Referat nr. 4 Afdelingsudvalgsmøde nr. 04 Onsdag d. 7. februar Kl på Kildegården. Mødedeltagere: Kirsten Olsen, Inga Steffensen,

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat nr. 4 Afdelingsudvalgsmøde nr. 04 Onsdag d. 7. februar Kl på Kildegården. Mødedeltagere: Kirsten Olsen, Inga Steffensen,"

Transkript

1 Referat nr. 4 Afdelingsudvalgsmøde nr. 04 Onsdag d. 7. februar Kl på Kildegården. Mødedeltagere: Kirsten Olsen, Inga Steffensen, Birgitte Herløv, Martin Skov, Mads Jensen, Kim Larsen, Claus Schou, Jane Løvgren, Gerda Pedersen, Bitten Pedersen og John Petersen. Afbud fra Arne Hansen. 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af AU referat nr Meddelelser fra formanden. 4. Debataften i Køge Kredsårsmøde Generalforsamling RFI Besøg i folketinget Idrætsårsmøde DFIF Nyt fra alle afdelinger. 10. Hjemmesiden / bladet. 11. Mail adresser. 12. Eventuelt. Mødeleder: Claus Schou. Ad. 1. Godkendelse af dagsorden. Ovenstående dagsorden blev godkendt. Ad 2. Godkendelse af AU Referat nr. 3. Rettelse: Det var Finn Joel som var mødt op som repræsentant for stavgangsafdelingen. Ad. 3. Meddelelser fra formanden og andre. Livsstils afdeling. Claus har haft møde med Inga og Susanne om afdelingens fremtid. Vi skal have sådan en afdeling, da det er det bedste "vindue" til kommunen. Vi skal ikke have en afdeling for syns skyld, men det skal være en aktiv og ikke mindst attraktiv afdeling, hvor folk har lyst til at komme. VI véd Inga har brugt meget energi og tid i denne afdeling. Udvalget og Claus har haft et møde med Jan Madsen fra Life Club i Hyrdehøj centeret den , for at undersøge muligheden, for om vores Livsstilsafdeling kan have udgangspunkt der. Vi er blevet enige om, at vi tager en prøve periode på fire måneder og ser tiden an, om hvorvidt der kommer flere efter at vi har fået nogle faciliteter som er mere attraktive end før, samt at vi vil tilbyde alle vores medlemmer en rabatordning på benyttelsen af centeret. Rabatordningen kunne være at medlemmer i RFI ikke skulle betale indmeldelsesgebyr på ca. 400 kr.. Det er vigtigt at RFI har en Livsstilsafd. Da den beskæftiger sig med sundhedsfremmende foranstaltninger. Claus har endnu ikke set en kontrakt fra Life Club. Vi afventer og håber på et godt tilbud.

2 DFIF. Claus Schou indtager Knud Johansens plads her fra årsskiftet, og bliver permanent medlem af styrelsen i DFIF. Claus meddeler at det selvfølgelig ikke ændrer på det han laver for RFI, men forhåbentlig flere informationer til gavn og glæde for RFI. Start to run. Møde tirsdag 14. dage til at beslutte sig om vi skal med.???????? Futsal: Evalueringsmøde den 14 marts i Roskilde, om Futsal stævnet fra den 7. januar Opfordring til udvalgene: Personalet i forbundet ligger inde med meget viden og kan yde hjælp til udvalgene i mange forskellige opgaver også råd og vejledning. Så gør endelig brug af denne store mulighed som ligger til rådighed ganske gratis. Træf i Keglecentret: Der var ikke den store tilstrømning og der er ikke resurser nu til at starte en kegleafdeling. Golf: Forslaget fra Kredsen var at golf skulle være et samarbejde mellem RFI og KFB. Det viser sig at KFB ikke ønsker at være med og RFI vil så arbejde på at få Golf som aktivitet. Kredsformand Arne Sørensen har skaffet et tilbud fra Ørsted Fisk og Golf se Gerda Petersen fra RFI har overtaget tilbudet. Der skal være møde med Annette Hvidtfeldt, hvor tilbudet skal vurderes. Hvis et udvalg holder et møde med et særligt indhold, ønsker Claus at få underretning om dette og måske deltage i mødet. Kobberbryllup: John Pedersen takkede for opmærksomheden ved Irene og hans kobberbryllup. Ad. 4. Debataften i Køge. Fritidsudvalgsformand Inga Skjærris kommer til Køge den 26. februar 2007 kl Inga Skjærris er inviteret af Roskilde Amtskreds for at fortælle om fremtidens sport, hvor står vi? Claus vil sende indbydelsen ud til alle udvalgs formænd i morgen. Sanne Kalkerup er inviteret. Sidste tilmeldingsdag er den18. februar Ad. 5. Kredsårsmøde. Årsmødet i Kredsen afholdes den 12. marts Kl på Kildegården i lokale 3 stuen. Indbydelsen sendes til alle aktivitets formænd. RFI har 3 stemmer udover de medlemmer fra RFI som sidder i Kredsbestyrelsen. Fra RFI vil Claus Schou, Gerda Pedersen og Kim Larsen møde. Ad. 6. Generalforsamling RFI 20. marts 2007 KL Der kræves adgangskort både til Generalforsamlingen og til den efterfølgende middag. Tilmelding skal helst klares på nettet. Bitten sender de af den vej indkomne tilmeldinger til Gerda. Alle medlemmer har en stemme. Spørgsmålet om børn har stemmeret blev rejst. Det er sådan at alle som har betalt kontingent har stemmeret, men børn er ikke valgbare? Dette vil blive undersøgt nærmere. Kl. ca er der middag. Claus sender noget om generalforsamlingen til Jane som så vil sætte det i avisen. Udvalgsmøderne afholdes inden den 1. marts Jane skal have besked på hvem der er i udvalgene efter denne dato. Hvem træder ud og hvem kommer ind?

3 Referat fra udvalgsmøder og andre møder. Claus ønsker at se disse. Årsberetning fra udvalgene: Skal sendes til Claus. Hvis udvalget selv ønsker at fremlægge årsberetningen på generalforsamlingen, skal dette i god tid meddeles Claus. Ad. 7. Besøg folketinget 27 marts Rundvisning på Christiansborg tirsdag den 27 marts 2007, kl Vi starter med lidt mad, dagens ret. Derefter er der rundvisningen af Flemming Damgaard. Vi slutter af med kaffe og te i venstres grupperum, hvor vi kan stille spørgsmål. Der kan deltage 2 fra hver afdeling. RFI giver togbilletten og det lille traktement. Vi mødes på perronen på Roskilde station. Jane sender besked til alle om hvornår vi skal mødes der. Ad. 8. Idrætsårsmøde DFIF den 14. april Program kl Fællesmøde. Kl Årsmøde i afdelingerne. Kl Afslutning. Det er vigtigt at alle idrætsgrene som kan deltage i DM deltager. Det er til dette møde der tages beslutninger og regelsæt kan ændres. De idrætsansvarlige i DFIF bliver valgt denne dag. I kan få lejlighed til at tale med andre som sidder med tilsvarende problematikker i andre klubber. I kan få og give gode ideer videre. Hvordan gør de andre? Forslag skal være modtaget den 14. februar Claus deltager i kraft af hans plads i forbundsstyrelsen. Bowling, Kirsten Olsen vil give Claus besked om hun kan deltage. Fodbold, Kim Larsen vil give besked inden en uge. Golf, Gerda Pedersen deltager. Roskilde Amtskreds Repræsenteres af John Pedersen. Ad. 9. Nyt fra alle afdelingerne. Badminton: Har en stille sæson. Der er kun få hold der vil spille turnering. Spilletiden er derved mindre. De fleste vil spille mod og med de samme. Har holdt årsmøde den 28/ i Tjørnegårdshalden. Overvejer fremtidige tiltag i badminton. Ingen ændringer i udvalget. Bowling: Rigtig god sæson. Har været til bymach mod Køge Firma Bold. 8 deltagere fra RFI og ca. 150 fra Køge. RFI spillerne kom hjem med de 3 af præmierne. Godt klaret. Præmierne bestod af et tilskud til det kommende DM stævne. Kirsten fortæller at banerne i Roskilde er meget nedslidte. Ane Hansen har undervist i Bowling. Udvalget: Ane Hansen stopper og Gert Brix Hansen kommer ind i udvalget. Bridge: Intet nyt. Fodbold: Udendørs fodbold Tilmeldingsfrist den 16/ Tilmelding kommer på hjemmesiden 1/ Kim skal have listerne over dem som spillede sommeren 2005, vinter sæsonen 2005/2006 og sommer Det ville være en god ide at gøre disse hold opmærksom på fodbold afd. og dennes tidsfrist for tilmelding. Der skal laves plan over de forskellige holds medlemmer. Claus opfordrede til at bruge den blanket som blev brugt til Futsal stævnet.

