MEDLEMS BETINGELSER. Du kan blive medlem af BeneFiT Støvring ved at skrive en mail til eller ved at møde op i vores center.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "MEDLEMS BETINGELSER. Du kan blive medlem af BeneFiT Støvring ved at skrive en mail til eller ved at møde op i vores center."

Transkript

1 MEDLEMS BETINGELSER Følgende betingelser er gældende for medlemskaber hos BeneFiT Støvring pr. 24. juni Alle priser, gebyrer og lign. som der henvises til herunder, vil altid kunne findes på vores hjemmeside Ændringer til priser, vilkår og betingelser vil blive varslet minimum 1 måned før ændringen træder i kraft. Væsentlige ændringer varsles som minimum via opslag i vores center, på vores hjemmeside og Facebook samt via servic s. Vi anbefaler, at du tilmelder dig vores servic - så er du sikker på altid at modtage vigtig information vedrørende dit medlemskab, dine bookinger, opkrævninger m.m. Dette kan du gøre når du er logget ind via vores hjemmeside. 1. GENERELT 1.1. INDMELDING Du kan blive medlem af BeneFiT Støvring ved at skrive en mail til info@benefitstoevring.dk eller ved at møde op i vores center. Første gang du møder op, skal du henvende dig i receptionen for at gennemføre din indmelding. Her skal du som minimum medbringe et gyldigt billede ID (Pas eller kørekort). Du har selv ansvaret for løbende at holde de stamdata, som du oplyser ved din indmelding, opdateret igennem hele dit medlemskabsforløb hos BeneFiT Støvring. Hvis ikke dette kan klares online fra vores hjemmeside, skal du kontakte os. For løbende at kunne genkende dig, vil vi tage et billede, som vil blive gemt sikkert i vores systemer sammen med resten af dine persondata. For at blive medlem af BeneFiT Støvring, skal du være fyldt 10 år. Hvis du er under 18 år, skal du desuden have en forælder eller værge med ved oprettelsen af dit medlemskab. Hvis du er under 15, skal du altid være sammen med en forældre ved ophold og træning i centeret. Et løbende-medlemskab er løbende og fortsætter indtil det opsiges.

2 1.2. FINGERSCAN OG ANVENDELSE Første gang du møder op, vil du få oprettet et fingerscan ved døren. Du skal altid scanne fingeren inden din træning påbegyndes og giver afhængig af medlemskabstype adgang til centret og faciliteter. Det er dit medlemskab der bestemmer om du har fri adgang i hele åbningstiden, hvilke faciliteter, samt hvilke hold eller om der er forbundet en merudgift hermed. Et medlemskab er personligt og må ikke benyttes af eller overdrages til andre. Der pålægges kr. 500,- i gebyr ved misbrug (jf. ovenstående) af dit medlemskab. 2. PRIMÆRE MEDLEMSKABER Ved indmelding i BeneFiT Støvring bliver du bedt om at vælge et medlemskab. Du kan altid via vores hjemmeside, se hvilke medlemskaber vi tilbyder. 3. KOSTVEJLEDNING, PERSONLIG TRÆNING & PROGRAMLÆGNING Det er muligt at booke tid hos en kostvejleder, personlig træner eller programlægger Køb af tider/klip/sessioner Tider hos vores vejledere og trænere købes som enkelte klip, hele klippekort eller som en del af vores medlemskaber. For gældende priser og varigheder. Session/klip se de gældende vilkår jf. hjemmesiden. Ændring i antal sessioner pr. uge samt pause i vejledningsforløb, kan aftales løbende med kostvejleder eller personlig træner, dog senest med 7 dages varsel. Evt. ubrugte klip fra klippekort refunderes ikke Afbud Afbud skal ske senest 24 timer inden en planlagt tid, ellers betales der fuld pris for sessionen/klippet.

3 3.3. Binding & betaling - Personlig træning/kostvejledning via DIPS (ej klippekort) Der er ingen binding på forløbet og du betaler først når sessionen er blevet afholdt gennem din månedlige betalingsserviceaftale. Et forløb kan stoppes ved personlig henvendelse til sin kostvejleder eller personlig træner Binding og betaling - personlig træning/kostvejledning forudbetalt klippekort Evt. ubrugte klip fra klippekort fra kostvejledning og personlig træning, refunderes ikke Binding og betaling - personlig træning/kostvejledning klippekort via ratebetaling Ratebetalingerne sker via en månedlig betalingsserviceaftale. Ved ratebetaling er det muligt at sætte dit medlemskab i bero, men det er ikke muligt at sætte ratebetalingen i bero. Det er muligt at opsige dit medlemskab ved samtidig betaling af et evt. udestående beløb. Personligt træningsklippekort har en løbetid på 2 år fra købsdatoen Programlægning Afbud til programlægning/programopfølgning skal ske senest 4 timer før det aftalte tidspunkt. Som en del af abonnement: Opkræves 100 kr. i gebyr ved udeblivelse eller for sent afbud. Som klip: Det betalte beløb refunderes ikke ved udeblivelse eller for sen afbud

4 4. KLIPPEKORT, GAVEKORT & VÆRDIKUPONER 4.1. Klippekort Klippekort til leje af sko, personlig træning, kostvejledning og lign. har en løbetid på 24 måneder. Det er ikke muligt at forlænge løbetiden yderligere. Evt. ubrugte klip fra klippekort til refunderes ikke Gavekort & værdikuponer Gavekort og værdikuponer kan ikke ombyttes til produkter eller kontanter. Det er kun muligt at indløse ét gavekort/værdikupon på 7 dage eller mere én gang inden for 365 dage. Dette gælder på tværs af kampagner og tilbud. 5. TILMELDING & AFMELDING AF HOLD 5.1. Tilmelding & afmelding af hold Du kan til- og framelde dig hold på vores hjemmeside, via vores app eller ved telefonisk eller personligt fremmøde i centeret. Hvis du er forhindret i at møde til et hold, skal du afmelde dig senest: 3 timer før holdstart ved hold der ligger mellem kl min. Før holdstart ved hold der ligger mellem kl Ovenstående gælder også hvis du står på ventelisten til et hold. Når du er tilmeldt et hold, skal du fremmøde til det senest 10 minutter før holdet starter. Dette gør du via fingerscanneren ved døren. Hvis ikke du fremmøder til et hold eller ikke får det gjort rettidigt, vil du blive pålagt et gebyr på 30 kr., som automatisk bliver trukket via din DIPS aftale. Kontantmedlemskaber bliver fratrukket 1 klip.

