Nyhedsbrev til pårørende. Kastanie Allé 1

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Nyhedsbrev til pårørende. Kastanie Allé 1"

Transkript

1 Nyhedsbrev til pårørende Kastanie Allé 1 Nyhedsbrev nr 2 December 2017

2 Nyt fra tilbuddet: Så varer det ikke længe inden vi skal sige farvel til Året er bare gået stærkt og trods udfordringer med økonomi og besparelser har vi alligevel fået mange gode oplevelser. Nu er det julen som lige om lidt skal fejres. Mange tager hjem til deres pårørende og hygger sig, det er rigtig dejligt at næsten alle vores borgere har mulighed for at komme hjem af kortere eller længere varighed. Så er der en lille gruppe tilbage der fejrer jul sammen med Charlotte på Kastanie Allé 1. Status på medarbejdersiden: Charlotte Hübschmann er konstitueret afdelingsleder på ubestemt tid, da Gunvor er sygemeldt i øjeblikket. Da Charlotte ikke har mulighed for at arbejde ret meget ude hos borgerne, har vi været så heldige at få en pædagog fra Bøge Allé 16, Kirsten som startede d. 15/10. Kirsten kender UCR rigtig godt og har arbejdet på Tangevej 2 og de sidste 2 år på Bøge Allé 16. Velkommen til! Camilla som var studerende i et halvt år stoppede med udgangen af november måned. Vi ønsker Camilla alt det bedste fremadrettet. Pr. 1/12 fik vi en ny studerende, Emma, som skal være hos os frem til slutningen af maj Velkommen til Emma. Vi har ansat en ny vikar, Susanne. Også velkommen til hende! Siden sidst De sidste måneder siden det første nyhedsbrev er blevet brugt på en sommerhus tur til Rømø. En rigtig dejlig uge, om end vejret ikke viste sig fra sin bedste side. Der har været julehygge arrangement i Café Himmelblå, med julegodter og musik. Julefrokosten blev holdt i sidste uge på Kogehuset, hvor vi fik besøg af Peter som spillede julemusik og vi nød lækkert julemad.

3 Der har været afholdt juleture, hvor der er blevet købt mange julegaver. Det er altid rigtig hyggeligt og en god tradition. Vi er så småt begyndt at tænke på flytningen til Bøge Allé 15. Byggeriet er kommet langt så vi håber tidsplanen holder. Vi satser på at kunne flytte ind i starten af april måned. Vi afholder informationsaften mandag d. 29 januar fra 19-21, hvor der vil være medarbejder repræsentanter, vicecenterleder vil være der, samt undertegnede. Vi har valgt at vi først begynder at inddrage borgerne på Kastanie Allé 1 i snakken omkring flytning, i det nye år. Vi skal nok sige til når vi har informeret så I har mulighed for at støtte op. Næste nyhedsbrev kommer i løbet af foråret og vil nok blive den sidste fra Kastanie Allé 1, derefter vil den komme fra Bøge Allé 15. Med dette ønsker jeg og hele personalegruppen jer en rigtig glædelig jul og et godt nytår, med tak for et rigtig godt samarbejde i det forgangne år! Med venlig hilsen Charlotte Hübschmann Nyt fra centerledelsen: Året går på hæld, og 2018 nærmer sig med hastige skridt. Siden sidste nyhedsbrev har tidligere vicecenterleder Anne-Mette Autzen sagt sin stilling op, og vi tog afsked med Anne-Mette med udgangen af september. Pr. 1. november er Marianne Thorøe ansat i stillingen. Jeg er oprindeligt uddannet fysioterapeut og har det meste af mit arbejdsliv arbejdet inden for rehabilitering og det socialfaglige område. Blandt andet har jeg tidligere arbejdet på det daværende Åholmen (nu Pile Allé 6). De seneste 7 år har jeg været ansat som leder på et rehabiliteringscenter for borgere med et fysisk handicap

4 og/eller en senhjerneskade beliggende i Esbjerg Kommune. Sideløbende har jeg uddannet mig og afsluttet en Master i Offentlig Ledelse. I UCR vil jeg blandt andet varetage opgaver vedrørende de ansattes faglige udvikling, dokumentation, visitation, deltage i samarbejdsmøder og andre møder med pårørende, planlægge og afvikle arrangementer på UCR. UCR er en stor organisation, og det tager lidt tid at komme rundt og få et grundigt kendskab til alle tilbud. Jeg føler dog, at jeg er kommet rigtigt godt i gang. Jeg er blevet taget så pænt i mod alle steder, og der er mange spændende opgaver, som jeg glæder mig til at tage fat på. Jeg ser frem til et givende samarbejde med beboere, brugere, pårørende, kolleger, frivillige, samarbejdspartnere alle som har en berøringsflade i forhold til vores fælles opgave. I er alle meget velkomne til at kontakte mig på mgt@esbjergkommune.dk eller på telefon I sidste nyhedsbrev var vi omkring ombygningen af Bøge Allé 15 og det forventede indflytningstidspunkt, fusionen mellem Udviklingscenter Esbjerg og Udviklingscenter Ribe, medarbejdernes kompetenceudviklingsforløb på tværs af Social & Tilbud samt den økonomiske udfordring på handicapområdet. For at starte med det sidste først. Det er politisk besluttet at udskyde evt. besparelser de næste to år. Vores direktør Lise Willer fortæller: Vi har fået løst vores økonomiske udgiftspres i de to kommende år, 2018 og Det betyder, at vi i to år har fået tilført ca. 10,1 mio.kr/år. Det medfører, at der ikke lukkes pladser, og at Kraftcentret ikke reduceres. Når vi kun fik penge til de 2 år, så skyldes det, at forligspartierne nu vil have et samlet oplæg til, hvordan vi vil arbejde med at løse det store udgiftspres, der er fremadrettet. Det bliver en stor opgave, og hver en sten skal derfor vendes i det næste år. Om vi kan komme op med nye anderledes tanker om, hvordan vi kan styre udgifterne på området må tiden jo vise. Vi går ihvertfald i arbejdstøjet igen inden længe, og vil arbejde videre med analyser og oplæg omkring området og genopretningsplanen. Det kommer flere af jer (ledere, red.) til at blive involveret i undervejs.