4 Medlemslisterne skal Gerda have hurtigst mulig efter deadline den 13/3 Gerda sender så girokort ud til deltagerne. Betalingen skal være klaret når holdet går på banen 2. gang. Futsal: Fra start var der 6 hold nu er der 5 hold. SuperBest har trukket sig men skal betale alligevel. Spilledag mandag. Da holdene var meget forskellige styrkemæssigt har spillerne fordelt sig på forskellige hold, sådan, at de får nogle gode jævnbyrdige træningskampe ud af det. Målet er at få spillet en masse Futsal. Dommerne fra København er dyre, men til gengæld har de været engageret og velforberedte. Dommerne fra Gl. Roskilde foretrækkes nu, fordi de er billigst. Der har været nogle meget uheldige episoder med manglende arrangement og opmærksomhed fra dommere. Valg af fremtidige dommere. Evt. møde med SPU hvor Claus og måske Annette Hvidtfeldt deltager. Dansk bold design har henvendt sig, ønsker at Futsal afd skal teste 10 bolde for firmaet. Det siger afdelingen ja til. Afdelingen overvejer at lave et stævne med sponsere. Har fået grønt lys til dette. Kim ønsker at få en mere i udvalget. Vi håber han snart finder en interesseret. Futsal stævne den 7/ var hyggelig sjov, liv og gode kampe på højt niveau. Spillerne var delt op i 3 grupper derefter finale. Der var ikke så mange tilskuer da turneringen var arrangeret sådan at grupperne blev afviklet enkeltvis hvis de var mikset ville alle spillerne være der samtidig og derved give mere liv og stemning på tilskuerpladserne. Dette forslag kan tages op på evalueringsmødet her i Roskilde den den 14. marts og igen på Idrætsårsmødet den 14/ Vindere af turneringen blev Santana. De havde vundet 4 ud af 5 turneringer. Livsstil: Inga Steffensen stopper som formand men forbliver i udvalget. Mie Lauersen er den nye Formand i Livsstilsafd. fra den 1. marts Liselotte Sørensen stopper som udvalgsmedlem. Der er et stort frafald af medlemmer, der er kun få tilbage. Der skal en relancering til af livsstilsafdelingen. Der arbejdes på at få et samarbejde med Live Club på Hyrdehøj. Og det kunne være klubaften torsdag kl Vejning og kostvejledning. Gymnastik, spinning Der er nogle særskilte rum, hvor møderne kan holdes og hvor afd. s ting kan være. 10 % rabat for livsstilsafd.s medlemmer. RFI s medlemmer skal ikke betale indmeldelsesgebyret på ca. 495 kr. Fra 1. februar til 1. juli 2007 er prisen den samme som tidligere 450 kr. og 90 kr. i grundkontingent. Hjemmesidens lukkede sider prøver afd. at få i gang med spørgsmål og svar. Jane sørger for at der kommer noget i avisen. Forbundet laver plakater og flyer. Claus har endnu ikke fået kontrakt forslag tilsendt fra Live Club. Sundhedsdagen på Hestetorvet den august 2007 deltager Livsstilsafd. i. Stavgang: Er en velfungerende afd. med 41 medlemmer. Ønsker en instruktør mere og en mere i udvalget.

5 Tirsdagsholdet. Mødes forskellige steder hvor de går fra. Onsdagsholdet. Går ud fra Kildegården eller Boserup. Der laves turpogram. Har forskellige planer om ture med andre f.eks. Lady work og halvmaraton. Petanque: Sommersæsonen starter den 30. april Der spilles mandage kl Der har ingen interesse været til et aftenhold. Udvalget sender besked til Jane om hvem der er i udvalget. Det oplyses at der er et andet hold på Tjørnegårdsvej. Udvalget bliver spurgt om det var en ide at udfordre dem til kamp og en hyggelig dag. Svømning: Fungerer fint. Der er tilgang på nogle hold. Nogle deltagere er blevet opfordret til at flytte hold for at få alle hold godt besat. Holder årsmøde i februar. Udvalget er uændret. Tennis: Har holdt årsmøde den 27. januar Udvalget er uændret. Har holdt Jule mix max den 27. januar. Holder Klubmesterskab i Herre double og Mix double til marts. Har så småt begyndt at lade medlemmerne booke nogle banetider på hjemmesiden. Når spilleplanerne bliver lagt er der nogle tider som står åben. Når spillerne så mailer til mig om hvilke tider som de ikke kan komme til, sætter jeg også dem på hj. siden. Spillerne kan så til en hver tid, se hvilken tider der er ledige i hallen og kan sende mig en mail om hvilken tider de ønsker at benytte. Ad. 10 Hjemmesiden / bladet. Vi fik en god snak om hj. siden Den er kedelig hvad skal der egentlig stå. Information / Underholdning /Aktiviteter / Aktuelle ting på forsiden / Månedens Tema. Den skal gøres noget mere spændende. Inga efterlyste noget mere stof, billeder og simpelthen alt muligt til hj. siden, fra udvalgene. Send bare alt muligt til Webmaster Inga Steffensen. is@rfi.dk Hjemmesiden skal have endnu et løft, det forsøger Inga og Bitten at give den. Keywords nøgle (ord der kan søges på) efterlyses fra udvalgene. Bladet. Deadline til næste blad er den 26. februar Bladet i 2006 kostede RFI kr. Ad. 11. Mail adresser. Da nogen har temmelig mange mails at forvalte hver dag, blev der henstillet til at vi brugte samme mailadresse at sende fra, når det kan lade sig gøre og meget gerne en rfi mail adresse. Ad. 12. Eventuelt. IOD= Idræt om dagen og FMI=Forening til fremme af idræt og motion i dagtimerne. Holder møde i Silkeborg den?? tilmelding den 26. januar Næste Afdelingsudvalgsmøde er tirsdag den 2. oktober 2007 Kl Referent Bitten Petersen

Referat nr. 5 Afdelingsudvalgsmøde nr. 05 Tirsdag den 02. oktober 2007 Kl på Kildegården. Mødedeltagere: Kirsten Olsen, Arne Hansen, Susanne

Referat nr. 5 Afdelingsudvalgsmøde nr. 05 Tirsdag den 02. oktober 2007 Kl på Kildegården. Mødedeltagere: Kirsten Olsen, Arne Hansen, Susanne Referat nr. 5 Afdelingsudvalgsmøde nr. 05 Tirsdag den 02. oktober 2007 Kl. 18.00 på Kildegården. Mødedeltagere: Kirsten Olsen, Arne Hansen, Susanne Jensen, Birgitte Herløv, Martin Skov, Mads Jensen, Claus

Læs mere

Afdelingsudvalgsmøde nr. 9.

