BERETNING 2015/ års jubilæumsfest:

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "BERETNING 2015/ års jubilæumsfest:"

Transkript

1 Vi har i fælleskab afsluttet sæsonen 2015/16 - og vi kan heldigvis igen i år se tilbage på en rigtig god sæson med mange gode sociale og sportslige begivenheder. Sæsonen startede for godt et år siden efter sidste års generalforsamling. Udfaldet af forrige generalforsamling betød, at Jan Hansen og Finn Pedersen indtrådte i bestyrelsen. Vi har på trods af en medlemsnedgang på 5 % haft god aktivitet både på ungdoms- og seniorfronten. Vi har haft tilmeldt 12 hold i HRØ-regi og derudover haft U6, U8, U10, U14 hold tilmeldt stævner hos DGI. I løbet af året har vi bl.a. skiftet vores blå og orange klubdragt ud med en mere neutral mørk dragt. Hvilket vores medlemmer har taget rigtig godt imod. 40 års jubilæumsfest: Sæsonen gik for alvor i gang, da vi ramte august måned. Vi havde besluttet at markere klubbens 40 års fødselsdag med en masse aktiviteter i klubben. Bent Frandsen blev arrangeret til skrive en bog omkring klubbens historie, en bog der stadig er mulighed for at købe igennem klubben. Da mærkedagen lå d. 1. august var vi bange for at ramle sammen med sommerferieræset. Derfor havde den daværende bestyrelse i samarbejde med jubilæumsudvalget valgt at klubbens 40 års jubilæum skulle markeres lørdag d. 29. august. Dagen startede med aktiviteter i hallen om formiddagen for de mindste, der var mulighed for en masse lege og boldspil igangsat af klubbens ildsjæle. Aktiviteterne fik lidt stjernedrys i form af landsholdkeeperen Cecilie Greve som kom forbi og legede med børnene, skrev autografer, fik taget billeder og fortalte om livet som professional håndboldspiller. Formiddagen sluttede med spil til to mål, lederne og Cecilie Greve mod børnene. Godt 30 børn var mødt op og det var en super hyggelig formiddag. Om eftermiddagen havde jubilæumsudvalget arrangeret reception i klublokalerne, hvor en masse tidligere som nuværende aktive slog et smut forbi. Receptionen var en stor succes. Efterfølgende var der arrangeret showkamp i hallen mellem to 1. divisions hold. Alt dette ledte hen mod dagens store fest i hallen, hvor Rosenvængets selskabslokaler havde lavet en særlig jubilæumsbuffet, Soulman Group stod for live musik til de tidlige natte timer og Sikkerfest.dk overtog herefter til de sene natte timer. Aftenen blev afsluttet med maner af festglade LHér. Der skal lyde et kæmpe tak til JUBILÆUMSUDVALGET, bestående af Leif Rasmussen, Flemming Petersen, Gitte Hansen, Ole Bundgaard, Tommy Jensen, Jacob Olsen og Jakob Jensen.

2 Foreningsarbejde: Uden et stærkt netværk er det umuligt for en breddehåndbold klub som vores at leve. Igen i år har vores medlemmer lavet foreningsarbejde. I år var en håndfuld forældre, ledere og seniorspillere et smut på Dyreskuepladsen i Roskilde for, at hjælpe med at klargøringen Novo Nordiskes personalefest. Opgaven bestod i at vi skulle sætte borde/bænke op, som de op mod deltagere kunne benytte under den store fest. Der skal lyde et stort tak til de implicerede som afsatte en eftermiddag/aften til arbejdet. Vi ville rigtig gerne, have lavet meget mere foreningsarbejde på festivaller m.m. Problemet er at alle andre foreninger også jagter foreningsarbejde for at få økonomisk-boost til deres foreninger. Vi har været meget tæt på at få arbejde på årets dyreskue i Roskilde, men blev dog siet fra i allersidste sekund til fordel til en lokal forening. Vi vil i det kommende år jagte hver eneste chance for at få en fod ind i branchen. Det er dyrt at drive en håndboldklub på vores størrelse. Vi er hvert år dybt afhængige af vores sponsorer. Det kræver et kæmpe arbejde så stor tak til vores sponsorudvalg, som igen i år har ydet og skabt formidable resultater på sponsorsiden. I udvalget har følgende siddet: Martin Kantenborg, Gitte Hansen, Anna Aarup, Jacob Olsen, Ole Bundgaard og Jakob Jensen der skal lyde et kæmp tak for deres indsats og vi håber I er friske på mere sponsorarbejde den kommende sæson. Intet sponsorudvalg uden sponsorer. Rigtig mange lokale erhvervsdrivende støtter vores hjerteklub, uden sponsorere, ingen håndboldklub et stort tak til vores mange sponsorer. Sponsorudvalget kan sagtens bruge nogle flere hænder til sponsorarbejde, hvis nogen har lyst at være med i vores sponsorudvalg, er vi meget åbne. Som en del af vores foreningsarbejde havde frivillige kræfter stablet den årlige håndboldskole på benene. Jakob Jensen havde i flere år været torveholder på håndboldskolen. I år havde han givet tøjlerne videre til Tine Pedersen, som skulle stå for at arrangere de tre dage fyldt med håndbold for godt 30 børn. Dertil havde hun nogle medhjælpere. Stort tak for jeres engagement i sidste år håndboldskole. Vi afholder håndboldskole igen til august. D og 3. vil hallen vrimle med unge håndboldspillere. Tine er igen torveholder i samarbejde med Malene Jepsen og i skrivende stund er vi oppe på 31 tilmeldte deltagere. Der er stadig plads til flere. Hvis det har interesse kan man tilmelde sig på Håndbold Region Øst hjemmeside.

