Turen blev på 14,8 km, og alle kom hjem i tørvejr, der var i hvert fald en der glemte sine regnbukser.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Turen blev på 14,8 km, og alle kom hjem i tørvejr, der var i hvert fald en der glemte sine regnbukser."

Transkript

1 Cykelcaféen Under Frodes ægide blev 38 cyklister ledt over Pederstrup, hvor der nok så passende var et læsted til indtagelse af en hjertestyrkning gavmildt skænket af Flemming. Tunnelen under Frederikssundsvej, som vi ikke har benyttet i lang tid, til Måløv, Østerhøj, Måløvhøj, Jonstrupvej, Svalebo, Kildesvinget, Håbetsvej og hjem til kaffe og kage. Så vidt jeg er orienteret var der hele to kager at vælge imellem, så jeg går ud fra at alle måtte springe frokosten over? Turen blev på 14,8 km, og alle kom hjem i tørvejr, der var i hvert fald en der glemte sine regnbukser. Med mindre ejeren er fundet i mellemtiden, vil de være tilstede i Baghuset på mandag.

2 Cykelcaféen I dag kørte vi den korteste tur i Cykelcaféens 6 årige historie. Årsagerne er flere, den første var at vores hovedsponsor ønskede vores tilstedeværelse ved det første spadestik til starten af et seniorbofællesskab. Så kan man spekulere på hvad begrundelsen for det kan være? Jeg kan sige, at der ikke var nogle af cykelcaféens deltagere der bevægede sig ved rollator, der var heller ingen dårligt gående, og desuden så var alle andele solgt. Så det kan ikke være derfor, måske skulle vi bare være det unge og raske indslag i seancen, hvem ved. Til gengæld vil jeg tro at vi kommer med i Ballerup Bladets dækning som et festligt indslag med vores brogede påklædning.

3 Den anden årsag var at vi skulle fejre en festdag i madpakkehuset i Harrestrup Ådal, en tradition der begyndte for 4 år siden og som vi er så glade for at holde, at vi nok fortsætter med det i mange år fremover. Hjemmebagte boller med hjemmelavet syltetøj, noget ost og forskellige udgaver af livsforlængende eliksirer, som til trods for at det er medicin også er velsmagende. En dag der viser cykelcaféens værdi som et fællesskab, hvor alle er i godt humør, hvor nye

4 bekendtskaber bliver stiftet, og hvor man altid glæder sig til at møde op. Uanset vind og vejr er der aldrig sure miner, alt bliver taget med et godt humør. Til slut, hvis der er nogle der føler sig snydt ved kun at køre 6 km, så er jeg sikker på at Frode vil rette op på ved førstkommende lejlighed. 44 deltog i en festlig dag.

5 Cykelcaféen Så er cykelcaféens 7. sæson begyndt, og jeg håber ikke at dagens begivenheder skal være bestemmende for hvordan året vil gå. På trods af en omhyggelig planlagt tur som Frode stod for, begyndte vi med ikke en kæp i hjulet, men en gren mellem hjul og forskærm. Jeg overværede ikke selv seancen da jeg i dag var bagtrop, men jeg så resultatet: en ganske sammenkrøllet forskærm på Mogens helt nye elcykel. Sådan kan det gå når man er fartbølle eller man bare er uheldig. Tilsyneladende skete der ikke noget alvorligt, man kan godt være adræt selv om man er fyldt 80 år. Efter at Lejf og jeg havde vi befriet cyklen for forskærmen, troede vi at alt var i orden, men som før hørte jeg kun opskræmte lyde, så havde Anders tabt sin cykelkurv, et klenodie som han har arvet efter sin mor og som gerne skulle gå i arv til børnebørnene. Håbet er, at de så også synes at det er spændende at bruge en cykelkurv fra anno dazumal. Resten af turen var bare lutter idyl, en lille pause i Ejby og så kunne vi ikke holde det ud mere, kaffen og kagen ventede, og selv om det ikke var Othello så var kagen som sædvanlig delikat og lækker. 48 deltog i turen i dag og distancen 16 km. HUSK På mandag er der fest i madpakkehuset i Harrestrup Ådal.

6 Kaffe og kopper må I selv medbringe, forplejning og fløde til kaffen bliver der sørget for. Til de nye som har valgt at deltage i vores glade cykelcafé: vi kører uanset vind og vejr, det er kun påklædningen der ændrer sig.

7 Cykelcaféen den Så fik vi fejret cykelcaféens 6 års dag og på dato. Den første tur blev kørt den med 16 deltagere, hvoraf nogle har været med hele vejen. I Dag havde vi 55 med til cykling, kaffe og lagkage, om det var rygtet om kagen, det gode vejr eller noget andet der lokkede ved jeg ikke, men der var 5 nye ansigter i flokken. Hvis de kommer igen på mandag får vi syn for sagn. Festen blev holdt udendørs i en have i Pederstrup hos en af vores faste deltagere som stillede sin have til rådighed. Turen blev ikke en af de længste, turlederen havde 16,5 km på tælleren da han var hjemme, og det skyldtes bl.a. at han var så optaget af at fortælle om høstmarkedet i Pederstrup om søndagen, at hele flokken måtte vende om for at komme på den rigtige rute igen. Det viser desværre med al ønskelig tydelighed at mænd ikke kan multitaske. En af de yngre deltagere, han bliver kun 76 på onsdag, havde lægetasken med, der stod doktor Nielsen på den og det hedder fødselaren ikke, så hvor han har fundet den er ikke godt at vide, men indholdet smagte ganske fortræffeligt. Det skal lige bemærkes at Sundhedshuset gav et pænt tilskud til lagkagen, som bageren i Føtex leverede. Husk på søndag tur til Store Cykeldag i Værløse, se program på ::furesoe.dk/storecykel-ogrulledag. Vi ses igen på mandag samme tid samme sted.

8 I dag den 27. august var udsigterne til den længe savnede regn positive, men som sædvanlig når cykelcaféen er på tur så bliver det ved truslen, heldigvis, samtidig kunne vi også tage vores cykelsti i besiddelse igen. S toget kører igen og togbusserne er alle kørt hjem. Turen i dag gik ad den slagne landevej med et kort stop i Skovlunde, efter ombygningen af Ballerup Boulevard er der også sket ændringer af cykelstiens forløb, man har afkortet stien og blandet den med et højresving for bilister, det virker utrygt for cyklister, men har vist sig at være gavnligt for færdselssikkerheden!! Antallet af uheld mellem cyklister og højresvingene biler er formindsket betragteligt mellem 60 og 80 %. Årsagen er en større opmærksomhed blandt biler og cykler. Kort sagt usikker + usikker = sikkerhed. Resten af turen gik over Harrestrup, Herstedøster hjem til kaffe og kage. Distance 16,4 km. Husk at næste mandag har cykelcaféen eksisteret i 6 år og dem der har med over et år ved hvad det betyder, jeg siger ikke mere.

