Referat til ÆLDRERÅDSMØDE

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat til ÆLDRERÅDSMØDE"

Transkript

1 Referat til ÆLDRERÅDSMØDE Der indkaldes hermed til møde i ældrerådet i Holbæk Kommune Tid: Onsdag den kl Sted: Holbæk Kommunes administrationscenter, Kanalstræde 2, Holbæk Der serveres en let frokost Fraværende: Klaus Nikolaisen, Palle Kristensen Dagsorden: 1. Velkomst 2. Godkendelse af dagsorden Dagsorden er godkendt 3. Godkendelse af referat fra Referat er godkendt. 4. Orientering fra formand/næstformand/kasserer Formandensmeddelelse udsendt. Der har været uddelingsrunde i 18 puljen her i februar måned. Formanden ønsker, at vide om puljen for 18 midlerne og puljen vedr. Aktive Centre har de samme kriterier i forhold til hvad der bliver bevilget til. Erik oplyser, at det er to forskellige puljer og at der ikke bliver delt det samme ud. På sidste ældrerådsmøde efterspurgte Aage Jelstrup om ledige pladser på plejecentrene. Konstituerende chef Thomas de Richelieu oplyser, at der er ledige plejehjemsboliger, men at det kommer an på hvor borgerne vil bo. Hvis borgeren ønsker at bo i Holbæk by, så er det på nuværende ingen ledige plejehjemsboliger.

2 Formanden har modtaget henvendelse vedr. reduktioner og besparelser på Ældreområdet i Holbæk Kommune. Ældrerådet drøfter den proces som allerede foreligger når punkter og forslag skal i hørring og fremlægges for udvalget. Den normale procedure er at administrationen udarbejder forslag, som sendes til udvalget. Udvalget sender forslagene i hørring, herefter træffer udvalget beslutning og indstiller evt. til byrådet. Processen står beskrevet i Ældrerådets vedtægter. Ældrerådet ønsker at drøfte hvordan de tidligere kan blive inddraget når administrationen skal arbejde med budgetrevisioner. Orientering fra næstformand Brugerrådet A-huset i Tølløse har afholdt årsmøde. Brugerrådet arbejder på, hvad der skal ske med A-huset, når borgerne flytter til det nye plejecenter Tysingehave. Den 25. februar var der åbent hus på Tysingehave, alt forløb godt og folk viste stor interesse og tilfredshed for byggeriet og arrangementet. Orientering fra kasserer Erik Vester gør opmærksom på, at ældrerådets medlemmer skal have deres diætsedler udfyldt og afleveret. 5. Orientering fra administrationen Konstituerende chef Thomas de Richelieu fortæller at der er blevet ansat en ny koncerndirektør for den borgernære velfærd. Han starter den 1. april Budgetrevision 1 er i fuldt gang med at blive udarbejdet og skal præsenteres for udvalget på deres møde i marts. Generelt ser det fornuftigt ud indenfor ældrerådet, under forudsætning af, at byrådet beslutter de besparelser, som der er foreslået. Hvis de ikke besluttes, skal der findes andre forslag. På socialområdet er der udfordringer. Plejehotellet er presset på grund af pres fra sygehusene, der udskriver meget plejekrævende borgere. Administrationen er i gang med at udarbejde en handleplan. Administrationen er i gang med at planlægge de nye budgetprocesser, som skal stå klar når byrådet skal på budget camp i august måned Sygefraværet går fremad, dog er der fortsat udfordringer i hjemmeplejen. Thomas de Richelieu forslår, at ældrerådet eventuelt kan afholde nogle af deres møder ude på plejehjem/centrene m.m. i organisationen. Administrationen vil fremsende en oversigt over ledige plejehjemspladser som der er på nuværende tidspunkt i kommunen til ældrerådet. Vedr. værdighedsmilliarden er der indsendt endeligt regnskab samt redegørelse for året 2016 til ministeriet. Man har politisk besluttet at overførte midler til 2017 skal anvendes til

3 indretning/udvidelse af plejehotellet på Stenhusbakken, ansætte klinisk sygeplejersker i 2017 og kompetenceløft til medarbejderne. Administrationen anmoder om at få midler for 2016 overført til Der er i finansloven afsat penge til en ny klippekortsordning. 6. Orientering fra medlemmerne af ældrerådet Jean Petersen orienterede om mentorordningen for flygtninge og indvandre. Jean deltager i en arbejdsgruppe som planlægger at afholde en konference/kulturdag. Axel Villumsen fortalte at der har været årsmøde i brugerrådet Byparken. Ved mødet blev der efterspurgt om hvorfor Byparken ikke har en hjertestarter. Erik henviser brugerrådet til at søge puljen for Aktive Centre. Jørgen Steen fortalte, at der har været årsmøde i brugerrådet for Tuse, desværre er der ikke nogle som har ønsket at blive genvalgt. Erik Vester har været på Stenhusbakken, hvor der blev valgt et centerråd i stedet for Brugerråd. Aage Jelstrup fortalte at der har været årsmøde på Lersøcentret. 7. Orientering om Ny vedtægt for Ældrerådet. Ældrerådet arbejder i dag efter et sæt vedtægter og en samarbejdsaftale, der er indgået med Byrådet i Holbæk Kommune den 29. Oktober Den gældende vedtægt er blevet revideret og det reviderede forslag er blevet forelagt udvalget Aktiv hele Livet sundhed og omsorg samt fremlagt på dialogmødet med Borgmester og formand for udvalget Aktiv hele livet sundhed og omsorg, Endvidere er vedtægtsforslaget blevet afleveret til administrationen med henblik på rettelse af faktuelle forhold. Der gives en orientering om status i forbindelse med den fremsendte vedtægt. Ældrerådets vedtægt er færdig og sendt til politisk behandling i kommunen. Administrationen vil iflg. Aftale med ældrerådet ændre underskriftsiden, så kommunaldirektør bliver erstattet med borgmester. Det vil sige, at vedtægten skal underskrives af borgmesteren og den administrerende direktør. 8. Orientering om prisanalyse på plejeboliger. Udvalget Aktiv hele livet sundhed og omsorg har på sit møde den haft et punkt på dagsordenen Orientering om prisanalyse på plejeboliger.

4 Da emnet endvidere har været drøftet i offentligheden og fortsat er underlagt undersøgelser, vil konstitueret chef for Aktiv Hele Livet Thomas de Richellieu, orientere om prisanalysen på plejeboliger. Konstituerende chef Thomas de Richelieu orienterede om prissammenligning for kommunale og private plejecentre. Administrationen har udarbejdet en beregning som viser service- og sundhedsudgifter på plejecentre og friplejeboliger i 2017 pr. borger. Beregningen viser, at Fjordstjernen er en del dyrere end et kommunalt plejecenter. Administrationen er i dialog med Fjordstjernen i forhold til at komme over på ny aftale. Når man laver en beregning er der også nogle forudsætninger som man skal tage højde for bl.a. forskellige rammebetingelser, lovgivning, Plejetyngden, kontrakter og ordning. Fjordstjernen har i øjeblikket 47 plejehjemsboliger som Holbæk Kommune kan råde over. Thomas oplyser, at Fjordstjernen selv kan bestemme hvor mange pladser de vil tilbyde Holbæk kommunen. Bestyrelsen kan også selv bestemme om de vil ændre i antallet af pladser. 9. Orientering on beslutninger om serviceændringer som følge af budget Udvalget Aktiv hele livet sundhed og omsorg har på sit møde den haft et punkt på dagsordenen om beslutninger om serviceændringer som følge af budget Konstitueret chef for Aktiv Hele Livet Thomas de Richellieu, vil orientere om beslutninger om serviceændringer som følge af budget 2017 og vil fremlægge beslutninger om ændringer af kvalitetsstandarder som følge af beslutninger om serviceændringer som følge af budget Samtidig vil konstitueret chef for Aktiv Hele Livet Thomas de Richellieu orientere om status på værdighedsmilliarden, klippekortordningen og pulje til bedre mad (køkkener). Thomas de Richelieu oplyser, at den politiske proces er i gang og administrationen er ikke blevet bedt om at komme med nogle forslag. Beslutninger om serviceændringer som følge af budget 2017 skal på byrådsmøde i marts måned Orientering om Budget puljer til frivillighed og brugerråd etc. Indenfor Ældreområdet.