5 Som centerledelse forholder vi os til den virkelighed, der møder os, og vil selvfølgelig forsøge at bidrage til at løse de økonomiske udfordringer, vi på sigt kommer til at stå over for. Dog vil borgerperspektivet og dermed fagligheden være et gennemgående perspektiv, vi vil have for øje for at sikre optimal læring, udvikling og omsorg. Desuden er Satellitten, som er et aktivitetstilbud på UCR, bevilliget penge til at indrette sig på Farupvej 8 A+B. Vi påbegynder ombygningen i starten af det nye år og forventer indflytning i foråret. I forhold til medarbejdernes kompetenceudviklingsforløb, så er det igangsat for vores ledere og starter op i januar 2018 for medarbejderne. Kompetenceudviklingsforløbet er, som nævnt i tidligere nyhedsbrev, et forløb, hvor formålet er at udvikle den faglige viden, således at medarbejderne i Social & Tilbud og dermed også i UCR kan svare på, hvorfor vi gør, som vi gør, hvordan vi gør det og hvad, der virker. Undervisningsmaterialet indeholder den historiske udvikling på social området, videnskabsteori og et stort fokus på praksis. For vores borgere vil det forhåbentligt betyde, at indsatsen skærpes, at målarbejdet styrkes, og udviklingspotentialerne bliver mere iøjnefaldende. Bøge Allé 15 holder indtil videre tidsplanen med hensyn til indflytningstidspunktet. Dvs. at vi forventer indflytning i foråret. Der bliver plads til 18 borgere, og vi er i gang med at finde ud af, hvordan fordelingen skal håndteres. Vicecenterleder Marianne Thorøe og konstitueret afdelingsleder Charlotte Hübschmann kan kontaktes, hvis der er spørgsmål desangående. Sammenlægningen af udviklingscentrene, UCE og UCR, er netop politisk besluttet. Der er nedsat en arbejdsgruppe, som skal styre processen helt frem til 1. januar 2019, hvor sammenlægningen træder i kraft. Der er mange opmærksomhedspunkter, vi skal omkring, mange mennesker der skal inddrages, og mange spørgsmål, som vi skal have fundet svarene på. Hvis der er spørgsmål til processen, er alle mere end velkomne til at sende os en mail, ringe til os, spørge ledelsen på det lokale tilbud eller henvende sig til pårørendeforeningen, som kan tage spørgsmålene med til et bestyrelsesmøde, hvor både Marianne Thorøe og Thomas Eriksen er repræsenteret.

6 Med disse ord vil centerledelsen gerne ønske Jer alle en rigtig glædelig jul og et godt nytår. Kommende arrangementer Nyt fra Pårørendeforeningen: Sommerfest. På det sidste møde i Pårørendeforeningen evaluerede vi sommerfesten. Vi synes fortsat, det var et fint arrangement; men vi må også erkende, at der er borgere, som ikke kan deltage af den ene eller anden årsag. Efterfølgende har vi fået oplyst, at der samlet er 67 borgere, som ikke kan deltage. Det er ret mange. Hvad kan vi så som forening gøre for, at give disse borgere en god oplevelse? Bestyrelsen drøftede bl.a. muligheden for evt. at tilbyde en musisk oplevelse ude på bostederne. Det kunne måske være studerende fra musikkonservatoriet. Bestyrelsen hører gerne om gode ideer hertil. Sansehuset. Der arbejdes fortsat med planerne om sansehuset, og vi kan måske få mulighed for at starte på et mindre ambitiøst grundlag, ved at der indrettes noget foreløbigt i eksisterende lokaler på UCR, hvor så mindre elementer fra sansehusplanerne måske kan etableres. Kostpolitik. Problemstillingen omkring en kostpolitik, som blev drøftet på generalfor-samlingen, blev der fulgt op på på bestyrelsesmødet. Der var enighed om, at Pårørendeforeningen giver opbakning til afdelingernes arbejde med kost og sundhed med en opfordring til at tænke motion ind i dagligdagen. Hvis der opleves problemer med en beboers kost/sundhed, er man altid velkommen til at kontakte afdelingen.

7 Fællesmøde med LEV. D.26.sep. blev der afholdt et fællesmøde med LEV-Esbjerg Fanø afdelingen. Der blev på mødet givet udtryk for bekymringer over nedskæringerne i personalet. Det er nu særdeles mærkbart for borgerne, ligesom der også er markant flere vikarer på afdelingerne. Der blev opfordret til at markere dette overfor politikerne, specielt i forbindelse med kommunalvalget. Vi drøftede også madordningerne på afdelingerne samt priserne herpå. LEV laver en samlet oversigt, og herfra har vi sendt vores tilbagemelding hertil. Farvel og goddag. Med udgangen af oktober, tog vi afsked med vicecenterleder Anne Mette Autzen, og fra Pårørendeforeningen skal der lyde en stor tak for indsatsen og for samarbejdet. Det har fungeret rigtig fint. Forud herfor deltog formanden i ansættelsesudvalget omkring ansættelse af ny vicecenterleder, og vi håber og tror på, at vi i Marianne Thorøe har fået ansat en rigtig dygtig vicecenterleder. Husk. Kommende arrangementer i Pårørendeforeningen. D. 6. marts 2018: Generalforsamling. D. 8. maj 2018: Sommerfest. Herfra sendes de bedste ønsker om en rigtig glædelig jul samt et godt nytår. Anton Pedersen fmd. Pårørendeforeningens bestyrelse

8 Anton Pedersen Formand Jesper Jacobsen Næstformand Birgit Andersen Kasserer Knud Andreasen Bestyrelsesmedlem Ivan Dalsgaard Bestyrelsesmedlem John Olesen Suppleant Anna Marie Hansen Suppleant + sekretær Pårørendeforeningens formål er, at varetage borgernes, ved Udviklingscenter Ribe, interesser. Herunder at udtale sig om Udviklingscenter Ribes virke, medvirke ved arrangementer og forestå andet pårørenderelateret arbejde. Det årlige kontingent for medlemskab af Pårørendeforeningen Udviklingscenter Ribe er 50 kr. pr. person. Hvis du ønsker at melde dig ind i foreningen, kan du enten indbetale via netbank direkte på konto Nordea, reg.nr. 2430, kontonr eller indmelde dig i foreningen generalforsamlingen og/eller ved sommerfesten. Se tilmeldingsblanketten her Har du spørgsmål eller forslag til Pårørendeforeningens bestyrelse, så kontakt endelig et af medlemmerne. Se folderen her

Nyhedsbrev til pårørende. Farupvej 8C

Nyhedsbrev til pårørende. Farupvej 8C Nyhedsbrev til pårørende Farupvej 8C Nr. 2 Dato 15-12-2017 Nyt fra tilbuddet Thomas Tramm Rotendahl opsagde pr. 1 december sin stilling som afdelingsleder for Farupvej 8C og Farupvej 8E, da han søgte nye

Læs mere

Nyhedsbrev til pårørende. Kastanie Allé 12

Nyhedsbrev til pårørende. Kastanie Allé 12 Nyhedsbrev til pårørende Kastanie Allé 12 Nyhedsbrev nr 2 December 2017 Nyt fra tilbuddet: Så varer det ikke længe inden vi skal sige farvel til 2017. Året er bare gået stærkt og trods udfordringer med

Læs mere

Nyhedsbrev til pårørende. Bøge Allé

Nyhedsbrev til pårørende. Bøge Allé Nyhedsbrev til pårørende Bøge Allé 123-127 Nr. 2 Dato: Den 19.12. 2017 Nyt fra tilbuddet 2. nyhedsbrev er nu på gaden. Siden vi skrev det første nyhedsbrev, har vi i mellemtiden ansat en ny natmedarbejder,

Læs mere

Nyhedsbrev til pårørende

Nyhedsbrev til pårørende Nyhedsbrev til pårørende Voksenstøtten Nr: 2 Dato: 6/12 2017 Nyt fra tilbuddet Vi har i Voksenstøtten sagt farvel til vores studerende Anne P. Anne fortsætter dog som vikar, så vi ser hende heldigvis stadig

Læs mere

Nyhedsbrev til pårørende. Kastanie Allè og Bøge Allè 6

Nyhedsbrev til pårørende. Kastanie Allè og Bøge Allè 6 Nyhedsbrev til pårørende Kastanie Allè 3-9-11-13 og Bøge Allè 6 Nr. 2 Dato: December 2017 Nyt fra tilbuddet Siden sidst er der oprettet et midlertidigt botilbud under Kastanie Allè 3-13. Fysisk er det

Læs mere

Nyhedsbrev til pårørende. Farupvej 8 E

Nyhedsbrev til pårørende. Farupvej 8 E Nyhedsbrev til pårørende Farupvej 8 E Nr. 2 Dato 22.12.2017 Nyt fra tilbuddet 2017 har været et foranderligt år, for Farupvej 8 E. Der har været en del udskiftninger ift. personalet og på ledelsesposten.

