FOREDRAG I HJERNEUGEN/UGE 11: DET GØR ONDT AT BLIVE RAMT

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "FOREDRAG I HJERNEUGEN/UGE 11: DET GØR ONDT AT BLIVE RAMT"

Transkript

1 NYT FRA FORMANDEN Kære medlemmer. Så er foråret her, og trods de vanskeligheder, som mange af os slås med, er det let at blive i godt humør, så snart man mærker solens spæde stråler og ser naturen folde sig ud på ny. Bestyrelsen glæder sig til vores to næste arrangementer. Invitationen til foredrag i Støvring med familien Svane er allerede udsendt til jer, og i løbet af forsommeren modtager I invitation til sommerens udflugt, som i år vil gå til Løgstør-området. Der er åben for tilmeldinger til nye samtalegrupper for børn og unge med hjerneskaderamte forældre (brochure kan ses på hjemmesiden: Hjerneskadeforeningen/lokalforeninger/Nordjylland). Efter generalforsamlingen har bestyrelsen konstitueret sig og fordelt de forskellige opgaver mellem sig på følgende måde: Merete Nielsen er fortsat næstformand, Eva Ravn er igen blevet kasserer, og Claus Larsen er sekretær. Blandt de faste aktiviteter varetager Birgitte Marie Jensen og Merete Nielsen fortsat opgaverne med Cafèerne og SNUS. Birthe Sørensen er blevet kontaktperson for Pårørendegrupperne og koordinator for facebookgruppen og hjemmesiden. Claus Larsen planlægger udflugter, og jeg selv varetager ASP-besøg, rådgivning og bisidder-støtte. De fælles faglige og sociale arrangementer klares af bestyrelsesmedlemmerne på skift, så det er rart, at vi nu har 8 medlemmer at fordele opgaverne imellem. Vi er dog altid taknemmelige for hver en lille håndsrækning fra jer, hvad enten det er praktiske opgaver som oprydning ved arrangementer, transport af medlemmer, forslag og ideer til foreningens virke, input på facebookgruppen eller andet. Tre medlemmer af bestyrelsen har netop deltaget i Landsforeningens repræsentantskabsmøde den april i Vejle. Merete Nielsen deltog som min stedfortræder og herudover Eva Ravn og Ida Hansen. Det var et bevægende landsmøde i år, da Landsforeningens formand, Niels Anton Svendsen, stoppede. Niels Anton har frivilligt brugt en stor del af sit liv for Hjerneskadeforeningen og har haft stor betydning for foreningen gennem mange år. Så vi har meget at takke ham for. Det blev formanden for Aarhus lokalafdeling, Jette Sloth, der blev valgt som ny landsformand, så vi ønsker Jette til lykke og håber på et fortsat godt samarbejde med landsformanden. I kan læse nærmere om repræsentantskabsmødet i næste nummer af Hjerneskadet. Himmerland Med venlig hilsen Tove Swartz

2 FOREDRAG I HJERNEUGEN/UGE 11: DET GØR ONDT AT BLIVE RAMT Omkring 55 mødte frem på Behandlingscenter Østerskoven i Hobro den 17. marts for at høre Line Boje Hansen fortælle sin historie om, hvordan hun blev skadet, og hvordan hun bevarer livsglæden. sin medbragte paintball-pistol og -maske. I paintball-klubben fandt Line også kærligheden, da hun fandt sin kæreste Mads, som er en stor støtte for hende i hverdagen. Line blev syg som 24-årig, og efter flere fejldiagnosticeringer fandt man endelig ud af, at hun havde meningitis. Line overlevede, men blev hjerneskadet. Line fik ikke megen hjælp til genoptræning, men har med hjælp og støtte fra forældrene selv måttet kæmpe for at generhverve nogle af sine færdigheder. Aftenen fik en ekstra dimension, idet Line medbragte sin kæreste Mads og sin far, der blev inddraget i Lines beretning. Lines fantastiske gå-på-mod og positive livsindstilling smittede os alle denne aften. Hendes vanskeligheder med letafledelighed og sortering af sanse-indtryk har hun vendt til at være en styrke, hvilket hun kan udnytte i sin nye fritidsinteresse, paintball, som Line fortalte om og demonstrerede på Det var en livsbekræftende og opløftende aften. Trods det alvorlige emne og de svære omkostninger, som Line har lidt, blev foredraget holdt i en humoristisk og optimistisk tone. Det var et meget lyttende publikum, og flere gav efter foredraget udtryk for, at Lines tanker berørte dem. Line var en fantastisk foredragsholder, og vi kunne slet ikke undgå at blive påvirket af hendes evne til at se livet i nye former og farver og af hendes kampgejst og tro på livet.

3 Line: Når man får en hjerneskade, er det letteste at give op og/eller blive bitter. Og jeg har prøvet begge dele. Men jeg har VALGT at tage kampen op Jeg vil ikke spilde resten af mit liv med at være passiv eller bitter. Jeg vil kæmpe for at få det bedste ud af det! Det er hårdt at være hjerneskadet men det må også være hårdt at leve med os. Det tror jeg er vigtigt at huske. Med kærlighed kan man klare alt (Line).

4 REFERAT FRA KURSUS FOR HJERNESKADERAMTE PAR Det blev igen et uforglemmeligt kursus med parterapeut Ingrid Ann Watson som instruktør. Sidste gang vi havde kursus med Ingrid Ann, var det de pårørende, som var målgruppen, men denne gang var kurset rettet mod de hjerneskaderamte par under overskriften: Hvad med parforholdet, når den ene partner rammes af en hjerneskade? Ingrid Ann startede med en dialogbaseret form for undervisning om Parforholdets ABC vekslende med små parvise øvelser til de 10 deltagende par, som var mødt op på CKU i Aars. CKU dannede gode rammer for kurset, da det var muligt for de enkelte par at få sit eget rum, mens Ingrid Ann cirkulerede rundt med rådgivning om parforholdets udfordringer, når den ene part er ramt. Efter frokosten afsluttede Ingrid Ann med forslag til redskaber, som vi kunne bruge i dagligdagen. Ingrid Ann har en særlig evne til at formidle vanskelige emner på en humoristisk facon, så stemningen blev meget afslappet. Deltagerne fik udleveret et større kompendium fra dagens emner og øvelser. Et par eksempler:

