Velkommen til cykling 2016

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Velkommen til cykling 2016"

Transkript

1 Cykling 2016

2 Velkommen til cykling 2016 Sæsonstart den 27. marts kl Med denne folder vil vi gerne byde velkommen til en ny cykelsæson. Vildbjerg Motion er en motionsklub, der lægger vægt på bredden og et godt socialt liv i klubben. Vildbjerg Motions formål er at fremme interessen for motion. Vildbjerg Motion lægger vægt på fællesskab, sundhed og det sociale liv for alle aldersgrupper. Der tilbydes træning for racercykling og MTB, jf. aktivitets kalenderen. Principper for træning Træningen følger kalenderen i denne folder. Som hovedregel opdeles de fremmødte i grupper på 7-12 ryttere, der er på ca. samme niveau. Grupperne starter med få minutters mellemrum med den hurtigste først. Da opdelingen i grupper er efter dit valg, er det vigtigt, at du byder ind på den gruppe, som passer bedst til dit niveau. Husk at det er acceptabelt undervejs at falde tilbage til den efterfølgende gruppe. Til hver gruppe udpeges en holdkaptajn. Idet vi ikke har faste holdkaptajner, bliver de udpeget fra gang til gang. Alle kan/må påtage sig opgaven. Der køres som udgangspunkt efter princippet "paradekørsel". Se hjemmesiden. enkelte gruppe har, i samråd med kaptajnen, ansvaret for at tilpasse tempoet og aftale rutens længde. På turene har alle i gruppen ansvar for, at der køres med en hastighed, hvor alle kan være med. Bliver der udtrykt ønske om en lavere hastighed, skal det respekteres. Det forventes at alle har kendskab til vores ruter. Så alle kan finde rundt på dagens rute. Holdkaptajnen Når der køres i grupper er der en rytter, som har / får opgaven at være kaptajn. En kaptajns opgave er: At fastlægge/aftale træningsrutens længde. At tempoet tilpasses gruppen niveau. At sikre, at der køres i en samlet gruppe ud fra princippet paradekørsel. At lede gruppen ud fra et sikkerhedsmæssigt hensyn. At sikre, at alle kommer med hjem. Dine forpligtelser i forhold til kaptajnen. At respektere kaptajnens ordre /anvisninger. At informere hvis tempoet er for højt, eller du forlader gruppen. At følge færdselsreglerne. At udvise god holdånd og respektere Regler for god kørsel.

3 Regler for god kørsel Al kørsel foregår i henhold til færdselsloven. Det er den enkelte rytters ansvar, at færdselsloven bliver overholdt. De forreste i gruppen har ansvar for, at det ved krydsning af en vej, er muligt at komme over i samlet flok. Det er god hensyn til bilisterne. Hjælp til med, at alle kommer med hjem. Hastigheden tilpasses niveauet for gruppen. Har du overskud, må du respektere det lave tempo. Kør evt. ved næste træning i gruppen på et højere niveau. Start hastigheden skal være rimelig lav, så ingen sættes af, og alle finder ind i rytmen. Ved en punktering eller andre problemer venter alle til problemet er løst. Der skal tages hensyn til nye medlemmer, så de føler sig velkomne. Giv information om vores traditioner med kørsel i Vildbjerg Motion. Køres der by-spurter eller bakke-spurter, sættes tempoet herefter langt ned til gruppen igen er samlet. De forreste har ansvaret for, at gruppen bliver samlet efter spurten. Cykling for kvinder Cykling for kvinder er et specielt tilbud, som Vildbjerg Motion har, for at udbrede sporten til kvinder, som har lyst til at prøve kræfter med at cykle i flok. Man kan cykle på racer, citybike eller lignende let cykel. Cykling for kvinder er en aktivitet for alle, der har lyst til at komme i gang med at dyrke motion - og det er lettere at komme af sted, når man er i et socialt netværk. Cykling for kvinder er for alle, der gerne vil træne sammen med andre; finde sammen med ligestillede og derved udfordre sig selv. Cykling for kvinder lægger vægt på det sociale samvær. Du får frisk luft. Du får bedre kondi. Det er afstressende. Du lærer nye mennesker at kende. Du får mange gode oplevelser sammen med andre. Der cykles hver mandag kl Du kan få flere oplysninger hos Lisbeth Laugesen Cykling for kvinder er tænkt som et introduktionstilbud til sporten at køre på racercykel, samt at gøre opmærksom på at racercykling ikke kun er en mandesport. Derfor er de, som kunne ønske lidt mere motion end mandagstræningen, mere end velkommen til at benytte vores øvrige træningstilbud. I Vildbjerg Motion køres der efter princippet laveste fællesnævner. Derfor kan alle være med. Der tages hensyn.

4 Kalender 2016 Januar - Februar - Marts Alle søndage kl mountainbike Alle onsdag kl. 18,00 mountainbike Der er specielt program for MTB vinter Marts Søndag den 27. marts kl er der opstart for racercykling / MTB opstart. Efter træningen er det varm suppe i klubhuset og en snak om den forestående sæson. April Søndage kl Mandage kl Tirsdage kl Onsdage kl Nord 29 Mtb 30 Nordøst 3 Øst 4 Syd 5 Mtb 6 Sydvest 10 Vest sydvest 11 Vest 12 Mtb 13 Nord 17 Nordøst 18 Øst 19 Mtb 20 Syd 24 Sydvest 25 Vest sydvest 26 Mtb 27 Vest Søn 24 Kl Prøvetræning "Rundt i Trehøje" 65 / 100 km Lørd 30 Kl. 12,00 Rundt i Trehøje - Maj Søndage kl Mandage kl Tirsdage kl Onsdage kl Nord 2 Nordøst 3 Mtb 4 Øst 8 Syd 9 Sydvest 10 Mtb 11 Vest sydvest 15 Vest 16 Nord 17 Mtb 18 Nordøst 22 Øst 23 Syd 24 Mtb 25 Sydvest 29 Vest sydvest 30 Vest 31 Mtb Søn 1 Kl Lang tur ud i det blå Søn 15 Grejsdal løbet info kontakt Kjeld Træningsruter Vi har 7 forskellige træningsruter, som køres på skift. Hver rute er udformet således, at de kan afkortes undervejs. Det giver mulighed for at tilpasse længden på ruten efter behov/ønske. Ruterne kan downloades via link på vores hjemmeside.

5

6

7

8 Juni Søndage kl Mandage kl Tirsdage kl Onsdage kl Nord 5 Nordøst 6 Øst 7 Mtb 8 Syd 12 Sydvest 13 Vest sydvest 14 Mtb 15 Vest 19 Nord 20 Nordøst 21 Mtb 22 Øst 26 Syd 27 Sydvest 28 Mtb 29 Vest sydvest Lør 4 Fjorden Rundt Søn 12 Kl Lang tur ud i det blå Lør 18 Lady Tour - info Lisbeth Søn 19 Kl. 11,45 Grill ved klubhuset Vildbjerg Motion har en "lukket gruppe" på Facebook Vi vil gerne opfordre alle medlemmer, til at blive medlem af denne gruppe. Det er via denne side, at de fleste løbende informationer om aktiviteter m.v. i klubben vil blive slået op.

