ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: / MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM"

Transkript

1 ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: / MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM Dag Dato Aktivitet Personale Tors 2. Jul Kåring af årets sommer is Ki Ja Ca Tirs 7. Jul Megabold i haven Ki Tr Tors 9. Jul Rundbold i haven Ki Tr Tirs 14. Jul Summertime musikquiz med Leif Ki Tr Ja Tors 16. Jul Bondegårdstur Info kommer senere Ki Ca Tr Ja Tirs 21. Jul Herlufmagle Friluftsbad Ki Ja Jo Tors 23. Jul Vandkamp mod personaler Ki Ja Ca Jo Søn 26. jul Tur til Middelaldercenteret Ki Ja Tirs 28. Jul Pudeværksted, vol. 2 To Ki Ja Ti Jo Tors 30. Jul Festival i haven Ki Ca Tirs 4. Aug Eventyr ved bålet - Klubrådsmøde To Ki Ja Tr Ti Tors 6. Aug Sang om lejrbålet med Jonas Ki Ja Ca Jo Tirs 11. Aug Besøg hos Thea To Ja Tr Ti Jo Tors 13. Aug Udendørshygge Ki Ja To Tirs 18. Aug Fodboldkamp med Jonas To Ki Ja Tr Ti Jo Tors 20. Aug Vandkamp mod personaler Ki Ja Jo Tirs 25. Aug Jonas og Tommy s Grillbix To Ja Tr Ti Jo Tors 27. Aug Basketkamp Ki Ja Ca Lør 5. Sep Store Hestedag Ca Søn 6. Sep Fisketur Jo

2 SIDEN SIDST Maj og juni har været to hyggelige måneder. Vi har afholdt Robinsondyst, lavet loomies-armbånd, været på Sjællandsfestivallen og så har vi også været på et rigtig hyggeligt besøg på Inge Marie og til åbent hus på Ravnshøj. Hvis der er andre bosteder, som synes det kunne være hyggeligt at få besøg af klubben, så sig endelig til. Vi vil gerne på besøg hos flere af jer og lære jer bedre at kende. Nu går vi sommeren i møde og vi har lagt en masse sommeraktiviteter i kalenderen. Derfor er i altså nødt til at hjælpe os med at krydse fingre for godt vejr, så vi kan nyde sommervejret. Blandt andet har vi arrangeret en tur til Middelaldercenteret, vi skal på besøg hos Thea og der er selvfølgelig også blevet plads til flere vandkampe. Sidst men ikke mindst skal det da også lige nævnes, at vi har haft endnu en cykelkonkurrence, hvor alle der cyklede på kondicyklerne i maj måned, deltog i konkurrencen om en Klub Svanen rygsæk. Den heldige cykelrytter der vandt blev Glen. Stort tillykke med rygsækken Glen! BONDEGÅRDSTUR Så er det blevet tid til endnu en tur på Lille Bjerggård. På Lille Bjerggård skal vi på traktortur og se køer, lamaer, papegøjer og en masse andre spændende dyr. Vi tager afsted torsdag den 16. juli og der kan komme 12 medlemmer med på turen. Hvis man skal med på turen, skal man være i klubben klokken 18:15 hvor vi kører afsted. Husk ordentlig påklædning! Vi tager afsted uanset vind og vejr! Og husk endelig noget ordentlig fodtøj det er ujævnt terræn vi skal gå rundt på. Vi er tilbage ved klubben ca. klokken 20:30. Det koster 30,- at komme med og tilmelding er efter først til mølle princip. Det betyder også, at du skal skynde dig ind forbi kontoret og betale, hvis du kunne tænke dig at komme med på turen. Sidste tilmeldings- og betalingsfrist er tirsdag den 14. juli.

3 HERLUFMAGLE FRILUFTSBAD Tirsdag den 21. juli kører vi en busfuld afsted til Herlufmagle friluftsbad. Herlufmagle friluftsbad er en udendørs svømmehal, hvor vi skal en tur i vandet. Der kan max komme 7 med på turen og det koster kr. 20,- at tage med. Tilmelding er efter først til mølle -princip, så du skal være hurtig, hvis du skal nå at have en plads. Vi kører afsted fra Klub Svanen klokken 17:30 og vi er tilbage ca. klokken 20:15. Hvis man skal med på denne tur, skal man huske at medbringe badetøj og håndklæde og evt. lidt penge til en is, hvis man gerne vil købe sådan en. TUR TIL MIDDELALDERCENTERET Vi har planlagt en sommertur til det spændende Middelaldercenter. Turen vil foregå søndag den 26. juli og starter klokken 9:00 ved Bjælken, Østre Parkvej 2 E, 4100 Ringsted, hvor vi kører afsted. Køreturen er en lille times tid. Vi er tilbage ved Bjælken ca. kl. 16:00. Hvis man skal med på turen, skal man selv medbringe madpakke. Man kan også medbringe penge i stedet for, hvis man ønsker at købe sin frokost dernede. Man har nemlig mulighed for at købe noget rigtig middelalder mad eller andre småretter dernede. Turen til Middelaldercenteret er en tur, der kan være spændende for de fleste af klubbens medlemmer. Der er adgang til de fleste af tingene for kørestolsbrugere og for de svagtseende eller blinde er der også massere af oplevelser, da man gerne må røre ved husene, genstande og såmænd også de levende middelaldermennesker der bor i byen. Dertil kommer alle duftene, lugtene og lydene fra madlavning, smedning, dyrene og alle de andre spændende ting. Mens vi er i middelaldercenteret vil der blive affyret en blød kastemaskine som vi skal se og så afslutter vi hele dagen med at se en ridderturnering. Ud over dette, bliver det en rimelig fri tur, hvor vi kan se på de ting, som vi på dagen synes er mest spændende. Husk at medbringe penge, hvis du finder nogle spændende ting, som du gerne vil købe. Der er nemlig en museumsbutik og den skal vi da også et smut forbi. Som udgangspunkt kan der max være 16 tilmeldte til turen. Dog er vi åbne for, hvis der er nogle bosteder der vil køre selv så der kan komme flere med. For at turen bliver til noget, skal der være minimum 5 tilmeldte. Turen kommer til at koste kr. 100,- og man skal tilmelde sig og betale senest tirsdag den 14. juli. Det er vigtigt at man selv kan gå uden hjælp, hvis man tilmelder sig turen, (medmindre man har ledsager) da vi skal gå eller stå det meste af dagen.

4 PUDEVÆRKSTED VOL. 2 Der var en lille håndfuld af klubbens medlemmer, som for et stykke tid siden, begyndte at lave nogle puder. Disse medlemmer vil tirsdag den 28. juli få mulighed for at fortsætte på at lave deres puder. Da det er et projekt der tager lang tid at få afsluttet, er vi desværre nød til, at give pladserne til dem, som allerede har startet på at lave en pude. Det betyder, at hvis man tilmelder sig, vil man kun få en plads i køen, hvis nu der skulle være en af de andre der springer fra. BESØG HOS THEA Tirsdag den 11. August skal vi igen på et hyggeligt besøg hos Thea, som har inviteret sine klub kammerater på besøg. Thea og hendes forældre byder på pølser fra grillen, en tur i swimmingpoolen, og måske endda en tur i hestevogn. Fordi Thea og hendes forældre er så søde at invitere os, skal de have en lille tak. Derfor koster det kr. 20,- at tage med på turen, som går til en gave til Thea og hendes forældre. Der skal være minimum 4 tilmeldte for at turen bliver til noget og der kan max komme 16 med. Tilmelding er efter først til mølle -princip og sidste tilmeldings- og betalingsfrist er den 4. august. Vi skal mødes ved klubben klokken 16:30 Vi er tilbage ved klubben ca. klokken 21:00. Hvis man skal med på turen, skal man huske at medbringe badetøj og håndklæde, hvis man gerne vil en tur i poolen.