5

6 NYT: FORUMTEATER FOR PÅRØRENDE Pårørende til hjerneskaderamte kan nu deltage i et forløb med forumteater. Forumteater går ud på, at tre skuespillere spiller små scener for pårørendegruppen. De små scener handler om de dilemmaer og situationer, som pårørende til en hjerneskadet kan stå i. Pårørendegruppen bruger de små scener som afsæt til at snakke sammen om det, der er svært i hverdagen, og vil herved kunne inspirere hinanden til nye måder at tackle dilemmaer og konflikter på. Procesfacilitator Maria Byskov vil stå for at føre pårørendegruppen igennem forløbet. Forløbet foregår følgende fire torsdage fra kl på Behandlingscenter Østerskoven, Amerikavej 46, 9500 Hobro: 1/9, 15/9, 29/9 og 13/10. Hver gang serveres sandwich, frugt, kaffe/te. Forløbet er gratis. Forløbet er arrangeret af behandlingscentret Østerskoven i samarbejde med Mariagerfjord Kommune og Vesthimmerlands kommune og er rettet mod pårørende til såvel medfødte som erhvervede hjerneskaderamte. Tilmelding skal ske til kommunernes hjerneskadekoordinator eller til leder af Østerskoven, Lisbeth Tved Berke, mail: L.Berke@rn.dk, tlf Vi har truffet aftale med Lisbeth Berke om, at vores medlemmer fra Rebild kommune også deltage, selv om Rebild kommune ikke er medarrangør. Program kan rekvireres hos arrangørerne eller foreningen. UDFLUGT TIL LØGSTØR Lørdag den 18. juni kl arrangerer Hjerneskadeforeningen Himmerland en sommerudflugt på 5 timer til Løgstørområdet i Vesthimmerland. Løgstør ligger ved havet og er kendt som Muslingebyen. Her finder man en masse gamle gader med små huse bygget til 1800-tallets fiskere og sømænd, og her summer af liv i den smukke natur. Løgstør har en livlig havn og parallelt med vandet løber Frederik den VII`s Kanal. Kanalen starter ved Limfjordsmuseet, hvor man kan se udstillinger om fiskeri, bådbygning m.m., og ender ved to kanalbetjentehuse. Den godt 4 kilometer lange kanal blev skabt i årene Vi glæder os til en dejlig dag, hvor vi kan hygge os sammen i en flot himmerlandsk natur. Der bliver der mulighed for forskellige aktiviteter i Løgstør, og alle kan være med børn, unge, voksne og ældre, hvad enten du er kørestolsbruger, bevægelseshæmmet eller blot trænger til en lille hjernepause i ny og næ. Nærmere invitation og information om udflugten fremsendes til jer senere.

7 FACEBOOKGRUPPEN: HJERNESKADEFORENINGEN HIMMERLAND Alle medlemmer af Hjerneskadeforeningen Himmerland er inviteret til at være medlem af vores facebookgruppe. Invitationen er sendt til jer via jeres mailadresser, og for at blive medlem skal I bekræfte medlemsskabet ved at acceptere den invitation, der er sendt via Facebook. Da det er en lukket gruppe, som kun er for vores medlemmer i Himmerland, kan I ikke se, hvad der foregår i gruppen, med mindre I har gjort dette. I gruppen bringes aktuel information om aktiviteterne i Himmerland. Gruppen kan også bruges til kommunikation mellem medlemmerne om f.eks. oplevelser, budskaber, holdninger, debat, efterlysning af køremulighed til arrangementer og meget andet. Du undgår, at andre fra gruppen kan gå ind og se din personlige facebook, hvis du her sætter indstillingerne, så det kun er dine venner, der kan se de opslag, du laver. Der er derfor ingen risiko for, at din personlige facebook bliver åbenbaret ved at være medlem af vores facebookgruppe. Det samme gælder, hvis du også er medlem af landsforeningens facebookgruppe, hvor der dagligt bringes nyheder på hjerneskadeområdet. Her kan man også deltage i såkaldte webinarer/live foredrag (se mere på Hjerneskadeforeniningens hjemmeside). Hvis du har spørgsmål eller vil have hjælp til facebookgruppen, kan du kontakte koordinator Birthe Sørensen på telefon eller birthe.bv35@gmail.com Gruppen har p.t. 31 medlemmer, men vi håber, at mange flere vil tage imod tilbuddet, så vi kan få en dynamisk og levende kommunikation på tværs af medlemmerne. Det vil også være rart for bestyrelsen at få denne mulighed for hurtig information om aktuelle aktiviteter eller ændringer. CYKELHJELME FOREBYGGER HJERNESKADER, HVIS UHELDET ER UDE. VIDSTE DU, AT HJERNESKADEFORENINGEN SAMARBEJDER MED ABUS-CYKELHJELME? VED AT KØBE EN SIKKERBY-HJELM DONERER DU 40 KRONER TIL HJERNESKADEFORENINGEN.

NYHEDSBREV NYT FRA FORMANDEN JANUAR 2015 NYT FRA FORMANDEN

NYHEDSBREV NYT FRA FORMANDEN JANUAR 2015 NYT FRA FORMANDEN NYHEDSBREV JANUAR 2015 NYT FRA FORMANDEN GENERALFORSAMLINGEN NY CAFÈ +35 I ÅRS NY PÅRØRENDEGRUPPE FACEBOOKGRUPPER BØRN/UNGEGRUPPER HALVÅRLIGT PROGRAM NYT FRA FORMANDEN Kære medlemmer. Godt nytår til jer

Læs mere

NYHEDSBREV MAJ 2018 NYT FRA FORMANDEN

NYHEDSBREV MAJ 2018 NYT FRA FORMANDEN NYHEDSBREV MAJ 2018 NYT FRA FORMANDEN REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN PÅRØRENDEPROJEKT FRA FORÅRETS FOREDRAG NYT FRA FORMANDEN Kære medlemmer. Sommer- og ferietiden nærmer sig, og i disse dage skinner solen

Læs mere

NYHEDSBREV JANUAR 2016 NYT FRA FORMANDEN NYT FRA FORMANDEN

NYHEDSBREV JANUAR 2016 NYT FRA FORMANDEN NYT FRA FORMANDEN NYHEDSBREV JANUAR 2016 NYT FRA FORMANDEN GENERALFORSAMLINGEN KURSUS FOR ÆGTEPAR/SAMLEVERE FACEBOOKGRUPPER ULYKKESLINJEN HALVÅRLIGT PROGRAM NYT FRA FORMANDEN Kære medlemmer. Godt nytår til jer alle. Traditionen

Læs mere

Hermed en sommerhilsen til jer alle med en aktivitetsplan for sidste halvår af 2015.

Hermed en sommerhilsen til jer alle med en aktivitetsplan for sidste halvår af 2015. NYT FRA FORMANDEN Kære medlemmer. Hermed en sommerhilsen til jer alle med en aktivitetsplan for sidste halvår af 2015. Vedlagt dette medlemsbrev finder I også en invitation til vores næste arrangement

Læs mere

NYHEDSBREV FEBRUAR 2018 NYT FRA FORMANDEN

NYHEDSBREV FEBRUAR 2018 NYT FRA FORMANDEN NYHEDSBREV FEBRUAR 2018 NYT FRA FORMANDEN REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN HJERNEUGEN NYT FRA FORMANDEN Kære medlemmer. 2018 er kommet godt i gang for foreningen. Generalforsamlingen er vel overstået. Vi

Læs mere

NYT FRA FORMANDEN. Tove Swartz. Kære medlemmer.

