Nyhedsbrev til pårørende Bøge Allé 14

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Nyhedsbrev til pårørende Bøge Allé 14"

Transkript

1 Nyhedsbrev til pårørende Bøge Allé 14 Nr. 2 Dato 20. december 2017

2 Nyt fra tilbuddet I organisationen Bøge Allé 14, er at vi ved at pusle med en ny arbejdsplan, som bl.a. kommer til at lette morgentimerne i fh til at borgerne kan komme op og afsted i Aktivitet. Denne ændring vil også lette aftenvagterne for opgaver, da nogle af deres opgaver vil komme til at foregå om formiddagen i stedet. Den nye arbejdsplan vil træde i kraft 5. februar. Den sidste måned har jeg haft særlig fokus på vores serviceniveau vi yder borgerne og jeg berørte det ved værgemødet og til pårørendejulefrokosten. Vi har nemlig ikke rigtig kunne finde frem til det vi ikke længere kan yde, efter den store besparelse i 2016 og Det har været rigtig svært, for vi vil jo alle gerne så meget sammen med borgerne, men vi må sande, at den sidste stramning gør, at vi skal fjerne noget, hvis jeg skal kunne passe på mit personale, men samtidig sørge for at borgerne stadig får en god, kvalitativ, sundhedsmæssig og pædagogisk støtte, således at de stadig kan have et liv så nær det almindelige som mulig. Det betyder at fra 2018 har vi meget brug for jer pårørendes støtte og hjælp til; - Indkøb af jule- fødselsdags- eller jubilæumsgaver, som borgerne plejer køber til jer. - Pynte jeres pårørendes lejlighed til fx jul, påske, sommer- efterårs- forårslook mv. - At I byder ind med ledsagelse til forskellige aktiviteter i løbet af året. - At I passer jeres pårørendes terrasse, hvis der er blomster mv. - Har I andre forslag til hvad I kan hjælp med, så sig endelig til. Det betyder også at borgerne, som udgangspunkt, tilbydes bad hver 3. dag i stedet for hver 2. dag og vasketøjskurven fyldes ikke så hurtigt som vi plejer og vasketøjet bliver kun vasket i hverdagene fremover. Vi vil i højere grad gøre brug af flextrafik, når borgerne skal ud at køre det sparer tid for personalet. Det er allerede nu en stor lettelse at de fleste borgere har fået økonomiske værge. På det personalemæssige område, er der en dagvagt, der er hoppet på aftenholdet og en aftenvagt er gået på pension.

3 Vi har i længe haft et ønske om at få mere viden ind i huset i fh til sundhed, sonde og medicin og det er nu lykkes os :) Vi har fået ansat en dygtig social og sundhedsassistent, der vil kunne bidrage med at kvalificere på dette område. I Aktivitetstilbuddet kommer vores dygtige Mette Marie til også at have sin gang, hver anden tirsdag, på Administrationen KA7, da hun fremover også skal være administratorunderviser/supporter for alle afdelingerne i fh til vores dokumentationssystem Sensum-Bosted. Når Udviklingscenter Ribe modtager besøg af studerende, det kan være kommende pædagoger, social og sundhedsmedhjælpere, social og sundhedsassistenter, så vil det fremover være Marie Nielsen, vores koordinator, og jeg der vil holde oplæg om Udviklingscenter Ribes historie og hvordan vi pædagogisk og organisatorisk arbejder i dag. Det er dejligt at kunne bidrage med viden og kompetencer på tværs af afdelingerne. Vores 1. sal bliver nu også brugt af andre til at holde møder i. Vi er glade for at kunne dele vores flotte faciliteter med andre. Og som noget nyt bliver vores køkkenmedarbejdere også booket til at levere forplejning til mødedeltagere. Mange af medarbejderne har fået afsluttet deres KRAP uddannelse (kognitiv, ressourcefokuserende og anerkendende pædagogik) jeg tror de er lettede, men det har været et godt og dannende, lærerigt og spændende forløb de har haft og som kollegerne sideløbende har fulgt og arbejdet med i det daglige. Nu mangler vi bare at få 3 mere afsted, så har alle denne uddannelse. Siden sidst Siden sidste nyhedsbrev er der sket lidt af hvert, mange af borgerne har været på ferie og der har været afholdt en række af borgernes opfølgningsmøder, så nye udviklingsmål er sat op, som de i Aktiviteten og i vores interne Klub arbejder fokuseret med hver formiddag :) Fra næste år stopper Sys med at komme og give massage, da hun går på pension. De borgere hun har haft, er der lavet aftaler med Annet Jensen om at hun overtager. Annet har i forvejen sin gang i huset omkring massage. Lige for tiden bliver busserne brugt flittigt til juleture, mest går turene til Kolding Storcenter, men en del tager også ned i vores julepyntede Ribes gågade. Nogen tager i Sct. Kathrinæ s kirke og hører julemusik om tirsdagen og nogen har været til gudstjeneste på en anden afdeling, som har en aftale med en præst, der kommer en gang om måneden og afholder disse seancer. Det er jo første gang vi julepynter i vores nye hus og vi fandt hurtig ud af, at det krævede lidt andet pynt end det vi brugte på Bø15/17, så vi har været ude og investere i nisser, juletræer og andet godt rødt og grønt. Den 1.12 havde vi møde med værgerne for nogle af borgerne det var en eftermiddag med stor fremmøde og en masse gode snakke og oplysninger. Der kommer et særskilt referat ud til værgerne derfra snarest.

