Nyhedsbrev til pårørende. Bøge Allé 10

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Nyhedsbrev til pårørende. Bøge Allé 10"

Transkript

1 Nyhedsbrev til pårørende Bøge Allé 10 Nr. 4 Dato: September 2018

2 Nyt fra tilbuddet Sommeren trækker sig tilbage og vi er ifølge i årskalenderen gået ind i efterårsmånederne. Dog nyder vi stadig de enkelte dage med solstrejf, og glædes over en helt fantastisk sommer Sommeren har bl.a. budt på at grille, spise sammen på terrassen, sommerarrangementer i byen og meget mere. Siden sidste nyhedsbrev, har vi sagt velkommen til 2 nye beboer på Bøge Allé. En ung mand flyttede ind pr. 1. juni og arbejder i skånejob i Esbjerg. En anden ung mand flyttede ind pr. 1 august og er i STU forløb på Lille Veum. Vi glæder os til at lære både de unge mænd og deres pårørende bedre at kende. Begge er indflyttet på 2 sal, og dermed er alle lejligheder igen beboet, det er dejligt. På personalesiden har vi sagt farvel til vores sidste studerende, der skulle tilbage på skolen i Esbjerg sidst i maj, tak til hende for engagementet i sin studietid her. Vores kollega der er ved at have afsluttet sin barsel, har valgt at søge nye udfordringer, og vi har derfor sagt farvel til hende, mange tak skal også lyde til hende for engagementet og samarbejder på Bøge Allé, med ønsket om held og lykke på vejen frem. I stillingen har vi fået ansat en ny kvindelig kollega, der kommer fra en anden afdeling, og har arbejder i organisationen igennem mange år, derfor er hun kendt i området. Vi siger velkommen, og ser frem til et godt samarbejde på Bøge Allé. Bente Szkopek har valgt efter 49 år og omkring 7 måneder at stoppe som afdelingsleder pr. 31. oktober, for Bøge Allé 10 og Voksenstøtten. Fuldt fortjent at Bente vælger at stoppe, og respekt for, at Bente oplever det som væsentligt, at den nye afdelingsleder når at starte, før sammenlægningen med Esbjerg til UCV (Udviklingscenter Vest) pr. januar Herfra kan vi kun sige ydmygt tak for en SÅ stor og flot indsats, Bente har leveret igennem alle de år. flere paradigmeskift, ledelse, medarbejdere etc. Bentes engagement for den enkelte borger, og satte stor pris på at kende hver enkelt. Ønsker Bente et godt og velfortjent otium, med tid til familien og andre interesser. TAK!! Som nogle sikker har bemærket, så er huset i skrivende stund omringet af stillads, da hele huset skal have alle vinduer og døre malet, vi ser frem til et flot resultat.

3 Siden sidst Som skrevet, har sommeren bl.a. budt på hygge med spisning og grill på tarassen, hvor borgerne har været dygtige til at hjælpe til. Nedenfor er billeder fra SKT. Hans, hvor der blev grillet, hvorefter nogle borger valgte at gå en tur ned i byen til et arrangement der. SKT. Hans SKT. Hans aften var desværre ikke til at spise ude, men det, har der dog været rigt mulighed for andre dage. Der er styr på fingertegnene

4 Kastanjen Nogle af borgerne kommer ofte i Kastanjen, andre engang i mellem. Kastanjen er det gamle klub Pil tilbud. Der er åben alle hverdage mellem kl Lørdag/søndag mellem kl Tilbuddet er et læringsmiljø som metode, til at opnå borgernes forskellige mål Borgerne er meget selvstyrende af tilbuddet, ved at hjælpe hinanden med diverse, og pædagogerne er støttende og vejledende i opgaverne. Mek Pek og Anna spejlæg underholder

5 Om torsdage sommeren igennem, har der været sommerunderholdning ved Ribe Domkirke, her har Bøge Allé også været forbi. Der har været planlagt endagsture ud af huset i sommerferien, alt efter hvad borgerne har lystet. Årets sommerferie med huset gik til Slettestrand, der ligger i Nordjylland. Slettestrand har gode rammer der henvender sig godt til borgergruppe på Bøge Allé 10. Borgerne have en dejlig tur og nød samvær på tværs af hinanden. Slettestrand

6 Onsdag d. 22 august i strålede solskin blev Ribelund Festivalen afviklet, god musik, hygge i nært og kendt miljø, hvor borgerne mødes på tværs. Meget godt musik, ansigtsmaling og m.m. KANDIS er dog altid et stort hit Sidst men ikke mindst har der været brandøvelse for borgerne. Indsatsleder fra Sydvestjysk brandvæsen forestod denne øvelse.

7 Borgerne fik lov at slukke ild, guidning til hvad man gør hvis det brænder og går hen. Mødested og vente til pædagogerne kommer Kommende arrangementer Traditionen tro afholdes der modeshow hos Frandsen, hvor der er mulighed for at se vintergarderoben. Dette arrangement ønsker pigerne at deltage ved.