5 VANDKAMP MOD PERSONALER den 23. juli og torsdag den 20. august afholder vi vandkamp. Det vil selvfølgelig som altid være personaler mod medlemmer. Hvis man skal være med til vandkamp, skal man huske at medbringe - Skiftetøj eller badetøj - Vandpistol (Klubben har IKKE nogle du kan låne) - Håndklæde - DU BLIVER MED GARANTI GENNEMBLØDT! Vandkampen bliver til noget uanset vejr, for selvom det regner, kan man sagtens skyde med en vandpistol! Vi håber på, at der kan komme skum en af gangene, men vi vil ikke love jer noget, da det afhænger rigtig meget af brandvæsenet og det er nu engang vigtigere at de får slukket ildebrænde end det er, at vi får skum til en vandkamp. Skynd dig endelig og tilmeld dig! Jo flere der er med, jo sjovere bliver det!

6 VIGTIG INFO OM VORES NYHEDSBREVE I FREMTIDEN Det er sådan, at lige nu bruger vi rigtig lang tid og mange penge på at printe og uddele nyhedsbreve. Derfor har vi i personalegruppen snakket om, hvordan vi kunne undgå alt det besvær, som der egentlig er forbundet med at skulle have disse nyhedsbreve uddelt. Vi er nået frem til en løsning som vil komme på prøve resten af året. Den løsning vi er nået frem til er mere up to date fordi teknologien i dag er en stor del af de flestes hverdag og så er det også en måde som er meget bedre for vores miljø. Vi begynder med nyhedsbrevet for september oktober. Fremover deler vi IKKE nyhedsbreve ud Det eneste vi deler ud er selve tilmeldingssedlen, som er den der normalt sidder helt sidst i nyhedsbrevet, hvorpå man kan krydse af, hvilke aktiviteter man gerne vil være med til. Hvis man ønsker en tilmeldingsseddel, kan den afhentes i klubben. Men du kan selvfølgelig stadig få et nyhedsbrev Du kan finde det på klubbens hjemmeside, hvorfra du selv kan printe det, hvis du helst vil have det på papir. Du kan angive en adresse, som klubben skal sende nyhedsbrevet til så kan du selv printe det ud. Hvis du ikke selv har en kan det f.eks. være til din pædagog, hjemmevejleder eller forældre, som kan hjælpe dig med at få nyhedsbrevet printet. Hvis du ønsker sendt til en , skal du udfylde sedlen til sidst i dette nyhedsbrev og aflevere den på kontoret. Du kan købe et eksemplar i klubbens bar til kr. 5,- Derudover kan du altid finde et eksemplar af nyhedsbrevet på opslagstavlen i klubben, så du kan læse om aktiviteterne der ligesom du også altid kan komme ind på kontoret og læse i et eksemplar. Vi håber og tror på, at dette er en løsning som de fleste vil blive glad for, og vi håber at I allesammen vil være med til at bakke op om dette nye miljøvenlige tiltag.

7 STORE HESTEDAG I ROSKILDE Lørdag den 5. september er der en tur til store hestedag for de hesteinteresserede. Om man er til små ponyer eller store shire, om de skal være grå, brune eller måske hvide Alle heste er at finde på store hestedag. Der er endnu ikke lagt program op, så derfor kan vi ikke helt præcist fortælle hvad vi kan opleve, men vi skal selvfølgelig en tur igennem staldene og kigge på det hele dagen drejer sig om. Vi skal også forbi boderne og så krydser vi fingre for at der er et show i ringen, så vi kan se det, mens vi spiser frokost. Turen starter klokken 10:00 hvor vi tager afsted fra Bjælken, Østre Parkvej 2 E, 4100 Ringsted. Vi er tilbage ved samme adresse klokken 15:00. Det koster kr. 50,- at komme med og der er tilmelding efter først til mølle -princip. Der skal minimum 2 med for at turen bliver til noget og der kan max komme 6 med. Sidste tilmeldingsfrist er tirsdag den 18. august, men vi er ret sikker på, at pladserne ryger hurtigt, så du skal skynde dig at tilmelde dig. Hvis man skal med på denne tur, er det vigtigt at man er godt gående det betyder at man kan gå uden nogen form for hjælp. Vi skal være udendørs det meste af dagen på ujævnt terræn og det meste af dagen vil foregå stående eller gående. Hvis man er en af de heldige der skal afsted på turen, skal man huske penge til køb af frokost og drikkelse og så skal man også huske penge til, hvis man gerne vil shoppe lidt. Der er mulighed for blandt andet at købe heste-udstyr og slik. HVIS nu det skulle være dårligt vejr, skal man desuden huske regntøj og gummistøvler, men vi har selvfølgelig bestilt lækkert solskinsvejr.

8 FISKETUR Søndag den 6. september er det blevet tid til endnu en fisketur. Vi tager en tur til Korsør havn, hvor vi skal fiske efter fladfisk og torsk. Turen starter klokken 9:00 ved Bjælken, Østre Parkvej 2 E, 4100 Ringsted. Vi er tilbage ved samme adresse ca. klokken 14:00. Klubben sørger for fisketegn samt alt udstyr, så det man selv skal medbringe, hvis man skal med på turen, er en festivalstol, madpakke og tøj til dagens vejr. Det vil sige, solbriller og solcreme eller regntøj hold godt øje med vejret inden afgang. Det koster kr. 100,- at komme med på turen og tilmelding sker efter først til mølle -princip. Der skal minimum være 3 tilmeldte, for at turen bliver til noget og der kan max komme 7 med. Sidste tilmeldingsfrist er tirsdag den 18. august, men det plejer at være en eftertragtet tur, så du skal nok ikke vente for længe med at tilmelde dig.

9 KONKURRENCE Kunne du tænke dig, at vinde en af de fede Klub Svanen-rygsække? Så skal du læse godt med nu! Vi har planer om, at vi skal prøve at lave vores helt egen Klub Svanen smoothie. Vi har massere af lækre ingredienser i tankerne, men for at det sådan rigtig bliver klubbens helt egen smoothie, så skal den have et navn! Derfor har vi brug for din hjælp! Herunder har du mulighed for at komme med dit bud på, hvad klubbens nye smoothie skal hedde. Hvis du afleverer dine forslag i klubben, så er du med i konkurrencen om den fede Klub Svanen rygsæk. Hvis du har mange gode ideer, har vi sørget for, at der er lidt ekstra plads, så du kan komme med flere forslag. Sidste chance for at aflevere dit smoothie-navn er torsdag den 6. august. Hvis det er dit smoothie-navn vi vælger som det bedste forslag, så har du vundet en rygsæk. SÆT I GANG! (klip) (SKRIV MEDLEMMETS NAVN) forslår følgende navn(e) til klubbens nye smoothie:

10

11 AKTIVITETSPLAN JULI AUGUST 2015 Navn: Dag Dato Aktivitet Pris/Tid Kryds Tirsdag 2. Jul Kåring af årets sommer is 7. Jul Megabold i haven 9. Jul Rundbold i haven Tirsdag Tirsdag Søndag 14. Jul Summertime musikquiz med Leif 16. Jul Bondegårdstur 21. Jul Herlufmagle FriluftsbaD Mødested: Klub Svanen 23. Jul Vandkamp mod personaler 26. Jul Tur til Middelaldercenteret Mødested: Bjælken, Østre Parkvej 2 E., 4100 Ringsted Tirsdag 28. Jul Pudeværksted, vol. 2 Kr. 30,- Kl. 18:15 Ca. 20:30 Kr. 20,- Kl. 17:30 Ca. 20:15 Kr. 100,- Kl. 9:00 Ca. 16: Jul Festival i haven Tirsdag Tirsdag Tirsdag 4. Aug Eventyr ved bålet Klubrådsmøde OBS! Kun for klubrådet 6. Aug Sang om lejrbålet med Jonas 11. Aug Besøg hos Thea Mødested: Klub Svanen 13. Aug Udendørshygge 18. Aug Fodboldkamp med Jonas 20. Aug Vandkamp mod personaler Tirsdag 25. Aug Jonas og Tommy s Grillbix Lørdag Søndag 27. Aug Basketkamp 5. Sep Store Hestedag Mødested: Bjælken, Østre Parkvej 2 E, 4100 Ringsted 6. Sep Fisketur Mødested: Bjælken, Østre Parkvej 2 E, 4100 Ringsted Kr. 20,- Kl. 16:00 ca. 21:00 Kr. 30,- Kl. 17:00 for hjælpere Kr. 50,- Kl. 10:00 15:00 Kr. 100,- Kl. 9:00 14:00

