Hannover/Linstow 2013

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Hannover/Linstow 2013"

Transkript

1 Hannover/Linstow 2013 Lørdag d. 29/6-13: Der var nogle som var triste, andre der var glade. Men efter vi havde fået trøstet forældrene, forlod bussen rettidigt pladsen ved DLG-bygningen. Med en masse vinkende forældre blev den halvlange bustur skudt i gang med en masse sang. HELE sangbogen (ca. 50 sange) blev traditionen tro sunget igennem, så de nye gardere lærte dem alle at kende. Med hæse stemmer gjorde vi et kort stop på en rasteplads efter grænsen til Tyskland. Her fik vi mor-lone hindbærsnitter, MUMS! Derefter fik nogle en go omgang yoga på rastepladsen, hvor der bl.a. blev lavet et par gode hundestræk inden tandbørstning. Søndag d. 30/6-13: Natten blev kort, da vi blev vækket kl om morgenen for at spise morgenmad hos den skytteforening som vi skulle repræsentere til den store skyttefest. Til vores store overraskelse blev vi budt på et stort lækkert morgenbord med alt lige fra yoghurt og brød i mange varianter til mørbrad, pølser og æg. Efter god morgenmad gav vi skytteforeningen en TIK er og en gave med den nye pigegarde cd.

2 Derefter ventede der en længere marchtur hen til selve startpladsen for skyttefesten, hvor vi skulle vente en times tid før det blev vores tur til at afmarchere, da vi havde fået tildelt nr. 52 i optoget. Ruten bød på et spændingsfuldt publikum, som klappede og sang hele vejen. Undervejs blev vi også filmet til en udsendelse på den tyske kanal NDR, hvilket også var en speciel oplevelse. Det var en god oplevelse for alle pigerne at opleve skyttefesten med de mange mennesker og andre orkestre. Efter marchturen gik turen videre i bus med Jul I Valhal på DVD og hygge blandt pigerne. Om aftenen ankom vi til feriecentret Van der Valk Resort, hvor der ventede indkvartering i husene og dejlig pizza til aftensmad. Mandag d. 1/7-13: Om morgenen fik vi lov til at sove længe, da vi først blev vækket kl. 9.00, hvilket var tiltrængt for alle. Ca. kl spiste vi alle samlet morgenmad udenfor ledernes hus, hvor vi hver især havde flyttet plastic stole og borde fra alle vores huse, som vi besluttede at lade stå til alle andre måltider resten af vores ophold i Tyskland. Til morgenmad ventede fint morgenbord med noget til enhver smag. En forbipasserende dreng konstaterede højlydt, at der godt nok var mange børn i vores familie. Resten af formiddagen blev brugt til fritid og til at udforske området inden frokosten. Nogle slappede af på værelserne, mens andre prøvede områdets legepladser eller besøgte feriecentrets dyr, nemlig et par geder og to søde grise, som især Trine Hein blev gode venner med

3 Efter frokosten med TANTEMAD var det endelig blevet tid til afgang til feriecentrets vandland, som især de mindre piger havde glædet sig til. I vandlandet ventede bl.a. fire rutsjebaner, flere spabade og en stor pool i midten af badelandet. På trods af en enkelt skadet fod var det en sjov og hyggelig oplevelse for alle, som de fleste glædede sig til at prøve igen. Tilbage i husene blev der stillet op til fælles træning for tambourkorpset til deres koncert til DM, hvor der først blev øvet i grupper med trommer og fløjter hver for sig, hvorefter der også blev øvet alle numrene igennem i rækkefølge med tidtagning. Efter en times tid med musik var det tid til aftensmad hvor vi fik dejlig spaghetti med kødsovs, som lederne havde stået for. Efter maden blev der igen tid til øvning med tambourkorpset med de ældste piger som instruktører, imens resten af pigerne slappede af og hyggede sig i husene.

4 Tambourkorpset gjorde store fremskridt i løbet af få timers træning, hvor de blev delt op i grupper igen med intensiv træning af numrene, hvor der også var tid til at rette op på små og store fejl. Som afslutning på aftenens positive øvelser, spillede pigerne en slags generalprøve på alle de fire numre som de skulle spille i Frederikshavn. Tak for en kanon god indsats piger! Resten af aftenen blev brugt på afslapning inde sengetid. Tirsdag d. 2/7-13: Vi blev vækket kl til endnu et dejligt morgenbord med bl.a. nykogte æg og nutella til mange af pigernes fornøjelse. Herefter stod vi klar til marchtræning for hele garden, hvor vi øvede eksempelvis svingninger, amerikanske veninger, side- og fremadretning og bymarchen til konkurrencen i Frederikshavn. Til træning af bymarchen havde lederne stået for opmåling ruten på 700 meter, så det kunne foregå under så realistiske forhold som muligt. Om formiddagen blev der også holdt en lille pause, hvor der var sat tid af til fælles rundbold på den store græsplæne vi øvede på, hvilket alle pigerne syntes var sjovt. Efter TANTEMAD til frokost gik turen igen til vandlandet for nogle af pigerne, mens resten af pigerne slappede af hjemme i husene. I vandlandet blev der igen badet til den helt store guldmedalje og mange af pigerne og lederne prøvede rutsjebanerne. Herefter var der lidt tid til indkøb af slik og andet til hygge om aftenen, inden vi igen trådte an til træning af bymarchen. Trods det varme og solskinsfulde vejr holdte alle pigerne ud til endnu en omgang marchtræning, hvilket hjalp en del på det musikalske repertoire og udførelsen af bymarchen. Om aftenen gik turen til den nærmeste McDonald s. Her blev alle pigerne mætte efter den traditionelle tur på Den Gyldne Måge, som faldt i god smag hos alle. Hold da op hvor er jeg lækker

5 Da vi kom hjem skulle der inden afslapning gøres rent i husene og pakkes kufferter, så vi kunne være klar til afgang næste morgen. Resten af aftenen var der igen tid til hygge i husene med bl.a. kortspil og videodagbog, som blev optaget hver aften. Onsdag d. 3/7-13: Dagen startede tidligt kl med morgenvækning og morgenmad. Efter alle havde pakket de sidste ting sammen, fejet det sidste i husene og bussen var blevet pakket, gik turen nordpå mod grænsebutikken Fleggaard med en masse sovende piger på vejen dertil. Inden indkøb af slik og andet godt, var der tid til at spise de medbragte madpakker, som vi hver især havde lavet til morgenmaden. Efter det forholdsvise korte stop ved grænsen, kørte vi videre til Fårup nord for Randers, hvor vi gjorde et hurtigt stop for at skifte bus og sige farvel til vores buschauffør som, med hjælp fra Kirsten, havde kørt os indtil nu. Alle hjalp til med at få pakket den nye bus, så vi hurtigt kunne komme til Frederikshavn, så vi kunne nå at spise aftensmad i Arena-Nord, hvor vi spiste alle tre måltider hver dag til DM. Efter et lækkert måltid med lasagne på menuen, gik vi i samlet flok til Nordstjerneskolen, hvor vi blev modtaget af en flink dame fra Tordenskioldgarden, som fortalte os nogle praktiske ting omkring opholdet. Efter at alle vores ting var slæbt ind på værelserne fra bussen, og de fleste luftmadrasser var blevet pustet op, var det nu tid til øvning for både tambourkorps og musikkorps. Inden sengetid var der også tid til videodagbog og fælles yoga for nogle af pigerne med Trine Hein som instruktør. Kl. ca skulle der være ro på værelserne. Torsdag d. 4/7-13 Alle blev vækket tidligt, hvorefter vi i samlet flok gik til Arena-Nord for at få et tiltrængt bad og derefter at spise morgenmad i hallen med flere af de andre gardere. Efter en fin morgenbuffet blev der traditionen tro sunget/råbt en lille sang, eller som i vores tilfælde en TIK er for at repræsentere vores garde og for at sige tak for mad til værterne, hvilket blev gjort efter alle måltider hver dag. Tilbage på skolen var der lidt tid til uniformspleje for alle, indtil Bjarne dukkede op kl for at øve med musikkorpset til vores koncert for harmoniorkestre fredag.