3 Skolestævne: I tirsdag i september stod vi igen over for årets skolehåndboldstævne. 143 skoleelever 16 hold spillede 28 kampe fra Tak til skoleren for at bakke op om arrangementet. I år deltog Høng Skole, Høng Privatskole, Løve Skole, Sæby Hallenslev, Buerup Skole og Stillinge Skole. 22 frivillige ledere, senior-spillere og pensioneret ildsjæle deltog i afviklingen af dagen. Særligt tak til Slagelse og Høng Gymnasium for at lade vores unge ledere få fri til at hjælpe på dagen. Vi gentager den gode tradition igen til september, hvor vi håber på ligeså stor opbakning hos de frivillige og skolerne. Ungdomsafdelingen: Vi havde i år syv ungdomshold tilmeldt hos HRØ, hvilket er det laveste i flere sæsoner. Årsag at vi har været småt besat i de ældste rækker. Dog har vi været flot besat i børne -rækkerne fra U4- U12. De årgange vi har mønstret hold i har været flot repræsenteret med mange udøvere. Ungdomsholdene startede træning op i slut august og allerede i september bød på de såkaldte Niveau-Stævner, hvor vores hold skulle finde deres niveau for den kommende sæson. Ved juletid afholdte vores U6/8 igen i år julestævne i samarbejde med DGI. 231 glade håndboldspillere fordelt på 38 hold gav den gas på banen. Ude fra banen var der dømt julehygge og da JULEMANDEN var blevet sløj havde han sendt hans utrolig søde kone Op til jul havde vores ungdomsspillere solgt julelodder i samarbejde med Børnehjælpsdagen, hvor overskuddet skulle gå til deres årlige juleafslutningstur til vores samarbejdsklub KIF KOLDING KØBENHAVN. Stort tak til Finn Pedersen som at være primusmotor på salget. I år blev der solgt 1044 lodder. Igen i år solgte Nadia Noor flest lodder. I alt deltog 78 i vores afslutningstur. Turen er super vigtig for det sociale i liv på tværs af ungdomsholdene og bliver helt sikkert gentaget den kommende sæson. 10 af vores ungdomsspillere fik den store oplevelse at lave indløb sammen med HC Midtjylland, hvilket var en stor succes. Årets højdepunkt var som, så ofte før påskecup i Holstebro 74 spillere og 12 ledere. Fantastisk tur med massere af socialt samvær og Løve-Høng Håndbold-ÅND. Stort tak til vores fantastiske ledere, spillere, forældre, bedsteforældre, venner og alle som har været med til at gøre det sjovt at spille håndbold i Løve-Høng Håndbolds ungdomsafdeling.

4 Seniorafdelingen: Vores senior-afdeling har haft vokseværk i den netop afsluttende sæson, med hele fem seniorhold og 69 seniorspillere. På damesiden kunne vi mønstre to hold. Et hold i 3. division ledt af Christian Sørensen og Jesper Øvad og et hold i serie1 med Martin Kibenich ved roret. Målsætningen var overlevelse for begge mandskaber. 3. divisions damerne kom flot fra start og sikrede sig endnu en sæson i 3. division. Serie 1 dameren sluttede i toppen af rækken. Flot bedrift af spillere og trænere. Der skal lyde et stort tak til Jesper Øvad, som har søgt nye græsgange, for hans engagement og arbejde med damerne. Nye i damerens 1. holds trænerteam for den kommende sæson bliver Ditte Thestrup-Jørgensen og Martin Kibenich, som skal samarbejde med Christian Sørensen om at udvikle spillerne. Hos 2. holdet tager to gamle kendinge over. Connie Søllested og Vibeke Schæfer har indvilliget i at fungere som holdledere for hold 2 i serie1. På herresiden kunne vi for første gang i mange år mønstre tre hold. 1. holdet i serie1 med Michael Bøwig og Jacob Olsen ved roret. 2. hold i serie1 med Michael Larsen som leder og et 3. hold i serie2. Det alt overskyggende mål for seniorafdelingen var, at 1. holdet komme tilbage i kvalifikationsrækken, som de rykkede ud af før denne sæson. 1. holdet sikrede sig hurtigt den direkte oprykning. Hold 2 har været ramt af meget udskiftning, hvilket desværre gør at de må en tur ned i serie 2. Hold 3 spillede med i toppen af serie 2. Tak til Kalle Autzen og Morten Røngaard for deres arbejde som holdledere på hold 3. I den kommende sæson kommer Michael Bøwig og Jacob Olsen til at stå i spidsen for 1. holdet i kval-rækken. Peter Jensen skal assistere Michael Larsen på hold 2. Vi glæder os til endnu en spændende sæson med forhåbentlig sportslig fremgange i seniorafdelingen. Foruden vores håndboldhold i seniorafdeling, forsatte vores Håndboldfitness på tredje sæson. Holdet har været fint besøgt. Tak til Tine, Gitte og Mette for deres arbejde.

5 Folkemøde, sociale medier og hal-b : Igen i år var vi repræsenteret ved årets folkemøde, vi har gjort en del for at være mere synlige for vores medlemmer og andre interesseret. Ny hjemmeside og mere aktivitet på vores facebookside. De sociale medier er blevet et større og større talerør for foreningen. Vi har i skrivende stund 758 følgere på Facebook. Klubben bruger Facebook aktivt og her lægger vi bl.a. oplysninger om hold, træninger og arrangementer ud, samt en masse spændende billeder af klubbens aktiviteter. Det nye hal-projekt er i fuldgang og vi følger projektet spændt fra sidelinjen. Årets-leder: Årets leder blev i år uddelt til ungdomsafslutningen. Årets leder er et relativt uskrevet blad i klubbens historie. Personen er en person som startede træner gerningen som hjælper forrige år, og i år skulle han selv stå som holdansvarlig for et hold. Årets leder er utrolig vellidt af både spillere, forældre og alle andre ledere. Han er utrolig hjælpsom og stiller altid op for klubben. Daniel er en ægte ildsjæl og vi er rigtig glad for at have ham i klubben i minimum endnu en sæson. Stort tillykke til Daniel Frimann med den flotte titel. Afslutning: Sæsonen har dog ikke været lutter gode historier. Vi måtte i april sige farvel til en sand ildsjæl, da Hanne Brøndel måtte give op i kampen mod kræften. Hanne gik altid forrest og vil være savnet af alle i og omkring klubben. Vores tanker er hos Hannes nærmeste. Vi har i år leveret en super flot sæson på alle parameter og jeg ser frem til et god samarbejde med alle i og omkring klubben den kommende sæson. Særlig tak skal der lyde til mine kollegaer i bestyrelsen for deres store arbejde for klubben. På bestyrelsens vegne Formand André Visholm

BERETNING 2016/17. Endnu en sæsonen er afsluttet og vi kan se tilbage på sæsonen 2016/17 med smil.