Læs mere

Nyhedsbrev til pårørende. Bøge Allé 10

Nyhedsbrev til pårørende. Bøge Allé 10 Nyhedsbrev til pårørende Bøge Allé 10 Nr. 2. December 2017 Nyt fra tilbuddet Så skriver kalendere december og julehyggen har indfundet sig på Bøge Allé 10. Der er pyntet op i lejlighederne og nissehuerne

Læs mere

Nyhedsbrev. Aktiviteten Pile Alle 6

Nyhedsbrev. Aktiviteten Pile Alle 6 Nyhedsbrev Aktiviteten Pile Alle 6 Nr. 2 December 2017 Nyt fra tilbuddet Så er december i gang og der julehygges i alle grupper. Til orientering er aktivitetens nyhedsbreve tilgængelige på hjemmesiden

Læs mere

Nyhedsbrev til pårørende. Kastanie Allé 1

Nyhedsbrev til pårørende. Kastanie Allé 1 Nyhedsbrev til pårørende Kastanie Allé 1 Nr.1 Dato Marts 2018 Nyt fra tilbuddet Det som optager os rigtig meget i øjeblikket er naturligvis den forestående flytning for borgerne der bor på Kastanie Allé

Læs mere

Nyhedsbrev til pårørende. Kastanie Allé 12

Nyhedsbrev til pårørende. Kastanie Allé 12 Nyhedsbrev til pårørende Kastanie Allé 12 Nr. 1 Dato 1.marts 2018 Nyt fra tilbuddet Det der optager os i øjeblikket er naturligvis flytningen til Bøge Allé 15. Der er mange snakke om indkøb og hvad borgerne

Læs mere

Nyhedsbrev til pårørende. Aktiviteten Pile Alle 6

Nyhedsbrev til pårørende. Aktiviteten Pile Alle 6 Nyhedsbrev til pårørende Aktiviteten Pile Alle 6 Nr. 1 Marts 2018 Nyt fra tilbuddet Så er 2018 godt i gang og foråret melder snart sin ankomst. Her på aktiviteten har der været afholdt små fastelavnsarrangementer

Læs mere

Nyhedsbrev. Beskæftigelsen Pilealle 2. Gartneriet, MP Plast og D&T

Nyhedsbrev. Beskæftigelsen Pilealle 2. Gartneriet, MP Plast og D&T Nyhedsbrev Beskæftigelsen Pilealle 2 Gartneriet, MP Plast og D&T Nr. 1 Marts 2018 Nyt fra tilbuddet I Beskæftigelsen lærer borgerne nye kompetencer og færdigheder. Bartek, der stolt poserer her i sit malingsplettede

Læs mere

Nyhedsbrev til pårørende Bøge Allé 14

Nyhedsbrev til pårørende Bøge Allé 14 Nyhedsbrev til pårørende Bøge Allé 14 Nr. 2 Dato 20. december 2017 Nyt fra tilbuddet I organisationen Bøge Allé 14, er at vi ved at pusle med en ny arbejdsplan, som bl.a. kommer til at lette morgentimerne

Læs mere

Nyhedsbrev til pårørende Bøge Allé 15

Nyhedsbrev til pårørende Bøge Allé 15 Nyhedsbrev til pårørende Bøge Allé 15 Nr. 1 Dato Maj 2018 Nyt fra tilbuddet Så er vi flyttet i vores nye omgivelser på Bøge Allé 15. Selve flytningen er gået rigtig godt, stor tak til alle pårørende der

Læs mere

Nyhedsbrev til pårørende Bøge Allé

Nyhedsbrev til pårørende Bøge Allé Nyhedsbrev til pårørende Bøge Allé 123-127 Nr. 2 Dato den 7. maj 2018 Nyt fra tilbuddet Da vi som traditionen tro, inviterede Jer pårørende til julehygge i december måned, drøftede vi med Jer, om vi skulle

Læs mere

Nyhedsbrev til pårørende. Bøge Allé 10

Nyhedsbrev til pårørende. Bøge Allé 10 Nyhedsbrev til pårørende Bøge Allé 10 Nr. 3 Dato: februar 2018 Nyt fra tilbuddet I uge 6, sagde Bøge Allé 10 farvel til Jette Jørgensen, der er gået på efterløn. Jette har arbejdet på UCR i 45 år og har

Læs mere

Nyhedsbrev til pårørende. Farupvej 8 E

Nyhedsbrev til pårørende. Farupvej 8 E Nyhedsbrev til pårørende Farupvej 8 E Nr. 1 Dato 27.02.2018 Nyt fra tilbuddet Siden sidste nyhedsbrev fra december 2017, er jeg; Sheila L. Petersen blevet afdelingsleder for Farupvej 8 E. Det er jeg rigtig

Læs mere

Nyhedsbrev til pårørende. Bøge Allé 10

Nyhedsbrev til pårørende. Bøge Allé 10 Nyhedsbrev til pårørende Bøge Allé 10 Nr. 4 Dato: September 2018 Nyt fra tilbuddet Sommeren trækker sig tilbage og vi er ifølge i årskalenderen gået ind i efterårsmånederne. Dog nyder vi stadig de enkelte

Læs mere

Nyhedsbrev til pårørende. Bøge Allé 10

Nyhedsbrev til pårørende. Bøge Allé 10 Nyhedsbrev til pårørende Bøge Allé 10 Nr. 3 Dato: Maj 2018 Nyt fra tilbuddet "Kom, maj, du søde, milde! Gør skoven atter grøn" Alt omkring Bøge Allé 10 står nu også grønt, og fornyet energi har indfundet

Læs mere

Nyhedsbrev til pårørende

Nyhedsbrev til pårørende Nyhedsbrev til pårørende Bøge Allé 14 Nr. 3 Dato 9.10.2018 Fra næste år udkommer nyhedsbrevet i januar og september. Nyt fra tilbuddet I sidste nyhedsbrev skrev jeg at vi havde fået ansat to social og

Læs mere

Nyt fra tilbuddet Bianca Uldahl og Lisette er blevet ansat på Kastanie Allé 12 velkommen til.

