

September 2019 Mandag 2-9 Tirsdag 3-9 Onsdag 4-9 Torsdag 5-9 Fredag 6-9 I dag kan du bage med hjem, i

September 2019 Mandag 2-9 Tirsdag 3-9 Onsdag 4-9 Torsdag 5-9 Fredag 6-9 I dag kan du bage med hjem, i Kunne du godt tænke dig at bruge en aften i din klub sammen med din mor, så er det nu du skal slå til. Vi holder mor/barn aften i dag, fra 17-20.30. Det koster 20 kr. pr familie. Der vil blive serveret

Læs mere

KULTURHUSET PULSEN S. Sommerprogram Juni - Juli - August

KULTURHUSET PULSEN S. Sommerprogram Juni - Juli - August KULTURHUSET PULSEN S Sommerprogram 2017 Juni - Juli - August 1 Kulturhuset Pulsen INFORMATION Kære borger Kulturhuset Pulsen er et innovativt og visionært netværkstilbud for borgere med udviklingshæmning,

Læs mere

Nyhedsbrev November 2008 Juniorklubberne Langeskov - Kerteminde - Munkebo & Nymarken

Nyhedsbrev November 2008 Juniorklubberne Langeskov - Kerteminde - Munkebo & Nymarken Nyhedsbrev November 2008 Juniorklubberne Langeskov - Kerteminde - Munkebo & Nymarken Strandgård side 1 Forældrekaffe Fredag den 14. november kl. 14.00-16.00 vil vi gerne invitere vi Jer forældre på en

Læs mere

Frydenhøj Klub News!!! Maj MÅNED 2018 Denne avis tilhører:

Frydenhøj Klub News!!! Maj MÅNED 2018 Denne avis tilhører: Frydenhøj Klub News!!! Maj MÅNED 2018 Denne avis tilhører: Indhold Info fra klubben Kalenderen Sommerferien i klubben Cykelværksted Billeder: Afslutningstur 8.klasserne Pigeaften Lasses Party Bus Quiz

Læs mere

Sankthans aften d 23. juni Husk sidste tilmelding d 12. juni

Sankthans aften d 23. juni Husk sidste tilmelding d 12. juni Maj/juni 2015 Sankthans aften d 23. juni Husk sidste tilmelding d 12. juni Ekstra-valg til brugerråd Fordi et medlem af brugerrådet stopper, har brugerrådet besluttet at afholde valg af et nyt medlem.

Læs mere

Karneval i Aalborg Øst

Karneval i Aalborg Øst Karneval i Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Juni BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes kan ses Læs om Karneval i Aalborg

Læs mere

Nyhedsbrev FK. Maj Velkommen til nye medlemmer og forældre.

Nyhedsbrev FK. Maj Velkommen til nye medlemmer og forældre. Nyhedsbrev FK Maj 2010 Velkommen til nye medlemmer og forældre. Mandag den 3. maj begynder 74 nye medlemmer i fritidsklubben, og vi vil alle byde jer velkommen. Vi vil gøre alt for, at I bliver taget godt

Læs mere

NYHEDSBREVET TEGLPORTEN- RUDER ES VELKOMMEN TIL SEPTEMBER

NYHEDSBREVET TEGLPORTEN- RUDER ES VELKOMMEN TIL SEPTEMBER Åbningstider i Ruder Es Mandag: 14 21 Tirsdag: 14 21 Torsdag: 14 21 Fra 1. september 2016: Åbent hver fredag 16-22 NYHEDSBREVET TEGLPORTEN- RUDER ES September 2016 VELKOMMEN TIL SEPTEMBER Velkommen til

Læs mere

FRISTEDET. Dumpen 5A, st. 8800 Viborg. Tlf. 86100806

FRISTEDET. Dumpen 5A, st. 8800 Viborg. Tlf. 86100806 HER FRISTEDET Dumpen 5A, st. 8800 Viborg Tlf. 86100806 Åbningstider: Mandag - Fredag 10.00-20.00 Tirsdag 10.00-16.00 Lørdag - Søndag og helligdage 10.00-20.00 Tirsdag Sind Ungdom 16.00-21.00 Alle dage

