Medlemskabet er bindende for begge parter indenfor den i kontrakten anførte periode. Fit&Sund kan bede om at se billedlegitimation ved oprettelsen.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Medlemskabet er bindende for begge parter indenfor den i kontrakten anførte periode. Fit&Sund kan bede om at se billedlegitimation ved oprettelsen."

Transkript

1 Betingelser Fit&Sund 1. Medlemskab Dit medlemskab er personligt og kan derfor ikke overdrages til, deles med eller benyttes af andre. Ændringer i persondata som f.eks. navn, adresse, , telefonnummer, bankoplysninger mv. har du selv løbende ansvaret for at oplyse til Fit&Sund. Medlemskabet er bindende for begge parter indenfor den i kontrakten anførte periode. Fit&Sund kan bede om at se billedlegitimation ved oprettelsen. Unge under 18 år skal have en værge som anden betaler for sig, ellers kan der ikke oprettes et medlemskab. Medlemskabet skal betales til det hus, hvori der trænes oftest. Medlemskabet kan ikke kombineres med kampagnetilbud. Kampagnetilbud kan ikke kombineres med andre kampagner inden for en 12 måneders periode. Et givet kampagnetilbud kan kun bruges en gang. 2. Medlemskort Medlemskortet medbringes og indlæses hver gang i kundecomputer for at få adgang til huset. Et medlemskab og medlemskort er personligt og må ikke benyttes eller overdrages til andre. Bliver dit medlemskort væk eller beskadiget, meddeles dette straks til Fit&Sund, som udsteder et nyt mod et gebyr. Der pålægges et gebyr ved misbrug (jf. ovenstående) af medlemskort. Priser for gebyr kan findes på fitogsund.dk under huset, du er tilmeldt i. 3. Betaling Ved oprettelse af et PBS medlemskab tilmeldes aftalen betalingsservice. Du betaler kontant for perioden fra oprettelsen til første betaling via PBS oprettelse af medlemskab. Herefter skal den månedlige ydelse trækkes automatisk fra din konto i begyndelsen af hver kalendermåned. Aftalen bliver så vidt muligt oprettet direkte fra centeret. Hvis den af en eller anden grund ikke bliver tilmeldt automatisk, har du som medlem selv ansvaret for at tilmelde den til betalingsservice. Der opkræves et administrationsgebyr pr. trækning for betaling via PBS. Hvis en betalingsaftale ikke er oprettet korrekt eller utidigt afmeldt, forbeholder vi os retten til at opkræve et fakturagebyr. Priser for gebyret kan findes på fitogsund.dk under huset, du er tilmeldt i.

2 Du er ansvarlig for, at betaling sker rettidigt. Ikke rettidig betaling sidestilles med misligholdelse af kontrakten. Du giver ved din underskrift på nærværende kontrakt samtykke til, at Fit&Sund opbevarer stamoplysninger. Desuden giver du samtykke til, at der kan oprettes betalingsservice aftale, og at den månedlige betaling trækkes automatisk fra din bank. Hvis kontrakten misligholdes ved f.eks. manglende betaling, forbeholder Fit&Sund sig retten til at videregive dine personlige oplysninger til tredje part. 4. For sen betaling Betales den løbende ydelse ved et PBS medlemskab ikke til den aftalte tid, udsendes en rykkerskrivelse til dig, og der opkræves et rykkergebyr efter gældende takst. Der tillægges også procesrenter. Priser for gebyr kan findes på fitogsund.dk under huset, du er tilmeldt i. Hvis der efter den 3. rykker stadig ikke er betalt, vil medlemskabet blive lukket ned til den nærmeste første i måneden, og det skyldige sendes til fuld og endelig indfrielse, og vi vil uden yderligere varsel overdrage vores tilgodehavende til retsligt inkasso. 5. Varighed/Medlemskab Ved PBS aftale er der tale om et løbende medlemskab, der fortsætter, indtil det opsiges af en af parterne i henhold til stk. 6. Kontantmedlemskab løber i enten 1, 3, 6 eller 12 måneder. Klippekort løber 15 måneder frem fra oprettelsesdagen. Klippekort kan ikke forlænges, så efter endt løbetid skal der købes et nyt. 6. Opsigelse af medlemskab Opsigelse af en PBS aftale skal ske ved, at du henvender dig personligt i Fit&Sund, via til huset eller online på fitogsund.dk. Du kan finde en på fitogsund.dk under huset, du er tilmeldt i. Opsigelsesfrist for PBS aftaler er månedens udløb + én måned. Hvis en PBS aftale opsiges under en igangværende bero, stoppes bero sætningen og betingelserne er her også månedens udløb + én måned. Kontantmedlemskab kan ikke opsiges, og der refunderes ikke dele af medlemskabsprisen, hvis man ikke ønsker sit medlemskab mere. Klippekort kan ikke opsiges. Kampagnemedlemskaber kan ikke opsiges og kan ikke byttes til kontanter eller andet.

3 6.1 Bero af medlemskab PBS aftalen kan sættes på pause minimum 1 måned af gangen eller maksimum 6 måneder af gangen. Der kan maks. gebyrfrit bruges 6 måneders pause inden for en 12 måneders periode. Pause-periode for PBS aftaler kan dog godt forlænges fra 1-6 måneder mod betaling af gebyr. Kontante medlemskaber kan kun sættes i pause mod et gebyr. Klippekort kan ikke sættes i pause. Kampagnemedlemskaber kan ikke sættes i pause. Priser for gebyr kan findes på fitogsund.dk under huset, du er tilmeldt i. 7. Ændringer i priser og medlemsvilkår Fit&Sund forbeholder sig ret til prisændringer. Sådanne vil blive varslet ved opslag i huset og via (til de medlemmer, der har oplyst adresse) senest 45 dage, før prisændringerne træder i kraft. Kontante medlemskaber betales altid kontant ved oprettelsen i huset. 8. Træning og ophold i huset Fit&Sund er vores fælles sted. Hjælp os med at holde det pænt og rent. Fit&Sund er også et røgfrit område. Al træning og ophold i Fit&Sund foregår på eget ansvar. Dette gælder såvel medlemmer som gæster, der opholder sig i Fit&Sund. Unge mellem 15 og 18 år samt umyndige må kun benytte Fit&Sunds faciliteter, hvis Fit&Sund har modtaget en skriftlig tilladelse hertil fra pågældendes forældre eller værge. Børn under 15 år må ikke opholde sig i træningsområder uden en voksen. Under træning skal der altid anvendes tøj og sko, der er beregnet til indendørs træning. Ingen bar overkrop og ingen bare fødder/klip-klapper. Bare fødder er dog tilladt ved yoga, pilates og boldtræning. Udstyr og faciliteter skal ryddes op, efterhånden som træningen skrider frem. Som medlem af Fit&Sund er jeg indforstået med, at alle træningsområder videoovervåges døgnet rundt. Optagelserne anvendes kun i tilfælde af hærværk og indbrud. 9. Misligholdelse af kontrakt Både medlemmer og gæster forpligter sig til at overholde de fastsatte betingelser for ophold og benyttelse af redskaber m.m., herunder overholdelse af ordensreglementet samt henvisninger fra personalet. Mangel på dette udgør en væsentlig misligholdelse af kontrakten. Hvis et medlem optræder truende eller på anden måde generer andre medlemmer eller Fit&Sunds ansatte, kan Fit&Sund uden varsel bortvise medlemmet,