8 Nyt fra centerledelsen Så går en god og varm sommer på hæld, og efteråret banker på. En flot sommerdag afviklede Udviklingscenter Ribe, som traditionen byder, Ribelund Festival. En super god dag for de borgere der deltog. Der er selvfølgelig også borgere, som ikke ønsker eller har gavn af at deltage, og medarbejderne på tilbuddene sørgede for, at dagen var genkendelig og god for de borgere, der var hjemme. Nu er alt ved at være på plads efter indflytning på Bøge Alle 15, og vi er nu så langt, at der indbydes til indvielse sidst i september. Vi håber, at Jer, som har pårørende, der bor på Bøge Alle 15, har lyst og mulighed for at deltage. Der har over sommeren været arbejdet på at istandsætte lokaler på Farupvej 8A. Renoveringen er snart færdig, og det er planlagt, at aktivitetstilbuddet Satellitten flytter ind i de ny istandsatte lokaler midt i september. Satellitten har gennem en årrække haft til huse i midlertidige lokaler. Endeligt er det nu nært forestående, at de kan flytte ind i permanente lokaler, som er indrettet hensigtsmæssigt ud fra de særlige hensyn, der er til tilbuddet. Alle glæder sig til at tage lokalerne i brug. Som det har været nævnt tidligere i nyhedsbrevet, blev det i 2017 besluttet, at alle ansatte i Social & Tilbud skulle gennemføre et 5 dages kompetenceforløb i løbet af Dette forløb ledes af Rejseholdet en gruppe, der er sammensat af repræsentanter fra alle centre i Social & Tilbud. Rejseholdet varetager sammen med undervisere fra UCsyd undervisningen på de 5 dage, og vi er nu ca. halvvejs i forløbet. Formålet med kompetenceforløbet er at skabe en fælles forståelse af den socialfaglige opgaveløsning på tværs af alle professioner i Social og Tilbud. Samtidig ønsker vi at sikre, at ledelse og medarbejdere bliver i stand til at evaluere og fortsat udvikler fagligheden gennem styrkelse af den faglige dialog. Gennem kompetenceforløbet arbejdes med at blive klogere på, hvad opgaven er, når man er ansat i Social & Tilbud. Der arbejdes med en forståelse af, hvem der definerer opgaven og sætter rammerne for opgaveløsningen. Der arbejdes med samfundsudviklingens betydning for vores opgaveløsning, forskellige faglige perspektiver, og hvordan vi gennem styrkelse af det tværprofessionelle arbejde, kan løse opgaven mere kvalificeret. I forlængelse heraf har Handicaprådet Esbjerg Kommune besluttet, at der skal tilbydes et reduceret kompetenceforløb for pårørende. Repræsentanter fra Handicaprådet vil sammen med repræsentanter for Rejseholdet udarbejde et program for arrangementet, og Rejseholdet vil stå for afviklingen. Den foreløbige plan er, at I som pårørende i løbet af efteråret 2018 inviteres til et aftenarrangement både i Ribe og Esbjerg. Formålet med arrangementet er at skabe en større og fælles forståelse for opgaveløsningen, så samarbejdet kan blive endnu bedre.

9 Vi håber, at rigtig mange af Jer har lyst og mulighed for at deltage. Sammenlægningen af udviklingscentrene, UCE og UCR, er som tidligere nævnt i fuld gang. Processen forløber som planlagt, og inden så længe vil der blive taget beslutning om, hvordan det nye logo kommer til at se ud. Vi arbejder meget på, at tilbuddene i Udviklingscenter Esbjerg og udviklingscenter Ribe får et rigtigt godt kendskab til hinanden. Blandt andet mødes medarbejderne fra de to centre sidst i oktober, hvor tilbuddene vil præsentere sig for hinanden. Hvis der opstår spørgsmål til sammenlægningen, er I selvfølgelig meget velkomne til at sende os en mail, ringe til os, spørge ledelsen på det lokale tilbud eller henvende Jer til pårørendeforeningen, som kan tage spørgsmålene med til et bestyrelsesmøde, hvor centerledelsen deltager. Nyt fra Pårørendeforeningen Bestyrelsen for Pårørendeforeningen ved UCR har på et møde før sommerferien drøftet, hvordan det fremtidige pårørendesamarbejde bedst kan organiseres, når Udviklingscenter Ribe (UCR) samles med Udviklingscenter Esbjerg (UCE) i et nyt Udviklingscenter Vest (UCV) pr. 1. januar I bestyrelsen er der naturligt forskellige holdninger til, hvordan vi mener, det fremtidige arbejde under et nyt UCV bedst organiseres. Vi har drøftet 2 forskellige modeller. Model A: Her tænker vi, at der etableres én samlet pårørendeforening for hele UCV med én generalforsamlingsvalgt bestyrelse, hvor bestyrelsen udvides til f.eks. 7 medlemmer. Denne organisering vil matche den nye samlede organisation Udviklingscenter Vest (UCV). Model B: Her tænker vi én pårørendeforening ved henholdsvis nuværende UCR og UCE med en generalforsamlingsvalgt bestyrelse på f.eks. 5 medlemmer hvert sted; men at der så laves en overbygning et koordinationsudvalg på f.eks. 4 medlemmer, som udpeges af bestyrelserne på henholdsvis UCR og UCV med 2 medlemmer fra hver pårørendeforenings bestyrelse. Den model skulle komme tættere på medlemmerne. Der kan naturligvis være flere andre muligheder, og vi skal på et møde d. 23. oktober drøfte det fremtidige pårørendesamarbejde med pårørende fra UCE og LEV-Esbjerg.

10 Pårørende er naturligvis velkommen til at komme med input til bestyrelsen om, hvordan de mener, det fremtidige arbejde bedst organiseres. På bestyrelsens vegne. Anton Pedersen formand Pårørendeforeningens bestyrelse Anton Pedersen Formand Jesper Jacobsen Næstformand Birgit Andersen Kasserer Knud Andreasen Bestyrelsesmedlem Ivan Dalsgaard Bestyrelsesmedlem John Olesen Suppleant Anna Marie Hansen Suppleant + sekretær Pårørendeforeningens formål er, at varetage borgernes, ved Udviklingscenter Ribe, interesser. Herunder at udtale sig om Udviklingscenter Ribes virke, medvirke ved arrangementer og forestå andet pårørenderelateret arbejde. Det årlige kontingent for medlemskab af Pårørendeforeningen Udviklingscenter Ribe er 50 kr. pr. person. Hvis du ønsker at melde dig ind i foreningen, kan du enten indbetale via netbank direkte på konto Nordea, reg.nr. 2430, kontonr eller indmelde dig i foreningen generalforsamlingen og/eller ved sommerfesten. Se tilmeldingsblanketten her Har du spørgsmål eller forslag til Pårørendeforeningens bestyrelse, så kontakt endelig et af medlemmerne. Se folderen her

Nyhedsbrev til pårørende

Nyhedsbrev til pårørende Nyhedsbrev til pårørende Bøge Allé 14 Nr. 3 Dato 9.10.2018 Fra næste år udkommer nyhedsbrevet i januar og september. Nyt fra tilbuddet I sidste nyhedsbrev skrev jeg at vi havde fået ansat to social og

Læs mere

Nyhedsbrev til pårørende Bøge Allé 15

Nyhedsbrev til pårørende Bøge Allé 15 Nyhedsbrev til pårørende Bøge Allé 15 Nr. 1 Dato Maj 2018 Nyt fra tilbuddet Så er vi flyttet i vores nye omgivelser på Bøge Allé 15. Selve flytningen er gået rigtig godt, stor tak til alle pårørende der

Læs mere

Nyhedsbrev til pårørende Bøge Allé

Nyhedsbrev til pårørende Bøge Allé Nyhedsbrev til pårørende Bøge Allé 123-127 Nr. 2 Dato den 7. maj 2018 Nyt fra tilbuddet Da vi som traditionen tro, inviterede Jer pårørende til julehygge i december måned, drøftede vi med Jer, om vi skulle