5 Efter behandling af budget 2017 og overslagsårene samt beslutninger truffet i de foregående budgetår, foreligger der forskellige puljer: 1. Pulje fra budgetforlig 2014 Projekt Ældrepolitik udmøntning og styrkelse af brugerråd og frivillighed: Ved budgetaftalen blev besluttet, at styrke brugerråd og frivillighed med kr. Midlerne fordeles efter aftale med Ældrerådet. Puljen blev foreslået omprioriteret til at dække udfordringen på Aktiv hele Livet: For 2016 blev budgetført kr. og i 2017 er budgetført kr. 2. Puljen støtte til brugerråd understøtter brugerrådenes arbejde og fordeles til brugerrådene efter en fordelingsnøgle. Der er i 2017 budgetført et beløb på kr. På mødet vil chefkonsulent Palle Kristensen orientere om de forskellige puljer og redegøre for, hvordan og på hvilken måde de afsatte midler bliver aktiveret. Erik Vester oplyser, at der er åbnet op for brugerråd til at søge puljen Støtte til Aktive Centre, som er puljen på Ansøgningsfristen er d. 1. april De kr. er en ny pulje som er afsat i budgettet for Der er nedsat et fordelingsudvalg som består af en repræsentant fra administrationen og 2 ældrerådsmedlemmer. Fordelingsudvalget udarbejder et forslag til hvad puljen skal indeholde og hvilke kriterier puljen skal udgøre. Forslagene vil blive repræsenteret for ældrerådet. 11. Beslutning om gennemførelse af ældrepolitiske møder. Der har blandt Ældrerådets medlemmer været udtrykt ønske om, at Ældrerådet gennemførte en række ældrepolitiske møder af interesse for ældreråd, byråd, brugerråd, og andre interesserede. På baggrund af dette har formanden udarbejdet emneforslag til to møder 1. De svageste ældre taber kampen om hjælpen samt Velfærdsteknologi 2. Den svære død en del af værdighedsgarantien.

6 Ældrerådet tager beslutning om gennemførelse af de fremlagte møder, og drøfter det videre forløb. Ældrerådet beslutter at gennemfører møder om: Den svageste ældre taber kampen om hjælp Den svære død en del af værdighedsgarantien Formanden vil arbejde videre med at finde lokale og mødedatoer. 12. Eventuelt Med venlig hilsen Steen-Kristian Eriksen Formand Evt. afbud til Palle Kristensen, chefkonsulent tlf.: på eller Thomas de Richellieu, konstitueret chef for Aktiv Hele Livet tlf: eller på

Referat til ÆLDRERÅDSMØDE

Referat til ÆLDRERÅDSMØDE Referat til ÆLDRERÅDSMØDE Der indkaldes hermed til møde i Ældrerådet i Holbæk Kommune Tid: Onsdag den 03.05.2017 kl. 09.00 13.00 Sted: Holbæk Kommunes administrationscenter, Kanalstræde 2, Mødelokale:

Læs mere

Referat til ÆLDRERÅDSMØDE

Referat til ÆLDRERÅDSMØDE Referat til ÆLDRERÅDSMØDE Der indkaldes hermed til møde i ældrerådet i Holbæk Kommune Tid: Onsdag den 07.02.2018 kl. 10.00 13.00 Sted: Elværket, Gasværksvej 3, 4300 Holbæk Der serveres en let frokost Fraværende:

Læs mere

Referat til ÆLDRERÅDSMØDE

Referat til ÆLDRERÅDSMØDE Referat til ÆLDRERÅDSMØDE Der indkaldes hermed til møde i ældrerådet i Holbæk Kommune Tid: Onsdag den 04.10.2017 kl. 10.00 13.00 Sted: Holbæk Kommunes administrationscenter, Kanalstræde 2, Mødelokale:

Læs mere

Referat fra ÆLDRERÅDSMØDE

Referat fra ÆLDRERÅDSMØDE Referat fra ÆLDRERÅDSMØDE Der indkaldes hermed til møde i ældrerådet i Holbæk Kommune Tid: Onsdag den 07.12.2016 kl. 10.00 14.00 Sted: Holbæk Kommunes administrationscenter, Kanalstræde 2, Mødelokale:

Læs mere

Referat ÆLDRERÅDSMØDE

Referat ÆLDRERÅDSMØDE Referat ÆLDRERÅDSMØDE Tid: Onsdag den 01.02.2017 kl. 10.00 13.00 Sted: Holbæk Kommunes administrationscenter, Kanalstræde 2, Mødelokale: 0.13 samt mødelokale: 0.10 Fraværende: Dagsorden: 1. Velkomst 2.

Læs mere

Referat ÆLDRERÅDSMØDE

Referat ÆLDRERÅDSMØDE Referat ÆLDRERÅDSMØDE Tid: Onsdag den 05.10.2016 kl. 10.00 14.00 Sted: Holbæk Kommunes administrationscenter, Kanalstræde 2, Mødelokale: 0.13 Fraværende: Jean Pedersen Dagsorden: 1. Velkomst 2. Godkendelse

Læs mere

Referat til ÆLDRERÅDSMØDE

Referat til ÆLDRERÅDSMØDE Referat til ÆLDRERÅDSMØDE Der indkaldes hermed til møde i ældrerådet i Holbæk Kommune Tid: Onsdag den 11.04.2018 kl. 10.00 14.00 Sted: Elisabethcentret lokale 1 D, Carl Reffsvej 2, Holbæk Der serveres

Læs mere

Referat ÆLDRERÅDSMØDE

Referat ÆLDRERÅDSMØDE Referat ÆLDRERÅDSMØDE Tid: Onsdag den 07.09.2016 kl. 10.00 14.00 Sted: Holbæk Kommunes administrationscenter, Kanalstræde 2, Mødelokale: 1 C Fraværende: Aage Jelstrup Dagsorden: 1. Velkomst 2. Godkendelse

Læs mere

Referat til ÆLDRERÅDSMØDE

Referat til ÆLDRERÅDSMØDE Referat til ÆLDRERÅDSMØDE Der indkaldes hermed til møde i ældrerådet i Holbæk Kommune Tid: Onsdag den 07.03.2018 kl. 10.00 14.00 Sted: Elisabethcentret, Carl Refsvej 2, 4300 Holbæk Der serveres en let

Læs mere

Referat til ÆLDRERÅDSMØDE

Referat til ÆLDRERÅDSMØDE Referat til ÆLDRERÅDSMØDE Der indkaldes hermed til møde i ældrerådet i Holbæk Kommune Tid: Onsdag den 12.12.2018 kl. 10.00 14.00 Sted: Elisabethcentret, mødelokale 1 d, 4300 Holbæk Det bemærkes, at mødet