4 og medlemskabet ophører øjeblikkeligt. Dette gælder ligeledes ved grove overtrædelser af medlemsvilkårene såsom f.eks. doping eller udlån af medlemskort. 10. Ændringer i hold m.v. Fit&Sund forbeholder sig ret til ændringer i åbningstider, holdplaner, holdtider, instruktørpåsætning og udbud af hold med 2 ugers varsel ved opslag i Fit&Sund samt på fitogsund.dk. Desuden kan Fit&Sund samme dag aflyse hold eller ændre instruktør/holdtype samme dag senest 1 time før holdets planlagte start. 11. Helbredstilstand og personskade: Al træning sker på eget ansvar. Du er selv ansvarlig for at være i den helbredstilstand, der tillader deltagelse i aktiviteter hos Fit&Sund. Fit&Sund tager ikke ansvar for personskader på et medlem som følge af ulykker, forkert træning eller andre besøgendes handlinger eller mangelfulde handlinger. 12. Værdigenstande: Det anbefales, at der ikke opbevares genstande af værdi i garderobeskabene. Fit&Sund bærer ikke noget ansvar for tab på grund af tyveri eller tingskade, ej heller ved tyveri fra skabe. 13. Informationer/Nyheder: Ved indmeldelsen giver du lov til, at Fit&Sund må behandle og opbevare oplysninger om dig, kontakte dig telefonisk samt løbende sende nyheder og information pr. e- mail og SMS. Denne service kan fravælges ved skriftlig meddelelse til Fit&Sund. 14. Afbud til holdtræning Har du brug for at melde afbud til et hold, skal det ske senest 2 timer før holdstart enten telefonisk, via web booking eller via vores app. Glemmer du at melde afbud, koster det et gebyr. Priser for gebyr kan findes på fitogsund.dk under huset, du er tilmeldt i. 15. Fremmøde Fremmøde til aerobic-, cykel- eller andre former for holdtræning skal ske senest 10 minutter før timens start. Ved al træning skal du fremmøde dig i receptionen eller på vores fremmøde-skærm.

5 16. Venteliste Står du på venteliste til et hold, skal du stadig fremmøde dig seneste 10 minutter før holdstart. Husk at slette dig fra evt. venteliste, hvis du ikke længere ønsker at deltage på holdet. Hvis du får plads, men ikke ønsker at deltage, vil det blive betragtet som for sent afbud. 17. Hvis Fit&Sund bliver medlem af Anti Doping Danmark Du er som medlem forpligtet til at lade dig teste for doping, hvis uvildige repræsentanter fra Anti Doping Danmark forlanger det. Nægter du at lade dig teste, uanset årsagen hertil, bliver det betragtet som en positiv prøve. En positiv prøve medfører, at dit medlemskab ophører med øjeblikkelig virkning, og at du skal betale for alle omkostninger i forbindelse med dopingtesten. Oplysninger om din evt. positive prøve bliver givet videre til Anti Doping Danmark, og en positiv prøve medfører mindst 2 års udelukkelse fra træning i alle motionscentre, der er tilknyttet Anti Doping Danmark. 18. Sponsordage Som medlem accepterer du ved din underskrift på indmeldelsen, at Fit&Sund kan holde lukket i 2-4 dage om året på grund af sponsor-arrangementer. Sådanne lukkedage vil i god tid blive meddelt ved opslag i huset, via (hvis du har givet os din adresse), via sms, når der er åbnet for sms-service samt på fitogsund.dk. Gebyroversigt Glemt kort - første gang 0,- Glemt kort - efterfølgende gange 25,- Nyt kort 50,- Pris pr. faktura ved valg af indbetalingskort 25,- Pris pr. faktura ved manglende BS tilmelding 25,- Administrationsgebyr. Ved betaling via betalingsservice 8,- Udeblivelse fra holdtræning, gælder også evt. ventelister 25,- Pause på PBS medlemskaber ud over det tilladte jf. betingelser 149,- Pause på kontante medlemskaber 199,- Konvertering til firmamedlemskab/billigere medlemskab 100,- Rykkergebyr ved for sen betaling 100,- Misbrug af medlemskab/medlemskort 500,-

cross f t Medlemskontrakt mellem undertegnede og CrossFit Sønderborg Fulde navn Adresse Post nr Mail adresse Mobilnr Fødselsdato

cross f t Medlemskontrakt mellem undertegnede og CrossFit Sønderborg Fulde navn Adresse Post nr Mail adresse Mobilnr Fødselsdato Medlemskontrakt mellem undertegnede og CrossFit Sønderborg Fulde navn Adresse Post nr By Mail adresse Mobilnr Fødselsdato Medlemstype (se nedenfor) Har du læst betingelserne på side 2? Så skriv under her:

Læs mere

Medlemskontrakt mellem undertegnede og CrossFit Sønderborg ApS Fulde navn

Medlemskontrakt mellem undertegnede og CrossFit Sønderborg ApS Fulde navn Medlemskontrakt mellem undertegnede og CrossFit Sønderborg ApS Fulde navn Adresse Post nr By Mail adresse Mobilnr Fødselsdato Medlemstype (se nedenfor) Har du læst betingelserne på side 2? Så skriv under

Læs mere

Dit medlemskab er personligt og kan derfor ikke overdrages til, deles med eller benyttes af andre.

Dit medlemskab er personligt og kan derfor ikke overdrages til, deles med eller benyttes af andre. 1. Medlemskab Dit medlemskab er personligt og kan derfor ikke overdrages til, deles med eller benyttes af andre. Ændringer i persondata som f.eks. navn, adresse, e-mail, telefonnummer, kortoplysninger

Læs mere

DIT VELVÆR forbeholder sig retten til løbende at ændre medlemsbetingelser, gebyrer og priser, herunder prisen for dit medlemskab.

DIT VELVÆR forbeholder sig retten til løbende at ændre medlemsbetingelser, gebyrer og priser, herunder prisen for dit medlemskab. HANDELS- OG MEDLEMSBETINGELSER 1 GENERELT Følgende betingelser er gældende for dit medlemskab (PBS, klippekort eller anden tilmelding) i DIT VELVÆR pr. den 18. februar 2019. Alle priser, gebyrer og lignende

Læs mere

Medlemskontrakt mellem undertegnede og CrossFit Sønderborg ApS

Medlemskontrakt mellem undertegnede og CrossFit Sønderborg ApS Fulde navn Adresse Post nr By Mail adresse Mobilnr Fødselsdato Medlemstype (se nedenfor) Har du læst betingelserne på side 3-6? Så skriv under her: Medlemskontrakt mellem undertegnede og CrossFit Sønderborg

Læs mere

MEDLEMSBETINGELSER FOR HELLERUP ROKLUBS VINTERBAD

MEDLEMSBETINGELSER FOR HELLERUP ROKLUBS VINTERBAD Senest opdateret den 20190103. Betingelserne kan løbende ændres. MEDLEMSBETINGELSER FOR HELLERUP ROKLUBS VINTERBAD I tilfælde af ændringer vil de ændrede betingelser blive sendt ud til samtlige medlemmer

Læs mere

MEDLEMS BETINGELSER. Du kan blive medlem af BeneFiT Støvring ved at skrive en mail til eller ved at møde op i vores center.