4 Den 2.12 havde vi så vores traditionelle pårørendejulefrokost. Det er dejligt at der er så god opbakning til en sådan dag, vi var tilmeldt 98. Det betyder rigtig meget for borgerne, det kan vi se og mærke på dem, men det betyder også noget for personalet, for det er deres mulighed for også at få talt med jer om dette og hint i fh til borgerne. Jo, det var en dejlig dag med musik fra you tube tak for det, Marks familie :) og Peter Gertovs guitar glødede igen i år med glade julelyde istemt vores alles sangstemmer. Borgerne sov tungt og godt den nat. Liselottes bror tog en masse billeder af dagen, som vi har fået på en usb. Så hvis nogen gerne vil se dem, så sig endelig til. Projekt Aktiviteter for multihandicappede, som vi har været en del af i 1,5 år, sammen med en afdeling i Esbjerg og som er støtte af Social Styrelsen, slutter desværre til årsskiftet. Så den sidste aktivitet skulle være noget særligt og det blev til en juletræsfest i fredags den Vi var mange både fra Esbjerg og her fra Ribe med og vi havde super hjælp fra pårørende og frivillige til arrangementet. Vi startede med gløgg og æbleskiver akkompagneret af en spillemand med glade julemelodier og sange, derefter dansede vi om juletræet og til sidst fik vi besøg af julemanden og hans nisse, som delte gaver ud. Ja en lille julehvalp med rød sløjfe var der sørme også.

5 Vi har lige et intenst øjeblik her..

6

7 Kommende arrangementer Om lidt er det jul og dermed sænker roen sig over os alle her på Bøge Allé 14. Nogle borgere skal hjem til familien og fejre julen, andre har personalet fornøjelsen af hygge sig sammen med juleaften. Gaverne er købt og træerne er pyntede, køkkenfolket er næsten klar med julebagningen. Julemaden er bestilt fra Hotel Rødding, transporterne er bestilt, så alt er klar. Nytårsaften er også planlagt og krudtet har vi i huset, da ikke alt blev brugt sidste år :) Vi glæder os til det nye år 2018, som bliver fyldt med oplevelser, samvær, aktiviteter og samarbejde med jer. Tak for 2017! Rigtig glædelig jul Og Godt nytår!