BERETNING 2016/17. Endnu en sæsonen er afsluttet og vi kan se tilbage på sæsonen 2016/17 med smil. Endnu en sæsonen er afsluttet og vi kan se tilbage på sæsonen 2016/17 med smil. Vi har haft rigtig mange gode sociale og sportslige oplevelser sammen. Sæsonen startede for godt et år siden efter sidste

Læs mere

VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017

VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017 VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017 Vi er godt på vej 2 år, ja det er faktisk kun, hvad der er gået siden vi gav Vejle Håndbold Klub en ny begyndelse. For mange af os, er denne tid gået

Læs mere

Velkommen. Vi glæder os til at se medlemmer, børn, voksne, forældre og sponsorer til endnu en fantastisk sæson. Med Sportslig hilsen

Velkommen. Vi glæder os til at se medlemmer, børn, voksne, forældre og sponsorer til endnu en fantastisk sæson. Med Sportslig hilsen ÅRS 25JUBILÆUM Velkommen Med denne folder byder vi jer velkommen til en rigtig spændende sæson. Vores klub har 25 års jubilæum - det vil vi gerne markere med en række spændende aktiviteter og nye tiltag.

Læs mere

HF Mors. Bestyrelsens beretning 2014:

HF Mors. Bestyrelsens beretning 2014: HF Mors Bestyrelsens beretning 2014: Så er det igen blevet tid til generalforsamling i HF Mors. Tak til alle jer, der mødt op. Det er dejligt at se, at der er interesse for vores forening. 2014 var endnu

Læs mere

Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010

Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010 Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010 Sæsonen 2009/2010 nærmer sig nu hastigt afslutningen. Det har været en sæson med blandet følelser og jeg vil derfor i denne beretning over seniorernes

Læs mere

ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014

ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014 ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014 DET SPORTSLIGE Vores far/mor/barn-hold har igen i år samarbejdet med gymnastikafdelingen, dette har været en et godt samarbejde. Gymnastikafdelingen har givet udtryk for

Læs mere

Referat af generalforsamling for Varde Håndboldklub

Referat af generalforsamling for Varde Håndboldklub Referat af generalforsamling for Varde Håndboldklub 1. Valg af dirigent. Torben Christensen blev valgt Dirigenten kunne konstatere at generalforsamlingen var lovlig indkaldt og således beslutningsdygtig

Læs mere

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke!

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke! BERETNING 2009 Sportsligt har vi haft et godt år på senior siden, hvor serie 3 har formået at holde sig i netop serie 3. I foråret skulle vi afslutte den sidste hele sæson. Inden forårets kampe lå vi lige

Læs mere

For de allermindste blev der startet op med Trille Trolle håndbold, dvs. U4 og U6. Det er mest boldlege og fælleskab.

For de allermindste blev der startet op med Trille Trolle håndbold, dvs. U4 og U6. Det er mest boldlege og fælleskab. Beretning 2015/2016 Sæson 15/16 det sportslige. Der har fra 2014 til 2015 været en mindre fremgang. Fra 239 til 252 medlemmer. I en periode hvor håndbold som sport er trængt fra mange side, så er det dejligt,

Læs mere

Formandens beretning. Blovstrød IF Fodboldafdeling

Formandens beretning. Blovstrød IF Fodboldafdeling Formandens beretning 2000 Blovstrød IF Fodboldafdeling Et fodboldår har igen fundet sin vejs ende, og vi er gået ind i et nyt årtusinde. Jeg vil i det følgende redegøre for væsentlige hændelser i fodboldklubben,

Læs mere

4. Drøftelse og godkendelse af beretning og regnskab for seneste sæson. Beretning og regnskab blev drøftet og godkendt.

4. Drøftelse og godkendelse af beretning og regnskab for seneste sæson. Beretning og regnskab blev drøftet og godkendt. Generalforsamling 28. august 2017. Dagsorden: 1. Valg af dirigent (bestyrelsen foreslår Bent Wiuff). Bent Wiuff blev valgt som dirigent. 2. Beretning af formand. Beretning aflagt. Se beretning efter referatet.

Læs mere

Men at få fingrene helt ned i maskinrummet. er dog et helt andet indblik (både positivt og udfordrende)

Men at få fingrene helt ned i maskinrummet. er dog et helt andet indblik (både positivt og udfordrende) Årsberetning 2014 Så er endnu et år gået for THK. Som nuværende THK-dreng og med blå/hvidt blod i årene, så var det, at blive formand og træde ind i løvens hule noget, som man måske troede men kendte lidt

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor: Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12 spot på sporten // JANUAR 2012 Hovedsponsor: GODT NYTÅR TIL ALLE... Selv om vi snart skriver medio januar, vil vi gerne benytte lejligheden til at ønske alle

Læs mere

Generalforsamling OH 77 d kl

Generalforsamling OH 77 d kl Generalforsamling OH 77 d. 27.04.17 kl. 19.00 Dagsorden 1. Valg af dirigent: Palle 2. Beretninger - Ungdomsafdelingen o Der har været hold fra U6 til U16. o De mindste, drenge og piger: Pia, Matilde, Cecilie.

Læs mere

satsning er lykkedes, vores egne folk i NIK regi og alle vores sponsorer der har bakket op. Jeg synes at 2011 har været et meget aktivt NIK år, hvor

satsning er lykkedes, vores egne folk i NIK regi og alle vores sponsorer der har bakket op. Jeg synes at 2011 har været et meget aktivt NIK år, hvor Årsberetning 2011 Året startede rigtig godt. På generalforsamlingen fik vi valgt 3 nye medlemmer ind, som dækkede områder i bestyrelsen, vi hidtil nok ikke havde været tæt nok på. Leif Boddi som primært

Læs mere

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen Generalforsamling Torsdag d. kl. 19.00, i Vipperødhallen Til stede: Fra bestyrelsen: Marianne, Charlotte, Mette, Malene, Anne Dorthe, samt 6 medlemmer. Fraværende: Morten, Pia 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

SHK Nyhedsbrev februar 2019

SHK Nyhedsbrev februar 2019 SHK Nyhedsbrev februar 2019 Kære SHK medlemmer og familier Så er vi godt i gang med 2. halvdel af sæsonen 2018/2019 Alle hold holder lige nu vinterferie fra kampprogrammet, og har tid til at få ladet batterierne

Læs mere

Vi vil fra håndboldafdelingens side forsøge at styrke kommunikationen ved, som noget nyt, at udsende et nyhedsbrev tre gange om året.