9 Cykelcaféen Mandag den 20. august var vejret både i Danmark og Tyskland en våd affære. Medens jeg kun skulle holde styr på kort og kompas for at finde vej til Elben, havde Frode 36 cyklister at holde styr på. Vi kom alle velbeholdne hjem efter en laaang tur, jeg efter 66 km og cykelcaféen efter næsten 20 km.

10 Cykelcaféen Så er hverdagen begyndt igen efter en fantastisk sommer set med mine øjne. Tre måneder med bar mave og bare tæer, det var det rene luksus, men nu er ferien forbi og cykelcaféen har lagt ud med lidt regn, men også med godt humør. 41 friske cyklister deraf to nye var samlede til en tur i det blå, inden starten blev jeg gjort opmærksom på at der var et par fødselsdage at fejre, en 80 års og en 75 års. Det betyder at turlederen er tvunget til at afbryde turen på passende steder, hvor der skulle bedes. Nu drejer det sig ikke om altergang, selv om vinen var medbragt, man tør jo ikke i vores tider begynde at missionere, det kunne nemt misforstås. Den eneste tro vi prædiker er troen på at motion og samvær med andre er et godt udgangspunkt for et godt og muntert liv på jord. Sagde gamle Grundtvig, så det må stå til troende. 15 km blev turens distance, og bortset fra en enkelt punktering som turlederen måtte tage på sin kappe, så kom alle velbeholdne tilbage til kaffe og Toscakage. Lillian havde været i Sverige for at skaffe ingredienserne til kagen, imponerende og tak for det, vi har ikke kunnet nyde denne kage i 4 år. Det er altså AMOs skyld, de eksporterer det hele til Sverige, det kan være de betaler bedre?

11 Den gamle cykelsmed er begyndt at rydde op i bestanden af cykler, og har derfor to damecykler til salg. En tregears dame til 500 kr. og en dame-turcykel med 27 gear, forgaffelaffjedring, navdynamo, saddelaffjedring og rullebremser. Pris

Den 26. september bliver indtil videre en mærkedag for cykelcafeen, idet vi for første gang kom over 50 deltagere. 51 for at være helt nøjagtig.

Den 26. september bliver indtil videre en mærkedag for cykelcafeen, idet vi for første gang kom over 50 deltagere. 51 for at være helt nøjagtig. Cykelcafeen 26.-9.-2016 sundhedsuge Den 26. september bliver indtil videre en mærkedag for cykelcafeen, idet vi for første gang kom over 50 deltagere. 51 for at være helt nøjagtig. En af årsagerne er formodentlig

Læs mere

Det blev heldigvis ved snakken, båden så heller ikke særlig sødygtig ud.

Det blev heldigvis ved snakken, båden så heller ikke særlig sødygtig ud. Cykelcafeen 25.-9.-2017 Turen i dag blev nok den korteste nogensinde, men det tog lige så lang tid som sædvanlig. En af årsagerne var at solen skinnede så dejligt, at vi ikke nænnede at fratage den vores

Læs mere

Indhold Cykelcaféen

Indhold Cykelcaféen Indhold Cykelcaféen 18.-03 2019... 1 Cykelcaféen 11.-3.-2019... 2 Cykelcaféen 4.-3.-2019... 3 Cykelcaféen 18.-25.-2.-2019... 4 Cykelcaféen 11.-2.-2019... 5 Cykelcaféen 4.-2.-2019... 6 Cykelcaféen 28.-01.-2019...

Læs mere

Der var ikke så mange med til turen om fredagen, så jeg besluttede mig for at gentage turen i dag.

Der var ikke så mange med til turen om fredagen, så jeg besluttede mig for at gentage turen i dag. Cykelcafeen 28.-9.-2015 Atter en dag med blåvejr, solen skinner, næsten 18 gr. Hvad kan man forlange mere? Det lader til at det magiske tal er 43 deltagere hver gang, og stadigvæk dukker nye cyklister

Læs mere

Så fik vi kørt den sidste tur i 2017 og holder en velfortjent ferie. Vi begynder igen med friske kræfter den 8. januar 2018.

Så fik vi kørt den sidste tur i 2017 og holder en velfortjent ferie. Vi begynder igen med friske kræfter den 8. januar 2018. Cykelcafeen 18.-12.-2017 Så fik vi kørt den sidste tur i 2017 og holder en velfortjent ferie. Vi begynder igen med friske kræfter den 8. januar 2018. 40 cyklister deltog i en tur på 14,6 km med en lille

Læs mere

Elcykel Testpendlerforløb

Elcykel Testpendlerforløb Forår Sommer 2015 Sekretariatet for Supercykelstier Elcykel Testpendlerforløb Cases Forløbet I slutningen af 2014 efterlyste Sekretariatet for Supercykelstier frivillige testpendlere til et pilotelcykel-testforløb.

Læs mere

Til gengæld er der ingen øvre grænse. Alderspræsidenten er Villy Kehlet på 80 år. Han var oprindeligt med til at starte klubben tilbage i år 2000.

Til gengæld er der ingen øvre grænse. Alderspræsidenten er Villy Kehlet på 80 år. Han var oprindeligt med til at starte klubben tilbage i år 2000. Aarhus ældste cykelhold To gange om ugen året rundt mødes en flok cykelentusiaster i Aarhus. Team Olympia Senior har eksisteret i knap 15 år. Medlemmerne er alle over 60 og mødes for at dyrke motion og

Læs mere

Bruger Side 1 14-06-2015 Prædiken til 2.s.e.trinitatis 2015.docx. Prædiken til 2.søndag efter trinitatis 2015. Tekst. Luk. 14,16-24.

Bruger Side 1 14-06-2015 Prædiken til 2.s.e.trinitatis 2015.docx. Prædiken til 2.søndag efter trinitatis 2015. Tekst. Luk. 14,16-24. Bruger Side 1 14-06-2015 Prædiken til 2.søndag efter trinitatis 2015. Tekst. Luk. 14,16-24. Gud holder fest, det handler Jesu lignelse om. Men er der nogen Gud til at holde fest for os? Det er vores tids

Læs mere

til Dalen hvor vi lige skulle forbi det berømte meget gamle (1894) historiske hotel midt i byen, hvor der står en del gamle biler og blive flittig

til Dalen hvor vi lige skulle forbi det berømte meget gamle (1894) historiske hotel midt i byen, hvor der står en del gamle biler og blive flittig Norge juni 2017 Så er vores tur til Norge klaret, og hvad der så ud til og skulle blive lidt af en våd omgang holdt næsten ikke stik, kun om natten var der meget hul igennem skyerne og der blev vasket

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

I dag blev det en af de kortere ture kun 12 km, men ikke desto mindre en ny tur som Frode stod for.