8 Nyt fra centerledelsen Året går på hæld, og 2018 nærmer sig med hastige skridt. Siden sidste nyhedsbrev har tidligere vicecenterleder Anne-Mette Autzen sagt sin stilling op, og vi tog afsked med Anne-Mette med udgangen af september. Pr. 1. november er Marianne Thorøe ansat i stillingen. Jeg er oprindeligt uddannet fysioterapeut og har det meste af mit arbejdsliv arbejdet inden for rehabilitering og det socialfaglige område. Blandt andet har jeg tidligere arbejdet på det daværende Åholmen (nu Pile Allé 6). De seneste 7 år har jeg været ansat som leder på et rehabiliteringscenter for borgere med et fysisk handicap og/eller en senhjerneskade beliggende i Esbjerg Kommune. Sideløbende har jeg uddannet mig og afsluttet en Master i Offentlig Ledelse. I UCR vil jeg blandt andet varetage opgaver vedrørende de ansattes faglige udvikling, dokumentation, visitation, deltage i samarbejdsmøder og andre møder med pårørende, planlægge og afvikle arrangementer på UCR. UCR er en stor organisation, og det tager lidt tid at komme rundt og få et grundigt kendskab til alle tilbud. Jeg føler dog, at jeg er kommet rigtigt godt i gang. Jeg er blevet taget så pænt i mod alle steder, og der er mange spændende opgaver, som jeg glæder mig til at tage fat på. Jeg ser frem til et givende samarbejde med beboere, brugere, pårørende, kolleger, frivillige, samarbejdspartnere alle som har en berøringsflade i forhold til vores fælles opgave. I er alle meget velkomne til at kontakte mig på mgt@esbjergkommune.dk eller på telefon I sidste nyhedsbrev var vi omkring ombygningen af Bøge Allé 15 og det forventede indflytningstidspunkt, fusionen mellem Udviklingscenter Esbjerg og Udviklingscenter Ribe, medarbejdernes kompetenceudviklingsforløb på tværs af Social & Tilbud samt den økonomiske udfordring på handicapområdet. For at starte med det sidste først. Det er politisk besluttet at udskyde evt. besparelser de næste to år. Vores direktør Lise Willer fortæller: Vi har fået løst vores økonomiske udgiftspres i de to kommende år, 2018 og Det betyder, at vi i to år har fået tilført ca. 10,1 mio.kr/år. Det medfører, at der ikke lukkes pladser, og at Kraftcentret ikke reduceres. Når vi kun fik penge til de 2 år, så skyldes det, at forligspartierne nu vil have et samlet oplæg til, hvordan vi vil arbejde med at løse det store udgiftspres, der er fremadrettet. Det bliver en stor opgave, og hver en sten skal derfor vendes i det næste år. Om vi kan komme op med nye anderledes tanker om, hvordan vi kan styre udgifterne på området må tiden jo vise. Vi går i hvertfald i arbejdstøjet igen inden længe, og vil arbejde videre med analyser og oplæg omkring området og genopretningsplanen. Det kommer flere af jer (ledere, red.) til at blive involveret i undervejs. Som centerledelse forholder vi os til den virkelighed, der møder os, og vil selvfølgelig forsøge at bidrage til at løse de økonomiske udfordringer, vi på sigt kommer til at stå over for. Dog vil borgerperspektivet og dermed fagligheden være et gennemgående perspektiv, vi vil have for øje for at sikre optimal læring, udvikling og omsorg. Desuden er Satellitten, som er et aktivitetstilbud på UCR, bevilliget penge til at indrette sig på Farupvej 8 A+B. Vi påbegynder ombygningen i starten af det nye år og forventer indflytning i foråret. I forhold til medarbejdernes kompetenceudviklingsforløb, så er det igangsat for vores ledere og starter op i januar 2018 for medarbejderne. Kompetenceudviklingsforløbet er, som nævnt i tidligere nyhedsbrev, et forløb, hvor formålet er at udvikle den faglige viden, således at medarbejderne i Social & Tilbud og dermed også i UCR kan svare på, hvorfor vi gør, som vi gør, hvordan vi gør det og hvad, der virker. Undervisningsmaterialet indeholder den historiske udvikling på social området, videnskabsteori og et stort fokus på praksis. For vores borgere vil

9 det forhåbentligt betyde, at indsatsen skærpes, at målarbejdet styrkes, og udviklingspotentialerne bliver mere iøjnefaldende. Bøge Allé 15 holder indtil videre tidsplanen med hensyn til indflytningstidspunktet. Dvs. at vi forventer indflytning i foråret. Der bliver plads til 18 borgere, og vi er i gang med at finde ud af, hvordan fordelingen skal håndteres. Vicecenterleder Marianne Thorøe og konstitueret afdelingsleder Charlotte Hübschmann kan kontaktes, hvis der er spørgsmål desangående. Sammenlægningen af udviklingscentrene, UCE og UCR, er netop politisk besluttet. Der er nedsat en arbejdsgruppe, som skal styre processen helt frem til 1. januar 2019, hvor sammenlægningen træder i kraft. Der er mange opmærksomhedspunkter, vi skal omkring, mange mennesker der skal inddrages, og mange spørgsmål, som vi skal have fundet svarene på. Hvis der er spørgsmål til processen, er alle mere end velkomne til at sende os en mail, ringe til os, spørge ledelsen på det lokale tilbud eller henvende sig til pårørendeforeningen, som kan tage spørgsmålene med til et bestyrelsesmøde, hvor både Marianne Thorøe og Thomas Eriksen er repræsenteret. Med disse ord vil centerledelsen gerne ønske Jer alle en rigtig glædelig jul og et godt nytår. Nyt fra Pårørendeforeningen Sommerfest. På det sidste møde i Pårørendeforeningen evaluerede vi sommerfesten. Vi synes fortsat, det var et fint arrangement; men vi må også erkende, at der er borgere, som ikke kan deltage af den ene eller anden årsag. Efterfølgende har vi fået oplyst, at der samlet er 67 borgere, som ikke kan deltage. Det er ret mange. Hvad kan vi så som forening gøre for, at give disse borgere en god oplevelse? Bestyrelsen drøftede bl.a. muligheden for evt. at tilbyde en musisk oplevelse ude på bostederne. Det kunne måske være studerende fra musikkonservatoriet. Bestyrelsen hører gerne om gode ideer hertil. Sansehuset. Der arbejdes fortsat med planerne om sansehuset, og vi kan måske få mulighed for at starte på et mindre ambitiøst grundlag, ved at der indrettes noget foreløbigt i eksisterende lokaler på UCR, hvor så mindre elementer fra sansehusplanerne måske kan etableres. Kostpolitik. Problemstillingen omkring en kostpolitik, som blev drøftet på generalfor-samlingen, blev der fulgt op på på bestyrelsesmødet. Der var enighed om, at Pårørendeforeningen giver opbakning til afdelingernes arbejde med kost og sundhed med en opfordring til at tænke motion ind i dagligdagen. Hvis der opleves problemer med en beboers kost/sundhed, er man altid velkommen til at kontakte afdelingen. Fællesmøde med LEV. D.26.sep. blev der afholdt et fællesmøde med LEV-Esbjerg Fanø afdelingen. Der blev på mødet givet udtryk for bekymringer over nedskæringerne i personalet. Det er nu særdeles mærkbart for borgerne, ligesom der også er markant flere vikarer på afdelingerne.