NYT FRA FORMANDEN. Tove Swartz. Kære medlemmer. NYT FRA FORMANDEN Kære medlemmer. Vedlagt dette medlemsbrev finder I en invitation til vores generalforsamling torsdag den 12. januar 2017. Generalforsamlingen er en aften, hvor der er rig lejlighed til

Læs mere

NYT FRA FORMANDEN KÆRE MEDLEMMER

NYT FRA FORMANDEN KÆRE MEDLEMMER NYHEDSBREV November 2017 INDHOLD: Hilsen fra formanden Siden sidst Kommende arrangementer: Pa rørende videremed livet Julefrokost Nyta rskur Generalforsamling Faste aktiviteter Følg foreningen pa Bestyrelsen

Læs mere

NYT FRA FORMANDEN KÆRE MEDLEMMER

NYT FRA FORMANDEN KÆRE MEDLEMMER NYHEDSBREV Maj 2017 INDHOLD: Hilsen fra formanden Siden sidst Konferencedag Rep.møde i Horsens Kommende arrangementer: Foredrag med Nina Oplæg fra CSV-Esbjerg Sensommerfest Sensommertur Faste aktiviteter

Læs mere

NYT FRA FORMANDEN. Kære medlemmer.

NYT FRA FORMANDEN. Kære medlemmer. NYT FRA FORMANDEN Kære medlemmer. I har forhåbentlig alle haft en god sommer. De lyse sommeraftener giver i hvert fald energi, så nu er bestyrelsen klar med en aktivitetsplan for anden halvår af 2016.

Læs mere

Hjerneskadeforeningen Aarhus/Østjylland Referat af Generalforsamling d. 30/1 2016

Hjerneskadeforeningen Aarhus/Østjylland Referat af Generalforsamling d. 30/1 2016 Hjerneskadeforeningen Aarhus/Østjylland Referat af Generalforsamling d. 30/1 2016 1) Valg af dirigent Viggo Jonasen 2) Valg af stemmetællere Knud Aage Flohr Knudsen og Peter Nørdam 3) Bestyrelsens beretning

Læs mere

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland. Der sker altid spændende ting her i Vestsjælland Her er vi på tur til Det Vilde Vesten til Texas Ranch

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland. Der sker altid spændende ting her i Vestsjælland Her er vi på tur til Det Vilde Vesten til Texas Ranch Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Der sker altid spændende ting her i Vestsjælland Her er vi på tur til Det Vilde Vesten til Texas Ranch Nyhedsbrev Januar 2017 Aktivitetskalender 1. kvartal 2017 Torsdagscafé

Læs mere

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland. Vi ønsker jer alle sammen en rigtig god sommer. Nyhedsbrev

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland. Vi ønsker jer alle sammen en rigtig god sommer. Nyhedsbrev Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Vi ønsker jer alle sammen en rigtig god sommer Nyhedsbrev Juli 2017 Aktivitetskalender 3. kvartal 2017 Torsdagscafé hver torsdag fra kl. 14.00 til 16.00 Torsdagscafeen

Læs mere

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Hjerneskadeforeningen Vestsjælland kan med glæde og stolthed fortælle, at vi har modtaget Handicapprisen 2014 uddelt af Handicaprådet i Sorø Nyhedsbrev Januar 2015 Aktivitetskalender

Læs mere

NYHEDSBREV. Oktober 2016

NYHEDSBREV. Oktober 2016 NYHEDSBREV Oktober 2016 INDHOLD: Hilsen fra formanden Siden sidst Sommerfest Hverdagens helt Frivillighedsprisen Foredrag Diverse messer Kommende arrangementer: Julefrokost Hjerneugen 2017 Julefond Faste

Læs mere

NYT FRA FORMANDEN KÆRE MEDLEMMER

NYT FRA FORMANDEN KÆRE MEDLEMMER NYHEDSBREV Maj 2018 INDHOLD: Hilsen fra formanden Kommende arrangement: Sommerfest Infomøde i Varde Inspirationsdag i Esbjerg Faste aktiviteter Følg foreningen pa Bestyrelsen 1 NYT FRA FORMANDEN KÆRE MEDLEMMER

Læs mere

generalforsamlingen den kl. 19:00,

generalforsamlingen den kl. 19:00, Nyhedsbrev Hermed et godt nytår og velkommen til 2018, med store ønsker om et år med oplevelser og gode input til, at alle kan leve deres liv med masser af kvalitet og humor. Vi fik mange dejlige oplevelser

Læs mere

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland. Rigtig glædelig jul og godt nytår Billedet er fra Møgeltønder

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland. Rigtig glædelig jul og godt nytår Billedet er fra Møgeltønder Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Rigtig glædelig jul og godt nytår Billedet er fra Møgeltønder Nyhedsbrev Januar 2019 Aktivitetskalender 1. kvartal 2019 Velkommen til Hjerneskadeforeningen Vestsjælland,

Læs mere

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland. Smuk majdag hvor lokalafdelingen var på tur

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland. Smuk majdag hvor lokalafdelingen var på tur Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Smuk majdag hvor lokalafdelingen var på tur Nyhedsbrev Juli 2019 Aktivitetskalender 3. kvartal 2019 Velkommen til Hjerneskadeforeningen Vestsjælland, hvor der er mange

Læs mere

Formandens Klumme! Med ønsket om et godt forår. Jacob

Formandens Klumme! Med ønsket om et godt forår. Jacob Nyhedsbrev Så kommer foråret til os, selvom det startede med sne og kulde viser erantis og alle de andre planter tegn på forårets komme. Vi i bestyrelsen er også ved at komme ud af vinterhiet, derfor kommer

Læs mere

Bestyrelsens årsberetning for Generalforsamlingen den 19. januar 2017 kl. 19

Bestyrelsens årsberetning for Generalforsamlingen den 19. januar 2017 kl. 19 Egedal/Frederikssund Lokalafdelings Årsberetning 2016 1 Bestyrelsens årsberetning for 2016 Generalforsamlingen den 19. januar 2017 kl. 19 I denne beretning ser vi tilbage på året der gik i Hjerneskadeforeningens

Læs mere

I 2017 tilbydes desuden to nye kurser for henholdsvis hjerneskaderamte og for forældre til hjerneskaderamte

I 2017 tilbydes desuden to nye kurser for henholdsvis hjerneskaderamte og for forældre til hjerneskaderamte NYT FRA FORMANDEN Kære medlemmer. Medlemmernes engagement i Hjerneskadeforeningen Himmerland satte med omkring 40 fremmødte atter sit præg på den årlige generalforsamling, som blev afholdt i januar i CKUs

Læs mere

Telefon nr.: 50 42 83 82 Telefon nr.: 65 97 22 97 Mail: lone@lindberg-carstensen.dk Mail: mai.lan@mail.dk