Afdelingsudvalgsmøde nr. 9. Referat af Afdelingsudvalgsmøde nr. 9. Torsdag den 14. maj 2009 Kl. 18.00 på Kildegården. Mødedeltagere: Kirsten Olsen, Arne Hansen, Birgitte Herløv, Kim Larsen, Mads Jensen, Morten Kragh, Claus Schou,

Læs mere

Roskilde Firma- og Familieidræt

Roskilde Firma- og Familieidræt Roskilde Firma- og Familieidræt Referat Bestyrelsesmøde Nr. 01/2010 Søndag den 31.01.10 KL. 10.30 Skovager 5, Gevninge, 4000 Roskilde. Mødedeltagere: Claus Schou, Jane Løvgren, Gerda Pedersen, John Petersen

Læs mere

den 20. marts 2007 Kl på Slagteriskolen, Maglegårdsvej 8, Roskilde.

den 20. marts 2007 Kl på Slagteriskolen, Maglegårdsvej 8, Roskilde. Referat af Roskilde Firma- og Familieidræts Ordinære Generalforsamlingen den 20. marts 2007 Kl. 18.00 på Slagteriskolen, Maglegårdsvej 8, Roskilde. Dagsorden ifølge 10.3 1. Godkendelse af fremmødte stemmeberettigede

Læs mere

Mødedeltagere: Mads Jensen, Claus Schou, John Petersen, Christina Bildsøe-Møller, Bridge (Arne Hansen), Svømning (Ove Stabel).

Mødedeltagere: Mads Jensen, Claus Schou, John Petersen, Christina Bildsøe-Møller, Bridge (Arne Hansen), Svømning (Ove Stabel). Referat af Udvalgsmøde nr. 16 Mandag den 13. maj 2013 kl. 18.00 på Kildegården i lokale 103. Mødedeltagere: Mads Jensen, Claus Schou, John Petersen, Christina Bildsøe-Møller, Bridge (Arne Hansen), Svømning

Læs mere

Tirsdag den 13. november 2012 kl. 18,Skovager 5, Gevninge.

Tirsdag den 13. november 2012 kl. 18,Skovager 5, Gevninge. Referat af Roskilde Firma og Familieidræts Bestyrelsesmøde nr. 02. / 2012. Tirsdag den 13. november 2012 kl. 18,Skovager 5, Gevninge. Mødedeltagere: Claus Schou, John Petersen, Birger Jensen, Bitten Petersen,

Læs mere

Referat fra. GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 28. APRIL 2014, KL DAGSORDEN

Referat fra. GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 28. APRIL 2014, KL DAGSORDEN Referat fra 1. Valg af dirigent. Flemming Larsen valgt GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 28. APRIL 2014, KL. 18.00 DAGSORDEN 2. Formandens beretning. Der var ingen kommentarer til Hanne Knudsens

Læs mere

Referat. Hovedbestyrelsesmøde tirsdag den 14. marts 2017 kl. 18 i klubhuset

Referat. Hovedbestyrelsesmøde tirsdag den 14. marts 2017 kl. 18 i klubhuset Referat Hovedbestyrelsesmøde tirsdag den 14. marts 2017 kl. 18 i klubhuset Tilstede: Peter Windum (HB), Heidi Liljedahl (HB), Margit Enevoldsen (Tennis), Nicolaj Lyng Madsen (Fodbold), Jacob Bertelsen

Læs mere

EKIF Bestyrelsesmøde nr 2. d. 8/5 2014

EKIF Bestyrelsesmøde nr 2. d. 8/5 2014 EKIF Bestyrelsesmøde nr 2 d. 8/5 2014 REFERAT Deltagere: Per A., Birgit (badminton), Tommy (fodbold), Ann (tennis), Majbrit (håndbold), Kim S. (ansvarlig for EKIF på de sociale medier) Referat ifølge dagsorden:

Læs mere

REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE

REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE 24. september 2015 Deltagere: Claus Svendsen Jette Nielsen, Ingrid Svendsen, Flemming Larsen, Marie M. Haar Vad, Mike Charnock, Martin Frandsen, Dorthe Augustesen og Stine Lindblad

Læs mere

Formandsberetning 2015 Søllerød Senior Sport

Formandsberetning 2015 Søllerød Senior Sport Formandsberetning 2015 Søllerød Senior Sport Foreningens historie Søllerød Senior Sport er en fremragende forening, når vi selv skal sige det. Vi har eksisteret i 13 år, og kommunen har levet op til sin

Læs mere

Referat af informationsmøde for Lochers Piger 29. marts, 2015

Referat af informationsmøde for Lochers Piger 29. marts, 2015 Referat af informationsmøde for Lochers Piger 29. marts, 2015 Velkomst. 1. Formanden for bestyrelsen, Inga Hansen bød velkommen til en ny spændende og spillemæssigt varieret sæson, med en særlig velkomst

Læs mere

Agility udvalget i kreds 6

Agility udvalget i kreds 6 Referat fra årsmødet i agility, kreds 6, onsdag, den 16. nov. 2011 i Fakse Ulla Vest bød velkommen til de godt 36 fremmødte. Deltagerne kom fra Maribo, Køge, Fakse, Holbæk, Guldborgsund, Vordingborg, Nykøbing

Læs mere

Referat af Møllepigernes generalforsamling. den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere.

Referat af Møllepigernes generalforsamling. den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere. Referat af Møllepigernes generalforsamling den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere. (Før generalforsamlingen var vi 21 der spiste sammen, det var utroligt hyggeligt.) Dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014 Side 12 Sindklubben: Fælleskab og store oplevelser. Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97220172 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt!

Læs mere

Stensved Tennisklub. Klubbladet 2012 WWW.LBTK.GOMINISITE.DK

Stensved Tennisklub. Klubbladet 2012 WWW.LBTK.GOMINISITE.DK Stensved Tennisklub Klubbladet 2012 WWW.LBTK.GOMINISITE.DK Bestyrelsen 2011 Formand: Hans Iversen Ansvar: Drosselvej 7 Post 4773 Stensved Kommunen Tlf. 55 38 67 03 Nye medlemmer hapi@stensvednet.dk Sponsorer

Læs mere

Der blev udleveret blanket til klubhusbidrag for 2011 skal afleveres til Frederik hurtigst muligt.

Der blev udleveret blanket til klubhusbidrag for 2011 skal afleveres til Frederik hurtigst muligt. Holluf Pile Tornbjerg Idrætsforening Nøglens Kvarter 12, 5220 Odense SØ http://www.hpti.dk 4. januar 2012 Referat af hovedbestyrelsesmøde tirsdag d. 29. november 2011 kl. 17.30 i klubhuset Tilstede: Kim,

Læs mere

Fraværende: Anders Bertel, Bestyrelses møde Referat godkendt

Fraværende: Anders Bertel, Bestyrelses møde Referat godkendt MØDEREFERAT 08.10.2015 Klaus Pontoppidan, Pia Viller Arendt, Mette Klokkeris Skjold, Alis Damgaard, Dorthe Johansen, Pia Vetche, Jette Schmidt, Poul Erik Clausen, Michael Pagh, Claus Thuesen, Jonas S.