12

13 UDFYLD OG AFLEVER PÅ KLUB SVANENS KONTOR, HVIS DU FREMOVER ØNSKER KLUB SVANENS NYHEDSBREV SENDT MED . OBS! Det vil stadig være muligt at afhente en tilmeldingsseddel (den man sætter kryds på) i Klub Svanen. (SKRIV MEDLEMMETS NAVN) ønsker fremover Klub Svanens nyhedsbrev sendt til følgende (SKRIV TYDELIGT DEN VI SKAL SENDE NYHEDSBREVET TIL)

Klub Svanen. Kontakt. Åbningstider

Klub Svanen. Kontakt. Åbningstider Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Jul Sang og musik i haven To Ja Jo Tor 7. Jul Bowling i Haslev Ca To Tir 12. Jul Musikquiz med Leif To Ki Ca Tor 14. Jul Eventyr ved bålet Ki Ca Ti Tir 19. Jul Udendørslege

Læs mere

Indhold. Siden sidst. Mal med sæbebobler. Sømændene i Vordingborg. Vandkamp. Besøg hos Thea. Fisketur. Herlufmagle friluftsbad.

Indhold. Siden sidst. Mal med sæbebobler. Sømændene i Vordingborg. Vandkamp. Besøg hos Thea. Fisketur. Herlufmagle friluftsbad. ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 1. jul Mal med sæbebobler

Læs mere

Dag Dato Aktivitet Personale

Dag Dato Aktivitet Personale Dag Dato Aktivitet Personale Søn 3. Sep Store Hestedage Ca Tir 5. Sep Nordisk filmaften: Olsenbanden + Klubråd To Ki Ja Jo Tor 7. Sep Basket Ki Ca Ti As Tir 12. Sep Toppen af Poppen live To Ki Ja Jo Tor

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 2. sep Svanesang To, Ki, Ja,

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Maj Loppemarked sælg selv

Læs mere

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia.

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia. Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 4. nov Model for en dag vol. 2 To, Ki, Ja, Tr, Ti Tors 6. nov Butterflymøde Ki, Ja, Ca, Tirs Tors 11. nov 13. nov Svanesang Julegaveværksted Drengerøvsaften FIFA på PlayStation

Læs mere

Klub Svanen. Kontakt. Åbningstider. Anlægsvej Ringsted

Klub Svanen. Kontakt. Åbningstider. Anlægsvej Ringsted Dag Dato Aktivitet Personale Tir 4. Jul Kåring af årets sommerøl To Ja Jo Ti Tor 6. Jul Eventyr: Krummerne, vol. 1 Ca Ti As Tir 11. Jul Blindestikbold + Barudvalgsmøde To Ja Jo Tor 13. Jul Vandkamp Ca

Læs mere

STEDET FOR ET AKTIVT FRITIDS- OG VOKSENLIV

STEDET FOR ET AKTIVT FRITIDS- OG VOKSENLIV KLUB SVANEN STEDET FOR ET AKTIVT FRITIDS- OG VOKSENLIV Dag Dato Aktivitet Personale Tir 3. Sep Tur til Thea Ki Jo Ta Lo 5. Sep Kreaværksted: Muleposer Ki Ti Ca Lo Lør 7. Sep Store hestedag Ca Tir 10. Sep

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN. ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale 1. jan Ki, Tr 6. jan Aftengymnastik

Læs mere

KLUB SVANEN STEDET FOR ET AKTIVT FRITIDS- OG VOKSENLIV. Dag Dato Aktivitet Personale. Tir 2. jul Ansigtsmaling + Klubrådsmøde Ki Ti Ta Lo

KLUB SVANEN STEDET FOR ET AKTIVT FRITIDS- OG VOKSENLIV. Dag Dato Aktivitet Personale. Tir 2. jul Ansigtsmaling + Klubrådsmøde Ki Ti Ta Lo KLUB SVANEN STEDET FOR ET AKTIVT FRITIDS- OG VOKSENLIV Dag Dato Aktivitet Personale Tir 2. jul Ansigtsmaling + Klubrådsmøde Ki Ti Ta Lo Tor 4. jul Madbix Pølser fra grillen Ki Ti Ca Lo Tir 9. jul Rundbold

Læs mere

Kontakt. Åbningstider. Klub Svanen. Dag Dato Aktivitet Personale. Tir 1. Maj Kreaværksted: Lav mors-dagskort + Barudvalgsmøde.

Kontakt. Åbningstider. Klub Svanen. Dag Dato Aktivitet Personale. Tir 1. Maj Kreaværksted: Lav mors-dagskort + Barudvalgsmøde. Dag Dato Aktivitet Personale Tir 1. Maj Kreaværksted: Lav mors-dagskort + Barudvalgsmøde. Ki Ti Ja Jo Tor 3. Maj Pool-turnering Ki Ti Ca As Tir 8. Maj Spilleaften Ki Ja Jo Ca Tor 10. Maj LUKKET KRISTI

Læs mere

LUKKET KRISTI HIMMELFARTSDAG

LUKKET KRISTI HIMMELFARTSDAG Dag Dato Aktivitet Personale Tir 3. Maj Sanseleg To Ki Ja Tor 5. Maj LUKKET KRISTI HIMMELFARTSDAG Tir 10. Maj Sang og musik med Jonas + Klubrådsmøde To Ki Ja Jo Tor 12. Maj Dartturnering To Ca As Ti Tir

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN. ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Jan Hockey-turnering To

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tir 3. Mar Klubrådsmøde + Loomies

Læs mere

Klub Svanen. Kontakt. Åbningstider. Anlægsvej Ringsted

Klub Svanen. Kontakt. Åbningstider. Anlægsvej Ringsted Dag Dato Aktivitet Personale Tor 2. Nov Afskedsreception for Tommy Ki Ti Ca As Tir 7. Nov Klubrådsmøde + samle motionscykel Ki Jo Ca Tor 9. Nov Feel-good-way Ki Ti Ca As Tir 14. Nov Juleølsmagning Ki Ti

Læs mere

Klub Svanen. Kontakt. Åbningstider. Anlægsvej Ringsted

Klub Svanen. Kontakt. Åbningstider. Anlægsvej Ringsted Dag Dato Aktivitet Personale Tor 2. Mar Intro Tour De Svanen Ki Ca To As Tir 7. Mar Scenen er din - Live To Ki Ja Jo Tor 9. Mar Eventyraften: Emil fra Lønneberg Ki Ca Ti As Tir 14. Mar Pyjamasparty Kun

Læs mere

Klub Svanen. Kontakt. Åbningstider. Anlægsvej Ringsted

Klub Svanen. Kontakt. Åbningstider. Anlægsvej Ringsted Dag Dato Aktivitet Personale TIr 3. Jan Sang og musik med Jonas To Ki Ja Jo Tor 5. Jan Dartturnering Ki Ca As To Tir 10. Jan Svømmehal To Ki Ja Jo Tor 12. Jan Eventyraften: Pippi Langstrømpe Ki Ca Ti As