10 Der blev opfordret til at markere dette overfor politikerne, specielt i forbindelse med kommunalvalget. Vi drøftede også madordningerne på afdelingerne samt priserne herpå. LEV laver en samlet oversigt, og herfra har vi sendt vores tilbagemelding hertil. Farvel og goddag. Med udgangen af oktober, tog vi afsked med vicecenterleder Anne Mette Autzen, og fra Pårørendeforeningen skal der lyde en stor tak for indsatsen og for samarbejdet. Det har fungeret rigtig fint. Forud herfor deltog formanden i ansættelsesudvalget omkring ansættelse af ny vicecenterleder, og vi håber og tror på, at vi i Marianne Thorøe har fået ansat en rigtig dygtig vicecenterleder. Husk. Kommende arrangementer i Pårørendeforeningen. D. 6. marts 2018: Generalforsamling. D. 8. maj 2018: Sommerfest. Herfra sendes de bedste ønsker om en rigtig glædelig jul samt et godt nytår. Anton Pedersen fmd. Pårørendeforeningens bestyrelse Anton Pedersen Formand Jesper Jacobsen Næstformand Birgit Andersen Kasserer Knud Andreasen Bestyrelsesmedlem

11 Ivan Dalsgaard Bestyrelsesmedlem John Olesen Suppleant Anna Marie Hansen Suppleant + sekretær Pårørendeforeningens formål er, at varetage borgernes, ved Udviklingscenter Ribe, interesser. Herunder at udtale sig om Udviklingscenter Ribes virke, medvirke ved arrangementer og forestå andet pårørenderelateret arbejde. Det årlige kontingent for medlemskab af Pårørendeforeningen Udviklingscenter Ribe er 50 kr. pr. person. Hvis du ønsker at melde dig ind i foreningen, kan du enten indbetale via netbank direkte på konto Nordea, reg.nr. 2430, kontonr eller indmelde dig i foreningen generalforsamlingen og/eller ved sommerfesten. Se tilmeldingsblanketten her Har du spørgsmål eller forslag til Pårørendeforeningens bestyrelse, så kontakt endelig et af medlemmerne. Se folderen her

Nyhedsbrev til pårørende. Farupvej 8C

Nyhedsbrev til pårørende. Farupvej 8C Nyhedsbrev til pårørende Farupvej 8C Nr. 2 Dato 15-12-2017 Nyt fra tilbuddet Thomas Tramm Rotendahl opsagde pr. 1 december sin stilling som afdelingsleder for Farupvej 8C og Farupvej 8E, da han søgte nye

Læs mere

Nyhedsbrev til pårørende. Bøge Allé

Nyhedsbrev til pårørende. Bøge Allé Nyhedsbrev til pårørende Bøge Allé 123-127 Nr. 2 Dato: Den 19.12. 2017 Nyt fra tilbuddet 2. nyhedsbrev er nu på gaden. Siden vi skrev det første nyhedsbrev, har vi i mellemtiden ansat en ny natmedarbejder,

Læs mere

Nyhedsbrev til pårørende

Nyhedsbrev til pårørende Nyhedsbrev til pårørende Voksenstøtten Nr: 2 Dato: 6/12 2017 Nyt fra tilbuddet Vi har i Voksenstøtten sagt farvel til vores studerende Anne P. Anne fortsætter dog som vikar, så vi ser hende heldigvis stadig

Læs mere

Nyhedsbrev til pårørende. Kastanie Allè og Bøge Allè 6

Nyhedsbrev til pårørende. Kastanie Allè og Bøge Allè 6 Nyhedsbrev til pårørende Kastanie Allè 3-9-11-13 og Bøge Allè 6 Nr. 2 Dato: December 2017 Nyt fra tilbuddet Siden sidst er der oprettet et midlertidigt botilbud under Kastanie Allè 3-13. Fysisk er det

Læs mere

Nyhedsbrev til pårørende. Kastanie Allé 12

Nyhedsbrev til pårørende. Kastanie Allé 12 Nyhedsbrev til pårørende Kastanie Allé 12 Nyhedsbrev nr 2 December 2017 Nyt fra tilbuddet: Så varer det ikke længe inden vi skal sige farvel til 2017. Året er bare gået stærkt og trods udfordringer med

Læs mere

Nyhedsbrev til pårørende. Kastanie Allé 1

Nyhedsbrev til pårørende. Kastanie Allé 1 Nyhedsbrev til pårørende Kastanie Allé 1 Nyhedsbrev nr 2 December 2017 Nyt fra tilbuddet: Så varer det ikke længe inden vi skal sige farvel til 2017. Året er bare gået stærkt og trods udfordringer med

Læs mere

Nyhedsbrev til pårørende. Farupvej 8 E

Nyhedsbrev til pårørende. Farupvej 8 E Nyhedsbrev til pårørende Farupvej 8 E Nr. 2 Dato 22.12.2017 Nyt fra tilbuddet 2017 har været et foranderligt år, for Farupvej 8 E. Der har været en del udskiftninger ift. personalet og på ledelsesposten.