Læs mere

Kalenderen: 30. April Valborgaften 10. Maj Ide & Udvikling 29. Maj Kanotur 23. Juni Sankt Hans 9. - 17. Juli Folk og Kultur 21. August Varde Å Dag Se

Kalenderen: 30. April Valborgaften 10. Maj Ide & Udvikling 29. Maj Kanotur 23. Juni Sankt Hans 9. - 17. Juli Folk og Kultur 21. August Varde Å Dag Se Kalenderen: 30. April Valborgaften 10. Maj Ide & Udvikling 29. Maj Kanotur 23. Juni Sankt Hans 9. - 17. Juli Folk og Kultur 21. August Varde Å Dag Se mere på www.janderup.dk. Generalforsamling i Janderup

Læs mere

NYT FRA PLADS TIL FORSKEL

NYT FRA PLADS TIL FORSKEL NYT FRA PLADS TIL FORSKEL Juni 2016 BJERGPOSTEN o Præsentation af PLADS TIL FORSKEL o Invitation til Sct. Hans o Familieaften på Borgen o Sommerferieaktiviteter Hvad er PLADS TIL FORSKEL og hvem er vi?

Læs mere

Opdateret udgave at aktivitetskalender for resten af 2018 og bemærkninger til kalenderen.

Opdateret udgave at aktivitetskalender for resten af 2018 og bemærkninger til kalenderen. Opdateret udgave at aktivitetskalender for resten af 2018 og bemærkninger til kalenderen. Kære medlemmer Aktivitetskalenderen er nu opdateret for resten af 2018. Vi har reduceret i antal medlemsmøder,

Læs mere

Marts Fredag 1-3

Marts Fredag 1-3 Fredag 1-3 I dag afholder vi Fastelavn i klubben. Vi slår katten af tønden kl 15.00. Kom vær med. Der vil være præmier til bedst sjoveste udklædning samt katte konge dronning. I dag starter salget af billetter

Læs mere

Ingen tilmelding, du kommer bare - vi glæder os til at se dig :-)

Ingen tilmelding, du kommer bare - vi glæder os til at se dig :-) E-mail nyhedsbrev nr. 62 Cafe aften med et twist. Torsdag, 4. august 2016-18:00 til 20:00 Café Tower, Stürups Plads 1, dør 230 Helsingør Bycenter, 3000 Helsingør Lokalafdelingen inviterer dig på cafe aften

Læs mere

HVIDE SANDE EFTERÅRSFERIE HALLOWEEN 2016

HVIDE SANDE EFTERÅRSFERIE HALLOWEEN 2016 HVIDE SANDE EFTERÅRSFERIE HALLOWEEN 2016 Nogle gange skal man have lov at brænde maden på... EFTERÅRSFERIE Uuuuhhhh! - det er halloween! Det bedste ved at holde ferie her hos Dancamps i Hvide Sande er

Læs mere

April 2019, Aktivitetsplan for hele klubben. CAFFEN: Jutta Vi spiller diverse spil. Husk der er lektiehjælp fra kl

April 2019, Aktivitetsplan for hele klubben. CAFFEN: Jutta Vi spiller diverse spil. Husk der er lektiehjælp fra kl Værksteder og aktiviteter der dagligt åben: Krea værkstedet har åben fra mandag til torsdag: i denne måned bliver der bygget en kæmpefigur i fællesskab. Historisk/rollespil værksted har åben mandag, tirsdag

Læs mere

KORSLØKKE AFDELING OKTOBER KVARTAL

KORSLØKKE AFDELING OKTOBER KVARTAL AFDELINGSADRESSER: Afdelingshuset: Rødegårdsvej 315, 5230 Odense M Formand: Jonna Ivarsen, Højvang 5, 5270 Odense N. Tlf.: 22 71 96 60 Kasserer: Arne B. Hansen, Hybenvej 75, 5260 Odense S. Tlf.: 26 60

Læs mere

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Marts 2014

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Marts 2014 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Marts 2014 Forår på vej... Det er ganske vist. Dagene bliver længere, lyset får flere nuancer og vi kan mærke, at der er forår på vej. Til jer, der har tænkt på

Læs mere

HUSK! At taste sommerferie med mødetider ind på tabulx. Næste nyhedsblad kommer lige før Sommerferien.