Læs mere

Referat til ÆLDRERÅDSMØDE

Referat til ÆLDRERÅDSMØDE Referat til ÆLDRERÅDSMØDE Der indkaldes hermed til møde i ældrerådet i Holbæk Kommune Tid: Onsdag den 20.06.2018 kl. 10.00 13.00 Sted: Holbæk Kommunes administrationscenter, Kanalstræde 2, Mødelokale:

Læs mere

Referat til ÆLDRERÅDSMØDE

Referat til ÆLDRERÅDSMØDE Referat til ÆLDRERÅDSMØDE Der indkaldes hermed til møde i ældrerådet i Holbæk Kommune Tid: Onsdag den 16.05.2018 kl. 09.00 16.00 Sted: Elisabethcentret lokale 1 d, Carl Reffsvej 2, Holbæk Der serveres

Læs mere

Referat ÆLDRERÅDSMØDE

Referat ÆLDRERÅDSMØDE Referat ÆLDRERÅDSMØDE Tid: Onsdag den 06. April 2016 kl. 10.00 13.00 Sted: Holbæk Kommunes administrationscenter, Kanalstræde 2, Mødelokale: 0.13 Fraværende: Dagsorden: 1. Velkomst 2. Godkendelse af dagsorden

Læs mere

Referat fra ÆLDRERÅDSMØDE

Referat fra ÆLDRERÅDSMØDE Referat fra ÆLDRERÅDSMØDE Tid: Fredag 07. februar 2014 kl. 09.00 12.00 Sted: Holbæk Kommunes administrationscenter, Kanalstræde 2, Mødelokale: 1 B Fraværende: Dagsorden: 1. Velkomst 2. Godkendelse af dagsorden

Læs mere

Referat ÆLDRERÅDSMØDE

Referat ÆLDRERÅDSMØDE Referat ÆLDRERÅDSMØDE Tid: Onsdag den 09.11.2016 kl. 10.00 14.00 Sted: Holbæk Kommunes administrationscenter, Kanalstræde 2, Mødelokale: 0.13 Fraværende: Dagsorden: 1. Velkomst 2. Godkendelse af dagsorden

Læs mere

Referat til ÆLDRERÅDSMØDE

Referat til ÆLDRERÅDSMØDE Referat til ÆLDRERÅDSMØDE Der indkaldes hermed til møde i ældrerådet i Holbæk Kommune Tid: Onsdag den 10.10.2018 kl. 10.00 14.00 Sted: Holbæk Kommunes administrationscenter, Kanalstræde 2, Mødelokale:

Læs mere

Referat fra ÆLDRERÅDSMØDE

Referat fra ÆLDRERÅDSMØDE Referat fra ÆLDRERÅDSMØDE Der indkaldes hermed til møde i ældrerådet i Holbæk Kommune Tid: Onsdag den 09.01.2019 kl. 10.00 14.00 Sted: Lersøcentret, Vipperød 4300 Holbæk Der serveres en let frokost Fraværende:

Læs mere

Referat ÆLDRERÅDSMØDE

Referat ÆLDRERÅDSMØDE Referat ÆLDRERÅDSMØDE Tid: Onsdag den 20. januar 2016 kl. 10.00 13.00 Sted: Holbæk Kommunes administrationscenter, Kanalstræde 2, Mødelokale: 0.13 Fraværende: Dagsorden: 1. Velkomst 2. Godkendelse af dagsorden

Læs mere

Referat ÆLDRERÅDSMØDE

Referat ÆLDRERÅDSMØDE Referat ÆLDRERÅDSMØDE Tid: Onsdag den 16. september 2015 kl. 10.00 13.00 Sted: Holbæk Kommunes administrationscenter, Kanalstræde 2, Mødelokale: 1C Fraværende: Erik Vester, Klaus Nikolaisen, Jean Petersen

Læs mere

Referat til ÆLDRERÅDSMØDE

Referat til ÆLDRERÅDSMØDE Referat til ÆLDRERÅDSMØDE Tid: Onsdag den 10. august 2016 kl. 10.00 14.00 Sted: Holbæk Kommunes administrationscenter, Kanalstræde 2, Mødelokale: 0.13 Fraværende: Klaus Nikolaisen Dagsorden: 1. Velkomst

Læs mere

Referat fra ÆLDRERÅDSMØDE

Referat fra ÆLDRERÅDSMØDE Referat fra ÆLDRERÅDSMØDE Tid: Onsdag den 10. april 2013 kl. 10.00 13.00 Sted: Holbæk Kommunes administrationscenter, Kanalstræde 2, Mødelokale: 1 C Fraværende: Aase Stær og Preben Jansen 1. Velkomst 2.

Læs mere

Referat ÆLDRERÅDSMØDE

Referat ÆLDRERÅDSMØDE Referat ÆLDRERÅDSMØDE Tid: Onsdag den 21. oktober 2015 kl. 10.00 13.30 Sted: Holbæk Kommunes administrationscenter, Kanalstræde 2, Mødelokale: 0.13 (bag receptionen) Fraværende: Dagsorden: 1. Velkomst

Læs mere

Referat fra ÆLDRERÅDSMØDE

Referat fra ÆLDRERÅDSMØDE Referat fra ÆLDRERÅDSMØDE Tid: Mandag den 02. marts 2015 kl. 09.00 13.00 Sted: Holbæk Kommunes administrationscenter, Kanalstræde 2, Mødelokale: 1 C Fraværende: Kirsten Ø. Thomasen Dagsorden: 1. Velkomst

Læs mere

Referat til ÆLDRERÅDSMØDE

Referat til ÆLDRERÅDSMØDE Referat til ÆLDRERÅDSMØDE Der indkaldes hermed til møde i ældrerådet i Holbæk Kommune Tid: Onsdag den 13.03.2019 kl. 10.00 14.00 Sted: Elisabethcentret Carl Reffsvej 2 4300 Holbæk Der serveres en let frokost

Læs mere

Rapport om. Ældrerådets arbejde i Holbæk Kommune

Rapport om. Ældrerådets arbejde i Holbæk Kommune Rapport om Ældrerådets arbejde 2014 2017 i Holbæk Kommune Resumé Ældrerådet i Holbæk Kommune består af 9 medlemmer, som er valgt ved et fremmødevalg, der blev afholdt sammen med valg til Byråd og Regionsråd

Læs mere

REFERAT ÆLDRERÅDSMØDE

REFERAT ÆLDRERÅDSMØDE REFERAT ÆLDRERÅDSMØDE Tid: Onsdag den 17. Juni 2015 kl. 10.00 13.00 Sted: Holbæk Kommunes administrationscenter, Kanalstræde 2, Mødelokale: 1B Fraværende: Jens Aage Andersen Dagsorden: 1. Velkomst 2. Godkendelse

Læs mere

Referat fra ÆLDRERÅDSMØDE

Referat fra ÆLDRERÅDSMØDE Referat fra ÆLDRERÅDSMØDE Tid: Mandag den 02. februar 2015 kl. 09.00 12.30 Sted: Stenhusbakken, Stenhusvej Holbæk Mødet startede med en fremvisning af Stenhusbakken Fraværende: Dagsorden: 1. Velkomst 2.

Læs mere

Referat fra Ældrerådsmøde d. 10. april 2019.