6 Kl. ca gik turen igen til Arena-Nord for at spise frokost. Herefter marcherede vi, efter en hurtig omklædning på skolen, ned til havnen for at tage imod Peder Most garden, som ankom kl i det skib som de netop, i dagene inden DM, havde turneret med flere forskellige steder i landet. De fik en fin velkomst, hvorefter vi som tak fik et glas sodavand. I forbindelse med ankomsten af Peder Most garden, fik vi mulighed for at marchere en tur igennem gågaden i Frederikshavn, både for at hilse på byens borgere, samt at se ruten for konkurrencen for bymarch. Senere på eftermiddagen var der tid til shopping i byen for nogle, eller afslapning på skolen for dem som havde lyst til det. Efter et par timers fritid skulle vi igen klæde om til uniform for at deltage i åbningsceremonien. Til åbningen skulle Susanne Gade og Rebecca deltage i fanfarekorpset, Rikke Gaarde skulle overdrage vandrestaven til Tordenskiolgarden som var værter for dette års DM, og Trine Sørensen og Anne skulle repræsentere garden på scenen sammen med to repræsentanter fra alle de andre forskellige garder. På scenen overdrog Rikke traditionen tro staven til Tordenskiolgardens tambourmajor, og læste DM for bygarder-eden op, hvorefter Grev Ingolf klippe det røde bånd over, så DM officielt blev åbnet. Om aftenen blev der tid til afslapning efter en lang dag.

7 Fredag d. 5/7-13: Efter tidlig morgenmad spillede musikkorpset koncert. Alle gjorde det rigtig godt, og vi var alle tilfredse med vores indsats. Herefter var der et par timers fri til at høre de andre koncerter i Arena-Nord inden frokost. Det var meget spændende og inspirerende at høre andre orkestre spille. Kl blev vi kørt i Kirstens bus ned til krudttårnet ved havnen for at få taget nogle billeder af hele garden samlet. Rasmus stod for fotograferingen med sit store kamera. Herefter marcherede vi hen til startfeltet for bymarchen som vi skulle deltage i kl Her ventede til stor fornøjelse flere forældre og andre bekendte til pigerne for at bakke os op til konkurrencen. Tak for det! Til bymarchen blev vi bedømt af dommerne på hele ruten, og alle klarede det flot, så vi kan godt være stolte af os selv! Da vi kom tilbage spiste vi aftensmad i hallen og hyggede os resten af aftenen på skolen. Lørdag d. 6/7-13: Efter morgenmad øvede tambourkorpset endnu engang til deres koncert kl , imens andre gik hen i hallen for at høre nogle af de andres koncerter. Rikke Hvass ankom kl. ca for at give nogle gode råd til pigerne, og hun kunne tydeligt se fremgang for alle fra tambourkorpset siden tirsdagen før vi tog af sted. Dette var altså sket på turen til Tyskland samt øvelse i Frederikshavn, som begge steder indeholdt intensiv træning dagligt med nogle ældre piger fra musikkorpset samt Rikke som major. Vi var derfor meget stolte over alle fra tambourkorpset, da de klarede koncerten super flot og fik tilmed ros fra andre garder. Med en fed stemning blandt alle os RPG ere tog vi hen for at spise frokost i hallen med store smil på læberne. Efter frokosten gik vi tilbage på skolen for at klæde om og gøre klar til fælles hygge og leg for alle. Her legede vi blindebuk til alles store fornøjelse. Resten af eftermiddagen var sat af til at høre koncerter i hallen eller se tattoo shows på stadion, samt at gå i bad og klæde om til aftenens garderbal som startede kl Alle piger var spændte på aftenen og gjorde alle meget ud af aftenens festtøj. Nogle fik lagt neglelak, mens andre fik glattet hår og sminkede sig til den store guldmedalje. Der var også meget snak på værelserne hele eftermiddagen om, hvilket tøj vi skulle have på hver især. Kl var der afgang til festen som foregik i Arena-Nord. Til festen sad vi samlet ved to lange borde og fik god mad som bestod af en buffet med både kartofler, ris, flere forskellige slags kød og

8 salat. Til dessert fik vi chokoladekage, som også smagte rigtig godt. Efter maden var alle pigerne på dansegulvet, både store og små, og alle havde det sjovt. Mange snakkede også med andre gardere. Til festen spillede et band god musik som alle kunne synge med på. Der blev også, til alles store fornøjelse, spillet flere sange fra RPG sangbogen. En af sangene var Se Venedig og dø, hvor alle fra garden stod på stolene og sang højt, imens mange andre garder kiggede på og sang med. Alt i alt en hyggelig og sjov aften med fest, ballade og god musik for alle. Søndag d. 7/7-13: Efter garderfesten var det hårdt for alle at blive vækket med musik fra et par gardere fra Tordenskioldgarden, som boede på et par værelser ved siden af vores. To drenge vækkede nemlig pigerne med messingmusik, og især tambourkorpset syntes det var en sjov og anderledes måde at blive vækket på. Herefter spiste vi morgenmad og pakkede alle vores ting sammen og pakkede bussen. Indtil afslutningsceremonien om eftermiddagen var der nu tid til at se de mange flotte tattoo shows som blev fremvist på stadion med stort publikum og solskin. Alle pigerne så interesseret på, mens garder fra eksempelvis Holbæk, Vejen og Roskilde lavede flotte og imponerende shows. Inden afslutningen blev der klædt om til fuld uniform, så vi kunne være med til at fejre årets veloverståede Danmarksmesterskab, og selvfølgelig fejre de garder som havde fortjent pokaler for deres flotte arbejde. Efter afslutningen fik alle garder udleveret resultaterne for de mange konkurrencer, og vi kan godt være stolte af vores placeringer, trods mindre træning end mange af de andre garder. Årets mestre blev endnu engang Roskilde Garden.