Vi vil fra håndboldafdelingens side forsøge at styrke kommunikationen ved, som noget nyt, at udsende et nyhedsbrev tre gange om året. #1, 2013/14 Kære håndboldspillere, forældre, frivillige m.fl. Vi vil fra håndboldafdelingens side forsøge at styrke kommunikationen ved, som noget nyt, at udsende et nyhedsbrev tre gange om året. I dette

Læs mere

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014 Side 1 af 5 Beretning 2013/2014 2013 har været et år, hvor der har været travlt med at se fremad i Værløse Boldklub, men for en kort bemærkning kigger vi lige tilbage og gør status på, hvad vi har opnået,

Læs mere

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Startet kl. 20.25 afsluttet kl. 21.10. Der var 21 medlemmer der deltog, inklusiv medlemmerne i bestyrelsen. Valg af dirigent Per Larsen Beretninger Formand

Læs mere

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november 2017. Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til bestyrelsen for Henne golfbane a/s Først det sportslige. Vi har

Læs mere

Forældrefolder Aalborg HK

Forældrefolder Aalborg HK Forældrefolder Aalborg HK Håndbold med hånden på hjertet Velkommen! Velkommen til dig som forældre og ikke mindst til dit eller dine børn, som har valgt netop Aalborg HK, som jeres forening. Og netop foreningslivet

Læs mere

I weekenden 26-27/8 holdt vi sammen med Tårnby HK Amager Cup. 86 hold deltog og i alt blev der spillet 175 kampe i 7 forskellige haller.

I weekenden 26-27/8 holdt vi sammen med Tårnby HK Amager Cup. 86 hold deltog og i alt blev der spillet 175 kampe i 7 forskellige haller. Nyhedsbrev september 2017 Kære medlemmer, Så er her igen nyheder fra klubben. Alle hold er i gang: seniorerne starter turneringen i denne måned, hvor ungdommen deltager i niveaustævner og Næstved Cup.

Læs mere

FSfodbold. Fodbold for alle Hele året hele livet. Sponsor 2013/2014. www.fsfodbold.dk

FSfodbold. Fodbold for alle Hele året hele livet. Sponsor 2013/2014. www.fsfodbold.dk FSfodbold Fodbold for alle Hele året hele livet Sponsor 2013/2014 Indholds fortegnelse Forside................ 1 Indholdsfortegnelse......... 2 Velkommen til FS Fodbold...... 3 Sponsor i FS Fodbold........

Læs mere

HF Mors Bestyrelsens beretning 2015

HF Mors Bestyrelsens beretning 2015 HF Mors Bestyrelsens beretning 2015 Så er det igen blevet tid til generalforsamling i HF Mors. Tak til alle jer, der mødt op. Det er dejligt at se, at der er interesse for vores forening. 2015 har været

Læs mere

Vores medlemstal er for opadgående over hele linien, både for ungdom, senior og 60+.

Vores medlemstal er for opadgående over hele linien, både for ungdom, senior og 60+. Formandens beretning Sæsonen: 2017/18 Af: Torben Lang Tak for den sæson, der nu er ved at lakke mod enden. Året der gik Det har været et godt år - endnu engang. Efter en medlemsnedgang blandt ungdomsmedlemmerne

Læs mere

Når dette læses er vi allerede godt i gang med indendørssæsonen efter en begivenhedsrig efterårssæson.

Når dette læses er vi allerede godt i gang med indendørssæsonen efter en begivenhedsrig efterårssæson. Ungdomsafdelingen: Når dette læses er vi allerede godt i gang med indendørssæsonen efter en begivenhedsrig efterårssæson. Der er blevet spillet en masse bold til både træning og kamp og jeg tror at alle

Læs mere

Igen i år har jeg fået lov til at aflægge formandens beretning for året 2014/2015.

Igen i år har jeg fået lov til at aflægge formandens beretning for året 2014/2015. Formandens beretning: Igen i år har jeg fået lov til at aflægge formandens beretning for året 2014/2015. For ikke at glemme det, vil jeg starte med det allervigtigste. Der skal der lyde en stor tak til

Læs mere

OB & IK`S KLUBNYT. Nummer 2 August Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Andet

OB & IK`S KLUBNYT. Nummer 2 August Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Andet OB & IK`S KLUBNYT Nummer 2 August 2016 Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Andet FORMANDEN HAR ORDET Du sidder nu med 2. udgave i 2016 af OB & IK-klubnyt. Der sker

Læs mere

Ledøje-Smørum Tennisklub

Ledøje-Smørum Tennisklub Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent og referent Dirigent: Søren Pedersen Referent: Lone Lindholm 2. Formandens beretning 2018 blev året hvor LST blev Årets Tennisklub Ud over den fornemme

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor: Ungdom Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene spot på sporten // MARTs 2012 Hovedsponsor: Ungdom FORÅRET ER PÅ VEJ - ØV :-) Foråret er på vej - både i flg. kalenderen og når vi kigger ud mod

Læs mere

Badminton generalforsamling mandag d. 23. marts 2015

Badminton generalforsamling mandag d. 23. marts 2015 Badminton generalforsamling mandag d. 23. marts 2015 (18 fremmødte inkl. 6 fra bestyrelsen) 1. Valg af dirigent. Michael Olsen blev valgt. 2. Valg af 2 stemmetællere. John Larsen og Viggo Poulsen blev

Læs mere

Klubblad for

Klubblad for Klubblad for 2016-2017 Sportslig målsætning og vigtig information. Velkommen til sæson 2016/17 I dette klubblad vil der være oplysninger og datoer for, hvad der skal ske i den nye sæson. Vi håber, det

Læs mere

Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015

Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015 Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015 Så står jeg her igen ved min 7. beretning som formand. Jeg tager nu hul på mit sidste år som formand da det må være på tide

Læs mere

30.01.2013. Thorkild Thorlund Tølbøll Formand

30.01.2013. Thorkild Thorlund Tølbøll Formand Beretning sæson 2012 Endnu et år er gået, og i Team Vest er der igen sket meget rundt på forskellige håndboldbaner i det danske land, men også uden for banen er der igen sket og ydet en flot indsats. Efter

Læs mere

Vi håber på, at du finder nyhedsbrevet både nyttigt og interessant. DHF-Håndboldskole i Hammel

Vi håber på, at du finder nyhedsbrevet både nyttigt og interessant. DHF-Håndboldskole i Hammel #2, 2013/14 Kære håndboldspillere, forældre, frivillige m.fl. Så er vi netop gået i gang med anden halvdel af turneringen og det er tid til sæsonens andet nyhedsbrev. Heri forsøger vi at komme med de mest

Læs mere

Generalforsamling i Varde Tennisklub, mandag den 29. oktober Lene kunne konstatere at generalforsamlingen var indvarslet iht. vedtægterne.