I dag blev det en af de kortere ture kun 12 km, men ikke desto mindre en ny tur som Frode stod for. Cykelcaféen 26.-3.-2018 Det var palmesøndag i går, d.v.s. at det er påske, en af årets højtider, hvor planteskoler åbner og haveejere går i haven. Sådan ser det desværre ikke ud i år, der er stadig frost

Læs mere

Så blev der ringet til sommerferie, men vanen tro skulle der holdes afslutning.

Så blev der ringet til sommerferie, men vanen tro skulle der holdes afslutning. Cykelcaféen 24.-6.-2019 Så blev der ringet til sommerferie, men vanen tro skulle der holdes afslutning. Madpakkehuset ved Kridtbjerget lagde lokaler til. Mogens havde vanen tro gjort rent, og Flemming

Læs mere

Vi havde traditionen tro opstart på den nye sæson. Der mødte mange nye op, specielt til vores 12 ugers program om at lære og løbe 5 km.

Vi havde traditionen tro opstart på den nye sæson. Der mødte mange nye op, specielt til vores 12 ugers program om at lære og løbe 5 km. Beretning for 2012 JANUAR Er jo måneden hvor de fleste skal finde deres ben igen, efter alle helligdagenes udskejelser. Så alt forløber stille og roligt og med et vigende antal medlemmer på træningsaftenerne.

Læs mere

Beretning fra Limfjords Challenge 2014 (Mors rundt)

Beretning fra Limfjords Challenge 2014 (Mors rundt) Beretning fra Limfjords Challenge 2014 (Mors rundt) Preben og jeg deltog i år i turen rundt om Mors, også kaldet Limfjords Challenge. Det er en tursejlads i tre etaper, ca. 110 km lang. Det var en rigtig

Læs mere

Så er min årlige ferietur med min datter forbi, vi er hjemme igen. Turen gik i år til Tönning som ligger ved Ejderen, Danmarks gamle grænse.

Så er min årlige ferietur med min datter forbi, vi er hjemme igen. Turen gik i år til Tönning som ligger ved Ejderen, Danmarks gamle grænse. Cykelferie August 2016 Så er min årlige ferietur med min datter forbi, vi er hjemme igen. Turen gik i år til Tönning som ligger ved Ejderen, Danmarks gamle grænse. Jeg siger gerne for sjov at jeg er medlem

Læs mere

Nyhedsbrev fra klynge 2

Nyhedsbrev fra klynge 2 Nyhedsbrev fra klynge 2 Så blev det til det sidste nyhedsbrev i år 2014. Den har stået på masser af julehygge i december måned, hvilket nyhedsbrevet også bærer præg af. Der har været en fantastisk opbakning

Læs mere

Herunder På denne første forårstur cykler vi til udsigtstårnet ved Sir/Lyngbjerg, hvor vi nyder vores the og kaffe.

Herunder På denne første forårstur cykler vi til udsigtstårnet ved Sir/Lyngbjerg, hvor vi nyder vores the og kaffe. Herunder 2016 Sir / Lyngbjerg Søndag d. 17.4 2016 kl. 13 Ca. 20 km Start kl. 13 fra Holstebro Aktivitetscenter. Turleder : Inger Andersen På denne første forårstur cykler vi til udsigtstårnet ved Sir/Lyngbjerg,

Læs mere

40 cyklister deltog i en tur over Pederstrup, ad Brandmosevej, Fuglehavevej og Kildesvinget, hvor vi holdt en lille pause i Hjortespringskilen.

40 cyklister deltog i en tur over Pederstrup, ad Brandmosevej, Fuglehavevej og Kildesvinget, hvor vi holdt en lille pause i Hjortespringskilen. Cykelcafeen 19.-12.-2016 Så har vi kørt den sidste tur i 2016. 40 cyklister deltog i en tur over Pederstrup, ad Brandmosevej, Fuglehavevej og Kildesvinget, hvor vi holdt en lille pause i Hjortespringskilen.

Læs mere

En begivenhedsrig uforglemmelig og ikke mindst udfordrende tur rundt på Sjælland.

En begivenhedsrig uforglemmelig og ikke mindst udfordrende tur rundt på Sjælland. Sjælland Rundt d. 2. juli 2011. En begivenhedsrig uforglemmelig og ikke mindst udfordrende tur rundt på Sjælland. Det var noget af en prøvelse ca. 700 ryttere blev sat på til dette års udgave af Sjælland

Læs mere

FOA Holbæks seniorklubs arrangementer Efterår 2015

FOA Holbæks seniorklubs arrangementer Efterår 2015 FOA Holbæks seniorklubs arrangementer Efterår 2015 FOA Holbæk Stenhusvej 35 Telefon 46 97 14 00 Nyt fra FOA`S seniorklub i Holbæk Når I får denne udgave af vores blad er sommeren startet. Vi håber på

Læs mere

August, september og oktober Bestyrelsen :

August, september og oktober Bestyrelsen : Orientering fra bestyrelsen : Ved samkørsel betales der 2,00 kr. pr. bil pr. km., som deles ligeligt mellem personer i bilen. Vi opretholder stadig vores rygepolitik i offentlige bygninger, med ikke at

Læs mere

Med Rimo på Bornholm 2013.

Med Rimo på Bornholm 2013. Med Rimo på Bornholm 2013. Hold 4 5 6 og 7 tog i weekenden d. 17. 19. august på tur til Bornholm, for at køre Bornholm Rundt søndag d. 18.08.13. Her er (endelig) en lille stemningsrapport.. Rimo s (næsten)

Læs mere

Hvor vi dyrker stavgang gymnastik - bowling og cykling

Hvor vi dyrker stavgang gymnastik - bowling og cykling Hvor vi dyrker stavgang gymnastik - bowling og cykling Bestyrelsens beretning om 2016 til BS Seniormotions generalforsamling tirsdag d. 21. marts 2017 i Strandens Forsamlingshus. Bestyrelsesmøder: Alle

Læs mere

INDHOLD I DETTE NUMMER! Fastelavn på Steins Plads! Cykeldagen 2016! Loppemarked den ! Havevandring den !