9 Efter en lang, spændende og sjov uge med mange sjove øjeblikke var det tid til hjemturen til Randers, hvor der traditionen tro blev sunget sang nr. 1 i sangbogen, da vi kørte ved Gudenåen hjemme i Randers, inden vi ankom til DLG, hvor de mange spændte forældre, søskende og kærester ventede på os. Vi vil gerne takke alle pigerne for en fantastisk tur med god stemning og rigtig gode præstationer ved årets DM! Vi vil også gerne takke alle lederne for tålmodighed, god mad, hygge og godt samarbejde på turen. I trænger vist alle til en velfortjent ferie! Vi glæder os til at se jer alle i august efter en forhåbentlig dejlig og afslappende ferie. Skrevet af Susser #10, Rikke #41, Trine #8, Frederikke #13, Trine #45 og Anne #31. Eftertænksomhed :

Kære Dagbog søndag 01.07.12 Kære Dagbog mandag 02.07.12

Kære Dagbog søndag 01.07.12 Kære Dagbog mandag 02.07.12 Kære Dagbog søndag 01.07.12 I dag skulle vi mødes ved Zap-in kl. 00:00 for derefter at sku have pakket bussen, hvorefter turen gik mod Hannover i Tyskland, hvor vi skulle spille til en stor skyttefest.

Læs mere

Danmarksmesterskab i Bygarder 2009

Danmarksmesterskab i Bygarder 2009 Danmarksmesterskab i Bygarder 2009 Mandag den 29/6-2009: Et Danmarksmesterskab, tantemadder og masser af musik. Aalborg, vi kommer. Vi glæder os til at se jer alle sammen på mandag kl. 13.00 ved DLG. Hilsen

Læs mere

Overnatning i Buerup d. 22 23. august 2013

Overnatning i Buerup d. 22 23. august 2013 Torsdag d. 22. august Så kom dagen endelig hvor vi igen skulle af sted på overnatning i Buerup, så da vi havde sagt farvel til mor og far, og bussen var pakket, blev GPS en indstillet til forsamlingshuset

Læs mere

Udlandtur 2008 - Østrig

Udlandtur 2008 - Østrig Udlandtur 2008 - Østrig Lørdag den 28/6-2008: Vi har nu endelig fået gang i hjemmesiden. Vi vil forsøge at skrive en dagbog om vores oplevelser hver dag. Vi glæder os til at se jer alle sammen på mandag

Læs mere

Morgenmaden sådan cirka: Æg, bacon og pølser Forskellige slags brød Yoghurt Müsli Havregrød Frugt

Morgenmaden sådan cirka: Æg, bacon og pølser Forskellige slags brød Yoghurt Müsli Havregrød Frugt Mandag d. 26. september kl. 20:10 fløj 9.Q, og ankom i Finland kl. 22:40. Der skete ikke noget særligt på flyveturen, de fleste sad bare og snakkede eller hørte musik. Vi boede i hytter. Meget fine hytter.

Læs mere

Ferietur Slettestrand uge 30 2010 --- ooo 0 ooo ---

Ferietur Slettestrand uge 30 2010 --- ooo 0 ooo --- Deltagere: Michelle, Marianne R, Pernille, Michael og Ove Personale: Rita, Karen og Kurt Mandag den 26. juli. Dagen begyndte tidligt med bad og morgenmad. Kurt pakkede bussen medens der blev spist morgenmad.

Læs mere

Spilop en 36. årgang. Nr. 3/2013. Medlemsblad for

Spilop en 36. årgang. Nr. 3/2013. Medlemsblad for Spilop en 36. årgang Nr. 3/2013 Medlemsblad for 20 Bestyrelsen for Randers Pigegarde WWW.randerspigegarde.dk Mailadresse: randers.pigegarde@gmail.com Gardergården Tøjhushavevej 3B st. 8900 Randers C Tlf.:

Læs mere

Fredag tog begge. afsted kl. 9.30 fra hotellet. hold 1 til Eiffeltårnet. meste af vejen og

Fredag tog begge. afsted kl. 9.30 fra hotellet. hold 1 til Eiffeltårnet. meste af vejen og Kære forældre Tirsdag morgen kl. 8.15 tog vi afsted mod Paris og i første omgang Maastricht. Vi gjorde nogle ophold undervejs og nåede frem kl. 20 til vores vandrehjem. Vi fik lidt at spise og gik meget

Læs mere

CYPERN 2012 Coral Beach

CYPERN 2012 Coral Beach TIRSDAG: Christina. Fripas. Amanda. Vi startede ud med nået morgenmad. Derefter gjorde vi os klar til dagens hårde og eneste program. Vi var godt trætte efter morgenpasset. Vi blev delt op i to grupper.

Læs mere

Vi mødtes tidligt i morges i Københavns lufthavn. Efter check-in og security havde vi lidt tid inden afrejse.

Vi mødtes tidligt i morges i Københavns lufthavn. Efter check-in og security havde vi lidt tid inden afrejse. Svømmeklubben MK 31, K1 Træningslejr uge 7, 2013 Palma, Mallorca Lørdag 9/2-13 Vi mødtes tidligt i morges i Københavns lufthavn. Efter check-in og security havde vi lidt tid inden afrejse. Pga. bagage

Læs mere

10 km løb i Koszalin 2009

10 km løb i Koszalin 2009 10 km løb i Koszalin 2009 Fredag den.22/5 kl.07. Mødte 9 forventningsfulde unge fra Høje Gladsaxe op på parkeringspladsen foran Høje Gladsaxe. Vi skulle til vores polske venskabsby Koszalin og deltage

Læs mere

Min bog om Baunegård 1

Min bog om Baunegård 1 Min bog om Baunegård 1 Velkommen til Baunegård Denne lille bog er til dig, da du skal flytte ind på Baunegård. I bogen kan du læse eller få læst højt, hvad Baunegård er. Midt i Værløse ved en dejlig stor

Læs mere

Lørdag eftermiddag. Søndag morgen

Lørdag eftermiddag. Søndag morgen Drømmekommunen Der var engang en familie, der ville tage på ferie langt væk fra København. De valgte en by, der hed Halsnæs, fordi de havde hørt hvor fantastisk og fortryllet den var blevet. De tog af

Læs mere

Lejrskole til Svendborg. - Slotte og natur på Sydfyn. Karina, Simon, Janni, Lea, Kasper, Louise og Mette. Sus, Karina, Lisa Ann og Lisbeth

Lejrskole til Svendborg. - Slotte og natur på Sydfyn. Karina, Simon, Janni, Lea, Kasper, Louise og Mette. Sus, Karina, Lisa Ann og Lisbeth Lejrskole til Svendborg - Slotte og natur på Sydfyn Karina, Simon, Janni, Lea, Kasper, Louise og Mette Sus, Karina, Lisa Ann og Lisbeth Limfjordsskolen 2007 I dag kom dagen, hvor vi tog til Svendborg.