5 6. BETALING 6.1. Betaling for medlemskab Alle medlemskaber og tilkøb kræver at du bliver tilmeldt DIPS. Du modtager en SMS/mail med et betalingslink. Dette link skal aktiveres inden den sidste hverdag i den måned du er blevet meldt ind. Hvis en DIPS aftale ikke er oprettet korrekt eller utidigt afmeldt, forbeholder vi os retten til at opkræve gebyr på kr. 150,00 i gebyr, for 1. rykker efter 10 hverdage. Såfremt vi er nødsaget til at fremsende 2. rykker, vil der blive pålagt 200 kr. i gebyr. 13 til 17-årige skal have en forælder eller værge til at stå som anden betaler for deres medlemskab Medlemskab med anden betaler Det er muligt at oprette et medlemskab med en anden betaler. For at tilknytte en anden betaler, skal vi som minimum have dennes fuldmagt til at oprette en DIPS aftale. Dette gøres ved en personlig mail, eller personligt fremmøde i centeret. En anden betaler er foruden de faste månedlige udgifter automatisk også forpligtiget til at hæfte for ekstra udgifter og gebyrer der opstår som følge af medlemskabet såsom bøder for manglende fremmøde til et hold, køb med medlemskort, leje af udstyr og lign. Disse vil blive trukket fra den samme konto. Ovenstående gælder ikke i erhvervsmæssig hensigt Manglende betaling Hvis et skyldigt beløb ikke kan blive trukket på din konto til tiden, vil dit medlemsskab blive spærret. Herved vil du ikke kunne checke ind. BeneFiT Støvring forbeholder sig ret til at opkræve det skyldige beløb via advokat eller inkasso firma, samt at rapportere dårligere betalere til RKI (Ribers Kredit Information) Medlemsskabet vil først blive aktiveret igen, når det skyldige beløb er blevet betalt, og medlemmet har fremvist dokumentation på betalingen. Medlemskabet kan ikke ændres eller berosættes, hvis der forefindes en manglende betaling.

6 6.4. Konvertering af medlemskab Det er gratis som eksisterende medlem, at op- eller nedgradere sit medlemskab. 7. OPSIGELSE 7.1. Opsigelse af medlemskab Ønsker du at opsige dit medlemskab hos BeneFiT Støvring, kan det gøres på flere måder. a). Du kan henvende dig personligt i et af vores centre c). Du kan sende et brev til BeneFiT Støvring, Jernbanegade 15, 9530 Støvring, Mrk. Opsigelse d). Du kan sende en til info@benefit-stoevring.dk Ved opsigelse af sit medlemskab, skal du som minimum tilkendegive at du ønsker at opsige medlemskabet og samtidig oplyse dit fornavn, efternavn, fødselsdato og medlemsnummer. En opsigelse er gældende fra den dag vi modtager den, og du har modtaget en kvittering vedrørende din opsigelse fra BeneFiT Støvring. Dit medlemskab ophører dog først ved udløbet af den indeværende måned plus én måned Restance Eventuelle restancebeløb modregnes i tilgodehavende. Hvis du har tilgodehavende stående på kontoen vil dette udbetales inden for 14 bankdage Tvister og dokumentation Såfremt der opstår tvivl om, hvorvidt et medlemskab er opsagt, skal du som medlem kunne bevise, at der er sket en korrekt opsigelse med dato og kvittering fra centret eller posthus. Ved opsigelse af dit medlemskab i et af vores centre, skal du underskrive en kvittering for at udmeldelsen bliver registreret korrekt. Du skal gemme din kvittering, da det er dit bevis for, at medlemskabet er opsagt. Hvis medlemmet har sendt en underskrevet opsigelse via post eller via info@benefit-stoevring.dk er det medlemmets eget ansvar at sikre sig, at opsigelsen bekræftes af BeneFiT Støvring via mail. Beskæftigelsen sendes til den mailadresse der er oplyst til BeneFiT Støvring. Det er medlemmets ansvar, at BeneFiT Støvring til enhver tid har de korrekte kontaktoplysninger, herunder korrekt , tlf. nummer og adresse.

7 8. PAUSE 8.1. At sætte et medlemskab på pause Du har mulighed for at sætte dit medlemskab på pause i en periode op til 6 mdr., hvilket betyder, at du ikke betaler for at være medlem i denne periode. Når et medlemskab er på pause, mister du alle dine medlemsrettigheder og adgange indtil pausen ophører. Det er gratis at sætte sit medlemskab i bero. For at sætte et medlemskab på pause, skal du henvende dig i et center eller sende en mail til info@benefit-stoevring.dk. Begge steder kan du angive en start- og slutdato for pauseperioden. Hvis en pause overskrider seks måneder, skal der betales et gebyr på kr. 99, for at forlænge pausen. Dit medlemskab starter automatisk, når pauseperioden udløber. 9. FORTRYDELSESRET 9.1. Fortrydelsesret på medlemskab For køb af medlemskaber har du 14 dages fortrydelsesret, fra den dag medlemskabet er købt. Skulle du fortryde dit køb efter fortrydelsesfristens udløb, men før 60 dage fra købsdatoen, så kan du maksimalt betale for 1 måneds træning. For at gøre brug af fortrydelsesretten skal du henvende dig personligt i centeret. Hvis du én gang har benyttet dig af fortrydelsesretten er du afskåret fra at købe medlemskab via mail, og vi beder dig i stedet henvende dig i centeret. 10. HUSETS REGLER OG ANDRE BESTEMMELSER Brud på medlemsbetingelser eller husets regler I tilfælde af brud på medlemsbetingelser eller BeneFiT husregler (opsatte i centeret) kan BeneFiT Støvring til enhver tid afbryde nærværende aftale om et medlemskab med øjeblikkelig virkning.

8 Racistiske eller nedladende udtalelser medfører øjeblikkelig bortvisning. BeneFiT Støvring kan i særlige tilfælde forlange fremvisning af lægeerklæring, hvis det vurderes, at træningen kan være sundhedsskadeligt for medlemmet Husets regler Husets regler skal altid følges. Du vil til enhver tid kunne finde de til en hver tid gældende regler ophængte i centeret Doping BeneFiT Støvring er medlem af DFHO (Dansk Fitness og Helse Organisation) og som følge heraf også Anti Doping Danmark. Som medlem hos BeneFiT Støvrings underlægges du doping test, hvis det forlanges af repræsentanter fra Anti Doping Danmark. Modsætter du dig dette, eller testes du positiv, vil dit medlemskab ophøre med øjeblikkelig virkning. Oplysninger om en evt. positiv dopingprøve vil blive givet til DFHO og vil medføre udelukkelse på mindst 2 år fra alle motionscentre som er tilknyttet DFHO Børn i centret Børn (personer under 13 år) må af sikkerhedsmæssige årsager ikke opholde sig i træningsområder eller holdsale uden supervision af en forælder. De må gerne sidde i caféområdet eller i et eventuelt børnerum. Du må gerne have din baby med rundt i centeret i en lift eller autostol, husk blot at udvise hensyn til de andre medlemmer Ophold i centret uden at være medlem Hvis du opholder dig i centret uden at være medlem, forbeholder vi os retten til at bortvise og udelukke dig fra BeneFiT Støvring Privat virksomhed Det ikke er tilladt, uden forudgående aftale med BeneFiT Støvring, at udøve privat virksomhed i forbindelse med dit medlemskab såsom træningsvejledning, personlig træning eller lign.

9 10.7. Helbredstilstand og personskade Al træning sker på eget ansvar. Et medlem er selv ansvarlig for at være i en helbredstilstand, der tillader deltagelse i aktiviteter hos BeneFiT Støvring. BeneFiT Støvring tager heller ikke ansvar for personskader på et medlem, som følge af ulykker eller andre besøgendes handlinger eller mangelfulde handlinger. I øvrigt følges dansk erstatningsret på området Værdigenstande BeneFiT Støvring anbefaler, at alle genstande af værdi opbevares i et aflåst skab under træning. BeneFiT Støvring bærer ikke noget ansvar for tab på grund af tyveri eller tingskade på ejendele Video- og foto optagelse Det er ikke tilladt at bruge BeneFiT Støvrings lokaler som lokalitet til optagelse af video eller billeder med henblik på markedsføring, uden en forudgående aftale med BeneFiT Støvring. Det er ikke tilladt at optage video eller tage billeder i BeneFiT Støvrings omklædningsrum. Det er ikke tilladt at optage eller fotografere andre medlemmer uden deres tilladelser. GOD TRÆNING

Dit medlemskab er personligt og kan derfor ikke overdrages til, deles med eller benyttes af andre.