HUSK! At taste sommerferie med mødetider ind på tabulx. Næste nyhedsblad kommer lige før Sommerferien. Sikke et rod vil mange sige. Efter endt lockout af lærerne, og med sommerferien lige for døren, ligger Ventilen i byggerod. Hele gården og indgang er ved at blive lagt om, med fine kanaler og vandmiljø.

Læs mere

Program. Byfest for. Bjerregrav 2015. Den 11. - 14. juni. Byfest i Ø. Bjerregrav 19., 20., 21. og 22. juni

Program. Byfest for. Bjerregrav 2015. Den 11. - 14. juni. Byfest i Ø. Bjerregrav 19., 20., 21. og 22. juni Program Byfest for 2014 Byfest i Ø. Bjerregrav 19., 20., 21. og 22. juni Bjerregrav 2015 Den 11. - 14. juni Program Torsdag d. 11. juni Programmet er foreløbigt, og der kan komme ændringer/justeringer

Læs mere

Maj og juni 2011. Ta med en tur på BAKKEN - - for nu er foråret kommet. Krumtap Nyt er for medlemmer, personale og andre med interesse for Krumtappen

Maj og juni 2011. Ta med en tur på BAKKEN - - for nu er foråret kommet. Krumtap Nyt er for medlemmer, personale og andre med interesse for Krumtappen Maj og juni 2011 Krumtap Nyt er for medlemmer, personale og andre med interesse for Krumtappen Ta med en tur på BAKKEN - Ishøj - for nu er foråret kommet Adresse: Krumtappen Østerhøj Bygade 48 2750 Ballerup

Læs mere

KØLKÆR/FASTERHOLT S. G.

KØLKÆR/FASTERHOLT S. G. i Kølkær 5. juni - 9. juni 2018 KØLKÆR/FASTERHOLT S. G. og I Velkommen til endnu en byfest i Kølkær. Landsby med vilje. Tirsdag den 5. juni 2018 Byfesten starter med fællesspisning i hallens cafeteria.

Læs mere

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2013

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2013 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2013 Sol, sommer & ferietid for alle... Endelig sommerferie og skolefri, så kom ned i din klub og se hvad vi har fundet på. Mange skal med klubben på

Læs mere

Nyt fra Herskind Børnehus uge

Nyt fra Herskind Børnehus uge Fælles Nyt Herskind Børnehus God sommerferie! Der skulle egentlig ikke udkomme et Nyhedsbrev i dag, men her kommer en lille særudgave med nyt fra det engelske v. nå nej, det kommer med en særudgave for

Læs mere

Nyhedsbrev Tingager Plejehjem forår 2019

Nyhedsbrev Tingager Plejehjem forår 2019 Nyhedsbrev Tingager Plejehjem forår 2019 Foråret er på vej. Vi har allerede hygget på terrasserne. Orangeriet bliver så flot takket være Ruth som tager sig af det. Der er sat tomater og plantet i kasserne.

Læs mere

Hjælp os gerne med og få udfyldt alle de praktiske og frivillige opgaver.

Hjælp os gerne med og få udfyldt alle de praktiske og frivillige opgaver. Hjælp os gerne med og få udfyldt alle de praktiske og frivillige opgaver. Der ligger en seddel ved Købmanden, som I meget gerne må skrive jer på. Det vil hjælpe os med, at I får en endnu federe byfest!