Telefon nr.: 50 42 83 82 Telefon nr.: 65 97 22 97 Mail: lone@lindberg-carstensen.dk Mail: mai.lan@mail.dk Kære medlemmer af lokalafdeling Fyn Sjældent har adoption fyldt så meget i medierne som i de forløbne måneder, og bevågenheden har været stor også politisk. For en adoptivfamilie er denne bevågenhed både

Læs mere

I Roskilde, Lejre, Greve AKTIVITETSKALENDER 2. halvår 2016

I Roskilde, Lejre, Greve AKTIVITETSKALENDER 2. halvår 2016 F Å R I Roskilde, Lejre, Greve AKTIVITETSKALENDER 2. halvår 2016 D U F O R M E G E T? S A L T Kære medlemmer i Hjernesagen Roskilde, Lejre, Greve Så er tiden inde til at starte 2. halvår, håber i alle

Læs mere

NYHEDSBREV MAJ 2017 NYT FRA FORMANDEN

NYHEDSBREV MAJ 2017 NYT FRA FORMANDEN NYHEDSBREV MAJ 2017 NYT FRA FORMANDEN ØJEBLIKSBILLEDER FRA ARRANGEMENTER FRA REPRÆSENTANTSKABSMØDET NYT: KREATIVT VÆRKSTED KURSER NYT FRA FORMANDEN Kære medlemmer. Det har været et forår med mange gode

Læs mere

Velkommen til Aarhus Bridgeklub sæsonen 2013-2014

Velkommen til Aarhus Bridgeklub sæsonen 2013-2014 Velkommen til Aarhus Bridgeklub sæsonen 2013-2014 Indhold Præsentation af Aarhus Bridgeklub... 3 Bestyrelsen:... 5 Turneringsledere:... 6 Mandag eftermiddag:... 7 Undervisning mandag eftermiddag... 8 Mandagsklubben...

Læs mere

Formandens beretning for året 2016

Formandens beretning for året 2016 Formandens beretning for året 2016 Den 25. marts 2017 1. Nepal 2. Andre aktiviteter 3. ITA-Post Nepal Vi havde i sommer besøg af Jimmy Lama, Dhiki og deres lille datter Jasmine. Det var hyggeligt med besøg.

Læs mere

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland *** Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Hjerneskadeforeningen ønsker alle vores medlemmer, familie og venner en rigtig god sommer Nyhedsbrev Juli 2014 Aktivitetskalender 3. kvartal 2014 Torsdagscafé hver

Læs mere

Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere

Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere Oversigt over arrangementer i resten af 2015 mm. Torsdag den 25. juni 2015 tur til Vestkysten Den 13. 20 august 2015. Tur til Skotland Fredag den 2. oktober 2015.

Læs mere

Lise Almind Rønsholt blev nyt medlem i bestyrelsen velkommen til Lise.

Lise Almind Rønsholt blev nyt medlem i bestyrelsen velkommen til Lise. Kære medlemmer af lokalafdeling Fyn I år afholdt vi den lokale generalforsamling i Odense midtby på Kulturmaskinen ved Brandts. Vi synes at Kulturmaskinen er et dejligt sted, gode lokaler, god stemning

Læs mere

Syddjurs Friskole Ugebrev 16

Syddjurs Friskole Ugebrev 16 Syddjurs Friskole Ugebrev 16 2018 Ugebrevet udkommer normalt i weekenden Indlæg sendes senest fredage kl. 20.00 til syddjursfriskolenyhedsbrev@hotmail.com KALENDER: 23. + 24. april: Forældresamtaler i

Læs mere

NYHEDSBREV. December 2018

NYHEDSBREV. December 2018 NYHEDSBREV December 2018 INDHOLD: Hilsen fra formanden Siden sidst Julefrokost Kommende arrangement: Kulturgruppe Generalforsamling Nytårskur Hjernen i fokus Faste aktiviteter Følg foreningen på Bestyrelsen

Læs mere

Formands Nyt. Nr. 1-2014. Livet skal leves hele livet

Formands Nyt. Nr. 1-2014. Livet skal leves hele livet Formands Nyt Nr. 1-2014 Livet skal leves hele livet Formands Nyt nr.1, februar 2014 Kære formænd. Foråret er på vej, de lyse timer bliver flere og flere og det første år med fuldtidsbetjening af sekretariatet

Læs mere

Ordblinde/Dysleksiforeningen i Nordjylland ORDSTIKKEN MARTS 2015. side 1

Ordblinde/Dysleksiforeningen i Nordjylland ORDSTIKKEN MARTS 2015. side 1 Ordblinde/Dysleksiforeningen i Nordjylland ORDSTIKKEN MARTS 2015 side 1 Amtsforeningens bestyrelse: Formand: Kasserer: Søren Nielsen Indutrivej 1 9640 Farsø tlf.: 2340 3690 sn.farsoetaxi@gmail.com Jytte

Læs mere

Samtidig har vi efter evne bistået med rådgivning til en række medlemmer, der har henvendt sig, samt deltaget som bisiddere i en række tilfælde.

Samtidig har vi efter evne bistået med rådgivning til en række medlemmer, der har henvendt sig, samt deltaget som bisiddere i en række tilfælde. Landsforeningen Autisme Kreds København/Frederiksberg Beretning for 2016 Indledning 2016 var det tredje år, hvor vi har været repræsenteret i såvel Handicapråd, Centerrådet for Handicapcenter København

Læs mere

TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV MAJ 2015

TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV MAJ 2015 TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV MAJ 2015 Kære alle, Med disse smukke blomstrende grene plukket af Lena Løbner - vil jeg ønske jer en god maj måned. Så kan jeg fortælle jer, at jeg er blevet

Læs mere

Sommerferielukket. I uge Vi ønsker dig en god sommer fyldt med sol og varme smil. Hvad er der sket siden sidst

Sommerferielukket. I uge Vi ønsker dig en god sommer fyldt med sol og varme smil. Hvad er der sket siden sidst Hvad er der sket siden sidst Nyhedsbrev selvhjælp Randers Sommeren er over os, og vi nyder solens varme og de lyse aftner. Der er noget helt specielt ved sommeren. Man bliver helt glad inden i. Der er

Læs mere

Aktionærmøder til 13. november 2015

Aktionærmøder til 13. november 2015 Aktionærmøder 2015 9. til 13. november 2015 Velkommen til aktionærmøde 2015 Kære aktionær i Jutlander Bank Til november holder Jutlander Bank aktionærmøder for første gang i bankens historie. Du er hermed

Læs mere

Nyhedsbrev. - Os, med god tid i hverdagen. April 2016

Nyhedsbrev. - Os, med god tid i hverdagen. April 2016 Nyhedsbrev 3 April 2016 Foråret er på vej, og Os, med god tid i hverdagen er i fuld gang. Vi har afholdt 2 temaeftermiddage, hvor det sidste var om regler indenfor frivillighed, kurser og uddannelse. Der

Læs mere

Metal Himmerlands Senior Klub. Program for 2015.

