Hedensted Kommune. Seniorrådet. Referat. Mødelokale1, Huset i Løsning, Ny Skolegade 4, 8723 Løsning

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Hedensted Kommune. Seniorrådet. Referat. Mødelokale1, Huset i Løsning, Ny Skolegade 4, 8723 Løsning"

Transkript

1 Refer Mødetidspunkt: Kl. 12:30 Mødested: Mødelokale1, Huset i Løsning, Ny Skolegade 4, 8723 Løsning Deltagere:Kirsten Blume Schmidt, Elin Kristensen, Anker Andersen, Lilian Andersen, Jens Peter L. Rasmussen, Ole Flemming Lyse, Minna Olesen, Kirsten Bitsch Kristensen, Solveig Petersen Fraværende: Bemærkninger: Kl møde med 17,4 Udvalget Kl værdighedskoordinor Helle Thambo Andersen Afbud fra Elin Kristensen og Kirsten Bitsch Kristensen

2 Formand: Sidetal: 2 Indholdsfortegnelse Pkt. Tekst Side Åben dagsorden 153 Orientering ved 17,4 udvalget Godkendelse af dagsorden Godkendelse af referet den 25. oktober Orientering ved værdighedskoordinor Helle Thambo Andersen Orientering ved chefen for Social Omsorg Orientering - Pårørendepolitikken for seniorområdet Orientering - Stus på kvalitetsstandarder fra Sundhedsstyrelsen for akutfunktioner Orientering - Fremtidige tilsyn/risikobaserede tilsyn på plejecentrene Orientering - Modernisering af plejecentrene Orientering - Ledsagelse ved taxakørsel Orientering ved formanden for Orientering - Trafiksikkerhedsudvalget Orientering - Stus på seniorrådets budget 13

3 Formand: Sidetal: Orientering - Nyt fra Danske Ældreråd Punkter til næste møde Bordet rundt Eventuelt 16

4 Formand: Sidetal: Orientering ved 17,4 udvalget stema Dialogmøde mellem og 17.4 udvalget. Sagsfremstilling 17.4 udvalget vil gerne have en dialog med om udvalgets arbejde, herunder rammebetingelserne for udvalgets arbejde udstukket af Byrådet ved budgetvedtagelsen for år 2017, anbefalinger til videre politisk behandling i Udvalget for Social Omsorg og tidsplan for det videre arbejde, hvor er indtænkt. Repræsentanter fra 17.4 udvalget deltager på s møde ved dette punkt. og 17.4 udvalget drøfter sagen. 17, stk. 4 udvalget blev neds efter sommerferie på baggrund af analysen af udgifterne i Social Omsorg, og består af følgende medlemmer: Kirsten Terkilsen (V) - borgmester Hedensted Kommune Jesper Thyrring Møller - Kommunaldirektør og Chef for Politisk koordinion & økonomi Søren Dreiø Carlsen - Chef for Politisk koordinion & økonomi René Gotfredsen Nielsen - Chef for Social Omsorg Thomas Frank - Leder af HR og Analyse Allan Petersen (O) - Udvalget for Fritid og Fællesskab Bent Poulsen (V) - Udvalget for Social Omsorg Birgit Jakobsen (K) - Udvalget for Social Omsorg Hanne Grangaard (A) - Næstformand for Udvalget for Social Omsorg Hans Jørgen Hansen (V) - Formand for Udvalget for Social Omsorg Jeppe Mouritsen (V) - Udvalget for Social Omsorg Torsten Sonne Petersen (F) - Udvalget for Fritid og Fællesskab Udvalgets opgave er arbejde med de konkrete anbefalinger, som administrionen har udarbejdet på baggrund af analysen. Næste skridt i processen er, der skal foretages en prioritering af anbefalingerne. Udvalget følger den almindelige politiske sagsbehandling, hvorfor der ikke er truffet nogen politisk beslutning endnu. Tidsplanen ser ud som følgende:

5 Formand: Sidetal: 5 Den 26. oktober samt 16. november udvalget udarbejder en indstilling til, hvilke anbefalinger der arbejdes videre med og foretager en prioritering af disse Den - Dialogmøde med Den 23. november - Dialogmøde med Handicaprådet Den 12. december - 17,4 udvalget indstiller konkrete sager til Udvalget for Social Omsorg Den 21. december - Byrådsmøde. Orientering om ovenstående på temamødet forud for Byrådets møde Den 9. januar Udvalgsmøde i Social Omsorg. På dette møde kommer de første konkrete sager til 1. behandling. Herefter skal det i høring i, Handicaprådet og Område MED Den 30. januar Udvalgsmøde i Social Omsorg. 2. behandling af de konkrete sager Den 22. februar Byrådet behandler sager fra Udvalget for Social Omsorg 17,4 udvalgets opgave er finde frem til, hvor der kan reduceres i omkostningerne. Samtidig arbejdes der på etablere en styrket indss overfor kommunens borgere, ud fra et ønske om beslutninger, ressourcer mv. flyttes så tæt på borgerne så muligt. Dertil kommer troen på, alle gerne vil klare sig selv. Det er der mest værdighed i, og derfor skal alle holdes i gang så meget og så længe som muligt, hvorfor styrkelsen af den rehabiliterende indss vægtes meget højt. havde nogle bekymringer og opmærksomhedspunkter, som gav anledning til en række spørgsmål, og udvalget forsøgte svare på dem ud fra der, hvor de er i processen. Udvalget bad om forståelse for, alle pt. holder kortene lidt tæt ind til kroppen, og der i den kommende periode vil blive arbejdet med prioriteringerne internt. 17,4 udvalget var positive overfor, de havde fået muligheden for mødes med og tilkendegav, var meget velkomne til kontakte Udvalget med henblik på give mulighed for udtrykke deres mening og komme med forslag inden den politiske proces sættes i gang Godkendelse af dagsorden stema Godkendelse af dagsordenen for den.

6 Formand: Sidetal: 6 Dagsordenen godkendt uden bemærkninger Godkendelse af referet den 25. oktober stema Godkendelse referet fra den 25. oktober Referet fra den 25. oktober godkendt uden bemærkninger. Bilag Refer 156. Orientering ved værdighedskoordinor Helle Thambo Andersen stema Værdighedskoordinor Helle Thambo Andersen kommer og giver stus på igangværende og kommende projekter indenfor Social Omsorg. orienteringen tages til efterretning.

7 Formand: Sidetal: 7 Værdighedskoordinor Helle Thambo Andersen orienterede om igangværende og kommende velfærdsteknologiske projekter i Social Omsorg. Orienteringen taget til efterretning. Fraværende: Elin Kirstensen og Kirsten Bitcsh Kristensen. Bilag Stus på velfærdsteknologi seniorråd den 21 nov.pptx 157. Orientering ved chefen for Social Omsorg stema Chefen for Social Omsorg giver orientering. orienteringen tages til efterretning. Chefen for Social Omsorg orienterede om, der kigges på organiseringen af det rehabiliterende arbejde i de tre distrikter. Organiseringen omlægges nu, ud fra et ønske om styrke den rehabiliterende indss overfor borgeren, således de i højere grad bliver i stand til klare sig selv eller har brug for mindre hjælp fra Frit Valg. Der etableres tre rehabiliterende teams under en leder, som refererer direkte til chefen for Social Omsorg. Desuden sker der en organisionsændring i Staben i Social Omsorg. Fremadrettet nedlægges ledelsesdelen af Staben. Orienteringen taget til efterretning.

8 Formand: Sidetal: Orientering - Pårørendepolitikken for seniorområdet stema skal drøfte, hvilke forventninger de har til en pårørendepolitik på seniorområdet, samt hvordan de tænker den udformet. drøftelsen tages til efterretning. Punktet udsættes til mødet den 6. december. Bilag Pårørendepolitikdialogguide til ældrepolitiske frivillige 159. Orientering - Stus på kvalitetsstandarder fra Sundhedsstyrelsen for akutfunktioner 2017 stema ønsker en orientering om Sundhedsstyrelsens kvalitetsstandarder for kommunale akutfunktioner. orienteringen tages til efterretning.