Læs mere

Nyhedsbrev til pårørende. Bøge Allé 10

Nyhedsbrev til pårørende. Bøge Allé 10 Nyhedsbrev til pårørende Bøge Allé 10 Nr. 3 Dato: Maj 2018 Nyt fra tilbuddet "Kom, maj, du søde, milde! Gør skoven atter grøn" Alt omkring Bøge Allé 10 står nu også grønt, og fornyet energi har indfundet

Læs mere

Nyhedsbrev til pårørende. Aktiviteten Pile Alle 6

Nyhedsbrev til pårørende. Aktiviteten Pile Alle 6 Nyhedsbrev til pårørende Aktiviteten Pile Alle 6 Nr. 1 Marts 2018 Nyt fra tilbuddet Så er 2018 godt i gang og foråret melder snart sin ankomst. Her på aktiviteten har der været afholdt små fastelavnsarrangementer

Læs mere

Nyhedsbrev til pårørende. Kastanie Allé 12

Nyhedsbrev til pårørende. Kastanie Allé 12 Nyhedsbrev til pårørende Kastanie Allé 12 Nr. 1 Dato 1.marts 2018 Nyt fra tilbuddet Det der optager os i øjeblikket er naturligvis flytningen til Bøge Allé 15. Der er mange snakke om indkøb og hvad borgerne

Læs mere

Nyhedsbrev. Beskæftigelsen Pilealle 2. Gartneriet, MP Plast og D&T

Nyhedsbrev. Beskæftigelsen Pilealle 2. Gartneriet, MP Plast og D&T Nyhedsbrev Beskæftigelsen Pilealle 2 Gartneriet, MP Plast og D&T Nr. 1 Marts 2018 Nyt fra tilbuddet I Beskæftigelsen lærer borgerne nye kompetencer og færdigheder. Bartek, der stolt poserer her i sit malingsplettede

Læs mere

Nyhedsbrev til pårørende. Kastanie Allé 1

Nyhedsbrev til pårørende. Kastanie Allé 1 Nyhedsbrev til pårørende Kastanie Allé 1 Nr.1 Dato Marts 2018 Nyt fra tilbuddet Det som optager os rigtig meget i øjeblikket er naturligvis den forestående flytning for borgerne der bor på Kastanie Allé

Læs mere

Nyhedsbrev til pårørende. Bøge Allé 10

Nyhedsbrev til pårørende. Bøge Allé 10 Nyhedsbrev til pårørende Bøge Allé 10 Nr. 3 Dato: februar 2018 Nyt fra tilbuddet I uge 6, sagde Bøge Allé 10 farvel til Jette Jørgensen, der er gået på efterløn. Jette har arbejdet på UCR i 45 år og har

Læs mere

Nyhedsbrev til pårørende

Nyhedsbrev til pårørende Nyhedsbrev til pårørende Voksenstøtten Nr: 2 Dato: 6/12 2017 Nyt fra tilbuddet Vi har i Voksenstøtten sagt farvel til vores studerende Anne P. Anne fortsætter dog som vikar, så vi ser hende heldigvis stadig

Læs mere

Nyhedsbrev til pårørende. Farupvej 8C

Nyhedsbrev til pårørende. Farupvej 8C Nyhedsbrev til pårørende Farupvej 8C Nr. 2 Dato 15-12-2017 Nyt fra tilbuddet Thomas Tramm Rotendahl opsagde pr. 1 december sin stilling som afdelingsleder for Farupvej 8C og Farupvej 8E, da han søgte nye

Læs mere

Nyhedsbrev til pårørende. Bøge Allé

Nyhedsbrev til pårørende. Bøge Allé Nyhedsbrev til pårørende Bøge Allé 123-127 Nr. 1 August 2017 Nyt fra tilbuddet Du læser nu det første nyhedsbrev fra UCR, hvori der ligeledes indgår info fra Botilbuddet Bøge Allé 123-127. Nyhedsbrevet

Læs mere

Nyhedsbrev til pårørende. Bøge Allé

Nyhedsbrev til pårørende. Bøge Allé Nyhedsbrev til pårørende Bøge Allé 123-127 Nr. 2 Dato: Den 19.12. 2017 Nyt fra tilbuddet 2. nyhedsbrev er nu på gaden. Siden vi skrev det første nyhedsbrev, har vi i mellemtiden ansat en ny natmedarbejder,

Læs mere

Nyhedsbrev til pårørende

Nyhedsbrev til pårørende Nyhedsbrev til pårørende Kastanie Allè 3-13 Nr. 1 Dato 1. september 2017 Nyt fra tilbuddet Kære forældre og pårørende. Pr. 1 juni blev undertegnede ansat som afdelingsleder på Kastanie Allè 3-13. Det er

Læs mere

Nyt fra tilbuddet Bianca Uldahl og Lisette er blevet ansat på Kastanie Allé 12 velkommen til.

Nyt fra tilbuddet Bianca Uldahl og Lisette er blevet ansat på Kastanie Allé 12 velkommen til. Nyhedsbrev til pårørende Nyhedsbrev nr. 1 September 2017 Nyt fra tilbuddet Bianca Uldahl og Lisette er blevet ansat på Kastanie Allé 12 velkommen til. Når det er sagt, så må vi sige farvel til Bianca Larsen,

Læs mere

Nyhedsbrev til pårørende. Kastanie Allè og Bøge Allè 6

Nyhedsbrev til pårørende. Kastanie Allè og Bøge Allè 6 Nyhedsbrev til pårørende Kastanie Allè 3-9-11-13 og Bøge Allè 6 Nr. 2 Dato: December 2017 Nyt fra tilbuddet Siden sidst er der oprettet et midlertidigt botilbud under Kastanie Allè 3-13. Fysisk er det

Læs mere

Nyhedsbrev til pårørende. Farupvej 8 E

Nyhedsbrev til pårørende. Farupvej 8 E Nyhedsbrev til pårørende Farupvej 8 E Nr. 1 Dato 27.02.2018 Nyt fra tilbuddet Siden sidste nyhedsbrev fra december 2017, er jeg; Sheila L. Petersen blevet afdelingsleder for Farupvej 8 E. Det er jeg rigtig

