Beslutningsprotokol fra åben dagsorden

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Beslutningsprotokol fra åben dagsorden"

Transkript

1 sprotokol fra åben dagsorden til mødet i Bestyrelsen i Midttrafik 20. juni 2008 kl. 09:30 Videbæk, Mødelokale 1, Videbæk Rådhus, Dyrvigsvej 9, 6920 Videbæk Aleksander Aagaard forlod mødet kl og deltog ikke i behandlingen af punkt på den åbne dagsorden. Fra administrionen deltog: Midttrafiks direktør Jens Erik Sørensen, Danni Giørtz- Jørgensen (referent). Områdechef Morten Christensen deltog under punkt 1 og 2.

2 Indholdsfortegnelse Pkt. Tekst Side 1 Evaluering af Midttrafiks afdeling i Videbæk 1 2 Midttrafiks miljøprofil 1 3 Meddelelse: revision af regnskabet for Midttrafiks likviditet 2 5 Teknisk budget 2009 og udviklingspulje 3 6 Byrdefordeling af trafikselskabets budget til fællesudgifter 4 7 Orientering om stus på Region Midtjyllands effektivisering af det regionale rutenet 4 8 Høring af Stens Trafikplan 5 9 Salgs- og informionsstregi for Midttrafik 6 10 Godshåndtering 6 11 Incitament som forsøg 7 12 Midttrafiks udbud af buskørsel udbudsplan, udbudspolitik og incitamentsmodel 13 Evaluering af takster og regler i handicapkørslen i 2008 uden for Århus Kommune og forslag til takster og regler i Indførelse af gris buskørsel i Lemvig Kommune 9 15 Gris kørsel i kommuner 9 16 Fortsættelse af model for skolekort i Ringkøbing-Skjern Kommune Vedtægter for Trafikselskaberne i Danmark Meddelelse: Århus Kommunes integrionspris Eventuelt 11

3 Evaluering af Midttrafiks afdeling i Videbæk orienteringen drøftes orienteringen drøftes Det blev desuden besluttet: Bestyrelsen anerkender Videnscenterets hidtidige indss for indsamle viden og erfaringer nionalt og internionalt, og Bestyrelsen konkluderer på baggrund af de manglende gode internionale erfaringer, der ikke bør opretholdes et Videnscenter alene med det formål afsøge viden om kollektiv trafik i de tyndt befolkede områder. Videnscenteret nedlægges, men Midttrafiks kontor i Videbæk forts vil betjene Vestjylland i forhold til de øvrige opgaver, kontoret hidtil har udført i forhold til bestillere, vognmænd, kunder og samarbejdspartnere. ressourcerne fra Videnscenteret allokeres til de store udfordringer, Midttrafik står over for, når de store forandringer i den kollektive trafik på grund af Regionens besparelser skal gennemføres Midttrafiks miljøprofil orienteringen tages til efterretning orienteringen tages til efterretning

4 Meddelelse: revision af regnskabet for 2007 Intet ført til protokol Midttrafiks likviditet orienteringen tages til efterretning orienteringen tages til efterretning Det blev desuden vedtaget: Midttrafik følger løbende op på økonomien og tilpasser a contobetalingerne, så efterbetalingen ved regnskabsaflæggelse er minimal.

5 Teknisk budget 2009 og udviklingspulje det tekniske budgetoplæg godkendes oplægget sendes til høring ved bestillerne forslaget om oprettelse af en udviklingspulje sendes til høring hos bestillerne sammen med det tekniske budgetoplæg det tekniske budgetoplæg godkendes oplægget sendes til høring ved bestillerne Det blev desuden vedtaget der udarbejdes kalog over mulige udviklingsprojekter i 2009, så Bestyrelsen på mødet 22. august 2008 kan prioritere projekter for ca. 5 mio. kr. i Forslaget sendes til høring hos bestillerne sammen med det tekniske budgetoplæg.

6 Byrdefordeling af trafikselskabets budget til fællesudgifter Bestyrelsen anbefaler kommunerne og Region Midtjylland, hvorvidt der fremover skal anvendes timesagsstyring til byrdefordeling, kommunerne og Region Midtjylland får spørgsmålet om byrdefordeling i høring sammen med forslaget til budget 2009 med henblik på endelig beslutning på bestyrelsesmødet 12. september 2008 og i repræsentantskabet 20. oktober Det blev vedtaget: Bestyrelsen anbefaler, byrdefordeling foregår som hidtil, og store enkeltprojekter betales særskilt af den konkrete bestiller eller godkendes af Bestyrelsen til fælles finansiering. Der følges op på de konkrete resulter af timesagsstyring over en længere periode, så en beslutning om ændring af byrdefordeling kan træffes på længerevarende erfaringer Orientering om stus på Region Midtjyllands effektivisering af det regionale rutenet orienteringen tages til efterretning orienteringen tages til efterretning Mogens Nyholm ønskede ført til protokol: Region Midtjyllands effektiviseringsforslag på det regionale rutenet betyder, Region Midtjylland ikke lever op til opstillede mål i den regionale udviklingsplan med hensyn til kollektiv trafik i landområderne. Sten opfordres til give regionerne større ststilskud til kollektiv trafik.

7 Høring af Stens Trafikplan Midttrafik udarbejder et høringssvar med ovenstående kommentarer Midttrafik sender sit høringssvar til Regionen og kommunerne som orientering og med henblik på et evt. samlet svar til Trafikstyrelsen direktøren bemyndiges til redigere høringssvaret og sende det til Trafikstyrelsen inden høringsfristen Midttrafik udarbejder et høringssvar med de foreslåede kommentarer Midttrafik sender sit høringssvar til Regionen og kommunerne som orientering og med henblik på et evt. samlet svar til Trafikstyrelsen direktøren bemyndiges til redigere høringssvaret og sende det til Trafikstyrelsen inden høringsfristen Det blev desuden vedtaget: Bestyrelsen ønsker tilkendegive, man gerne havde set en længere høringsfrist. Idet høringsfristen er uds til 12. september 2008 forelægges det endelige høringssvar for Bestyrelsen på mødet 12. september 2008.

8 Salgs- og informionsstregi for Midttrafik Bestyrelsen drøfter ønsker til Midttrafiks fremtidige salgs- og informionsappar med udgangspunkt i de mulige veje, der er beskrevet Bestyrelsen i efteråret 2008 får forelagt en konkret beskrivelse af et fremtidigt salgs- og informionsappar samt økonomien heri forud for forhandlingerne med de parter hvormed Midttrafik for nuværende har aftaler om salgs- og informionsapparet. Det blev vedtaget: der ikke laves en samlet salgs- og informionsstregi, førend det er fastlagt, hvordan det fremtidige regionale rutenet ser ud Godshåndtering en eventuel genindførelse af særlig godshåndtering i Midt- og Vestjylland bliver en overgangsordning indtil der er fastlagt en samlet stregi for salgs- og informionssteder i Midttrafik Det blev vedtaget: der indtil videre forts vil være godshåndtering i Midt- og Vestjylland, og ordningen evalueres med udgangen af taksterne reguleres, så det afspejler omkostningsniveauet.