Generalforsamling i Varde Tennisklub, mandag den 29. oktober Lene kunne konstatere at generalforsamlingen var indvarslet iht. vedtægterne. Generalforsamling i Varde Tennisklub, mandag den 29. oktober 2012. 1. Valg af dirigent Lene Eg. Lene kunne konstatere at generalforsamlingen var indvarslet iht. vedtægterne. 2. Formandens beretning. Året

Læs mere

Den 2. April 2015 Referat af generalforsamling i EIF Håndbold den 25.3.2015 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning Aktiviteter:

Den 2. April 2015 Referat af generalforsamling i EIF Håndbold den 25.3.2015 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning Aktiviteter: Den 2. April 2015 Referat af generalforsamling i EIF Håndbold den 25.3.2015 Til stede fra bestyrelsen: Linnea Christensen (afgående formand), Susanne Skarby (kasserer), Peter Rask, Anne Erben. Afbud fra

Læs mere

TAK FOR SPONSORATET 2016

TAK FOR SPONSORATET 2016 TAK FOR SPONSORATET 2016 Vi vil gerne takke for jeres sponsorat her i 2016, og vil lige runde badminton sæsonen af med en oversigt over året der gik i RIF Badminton. Det har været et fantastisk år med

Læs mere

Mødetidspunkt: Onsdag, den 25. februar 2015, fra kl. 19.30 til kl. 21.00

Mødetidspunkt: Onsdag, den 25. februar 2015, fra kl. 19.30 til kl. 21.00 Referat af generalforsamling i Lemming IF Mødetidspunkt: Onsdag, den 25. februar 2015, fra kl. 19.30 til kl. 21.00 Sted: Tilstedeværende: Klubhuset Louise T. Kristensen, Lasse Schultz, Jesper Bang, Egon

Læs mere

SPIL. Bordtennis. - Verdens hurtigste boldspil. Trænings oversigt 2015 2016. Holme-Olstrup Bordtennis klub

SPIL. Bordtennis. - Verdens hurtigste boldspil. Trænings oversigt 2015 2016. Holme-Olstrup Bordtennis klub SPIL Bordtennis - Verdens hurtigste boldspil Trænings oversigt 2015 2016 Om Holme-Olstrup BTK Årets idrætsklub i Næstved kommune 2014 Vi er en rummelig klub, hvor der er plads til alle der har lyst til

Læs mere

Nyhedsbrev FC Roskilde ungdom

Nyhedsbrev FC Roskilde ungdom August 2011 Nyhedsbrev i FC Roskilde ungdom Velkommen til et nyt tiltag i FC Roskilde ungdom. Som noget nyt vil FC Roskilde ungdom 4 gange om året udsende et nyhedsbrev. Nyhedsbrevet skal bruges til at

Læs mere

Håndbold Foreningen MORS

Håndbold Foreningen MORS Håndbold Foreningen MORS CVR. NR. 15171294 www.hfmors.dk hf@mors.dk Referat fra generalforsamlingen i HF Mors mandag den 28. marts 2011 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Vi står med et super stærkt trænerhold også i næste sæson. Så forventningerne til udviklingen af vores spillere er stor.

Vi står med et super stærkt trænerhold også i næste sæson. Så forventningerne til udviklingen af vores spillere er stor. BK YDUN: TRÆNEROVERSIGT SÆSON 2018 / 2019 26. februar 2018 Ydun trænere i næste sæson Det går godt i BK Ydun endda rigtig godt. Vores medlemstal vokser og vokser. Både på ungdoms- og seniorsiden. Det er

Læs mere

REFERAT af Centers Generalforsamling d.7/2-2006

REFERAT af Centers Generalforsamling d.7/2-2006 REFERAT af Centers Generalforsamling d.7/2-2006 Formanden byder velkommen og foreslår Søren Ø. Som dirigent, hvilket han modtager. Dirigenten bekræfter indkaldelsens lovlighed og sætter derefter mødet

Læs mere

OB & IK`S KLUBNYT. Nummer 1 Maj Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Nyt fra sponsor Andet

OB & IK`S KLUBNYT. Nummer 1 Maj Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Nyt fra sponsor Andet OB & IK`S KLUBNYT Nummer 1 Maj 2016 Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Nyt fra sponsor Andet FORMANDEN HAR ORDET Jeg er ny formand i OB & Ik, valgt på generalforsamlingen

Læs mere

Vi har endnu engang haft et år fuld af aktiviteter og selvfølgelig håndbold.

Vi har endnu engang haft et år fuld af aktiviteter og selvfølgelig håndbold. Velkommen til årets generalforsamling i Ajax København. Vi har endnu engang haft et år fuld af aktiviteter og selvfølgelig håndbold. Organisatorisk Bestyrelsen deltog før sommerferien i 2016 i et klubudviklingsforløb,

Læs mere

Årsberetning. Medlemmer: Resultater: 2. Division

Årsberetning. Medlemmer: Resultater: 2. Division Årsberetning Medlemmer: Medlemstal 84 aktive, betalende via klubmodul Derudover har vi haft et dame hyggehold og der er blevet brug 26 spillere på damer serie 2 og 36 spillere på herre serie 3, indtil

Læs mere

Velkommen til IF Hasle KFUM Håndbold. Billederne er taget af fotograf Rikke Grøn Larsson

Velkommen til IF Hasle KFUM Håndbold. Billederne er taget af fotograf Rikke Grøn Larsson Velkommen til IF Hasle KFUM Håndbold Billederne er taget af fotograf Rikke Grøn Larsson Indhold Hvem er vi? Side 3 Kontingent Side 3 Træningstider Side 3 Hvad forventer vi af dig og din familie? Side 4

Læs mere

Referat fra den ordinære generalforsamling i Brøndby Håndboldklub

Referat fra den ordinære generalforsamling i Brøndby Håndboldklub ReferatfradenordinæregeneralforsamlingiBrøndbyHåndboldklub Afholdtmandagden3.juni2013kl.19.30iCaféen,Stadionhal1. Antaltilstedeværende:37medlemmersamt8bestyrelsesmedlemmer.Ialt45personer. 1. Valgafdirigent.

Læs mere

2. halvår af sæsonen 17/18. Information om klub, stævner, aktiviteter mv.