Metal Himmerlands Senior Klub. Program for 2015. Program for 2015. Formand. Erik Jensen. Tlf. 26 25 16 76. E-mail erik@sapper.dk Kasserer. Hans Erikstrup. Tlf. 41 51 26 09. Næstformand. Bent Tolstrup. Tlf. 98 62 17 19. Sekretær. Finn Kristensen. Tlf.

Læs mere

Guide: Få en god jul i skilsmissefamilien

Guide: Få en god jul i skilsmissefamilien Guide: Få en god jul i skilsmissefamilien Sådan får du som skilsmisseramt den bedste jul med eller uden dine børn. Denne guide er lavet i samarbejde med www.skilsmisseraad.dk Danmarks største online samling

Læs mere

HUL I HOVEDET UNDERVISNINGSMATERIALE. Litteraturguide ARBEJDSOPGAVER & SPØRGSMÅL KLASSE.

HUL I HOVEDET UNDERVISNINGSMATERIALE. Litteraturguide ARBEJDSOPGAVER & SPØRGSMÅL KLASSE. UNDERVISNINGSMATERIALE Litteraturguide ARBEJDSOPGAVER & SPØRGSMÅL 7.-9. KLASSE LÆRERVEJLEDNING Ungdomsromanen Hul i hovedet handler om, hvordan det er at være ung og ramt af afasi, som betyder, at man

Læs mere

natur dyr mad Sådan starter du en 4H klub

natur dyr mad Sådan starter du en 4H klub 4H natur dyr mad Sådan starter du en 4H klub 4H Sådan starter du en 4H klub Udgivet i 2018 af 4H Agro Food Park 15 8200 Aarhus N 8740 5000 info@ Layout HELDINGgrafiker.dk Find os her: Ny 4H klub At starte

Læs mere

Nyhedsbrev Nov

Nyhedsbrev Nov Resultater Lokalkonkurrence Nyhedsbrev Nov. 2016. Agility lille 1.plads Mette Johannesen Bravo 2.plads Uffe Frederiksen Timmo Agility Mellem 1.plads Jan Hansen Luva Agility Stor 1.plads Dennis Diva Agility

Læs mere

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Vi fik i januar en pris for at have bidraget væsentlig til at synliggøre Sorø Kommune udenfor kommunes grænser Nyhedsbrev April 2019 Aktivitetskalender 1. kvartal 2019

Læs mere

Kurser sommer/sensommer 2011

Kurser sommer/sensommer 2011 Kurser sommer/sensommer 2011 Kurser og foredrag Sommeren i Frivilligcenter Aarhus byder på flere spændende arrangementer. Vi har to kurser og en temaaften at byde på. Skab overskud og trivsel i dit frivillige

Læs mere

Generalforsamling i Folkevirke Vesthimmerland

Generalforsamling i Folkevirke Vesthimmerland Nyhedsbrev for februar 2017 Nyhedsbrevet informerer om arrangementer i kredsene i februar 2017. Kom og få ny viden og udbytte af at være sammen med andre aktive folkevirker. Læs mere om Folkevirkes mange

Læs mere

GENERALFORSAMLING I. Tirsdag den 24. april 2018 På Kulturcenter Værestedet

GENERALFORSAMLING I. Tirsdag den 24. april 2018 På Kulturcenter Værestedet GENERALFORSAMLING I Tirsdag den 24. april 2018 På Kulturcenter Værestedet Aftenens starter med fællesspisning kl. 18.00 for dem, der har lyst. Pris for mad og 1 øl/sodavand 50 kr. Tilmelding senest den

Læs mere

Lige om hjørnet mødes vi på NYS, og hvad er ressourcebanken? Dyk ned i novembers nyhedsbrev og find svarene!

Lige om hjørnet mødes vi på NYS, og hvad er ressourcebanken? Dyk ned i novembers nyhedsbrev og find svarene! November 2014 De grønne pigespejdere Region Kattegat NYHEDSBREV Lige om hjørnet mødes vi på NYS, og hvad er ressourcebanken? Dyk ned i novembers nyhedsbrev og find svarene! Nyborg Strand Kursus 2014 Årets

Læs mere

Nyhedsbrev til pårørende Bøge Allé

Nyhedsbrev til pårørende Bøge Allé Nyhedsbrev til pårørende Bøge Allé 123-127 Nr. 2 Dato den 7. maj 2018 Nyt fra tilbuddet Da vi som traditionen tro, inviterede Jer pårørende til julehygge i december måned, drøftede vi med Jer, om vi skulle

Læs mere

Evaluering Frivilligmessen den 28. september 2012 i Arden Hallerne

Evaluering Frivilligmessen den 28. september 2012 i Arden Hallerne Evaluering Frivilligmessen den 28. september 2012 i Arden Hallerne I forbindelse med Frivilligmessen den 28. september i Arden Hallerne er der sendt et spørgeskema ud til de deltagende frivillige foreninger.

Læs mere

Samtidig har vi efter evne bistået med rådgivning til en række medlemmer, der har henvendt sig, samt deltaget som bisiddere i en række tilfælde.

Samtidig har vi efter evne bistået med rådgivning til en række medlemmer, der har henvendt sig, samt deltaget som bisiddere i en række tilfælde. Landsforeningen Autisme Kreds København/Frederiksberg Beretning for 2015 Indledning 2015 var det andet år, hvor vi har været repræsenteret i såvel Handicapråd, Centerrådet for Handicapcenter København

Læs mere

Kontakten til vore samarbejdspartnere udenfor Børns voksen venner i Aalborg er vigtige for foreningen, og noget der er blevet prioriteret højt.

Kontakten til vore samarbejdspartnere udenfor Børns voksen venner i Aalborg er vigtige for foreningen, og noget der er blevet prioriteret højt. Formandens beretning for 2016 Bestyrelsens møder og arbejde 2016 har været et spændende og anderledes år for Børns Voksenvenner i Aalborg og Omegn. Fra 1. marts 2016 har vi haft 3 faste medarbejdere mod

Læs mere

REFERAT Generalforsamling Hjerneskadeforeningen Randers

REFERAT Generalforsamling Hjerneskadeforeningen Randers REFERAT Generalforsamling Hjerneskadeforeningen Randers Tid: torsdag den 29. januar 2015, kl. 19:00 Sted: Cafeen, Bakkevej 1, 8920 Randers NV Generalforsamlingen startede med smørrebrød kl. 18:00. Kl.