9 Incitament som forsøg Bestyrelsen godkender incitamentsforsøget Bestyrelsen i efteråret 2009 får en evaluering af incitamentsforsøget Bestyrelsen godkender incitamentsforsøget Bestyrelsen i efteråret 2009 får en evaluering af incitamentsforsøget Midttrafiks udbud af buskørsel udbudsplan, udbudspolitik og incitamentsmodel orienteringen tages til efterretning orienteringen tages til efterretning Det blev desuden vedtaget: Midttrafik fremover vil vælge det økonomisk mest fordelagtige tilbud

10 Evaluering af takster og regler i handicapkørslen i 2008 uden for Århus Kommune og forslag til takster og regler i 2009 takstsystem og -niveau fortsætter uændret i 2009 de mellemlange rejser fremover håndteres som korte rejser, rejsegarantien videreføres uændret, de foreslåede regelændringer godkendes orienteringen om tiltagene for forbedring af kvalitet i den variable kørsel tages til efterretning. takstsystem og -niveau fortsætter uændret i 2009 de mellemlange rejser fremover håndteres som korte rejser, rejsegarantien videreføres uændret, de foreslåede regelændringer godkendes orienteringen om tiltagene for forbedring af kvalitet i den variable kørsel tages til efterretning. Det blev desuden vedtaget: Midttrafik tilkendegiver over for DSB, man finder det beklageligt, DSB forøger bestillingsfristen for handicappedes brug af togrejser, da det vil forringe brugernes muligheder og dermed Midttrafiks muligheder for tilbyde brugerne en tilfredsstillende mulighed for kunne rejse over længere afstande.

11 Indførelse af gris buskørsel i Lemvig Kommune Bestyrelsen godkender, Lemvig Kommune indfører gris buskørsel for alle kundegrupper på lokalruter og åbne skolebusruter. gris buskørsel i Lemvig Kommune ikke gælder ved rejser i regionale ruter og Lemvigbanen. Lemvig Kommunes indtægtsbudget for 2008 reduceres for skolekortsindtægter. Ændringen i indtægtsbudgettet vil blive indarbejdet i det forventede regnskab for 2008 for kommunen. Bestyrelsen godkender, Lemvig Kommune indfører gris buskørsel for alle kundegrupper på lokalruter og åbne skolebusruter. gris buskørsel i Lemvig Kommune ikke gælder ved rejser i regionale ruter og Lemvigbanen. Lemvig Kommunes indtægtsbudget for 2008 reduceres for skolekortsindtægter. Ændringen i indtægtsbudgettet vil blive indarbejdet i det forventede regnskab for 2008 for kommunen Gris kørsel i kommuner orienteringen tages til efterretning orienteringen tages til efterretning

12 Fortsættelse af model for skolekort i Ringkøbing-Skjern Kommune Bestyrelsen godkender, ordningen med skolekort i Ringkøbing-Skjern fortsætter. Midttrafik sammen med Regionen og Ringkøbing-Skjern kommune udformer en model på de skitserede vilkår. betalingen for brug af skolekortene i togene afregnes mellem Ringkøbing-Skjern kommune og Arriva Tog. Bestyrelsen godkender, ordningen med skolekort i Ringkøbing-Skjern fortsætter. Midttrafik sammen med Regionen og Ringkøbing-Skjern Kommune udformer en model på de skitserede vilkår. betalingen for brug af skolekortene i togene afregnes mellem Ringkøbing-Skjern Kommune og Arriva Tog Vedtægter for Trafikselskaberne i Danmark orienteringen tages til efterretning. orienteringen tages til efterretning.

13 Meddelelse: Århus Kommunes integrionspris Intet ført til protokol Eventuelt Intet ført til protokol.

Beslutningsprotokol fra åben dagsorden

Beslutningsprotokol fra åben dagsorden sprotokol fra åben dagsorden til mødet i Bestyrelsen i Midttrafik 24. oktober 2008 kl. 12:30 Regionshuset, Mødelokale A1, Skottenborg, 8800 Viborg Der var afbud fra Torben Nørregaard, hvorfor suppleant

Læs mere

Beslutningsprotokol fra åben dagsorden

Beslutningsprotokol fra åben dagsorden sprotokol fra åben dagsorden til det planlagte møde i Bestyrelsen i Midttrafik 12. september 2008 kl. 09:30 Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg Mødet var aflyst, men dagsorden og bilag blev sendt ud til

Læs mere

Beslutningsprotokol for åben dagsorden

Beslutningsprotokol for åben dagsorden sprotokol for åben dagsorden til mødet i Bestyrelsen i Midttrafik 17. april 2009 kl. 12:30 Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg Aleksander Aagaard (Region Midtjylland) var forhindret i deltage, suppleant

Læs mere

Beslutningsprotokol for åben dagsorden

Beslutningsprotokol for åben dagsorden sprotokol for åben dagsorden til mødet i Bestyrelsen i Midttrafik 25. maj 2007 kl. 09:30 Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg Mødet blev afviklet kl. 9.30-11.50. Bestyrelsesmedlemmerne Finn Stengel Pedersen,

Læs mere

Beslutningsprotokol for åben dagsorden

Beslutningsprotokol for åben dagsorden sprotokol for åben dagsorden til mødet i Bestyrelsen for Midttrafik 10. september 2010 kl. 09:30 Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg Mødet blev afholdt kl. 9.30-12.15. Finn Stengel Petersen var forhindret

Læs mere

Beslutningsprotokol for åben dagsorden

Beslutningsprotokol for åben dagsorden sprotokol for åben dagsorden til mødet i Bestyrelsen for Midttrafik 21. maj 2010 kl. 12:00 Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg Mødet blev afholdt kl. 12.30-14.00. Frank Borch-Olsen var forhindret i deltage

Læs mere

Beslutningsprotokol for åben dagsorden

Beslutningsprotokol for åben dagsorden sprotokol for åben dagsorden til mødet i Bestyrelsen i Midttrafik 1. februar 2008 kl. 09:30 Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg Mødet blev afholdt kl. 9.30-12.00. Der var afbud fra Aleksander Aagaard, hvorfor

Læs mere

Beslutningsprotokol fra åben dagsorden

Beslutningsprotokol fra åben dagsorden sprotokol fra åben dagsorden til mødet i Bestyrelsen i Midttrafik 11. september 2009 kl. 09:30 Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg Der var afbud fra bestyrelsesmedlemmerne Finn Stengel Petersen, Jørgen

Læs mere

Beslutningsprotokol for åben dagsorden

Beslutningsprotokol for åben dagsorden sprotokol for åben dagsorden til mødet i Bestyrelsen for Midttrafik 7. oktober 2011 kl. 09.30 Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg Mødet blev afholdt kl. 9.30-12.15. Fra administrionen deltog Midttrafiks

Læs mere

Beslutningsprotokol for åben dagsorden

Beslutningsprotokol for åben dagsorden sprotokol for åben dagsorden til mødet i Bestyrelsen i Midttrafik 23. maj 2008 kl. 13:00 Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg Jørgen Nørby forlod mødet kl. 13.50, og deltog ikke under punkt 7-13. Fra administrionen

Læs mere

Beslutningsprotokol for åben dagsorden

Beslutningsprotokol for åben dagsorden sprotokol for åben dagsorden til mødet i Bestyrelsen for Midttrafik 19. august 2011 kl. 09.30 Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg Mødet blev afholdt kl. 9.30-11.45. Rabih Azad-Ahmad var forhindret i deltage.