Læs mere

Dus Mellervang. Årets Karneval i Aalborg Øst

Dus Mellervang. Årets Karneval i Aalborg Øst Årets Karneval i Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Juni Læs om Årets karneval 3.klasse på koloni Legefidusen i hesteskoen 2.klasses overnatning i dus BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens

Læs mere

men det var ikke helt så imponerende, som vi havde regnet med. Tegning og hygge i toget Et forvirrende billede, der ændrer sig, når man flytter

men det var ikke helt så imponerende, som vi havde regnet med. Tegning og hygge i toget Et forvirrende billede, der ændrer sig, når man flytter Mandag d. 1/10 Vi tog fra Løgstør med bussen kl. 9.00 mod Aalborg, hvor vi steg på toget. Vi skulle skifte i både Fredericia og Padborg, men det gik fint, og det lykkedes os at få alle tingene med hele

Læs mere

1.p skriver rejsedagbog fra Nantes.

1.p skriver rejsedagbog fra Nantes. 1.p skriver rejsedagbog fra Nantes. Rejsedagbog lørdag d. 26. marts Vi mødtes i Kastrup lufthavn kl. 6:00. Spændingsfyldte fløj vi mod Paris Charles de Gaulle kl. 8:20. I lufthavnen spiste vi frokost og

Læs mere

DYR PÅ LANDET & FRA JORD TIL BORD

DYR PÅ LANDET & FRA JORD TIL BORD DYR PÅ LANDET & FRA JORD TIL BORD Vi glædede os vist begge rigtig meget til vores første temauge og var nok samtidig lidt spændte på hvordan det hele ville forløbe. Det var jo meget anderledes især for

Læs mere

Stensnæsskolen. Vi ønsker jer alle en rigtig dejlig sommer, og glæder os til vi ses igen mandag den 12. august 2013 kl. 8.40. Juli 2013.

Stensnæsskolen. Vi ønsker jer alle en rigtig dejlig sommer, og glæder os til vi ses igen mandag den 12. august 2013 kl. 8.40. Juli 2013. Stensnæsskolen Juli 2013 Nyhedsbrev Årgang 12 Nummer 7 I dette nummer: Skolebus 1 Nye ringetider 2 0.A på Thorup Hede 3 5.A s piger på bytur 4-5 Venskabsklasser 6-8 4.A i Sverige 8-10 2.A laver e-bøger

Læs mere

Nyt tilbud for alle børn 2 tirsdag om måneden: Fællesfødselsdagstur for august og september:

Nyt tilbud for alle børn 2 tirsdag om måneden: Fællesfødselsdagstur for august og september: Nyt tilbud for alle børn 2 tirsdag om måneden: Resten af dette skoleår har vi bestemt at vi vil til at have noget fast på programmet de to første tirsdage i hver måned. Vi vil have hhv. et bevægelsestilbud

Læs mere

28/05-2014. Skrevet af: Amira og Mille.

28/05-2014. Skrevet af: Amira og Mille. 28/05-2014 I dag er det anden dagen. I går mødtes vi på stationen, og tog derefter toget til Ringsted, hvor der var en kort ventetid, efterfulgt af en lang tur hele vejen til Aalborg. På denne togtur var

Læs mere

Sommerskole. Sommerskole i Kirkeladen. En verden udenfor. Fællesskab på den fede måde

Sommerskole. Sommerskole i Kirkeladen. En verden udenfor. Fællesskab på den fede måde Sommerskole En verden udenfor Fællesskab på den fede måde 2013 Sommerskole i Kirkeladen Kære sommerskoledeltagere. Efter en skøn uge i dejligt selskab, synes vi, at I skal vide, at det var skønt at være

Læs mere

Forslag til rosende/anerkendende sætninger

Forslag til rosende/anerkendende sætninger 1. Jeg elsker dig for den, du er, ikke kun for det, du gør 2. Jeg elsker din form for humor, ingen får mig til at grine som dig 3. Du har sådan et godt hjerte 4. Jeg elsker at være sammen med dig! 5. Du

Læs mere

LEJRSKOLE RIBE Y-klassen Oktober 2008 Sissel, Lotte, Clara-Maria, Pernille, Aske, Mads, Henrik og Jonas Stig, Sanne, Gerd, Tinna, Anette og Lisbeth

LEJRSKOLE RIBE Y-klassen Oktober 2008 Sissel, Lotte, Clara-Maria, Pernille, Aske, Mads, Henrik og Jonas Stig, Sanne, Gerd, Tinna, Anette og Lisbeth LEJRSKOLE RIBE Y-klassen Oktober 2008 Sissel, Lotte, Clara-Maria, Pernille, Aske, Mads, Henrik og Jonas Stig, Sanne, Gerd, Tinna, Anette og Lisbeth Mandag d. 6. oktober Klokken 9.00 var de to busser og

Læs mere

4. klasses avis 17. 21. maj 2010

4. klasses avis 17. 21. maj 2010 4. klasses avis 17. 21. maj 2010 Den fede overraskelse Mandag morgen klokken tidlig tog 4 og 5 til tyskland med tog I toget fik de at vide hvad de skulle alle dagene. Mandag med tog, tirsdag kanotur, onsdag

Læs mere

Information: I uge 3 vil I møde flere vikarer, da vi har Dorthe og Karina på kursus i 3 dage samt Anni og Pernille i 2 dage.

Information: I uge 3 vil I møde flere vikarer, da vi har Dorthe og Karina på kursus i 3 dage samt Anni og Pernille i 2 dage. Billede på forsiden: fælles fødselsdagstur for okt., nov., og dec. børnene. Information: I uge 3 vil I møde flere vikarer, da vi har Dorthe og Karina på kursus i 3 dage samt Anni og Pernille i 2 dage.

Læs mere

Kommende Arrangementer. Billeder fra Julen 2013. Spørg Mulle og Sus om Alt. Feb. 2014. Ho ho ho - Sikke en jul;) Velkommen 2014. www.klubbenhs.

Kommende Arrangementer. Billeder fra Julen 2013. Spørg Mulle og Sus om Alt. Feb. 2014. Ho ho ho - Sikke en jul;) Velkommen 2014. www.klubbenhs. Billeder fra Julen 2013 Spørg Mulle og Sus om Alt Kommende Arrangementer Ho ho ho - Sikke en jul;) Velkommen 2014 Husk Instagram Julen Kommende Arr. Julen 2013 - Senior Personalet i senior siger tak for

Læs mere

Her boede Anna, Anne, Karin, Laila, Line, Maja, Mads og Pernille der fulgtes af Kent O., Helle E., Lena, Gerd og Stig.

Her boede Anna, Anne, Karin, Laila, Line, Maja, Mads og Pernille der fulgtes af Kent O., Helle E., Lena, Gerd og Stig. Her boede Anna, Anne, Karin, Laila, Line, Maja, Mads og Pernille der fulgtes af Kent O., Helle E., Lena, Gerd og Stig. Søndag d. 15.02.09 Den blå bus kørte fra Limfjordsskolen kl. 1500, med Maja, Anne,

Læs mere

Sommerferie koloni 2010 på Fønixgården. Deltagere: Jonas, Mette, Flemming, Jette, Esther, Mai-Britt og Anette.