9 Juli Søndage kl Mandage kl Tirsdage kl Onsdage kl Vest 4 Nord 5 Mtb 6 Nordøst 10 Øst 11 Syd 12 Mtb 13 Sydvest 17 vest sydvest 18 Vest 19 Mtb 20 Nord 24 Nordøst 25 Øst 26 Mtb 27 Syd 31 Sydvest Søn 10 Kl Lang tur ud i det blå August Søndage kl Mandage kl Tirsdage kl Onsdage kl Vest sydvest 2 Mtb 3 Vest 7 Nord 8 Nordøst 9 Mtb 10 Øst 14 Syd 15 Sydvest 16 Mtb 17 Vest sydvest 21 Vest 22 Nord 23 Mtb 24 Nordøst 28 Øst 29 Syd 30 Mtb 31 Sydvest Søn 7? Aulum Bike Søn 14 Kl Lang tur ud i det blå Søn 21? Tour de Snejbjerg September Søndage kl Mandage kl Tirsdage kl Onsdage kl Vest sydvest 5 Vest 6 Mtb 7 Nord 11 Nordøst 12 Øst 13 Mtb 14 Syd 18 Sydvest 19 Vest sydvest 20 Mtb 21 Vest 25 Nord - sæsonafslutning 27 Mtb Søn 4 Tour de Femme - kontakt Lisbeth Søn Lang tur ud i det blå Søn Klubmesterskab i enkelstart Søn 25 11,30 Grill ved klubhuset Lang tur ud i det blå Der er planlagt 4 søndage, hvor der som alternativ til de fastlagt turer køres en længere tur rundt i Vestjylland ad veje og til distinktioner, som vi ikke kommer forbi på de daglige træningsturer. Turene vil blive tilrettelagt på dagen efter vejr og vind, samt deltagere. Længde og tempo vil være så alle kan være med. Turerne vil som udgangspunkt bliver på mere end 100 km. Det må forventes, at vi først er tilbage i klubhuset igen midt på eftermiddagen.

10 Sommer MTB Tirsdag køres der træningsture, som udgangspunkt på grusveje og stier rundt omkring Vildbjerg. I weekend, vil der ofte blive arrangeret ture til spændende naturområder eller til singletrack spor. Disse ture vil blive slået op på Facebook. Alle er velkomne til at byde ind med ture. Vinter MTB Oktober November - December Alle søndage kl Alle onsdag kl Nyt program medium september. Vi trækker i arbejdstøjet: Rundt i Trehøje Lørdag den 30. april køres Rundt i Trehøje for 16. gang. Et motionsløb kræver mange hjælpere, så vi håber klubbens medlemmer og andre vil byde ind på de mange opgaver. Fredag den 29. april er der brug for 10 mænd/kvinder i et par timer om eftermiddagen. Lørdag den 30. april er der brug for ca. 20 mænd/kvinder til indskrivning, salg i pølsevogn, nedtagning af teltet og oprydning. Har du lyst til at give en hånd med, er du velkommen til at kontakte Jan på mobil eller SMS Rundt i TREHØJE 2016 Lørdag d. 30 april kl.12.00

11 Aktiviteter i Vildbjerg Motion Klubben tilbyder for tiden følgende aktiviteter: cykling på racercykler og mountainbike, familiesvømning og løb. Se mere om klubbens aktiviteter på vores hjemmeside Medlemskab Du kan vælge mellem 2 forskellige medlemskaber Enkeltkontingent 400 kr. Familiekontingent 800 kr. Familiekontingent: 2 voksne + børn under 18 år Du er altid velkommen til at komme og prøve en aktivitet et par gange inden du melder dig ind. Indmeldelse kontakt Kjeld Rønnow Før du møde op er det en god ide at kontakte en fra cykeludvalget, så vi kan byde dig velkommen. Cykeltøj. Vildbjerg Motion har deres eget designet cykeltøj. På grund af vores gode sponsorer, er det muligt at sælge det til meget fordelagtige priser til vores medlemmer. Se lister på vildbjergmotion.dk Til nye medlemmer har vi et særligt tilbud på et komplet sæt cykeltøj. Bluse, korte bukser, vinterjakke, lange bukser og vindvest. Pris for dette er kr Butikspris ca Lisbeth og Ulla står for salg af cykeltøj. Betaling for købt tøj på Mobilpay Klubhus Vildbjerg Motion har egne klublokaler på Stadionvej nr. 1 i Vildbjerg (ved Vildbjerg Sports- og Kulturcenter). Disse lokaler er udgangspunkt for mange af vores aktiviteter. Al træning med MTB og racercykler starter og slutter ved vores klublokaler. Vi drikker altid kaffe sammen efter træningen. Cykeltrailer Vildbjerg Motion har en cykeltrailer med plads til 8 cykler. Lånecykler Klubben har racercykler og mountainbikes, som du kan låne i en kortere periode. Henvendelse til cykeludvalget / Bjarne Sørensen Motionscykelløb De cykelløb, der er nævnt i denne folder, er de løb, som vi primært vil satse på, at klubbens medlemmer deltager i. Til nogle af disse løb har vi en kontaktperson, der tager sig af de praktiske ting omkring løbet f.eks. samkørsel. Se opslag på facebook. På opslagstavlen i klublokalet vil alle de invitationer klubben modtager om løb m.v. blive hængt op. Cykeludvalget: Bjarne Sørensen tlf Ejgil Klejnstrup tlf Kjeld Rønnow tlf Lene Andersen tlf Lisbeth Laugesen tlf Ulla Olesen tlf Preben Brouw tlf Cykeludvalget håbe på en god sæson.

12 Vildbjerg Motion s SPONSORER: Hovedsponsor:

Velkommen til cykling 2017

Velkommen til cykling 2017 Cykling 2017 Velkommen til cykling 2017 Sæsonstart den 26. marts kl. 9.00 Med denne folder vil vi gerne byde velkommen til en ny cykelsæson. Vildbjerg Motion er en motionsklub, der lægger vægt på bredden

Læs mere

Aktiviteter 2016, Tjørring Cykel Motion

Aktiviteter 2016, Tjørring Cykel Motion Aktiviteter 2016, Tjørring Cykel Motion Januar Spinning start. Februar Onsdag den 24. kl. 19.00 Generalforsamling i Nordvest Hallen. Generalforsamling i Nordvest Hallen for TIF hovedbestyrelse med efterfølgende

Læs mere

Velkommen Holstebro Cykle Club af 1960

Velkommen Holstebro Cykle Club af 1960 Velkommen Holstebro Cykle Club af 1960 Vi har samlet nogle af de spørgsmål som du måtte stå med hvis du overvejer at begynde i en Cykel Club. Der er sikkert mange andre ting du kunne ønske svar på, og

Læs mere

De 10 bud Leveregler for Vejen cykelmotion

De 10 bud Leveregler for Vejen cykelmotion De 10 bud Leveregler for Vejen cykelmotion - Tag altid dit affald med hjem, eneste undtagelse er bananskrald - Tis hvor det ikke generer omgivelserne - Overhold færdselsreglerne, også selv om det går stærkt

Læs mere

AFSLUTNING I PEDALKLUBBEN 30. SEPTEMBER 2013.