Læs mere

Nyhedsbrev til pårørende. Kastanie Allé 12

Nyhedsbrev til pårørende. Kastanie Allé 12 Nyhedsbrev til pårørende Kastanie Allé 12 Nyhedsbrev nr 2 December 2017 Nyt fra tilbuddet: Så varer det ikke længe inden vi skal sige farvel til 2017. Året er bare gået stærkt og trods udfordringer med

Læs mere

Nyhedsbrev til pårørende. Kastanie Allé 1

Nyhedsbrev til pårørende. Kastanie Allé 1 Nyhedsbrev til pårørende Kastanie Allé 1 Nyhedsbrev nr 2 December 2017 Nyt fra tilbuddet: Så varer det ikke længe inden vi skal sige farvel til 2017. Året er bare gået stærkt og trods udfordringer med

Læs mere

Nyhedsbrev til pårørende. Bøge Allé 16

Nyhedsbrev til pårørende. Bøge Allé 16 Nyhedsbrev til pårørende Bøge Allé 16 Nr. 1 Dato september 2017 Nyt fra tilbuddet Ifølge kalenderen er det efterhånden ved at være sensommer, spørgsmålet er om det kan kaldes sensommer, når selve sommeren

Læs mere

Nyhedsbrev til pårørende. Voksenstøtten Ribe

Nyhedsbrev til pårørende. Voksenstøtten Ribe Nyhedsbrev til pårørende Voksenstøtten Ribe Nr. 1 Dato: 30/8 2017 Nyt fra tilbuddet Personalet i Voksenstøtten er i juli måned flyttet til nye lokaler. Vi har stadig til huse på Tangevej 6, men befinder

Læs mere

Nyhedsbrev til pårørende. Bøge Allé 10

Nyhedsbrev til pårørende. Bøge Allé 10 Nyhedsbrev til pårørende Bøge Allé 10 Nr. 2. December 2017 Nyt fra tilbuddet Så skriver kalendere december og julehyggen har indfundet sig på Bøge Allé 10. Der er pyntet op i lejlighederne og nissehuerne

Læs mere

Nyhedsbrev til pårørende. Farupvej 8 E

Nyhedsbrev til pårørende. Farupvej 8 E Nyhedsbrev til pårørende Farupvej 8 E Nr. 2 Dato 22.12.2017 Nyt fra tilbuddet 2017 har været et foranderligt år, for Farupvej 8 E. Der har været en del udskiftninger ift. personalet og på ledelsesposten.

Læs mere

Nyhedsbrev til pårørende. Kastanie Allé 1

Nyhedsbrev til pårørende. Kastanie Allé 1 Nyhedsbrev til pårørende Kastanie Allé 1 Nyhedsbrev nr. 1 September 2017 Nyt fra tilbuddet Sommeren er snart bag os, i hvert fald ifølge kalenderen. Forhåbentlig får vi mange gode solskinsdage endnu. Der

Læs mere

Nyhedsbrev til pårørende

Nyhedsbrev til pårørende Nyhedsbrev til pårørende Farupvej 8 CE Farupvej 8C Nr. 1-2017 Dato - september Farupvej 8E Nyt fra tilbuddet Som det tidligere er blevet meddelt af centerleder Thomas Eriksen, er Farupvej 8C og Farupvej

Læs mere

Nyhedsbrev. Aktiviteten Pile Alle 6

Nyhedsbrev. Aktiviteten Pile Alle 6 Nyhedsbrev Aktiviteten Pile Alle 6 Nr. 2 December 2017 Nyt fra tilbuddet Så er december i gang og der julehygges i alle grupper. Til orientering er aktivitetens nyhedsbreve tilgængelige på hjemmesiden

Læs mere

Nyhedsbrev til pårørende

Nyhedsbrev til pårørende Nyhedsbrev til pårørende Botilbuddet Bøge Allé 14 og Aktiviteten, Kastanie Allé 5 Nr. 1 August 2017 Som et nyt tiltag, vil vi fremover skrive nyhedsbrev om vores bo- og aktivitetstilbud. Planen er at vi

Læs mere

Nyhedsbrev til pårørende. Bøge Allé 10

Nyhedsbrev til pårørende. Bøge Allé 10 Nyhedsbrev til pårørende Bøge Allé 10 Nr. 1 Dato August 2017 Nyt fra tilbuddet Ifølge kalenderen er det efterhånden ved at være sensommer, spørgsmålet er om det kan kaldes sensommer, når selve sommeren

Læs mere

Nyhedsbrev. Aktiviteten Pile Allé 6

Nyhedsbrev. Aktiviteten Pile Allé 6 Nyhedsbrev Aktiviteten Pile Allé 6 Nr.1 August 2017 Nyt fra tilbuddet Aktiviteten Pile Allé 6 er nu godt og vel 1½ år gammel sammenlægning af det tidligere Aktivitetstilbud Sct. Nicolai og Åholmen. Det

Læs mere

Nyhedsbrev Beskæftigelsen 3 adresser 2 afdelinger 1 tilbud

Nyhedsbrev Beskæftigelsen 3 adresser 2 afdelinger 1 tilbud Nyhedsbrev Beskæftigelsen 3 adresser 2 afdelinger 1 tilbud Drift & Teknik: Vores nyeste gren af Beskæftigelsen Nr. 1 Dato August 2017 Velkommen til vores første nyhedsbrev Vi har nu fornøjelsen at præsentere

Læs mere

Nyhedsbrev til pårørende Bøge Allé 14

Nyhedsbrev til pårørende Bøge Allé 14 Nyhedsbrev til pårørende Bøge Allé 14 Nr. 2 Dato 20. december 2017 Nyt fra tilbuddet I organisationen Bøge Allé 14, er at vi ved at pusle med en ny arbejdsplan, som bl.a. kommer til at lette morgentimerne

Læs mere

Månedsinformation. Skole og SFO

Månedsinformation. Skole og SFO Månedsinformation Skole og SFO Juni 2011 Siden sidst Skoleåret 2010/2011 er ved at være slut. På fredag samles vi alle sammen i gymnastiksalen til en fælles sommerferieafslutning med musik og fællessang.

Læs mere

NYT FRA FORMANDEN KÆRE MEDLEMMER

NYT FRA FORMANDEN KÆRE MEDLEMMER NYHEDSBREV November 2017 INDHOLD: Hilsen fra formanden Siden sidst Kommende arrangementer: Pa rørende videremed livet Julefrokost Nyta rskur Generalforsamling Faste aktiviteter Følg foreningen pa Bestyrelsen

Læs mere

Arrild Privatskole. Så nærmer vi os snart sommerferien - forhåbentlig med en masse sol og dejlige oplevelser.