Sommerferie koloni 2010 på Fønixgården. Deltagere: Jonas, Mette, Flemming, Jette, Esther, Mai-Britt og Anette. Sommerferie koloni 2010 på Fønixgården Deltagere: Jonas, Mette, Flemming, Jette, Esther, Mai-Britt og Anette. Mandag den 26. juli. Endelig, da klokken var 10 fik vi huset for os selv og koloni ugen kunne

Læs mere

Konservatoriets Pigekor og Treenighedskirkens Drengekor Canada 2016

Konservatoriets Pigekor og Treenighedskirkens Drengekor Canada 2016 Konservatoriets Pigekor og Treenighedskirkens Drengekor Canada 2016 Fredag d. 14. okt. 2016. Rejsedag Konservatoriets Pigekor og Treenighedskirkens Drengekor mødtes ved bussen ved Treenighedskirken kl.

Læs mere

UGEBREV. uge Ugebrevet udkommer normalt hver weekend. Deadline for indlæg er fredage kl. 20 på

UGEBREV. uge Ugebrevet udkommer normalt hver weekend. Deadline for indlæg er fredage kl. 20 på UGEBREV uge 26 2019 Ugebrevet udkommer normalt hver weekend. Deadline for indlæg er fredage kl. 20 på syddjursfriskolenyhedsbrev@hotmail.com KALENDER: Uge 26: Lejrtur for hele skolen 28/6 kl. 11-12: Afhentning

Læs mere

S K O L E N Y T. Du kommer ikke langt, hvis du ikke ved, hvor du skal hen. Oliver Cromwell

S K O L E N Y T. Du kommer ikke langt, hvis du ikke ved, hvor du skal hen. Oliver Cromwell S K O L E N Y T Du kommer ikke langt, hvis du ikke ved, hvor du skal hen Oliver Cromwell Vildbjerg Skole September 2011 September 2011 1. Forældremøde 0.A, 0.B og 9.E Biologitur 8.B og 8.D 2. Biologitur

Læs mere

Munkebo Kulturhus Pigegruppen

Munkebo Kulturhus Pigegruppen Munkebo Kulturhus Pigegruppen pigefrokost 2013 Hurra for en pigefrokost! Beslutningen om en Pigefrokost 2013 blev taget og en Invitation blev sendt ud Nytårsdag. Arrangementet skulle foregå d. 9. marts

Læs mere

Nyhedsbrev Espe Skole & Børnehave Juni 2018

Nyhedsbrev Espe Skole & Børnehave Juni 2018 Nyhedsbrev Espe Skole & Børnehave Juni 2018 Kære alle Nu nærmer sommerferien sig med hastige skridt; 6.klasserne er ved at gøre klar til sidste skoledag på Espe Skole, og solen samt sommervarmen er her

Læs mere

H E L E E Nr. 5 juni ti 2015

H E L E E Nr. 5 juni ti 2015 HELE E Nr. 5 juni ti 2015 HELENENYT Nr. 5 (juni årgang 26) Bostedet Helenes Minde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Ansvarshavende: Maj Greifenstein Tlf: 29347195 Eller 39105651 mgr@ok-fonden.dk Layout

Læs mere

Nyhedsbrev fra klynge 2

Nyhedsbrev fra klynge 2 Nyhedsbrev fra klynge 2 Så blev det til det sidste nyhedsbrev i år 2014. Den har stået på masser af julehygge i december måned, hvilket nyhedsbrevet også bærer præg af. Der har været en fantastisk opbakning

Læs mere

SFO BAKKESKOLEN [FORFATTERENS NAVN] 1

SFO BAKKESKOLEN [FORFATTERENS NAVN] 1 [FORFATTERENS NAVN] 1 Nyt fra SFO Bakkeskolen Personale: Vi siger tak for tiden her til Anita og Jesper, som har været studerende. Anita og Jesper ønskes stor fornøjelse med udfordringerne fremover. Vi

Læs mere

Jeugdtour van Assen 1996

Jeugdtour van Assen 1996 Jeugdtour van Assen 1996 Af: Tonni Johannsen (SCK-Nyt 4/1996). Det er lørdag den 20. juli, taskerne og cyklen er pakket i bilen. Kl. 17.30 startede min far bilen. Jeg skulle til Kolding og derefter med

Læs mere

Surf symposium 2013. Kristian deltog ikke i dagens workshops, da hans tilstedeværelse anden steds var

Surf symposium 2013. Kristian deltog ikke i dagens workshops, da hans tilstedeværelse anden steds var Surf symposium 2013 Fredag den 18. oktober, drog to kajakroere fra HTN (Jacob Jensen & Kristian Balslev ) afsted mod Klitmøller. Med en vis portion spænding i maven, masser af grej i bagagerummet og to

Læs mere

Skumsprøjten Nyhedsbrev Tambourkorpset på Humble Efterskole Indholdsfortegnelse:

Skumsprøjten Nyhedsbrev Tambourkorpset på Humble Efterskole Indholdsfortegnelse: Skumsprøjten Nyhedsbrev Tambourkorpset på Humble Efterskole Indholdsfortegnelse: Formanden har ordet Præsentation af Rasmus Clemens Præsentation af Bjarne Jørgensen Formanden har ordet Nu er det jul igen!

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 17+18 2013

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 17+18 2013 Fælles info Dagen efter Kristihimmelfartsdag. Denne dag har vi lukket! Og når vi er ved det. Det har vi også grundlovsdag. Den 5. juni. Det er til gengæld de eneste 2 dage på et helt langt år vi har lukket.

Læs mere

Arrild Privatskole og Børnehuset

Arrild Privatskole og Børnehuset Nyhedsbrev 24/2017 Nyt fra Børnehuset. Blå Gruppes Discofest Fredag den 2.juni holdt Blå Gruppe (langt om længe ) discofest. Børnene havde glædet sig meget. Vi hyggede med velkomstdrink, lækkert mad +

Læs mere

Et par stykker kastede sig ud i lystfiskeriets glæder og sorger! Tim og Maja lærte af Kasper, hvordan man sætter madding på en fiskekrog og får

Et par stykker kastede sig ud i lystfiskeriets glæder og sorger! Tim og Maja lærte af Kasper, hvordan man sætter madding på en fiskekrog og får Lejrskole i Ribe september 2012 Onsdag Vi kørte af sted fra Horsens ved halv 10 tiden, efter vi havde pakket den grå bus og den sorte Citroen, med bagage, mad, Uno og Vildkatten(spil), brænde m.m. Det

Læs mere

August, september og oktober Bestyrelsen :

August, september og oktober Bestyrelsen : Orientering fra bestyrelsen : Ved samkørsel betales der 2,00 kr. pr. bil pr. km., som deles ligeligt mellem personer i bilen. Vi opretholder stadig vores rygepolitik i offentlige bygninger, med ikke at

Læs mere

Aktiviteter med beboerne

Aktiviteter med beboerne Aktiviteter med beboerne I løbet af foråret er sket mange forskellige aktiviteter for beboerne i klynge 1. Nedenunder kommer et lille udpluk af de mange aktiviteter: Bowl n Fun i Viborg På beboernes husmøde

Læs mere

Skumsprøjten. Juli 2015

Skumsprøjten. Juli 2015 Skumsprøjten Juli 2015 Formanden skriver. Første halvår har været præget af optakten til DM og VM, som vi lige er vendt hjem fra. Det foregik i Brøndby på stadion og i hallen. P.g.a. VM var det et meget

Læs mere

Karneval i Aalborg Øst

Karneval i Aalborg Øst Karneval i Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Juni BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes kan ses Læs om Karneval i Aalborg

Læs mere

VELKOMMEN TIL WINNIE.