Læs mere

KLUB SVANEN STEDET FOR ET AKTIVT FRITIDS- OG VOKSENLIV. Dag Dato Aktivitet Personale. Tir 4. Sep Syng med Seebach Ki Ti Ja Jo

KLUB SVANEN STEDET FOR ET AKTIVT FRITIDS- OG VOKSENLIV. Dag Dato Aktivitet Personale. Tir 4. Sep Syng med Seebach Ki Ti Ja Jo KLUB SVANEN STEDET FOR ET AKTIVT FRITIDS- OG VOKSENLIV Dag Dato Aktivitet Personale Tir 4. Sep Syng med Seebach Ki Ti Ja Jo Tor 6. Sep Svane-løbet Ki Ti Ca As Tir 11. Sep Svanespillet + Barudvalgsmøde

Læs mere

Klub Svanen. Kontakt. Åbningstider. Anlægsvej Ringsted

Klub Svanen. Kontakt. Åbningstider. Anlægsvej Ringsted Dag Dato Aktivitet Personale TIr 1. Nov Halloween + Barudvalgsmøde To Ki Ja Jo Tor 3. Nov Hurlumleg Ki Ca Tir 8. Nov Eventyraften: Albert + Klubrådsmøde To Ja Jo Tor 10. Nov Julegaveværksted: Model for

Læs mere

Klub Svanen. Kontakt. Åbningstider. Anlægsvej Ringsted

Klub Svanen. Kontakt. Åbningstider. Anlægsvej Ringsted Dag Dato Aktivitet Personale Tir 2. Jan Sang og musik med Jonas Ki Ti Ja Jo Tor 4. Jan Dartturnering Ki Ti Ca As Tir 9. Jan Gæt og grimasser Ki Ti Ja Jo Tor 11. Jan Kreaværksted: Papirslygter Ki Ti Ca

Læs mere

STEDET FOR ET AKTIVT FRITIDS- OG VOKSENLIV

STEDET FOR ET AKTIVT FRITIDS- OG VOKSENLIV KLUB SVANEN STEDET FOR ET AKTIVT FRITIDS- OG VOKSENLIV Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. mar Kreaværksted: Dørskilte Ki Ti Jo As Tor 7. mar Tegn og gæt Ki Ti Ca Ta Søn 10. mar Fastelavnsbrunch Ki Ti

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015. Praktisk info vedr. sommerferien:

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015. Praktisk info vedr. sommerferien: Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015 Sol, sommer & ferietid for alle... Endelig sommerferie og skolefri, så kom ned i din klub og se hvad vi har fundet på. Mange er med klubben på

Læs mere

STEDET FOR ET AKTIVT FRITIDS- OG VOKSENLIV

STEDET FOR ET AKTIVT FRITIDS- OG VOKSENLIV KLUB SVANEN STEDET FOR ET AKTIVT FRITIDS- OG VOKSENLIV Dag Dato Aktivitet Personale Tor 2. maj Kreaværksteder: Perlerier Ca Lo Ta Tir 7. maj Levende vendespil + Klubrådsmøde Ki Jo Ta Lo Tor 9. maj Gæt

Læs mere

Nyhedsbrev. Så er det tid for tilmelding, til rollespillet i Alslev, kolonien i Givskud, og årets grillfest. Til alle fritidsklubmedlemmer

Nyhedsbrev. Så er det tid for tilmelding, til rollespillet i Alslev, kolonien i Givskud, og årets grillfest. Til alle fritidsklubmedlemmer Nyhedsbrev Til alle fritidsklubmedlemmer Så er det tid for tilmelding, til rollespillet i Alslev, kolonien i Givskud, og årets grillfest. Der sker altid noget i klubben. Så er sommeren over os og vi skal

Læs mere

Vores Åbningstider. 5. kl: 6. kl: 7. kl: Ungdomsklub: Handicapklub. Mandag 12.00-17.00 12.00-17.00 12.00-17.00 Lukket 12.00-17.00

Vores Åbningstider. 5. kl: 6. kl: 7. kl: Ungdomsklub: Handicapklub. Mandag 12.00-17.00 12.00-17.00 12.00-17.00 Lukket 12.00-17.00 * Udover de 653 kr. om mdr. indbetales der hver mdr. 100 kr. for klubben daglige madordning, der serveres kl. 14.00. Dette beløbe indsættes på følgende konto: Reg. nr. 2267 Konto: 4379299747 Vores Åbningstider

Læs mere

Nyhedsbrev for juni 2016

Nyhedsbrev for juni 2016 Kære børn og forældre Tak for en skøn maj måned Nyhedsbrev for juni 2016 HUSK! HUSK! HUSK! at melde Jer til Anholt koloni i uge 27!!!!! HUSK cykel og cykelhjelm om onsdagen, måske er det dig der får pokalen

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2012

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2012 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2012 Sol, sommer & ferietid for alle... Endelig sommerferie og skolefri, så kom ned i din klub og se hvad vi har fundet på. Mange skal med klubben på

Læs mere

SFO1 Pavillonen sommer 2012. Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/

SFO1 Pavillonen sommer 2012. Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/ Stjernebrevet SFO1 Pavillonen sommer 2012 Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/ Juni måned står for døren og dermed kan vi både byde på kulturel aften, bedsteforældredag og gamle

Læs mere

Nyhedsbrev Juli - August. Hust at tilmelde jer nyhedsbrevet på vores hjemmeside. Tjek vores hjemmeside ud på www.klub144.dk

Nyhedsbrev Juli - August. Hust at tilmelde jer nyhedsbrevet på vores hjemmeside. Tjek vores hjemmeside ud på www.klub144.dk Nyhedsbrev Juli - August Hust at tilmelde jer nyhedsbrevet på vores hjemmeside. Tjek vores hjemmeside ud på www.klub144.dk Side 2 Kære alle. Så kom sommeren endelig til landet efter lang tids venten. Klub

Læs mere

Dag Dato Aktivitet Personale. Tor 1. sep Æggerundbold Ki Ca As To. Tir 6. Sep Sang og musik med Jonas To Ki Ja Jo

Dag Dato Aktivitet Personale. Tor 1. sep Æggerundbold Ki Ca As To. Tir 6. Sep Sang og musik med Jonas To Ki Ja Jo Dag Dato Aktivitet Personale Tor 1. sep Æggerundbold Ki Ca As To Tir 6. Sep Sang og musik med Jonas To Ki Ja Jo Tor 8. Sep Eventyraften Ki Ca Ti Tir 13. Sep Hockeyturnering To Ki Ja Jo Tor 15. Sep Tattoo-aften

Læs mere

Nyhedsbrev Juni 2015. Fælles. Vuggestuen. Sommerfest torsdag den 25. juni kl 18 er der fælles sommerfest for hele børnehuset og skolen.

Nyhedsbrev Juni 2015. Fælles. Vuggestuen. Sommerfest torsdag den 25. juni kl 18 er der fælles sommerfest for hele børnehuset og skolen. Nyhedsbrev Juni 2015 Fælles Det var en rigtig hyggelig afslutning vi havde den 29.maj. Og sikke et fremmøde. Vi havde løbende besøg fra skolen. Om eftermiddagen fik vi besøg, af bedsteforældre og andre

Læs mere

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2014

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2014 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2014 Sol, sommer & ferietid for alle... Endelig sommerferie og skolefri, så kom ned i din klub og se hvad vi har fundet på. Mange er med klubben på

Læs mere

Så står sommeren for døren, juni måned er kommet godt i gang, og det tegner til den bliver solrig, varm og aktiv her i Sokkehuset.