Arrild Privatskole. Så nærmer vi os snart sommerferien - forhåbentlig med en masse sol og dejlige oplevelser. -Trivsel og begejstring Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund, Tlf: 74830103. Børnehuset, tlf.: 30138403 Email.: skolen@arrildprivatskole.dk; boernehuset@arrildprivatskole.dk Nyhedsbrev 26/2018 Dette nyhedsbrev

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

Nyhedsbrev uge 14 2015

Nyhedsbrev uge 14 2015 Nyhedsbrev uge 14 2015 Så er tiden sat til sommertid og de andre sikre forårstegn som bl.a. vibens komme og anemoner i skovbunden. Enkelte beboere har nydt de første dejlige solskins timer på terrassen

Læs mere

Så blev det efterår. Det er i hvert fald det datoen siger, men jeg satser nu stadig på at vi

Så blev det efterår. Det er i hvert fald det datoen siger, men jeg satser nu stadig på at vi Kære Alle på Veteranhjem Midtjylland i Aarhus Så blev det efterår. Det er i hvert fald det datoen siger, men jeg satser nu stadig på at vi kan få en masse timer med aktiviteter udenfor endnu. Det er ved

Læs mere

Nyhedsbrev - Maj 2013 Klynge 1 - Katrinehaven Nord

Nyhedsbrev - Maj 2013 Klynge 1 - Katrinehaven Nord Nyhedsbrev - Maj 2013 Klynge 1 - Katrinehaven Nord Generelle oplysninger Så er det tid til lidt nyt samt generelle oplysninger her fra klyngen. Først og fremmest er vi faldet rigtig godt til her på Katrinehaven,

Læs mere

GENTOFTE PLEJEBOLIGER. Pårørende til beboere på Ordruplund

GENTOFTE PLEJEBOLIGER. Pårørende til beboere på Ordruplund GENTOFTE PLEJEBOLIGER Pårørende til beboere på Ordruplund 1 Velkommen til pårørende på Ordruplund Denne folder er til dig, der er pårørende til en beboer på Ordruplund. Heri kan du finde praktiske oplysninger

Læs mere

Rosenvænget festival. Tøsetur i sommerhus

Rosenvænget festival. Tøsetur i sommerhus Vi er nu trådt ind i sommerperioden 2015, og dette kan allerede mærkes. Der nærmer sig sol- og strandvejr, og vi kan allerede nu se et højt aktivitets niveau ud af huset for mange af beboerne i klynge

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Seniorklubben HK Handel Hovedstaden

Seniorklubben HK Handel Hovedstaden EFTERÅRSPROGRAM Seniorklubben HK Handel Hovedstaden Kære medlemmer. Så skal vi i gang med efteråret, men der er stadig mange gode varme dage, som vi skal udnytte. Nu er det nemlig tid til at modtage programmet

Læs mere

VELKOMMEN I KLUBBEN - HER ER VIRKELIG SJOV NYT TLF.: 41 73 67 43. Fortæl mig... jeg glemmer. Vis mig... jeg husker. Inddrag mig... jeg forstår.

VELKOMMEN I KLUBBEN - HER ER VIRKELIG SJOV NYT TLF.: 41 73 67 43. Fortæl mig... jeg glemmer. Vis mig... jeg husker. Inddrag mig... jeg forstår. VELKOMMEN I KLUBBEN - HER ER VIRKELIG SJOV Fortæl mig... jeg glemmer. Vis mig... jeg husker. Inddrag mig... jeg forstår. Kinesisk ordsprog NYT TLF.: 41 73 67 43 Footbase langbold vinder 2011 - klubfest

Læs mere

Nyhedsbrev Tingager Plejehjem forår 2019

Nyhedsbrev Tingager Plejehjem forår 2019 Nyhedsbrev Tingager Plejehjem forår 2019 Foråret er på vej. Vi har allerede hygget på terrasserne. Orangeriet bliver så flot takket være Ruth som tager sig af det. Der er sat tomater og plantet i kasserne.

Læs mere

NYHEDSBREV. Oktober 2016

NYHEDSBREV. Oktober 2016 NYHEDSBREV Oktober 2016 INDHOLD: Hilsen fra formanden Siden sidst Sommerfest Hverdagens helt Frivillighedsprisen Foredrag Diverse messer Kommende arrangementer: Julefrokost Hjerneugen 2017 Julefond Faste

Læs mere

Nyhedsbr evet. Egedal - Frederikssund. opt m sten. Nr

Nyhedsbr evet. Egedal - Frederikssund. opt m sten. Nr Nyhedsbr evet opt m sten Egedal - Frederikssund Nr. 4. 2016. Liv der reddes skal også leves. Dette er hjerneskadeforeningens slogan. Vi ved der sidder mange rundt omkring med et stort behov for en bedre

Læs mere

Nyhedsbrev. Gårslev Skole. Skoleåret Udgave: April 2017

Nyhedsbrev. Gårslev Skole. Skoleåret Udgave: April 2017 Nyhedsbrev Gårslev Skole Skoleåret 2016-2017 Udgave: April 2017 Nyhedsbrev for Gårslev skole udsendes fem gange årligt August: I forbindelse med skolestart Marts/April: Op til påskeferien Oktober: Op til

Læs mere

SAMVÆRS- OG AKTIVITETSCENTER HJORTDAL

SAMVÆRS- OG AKTIVITETSCENTER HJORTDAL JULI 2017 SAMVÆRS- OG AKTIVITETSCENTER HJORTDAL Så er der igen nyt fra os i Hjortdal. Siden sidst har Teater Miskmask fremført forestillingen Natteravnens drøm, som forløb helt efter planen. Det var en

Læs mere

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden:

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden: Herreklubben Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober 2018. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Finn Aagaard Andersen valgt 2. Bestyrelsens beretning Se bilag 1. Beretning godkendt 3. Fremlæggelse

Læs mere

Nyhedsbrev - Roskilde Gymnastikforening - Juni 2017

Nyhedsbrev - Roskilde Gymnastikforening - Juni 2017 ROSKILDE GYMNASTIKFORENING TRÆNING & TRIVSEL Nyhedsbrev - Roskilde Gymnastikforening - Juni 2017 I dette nyhedsbrev kan du læse om Frivillig på festivallen Instruktører og hjælpere søges Nye hold i foreningen