Læs mere

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDE: Generalforsamling DATO: torsdag 23. marts 2017 TIDSPUNKT: 19:30 REFERENT: DELTAGERE: AFBUD: Henrik Møller Hansen Per Madsen Michael Ryding Marcus Gøgsig Henrik Møller Hansen

Læs mere

Ebberup Idrætsforening

Ebberup Idrætsforening Velkommen til Fitness Fodbold Håndbold Løb Petanque Senior idræt I denne folder kan du læse om hvilke idrætter og aktiviteter, de enkelte afdelinger i (EIF), kan tilbyde dig og din familie - som en sportslig

Læs mere

Sæson 2014. Åsøvej 7 4171 Glumsø

Sæson 2014. Åsøvej 7 4171 Glumsø Sæson 2014 Åsøvej 7 4171 Glumsø Træning 2014 Hold Tid Dage Træner Juniorer: Juniorer: Tirsdag kl. 16.00-18.00 6/5-17/6 Jesper D. Larsen 12/8-26/8 Seniorer: Seniorer Tirsdag kl. 18.00-20.00 6/5-17/6 Jesper

Læs mere

REFERAT 3F SPORT S GENERALFORSAMLING DATO: 7. MARTS Valg af dirigent Jens Peter Christensen blev valgt til dirigent.

REFERAT 3F SPORT S GENERALFORSAMLING DATO: 7. MARTS Valg af dirigent Jens Peter Christensen blev valgt til dirigent. REFERAT EMNE: 3F SPORT S GENERALFORSAMLING DATO: 7. MARTS 2011 1. Valg af dirigent Jens Peter Christensen blev valgt til dirigent. 2. Valg af referent Tina Hermann blev valgt til referent. 3. Formandens

Læs mere

Velkommen til en ny sæson i en (næsten) ny hal!

Velkommen til en ny sæson i en (næsten) ny hal! Velkommen til en ny sæson i en (næsten) ny hal! Gruppespil 2015-16 GRUPPESPIL ÅR 2015-16 1 REGLER FOR GRUPPESPIL Velkommen til gruppespil for motionister i Skovbakken. For at kunne få konceptet til at

Læs mere

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen.

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen. Herreklubben Referat Ordinær Generalforsamling Lørdag den 31. oktober 2015 kl. 19.00. på Æ Knapp. Deltager: 41 medlemmer af Herreklubben. Velkomst ved Herreklubbens formand: Asger S. Schmidt Dagsorden:

Læs mere

Mona Jepsen, Kirsten Hansesgaard, Morten Nielsen, Steen Mogensen, Morten Larsen. Formanden/siden sidst:

Mona Jepsen, Kirsten Hansesgaard, Morten Nielsen, Steen Mogensen, Morten Larsen. Formanden/siden sidst: MØDEREFERAT Mødedeltagere Mona Jepsen Kirsten Hansesgaard Morten Larsen Steen Mogensen Fraværende Kopi Sted Morten Nielsen Mona Jepsen, Kirsten Hansesgaard, Morten Nielsen, Steen Mogensen, Morten Larsen

Læs mere

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden:

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden: Herreklubben Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober 2018. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Finn Aagaard Andersen valgt 2. Bestyrelsens beretning Se bilag 1. Beretning godkendt 3. Fremlæggelse

Læs mere

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14. Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling.

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14. Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling. Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14 Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling. Første punkt på dagsordenen er valg af dirigent, jeg vil gerne på bestyrelsens

Læs mere

Referat af generalforsamling den i Thy Mors HåndboldDommerklub.

Referat af generalforsamling den i Thy Mors HåndboldDommerklub. Referat af generalforsamling den 16.02.2015 i Thy Mors HåndboldDommerklub. Der var mødt 24 op til selve spisningen og der var 24 til selve generalforsamlingen. Der var indkommet 7 afbud til selve arrangementet.

Læs mere

Velkommen til sæsonen 2010 som igen i år bliver en aldeles fremragende sæson!

Velkommen til sæsonen 2010 som igen i år bliver en aldeles fremragende sæson! Velkommen til sæsonen 2010 som igen i år bliver en aldeles fremragende sæson! Baneklargøring: Onsdag d. 14. april kl. 18.30: Baneklargøring og rengøring af huset. Alle våbenføre m/k er mødes, gerne med

Læs mere

Bestyrelsesmøde 24/3-2015 (overgangsmøde)

Bestyrelsesmøde 24/3-2015 (overgangsmøde) Bestyrelsesmøde 24/3-2015 (overgangsmøde) Tilstedeværende: Christian Høybye (CH), André W. Kobberholm (AWK), Mikkel Z. Pedersen (MZP), Emil Clemmensen (EC), Charly Witt (CW), Jonas Andersson (JA), Rune

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Fodboldudvalg 3. Kampfordeler 3. Oversigt fodboldhold og træningstider 4. Nøgler 5. Spillerlister 5.

Indholdsfortegnelse. Fodboldudvalg 3. Kampfordeler 3. Oversigt fodboldhold og træningstider 4. Nøgler 5. Spillerlister 5. Hals Forenede Sportsklubber Fodbold Trænerhåndbog Tilhører: 1 Indholdsfortegnelse Fodboldudvalg 3 Kampfordeler 3 Oversigt fodboldhold og træningstider 4 Nøgler 5 Spillerlister 5 Kontingent 5 Sæsonopstart

Læs mere

Danske Bank, Euler Hermes, MOE, Nordea, SAS Institute, CTI, DSB, HI, LIF, Lundbeck, Stadio/HIF, TBK, FIF, KMD, IBBH, GFB78, ALI, Mærsk, Telefonen.

Danske Bank, Euler Hermes, MOE, Nordea, SAS Institute, CTI, DSB, HI, LIF, Lundbeck, Stadio/HIF, TBK, FIF, KMD, IBBH, GFB78, ALI, Mærsk, Telefonen. Referat fra Årsmøde onsdag den 4. maj 2011. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent og stemmetællere 3. Afdelingens beretning 4. Behandling af indkomne forslag 5. Fremlæggelse af regnskab og

Læs mere

Ad 1. Efter at Captain bød velkommen, blev Erik Enggaard foreslået og valgt som dirigent/ordstyrer.