Dit medlemskab er personligt og kan derfor ikke overdrages til, deles med eller benyttes af andre. 1. Medlemskab Dit medlemskab er personligt og kan derfor ikke overdrages til, deles med eller benyttes af andre. Ændringer i persondata som f.eks. navn, adresse, e-mail, telefonnummer, kortoplysninger

Læs mere

Medlemskabet er bindende for begge parter indenfor den i kontrakten anførte periode. Fit&Sund kan bede om at se billedlegitimation ved oprettelsen.

Medlemskabet er bindende for begge parter indenfor den i kontrakten anførte periode. Fit&Sund kan bede om at se billedlegitimation ved oprettelsen. Betingelser Fit&Sund 1. Medlemskab Dit medlemskab er personligt og kan derfor ikke overdrages til, deles med eller benyttes af andre. Ændringer i persondata som f.eks. navn, adresse, e-mail, telefonnummer,

Læs mere

DIT VELVÆR forbeholder sig retten til løbende at ændre medlemsbetingelser, gebyrer og priser, herunder prisen for dit medlemskab.

DIT VELVÆR forbeholder sig retten til løbende at ændre medlemsbetingelser, gebyrer og priser, herunder prisen for dit medlemskab. HANDELS- OG MEDLEMSBETINGELSER 1 GENERELT Følgende betingelser er gældende for dit medlemskab (PBS, klippekort eller anden tilmelding) i DIT VELVÆR pr. den 18. februar 2019. Alle priser, gebyrer og lignende

Læs mere

cross f t Medlemskontrakt mellem undertegnede og CrossFit Sønderborg Fulde navn Adresse Post nr Mail adresse Mobilnr Fødselsdato

cross f t Medlemskontrakt mellem undertegnede og CrossFit Sønderborg Fulde navn Adresse Post nr Mail adresse Mobilnr Fødselsdato Medlemskontrakt mellem undertegnede og CrossFit Sønderborg Fulde navn Adresse Post nr By Mail adresse Mobilnr Fødselsdato Medlemstype (se nedenfor) Har du læst betingelserne på side 2? Så skriv under her:

Læs mere

Medlemskontrakt mellem undertegnede og CrossFit Sønderborg ApS Fulde navn

Medlemskontrakt mellem undertegnede og CrossFit Sønderborg ApS Fulde navn Medlemskontrakt mellem undertegnede og CrossFit Sønderborg ApS Fulde navn Adresse Post nr By Mail adresse Mobilnr Fødselsdato Medlemstype (se nedenfor) Har du læst betingelserne på side 2? Så skriv under

Læs mere

Medlemsbetingelser for ClausSloth.dk centre

Medlemsbetingelser for ClausSloth.dk centre Medlemsbetingelser for ClausSloth.dk centre Betingelserne er gældende for medlemskaber oprettet fra den 1. september 2019 og gældende for alle øvrige medlemmer. Bemærk tillæg til medlemsbetingelser som

Læs mere

Medlemsbetingelser for ClausSloth.dk centre

Medlemsbetingelser for ClausSloth.dk centre Medlemsbetingelser for ClausSloth.dk centre Betingelserne er gældende for medlemskaber oprettet fra den 1. september 2019 og gældende for alle øvrige medlemmer. Bemærk tillæg til medlemsbetingelser som

Læs mere

MEDLEMSBETINGELSER - HYDR ESPORT APS CVR VERSION 1.0. GÆLDENDE FRA 15. MARTS 2018

MEDLEMSBETINGELSER - HYDR ESPORT APS CVR VERSION 1.0. GÆLDENDE FRA 15. MARTS 2018 MEDLEMSBETINGELSER - HYDR ESPORT APS CVR 38716972 VERSION 1.0. GÆLDENDE FRA 15. MARTS 2018 1 GENERELT Følgende medlemsbetingelser er gældende for dit medlemskab i HYDR esport. Dit medlemskab i HYDR esport

Læs mere

Medlems- og handelsbetingelser The Club Fitness Gældende fra januar 2019

Medlems- og handelsbetingelser The Club Fitness Gældende fra januar 2019 Medlems- og handelsbetingelser The Club Fitness Gældende fra januar 2019 Ved oprettelse af medlemskab i THE CLUB accepterer du som medlem de følgende medlems- og handelsbetingelser samt vores privatlivspolitik.

Læs mere

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte: 1. Introduktion Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine

Læs mere

MEDLEMSBETINGELSER FOR HELLERUP ROKLUBS VINTERBAD

MEDLEMSBETINGELSER FOR HELLERUP ROKLUBS VINTERBAD Senest opdateret den 20190103. Betingelserne kan løbende ændres. MEDLEMSBETINGELSER FOR HELLERUP ROKLUBS VINTERBAD I tilfælde af ændringer vil de ændrede betingelser blive sendt ud til samtlige medlemmer

Læs mere

Medlemsbetingelser. 1. Generelt. 2. Ændring af medlemsbetingelser og priser. 3. Centrenes regler og andre bestemmelser. 4.

Medlemsbetingelser. 1. Generelt. 2. Ændring af medlemsbetingelser og priser. 3. Centrenes regler og andre bestemmelser. 4. Medlemsbetingelser 1. Generelt Følgende betingelser og vilkår er gældende for dit medlemskab af Local Fitness kæden. Priser, gebyrer o.lign. kan findes på vores prisside på vores hjemmeside. Ændringer

Læs mere

Medlemskontrakt mellem undertegnede og CrossFit Sønderborg ApS

Medlemskontrakt mellem undertegnede og CrossFit Sønderborg ApS Fulde navn Adresse Post nr By Mail adresse Mobilnr Fødselsdato Medlemstype (se nedenfor) Har du læst betingelserne på side 3-6? Så skriv under her: Medlemskontrakt mellem undertegnede og CrossFit Sønderborg

Læs mere

Almindelige betingelser for medlemskab af SATS

Almindelige betingelser for medlemskab af SATS Almindelige betingelser for medlemskab af SATS Disse almindelige betingelser gælder for medlemskaber af SATS, hvorom der er indgået aftale den 1. januar 2011 eller senere 1. GENERELT 1.1 Disse almindelige

Læs mere

Handelsbetingelser for sæson 2015/2016. Vad Mikkelsen Dans ApS (kaldt VM Dans)

Handelsbetingelser for sæson 2015/2016. Vad Mikkelsen Dans ApS (kaldt VM Dans) Handelsbetingelser for sæson 2015/2016 Vad Mikkelsen Dans ApS (kaldt VM Dans) Vedr. reservering af prøvetime Når du reserverer plads til en prøvetime og betaler dit depositum, binder du dig ikke til at

Læs mere

Vilkår OiSTER Ekstra Data Tillægspakker

Vilkår OiSTER Ekstra Data Tillægspakker Vilkår OiSTER Ekstra Data Tillægspakker Februar 2013 Version 2.1 Indhold 1. Aftalen generelt... 2 2. OiSTER Ekstra Data... 2 2.1. Betaling af OiSTER Ekstra Data... 3 2.2. Opsigelse af OiSTER Ekstra Data...