MEDLEMS BETINGELSER. Du kan blive medlem af BeneFiT Støvring ved at skrive en mail til eller ved at møde op i vores center. MEDLEMS BETINGELSER Følgende betingelser er gældende for medlemskaber hos BeneFiT Støvring pr. 24. juni 2016. Alle priser, gebyrer og lign. som der henvises til herunder, vil altid kunne findes på vores

Læs mere

Medlemsbetingelser. 1. Generelt. 2. Ændring af medlemsbetingelser og priser. 3. Centrenes regler og andre bestemmelser. 4.

Medlemsbetingelser. 1. Generelt. 2. Ændring af medlemsbetingelser og priser. 3. Centrenes regler og andre bestemmelser. 4. Medlemsbetingelser 1. Generelt Følgende betingelser og vilkår er gældende for dit medlemskab af Local Fitness kæden. Priser, gebyrer o.lign. kan findes på vores prisside på vores hjemmeside. Ændringer

Læs mere

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte: 1. Introduktion Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine

Læs mere

Medlems- og handelsbetingelser The Club Fitness Gældende fra januar 2019

Medlems- og handelsbetingelser The Club Fitness Gældende fra januar 2019 Medlems- og handelsbetingelser The Club Fitness Gældende fra januar 2019 Ved oprettelse af medlemskab i THE CLUB accepterer du som medlem de følgende medlems- og handelsbetingelser samt vores privatlivspolitik.

Læs mere

Almindelige betingelser for medlemskab af SATS

Almindelige betingelser for medlemskab af SATS Almindelige betingelser for medlemskab af SATS Disse almindelige betingelser gælder for medlemskaber af SATS, hvorom der er indgået aftale den 1. januar 2011 eller senere 1. GENERELT 1.1 Disse almindelige

Læs mere

Medlemsbetingelser for ClausSloth.dk centre

Medlemsbetingelser for ClausSloth.dk centre Medlemsbetingelser for ClausSloth.dk centre Betingelserne er gældende for medlemskaber oprettet fra den 1. september 2019 og gældende for alle øvrige medlemmer. Bemærk tillæg til medlemsbetingelser som

Læs mere

Medlemsbetingelser for ClausSloth.dk centre

Medlemsbetingelser for ClausSloth.dk centre Medlemsbetingelser for ClausSloth.dk centre Betingelserne er gældende for medlemskaber oprettet fra den 1. september 2019 og gældende for alle øvrige medlemmer. Bemærk tillæg til medlemsbetingelser som

Læs mere

MEDLEMSBETINGELSER - HYDR ESPORT APS CVR VERSION 1.0. GÆLDENDE FRA 15. MARTS 2018

MEDLEMSBETINGELSER - HYDR ESPORT APS CVR VERSION 1.0. GÆLDENDE FRA 15. MARTS 2018 MEDLEMSBETINGELSER - HYDR ESPORT APS CVR 38716972 VERSION 1.0. GÆLDENDE FRA 15. MARTS 2018 1 GENERELT Følgende medlemsbetingelser er gældende for dit medlemskab i HYDR esport. Dit medlemskab i HYDR esport

Læs mere

Handelsbetingelser ved internethandel

Handelsbetingelser ved internethandel Handelsbetingelser ved internethandel Indhold 1 Abonnementsaftaler... 2 2 Prisændring... 2 3 Introtime... 2 4 Adgangsbrik... 3 5 Adgangskontrol... 3 6 Børn og gæster... 3 6 stk. 2 Børn og unge... 3 7 Ansvar...

Læs mere

Almindelige Bestemmelser

Almindelige Bestemmelser Almindelige Bestemmelser 1.Lejeaftalen 1.1. Ved nærværende aftale får kunden ret til i lejeperioden at opbevare gods i særskilt angivet depotrum. 1.2. Leje af depotrummet og opbevaringen sker på de vilkår,

Læs mere

Forretningsbetingelser

Forretningsbetingelser Forretningsbetingelser SpeedDigiTalent Ved at benytte dig af Speedrecruiters ApS services og produkter accepterer du samtidig nedenstående forretningsbetingelser. Læs dem derfor grundigt. Speedrecruiters

Læs mere

HANDELSBETINGELSER FOR MITDEPOTRUM.DK

HANDELSBETINGELSER FOR MITDEPOTRUM.DK HANDELSBETINGELSER FOR MITDEPOTRUM.DK Mitdepotrum.dk Handelsbetingelser Lejekontrakt 1 DET LEJEDE Lejer får ret til at opbevare gods i et angivet opbevaringsrum. Leje og opbevaring sker på følgende vilkår:

Læs mere

Låneaftale Lånenummer: L DanskNet A/S Markedsgade Holbæk CVR-nr.:

Låneaftale Lånenummer: L DanskNet A/S Markedsgade Holbæk CVR-nr.: Låneaftale Lånenummer: L-10091234 DanskNet A/S Markedsgade 8 4300 Holbæk CVR-nr.: 25945697 Låntagers navn Anders Andersen Låntagers adresse Andersensvej 123, 1234 Andersby Låntagers personnummer 123456-1234

Læs mere

Låneaftale Lånenummer: L Dansk Net A/S Markedsgade Holbæk CVR-nr.:

Låneaftale Lånenummer: L Dansk Net A/S Markedsgade Holbæk CVR-nr.: Låntagers navn Låntagers adresse Låntagers personnummer Låntagers e-mailadresse Låntagers mobilnummer Låneaftale Lånenummer: L- 10010000 Dansk Net A/S Markedsgade 8 4300 Holbæk CVR-nr.: 25945697 Ovennævnte

Læs mere

Brugerregler for hævekort

Brugerregler for hævekort Brugerregler for hævekort 1. Disse brugerregler gælder for Deres anvendelse af pengeinstituttets hævekort. I øvrigt gælder pengeinstituttets Almindelige Forretningsbetingelser, herunder tillægget om betalingstjenester.

Læs mere

Reglement for Roskilde Bibliotekerne Side 1 af 5

Reglement for Roskilde Bibliotekerne Side 1 af 5 Side 1 af 5 Nuværende formulering Ændringsforslag august 2018 Reglement for Roskilde Bibliotekerne 1. Benyttelse Biblioteket kan benyttes af alle. Benyttelse af biblioteket er gratis. Enhver, der er over

Læs mere

Finansiering af behandling

Finansiering af behandling Finansiering af behandling Har du et ønske om at gå i behandling, men ikke synes du har den fornødne plads i din økonomi til at betale på én gang, har du mulighed for at finansiere dit behandlingsforløb

Læs mere

Handelsbetingelser ved tilmelding, betaling og abonnement

Handelsbetingelser ved tilmelding, betaling og abonnement Handelsbetingelser ved tilmelding, betaling og abonnement Gælder for kurser, arrangementer og kontingent udbudt af De grønne pigespejdere eller af deres lokale grupper/afdelinger Vores handelsbetingelser

Læs mere

Salg- og lejebetingelser

Salg- og lejebetingelser Salg- og lejebetingelser Dynateam 2014 Salgs- og lejebetingelser Gældende pr. 1. januar 2014 Fakturering Første gang vil du blive faktureret for løbende måned + 3 måneder. Herefter altid 3 måneder forud.