Ad 1. Efter at Captain bød velkommen, blev Erik Enggaard foreslået og valgt som dirigent/ordstyrer. MS Generalforsamling, afholdt torsdag den 25. oktober 2018. Dagsorden (iflg. Vedtægterne): 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af revideret regnskab til godkendelse 4. Indkomne

Læs mere

Tilstedeværende: Christian Høybye (CH), André W. Kobberholm (AWK), Mikkel Z. Pedersen (MZP), Louise G. Thystrup (LGT)

Tilstedeværende: Christian Høybye (CH), André W. Kobberholm (AWK), Mikkel Z. Pedersen (MZP), Louise G. Thystrup (LGT) Referat af bestyrelsesmøde 11/3-2015 Tilstedeværende: Christian Høybye (CH), André W. Kobberholm (AWK), Mikkel Z. Pedersen (MZP), Louise G. Thystrup (LGT) Fraværende: Søren B. Sparre (arbejde), Jonas Andersson

Læs mere

Haderslev Familie og Firma Sport Medlem af DFIF-HIR-SI Odinsvej 3 Postboks 132 6100 Haderslev Tlf.74 52 95 04

Haderslev Familie og Firma Sport Medlem af DFIF-HIR-SI Odinsvej 3 Postboks 132 6100 Haderslev Tlf.74 52 95 04 Haderslev Familie og Firma Sport Medlem af DFIF-HIR-SI Odinsvej 3 Postboks 132 6100 Haderslev Tlf.74 52 95 04 Haderslev Familie og Firma Sport er en forening med mange spændende aktiviteter. Se de følgende

Læs mere

Bestyrelsen. - Regnskab - Budget - Medlemsliste - Udsender giro kort. - Referat fra møder - Kontakt med webmaster (CIF.dk) - Møde ordstyrer.

Bestyrelsen. - Regnskab - Budget - Medlemsliste - Udsender giro kort. - Referat fra møder - Kontakt med webmaster (CIF.dk) - Møde ordstyrer. Bestyrelsen Navn Formand Bjarne Andersen Tromsøgade 8 8200 Århus N Tlf: 86165889 trom8@webspeed.dk Kasser Peter Iversen Laurvigsgade 16 8200 Århus N Tlf: 86101046 PeterIversen@Get2net.dk Sekretær Poul

Læs mere

FSKBH Badminton Referat fra årsmøde mandag 13. maj 2019

FSKBH Badminton Referat fra årsmøde mandag 13. maj 2019 FSKBH Badminton Referat fra årsmøde mandag 13. maj 2019 Dagsorden: 1. Konstatering af fremmødte, stemmeberettigede repræsentanter 2. Valg af dirigent 3. Valg af referent og stemmetællere 4. Afdelingens

Læs mere

Jyderup Bridgeklub GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 30. APRIL 2012, KL. 18.00

Jyderup Bridgeklub GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 30. APRIL 2012, KL. 18.00 GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 30. APRIL 202, KL. 8.00 PROGRAM 8.00-ca.9:00: 9:00-ca.20:30: 20:00-ca.20:30: 20:30-ca.22:30: Generalforsamling Spisning (tilmelding inden generalforsamling)

Læs mere

Årsmøde 2013/2014. Velkommen til Danmarks største idrætsforening: Firmaidræt StorKøbenhavn

Årsmøde 2013/2014. Velkommen til Danmarks største idrætsforening: Firmaidræt StorKøbenhavn Årsmøde 2013/2014 Velkommen til Danmarks største idrætsforening: Firmaidræt StorKøbenhavn med 395 klubber. Velkommen til vores gæst: Jeanette vores formand for firmasporten storkøbenhavn. Firmaidræt StorKøbenhavn

Læs mere

Referat medlemsmøde 27. marts 2008 Færdselshuset. Der var mødt 15 medlemmer op til starten af mødet og der kom yderligere 3 i løbet af mødet.

Referat medlemsmøde 27. marts 2008 Færdselshuset. Der var mødt 15 medlemmer op til starten af mødet og der kom yderligere 3 i løbet af mødet. Referat medlemsmøde 27. marts 2008 Færdselshuset Der var mødt 15 medlemmer op til starten af mødet og der kom yderligere 3 i løbet af mødet. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmeudvalg 3. Formandens

Læs mere

Referat for bestyrelsesmøde nr.24 Syd - & Østsjællands Fodbolddommerklub

Referat for bestyrelsesmøde nr.24 Syd - & Østsjællands Fodbolddommerklub Referat for bestyrelsesmøde nr.24 Syd - & Østsjællands Fodbolddommerklub 23/11 2011 kl. 18:00 Velkommen Fremmødte: John Hansen (JH), Buller Friis (BF), Jens Engsgaard (JE) Jens Pedersen (JP) Afbud: Tom

Læs mere

Badminton generalforsamling mandag d. 7. april 2014

Badminton generalforsamling mandag d. 7. april 2014 Badminton generalforsamling mandag d. 7. april 2014 1. Valg af dirigent. 2. Valg af 2 stemmetællere. Agenda: 3. Formandens beretning. 4. Revideret regnskab forelægges til godkendelse 5. Indkomne forslag

Læs mere

Forårsturneringen i fodbold Gode kampe og fede udfordringer for hele holdet.

Forårsturneringen i fodbold Gode kampe og fede udfordringer for hele holdet. Forårsturneringen i fodbold 2019 Gode kampe og fede udfordringer for hele holdet http://foreningsportalen.dgi.dk 2 Så er tiden inde til udendørs turneringen i foråret 2019 Alle senior-, old- og veteran-hold

Læs mere

ALARM I MÅLØVHALLERNE GENERALFORSAMLING KLUBMESTERSKAB 2005 MÅLØV BADMINTON CLUB

ALARM I MÅLØVHALLERNE GENERALFORSAMLING KLUBMESTERSKAB 2005 MÅLØV BADMINTON CLUB MÅLØV BADMINTON CLUB Formand: Karsten Friis Tlf.: 4465 4645, kfriis@kfriis.com Kasserer: Birte Bachmann Tlf.: 4465 4645, birte@kfriis.com Banefordeler: Jakob Jespersen Tlf.: 2072 7957, jjj@maalov.dk e-mail:

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Dagsorden og referat, møde nr. 1, tirsdag 19.04.2011 (+ forts. mandag 02.05.2011)

Dagsorden og referat, møde nr. 1, tirsdag 19.04.2011 (+ forts. mandag 02.05.2011) - Dato: Tirsdag den 19. april 2011 (opr. og start) + fortsættelse: Mandag den 2. maj 2011, begge dage kl. 19:00 Sted: Hos Finn Hjortholm Bestyrelse: Finn Hjortholm, Ann Larsen, Kirstine Pepping, Linda

Læs mere

DGI Midtjylland indbyder hermed alle lokalforeninger til vores udeturnering i fodbold 2015.

DGI Midtjylland indbyder hermed alle lokalforeninger til vores udeturnering i fodbold 2015. DGI Midtjylland indbyder hermed alle lokalforeninger til vores udeturnering i fodbold 2015. Alle hold overføres fra Efterårsturneringen 2014 Alle holdene der har deltaget i DGI Midtjyllands turnering i

Læs mere

INFOMAPPE LUG. Forretningsorden for Lintrup Ungdoms- og Gymnastikforening

INFOMAPPE LUG. Forretningsorden for Lintrup Ungdoms- og Gymnastikforening INFOMAPPE LUG Forretningsorden for Lintrup Ungdoms- og Gymnastikforening Som retningslinjer for bestyrelsens arbejde gælder sammen med foreningens vedtægter følgende: Bestyrelsen Bestyrelsen som vælges

Læs mere

Brande Badminton Club. HUSK indbetaling af kontingent før d. 19/8-2010, hvis banen fra sidste år skal beholdes. Se yderligere inde i bladet.