2. halvår af sæsonen 17/18. Information om klub, stævner, aktiviteter mv. 2. halvår af sæsonen 17/18 Information om klub, stævner, aktiviteter mv. Status på 1. halvår Vi kan gå på juleferie med visheden om at det har været et rigtigt godt halvår for DHBK. Vi har hele 9 ungdomshold,

Læs mere

Klubblad for Sportslig målsætning og vigtig information.

Klubblad for Sportslig målsætning og vigtig information. Klubblad for 2017-2018 Sportslig målsætning og vigtig information. Velkommen til sæson 2017/18 I dette klubblad vil der være oplysninger og datoer for, hvad der skal ske i den nye sæson. Vi håber, det

Læs mere

Formandens beretning 2014-15

Formandens beretning 2014-15 Formandens beretning 2014-15 Dette er så afslutningen på mit første år som formand for Tårnby HK. Det kan vel siges at have været et turbulent år, når man ser på de ting der er sket i løbet af året, men

Læs mere

2. halvår af sæsonen 16/17. Information om klub, stævner, aktiviteter mv.

2. halvår af sæsonen 16/17. Information om klub, stævner, aktiviteter mv. 2. halvår af sæsonen 16/17 Information om klub, stævner, aktiviteter mv. Status på 1. halvår Julen står for døren og snart er første halvdel af sæsonen gået. Vi har glædeligt konstateret, at vi har fået

Læs mere

Vanløse Badminton Klub

Vanløse Badminton Klub Vanløse Badminton Klub Referat af generalforsamlingen den 6. april 2018 kl.18.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Beretning a. Spillerudvalgsformandens beretning b. Ungdomsformandens

Læs mere

HÅNDBOLD. Kære håndboldspillere, forældre, frivillige m.fl.

HÅNDBOLD. Kære håndboldspillere, forældre, frivillige m.fl. Nyhedsbrev #1, side 1 ud af 5 #1, 2014/15 HÅNDBOLD Kære håndboldspillere, forældre, frivillige m.fl. Hermed et forsinket nyhedsbrev fra denne sæson, men stadig vigtige informationer for dig, som har et

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // november 2011. Ministævne i Skjern Bank Arena lørdag den 29/10. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // november 2011. Ministævne i Skjern Bank Arena lørdag den 29/10. Hovedsponsor: Ministævne i Skjern Bank Arena lørdag den 29/10 spot på sporten // november 2011 Hovedsponsor: MANGE AKTIVITETER PÅ OG UDENFOR BANEN... Traditionen tro sker der rigtig meget i Skjern Håndbold - både når

Læs mere

Randers Sportsklub Freja ATLETIK BORDTENNIS FODBOLD HAANDBOLD

Randers Sportsklub Freja ATLETIK BORDTENNIS FODBOLD HAANDBOLD Generalforsamling i Randers Freja Håndbold den Bestyrelsens beretning Det har igen været et spændende år for bestyrelsen, og vi har igen i år måtte tage nogle beslutninger med hensyn til vores økonomi,

Læs mere

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen det skete i uge 22 Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen i Skals. Denne aftale er nu udbygget,

Læs mere

Bestyrelsens årsberetning 2016/2017

Bestyrelsens årsberetning 2016/2017 Bestyrelsens årsberetning 2016/2017 Årets gang i bestyrelsen: Året 2016 har været et godt år for AHK med mange fine resultater på banen og et godt klubliv på kryds og tværs af klubbens hold. Der er ikke

Læs mere

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning 1 Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 13. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Bestyrelsens beretning - sæsonen 2007/2008

Bestyrelsens beretning - sæsonen 2007/2008 Bestyrelsens beretning - sæsonen 2007/2008 Kære alle i RBBC. Det er en stor glæde for mig at aflægge beretning for denne næsten forgangne sæson - dette mit første år som formand. Sæsonen har haft mange

Læs mere

Bestyrelsen beretning for 2011.

Bestyrelsen beretning for 2011. Bestyrelsen beretning for 2011. Indledning. 2011 startede med næsten Sibiriske temperaturer hvilket gjorde at sæson opstart blev udskudt nogle uger. Havde vi ikke haft kunstgræsbanen, ville det meste af

Læs mere

Generalforsamling i Mejrup Badminton og Squash. d. 20/2-2018, Mejrup Fritidscenter kl

Generalforsamling i Mejrup Badminton og Squash. d. 20/2-2018, Mejrup Fritidscenter kl Generalforsamling i Mejrup Badminton og Squash d. 20/2-2018, Mejrup Fritidscenter kl. 19.30 Deltagere: Jacob Birkelund, Thomas Liboriussen, Lars Holm, Søren Larsen Brødbæk (ingen deltagere udenfor bestyrelsen

Læs mere

FSfodbold. Fodbold for alle Hele året hele livet. Sponsor 2011/2012. www.fsfodbold.dk

FSfodbold. Fodbold for alle Hele året hele livet. Sponsor 2011/2012. www.fsfodbold.dk FSfodbold Fodbold for alle Hele året hele livet Sponsor 2011/2012 Indholds fortegnelse Forside................ 1 Indholdsfortegnelse......... 2 Velkommen til F/S.......... 3 Hovedsponsor............ 4

Læs mere

Ordinær generalforsamling i HTK. Den ordinære generalforsamling blev afholdt i klubhuset d. 23. februar 2011

Ordinær generalforsamling i HTK. Den ordinære generalforsamling blev afholdt i klubhuset d. 23. februar 2011 Ordinær generalforsamling i HTK Den ordinære generalforsamling blev afholdt i klubhuset d. 23. februar 2011 Tilstede fra bestyrelsen: Jakob Erikstrup, Peter Back Johansen, Torben Mikkelsen og Jonas Vallebæk

Læs mere

Børne- og ungeklub/næstformand i KIF

Børne- og ungeklub/næstformand i KIF Bestyrelsesmøde KIF d. 23-4-2013 Punkt. 1 Til stede var: Tut Feveile Brigitte Kjeldstrøm Sigrid Andersen Tina Quaade Per Vanmann Suzanne Tone Hansen Karina Nielsen Rene Rasmussen Konni Brandt Jesper Skjold

Læs mere

Formandens beretning Generalforsamling i Fodboldafdelingen Tirsdag den 20. januar 2007

Formandens beretning Generalforsamling i Fodboldafdelingen Tirsdag den 20. januar 2007 Formandens beretning Generalforsamling i Fodboldafdelingen Tirsdag den 20. januar 2007 Tilbageblik. Sæsonen 2008 var året, hvor man fra FBU s side valgte at vende turneringerne, så man nu spiller fra August

Læs mere

Jeg vil starte min beretning denne gang med at udtrykke nogle mindeord om en person, der ikke er blandt os mere.