Læs mere

Beslutningsprotokol for åben dagsorden

Beslutningsprotokol for åben dagsorden sprotokol for åben dagsorden til mødet i Bestyrelsen for Midttrafik 2. november 2012 kl. 09.00 Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg Mødet blev afholdt kl. 9.00-10.00 og forts kl. 12.30-13.00. Frank Borch-Olsen

Læs mere

Beslutningsprotokol for åben dagsorden

Beslutningsprotokol for åben dagsorden sprotokol for åben dagsorden til mødet i Bestyrelsen for Midttrafik 7. december 2012 kl. 10.30 Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg Mødet blev afholdt kl. 10.30-12.00. Fra administrionen deltog direktør

Læs mere

Beslutningsprotokol for åben dagsorden

Beslutningsprotokol for åben dagsorden sprotokol for åben dagsorden til mødet i Bestyrelsen for Midttrafik 17. juni 2011 kl. 09.30 Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg Mødet blev afholdt kl. 9.30-11.45. Arne Lægaard var forhindret i deltage.

Læs mere

Beslutningsprotokol fra åben dagsorden

Beslutningsprotokol fra åben dagsorden sprotokol fra åben dagsorden til mødet i Bestyrelsen i Midttrafik 29. februar 2008 kl. 09:30 Regionshuset Viborg, Mødelokale A6, Skottenborg, 8800 Viborg Mødet blev afholdt kl. 9.30-12.10. Der var afbud

Læs mere

Beslutningsprotokol for åben dagsorden

Beslutningsprotokol for åben dagsorden sprotokol for åben dagsorden til mødet i Bestyrelsen for Midttrafik 17. august 2012 kl. 09.00 Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg Mødet blev afholdt kl. 9.00-10.45. Fra administrionen deltog direktør Jens

Læs mere

Beslutningsprotokol for åben dagsorden

Beslutningsprotokol for åben dagsorden sprotokol for åben dagsorden til mødet i Bestyrelsen i Midttrafik 16. april 2010 kl. 09:30 Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg Mødet blev afholdt kl. 9.30-12.00. Bjarne Schmidt Nielsen og hans suppleant

Læs mere

Beslutningsprotokol for åben dagsorden

Beslutningsprotokol for åben dagsorden sprotokol for åben dagsorden til mødet i Bestyrelsen for Midttrafik 8. april 2011 kl. 09.30 Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg Mødet blev afholdt kl. 9.30-12.15. Anders Bøge og Rabih Azad-Ahmad var forhindret

Læs mere

Beslutningsprotokol fra åben dagsorden

Beslutningsprotokol fra åben dagsorden sprotokol fra åben dagsorden til mødet i Bestyrelsen for Midttrafik 18. juni 2010 kl. 09:30 afholdt ved Busselskabet Århus Sporveje, Jegstrupvej 5, 8361 Hasselager Mødet blev afholdt kl. 9.30-11.45. Hans

Læs mere

Beslutningsprotokol for åben dagsorden

Beslutningsprotokol for åben dagsorden sprotokol for åben dagsorden til mødet i Bestyrelsen for Midttrafik 23. marts 2012 kl. 09.00 Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg Mødet blev afholdt kl. 9.00-11.30. Hans Bang-Hansen deltog ikke i behandlingen

Læs mere

Beslutningsprotokol for åben dagsorden

Beslutningsprotokol for åben dagsorden sprotokol for åben dagsorden til mødet i Bestyrelsen i Midttrafik den 20. april 2007 kl. 13:00 på Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg Mødet blev afviklet kl. 13.00-14.00. Alle bestyrelsesmedlemmer var til

Læs mere

Beslutningsprotokol for åben dagsorden og åben tillægsdagsorden

Beslutningsprotokol for åben dagsorden og åben tillægsdagsorden sprotokol for åben dagsorden og åben tillægsdagsorden til mødet i Bestyrelsen i Midttrafik 26. oktober 2007 kl. 13:00 Regionshuset, mødelokale F9, Skottenborg 26, 8800 Viborg Mødet blev afholdt kl. 12.45-15.30

Læs mere

Beslutningsprotokol for åben dagsorden

Beslutningsprotokol for åben dagsorden sprotokol for åben dagsorden til mødet i Bestyrelsen i Midttrafik 17. september 2007 kl. 10:00 Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg Bestyrelsesmødet blev afholdt kl. 10.00-12.10. Der var afbud fra Finn Stengel

Læs mere

Åben dagsorden. til mødet i Repræsentantskabet for Midttrafik 21. november 2014 kl NU Park, Nupark Holstebro

Åben dagsorden. til mødet i Repræsentantskabet for Midttrafik 21. november 2014 kl NU Park, Nupark Holstebro Åben dagsorden til mødet i kl. 10.00 NU Park, Nupark 51 7500 Holstebro Indholdsfortegnelse Pkt. Tekst Side 1 Valg af dirigent 1 2 Budget 2015 2 3 Godkendelse af byrdefordelingen for 2015 5 4 Temadrøftelse

Læs mere

Beslutningsprotokol for åben dagsorden

Beslutningsprotokol for åben dagsorden sprotokol for åben dagsorden til mødet i Bestyrelsen for Midttrafik 13. december 2013 kl. 09.00 Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg Mødet blev afholdt kl. 9.00-10.30. Anders Bøge var forhindret i deltage.

Læs mere

Beslutningsprotokol for åben dagsorden

Beslutningsprotokol for åben dagsorden sprotokol for åben dagsorden til mødet i Bestyrelsen i Midttrafik den 23. marts 2007 kl. 09:30 I Parolesalen, Viborg Kaserne, Rødevej 3, 8800 Viborg Mødet blev afviklet kl. 10.00-12.10. Bestyrelsesmedlemmerne

Læs mere

Beslutningsprotokol for åben dagsorden

Beslutningsprotokol for åben dagsorden sprotokol for åben dagsorden til mødet i Bestyrelsen for Midttrafik 21. juni 2013 kl. 09.00 Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg Mødet blev afholdt kl. 9.00-10.45. Rabih Azad-Ahmad og Torben Nørregaard var

Læs mere

Beslutningsprotokol for åben dagsorden

Beslutningsprotokol for åben dagsorden sprotokol for åben dagsorden til mødet i Bestyrelsen for Midttrafik 5. november 2010 kl. 12:00 Hotel Scandic Silkeborg, Udgårdsvej 2, 8600 Silkeborg Mads Nikolajsen var forhindret i deltage. Hans suppleant

Læs mere

Beslutningsprotokol for Åben dagsorden. til mødet i Bestyrelsen for Midttrafik 15. september 2017 kl Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg

Beslutningsprotokol for Åben dagsorden. til mødet i Bestyrelsen for Midttrafik 15. september 2017 kl Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg sprotokol for Åben dagsorden til mødet i kl. 09.30 Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg Indholdsfortegnelse Pkt. Tekst Side 1 Oplæg om planerne for Aarhus H ved mobilitetschef Susanne Krawack i Aarhus Kommune

Læs mere

Beslutningsprotokol fra åben dagsorden

Beslutningsprotokol fra åben dagsorden sprotokol fra åben dagsorden til mødet i Bestyrelsen i Midttrafik 6. november 2009 kl. 12:30 Midttrafik, Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg Mødet blev afholdt kl. 12.30-14.15. Mogens Nyholm var forhindret

Læs mere

Beslutningsprotokol fra åben dagsorden

Beslutningsprotokol fra åben dagsorden sprotokol fra åben dagsorden til mødet i Bestyrelsen for Midttrafik 17. december 2010 kl. 09:30 Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg Mødet blev afholdt kl. 9.30-11.30. Frank Borch-Olsen var forhindret i

Læs mere

Beslutningsprotokol for Åben dagsorden. til mødet i Bestyrelsen for Midttrafik 22. juni 2018 kl Bredgade 12, 6920 Videbæk

Beslutningsprotokol for Åben dagsorden. til mødet i Bestyrelsen for Midttrafik 22. juni 2018 kl Bredgade 12, 6920 Videbæk sprotokol for Åben dagsorden til mødet i Bestyrelsen for Midttrafik 22. juni 2018 kl. 09.30 Bredgade 12, 6920 Videbæk Indholdsfortegnelse Pkt. Tekst Side 1 Forventet regnskab efter 1. kvartal 1 2 Styrket

Læs mere

Beslutningsprotokol for Åben dagsorden. til mødet i Bestyrelsen for Midttrafik 29. juni 2015 kl. 09.30 Studietur for Bestyrelsen 29.-30.

Beslutningsprotokol for Åben dagsorden. til mødet i Bestyrelsen for Midttrafik 29. juni 2015 kl. 09.30 Studietur for Bestyrelsen 29.-30. sprotokol for Åben dagsorden til mødet i Bestyrelsen for Midttrafik 29. juni 2015 kl. 09.30 Studietur for Bestyrelsen 29.-30. juni 2015 Indholdsfortegnelse Pkt. Tekst Side 1 Udmøntning af besparelser i

Læs mere

Dato Journalnr Sagsbehandler Telefon. 14. december Niels Henrik Næsselund

Dato Journalnr Sagsbehandler  Telefon. 14. december Niels Henrik Næsselund Dato Journalnr Sagsbehandler e-mail Telefon 14. december 2009 1-21-1-09 Niels Henrik Næsselund nhn@midttrafik.dk 8740 8239 Budget 2010 I april 2009 behandlede bestyrelsen et teknisk budgetoplæg for 2010.

Læs mere

Referat fra Repræsentantskabsmøde i Midttrafik

Referat fra Repræsentantskabsmøde i Midttrafik Dato Journalnr Sagsbehandler e-mail Telefon 26. maj 2008 1-00-3-08 Danni Giørtz-Jørgensen dgj@midttrafik.dk 87 40 82 04 Referat fra Repræsentantskabsmøde i Midttrafik Sted Mødetidspunkt Mødedeltagere 23.

Læs mere

Beslutningsprotokol for Åben dagsorden. til mødet i Bestyrelsen for Midttrafik 22. juni 2017 kl Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg

Beslutningsprotokol for Åben dagsorden. til mødet i Bestyrelsen for Midttrafik 22. juni 2017 kl Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg sprotokol for Åben dagsorden til mødet i Bestyrelsen for Midttrafik 22. juni 2017 kl. 13.00 Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg Indholdsfortegnelse Pkt. Tekst Side 1 Oplæg om planerne for Aarhus H ved mobilitetschef

Læs mere

Beslutningsprotokol fra åben dagsorden

Beslutningsprotokol fra åben dagsorden sprotokol fra åben dagsorden til mødet i Bestyrelsen i Midttrafik 4. april 2008 kl. 09:30 Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg Der var afbud fra Mogens Nyholm. Aleksander Aagaard deltog under punkt 1 og

Læs mere

Beslutningsprotokol for Åben dagsorden. til mødet i Bestyrelsen for Midttrafik 15. marts 2018 kl Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg

Beslutningsprotokol for Åben dagsorden. til mødet i Bestyrelsen for Midttrafik 15. marts 2018 kl Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg sprotokol for Åben dagsorden til mødet i Bestyrelsen for Midttrafik 15. marts 2018 kl. 14.00 Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg Indholdsfortegnelse Pkt. Tekst Side 1 Forventet regnskab 2018 0. kvartal

Læs mere

Pkt. Tekst Side. 1 Valg af dirigent 1

Pkt. Tekst Side. 1 Valg af dirigent 1 Åben dagsorden til mødet i Repræsentantskabet for Midttrafik 4. november 2011 kl. 11.00 Ferskvandscenteret, Vejlsøhus, lokale 1.09, Vejlsøvej 51, 8600 Silkeborg Indholdsfortegnelse Pkt. Tekst Side 1 Valg

Læs mere

Åben dagsorden. til konstituerende møde i Repræsentantskabet for Midttrafik 17. januar 2014 kl Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg

Åben dagsorden. til konstituerende møde i Repræsentantskabet for Midttrafik 17. januar 2014 kl Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg Åben dagsorden til konstituerende møde i Repræsentantskabet for Midttrafik 17. januar 2014 kl. 10.00 Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg Indholdsfortegnelse Pkt. Tekst Side 1 Valg af dirigent 1 2 Orientering

Læs mere

Beslutningsprotokol for Åben dagsorden

Beslutningsprotokol for Åben dagsorden sprotokol for Åben dagsorden til mødet i Bestyrelsen for Midttrafik 27. juni 2014 kl. 09.30 Busselskabet Aarhus Sporveje, Jegstrupvej 5 8361 Hasselager Indholdsfortegnelse Pkt. Tekst Side 1 Busselskabet

Læs mere

Beslutningsprotokol for Åben dagsorden. til mødet i Bestyrelsen for Midttrafik 15. marts 2019 kl. 09:30 Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg

Beslutningsprotokol for Åben dagsorden. til mødet i Bestyrelsen for Midttrafik 15. marts 2019 kl. 09:30 Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg sprotokol for Åben dagsorden til mødet i Bestyrelsen for Midttrafik 15. marts 2019 kl. 09:30 Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg Indholdsfortegnelse Pkt. Tekst Side 1 Budget 2019 2. behandling 1 2 Ny stregiplan

Læs mere

Åben dagsorden. til mødet i Bestyrelsen i Midttrafik 15. januar 2010 kl. 10:00 Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg

Åben dagsorden. til mødet i Bestyrelsen i Midttrafik 15. januar 2010 kl. 10:00 Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg Åben dagsorden til mødet i Bestyrelsen i Midttrafik 15. januar 2010 kl. 10:00 Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg Indholdsfortegnelse Pkt. Tekst Side 1 Orientering om det hidtidige arbejde i Bestyrelsen