INDHOLD I DETTE NUMMER! Fastelavn på Steins Plads! Cykeldagen 2016! Loppemarked den ! Havevandring den ! Maj 2016 INDHOLD I DETTE NUMMER Fastelavn på Steins Plads Cykeldagen 2016 Loppemarked den 05.6.2016 Havevandring den 12.06.2016 Adresseliste Kære Naboer, Så blev det efterhånden forår. Vi kan nu for alvor

Læs mere

Helenenyt. Nr. 9 (september - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650

Helenenyt. Nr. 9 (september - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 nr 9 - september 2013 Helenenyt Nr. 9 (september - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 Ansvarshavende: Maj Greifenstein tlf: 29347195 eller 39105651 email:

Læs mere

Ned ad Studekrogen til Jonstrupvang videre forbi Københavns vandværk Søndersø og ad Skovvej Lundegårdsstien tilbage til Sundhedshuset.

Ned ad Studekrogen til Jonstrupvang videre forbi Københavns vandværk Søndersø og ad Skovvej Lundegårdsstien tilbage til Sundhedshuset. Cykelcafeen 21.-3.-2016 Så er det officielt forår. Det er i dag forårsjævndøgn. Det vrimler med nyfødte lam i Pederstrup og solen skinner af og til. Alt er godt bortset fra temperaturen, der mangler lidt.

Læs mere

Landstrygerne, Varde 1. kvartal 2015 medlemsblad nr. 98

Landstrygerne, Varde 1. kvartal 2015 medlemsblad nr. 98 GANG NYT Landstrygerne, Varde 1. kvartal 2015 medlemsblad nr. 98 Siden sidst: Siden sidste nummer af Gangnyt har Landstrygerne afholdt følgende arrangementer: Julefrokost Den 22.11.2014 blev der af festudvalget

Læs mere

Hestevognstur. August nr. 8

Hestevognstur. August nr. 8 August nr. 8 Hestevognstur Vi havde en helt fantastisk tur i Gråsten med hestevogn. Alle var glade og i godt humør, og kusken vidste en masse om lokalområdet, som han gladeligt fortalte en masse spændende

Læs mere

Sverigestur til Trelleborg og lidt længere 8. september 2013

Sverigestur til Trelleborg og lidt længere 8. september 2013 Sverigestur til Trelleborg og lidt længere 8. september 2013 Årets anden tur til Sverige havde vikingeborgen Trelleborg som hovedmål, men både på udturen og hjemturen var der mange ting at se på. De førstankomne

Læs mere

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 8 August 2014 33. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 8 August 2014 33. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 8 August 2014 33. årgang Læs inde i bladet... Formandens hjørne Tur til Helnæs Statistik Madpakketur Efterårsturen til Silkeborg Aktivitetskalender Faaborg

Læs mere

Telefonliste / åbningstider

Telefonliste / åbningstider Telefonliste / åbningstider Klub Skovbo Mandag kl. 19:00-21:30 Nørrevold 1A Mandagscafeen: kl. 16:00-19:00 Nørrevold 1A Marianne Tlf. 21 78 61 26 (VEST) Rie B. Tlf. 21 78 73 26 (VEST) Tilmelding senest

Læs mere

Interviews og observationer fra MOT-sammen Da du startede i MOT-sammen, havde du så aftalt at tage af sted sammen med andre?

Interviews og observationer fra MOT-sammen Da du startede i MOT-sammen, havde du så aftalt at tage af sted sammen med andre? Interviews og observationer fra MOT-sammen 2018 Indhold Interview 1...1 Interview 2:...2 Interview 3:...4 Interview 4:...5 Interview 5...6 Interview 6:...8 Observationer:...9 Interview 1 Informant: Mand,

Læs mere

MCC-Nordsjælland Bikernyt...

MCC-Nordsjælland Bikernyt... Årgang 8, Nummer 48 Grå i toppen kør med MCC-Nordsjælland MCC-Nordsjælland Bikernyt... Oktober 2008 I dette nummer: Redaktøren 1 Rørsnæs 1-2 Flygrakan 2-3 Bakken Lukket 3-4 Bestyrrelsen 5 Malerklemmen

Læs mere

Ballerup-Furesø-Herlev Lokalafdeling

Ballerup-Furesø-Herlev Lokalafdeling Ballerup-Furesø-Herlev Lokalafdeling Beretning for lokalafdelingens arbejde 2014 Et år er gået, og det er tid til at se tilbage på, hvad har året bragt. Generalforsamlingen står for døren. Der er masser

Læs mere

Norges turen fra den 24. til den 31. maj.

Norges turen fra den 24. til den 31. maj. Norges turen fra den 24. til den 31. maj. 7 mand stærk havde meldt sig til turen til det norske land. Vi skulle med færgen fra Hirtshals den 24. maj og mødestedet var ved sidste rundkørsel inden færgen.

Læs mere

Turen til Sverige. Vejen derop var enten op til Frederikshavn og over med færgen til Göteborg eller over med broerne eller bro/færgerne ved Helsingør.

Turen til Sverige. Vejen derop var enten op til Frederikshavn og over med færgen til Göteborg eller over med broerne eller bro/færgerne ved Helsingør. Turen til Sverige. Efter mere en et halvt års forberedelse på en tur til Sverige var dagen kommet den 30 maj og 4 dage frem, vejr meldingen forud for turen var lidt spændende, der skulle være gode dage

Læs mere

www.ballerup.dk Efterår 2014 Naturvejlederen Oplev Ballerups natur på 8 forskellige ture med Naturvejlederen

www.ballerup.dk Efterår 2014 Naturvejlederen Oplev Ballerups natur på 8 forskellige ture med Naturvejlederen www.ballerup.dk Efterår 2014 Naturvejlederen Oplev Ballerups natur på 8 forskellige ture med Naturvejlederen Oplev naturen i Ballerup Oplev Ballerups natur på 8 forskellige ture og arrangementer med naturvejleder

Læs mere

Nyhedsbrev fra Grøftekanten 5 Vuggestuen tlf Sommerens nyhedsbrev

Nyhedsbrev fra Grøftekanten 5 Vuggestuen tlf Sommerens nyhedsbrev Nyhedsbrev fra Grøftekanten 5 Vuggestuen tlf. 48 17 15 58 Sommerens nyhedsbrev Juni, Juli og August Farvel Vi sagde farvel til Christian fra Bænkebideren i midten af maj måned. Christian er startet i nr.

Læs mere

Lindvig Osmundsen Side 1 13-09-2015 Prædiken til 15.s.e.trinitatis 2015.docx. Prædiken til 15. søndag efter trinitatis 2015. Tekst. Matt. 6,34-44.

Lindvig Osmundsen Side 1 13-09-2015 Prædiken til 15.s.e.trinitatis 2015.docx. Prædiken til 15. søndag efter trinitatis 2015. Tekst. Matt. 6,34-44. Lindvig Osmundsen Side 1 13-09-2015 Prædiken til 15. søndag efter trinitatis 2015. Tekst. Matt. 6,34-44. Alting er skjult for dit øje, indtil du ser det. Jeg holdt engang i krydset ved Teglgårdsvej, og

Læs mere

Gud, tak for, at vi hører sammen med dig og fordi du går med os i livet. Vil du lade os huske det og turde tro det altid! Amen.