Nyt fra tilbuddet Bianca Uldahl og Lisette er blevet ansat på Kastanie Allé 12 velkommen til. Nyhedsbrev til pårørende Nyhedsbrev nr. 1 September 2017 Nyt fra tilbuddet Bianca Uldahl og Lisette er blevet ansat på Kastanie Allé 12 velkommen til. Når det er sagt, så må vi sige farvel til Bianca Larsen,

Læs mere

Nyhedsbrev til pårørende

Nyhedsbrev til pårørende Nyhedsbrev til pårørende Kastanie Allè 3-13 Nr. 1 Dato 1. september 2017 Nyt fra tilbuddet Kære forældre og pårørende. Pr. 1 juni blev undertegnede ansat som afdelingsleder på Kastanie Allè 3-13. Det er

Læs mere

Nyhedsbrev til pårørende. Bøge Allé

Nyhedsbrev til pårørende. Bøge Allé Nyhedsbrev til pårørende Bøge Allé 123-127 Nr. 1 August 2017 Nyt fra tilbuddet Du læser nu det første nyhedsbrev fra UCR, hvori der ligeledes indgår info fra Botilbuddet Bøge Allé 123-127. Nyhedsbrevet

Læs mere

Nyhedsbrev til pårørende. Kastanie Allé 1

Nyhedsbrev til pårørende. Kastanie Allé 1 Nyhedsbrev til pårørende Kastanie Allé 1 Nyhedsbrev nr. 1 September 2017 Nyt fra tilbuddet Sommeren er snart bag os, i hvert fald ifølge kalenderen. Forhåbentlig får vi mange gode solskinsdage endnu. Der

Læs mere

Nyhedsbrev til pårørende. Bøge Allé 16

Nyhedsbrev til pårørende. Bøge Allé 16 Nyhedsbrev til pårørende Bøge Allé 16 Nr. 1 Dato september 2017 Nyt fra tilbuddet Ifølge kalenderen er det efterhånden ved at være sensommer, spørgsmålet er om det kan kaldes sensommer, når selve sommeren

Læs mere

Nyhedsbrev til pårørende

Nyhedsbrev til pårørende Nyhedsbrev til pårørende Farupvej 8 CE Farupvej 8C Nr. 1-2017 Dato - september Farupvej 8E Nyt fra tilbuddet Som det tidligere er blevet meddelt af centerleder Thomas Eriksen, er Farupvej 8C og Farupvej

Læs mere

Nyhedsbrev til pårørende. Voksenstøtten Ribe

Nyhedsbrev til pårørende. Voksenstøtten Ribe Nyhedsbrev til pårørende Voksenstøtten Ribe Nr. 1 Dato: 30/8 2017 Nyt fra tilbuddet Personalet i Voksenstøtten er i juli måned flyttet til nye lokaler. Vi har stadig til huse på Tangevej 6, men befinder

Læs mere

Nyhedsbrev til pårørende

Nyhedsbrev til pårørende Nyhedsbrev til pårørende Botilbuddet Bøge Allé 14 og Aktiviteten, Kastanie Allé 5 Nr. 1 August 2017 Som et nyt tiltag, vil vi fremover skrive nyhedsbrev om vores bo- og aktivitetstilbud. Planen er at vi

Læs mere

Nyhedsbrev til pårørende. Bøge Allé 10

Nyhedsbrev til pårørende. Bøge Allé 10 Nyhedsbrev til pårørende Bøge Allé 10 Nr. 1 Dato August 2017 Nyt fra tilbuddet Ifølge kalenderen er det efterhånden ved at være sensommer, spørgsmålet er om det kan kaldes sensommer, når selve sommeren

Læs mere

Nyhedsbrev Beskæftigelsen 3 adresser 2 afdelinger 1 tilbud

Nyhedsbrev Beskæftigelsen 3 adresser 2 afdelinger 1 tilbud Nyhedsbrev Beskæftigelsen 3 adresser 2 afdelinger 1 tilbud Drift & Teknik: Vores nyeste gren af Beskæftigelsen Nr. 1 Dato August 2017 Velkommen til vores første nyhedsbrev Vi har nu fornøjelsen at præsentere

Læs mere

Nyhedsbrev. Aktiviteten Pile Allé 6

Nyhedsbrev. Aktiviteten Pile Allé 6 Nyhedsbrev Aktiviteten Pile Allé 6 Nr.1 August 2017 Nyt fra tilbuddet Aktiviteten Pile Allé 6 er nu godt og vel 1½ år gammel sammenlægning af det tidligere Aktivitetstilbud Sct. Nicolai og Åholmen. Det

Læs mere

Skolebestyrelsens årsberetning 2015/16 Christiansfeld Skole

Skolebestyrelsens årsberetning 2015/16 Christiansfeld Skole Skolebestyrelsens årsberetning 2015/16 Christiansfeld Skole 13. juni 2016 Skolebestyrelsen skal årligt jf. folkeskolelovens 44 aflægge beretning om sit arbejde. Den endelige beretning for skoleåret blev

Læs mere

NYHEDSBREV. December 2018

NYHEDSBREV. December 2018 NYHEDSBREV December 2018 INDHOLD: Hilsen fra formanden Siden sidst Julefrokost Kommende arrangement: Kulturgruppe Generalforsamling Nytårskur Hjernen i fokus Faste aktiviteter Følg foreningen på Bestyrelsen

Læs mere

Kære forældre. Hermed lidt informationer fra 3-Stammen.

Kære forældre. Hermed lidt informationer fra 3-Stammen. Nyhedsbrev dec 2014 Kære forældre Hermed lidt informationer fra 3-Stammen. Personale I Gårdhaven siger vi farvel til Anne 31.12.14. Annes sygevikariat for Caroline slutter 1/12, men hun fortsætter måneden

Læs mere

Plejecentret Bøgevænget. Nyhedsbrev sommer Kære borger og pårørende

Plejecentret Bøgevænget. Nyhedsbrev sommer Kære borger og pårørende Nyhedsbrev sommer 2019 Plejecentret Bøgevænget Kære borger og pårørende I sommerudgaven af Bøgevængets nyhedsbrev kan du blandt andet læse om den internationale Hvad er vigtigt for dig? -dag, om Bøgevængets

Læs mere

Esbjerg Søsport. NYHEDSBREV april Formandens tale ved standerhejsningen.

Esbjerg Søsport. NYHEDSBREV april Formandens tale ved standerhejsningen. Esbjerg Søsport NYHEDSBREV april 2018 Formandens tale ved standerhejsningen. Standerhejsning 7.4.2018 Velkommen til standerhejsningen her i Esbjerg Søsport både til gamle og nye medlemmer. Vi markerer

Læs mere

Anitta skriver. 23. december kl. 14.00 er der julegudstjeneste i salen. Jeg ønsker hermed alle en glædelig jul og et godt nytår.