Så står sommeren for døren, juni måned er kommet godt i gang, og det tegner til den bliver solrig, varm og aktiv her i Sokkehuset. Så står sommeren for døren, juni måned er kommet godt i gang, og det tegner til den bliver solrig, varm og aktiv her i Sokkehuset. Sommerlejren: er absolut en af klublivets højdepunkter, den går i år til

Læs mere

Aktiviteter i juni måned Læs under årgangene, der er mange aktiviteter ud af huset i denne måned.

Aktiviteter i juni måned Læs under årgangene, der er mange aktiviteter ud af huset i denne måned. Kære forældre Goddag og Farvel Juni måned er på en skole tiden for velkomst og afsked. Vi har lige budt de kommende 0. klasses børn velkommen ved Forårsprojektet i Mosen. Vi glæder os til at byde dem rigtigt

Læs mere

Stensved SFO & Klub Juni & juli 2013

Stensved SFO & Klub Juni & juli 2013 Stensved SFO & Klub Juni & juli 01 Tak til alle der var med til at gøre vores indvielse af vores nye lokaler til en dejlig dag. Heldige var vi med vejret og god stemning var der også, derudover fik vi

Læs mere

STEDET FOR ET AKTIVT FRITIDS- OG VOKSENLIV

STEDET FOR ET AKTIVT FRITIDS- OG VOKSENLIV KLUB SVANEN STEDET FOR ET AKTIVT FRITIDS- OG VOKSENLIV Dag Dato Aktivitet Personale Tir 1. Jan LUKKET - NYTÅRSDAG Tor 3. Jan Tegn og gæt Ki Ti Ca As Tir 8. Jan Modeshow + Barudvalgsmøde Ki Ti Jo Ta Tor

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2012. Godt nytår

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2012. Godt nytår Godt nytår Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2012 Jeg håber, at I alle er kommet godt ind i det nye år. Jeg håber, at 2012 vil blive et rigtig godt år for dig, for dine venner og for alle

Læs mere

Kære børn og forældre

Kære børn og forældre Kære børn og forældre Så nærmer sommerferien sig med hastige skridt. Vi synes selv maj er fløjet af sted, måske er det alle de ekstra fridage, vi har haft. Og de er fortsat ind i juni, så derfor kommer

Læs mere

Kære medlem i Klub Svanen. Vi er nu ved at få helt styr på vores overgang til at blive kommunal og derfor er der nyt om kontingentbetaling.

Kære medlem i Klub Svanen. Vi er nu ved at få helt styr på vores overgang til at blive kommunal og derfor er der nyt om kontingentbetaling. VIGTIG INFO OM DIT KONTINGENT TIL KLUB SVANEN Kære medlem i Klub Svanen. Vi er nu ved at få helt styr på vores overgang til at blive kommunal og derfor er der nyt om kontingentbetaling. TIL OG MED MARTS

Læs mere

Juniorklubben i Hvalsø For 6 til 8 klasse. http://www.lejreungdomsskole.dk/juniorklubben

Juniorklubben i Hvalsø For 6 til 8 klasse. http://www.lejreungdomsskole.dk/juniorklubben Juniorklubbens Nyhedsavis: - Udgave 1: Februar - Marts 2015 Hvad er Juniorklubben? Det er et eftermiddagstilbud til dig, som går i 6., 7. eller 8. klasse. Her kan du hygge dig sammen med mange nye venner

Læs mere

Juni 2013. Nyt fra de forskellige teams:

Juni 2013. Nyt fra de forskellige teams: Nyt fra de forskellige teams: Juni 2013 Team 00. klasse: Om mandagen og torsdagen har børnene lavet førskole-opgaver, hvor deres kommende børnehaveklasselærere har deltaget. Mange af børnene har været

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 21+22 2013. Grundlovsdag 5. juni!

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 21+22 2013. Grundlovsdag 5. juni! Fælles info Grundlovsdag 5. juni! Denne dag holder både skole og SFO lukket! Så god grundlovsdag til jer alle! Personalet i SFO Afslutningsfest for vores 2. klasser -en opgave for børn, forældre og ansatte

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 25. oktober 2013 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 756 Næste uger: 28. oktober 29. oktober 30. oktober 31. oktober 01. november 8. kl. til Berlin UU-besøg 9.kl. HK fri Skole-hjem 9.kl. Skole-hjem

Læs mere

Så nærmer vi os s mmerferien og det glæder såvel voksne som børn sig til. Der skal dog stadig foregå noget spændende i de 3 uger SFO har åbent i

Så nærmer vi os s mmerferien og det glæder såvel voksne som børn sig til. Der skal dog stadig foregå noget spændende i de 3 uger SFO har åbent i Så nærmer vi os s mmerferien og det glæder såvel voksne som børn sig til. Der skal dog stadig foregå noget spændende i de 3 uger SFO har åbent i sommerferien så hermed et program for uge 27 28 og 29. I

Læs mere

SOMMERSKOLEN. Uge 26 + 27. Et tilbud til børn fra børnehaveklasse til og med 6. klasse

SOMMERSKOLEN. Uge 26 + 27. Et tilbud til børn fra børnehaveklasse til og med 6. klasse SOMMERSKOLEN 2011 Uge 26 + 27 Et tilbud til børn fra børnehaveklasse til og med 6. klasse INFORMATION SOMMERSKOLEN 2011 PERIODE Sommerskolen er i ugerne 26 og 27 HVEM KAN DELTAGE Børn i 0. - 6. klasse

Læs mere

MAJ 2011 ST U E 31 28786023 ST U E 4 28786024 PIGERNE VANDT GULD I IN ST IT IO N ER N ES HOCKEYTURNERING

MAJ 2011 ST U E 31 28786023 ST U E 4 28786024 PIGERNE VANDT GULD I IN ST IT IO N ER N ES HOCKEYTURNERING SFO ST O R A G ER G A A R D MAJ 2011 ST U E 2 28786021 ST U E 31 28786023 ST U E 4 28786024 PIGERNE VANDT GULD I IN ST IT IO N ER N ES HOCKEYTURNERING Hjemmeside: www.storagergaard.albertslund.dk Email:

Læs mere

Sommerlejr i Holstebro

Sommerlejr i Holstebro KFUM Spejderne, Ballerup Gruppe årgang 53 nr. 3 Sommerlejr i Holstebro Ipod mangler se mere på side 5. Indholdsfortegnelse Side 3: Side 4: Side 5: Side 6: Side 7: Side 8: Side 9: Side 10: Side 11: Side

Læs mere

Se den opdaterede vagtplan på Norbohuset.dk Der afholdes medhjælper fest sidst i august.

Se den opdaterede vagtplan på Norbohuset.dk Der afholdes medhjælper fest sidst i august. Har du mulighed for at hjælpe, til en eller flere af vores aktiviteter kan du kontakte de ansvarlige for de enkelte boder og aktiviteter herunder. Fodbold - Mikael 60231725 Børne diskotek - Martin 2065

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Uge 33, 34 og 35 August 2012. Velkommen tilbage fra sommerferie

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Uge 33, 34 og 35 August 2012. Velkommen tilbage fra sommerferie Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Uge 33, 34 og 35 August 2012 Velkommen tilbage fra sommerferie Jeg håber at I alle har nydt ferien og fået samlet ny energi, så I er klar til sensommerens og efterårets

Læs mere

Med venlig hilsen. Lisbet Huusom SFO leder

Med venlig hilsen. Lisbet Huusom SFO leder Kære Forældre Godt nytår til alle familier og tak for godt samarbejde i 2012. Efter en dejlig juleferie glæder vi os til at tage fat på et nyt arbejdsår med jer og jeres børn. Vi ser frem til både hverdagen,

Læs mere

SFO1 Pavillonen sommer Tlf. nummer:

SFO1 Pavillonen sommer Tlf. nummer: Stjernebrevet SFO1 Pavillonen sommer 2013 Tlf. nummer: 36 37 83 41 Juni måned står for døren og dermed kan vi både byde på kulturel aften, bedsteforældredag og Gøgl-temauge i Pavillonen. Juni måned betyder

Læs mere

Vores Åbningstider. 5. kl: 6. kl: 7. kl: Ungdomsklub: Handicapklub. Mandag 12.00-17.00 12.00-17.00 12.00-17.00 Lukket 12.00-17.00

Vores Åbningstider. 5. kl: 6. kl: 7. kl: Ungdomsklub: Handicapklub. Mandag 12.00-17.00 12.00-17.00 12.00-17.00 Lukket 12.00-17.00 * Udover de 653 kr. om mdr. indbetales der hver mdr. 100 kr. for klubben daglige madordning, der serveres kl. 14.00. Dette beløbe indsættes på følgende konto: Reg. nr. 2267 Konto: 4379299747 Vores Åbningstider

Læs mere

Nyhedsbrev FK og JK. Sommerferien 2011. Sol, sommer og ferietid for alle

Nyhedsbrev FK og JK. Sommerferien 2011. Sol, sommer og ferietid for alle Nyhedsbrev FK og JK Sommerferien 2011 Sol, sommer og ferietid for alle Endelig ferie og skolefri, så kom ned i din klub og se hvad vi har fundet på. Mange skal med klubben til Vilde Vulkaner og med på

Læs mere

Forældreinfo til spejdernes lejr 2017

Forældreinfo til spejdernes lejr 2017 Forældreinfo til spejdernes lejr 2017 1 Indhold Kort om hvad spejdernes lejr er for noget:... 3 Fællestransport:... 4 Besøgsdag/ Afhentningsdag for mikro og minier:... 4 Oppakning:... 5 Ordensregler:...

Læs mere

Maj og juni 2011. Ta med en tur på BAKKEN - - for nu er foråret kommet. Krumtap Nyt er for medlemmer, personale og andre med interesse for Krumtappen

Maj og juni 2011. Ta med en tur på BAKKEN - - for nu er foråret kommet. Krumtap Nyt er for medlemmer, personale og andre med interesse for Krumtappen Maj og juni 2011 Krumtap Nyt er for medlemmer, personale og andre med interesse for Krumtappen Ta med en tur på BAKKEN - Ishøj - for nu er foråret kommet Adresse: Krumtappen Østerhøj Bygade 48 2750 Ballerup

Læs mere

Nyhedsbrev Fritidsklubben BFC April 2011 Forår på vej

Nyhedsbrev Fritidsklubben BFC April 2011 Forår på vej Nyhedsbrev Fritidsklubben BFC April 2011 Forår på vej For pokker, hvor er det rart når solen skinner. Vinteren har været lang og kold og det er som at alle er gået i dvale. Men nu er der forår på vej,

Læs mere

KLUB DIGET AVISEN. August Gys og gru fredag d i klubben.. ughhhh

KLUB DIGET AVISEN. August Gys og gru fredag d i klubben.. ughhhh KLUB DIGET AVISEN August 2012 Gys og gru fredag d. 13.07.12 i klubben.. ughhhh Information. I klubbens entre hænger informationer til børn og forældre. Her ophænges seneste udgave af klubbens nyhedsbrev,

Læs mere

Junior Rulleski Camp 2010

Junior Rulleski Camp 2010 Junior Rulleski Camp 2010 19/8 21/8 2011 Junior Rulleski Camp skal på vandski med Nivå Vandski Klub. Dansk Skiforbund og det landsdækkende langrendsprojektudvalg inviterer junior skiløbere til 2 ½ dags

Læs mere

ma ti on to fr lø sø

ma ti on to fr lø sø Ventilen-nyt N ovember ma ti on to fr lø sø 1 Bowling 14-16.45 2 Hal 14-16 3 AFTEN Pigeklub (alle) 4 Svømning 5 6 7 AFTEN Hjemmehyg 8 9 Hal 14-16 10 AFTEN Svømmehal 11 Overnatning til lørdag 4-5 klasse

Læs mere

Ugen der gik Uge 24 Nyt ansigt på Hellum FRI fra 1. august

Ugen der gik Uge 24 Nyt ansigt på Hellum FRI fra 1. august Ugen der gik Uge 24 Nyt ansigt på Hellum FRI fra 1. august Fra 1. august og et halvt år frem har vi været så heldige at få tilbudt gratis ansættelse af en studerende fra den Pædagogiske Assistent Uddannelse

Læs mere

KORSLØKKE AFDELING JULI KVARTAL 2013 www.dui.dk/korsloekke

KORSLØKKE AFDELING JULI KVARTAL 2013 www.dui.dk/korsloekke AFDELINGSADRESSER: Formand: Jonna Ivarsen, Højvang 5, 5270 Odense N. Tlf.: 66 18 49 59 Kasserer: Arne B. Hansen, Hybenvej 75, 5260 Odense S. Tlf.: 66 12 14 59 MØDETIDER: Mandag: 18.00-20.00 Boldspil og

Læs mere

September 2019 Mandag 2-9 Tirsdag 3-9 Onsdag 4-9 Torsdag 5-9 Fredag 6-9 I dag kan du bage med hjem, i

September 2019 Mandag 2-9 Tirsdag 3-9 Onsdag 4-9 Torsdag 5-9 Fredag 6-9 I dag kan du bage med hjem, i Kunne du godt tænke dig at bruge en aften i din klub sammen med din mor, så er det nu du skal slå til. Vi holder mor/barn aften i dag, fra 17-20.30. Det koster 20 kr. pr familie. Der vil blive serveret

Læs mere

Vores Åbningstider. 5. kl: 6. kl: 7. kl: Ungdomsklub: Handicapklub. Mandag 12.00-17.00 12.00-17.00 12.00-17.00 Lukket 12.00-17.00

Vores Åbningstider. 5. kl: 6. kl: 7. kl: Ungdomsklub: Handicapklub. Mandag 12.00-17.00 12.00-17.00 12.00-17.00 Lukket 12.00-17.00 * Udover de 653 kr. om mdr. indbetales der hver mdr. 100 kr. for klubben daglige madordning, der serveres kl. 14.00. Dette beløbe indsættes på følgende konto: Reg. nr. 2267 Konto: 4379299747 Vores Åbningstider

Læs mere

Har du mulighed for at hjælpe, til en eller flere af vores aktiviteter kan du kontakte de ansvarlige for de enkelte boder og aktiviteter herunder.

Har du mulighed for at hjælpe, til en eller flere af vores aktiviteter kan du kontakte de ansvarlige for de enkelte boder og aktiviteter herunder. Har du mulighed for at hjælpe, til en eller flere af vores aktiviteter kan du kontakte de ansvarlige for de enkelte boder og aktiviteter herunder. Fodbold - Martin Lindved 2065 9320 Børne diskotek - Jan

Læs mere

Nyhedsbrev. Maj Barnets navn: (Sæt kryds de dage I ønsker at komme) Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag. Forældreunderskrift: Uge 28 (6/7-10/7)

Nyhedsbrev. Maj Barnets navn: (Sæt kryds de dage I ønsker at komme) Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag. Forældreunderskrift: Uge 28 (6/7-10/7) Nyhedsbrev Maj 2015 Så er det ved at være tid til tilmelding til sommerferien. Vi er på koloni i uge 27, så der har Byggeren lukket. I ugerne 28-31 har vi fællesåbent med både Herningvej og Smedegården.