Læs mere

Nyhedsbrev til pårørende. Bøge Allé 10

Nyhedsbrev til pårørende. Bøge Allé 10 Nyhedsbrev til pårørende Bøge Allé 10 Nr. 2. December 2017 Nyt fra tilbuddet Så skriver kalendere december og julehyggen har indfundet sig på Bøge Allé 10. Der er pyntet op i lejlighederne og nissehuerne

Læs mere

Nyhedsbrev. Aktiviteten Pile Alle 6

Nyhedsbrev. Aktiviteten Pile Alle 6 Nyhedsbrev Aktiviteten Pile Alle 6 Nr. 2 December 2017 Nyt fra tilbuddet Så er december i gang og der julehygges i alle grupper. Til orientering er aktivitetens nyhedsbreve tilgængelige på hjemmesiden

Læs mere

Nyhedsbrev til pårørende. Aktiviteten Pile Alle 6

Nyhedsbrev til pårørende. Aktiviteten Pile Alle 6 Nyhedsbrev til pårørende Aktiviteten Pile Alle 6 Nr. 1 Marts 2018 Nyt fra tilbuddet Så er 2018 godt i gang og foråret melder snart sin ankomst. Her på aktiviteten har der været afholdt små fastelavnsarrangementer

Læs mere

Nyhedsbrev til pårørende. Kastanie Allé 1

Nyhedsbrev til pårørende. Kastanie Allé 1 Nyhedsbrev til pårørende Kastanie Allé 1 Nr.1 Dato Marts 2018 Nyt fra tilbuddet Det som optager os rigtig meget i øjeblikket er naturligvis den forestående flytning for borgerne der bor på Kastanie Allé

Læs mere

Nyhedsbrev til pårørende. Kastanie Allé 12

Nyhedsbrev til pårørende. Kastanie Allé 12 Nyhedsbrev til pårørende Kastanie Allé 12 Nr. 1 Dato 1.marts 2018 Nyt fra tilbuddet Det der optager os i øjeblikket er naturligvis flytningen til Bøge Allé 15. Der er mange snakke om indkøb og hvad borgerne

Læs mere

Nyhedsbrev. Beskæftigelsen Pilealle 2. Gartneriet, MP Plast og D&T

Nyhedsbrev. Beskæftigelsen Pilealle 2. Gartneriet, MP Plast og D&T Nyhedsbrev Beskæftigelsen Pilealle 2 Gartneriet, MP Plast og D&T Nr. 1 Marts 2018 Nyt fra tilbuddet I Beskæftigelsen lærer borgerne nye kompetencer og færdigheder. Bartek, der stolt poserer her i sit malingsplettede

Læs mere

Nyhedsbrev til pårørende Bøge Allé 15

Nyhedsbrev til pårørende Bøge Allé 15 Nyhedsbrev til pårørende Bøge Allé 15 Nr. 1 Dato Maj 2018 Nyt fra tilbuddet Så er vi flyttet i vores nye omgivelser på Bøge Allé 15. Selve flytningen er gået rigtig godt, stor tak til alle pårørende der

Læs mere

Nyhedsbrev til pårørende. Bøge Allé 10

Nyhedsbrev til pårørende. Bøge Allé 10 Nyhedsbrev til pårørende Bøge Allé 10 Nr. 3 Dato: februar 2018 Nyt fra tilbuddet I uge 6, sagde Bøge Allé 10 farvel til Jette Jørgensen, der er gået på efterløn. Jette har arbejdet på UCR i 45 år og har

Læs mere

Nyhedsbrev til pårørende Bøge Allé

Nyhedsbrev til pårørende Bøge Allé Nyhedsbrev til pårørende Bøge Allé 123-127 Nr. 2 Dato den 7. maj 2018 Nyt fra tilbuddet Da vi som traditionen tro, inviterede Jer pårørende til julehygge i december måned, drøftede vi med Jer, om vi skulle

Læs mere

Nyhedsbrev til pårørende

Nyhedsbrev til pårørende Nyhedsbrev til pårørende Bøge Allé 14 Nr. 3 Dato 9.10.2018 Fra næste år udkommer nyhedsbrevet i januar og september. Nyt fra tilbuddet I sidste nyhedsbrev skrev jeg at vi havde fået ansat to social og