Læs mere

Falck Køreklar Privat

Falck Køreklar Privat Abonnementsbetingelser Falck Køreklar Privat Nedenstående abonnementsbetingelser gælder i tillæg til de generelle abonnementsbetingelser, hvorfor der også henvises til disse. Dækningskode: 1261 Falck Køreklar

Læs mere

Retningslinjer for opkrævning af kommunens tilgodehavender

Retningslinjer for opkrævning af kommunens tilgodehavender Retningslinjer for opkrævning af kommunens tilgodehavender 1 Indholdsfortegnelse Hjemmel...3 Formål...3 Udsendelse af opkrævninger...3 Frister for indbetaling...4 Påmindelse...4 Rykkergebyr, renter og

Læs mere

Lejekontrakt. Pilleovn til beboelsesejendom. Type: Serienummer: Leje pr. måned Uopsigelig i et år XXXXXXXX

Lejekontrakt. Pilleovn til beboelsesejendom. Type: Serienummer: Leje pr. måned Uopsigelig i et år XXXXXXXX Lejekontrakt Pilleovn til beboelsesejendom Udlejer, Navn: Adresse: Tlf.: Mail: CVR-nr.: Lejer, Navn: Adresse: Tlf.: Mail: CPR-nr.: de nedenfor nævnte effekter: Type: Serienummer: Leje pr. måned Uopsigelig

Læs mere

Aftalevilkår for e-boks

Aftalevilkår for e-boks Aftalevilkår for e-boks Aftalevilkår for e-boks består af - Vilkår for fravalg af papirbaseret post - Vilkår for e-boks - Tillæg til Generelle regler for debitorer i BetalingsService elektronisk Vilkår

Læs mere

Guide til Træningsmakker

Guide til Træningsmakker Guide til Træningsmakker Du har fået endnu en medlemsfordel på hjemmesiden: Træningsmakker. Med træningsmakker kan du se, hvilke hold din træningsmakker skal på, I kan booke hold på hinandens vegne, I

Læs mere

REGLEMENT & GUIDELINES FOR BRUG AF BIBLIOTEKERNE

REGLEMENT & GUIDELINES FOR BRUG AF BIBLIOTEKERNE REGLEMENT & GUIDELINES FOR BRUG AF BIBLIOTEKERNE BRUG AF BIBLIOTEKET Alle kan gratis benytte bibliotekets almindelige tilbud. Biblioteket kan dog opkræve betaling for print, fotokopier og for særlige ydelser

Læs mere

Taletid fra One Mobile kan inden for gyldighedsperioden (jævnfør punkt 3) døgnet rundt, hele ugen inkl. søn og helligdage anvendes til:

Taletid fra One Mobile kan inden for gyldighedsperioden (jævnfør punkt 3) døgnet rundt, hele ugen inkl. søn og helligdage anvendes til: 1. Sådan fungerer det Du betaler kun for taletid, SMS, WAP, MMS og GPRS. Du betaler forud for dit forbrug og kender derfor dine omkostninger. Hver gang du tanker op, tillægges det indbetalte beløb din

Læs mere

Bilag 1: Programmets Medlemsbetingelser

Bilag 1: Programmets Medlemsbetingelser MEDLEMSBETINGELSER FOR FORDS LOYALITETSPROGRAM Disse betingelser regulerer dit medlemskab af Fords Loyalitetsprogram Gældende fra juni 2015 Se tidligere udgaver af betingelserne her 1 Definitioner Ford

Læs mere

Standardvilkår for ydelser fra Forskerservice

Standardvilkår for ydelser fra Forskerservice 7. december 2017 DAFO - Forskerservice Standardvilkår for ydelser fra Forskerservice 1. Indledende bestemmelser Disse Standardvilkår gælder for alle ydelser leveret af Forskerservice i og uden for kontrakt.

Læs mere

Lejebetingelser. BYENSBIL.DK. Lejer accepterer ved sin underskrift følgende: Generelt:

Lejebetingelser. BYENSBIL.DK. Lejer accepterer ved sin underskrift følgende: Generelt: Lejer accepterer ved sin underskrift følgende: Generelt: Lejebetingelser. 1. Køretøjet må kun føres af folk på 18 år og derover med et fuldgyldigt kørekort. 2. Al anvendelse skal ske i overensstemmelse

Læs mere

reglement & gebyr BIBLIOTEKERNE I FREDERIKSHAVN // SÆBY // SKAGEN // ÅLBÆK // ØSTERVRÅ

reglement & gebyr BIBLIOTEKERNE I FREDERIKSHAVN // SÆBY // SKAGEN // ÅLBÆK // ØSTERVRÅ reglement & gebyr BIBLIOTEKERNE I FREDERIKSHAVN // SÆBY // SKAGEN // ÅLBÆK // ØSTERVRÅ 1 2 OPRETTELSE OG LÅNERKORT Alle kan oprettes som bruger af biblioteket. Du kan oprette dig med dit NemID via bibl.frederikshavn.dk

Læs mere

REGLER FOR BRUG AF BIBLIOTEKERNE REGLEMENT

REGLER FOR BRUG AF BIBLIOTEKERNE REGLEMENT REGLER FOR BRUG AF BIBLIOTEKERNE REGLEMENT Velkommen til dig som ny bruger af Stevns Bibliotekerne! 2 Regler for brug af Stevns Bibliotekerne Alle, der bor i Danmark, kan frit bruge biblioteket. Du kan

Læs mere

Tillægsaftale om Elektronisk indbetalingskort

Tillægsaftale om Elektronisk indbetalingskort Gældende pr. 20. november 2017 Tillægsaftale om Elektronisk 1. Elektronisk 1.1 Kunden og Nykredit Bank, Kalvebod Brygge 1-3, 1780 København V, kundeservice@nykredit.dk,har dags dato i henhold til Aftale

Læs mere

A Privatlejeaftale Elcykel. Den lejede cykel: Ordrenummer: Mærke: Model: Farve: Stelnr: B Lejeperioden:

A Privatlejeaftale Elcykel. Den lejede cykel: Ordrenummer: Mærke: Model: Farve: Stelnr: B Lejeperioden: A Privatlejeaftale Elcykel Den lejede cykel: Ordrenummer: Mærke: Model: Farve: Stelnr: B Lejeperioden: Lejeperioden er aftalt til 42 måneder fra Elcyklens første købsdato. Ophør: Herefter kan cyklen købes