Jeg vil starte min beretning denne gang med at udtrykke nogle mindeord om en person, der ikke er blandt os mere. Formandens beretning 2011 Mindeord Jeg vil starte min beretning denne gang med at udtrykke nogle mindeord om en person, der ikke er blandt os mere. Torsdag den 27. oktober afgik Lars Bo Schmidt ved døden.

Læs mere

BESTYRELSENS BERETNING 2013

BESTYRELSENS BERETNING 2013 HF Mors HC Ørstedsvej 15 DK-7900 Nykøbing M. www.hfmors.dk BESTYRELSENS BERETNING 2013 Først og fremmest vil vi gerne sig tak til alle fremmødte, dejligt at i har interesse i, hvordan det går i vores forening.

Læs mere

Center. Generalforsamling den 9. februar 2010 Rødovre Bowlinghal.

Center. Generalforsamling den 9. februar 2010 Rødovre Bowlinghal. Center Generalforsamling den 9. februar 2010 Rødovre Bowlinghal. Dagsorden Valg af dirigent Beretning fra formanden, seniorudvalget og ungdomsudvalget regnskab Indkomne forslag Fastsættelse af kontingent

Læs mere

Formandens beretning 2011/2012: Det sportslige:

Formandens beretning 2011/2012: Det sportslige: Formandens beretning 2011/2012: Det sportslige: Tumlinge: Den tredje sæson med Tumlinge var en fortsættelse af den forgangne sæson, hvor det ser ud til at vi fortsat ligger ret stabilt på omkring 30 børn

Læs mere

Strandby Tornados Strategiplan og værdisæt På vej mod 1 klub

Strandby Tornados Strategiplan og værdisæt På vej mod 1 klub Strandby Tornados Strategiplan og værdisæt 2015 2017 På vej mod 1 klub Nu situationen Nu situationen er en kort beskrivelse af hvordan situationen ser ud i dag, hvad fungere godt og hvad fungere mindre

Læs mere

Sejlklubben Ebeltoft Vig - fællesskab på tværs af generationer

Sejlklubben Ebeltoft Vig - fællesskab på tværs af generationer Kære sejlere FORMANDENS BERETNING 2016 2015/2016 har været et spændende år, med mange aktiviteter i Sejlklubben Ebeltoft Vig. Jeg vil komme omkring Byggeri Sponsor jagt til ungdom og byggeri Vild med vand

Læs mere

NYHEDSBREV TILST SKOLE. januar 2017

NYHEDSBREV TILST SKOLE. januar 2017 NYHEDSBREV TILST SKOLE januar 2017 Leder Kære forældre Så er 2017 taget i brug, og det første nyhedsbrev får I her. 2016 bød på lidt af hvert for Tilst Skole. Bl.a. har der været en del udskiftninger i

Læs mere

Hårslev Gymnastikforening

Hårslev Gymnastikforening Hårslev Gymnastikforening Byder velkommen til en ny sæson 2017 / 2018 Sæsonprogram Hårslev Gymnastikforening. Nye og gamle ledere byder velkommen til en ny sæson. Mød op første gang, eller ring til en

Læs mere

Beretning 2012 GLADSAXE HG

Beretning 2012 GLADSAXE HG Beretning 2012 GLADSAXE HG Hvem er vi Mission og vision Aktiviteter i sæson 2011/12 Synlighed Det organisatoriske / Rammerne Det sportslige Det økonomiske aspekt Handlingsplan sæson 2012/13 HVEM ER VI?

Læs mere

Fodboldformandens beretning ved generalforsamlingen den 16 marts 2018

Fodboldformandens beretning ved generalforsamlingen den 16 marts 2018 Fodboldformandens beretning ved generalforsamlingen den 16 marts 2018 Fodbolden havde i 2017 igen et år som vi med tilfredshed kan se tilbage på. Vores Team AS Motto Fodbold er for alle blev ændret til

Læs mere

Brøndby håndboldklub. Årsberetning

Brøndby håndboldklub. Årsberetning Brøndby håndboldklub. Årsberetning 2015-16 Bestyrelsen har holdt månedlige møder og har haft mange forskellige opgaver at tage sig af. Bestyrelsen og andre frivillige har deltaget i Knæk Kurvens projekt,

Læs mere

NYT RIGTIG GLÆDELIG JUL

NYT RIGTIG GLÆDELIG JUL Kontakt Vantore Håndboldklub Formand: Jesper Løje...24 48 04 97 Seniorformand: Jesper Dittmann...20 87 50 57 Ungdomsformand: Anja Andersen...26 16 36 51 Trænere: U8: Louise Christensen...23 47 08 33 og

Læs mere

Formandens Beretning

Formandens Beretning Formandens Beretning Evaluering af sæsonen 2012 + intro til sæsonen 2013 2012 Masser af fodbold i 2012 Stadig positiv udvikling i børne/ungdomsafdelingen Kontinuitet i seniorafdelingen Masser af aktiviteter

Læs mere

Beretning Status fra Afdelinger. Taastrup FC s Generalforsamling 5. marts 2019

Beretning Status fra Afdelinger. Taastrup FC s Generalforsamling 5. marts 2019 Taastrup FC s Generalforsamling 5. marts 2019 Beretning 2018 Status fra Afdelinger Herre senior HS/1 Siden sidste Generalforsamling er der sket en del ændringer i og omkring holdet. I foråret 2018 klarede

Læs mere

Referat fra møde i Børne- og Ungeudvalget onsdag d. 17. januar 2018 kl I Hammel Idrætscenter

Referat fra møde i Børne- og Ungeudvalget onsdag d. 17. januar 2018 kl I Hammel Idrætscenter Hobro, den 23. januar 2018 TJ /JR Referat fra møde i Børne- og Ungeudvalget onsdag d. 17. januar 2018 kl. 17.00 I Hammel Idrætscenter Deltagere: Mette Kristensen, kreds 1, Mogens Bay, kreds 2, Anette Olesen,

Læs mere

GENERALFORMSAMLING 2016

GENERALFORMSAMLING 2016 GENERALFORMSAMLING 2016 Torsdag d. 31. marts 2016 kl. 19.00 i Koruphallen Velkomst Formand Sanne Ørskov bød velkommen til de medlemmer, som var mødt op til den årlige generalforsamling. Generalforsamling