Læs mere

Nyhedsbrev til pårørende. Farupvej 8 E

Nyhedsbrev til pårørende. Farupvej 8 E Nyhedsbrev til pårørende Farupvej 8 E Nr. 1 Dato 27.02.2018 Nyt fra tilbuddet Siden sidste nyhedsbrev fra december 2017, er jeg; Sheila L. Petersen blevet afdelingsleder for Farupvej 8 E. Det er jeg rigtig

Læs mere

Nyhedsbrev til pårørende. Bøge Allé 10

Nyhedsbrev til pårørende. Bøge Allé 10 Nyhedsbrev til pårørende Bøge Allé 10 Nr. 3 Dato: Maj 2018 Nyt fra tilbuddet "Kom, maj, du søde, milde! Gør skoven atter grøn" Alt omkring Bøge Allé 10 står nu også grønt, og fornyet energi har indfundet

Læs mere

Nyhedsbrev til pårørende. Bøge Allé 10

Nyhedsbrev til pårørende. Bøge Allé 10 Nyhedsbrev til pårørende Bøge Allé 10 Nr. 4 Dato: September 2018 Nyt fra tilbuddet Sommeren trækker sig tilbage og vi er ifølge i årskalenderen gået ind i efterårsmånederne. Dog nyder vi stadig de enkelte

Læs mere

Nyhedsbrev til pårørende. Bøge Allé

Nyhedsbrev til pårørende. Bøge Allé Nyhedsbrev til pårørende Bøge Allé 123-127 Nr. 1 August 2017 Nyt fra tilbuddet Du læser nu det første nyhedsbrev fra UCR, hvori der ligeledes indgår info fra Botilbuddet Bøge Allé 123-127. Nyhedsbrevet

Læs mere

Nyt fra tilbuddet Bianca Uldahl og Lisette er blevet ansat på Kastanie Allé 12 velkommen til.

Nyt fra tilbuddet Bianca Uldahl og Lisette er blevet ansat på Kastanie Allé 12 velkommen til. Nyhedsbrev til pårørende Nyhedsbrev nr. 1 September 2017 Nyt fra tilbuddet Bianca Uldahl og Lisette er blevet ansat på Kastanie Allé 12 velkommen til. Når det er sagt, så må vi sige farvel til Bianca Larsen,

Læs mere

Nyhedsbrev til pårørende

Nyhedsbrev til pårørende Nyhedsbrev til pårørende Kastanie Allè 3-13 Nr. 1 Dato 1. september 2017 Nyt fra tilbuddet Kære forældre og pårørende. Pr. 1 juni blev undertegnede ansat som afdelingsleder på Kastanie Allè 3-13. Det er

Læs mere

Nyhedsbrev til pårørende

Nyhedsbrev til pårørende Nyhedsbrev til pårørende Farupvej 8 CE Farupvej 8C Nr. 1-2017 Dato - september Farupvej 8E Nyt fra tilbuddet Som det tidligere er blevet meddelt af centerleder Thomas Eriksen, er Farupvej 8C og Farupvej

Læs mere

Nyhedsbrev til pårørende. Bøge Allé 16

Nyhedsbrev til pårørende. Bøge Allé 16 Nyhedsbrev til pårørende Bøge Allé 16 Nr. 1 Dato september 2017 Nyt fra tilbuddet Ifølge kalenderen er det efterhånden ved at være sensommer, spørgsmålet er om det kan kaldes sensommer, når selve sommeren

Læs mere

Nyhedsbrev til pårørende. Voksenstøtten Ribe

Nyhedsbrev til pårørende. Voksenstøtten Ribe Nyhedsbrev til pårørende Voksenstøtten Ribe Nr. 1 Dato: 30/8 2017 Nyt fra tilbuddet Personalet i Voksenstøtten er i juli måned flyttet til nye lokaler. Vi har stadig til huse på Tangevej 6, men befinder

Læs mere

Nyhedsbrev til pårørende. Kastanie Allé 1

Nyhedsbrev til pårørende. Kastanie Allé 1 Nyhedsbrev til pårørende Kastanie Allé 1 Nyhedsbrev nr. 1 September 2017 Nyt fra tilbuddet Sommeren er snart bag os, i hvert fald ifølge kalenderen. Forhåbentlig får vi mange gode solskinsdage endnu. Der

Læs mere

Nyhedsbrev til pårørende

Nyhedsbrev til pårørende Nyhedsbrev til pårørende Botilbuddet Bøge Allé 14 og Aktiviteten, Kastanie Allé 5 Nr. 1 August 2017 Som et nyt tiltag, vil vi fremover skrive nyhedsbrev om vores bo- og aktivitetstilbud. Planen er at vi

Læs mere

Arrild Privatskole. Nyhedsbrev 51/2018. Nyt fra Børnehuset:

Arrild Privatskole. Nyhedsbrev 51/2018. Nyt fra Børnehuset: -Trivsel og begejstring Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund, Tlf: 74830103. Børnehuset, tlf.: 30138403 Email.: skolen@arrildprivatskole.dk; boernehuset@arrildprivatskole.dk Nyhedsbrev 51/2018 Så er billederne

Læs mere

Så er det igen blevet tid til et nyhedsbrev, fra os i vuggestuen, med lidt informationer fra hver enkel stue samt vigtige datoer i december.