Læs mere

HK HOVEDSTADEN SENIOR MØDER OG SPÆNDENDE TURE JERES FÆLLESSKAB I KLUBBEN ALLE SAMLET I ET FÆLLES BLAD

HK HOVEDSTADEN SENIOR MØDER OG SPÆNDENDE TURE JERES FÆLLESSKAB I KLUBBEN ALLE SAMLET I ET FÆLLES BLAD HK HOVEDSTADEN 1 SENIOR Program foråret 2016 MØDER OG SPÆNDENDE TURE JERES FÆLLESSKAB I KLUBBEN / Hvad sker der i din afdeling / Medlemsmøder / Hvornår er den næste generalforsamling / Tilmeld dig de nyeste

Læs mere

FÆLLES FOR alle kurserne

FÆLLES FOR alle kurserne FÆLLES FOR alle kurserne Kursussted Sognegården v. Ølby Kirke Ølby Center 79-81 4600 Køge Yderligere information Læs mere på Køge Kommunes hjemmeside www.koege.dk/patient og på www.patientuddannelse.info

Læs mere

1. Velkommen Velkomme Jacob

1. Velkommen Velkomme Jacob Dagsorden for bestyrelsesmøde: den 29.05.2017 kl. 19.00 Sted: Gitte Hougaard Christensen Morbærvej 15 8800 Viborg Deltagere: G.H., J.V., J.M., A.S., A.M.P., J.L., B.P. Afbud: H.K. Dagsorden Referent: Gitte

Læs mere

med Hjerneskadeforeningen og Vestsjælland

med Hjerneskadeforeningen og Vestsjælland Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Billedet er fra "En anderledes handicapkonference" med Hjerneskadeforeningen og DFDS. Billedet er fra Oslo i maj 2013. Nyhedsbrev Januar 2014 Aktivitetskalender 1. kvartal

Læs mere

Mundtlig beretning for landsforeningen Folkevirke

Mundtlig beretning for landsforeningen Folkevirke Mundtlig beretning for landsforeningen Folkevirke I forlængelse af min skriftlige beretning vil jeg knytte nogle få yderligere bemærkninger. Når man læser den samlede, skriftlige beretning, er det tydeligt,

Læs mere

Formands Nyt. Nr OK-Klubberne i Danmark * Allégade 2 * 2000 Frederiksberg * tlf.: * ok-klubberne.dk * facebook.

Formands Nyt. Nr OK-Klubberne i Danmark * Allégade 2 * 2000 Frederiksberg * tlf.: * ok-klubberne.dk * facebook. Formands Nyt Nr. 4-2013 Formands Nyt nr.4, december 2013 Kære formænd. Julen er glædens og traditionernes tid, som oftest tilbringes i familiens skød. Det er tidspunktet hvor vi alle bør tænke på dem,

Læs mere

Kære alle. Hermed fremsendes referat fra mødet den 1. november 2011.

Kære alle. Hermed fremsendes referat fra mødet den 1. november 2011. Regionshuset Viborg Regionalt Sundhedssamarbejde Skottenborg 26 Postboks 21 DK-8800 Viborg Tel. +45 7841 0000 kontakt@rm.dk www.rm.dk Referat fra møde den 1. november 2011 mellem HjerneSagen, Hjerneskadeforeningen,

Læs mere

Bøgen. Nr. 20 Januar Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1]

Bøgen. Nr. 20 Januar Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] Bøgen Nr. 20 Januar 2017. Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] INDHOLDSFORTEGNELSE: Side 3 Nyt fra centerchef Maria Tønnersen Side 4 Nytårskoncert - ændring Side 5-6 Nyt fra aktivitetskoordinator Helle

Læs mere

Julearrangement med foredrag

Julearrangement med foredrag NYHEDSBREV DECEMBER 2007 Kære medlem Inden vi får set os om er det jul igen. Hver årstid har sin charme, men julen er jo noget særligt med dens stemning og glæde. Sædvanen tro inviterer Selvhjælpsgrupper

Læs mere

SAMS Aarhus Månedsmøde D. 03.02.2014

SAMS Aarhus Månedsmøde D. 03.02.2014 SAMS Aarhus Månedsmøde D. 03.02.2014 Ordstyrer: Cathrine Nørgaard. Deltagere: Kirvil Haugland Næs, Juliane Zickert, Solvej V, Andersen, Priyanka Pagh, Nina Margrethe Raunkjær, Cecilie Lind, Mikkel Thagaard,

Læs mere

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014 Side 12 Sindklubben: Fælleskab og store oplevelser. Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97220172 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt!

Læs mere

1. suppleant Jette Larsen 2. suppleant Ida Benthin. Arrangementer. Fællesspisning den 13. marts 2017 kl. 18:30

1. suppleant Jette Larsen 2. suppleant Ida Benthin. Arrangementer. Fællesspisning den 13. marts 2017 kl. 18:30 Arrangementer Fællesspisning den 13. marts 2017 kl. 18:30 Medbring en ret til buffeten, og vi får dækket et dejligt bord. Mulighed for køb af vand, øl og vin. Efter maden vil turudvalget fremlægge deres

Læs mere

Afholdt lørdag den 24. februar 2018 på Huset Trøjborg, Kirkegårdsvej 53, Aarhus C.

Afholdt lørdag den 24. februar 2018 på Huset Trøjborg, Kirkegårdsvej 53, Aarhus C. Aarhus Lokalafdeling Referat fra årsmøde i Aarhus Lokalafdeling 2018 Afholdt lørdag den 24. februar 2018 på Huset Trøjborg, Kirkegårdsvej 53, Aarhus C. Velkomst ved formand Sanne Lauridsen. 1. Valg af

Læs mere

Nyhedsbrev Klub Viadukten uge 35, 2015 og fremad

Nyhedsbrev Klub Viadukten uge 35, 2015 og fremad Nyhedsbrev Klub Viadukten uge 35, 2015 og fremad Kære forældre og medlemmer. Læs gerne dette nyhedsbrev sammen. Siden sidst :o) Hurra. Vi har fået 105 nye medlemmer 4. maj i år. Alle har været igennem

Læs mere

MEDLEMSBLAD NR. 35 AUGUST 2014 NORDSJÆLLANDS LOKALAFDELING

MEDLEMSBLAD NR. 35 AUGUST 2014 NORDSJÆLLANDS LOKALAFDELING ADHD MEDLEMSBLAD NR. 35 AUGUST 2014 NORDSJÆLLANDS LOKALAFDELING ADHDNORDSJÆLLAND SIDE 3 5 Nyt fra bestyrelsen 7 Fisketur med SKJOLD på Øresund 11 Café for voksne med ADHD 13 Besøg foreningens hjemmeside

Læs mere

Vi har i år været 151 medlemmer mod 160 sidste år, og det er fald på 3 på traditionel, modern og linedance jævnt fordelt.