Læs mere

Frydenhøj Klub News!!! Nr. 4 November 2016 Denne avis tilhører:

Frydenhøj Klub News!!! Nr. 4 November 2016 Denne avis tilhører: Frydenhøj Klub News!!! Nr. 4 November 2016 Denne avis tilhører: Billeder fra Det store slag KEREM OG ISMAIL QUIZ Billeder fra efterårsferien LUCIA Indhold Info fra klubben Kalenderen Billeder fra efterårsferien

Læs mere

Tirsdag 2/1 Onsdag 3/1 Torsdag 4/1 Fredag 5/1. Mandag 8/1 Tirsdag 9/1 Onsdag 10/1 Torsdag 11/1 Fredag 12/1

Tirsdag 2/1 Onsdag 3/1 Torsdag 4/1 Fredag 5/1. Mandag 8/1 Tirsdag 9/1 Onsdag 10/1 Torsdag 11/1 Fredag 12/1 Tirsdag 2/1 Onsdag 3/1 Torsdag 4/1 Fredag 5/1 Velkommen tilbage efter juleferien. Vi ønsker alle et godt nytår. I dag laver Anja Bolsjer i køkkenet, det koster kun 10 kr. Meld dig på hos Anja. Torsdags

Læs mere

24 timer du aldrig glemmer, stort arrangement for 4. 7. klasse

24 timer du aldrig glemmer, stort arrangement for 4. 7. klasse Nyhedsbrevet indeholder: Tyverier fra garderoben, og hvad vi gør ved det 24 timer du aldrig glemmer, stort arrangement for 4. 7. klasse Sommerferieaktiviteter Fremtiden for børnene fra Mørk skole Koloni

Læs mere

Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus

Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Velkommen til 2014/2015 i Tånum Forsamlingshus. Med et fantastisk nyt gulv i begge sale tager vi fat på en ny sæson i Tånum Forsamlingshus.

Læs mere

Hvad synes du om dit liv på Granhøjen?

Hvad synes du om dit liv på Granhøjen? ANALYSE AF BEBOERTILFREDSHEDEN PÅ GRANHØJEN 2016 BAGGRUND: Analysen er lavet på baggrund af en spørgeskemaundersøgelse, der er uddelt til Granhøjens beboere i marts 2016. Der er uddelt i alt 130 skemaer,

Læs mere

NYHEDSBREV FREDAG 7. december 2018

NYHEDSBREV FREDAG 7. december 2018 NYHEDSBREV FREDAG 7. december 2018 Arrangementer Onsdag d. 12. december: Syng Sammen Aften Tilmelding ikke nødvendig Sidste tilmelding 13. december Tilmelding sker i Klubben torsdage 13.15-14. Se mere

Læs mere

Nyhedsbrev Fritidsklubben BFC April 2011 Forår på vej

Nyhedsbrev Fritidsklubben BFC April 2011 Forår på vej Nyhedsbrev Fritidsklubben BFC April 2011 Forår på vej For pokker, hvor er det rart når solen skinner. Vinteren har været lang og kold og det er som at alle er gået i dvale. Men nu er der forår på vej,

Læs mere

Dagstur til børnenes vel for beboerne på Hovergården. Tirsdag d. 21/5 Kl Ud i det blå Husk tilmelding til dagcentret

Dagstur til børnenes vel for beboerne på Hovergården. Tirsdag d. 21/5 Kl Ud i det blå Husk tilmelding til dagcentret Hovergården Maj 2019 Dato Tid Arrangement Uge 19 Mandag d. 6/5 Kl. 13.30 Banko Tirsdag d. 7/5 Kl. 13.30 Seniordanserne Onsdag d. 8/5 Kl. 13.30 Gudstjeneste Torsdag d. 9/5 Frisør Sanne er i huset, ring