Læs mere

Åben dagsorden. til mødet i Repræsentantskabet for Midttrafik 30. oktober 2015 kl. 09.30 Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg

Åben dagsorden. til mødet i Repræsentantskabet for Midttrafik 30. oktober 2015 kl. 09.30 Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg Åben dagsorden til mødet i Repræsentantskabet for Midttrafik 30. oktober 2015 kl. 09.30 Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg Indholdsfortegnelse Pkt. Tekst Side 1 Valg af dirigent 1 2 Budget 2016 2 3 Godkendelse

Læs mere

Beslutningsprotokol for Åben dagsorden. til mødet i Bestyrelsen for Midttrafik 18. september 2018 kl. 09:30 Fredensgade 45, 8000 Aarhus C

Beslutningsprotokol for Åben dagsorden. til mødet i Bestyrelsen for Midttrafik 18. september 2018 kl. 09:30 Fredensgade 45, 8000 Aarhus C sprotokol for Åben dagsorden til mødet i Bestyrelsen for Midttrafik 18. september 2018 kl. 09:30 Fredensgade 45, 8000 Aarhus C Indholdsfortegnelse Pkt. Tekst Side 1 Budget 2019 1. behandling 1 2 Forventet

Læs mere

Beslutningsprotokol for Åben dagsorden. til mødet i Bestyrelsen for Midttrafik 16. december 2016 kl Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg

Beslutningsprotokol for Åben dagsorden. til mødet i Bestyrelsen for Midttrafik 16. december 2016 kl Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg sprotokol for Åben dagsorden til mødet i Bestyrelsen for Midttrafik 16. december 2016 kl. 09.30 Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg Indholdsfortegnelse Pkt. Tekst Side 1 Forslag fra Visit Aarhus om Aarhus

Læs mere

Beslutningsprotokol for åben dagsorden

Beslutningsprotokol for åben dagsorden sprotokol for åben dagsorden til mødet i Bestyrelsen for Midttrafik 16. august 2013 kl. 09.00 Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg Mødet blev afholdt kl. 9.00-10.30. Anders Bøge var forhindret i deltage.

Læs mere

Åben dagsorden til det planlagte møde i Bestyrelsen i Midttrafik 12. september 2008 kl. 09:30

Åben dagsorden til det planlagte møde i Bestyrelsen i Midttrafik 12. september 2008 kl. 09:30 Åben dagsorden til det planlagte møde i Bestyrelsen i Midttrafik 12. september 2008 kl. 09:30 Mødet afholdes ikke, men dagsorden og bilag sendes til skriftlig votering Indholdsfortegnelse Pkt. Tekst Side

Læs mere

Beslutningsprotokol for Åben dagsorden. til mødet i Bestyrelsen for Midttrafik 17. marts 2016 kl Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg

Beslutningsprotokol for Åben dagsorden. til mødet i Bestyrelsen for Midttrafik 17. marts 2016 kl Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg sprotokol for Åben dagsorden til mødet i Bestyrelsen for Midttrafik 17. marts 2016 kl. 09.30 Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg Indholdsfortegnelse Pkt. Tekst Side 1 Forslag til dagsorden til møde i repræsentantskabet

Læs mere

Pkt. Tekst Side. 1 Valg af dirigent 1. 2 Bestyrelsesformandens beretning for Opfølgning på Midttrafiks byrdefordelingsmodel 3

Pkt. Tekst Side. 1 Valg af dirigent 1. 2 Bestyrelsesformandens beretning for Opfølgning på Midttrafiks byrdefordelingsmodel 3 Åben dagsorden til mødet i Repræsentantskabet for Midttrafik 27. april 2012 kl. 13.30 Lokale 12, Radisson Blu Scandinavia Hotel, Scandinavian Congress Center Aarhus Indholdsfortegnelse Pkt. Tekst Side

Læs mere

Beslutningsprotokol for Åben dagsorden. til mødet i Bestyrelsen for Midttrafik 12. december 2014 kl. 09.00 Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg

Beslutningsprotokol for Åben dagsorden. til mødet i Bestyrelsen for Midttrafik 12. december 2014 kl. 09.00 Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg sprotokol for Åben dagsorden til mødet i Bestyrelsen for Midttrafik 12. december 2014 kl. 09.00 Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg Indholdsfortegnelse Pkt. Tekst Side 1 Tidsplan for Midttrafiks budget

Læs mere

Beslutningsprotokol for

Beslutningsprotokol for sprotokol for åben dagsorden til mødet i Bestyrelsen for Midttrafik 4. april 2014 kl. 09.30 Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg Mødet blev afholdt kl. 9.30-11.00 efterfølgende temamøde Mads Nikolajsen og

Læs mere

Beslutningsprotokol for Åben dagsorden. til mødet i Bestyrelsen for Midttrafik 16. maj 2018 kl Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg

Beslutningsprotokol for Åben dagsorden. til mødet i Bestyrelsen for Midttrafik 16. maj 2018 kl Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg sprotokol for Åben dagsorden til mødet i Bestyrelsen for Midttrafik 16. maj 2018 kl. 09.30 Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg Indholdsfortegnelse Pkt. Tekst Side 1 Årsregnskab 2017 samt revisionsberetning

Læs mere

Referat fra møde i Repræsentantskabet for Midttrafik

Referat fra møde i Repræsentantskabet for Midttrafik Dato Journalnr Sagsbehandler e-mail Telefon 5. november 2012 1-00-3-12 Danni Giørtz-Jørgensen dgj@midttrafik.dk 87 40 82 04 Referat fra møde i Repræsentantskabet for Midttrafik Sted Mødetidspunkt Mødedeltagere

Læs mere

Bilag. Region Midtjylland. 2. udkast til driftsbudget 2007 for handicapkørsel

Bilag. Region Midtjylland. 2. udkast til driftsbudget 2007 for handicapkørsel Region Midtjylland 2. udkast til driftsbudget 2007 for handicapkørsel Bilag til Underudvalget vedr. dannelse af Trafikselskabets møde 26. september 2006 Punkt nr. 4 Notat: Fordeling af indtægter på kommuner

Læs mere

Beslutningsprotokol for Åben dagsorden. til mødet i Bestyrelsen for Midttrafik 22. juni 2016 kl Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg

Beslutningsprotokol for Åben dagsorden. til mødet i Bestyrelsen for Midttrafik 22. juni 2016 kl Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg sprotokol for Åben dagsorden til mødet i Bestyrelsen for Midttrafik 22. juni 2016 kl. 09.00 Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg Indholdsfortegnelse Pkt. Tekst Side 1 Takst Vest 1 2 Ændring af budgetforløb

Læs mere

Referat fra Entreprenørudvalgsmødet

Referat fra Entreprenørudvalgsmødet Dato Journalnr Sagsbehandler e-mail Telefon 28. september 2012 1-15-0-75-1-12 Else Nielsen en@midttrafik.dk 87 40 82 16 Referat fra Entreprenørudvalgsmødet Sted Mødetidspunkt Mødedeltagere 24. september