Læs mere

Handelsbetingelser for sæson 2016/2017. Vad Mikkelsen Dans ApS (kaldt VM Dans)

Handelsbetingelser for sæson 2016/2017. Vad Mikkelsen Dans ApS (kaldt VM Dans) Handelsbetingelser for sæson 2016/2017 Vad Mikkelsen Dans ApS (kaldt VM Dans) Vedr. reservering af prøvetime Når du reserverer plads til en prøvetime og betaler dit depositum, binder du dig ikke til at

Læs mere

Handelsbetingelser for sæson 2014/2015. Vad Mikkelsen Dans ApS (kaldt VM Dans)

Handelsbetingelser for sæson 2014/2015. Vad Mikkelsen Dans ApS (kaldt VM Dans) Handelsbetingelser for sæson 2014/2015 Vad Mikkelsen Dans ApS (kaldt VM Dans) Vedr. reservering af prøvetime Når du reserverer plads til en prøvetime og betaler dit depositum, binder du dig ikke til at

Læs mere

Vilkår OiSTER Ekstra Data Tillægspakker

Vilkår OiSTER Ekstra Data Tillægspakker Vilkår OiSTER Ekstra Data Tillægspakker Oktober 2012 Version 2.0 Indhold 1. Aftalen generelt... 2 2. OiSTER Ekstra Data... 2 2.1. Betaling af OiSTER Ekstra Data... 3 2.2. Opsigelse af OiSTER Ekstra Data...

Læs mere

Handelsbetingelser ved tilmelding, betaling og abonnement

Handelsbetingelser ved tilmelding, betaling og abonnement Handelsbetingelser ved tilmelding, betaling og abonnement Gælder for kurser, arrangementer og kontingent udbudt af De grønne pigespejdere eller af deres lokale grupper/afdelinger Vores handelsbetingelser

Læs mere

Handelsbetingelser ved internethandel

Handelsbetingelser ved internethandel Handelsbetingelser ved internethandel Indhold 1 Abonnementsaftaler... 2 2 Prisændring... 2 3 Introtime... 2 4 Adgangsbrik... 3 5 Adgangskontrol... 3 6 Børn og gæster... 3 6 stk. 2 Børn og unge... 3 7 Ansvar...

Læs mere

Brugerregler for hævekort

Brugerregler for hævekort Brugerregler for hævekort 1. Disse brugerregler gælder for Deres anvendelse af pengeinstituttets hævekort. I øvrigt gælder pengeinstituttets Almindelige Forretningsbetingelser, herunder tillægget om betalingstjenester.

Læs mere

Guide til Træningsmakker

Guide til Træningsmakker Guide til Træningsmakker Du har fået endnu en medlemsfordel på hjemmesiden: Træningsmakker. Med træningsmakker kan du se, hvilke hold din træningsmakker skal på, I kan booke hold på hinandens vegne, I

Læs mere

Aftalevilkår om køb og fremføring af fritvalgskanaler

Aftalevilkår om køb og fremføring af fritvalgskanaler Aftalevilkår om køb og fremføring af fritvalgskanaler 1 Denne aftale regulerer vilkårene for køb og fremføring af fritvalgskanaler mellem Jerlev Antenneforening, cvr. nr. 18137739 (herefter kaldet foreningen)

Læs mere

1. Sæsonkort til FC Nordsjællands hjemmekampe i Right to Dream Park

1. Sæsonkort til FC Nordsjællands hjemmekampe i Right to Dream Park 1. Sæsonkort til FC Nordsjællands hjemmekampe i Right to Dream Park 1.1 Ved køb af sæsonkort til Right to Dream Park, gives adgang for én person til hver af FC Nordsjællands hjemmekampe i Superligaen i

Læs mere

GENERELLE BRUGERBETINGELSER FOR

GENERELLE BRUGERBETINGELSER FOR GENERELLE BRUGERBETINGELSER FOR mypku Disse generelle brugerbetingelser ( Betingelser ) fastsætter de betingelser, der gælder mellem dig som bruger ( Brugeren ) og Nutricia A/S, CVR.: 73128110 ( Nutricia

Læs mere

HANDELSBETINGELSER FOR MITDEPOTRUM.DK

HANDELSBETINGELSER FOR MITDEPOTRUM.DK HANDELSBETINGELSER FOR MITDEPOTRUM.DK Mitdepotrum.dk Handelsbetingelser Lejekontrakt 1 DET LEJEDE Lejer får ret til at opbevare gods i et angivet opbevaringsrum. Leje og opbevaring sker på følgende vilkår:

Læs mere

Bilag 1: Programmets Medlemsbetingelser

Bilag 1: Programmets Medlemsbetingelser MEDLEMSBETINGELSER FOR FORDS LOYALITETSPROGRAM Disse betingelser regulerer dit medlemskab af Fords Loyalitetsprogram Gældende fra juni 2015 Se tidligere udgaver af betingelserne her 1 Definitioner Ford

Læs mere

Tillægsvilkår Taletidspakker hos OiSTER Mobil

Tillægsvilkår Taletidspakker hos OiSTER Mobil Tillægsvilkår Taletidspakker hos OiSTER Mobil Oktober 2012 Version 1.13 Indhold 1. Aftalen generelt... 2 2. Indhold i OiSTER Taletidspakker... 2 2.1. Taletid til danske numre... 2 2.2. Dataforbrug... 2

Læs mere

Vilkår og betingelser for brugere af StamSted

Vilkår og betingelser for brugere af StamSted Vilkår og betingelser for brugere af StamSted Brugervilkår: StamSted ApS ('StamSted' og 'Tjenesten') byder dig velkommen. Dette er vores vilkår for brugere af StamSted platformen, som er en tjeneste til

Læs mere

VIABILL Kreditaftale Kontonr. Kontonavn ViaBill Minimum Udskrevet Navn: Adresse: CPR-nr.: ( Debitor )

VIABILL Kreditaftale Kontonr. Kontonavn ViaBill Minimum Udskrevet Navn: Adresse: CPR-nr.: ( Debitor ) VIABILL Kreditaftale Kontonr. Kontonavn ViaBill Minimum 3.000 Udskrevet 04.07.18 Navn: Adresse: CPR-nr.: ( Debitor ) Kreditgiver: ViaBill Finans ApS Søndergade 2, 2. sal 8000 Aarhus C CVR-nr. 39093421

Læs mere

Vilkår og betingelser

Vilkår og betingelser Vilkår og betingelser opdateret. 11.01.15 Almindelige betingelser for køb og brug af TV 2 PLAY gældende pr. 11. januar 2016. Aftalens indgåelse Når du køber adgang til TV 2 PLAY, indgår du aftale med TV2

Læs mere

ALMINDELIGE FORRETNINGSBETINGELSER FOR VIABILL PREMIUM

ALMINDELIGE FORRETNINGSBETINGELSER FOR VIABILL PREMIUM ALMINDELIGE FORRETNINGSBETINGELSER FOR VIABILL PREMIUM 1 Indledende vilkår og definitioner 1.1. Disse almindelige forretningsbetingelser for ViaBill kredit (herefter betingelserne ) er gældende for indgåelse

Læs mere

VILKÅR FOR TELMORES AFDRAGSORDNING. August 2013

VILKÅR FOR TELMORES AFDRAGSORDNING. August 2013 VILKÅR FOR TELMORES AFDRAGSORDNING August 2013 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Aftalen 3 1.A. Elektronisk kommunikation meddelelser mellem parterne 3 1.B. Fortrydelsesret for forbrugeren 3 2. Aftalens parter 3

Læs mere

Aftale om El.dk mellem [dit navn] og DONG Energy Salg & Service A/S (cvr-nr. 27 21 05 38)

Aftale om El.dk mellem [dit navn] og DONG Energy Salg & Service A/S (cvr-nr. 27 21 05 38) Aftale om El.dk mellem [dit navn] og DONG Energy Salg & Service A/S (cvr-nr. 27 21 05 38) Kære [dit navn] Tillykke med din nye elaftale, El.dk. Nedenfor ser du de væsentligste vilkår samt leveringsbetingelserne.