Læs mere

Seniorklubben. Program for året FOA Sønderborg. FOA Sønderborg Damgade 104 Tlf

Seniorklubben. Program for året FOA Sønderborg. FOA Sønderborg Damgade 104 Tlf Seniorklubben FOA Sønderborg Program for året 2019 FOA Sønderborg Damgade 104 Tlf. 46 97 34 00 Nytårskur 2019 Torsdag d. 10. januar 2019 Mødetid og sted: Kl. 13.00 - FOA, Damgade 104 Vi hilser på det nye

Læs mere

Vester Lindet Borgerforening Nyhedsbrev juli 2014

Vester Lindet Borgerforening Nyhedsbrev juli 2014 Vester Lindet Borgerforening Nyhedsbrev juli 2014 Sportsuge og sommerfest Traditionen tro afholdes der sportsuge i Vester Lindet. Igen i år bliver det i uge 31. Udvalget for sportsugen har lagt op til

Læs mere

PROGRAM Forår 2014. Januar - Februar Marts - April Maj - Juni

PROGRAM Forår 2014. Januar - Februar Marts - April Maj - Juni PROGRAM Forår 2014 Januar - Februar Marts - April Maj - Juni Hvad er Café Cool? Vi har lavet et nyt cafétilbud til DIG, som er mellem 18 og 30 år og det hedder Café Cool. Café Cool er stedet, hvor du hænger

Læs mere

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Juni 2014

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Juni 2014 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Juni 2014 Nu er det sommer Og hvor det herligt. Så er der gået en måned siden alle I nye begyndte i klubben og jeg oplever at I faldet godt til. Har du spørgsmål

Læs mere

BUM 2006 Slagelse. Hej med dig! Men hvad er det nu egentlig BUM er for noget??? Hvordan kan du deltage? Idrætsgrene.

BUM 2006 Slagelse. Hej med dig! Men hvad er det nu egentlig BUM er for noget??? Hvordan kan du deltage? Idrætsgrene. Hej med dig! BUM 2006 Vi har netop modtaget et brev fra Ahorn, Ringsted, som denne gang er vært for BUM 2006 i den 3.-5. november for Teenager BUM 14-18 år og 17.-19. november for Junior BUM 10-13 år.

Læs mere

September Mandag 3/9 Tirsdag 4/9 Onsdag 5/9 Torsdag 6/9 Fredag 7/9. Værkstederne har åbent. Kom ned i din klub og hyg dig med dine kammerater.

September Mandag 3/9 Tirsdag 4/9 Onsdag 5/9 Torsdag 6/9 Fredag 7/9. Værkstederne har åbent. Kom ned i din klub og hyg dig med dine kammerater. September 2018 Mandag 3/9 Tirsdag 4/9 Onsdag 5/9 Torsdag 6/9 Fredag 7/9 Shoppetur for FK/JK er. Turen er gratis. Vi tager afsted kl 14.30 og er hjemme igen 20.30 på Åmarken. Husk penge og shoppe for og

Læs mere

Hovergården Marts 2019

Hovergården Marts 2019 Hovergården Marts 2019 Dato Tid Arrangement Uge 10 Mandag d. 4/3 Kl. 13.30 Banko Onsdag d. 6/3 Kl. 11.00 Erindringsdans Onsdag d. 6/3 Kl. 13.30 Gudstjeneste Fredag d. 8/3 Kl. 10.45 Neglebar og spilledag

Læs mere

NYHEDSBREVET TEGLPORTEN- RUDER ES VELKOMMEN TIL OKTOBER

NYHEDSBREVET TEGLPORTEN- RUDER ES VELKOMMEN TIL OKTOBER Åbningstider i Ruder Es: Mandag: 14 00 21 00 Tirsdag: 14 00 21 00 Torsdag: 14 00 21 00 Fredag : 16-00 22 00 NYHEDSBREVET TEGLPORTEN- RUDER ES Oktober 2016 VELKOMMEN TIL OKTOBER Så kom oktober, og vi glæder