Læs mere

Tillægsaftale om Elektronisk indbetalingskort. PenSam Bank

Tillægsaftale om Elektronisk indbetalingskort. PenSam Bank Tillægsaftale om Elektronisk indbetalingskort PenSam Bank 2 Tillægsaftale om Elektronisk indbetalingskort 3 Tillægsaftale om Tillægsaftale om 1. 1.1 Kunden og PenSam Bank, Jørgen Knudsens Vej 2, 3520 Farum,

Læs mere

Produktspecifikke abonnementsbetingelser

Produktspecifikke abonnementsbetingelser Produktspecifikke abonnementsbetingelser For alle eksisterende kunder oprettet før 14. juni 2005, træder disse betingelser i kraft den 14. juli 2005. 1 Aftalens omfang Følgende specifikke abonnementsbetingelser

Læs mere

Brugerregler for Swipp Erhverv Mobilnummer

Brugerregler for Swipp Erhverv Mobilnummer Brugerregler for Swipp Erhverv Mobilnummer Gældende fra den 4. marts 2016 Nedenfor finder du de regler, der gælder for erhvervsdrivendes brug af Swipp. Som erhvervsdrivende kan du alene modtage beløb via

Læs mere

REGLER FOR BRUG AF BIBLIOTEKERNE

REGLER FOR BRUG AF BIBLIOTEKERNE REGLER FOR BRUG AF BIBLIOTEKERNE TEMA Velkommen til dig som ny bruger af Stevns Bibliotekerne! 2 Regler for brug af Stevns Bibliotekerne Alle, der bor i Danmark, kan frit bruge biblioteket. Du kan komme

Læs mere

Såfremt WP ikke har afgivet tilbud, er en ordre fra Sælger først bindende for WP, når denne har fremsendt en skriftlig ordrebekræftelse.

Såfremt WP ikke har afgivet tilbud, er en ordre fra Sælger først bindende for WP, når denne har fremsendt en skriftlig ordrebekræftelse. Dato: 2018-04-20 SAMHANDELSAFTALE AFTALEINDGÅELSE Medmindre andet er anført, er Webparts tilbud bindende i 30 dage fra tilbudsdato, hvorefter det bortfalder, medmindre Sælger inden fristens udløb har afgivet

Læs mere

KIROPRAKTOR. Samarbejdsaftale. mellem. [CopenFysio ApS ] [ ] CopenFysio Aps. Dampfærgevej 3, 5 sal. 2100 København Ø, Tlf. 70209499 www.copenfysio.

KIROPRAKTOR. Samarbejdsaftale. mellem. [CopenFysio ApS ] [ ] CopenFysio Aps. Dampfærgevej 3, 5 sal. 2100 København Ø, Tlf. 70209499 www.copenfysio. KIROPRAKTOR Samarbejdsaftale mellem [CopenFysio ApS ] & [ ] 1. PARTERNE Mellem CopenFysio ApS Dampfærgevej 3, 5 sal. 2100 København Ø CVR nr. 29 30 69 15 (i det følgende benævnt Virksomheden) og Navn CPR-nr.

Læs mere

Gældende fra: 03. Juni 2019 IPNord ApS Generelle forretningsbetingelser

Gældende fra: 03. Juni 2019 IPNord ApS Generelle forretningsbetingelser Gældende fra: 03. Juni 2019 IPNord ApS Generelle forretningsbetingelser Dette dokument vil gennemgå IPNord ApS (CVR: 37323276) generelle forretningsbetingelser og er gældende for alle IPNord ApS opgaver,

Læs mere

Lille model Dell Latitude E6230

Lille model Dell Latitude E6230 Lille model Dell Latitude E6230 Processor Intel Core i3-3130m 2.60GHz, 3MB cache Dual Core (3rd Gen Q1 2013) Skærm 12,5 HD 1366x768 LED-belyst LCD panel med HD kamera og mikrofon Grafikkort Intel HD Graphics

Læs mere

UDDANNELSESVILKÅR. 2. FORBEHOLD Arkitektskolen For Indretningsdesign forpligtiger sig til følgende ydelse:

UDDANNELSESVILKÅR. 2. FORBEHOLD Arkitektskolen For Indretningsdesign forpligtiger sig til følgende ydelse: UDDANNELSESVILKÅR 1. PRISER 1.1 Uddannelsen til Indretningsarkitekt: Kontant, i alt 8.250 kr. (DKK). Prisen er inklusiv alle fragt- og gebyreromkostninger. 1.1.2 Uddannelsen til Indretningsarkitekt: Abonnement,

Læs mere

Den CIIa Medico certificerede Spiromagic løsning der er certificeret under EU s internationale CE-standard.

Den CIIa Medico certificerede Spiromagic løsning der er certificeret under EU s internationale CE-standard. Betingelserne for abonnementsordningen Hej Lunger: 1. INDHOLD Hej Lunger er en løbende abonnementsordning, der indeholder en samling af udvalgte ydelser til dig vedrørende måling af dine lungers lungefunktion

Læs mere

7. Fortrydelsesret Abonnenten har ret til at træde tilbage fra denne aftale uden begrundelse inden for 14 dage. ABONNEMENTSVILKÅR - PARKERING BLOX

7. Fortrydelsesret Abonnenten har ret til at træde tilbage fra denne aftale uden begrundelse inden for 14 dage. ABONNEMENTSVILKÅR - PARKERING BLOX ABONNEMENTSVILKÅR - PARKERING BLOX Anlægsejer: Realdania By & Byg A/S, CVR-nr. 10 13 07 51, Jarmers Plads 2, 1551 København V. Driftsoperatør: Securitas A/S, CVR-nr. 88 66 32 17, Sydvestvej 98, 2600 Glostrup.

Læs mere

REGLER FOR BRUG AF BIBLIOTEKERNE TEMA

REGLER FOR BRUG AF BIBLIOTEKERNE TEMA REGLER FOR BRUG AF BIBLIOTEKERNE TEMA Velkommen til dig som ny bruger af Stevns Bibliotekerne! 2 REGLER FOR BRUG AF STEVNS BIBLIOTEKERNE - REV. OKTOBER 2016 Regler for brug af Stevns Bibliotekerne Alle,

Læs mere

VILKÅR FOR TELMORES AFDRAGSORDNING. August 2013

VILKÅR FOR TELMORES AFDRAGSORDNING. August 2013 VILKÅR FOR TELMORES AFDRAGSORDNING August 2013 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Aftalen 3 1.A. Elektronisk kommunikation meddelelser mellem parterne 3 1.B. Fortrydelsesret for forbrugeren 3 2. Aftalens parter 3

Læs mere

Lejebetingelser. BYENSBIL.DK. Medlem/Lejer accepterer ved sin underskrift følgende: Generelt:

Lejebetingelser. BYENSBIL.DK. Medlem/Lejer accepterer ved sin underskrift følgende: Generelt: Lejebetingelser. Medlem/Lejer accepterer ved sin underskrift følgende: Generelt: 1. Køretøjet må føres af alle med et gyldigt kørekort. 2. Al anvendelse skal ske i overensstemmelse med de til enhver tid

Læs mere

Indhold og forudsætninger Følgende standardpriser er gældende for Bredbånd Erhverv. Alle priser og beløb er i danske kroner og ekskl. moms.