9 Formand: Sidetal: 9 Punktet udsættes til mødet den 17. januar Orientering - Fremtidige tilsyn/risikobaserede tilsyn på plejecentrene stema ønsker en orientering omkring fremtidige tilsyn/risikobaserede tilsyn på kommunens plejecentre. Historik Styrelsen for Pientsikkerhed har fra 2002 indtil 1. juli gennemført frekvensbaserede tilsynsbesøg uanmeldt på landets plejehjem med udgangspunkt i styrelsens målepunkter for plejehjem. Efter tilsynsbesøget blev der udfærdiget en tilsynsrapport om de sundhedsmæssige forhold på plejehjemmet med eventuelle anbefalinger til forbedringer. Rapporten blev sendt til plejehjemmet og kommunalbestyrelsen. Styrelsen påså, plejehjemmet eller kommunen fulgte op på eventuelle kritisable sundhedsmæssige forhold. Pr. 1. juli har det risikobaserede tilsyn med plejehjem og plejeboliger ersttet det frekvensbaserede tilsyn. Ved tilsynene vurderes forts de sundhedsfaglige forhold på plejehjem og i plejeboliger. orienteringen tages til efterretning. Orienteringen taget til efterretning. Danske Ældreråd har overskriften "Tilsyn på ældreområdet" som tema i forbindelse med deres temadage i uge 8 og 9. Derfor sættes punktet på dagsordenen igen til mødet i marts 2017.

10 Formand: Sidetal: Orientering - Modernisering af plejecentrene stema ønsker drøfte moderniseringen af plejecentrene i Hedensted Kommune - herunder: Hvor kommer midlerne til modernisering af plejecentrene fra? Hvem er målgruppen for moderniseringerne? Hvem er moderniseringerne til gavn for? Er moderniseringerne til gavn for de demente og tages der hensyn til dem i processen? En begrundelse for, ganggelænderne i gangarealerne er fjernet på plejecentrene drøftelsen tages til efterretning. Punktet udsættes til mødet den 6. december Orientering - Ledsagelse ved taxakørsel stema ønsker en orientering om: Hvem der bevilliger ledsagelse i forbindelse med taxakørsel? Hvilke kriterier der skal være opfyldt for kunne få bevilliget ledsagelse til taxakørsel? Hvad borgerne kan få ledsagelse til? Hvilken forpligtigelse taxachaufførerne har overfor borgere, som ikke har en ledsager med i taxaen?

11 Formand: Sidetal: 11 orienteringen tages til efterretning. Kørselskontoret har svaret følgende på s spørgsmål: Hvem bevilliger ledsagelse i forbindelse med taxakørsel? Det gør Kørselskontoret. Hvilke kriterier skal være opfyldt for kunne få bevilliget ledsagelse til taxakørsel? Du skal ikke kunne klare dig selv hos lægen, altså hvis du f.eks. er meget svagt hørende eller er dement. Her tales der om kørsel til læge efter sundhedsloven. Hvad (hvilke former for kørsel) kan borgerne få ledsagelse til? Det kan de til lægekørsel, Sundhedslovens 170 og til handicapkørsel. Hvilken forpligtigelse har taxachaufførerne overfor borgere, som ikke har en ledsager med i taxaen? Hedensted taxi, som kører lægekørsel for Hedensted Kommune, hjælper borgerne ud i bilen og hjælper f.eks. med låse døren. Når det drejer det sig om handicapkørsel, så kan man få bevilget gris ledsager, hvis man har behov for hjælp under kørslen, til f.eks. medicingivning eller hvis man risikerer få et anfald under kørslen. Generelt så hjælper chaufførerne en fra gadedør til gadedør i stueplan og de hjælper en ind i bilen. Her har man mod betaling mulighed for få op til 2 betalende ledsagere med, mod samme betaling som man selv giver. ønsker yderligere få afklaret: Hvorvidt svagt synede tilbydes handicapkørsel? Hvilken forpligtigelse taxachaufførerne har i forbindelse med kørsel til sygehuset - hjælper de borgerne helt ind til den pågældende afdeling, såfremt vedkommende ikke har en ledsager med? Hvem bestiller kørslen til behandling på sygehuset? Orienteringen taget til efterretning. Fraværende: Elin Kirstensen og Kirsten Bitsch Kristensen.

12 Formand: Sidetal: Orientering ved formanden for stema Orientering ved formanden for, herunder: Underernæring hos ældre - konference om småtspisende orienteringen tages til efterretning. Formanden orienterede om, hun, på vegne af Ældresagen, havde deltaget i en konference i Aarhus omkring småspisende ældre, herunder også folk med synkebesvær. Ved samme konference var der et oplæg om, Aarhus Kommune og Skejby Sygehus har indgået et samarbejde, som betyder, ældre får udleveret en madtaske indeholdende mad til 4 dage, når de udskrives fra sygehuset om fredagen. giver udtryk for, madtasker til ældre, som udskrives op til en weekend, er en virkelig god idé. Orienteringen taget til efterretning. Fraværende: Elin Kristensen og Kirsten Bitcsh Kristensen Orientering - Trafiksikkerhedsudvalget stema Formanden for giver orientering omkring situionen i Trafiksikkerhedsudvalget samt sagen omkring trafiksikkerhed ved Nederbylund Plejecenter i Tørring. orienteringen tages til efterretning.

13 Formand: Sidetal: 13 Formanden for orienterede om, hun ikke havde fået skrevet til Trafiksikkerhedsudvalget omkring afholdelse af møder. I forhold til trafiksikkerhedsproblemet ved Nederbylund Plejecenter oplyses det, der etableres en fodgængerovergang. I den forbindelse har der været en dialog om, hvorvidt der skulle etableres hastighedsdæmpende chikaner i forbindelse med fodgængerovergangen. Da etablering af chikaner kræver, politiet involveres, blev det i drøftet, om der var mulighed for lave andre former for hastighedsdæmpende foranstaltninger. besluttede gå videre med sagen og tager kontakt til politiet omkring etablering af hastighedsdæmpende chikaner. Orienteringen taget til efterretning. Bilag Fodgængerfelt Aalevej_Fælledved.pdf 165. Orientering - Stus på seniorrådets budget stema Anker Andersen gennemgår det aktuelle budget og giver et overslag over årets result. orienteringen tages til efterretning. Anker Andersen gennemgik s budget og budgettet kommer til stemme ved årets udgang. s medlemmer opfordres til få indberettet årets sidste befordring, således det bogføres i indeværende år. Orienteringen taget til efterretning. Fraværende: Elin Kristensen og Kirsten Bitsch Kirstensen.

14 Formand: Sidetal: 14 Bilag Opgørelse s budget 166. Orientering - Nyt fra Danske Ældreråd stema Formanden for giver orientering omkring følgende: Fællesmøde i Regionsældrerådet i Fårvang den 28. november. orienteringen tages til efterretning. I forbindelse med fællesmødet i Regionsældrerådet i Fårvang den 28. november deltager Elin Kristensen, Anker Andersen, Lillian Andersen og Solveig Petersen. Orienteringen tage til efterretning Punkter til næste møde stema Næste møde tirsdag den 6. december.

15 Formand: Sidetal: 15 Det besluttes, følgende emner skal drøftes på mødet den 6. december. Mødedoer for 2017 Evaluering af frivilligfesten i Daugaard den 26. oktober Forebyggende hjemmebesøg Opfølgning på Danske Ældreråds konference i Vingsted den 9. november Pårørendepolitikken for seniorområdet Modernisering af plejecentrene Ledsagelse ved taxakørsel Bilag Årshjul november 168. Bordet rundt Solveig Petersen orienterede om besøget på Kallerupvej i Odense - et værested for demente som også fungerer som rådgivnings- og kontaktcenter. På Kallerupvej tager man også ud af huset med de demente f.eks. i forbindelse med gymnastik og der samarbejdes eksempelvis også med daghøjskolerne. I forbindelse med besøget, var det de demente selv, som fortalte omkring dagligdagen på Kallerupvej, hvilket var en oplivende og oplysende oplevelse. Der var nogle ideer og erfaringerne fra Kallerupvej, som man kunne gøre brug af i Hedensted Kommune. Eksempelvis vægge med livshistorier på brugerne af værestedet. Ofte "strander" mange af de gode ideer fra de store byer, da kommuner som Hedensted ikke har den rette volumen til kunne gøre noget tilsvarende. Hvilket gør det endnu mere vigtig, følger med i, hvad der sker på demensområdet og kan fungerer som inspirorer. Lillian Andersen orienterede om, hun havde deltaget i Dorthe Storegaards områdeleder på Øster Snede Plejecenter - afskedsreception. Marianne Nyborg, områdelederen på Møllebo, varetager nu også ledelsen af Øster Snede Plejecenter. Det emmende af livskvalitet, fantastisk ånd og omsorg på Øster Snede Plejecenter. Ole Flemming Lyse spurgte ind til, hvordan skal forholde sig til borgmesterens svar på henvendelsen omkring fremmødevalg i forhold til de argumenter, er kommet med. føler ikke, de er blevet hørt og taget alvorligt og føler heller ikke, kommunen har undersøgt sagen fuldt ud fra de da, som har leveret. ønsker reagerer på borgmesterens henvendelsen og to af s medlemmer udformer et svar til næste gang.