VELKOMMEN TIL WINNIE. FEBRUAR 2014 Simon fyldte d. 9. feb. 20 år. Han inviterede derfor sin familie til pålægskagemand. Efter maden havde Simon besluttet, at de alle skulle i Bowl N Fun og bowle en time. Kenn havde fødselsdag

Læs mere

Klubnyt efterår 2014.

Klubnyt efterår 2014. Sommeren er forsvundet og vi er godt i gang med den sidste del af året, vi er sidst i oktober og der er kun 2 måneder til jul, så er vi igen på vej til sommer og nyt campingsæson. Det har været en forrygende

Læs mere

Mallorca Logbog. Fredag:

Mallorca Logbog. Fredag: Mallorca Logbog Fredag: Vi fløj af sted fra Billund lufthavn. Vi afleverede vores kufferter, og gik derefter ind i området før boarding, så vi kunne få lidt mad inden afrejse. Vi landede i Palma lufthavn

Læs mere

Nyhedsbrev Juni 2015. Fælles. Vuggestuen. Sommerfest torsdag den 25. juni kl 18 er der fælles sommerfest for hele børnehuset og skolen.

Nyhedsbrev Juni 2015. Fælles. Vuggestuen. Sommerfest torsdag den 25. juni kl 18 er der fælles sommerfest for hele børnehuset og skolen. Nyhedsbrev Juni 2015 Fælles Det var en rigtig hyggelig afslutning vi havde den 29.maj. Og sikke et fremmøde. Vi havde løbende besøg fra skolen. Om eftermiddagen fik vi besøg, af bedsteforældre og andre

Læs mere

JUNIOR & YNGLINGE I WURZEN

JUNIOR & YNGLINGE I WURZEN I JUNIOR & YNGLINGE I WURZEN I pinsen var Junior A og Ynglinge Mester inviteret til et stævne i Wurzen hos NB's venskabsklub i det tidligere Østtyskland. Der var afgang fra Idrætscentret fredag morgen

Læs mere

FREDAGSNYT. FJALTRING FRI - OG UDESKOLE FREDAG DEN 17. juni 2016

FREDAGSNYT. FJALTRING FRI - OG UDESKOLE FREDAG DEN 17. juni 2016 FREDAGSNYT FJALTRING FRI - OG UDESKOLE FREDAG DEN 17. juni 2016 Sidste skoledag Fredag den 24. juni fra kl. 8.05-11.15. Storegruppen møder allerede kl. 7.30 til morgenkaffe med lærerne. Efter morgensang

Læs mere

Emilies sommerferieeventyr 2006

Emilies sommerferieeventyr 2006 Emilies sommerferieeventyr 2006 1. uge Min sommerferie startede faktisk en dag tidligere end forventet, da mormor kom om fredagen og passede Maria og mig. Det var rigtig hyggeligt og en god start på ferien.

Læs mere

Nyt fra SFO og skole

Nyt fra SFO og skole Skjoldenæsvej 70, 4174 Jystrup SFO tlf. 57 62 73 40 SFO 2 57 62 73 50 Afdelingsleder Ann Sabroe Tlf. 20189758 E-Mail: as7@ringsted.dk Nyt fra SFO og skole August 2018 Velkommen til 0. klasse Så blev det

Læs mere

Braunschweig maj 2003

Braunschweig maj 2003 Braunschweig maj 2003 Søndag d. 4-5- 2003. Jaahhh, så blev det endelig Søndag, vi skulle af sted til tyskland. Vi startede ud fra Løgstør kl. 8.00.. alle var friske og glædede sig til at se Braunchweig.

Læs mere

MiniThai - En rejse tilbage

MiniThai - En rejse tilbage MiniThai - En rejse tilbage Juli August 2012 Rejseberetningen herunder er skrevet af Kevin, der er 10 år gammel. I 2004 blev Kevin adopteret af sine danske forældre Helle og Peter. De hentede ham på børnehjemmet

Læs mere

Personaleseminar 15.-16. november på Hotel Scandic, Silkeborg

Personaleseminar 15.-16. november på Hotel Scandic, Silkeborg Personaleseminar 15.-16. november på Hotel Scandic, Silkeborg Formøde: Konsulenterne Skjold Fink og Frans van der Woude, der stod for personaleseminaret, besøgte alle 3 BSS biblioteker henholdsvis fredag

Læs mere

Dagbog fra P-kort skytterne i Bisley torsdag d. 12/8 2010:

Dagbog fra P-kort skytterne i Bisley torsdag d. 12/8 2010: Dagbog fra P-kort skytterne i Bisley torsdag d. 12/8 2010: Vi ankom i går eftermiddags efter en udramatisk tur, som dog bød på en frisk samarbejdsopgave nemlig at proppe otte skytter og en træner ind i

Læs mere

Sommerhilsen fra Solhverv Privatskole 2016

Sommerhilsen fra Solhverv Privatskole 2016 Sommerhilsen fra Solhverv Privatskole 2016 Nu er ferien for eleverne godt i gang, og det er derfor tid til at kigge lidt tilbage på det, der er sket siden sidste nyhedsbrev i julen. Flere elever på Solhverv

Læs mere

Fjordager Cyklings tur til Bornholm 2018

Fjordager Cyklings tur til Bornholm 2018 Fjordager Cyklings tur til Bornholm 2018 Afgang fra Fjordagerhallen Gruppen består af: Solveig, Susanne, John A, Hans, Poul, Holger, Karsten, Peder, René, Ole Steen, John D, Jens, Rollo, FredeK og Jan

Læs mere

Afslutning på folkedanse-sæsonen.

Afslutning på folkedanse-sæsonen. Struer Folkedanserforening Medlemsorientering marts. 2015 31. årgang NR. 3 www.struerfolkedanserforening.dk Afslutning på folkedanse-sæsonen. Midtvejsholdet tager 9.marts på besøg i Ringkøbing, hvorfor

Læs mere

Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse.

Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse. Billede på forsiden: Rekordforsøg 30 piger på samme toilet i pige ugen. Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse. Foredrag: Torsdag d. 17.

Læs mere

komme ind i byen. Men vi fandt frem. Fandt en parkeringsplads, og indrettede os.

komme ind i byen. Men vi fandt frem. Fandt en parkeringsplads, og indrettede os. Hässleholm Maj 2006 En begivenhedsrig tid. Masser af arbejde. Hvis det bare var sådan, at den ene sag afløste den anden, så ville det jo være fint, men den ene sag ligger sig oven i den anden, så det giver

Læs mere

Som I ved, døde vores ven Cornel fredag aften.