Indhold og forudsætninger Følgende standardpriser er gældende for Bredbånd Erhverv. Alle priser og beløb er i danske kroner og ekskl. moms. Priser og Vilkår Priser Indhold og forudsætninger Følgende standardpriser er gældende for Bredbånd Erhverv. Alle priser og beløb er i danske kroner og ekskl. moms. Bredbånd Erhverv Binding Abonnement pr

Læs mere

SALG- & FORRETNINGS BETINGELSER. Gyldige fra 1. Oktober 2017 og erstatter alle tidligere versioner

SALG- & FORRETNINGS BETINGELSER. Gyldige fra 1. Oktober 2017 og erstatter alle tidligere versioner SALG- & FORRETNINGS BETINGELSER Gyldige fra 1. Oktober 2017 og erstatter alle tidligere versioner OM INKASSO DANMARK ApS Inkasso Danmark er et privatejet autoriseret inkassobureau med en mission om, at

Læs mere

1. Sæsonkort til FC Nordsjællands hjemmekampe i Right to Dream Park

1. Sæsonkort til FC Nordsjællands hjemmekampe i Right to Dream Park 1. Sæsonkort til FC Nordsjællands hjemmekampe i Right to Dream Park 1.1 Ved køb af sæsonkort til Right to Dream Park, gives adgang for én person til hver af FC Nordsjællands hjemmekampe i Superligaen i

Læs mere

ALMINDELIGE SALGS- LEVERINGSBETINGELSER

ALMINDELIGE SALGS- LEVERINGSBETINGELSER ALMINDELIGE SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER Indholdsfortegnelse 1. Generelt... 3 2. Indgåelse... 3 3. Opsigelse... 4 4. Priser... 4 5. Betalingsbetingelser... 5 6. Leveringsbetingelser... 5 7. Force majeure...

Læs mere

Handelsbetingelser for sæson 2015/2016. Vad Mikkelsen Dans ApS (kaldt VM Dans)

Handelsbetingelser for sæson 2015/2016. Vad Mikkelsen Dans ApS (kaldt VM Dans) Handelsbetingelser for sæson 2015/2016 Vad Mikkelsen Dans ApS (kaldt VM Dans) Vedr. reservering af prøvetime Når du reserverer plads til en prøvetime og betaler dit depositum, binder du dig ikke til at

Læs mere

Lejebetingelser. BYENSBIL.DK. Medlem/Lejer accepterer ved sin underskrift følgende: Generelt:

Lejebetingelser. BYENSBIL.DK. Medlem/Lejer accepterer ved sin underskrift følgende: Generelt: Lejebetingelser. Medlem/Lejer accepterer ved sin underskrift følgende: Generelt: 1. Køretøjet må kun føres af folk på 18 år og derover med et fuldgyldigt kørekort. 2. Al anvendelse skal ske i overensstemmelse

Læs mere

FORRETNINGSBETINGELSER for abonnement på NemTilmeld.dk

FORRETNINGSBETINGELSER for abonnement på NemTilmeld.dk FORRETNINGSBETINGELSER for abonnement på NemTilmeld.dk 1.0. Baggrund og formål 1.1. NemTilmeld.dk er ejet af det danske anpartsselskab, NemTilmeld.dk ApS, Strømmen 6, 9400 Nørresundby, CVR-nummer 27673120.

Læs mere

Vilkår OiSTER Ekstra Data Tillægspakker

Vilkår OiSTER Ekstra Data Tillægspakker Vilkår OiSTER Ekstra Data Tillægspakker Februar 2013 Version 2.1 Indhold 1. Aftalen generelt... 2 2. OiSTER Ekstra Data... 2 2.1. Betaling af OiSTER Ekstra Data... 3 2.2. Opsigelse af OiSTER Ekstra Data...

Læs mere

Vilkår og betingelser

Vilkår og betingelser Vilkår og betingelser opdateret. 11.01.15 Almindelige betingelser for køb og brug af TV 2 PLAY gældende pr. 11. januar 2016. Aftalens indgåelse Når du køber adgang til TV 2 PLAY, indgår du aftale med TV2

Læs mere

LEJEKONTRAKT for indendørs garage plads for et køretøj hos OwnersGarage

LEJEKONTRAKT for indendørs garage plads for et køretøj hos OwnersGarage LEJEKONTRAKT for indendørs garage plads for et køretøj hos OwnersGarage Lejer (Ejers navn): Lejer (Adresse): Køretøjstype: (Personbil, Banebil, Motorcykel): Køretøjs mærke, model og årgang: Køretøjets

Læs mere

Formålet med denne videregivelse er alene at skabe yderligere sikkerhed for, at Swipp-overførslen rammer den rigtige modtager.

Formålet med denne videregivelse er alene at skabe yderligere sikkerhed for, at Swipp-overførslen rammer den rigtige modtager. Brugerregler for Swipp Nedenfor finder du de regler, der gælder for Swipp. Reglerne gælder fra din accept af aftalen om Swipp. Swipp er en nem og sikker betalingsmåde, som gør det muligt at lave konto-til-konto-overførsler

Læs mere

En oversigt over hovedindholdet af de generelle vilkår for tildeling, registrering og administration af domænenavne under.

En oversigt over hovedindholdet af de generelle vilkår for tildeling, registrering og administration af domænenavne under. En oversigt over hovedindholdet af de generelle vilkår for tildeling, registrering og administration af domænenavne under.dk-domænet 1. Oversigten erstatter ikke de generelle vilkår Formålet med denne

Læs mere

1.1. Kaldenavn I forbindelse med oprettelse af en Swipp-aftale, skal du angive et Kaldenavn, som du vil optræde under.

1.1. Kaldenavn I forbindelse med oprettelse af en Swipp-aftale, skal du angive et Kaldenavn, som du vil optræde under. Brugerregler for Swipp - Erhverv Nedenfor finder du de regler, der gælder for erhvervsdrivendes brug af Swipp. Som erhvervsdrivende kan du alene modtage beløb via Swipp i forbindelse med salg af varer

Læs mere

Abonnementsvilkår for Mobilaftale. 10. november 2014

Abonnementsvilkår for Mobilaftale. 10. november 2014 Abonnementsvilkår for Mobilaftale 10. november 2014 Abonnementsvilkår for Mobilaftale 10. november 2014 1. Aftalen 1.1 Disse vilkår gælder for aftaler om YouSee Mobilaftale 6, 12 og 24. YouSee Mobilaftale

Læs mere

Forretningsbetingelser for erhvervsdrivendes brug af Specialistuddannelse.dk

Forretningsbetingelser for erhvervsdrivendes brug af Specialistuddannelse.dk Forretningsbetingelser for erhvervsdrivendes brug af Specialistuddannelse.dk Om Specialistuddannelse.dk Specialistuddannelse.dk stiler efter at hjælpe danske psykologer med at holde styr på deres efteruddannelse