Læs mere

Sportsuge program 2016

Sportsuge program 2016 Sportsuge program 2016 Onsdag d. 8. juni 2016 19.00 Banko i Lyne Hallen Fredag d. 10. juni 2016 17.00 Teltet/baren åbner 18.00 Nem og billig aftensmad * 18.30 Fodbold serie 1 19.00 Tour de Lyne* 21.00

Læs mere

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE Aktivitet centrets ÅBNINGSTIDER: Mandag fra 9.00-16.00 Tirsdag Fra 9.00-16.00 Onsdag fra 9.00-16.00 Torsdag fra 9.00-16.00

Læs mere

Nyhedsbrev for juni 2016

Nyhedsbrev for juni 2016 Kære børn og forældre Tak for en skøn maj måned Nyhedsbrev for juni 2016 HUSK! HUSK! HUSK! at melde Jer til Anholt koloni i uge 27!!!!! HUSK cykel og cykelhjelm om onsdagen, måske er det dig der får pokalen

Læs mere

Aktiviteter i uge 2. Mandag: Vi hygger, og kommer i gang med 15 :-)

Aktiviteter i uge 2. Mandag: Vi hygger, og kommer i gang med 15 :-) Aktiviteter i uge 2 Vi hygger, og kommer i gang med 15 :-) Ethjulshockey i Gym. salen Vi skal have ryddet Krea for ufærdige "julegaver" m.m. Og så skal vi selvfølgelig i gang med nye ting. Stikbold i Gym.

Læs mere

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE Aktivitet centrets ÅBNINGSTIDER: Mandag fra 9.00-16.00 Tirsdag Fra 9.00-16.00 Onsdag fra 9.00-16.00 Torsdag fra 9.00-16.00

Læs mere

NYHEDSBREV FRA KULTURHUSET.

NYHEDSBREV FRA KULTURHUSET. April 2018 NYHEDSBREV FRA KULTURHUSET. Med dette nyhedsbrev vil Kulturhusudvalget gerne byde Grantoftens beboerne indenfor i vores fælles hus. Dels for at fortælle hvilke arrangementer, der afholdes, men

Læs mere

Januar I dag er der drengeklub på programmet for 4 klasses drengene. Vi starter kl Ridning kl 15.00

Januar I dag er der drengeklub på programmet for 4 klasses drengene. Vi starter kl Ridning kl 15.00 Januar 2019 Tirsdag 1-1 Onsdag 2-1 Torsdag 3-1 Fredag 4-1 LUKKET. Rigtig godt nytår og velkommen tilbage. Vi åbner klubben kl 9.00 til 17.00. Vi tager i skøjtehallen kl 12.og er tilbage igen ca 16.30.

Læs mere

er liv og glæde omkring os, hvor vi bor. Derfor har festudvalget og musik fra DJ, så der er også lagt op til en svingom for

er liv og glæde omkring os, hvor vi bor. Derfor har festudvalget og musik fra DJ, så der er også lagt op til en svingom for Det er med glæde, at vi i Godthåbsparken kan præsentere en stor festdag til glæde for både børn, unge og voksne i bebyggelsen. Grundejerforeningen i Godthåbsparken gør meget ud af de menneskelige værdier,

Læs mere

Sæt Kryds i kalenderen d 5. september der holder Værestedet Liv festival.

Sæt Kryds i kalenderen d 5. september der holder Værestedet Liv festival. Juli/August 2015 Sæt Kryds i kalenderen d 5. september der holder Værestedet Liv festival. Værestedet Liv Holder Lukket i UGE 30. Brugerrådsmøde D 28/5 15. Tilstede: Susanne, Thomas B, Jan, Jonas, Bruno,

Læs mere

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 -

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 - Sjov og fart Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev April BEMÆRK DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder

Læs mere

Nyhedsbrev Marts. På bondegårdstur. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk

Nyhedsbrev Marts. På bondegårdstur. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk På bondegårdstur BEMÆRK Nyhedsbrev Marts DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes kan ses Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk

Læs mere