Læs mere

Revideret budget 2011 for handicapkørsel, KAN-kørsel samt Trafikselskabet

Revideret budget 2011 for handicapkørsel, KAN-kørsel samt Trafikselskabet Dato Journalnr Sagsbehandler e-mail Telefon 20. januar 2011 1-21-3-09 Tine Jørgensen tij@midttrafik.dk 8740 8205 Revideret budget 2011 for handicapkørsel, KAN-kørsel samt Trafikselskabet Bestyrelsen for

Læs mere

Udgifter til cross border leasing skal indarbejdes; 19 kommuner har sparet 35 mio. kr. i forhold til DUT

Udgifter til cross border leasing skal indarbejdes; 19 kommuner har sparet 35 mio. kr. i forhold til DUT Budget 2011 Busdrift budgettet er foreløbigt fordi: Udgifter til cross border leasing skal indarbejdes; 19 kommuner har sparet 35 mio. kr. i forhold til DUT Regionens effektiviseringer; besparelser hos

Læs mere

Åben dagsorden. til mødet i Repræsentantskabet for Midttrafik 21. maj 2010 kl. 09:30 Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg

Åben dagsorden. til mødet i Repræsentantskabet for Midttrafik 21. maj 2010 kl. 09:30 Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg Åben dagsorden til mødet i Repræsentantskabet for Midttrafik 21. maj 2010 kl. 09:30 Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg Indholdsfortegnelse Pkt. Tekst Side 1 Valg af dirigent 1 2 Bestyrelsesformandens beretning

Læs mere

Beslutningsprotokol for Åben dagsorden. til mødet i Bestyrelsen for Midttrafik 6. februar 2018 kl Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg

Beslutningsprotokol for Åben dagsorden. til mødet i Bestyrelsen for Midttrafik 6. februar 2018 kl Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg sprotokol for Åben dagsorden til mødet i Bestyrelsen for Midttrafik 6. februar 2018 kl. 09.30 Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg Indholdsfortegnelse Pkt. Tekst Side 1 Tidsplan for Midttrafiks budget 2019

Læs mere

Referat fra Repræsentantskabsmøde i Midttrafik

Referat fra Repræsentantskabsmøde i Midttrafik Dato Journalnr Sagsbehandler e-mail Telefon 28. oktober 2008 1-00-3-08 Danni Giørtz-Jørgensen dgj@midttrafik.dk 87 40 82 04 Referat fra Repræsentantskabsmøde i Midttrafik Sted Mødetidspunkt Mødedeltagere

Læs mere

Velkommen til Repræsentantskabet for Midttrafik 27. april Møde i Repræsentantskabet for Midttrafik 27. april 2012 / side nr.

Velkommen til Repræsentantskabet for Midttrafik 27. april Møde i Repræsentantskabet for Midttrafik 27. april 2012 / side nr. Velkommen til Repræsentantskabet for Midttrafik 27. april 2012 Møde i Repræsentantskabet for Midttrafik 27. april 2012 / side nr. 1 Et godt regnskab Samlede udgifter til busdrift: 1.397,3 mio. kr. Samlede

Læs mere

Åben dagsorden. til konstituerende møde i Bestyrelsen for Midttrafik 17. januar 2014 kl Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg

Åben dagsorden. til konstituerende møde i Bestyrelsen for Midttrafik 17. januar 2014 kl Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg Åben dagsorden til konstituerende møde i Bestyrelsen for Midttrafik 17. januar 2014 kl. 10.30 Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg Indholdsfortegnelse Pkt. Tekst Side 1 Konstituering af bestyrelsesformand

Læs mere

Åben dagsorden. til mødet i Bestyrelsen i Midttrafik 24. oktober 2008 kl. 12:30 Regionshuset, Mødelokale A1, Skottenborg, 8800 Viborg

Åben dagsorden. til mødet i Bestyrelsen i Midttrafik 24. oktober 2008 kl. 12:30 Regionshuset, Mødelokale A1, Skottenborg, 8800 Viborg Åben dagsorden til mødet i Bestyrelsen i Midttrafik 24. oktober 2008 kl. 12:30 Regionshuset, Mødelokale A1, Skottenborg, 8800 Viborg Indholdsfortegnelse Pkt. Tekst Side 1 Det aflyste møde 12. september

Læs mere

Åben dagsorden. til mødet i Repræsentantskabet for Midttrafik 15. januar 2010 kl. 09:30 Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg

Åben dagsorden. til mødet i Repræsentantskabet for Midttrafik 15. januar 2010 kl. 09:30 Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg Åben dagsorden til mødet i Repræsentantskabet for Midttrafik 15. januar 2010 kl. 09:30 Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg Indholdsfortegnelse Pkt. Tekst Side 1 Valg af dirigent 1 2 Orientering om Midttrafik

Læs mere

Flere tilfredse og loyale kunder

Flere tilfredse og loyale kunder Flere tilfredse og loyale kunder Stabil drift 99,9 % af turene. Kundetilfredsheden er ikke målt generelt i 2010, men det tyder på, at den fortsat er høj: 74 mio. rejsende i bustrafikken gav 2.874 kundehenvendelser

Læs mere

Åben dagsorden. til mødet i Bestyrelsen i Midttrafik 23. november Mødet er aflyst.

Åben dagsorden. til mødet i Bestyrelsen i Midttrafik 23. november Mødet er aflyst. Åben dagsorden til mødet i Bestyrelsen i Midttrafik 23. november 2007 Mødet er aflyst. Meddelelsespunkter udsendes, mens beslutningspunkter udsættes til mødet i Bestyrelsen 21. december 2007 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Åben dagsorden. til mødet i Repræsentantskabet for Midttrafik 26. oktober 2007 kl. 09:30 Regionsrådssalen, Skottenborg 26, 8800 Viborg

Åben dagsorden. til mødet i Repræsentantskabet for Midttrafik 26. oktober 2007 kl. 09:30 Regionsrådssalen, Skottenborg 26, 8800 Viborg Åben dagsorden til mødet i Repræsentantskabet for Midttrafik 26. oktober 2007 kl. 09:30 Regionsrådssalen, Skottenborg 26, 8800 Viborg Indholdsfortegnelse Pkt. Tekst Side 1 Valg af dirigent 1 2 Godkendelse

Læs mere

Åben tillægsdagsorden. til mødet i Bestyrelsen for Midttrafik 23. marts 2012 kl. 09.00 Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg

Åben tillægsdagsorden. til mødet i Bestyrelsen for Midttrafik 23. marts 2012 kl. 09.00 Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg Åben tillægsdagsorden til mødet i Bestyrelsen for Midttrafik 23. marts 2012 kl. 09.00 Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg Indholdsfortegnelse Pkt. Tekst Side 1 Forslag til takstnedsættelser 1 1 1-25-1-11

Læs mere

Beslutningsprotokol for Åben dagsorden. til mødet i Bestyrelsen for Midttrafik 21. juni 2019 kl. 09:30 Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg

Beslutningsprotokol for Åben dagsorden. til mødet i Bestyrelsen for Midttrafik 21. juni 2019 kl. 09:30 Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg sprotokol for Åben dagsorden til mødet i Bestyrelsen for Midttrafik 21. juni 2019 kl. 09:30 Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg Indholdsfortegnelse Pkt. Tekst Side 1 Trafikplan 2019-2022 1 2 Drøftelse af