Læs mere

Forretningsbetingelser

Forretningsbetingelser Forretningsbetingelser SpeedDigiTalent Ved at benytte dig af Speedrecruiters ApS services og produkter accepterer du samtidig nedenstående forretningsbetingelser. Læs dem derfor grundigt. Speedrecruiters

Læs mere

BONUSBESTEMMELSER, VILKÅR OG BETINGELSER

BONUSBESTEMMELSER, VILKÅR OG BETINGELSER BONUSBESTEMMELSER, VILKÅR OG BETINGELSER DEFINITIONER Ved ILLUM forstås Stormagasinet ILLUM, beliggende i ejendommen matr. nr. 53, Østergade 52, 1100 København K. Ved ILLUM A/S forstås i det følgende selskabet

Læs mere

Snejbjerg Fitness. Gældende fra oktober 2015 GENERELT OM TILMELDING

Snejbjerg Fitness. Gældende fra oktober 2015 GENERELT OM TILMELDING Snejbjerg Fitness Gældende fra oktober 2015 GENERELT OM TILMELDING - Nye medlemmer, som aldrig har trænet i Snejbjerg Fitness - Tidligere medlemmer som har holdt pauser Alle følgende korttyper kan anvendes,

Læs mere

Forretningsbetingelser for erhvervsdrivendes brug af Specialistuddannelse.dk

Forretningsbetingelser for erhvervsdrivendes brug af Specialistuddannelse.dk Forretningsbetingelser for erhvervsdrivendes brug af Specialistuddannelse.dk Om Specialistuddannelse.dk Specialistuddannelse.dk stiler efter at hjælpe danske psykologer med at holde styr på deres efteruddannelse

Læs mere

REGLER FOR BRUG AF BIBLIOTEKERNE REGLEMENT

REGLER FOR BRUG AF BIBLIOTEKERNE REGLEMENT REGLER FOR BRUG AF BIBLIOTEKERNE REGLEMENT Velkommen til dig som ny bruger af Stevns Bibliotekerne! 2 Regler for brug af Stevns Bibliotekerne Alle, der bor i Danmark, kan frit bruge biblioteket. Du kan

Læs mere

Privatlivspolitik for FDF Korsvejen

Privatlivspolitik for FDF Korsvejen Privatlivspolitik for FDF Korsvejen Senest opdateret den 27/11/2018 Denne privatlivspolitik ( Politik ) er gældende for samtlige af de oplysninger, som du giver til os, og/eller som vi indsamler om dig

Læs mere

Falck Køreklar Privat

Falck Køreklar Privat Abonnementsbetingelser Falck Køreklar Privat Nedenstående abonnementsbetingelser gælder i tillæg til de generelle abonnementsbetingelser, hvorfor der også henvises til disse. Dækningskode: 1261 Falck Køreklar

Læs mere

Vilkår & Betingelser

Vilkår & Betingelser Webshipr.com - Vilkår og betingelser Vilkår & Betingelser Om Webshipr... 2 Oprettelse af konto... 2 Køb af ydelser... 2 Priser og betaling... 3 Abonnements betingelser... 3 Webshipr s ydelser... 3 Kriterier...

Læs mere

SALG- & FORRETNINGS BETINGELSER. Gyldige fra 1. Oktober 2017 og erstatter alle tidligere versioner

SALG- & FORRETNINGS BETINGELSER. Gyldige fra 1. Oktober 2017 og erstatter alle tidligere versioner SALG- & FORRETNINGS BETINGELSER Gyldige fra 1. Oktober 2017 og erstatter alle tidligere versioner OM INKASSO DANMARK ApS Inkasso Danmark er et privatejet autoriseret inkassobureau med en mission om, at

Læs mere

REGLEMENT & GUIDELINES FOR BRUG AF BIBLIOTEKERNE

REGLEMENT & GUIDELINES FOR BRUG AF BIBLIOTEKERNE REGLEMENT & GUIDELINES FOR BRUG AF BIBLIOTEKERNE BRUG AF BIBLIOTEKET Alle kan gratis benytte bibliotekets almindelige tilbud. Biblioteket kan dog opkræve betaling for print, fotokopier og for særlige ydelser

Læs mere

Forretningsbetingelser

Forretningsbetingelser Forretningsbetingelser Ved tilmelding til aktiviteter på Campus Marked gælder disse forretningsbetingelser November 2018 Indhold 1. Generelt 3 2. Produktet 4 3. Priser 6 4. Vilkår vedr. betaling, levering

Læs mere

Handelsbetingelser. Nicole Albæk, Ottergårdforte 7, 6200 Aabenraa cvr. Nr

Handelsbetingelser. Nicole Albæk, Ottergårdforte 7, 6200 Aabenraa cvr. Nr Handelsbetingelser Handels og abonnementsbetingelser: Produkter og tjenester udbydes af: Nicole Albæk, Ottergårdforte 7, 6200 Aabenraa cvr. Nr. 35551417 Kontakt mig på info@nicolealbaek.dk Alle priser

Læs mere

accepterer du, og er enig i, at være underlagt disse retningslinjer; og

accepterer du, og er enig i, at være underlagt disse retningslinjer; og DISSE VILKÅR OG HANDELSBETINGELSER ( RETNINGSLINJER ) UDGØR DIN AFTALE I FORHOLD TIL DIT BILLETNET GAVEKORT ELLER E-GAVEKORT, SOM DU HAR KØBT ELLER MODTAGET ( GAVEKORT ). MED MINDRE ANDET ER ANGIVET VIL

Læs mere

1. Aftalens omfang 2. Parterne 3. Indgåelse og oprettelse 4. Priser og betaling

1. Aftalens omfang 2. Parterne 3. Indgåelse og oprettelse 4. Priser og betaling Produktspecifikke abonnementsbetingelser for Cybercity Bredbånd Privat For alle eksisterende kunder oprettet før 1. december 2008, træder disse abonnementsbetingelser i kraft 1. januar 2009. 1. Aftalens

Læs mere

REGLER FOR BRUG AF BIBLIOTEKERNE

REGLER FOR BRUG AF BIBLIOTEKERNE REGLER FOR BRUG AF BIBLIOTEKERNE TEMA Velkommen til dig som ny bruger af Stevns Bibliotekerne! 2 Regler for brug af Stevns Bibliotekerne Alle, der bor i Danmark, kan frit bruge biblioteket. Du kan komme

Læs mere

Lejebetingelser. BYENSBIL.DK. Lejer accepterer ved sin underskrift følgende: Generelt:

Lejebetingelser. BYENSBIL.DK. Lejer accepterer ved sin underskrift følgende: Generelt: Lejer accepterer ved sin underskrift følgende: Generelt: Lejebetingelser. 1. Køretøjet må kun føres af folk på 18 år og derover med et fuldgyldigt kørekort. 2. Al anvendelse skal ske i overensstemmelse