16 Formand: Sidetal: 16 ønsker også komme med deres tanker og overvejelser til 17,4 udvalget. Anker Andersen, Elin Kristensen og Lillian Andersen laver en sammenskrivning som sendes til 17,4 udvalget Eventuelt Ingen bemærkninger. Fraværende: Elin Kristensen og Kirsten Bitsch Kirstensen.

17 Formand: Sidetal: 17 Bilag Refer Stus på velfærdsteknologi seniorråd den 21 nov.pptx Pårørendepolitikdialogguide til ældrepolitiske frivillige Fodgængerfelt Aalevej_Fælledved.pdf Opgørelse s budget Årshjul november

18 Formand: Sidetal: 18 Underskrifter Kirsten Blume Schmidt Anker Andersen Elin Kristensen Lilian Andersen Jens Peter L. Rasmussen Mina Olesen Kirsten Bitsch Kristensen Solveig Petersen

Hedensted Kommune. Seniorrådet. Referat. Mødelokale 3, Huset i Løsning, Ny Skolegade 4, 8723 Løsning

Hedensted Kommune. Seniorrådet. Referat. Mødelokale 3, Huset i Løsning, Ny Skolegade 4, 8723 Løsning Refer Mødetidspunkt: Kl. 09:00 Mødested: Mødelokale 3, Huset i Løsning, Ny Skolegade 4, 8723 Løsning Deltagere: Elin Kristensen, Anker Andersen, Lilian Andersen, Jens Peter L. Rasmussen, Ole Flemming Lyse,

Læs mere

Hedensted Kommune. Seniorrådet. Referat. Mødelokale 1, Huset, Ny Skolegade 4, Løsning

Hedensted Kommune. Seniorrådet. Referat. Mødelokale 1, Huset, Ny Skolegade 4, Løsning Referat Mødetidspunkt: Kl. 09:00 Mødested: Mødelokale 1, Huset, Ny Skolegade 4, Løsning Deltagere: Elin Kristensen, Anker Andersen, Lilian Andersen, Ole Flemming Lyse, Minna Olesen, Kirsten Bitsch Kristensen,

Læs mere

Hedensted Kommune. Seniorrådet. Referat. Mødedato: 25. september 2014. Sundhedshuset, Mødelokale 1, Ny Skolegade 4, 8723 Løsning

Hedensted Kommune. Seniorrådet. Referat. Mødedato: 25. september 2014. Sundhedshuset, Mødelokale 1, Ny Skolegade 4, 8723 Løsning Referat Mødetidspunkt: Kl. 13:00 Mødested: Sundhedshuset, Mødelokale 1, Ny Skolegade 4, 8723 Løsning Deltagere:Kirsten Blume Schmidt, Elin Kristensen, Anker Andersen, Lilian Andersen, Jens Peter L. Rasmussen,

Læs mere

Hedensted Kommune. Seniorrådet. Referat. Mødedato: 30. september Mødested: Bøgely Plejecenter, Rørkærvej 1, 8722 Hedensted

Hedensted Kommune. Seniorrådet. Referat. Mødedato: 30. september Mødested: Bøgely Plejecenter, Rørkærvej 1, 8722 Hedensted Referat Mødetidspunkt: Kl. 10:00 Mødested: Bøgely Plejecenter, Rørkærvej 1, 8722 Hedensted Deltagere:Kirsten Blume Schmidt, Elin Kristensen, Anker Andersen, Lilian Andersen, Jens Peter L. Rasmussen, Ole

Læs mere

Hedensted Kommune. Seniorrådet. Referat. Plejecenter Nederbylund, Fælledvej 1, 7160 Tørring

Hedensted Kommune. Seniorrådet. Referat. Plejecenter Nederbylund, Fælledvej 1, 7160 Tørring Referat Mødetidspunkt: Kl. 09:00 Mødested: Plejecenter Nederbylund, Fælledvej 1, 7160 Tørring Deltagere:Kirsten Blume Schmidt, Elin Kristensen, Anker Andersen, Lilian Andersen, Jens Peter L. Rasmussen,

Læs mere

Hedensted Kommune. Seniorrådet dagsorden-referat. Referat. Mødedato: 11. september Mødelokale 2, Huset, Ny Skolegade 8723 Løsning

Hedensted Kommune. Seniorrådet dagsorden-referat. Referat. Mødedato: 11. september Mødelokale 2, Huset, Ny Skolegade 8723 Løsning Referat Mødetidspunkt: Kl. 09:00 Mødested: Mødelokale 2, Huset, Ny Skolegade 8723 Løsning Deltagere: Kirsten Blume Schmidt, Elin Kristensen, Anker Andersen, Lillian Andersen, Jens Peter L. Rasmussen, Ole

Læs mere

Hedensted Kommune. Seniorrådet. Dagsorden. Mødelokale 2, Huset, Ny Skolegade 4, Løsning

Hedensted Kommune. Seniorrådet. Dagsorden. Mødelokale 2, Huset, Ny Skolegade 4, Løsning Dagsorden Mødetidspunkt: Kl. 09:00 Mødested: Mødelokale 2, Huset, Ny Skolegade 4, Løsning Deltagere:Kirsten Blume Schmidt, Elin Kristensen, Anker Andersen, Lilian Andersen, Jens Peter L. Rasmussen, Ole

Læs mere

Hedensted Kommune. Seniorrådet. Åbent Referat. Mødelokale 1, Huset i Løsning, Ny Skolegade 4, 8723 Løsning

Hedensted Kommune. Seniorrådet. Åbent Referat. Mødelokale 1, Huset i Løsning, Ny Skolegade 4, 8723 Løsning Åbent Refer Mødetidspunkt: Kl. 09:00 Mødested: Mødelokale 1, Huset i Løsning, Ny Skolegade 4, 8723 Løsning Deltagere:Kirsten Blume Schmidt, Elin Kristensen, Anker Andersen, Lilian Andersen, Jens Peter

Læs mere

Hedensted Kommune. Seniorrådet. Referat. Mødested: Hedensted Rådhus mødelokale nr. 3

Hedensted Kommune. Seniorrådet. Referat. Mødested: Hedensted Rådhus mødelokale nr. 3 Referat Mødetidspunkt: Kl. 09:00 Mødested: Hedensted Rådhus mødelokale nr. 3 Deltagere:Kirsten Blume Schmidt, Elin Kristensen, Anker Andersen, Lilian Andersen, Jens Peter L. Rasmussen, Ole Flemming Lyse,

Læs mere

Hedensted Kommune. Seniorrådet dagsorden-referat. Referat. Mødelokale 2, Huset, Ny Skolegade 8723 Løsning

Hedensted Kommune. Seniorrådet dagsorden-referat. Referat. Mødelokale 2, Huset, Ny Skolegade 8723 Løsning Referat Mødetidspunkt: Kl. 09:00 Mødested: Mødelokale 2, Huset, Ny Skolegade 8723 Løsning Deltagere: Kirsten Blume Schmidt, Elin Kristensen, Anker Andersen, Lillian Andersen, Jens Peter L. Rasmussen, Ole

Læs mere

Hedensted Kommune. Seniorrådet. Referat. Øster Snede Plejecenter, 1. sal, Lindvedvej 16, Øster Snede, 8723 Løsning

Hedensted Kommune. Seniorrådet. Referat. Øster Snede Plejecenter, 1. sal, Lindvedvej 16, Øster Snede, 8723 Løsning Refer Mødetidspunkt: Kl. 09:00 Mødested: Øster Snede Plejecenter, 1. sal, Lindvedvej 16, Øster Snede, 8723 Løsning Deltagere:Kirsten Blume Schmidt, Elin Kristensen, Anker Andersen, Lilian Andersen, Jens

Læs mere

Hedensted Kommune. Seniorrådet dagsorden-referat. Referat. Mødelokale 5, Hedensted Rådhus, Niels Espes Vej 8, 8722 Hedensted

Hedensted Kommune. Seniorrådet dagsorden-referat. Referat. Mødelokale 5, Hedensted Rådhus, Niels Espes Vej 8, 8722 Hedensted Referat Mødetidspunkt: Kl. 08:15 Mødested: Mødelokale 5, Hedensted Rådhus, Niels Espes Vej 8, 8722 Hedensted Deltagere: Kirsten Blume Schmidt, Anker Andersen, Lillian Andersen, Minna Olesen, Solveig Petersen,

Læs mere

Hedensted Kommune. Udvalget for Social Omsorg. Referat. Mødelokale 2 Hedensted Rådhus

Hedensted Kommune. Udvalget for Social Omsorg. Referat. Mødelokale 2 Hedensted Rådhus Referat Mødetidspunkt: Kl. 16:00 Mødested: Mødelokale 2 Hedensted Rådhus Deltagere:, Hanne Grangaard, Birgit Jakobsen, Bent Poulsen, Jeppe Mouritsen Fraværende: Bemærkninger: Inviterede Kl. 16.00 Leder