Læs mere

Fælles generalforsamling i holdfællesskabet mellem KIK Håndbold og HUI Håndbold Mandag d. 18. februar 2019 kl. 19:30 i KIK-IND

Fælles generalforsamling i holdfællesskabet mellem KIK Håndbold og HUI Håndbold Mandag d. 18. februar 2019 kl. 19:30 i KIK-IND Fælles generalforsamling i holdfællesskabet mellem KIK Håndbold og HUI Håndbold Mandag d. 18. februar 2019 kl. 19:30 i KIK-IND Formandsberetning HUK Håndbold år 2018 Indledning Formandsberetning gennemgås

Læs mere

Strandby Tornados Strategiplan og værdisæt På vej videre

Strandby Tornados Strategiplan og værdisæt På vej videre Strandby Tornados Strategiplan og værdisæt 2018 2020 På vej videre Nu situationen Nu situationen er en kort beskrivelse af hvordan situationen ser ud i dag, hvad fungere godt og hvad fungere mindre godt,

Læs mere

Referat generalforsamlingen den 21. marts 2012.

Referat generalforsamlingen den 21. marts 2012. Referat generalforsamlingen den 21. marts 2012. Dagsorden for den ordinære generalforsamling: 1. valg af dirigent 2. formandens beretning 3. evt. udvalgs beretning 4. fremlæggelse af revideret regnskab

Læs mere

Nyhedsbrev fra Aars IK Fodbold

Nyhedsbrev fra Aars IK Fodbold Nyhedsbrev fra Aars IK Fodbold Vi kan lige nå et nyhedsbrev fra Aars IK inden 2015 rinder ud.det har været en sæson med masser af aktiviteter på vores anlæg. Her kan bl.a. nævnes: En hulens masse fodboldkampe

Læs mere

Generalforsamling 2014

Generalforsamling 2014 Generalforsamling 2014 DAGENS MATCH: (No. 1: 2 ks. Manneklubbolde/No. 2: 4 fl. vin/no. 3: 4 Manneklubtrøjer) No. 1: Allan Hansen, Mogens Lundh, Kaj Mortensen (31 point), Svend Skiby 103 point No. 2: Torben

Læs mere

Vanløse Badminton Klub

Vanløse Badminton Klub Vanløse Badminton Klub Referat af generalforsamlingen den 15. april 2016 kl.18.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Beretning a. Spillerudvalgsformandens beretning b. Ungdomsformandens

Læs mere

Virum-Sorgenfri Håndboldklub Vision 2020

Virum-Sorgenfri Håndboldklub Vision 2020 Virum, September 2014 Vision 2020 Forord I VSH er vi fokuserede på vores mål. Vi vil levere tophåndbold og talentudvikling på højt plan. Målet er topplaceringer og hold i de bedste rækker for såvel vores

Læs mere

Mvh. Kenneth. Tlf

Mvh. Kenneth. Tlf Tlf. 58 50 52 00 Medlemsnyt August 2016 Nyt fra formanden Kære medlemmer. Jeg vil gerne takke for opbakningen og beklage for den turbulente tid omkring min formandspost, jeg er utroligt glad for de mange

Læs mere

Agility udvalget i kreds 6

Agility udvalget i kreds 6 Referat fra årsmødet i agility, kreds 6, onsdag, den 16. nov. 2011 i Fakse Ulla Vest bød velkommen til de godt 36 fremmødte. Deltagerne kom fra Maribo, Køge, Fakse, Holbæk, Guldborgsund, Vordingborg, Nykøbing

Læs mere

Sport, Leg & Fællesskab. Ungdomsberetning. Sæsonens pokalhøst i DTH Ungdom!!! Foto: Rico Jørgensen 2016/2017. Dianalund/Tersløse Håndboldklub

Sport, Leg & Fællesskab. Ungdomsberetning. Sæsonens pokalhøst i DTH Ungdom!!! Foto: Rico Jørgensen 2016/2017. Dianalund/Tersløse Håndboldklub Sport, Leg & Fællesskab Ungdomsberetning Sæsonens pokalhøst i DTH Ungdom!!! Foto: Rico Jørgensen 2016/2017 Dianalund/Tersløse Håndboldklub Generalforsamling Mandag d. 29. maj 2017, kl. 19:00 Holberg-hallen

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING I DRAGØR HÅNDBOLDKLUB. tirsdag den 25. marts 2014 kl. 19.00 i Hollænderhallen i mødelokale 3 på 1. sal.

REFERAT AF GENERALFORSAMLING I DRAGØR HÅNDBOLDKLUB. tirsdag den 25. marts 2014 kl. 19.00 i Hollænderhallen i mødelokale 3 på 1. sal. REFERAT AF GENERALFORSAMLING I DRAGØR HÅNDBOLDKLUB tirsdag den 25. marts 2014 kl. 19.00 i Hollænderhallen i mødelokale 3 på 1. sal. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Aflæggelse af bestyrelsens beretning

Læs mere

Reportage sponsorer. DM4 Vejle.

Reportage sponsorer. DM4 Vejle. Reportage sponsorer. DM4 Vejle. Vejret viste sig fra sin pæneste side ved DM4 i Vejle, den første weekend i August. Banen i Vejle har et godt layout og er en fornøjelse at køre på. Desværre har de ingen

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010

Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 10. ordinære generalforsamling. Indledning:

Læs mere

Børneudvalgets beretning 2015

Børneudvalgets beretning 2015 Børneudvalgets beretning 2015 Foråret står for døren, og traditionen tro er det blevet tid til at kigge tilbage på den forgangne sæson. Trænere og repræsentanter fra klubbestyrelserne var indbudt til opstartsmøde

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i VTK

Referat fra Generalforsamling i VTK Referat fra Generalforsamling i VTK Dato Tirsdag d. 13. marts 2014 Indkaldt af Sted Palle Klubbens lokaler Deltagere Antal stemme berettigede 12 Referent Palle Punkt 1.Valg af dirigent Dirigent Indkaldelse

Læs mere

Også hvis man tager et kig på antallet af tilmeldt hold, vidner det om fremgang:

Også hvis man tager et kig på antallet af tilmeldt hold, vidner det om fremgang: Formandens beretning 2009 Det er efterhånden 9. gang jeg står foran forsamlingen som formand, og aflægger min beretning for det forløbne år, og stort set hver gang har jeg startet beretningen med "det

Læs mere