Læs mere

ALMINDELIGE BETINGELSER FOR ARBEJDER OG LEVERANCER. Udgave af 4. december - 2014

ALMINDELIGE BETINGELSER FOR ARBEJDER OG LEVERANCER. Udgave af 4. december - 2014 Bilag 1 ALMINDELIGE BETINGELSER FOR ARBEJDER OG LEVERANCER Udgave af 4. december - 2014 1. OPTIMON`s hemmeligholdelsespligt OPTIMON træffer alle rimelige og nødvendige foranstaltninger til hemmeligholdelse

Læs mere

Lyt til Livet PLUS (Kr. 49,- pr. måned) Aftalebetingelser

Lyt til Livet PLUS (Kr. 49,- pr. måned) Aftalebetingelser Lyt til Livet PLUS (Kr. 49,- pr. måned) Aftalebetingelser Lyt til Livet PLUS aftale udbydes af: Dansk HøreCenter Nørregade 71 5000 Odense C. CVR 1015015 1. Generelle vilkår for tegning af Lyt til Livet

Læs mere

også kun vandværket, der kan videregive oplysninger.

også kun vandværket, der kan videregive oplysninger. Handelsbetingelser for Tethys Generelle handelsbetingelser Tethys er FVD s digitale lederværktøj. Når der indgås aftale med Tethys, indgås der reelt en handel med FVD. Man skal derfor være medlem af FVD

Læs mere

Retningslinjer for opkrævning af kommunens tilgodehavender

Retningslinjer for opkrævning af kommunens tilgodehavender Retningslinjer for opkrævning af kommunens tilgodehavender 1 Indholdsfortegnelse Hjemmel... 3 Formål... 3 Udsendelse af opkrævninger... 3 Frister for indbetaling... 4 Påmindelse... 4 Saldoopgørelse...

Læs mere

Antidopingkontrakt mellem Dansk Fitness & Helse Organisation og Anti Doping Danmark

Antidopingkontrakt mellem Dansk Fitness & Helse Organisation og Anti Doping Danmark Antidopingkontrakt mellem Dansk Fitness & Helse Organisation og Anti Doping Danmark 1. Baggrund og formål I henhold til Lov nr. 1438 af 22. december 2004 (L 2004.1438), om fremme af dopingfri idræt, 9

Læs mere

Aftalevilkår om køb og fremføring af fritvalgskanaler

Aftalevilkår om køb og fremføring af fritvalgskanaler Aftalevilkår om køb og fremføring af fritvalgskanaler 1 Denne aftale regulerer vilkårene for køb og fremføring af fritvalgskanaler mellem Jerlev Antenneforening, cvr. nr. 18137739 (herefter kaldet foreningen)

Læs mere

Brugerregler for Swipp

Brugerregler for Swipp Brugerregler for Swipp Nedenfor finder du de regler, der gælder for Swipp. Reglerne gælder fra din accept af aftalen om Swipp. Swipp er en nem og sikker betalingsmåde, som gør det muligt at lave konto-til-konto-overførsler

Læs mere

Aftale om Betalingsservice og Nykredit Kuvertbetaling

Aftale om Betalingsservice og Nykredit Kuvertbetaling Aftale om Betalingsservice og Nykredit Kuvertbetaling Aftale om Betalingsservice og Nykredit Kuvertbetaling Kontohaver(e): CPR.nr.: Reg. nr. Kontonr. Reg. type indgår aftale med Nykredit Bank om tilmelding

Læs mere

Kalundborg Gymnasium og HF s Elevcomputerordning 2012

Kalundborg Gymnasium og HF s Elevcomputerordning 2012 Kalundborg Gymnasium og HF s Elevcomputerordning 2012 Tilmeld dig Kalundborg Gymnasiums og HF elevcomputerordning og få din egen computer til studie og fritid. Vision Alle elever skal i studietiden have

Læs mere

INGO kontokort kan anvendes på alle bestående og kommende INGO benzinstationer med

INGO kontokort kan anvendes på alle bestående og kommende INGO benzinstationer med Kontobestemmelser 1 Kortets anvendelsesmuligheder 1.1 Kortets anvendelsesmuligheder for Privat kort INGO kontokort udstedes af Circle K Danmark A/S, Borgmester Christiansens Gade 50, 2450 København, tlf.

Læs mere

SALGS- OG LEVERINGSBETALINGER

SALGS- OG LEVERINGSBETALINGER SALGS- OG LEVERINGSBETALINGER 1. BAGGRUND 1.1 Klienten ønsker at modtage økonomisk rådgivning og er derfor blevet enig med Konsulenten om, at denne mod betaling af vederlag skal varetage Klientens økonomi.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR Marts 2015

VEDTÆGTER FOR Marts 2015 VEDTÆGTER FOR Marts 2015 1. NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL 1.1 Klubbens navn er: Hjørring Styrkesport. 1.2 Klubbens formål er at udøve alle former for vægttræning, primært styrkeløft men også vægtløftning, og

Læs mere

Betingelser for Danske Mobilbank år

Betingelser for Danske Mobilbank år Betingelser for Danske Mobilbank 15-17 år Gælder fra den 26. september 2016 Danske Mobilbank 15-17 år er Danske Banks elektroniske bankløsning for 15-17 årige privatkunder til mobile enheder som eksempelvis

Læs mere

Handelsbetingelser_Flextur/Flexrute med Dankort og Visa Dankort

Handelsbetingelser_Flextur/Flexrute med Dankort og Visa Dankort Notat Trafikselskabet Sydtrafik CVR nr.: 29 94 28 97 EAN nr.: 5798002186802 07. januar 2015 Handelsbetingelser_Flextur/Flexrute med Dankort og Visa Dankort Handelsbetingelser Flextur/Flexrute administreres

Læs mere

ALMINDELIGE FORRETNINGSBETINGELSER FOR VIABILL PREMIUM

ALMINDELIGE FORRETNINGSBETINGELSER FOR VIABILL PREMIUM ALMINDELIGE FORRETNINGSBETINGELSER FOR VIABILL PREMIUM 1 Indledende vilkår og definitioner 1.1. Disse almindelige forretningsbetingelser for ViaBill kredit (herefter betingelserne ) er gældende for indgåelse

Læs mere

Opstaldningskontrakt

Opstaldningskontrakt Opstaldningskontrakt 1. Parterne og hesten 1.1 Ejer: Navn: CPR-nr.: CVR-nr. (Hvis erhvervsdrivende): Adresse: Postnr./by: E-mail: Tlf.: (i det følgende benævnt ejer) 1.2 Udlejer: Navn: CVR-nr.: Adresse:

Læs mere

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR KATRINE BRANDBORG

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR KATRINE BRANDBORG SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR KATRINE BRANDBORG 1. Anvendelse... 2 2. Indgåelse... 2 3. Fuldmagt... 2 4. Forpligtelser... 2 5. Priser... 3 6. Leveringsbetingelser... 3 7. Betalingsbetingelser... 3