Læs mere

Nyhedsbrev November 2008 Juniorklubberne Langeskov - Kerteminde - Munkebo & Nymarken

Nyhedsbrev November 2008 Juniorklubberne Langeskov - Kerteminde - Munkebo & Nymarken Nyhedsbrev November 2008 Juniorklubberne Langeskov - Kerteminde - Munkebo & Nymarken Strandgård side 1 Forældrekaffe Fredag den 14. november kl. 14.00-16.00 vil vi gerne invitere vi Jer forældre på en

Læs mere

Aa-Strand. Sommerhøjskole 2015. Aa Strand Å Strandvej 75 5361 Ebberup www.nordfyns.nu

Aa-Strand. Sommerhøjskole 2015. Aa Strand Å Strandvej 75 5361 Ebberup www.nordfyns.nu Aa-Strand Sommerhøjskole 2015 Aa Strand Å Strandvej 75 5361 Ebberup www.nordfyns.nu Indholdsfortegnelse Sommerhøjskole 2015 Side 2 Praktiske oplysninger Uge 28: Ferieuge i farver Uge 29: Kreativ hygge

Læs mere

Brædstrup SFO NOVEMBER 2012. Så er vi startet med PALS. Forældre information. 3. udgave

Brædstrup SFO NOVEMBER 2012. Så er vi startet med PALS. Forældre information. 3. udgave Brædstrup SFO NOVEMBER 2012 3. udgave Forældre information Husk venligst at anvende de blå poser til fodtøjet, når du kommer ind i SFO en. Det er meget vigtigt i forhold til hygiejnen i instituationen.

Læs mere

Idræt og kulturtilbuddets Sommerprogram 2019

Idræt og kulturtilbuddets Sommerprogram 2019 Idræt og kulturtilbuddets Sommerprogram 2019 Velkommen til årets sommerprogram hos Idræt og kultur. Programmet er blevet til ved et fællesmøde i idræt og kulturtilbuddet, hvor der kom mange idéer på banen.

Læs mere

24 timer du aldrig glemmer, stort arrangement for 4. 7. klasse

24 timer du aldrig glemmer, stort arrangement for 4. 7. klasse Nyhedsbrevet indeholder: Tyverier fra garderoben, og hvad vi gør ved det 24 timer du aldrig glemmer, stort arrangement for 4. 7. klasse Sommerferieaktiviteter Fremtiden for børnene fra Mørk skole Koloni

Læs mere

Nyhedsbrev Januar - februar 2009 Ungdomsklubben Langeskov - Strandgård

Nyhedsbrev Januar - februar 2009 Ungdomsklubben Langeskov - Strandgård Nyhedsbrev Januar - februar 2009 Ungdomsklubben Langeskov - Strandgård Mandag den 5. Tirsdag den 6. Onsdag den 7. Torsdag den 8. Strandgård 7. klasse aften, kun adgang for 7. klasser Film hygge, svømning

Læs mere

Ry roklub INRIGGERINSTRUKTION VELKOMMEN TIL INSTRUKTION Kristi himmelsfarts turen til Slåen sø 2017 Inriggerudvalget Jan2018/JLH/EJ

Ry roklub INRIGGERINSTRUKTION VELKOMMEN TIL INSTRUKTION Kristi himmelsfarts turen til Slåen sø 2017 Inriggerudvalget Jan2018/JLH/EJ Ry roklub INRIGGERINSTRUKTION VELKOMMEN TIL INSTRUKTION 2018 Kristi himmelsfarts turen til Slåen sø 2017 Inriggerudvalget Jan2018/JLH/EJ Kære Inrigger Kanin Du får dette brev, fordi du har udtrykt ønske

Læs mere

Velkommen til Blå Sommer 2009

Velkommen til Blå Sommer 2009 Odense, 21. juni 2009 Velkommen til Blå Sommer 2009 Praktiske oplysninger for Stjernegruppens TROP og deres forældre Side 2 af 5 Afgang: Hjemkomst: Adresse: Telefon: Medbring: Onsdag den 15. juli 2009

Læs mere

VELKOMMEN I TURBOHUSET

VELKOMMEN I TURBOHUSET VELKOMMEN I TURBOHUSET VELKOMMEN I TURBOHUSET. Turbohuset er en sfo, med daglig drift af Højmark børnehus. Vi har til huse på Højmark skole om morgenen og eftermiddagen. Vi er som regel i børnehuset i

Læs mere

Prisen: Pris for børn fra fritidsklubben er 2400 kr. + 10 timers arbejde. 6 rater 400 400 400 400 400 400. 5 rater - 480 480 480 480 480

Prisen: Pris for børn fra fritidsklubben er 2400 kr. + 10 timers arbejde. 6 rater 400 400 400 400 400 400. 5 rater - 480 480 480 480 480 PFC - Præstevængets Fritidscenter Så er det igen blevet tid til den legendariske PFC skitur. Denne gang går turen til et af Sveriges største skisportssteder Stöten. Turen er denne gang desværre kun for

Læs mere

Bestilling af Alugod T-shirts i små størrelser! Har du et barn i alderen 8-12 år som skal af sted på sommerlejr og som ikke har en Alugod T- shirts? Så skal du læse videre! T-shirts i størrelserne 8 10

Læs mere

Jan Feb Mars 2013 Sandbechs Allé 1A, 4330 Hvalsø, Tlf: 29200153

Jan Feb Mars 2013 Sandbechs Allé 1A, 4330 Hvalsø, Tlf: 29200153 Jan Feb Mars 2013 Sandbechs Allé 1A, 4330 Hvalsø, Tlf: 29200153 Juniorklubben Sandbechs Allé 1A, 4330 Hvalsø, Tlf: 29200153 www.lejreungdomsskole.dk/juniorklubber Bankoverførsel: Danske Bank - reg. nr.

Læs mere

JUNI-NYT FRA KUNDBY SKOLE

JUNI-NYT FRA KUNDBY SKOLE JUNI-NYT FRA KUNDBY SKOLE Kundby d. 11. juni 2012 Kære forældre Endnu et skoleår går mod sin afslutning, og den dejlige sommerferie venter forude. I år strækker skoleåret sig helt hen imod juli måned,

Læs mere

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Marts 2014

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Marts 2014 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Marts 2014 Forår på vej... Det er ganske vist. Dagene bliver længere, lyset får flere nuancer og vi kan mærke, at der er forår på vej. Til jer, der har tænkt på

Læs mere

Ry roklub INRIGGERINSTRUKTION VELKOMMEN TIL INSTRUKTION Kristi himmelsfarts turen til Slåen sø 2017 Inriggerudvalget Feb2019/JLH/EJ

Ry roklub INRIGGERINSTRUKTION VELKOMMEN TIL INSTRUKTION Kristi himmelsfarts turen til Slåen sø 2017 Inriggerudvalget Feb2019/JLH/EJ INRIGGERINSTRUKTION Ry roklub VELKOMMEN TIL INSTRUKTION 2019 Kristi himmelsfarts turen til Slåen sø 2017 Inriggerudvalget Feb2019/JLH/EJ Kære Inrigger Kanin Du får dette brev, fordi du har udtrykt ønske

Læs mere

Kære Velkommen til Fredensgård Børnehave. Du skal starte i børnehave den 15. august 2015, og vi glæder os til at møde dig og din familie.

Kære Velkommen til Fredensgård Børnehave. Du skal starte i børnehave den 15. august 2015, og vi glæder os til at møde dig og din familie. Kære Velkommen til Fredensgård Børnehave. Du skal starte i børnehave den 15. august 2015, og vi glæder os til at møde dig og din familie. På Fredensgård har vi fokus på at være ude i naturen. Derfor vil

Læs mere

Sommer 2015 Fritten: 36 37 83 36 Kudu: 36 37 83 31 Gekko: 36 37 83 41

Sommer 2015 Fritten: 36 37 83 36 Kudu: 36 37 83 31 Gekko: 36 37 83 41 Sommer 2015 Fritten: 36 37 83 36 Kudu: 36 37 83 31 Gekko: 36 37 83 41 Juni måned står for døren og dermed kan vi både byde på Grillaften i Gekko og sommerfest i Kudu & Fritten. Juni måned betyder også,

Læs mere

Christiania er informeret om, at vi kommer på forskellige køretøjer, og turen er handicapvenlig.