Læs mere

Taletid fra One Mobile kan inden for gyldighedsperioden (jævnfør punkt 3) døgnet rundt, hele ugen inkl. søn og helligdage anvendes til:

Taletid fra One Mobile kan inden for gyldighedsperioden (jævnfør punkt 3) døgnet rundt, hele ugen inkl. søn og helligdage anvendes til: 1. Sådan fungerer det Du betaler kun for taletid, SMS, WAP, MMS og GPRS. Du betaler forud for dit forbrug og kender derfor dine omkostninger. Hver gang du tanker op, tillægges det indbetalte beløb din

Læs mere

REGLER & VILKÅR FRIVILLIG PÅ MUSIK I LEJET 2018

REGLER & VILKÅR FRIVILLIG PÅ MUSIK I LEJET 2018 REGLER & VILKÅR FRIVILLIG PÅ MUSIK I LEJET 2018 Musik i Lejets regler understøtter de almindelige regler for god opførsel i samfundet. Efterkom altid alle henvisninger fra sikkerhedspersonalet, da de er

Læs mere

Priser for MobilePay Subscriptions (som kan findes på MobilePay.dk) Afsnit A Generelle betingelser og vilkår

Priser for MobilePay Subscriptions (som kan findes på MobilePay.dk) Afsnit A Generelle betingelser og vilkår B E T I N G E L S E R F O R M O B I L E P A Y S U B S C R I P T I O N S TIL V I R K S O M H E D E R M E D M O D T A G E R K O N T O I D A N S K E B A N K Gældende fra den 22. maj 2017 MobilePay Subscriptions

Læs mere

Torvehallernes app og gavekort udbydes af TorvehallerneKBH i samarbejde med Shopbox ApS:

Torvehallernes app og gavekort udbydes af TorvehallerneKBH i samarbejde med Shopbox ApS: Torvehallernes app og gavekort Torvehallernes app er en tjeneste, der formidler elektroniske gavekort og mobilbetaling i alle faste stader i TorvehallerneKBH. Med mobilbetaling menes der betaling godkendt

Læs mere

Reglement for Roskilde Bibliotekerne Side 1 af 5

Reglement for Roskilde Bibliotekerne Side 1 af 5 Side 1 af 5 Nuværende formulering Ændringsforslag august 2018 Reglement for Roskilde Bibliotekerne 1. Benyttelse Biblioteket kan benyttes af alle. Benyttelse af biblioteket er gratis. Enhver, der er over

Læs mere

Vilkår for betalingskonti

Vilkår for betalingskonti Vilkår for betalingskonti Vilkår for betalingskonti Erhvervskunder Gældende fra den 18-08-2014 1. Indledning Disse vilkår gælder for betalingstjenester tilknyttet betalingskonti oprettet med henblik på

Læs mere

REGLER FOR BRUG AF BIBLIOTEKERNE TEMA

REGLER FOR BRUG AF BIBLIOTEKERNE TEMA REGLER FOR BRUG AF BIBLIOTEKERNE TEMA Velkommen til dig som ny bruger af Stevns Bibliotekerne! 2 REGLER FOR BRUG AF STEVNS BIBLIOTEKERNE - REV. OKTOBER 2016 Regler for brug af Stevns Bibliotekerne Alle,

Læs mere

Retningslinjer for elektronisk spil på lotterier i Det Danske Klasselotteri A/S (Klasselotteriet)

Retningslinjer for elektronisk spil på lotterier i Det Danske Klasselotteri A/S (Klasselotteriet) Retningslinjer for elektronisk spil på lotterier i Det Danske Klasselotteri A/S (Klasselotteriet) Generelt om spillet herunder definitioner 1. Klasselotteriet er et spil, hvor en spiller spiller på et

Læs mere

Tillægsvilkår for Click

Tillægsvilkår for Click Tillægsvilkår for Click Juni 2016 1. Tillægsaftalen For aftaler om abonnementsformen Click gælder følgende vilkår i tillæg til Abonnementsvilkår for YouSee s mobiltjenester. Ved modstrid mellem vilkårene

Læs mere

Kære Færgen Bizz kunde

Kære Færgen Bizz kunde Kære Færgen Bizz kunde 20.08.2015 Færgen og BroBizz A/S har indgået samarbejde. BroBizz A/S er Færgens bizz udsteder, hvilket betyder at du skal have en BroBizz for at kunne registrere en Færgen Bizz aftale.

Læs mere

Handelsbetingelser_Flextur/Flexrute med Dankort og Visa Dankort

Handelsbetingelser_Flextur/Flexrute med Dankort og Visa Dankort Notat Trafikselskabet Sydtrafik CVR nr.: 29 94 28 97 EAN nr.: 5798002186802 07. januar 2015 Handelsbetingelser_Flextur/Flexrute med Dankort og Visa Dankort Handelsbetingelser Flextur/Flexrute administreres

Læs mere

Regler for Mobilpenge

Regler for Mobilpenge Regler for Mobilpenge Gældende fra 10. januar 2012. Reglerne for Mobilpenge er et sæt særvilkår, som supplerer bankens til enhver tid gældende almindelige forretningsbetingelser, og sammen med øvrige relevante

Læs mere

Forretningsbetingelser

Forretningsbetingelser Forretningsbetingelser Ved tilmelding til aktiviteter på Campus Marked gælder disse forretningsbetingelser Januar 2016 1 1. Generelt 1.1 Hovedaktivitet Campus er statens fælles læringsløsning. Campus Marked

Læs mere

Tillægsaftale om Betalingsservice

Tillægsaftale om Betalingsservice Tillægsaftale om Betalingsservice 1. Debitorer i Betalingsservice 1.1 Kunden og GrønlandsBANKEN, Postboks 1033, 3900 Nuuk, banken@banken.gl har dags dato i henhold til Aftale om Netbank indgået følgende

Læs mere

Låneaftale Lånenummer: L DanskNet A/S Markedsgade Holbæk CVR-nr.:

Låneaftale Lånenummer: L DanskNet A/S Markedsgade Holbæk CVR-nr.: Låneaftale Lånenummer: L-10091234 DanskNet A/S Markedsgade 8 4300 Holbæk CVR-nr.: 25945697 Låntagers navn Anders Andersen Låntagers adresse Andersensvej 123, 1234 Andersby Låntagers personnummer 123456-1234

Læs mere

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER Juni 2017 SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER for forbrugere og ikke-forbrugere 1. Generelle oplysninger CVR nr. 38 26 81 63 Hasselvej 14 3210 Vejby E-mail: ss@danskaktieraadgivning.dk eller ur@danskaktieraadgivning.dk

Læs mere

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER for forbrugere og ikke-forbrugere 1. Generelle oplysninger CVR nr. 38 26 81 63 Hasselvej 14 3210 Vejby E-mail: soren@sehested.dk eller ur.raahede@gmail.com Tlf: 2811 2727

Læs mere

Privatlivspolitik for FDF Dronninglund

Privatlivspolitik for FDF Dronninglund Privatlivspolitik for FDF Dronninglund Senest opdateret den 02/12/2018 Denne privatlivspolitik ( Politik ) er gældende for samtlige af de oplysninger, som du giver til os, og/eller som vi indsamler om

Læs mere

Salg- og lejebetingelser

Salg- og lejebetingelser Salg- og lejebetingelser Dynateam 2014 Salgs- og lejebetingelser Gældende pr. 1. januar 2014 Fakturering Første gang vil du blive faktureret for løbende måned + 3 måneder. Herefter altid 3 måneder forud.