Referat fra Ældrerådsmøde d. 10. april 2019. Referat fra Ældrerådsmøde d. 10. april 2019. Deltagere: Steen-Kristian Eriksen (formand), Gitte Nikolaisen (næstformand) Dorte Hendrich Axel Villumsen Aage Jelstrup Johnny Petersen Jørgen Steen Elsebeth

Læs mere

RÅD: ÆLDRERÅDET MØDE NR. 3. SAGSTYPE: Referat. MØDETITEL: Ordinært møde MØDEDATO:

RÅD: ÆLDRERÅDET MØDE NR. 3. SAGSTYPE: Referat. MØDETITEL: Ordinært møde MØDEDATO: RÅD: ÆLDRERÅDET MØDE NR. 3 SAGSTYPE: Referat MØDETITEL: Ordinært møde MØDEDATO: 19.01.2018 MØDESTED: Rådhuset, Bjarkesvej 2, 3450 Allerød mødelokale H. MØDETID: Kl. 11.00-14.00 TILSTEDE: Kjel Bording Johansen,

Læs mere

Referat fra ÆLDRERÅDSMØDE

Referat fra ÆLDRERÅDSMØDE Referat fra ÆLDRERÅDSMØDE Tid: Onsdag den 7. august 2013 kl. 10.00 13.00 Sted: Holbæk Kommunes administrationscenter, Kanalstræde 2, Mødelokale: 1 C Fraværende: Christian deltog fra kl. 11 1. Velkomst

Læs mere

REFERAT ÆLDRERÅDSMØDE

REFERAT ÆLDRERÅDSMØDE REFERAT ÆLDRERÅDSMØDE Tid: Onsdag den 13. Maj 2015 kl. 10.00 13.00 Sted: Holbæk Kommunes administrationscenter, Kanalstræde 2, Mødelokale: 0.10 Fraværende: Ingen Dagsorden: 1. Velkomst 2. Godkendelse af

Læs mere

Referat fra ÆLDRERÅDSMØDE

Referat fra ÆLDRERÅDSMØDE Referat fra ÆLDRERÅDSMØDE Tid: Onsdag den 11. september 2013 kl. 10.00 13.00 Sted: Holbæk Kommunes administrationscenter, Kanalstræde 2, Mødelokale: 1 C Fraværende: Preben Jahnsen Dagsorden: 1. Velkomst

Læs mere

Referat Ældrerådet. Indkaldelse. Mødedato: 10. januar Tidspunkt: 08:30. Mødenr.: Sted: M103 og M104 Gislev, Faaborgvej 19.

Referat Ældrerådet. Indkaldelse. Mødedato: 10. januar Tidspunkt: 08:30. Mødenr.: Sted: M103 og M104 Gislev, Faaborgvej 19. Referat Mødedato: 10. januar 2019 Tidspunkt: 08:30 Mødenr.: Sted: M103 og M104 Gislev, Faaborgvej 19. Deltagere: Indkaldelse Henning Spangsberg Hanne Storm Poul Skrubbeltrang Palle Bjerre Anne D. Appe

Læs mere

Ældrerådet. Referat. Møde den 21. august 2017 kl. 09:00. Paraplyen

Ældrerådet. Referat. Møde den 21. august 2017 kl. 09:00. Paraplyen Ældrerådet Referat Møde den kl. 09:00 Paraplyen Indkaldelse Poula Thrane John Rolsted Mogens Lehd Pedersen Vibeke Frej Ib Schaldemose Lillian Skjødt Lone Karakavuk Annette Kjærsgaard Ella Bertelsen 2 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Møde 26. februar 2018 kl. 13:00 i Mødelokale 6 - bag kantinen

Møde 26. februar 2018 kl. 13:00 i Mødelokale 6 - bag kantinen Ældrerådet Referat Møde 26. februar 2018 kl. 13:00 i Mødelokale 6 - bag kantinen Pkt. Tekst Side 10 Godkendelse af referat fra møde den 30. januar 2018 1 11 Retningslinjer for udbetaling af diæter m.v.

Læs mere

Dato Tid Sted NB. Fraværende Stedfortræder Medlemmer

Dato Tid Sted NB. Fraværende Stedfortræder Medlemmer Referat Ældrerådet Ordinært møde Dato 29. januar 2014 Tid 09:00 Sted Frederikshavn Rådhus, mødelokale 0.28 NB. Fraværende Poul-Erik Andersen Stedfortræder Medlemmer Hanne Andersen Oda Kajgaard Ole Kanstrup

Læs mere

Ældrerådet. Referat. Møde den 12. januar 2018 kl. 09:00. Paraplyen

Ældrerådet. Referat. Møde den 12. januar 2018 kl. 09:00. Paraplyen Ældrerådet Referat Møde den kl. 09:00 Paraplyen Indkaldelse Poula Thrane John Rolsted Vibeke Frej Lillian Skjødt Dennis B. Madsen Ib Schaldemose Hans Chr. Valdemar Larsen Kurt B. Christensen Laila Ørving

Læs mere

Referat - Dialogmøde mellem Ældrerådet og fra. Udvalget for Voksne. Onsdag den , kl. 12:00. i lokale 1.B, Kanalstræde 2

Referat - Dialogmøde mellem Ældrerådet og fra. Udvalget for Voksne. Onsdag den , kl. 12:00. i lokale 1.B, Kanalstræde 2 Referat - Dialogmøde mellem Ældrerådet og fra Udvalget for Voksne Onsdag den 21-11-2012, kl. 12:00 i lokale 1.B, Kanalstræde 2 Praktiske oplysninger i forbindelse med mødet: Andre deltagere i mødet: Udvalget

Læs mere

Referat. Ældrerådet. Mødedato: 26. februar Mødetidspunkt: 09:00. Sted: Bælum Ældrecenter, Møllevangen 1, 9574 Bælum. Møde slut: 12.

Referat. Ældrerådet. Mødedato: 26. februar Mødetidspunkt: 09:00. Sted: Bælum Ældrecenter, Møllevangen 1, 9574 Bælum. Møde slut: 12. Referat Mødedato: Mødetidspunkt: 09:00 Sted: Bælum Ældrecenter, Møllevangen 1, 9574 Bælum Møde slut: 12.30 Fraværende: Ulla Haugaard Paulsen 1 Indholdsfortegnelse Pkt. Overskrift Side 7 sprotokol fra sidste

Læs mere

Budgettet, der er vedtaget for Holbæk Kommune i 2017, nødvendiggør serviceændringer, som skal i høring i Ældrerådet

Budgettet, der er vedtaget for Holbæk Kommune i 2017, nødvendiggør serviceændringer, som skal i høring i Ældrerådet Høring Aktiv hele Livet Budgettet, der er vedtaget for Holbæk Kommune i 2017, nødvendiggør serviceændringer, som skal i høring i Ældrerådet Fristen for høringen er 3. februar 2017 kl. 12.00. Høringssvarene

Læs mere

DAGSORDEN. Eksterne deltagere: Under punkt 14 deltager administrerende direktør Katja Kayser ( )

DAGSORDEN. Eksterne deltagere: Under punkt 14 deltager administrerende direktør Katja Kayser ( ) DAGSORDEN Møde i Forretningsudvalget (Bemærk mødetidspunktet er 9.00) Dato: Onsdag den 7. juni 2017 kl. 9.00 11.30 Sted: Sjællandsgade 40, Bygning I, stuen, lokale 125 (eget lokale) Medlemmer: Kirsten

Læs mere

Økonomiudvalget. Beslutningsprotokol

Økonomiudvalget. Beslutningsprotokol Økonomiudvalget Beslutningsprotokol Dato: 24. april 2013 Lokale: 219, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: Kl. 15:30-15:40 Lene Hansen, Formand (A) Arne M. Jensen (A) Johannes Trudslev (A) Thomas Krog (F) Mikael

Læs mere

Viborg Ældreråd. Viborg Ældreråd. Dagsorden

Viborg Ældreråd. Viborg Ældreråd. Dagsorden Dagsorden Mødedato: Onsdag den 5. februar 2014 Mødetidspunkt: 9:00 Sluttidspunkt: 12:00 Mødelokale: Medlemmer: Fraværende: M.1.17/rådhuset Rådhuset Prinsens Alle 5 8800 Viborg Leo Larsen, Jette Norup,

Læs mere

Handicaprådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat

Handicaprådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat Handicaprådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat af møde den 17. februar 2014 kl. 16.00 i Lunden, Rådhuset Medlemmer Gitte Hemmingesen ( ) Morten Fenger ( ) Birgit Mortensen ( ) Hans-Henrik Blom ( )

Læs mere

Referat, kørselssedler og diætsedler blev underskrevet.