Brande Badminton Club. HUSK indbetaling af kontingent før d. 19/8-2010, hvis banen fra sidste år skal beholdes. Se yderligere inde i bladet. Brande Badminton Club August 2010 - Nummer 1-28. årgang FORÆLDREbadminton Som noget nyt tilbyder BBC ungdom i år, at ungdomsspillerne kan tage deres forældre med ned og spille ganske gratis. Her er der

Læs mere

Bestyrelsesmøde SKAT Fritid & idræt 27. august 2013

Bestyrelsesmøde SKAT Fritid & idræt 27. august 2013 Bestyrelsesmøde SKAT Fritid & idræt 27. august 2013 Deltagere: Svend Mandel Jacob Bork Klitgaard Jørn Olsen Jesper Vestergaard Annette Friis Nielsen Sussie Olsen Winnie Wolf Andersen Afbud: Morten Grejsler

Læs mere

FODBOLD HELE LIVET HELE ÅRET

FODBOLD HELE LIVET HELE ÅRET Oldboys 30 37 år Veteraner 38 44 år Super veteraner 45 49 år Masters 50 56 år Super masters 56 66 år Danefæ 67 - > år FODBOLD HELE LIVET HELE ÅRET Vinder 2018 2019 B.67 Kildemosen BBB Årslev OB Indbydelse

Læs mere

KBU s KREDS 13 RØDOVRE

KBU s KREDS 13 RØDOVRE KBU s KREDS 13 RØDOVRE Til KBU klubberne i World Cup Hallen 9. januar 2015 I henhold til KBU s Kreds 13 Rødovres vedtægter, 7 stk. 1, indkaldes herved til ordinær Repræsentantskabsmøde Torsdag den 29.

Læs mere

Husk: Sidste frist for tilmelding mandag den 27. januar 2014

Husk: Sidste frist for tilmelding mandag den 27. januar 2014 Husk: Sidste frist for tilmelding mandag den 27. januar 2014 Velkommen til Vejle Påske Cup 17.-19. april 2014 Det er os igen en stor fornøjelse at kunne invitere Jer til vores helt unikke håndboldstævne

Læs mere

MOTION, SPIL OG SAMVÆR

MOTION, SPIL OG SAMVÆR SEPTEMBER 2019 - SEPTEMBER 2020 MOTION, SPIL OG SAMVÆR www.senior-motion.dk NÆSTVED SENIOR MOTION 2019/2020 VINTERSÆSON 1. september - 30. april SOMMERSÆSON 1. maj - 31. august Næstved Senior Motion tilbyder

Læs mere

GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 24. april 2017, KL Makkerpar turnering med lodtrækning af makkere indenfor rækkerne

GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 24. april 2017, KL Makkerpar turnering med lodtrækning af makkere indenfor rækkerne GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 24. april 2017, KL. 18.00 Program 18.00 19.00 Generalforsamling og præmieuddeling 19.00 20.30 Spisning (tilmelding inden generalforsamlingen) 20.30 22.30 Makkerpar

Læs mere

Sæson Åsøvej Glumsø

Sæson Åsøvej Glumsø Sæson 2019 Åsøvej 7 4171 Glumsø Træning 2019 Hold Tid Dage Træner Juniorer: Seniorer: Øvede Begynder/ Let øvede Tirsdag kl. 16.00-18.00 Tirsdag kl. 18.00-19.00 Torsdag kl. 19.00-20.30 7/5-18/6 13/8-27/8

Læs mere

Dagsorden HUNDIGE BOLDKLUB

Dagsorden HUNDIGE BOLDKLUB Dagsorden HUNDIGE BOLDKLUB Mødeleder: Referent: Henrik Dato: 14. april 2015 kl. 18.30 i Caféen Tilstedeværende:, Henrik, Lau, Peskho,, Fraværende: Kirsten, Stig. Dagsordenspunkt: Konklusion: Ansvar Deadline:

Læs mere

Vi byder jer velkommen til en masse aktiviteter i. Faxe Ladeplads Idrætsforening

Vi byder jer velkommen til en masse aktiviteter i. Faxe Ladeplads Idrætsforening Vi byder jer velkommen til en masse aktiviteter i Faxe Ladeplads Idrætsforening 2018 2019 Velkommen til Faxe Ladeplads Idrætsforening 2017 var 90-års-jubilæumsår for Faxe Ladeplads Idrætsforening. Foreningen

Læs mere

Jyderup Bridgeklub GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 11. APRIL 2011, KL

Jyderup Bridgeklub GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 11. APRIL 2011, KL Jyderup Bridgeklub GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 11. APRIL 2011, KL. 18.00 PROGRAM 18.00-ca.19:00: Generalforsamling 19:00-ca.20:30: Spisning (tilmelding inden generalforsamling!!) enten

Læs mere

INFOMAPPE LUG 2011. Forretningsorden for. Lintrup Ungdoms- og Gymnastikforening

INFOMAPPE LUG 2011. Forretningsorden for. Lintrup Ungdoms- og Gymnastikforening INFOMAPPE LUG 2011 Forretningsorden for Lintrup Ungdoms- og Gymnastikforening Som retningslinier for bestyrelsens arbejde gælder sammen med foreningens vedtægter følgende: Bestyrelsen Bestyrelsen som vælges

Læs mere

JOIN THE GAME VEJLE PÅSKE CUP MARTS 2018 U14, U16 & U18! ALT UNDER SAMME TAG! Læs mere på

JOIN THE GAME VEJLE PÅSKE CUP MARTS 2018 U14, U16 & U18! ALT UNDER SAMME TAG! Læs mere på JOIN THE GAME VEJLE PÅSKE CUP 29.-31. MARTS 2018 U14, U16 & U18! ALT UNDER SAMME TAG! Husk: Sidste tilmelding søndag den 14. januar 2018 Læs mere på www.vejlehk.dk/paaske-cup VELKOMMEN TIL VEJLE PÅSKE

Læs mere

K L U B M E S T E R S K A B E R

K L U B M E S T E R S K A B E R K L U B M E S T E R S K A B E R BRØNDBY BADMINTON KLUB B B K 2018 1 Turneringsudvalget byder hermed alle deltagere: Velkommen til klubmesterskaberne 2018 for seniorer og ungdom. Så byder vi nok en gang

Læs mere

Vi ønsker alle en glædelig jul Samt et godt nytår. Julehilsner alle de søde i Værestedet Liv.

Vi ønsker alle en glædelig jul Samt et godt nytår. Julehilsner alle de søde i Værestedet Liv. December 2016/ Januar 2017 Vi ønsker alle en glædelig jul Samt et godt nytår. Julehilsner alle de søde i Værestedet Liv. Årsplan 2017 for værestedet Liv 1. Møde i værestedet om kommende arrangementer

Læs mere

SIF NYT 15. årgang August 2015 AKTIVITETSBLAD

SIF NYT 15. årgang August 2015 AKTIVITETSBLAD SIF NYT 15. årgang August 2015 AKTIVITETSBLAD NYTTIGE ADRESSER Afdelingsformænd: Badminton Henrik Lauritsen Blindekildevej 98 4200 Slagelse Tlf. 51 37 79 30 hlaurits@mail.dk Bordtennis Michael Jensen Sørbyparkvej

Læs mere

sæsonstart mandag d. 23 august.

sæsonstart mandag d. 23 august. Igen i år flot vejr til at spille skak på torvet i sæsonstart mandag d. 23 august. Nr. 1 Møn Skakklub Sponsor 23 august 2010 På den anden side... Formand, PR, Klubblad: Lars B. Jensen, Ulvshalevej 51,

Læs mere

Sæson Åsøvej Glumsø

Sæson Åsøvej Glumsø Sæson 2018 Åsøvej 7 4171 Glumsø Træning 2018 Hold Tid Dage Træner Juniorer: Seniorer: Øvede Begynder/ Let øvede Tirsdag kl. 16.00-18.00 Tirsdag kl. 18.00-19.00 Torsdag kl. 19.00-20.30 8/5-19/6 14/8-28/8

Læs mere

VELKOMMEN TIL KLUBMESTERSKABER FOR MOTIONISTER 2018 VÆRLØSE BADMINTON. Værløsehallerne Stiager 2, 3500 Værløse

VELKOMMEN TIL KLUBMESTERSKABER FOR MOTIONISTER 2018 VÆRLØSE BADMINTON. Værløsehallerne Stiager 2, 3500 Værløse VELKOMMEN TIL KLUBMESTERSKABER FOR MOTIONISTER 2018 VÆRLØSE BADMINTON Værløsehallerne Stiager 2, 3500 Værløse Mixed doubler onsdag den 2. maj Dame- og herredoubler fredag den 4. maj Program version 20180430

Læs mere

PROGRAM FOR. VÆRLØSE BADMINTON KLUBMESTERSKABER FOR MOTIONISTER 2015 i Værløsehallerne Stiager 2, 3500 Værløse. Mixed doubler onsdag 22.