Læs mere

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Mandag den kl i mødelokale 3

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Mandag den kl i mødelokale 3 Greve Seniorråd Mandag den 09.01.17 kl. 10.30-13.30 i mødelokale 3 Kirsten Andersen (formand) Elo Knudsen (næstformand) Finn Brozek Flemming Vahlgreen Knud Bloksgaard Palle Jacobsen Afbud: Niels Kjøller

Læs mere

Hedensted Kommune. Seniorrådet dagsorden-referat. Referat. Mødelokale 2, Huset, Ny Skolegade 8723 Løsning

Hedensted Kommune. Seniorrådet dagsorden-referat. Referat. Mødelokale 2, Huset, Ny Skolegade 8723 Løsning Referat Mødetidspunkt: Kl. 09:00 Mødested: Mødelokale 2, Huset, Ny Skolegade 8723 Løsning Deltagere:Kirsten Blume Schmidt, Elin Kristensen, Anker Andersen, Lilian Andersen, Jens Peter L. Rasmussen, Ole

Læs mere

Hedensted Kommune. Seniorrådet. Referat. Plejecenter Nedergården Kirkevej 1, 7171 Uldum

Hedensted Kommune. Seniorrådet. Referat. Plejecenter Nedergården Kirkevej 1, 7171 Uldum Referat Mødetidspunkt: Kl. 13:00 Mødested: Plejecenter Nedergården Kirkevej 1, 7171 Uldum Deltagere: Elin Kristensen, Anker Andersen, Lilian Andersen, Jens Peter L. Rasmussen, Ole Flemming Lyse, Minna

Læs mere

Hedensted Kommune. Seniorrådet. Referat. Mødelokale 1, Huset, Ny Skolegade 4, 8723 Løsning

Hedensted Kommune. Seniorrådet. Referat. Mødelokale 1, Huset, Ny Skolegade 4, 8723 Løsning Refer Mødetidspunkt: Kl. 09:00 Mødested: Mødelokale 1, Huset, Ny Skolegade 4, 8723 Løsning Deltagere:Kirsten Blume Schmidt, Elin Kristensen, Anker Andersen, Lilian Andersen, Jens Peter L. Rasmussen, Ole

Læs mere

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Tirsdag den kl i mødelokale 2

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Tirsdag den kl i mødelokale 2 Greve Seniorråd Tirsdag den 03.02.15 kl. 9-12 i mødelokale 2 Kirsten Andersen (næstformand) Elo Knudsen Finn Brozek Flemming Vahlgreen Knud Bloksgaard Afbud: Niels Kjøller (formand) Palle Jacobsen Sigurd

Læs mere

Hedensted Kommune. Seniorrådet dagsorden-referat. Referat. Mødelokale 2, Huset, Ny Skolegaden 8723 Løsning

Hedensted Kommune. Seniorrådet dagsorden-referat. Referat. Mødelokale 2, Huset, Ny Skolegaden 8723 Løsning Referat Mødetidspunkt: Kl. 09:00 Mødested: Mødelokale 2, Huset, Ny Skolegaden 8723 Løsning Deltagere:Kirsten Blume Schmidt, Anker Andersen, Lilian Andersen, Jens Peter L. Rasmussen, Minna Olesen, Solveig

Læs mere

Hedensted Kommune. Seniorrådet dagsorden-referat. Referat. Mødelokale 1 Hedensted Rådhus, Niels Espes Vej 8, 8722 Hedensted

Hedensted Kommune. Seniorrådet dagsorden-referat. Referat. Mødelokale 1 Hedensted Rådhus, Niels Espes Vej 8, 8722 Hedensted Referat Mødetidspunkt: Kl. 08:15 Mødested: Mødelokale 1 Hedensted Rådhus, Niels Espes Vej 8, 8722 Hedensted Deltagere: Kirsten Blume Schmidt, Anker Andersen, Lillian Andersen, Minna Olesen, Solveig Petersen,

Læs mere

Hedensted Kommune. Dagsorden. Udvalget for Social Omsorg. Mødedato: 5. december Mødetidspunkt: Kl. 16:00. Mødelokale 2 Hedensted Rådhus

Hedensted Kommune. Dagsorden. Udvalget for Social Omsorg. Mødedato: 5. december Mødetidspunkt: Kl. 16:00. Mødelokale 2 Hedensted Rådhus Dagsorden Mødetidspunkt: Kl 16:00 Mødested: Mødelokale 2 Hedensted Rådhus Deltagere:, Hanne Grangaard, Birgit Jakobsen, Bent Poulsen, Jeppe Mouritsen Fraværende: Bemærkninger: Inviterede kl 1600 Velfærdskoordinator

Læs mere

Hedensted Kommune. Seniorrådet dagsorden-referat. Referat. Mødelokale 2, Huset, Ny Skolegade 8723 Løsning

Hedensted Kommune. Seniorrådet dagsorden-referat. Referat. Mødelokale 2, Huset, Ny Skolegade 8723 Løsning Referat Mødetidspunkt: Kl. 09:00 Mødested: Mødelokale 2, Huset, Ny Skolegade 8723 Løsning Deltagere:Kirsten Blume Schmidt, Elin Kristensen, Anker Andersen, Lilian Andersen, Jens Peter L. Rasmussen, Ole

Læs mere

Hedensted Kommune. Seniorrådet dagsorden-referat. Referat. Mødelokale 2, Huset, Ny Skolegade 8723 Løsning

Hedensted Kommune. Seniorrådet dagsorden-referat. Referat. Mødelokale 2, Huset, Ny Skolegade 8723 Løsning Referat Mødetidspunkt: Kl. 09:00 Mødested: Mødelokale 2, Huset, Ny Skolegade 8723 Løsning Deltagere: Elin Kristensen, Anker Andersen, Lillian Andersen, Jens Peter L. Rasmussen, Minna Olesen, Solveig Petersen

Læs mere

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Onsdag den kl i mødelokale 5

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Onsdag den kl i mødelokale 5 Greve Seniorråd Onsdag den 06.01.16 kl. 14-16 i mødelokale 5 Niels Kjøller (formand) Kirsten Andersen (næstformand) Elo Knudsen Finn Brozek Flemming Vahlgreen Knud Bloksgaard Afbud: Palle Jacobsen Sigurd

Læs mere

Hedensted Kommune. Seniorrådet dagsorden-referat. Referat. Mødelokale 2, Huset, Ny Skolegade 8723 Løsning

Hedensted Kommune. Seniorrådet dagsorden-referat. Referat. Mødelokale 2, Huset, Ny Skolegade 8723 Løsning Referat Mødetidspunkt: Kl. 09:00 Mødested: Mødelokale 2, Huset, Ny Skolegade 8723 Løsning Deltagere:Kirsten Blume Schmidt, Elin Kristensen, Anker Andersen, Lilian Andersen, Jens Peter L. Rasmussen, Ole

Læs mere

Hedensted Kommune. Seniorrådet. Referat. Mødelokale 1, Huset, Ny Skolegade 4, 8723 Løsning

Hedensted Kommune. Seniorrådet. Referat. Mødelokale 1, Huset, Ny Skolegade 4, 8723 Løsning Referat Mødetidspunkt: Kl. 09:00 Mødested: Mødelokale 1, Huset, Ny Skolegade 4, 8723 Deltagere:Kirsten Blume Schmidt, Elin Kristensen, Anker Andersen, Lillian Andersen, Jens Peter L. Rasmussen, Ole Flemming

Læs mere

Ældrerådet. Referat af Ældrerådets møde mandag den 31. oktober 2016 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 3A

Ældrerådet. Referat af Ældrerådets møde mandag den 31. oktober 2016 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 3A Ældrerådet Referat af Ældrerådets møde mandag den 31. oktober 2016 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 3A Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen X Anne Marie Kristensen X Kirsten Feld

Læs mere

Hedensted Kommune. Seniorrådet. Referat. Mødelokale 2, Huset i Løsning, Ny Skolegade 4, 8723

Hedensted Kommune. Seniorrådet. Referat. Mødelokale 2, Huset i Løsning, Ny Skolegade 4, 8723 Refer Mødetidspunkt: Kl. 09:00 Mødested: Mødelokale 2, Huset i Løsning, Ny Skolegade 4, 8723 Deltagere:Kirsten Blume Schmidt, Elin Kristensen, Anker Andersen, Lilian Andersen, Jens Peter L. Rasmussen,

Læs mere

Hedensted Kommune. Seniorrådet. Referat. Mødelokale1, Huset i Løsning, Ny Skolegade 4, 8723 Løsning