Referat, kørselssedler og diætsedler blev underskrevet. Referat Deltagere: Erik Bertelsen, Alex Kejlberg, Hans Kjær Christensen, Annegrete Løkke Nielsen, Thøger Opstrup, Ejgil Andreasen, Lena Degn, Birthe Kalstrup, Birgit Kirkensgaard Hansen Afbud: Mødedato:

Læs mere

Møde 3. december 2018 kl. 12:30 i GRAND HOTEL

Møde 3. december 2018 kl. 12:30 i GRAND HOTEL Ældrerådet Referat Møde 3. december 2018 kl. 12:30 i GRAND HOTEL Afbud: Arne Thorgaard og Lis Ahlers Pkt. Tekst Side 71 Hilse på direktør for velfærdsområderne i Struer Kommune 1 72 Proces omkring ældreområdets

Læs mere

Der er udfordringer i 2016, som samlet beløber sig til 25,4 mio. kr. på Udvalget Aktiv Hele Livet Sundhed og Omsorg.

Der er udfordringer i 2016, som samlet beløber sig til 25,4 mio. kr. på Udvalget Aktiv Hele Livet Sundhed og Omsorg. Økonomi & Effekt Holbæk, den 25. maj 2016 Handlingsplan for at sikre overholdelse af Budget 2016 Kerneområdet Aktiv Hele Livet Økonomisk udvikling Udvalget Aktiv Hele Livet Sundhed og Omsorg. Budgettet

Læs mere

Møde 26. februar 2018 kl. 13:00 i Mødelokale 6 - bag kantinen

Møde 26. februar 2018 kl. 13:00 i Mødelokale 6 - bag kantinen Ældrerådet Dagsorden Møde 26. februar 2018 kl. 13:00 i Mødelokale 6 - bag kantinen Pkt. Tekst Side 10 Godkendelse af referat fra møde den 30. januar 2018 1 11 Retningslinjer for udbetaling af diæter m.v.

Læs mere

Referat Ældrerådet. Indkaldelse. Mødedato: 1. februar Tidspunkt: 08:30. Mødenr.: M102, Lindevej 5, st. Ringe (Det gamle sygehus) Deltagere:

Referat Ældrerådet. Indkaldelse. Mødedato: 1. februar Tidspunkt: 08:30. Mødenr.: M102, Lindevej 5, st. Ringe (Det gamle sygehus) Deltagere: Referat Mødedato: 1. februar 2018 Tidspunkt: 08:30 Mødenr.: Sted: Deltagere: M102, Lindevej 5, st. Ringe (Det gamle sygehus) Indkaldelse Henning Spangsberg Hanne Storm Poul Skrubbeltrang Palle Bjerre Anne

Læs mere

Referat af møde nr. 3 Mandag d. 02.03.2015 kl. 8.00. Seniorrådet, Egedal Kommune

Referat af møde nr. 3 Mandag d. 02.03.2015 kl. 8.00. Seniorrådet, Egedal Kommune Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 3 Mandag d. 02.03.2015 kl. 8.00. Medlemmer/deltagere Funktion: Tid: Mandag d. 02.03.2015 kl. 8.00. Bjarne Larsen Formand Sted: Mødelokale M1.15, Egedal Rådhus

Læs mere

ØVRIGE DELTAGERE: Vicky Holst Rasmussen Kun punkt 1-2. Formand, Social- og Sundhedsudvalget Erik Petersen Rikke Terslev Bengtsson

ØVRIGE DELTAGERE: Vicky Holst Rasmussen Kun punkt 1-2. Formand, Social- og Sundhedsudvalget Erik Petersen Rikke Terslev Bengtsson Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 1, Mandag d. 08.01.2018 kl. 08:00. MEDLEMMER/DELTAGERE FUNKTION: Tid: Mandag d. 08.01.2018 kl. 8.00. Bjarne Larsen Formand Sted: Egedal Rådhus, Mødelokale

Læs mere

Møde 10. maj 2016 kl. 13:00 i Mødelokale 6

Møde 10. maj 2016 kl. 13:00 i Mødelokale 6 Ældrerådet Referat Møde 10. maj 2016 kl. 13:00 i Mødelokale 6 Afbud: Algot Øhlenschlæger Pkt. Tekst Side 15 Godkendelse af referat fra møde den 5. april 2016 1 16 Orientering omkring Asp plejecenter samt

Læs mere

Vedtægter og opgavebeskrivelse for Centerrådene

Vedtægter og opgavebeskrivelse for Centerrådene Vedtægter og opgavebeskrivelse for Centerrådene Aktivitetscentrene Center for Velfærd & Omsorg Formål Årsmødet Indkaldelse Hvem har stemmeret? At være et kommunalt servicetilbud til alle pensionister og

Læs mere

2.1 Meddelelser fra formanden Kirsten Feld orienterede om pjecer fra Slagelse Ældreråd, som også er tilsendt til Ældrerådet.

2.1 Meddelelser fra formanden Kirsten Feld orienterede om pjecer fra Slagelse Ældreråd, som også er tilsendt til Ældrerådet. Ældrerådet Dato 27.04.2015 Referat af Ældrerådets møde mandag den 4. maj 2015 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen X Anne Marie Kristensen X

Læs mere

Sundheds- og Forebyggelsesudvalget

Sundheds- og Forebyggelsesudvalget Sundheds- og Forebyggelsesudvalget Beslutningsprotokol 10-11-2015 08:30 Hammel Neurocenter, Voldbyvej 15, Hammel Afbud fra: Silkeborg Kommune Søvej 1, 8600 Silkeborg Tif: 8970 1000 wwwsilkeborgkommunedk

Læs mere

Referat. Ældrerådet. Ældrerådet 20/6-17 Tirsdag den 20. juni 2017 Kl. 13:30 Rosengården Tingvej 22, 8543 Hornslet. Medlemmer.