Så er det igen blevet tid til et nyhedsbrev, fra os i vuggestuen, med lidt informationer fra hver enkel stue samt vigtige datoer i december. Så er det igen blevet tid til et nyhedsbrev, fra os i vuggestuen, med lidt informationer fra hver enkel stue samt vigtige datoer i december. Mælkebøtten Nu er vi kommet godt i gang med december måned og

Læs mere

Kære forældre. Hermed lidt informationer fra 3-Stammen.

Kære forældre. Hermed lidt informationer fra 3-Stammen. Nyhedsbrev dec 2014 Kære forældre Hermed lidt informationer fra 3-Stammen. Personale I Gårdhaven siger vi farvel til Anne 31.12.14. Annes sygevikariat for Caroline slutter 1/12, men hun fortsætter måneden

Læs mere

Nyhedsbrev. Aktiviteten Pile Allé 6

Nyhedsbrev. Aktiviteten Pile Allé 6 Nyhedsbrev Aktiviteten Pile Allé 6 Nr.1 August 2017 Nyt fra tilbuddet Aktiviteten Pile Allé 6 er nu godt og vel 1½ år gammel sammenlægning af det tidligere Aktivitetstilbud Sct. Nicolai og Åholmen. Det

Læs mere

Nyhedsbrev november december Kære forældre.

Nyhedsbrev november december Kære forældre. Nyhedsbrev november december 2018 Kære forældre. Det er igen blevet tid til et nyhedsbrev. Denne gang er årets bedsteforældrejuleklippeklisterdag netop blevet afholdt. Endnu engang var det en rigtig god

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 49 2014

Nyhedsbrev. uge 49 2014 Nyhedsbrev uge 49 2014 Så blev det december, der er ingen sne men vejret er blevet koldere, og den første nattefrost har vist sig. Jeg er sikker på, at en del af os håber der kommer lidt sne, mens andre

Læs mere

Det gør også at vi til stadighed er meget optaget af at sætte Revalidering i fokus og dermed selvfølgelig også vores faggruppe.

Det gør også at vi til stadighed er meget optaget af at sætte Revalidering i fokus og dermed selvfølgelig også vores faggruppe. Formandens beregning i Revalideringsfaggruppen Generalforsamling 16.april 2015 i Odense 1. Velkommen til Generalforsamling i Revalideringsfaggruppen 2015 Mit navn er Hanne Poulsen. Som faggruppeformand

Læs mere

Nyhedsbrev til pårørende. Bøge Allé 10

Nyhedsbrev til pårørende. Bøge Allé 10 Nyhedsbrev til pårørende Bøge Allé 10 Nr. 1 Dato August 2017 Nyt fra tilbuddet Ifølge kalenderen er det efterhånden ved at være sensommer, spørgsmålet er om det kan kaldes sensommer, når selve sommeren

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 45 2014

Nyhedsbrev. uge 45 2014 Nyhedsbrev uge 45 2014 Så er det blevet efterår, bladene har fået en anden farve og falder af træerne. Klokken er sat 1 time tilbage, og det betyde, at vi for en kort tid får lysere morgener men tidligere

Læs mere

Uanmeldt kommunalt tilsyn på Harboøre Omsorgscenter udført den 4. oktober 2017 af Grete Bækgaard Thomsen, sundhedschef

Uanmeldt kommunalt tilsyn på Harboøre Omsorgscenter udført den 4. oktober 2017 af Grete Bækgaard Thomsen, sundhedschef Uanmeldt kommunalt tilsyn på Harboøre Omsorgscenter udført den 4. oktober 2017 af Grete Bækgaard Thomsen, sundhedschef Retssikkerhedloven 15. Kommunalbestyrelsen har ansvaret for og beslutter, hvordan

Læs mere

Anitta skriver. 23. december kl. 14.00 er der julegudstjeneste i salen. Jeg ønsker hermed alle en glædelig jul og et godt nytår.