AFSLUTNING I PEDALKLUBBEN 30. SEPTEMBER 2013. AFSLUTNING I PEDALKLUBBEN 30. SEPTEMBER 2013. 1. VELKOMST Johannes bød velkommen til 41 tilmeldte. Sidste år 25. Godt fremmøde. 63 har betalt kontingent. Johs. lovede smørrebrød og øl/vand og kaffe og

Læs mere

Mandag den 14.03.2016. Velkommen

Mandag den 14.03.2016. Velkommen Mandag den 14.03.2016 Velkommen 1. Velkomst (PL) 2. OGF struktur og politik (PL) 3. Sæsonplan (MBK/PN/LP) 4. Kaptajner / Turleder (PL) 5. Cykling i klubregi (KS) 6. Valg af styregruppe (PL) 7. Klubaftner

Læs mere

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning 1 Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 13. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Velkommen i Hammerum Gjellerup Cykelklub

Velkommen i Hammerum Gjellerup Cykelklub Velkommen i Hammerum Gjellerup Cykelklub Hvem er vi Hammerum Gjellerup Cykelklub blev stifter i 1999. Har som formål at styrke interessen for motionscykling. Klubben er medlem af DCU s motionsafdeling.

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen 4. marts 2015 kl. 19:30 på Sydgården

Referat fra generalforsamlingen 4. marts 2015 kl. 19:30 på Sydgården Referat fra generalforsamlingen 4. marts 2015 kl. 19:30 på Sydgården Dagsorden iflg. Vedtægterne: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Kassererens beretning 4. Fastsættelse af kontingent samt

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010

Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 10. ordinære generalforsamling. Indledning:

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab 1 Bliv frivillig Kulturelle oplevelser Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

VISION 2016 VI CYKLER ALLE

VISION 2016 VI CYKLER ALLE Holstebro Cykle Club af 1960 Banetoften 22, 7500 Holstebro www.holstebro.cc 15. januar 2014 VISION 2016 VI CYKLER ALLE Cykling er en motionsform og en sport der er i stor udvikling. Holstebro Cykle Club

Læs mere

Vi håber, at du glæder dig. Måske kender du allerede nogle af andre børn? Ellers skal vi nok hjælpe dig til hurtigt at falde til!

Vi håber, at du glæder dig. Måske kender du allerede nogle af andre børn? Ellers skal vi nok hjælpe dig til hurtigt at falde til! Kære Vi glæder os til, at du skal begynde her i Herslev Børnehus Vi byder dig velkommen dag d. /, kl. hvor vil tage imod dig og din mor og far. Vi håber, at du glæder dig. Måske kender du allerede nogle

Læs mere

Samlet regelsæt for Vejgaard Cykelmotion (VCM)

Samlet regelsæt for Vejgaard Cykelmotion (VCM) 1 Samlet regelsæt for Vejgaard Cykelmotion (VCM) Dateret 27. 08. 2007 Regelsættet redigeret og opdateret d. 06-02-2011 Indhold: Vedtægter Regler for kontingent indbetaling Regler for tilmelding til arrangementer

Læs mere

Tour de Bakkelandet 2015 Lørdag den. 25.april 10-12

Tour de Bakkelandet 2015 Lørdag den. 25.april 10-12 Lørdag d. 25. april 2015 Cykelsponsorløb Brædstrup Lokale cykelklub deltager! Lokale kendte deltager! Gør du? Bakkelandets Friskole Nimdrupvej 2 8740 Brædstrup 7575 3888 kontor@bakkelandets-friskole.dk

Læs mere

Elcykel Testpendlerforløb

Elcykel Testpendlerforløb Forår Sommer 2015 Sekretariatet for Supercykelstier Elcykel Testpendlerforløb Cases Forløbet I slutningen af 2014 efterlyste Sekretariatet for Supercykelstier frivillige testpendlere til et pilotelcykel-testforløb.

Læs mere

Skoleåret 2013-2014 på Nordskovens friskole.

Skoleåret 2013-2014 på Nordskovens friskole. Skoleåret 2013-2014 på Nordskovens friskole. Kære elever, forældre og ansatte. Velkommen til det nye skoleår. I denne kalender kan I orientere jer om alle årets arrangementer, ferier og fridage. I kan

Læs mere

(Øster) Højst Aktiv Uge 36

(Øster) Højst Aktiv Uge 36 (Øster) Højst Aktiv Uge 36 Sommeren er snart ved at gå på hæld, vi går mod mørkere tider, og snart bliver aktivt udeliv erstattet af flere og flere indendørs aktiviteter. Men...inden vi tager definitivt

Læs mere

Impulsen Torsdag 3-10 Fredag 4-10 Airbrush m. Tom - Kanin-møde i Kaninhulen kl.15.00

Impulsen Torsdag 3-10 Fredag 4-10 Airbrush m. Tom - Kanin-møde i Kaninhulen kl.15.00 Månedsplan Oktober Uge 40 Michael Madbar Tirsdag 1-10 Musicon SkaterPark Tur m/michael Onsdag 2-10 Spring-træning kl.14.00 - Dyrehandel-tur Impulsen Torsdag 3-10 Fredag 4-10 Airbrush m. Tom - Kanin-møde

Læs mere

Indbydelse til 1. afd. af MTB-vintercup

Indbydelse til 1. afd. af MTB-vintercup Dansk Politiidrætsforbund Indbydelse til 1. afd. af MTB-vintercup Tirsdag den 9. oktober 2012 i Geels Skov Arrangør: PI-Nordsjælland Kære ryttere Velkommen til 1. afdeling af Vintercup en i MTB! Det glæder

Læs mere

Vuggestuen Heimdalsvej

Vuggestuen Heimdalsvej Velkommen til Vuggestuen Heimdalsvej Heimdalsvej 5 8230 Åbyhøj Tlf: 87 13 81 51 Kære. og forældre. Vi glæder os til, at du skal starte her hos os i vuggestuen Du skal gå på.. stue. De voksne på din stue