Vi har i år været 151 medlemmer mod 160 sidste år, og det er fald på 3 på traditionel, modern og linedance jævnt fordelt. Beretning 2018-19 Bestyrelse og GF Det kan være svært at få 5 kalendere til at gå op. Bestyrelsen planlagde 6 bestyrelsesmøder og fik gennemført de 5. Krista var kommet ind som ny kasserer og heldig for

Læs mere

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Hjerneskadeforeningen Vestsjælland var på besøg i Kroppens Hus i Sorø. Her bliver AlterG - maskinen afprøvet, og det var en stor oplevelse for Jens-Peter. Nyhedsbrev

Læs mere

Året der gik 2014. Venskaber: PR - Aktiviteter:

Året der gik 2014. Venskaber: PR - Aktiviteter: Året der gik 2014 2014 har for Børns Voksenvenner i Aalborg & Omegn budt på mange nye og spændende tiltag, oplevelser, aktiviteter og kontakter til frivillige, forældre, børn og samarbejdspartnere. Venskaber:

Læs mere

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland. Der sker altid noget spændende, når vi er sammen i Vestsjælland - så kom og vær med

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland. Der sker altid noget spændende, når vi er sammen i Vestsjælland - så kom og vær med Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Der sker altid noget spændende, når vi er sammen i Vestsjælland - så kom og vær med Nyhedsbrev April 2017 Aktivitetskalender 2. kvartal 2017 Torsdagscafé hver torsdag

Læs mere

REFERAT F o r æ l d r e b e s t. d a g p l e j e n n o r d, s y d o g v e s t

REFERAT F o r æ l d r e b e s t. d a g p l e j e n n o r d, s y d o g v e s t REFERAT F o r æ l d r e b e s t. d a g p l e j e n n o r d, s y d o g v e s t Mødedato: Torsdag den 29. november 2018 Mødested: 217 Starttidspunkt: Kl. 17:15 Sluttidspunkt: Kl. 19:30 Afbud: Fraværende:

Læs mere

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Hjerneskadeforeningen ønsker alle vores medlemmer, familier og venner et rigtigt godt efterår. Billedet viser udsigten ud over Vejlefjords skønne have Nyhedsbrev Oktober

Læs mere

Æblebladet. Sæby. 01. 08. 2015 Nr.15

Æblebladet. Sæby. 01. 08. 2015 Nr.15 Kære Alle 90 års fødselsdag fejret d. 15. maj Æblebladet. Sæby. 01. 08. 2015 Nr.15 Blandt havens mange gæster denne dag var også efterkommere af Grethe og Nic. Nellemann. 40 personer fra nær og fjern var

Læs mere

Hjerneskadeforeningen - Lokalforening SYDFYN Referat af Generalforsamling 21. januar 2008

Hjerneskadeforeningen - Lokalforening SYDFYN Referat af Generalforsamling 21. januar 2008 Hjerneskadeforeningen - Lokalforening SYDFYN Referat af Generalforsamling 21. januar 2008 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning til godkendelse 3. Forelæggelse af regnskab a. regnskabet

Læs mere

Sommerudflugt Mandag den 15. juni 2015, kl. 11.30 til 16.00

Sommerudflugt Mandag den 15. juni 2015, kl. 11.30 til 16.00 Klubben for Brugere og Hjælpere i Nordjylland nyhedsbrev@kbh-nord.dk Nr. 3 maj 2015 Sommerudflugt Mandag den 15. juni 2015, kl. 11.30 til 16.00 I år er klubbens sommerudflugt henlagt til Lille vildmosecentret,

Læs mere

Kampagnen Opgør med tabuet

Kampagnen Opgør med tabuet Kampagne: Opgør med tabuet Landsforeningen har i begyndelsen af 2014, i ugerne 5 til 8, sat en mindre kampagne i værk på facebook og hjemmesiden. Kampagnen Opgør med tabuet handler om at give hjælp til

Læs mere

Referat af generalforsamling Søndag 22. april 2018 Kursuscenter Brogaarden, Abelonelundvej 40, Strib, 5500 Middelfart.

Referat af generalforsamling Søndag 22. april 2018 Kursuscenter Brogaarden, Abelonelundvej 40, Strib, 5500 Middelfart. Referat af generalforsamling Søndag 22. april 2018 Kursuscenter Brogaarden, Abelonelundvej 40, Strib, 5500 Middelfart. Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Formandens beretning fremlægges 3. Formanden

Læs mere

Roskilde Kommunes foreningskurser. Kurser for foreningsledere 2015-16. Arrangeret af Folkeoplysningsudvalget. www.roskilde.dk

Roskilde Kommunes foreningskurser. Kurser for foreningsledere 2015-16. Arrangeret af Folkeoplysningsudvalget. www.roskilde.dk Roskilde Kommunes foreningskurser Kurser for foreningsledere 2015-16 Arrangeret af Folkeoplysningsudvalget www.roskilde.dk 2 Velkommen til alle frivillige i Roskilde Kommune Roskilde kommune er nu klar

Læs mere

Møde 17. september 2015 kl. 16:00 i Mødelokale 3, Rådhuset

Møde 17. september 2015 kl. 16:00 i Mødelokale 3, Rådhuset Frivillighedsudvalg Referat Møde 17. september 2015 kl. 16:00 i Mødelokale 3, Rådhuset Afbud: Kaj Bundgaard Pkt. Tekst Side 36 Budget / Regnskab 1 37 Store Gå Dag 1 38 Struer Fjerkræklub 2 39 Lokalforeningen

Læs mere

KU R SER & A R R A NGEMEN TER. Frivillig Center. Tillæg til Nyhedsposten nr. 14 Januar. Tillæg til Nyhedsposten Nr.

KU R SER & A R R A NGEMEN TER. Frivillig Center. Tillæg til Nyhedsposten nr. 14 Januar. Tillæg til Nyhedsposten Nr. KU R SER & A R R A NGEMEN TER Tillæg til Nyhedsposten nr. 14 Januar Tillæg til Nyhedsposten Nr. 22 februar 2015 HERNING Frivillig Center Midtjylland/Lokalgruppe Midtvest Foredrag: Den 17. marts 2015 kl.

Læs mere

KvongPosten Marts 2019

KvongPosten Marts 2019 KvongPosten Marts 2019 Kirkesuppe. Gudstjeneste i Kvong Kirke, søndag, den 3. marts kl. 10.30 Efter gudstjenesten serveres suppe og kaffe i Kirkehuset. Pris 30 kr. Tilmelding senest 28/02 til Anni Vad

Læs mere

Dansk Handicap Forbund

Dansk Handicap Forbund Dansk Handicap Forbund Himmerland afdeling Blad nr. 2 2010 Årgang 16 Portugal Lokalafdeling for Vesthimmerland, Rebild & Mariager Fjord 1 Af Bodil Holm Svært at få bevilliget en EL-Crosser Det er efterhånden

Læs mere

Scleroseforeningens Lokalafdeling Aarhus/Skanderborg

Scleroseforeningens Lokalafdeling Aarhus/Skanderborg Scleroseforeningens Lokalafdeling Aarhus/Skanderborg Forårsprogram 2016 Arrangementer i foråret: MS kost og livsstil METAsundhed hvofor bliver vi syge? Ensomhed - et foredrag Stavgang ved Tangkrogen Årsmøde

Læs mere

NYHEDSBREV NR ASF DANSK FOLKEHJÆLP Viborg-Skive afd. En hilsen fra formanden. Samaritteraften