Læs mere

Handelsbetingelser_Telekørsel med betalingskort og evt. periodekort

Handelsbetingelser_Telekørsel med betalingskort og evt. periodekort Trafikselskabet FynBus CVR nr.: 29 97 99 44 EAN nr.: 5798002496055 11. november 2014 Handelsbetingelser_Telekørsel med betalingskort og evt. periodekort Handelsbetingelser Telekørsel administreres af trafikselskabet

Læs mere

1.1. Kaldenavn I forbindelse med oprettelse af en Swipp-aftale skal du angive et Kaldenavn, som du vil optræde under.

1.1. Kaldenavn I forbindelse med oprettelse af en Swipp-aftale skal du angive et Kaldenavn, som du vil optræde under. Brugerregler for Swipp Erhverv Mobilnummer Nedenfor finder du de regler, der gælder for erhvervsdrivendes brug af Swipp. Som erhvervsdrivende kan du alene modtage beløb via Swipp i forbindelse med salg

Læs mere

BETINGELSER FOR DANSKE MOBILBANK 15-17 ÅR Gælder fra april 2012

BETINGELSER FOR DANSKE MOBILBANK 15-17 ÅR Gælder fra april 2012 Danske Mobilbank er Danske Banks elektroniske bankløsning for ige privat - kunder til mobile enheder som for eksempel mobiltelefoner eller tablets. 1 Det kan du bruge Danske Mobilbank til Danske Mobilbank

Læs mere

Handelsbetingelser (v. 130722)

Handelsbetingelser (v. 130722) Handelsbetingelser (v. 130722) Anvendelighed Nærværende handelsbetingelser finder anvendelse på alle salg af værdibeviser fra Pro-Deals Danmark ApS. Handelsbetingelserne gælder således for alle aftaler

Læs mere

Hesteejer 1:... (Navn, adresse, telefonnummer, evt. CPR-nr.) Hesteejer 2:... (Navn, adresse, telefonnumre)

Hesteejer 1:... (Navn, adresse, telefonnummer, evt. CPR-nr.) Hesteejer 2:... (Navn, adresse, telefonnumre) 1. Parterne Imellem Hesteejer 1:... (Navn, adresse, telefonnummer, evt. CPR-nr.) og Hesteejer 2:... (Navn, adresse, telefonnumre) er dags dato indgået følgende aftale om sameje af Hesten:... (Navn, registreringsnummer,

Læs mere

Ansøgning om OIL! Firmakort

Ansøgning om OIL! Firmakort Ansøgning om OIL! Firmakort Det er vigtigt at angive fuldstændige virksomhedsoplysninger nedenfor og angive e-mailadresse til modtagelse af fakturaer. 2. Tilmelding til LeverandørService Betaling af fakturaer

Læs mere

Aftale om Betalingsservice (Gælder fra den 1. november 2009 for både eksisterende og nye kunder)

Aftale om Betalingsservice (Gælder fra den 1. november 2009 for både eksisterende og nye kunder) Aftale om Betalingsservice (Gælder fra den 1. november 2009 for både eksisterende og nye kunder) Betingelser 1. SKANDINAVISKA ENSKILDA BANKEN må, om ønsket, gennemføre betalinger via PBS (Pengeinstitutternes

Læs mere

VIABILL Kreditaftale Kontonr. Kontonavn ViaBill Minimum Udskrevet Navn: Adresse: CPR-nr.: ( Debitor )

VIABILL Kreditaftale Kontonr. Kontonavn ViaBill Minimum Udskrevet Navn: Adresse: CPR-nr.: ( Debitor ) VIABILL Kreditaftale Kontonr. Kontonavn ViaBill Minimum 3.000 Udskrevet 04.07.18 Navn: Adresse: CPR-nr.: ( Debitor ) Kreditgiver: ViaBill Finans ApS Søndergade 2, 2. sal 8000 Aarhus C CVR-nr. 39093421

Læs mere

Handelsbetingelser og abonnementsvilkår for privatkunder (Sidst revideret den 17. oktober 2018)

Handelsbetingelser og abonnementsvilkår for privatkunder (Sidst revideret den 17. oktober 2018) Handelsbetingelser og abonnementsvilkår for privatkunder (Sidst revideret den 17. oktober 2018) Følgende handelsbetingelser og abonnementsvilkår som beskrives i denne tekst fastsætter vilkårene for aftalen

Læs mere

ANSÆTTELSESKONTRAKT FOR FUNKTIONÆRER (uden overenskomstdækning)

ANSÆTTELSESKONTRAKT FOR FUNKTIONÆRER (uden overenskomstdækning) ANSÆTTELSESKONTRAKT FOR FUNKTIONÆRER (uden overenskomstdækning) Mellem [virksomhedens navn] [virksomhedens adresse] [virksomhedens cvr.nr.] [virksomhedens telefonnummer og mailadresse] (herefter kaldet

Læs mere

VILKÅR & BESTEMMELSER. 1.3 Det er en forudsætning, at Abonnenten har firmaadresse i Ørestad Syd eller Ørestad City.

VILKÅR & BESTEMMELSER. 1.3 Det er en forudsætning, at Abonnenten har firmaadresse i Ørestad Syd eller Ørestad City. Applikation for parkeringsabonnement v. Udviklingsselskabet By & Havn I/S Område: Ørestad Type: Erhverv (fastpris) Abonnementet tegnes af: Virksomhed CVR-nr. Adresse Postnr./By E-mail (kontaktperson) Tlf.

Læs mere

BETINGELSER FOR BETALINGSAFTALE FOR PASSAGE OVER FJORDFORBINDELSEN FREDERIKSSUND

BETINGELSER FOR BETALINGSAFTALE FOR PASSAGE OVER FJORDFORBINDELSEN FREDERIKSSUND BETINGELSER FOR BETALINGSAFTALE FOR PASSAGE OVER FJORDFORBINDELSEN FREDERIKSSUND Generel information Hjemmesiden www.fjordpay.dk (herefter betegnet Hjemmesiden ) udbydes af den selvstændige offentlige

Læs mere

Brugerregler for Swipp Erhverv Mobilnummer

Brugerregler for Swipp Erhverv Mobilnummer Brugerregler for Swipp Erhverv Mobilnummer Nedenfor finder du de regler, der gælder for erhvervsdrivendes brug af Swipp. Som erhvervsdrivende kan du alene modtage beløb via Swipp i forbindelse med salg

Læs mere

Vejledning i online tilmelding til aktivitetscentre/huse i Herning Kommune

Vejledning i online tilmelding til aktivitetscentre/huse i Herning Kommune Vejledning i online tilmelding til aktivitetscentre/huse i Herning Kommune Du kan købe medlemskab og lokalt medlemskab via Herning Kommunes hjemmeside til de fleste aktivitetscentre og aktivitetshuse.

Læs mere

Brønderslev Rideklub, Golfvejen 63, 9700 Brønderslev BRRK

Brønderslev Rideklub, Golfvejen 63, 9700 Brønderslev BRRK BRRK Opstaldningsaftale BRRK har indgået følgende aftale vedrørende opstaldning af: Hest (sæt X) Pony (sæt X) Hestens/ponyens Navn Opstalder Opstalders navn Adresse Postnr. og by E-mail Telefon / mobil

Læs mere