Som I ved, døde vores ven Cornel fredag aften. Jeg har glædet mig rigtig meget, til at fortælle jer om den forgangne uges oplevelser. Selvom den også har været præget af dårlige oplevelser, da vi f.eks. har været til begravelse, må den absolut største

Læs mere

Lejrskole tur. Derefter kørte vi til Gottrop slot som ligger i Tyskalnd.

Lejrskole tur. Derefter kørte vi til Gottrop slot som ligger i Tyskalnd. Lejrskole tur. D 10-5-10 skulle vi til Tyskland med skolen i 3 dage. Vi kørte fra Rindum kjærgaard ca. kl. 8:15. Vi kørte ned mod Tyskland, men før vi kørte ind i Tyskland, skulle vi lige ind i Møgeltønder

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 8+9 2013

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 8+9 2013 Fælles info Fastelavn. Vi holdt fastelavn mandag efter vinterferien. Vi flyttede det hertil fordi vi havde Danmarks Indsamling i uge 6, men til næste år flytter vi det tilbage, så det ligger tættere på

Læs mere

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012 Kære forældre! Fredag den 29. juni 2012 Dette bliver det sidste ugebrev i dette skoleår. Onsdag aften havde vi den traditionelle dimissionsfest for 9. klasse og deres familier. En rigtig dejlig aften med

Læs mere

John Landbo. Inger H. Nielsen Mobil: 99 70 62 81. Jan Majgaard. Johs. Odgaard. Mobil: 99 70 62 83

John Landbo. Inger H. Nielsen Mobil: 99 70 62 81. Jan Majgaard. Johs. Odgaard. Mobil: 99 70 62 83 Velkommen til infomøde Toscana 2013 Personale John Landbo Mobil: 99 70 62 82 Inger H. Nielsen Mobil: 99 70 62 81 Jan Majgaard Mobil: 99 70 62 84 Johs. Odgaard Mobil: 99 70 62 83 Rejseplan Mødetid på Morsø

Læs mere

På ski med Talent Team Dagbog fra vor skiferie i Østrig Af Josefine Bjørn Knudsen (BK)

På ski med Talent Team Dagbog fra vor skiferie i Østrig Af Josefine Bjørn Knudsen (BK) På ski med Talent Team Dagbog fra vor skiferie i Østrig Af Josefine Bjørn Knudsen (BK) Mandag d. 11 januar Endelig var den store dag kommet, hvor jeg skulle af sted til Østrig på skiferie med min klasse.

Læs mere

Dette bliver så skoleårets sidste nyhedsbrev. Forude venter sommerferien. Næste nyhedsbrev udsendes i uge 31.

Dette bliver så skoleårets sidste nyhedsbrev. Forude venter sommerferien. Næste nyhedsbrev udsendes i uge 31. Arrild Friskole & Børnehus Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund. Skolen@arrildfriskole.dk Tlf.: 74830103 Boernehuset@arrildfriskole.dk Tlf.: 30138403 Nyhedsbrev 26/2019 Dette bliver så skoleårets sidste

Læs mere

Ny brændeovn i Brændeovnshytten i Regnbuen:

Ny brændeovn i Brændeovnshytten i Regnbuen: Ferie lukket: Hele SFO en holder ferie lukket i uge 29. Ny brændeovn i Brændeovnshytten i Regnbuen: Skorstensfejeren kasserede vores gamle brændeovn i hytten på marken. Men så kom Felix s bedstefar og

Læs mere

Nyhedsbrev fra Seden Skole. Julen 2017

Nyhedsbrev fra Seden Skole. Julen 2017 Nyhedsbrev fra Seden Skole Julen 2017 Seden Skole har haft en dejlig og spændende periode her henover efteråret og vinteren. Den 1. oktober fik skolen ny skoleleder, nemlig Marianne Bernstorff Justesen,

Læs mere

Nyhedsbrev Spor 4. Hverdag i Spor4

Nyhedsbrev Spor 4. Hverdag i Spor4 Nyhedsbrev Spor 4 Så kom tiden, hvor skoleårets sidste nyhedsbrev kom ud. Igennem året i Spor4 har vi delt oplevelser og lært hinanden endnu bedre at kende. Dette nyhedsbrev giver et lille indblik i vores

Læs mere

Monica Post 2.A. Udveksling med Ellowes Hall Sports College November 2012

Monica Post 2.A. Udveksling med Ellowes Hall Sports College November 2012 Udveksling med Ellowes Hall Sports College November 2012 Annas og min rejse begyndte på Odense Banegård d. 17. november kl. 8. Selv om det var tidligt, var humøret højt, da vi satte kursen mod Kastrup

Læs mere

NYHEDSBREV TIL FORÆLDRE APRIL 2016

NYHEDSBREV TIL FORÆLDRE APRIL 2016 NYHEDSBREV TIL FORÆLDRE APRIL 2016 MusikTeaterProduktion Om et øjeblik åbner teater og musikeleverne døren for dette års store forestilling: Insektliv I år samarbejder teater- og musiklinjen på Brøruphus

Læs mere

Idrætslinjen. Studietur, København fra d. 16. - 20. maj

Idrætslinjen. Studietur, København fra d. 16. - 20. maj Idrætslinjen Studietur, København fra d. 16. - 20. maj Uge 21 D. 20. maj 2009 Lørdag morgen d. 16. maj tog Idrætslinjen af sted på studietur til København. NT kørte os kl. 08.30 fra Løgstør og til Aalborg,

Læs mere

Afslutning d. 31. marts 2014

Afslutning d. 31. marts 2014 Struer Folkedanserforening Medlemsorientering marts. 2014 30. årgang NR. 3 www.struerfolkedanserforening.dk Afslutning d. 31. marts 2014 Vi mødes kl. 18.45 i Gimsing Sognegård, hvor vi holder Struer Folkedanserforening

Læs mere

Brian Bak, Lise Nielsen og jeg havde gennem flere år talt om at prøve at løbe 78 km i bjergene i Schweiz Swiss Alpine.

Brian Bak, Lise Nielsen og jeg havde gennem flere år talt om at prøve at løbe 78 km i bjergene i Schweiz Swiss Alpine. Swiss Alpine 2010. Brian Bak, Lise Nielsen og jeg havde gennem flere år talt om at prøve at løbe 78 km i bjergene i Schweiz Swiss Alpine. Brian er min kollega i IBM og Lise har jeg kendt gennem 20 år.