Anitta skriver. 23. december kl. 14.00 er der julegudstjeneste i salen. Jeg ønsker hermed alle en glædelig jul og et godt nytår. Plejecenter Skovvænget December 2015 Anitta skriver I dette nummer: Anitta skriver 1 Fødselsdage mv. 2 Værd at vide.. 3 Bruger/ pårørenderåd Høreomsorg Venner af Skovvænget 4 4 4 Aktiviteten 5 Billeder

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 49 2014

Nyhedsbrev. uge 49 2014 Nyhedsbrev uge 49 2014 Så blev det december, der er ingen sne men vejret er blevet koldere, og den første nattefrost har vist sig. Jeg er sikker på, at en del af os håber der kommer lidt sne, mens andre

Læs mere

Ry, 01.10.2013. Kære pårørende

Ry, 01.10.2013. Kære pårørende Ry, 01.10.2013 Kære pårørende Siden 2007 har der eksisteret et pårørenderåd ved Bostederne i Skanderborg. Ved fusionen i 2012 blev flere bo enheder i kommunen samlet under Bostederne i Skanderborg og antallet

Læs mere

Nuværende bestyrelse; Sanne, Lene, Helle, Karsten, Rikke, Thomas, Hanne og Marika (suppleant). Fraværende Dennis (suppleant)

Nuværende bestyrelse; Sanne, Lene, Helle, Karsten, Rikke, Thomas, Hanne og Marika (suppleant). Fraværende Dennis (suppleant) Referat af bestyrelsesmøde 7. november 2012 Tilstede: Nuværende bestyrelse; Sanne, Lene, Helle, Karsten, Rikke, Thomas, Hanne og Marika (suppleant). Fraværende Dennis (suppleant) Herudover deltog nyvalgte

Læs mere

NYT FRA FORMANDEN KÆRE MEDLEMMER

NYT FRA FORMANDEN KÆRE MEDLEMMER NYHEDSBREV Maj 2018 INDHOLD: Hilsen fra formanden Kommende arrangement: Sommerfest Infomøde i Varde Inspirationsdag i Esbjerg Faste aktiviteter Følg foreningen pa Bestyrelsen 1 NYT FRA FORMANDEN KÆRE MEDLEMMER

Læs mere

NYT FRA FORMANDEN KÆRE MEDLEMMER

NYT FRA FORMANDEN KÆRE MEDLEMMER NYHEDSBREV November 2017 INDHOLD: Hilsen fra formanden Siden sidst Kommende arrangementer: Pa rørende videremed livet Julefrokost Nyta rskur Generalforsamling Faste aktiviteter Følg foreningen pa Bestyrelsen

Læs mere

Velkommen til den årlige generalforsamling i Jegum Ferieland og tak til alle jer som er mødt frem i dag.

Velkommen til den årlige generalforsamling i Jegum Ferieland og tak til alle jer som er mødt frem i dag. Grundejerforeningen JEGUM FERIELAND V/ Formand Carsten Christensen Birkealle 7, 6710 Esbjerg V. Grundejerforeningen Jegum Ferieland. Bestyrelsens beretning 2015 Velkommen til den årlige generalforsamling

Læs mere

NYHEDSBREV NR ASF DANSK FOLKEHJÆLP Viborg-Skive afd. En hilsen fra formanden. Samaritteraften

NYHEDSBREV NR ASF DANSK FOLKEHJÆLP Viborg-Skive afd. En hilsen fra formanden. Samaritteraften NYHEDSBREV NR 1 2010 ASF DANSK FOLKEHJÆLP Viborg-Skive afd. Bestyrelsen består af: Formand: Karin Bligaard Tlf.: 87 50 90 38 E-mail: karinbligaard@bknet.dk Kasserer: Heidi Cramer Tlf.: 28 12 07 31 E-mail:

Læs mere

Referat af Pårørenderådsmøde, d på Flintholm.

Referat af Pårørenderådsmøde, d på Flintholm. Referat af Pårørenderådsmøde, d.3.12.2018 på Flintholm. Indkaldt: Kim Vejrup, Bosager hus 2, Mail: kimvejrup@gmail.com Viggo Schanz, supp. Hus 1, Mail: sovi.schanz@gmail.com Hans S. Christensen, Flintholm

Læs mere

Velkomstpjece til Fanø Børnehave

Velkomstpjece til Fanø Børnehave Velkomstpjece til Fanø Børnehave Kære børn og forældre! Velkommen til Fanø Børnehave. Hensigten med denne pjece er at give en kortfattet orientering om dagligdagen, traditioner og andre emner, som vi tror

Læs mere

Nyhedsbrev - December 2017

Nyhedsbrev - December 2017 Nyhedsbrev - December 2017 Nyt fra dagtilbudslederen Kære forældre Så er vinterens og julens nyhedsbrev på trapperne. Det har været et hæsblæsende 2017, så det virker helt uvirkeligt, at der er gået mere

Læs mere

1. Carl Erik Østergaard 19. Asta Amdisen Pedersen 22. Ester Thomsen 24. Jørgen Clement Avisen for Othellos beboere og brugere

1. Carl Erik Østergaard 19. Asta Amdisen Pedersen 22. Ester Thomsen 24. Jørgen Clement Avisen for Othellos beboere og brugere 1. sal: Dagcenteret: 5. årgang 8. udgave 1. januar 2015 6. Ellen Camille Sørensen 2. sal: 6. Kæthe Heuck 9. Anne Marie Jørgensen 6. Vita Hansen 10. Grethe Pedersen 3. sal: 1. Ejnar Kolbech Sand 29. Lone

Læs mere

Tversted Borger- og Turistforening Nyhedsbrev

Tversted Borger- og Turistforening Nyhedsbrev Tversted Borger- og Turistforening ønsker i fremtiden at udvise en større åbenhed omkring vores arbejde og aktiviteter. Derfor vil der blive udsendt et lille nyhedsbrev (ca. 8-10 gange om året) på www.tverstedliv.dk

Læs mere

Bofællesskabet Stenlille

Bofællesskabet Stenlille Bofællesskabet Stenlille Nyhedsbrev vinter 2014 Vinteren går på hæld og vi begynder at glæde os over de små forårstegn. Heldigvis har vinteren ikke været slem i år. Der har kun været få dage, hvor det

Læs mere

HJEMMET HJEMMET HJEMMET. Nyhedsbrev uge 10 2015

HJEMMET HJEMMET HJEMMET. Nyhedsbrev uge 10 2015 META Nyhedsbrev uge 10 2015 Dagene er blevet lysere og længere og vi glæder os til foråret, vel vidende at der sagtens kan komme meget mere vinter i marts måned. Vintergækkene står nu i fuldt flor, og

Læs mere

Nyhedsbrev december 2015

Nyhedsbrev december 2015 Nyhedsbrev december 2015 Fælles Bedsteforældredag. Der var julehygge over alt den 27. november, der blev lavet nogle flotte juledekotationer. Vi vil lige sige tak til Lene og? for hjælpen til julefrokosten,

Læs mere

K L U B N Y T MEDLEMSBLAD FOR ODENSE YACHTKLUB. NR. 2 - MAJ 2016

K L U B N Y T MEDLEMSBLAD FOR ODENSE YACHTKLUB. NR. 2 - MAJ 2016 K L U B N Y T MEDLEMSBLAD FOR ODENSE YACHTKLUB. NR. 2 - MAJ 2016 9. 20. 19. 2. 9. & 10. 23. & 24. 7. & 8. 15. & 16. 4. 23. KLUBKALENDER: JANUAR 2016 Nytårskur. FEBRUAR 2016 Bestyrelsesmøde. MARTS 2016

Læs mere

Nyhedsbrev Regnbuen Maj 2017.