PROGRAM FOR. VÆRLØSE BADMINTON KLUBMESTERSKABER FOR MOTIONISTER 2015 i Værløsehallerne Stiager 2, 3500 Værløse. Mixed doubler onsdag 22. PROGRAM FOR VÆRLØSE BADMINTON KLUBMESTERSKABER FOR MOTIONISTER 2015 i Værløsehallerne Stiager 2, 3500 Værløse Mixed doubler onsdag 2 april Herre- og damedoubler fredag 24. april VELKOMMEN til årets klubmesterskaber!

Læs mere

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november 2017. Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til bestyrelsen for Henne golfbane a/s Først det sportslige. Vi har

Læs mere

K L U B M E S T E R S K A B E R

K L U B M E S T E R S K A B E R K L U B M E S T E R S K A B E R BRØNDBY BADMINTON KLUB B B K 2017 1 Turneringsudvalget byder hermed alle deltagere: Velkommen til klubmesterskaberne 2017 for seniorer og ungdom. Så byder vi nok en gang

Læs mere

Ældreidræt i Greve Kommune. - Din vej til sundhed og velvære

Ældreidræt i Greve Kommune. - Din vej til sundhed og velvære Ældreidræt i Greve Kommune - Din vej til sundhed og velvære Maj 2011 Motion er vigtigt hele livet og det er aldrig for sent at komme i gang! Med denne reviderede udgave af Ældreidrætskataloget er du godt

Læs mere

Referat af møde i Børne- og ungeudvalg Tirsdag den 12. maj 2015 kl i Aulum Fritidscenter

Referat af møde i Børne- og ungeudvalg Tirsdag den 12. maj 2015 kl i Aulum Fritidscenter Referat af møde i Børne- og ungeudvalg Tirsdag den 12. maj 2015 kl. 17.00 i Aulum Fritidscenter Mødedeltagere: Anne-Mette Røn Poulsen Tove Ehmsen Trine Lajgaard Ella Søndergaard Annette Olesen Sheena Kristensen

Læs mere

Bordtennis. PROGRAM - single, double og hold Sønderborg den 27. - 28. marts 2010

Bordtennis. PROGRAM - single, double og hold Sønderborg den 27. - 28. marts 2010 DM i Firmaidræt Bordtennis PROGRAM - single, double og hold Sønderborg den 27. - 28. marts 2010 1 Velkommen til DM i bordtennis, den 27. og 28. marts 2010 Vi er glade for at byde deltagerne i bordtennis

Læs mere

KLUBMESTERSKAB 2006 MÅLØV BADMINTON CLUB

KLUBMESTERSKAB 2006 MÅLØV BADMINTON CLUB MÅLØV BADMINTON CLUB Formand: Karsten Friis Tlf.: 4465 4645, kfriis@kfriis.com Kasserer: Birte Bachmann Tlf.: 4465 4645, birte@kfriis.com Banefordeler: Jette Platou Tlf.: 4465 4869, jette.platou@sport.dk

Læs mere

Sæson Åsøvej Glumsø

Sæson Åsøvej Glumsø Sæson 2016 Åsøvej 7 4171 Glumsø Træning 2016 Hold Tid Dage Træner Juniorer: Seniorer: Øvede Begynder/ Let øvede Tirsdag kl. 16.00-18.00 Tirsdag kl. 18.00-19.00 Torsdag kl. 19.00-20.30 10/5-21/6 9/8-23/8

Læs mere

GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 29. april 2019, KL

GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 29. april 2019, KL GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 29. april 2019, KL. 18.00 Program 18.00 19.00 Generalforsamling og præmieuddeling 19.00 20.30 Spisning 20.30 22.30 Makkerpar turnering med lodtrækning af makkere

Læs mere

Alt om Badminton i FIRMAIDRÆT ODENSE

Alt om Badminton i FIRMAIDRÆT ODENSE 1 Alt om Badminton i FIRMAIDRÆT ODENSE Badminton-træning med faste makkere er en rigtig god motion og hyggeligt samvær, men kom nu ud og prøv at møde flere : Hermed en oversigt over stævner og aktiviteter,

Læs mere

Referat fra Bestyrelsesmøde i VTK

Referat fra Bestyrelsesmøde i VTK Referat fra Bestyrelses i VTK Dato Tirsdag d. 07. januar 2014 Indkaldt af Sted Deltagere Fraværende Referent Palle (Sekretær) Hos Christina Christina () Formand Flemming (FL) Næstformand Rasmus (RA) Kasser

Læs mere

Kære trænere og ledere i HFS fodbold

Kære trænere og ledere i HFS fodbold Hals Forenede Sportsklubber Fodbold Trænerhåndbog Tilhører: 1 Kære trænere og ledere i HFS fodbold I denne folder vil vi oplyse om de praktiske forhold i forbindelse med at være fodboldtræner/-leder i

Læs mere

Årsmøde d. 23. marts 2017 Før årsmødet, var der hyggelig spisning i Cafeen. Referat Referent: Ulla (privat mail:

Årsmøde d. 23. marts 2017 Før årsmødet, var der hyggelig spisning i Cafeen. Referat Referent: Ulla (privat mail: Mjølner Tøserne Formål: At være sammen med ligesindede damer, der sætter god golf, socialt samvær og hygge i højsædet. Klubbens formål er endvidere ikke at være formuende Årsmøde d. 23. marts 2017 Før

Læs mere

Referat af generalforsamling i Struer Cykelklub d. 16/ Afholdt i klubhuset. 2. Bestyrelsens beretning ved formand Annette Mark

Referat af generalforsamling i Struer Cykelklub d. 16/ Afholdt i klubhuset. 2. Bestyrelsens beretning ved formand Annette Mark Referat af generalforsamling i Struer Cykelklub d. 16/3 2017 Afholdt i klubhuset 26-27 fremmødte. 1. Som dirigent valgtes Martin Jensen Som referent valgtes Michael Sand 2. Bestyrelsens beretning ved formand

Læs mere

JYDSK BOLDSPIL-UNION REGION 3. Indefodbold 2010/11. Fodbold for alle hele året www.jbu.dbu.dk

JYDSK BOLDSPIL-UNION REGION 3. Indefodbold 2010/11. Fodbold for alle hele året www.jbu.dbu.dk Indefodbold 2010/11 Fodbold for alle hele året www.jbu.dbu.dk Yderligere oplysninger kan fås hos: JBU Region 3 Forum Horsens Langmarksvej 53 8700 Horsens Tlf. 8939 9930 Fax 75610915 E-mail: region3@jbu.dbu.dk