Læs mere

Tour De Mallorca 2016 16. marts- 25.marts

Tour De Mallorca 2016 16. marts- 25.marts Tour De Mallorca 2016 16. marts- 25.marts CC Hillerød træningslejr Mallorca Michael Bornak +45 2022 3817 webmaster@cchillerod.dk Pris for årets udgave er 6500 kr. i delt dobbeltværelse. Meld dig til med

Læs mere

Kalenderen: 30. April Valborgaften 10. Maj Ide & Udvikling 29. Maj Kanotur 23. Juni Sankt Hans 9. - 17. Juli Folk og Kultur 21. August Varde Å Dag Se

Kalenderen: 30. April Valborgaften 10. Maj Ide & Udvikling 29. Maj Kanotur 23. Juni Sankt Hans 9. - 17. Juli Folk og Kultur 21. August Varde Å Dag Se Kalenderen: 30. April Valborgaften 10. Maj Ide & Udvikling 29. Maj Kanotur 23. Juni Sankt Hans 9. - 17. Juli Folk og Kultur 21. August Varde Å Dag Se mere på www.janderup.dk. Generalforsamling i Janderup

Læs mere

Aktiviteter 2017, Tjørring Cykel Motion

Aktiviteter 2017, Tjørring Cykel Motion Aktiviteter 2017, Tjørring Cykel Motion Januar Spinning start. Information er udsendt. 15. og 29. MTB tur Februar Torsdag den 23. kl. 19.00 Generalforsamling i Nordvest Hallen. Generalforsamling i Nordvest

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i CMO

Referat af ordinær generalforsamling i CMO Referat af ordinær generalforsamling i CMO Afholdt lørdag den 1. februar i selskabslokalerne hos Alfred og Camilla på Rugårdsvej På grund af stor tilslutning til generalforsamlingen, 50 tilmeldte ud af

Læs mere

1 30. årgang nr. 175

1 30. årgang nr. 175 1 30. årgang nr. 175 Januar lør. 2. jan. 2016 9 Deltagerne kan vælge mellem treforskellige hold: Motionisterne, der f.eks. cykler en hyggelig tur i skoven Mountainbike øvet for dem der cykler langt og

Læs mere

Haderslev Familie og Firma Sport Medlem af DFIF-HIR-SI Odinsvej 3 Postboks 132 6100 Haderslev Tlf.74 52 95 04

Haderslev Familie og Firma Sport Medlem af DFIF-HIR-SI Odinsvej 3 Postboks 132 6100 Haderslev Tlf.74 52 95 04 Haderslev Familie og Firma Sport Medlem af DFIF-HIR-SI Odinsvej 3 Postboks 132 6100 Haderslev Tlf.74 52 95 04 Haderslev Familie og Firma Sport er en forening med mange spændende aktiviteter. Se de følgende

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Nyhedsavisen. Juniorklubben i Hvalsø. Juniorklubbens Nyhedsavis: - Udgave 2: Maj Sommerferien 2016 Hvad er Juniorklubben?

Nyhedsavisen. Juniorklubben i Hvalsø. Juniorklubbens Nyhedsavis: - Udgave 2: Maj Sommerferien 2016 Hvad er Juniorklubben? Juniorklubbens Nyhedsavis: - Udgave 2: Maj Sommerferien 2016 Juniorklubbens Nyhedsavis: - Udgave 2: Maj Sommerferien 2016 Hvad er Juniorklubben? Det er et eftermiddagstilbud til dig, som går i 6., 7. eller

Læs mere

Impulsen. Maj og juni. Månedsplan Juni. Uge 23. Dorte madbar

Impulsen. Maj og juni. Månedsplan Juni. Uge 23. Dorte madbar Månedsplan Juni Uge 23 Mandag 3-6 Dans 14.00 m. Mette - Magien i baren. Tirsdag 4-6 Dans 14.00 m. Mette Onsdag 5-6 Grundlovsdag Klubben lukket Torsdag 6-6 Fredag 7-6 Uge 24 Dorte madbar Tom madbar Impulsen

Læs mere

OPSLAGSTAVLEN. Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad.

OPSLAGSTAVLEN. Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad. December 2001 2 OPSLAGSTAVLEN Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad. Den 25. November kl. 10.00 DGI Løb/Marienlyst Skoven

Læs mere

Ledøje-Smørum Idrætsforening Svømmeklubben

Ledøje-Smørum Idrætsforening Svømmeklubben Ledøje-Smørum Idrætsforening Svømmeklubben Velkommen til en ny sæson Sæsonen 2014-2015 Vi starter mandag den 1. september 2014 Kig ind på klubbens hjemmeside www.lsi-swim.dk 1 Velkommen til LSI-Svømmeklubben

Læs mere

Hilsen fra kassereren

Hilsen fra kassereren Godt nytår Så er vi i gang med 2009, godt i gang endda. Vi vil fra bestyrelsens side sige stor tak til alle hjælpere som har brugt kostbar fritid på at hjælpe med at holde klubben i gang. Det sætter vi

Læs mere

Sportsuge program 2016

Sportsuge program 2016 Sportsuge program 2016 Onsdag d. 8. juni 2016 19.00 Banko i Lyne Hallen Fredag d. 10. juni 2016 17.00 Teltet/baren åbner 18.00 Nem og billig aftensmad * 18.30 Fodbold serie 1 19.00 Tour de Lyne* 21.00

Læs mere

Velkommen til sæson 2012

Velkommen til sæson 2012 Velkommen til sæson 2012 Sæson start Så er det atter blevet tid til at byde nye som gamle medlemmer velkommen til en ny tennis sæson den 27. i rækken. Ja du læste rigtig. Det er NU, du skal finde din ketcher

Læs mere

Kaspo fritidshjem og Klub - info

Kaspo fritidshjem og Klub - info Kaspo fritidshjem og Klub - info --- 2014 --- Indhold Kaspo fritidshjem og Klub -info 3 Velkommen 5 Præsentation 6 Dagligdag i fritidshjem 7 Aktiviteter i fritidshjem 8 Livet i Klubben 9 Annonce Vi tilbyder

Læs mere

DELTAGER INFORMATION

DELTAGER INFORMATION DELTAGER INFORMATION XTERRA AARHUS 11. - 12. JUNI 2016 Kære deltager Velkommen til XTERRA AARHUS 2016! Glæd dig til en fed oplevelse i naturen, i selskab med en masse andre seje deltagere. Med mere en

Læs mere

Mejrup lørdag 24. maj klokken 11

Mejrup lørdag 24. maj klokken 11 Mejrup lørdag 24. maj klokken 11 Tilmelding: Holstebroevents.dk senest 18. maj klokken 22. Startpris: Født 1998 og senere: 75 kroner. Øvrige: 125 kroner. Forhåndstilmeldte får gaver/gavekort. Eftertilmelding:

Læs mere

Nyhedsbrev Fritidsklubben BFC Marts 2011

Nyhedsbrev Fritidsklubben BFC Marts 2011 Nyhedsbrev Fritidsklubben BFC Marts 2011 Historier set & hørt fra Østrig Klubben tager som tradition på skitur til Østrig og i år ingen undtagelse. Og som de andre år oplever vi en masse skæg og ballade

Læs mere

ÅRSMØDE FOR KAPTAJNER I CCH & HCC

ÅRSMØDE FOR KAPTAJNER I CCH & HCC ÅRSMØDE FOR KAPTAJNER I & HCC Møde afholdt ved Kurt Brandi, P. Nørkjærs Plads 5, 3.sal, lejl1 Mødetidspunkt: Tirsdag den 3. November kl. 19:00 Indkaldte: Fra A-holdet: Brian Jensen Lars Asmussen Thomas

Læs mere

AMAGER CYKLE RING+ Erhvervsklub 2015-2018

AMAGER CYKLE RING+ Erhvervsklub 2015-2018 AMAGER CYKLE RING+ Erhvervsklub 2015-2018 ACR+ - en del af klubben Amager Cykle Ring er en af Danmarks største, ældste og mest succesfulde cykelklubber. Hvert år vinder klubben medaljer ved Danmarksmesterskaberne,

Læs mere

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk Nr. 4 Juni 2014 Formand: Ernst B. Larsen, Eskebækparken 62, 2.tv, 8660 Skanderborg Tlf. 86 51 00

Læs mere

Nogle datoer til kalenderen

Nogle datoer til kalenderen Nogle datoer til kalenderen søndag d. 16. august kl. 10.30 velkomstgudstjeneste i Hogager kirke for alle konfirmander med familie. Bagefter er der indskrivning med en kort introduktion i Sognegården. søndag

Læs mere

Minilederne Christine og Rune blev gift 1. august. Spejderne stod i espalier udenfor kirken. Stort tillykke til brudeparret.

Minilederne Christine og Rune blev gift 1. august. Spejderne stod i espalier udenfor kirken. Stort tillykke til brudeparret. Nyt fra gruppelederen Efter mange oplevelser på sommerens lejre, er vi klar til at starte på et nyt spejderår. Se billeder fra sommerlejrene her: www.trelleborg-spejderne.dk Vi siger farvel og mange tak

Læs mere

Deltager Guide. FjordTri 6. juni 2015. Kirke Hyllinge Idræts Forening. Motionstriatlon ved Roskilde Fjord

Deltager Guide. FjordTri 6. juni 2015. Kirke Hyllinge Idræts Forening. Motionstriatlon ved Roskilde Fjord Kirke Hyllinge Idræts Forening FjordTri 6. juni 2015 Motionstriatlon ved Roskilde Fjord Deltager Guide (udgivet 1. juni 2015 med forbehold for rettelser frem til løbsdagen) Velkommen til I denne korte

Læs mere

Kursusmuligheder i 2016

Kursusmuligheder i 2016 Kursusmuligheder i 2016 Hvis du vil lære at ro kajak, så har vi mange kursusmuligheder i Kerteminde Kajakklub. Først og fremmest vil vi invitere dig til at deltage i et Åbent Hus-arrangement, som vi har

Læs mere

VI SKAL FORTÆLLE OG OPLYSE OM VORES DEJLIGE BØRNEHUS!

VI SKAL FORTÆLLE OG OPLYSE OM VORES DEJLIGE BØRNEHUS! September 2015 Så er vi allerede nået til september måned Ikke helt til at forstå efter en sommer der har budt på lidt af hvert vejrmæssig men de sidste uger har da været forrygende - så nu håber vi bare

Læs mere

Medlemsblad for Foreningen til bevarelse af fiskefartøjet Marna af Faaborg SG100. Juni 2015. 16. årgang nr. 2

Medlemsblad for Foreningen til bevarelse af fiskefartøjet Marna af Faaborg SG100. Juni 2015. 16. årgang nr. 2 Medlemsblad for Foreningen til bevarelse af fiskefartøjet Marna af Faaborg SG100 Juni 2015 16. årgang nr. 2 Formanden har ordet Så er sæsonen godt i gang. Her i bladet er der et par nye aktiviteter, tag

Læs mere

STAFETTEN 2012 27. AUGUST - 31. AUGUST VERDENS STØRSTE MOTIONSLØB TILMELD JER PÅ SPARTA.DK

STAFETTEN 2012 27. AUGUST - 31. AUGUST VERDENS STØRSTE MOTIONSLØB TILMELD JER PÅ SPARTA.DK STAFETTEN 2012 27. AUGUST - 31. AUGUST VERDENS STØRSTE MOTIONSLØB TILMELD JER PÅ SPARTA.DK VELKOMMEN TIL DHL STAFETTEN 2012 Det er en stor fornøjelse endnu en gang at byde velkommen til DHL Stafetten i

Læs mere

Løb for begyndere og let øvede

Løb for begyndere og let øvede Der løbes i tre grupper: Løb for begyndere og let øvede Kom i form til Svendborgløbet i maj A: Begyndere, programmet forudsætter at du kan gå 5-6 km i rask tempo B: Let øvede, programmet forudsætter at

Læs mere

Velkommen til vuggestuen

Velkommen til vuggestuen Velkommen til vuggestuen I Børnehuset kogletræet Kære Vi byder dig og din familie velkommen i Børnehuset Kogletræet. Vi glæder os til at lære dig og din familie at kende. Du skal starte på og Skal være

Læs mere

Program for Hylke Festuge 2013. lørdag d. 15. søndag d. 23. juni

Program for Hylke Festuge 2013. lørdag d. 15. søndag d. 23. juni Program for Hylke Festuge 2013 lørdag d. 15. søndag d. 23. juni Lørdag d. 15. juni Familiedag kl. 9.30 16.30 Kl. 9.00 11.00 er der fodboldskole for de mindste. De store børn har været i gang siden fredag

Læs mere

- Sponsoroplæg - ZikelprinsEsserne. Få profileret jeres virksomhed på en ny og anderledes måde - bliv sponsor!