Nyhedsbrev Regnbuen Maj 2017. Nyhedsbrev Regnbuen Maj 2017. Sure citroner. Hermed det sidste nye fra os i Regnbuen. I går fredag sagde vi farvel til 25 forventningsfulde børn, som bare er så KLAR til, at komme i SFO/skole. Vi vil gerne

Læs mere

Nyhedsbrev. Gårslev Skole. Skoleåret Udgave: April 2017

Nyhedsbrev. Gårslev Skole. Skoleåret Udgave: April 2017 Nyhedsbrev Gårslev Skole Skoleåret 2016-2017 Udgave: April 2017 Nyhedsbrev for Gårslev skole udsendes fem gange årligt August: I forbindelse med skolestart Marts/April: Op til påskeferien Oktober: Op til

Læs mere

Dansk Folkehjælp Viborg-Skive afdelingen december 2011 Orientering fra formanden

Dansk Folkehjælp Viborg-Skive afdelingen december 2011 Orientering fra formanden Orientering fra formanden Hård debat om fattigdom i Danmark rammer skævt (uddrag fra Medlemsforum, pressemeddelelse 02.12.11) Blandt de frivillige sociale organisationer har vi en oplevelse af mistænkeliggørelse

Læs mere

Arrild Privatskole. Nyhedsbrev 51/2018. Nyt fra Børnehuset:

Arrild Privatskole. Nyhedsbrev 51/2018. Nyt fra Børnehuset: -Trivsel og begejstring Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund, Tlf: 74830103. Børnehuset, tlf.: 30138403 Email.: skolen@arrildprivatskole.dk; boernehuset@arrildprivatskole.dk Nyhedsbrev 51/2018 Så er billederne

Læs mere

Dagsorden vil jf. vedtægterne være som følger:

Dagsorden vil jf. vedtægterne være som følger: Grundejerforeningen Niverød Park Nord" indkalder herved til ordinær generalforsamling 2016 mandag den 2. maj 2016 kl. 19.30 på Nivå Skole Syd, lokale 19. Dagsorden vil jf. vedtægterne være som følger:

Læs mere

VELKOMMEN til HOLMETRÆET FORÆLDREUDVALG AKTIVITETSUDVALGET STØTTEFORENING FORÆLDRERÅDET VUGGESTUE // SMÅBØRNSGRUPPE // BØRNEHAVE

VELKOMMEN til HOLMETRÆET FORÆLDREUDVALG AKTIVITETSUDVALGET STØTTEFORENING FORÆLDRERÅDET VUGGESTUE // SMÅBØRNSGRUPPE // BØRNEHAVE VELKOMMEN til HOLMETRÆET FORÆLDREUDVALG AKTIVITETSUDVALGET STØTTEFORENING FORÆLDRERÅDET EFTER LUKKETID SAMLES FORÆLDRE- UDVALGENE I HOLMETRÆET Kære nye forældre i Holmetræet Vi vil gerne byde jer velkommen

Læs mere

med Hjerneskadeforeningen og Vestsjælland

med Hjerneskadeforeningen og Vestsjælland Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Billedet er fra "En anderledes handicapkonference" med Hjerneskadeforeningen og DFDS. Billedet er fra Oslo i maj 2013. Nyhedsbrev Januar 2014 Aktivitetskalender 1. kvartal

Læs mere

Uanmeldt kommunalt tilsyn på Bækmarksbro Pleje- og Daghjem udført den 16. november 2017 af Grete Bækgaard Thomsen, sundhedschef

Uanmeldt kommunalt tilsyn på Bækmarksbro Pleje- og Daghjem udført den 16. november 2017 af Grete Bækgaard Thomsen, sundhedschef Uanmeldt kommunalt tilsyn på Bækmarksbro Pleje- og Daghjem udført den 16. november 2017 af Grete Bækgaard Thomsen, sundhedschef Retssikkerhedloven 15. Kommunalbestyrelsen har ansvaret for og beslutter,

Læs mere

Det gør også at vi til stadighed er meget optaget af at sætte Revalidering i fokus og dermed selvfølgelig også vores faggruppe.

Det gør også at vi til stadighed er meget optaget af at sætte Revalidering i fokus og dermed selvfølgelig også vores faggruppe. Formandens beregning i Revalideringsfaggruppen Generalforsamling 16.april 2015 i Odense 1. Velkommen til Generalforsamling i Revalideringsfaggruppen 2015 Mit navn er Hanne Poulsen. Som faggruppeformand

Læs mere

Aktiviteter med beboerne

Aktiviteter med beboerne Aktiviteter med beboerne Vinteren har stået på mange sjove, hyggelige og traditionsbåndende aktiviteter sammen med de skønne beboere i klynge 1. I december blev der hver dag hygget med kalendergaver, et

Læs mere

Året 2018 var der en flok løbere som deltog i de 3 vinter løb. Vi var godt repræsenteret, og vi var heldige med godt vejr til alle løb.

Året 2018 var der en flok løbere som deltog i de 3 vinter løb. Vi var godt repræsenteret, og vi var heldige med godt vejr til alle løb. Beretning MGU løb for alle 19 februar 2018 TILLYKKE til MGU løb for alle med 9 års fødselsdagen! Vi har igen været vidne til et godt år i vores dejlige løbeklub!! Året 2018 var der en flok løbere som deltog

Læs mere

Vi har svært ved at pege på en lærer, der let kan undværes, idet alle har forskellige kompetencer, som er svære at undvære.

Vi har svært ved at pege på en lærer, der let kan undværes, idet alle har forskellige kompetencer, som er svære at undvære. Referat: Bestyrelsesmøde nr. 10 skoleår 13/14 den 7. oktober 2013. Tilstede: Per Zacho PZ, Kirsten Thomsen KT, Vivi Kristensen VK, Gull-Britt Jepsen GJ, Grethe Nielsen GN, John Noe JN, Brian Jensen BJ,

Læs mere

Rolstrup Tidende. April udgave 10. årgang.