Gud, tak for, at vi hører sammen med dig og fordi du går med os i livet. Vil du lade os huske det og turde tro det altid! Amen. 1 Konfirmationer 2012. Salmer: 478, 29, 70 / 68, 192v1,3,7, 370. Tekster: Sl. 8 og Joh. 10.11-16.... Gud, tak for, at vi hører sammen med dig og fordi du går med os i livet. Vil du lade os huske det og

Læs mere

Åbningstider i Havblik

Åbningstider i Havblik Velkommen I Havblik Åbningstider i Havblik Mandag torsdag: 6.45-16.30 Fredag : 6.45 15.45 Der kan, hvis der er et arbejdsrelateret behov søges om udvidet åbningstid i tidsrummet fra kl. 06.00 6.45. Skema

Læs mere

Julen 2014. Kære alle sammen.

Julen 2014. Kære alle sammen. Julen 2014 Kære alle sammen. I skrivende stund er det 1. søndag i advent. Her dufter af julens første omgang nybagte småkager, og nisserne er kommet ned fra loftet og giver en dejlig hygge i stearinlysenes

Læs mere

August: Cykeltur. Tirsdag den 1. august 2017 kl Ud i det blå. Tirsdag den 15. august tager vi på den årlige tur ud i det blå.

August: Cykeltur. Tirsdag den 1. august 2017 kl Ud i det blå. Tirsdag den 15. august tager vi på den årlige tur ud i det blå. Andet halvår 2017. August: Cykeltur. Tirsdag den 1. august 2017 kl. 9.00 Vi starter fra Agtoftsvej kl. 9.00 og kører en tur i omegnen af Sønderborg. Returnerer til Agtoftsvej, hvor vi spiser vor medbragte

Læs mere

Hærvejsløbet 2014 Cykelløbet

Hærvejsløbet 2014 Cykelløbet Hærvejsløbet 2014 Cykelløbet Infomail Hærvejsløbet 2014 står lige for døren. Du er tilmeldt cykelløbet fra Silkeborg til Viborg. Vi glæder os rigtig meget til at se en masse velforberedte cykelryttere

Læs mere

Aktiviteter med beboerne

Aktiviteter med beboerne Aktiviteter med beboerne Vinteren har stået på mange sjove, hyggelige og traditionsbåndende aktiviteter sammen med de skønne beboere i klynge 1. I december blev der hver dag hygget med kalendergaver, et

Læs mere

Nyhedsbrev for fritidsdelen - November

Nyhedsbrev for fritidsdelen - November Nyhedsbrev for fritidsdelen - November Kære forældre Efterårsferien er veloverstået og bladene signalerer, at efteråret og de mørke tider er over os. Heldigvis er der godt gang i aktiviteterne i både Fritten

Læs mere

Lindvig Osmundsen. Prædiken til 2. søndag i Advent 2015 06-12-2015 side 1. Prædiken til 2.søndag i advent 2015. Tekst. Mattæus 25,1-13.

Lindvig Osmundsen. Prædiken til 2. søndag i Advent 2015 06-12-2015 side 1. Prædiken til 2.søndag i advent 2015. Tekst. Mattæus 25,1-13. 06-12-2015 side 1 Prædiken til 2.søndag i advent 2015. Tekst. Mattæus 25,1-13. Der er mange oplevelser i livet, og jo ældre man bliver, jo mere har man været med til. Også som præst har jeg fået lov til

Læs mere

Afslutning 2013

Afslutning 2013 Struer Folkedanserforening Medlemsorientering marts. 2013 29. årgang NR. 3 www.struerfolkedanserforening.dk Afslutning 2013 Mandag d. 18. Marts, kl. 19.00 holder Struer Folkedanserforening deres afslutning

Læs mere

Bestilling af Alugod T-shirts i små størrelser! Har du et barn i alderen 8-12 år som skal af sted på sommerlejr og som ikke har en Alugod T- shirts? Så skal du læse videre! T-shirts i størrelserne 8 10

Læs mere

Kæden. www.stevnscykelmotion.dk. Medlemsblad for Stevns Cykel Motion Nr. 1. Marts 2010-18. Årgang. Kalender foråret 2010

Kæden. www.stevnscykelmotion.dk. Medlemsblad for Stevns Cykel Motion Nr. 1. Marts 2010-18. Årgang. Kalender foråret 2010 Kalender foråret 2010 Marts - 24 19:00 Ryttermøde / klubaften April - 18 09:30 Forårs enkeltstart - 25 09:00 Storebælt / Lillebæltsløbet, Slagelse Maj - 9 Grejsdalsløbet (Vejle) - 13 Esbern Snares Løbet

Læs mere

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017 Esbjerg Cykle Motion Bestyrelsens beretning for året 2017 Så gik der endnu et år, og vi skriver nu 2018, og det bliver forhåbentlig et godt år for ECM. er i øjeblikket 103 medlemmer. Vi 2017 har været

Læs mere

Malling Kirke og Sognegård

Malling Kirke og Sognegård Malling Kirke og Sognegård Aktiviteter og særgudstjenester April - Juni 2018 VELKOMMEN I MALLING KIRKE OG SOGNEGÅRD APRIL 2018 Fredag den 6. april kl. 17.00 i Malling Kirke og Sognegård Den glade Kirke

Læs mere

Efterår. Årshjul. Nyt personale. Forældrecafé Fakkeltur. Nyt fra afdelingerne. Kalender

Efterår. Årshjul. Nyt personale. Forældrecafé Fakkeltur. Nyt fra afdelingerne. Kalender Efterår Årshjul Nyt personale Forældrecafé Fakkeltur Nyt fra afdelingerne Kalender Efterår Så er det efteråret, i hvert fald ifølge kalenderen. Derfor er det vigtigt at jeres barn har det rigtige tøj i

Læs mere

Gl. ager 14.4.59. Kære Brevduevenner.

Gl. ager 14.4.59. Kære Brevduevenner. Gl.ager14.4.59. KæreBrevduevenner. Ja,nuerjegvedatværeovredetmedinfluenzaen,iPåskenvarjegnuikkemangesure sildværd,jegholdtmigiroogkomingenstederihelepåsken. Jegharlavetmegetforskelligtsiden1.April,jegharjoværetløsarbejder:Jegharkørtfor

Læs mere

Sophienyt. Telefontid : mandag torsdag kl. 08:00 til 11:00 og kl. 13:00 16.00 4849 4320 : Fredag kl. 08:00 til 11:00 og kl. 13:00 15.