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010

Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 10. ordinære generalforsamling. Indledning:

Læs mere

UGEBREV. uge Ugebrevet udkommer normalt hver weekend. Deadline for indlæg er fredage kl. 20 på

UGEBREV. uge Ugebrevet udkommer normalt hver weekend. Deadline for indlæg er fredage kl. 20 på UGEBREV uge 14 2019 Ugebrevet udkommer normalt hver weekend. Deadline for indlæg er fredage kl. 20 på syddjursfriskolenyhedsbrev@hotmail.com Steen beskærer træerne langs personaleparkeringen KALENDER:

Læs mere

FALKEPOSTEN. September

FALKEPOSTEN. September FALKEPOSTEN September 2015 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi turer ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

ASTERSPOSTEN Juni 2018

ASTERSPOSTEN Juni 2018 ASTERSPOSTEN Juni 2018 PLEJECENTER Hjemmeside: www.astersvej.roskilde.dk Mail: astersvej@roskilde.dk PLEJECENTER ASTERSVEJ 9 TLF. 46 31 61 34 Telefontid alle hverdage mellem kl. 8.00 og 15.00 Leder: Træffes

Læs mere

Rolstrup Tidende. April udgave 10. årgang.

Rolstrup Tidende. April udgave 10. årgang. Rolstrup Tidende April 2017 92. udgave 10. årgang. Gerda s hjørne Så skal jeg da lige love for, at det var mørkt om morgenen igen, nu her hvor vi er gået over på sommertid. Til gengæld får vi nogle dejlige

Læs mere

generalforsamlingen den kl. 19:00,

generalforsamlingen den kl. 19:00, Nyhedsbrev Hermed et godt nytår og velkommen til 2018, med store ønsker om et år med oplevelser og gode input til, at alle kan leve deres liv med masser af kvalitet og humor. Vi fik mange dejlige oplevelser

Læs mere

Nyhedsbrev fra Klynge 2

Nyhedsbrev fra Klynge 2 Nyhedsbrev fra Klynge 2 Vi begynder at arbejde med nyhedsformidling fra Klynge 2 til forældre/pårørende. Vi har gjort os mange tanker i forhold til, hvad der er vigtigt at berette om. I klynge 2 mener

Læs mere

Formandens Klumme! Med ønsket om et godt forår. Jacob

Formandens Klumme! Med ønsket om et godt forår. Jacob Nyhedsbrev Så kommer foråret til os, selvom det startede med sne og kulde viser erantis og alle de andre planter tegn på forårets komme. Vi i bestyrelsen er også ved at komme ud af vinterhiet, derfor kommer

Læs mere

NYHEDSBREV. December 2018

NYHEDSBREV. December 2018 NYHEDSBREV December 2018 INDHOLD: Hilsen fra formanden Siden sidst Julefrokost Kommende arrangement: Kulturgruppe Generalforsamling Nytårskur Hjernen i fokus Faste aktiviteter Følg foreningen på Bestyrelsen

Læs mere

Velkommen til Aarhus Bridgeklub sæsonen 2013-2014

Velkommen til Aarhus Bridgeklub sæsonen 2013-2014 Velkommen til Aarhus Bridgeklub sæsonen 2013-2014 Indhold Præsentation af Aarhus Bridgeklub... 3 Bestyrelsen:... 5 Turneringsledere:... 6 Mandag eftermiddag:... 7 Undervisning mandag eftermiddag... 8 Mandagsklubben...

Læs mere

Nyhedsbrev for Juni/Juli

Nyhedsbrev for Juni/Juli Nyhedsbrev for Juni/Juli Kære Forældre Så er vi klar til sommer og sol i skrivende stund er der dejligt vejr, så vi håber bare, det må fortsætte. Inden vi er helt klar til at gå på sommerferie, så får

Læs mere

Scleroseforeningen, Lokalafdeling Nordvestsjælland Nyhedsbrev III, 2016

Scleroseforeningen, Lokalafdeling Nordvestsjælland Nyhedsbrev III, 2016 Meld dig ind i den lukkede Facebook-gruppe Scleroseforeningen Nordvestsjælland - og del DINE idéer til kommende arrangementer! Scleroseforeningen, Lokalafdeling Nordvestsjælland Nyhedsbrev III, 2016 ----------------------------------------------------------------------------------------

Læs mere

Aktiviteter med beboerne

Aktiviteter med beboerne Aktiviteter med beboerne Vinteren har stået på mange sjove, hyggelige og traditionsbåndende aktiviteter sammen med de skønne beboere i klynge 1. I december blev der hver dag hygget med kalendergaver, et

Læs mere

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup.

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Projekt/Tema Tid og sted Fordeler Generalforsamling Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Medlemmer af Siemens Vinklub Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent

Læs mere

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning 1 Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 13. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Året 2018 var der en flok løbere som deltog i de 3 vinter løb. Vi var godt repræsenteret, og vi var heldige med godt vejr til alle løb.

Året 2018 var der en flok løbere som deltog i de 3 vinter løb. Vi var godt repræsenteret, og vi var heldige med godt vejr til alle løb. Beretning MGU løb for alle 19 februar 2018 TILLYKKE til MGU løb for alle med 9 års fødselsdagen! Vi har igen været vidne til et godt år i vores dejlige løbeklub!! Året 2018 var der en flok løbere som deltog

Læs mere

JUNI-NYT FRA KUNDBY SKOLE

JUNI-NYT FRA KUNDBY SKOLE JUNI-NYT FRA KUNDBY SKOLE Kundby d. 11. juni 2012 Kære forældre Endnu et skoleår går mod sin afslutning, og den dejlige sommerferie venter forude. I år strækker skoleåret sig helt hen imod juli måned,

Læs mere

med Hjerneskadeforeningen og Vestsjælland

med Hjerneskadeforeningen og Vestsjælland Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Billedet er fra "En anderledes handicapkonference" med Hjerneskadeforeningen og DFDS. Billedet er fra Oslo i maj 2013. Nyhedsbrev Januar 2014 Aktivitetskalender 1. kvartal

Læs mere

Nyhedsbrev Juni 2015. Fælles. Vuggestuen. Sommerfest torsdag den 25. juni kl 18 er der fælles sommerfest for hele børnehuset og skolen.