Rolstrup Tidende. April udgave 10. årgang. Rolstrup Tidende April 2017 92. udgave 10. årgang. Gerda s hjørne Så skal jeg da lige love for, at det var mørkt om morgenen igen, nu her hvor vi er gået over på sommertid. Til gengæld får vi nogle dejlige

Læs mere

Grundejerforeningen JEGUM FERIELAND

Grundejerforeningen JEGUM FERIELAND Grundejerforeningen JEGUM FERIELAND V/ Formand Carsten Christensen Birkealle 7, 6710 Esbjerg V. Grundejerforeningen Jegum Ferieland. Bestyrelsens beretning 2016 Allerførst velkommen til den årlige generalforsamling

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 18. december 2015 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 846 Næste uge: Mærkedag: 18. december 20. december Juleferie til den 4. jan. 2016 Udlejning baunen 22. december 01. januar 02. januar 05. januar

Læs mere

Endelig rapport på uanmeldt kommunalt tilsyn

Endelig rapport på uanmeldt kommunalt tilsyn Ældre og Handicap Fredensvej 1 5900 Rudkøbing Tlf.: 63 51 62 30 Fax 63 51 61 20 Mail: post@langelandkommune.dk www.langelandkommune.dk 6. januar 2015 Endelig rapport på uanmeldt kommunalt tilsyn På Rudkøbing

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden

1. Godkendelse af dagsorden Aarhus Kommune, Børn og Unge Vejlby Dagtilbud Børnehuset Frijsenborgvej, Lindehuset, Gadekæret, Børnehuset Næringen, Valmuen, Børnehuset på Kanten, Krudtuglen Dagtilbudsleder Kristine Schroll Frijsenborgvej

Læs mere

Velkommen - Forældre til forældre

Velkommen - Forældre til forældre Velkommen - Forældre til forældre Vi synes selv, at vi har verdens bedste børnehave... -Og I bydes hjerteligt velkommen! Børnehaven er et rigtigt godt valg for Jer, der ønsker en lille og hyggelig børnehave.

Læs mere

Nyhedsbrev Regnbuen Januar 2017.

Nyhedsbrev Regnbuen Januar 2017. Nyhedsbrev Regnbuen Januar 2017. Så er vi godt i gang med 2017 og hermed det sidste nye herfra Regnbuen. Vi er rigtige glade for vores nye institution/lokaler og vi er ved at komme på plads. Vi indretter

Læs mere

Uanmeldt kommunalt tilsyn på Harboøre Omsorgscenter udført den 4. oktober 2017 af Grete Bækgaard Thomsen, sundhedschef

Uanmeldt kommunalt tilsyn på Harboøre Omsorgscenter udført den 4. oktober 2017 af Grete Bækgaard Thomsen, sundhedschef Uanmeldt kommunalt tilsyn på Harboøre Omsorgscenter udført den 4. oktober 2017 af Grete Bækgaard Thomsen, sundhedschef Retssikkerhedloven 15. Kommunalbestyrelsen har ansvaret for og beslutter, hvordan

Læs mere

Referat fra Brugerrådsmøde den 19/ kl

Referat fra Brugerrådsmøde den 19/ kl 1. Valg af ordstyrer og referent Peter er ordstyrer, Tanja er referent 2. Godkendelse af referat fra sidst Godkendt 3. Opfølgning på tidligere punkter. 1. Personalet være mere oplyst på mandagsmorgenmødet

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 29 november / december 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Referat af møde i Beboer Pa rørende Ra det den 2. marts 2015

Referat af møde i Beboer Pa rørende Ra det den 2. marts 2015 Referat af møde i Beboer Pa rørende Ra det den 2. marts 2015 Deltagere: Formand/pårørende, Lene Rasmussen Bestyrelse/pårørende, Sara Skelbæk Bestyrelse/beboer, Karen Marie Tøgersen Bestyrelse/beboer, Birte

Læs mere

Nyhedsbrev Elev Skole juni 2015

Nyhedsbrev Elev Skole juni 2015 Nyhedsbrev Elev Skole juni 2015 Til alle forældre med børn på Elev Skole. Vi kan så småt skimte sommerferien i det fjerne, men inden vi når dertil et længere nyhedsbrev med stort og småt fra Elev Skole.

Læs mere

Bestyrelsesmøde den 19. november 2017: Opsamling fra evalueringsmøde den 7. november 2017 mødeleder Gregers.

Bestyrelsesmøde den 19. november 2017: Opsamling fra evalueringsmøde den 7. november 2017 mødeleder Gregers. Bestyrelsesmøde den 19. november 2017: Opsamling fra evalueringsmøde den 7. november 2017 mødeleder Gregers. 1. Velkomst ved Bestyrelsen (Øjvind) Øjvind bød velkommen. Info om vintertræning 2017-2018 (1/10

Læs mere

Generalforsamling

Generalforsamling Struer Folkedanserforening Medlemsorientering Nov. 2012 29. årgang NR. 2 www.struerfolkedanserforening.dk Generalforsamling Struer Folkedanserforening afholder ordinær Generalforsamling mandag d. 21. januar

Læs mere

Nyt fra AKTIVITETSHUSET HOLLUF PILE Hjulets Kvarter 119, HOLLUF PILE

Nyt fra AKTIVITETSHUSET HOLLUF PILE Hjulets Kvarter 119, HOLLUF PILE Nyt fra AKTIVITETSHUSET HOLLUF PILE Hjulets Kvarter 119, HOLLUF PILE Nyhedsbrev Forår 2016.vi har måske et tilbud til dig, som det er svært at sige nej til! Røde Kors Cafe Square dance Modelteater På hyggelig

Læs mere

ÅRSBERETNING FOR BILLUNDSKOLEN

ÅRSBERETNING FOR BILLUNDSKOLEN ÅRSBERETNING FOR BILLUNDSKOLEN 2014-2015 Ledelsesskifte og ansættelser: Skoleåret startede med at bestyrelsen konstituerede sig, og bød velkommen til konstitueret skoleleder Dorthe Bønning Møller. I november

Læs mere

Egelundskolens SFO. Velkomstfolder skoleåret

Egelundskolens SFO. Velkomstfolder skoleåret Egelundskolens SFO Velkomstfolder skoleåret 2013-2014 Personalet på Egelundskolens SFO Jonas 1.a Mediha 2.b Carsten afd.led. Jacob afd.led. Tina 0.b Frederikke 2.a Helle 0.a Birgit 3.b Bill 0.a Lise 3.a

Læs mere

Januar Kære medlem. Hjemmesiden

Januar Kære medlem. Hjemmesiden Januar 2015 Kære medlem Bestyrelsen har besluttet at genoptage nyhedsbrevet, da vi gerne vil styrke kontakten til medlemmerne. Nyhedsbreve sendes kun ud elektronisk, så det er vigtigt, at du sørger for

Læs mere

Bestyrelsesmøde d. 28. august 2018, kl , i Skovhuset Referent: Marianne

Bestyrelsesmøde d. 28. august 2018, kl , i Skovhuset Referent: Marianne Bestyrelsesmøde d. 28. august 2018, kl. 19.30-21.30, i Skovhuset Referent: Marianne Deltagere: B. Madsen, Sine k: Bastrup, Anne K. Bell, Jeanette K. Kristensen, Janet S. Dall, Camilla M. Knudsen, Charlotte

Læs mere

Tversted Borger- og Turistforening Nyhedsbrev Oktober 2015

Tversted Borger- og Turistforening Nyhedsbrev Oktober 2015 Tversted Borger- og Turistforening ønsker i fremtiden at udvise en større åbenhed omkring vores arbejde og aktiviteter. Derfor vil der blive udsendt et lille nyhedsbrev (ca. 8-10 gange om året) på www.tverstedliv.dk

Læs mere

VELKOMMEN DAGMARASYLETS BØRNEHAVE. DAGMARSGADE RINGSTED Tlf

VELKOMMEN DAGMARASYLETS BØRNEHAVE. DAGMARSGADE RINGSTED Tlf VELKOMMEN I DAGMARASYLETS BØRNEHAVE DAGMARSGADE 6 4100 RINGSTED Tlf. 57627170 E-mail: ans@ringsted.dk Kære og dine forældre. Vi glæder os til at lære jer at kende. Vi vil gerne fortælle jer lidt om vores

Læs mere

Afdeling Nord - Jægervangen 39, 2820 Gentofte I Afdeling Syd - Tjørnestien 7, 2820 Gentofte Tlf I

Afdeling Nord - Jægervangen 39, 2820 Gentofte I Afdeling Syd - Tjørnestien 7, 2820 Gentofte Tlf I Afdeling Nord - Jægervangen 39, 2820 Gentofte I Afdeling Syd - Tjørnestien 7, 2820 Gentofte Tlf. 3965 6510 I www.bornehuset-solstraalen.dk Indholdsfortegnelse: Velkommen. 1 Faktatjek. 1 Fødselsdage...