Hedensted Kommune. Seniorrådet. Referat. Mødelokale1, Huset i Løsning, Ny Skolegade 4, 8723 Løsning Refer Mødetidspunkt: Kl. 12:00 Mødested: Mødelokale1, Huset i Løsning, Ny Skolegade 4, 8723 Løsning Deltagere:Kirsten Blume Schmidt, Elin Kristensen, Anker Andersen, Lilian Andersen, Jens Peter L. Rasmussen,

Læs mere

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Tirsdag den kl på Strandcentret

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Tirsdag den kl på Strandcentret Greve Seniorråd Tirsdag den 24.11.15 kl. 9-12 på Strandcentret Niels Kjøller (formand) Kirsten Andersen (næstformand) Elo Knudsen Finn Brozek Flemming Vahlgreen Knud Bloksgaard Palle Jacobsen Sigurd Arnfred

Læs mere

Ældreråd. Lukket Referat. Lokale 1, St. Heddinge, 09. marts 2015 Kl. 10:15-12:15

Ældreråd. Lukket Referat. Lokale 1, St. Heddinge, 09. marts 2015 Kl. 10:15-12:15 Lukket Referat Lokale 1, St. Heddinge, 09. marts 2015 Kl. 10:15-12:15 Medlemmer: Flemming Pihl, Marianne Jensen, Lilly Meisner Pedersen, Oda Petersen, Frank R. Taarup, Birthe Høfler, Bodil Nielsen, Helmut

Læs mere

Hedensted Kommune. Seniorrådet. Referat. Mødelokale 3, Huset i Løsning

Hedensted Kommune. Seniorrådet. Referat. Mødelokale 3, Huset i Løsning Referat Mødetidspunkt: Kl. 09:00 Mødested: Mødelokale 3, Huset i Løsning Deltagere:Kirsten Blume Schmidt, Elin Kristensen, Anker Andersen, Lilian Andersen, Jens Peter L. Rasmussen, Ole Flemming Lyse, Minna

Læs mere

Referat af møde nr. 12. Mandag d kl Seniorrådet, Egedal Kommune

Referat af møde nr. 12. Mandag d kl Seniorrådet, Egedal Kommune Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 12. Mandag d. 01.12.2014 kl. 8.00. Medlemmer/deltagere Funktion: Tid: Mandag d. 01.12.2014 kl. 8.00. Bjarne Larsen Formand Sted: Mødelokale M1.10, Egedal

Læs mere

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Tirsdag den kl i mødelokale 7

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Tirsdag den kl i mødelokale 7 Greve Seniorråd Tirsdag den 01.03.16 kl. 9-12 i mødelokale 7 Niels Kjøller (formand) Elo Knudsen Finn Brozek Flemming Vahlgreen Knud Bloksgaard Palle Jacobsen Afbud: Kirsten Andersen (næstformand) Sigurd

Læs mere

2.1 Meddelelser fra formanden Kirsten Feld orienterede om pjecer fra Slagelse Ældreråd, som også er tilsendt til Ældrerådet.

2.1 Meddelelser fra formanden Kirsten Feld orienterede om pjecer fra Slagelse Ældreråd, som også er tilsendt til Ældrerådet. Ældrerådet Dato 27.04.2015 Referat af Ældrerådets møde mandag den 4. maj 2015 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen X Anne Marie Kristensen X

Læs mere

Kun pkt. 1 Kun pkt. 4

Kun pkt. 1 Kun pkt. 4 Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 7. Mandag d. 04.06.2018 kl. 8.00. Medlemmer/deltagere Funktion: Tid: Mandag d. 04.06.2018 kl. 8.00. Bjarne Larsen Formand Sted: Mødelokale M1.14 Egedal Rådhus

Læs mere

Referat af møde nr. 9. Mandag d kl Seniorrådet, Egedal Kommune

Referat af møde nr. 9. Mandag d kl Seniorrådet, Egedal Kommune Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 9. Mandag d.10.09.2018 kl. 8.00. Medlemmer/deltagere Funktion: Tid: Mandag d. 10.09.2018 kl. 8.00. Bjarne Larsen Formand Sted: Mødelokale M1.14 Egedal Rådhus

Læs mere

Hedensted Kommune. Handicaprådet. Åben dagsorden. Mødelokale 3, Hedensted Rådhus

Hedensted Kommune. Handicaprådet. Åben dagsorden. Mødelokale 3, Hedensted Rådhus Åben dagsorden Mødetidspunkt: Kl 15:30 Mødested: Deltagere: Fraværende: Mødelokale 3, Hedensted Rådhus Birgit Jakobsen, Hanne Grangaard, Anne Marie Madsen, Anne Lise Pedersen, Mikael Bisted, Marianne Frahm,

Læs mere

Referat fra Ældrerådets møde mandag den 5. september 2016 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A

Referat fra Ældrerådets møde mandag den 5. september 2016 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ældrerådet Referat fra Ældrerådets møde mandag den 5. september 2016 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen X Anne Marie Kristensen Kirsten Feld

Læs mere

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Mandag den kl i mødelokale 4

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Mandag den kl i mødelokale 4 Greve Seniorråd Mandag den 19.3.18 kl. 9 12 i mødelokale 4 Dan Bjerring (Formand) Elo Knudsen Freddy Aldenborg Inge-Merethe Jensen Palle Jacobsen Afbud: Flemming Vahlgreen Hjørdis Steinmetz Stabschef Tabita

Læs mere

BEREDSKABSKOMMISSIONEN

BEREDSKABSKOMMISSIONEN BEREDSKABSKOMMISSIONEN Refer Tidspunkt: 14:00 Mødested: Mødelokalet på Endelavevej 14, 8700 Horsens Mødenummer: 2 Deltagere: Beredskabskommissionen - Afbud fra Kim Hagsten Sørensen, Hedensted René Hemberg,

Læs mere

Hedensted Kommune. Referat. Udvalget for Social Omsorg. Mødedato: 13. april 2015. Mødetidspunkt: Kl. 16:00. Mødelokale 2 Hedensted Rådhus.

Hedensted Kommune. Referat. Udvalget for Social Omsorg. Mødedato: 13. april 2015. Mødetidspunkt: Kl. 16:00. Mødelokale 2 Hedensted Rådhus. Refer Mødetidspunkt: Kl. 16:00 Mødested: Mødelokale 2 Hedensted Rådhus Deltagere:, Daniel Toft Jakobsen, Hanne Grangaard, Birgit Jakobsen, Bent Poulsen Fraværende: Bemærkninger: Mødet sluttede kl. 17.45

Læs mere

2.3 Meddelelser fra forvaltningen. Mette Olander orienterer om sundhedscentre og sammenlægning af områder.

2.3 Meddelelser fra forvaltningen. Mette Olander orienterer om sundhedscentre og sammenlægning af områder. Ældrerådet Referat af Ældrerådets møde mandag den 4. april 2016 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen X Anne Marie Kristensen X Kirsten Feld X

Læs mere

Ældreråd. Referat. Mødelokale 2 9. januar 2017 Kl. 10:15. Medlemmer. Bemærkning: Afbud fra Oda Petersen og Jens Kierkegaard.

Ældreråd. Referat. Mødelokale 2 9. januar 2017 Kl. 10:15. Medlemmer. Bemærkning: Afbud fra Oda Petersen og Jens Kierkegaard. Referat Mødelokale 2 Kl. 10:15 Medlemmer Flemming Pihl Marianne Jensen Lilly Meisner Pedersen Birthe Høfler Bodil Nielsen Helmut Madsen Karsten P. Smith Oda Petersen Jens Kierkegaard Bemærkning: Afbud

Læs mere

ØVRIGE DELTAGERE: Vicky Holst Rasmussen Kun punkt 1-2. Formand, Social- og Sundhedsudvalget Erik Petersen Rikke Terslev Bengtsson

ØVRIGE DELTAGERE: Vicky Holst Rasmussen Kun punkt 1-2. Formand, Social- og Sundhedsudvalget Erik Petersen Rikke Terslev Bengtsson Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 1, Mandag d. 08.01.2018 kl. 08:00. MEDLEMMER/DELTAGERE FUNKTION: Tid: Mandag d. 08.01.2018 kl. 8.00. Bjarne Larsen Formand Sted: Egedal Rådhus, Mødelokale

Læs mere

Referat. Ældrerådet. Møde nr.: 2011/06 Mødedato: torsdag den 16-06-2011 Mødetidspunkt: 08:30-11:00. Amtstue Alle 71

Referat. Ældrerådet. Møde nr.: 2011/06 Mødedato: torsdag den 16-06-2011 Mødetidspunkt: 08:30-11:00. Amtstue Alle 71 Referat Møde nr.: 2011/06 Mødedato: torsdag den 16-06-2011 Mødetidspunkt: 08:30-11:00 Mødested: Grå mødelokale Amtstue Alle 71 Medlemmer Inger Glerup Ejgil Risager Kirsten Bandholtz Birgit Thomsen Jørgen