Nyhedsbrev Juni 2015. Fælles. Vuggestuen. Sommerfest torsdag den 25. juni kl 18 er der fælles sommerfest for hele børnehuset og skolen. Nyhedsbrev Juni 2015 Fælles Det var en rigtig hyggelig afslutning vi havde den 29.maj. Og sikke et fremmøde. Vi havde løbende besøg fra skolen. Om eftermiddagen fik vi besøg, af bedsteforældre og andre

Læs mere

august 2011 FANDANGO-NYT Folkedanserforeningen FANDANGO Horsens

august 2011 FANDANGO-NYT Folkedanserforeningen FANDANGO Horsens august 2011 FANDANGO-NYT Folkedanserforeningen FANDANGO Horsens Bestyrelsen Formand: Næstformand: Hanne Skjødt Peter Rabjerg Brådhusvej 7 Gedhøjen 7, Hatting 86 55 15 70 75 65 36 16 skjoedt@pc.dk peter@rabjerg.eu

Læs mere

Grundejerforeningen Bæveren II Støvring Ådale

Grundejerforeningen Bæveren II Støvring Ådale Grundejerforeningen Bæveren II Støvring Ådale Regnskab for perioden fra 14. december 2012 til 31. december 2013 1. regnskabsår Indholdsfortegnelse Foreningsoplysninger... 3 Formandens beretning... 4 Bestyrelsens

Læs mere

Nyhedsbrev Regnbuen Maj 2017.

Nyhedsbrev Regnbuen Maj 2017. Nyhedsbrev Regnbuen Maj 2017. Sure citroner. Hermed det sidste nye fra os i Regnbuen. I går fredag sagde vi farvel til 25 forventningsfulde børn, som bare er så KLAR til, at komme i SFO/skole. Vi vil gerne

Læs mere

Vi får også mulighed for at se hinanden her i efteråret til fx Halloweenfest, julemarkedet og juleklip. Se mere på oversigtslisten med datoer.

Vi får også mulighed for at se hinanden her i efteråret til fx Halloweenfest, julemarkedet og juleklip. Se mere på oversigtslisten med datoer. Kære alle. Hermed forsøger vi os med endnu en udgave af Rynkenyt. Alle I beboere og pårørende må meget gerne sende artikler, billeder eller andet til os, så vi kan få lidt til bladet. Nu er sommeren snart

Læs mere

HK HOVEDSTADEN SENIOR MØDER OG SPÆNDENDE TURE JERES FÆLLESSKAB I KLUBBEN ALLE SAMLET I ET FÆLLES BLAD

HK HOVEDSTADEN SENIOR MØDER OG SPÆNDENDE TURE JERES FÆLLESSKAB I KLUBBEN ALLE SAMLET I ET FÆLLES BLAD HK HOVEDSTADEN 1 SENIOR Program foråret 2016 MØDER OG SPÆNDENDE TURE JERES FÆLLESSKAB I KLUBBEN / Hvad sker der i din afdeling / Medlemsmøder / Hvornår er den næste generalforsamling / Tilmeld dig de nyeste

Læs mere

ErhvervsKvindeNyt Herning Januar 2013

ErhvervsKvindeNyt Herning Januar 2013 ErhvervsKvindeNyt Herning Januar 2013 ErhvervsKvinder Herning er kommet godt fra start i dette nye år. Hvad kan lokke friske og aktive kvinder ud i sne, frost, kulde og... fra en håndboldkamp? - Det kunne

Læs mere

Esbjerg Søsport. NYHEDSBREV april Formandens tale ved standerhejsningen.

Esbjerg Søsport. NYHEDSBREV april Formandens tale ved standerhejsningen. Esbjerg Søsport NYHEDSBREV april 2018 Formandens tale ved standerhejsningen. Standerhejsning 7.4.2018 Velkommen til standerhejsningen her i Esbjerg Søsport både til gamle og nye medlemmer. Vi markerer

Læs mere

Nyhedsbrev fra Grøftekanten 5 Vuggestuen tlf Sommerens nyhedsbrev

Nyhedsbrev fra Grøftekanten 5 Vuggestuen tlf Sommerens nyhedsbrev Nyhedsbrev fra Grøftekanten 5 Vuggestuen tlf. 48 17 15 58 Sommerens nyhedsbrev Juni, Juli og August Farvel Vi sagde farvel til Christian fra Bænkebideren i midten af maj måned. Christian er startet i nr.

Læs mere

Så står sommerferien for døren. Nu skal tiden nydes sammen med jeres familier og

Så står sommerferien for døren. Nu skal tiden nydes sammen med jeres familier og Så står sommerferien for døren. Nu skal tiden nydes sammen med jeres familier og der skal køres ned i gear. Desværre har vi oplevet at mange har ændret og slettet ferie, efter vi har lavet vores planlægning

Læs mere

Arrild Privatskole og Børnehuset

Arrild Privatskole og Børnehuset Nyhedsbrev 24/2017 Nyt fra Børnehuset. Blå Gruppes Discofest Fredag den 2.juni holdt Blå Gruppe (langt om længe ) discofest. Børnene havde glædet sig meget. Vi hyggede med velkomstdrink, lækkert mad +

Læs mere

Interviews og observationer fra MOT-sammen Da du startede i MOT-sammen, havde du så aftalt at tage af sted sammen med andre?

Interviews og observationer fra MOT-sammen Da du startede i MOT-sammen, havde du så aftalt at tage af sted sammen med andre? Interviews og observationer fra MOT-sammen 2018 Indhold Interview 1...1 Interview 2:...2 Interview 3:...4 Interview 4:...5 Interview 5...6 Interview 6:...8 Observationer:...9 Interview 1 Informant: Mand,

Læs mere

NYT FRA FORMANDEN KÆRE MEDLEMMER

NYT FRA FORMANDEN KÆRE MEDLEMMER NYHEDSBREV Maj 2017 INDHOLD: Hilsen fra formanden Siden sidst Konferencedag Rep.møde i Horsens Kommende arrangementer: Foredrag med Nina Oplæg fra CSV-Esbjerg Sensommerfest Sensommertur Faste aktiviteter

Læs mere

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Juni 2012 ~ side 1

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Juni 2012 ~ side 1 SFO Bladet SFO Buddinge ~ Juni 2012 ~ side 1 Kære børn og forældre i SFO Buddinge Velkommen til alle de nye børn og forældre, som skal gå i 0. klasse efter sommerferien, og farvel til vores store 3. klasser,

Læs mere

Formandens beretning 2012/2013

Formandens beretning 2012/2013 Formandens beretning 2012/2013 Timring Læringscenter har nu eksisteret i et år og dette er dermed den første beretning for Timring Læringscenter. Det har været et rigtig spændende første år, men også et