Læs mere

Øjet Nr Nyt fra hovedforeningen.

Øjet Nr Nyt fra hovedforeningen. Øjet Nr. 4. 2016 Nyt fra hovedforeningen. Så er vi ved at nærme os julen og det gode år 2016 rinder på ud, det har været et ok år for foreningen, vi fik afholdt foreningens 150 års jubilæum, på en måde

Læs mere

NYT FRA FORMANDEN KÆRE MEDLEMMER

NYT FRA FORMANDEN KÆRE MEDLEMMER NYHEDSBREV Maj 2017 INDHOLD: Hilsen fra formanden Siden sidst Konferencedag Rep.møde i Horsens Kommende arrangementer: Foredrag med Nina Oplæg fra CSV-Esbjerg Sensommerfest Sensommertur Faste aktiviteter

Læs mere

NYHEDSBREV OG SKOLEBESTYRELSENS ÅRSBERETNING JUNI 2014

NYHEDSBREV OG SKOLEBESTYRELSENS ÅRSBERETNING JUNI 2014 NYHEDSBREV OG SKOLEBESTYRELSENS ÅRSBERETNING JUNI 2014 Så er endnu et skoleår ved at være gået. Hvor blev det år lige af!!!! Det er fantastisk dejligt vejr, solen skinner og børnene hygger sig i skolegården.

Læs mere

FREDENSVEJ NYHEDSBREV STØTTEKONTAKTGRUPPENS BOTILBUD APS. Faglig udvikling

FREDENSVEJ NYHEDSBREV STØTTEKONTAKTGRUPPENS BOTILBUD APS. Faglig udvikling STØTTEKONTAKTGRUPPENS BOTILBUD APS NYHEDSBREV Faglig udvikling I Støttekontaktgruppen har vi fokus på den faglige udvikling. I foråret har vi afholdt MUS for det faste personale, hvor de har haft mulighed

Læs mere

Nyhedsbrev - Maj 2013 Klynge 1 - Katrinehaven Nord

Nyhedsbrev - Maj 2013 Klynge 1 - Katrinehaven Nord Nyhedsbrev - Maj 2013 Klynge 1 - Katrinehaven Nord Generelle oplysninger Så er det tid til lidt nyt samt generelle oplysninger her fra klyngen. Først og fremmest er vi faldet rigtig godt til her på Katrinehaven,

Læs mere

Medlemsblad for Rindby Strand Grundejerforening

Medlemsblad for Rindby Strand Grundejerforening 2009 Medlemsblad for Rindby Strand Grundejerforening Bestyrelsen Formand: Jørgen Elsted Hansen Havstien 27 Kongeåvej 7A 6771 Gredstedbro Tlf.: 75 43 13 72 Fanø: 75 16 61 65 Mail: jehan@esbjergkommune.dk

Læs mere

Referat. Ældrerådet. Mødedato: 28. maj Mødetidspunkt: 09:00. Sted: Mødelokale 1, Administrationsbygningen i Nørager. Møde slut: 12.

Referat. Ældrerådet. Mødedato: 28. maj Mødetidspunkt: 09:00. Sted: Mødelokale 1, Administrationsbygningen i Nørager. Møde slut: 12. Referat Mødedato: Mødetidspunkt: 09:00 Sted: Mødelokale 1, Administrationsbygningen i Nørager Møde slut: 12.30 Fraværende: - 1 Indholdsfortegnelse Pkt. Overskrift Side 44 sprotokol fra sidste møde 3 45

Læs mere

Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Elgårdsminde Syd.

Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Elgårdsminde Syd. Søften den 3.1.2017 Til: Grundejerne i Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen. Bilag: 1. Referat fra ordinær generalforsamling. 2. Formandens beretning. 3. Regnskab 2016 og

Læs mere

Godt nytår Bestyrelsen vil hermed ønske dig og din familie et godt nytår. Vi håber naturligvis, at vi sammen får et rigtig godt kajakår i 2014.

Godt nytår Bestyrelsen vil hermed ønske dig og din familie et godt nytår. Vi håber naturligvis, at vi sammen får et rigtig godt kajakår i 2014. Kære medlem Godt nytår Bestyrelsen vil hermed ønske dig og din familie et godt nytår. Vi håber naturligvis, at vi sammen får et rigtig godt kajakår i 2014. Hvad nåede vi i kajakklubben i 2013 Når vi ser

Læs mere

Nyhedsbrev Regnbuen. Oktober Kære forældre.

Nyhedsbrev Regnbuen. Oktober Kære forældre. Kære forældre. Nyhedsbrev Regnbuen Oktober 2016 Efteråret er i fuld gang og vi har nydt det fantastiske vejr, som vi har haft i september. Vi er snart klar til indflytning af børnehaven og med dette nyhedsbrev,

Læs mere

Referat af Pårørenderådsmødet på Bostedet Vinklen - CSB den 4/12 2012.

Referat af Pårørenderådsmødet på Bostedet Vinklen - CSB den 4/12 2012. Referat af Pårørenderådsmødet på Bostedet Vinklen - CSB den 4/12 2012. Tilstede: Susanne Wolfsberg, Carsten Hansen, Natacha Soelberg, Bente Holm, Anne Quitzau og Twiggy Liljehult. Forslag til Møderække

Læs mere

I 2013 har vi startet to fuldt tegnet byggeøkonomhold. Det vil sige 2x 24 studerende. Der er venteliste både i Aarhus og København.

I 2013 har vi startet to fuldt tegnet byggeøkonomhold. Det vil sige 2x 24 studerende. Der er venteliste både i Aarhus og København. Årsberetning 2013-2014, for foreningen Danske Byggeøkonomer INDLEDNING: September 2014 Denne årsberetning er den første som dækker et helt år efter vi har flyttet regnskabsåret til at starte 1.juli. Overordnet

Læs mere

Bestyrelsens beretning 2018

Bestyrelsens beretning 2018 Tengslemark Ny Grundejerforening Den 14. april 2019 Bestyrelsens beretning 2018 Vejret Ja, så er den første sæson gået, hvor jeg har været formand, og som det er blevet bemærket, har vi haft en forrygende

Læs mere