Christiania er informeret om, at vi kommer på forskellige køretøjer, og turen er handicapvenlig. E-mail nyhedsbrev nr. 36 Guidet tur til Christiania. Lørdag den 23. august kl. 16.00 Vi mødes ved Porten/Hovedindgangen ved Prinsessegade, hvor en guide venter på os. Turen varer 1 1/2 til 2 timer. Turen

Læs mere

Sommerferieaktiviteter 2013 i Odense S og SV

Sommerferieaktiviteter 2013 i Odense S og SV Sommerferieaktiviteter 2013 i Odense S og SV GRATIS AT DELTAGE! Foreninger, klubber og ungdomsskolen arrangerer forskellige gratis aktiviteter for børn og unge. På disse sider kan du læse, hvilke aktiviteter

Læs mere

SpejderNyt Bangsbostrand Gruppe. Februar - marts 2014

SpejderNyt Bangsbostrand Gruppe. Februar - marts 2014 SpejderNyt Bangsbostrand Gruppe Spejdermøde hver mandag 18:30-20:00 i Ungdomsborgen Februar - marts 2014 Program Forældrecafé Fastelavnslejr Ny dato: 1.-2. marts Sådan køber du en rygsæk til sommerlejren

Læs mere

Jubilæet er vel overstået, så nu er vi godt i gang med (som nogle af deltagerne bemærkede) de næste 50 år.

Jubilæet er vel overstået, så nu er vi godt i gang med (som nogle af deltagerne bemærkede) de næste 50 år. 50 års jubilæum Jubilæet er vel overstået, så nu er vi godt i gang med (som nogle af deltagerne bemærkede) de næste 50 år. 50 år er meget lang tid at skulle forholde sig til, og samfundet vil sandsynligvis

Læs mere

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter (August og) September 2013

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter (August og) September 2013 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter (August og) September 2013 Velkommen tilbage fra sommerferie Jeg håber at I alle har haft en dejlig sommerferie og atter har samlet energi til sensommerens og efterårets

Læs mere

Sommerferie Aktiviteter 2017

Sommerferie Aktiviteter 2017 Sommerferie Aktiviteter 2017 ULF Fredericia kredsen vil igen i år lave nogle aktiviteter for jer i uge 29 i sommerferien. Aktiviteterne er for beboerne på Ullerupdalvej 90-96 og Kobbelgården 1-3 samt ULF

Læs mere

Vemb F.S. SOMMERSKOLE

Vemb F.S. SOMMERSKOLE Vemb F.S. SOMMERSKOLE NU MED VEMB F.S.! Vemb sommerskole har altid været et samarbejde mellem skolen og en forældregruppe, men det har ikke længere været muligt for skolen at bruge den samme mængde tid

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 13. juni 2014 Fredagsbrev nr. 785 Næste uge: 14. juni 16. juni 17. juni 18. juni 19. juni 20. juni Arbejdslørdag kl. 10.00 Ekstraordinær generalforsamling kl. 19.00 CP fri Fyraftensmøde

Læs mere

Velkomstfolder. Lindehuset. Lindevej 3-5

Velkomstfolder. Lindehuset. Lindevej 3-5 Velkomstfolder Lindehuset Lindevej 3-5 VELKOMMEN TIL LINDEHUSET. Lindehuset er en kommunal fritidsklub for børn fra 4. til 7. klasse, juniorklub for 5. 7. klasse og ungdomsklub for 7. kl. - 3.g. Desuden

Læs mere

Junior Rulleski Camp 2012

Junior Rulleski Camp 2012 Junior Rulleski Camp 2012 Fredag den 17.august søndag den 19. august Junior Rulleski Camp skal på vandski med Nivå Vandski Klub. Kom med til Junior Rulleski Camp i Nivå i august og mød en masse unge skivenner

Læs mere

Nyhedsbrev nr

Nyhedsbrev nr Nyhedsbrev nr. 5 2017 Vi vil fra tirsdag d. 2/5 mellem kl. 16-17 have et nyt hold i ride klubben. Det er et hold for de mindste fra 2-6 år. Vi starter stille op med at gøre ponyerne klar og går så i ridehuset

Læs mere

Hold øje uge 11. Kære alle. Endnu en uge er ved vejs ende. Solen er med os, som man kan se på billedet og sådan en sol lyder jo faktisk helt godt.

Hold øje uge 11. Kære alle. Endnu en uge er ved vejs ende. Solen er med os, som man kan se på billedet og sådan en sol lyder jo faktisk helt godt. Hold øje uge 11 Kære alle. Endnu en uge er ved vejs ende. Solen er med os, som man kan se på billedet og sådan en sol lyder jo faktisk helt godt. I denne uge afsluttede valgfagene. Et af valgfagene var

Læs mere

DRE NGESLUSEN. Årets tema(er) kan jeg jo ikke afsløre her men hyggeligt, det bliver det. P.s. nissehuer ses gerne i juleværkstedet.

DRE NGESLUSEN. Årets tema(er) kan jeg jo ikke afsløre her men hyggeligt, det bliver det. P.s. nissehuer ses gerne i juleværkstedet. JUL I DRE NGESLUSEN Der vil fra midt i november være juleværksted i drengeslusen Der vil der ikke være åbent for juleværkstedet om onsdagen (der er jo rollespils dag) Årets tema(er) kan jeg jo ikke afsløre

Læs mere

Vi glæder os meget til at se jer i uge 42

Vi glæder os meget til at se jer i uge 42 3 dage i efterårs ferien (uge 42) mandag - onsdag afholder vi Basanta sport, Basanta sport er 3 dage med sjov og lidt anderledes motion. Vi laver sund og lækker mad og vi vil have forskellige boder. De

Læs mere

Pilates B Nyhedsbrev Juni 2014

Pilates B Nyhedsbrev Juni 2014 Pilates B Nyhedsbrev Juni 2014 Sommertræning SOMMER! Længe ventet for de fleste den er her nu! Så nyd det hver dag og vær god ved dig selv og din krop. Hvis du skal nyde den skønne danske sommer hjemme

Læs mere

GLÆD JER! Klubbens hjemmeside får et helt nyt look.

GLÆD JER! Klubbens hjemmeside får et helt nyt look. Dag Dato Aktivitet Personale Tir 1. Mar Sang og Musik med Jonas To Ki Ja Jo Tor 3. Mar Loomies Krea Ki Ca To As Tir 8. Mar Pool turnering To Ki Ja Jo Tor 10. Mar Gækkebreve Ki Ca Ti Tir 15. Mar Klubrådsmøde

Læs mere

SFO NYHEDSBREV MARTS 2014

SFO NYHEDSBREV MARTS 2014 SFO NYHEDSBREV MARTS 2014 Forår, forår, kom nu snart Forår, forår, kom nu snart Vi har ventet længe, vi vil ud og tumle os i de grønne enge i de grønne enge Plukke, plukke blomster små røde, blå og gule

Læs mere

Ankomst kl. 14 klar til at hjælpe de mindre ryttere med at blive klar til deres opvisning (måske der skal lægges bomme ud mm.)

Ankomst kl. 14 klar til at hjælpe de mindre ryttere med at blive klar til deres opvisning (måske der skal lægges bomme ud mm.) Tirsdag den 30. juni: Ankomst kl. 14 klar til at hjælpe de mindre ryttere med at blive klar til deres opvisning (måske der skal lægges bomme ud mm.) - Plejehjemmet kommer ca. kl. 15 og ser opvisningen.

Læs mere