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 20+21+22 2015

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 20+21+22 2015 Grundlovsdag. Skolen har lukket Grundlovsdag, fredag den 5. juni. SFO har derfor åbent fra 06.15 til 12.00, idet der kun er tale om en ½ arbejdsdag/fridag! Husk i øvrigt at 5. juni også er Fars dag! Travl

Læs mere

Nyhedsbrev for Damhusengens Skole

Nyhedsbrev for Damhusengens Skole Nyhedsbrev for Damhusengens Skole - og for sammenlægningsprocessen mellem Hyltebjerg og Vanløse skoler Maj 2017 Kære forældre på Hyltebjerg og Vanløse skoler 9. klassernes sidste skoledag, er lige blevet

Læs mere

MUSHEMBA FOUNDATION nyhedsbrev

MUSHEMBA FOUNDATION nyhedsbrev Kære Venner af Mushemba Foundation & Trinity Skolen Vi er netop hjemvendt efter tre måneder i Tanzania, hvor vi har kunnet fordybe os endnu mere i arbejdet i Mushemba Foundation Tanzania og Trinity Skolen.

Læs mere

Årgang 8, nr. 1 Januar Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café

Årgang 8, nr. 1 Januar Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café Årgang 8, nr. 1 Januar 2018 Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café Nyt fra Centerlederen Renovering af Rosengårdens tag Den 2. januar rykker håndværkerne ind (efter planen). De

Læs mere

www.danskcabby.dk Dansk Cabby Club Klubblad nr. 2. 2006 - Årgang 02 Indhold:

www.danskcabby.dk Dansk Cabby Club Klubblad nr. 2. 2006 - Årgang 02 Indhold: Klubblad nr. 2. 2006 - Årgang 02 Dansk Cabby Club www.danskcabby.dk Indhold: Cabby Club Danmark Cabby Clubbens formål Klub kontingent Kontakt Cabby Club Danmark En lille historie fra Vintertræf i Esbjerg

Læs mere

Klubberne Samuelsgården Stedet hvor venner mødes.

Klubberne Samuelsgården Stedet hvor venner mødes. Årgang 29. År 2016 Samuelsgården. Skolevænget 19 6840 Oksbøl Telefon: 79 94 73 44 3 kl. besked/telefonsvare 79 94 73 43 Hjemmeside: www.samuelsgaarden.dk Kære alle forældre E-mail: samuelsgaarden@varde.dk

Læs mere

OSTEN P FALKE juli 2017 Figur 1

OSTEN P FALKE juli 2017 Figur 1 FALKEPOSTEN juli 2017 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Nyhedsbrev Efterår 2012

Nyhedsbrev Efterår 2012 Nyhedsbrev Efterår 2012 Kære medlem Vi er klar med efterårets program. Vi har prøvet at sammensætte et varieret program med motion, hjertecaféer og som noget nyt : hjertestarterkurser Det har længe været

Læs mere

Dette bliver så skoleårets sidste nyhedsbrev. Forude venter sommerferien. Næste nyhedsbrev udsendes i uge 31.

Dette bliver så skoleårets sidste nyhedsbrev. Forude venter sommerferien. Næste nyhedsbrev udsendes i uge 31. Arrild Friskole & Børnehus Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund. Skolen@arrildfriskole.dk Tlf.: 74830103 Boernehuset@arrildfriskole.dk Tlf.: 30138403 Nyhedsbrev 26/2019 Dette bliver så skoleårets sidste

Læs mere

Ejsing Friskole og pasningsdel

Ejsing Friskole og pasningsdel Nyhedsbrev oktober 2013 Både skolen og Gazellen kom godt fra start efter sommerferien, og vores andet leveår som friskole og fribørnehave tegner godt. Lige efter sommerferien gik en flok pensionister i

Læs mere

Tversted Borger- og Turistforening Nyhedsbrev Oktober 2015

Tversted Borger- og Turistforening Nyhedsbrev Oktober 2015 Tversted Borger- og Turistforening ønsker i fremtiden at udvise en større åbenhed omkring vores arbejde og aktiviteter. Derfor vil der blive udsendt et lille nyhedsbrev (ca. 8-10 gange om året) på www.tverstedliv.dk

Læs mere

NYT FRA FORMANDEN KÆRE MEDLEMMER

NYT FRA FORMANDEN KÆRE MEDLEMMER NYHEDSBREV Maj 2018 INDHOLD: Hilsen fra formanden Kommende arrangement: Sommerfest Infomøde i Varde Inspirationsdag i Esbjerg Faste aktiviteter Følg foreningen pa Bestyrelsen 1 NYT FRA FORMANDEN KÆRE MEDLEMMER

Læs mere

September 2014. Et månedsblad for beboere, pårørende, personale, samt gæster på Plejecenter Lindehaven. Side 1

September 2014. Et månedsblad for beboere, pårørende, personale, samt gæster på Plejecenter Lindehaven. Side 1 September 2014 Et månedsblad for beboere, pårørende, personale, samt gæster på Plejecenter Lindehaven Side 1 Nyt fra chefsygeplejersken September er jo årets første efterårs måned og dermed et farvel til

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Maj Loppemarked sælg selv

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 45 2014

Nyhedsbrev. uge 45 2014 Nyhedsbrev uge 45 2014 Så er det blevet efterår, bladene har fået en anden farve og falder af træerne. Klokken er sat 1 time tilbage, og det betyde, at vi for en kort tid får lysere morgener men tidligere

Læs mere

I sommerudgaven af Lykkeseje Plejecenters nyhedsbrev kan du bla. læse om vores nye teamleder, som afløser Vivi, der snart går på pension.

I sommerudgaven af Lykkeseje Plejecenters nyhedsbrev kan du bla. læse om vores nye teamleder, som afløser Vivi, der snart går på pension. Nyhedsbrev Plejecentret Lykkeseje Sommer 2018 Kære borger og pårørende! I sommerudgaven af Lykkeseje Plejecenters nyhedsbrev kan du bla. læse om vores nye teamleder, som afløser Vivi, der snart går på

Læs mere

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Hjerneskadeforeningen Vestsjælland kan med glæde og stolthed fortælle, at vi har modtaget Handicapprisen 2014 uddelt af Handicaprådet i Sorø Nyhedsbrev Januar 2015 Aktivitetskalender

Læs mere