Referat. Ældrerådet. Ældrerådet 20/6-17 Tirsdag den 20. juni 2017 Kl. 13:30 Rosengården Tingvej 22, 8543 Hornslet. Medlemmer. Referat Ældrerådet Ældrerådet 20/6-17 Tirsdag den 20. juni 2017 Kl. 13:30 Rosengården Tingvej 22, 8543 Hornslet Medlemmer Bende Ingstrup Andersen Leif Hove Karen Møller Hans Græsborg Pedersen Bent Salminen

Læs mere

Referat af forventningsafstemningsmøde mellem Ældrerådet og Kommunalbestyrelsen. Mødedato: 26. marts 2019

Referat af forventningsafstemningsmøde mellem Ældrerådet og Kommunalbestyrelsen. Mødedato: 26. marts 2019 Referat af forventningsafstemningsmøde mellem og Kommunalbestyrelsen. Mødedato: 26. marts 2019 Tidspunkt: 09:00 Mødenr.: Sted: Deltagere: M11 i Ringe Indkaldelse Hans Stavnsager Herdis Hanghøi Helene Bækmark

Læs mere

Referat. Ældrerådet. Ældrerådet Tirsdag den 20. marts 2018 Kl. 13:30 Lindegården Skolevej 19, 8544 Mørke. Medlemmer. Fraværende

Referat. Ældrerådet. Ældrerådet Tirsdag den 20. marts 2018 Kl. 13:30 Lindegården Skolevej 19, 8544 Mørke. Medlemmer. Fraværende Referat Ældrerådet Ældrerådet Tirsdag den 20. marts 2018 Kl. 13:30 Lindegården Skolevej 19, 8544 Mørke Medlemmer Rita Stokholm Vinding Freddy Ovesen Ib Baastrup Elsa Bannebjerg Tove Jytte Schnell Anna

Læs mere

Blad nr.: Ældrerådet. Referat. Ældrerådets mandag den 11. januar 2010 kl på Munkebo Rådhus, mødelokale 2

Blad nr.: Ældrerådet. Referat. Ældrerådets mandag den 11. januar 2010 kl på Munkebo Rådhus, mødelokale 2 1 Deltagere: Knud Clausen (KC) Erik Duerlund (ED) Flemming Jensen (FJ) Anna Jørgensen (AJ) Doris Sørensen (DS) Harry Skjoldemose (HAS) Leo Mortensen (LM) Inge Weisdal (IW) Bjarne Dambro (BD) Referat af

Læs mere

Ældrerådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat

Ældrerådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat Ældrerådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat af møde den 12. januar 2015 kl. 09.00 i Paraplyen Medlemmer Poula Thrane ( ) formand Mogens Lehd Pedersen ( ) næstformand Annette Kjærsgaard ( ) John Rolsted

Læs mere

Referat. Ældrerådet. Mødedato: 25. januar Mødetidspunkt: 09:00. Sted: Mødelokale 1, Administrationsbygningen i Nørager. Møde slut: 12.

Referat. Ældrerådet. Mødedato: 25. januar Mødetidspunkt: 09:00. Sted: Mødelokale 1, Administrationsbygningen i Nørager. Møde slut: 12. Referat Mødedato: Mødetidspunkt: 09:00 Sted: Mødelokale 1, Administrationsbygningen i Nørager Møde slut: 12.30 Fraværende: Jette Vestergaard 1 Indholdsfortegnelse Pkt. Overskrift Side 1 sprotokol fra sidste

Læs mere

REFERAT 25. JUNI 2014 Bestyrelsesmøde i Slagelse Ungeråd

REFERAT 25. JUNI 2014 Bestyrelsesmøde i Slagelse Ungeråd Om bestyrelsesmødet Mødedato: Onsdag den 25. juni 2014 Mødested: Ungehuset, Bredahlsgade 3C, 4200 Slagelse Starttidspunkt: 18:00 Deltagere: Fraværende: Bemærkninger: Christopher Trung Paulsen, Jen Noel

Læs mere

Åben referat Ældrerådet SÆH-sekretariatet

Åben referat Ældrerådet SÆH-sekretariatet Åben referat Ældrerådet SÆH-sekretariatet Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 09:30 Mødet afsluttet: kl. Mødested: R-122 Fraværende: Bemærkninger Følgende sager behandles: Pkt. Tekst Side 1 Godkendelse

Læs mere

Ældrerådet. Referat af Ældrerådets møde mandag den 2. marts 2015 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A

Ældrerådet. Referat af Ældrerådets møde mandag den 2. marts 2015 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ældrerådet Referat af Ældrerådets møde mandag den 2. marts 2015 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen X Anne Marie Kristensen X Kirsten Feld X

Læs mere

Ældrerådet. Referat. Mødedato: 9. februar 2012. Mødetidspunkt: 11:00. Sluttidspunkt: 12:10. KUC, Ågade 27, 6000 Kolding

Ældrerådet. Referat. Mødedato: 9. februar 2012. Mødetidspunkt: 11:00. Sluttidspunkt: 12:10. KUC, Ågade 27, 6000 Kolding Sidenr. 270 Referat Mødedato: 9. februar 2012 Mødetidspunkt: 11:00 Sluttidspunkt: 12:10 Mødelokale: : Mødelokale 1.05, 1. sal KUC, Ågade 27, 6000 Kolding Elsebeth Søe-Pedersen, Indholdsfortegnelse Sidenr.

Læs mere

Referat - Åben dagsorden Ældrerådet SÆH-sekretariatet

Referat - Åben dagsorden Ældrerådet SÆH-sekretariatet Referat - Åben dagsorden Ældrerådet SÆH-sekretariatet Hjørring Kommune 15. maj 2019 Side 1. Mødedato: 15. maj 2019 Mødet påbegyndt: kl. 08:30 Mødet afsluttet: kl. 10.00 Mødested: Møde med SÆH-udvalg -

Læs mere

Ældrerådet. Referat. Greve Kommune. Fredag den kl i mødelokale 7

Ældrerådet. Referat. Greve Kommune. Fredag den kl i mødelokale 7 Ældrerådet Fredag den 10.01.14 kl. 9-12 i mødelokale 7 Niels Kjøller (formand) Kirsten Andersen (næstformand) Anne Grethe Krogager Elo Knudsen Finn Brozek Palle Jacobsen Afbud: Flemming Vahlgreen Sigurd

Læs mere

Til Ældrerådsmedlemmer i Jammerbugt Kommune. Referat fra Ældrerådsmøde Onsdag den 17. december 2008, Hotel Søparken, Aabybro

Til Ældrerådsmedlemmer i Jammerbugt Kommune. Referat fra Ældrerådsmøde Onsdag den 17. december 2008, Hotel Søparken, Aabybro Til Ældrerådsmedlemmer i Jammerbugt Kommune Referat fra Ældrerådsmøde Onsdag den 17. december 2008, Hotel Søparken, Aabybro Kl. 10.00-13.00 incl. julefrokost Social-, Sundhed & Beskæftigelse Borgervænget

Læs mere

Deltagere: Erik Bertelsen, Alex Kejlberg, Birthe Kalstrup, Hans Kjær Christensen, Annegrete Løkke Nielsen, Thøger Opstrup, Birgit Kirkensgaard

Deltagere: Erik Bertelsen, Alex Kejlberg, Birthe Kalstrup, Hans Kjær Christensen, Annegrete Løkke Nielsen, Thøger Opstrup, Birgit Kirkensgaard Referat Deltagere: Erik Bertelsen, Alex Kejlberg, Birthe Kalstrup, Hans Kjær Christensen, Annegrete Løkke Nielsen, Thøger Opstrup, Birgit Kirkensgaard Hansen og Lena Degn Afbud: Ejgil Andreasen Mødedato:

Læs mere

Ældrerådet. Referat. Greve Kommune. Tirsdag den kl i mødelokale 1

Ældrerådet. Referat. Greve Kommune. Tirsdag den kl i mødelokale 1 Ældrerådet Tirsdag den 06.05.14 kl. 9-12 i mødelokale 1 Niels Kjøller (formand) Kirsten Andersen (næstformand) Anne Grethe Krogager Elo Knudsen Flemming Vahlgreen Palle Jacobsen Afbud: Finn Brozek Sigurd

Læs mere

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Fredag den kl i mødelokale 7

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Fredag den kl i mødelokale 7 Greve Seniorråd Fredag den 29.04.16 kl. 9-12 i mødelokale 7 Niels Kjøller (formand) Elo Knudsen Finn Brozek Flemming Vahlgreen Knud Bloksgaard Palle Jacobsen Kirsten Andersen (næstformand) Sigurd Arnfred

Læs mere

Mødedato: 19. juni 2018 Mødetid: 13:00 Mødested: Mødelokale 3, Rådhuset. Indholdsfortegnelse:

Mødedato: 19. juni 2018 Mødetid: 13:00 Mødested: Mødelokale 3, Rådhuset. Indholdsfortegnelse: Dagsorden Ældrerådet Mødedato: 19. juni 2018 Mødetid: 13:00 Mødested: Mødelokale 3, Rådhuset Indholdsfortegnelse: 1 Ældrerådets sammensætning fra 19. juni 2018 2 2 Udkast - Værdighedspolitik 2018-2021

Læs mere

Referat fra Beboer- og pårørenderådet ved Ammershøjparkens Plejecenter Onsdag den 12. september 2018 kl Fælleslokalet v.