Sophienyt. Telefontid : mandag torsdag kl. 08:00 til 11:00 og kl. 13:00 16.00 4849 4320 : Fredag kl. 08:00 til 11:00 og kl. 13:00 15. Sophienyt Februar 2015 Åbningstider: mandag torsdag kl. 08:00 til 17:00 fredag kl. 08:00 15.00 Kontoret : mandag torsdag kl. 08:00 til 16:00 fredag kl. 08:00 15.00 Telefontid : mandag torsdag kl. 08:00

Læs mere

CYPERN 2012 Coral Beach

CYPERN 2012 Coral Beach TIRSDAG: Christina. Fripas. Amanda. Vi startede ud med nået morgenmad. Derefter gjorde vi os klar til dagens hårde og eneste program. Vi var godt trætte efter morgenpasset. Vi blev delt op i to grupper.

Læs mere

Riis Friplejehjem. Lev livet hele livet

Riis Friplejehjem. Lev livet hele livet Riis Friplejehjem Lev livet hele livet 1 Indhold Et trygt hjem sammen med hinanden lev livet hele livet Aktiviteter en hverdag med aktiviteter og samvær Hjemligt duften af mad lejligheder med udsigt til

Læs mere

GRIBBEN VI TRODSEDE REGNEN! Mandag d. 19. August, blev der holdt Stor ipad dag på Gribskov efterskole.

GRIBBEN VI TRODSEDE REGNEN! Mandag d. 19. August, blev der holdt Stor ipad dag på Gribskov efterskole. GRIBBEN August 2013 NR. 1 VI TRODSEDE REGNEN! VI CYKLEDE CA. 40 KM PÅ 3 DAGE. hdjfksadbfksbfwvcbnsvmhjsgfkjwedl hdjfksadbfksbfwvcbnsvmhjsgfkjwedl hdjfksadbfksbfwvcbnsvmhjsgfkjwedl Selvom det regnede på

Læs mere

NYHEDSBREV Projekt Nærmiljø November 13 - januar 14

NYHEDSBREV Projekt Nærmiljø November 13 - januar 14 I denne udgave af nyhedsbrevet Efteråret er kommet...1 Røgfri på Arendalsvej...2 Fitness - så er vi igang...4 Trænger din økonomi til et servicetjek?...5 Café Solskin - en solskinshistorie...6 Bagagerumsmarked...8

Læs mere

En lille opdatering på året som snart er brugt op!!

En lille opdatering på året som snart er brugt op!! En lille opdatering på året som snart er brugt op!! Så har vi næsten slidt endnu et år op, og vi vil lige lave et lille tilbageblik på året, som har mindre end 2 måneder tilbage. Bestyrelsen har i året

Læs mere

Bestyrelsens beretning om 2014 til BS Seniormotions generalforsamling tirsdag d. 17. marts 2015 i Strandens Forsamlingshus. Stavgang generelt:

Bestyrelsens beretning om 2014 til BS Seniormotions generalforsamling tirsdag d. 17. marts 2015 i Strandens Forsamlingshus. Stavgang generelt: Side 1 af 5 Bestyrelsens beretning om 2014 til BS Seniormotions generalforsamling tirsdag d. 17. marts 2015 i Strandens Forsamlingshus. Bestyrelsesmøder: Alle planlagte bestyrelsesmøder har været afholdt.

Læs mere

Med Oasen på tur i veterantoget Tekst og billeder N.M. Schaiffel-Nielsen

Med Oasen på tur i veterantoget Tekst og billeder N.M. Schaiffel-Nielsen Med Oasen på tur i veterantoget Tekst og billeder N.M. Schaiffel-Nielsen Så er det blevet tid til frokost, som bestod af lækre frikadeller og kold kartoffelsalat. Man kunne så samtidig nyde udsigten til

Læs mere

Gå-klub vil du gå med? Åbent hus. Fredag 25. august kl i Hal 2 Sydbank Arena. Bowls et spil for alle

Gå-klub vil du gå med? Åbent hus. Fredag 25. august kl i Hal 2 Sydbank Arena. Bowls et spil for alle Gå-klub vil du gå med? Det brugerstyrede aktivitetshus, Midtgården, der ligger centralt i Kolding Midtby har en lille flok damer, der hver uge går en tur, så langt benene vil det, ud i de skønne omgivelser

Læs mere

Velkommen til cykling 2017

Velkommen til cykling 2017 Cykling 2017 Velkommen til cykling 2017 Sæsonstart den 26. marts kl. 9.00 Med denne folder vil vi gerne byde velkommen til en ny cykelsæson. Vildbjerg Motion er en motionsklub, der lægger vægt på bredden

Læs mere

Velkommen til cykling 2016

Velkommen til cykling 2016 Cykling 2016 Velkommen til cykling 2016 Sæsonstart den 27. marts kl. 9.00 Med denne folder vil vi gerne byde velkommen til en ny cykelsæson. Vildbjerg Motion er en motionsklub, der lægger vægt på bredden

Læs mere

Vi havde også en dejlig arbejdsdag i lørdag og rigtigt mange arbejdsopgaver blev løst. Der er igen arbejdsdag på lørdag i næste uge.

Vi havde også en dejlig arbejdsdag i lørdag og rigtigt mange arbejdsopgaver blev løst. Der er igen arbejdsdag på lørdag i næste uge. Uge 38 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Endnu en uge er gået og det

Læs mere

Sønderjyllandsturen 19., 20. og 21 juni 2019

Sønderjyllandsturen 19., 20. og 21 juni 2019 Sønderjyllandsturen 19., 20. og 21 juni 2019 Der var tilmeldt 5 vespa til turen, men desværre måtte 2 melde fra på grund af sygdom. Maria og jeg mødtes på Damhustorvet i København fredag morgen kl 8:00.

Læs mere

Tur til Hallandsåsen 31. maj

Tur til Hallandsåsen 31. maj Tur til Hallandsåsen 31. maj Maj måned 2015 har ikke været en af de lune og tørre, og forventningerne til vejrliget den 31. maj var derfor ikke de mest positive, men DMI lovede tørvejr det meste af dagen,

Læs mere

Forslag til rosende/anerkendende sætninger

Forslag til rosende/anerkendende sætninger 1. Jeg elsker dig for den, du er, ikke kun for det, du gør 2. Jeg elsker din form for humor, ingen får mig til at grine som dig 3. Du har sådan et godt hjerte 4. Jeg elsker at være sammen med dig! 5. Du

Læs mere

Odense Marathon, Odense Lørdag d. 7. juni

Odense Marathon, Odense Lørdag d. 7. juni Odense Marathon, Odense Lørdag d. 7. juni Tag med på eventyr og få en eventyrlig dag Et nyt løb af en ny klub ser interessant ud Start og mål ud for Kajakklubben Odin i havnebassinet. Kajakløbet foregår

Læs mere

På turene havde alle et sæt tørt cykeltøj med og ét fælles ekstra dæk (hvem tror i, der kørte rundt med det ekstra dæk hele ugen?)