Læs mere

Ældrerådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat

Ældrerådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat Ældrerådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat af møde den 11. januar 2016 kl. 09.00 i Paraplyen Medlemmer Poula Thrane ( ) formand Lillian Skjødt ( ) Vibeke Frej ( ) Annette Kjærsgaard ( ) Mogens Lehd

Læs mere

Hedensted Kommune. Ekstraordinært møde i Handicaprådet. Referat. Mødelokale, Hedensted Rådhus

Hedensted Kommune. Ekstraordinært møde i Handicaprådet. Referat. Mødelokale, Hedensted Rådhus Ekstraordinært møde i Referat Mødetidspunkt: Kl. 16:00 Mødested: Deltagere: Fraværende: Mødelokale, Hedensted Rådhus Birgit Jakobsen, Hanne Grangaard, Anne-Marie Madsen, Anne Lise Pedersen, Mikael Bisted,

Læs mere

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Fredag den kl i mødelokale 7

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Fredag den kl i mødelokale 7 Greve Seniorråd Fredag den 29.04.16 kl. 9-12 i mødelokale 7 Niels Kjøller (formand) Elo Knudsen Finn Brozek Flemming Vahlgreen Knud Bloksgaard Palle Jacobsen Kirsten Andersen (næstformand) Sigurd Arnfred

Læs mere

Hedensted Kommune. Seniorrådet. Referat. Plejecenter Bøgely, Salen, Rørkærvej 1, 8722 Hedensted

Hedensted Kommune. Seniorrådet. Referat. Plejecenter Bøgely, Salen, Rørkærvej 1, 8722 Hedensted Referat Mødetidspunkt: Kl. 09:00 Mødested: Plejecenter Bøgely, Salen, Rørkærvej 1, 8722 Hedensted Deltagere:Kirsten Blume Schmidt, Elin Kristensen, Anker Andersen, Lilian Andersen, Jens Peter L. Rasmussen,

Læs mere

Ældrerådet BESLUTNINGSREFERAT

Ældrerådet BESLUTNINGSREFERAT Ældrerådet BESLUTNINGSREFERAT Sted: Mødelokale 15, Allingåbro Kirkestien 1 i Allingåbro BEMÆRK MØDESTED Dato: Torsdag den 17. marts 2016 Start kl.: 8:45 Slut kl.: 11:30 Medlemmer: Fraværende: Jens Erik

Læs mere

Hedensted Kommune. Seniorrådet. Referat med åbne punkter. DLH, Løsningvej 30, Hedensted, det store mødelokale

Hedensted Kommune. Seniorrådet. Referat med åbne punkter. DLH, Løsningvej 30, Hedensted, det store mødelokale Referat med åbne punkter Mødetidspunkt: Kl. 09:00 Mødested: DLH, Løsningvej 30, Hedensted, det store mødelokale Deltagere:Kirsten Blume Schmidt, Elin Kristensen, Anker Andersen, Lilian Andersen, Jens Peter

Læs mere

Ældrerådet. Referat af Ældrerådets møde mandag den 2. marts 2015 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A

Ældrerådet. Referat af Ældrerådets møde mandag den 2. marts 2015 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ældrerådet Referat af Ældrerådets møde mandag den 2. marts 2015 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen X Anne Marie Kristensen X Kirsten Feld X

Læs mere

Referat. Ældrerådet. Mødedato: 16. januar Mødetidspunkt: 09:00. Sted: Salen på Mastruplund, Mastruplundvej 2L, 9530 Støvring.

Referat. Ældrerådet. Mødedato: 16. januar Mødetidspunkt: 09:00. Sted: Salen på Mastruplund, Mastruplundvej 2L, 9530 Støvring. Referat Mødedato: Mødetidspunkt: 09:00 Sted: Salen på Mastruplund, Mastruplundvej 2L, 9530 Støvring Møde slut: 13:00 Fraværende: Torben Andersen 1 Indholdsfortegnelse Pkt. Overskrift Side 1 sprotokol fra

Læs mere

Hedensted Kommune. Byrådet. Referat. Byrådssalen Juelsminde Rådhus

Hedensted Kommune. Byrådet. Referat. Byrådssalen Juelsminde Rådhus Referat Mødetidspunkt: Kl. 17:00 Mødested: Byrådssalen Juelsminde Rådhus Deltagere:, Henrik Alleslev, Lars Poulsen, Hans Kristian Bundgaard-Skibby, Lene Tingleff, Kasper Glyngø, Ole Vind, Jesper T. Lund,

Læs mere

Ældrerådet. Referat. Greve Kommune. Fredag den kl i mødelokale 7

Ældrerådet. Referat. Greve Kommune. Fredag den kl i mødelokale 7 Ældrerådet Fredag den 10.01.14 kl. 9-12 i mødelokale 7 Niels Kjøller (formand) Kirsten Andersen (næstformand) Anne Grethe Krogager Elo Knudsen Finn Brozek Palle Jacobsen Afbud: Flemming Vahlgreen Sigurd

Læs mere

Hedensted Kommune. Seniorrådet. Referat

Hedensted Kommune. Seniorrådet. Referat Referat Mødetidspunkt: Kl. 12:30 Mødested: Plejecenter Møllebo, Jasminvej 23, 8763 Rask Mølle Deltagere:Kirsten Blume Schmidt, Elin Kristensen, Anker Andersen, Lilian Andersen, Jens Peter L. Rasmussen,

Læs mere

Referat. Ældrerådet. Mødedato: 22. marts Mødetidspunkt: 09:00. Sted: Støvring Rådhus, mødelokale 4. Møde slut:

Referat. Ældrerådet. Mødedato: 22. marts Mødetidspunkt: 09:00. Sted: Støvring Rådhus, mødelokale 4. Møde slut: Referat Mødedato: Mødetidspunkt: 09:00 Sted: Støvring Rådhus, mødelokale 4 Møde slut: 12.30 Fraværende: Jette Vestergaard 1 Indholdsfortegnelse Pkt. Overskrift Side 33 sprotokol fra sidste møde 3 34 Godkendelse

Læs mere

Referat. Ældrerådet. Ældrerådsmøde Mandag den 17. august 2015 Kl. 13:30 A-Huset Lillerupvej 69 F, 8410 Rønde. Medlemmer.

Referat. Ældrerådet. Ældrerådsmøde Mandag den 17. august 2015 Kl. 13:30 A-Huset Lillerupvej 69 F, 8410 Rønde. Medlemmer. 1 of 12 Referat Ældrerådet Ældrerådsmøde Mandag den 17. august 2015 Kl. 13:30 A-Huset Lillerupvej 69 F, 8410 Rønde Medlemmer Bende Ingstrup Andersen Leif Hove Karen Møller Hans Græsborg Pedersen Bent Salminen

Læs mere

Referat. Ældrerådet. Mødedato: onsdag den Mødetidspunkt: 09:00-12:00

Referat. Ældrerådet. Mødedato: onsdag den Mødetidspunkt: 09:00-12:00 Referat Møde nr.: Ældrerådsmøde Mødedato: onsdag den 16-05-2007 Mødetidspunkt: 09:00-12:00 Mødested: Harhoff Bemærk at mødet pga. ferieafholdelse ikke kan afholdes i Ørslev men på Rådhuset. Medlemmer Anker

Læs mere

Referat af Ældrerådets møde mandag den 7. september 2015 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A

Referat af Ældrerådets møde mandag den 7. september 2015 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A DAGSORDEN Ældrerådet Referat af Ældrerådets møde mandag den 7. september 2015 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen X Anne Marie Kristensen Kirsten

Læs mere

Viborg Ældreråd. Referat

Viborg Ældreråd. Referat Refer Mødetidspunkt: Fra kl.: 9.00 Til kl.: 12.00 Mødested: Liselund Liseborg Hegn 10 A-D 8800 Viborg Mødenr.: 3 Fraværende: Sag nr.: Emne: Side: ÅBEN DAGSORDEN 22 Opfølgning på seneste møde 38 23 Meddelelser

Læs mere

Marie Jørgensen orienterede ligeledes om afskedsreceptionen for direktør Christian Harsløf

Marie Jørgensen orienterede ligeledes om afskedsreceptionen for direktør Christian Harsløf Ældrerådets møde mandag den 4. marts 2019 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ann Marie Cordua X Tove Lunde Amsinck X Hermand Pedersen X Marianne Lund X Dorthe Friis X Per Christensen

Læs mere

Referat af møde i Ældrerådet i Lejre Kommune tirsdag den 19. juni 2018 kl til på Hvalsø Rådhus, lokale 3.