- Sponsoroplæg - ZikelprinsEsserne. Få profileret jeres virksomhed på en ny og anderledes måde - bliv sponsor! ZikelprinsEsserne 9260 Gistrup Cykling - Sponsoroplæg - Få profileret jeres virksomhed på en ny og anderledes måde - bliv sponsor! Se komplet sponsorprofil: sponsordb.dk/zikelprinsesserne Intro ZikelprinsEsserne

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // november 2011. Ministævne i Skjern Bank Arena lørdag den 29/10. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // november 2011. Ministævne i Skjern Bank Arena lørdag den 29/10. Hovedsponsor: Ministævne i Skjern Bank Arena lørdag den 29/10 spot på sporten // november 2011 Hovedsponsor: MANGE AKTIVITETER PÅ OG UDENFOR BANEN... Traditionen tro sker der rigtig meget i Skjern Håndbold - både når

Læs mere

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 4, maj 2010 29. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 4, maj 2010 29. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 4, maj 2010 29. årgang Rotur på fjorden 10. april 2010 Læs inde i bladet... Formandens hjørne Roklubbens 110 års fødselsdag Morgenroture Søndagslangture Sea

Læs mere

Aug Sep. Sandbechs Allé 1A, 4330 Hvalsø, Tlf: 29200153

Aug Sep. Sandbechs Allé 1A, 4330 Hvalsø, Tlf: 29200153 Aug Sep 2013 Okt Sandbechs Allé 1A, 4330 Hvalsø, Tlf: 29200153 Nye børn og forældre ( 6 klasserne ) Rigtig hjertelig velkommen til alle jer nye, såvel børn som voksne. Vi glæder os rigtig meget til at

Læs mere

Detaljeret program for Snedsted Festuge

Detaljeret program for Snedsted Festuge Detaljeret program for Snedsted Festuge Lørdag den 3. august Aktivitet: DM i Adventure Race (Thy til lands, til vands og i luften). Beskrivelse: Danmarksmesterskaberne i Adventurerace "Thy til lands til

Læs mere

PACT Bestyrelsesmøde Den 07.03 2016 Kl. 18:00-20:00 Godkendt referat

PACT Bestyrelsesmøde Den 07.03 2016 Kl. 18:00-20:00 Godkendt referat PACT Bestyrelsesmøde Den 07.03 2016 Kl. 18:00-20:00 Godkendt referat Emne Diskussions Formål Referat 1. Valg af ordstyrer og referent Ordstyrer: Paul Referent: Gert Kirsten, Henrik, Rikke 2. Godkendelse

Læs mere

Klub Krogen. Tjørnholmvej 10, 2680 Solrød strand. Tlf.: 56 18 26 41

Klub Krogen. Tjørnholmvej 10, 2680 Solrød strand. Tlf.: 56 18 26 41 Klub Krogen Tjørnholmvej 10, 2680 Solrød strand. Tlf.: 56 18 26 41 INFO FOLDER! 2015 Velkommen til Munkekærskolens Klub/SFO2 Klub Krogen hører under Munkekærskolen, herunder Munkekærskolens SFO, som er

Læs mere

Gyttegård Nyt marts 2016. VELKOMMEN TIL SÆSON 2016 ved formand Hans Bennetzen

Gyttegård Nyt marts 2016. VELKOMMEN TIL SÆSON 2016 ved formand Hans Bennetzen VELKOMMEN TIL SÆSON 2016 ved formand Hans Bennetzen Så nærmer tiden sig til en ny, og forhåbentlig spændende golfsæson. Den 3. april er der vor traditionelle åbningsmatch, hvor vi håber rigtig mange tilmelder

Læs mere

Kom med: Byfest program. 2. - 7. maj. Følg os på facebook. Borbjerg - løbet bilorienteringsløb friluftsgudstjeneste

Kom med: Byfest program. 2. - 7. maj. Følg os på facebook. Borbjerg - løbet bilorienteringsløb friluftsgudstjeneste Byfest 2016 2. - 7. maj Kom med: Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Torsdag Fredag Lørdag Lørdag Lørdag Lørdag Borbjerg - løbet pladespil bilorienteringsløb friluftsgudstjeneste familiedag Revy og musik morgenkaffe

Læs mere

Velkommen til Gedskovvej

Velkommen til Gedskovvej Velkommen til Gedskovvej Kære Vi vil gerne byde dig velkommen til dit afklaringsforløb på CUBA. Vi håber du bliver glad for at være her, og vi glæder os til at lære dig at kende. Inden du starter vil vi

Læs mere

DuPont løbene, 2. runde kolde BMI ere

DuPont løbene, 2. runde kolde BMI ere LØBESEDLEN BMI Motion Marts 2014 DuPont løbene, 2. runde kolde BMI ere Der blæste en kold vind, da 17 BMI ere mødte frem ved NRGi Arena til 2. runde af DuPont løbene. Arrangørerne havde desværre lagt starten

Læs mere

En hverdag fyldt med glæde, nærvær og sjov

En hverdag fyldt med glæde, nærvær og sjov En hverdag fyldt med glæde, nærvær og sjov Glyngøre Vuggestue og Børnehave Kirkestræde 12, Tlf. 97 10 00 19 1 Vi byder jer velkommen i Glyngøre Børnehave. Vi glæder os til et godt og konstruktivt samarbejde

Læs mere

Velkommen til Molevitten Fritidshjemmet Trekløveren

Velkommen til Molevitten Fritidshjemmet Trekløveren Velkommen til Molevitten Fritidshjemmet Trekløveren 1 Hej Alle børn og voksne på fritidshjemmet, vil hermed ønske dig velkommen til fritidshjemmet. På fritteren er vi 30 skolebørn og 20 førskolebørn. De

Læs mere

Ugebrev 34 Indskolingen 2014

Ugebrev 34 Indskolingen 2014 Ugebrev 34 Indskolingen 2014 Fælles info: Kære indskolingsforældre. Allerførst velkommen tilbage til jer alle efter en dejlig varm og solrig sommerferie, det er tydeligt, at børnene har nydt det, men alle

Læs mere

Odense Marathon, Odense Lørdag d. 7. juni

Odense Marathon, Odense Lørdag d. 7. juni Odense Marathon, Odense Lørdag d. 7. juni Tag med på eventyr og få en eventyrlig dag Et nyt løb af en ny klub ser interessant ud Start og mål ud for Kajakklubben Odin i havnebassinet. Kajakløbet foregår

Læs mere

BAC forældreinfo. for nye og gamle atletikforældre. November 2015 Ungdomsudvalget

BAC forældreinfo. for nye og gamle atletikforældre. November 2015 Ungdomsudvalget BAC forældreinfo for nye og gamle atletikforældre November 2015 Ungdomsudvalget Indhold: 1. Introduktion 2. Lidt om BAC Ungdom 3. Tøj og sko 4. Klubtøj 5. Årets gang sommer, vinter atletikmærker og diplomfest

Læs mere

NYT FRA PLADS TIL FORSKEL

NYT FRA PLADS TIL FORSKEL NYT FRA PLADS TIL FORSKEL Juni 2016 BJERGPOSTEN o Præsentation af PLADS TIL FORSKEL o Invitation til Sct. Hans o Familieaften på Borgen o Sommerferieaktiviteter Hvad er PLADS TIL FORSKEL og hvem er vi?