På turene havde alle et sæt tørt cykeltøj med og ét fælles ekstra dæk (hvem tror i, der kørte rundt med det ekstra dæk hele ugen?) Hej GCK Det hele startede i maj måned, hvor en kollega kom og spurgte, om jeg ville med en tur til Italien for at køre MTB - det tilbud kunne jeg ikke sige nej til. Vi skulle bo i byen Bormio, der ligger

Læs mere

Sommerferie 2014 Den August

Sommerferie 2014 Den August Sommerferie 2014 Den 19-21 August Rollatorbanden på Skagen En lille fortælling, om vores ferie Af Ester og Hanne Tirsdag den 19. august skulle vi, Ragnhild, Ketty, Elly og Krista, endelig på sommerferie

Læs mere

FORÅRS-OG EFTERÅRSSÆSONEN Løst og fast fra vores færden ombord på det gode skib Freja

FORÅRS-OG EFTERÅRSSÆSONEN Løst og fast fra vores færden ombord på det gode skib Freja 2012 FORÅRS-OG EFTERÅRSSÆSONEN Løst og fast fra vores færden ombord på det gode skib Freja 2012 9. april Så er sæsonen i gang! I det skønneste vejer fik vi Skærtorsdag sat sejlene på, og gjort klar til

Læs mere

ÅREBLADET. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Nye redningsveste Åbent Hus/aktiviteter Kanindåb Aktivitetskalender

ÅREBLADET. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Nye redningsveste Åbent Hus/aktiviteter Kanindåb Aktivitetskalender ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 5 Juli 2015 34. årgang Læs inde i bladet... Formandens hjørne Nye redningsveste Åbent Hus/aktiviteter Kanindåb Aktivitetskalender Faaborg Roklub, tlf. 62 61

Læs mere

Julen Skiferier. Skiferie i Val d Isère med Hareskov skiklub. Vi var på en fantastisk skiferie, med super vejr og sne, som I kan se på billede.

Julen Skiferier. Skiferie i Val d Isère med Hareskov skiklub. Vi var på en fantastisk skiferie, med super vejr og sne, som I kan se på billede. Skiferie i Val d Isère med Hareskov skiklub Julen 2009 Skiferier Vi var på en fantastisk skiferie, med super vejr og sne, som I kan se på billede. Når man er med skiklubben går man blot uden for hotellet

Læs mere

HvabeHaren og dyrene i Ha det godt-skoven Personlig udvikling på en naturlig og eventyrlig måde Skrevet af Thomas Wibling

HvabeHaren og dyrene i Ha det godt-skoven Personlig udvikling på en naturlig og eventyrlig måde Skrevet af Thomas Wibling HvabeHaren og dyrene i Ha det godt-skoven Personlig udvikling på en naturlig og eventyrlig måde Skrevet af Thomas Wibling INDHOLD Kapitel 1: Velkommen til Ha det godtskoven...................................

Læs mere

Velkommen til generalforsamling i Team Odder

Velkommen til generalforsamling i Team Odder Velkommen til generalforsamling i Team Odder Generalforsamling i Team Odder Styregruppens beretning 17. november 2013 Status Ca. 120 medlemmer og fortsat kraftig vækst i medlemstallet 4 hold (1, 2+, 2

Læs mere

KLC-Bladet November 2014

KLC-Bladet November 2014 KLC-Bladet November 2014 1 Generel Information Adresse : Knud Lavard Centret Eksercerpladsen 3 4100 Ringsted Ansvarshavende redaktør : Inger Boye - ibo@ringsted.dk Bruger- og pårørende rådet på KLC 2014/2015

Læs mere

Arrild Privatskole og Børnehuset

Arrild Privatskole og Børnehuset Nyhedsbrev 24/2017 Nyt fra Børnehuset. Blå Gruppes Discofest Fredag den 2.juni holdt Blå Gruppe (langt om længe ) discofest. Børnene havde glædet sig meget. Vi hyggede med velkomstdrink, lækkert mad +

Læs mere

Vi holdt en lege pause, i en hule og der blev fisket i et vandhul. Diverse blade, grene og svampe blev samlet, til at tage med hjem.

Vi holdt en lege pause, i en hule og der blev fisket i et vandhul. Diverse blade, grene og svampe blev samlet, til at tage med hjem. Rundt om Slotssøen.. Idag gik turen til Gråsten, hvor vi startede med en tur gennem slotshaven. Her fik vi en rutchetur, inden vi satte kurs mod skoven. Med alle sanser i brug, begav vi os nu på vej rundt

Læs mere

Æ AVIS HUSAVIS LEOS PLEJECENTER

Æ AVIS HUSAVIS LEOS PLEJECENTER Æ AVIS HUSAVIS LEOS PLEJECENTER AUGUST 2016 Redaktionen består af: Bettina G. Lone M. Indlæg til avisen fra beboere, pårørende og personale samt andre interesserede modtages gerne og senest den 20. I hver

Læs mere

Natur, strande, slotte og fantastiske København

Natur, strande, slotte og fantastiske København CYKELFERIE I DANMARK NORDSJÆLLAND OG KØBENHAVN - STJERNERUTE Natur, strande, slotte og fantastiske København Det bedste af Danmark på cykel På denne tur er du bosat i København. Hver dag kan du vælge mellem

Læs mere

Rejsebrev nr. 5 fra GP 1 i Marathon i Grækenland

Rejsebrev nr. 5 fra GP 1 i Marathon i Grækenland Rejsebrev nr. 5 fra GP 1 i Marathon i Grækenland I dag fredag er helliget pladserne til Baku både individuelt og for hold. Da vi er sikret en plads individuelt, har vi kun mulighed for at veksle den til

Læs mere

Tysk-Klubbens bestyrelses årsberetning for 2014

Tysk-Klubbens bestyrelses årsberetning for 2014 Tysk-Klubbens bestyrelses årsberetning for 2014 Formanden Søren Buhl Andersen indledte med at fortælle, at vi i dag er 24 medlemmer, efter der kom udmeldelser og nogle blev slettet p.g.a. manglende betaling

Læs mere

Men lidt om de problematikker, vi vil møde i den nærmeste fremtid. Vi skal finde en løsning til hvordan hun kan komme frem og tilbage til skolen.