Læs mere

7. Fortrydelsesret Abonnenten har ret til at træde tilbage fra denne aftale uden begrundelse inden for 14 dage. ABONNEMENTSVILKÅR - PARKERING BLOX

7. Fortrydelsesret Abonnenten har ret til at træde tilbage fra denne aftale uden begrundelse inden for 14 dage. ABONNEMENTSVILKÅR - PARKERING BLOX ABONNEMENTSVILKÅR - PARKERING BLOX Anlægsejer: Realdania By & Byg A/S, CVR-nr. 10 13 07 51, Jarmers Plads 2, 1551 København V. Driftsoperatør: Securitas A/S, CVR-nr. 88 66 32 17, Sydvestvej 98, 2600 Glostrup.

Læs mere

Standard leveringsbetingelser

Standard leveringsbetingelser Standard leveringsbetingelser 1. Anvendelsesområde Disse almindelige betingelser finder anvendelse for enhver af kundens ordrer om levering af ydelser fra CompanYoung ApS (herefter CompanYoung), medmindre

Læs mere

Privataftale om levering af elektricitet fra Modstrøm GOD ENERGI

Privataftale om levering af elektricitet fra Modstrøm GOD ENERGI Privataftale om levering af elektricitet fra Modstrøm TM GOD ENERGI 1 Aftale om leverance af produktet enkel 1.1 AFTALENS PARTER Denne aftale om levering af elektricitet er indgået den mellem CPR-nr. DKog

Læs mere

Aftalevilkår for BetalingsAdministration ved DinGæld

Aftalevilkår for BetalingsAdministration ved DinGæld Aftalevilkår for BetalingsAdministration ved DinGæld 1. Parter Aftalevilkårene (herefter aftalen) er gældende for personer (herefter kunden), som DinGæld ApS, Store Torv 10, 2 sal, 8000 Aarhus C, CVR-nummer

Læs mere

FORRETNINGSBETINGELSER for abonnement på NemTilmeld.dk

FORRETNINGSBETINGELSER for abonnement på NemTilmeld.dk FORRETNINGSBETINGELSER for abonnement på NemTilmeld.dk 1.0. Baggrund og formål 1.1. NemTilmeld.dk er ejet af det danske anpartsselskab, NemTilmeld.dk ApS, Strømmen 6, 9400 Nørresundby, CVR-nummer 27673120.

Læs mere

BRUGER- OG ABONNEMENTSBETINGELSER

BRUGER- OG ABONNEMENTSBETINGELSER BRUGER- OG ABONNEMENTSBETINGELSER VERSION Dette er Brugerbetingelser for MaxMee.com og MaxMee App version 1.06 af 25. maj 2018. 1. ACCEPT AF BRUGERBETINGELSER Disse brugerbetingelser for MaxMee.com og

Læs mere

Abonnementsvilkår for Mobilaftale. 10. november 2014

Abonnementsvilkår for Mobilaftale. 10. november 2014 Abonnementsvilkår for Mobilaftale 10. november 2014 Abonnementsvilkår for Mobilaftale 10. november 2014 1. Aftalen 1.1 Disse vilkår gælder for aftaler om YouSee Mobilaftale 6, 12 og 24. YouSee Mobilaftale

Læs mere

Lejebetingelser. BYENSBIL.DK. Medlem/Lejer accepterer ved sin underskrift følgende: Generelt:

Lejebetingelser. BYENSBIL.DK. Medlem/Lejer accepterer ved sin underskrift følgende: Generelt: Lejebetingelser. Medlem/Lejer accepterer ved sin underskrift følgende: Generelt: 1. Køretøjet må føres af alle med et gyldigt kørekort. 2. Al anvendelse skal ske i overensstemmelse med de til enhver tid

Læs mere

Handelsbetingelser. 1. Generelle oplysninger Følgende handelsbetingelser gør sig gældende for køb på denne hjemmeside,

Handelsbetingelser. 1. Generelle oplysninger Følgende handelsbetingelser gør sig gældende for køb på denne hjemmeside, Handelsbetingelser 1. Generelle oplysninger Følgende handelsbetingelser gør sig gældende for køb på denne hjemmeside, www.boody.dk, drevet af: (Boody.dk) CVR-nr. 19047296 Mailadresse: boody@sowco.dk Telefonnummer:

Læs mere

Låneaftale Lånenummer: L Dansk Net A/S Markedsgade Holbæk CVR-nr.:

Låneaftale Lånenummer: L Dansk Net A/S Markedsgade Holbæk CVR-nr.: Låntagers navn Låntagers adresse Låntagers personnummer Låntagers e-mailadresse Låntagers mobilnummer Låneaftale Lånenummer: L- 10010000 Dansk Net A/S Markedsgade 8 4300 Holbæk CVR-nr.: 25945697 Ovennævnte

Læs mere

Har du spørgsmål til vilkårene for brugen af Berlingske Business Premium så kontakt Michael Friislund på micfr@berlingske.dk eller 22533351.

Har du spørgsmål til vilkårene for brugen af Berlingske Business Premium så kontakt Michael Friislund på micfr@berlingske.dk eller 22533351. ABONNEMENTS- OG MEDLEMSKABSBETINGELSER for Berlingske Business Premium For IP-adgang til biblioteker, uddannelsesinstitutioner og højere læreanstalter, 21-08-2013 (Version 1.2) Biblioteker på uddannelsesinstitutioner

Læs mere

Handelsbetingelser. Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.

Handelsbetingelser. Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre. Handelsbetingelser Generelle oplysninger Firma: CVR-nr.: 27095232 Adresse: Kontor & Showroom: Peder Skrams Vej 1, 5220 Odense SØ. Lager: logistik, Telehøjen 6, 5220 Odense SØ. Mailadresse: support@birdhouse.dk

Læs mere

BETINGELSER FOR TIDSBEGRÆNSET BETALINGSAFTALE FOR PASSAGE OVER FJORDFORBINDELSEN FREDERIKSSUND

BETINGELSER FOR TIDSBEGRÆNSET BETALINGSAFTALE FOR PASSAGE OVER FJORDFORBINDELSEN FREDERIKSSUND BETINGELSER FOR TIDSBEGRÆNSET BETALINGSAFTALE FOR PASSAGE OVER FJORDFORBINDELSEN FREDERIKSSUND Generel information Hjemmesiden www.fjordpay.com (herefter betegnet Hjemmesiden ) udbydes af den selvstændige

Læs mere

B-HUSET Forening for Udøvende Kunstneres Aktive værksteder og Aktiviteter.