Læs mere

TRÆDREJERPORTEN 3A AVEDØRE STATIONSBY 2650 HVIDOVRE TLF.: 36 77 30 90 E-MAIL: lct@hvidovre.dk Hjemmeside: www.buqetten.hvidovre.dk

TRÆDREJERPORTEN 3A AVEDØRE STATIONSBY 2650 HVIDOVRE TLF.: 36 77 30 90 E-MAIL: lct@hvidovre.dk Hjemmeside: www.buqetten.hvidovre.dk Efterår 2015 TRÆDREJERPORTEN 3A AVEDØRE STATIONSBY 2650 HVIDOVRE TLF.: 36 77 30 90 E-MAIL: lct@hvidovre.dk Hjemmeside: www.buqetten.hvidovre.dk Sidenr. 1. Velkommen i BuQetten GRATIS TILBUD: 2. Håndarbejde:

Læs mere

S LSIKKEN SFO. Nyhedsbrev august og september 2010. Velkommen tilbage ønsker vi både børn og voksne!

S LSIKKEN SFO. Nyhedsbrev august og september 2010. Velkommen tilbage ønsker vi både børn og voksne! S LSIKKEN SFO. Nyhedsbrev august og september 2010. Velkommen tilbage ønsker vi både børn og voksne! Vi i SFOén glæder os til endnu et fritter-år sammen med jeres børn! Farvel til gamle og velkommen til

Læs mere

Firma Multi Motion Langesø 2014

Firma Multi Motion Langesø 2014 Firma Multi Motion Langesø 2014 Velkommen Firmaidræt Odense byder velkommen til Firma Multi Motion Langesø for 11 år i træk For at afviklingen af løbet kan fungerer bedst muligt, beder vi dig om at gennemlæse

Læs mere

Brøndby Cykel Motion

Brøndby Cykel Motion Brøndby Cykel Motion Gør mænd til drenge Redaktion Kaj Flindt Nyhedsbrev SEPTEMBER 2009 Udsendt den 2/9-2009 www.kaj.flindt@hotmail.com Nyhederne først: Nu banker efteråret på døren. Der er et enkelt løb

Læs mere

Ankomst kl. 14 klar til at hjælpe de mindre ryttere med at blive klar til deres opvisning (måske der skal lægges bomme ud mm.)

Ankomst kl. 14 klar til at hjælpe de mindre ryttere med at blive klar til deres opvisning (måske der skal lægges bomme ud mm.) Tirsdag den 30. juni: Ankomst kl. 14 klar til at hjælpe de mindre ryttere med at blive klar til deres opvisning (måske der skal lægges bomme ud mm.) - Plejehjemmet kommer ca. kl. 15 og ser opvisningen.

Læs mere

Fredagsbrev. Klargøringslørdag... Velkommen søndag...en pindsvin blev begravet... IT-løsning... 2 bestyrelsesmøder...

Fredagsbrev. Klargøringslørdag... Velkommen søndag...en pindsvin blev begravet... IT-løsning... 2 bestyrelsesmøder... Fredagsbrev Nr. 1 12. aug. 2011 Bakkelandets Friskole 9. skoleår Kære forældre Klargøringslørdag... Velkommen søndag...en pindsvin blev begravet... IT-løsning... 2 bestyrelsesmøder... Bakkelandet har været

Læs mere

NRUI Sports- og Byfest 2010

NRUI Sports- og Byfest 2010 NRUI Sports- og Byfest 2010 Program for Sports- og Byfesten 2010 Søndag den 29/8 kl. 16,00 Opstilling af telt Teltet skal rejses, borde stole, bar, køkken, lys m.m. skal opstilles, så vi glæder os til

Læs mere

Personalet i Børnehuset:

Personalet i Børnehuset: Svalestuen 1 Pilehytten Hovedgaden 74 4520 Svinninge. Kontor: Tlf. 72368280 Mobiltelefon Tlf. 72365317 Lærkestuen: Tlf. 72368284 Svalestuen: Tlf. 72368285 Personalet i Børnehuset: Daglig pædagogisk leder:

Læs mere

Tennisskole i Hylke. Lørdag og søndag den 13. og 14. Juni fra kl. 9-15

Tennisskole i Hylke. Lørdag og søndag den 13. og 14. Juni fra kl. 9-15 Kære Hylkeborger, medborger, nabo Du sidder nu med programmet for Hylke Festuge 2015 i hånden, og vi håber, at du vil komme og bakke op om aktiviteterne og være med til at vise hvorfor, og fejre, at Hylke

Læs mere

Det sker i vinter. på Jungshoved

Det sker i vinter. på Jungshoved Det sker i vinter på Jungshoved STYREGRUPPEN FOR JUNGSHOVED SKOLE byder alle velkommen til en ny vintersæson 2011-2012 på Jungshoved. Igen i år udkommer folderen som en del af bladet Jungshoved. Se også

Læs mere

Nyhedsbrev Uge 6 2015

Nyhedsbrev Uge 6 2015 Nyhedsbrev Uge 6 2015 Et helt nyt år er godt i gang, og vi glæder os til at udfylde det med mange aktiviteter, oplevelser og stjernestunder for beboerne på Meta. Vi har nu lavet nyhedsbrev i et år, og

Læs mere

Der er mange nye ting at huske på når jeres barn begynder i vuggestuen, så derfor har vi samlet en del informationer her.

Der er mange nye ting at huske på når jeres barn begynder i vuggestuen, så derfor har vi samlet en del informationer her. 1 Velkomstfolder til Agtrupvej. Velkommen til Vuggestuen Agtrupvej. Med denne folder vil vi gerne byde jer velkommen i vuggestuen og fortælle jer lidt om, hvad I kan forvente af vuggestuen og hvad vi forventer

Læs mere

Oversigt over arrangementer

Oversigt over arrangementer Program 2012-2013 Oversigt over arrangementer FASTE ARRANGEMENTER: På hjertestierne i Billund Kommune ---------------------------- 3 Motion + Ældre Motion på Petersminde Centret ------------- 5 Kom til

Læs mere

Idræt og kulturtilbuddets Sommerprogram 2015

Idræt og kulturtilbuddets Sommerprogram 2015 Idræt og kulturtilbuddets Sommerprogram 2015 Velkommen til årets sommerprogram hos Idræt og kultur. Programmet er blevet til ved et fællesmøde i idræt og kulturtilbuddet, hvor der kom mange idéer på banen.