Referat af møde i Ældrerådet i Lejre Kommune tirsdag den 19. juni 2018 kl til på Hvalsø Rådhus, lokale 3. 20. juni 2018. Referat af møde i Ældrerådet i Lejre Kommune tirsdag den 19. juni 2018 kl. 10.00 til 12.30 på Hvalsø Rådhus, lokale 3. Deltagere: Afbud: Øvrige deltagere: Bjarne Bang Christensen (BBC),

Læs mere

Ældreråd. Referat. Mødelokale 2, 28. november 2016 Kl. 10:15. Medlemmer. Bemærkning: Afbud fra: Flemming Pihl, Marianne Jensen og Helmut Madsen.

Ældreråd. Referat. Mødelokale 2, 28. november 2016 Kl. 10:15. Medlemmer. Bemærkning: Afbud fra: Flemming Pihl, Marianne Jensen og Helmut Madsen. Referat Mødelokale 2, Kl. 10:15 Medlemmer Flemming Pihl Marianne Jensen Lilly Meisner Pedersen Birthe Høfler Bodil Nielsen Helmut Madsen Karsten P. Smith Oda Petersen Jens Kierkegaard Bemærkning: Afbud

Læs mere

Ældrerådet. Referat fra Ældrerådets møde mandag den 28. september 2015 kl , Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 3A

Ældrerådet. Referat fra Ældrerådets møde mandag den 28. september 2015 kl , Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 3A Ældrerådet Referat fra Ældrerådets møde mandag den 28. september 2015 kl. 10.00, Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 3A Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen X Anne Marie Kristensen X Kirsten

Læs mere

Hedensted Kommune. Seniorrådet dagsorden-referat. Referat. Mødelokale 2, Huset, Ny Skolegaden 8723 Løsning

Hedensted Kommune. Seniorrådet dagsorden-referat. Referat. Mødelokale 2, Huset, Ny Skolegaden 8723 Løsning Referat Mødetidspunkt: Kl. 09:00 Mødested: Mødelokale 2, Huset, Ny Skolegaden 8723 Løsning Deltagere: Kirsten Blume Schmidt, Anker Andersen, Lillian Andersen, Minna Olesen, Solveig Petersen, Henning Rasmussen,

Læs mere

Referat. Ældrerådet. Mødedato: torsdag den Mødetidspunkt: 09:00-12:00

Referat. Ældrerådet. Mødedato: torsdag den Mødetidspunkt: 09:00-12:00 Referat Møde nr.: Mødedato: torsdag den 13-03-2008 Mødetidspunkt: 09:00-12:00 Mødested: Andersen Medlemmer Anker Hvidesten Hansen Inge Jørgensen Birgit Thomsen Anne Margrethe Hermansen Ejgil Risager Kirsten

Læs mere

Ældreråd. Referat. Mødelokale 2, 13. marts 2017 Kl. 10:15. Medlemmer. Bemærkning: Afbud fra: Flemming Pihl og Tina Mørk.

Ældreråd. Referat. Mødelokale 2, 13. marts 2017 Kl. 10:15. Medlemmer. Bemærkning: Afbud fra: Flemming Pihl og Tina Mørk. Referat Mødelokale 2, Kl. 10:15 Medlemmer Flemming Pihl Marianne Jensen Lilly Meisner Pedersen Birthe Høfler Bodil Nielsen Helmut Madsen Karsten P. Smith Oda Petersen Jens Kierkegaard Bemærkning: Afbud

Læs mere

Viborg Ældreråd. Referat

Viborg Ældreråd. Referat Referat Mødedato: Onsdag den 5. november 2014 Mødetidspunkt: 9:00 Sluttidspunkt: 12:00 Mødelokale: Medlemmer: Fraværende: M.1.4/rådhuset Rådhuset Prinsens Alle 5 8800 Viborg Leo Larsen, Jette Norup, Anny

Læs mere

Referat fra ÆLDRERÅDSMØDE

Referat fra ÆLDRERÅDSMØDE Referat fra ÆLDRERÅDSMØDE Der indkaldes hermed til møde i ældrerådet i Holbæk Kommune Tid: Onsdag den 07.12.2016 kl. 10.00 14.00 Sted: Holbæk Kommunes administrationscenter, Kanalstræde 2, Mødelokale:

Læs mere

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Mandag den kl i mødelokale 2

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Mandag den kl i mødelokale 2 Greve Seniorråd Mandag den 28.5.18 kl. 9 12 i mødelokale 2 Dan Bjerring (Formand) Elo Knudsen Flemming Vahlgreen Freddy Aldenborg Palle Jacobsen Hjørdis Steinmetz Stabschef Tabita Sonne-Dalsø (referent)

Læs mere

Referat af Ældrerådets møde mandag den 5. december 2016 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A

Referat af Ældrerådets møde mandag den 5. december 2016 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Referat af Ældrerådets møde mandag den 5. december 2016 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen X Anne Marie Kristensen X Kirsten Feld X Dorthe

Læs mere

Mødedato: 21. august 2018 Mødetid: 13:00 Mødested: Mødelokale 3, Rådhuset. Indholdsfortegnelse:

Mødedato: 21. august 2018 Mødetid: 13:00 Mødested: Mødelokale 3, Rådhuset. Indholdsfortegnelse: Referat Ældrerådet Mødedato: 21. august 2018 Mødetid: 13:00 Mødested: Mødelokale 3, Rådhuset Indholdsfortegnelse: 1 Alder Bedst - kl. 13:00-14:00 2 2 Tilskud til ombygning og indretning af plejecentre

Læs mere

Referat af Ældrerådets møde mandag den 30. januar 2017 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 3A

Referat af Ældrerådets møde mandag den 30. januar 2017 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 3A DAGSORDEN Ældrerådet Referat af Ældrerådets møde mandag den 30. januar 2017 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 3A Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen X Anne Marie Kristensen X Kirsten

Læs mere

Lukket Referat Ældreråd

Lukket Referat Ældreråd Lukket Referat Ældreråd Lokale 1, Birkehøj, 19. maj 2014 Kl. 10:00-12:00 Medlemmer: Flemming Pihl, Marianne Jensen, Lilly Meisner Pedersen, Oda Petersen, Frank R. Taarup, Birthe Høfler, Bodil Nielsen,

Læs mere

Tid: Mandag d kl Medlemmer/deltagere Funktion: Sted: Mødelokale 120, Stenløse Rådhus Bjarne Larsen Formand

Tid: Mandag d kl Medlemmer/deltagere Funktion: Sted: Mødelokale 120, Stenløse Rådhus Bjarne Larsen Formand Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 1, Mandag d. 06.01.2014 kl. 9.00. Tid: Mandag d. 06.01.2014 kl. 9.00. Medlemmer/deltagere Funktion: Sted: Mødelokale 120, Stenløse Rådhus Bjarne Larsen Formand

Læs mere

Ældrerådet. Beslutningsprotokol

Ældrerådet. Beslutningsprotokol Ældrerådet Beslutningsprotokol Dato: 02. maj 2011 Lokale: 272, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: Kl. 9:00-11:00 Tage Enevoldsen, Formand Karen Nielsen Solveig Skovrider Eriksen Inger Bøgh Pedersen John Heilemann

Læs mere

Ældrerådet i Halsnæs Kommune. af møde den 3. februar 2014 kl i Paraplyen

Ældrerådet i Halsnæs Kommune. af møde den 3. februar 2014 kl i Paraplyen Ældrerådet i Halsnæs Kommune af møde den kl. 09.15 i Paraplyen Medlemmer Poula Thrane ( ) formand Kirsten Jørgensen ( ) næstformand Vibeke Frej ( ) Ella Bertelsen ( ) Mogens Lehd Pedersen ( ) Lillian Skjødt

Læs mere

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Mandag den kl i mødelokale 4

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Mandag den kl i mødelokale 4 Greve Seniorråd Mandag den 14.08.17 kl. 9-12 i mødelokale 4 Kirsten Andersen (formand) Elo Knudsen (næstformand) Finn Brozek Flemming Vahlgreen Knud Bloksgaard Palle Jacobsen Sigurd Arnfred Larsen, sekretær

Læs mere

Ældrerådet. Ældrerådets møde mandag den 13. april 2015 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A

Ældrerådet. Ældrerådets møde mandag den 13. april 2015 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ældrerådet Ældrerådets møde mandag den 13. april 2015 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen X Anne Marie Kristensen X Kirsten Feld X Dorthe Friis