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Sydtrafik

Bestyrelsesmøde i Sydtrafik J.nr.: /07 Dato: 14. juni 2007 Initialer: UG Bestyrelsesmøde i Sydtrafik Dagsorden Tid: Onsdag, den 20. juni 2007 kl. 1630 Sted: Nymindegab Kro Medlemmer: Peter Christensen Hans Peter Geil (afbud) Erwin

Læs mere

Beslutningsprotokol for Åben dagsorden. til mødet i Bestyrelsen for Midttrafik 15. december 2017 kl Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg

Beslutningsprotokol for Åben dagsorden. til mødet i Bestyrelsen for Midttrafik 15. december 2017 kl Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg sprotokol for Åben dagsorden til mødet i Bestyrelsen for Midttrafik 15. december 2017 kl. 09.30 Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg Indholdsfortegnelse Pkt. Tekst Side 1 Forventet regnskab 2017 3. kvartal

Læs mere

Forslag til Budget 2011 til politisk høring

Forslag til Budget 2011 til politisk høring Dato Journalnr Sagsbehandler e-mail Telefon 11. juni 2010 1-21-3-09 Niels H. Næsselund nsn@midttrafik.dk 87408239 Forslag til Budget 2011 til politisk høring Budgetprocessen for Budget 2011 I henhold til

Læs mere

Beslutningsprotokol for Åben dagsorden. til mødet i Bestyrelsen for Midttrafik 2. november 2018 kl. 09:30 Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg

Beslutningsprotokol for Åben dagsorden. til mødet i Bestyrelsen for Midttrafik 2. november 2018 kl. 09:30 Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg sprotokol for Åben dagsorden til mødet i Bestyrelsen for Midttrafik 2. november 2018 kl. 09:30 Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg Indholdsfortegnelse Pkt. Tekst Side 1 Ændringer af takster fra 20. januar

Læs mere

Bilag til punkt 1: Kommissorium for udvalget

Bilag til punkt 1: Kommissorium for udvalget Regional Udvikling Bilag til punkt 1: Kommissorium for udvalget Udvalget for kollektiv trafik og det regionale rutenet Møde den 23. januar 2008 Bilag pkt. 1 Kommissorium for midlertidigt udvalg vedrørende

Læs mere

Referat fra møde i Repræsentantskabet for Midttrafik

Referat fra møde i Repræsentantskabet for Midttrafik Dato Journalnr Sagsbehandler e-mail Telefon 8. november 2010 1-00-2-10 Danni Giørtz-Jørgensen dgj@midttrafik.dk 87 40 82 04 Referat fra møde i Repræsentantskabet for Midttrafik Sted Mødetidspunkt Mødedeltagere

Læs mere

TRAFIKPLAN FOR REgION MIdTjyLLANd

TRAFIKPLAN FOR REgION MIdTjyLLANd TRAFIKPLAN FOR region midtjylland Den regionale trafikplan herunder X bus og privatbaner Visioner og principper for det regionale rutenet Den regionale udviklingsplan sammenfatter Regionsrådets visioner

Læs mere

Åben dagsorden. til mødet i Repræsentantskabet for Midttrafik 18. januar 2018 kl Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg

Åben dagsorden. til mødet i Repræsentantskabet for Midttrafik 18. januar 2018 kl Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg Åben dagsorden til mødet i Repræsentantskabet for Midttrafik 18. januar 2018 kl. 10.00 Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg Indholdsfortegnelse Pkt. Tekst Side 1 Valg af dirigent 1 2 Orientering om Midttrafik

Læs mere

Referat fra Entreprenørudvalgsmødet

Referat fra Entreprenørudvalgsmødet Dato Journalnr Sagsbehandler e-mail Telefon 18. maj 2009 1-15-0-75-1-09 Else Nielsen en@midttrafik.dk 87 40 82 16 Referat fra Entreprenørudvalgsmødet Sted Mødetidspunkt Mødedeltagere 7. maj 2009 Midttrafik

Læs mere

Referat fra Repræsentantskabsmøde i Midttrafik

Referat fra Repræsentantskabsmøde i Midttrafik Dato Journalnr Sagsbehandler e-mail Telefon 10. november 2009 1-00-3-08 Danni Giørtz-Jørgensen dgj@midttrafik.dk 87 40 82 04 Referat fra Repræsentantskabsmøde i Midttrafik Sted Mødetidspunkt Mødedeltagere

Læs mere

Pkt. Tekst Side. 1 Tegningsberettigede i Midttrafik 1. 2 Justering af model for byrdefordeling af udgifter til rutebilstationer m.v.

Pkt. Tekst Side. 1 Tegningsberettigede i Midttrafik 1. 2 Justering af model for byrdefordeling af udgifter til rutebilstationer m.v. Åben dagsorden til mødet i Bestyrelsen for Midttrafik 4. november 2011 kl. 12.30 Ferskvandscenteret, Vejlsøhus, lokale 3.06, Vejlsøvej 51, 8600 Silkeborg Indholdsfortegnelse Pkt. Tekst Side 1 Tegningsberettigede

Læs mere

Beslutningsprotokol. for mødet i Bestyrelsen for Midttrafik 19. maj 2017 kl Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg

Beslutningsprotokol. for mødet i Bestyrelsen for Midttrafik 19. maj 2017 kl Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg sprotokol for mødet i Bestyrelsen for Midttrafik 19. maj 2017 kl. 09.30 Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg Indholdsfortegnelse Pkt. Tekst Side 1 Årsregnskab 2016 1 2 Indtægtsdeling 2017-2020 og fremover

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Sydtrafik

Bestyrelsesmøde i Sydtrafik J.nr.: 00-01-06-6-07 Dato: 21. juni 2007 Initialer: UG Bestyrelsesmøde i Sydtrafik Referat Tid: Onsdag, den 20. juni 2007 kl. 16.30 Sted: Nymindegab Kro Medlemmer: Peter Christensen Hans Peter Geil (afbud)

Læs mere

Åben dagsorden. til mødet i Bestyrelsen for Midttrafik 21. maj 2010 kl. 12:00 Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg

Åben dagsorden. til mødet i Bestyrelsen for Midttrafik 21. maj 2010 kl. 12:00 Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg Åben dagsorden til mødet i Bestyrelsen for Midttrafik 21. maj 2010 kl. 12:00 Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg Indholdsfortegnelse Pkt. Tekst Side 1 Revisionsberetning vedrørende årsregnskabet for 2009

Læs mere

Referat fra møde i Repræsentantskabet for Midttrafik

Referat fra møde i Repræsentantskabet for Midttrafik Dato Journalnr Sagsbehandler e-mail Telefon 17. maj 2011 1-00-2-11 Danni Giørtz-Jørgensen dgj@midttrafik.dk 87 40 82 04 Referat fra møde i Repræsentantskabet for Midttrafik Sted Mødetidspunkt Mødedeltagere

Læs mere

Åben dagsorden. til mødet i Repræsentantskabet for Midttrafik 9. maj 2014 kl Hotel Scandic, Bygholm Park Schüttesvej Horsens

Åben dagsorden. til mødet i Repræsentantskabet for Midttrafik 9. maj 2014 kl Hotel Scandic, Bygholm Park Schüttesvej Horsens Åben dagsorden til mødet i Repræsentantskabet for Midttrafik 9. maj 2014 kl. 13.00 Hotel Scandic, Bygholm Park Schüttesvej 6 8700 Horsens Indholdsfortegnelse Pkt. Tekst Side 1 Valg af dirigent 1 2 Beretning

Læs mere

Åben dagsorden. til mødet i Bestyrelsen for Midttrafik 18. januar 2018 kl Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg

Åben dagsorden. til mødet i Bestyrelsen for Midttrafik 18. januar 2018 kl Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg Åben dagsorden til mødet i Bestyrelsen for Midttrafik 18. januar 2018 kl. 10.30 Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg Indholdsfortegnelse Pkt. Tekst Side 1 Konstituering af bestyrelsesformand og næstformænd

Læs mere

Kollektiv trafik i Viborg Kommune.