B-HUSET Forening for Udøvende Kunstneres Aktive værksteder og Aktiviteter. Ændret 25.9.2014 Ændret 07.2.2013 Ændret 10.5.2012 Ændret 01.9.2011 Pr. December 2007 B-HUSET Forening for Udøvende Kunstneres Aktive værksteder og Aktiviteter. Vedtægter 1.0 Foreningens navn Foreningens

Læs mere

reglement & gebyr BIBLIOTEKERNE I FREDERIKSHAVN // SÆBY // SKAGEN // ÅLBÆK // ØSTERVRÅ

reglement & gebyr BIBLIOTEKERNE I FREDERIKSHAVN // SÆBY // SKAGEN // ÅLBÆK // ØSTERVRÅ reglement & gebyr BIBLIOTEKERNE I FREDERIKSHAVN // SÆBY // SKAGEN // ÅLBÆK // ØSTERVRÅ 1 2 OPRETTELSE OG LÅNERKORT Alle kan oprettes som bruger af biblioteket. Du kan oprette dig med dit NemID via bibl.frederikshavn.dk

Læs mere

Antidopingkontrakt mellem Dansk Fitness & Helse Organisation og Anti Doping Danmark

Antidopingkontrakt mellem Dansk Fitness & Helse Organisation og Anti Doping Danmark Antidopingkontrakt mellem Dansk Fitness & Helse Organisation og Anti Doping Danmark 1. Baggrund og formål I henhold til Lov nr. 1438 af 22. december 2004 (L 2004.1438), om fremme af dopingfri idræt, 9

Læs mere

Anlægsejeren kan ved skriftlig meddelelse til abonnenten opsige abonnementet med 30 dages varsel til udgangen af en måned.

Anlægsejeren kan ved skriftlig meddelelse til abonnenten opsige abonnementet med 30 dages varsel til udgangen af en måned. ABONNEMENTSVILKÅR - PARKERING BLOX Anlægsejer: Realdania By & Byg A/S, CVR-nr. 10 13 07 51, Jarmers Plads 2, 1551 København V. Driftsoperatør: Securitas A/S, CVR-nr. 88 66 32 17, Sydvestvej 98, 2600 Glostrup.

Læs mere

Privatlivspolitik for FDF Struer

Privatlivspolitik for FDF Struer Privatlivspolitik for FDF Struer Senest opdateret den 21. marts 2019 Denne privatlivspolitik ( Politik ) er gældende for samtlige af de oplysninger, som du giver til os, og/eller som vi indsamler om dig

Læs mere

AUKTIONSBETINGELSER REKVIRENTEN (SÆLGER)

AUKTIONSBETINGELSER REKVIRENTEN (SÆLGER) AUKTIONSBETINGELSER REKVIRENTEN (SÆLGER) 1. Kundeforhold: 1.1.For at få adgang til at sælge genstande på auktion på se link på http://hillerødauktioner.dk (i det følgende kaldet on-line siden, skal rekvirenten

Læs mere

Abonnement. Bus tog metro HovedstadsomrAdet 2013. Få månedskortet bragt til døren. Mange fordele. Inden du tilmelder dig. Indhold

Abonnement. Bus tog metro HovedstadsomrAdet 2013. Få månedskortet bragt til døren. Mange fordele. Inden du tilmelder dig. Indhold Abonnement Bus tog metro HovedstadsomrAdet 2013 Indhold Få månedskortet bragt til døren Inden du tilmelder dig Du kan tilmelde dig på tre måder Online stationer Specielt for kort til voksne og unge under

Læs mere

UDDANNELSESVILKÅR. 2. FORBEHOLD Arkitektskolen For Indretningsdesign forpligtiger sig til følgende ydelse:

UDDANNELSESVILKÅR. 2. FORBEHOLD Arkitektskolen For Indretningsdesign forpligtiger sig til følgende ydelse: UDDANNELSESVILKÅR 1. PRISER 1.1 Uddannelsen til Indretningsarkitekt: Kontant, i alt 8.250 kr. (DKK). Prisen er inklusiv alle fragt- og gebyreromkostninger. 1.1.2 Uddannelsen til Indretningsarkitekt: Abonnement,

Læs mere

Regler for Fitbit Pay mellem Jyske Bank A/S og kunden

Regler for Fitbit Pay mellem Jyske Bank A/S og kunden Regler for Fitbit Pay mellem Jyske Bank A/S og kunden Indledning Fitbit Pay er en app til din mobiltelefon eller anden mobile enhed, som gør det muligt via app en at lagre en virtuel repræsentation af

Læs mere

Hiper aftalevilkår version 1.0. 14. december 2015

Hiper aftalevilkår version 1.0. 14. december 2015 Hiper aftalevilkår version 1.0 14. december 2015 1. Aftalens indgåelse a. Disse betingelser er gældende for aftaler mellem Hiper A/S [Hiper] og en privatperson over 18 år [Kunden] om et abonnement på bredbånd

Læs mere

Tillægsaftale om Elektronisk indbetalingskort

Tillægsaftale om Elektronisk indbetalingskort Gældende pr. 20. november 2017 Tillægsaftale om Elektronisk 1. Elektronisk 1.1 Kunden og Nykredit Bank, Kalvebod Brygge 1-3, 1780 København V, kundeservice@nykredit.dk,har dags dato i henhold til Aftale

Læs mere

FORRETNINGSBETINGELSER OPLEVO 1. ANVENDELSESOMRÅDE

FORRETNINGSBETINGELSER OPLEVO 1. ANVENDELSESOMRÅDE FORRETNINGSBETINGELSER OPLEVO 1. ANVENDELSESOMRÅDE 1.1. Forretningsbetingelserne ( Betingelserne ) gælder for køb af Oplevelser online på https://oplevo.dk og via Oplevos mobile app ( Sitet ). Selskabet

Læs mere

----- Du skal minimum være 18 år gammel for at kunne handle på iposen.dk -----

----- Du skal minimum være 18 år gammel for at kunne handle på iposen.dk ----- Aarhus 11.03.2014 iposen.dk ApS Skavholmvej 5, 8520 Lystrup kundeservice@iposen.dk Handelsbetingelser ----- Du skal minimum være 18 år gammel for at kunne handle på iposen.dk ----- 1. Betaling Betaling

Læs mere

Betingelserne for abonnementsordningen VetCare: 1. INDHOLD

Betingelserne for abonnementsordningen VetCare: 1. INDHOLD Betingelserne for abonnementsordningen VetCare: 1. INDHOLD VetCare er en løbende abonnementsordning, der indeholder en samling af udvalgte ydelser til din hund eller kat. Der er tale omsundhedsforebyggende

Læs mere

NYE BONUSBESTEMMELSER FOR ILLUM KEY PR. 31.03.2014. Ved ILLUM forstås ejendommen matr. nr. 53, beliggende Østergade 52, 1100 København K.

NYE BONUSBESTEMMELSER FOR ILLUM KEY PR. 31.03.2014. Ved ILLUM forstås ejendommen matr. nr. 53, beliggende Østergade 52, 1100 København K. NYE BONUSBESTEMMELSER FOR ILLUM KEY PR. 31.03.2014 BESTEMMELSER FOR OPTJENING AF BONUS VIA ILLUM KEY FORDELSKORT Definitioner: Ved ILLUM forstås ejendommen matr. nr. 53, beliggende Østergade 52, 1100 København

Læs mere

IP Client Brugeraftale

IP Client Brugeraftale IP Client Brugeraftale BRUGERAFTALE Patent- og Varemærkestyrelsen Helgeshøj Allé 81 DK - 2630 Taastrup Tlf. : 43 50 80 00 Fax: 43 50 80 01 pvs@dkpto.dk www.dkpto.dk Patent- og Varemærkestyrelsen 1. GENERELT

Læs mere

Samhandelsbetingelser

Samhandelsbetingelser Samhandelsbetingelser 1 Generelt 1.1 Nærværende aftale beskriver kundens og WebWordSystem ApS (herefter WWS ) rettigheder og forpligtelser i forbindelse med de ydelser, som WWS udbyder via denne hjemmeside.

Læs mere