Referat fra Beboer- og pårørenderådet ved Ammershøjparkens Plejecenter Onsdag den 12. september 2018 kl Fælleslokalet v. Referat fra Beboer- og pårørenderådet ved Ammershøjparkens Plejecenter Onsdag den 12. september 2018 kl. 16.0 18.00 Fælleslokalet v. Ammershøjparken Deltagere: Gorm Bove pårørende hus 1B, Bent Pøhler beboer

Læs mere

Dagsorden til ÆLDRERÅDSMØDE Referat

Dagsorden til ÆLDRERÅDSMØDE Referat Dagsorden til ÆLDRERÅDSMØDE Referat Tid: Onsdag den 06. februar 2013 kl. 09.00 13.00 Sted: Holbæk Kommunes administrationscenter, Kanalstræde 2, Mødelokale: 1 C Dagsorden: 1. Velkomst Palle Kristensen

Læs mere

Referat. Ældrerådet. Mødedato: 20. januar Mødetidspunkt: 09:30. Sted: Mødelokale 1, Rådhuset i Støvring. Møde slut: 13:00.

Referat. Ældrerådet. Mødedato: 20. januar Mødetidspunkt: 09:30. Sted: Mødelokale 1, Rådhuset i Støvring. Møde slut: 13:00. Referat Mødedato: Mødetidspunkt: 09:30 Sted: Mødelokale 1, Rådhuset i Støvring Møde slut: 13:00 Fraværende: Poul Larsen deltog ikke i punkt 10, 11, 12, 13, 14, 15 og 16 1 Indholdsfortegnelse Pkt. Overskrift

Læs mere

Kun pkt. 1 Kun pkt. 4

Kun pkt. 1 Kun pkt. 4 Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 7. Mandag d. 04.06.2018 kl. 8.00. Medlemmer/deltagere Funktion: Tid: Mandag d. 04.06.2018 kl. 8.00. Bjarne Larsen Formand Sted: Mødelokale M1.14 Egedal Rådhus

Læs mere

Hedensted Kommune. Seniorrådet. Referat. Mødelokale 3, Huset i Løsning, Ny Skolegade 4, 8723 Løsning

Hedensted Kommune. Seniorrådet. Referat. Mødelokale 3, Huset i Løsning, Ny Skolegade 4, 8723 Løsning Refer Mødetidspunkt: Kl. 09:00 Mødested: Mødelokale 3, Huset i Løsning, Ny Skolegade 4, 8723 Løsning Deltagere: Elin Kristensen, Anker Andersen, Lilian Andersen, Jens Peter L. Rasmussen, Ole Flemming Lyse,

Læs mere

Vedtægter for Ældrerådet 2014.

Vedtægter for Ældrerådet 2014. Punkt 5. Vedtægter for Ældrerådet 2014. 2014-913. Det tidligere Ældreråd har udarbejdet forslag til reviderede vedtægter for Ældrerådet i Aalborg Kommune. Forslaget har været til 1. behandling i Ældrerådet

Læs mere

Forretningsorden for Ældrerådet i Aarhus Kommune

Forretningsorden for Ældrerådet i Aarhus Kommune Forretningsorden for Ældrerådet i Aarhus Kommune Gældende fra 7. feb. 2017 Denne forretningsorden er forankret i Ældrerådets Vedtægt 7 stk. 1. 1 Konstituering: Stk. 1. Ældrerådet konstituerer sig med formand,

Læs mere

Ældrerådet. Referat. Greve Kommune. Tirsdag den kl i mødelokale 7

Ældrerådet. Referat. Greve Kommune. Tirsdag den kl i mødelokale 7 Ældrerådet Tirsdag den 28.01.14 kl. 9-12 i mødelokale 7 Niels Kjøller (formand) Kirsten Andersen (næstformand) Anne Grethe Krogager Elo Knudsen Palle Jacobsen Afbud: Finn Brozek Flemming Vahlgreen Sigurd

Læs mere

Referat Ældrerådet. Indkaldelse. Mødedato: 11. april Tidspunkt: 08:30. Mødenr.: Deltagere:

Referat Ældrerådet. Indkaldelse. Mødedato: 11. april Tidspunkt: 08:30. Mødenr.: Deltagere: Referat Mødedato: 11. april 2019 Tidspunkt: 08:30 Mødenr.: Sted: Deltagere: M103 Indkaldelse Henning Spangsberg Hanne Storm Poul Skrubbeltrang Palle Bjerre Anne D. Appe Annette Jæger Jørgensen Bjarne Hansen

Læs mere

De Aktive Centre. Et aktivt og sundt liv hele livet!

De Aktive Centre. Et aktivt og sundt liv hele livet! De Aktive Centre Et aktivt og sundt liv hele livet! Holbæk Kommunes Aktive Centre er åbne lokale centre, hvor fællesskab, livskvalitet og aktivitet er omdrejningspunktet. Alle, der har lyst til at være

Læs mere

Ældreomsorgsudvalget. Beslutningsprotokol

Ældreomsorgsudvalget. Beslutningsprotokol Ældreomsorgsudvalget Beslutningsprotokol Dato: 12. januar 2012 Lokale: 268, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: Kl. 13:30-14:35 Peer Thisted, Formand (A) Karl Emil Nielsen (O) Knud L. Pedersen (V) Lone Birkmose

Læs mere

Referat. Sundheds- og Omsorgsudvalget :00. Gæstekantinen, Administrationsbygningen i Brande

Referat. Sundheds- og Omsorgsudvalget :00. Gæstekantinen, Administrationsbygningen i Brande Referat Sundheds- og Omsorgsudvalget 25-01-2018 14:00 Gæstekantinen, Administrationsbygningen i Brande Udvalgsmedlemmer: Heinrich Rune Lars Schou Lyhne Bo Sand Kristensen Thomas Østergaard Frank Heidemann

Læs mere

Mødedato: 17. februar 2015 Mødetid: 13:30 Mødested: Indholdsfortegnelse:

Mødedato: 17. februar 2015 Mødetid: 13:30 Mødested: Indholdsfortegnelse: Referat Ældrerådet Mødedato: 17. februar 2015 Mødetid: 13:30 Mødested: 1.211 Indholdsfortegnelse: 1 Godkendelse af dagsorden 2 2 Godkendelse/Underskrift af referat 3 3 Orientering vedr. Røg- og brandsikkerhedsforholdende

Læs mere

Referat. Ældrerådet. Mødedato: 27. oktober Mødetidspunkt: 09:30. Sted: Mødelokale 1, Administrationsbygningen i Nørager.