Læs mere

Rejsebrev nr. 1 fra JC1 i Legnica Polen

Rejsebrev nr. 1 fra JC1 i Legnica Polen Rejsebrev nr. 1 fra JC1 i Legnica Polen Turen startede kl. 4.00 fra silkeborg og kl. 5.00 fra Hundested vi mødtes ved Gedser færgen kl. 8.30. Efter vi kom fra borde i Rostock gik turen ned gennem Tyskland

Læs mere

Dagbog - Kinaturen. Indledning

Dagbog - Kinaturen. Indledning Dagbog - Kinaturen Indledning En dag i juni, fik far en mail fra Badminton Danmark. Der stod, at jeg havde vundet en tur til China Open, sammen med 9 andre spillere fra Danmark. Jeg vandt ved lodtrækning,

Læs mere

tætte kampe fortsatte, men ud på eftermiddagen trak englænderne fra og i sidste ende endte det med at England vandt

tætte kampe fortsatte, men ud på eftermiddagen trak englænderne fra og i sidste ende endte det med at England vandt Kinsman Cup 2014 Gladsaxe Søborg Badmintonklub (GSB) og Carshalton Junior Badminton Club, fra Sutton, England mødtes for 31. gang til den årlige Påsketurnering Kinsman Cup. I år gik turen til Sutton, hvor

Læs mere

Maj står for døren. Og det betyder,

Maj står for døren. Og det betyder, Sidste skoledag for 9.klasserne er ons. d. 28.maj. Billdet her stammer fra 2013. Kontaktblad for Nordvestskolen, Stormarkafdelingen Nr.6 Maj 2014 51. Årgang Maj står for døren. Og det betyder, at de ældste

Læs mere

Vi har set frem til denne dag, hvor ca. 300 gymnaster skal i konkurrence og vi glæder os til at se en masse flot acrobatik.

Vi har set frem til denne dag, hvor ca. 300 gymnaster skal i konkurrence og vi glæder os til at se en masse flot acrobatik. Side 2-6 Velkommen til Sports Acro DM2015 for Junior og Senior Kære gymnaster, instruktører og dommere. Det er en stor glæde for Slagelse Gymnastik Forening at kunne byde Jer velkommen til Sports Acro

Læs mere

Køge BMX Klub DM i Feldborg 27./28. september 2014. OM DM LØBET I FELDBORG (officiel invitation findes her)

Køge BMX Klub DM i Feldborg 27./28. september 2014. OM DM LØBET I FELDBORG (officiel invitation findes her) Så er det blevet tid til sæsonens sidste tur til Jylland (med mindre man da lige napper DM revanchen i Tønder den 4. oktober). Denne gang går turen nordpå, hvor Feldborg BMX er vært ved Danmarksmesterskabet

Læs mere

Juni 2013. Nyt fra de forskellige teams:

Juni 2013. Nyt fra de forskellige teams: Nyt fra de forskellige teams: Juni 2013 Team 00. klasse: Om mandagen og torsdagen har børnene lavet førskole-opgaver, hvor deres kommende børnehaveklasselærere har deltaget. Mange af børnene har været

Læs mere

Nyhedsbrev -for Klub Sølyst december 2010

Nyhedsbrev -for Klub Sølyst december 2010 Nyhedsbrev -for Klub Sølyst december 2010 I denne udgave af nyhedsbrevet Kan du læse mere om: Københavner-turen 12 frikvarteret Lokalt brugerråd Åbning i julen Juleafslutning Julefrokosten Københavner-turen

Læs mere

Nyhedsbrev December. Hockey finale Aab Hallen. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.

Nyhedsbrev December. Hockey finale Aab Hallen. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen. Hockey finale Aab Hallen BEMÆRK Nyhedsbrev December DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes kan ses. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg

Læs mere

Skumsprøjten. Juli 2014

Skumsprøjten. Juli 2014 Skumsprøjten Juli 2014 Siden sidst. En dejlig sommerdag i Peder Most garden er ved at være slut. Vi har spillet til Svendborg Skyttelavs årlige fest i Christiansminde. De første gardere mødte kl. 04.30

Læs mere

Sprogtur til Canada i sommerferien 2015

Sprogtur til Canada i sommerferien 2015 Sprogtur til Canada i sommerferien 2015 Da sprogskolen blev slået op på forældreintra, tilbød mine forældre mig at komme med og høre om Destination Canada, der er en sprogskole på Carleton University i

Læs mere

Pinsetræf 2012. Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet.

Pinsetræf 2012. Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet. Pinsetræf 2012 Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet. 31 både var tilmeldt + 5 både fra Göteborg s Najad klub. Og sandelig om ikke vejrudsigten var så god

Læs mere

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 -

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 - Sjov og fart Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev April BEMÆRK DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder

Læs mere

Vejlefjordskolens nyhedsbrev for oktober 2011

Vejlefjordskolens nyhedsbrev for oktober 2011 Adventist Heritage From: Erik Marcussen Sent: Wednesday, October 12, 2011 1:39 PM To: Adventist Heritage Subject: Vejlefjordposten oktober 2011 Vejlefjordskolens nyhedsbrev for

Læs mere

Af Karen Ploumann, funktionsleder. kap@struer.dk tlf: 24250566

Af Karen Ploumann, funktionsleder. kap@struer.dk tlf: 24250566 3 Af Karen Ploumann, funktionsleder kap@struer.dk tlf: 24250566 Så er det blevet tid til det sidste nyhedsbrev for i år. Når vi ser tilbage på 2009, er der jo sket en masse. Det vigtigste er jo nok vores

Læs mere

Nyt fra Herskind Børnehus uge

Nyt fra Herskind Børnehus uge Fælles Nyt Herskind Børnehus Sommerferien 2017 Så står vi overfor dette års sommerferie, eller mere korrekt skolernes sommerferie, da det jo kun er børnene der har fri fra skole i 7 uger!! Børnehuset,

Læs mere

Helenenyt. Nr. 10 (oktober - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650

Helenenyt. Nr. 10 (oktober - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 nr 10 - oktober 2013 Helenenyt Nr. 10 (oktober - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 Ansvarshavende: Maj Greifenstein tlf: 29347195 eller 39105651 email:

Læs mere

Sommerferie 2014 Den August

Sommerferie 2014 Den August Sommerferie 2014 Den 19-21 August Rollatorbanden på Skagen En lille fortælling, om vores ferie Af Ester og Hanne Tirsdag den 19. august skulle vi, Ragnhild, Ketty, Elly og Krista, endelig på sommerferie

Læs mere

16 Årgang Nummer 2 Oktober 2010

16 Årgang Nummer 2 Oktober 2010 16 Årgang Nummer 2 Oktober 2010 Bestyrelsen Formand: Jytte Holt Nielsen, Bornholmsvej 8, 7400 Herning Tlf 20714010 j-k-hansen@mail.dk Kasserer: John F. Nielsen, jagtvej 10, 7400 Herning Tlf. 97118541 60738720

Læs mere

FREDAGSNYT FJALTRING FRISKOLE 20. april 2018

FREDAGSNYT FJALTRING FRISKOLE 20. april 2018 FREDAGSNYT FJALTRING FRISKOLE 20. april 2018 Forårsklargøring Fodbold for sjov Ny elev Skoldkopper Da der ikke var dukket så forfærdelig meget ukrudt op, var der tid til at få sat rækværk på legehuset.

Læs mere

N: Jeg hedder Nina og jeg er 13 år gammel. Jeg har været frivillig et år.

N: Jeg hedder Nina og jeg er 13 år gammel. Jeg har været frivillig et år. Interview Fokusgruppe med instruktører i alderen - år 0 0 0 0 Introduktionsrunde: I: Vil I starte med at præsentere jer i forhold til hvad I hedder, hvor gamle I er og hvor lang tid I har været frivillige

Læs mere