NYHEDSBREV NR ASF DANSK FOLKEHJÆLP Viborg-Skive afd. En hilsen fra formanden. Samaritteraften NYHEDSBREV NR 1 2010 ASF DANSK FOLKEHJÆLP Viborg-Skive afd. Bestyrelsen består af: Formand: Karin Bligaard Tlf.: 87 50 90 38 E-mail: karinbligaard@bknet.dk Kasserer: Heidi Cramer Tlf.: 28 12 07 31 E-mail:

Læs mere

NYHEDSBREVET NYHEDSBREVET. juni 2018

NYHEDSBREVET NYHEDSBREVET. juni 2018 NYHEDSBREVET NYHEDSBREVET juni 2018 Formand, HB, Regionaludvalg, redaktør: Kent Thomsen Koldingvej 78 6760 Ribe Tlf.: 23 64 99 82 E-mail: kentoglene@hotmail.com Næstformand, sekretær, HB: Poul Erik Henriksen

Læs mere

Efterårs hilsen fra din Landsformand

Efterårs hilsen fra din Landsformand Kære Ladies Så har vi skudt et nyt LC år i gang, og I er allerede i fuld gang med jeres klubmøder. Det er en fornøjelse at læse jeres referater, og følge jeres opslag på Facebook. Jeres hovedbestyrelse

Læs mere

Centerbladet Lokalcenter Hasle. Nr. 8, april kvartal årgang.

Centerbladet Lokalcenter Hasle. Nr. 8, april kvartal årgang. Centerbladet Lokalcenter Hasle. Nr. 8, april kvartal 2018 3. årgang. Onsdag den 7. februar blev der for første gang afholdt årsmøde som følge af den nye struktur og det blev et velbesøgt møde, hvor ca.

Læs mere

PARKINSON EXPRESSEN PARKINSONFORENINGEN BORNHOLM Juli kvartal 2012

PARKINSON EXPRESSEN PARKINSONFORENINGEN BORNHOLM Juli kvartal 2012 PARKINSON EXPRESSEN PARKINSONFORENINGEN BORNHOLM Juli kvartal 2012 PARKINSON-EXPRESSEN juli kvartal 2012 Oplag: 150 REDAKTION: Bent Folkmann Fabrksvej 4 3700 Rønne 56 97 44 79 jbfolkmann@mail.dk Husk at

Læs mere

Gl. Åby Dagtilbud Område Silkeborgvej, Børn & Unge. Dagtilbudsavisen 4. udgave. Gl. Åby Dagtilbud

Gl. Åby Dagtilbud Område Silkeborgvej, Børn & Unge. Dagtilbudsavisen 4. udgave. Gl. Åby Dagtilbud Område Silkeborgvej, Børn & Unge Dagtilbudsavisen 4. udgave Gl. Åby Dagtilbud NR. 4 August 2013 Introduktion Ved dagtilbudsleder Tina Haugstrup Andersen Kære alle Velkommen tilbage efter sommerferien sikke

Læs mere

NYHEDSBREVET. Nyhedsbrevet september 2019

NYHEDSBREVET. Nyhedsbrevet september 2019 NYHEDSBREVET Nyhedsbrevet september 2019 sydvestjylland Liv med vilje Formand, HB, Regionaludvalg, redaktør: Kent Thomsen Koldingvej 78 6760 Ribe Tlf.: 23 64 99 82 E-mail: kentharristhomsen@outlook.dk

Læs mere

PROGRAMGUIDE 2019/ oktober 18. november 23. januar ER FACEBOOK ENDEN PÅ FÆLLESSKABET?

PROGRAMGUIDE 2019/ oktober 18. november 23. januar ER FACEBOOK ENDEN PÅ FÆLLESSKABET? PROGRAMGUIDE 2019/2020 10. oktober 18. november 23. januar ER FACEBOOK ENDEN PÅ FÆLLESSKABET? DERFOR BØR DU VÆRE NYSGERRIG FOREDRAG OG DEBAT MED SIMON AXØ TORSDAG DEN 10. OKTOBER KL. 19.00 I BRABRAND

Læs mere

NYHEDSBREV. INDHOLD: Formanden skriver Dødsfald Donationer Cafédage Museumsomvisning Weekendtur Takkebrev Pårørendegruppe Kalender. August 2016.

NYHEDSBREV. INDHOLD: Formanden skriver Dødsfald Donationer Cafédage Museumsomvisning Weekendtur Takkebrev Pårørendegruppe Kalender. August 2016. Pril NYHEDSBREV August 2016 INDHOLD: Formanden skriver Dødsfald Donationer Cafédage Museumsomvisning Weekendtur Takkebrev Pårørendegruppe Kalender Nyhedsbrev nr. 2, 2016 I morges da jeg vågnet blev jeg

Læs mere

PTU FYN BERETNING 2012. Kontakt PTU FYN Seniorhus Odense Toldbodgade 5-7 5000 Odense C

PTU FYN BERETNING 2012. Kontakt PTU FYN Seniorhus Odense Toldbodgade 5-7 5000 Odense C BERETNING 2012 Kontakt PTU FYN Seniorhus Odense Toldbodgade 5-7 5000 Odense C PTU FYN Formand: Birthe Bjerre Tlf: 6593 4288 Mobil: 2685 4288 e-mail: ptufyn@hotmail.com SENIORHUS ODENSE Det sidste år har

Læs mere

Camp Personlig Udvikling

Camp Personlig Udvikling 5 Dronningens Ferieby 13.-15. september 2019 Camp Personlig Udvikling Det gode liv - du er inviteret 5 Dronningens Ferieby 13.-15. september 2019 Camp Personlig Udvikling»Når forandringens vinde blæser,

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

Bilag 7: Evalueringsspørgsmål og besvarelser

Bilag 7: Evalueringsspørgsmål og besvarelser Bilag 7: Evalueringsspørgsmål og besvarelser Hvem er du? Køn, alder, beskæftigelse: 1. kvinde, 63, sekretariatschef udsatte børn og unge 2. mand, 55, præst/revisor 3. pige, 20, sabbath år, arbejde 4. mand,

Læs mere

Introduktion til hæftet med guidelines og inspiration til LØVE-dagen

Introduktion til hæftet med guidelines og inspiration til LØVE-dagen Introduktion til hæftet med guidelines og inspiration til LØVE-dagen Dette hæfte indeholder konkrete guidelines og inspiration til, hvad du som klub, LØVE-ansvarlig, træner eller holdleder skal og kan

Læs mere

Nu, nu er den der - hjemmesiden!

Nu, nu er den der - hjemmesiden! Kildeskolenyt! - f jo ONu nd sne: Nu, nu er den der - hjemmesiden! I denne måned får I Kildeskolenyt! på papir igen, så I kan få at vide, at hjemmesiden endelig er åbnet. Adressen er www.kildeskolen.dk

Læs mere