Læs mere

VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2015-2016

VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2015-2016 VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2015-2016 LANGESKOV BADMINTON KLUB 1 INDHOLDSFORTEGNELSE Forside foto: Formanden modtog pris ved Badminton Fyn Repræsentantskabsmøde da LBK blev kåret til Årets Klub Side 2: Side

Læs mere

Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt

Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt Dagsorden 1. Valg af stemmetællere 2. Valg af dirigent og referent 3. Formandens beretning og

Læs mere

JOIN THE GAME VEJLE PÅSKE CUP APRIL 2019 U14, U16 & U18! Læs mere på

JOIN THE GAME VEJLE PÅSKE CUP APRIL 2019 U14, U16 & U18! Læs mere på JOIN THE GAME VEJLE PÅSKE CUP 18.-20. APRIL 2019 U14, U16 & U18! ER ALT UND TAG! SAMME Husk: Sidste tilmelding søndag den 20. jan. 2019 EARLY BIRD RABAT inden 1. janu ar 2019 Læs mere på www.vejlehk.dk/paaske-cup

Læs mere

NYHEDSBREV NR ASF DANSK FOLKEHJÆLP Viborg-Skive afd. En hilsen fra formanden. Samaritteraften

NYHEDSBREV NR ASF DANSK FOLKEHJÆLP Viborg-Skive afd. En hilsen fra formanden. Samaritteraften NYHEDSBREV NR 1 2010 ASF DANSK FOLKEHJÆLP Viborg-Skive afd. Bestyrelsen består af: Formand: Karin Bligaard Tlf.: 87 50 90 38 E-mail: karinbligaard@bknet.dk Kasserer: Heidi Cramer Tlf.: 28 12 07 31 E-mail:

Læs mere

EKIF Bestyrelsesmøde nr. 1 (19)

EKIF Bestyrelsesmøde nr. 1 (19) EKIF Bestyrelsesmøde nr. 1 (19) d. 15.01 16 REFERAT Deltagere: Casper, Tommy og Thore (fodbold), Anne Marie, Majbrit og Susan (håndbold), Marcus (badminton), Ib F. N. Ann Referat ifølge dagsorden: Velkommen

Læs mere

KLUBMESTERSKAB. Som lovet kommer her lidt flere billeder fra klubmesterskabet i september.

KLUBMESTERSKAB. Som lovet kommer her lidt flere billeder fra klubmesterskabet i september. KLUBMESTERSKAB Som lovet kommer her lidt flere billeder fra klubmesterskabet i september. HOLE IN ONE Det lykkedes i går (8/10-17) Poul Bach Talbro, Sct. Knuds på HCA's hul 2 at lave hole-inone. Det skete

Læs mere

Generalforsamling i LAVIA Viborg.

Generalforsamling i LAVIA Viborg. Generalforsamling i LAVIA Viborg Generalforsamling i LAVIA Viborg. Mandag, d. 12. marts 2018 kl. 17.30, Hald Ege Hallen, Birgittelystvej 2, 8800 Viborg Dagsorden for den ordinære generalforsamling skal

Læs mere

Agility udvalget i kreds 6

Agility udvalget i kreds 6 Referat fra årsmødet i agility, kreds 6, tirsdag, den 07. nov. 2012 i Køge Ulla Vest bød velkommen til de godt 30 fremmødte. Deltagerne kom fra Maribo, Køge, Fakse, Guldborgsund, Vordingborg, Næstved og

Læs mere

ROLFSTED IDRÆTSFORENING

ROLFSTED IDRÆTSFORENING ROLFSTED IDRÆTSFORENING PROGRAM FOR EFTERÅR OG VINTER 2015/2016 Efter sommerferien slår Rolfsted IF atter dørene op for en efterårs- og vintersæson, som byder på mange muligheder for sved på panden, fysiske

Læs mere

FYNSK KVINDETENNIS TOUR VINTER

FYNSK KVINDETENNIS TOUR VINTER FYNSK KVINDETENNIS TOUR VINTER 2018-2019 Velkommen til vinterens kvindetennisaktiviteter på Fyn. Det er med stor glæde, at Det fynske Kvindetennisudvalg igen tilbyder en palet af arrangementer for kvinder

Læs mere

Referat fra Generalforsamling 2013

Referat fra Generalforsamling 2013 Referat fra Generalforsamling 2013 Hovedstadens Jernbane-Idræt Sekretær: Claus A. Pedersen. hi.sekretaer@gmail.com Tid: 26. februar 2013. Sted: Klublokalerne, Gl. Ellebjerg station. Fremmødte: 20 fremmødte

Læs mere

Sæson Åsøvej Glumsø

Sæson Åsøvej Glumsø Sæson 2017 Åsøvej 7 4171 Glumsø Træning 2017 Hold Tid Dage Træner Juniorer: Seniorer: Øvede Begynder/ Let øvede Tirsdag kl. 16.00-18.00 Tirsdag kl. 18.00-19.00 Torsdag kl. 19.00-20.30 9/5-20/6 8/8-22/8

Læs mere

Ældreidræt i Greve Kommune. - Din vej til sundhed og velvære

Ældreidræt i Greve Kommune. - Din vej til sundhed og velvære Ældreidræt i Greve Kommune - Din vej til sundhed og velvære Oktober 2012 Motion er vigtigt hele livet og det er aldrig for sent at komme i gang! Med denne reviderede udgave af Ældreidrætskataloget er du

Læs mere

INFOMAPPE LUG. Indhold

INFOMAPPE LUG. Indhold INFOMAPPE LUG Indhold Bestyrelsen... 2 Møder... 2 Årsmøde... 2 Aktivitetsudvalg... 2 Sportsudvalg... 3 Nye tiltag... 3 Kontingent... 3 Træner... 3 Trænerkursus... 3 Stævner og træningsophold... 4 Belønning...

Læs mere

A) Medlemsadgang til tennisbanerne

A) Medlemsadgang til tennisbanerne Kære sponsor eller kommende sponsor i tennisklubben - Et tilbud du næsten ikke kan sige nej til! VIL DU SELV SPILLE TENNIS ELLER TILBYDE DINE ANSATTE AT SPILLE TENNIS GRATIS? Har du selv, din familie eller

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, torsdag den 10. november 2011 kl. 17.30, FSKBH s kontor, Knuthenborgvej 24.

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, torsdag den 10. november 2011 kl. 17.30, FSKBH s kontor, Knuthenborgvej 24. Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, torsdag den 10. november 2011 kl. 17.30, FSKBH s kontor, Knuthenborgvej 24. 16. november 2011 Mødedeltagere: Asger Gaard (ASG), Michael Kofoed (MK),

Læs mere

Referat fra Bestyrelsesmøde d. 15. januar 2018

Referat fra Bestyrelsesmøde d. 15. januar 2018 Referat fra Bestyrelsesmøde d. 15. januar 2018 Deltagere: Sismo, Esben, Paaske, Jacob T., Mikkel, Jan, Kenneth og Charlotte Afbud: Dagsorden 1. Godkendelse af referat fra sidste bestyrelsesmøde/opfølgning

Læs mere

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne.

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Bestyrelsen og instruktører ønsker alle tidligere og nye medlemmer velkommen til en ny sæson. Dette velkomstbrev vil fortælle lidt om hvad vi i bestyrelsen har

Læs mere