Læs mere

Referat til ÆLDRERÅDSMØDE

Referat til ÆLDRERÅDSMØDE Referat til ÆLDRERÅDSMØDE Der indkaldes hermed til møde i ældrerådet i Holbæk Kommune Tid: Onsdag den 01.03.2017 kl. 10.00 13.00 Sted: Holbæk Kommunes administrationscenter, Kanalstræde 2, Holbæk Der serveres

Læs mere

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Tirsdag den kl i mødelokale 1

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Tirsdag den kl i mødelokale 1 Greve Seniorråd Tirsdag den 07.04.15 kl. 9-12 i mødelokale 1 Niels Kjøller (formand) Kirsten Andersen (næstformand) Elo Knudsen Finn Brozek Knud Bloksgaard Palle Jacobsen Afbud: Flemming Vahlgreen Sigurd

Læs mere

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Mandag den kl Strandcentret Plejecenter

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Mandag den kl Strandcentret Plejecenter Greve Seniorråd Mandag den 13.11.17 kl. 9-12 Strandcentret Plejecenter Kirsten Andersen (formand) Elo Knudsen (næstformand) Finn Brozek Flemming Vahlgreen Knud Bloksgaard Palle Jacobsen Sigurd Arnfred

Læs mere

Hedensted Kommune. Handicaprådet. Referat. Mødelokale 3, Hedensted Rådhus

Hedensted Kommune. Handicaprådet. Referat. Mødelokale 3, Hedensted Rådhus Referat Mødetidspunkt: Kl. 14:30-16:30 Mødested: Deltagere: Fraværende: Mødelokale 3, Hedensted Rådhus Birgit Jakobsen, Hanne Grangaard, Anne Marie Madsen, Anne Lise Pedersen, Mikael Bisted, Marianne Frahm,

Læs mere

Ældrerådet. Referat. Greve Kommune. Tirsdag den kl i mødelokale 1

Ældrerådet. Referat. Greve Kommune. Tirsdag den kl i mødelokale 1 Ældrerådet Tirsdag den 06.05.14 kl. 9-12 i mødelokale 1 Niels Kjøller (formand) Kirsten Andersen (næstformand) Anne Grethe Krogager Elo Knudsen Flemming Vahlgreen Palle Jacobsen Afbud: Finn Brozek Sigurd

Læs mere

Ældrerådets møde mandag den 1. oktober 2018 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A

Ældrerådets møde mandag den 1. oktober 2018 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ældrerådets møde mandag den 1. oktober 2018 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ann Marie Cordua X Tove Lunde Amsinck X Hermand Pedersen X Marianne Lund X Dorthe Friis X Per

Læs mere

Referat af møde i Ældrerådet d

Referat af møde i Ældrerådet d Referat af møde i Ældrerådet d. 05.-04.-2017 Mødeforum Sted Ældrerådet Kildemarkscentret, Kildemarksvej 124, 4700 Næstved Dato Onsdag den 05. april 2017 Tidsrum 10.00 ca. 12.30 Deltagere Connie Jensen,

Læs mere

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Mandag den kl i mødelokale 7

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Mandag den kl i mødelokale 7 Greve Seniorråd Mandag den 15.08.16 kl. 9-12 i mødelokale 7 Niels Kjøller (formand) Elo Knudsen Knud Bloksgaard Palle Jacobsen Kirsten Andersen (næstformand) Afbud: Finn Brozek Flemming Vahlgreen Katrine

Læs mere

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Tirsdag den kl i mødelokale 1

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Tirsdag den kl i mødelokale 1 Greve Seniorråd Tirsdag den 08.09.15 kl. 9-12 i mødelokale 1 Niels Kjøller (formand) Kirsten Andersen (næstformand) Elo Knudsen Finn Brozek Flemming Vahlgreen Knud Bloksgaard Palle Jacobsen Sigurd Arnfred

Læs mere

Ældrerådet. Referat fra Ældrerådets møde mandag den 3. oktober 2016 kl , Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A

Ældrerådet. Referat fra Ældrerådets møde mandag den 3. oktober 2016 kl , Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ældrerådet Referat fra Ældrerådets møde mandag den 3. oktober 2016 kl. 10.00, Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen Anne Marie Kristensen X Kirsten Feld

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Danske Ældreråd

Referat af bestyrelsesmøde i Danske Ældreråd Referat af bestyrelsesmøde i Danske Ældreråd Dato: tirsdag den 20. august 2019 kl. 12:45 15:30 Fra bestyrelsens deltog: Mogens Rasmussen, Kirsten Nissen, Inger Møller Nielsen, Per Toft Mouritsen, Carl

Læs mere

SYDDJURS KOMMUNES ÆLDRERÅD

SYDDJURS KOMMUNES ÆLDRERÅD SYDDJURS KOMMUNES ÆLDRERÅD Årsberetning 2016 Formand: Karen Møller, Vrinners Næstformand: Bende Ingstrup Andersen, Kolind Bent Salminen, Kolind Ole Kragelund, Rønde Gurli Juel Sørensen, Tirstrup Poul Andersen,

Læs mere

Referat af møde nr. 5, Mandag d kl Seniorrådet, Egedal Kommune

Referat af møde nr. 5, Mandag d kl Seniorrådet, Egedal Kommune Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 5, Mandag d. 07.04.2014 kl. 8.00. Medlemmer/deltagere Funktion: Tid: Mandag d. 07.04.2014 kl. 8.00. Bjarne Larsen Formand Sted: Mødelokale 140, Stenløse

Læs mere

Referat. Ældrerådet. Ældrerådet Tirsdag den 15. maj 2018 Kl. 13:30 Søhusparkens Café Søhusvej Ebeltoft. Medlemmer.

Referat. Ældrerådet. Ældrerådet Tirsdag den 15. maj 2018 Kl. 13:30 Søhusparkens Café Søhusvej Ebeltoft. Medlemmer. Referat Ældrerådet Ældrerådet Tirsdag den 15. maj 2018 Kl. 13:30 Søhusparkens Café Søhusvej 8 8400 Ebeltoft Medlemmer Rita Stokholm Vinding Freddy Ovesen Ib Baastrup Elsa Bannebjerg Tove Jytte Schnell

Læs mere

Åbent møde for Ældrerådets møde den 20. maj 2010 kl. 09:30 i Farsø administrationsbygning, K2

Åbent møde for Ældrerådets møde den 20. maj 2010 kl. 09:30 i Farsø administrationsbygning, K2 Åbent møde for Ældrerådets møde den 20. maj 2010 kl. 09:30 i Farsø administrationsbygning, K2 Indholdsfortegnelse 028. Orientering fra Ældrerådets formand til mødet den 20. maj 2010 53 029. Ældrerådets

Læs mere

Referat. Ældrerådet. Mødedato: 28. maj Mødetidspunkt: 09:00. Sted: Mødelokale 1, Administrationsbygningen i Nørager. Møde slut: 12.

Referat. Ældrerådet. Mødedato: 28. maj Mødetidspunkt: 09:00. Sted: Mødelokale 1, Administrationsbygningen i Nørager. Møde slut: 12. Referat Mødedato: Mødetidspunkt: 09:00 Sted: Mødelokale 1, Administrationsbygningen i Nørager Møde slut: 12.30 Fraværende: - 1 Indholdsfortegnelse Pkt. Overskrift Side 44 sprotokol fra sidste møde 3 45

Læs mere

Referat af møde nr. 14. Mandag d kl Seniorrådet, Egedal Kommune

Referat af møde nr. 14. Mandag d kl Seniorrådet, Egedal Kommune Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 14. Mandag d. 30.11.2015 kl. 8.00. Medlemmer/deltagere Funktion: Tid: Mandag d. 30.11.2015 kl. 8.00. Bjarne Larsen Formand Sted: Mødelokale M1.15 Egedal

Læs mere

Seniorrådet Åben dagsorden. Punkt 1 Godkendelse af dagsorden. Beslutningen træffes af. Indstilling. Beslutning

Seniorrådet Åben dagsorden. Punkt 1 Godkendelse af dagsorden. Beslutningen træffes af. Indstilling. Beslutning Published on www.ballerup.dk (https://www.ballerup.dk) Hjem > - 21-01-2014-21-01-2014 21.01.2014 kl. 09:00 Mødecenter B, Lokale 15 på Ballerup Rådhus Deltagere Birte Passer - Deltog Leo Andersen - Deltog

Læs mere

Hedensted Kommune. Byrådet. Referat. Kantinen Hedensted Rådhus

Hedensted Kommune. Byrådet. Referat. Kantinen Hedensted Rådhus Referat Mødetidspunkt: Kl. 15:00-15:50 Mødested: Kantinen Hedensted Rådhus Deltagere:, Henrik Alleslev, Lars Poulsen, Hans Kristian Bundgaard-Skibby, Lene Tingleff, Kasper Glyngø, Ole Vind, Jesper T. Lund,

Læs mere