Kollektiv trafik i Viborg Kommune. Kollektiv trafik i Viborg Kommune. Kommunerne, regionerne og trafikselskaberne er, jf. Bekendtgørelse 1309 af 12/12/ 2006, forpligtede til at tilbyde transport til handicappede, til ældre, til børn på

Læs mere

Transportudvalget, Transportudvalget, Transportudvalget L 136 Bilag 1, L 136 A Bilag 1, L 136 B Bilag 1 Offentligt

Transportudvalget, Transportudvalget, Transportudvalget L 136 Bilag 1, L 136 A Bilag 1, L 136 B Bilag 1 Offentligt Transportudvalget, Transportudvalget, Transportudvalget 2013-14 L 136 Bilag 1, L 136 A Bilag 1, L 136 B Bilag 1 Offentligt Lovforslaget betyder også, at kommunernes incitamenter til at lade regionerne

Læs mere

Politisk dokument uden resume. Beslutningsprotokol fra bestyrelsesmøde 15. september 2016 kl Til stede:

Politisk dokument uden resume. Beslutningsprotokol fra bestyrelsesmøde 15. september 2016 kl Til stede: Politisk dokument uden resume Sagsnummer Bestyrelsen 15. september 2016 Bente Ibsen Berg Beslutningsprotokol fra bestyrelsesmøde 15. september 2016 kl. 9.30-12.00 Til stede: Thomas Gyldal Petersen, Per

Læs mere

Beslutningsprotokol. for mødet i Bestyrelsen for Midttrafik 8. maj 2015 kl. 13.00 Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg

Beslutningsprotokol. for mødet i Bestyrelsen for Midttrafik 8. maj 2015 kl. 13.00 Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg sprotokol for mødet i Bestyrelsen for Midttrafik 8. maj 2015 kl. 13.00 Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg Indholdsfortegnelse Pkt. Tekst Side 1 Eksternt regnskab for 2014 1 2 Forsøg med mobilbetaling i

Læs mere

Indstilling. Teknik og Miljø Trafik og Veje. Høringer i forbindelse med dannelse af trafikselskab. Til Århus Byråd Via Magistraten. Den 7.

Indstilling. Teknik og Miljø Trafik og Veje. Høringer i forbindelse med dannelse af trafikselskab. Til Århus Byråd Via Magistraten. Den 7. Indstilling Til Århus Byråd Via Magistraten Den 7. august 2006 Høringer i forbindelse med dannelse af trafikselskab. 1. Resume I forbindelse med dannelsen af det kommende trafikselskab fra 2007 har Region

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde nr /15 Tirsdag den 19. maj 2015 kl På Central Åderupvej 22-24

Referat fra bestyrelsesmøde nr /15 Tirsdag den 19. maj 2015 kl På Central Åderupvej 22-24 Referat fra bestyrelsesmøde nr. 10-2014/15 Tirsdag den 19. maj 2015 kl. 18 00 På Central Åderupvej 22-24 Tilstede: Afbud: Mødeleder: Referent: Øvrige tilstede: Lindy Nymark Christensen, Kristoffer Petersen,

Læs mere

Forslag til Budget Administrativ høring

Forslag til Budget Administrativ høring Forslag til - Administrativ høring Kommune Regnskab Difference Busdrift (bilag 1, 2 og 3) Handicapkørsel (bilag 4) Flexture (bilag 5) Teletaxa (bilag 6) Kan-kørsel (bilag 7) Trafikselskabet (bilag 8) Rejsekort

Læs mere

Sagsbehandler. Telefon 9. juni 2011. Tine Jørgensenn. Forslag til budget Busdrift Udgifte r. 1.417.781.000 Indtægter. -674.765.

Sagsbehandler. Telefon 9. juni 2011. Tine Jørgensenn. Forslag til budget Busdrift Udgifte r. 1.417.781.000 Indtægter. -674.765. Dato Journalnr Sagsbehandler e-mail Telefon 9. juni 2011 1-21-2-10 Tine Jørgensenn tij@midttrafik.dk 87408205 Forslag til Budget 20122 til politisk høring Budgetprocessen for Budgett 2012 I henhold til

Læs mere

Referat af møde i Fagligt Forum den 11. juni 2009 Hotel Scandic, Silkeborg

Referat af møde i Fagligt Forum den 11. juni 2009 Hotel Scandic, Silkeborg Til Fagligt Forum Dato Journalnr Sagsbehandler e-mail Telefon 11. juni 2009 1-00-4-09 Henrik Ekstrøm Jørgensen hej@midttrafik.dk 87 40 82 00 Referat af møde i Fagligt Forum den 11. juni 2009 Hotel Scandic,

Læs mere

Revideret budget 2015 vedtaget af Midttrafiks bestyrelse den 6. februar 2015

Revideret budget 2015 vedtaget af Midttrafiks bestyrelse den 6. februar 2015 Revideret budget vedtaget af Midttrafiks bestyrelse den 6. februar Regnskab 2013 Budget 2014 Budget, sept. Budget, revideret Budget Samsø Kommune Busdrift (bilag 1) Udgifter 5.418.351 5.381.000 5.059.000

Læs mere

Region Midtjylland. Gennemførelse af ændringer i det regionale rutenet. Bilag. til Regionsrådets møde den 20. februar 2008. Punkt nr.

Region Midtjylland. Gennemførelse af ændringer i det regionale rutenet. Bilag. til Regionsrådets møde den 20. februar 2008. Punkt nr. Region Midtjylland Gennemførelse af ændringer i det regionale rutenet Bilag til Regionsrådets møde den 20. februar 2008 Punkt nr. 32 TEKNIK OG MILJØ Region Midtjylland Skottenborg 26 8800 Viborg

Læs mere

Til Kontaktudvalget. Supplerende materiale til business case om rejsekortet

Til Kontaktudvalget. Supplerende materiale til business case om rejsekortet Til Kontaktudvalget Supplerende materiale til business case om rejsekortet Med henvisning til Business case rejsekort som reinvesteringsprojekt i Midttrafik, januar 2013, som er udsendt til behandling

Læs mere