Men lidt om de problematikker, vi vil møde i den nærmeste fremtid. Vi skal finde en løsning til hvordan hun kan komme frem og tilbage til skolen. Fra: Rita Vinter Emne: Sarah Dato: 7. okt. 2014 kl. 21.59.33 CEST Til: Janni Lærke Clausen Hej Janni. Jeg vil lige fortælle lidt om Sarah, inden du møder

Læs mere

Frokost & Catering Brunch, tapas, 3-retters menu, buffet & receptionslækkerier. www.madkonceptet.dk

Frokost & Catering Brunch, tapas, 3-retters menu, buffet & receptionslækkerier. www.madkonceptet.dk Frokost & Catering Brunch, tapas, 3-retters menu, buffet & receptionslækkerier www.madkonceptet.dk Frokostordning Catering Om os vores værdier Kontakt os Frokostordning Få en oplevelse hver dag kl. 12

Læs mere

Lokalt nyt fra Roskildeafdelingen, redigeret af: John Ø. Jensen

Lokalt nyt fra Roskildeafdelingen, redigeret af: John Ø. Jensen Lokalt nyt fra Roskildeafdelingen, redigeret af: John Ø. Jensen Læs i dette lokalnyt bl.a. om: Cykelture 2013, 2. halvår Cykeltursberetninger Landsmøde i Roskilde Generalforsamlingen 2013, formandsberetning

Læs mere

Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973

Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973 Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973 September 2004 Rantzausminde Bådelaug s bestyrelse. Formand: Jens Ejner Petersen, Stenbukken 64B Tlf. 62 20 93 07 Mobil. 20 98 93 07 Næstformand & Bladudvalg: Leif Sølvason,

Læs mere

Februar og marts 2013

Februar og marts 2013 Februar og marts 2013 Ved julefrokosten fik en repræsentant fra hver afdeling en konvolut med indhold fra Lyngparkens Venner så de kunne julehygge sig sammen med beboerne. Aktiviteter på Lyngparken i Februar

Læs mere

Jagttur den 16. maj 2012

Jagttur den 16. maj 2012 Jagttur den 16. maj 2012 Som så mange andre jægere var jeg også ude den 16. om morgenen. Det var godt nok tidligt. Uret ringede kl. 04.00 men op kom jeg og ud på reviret og så også tre små bukke, som ikke

Læs mere

STOKKELØBET Fritz Mogensen årets Stokkefar 2016

STOKKELØBET Fritz Mogensen årets Stokkefar 2016 Fritz Mogensen årets Stokkefar 2016 Årets Stokkeløb blev afviklet i et flot efterårsvejr. 26 morgenfriske mødte op til kaffe og brød kl. 9 i ABC s klublokale. Her havde familien Wonsyld dækket flot op,

Læs mere

Maj, juni og juli Bestyrelsen :

Maj, juni og juli Bestyrelsen : Orientering fra bestyrelsen : Ved samkørsel betales der 2,00 kr. pr. bil pr. km., som deles ligeligt mellem personer i bilen. Vi opretholder stadig vores rygepolitik i offentlige bygninger, med ikke at

Læs mere

NYT FRA PLADS TIL FORSKEL

NYT FRA PLADS TIL FORSKEL NYT FRA PLADS TIL FORSKEL Juni 2016 BJERGPOSTEN o Præsentation af PLADS TIL FORSKEL o Invitation til Sct. Hans o Familieaften på Borgen o Sommerferieaktiviteter Hvad er PLADS TIL FORSKEL og hvem er vi?

Læs mere

Året 2018 var der en flok løbere som deltog i de 3 vinter løb. Vi var godt repræsenteret, og vi var heldige med godt vejr til alle løb.

Året 2018 var der en flok løbere som deltog i de 3 vinter løb. Vi var godt repræsenteret, og vi var heldige med godt vejr til alle løb. Beretning MGU løb for alle 19 februar 2018 TILLYKKE til MGU løb for alle med 9 års fødselsdagen! Vi har igen været vidne til et godt år i vores dejlige løbeklub!! Året 2018 var der en flok løbere som deltog

Læs mere

NRUI I BEVÆGELSE. En klub i bevægelse. Aktiv forår i Næsbjerg og Rousthøje. www.nrui.dk

NRUI I BEVÆGELSE. En klub i bevægelse. Aktiv forår i Næsbjerg og Rousthøje. www.nrui.dk Aktiviteterne er tiltænkt hele familien og vi håber på stor deltagelse, også fra folk som ikke tidligere har været aktive. Man behøver ikke at deltage i samme aktivitet hver gang - her er mulighed for

Læs mere

Så står sommeren for døren, juni måned er kommet godt i gang, og det tegner til den bliver solrig, varm og aktiv her i Sokkehuset.

Så står sommeren for døren, juni måned er kommet godt i gang, og det tegner til den bliver solrig, varm og aktiv her i Sokkehuset. Så står sommeren for døren, juni måned er kommet godt i gang, og det tegner til den bliver solrig, varm og aktiv her i Sokkehuset. Sommerlejren: er absolut en af klublivets højdepunkter, den går i år til

Læs mere

Ja, jeg ved du siger sandt Frelseren stod op af døde Det er hver langfredags pant på en påskemorgenrøde

Ja, jeg ved du siger sandt Frelseren stod op af døde Det er hver langfredags pant på en påskemorgenrøde PRÆDIKEN PÅSKEDAG DEN 16. APRIL 2017 AASTRUP KL. 9 VESTER AABY KL. 10.15 Tekster: Sl. 118,19-29; 1. Kor. 5,7-8; Mark. 16,1-8 Salmer: 218,233,238,241,234 Ja, jeg ved du siger sandt Frelseren stod op af

Læs mere

file:///c:/documents and Settings/Venø/Dokumenter/Ilskov.net/nyheder...

file:///c:/documents and Settings/Venø/Dokumenter/Ilskov.net/nyheder... 1 af 10 24-07-2011 16:55 For første gang i mange år blev der igen afholdt Sct. Hans fest i Ilskov. Borgerforeningen og Ilskov FDF havde indbudt store som små til at møde op ved FDF Hytten & den nye sø

Læs mere

FINN EKELUNDS 1200 KM. CYKELTUR TIL PARIS UGE

FINN EKELUNDS 1200 KM. CYKELTUR TIL PARIS UGE FINN EKELUNDS 1200 KM. CYKELTUR TIL PARIS UGE 29-2013 Jeg fik den gule trøje til fødselsdagen. Den havde jeg gemt og så taget med til Paris Tekst Finn Ekelund Jeg blev 60 år den 15. april 2012. Til min

Læs mere

NYHEDSBREV FRA FARS KØKKENSKOLE

NYHEDSBREV FRA FARS KØKKENSKOLE NYHEDSBREV FRA FARS KØKKENSKOLE April 2015 Fars køkkenskole har fået vokseværk Med 3,5 millioner i støtte fra Nordea-fonden, er Fars køkkenskole klar til at hjælpe andre kommuner i gang, så flere fædre

Læs mere