Referat. Ældrerådet. Mødedato: 27. oktober Mødetidspunkt: 09:30. Sted: Mødelokale 1, Administrationsbygningen i Nørager. Referat Mødedato: Mødetidspunkt: 09:30 Sted: Mødelokale 1, Administrationsbygningen i Nørager Møde slut: 13:00 Fraværende: Gytte Gade Jette Vestergaard Torben Andersen Herluf Schleppegrell Thomsen 1 Indholdsfortegnelse

Læs mere

KERTEMINDE KOMMUNE. Instans: Ældrerådet. Referat. Ældrerådets møde den 28. juni 2010 kl på Munkebo Rådhus, mødelokale.

KERTEMINDE KOMMUNE. Instans: Ældrerådet. Referat. Ældrerådets møde den 28. juni 2010 kl på Munkebo Rådhus, mødelokale. 1 Deltagere: Knud Clausen (KC) Erik Duerlund (ED) Flemming Jensen (FJ) Anna Jørgensen (AJ) Doris Sørensen (DS) Harry Skjoldemose (HAS) Leo Mortensen (LM) Inge Weisdal (IW) Bjarne Dambro (BD) Referat af

Læs mere

Ældrerådet. Ældrerådets møde mandag den 13. april 2015 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A

Ældrerådet. Ældrerådets møde mandag den 13. april 2015 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ældrerådet Ældrerådets møde mandag den 13. april 2015 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen X Anne Marie Kristensen X Kirsten Feld X Dorthe Friis

Læs mere

Afbud: Svend Aage Sørensen Eksterne deltager: Specialkonsulent Helene Botilde Rønne, Center for Sundhed deltog under punkt 9 fra kl

Afbud: Svend Aage Sørensen Eksterne deltager: Specialkonsulent Helene Botilde Rønne, Center for Sundhed deltog under punkt 9 fra kl REFERAT Møde i Forretningsudvalget Dato: Den 25. november 2015 kl. 10 13. Sted: Sjællandsgade 40, 3. sal, lokale i 402. Til stede: Kirsten Nissen (formand), Bente Hansen, (næstformand), Bent Johansen,

Læs mere

Indholdsfortegnelse. ordinært møde. file://p:\sæby\saeby-socialudvalg-2004.06.17.htm. Dato. 17. juni 2004. Tid 09:00. Sted. Sæby Søbad NB.

Indholdsfortegnelse. ordinært møde. file://p:\sæby\saeby-socialudvalg-2004.06.17.htm. Dato. 17. juni 2004. Tid 09:00. Sted. Sæby Søbad NB. Page 1 of 8 Referat Socialudvalget ordinært møde Dato Tid Sted NB. 17. juni 2004 09:00 Sæby Søbad Fraværende Til stede Indholdsfortegnelse 1. Budget 2005 samt overslagsår 2006-2008. Åben sag 2. Kommunalt

Læs mere

Bilag: Pris x mængde forudsætninger for Udvalget AKTIV HELE LIVET - SUNDHED OG OMSORG

Bilag: Pris x mængde forudsætninger for Udvalget AKTIV HELE LIVET - SUNDHED OG OMSORG Bilag: Pris x mængde forudsætninger for Udvalget AKTIV HELE LIVET - SUNDHED OG OMSORG På de områder, hvor pris x mængde er forudsætningen for budgetlægningen, viser bilagstabellen: pris x mængde for korrigeret

Læs mere

Fælles vedtægter for Beboer- og Pårørenderådene ved plejecentrene i Lejre Kommune

Fælles vedtægter for Beboer- og Pårørenderådene ved plejecentrene i Lejre Kommune Fælles vedtægter for Beboer- og Pårørenderådene ved plejecentrene i Lejre Kommune Omfang Bøgebakkens Sundheds- og Plejecenter Hvalsø Ældrecenter Ammershøj Plejecenter Der nedsættes ét Beboer- og Pårørenderåd

Læs mere

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Tirsdag den kl i mødelokale 2

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Tirsdag den kl i mødelokale 2 Greve Seniorråd Tirsdag den 03.02.15 kl. 9-12 i mødelokale 2 Kirsten Andersen (næstformand) Elo Knudsen Finn Brozek Flemming Vahlgreen Knud Bloksgaard Afbud: Niels Kjøller (formand) Palle Jacobsen Sigurd

Læs mere

Ældrerådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat

Ældrerådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat Ældrerådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat af møde den 30. november 2015 kl. 09.00 i Paraplyen Medlemmer Poula Thrane ( ) formand Lone Karakavuk ( ) Annette Kjærsgaard ( ) Mogens Lehd Pedersen ( )

Læs mere

Ældrerådet. Referat. Greve Kommune. Mandag den kl i mødelokale 1

Ældrerådet. Referat. Greve Kommune. Mandag den kl i mødelokale 1 Ældrerådet Mandag den 03.01.11 kl. 9-12 i mødelokale 1 Bente Vejlesby, formand Flemming Vahlgreen Freddy Aldenborg Niels Kjøller Peer Ravn Aage Tolberg Afbud Elo Knudsen Sigurd Arnfred Larsen, sekretær

Læs mere

Møde i Udvalget for Idræt og Sundhed

Møde i Udvalget for Idræt og Sundhed Møde i Udvalget for Idræt og Sundhed Åben Referat Dato: Mandag den 8. januar 2018 Tidspunkt: 15:30 Sted: Seglet Hillerød Kommune Møde i Udvalget for Idræt og Sundhed / 08-01-2018 Sagsoversigt: 1. Valg

Læs mere

Referat. Ældrerådet. Mødedato: 15. maj Mødetidspunkt: 09:00. Sted: Mødelokale 1, Administrationsbygningen i Nørager. Møde slut: 12.

Referat. Ældrerådet. Mødedato: 15. maj Mødetidspunkt: 09:00. Sted: Mødelokale 1, Administrationsbygningen i Nørager. Møde slut: 12. Referat Mødedato: Mødetidspunkt: 09:00 Sted: Mødelokale 1, Administrationsbygningen i Nørager Møde slut: 12.30 Fraværende: Torben Andersen, Jette Vestergaard og Gytte Gade. Leder af sygeplejen Hanne Eriksen

Læs mere

Endvidere indgår udmøntningen af råderumskataloget og bortfald af ældrepuljen i det omfang disse aktiviteter fortsættes.

Endvidere indgår udmøntningen af råderumskataloget og bortfald af ældrepuljen i det omfang disse aktiviteter fortsættes. 1 Udvalget for Social og Sundhed Oversigt over udmøntning af nye ønsker til driftsbudgettet for 2016 Ved Byrådets budgetforlig blev der blandt andet truffet beslutning om at budgettet for Udvalget for

Læs mere

Viborg Ældreråd Referat

Viborg Ældreråd Referat Referat Mødedato: Mandag den 13. januar 2014 Mødetidspunkt: 13:00 Sluttidspunkt: 16:30 Mødelokale: Medlemmer: Fraværende: Hjælpemiddelservice Ålandsvej 4 8800 Viborg Leo Robert Larsen, Anny Larsen, Egon

Læs mere

Referat Udvalget for Social, Sundhed & Ældre mandag den 24. juni 2013

Referat Udvalget for Social, Sundhed & Ældre mandag den 24. juni 2013 Referat Udvalget for Social, Sundhed & Ældre mandag den 24. juni 2013 Kl. 17:45 i Mødelokale 2, Hvalsø Afbud: Henning Nielsen (V) Indholdsfortegnelse 1. SSÆ - Dagsorden godkendt...1 2. SSÆ - Ændring af

Læs mere