Læs mere

VESTERGÅRDENS. nyhedsbrev

VESTERGÅRDENS. nyhedsbrev VESTERGÅRDENS nyhedsbrev november nyt Kære Forældre og børn på Vestergården Så blev det tid til et nyt nyhedsbrev. Vi vil starte med at ønske Dorte velkommen tilbage fra barsel. Dorte starter i o.y, og

Læs mere

Deltager Guide. FjordTri 11. juni 2016. Kirke Hyllinge Idræts Forening. Motionstriatlon ved Roskilde Fjord

Deltager Guide. FjordTri 11. juni 2016. Kirke Hyllinge Idræts Forening. Motionstriatlon ved Roskilde Fjord Kirke Hyllinge Idræts Forening FjordTri 11. juni 2016 Motionstriatlon ved Roskilde Fjord Deltager Guide (udgivet 1. juni 2016 med forbehold for rettelser frem til løbsdagen) Velkommen til FjordTri 2016

Læs mere

Ledøje-Smørum Idrætsforening Svømmeklubben Velkommen til en ny sæson Sæsonen 2016-2017 Vi starter mandag den 29. august 2016

Ledøje-Smørum Idrætsforening Svømmeklubben Velkommen til en ny sæson Sæsonen 2016-2017 Vi starter mandag den 29. august 2016 Ledøje-Smørum Idrætsforening Svømmeklubben Velkommen til en ny sæson Sæsonen 2016-2017 Vi starter mandag den 29. august 2016 Kig ind på klubbens hjemmeside www.lsi-swim.dk 1 Velkommen til LSI-Svømmeklubben

Læs mere

Krabber og Søstjerner

Krabber og Søstjerner Krabber og Søstjerner Telefonnummer: 76 16 64 90 Mail: gudl@esbjergkommune.dk www.tarphagevej.esbjergkommune.dk Kære nye forældre Personalet ønsker med denne lille pjece at byde dig/jer som forældre velkommen,

Læs mere

FKS AKTIVITETSPROGRAM VINTER/ FORÅR 2010

FKS AKTIVITETSPROGRAM VINTER/ FORÅR 2010 FKS AKTIVITETSPROGRAM VINTER/ FORÅR 2010 i samarbejde med Odense Kommune FKS Odense Firmasport Klubbernes Sammenslutning, Odense Velkommen! Velkommen til Firmasportsklubbernes sammenslutning i Odense.

Læs mere

OSTEN P ALKE F Marts 2016 Figur 1

OSTEN P ALKE F Marts 2016 Figur 1 FALKEPOSTEN Marts 2016 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til vandet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Velkommen i småbørnsgruppen Filurerne i Børnegården

Velkommen i småbørnsgruppen Filurerne i Børnegården Velkommen i småbørnsgruppen Filurerne i Børnegården De største børn på vej på koloni Børnegården er en daginstitution med børn i alderen 2 6 år. Børnene er opdelt i 3 grupper, Filurerne som er de mindste

Læs mere

Askelunden 3-9. 6705 Esbjerg Ø. Telefon nr. 7616 3780. Hjemmeside: Børnehusetkvaglund.esbjergkommune.dk

Askelunden 3-9. 6705 Esbjerg Ø. Telefon nr. 7616 3780. Hjemmeside: Børnehusetkvaglund.esbjergkommune.dk Askelunden 3-9. 6705 Esbjerg Ø. Telefon nr. 7616 3780 Hjemmeside: Børnehusetkvaglund.esbjergkommune.dk Indholdsfortegnelse. 1. Velkommen til Børnehuset Kvaglund. 2. Hvem er vi? 3. Åbningstid. 4. Tabulex.

Læs mere

Velkommen til badminton i Københavns Badminton Klub

Velkommen til badminton i Københavns Badminton Klub Velkommen til badminton i Københavns Badminton Klub Kære ungdomsspillere og forældre Velkommen til KBK. Badmintonklubben der blev stiftet tilbage i 1928, og som gennem alle år har samlet badmintonspillere

Læs mere

Pilates B Nyhedsbrev Juli 2014

Pilates B Nyhedsbrev Juli 2014 God sommer! B Nyhedsbrev Juli 2014 B ønsker jer en rigtig god sommer og vi håber at I alle må nyde de varme dag og lyse nætter! Det har som altid været en fornøjelse at træne med jer og vi ser frem til

Læs mere

GUIDE. til ugens vigtigste møde. Mødet med dig selv som eneste deltager. www.birgittefeldborg.dk

GUIDE. til ugens vigtigste møde. Mødet med dig selv som eneste deltager. www.birgittefeldborg.dk GUIDE til ugens vigtigste møde Mødet med dig selv som eneste deltager www.birgittefeldborg.dk TA K F O R DI DU HAR VALGT AT DOWNLOADE GUIDEN TIL UGENS VIGTIGSTE MØDE MØDET MED DIG SELV SOM ENESTE DELTAGER.

Læs mere

Velkommen til Børnehuset Valhalla

Velkommen til Børnehuset Valhalla Velkommen til Børnehuset Valhalla Med denne lille folder vil vi byde børn og forældre velkommen til Valhalla. Vi håber, at vi får en god tid sammen 1 Børnehuset Valhalla er en kommunal institution. I 1972

Læs mere

Næste års lange fællesture:

Næste års lange fællesture: Stormøde - landevej November 2014 Dagsorden: Velkomst Niels Chr. - oplæg Cl vintertræning Næste års lange fællesture? Tur Cl Harzen og Mallorca? Træningslejr (som i år Cl EbeltoO eller andet sted)? Fællesture

Læs mere

SFO Stjernehuset byder dig og din familie velkommen. Vi glæder os meget til, at hilse på Jer og lære Jer at kende.

SFO Stjernehuset byder dig og din familie velkommen. Vi glæder os meget til, at hilse på Jer og lære Jer at kende. Hej SFO Stjernehuset byder dig og din familie velkommen. Vi glæder os meget til, at hilse på Jer og lære Jer at kende. Du skal starte i Stjernehuset Vest. De voksne i Stjernehuset Vest hedder: Hanne, Majken,

Læs mere

Motions og idrætstilbud til dig med behov for hensyntagende motion. Ringkøbing-Skjern kommune

Motions og idrætstilbud til dig med behov for hensyntagende motion. Ringkøbing-Skjern kommune Motions og idrætstilbud til dig med behov for hensyntagende motion Ringkøbing-Skjern kommune August 2010 Aktivitet Sted Dato Troldhede Motion, anderledes aktivitet, gåture og socialt samvær Troldhede Kultur

Læs mere

VEJLE TAEKWONDO KLUB

VEJLE TAEKWONDO KLUB VELKOMMEN TIL VEJLE TAEKWONDO KLUB Horsensvej 74A 7100 Vejle T: 75 72 37 74 www.vejle-taekwondo.dk Indhold - Vejle Taekwondo klub - Hvad er Taekwondo? - Fysiske og mentale udfordringer - Hold oversigt

Læs mere

Idrætsbørnehaven Lærkereden Parkvej 55 9700 Brønderslev Tlf.: 9945 4800. www.laerke-reden.dk

Idrætsbørnehaven Lærkereden Parkvej 55 9700 Brønderslev Tlf.: 9945 4800. www.laerke-reden.dk Idrætsbørnehaven Lærkereden Parkvej 55 9700 Brønderslev Tlf.: 9945 4800 www.laerke-reden.dk Velkommen i Idrætsbørnehaven Lærkereden Vi vil med denne velkomstfolder byde jer og jeres barn velkommen i Idrætsbørnehaven

Læs mere