Anitta skriver. 23. december kl. 14.00 er der julegudstjeneste i salen. Jeg ønsker hermed alle en glædelig jul og et godt nytår. Plejecenter Skovvænget December 2015 Anitta skriver I dette nummer: Anitta skriver 1 Fødselsdage mv. 2 Værd at vide.. 3 Bruger/ pårørenderåd Høreomsorg Venner af Skovvænget 4 4 4 Aktiviteten 5 Billeder

Læs mere

Nyhedsbrev - December 2017

Nyhedsbrev - December 2017 Nyhedsbrev - December 2017 Nyt fra dagtilbudslederen Kære forældre Så er vinterens og julens nyhedsbrev på trapperne. Det har været et hæsblæsende 2017, så det virker helt uvirkeligt, at der er gået mere

Læs mere

Uanmeldt kommunalt tilsyn på Bækmarksbro Pleje- og Daghjem udført den 16. november 2017 af Grete Bækgaard Thomsen, sundhedschef

Uanmeldt kommunalt tilsyn på Bækmarksbro Pleje- og Daghjem udført den 16. november 2017 af Grete Bækgaard Thomsen, sundhedschef Uanmeldt kommunalt tilsyn på Bækmarksbro Pleje- og Daghjem udført den 16. november 2017 af Grete Bækgaard Thomsen, sundhedschef Retssikkerhedloven 15. Kommunalbestyrelsen har ansvaret for og beslutter,

Læs mere

Nyhedsbrev - December 2018

Nyhedsbrev - December 2018 Nyhedsbrev - December 2018 Nyt fra dagtilbudslederen Kære forældre Årets sidste nyhedsbrev med nyt fra alle afdelinger i Brabrand Dagtilbud. Tusind tak for i år, hvor vi kan se tilbage på et år, hvor budgetforlig,

Læs mere

Nyhedsbrev Beskæftigelsen 3 adresser 2 afdelinger 1 tilbud

Nyhedsbrev Beskæftigelsen 3 adresser 2 afdelinger 1 tilbud Nyhedsbrev Beskæftigelsen 3 adresser 2 afdelinger 1 tilbud Drift & Teknik: Vores nyeste gren af Beskæftigelsen Nr. 1 Dato August 2017 Velkommen til vores første nyhedsbrev Vi har nu fornøjelsen at præsentere

Læs mere

Uanmeldt kommunalt tilsyn på Harboøre Omsorgscenter udført den 24. oktober 2017 af Grete Bækgaard Thomsen, sundhedschef

Uanmeldt kommunalt tilsyn på Harboøre Omsorgscenter udført den 24. oktober 2017 af Grete Bækgaard Thomsen, sundhedschef Uanmeldt kommunalt tilsyn på Harboøre Omsorgscenter udført den 24. oktober 2017 af Grete Bækgaard Thomsen, sundhedschef Retssikkerhedloven 15. Kommunalbestyrelsen har ansvaret for og beslutter, hvordan

Læs mere

Referat af Pårørenderådsmøde, d på Flintholm.

Referat af Pårørenderådsmøde, d på Flintholm. Referat af Pårørenderådsmøde, d.3.12.2018 på Flintholm. Indkaldt: Kim Vejrup, Bosager hus 2, Mail: kimvejrup@gmail.com Viggo Schanz, supp. Hus 1, Mail: sovi.schanz@gmail.com Hans S. Christensen, Flintholm

Læs mere

Uanmeldt kommunalt tilsyn på Bøvling Ældrecenter udført den 28. november 2017 af Grete Bækgaard Thomsen, sundhedschef

Uanmeldt kommunalt tilsyn på Bøvling Ældrecenter udført den 28. november 2017 af Grete Bækgaard Thomsen, sundhedschef Uanmeldt kommunalt tilsyn på Bøvling Ældrecenter udført den 28. november 2017 af Grete Bækgaard Thomsen, sundhedschef Retssikkerhedloven 15. Kommunalbestyrelsen har ansvaret for og beslutter, hvordan kommunen

Læs mere

Nyhedsbrev fra Klynge 2

Nyhedsbrev fra Klynge 2 Nyhedsbrev fra Klynge 2 Vi begynder at arbejde med nyhedsformidling fra Klynge 2 til forældre/pårørende. Vi har gjort os mange tanker i forhold til, hvad der er vigtigt at berette om. I klynge 2 mener

Læs mere

Plejecentret Bøgevænget. Nyhedsbrev sommer Kære borger og pårørende

Plejecentret Bøgevænget. Nyhedsbrev sommer Kære borger og pårørende Nyhedsbrev sommer 2019 Plejecentret Bøgevænget Kære borger og pårørende I sommerudgaven af Bøgevængets nyhedsbrev kan du blandt andet læse om den internationale Hvad er vigtigt for dig? -dag, om Bøgevængets

Læs mere

Nyhedsbrev dec

Nyhedsbrev dec Langhøj Dagtilbud og SFO Bækvej 6,Asp 7600 Struer Tlf: 96848940 Nyhedsbrev dec. 2017. Så nærmer julen sig igen med hastige skridt, og vi vil sige jer tak for endnu et dejligt år, og ønske jer alle en rigtig

Læs mere

Nyhedsbrev fra klynge 2

Nyhedsbrev fra klynge 2 Nyhedsbrev fra klynge 2 Så blev det til det sidste nyhedsbrev i år 2014. Den har stået på masser af julehygge i december måned, hvilket nyhedsbrevet også bærer præg af. Der har været en fantastisk opbakning

Læs mere

Nyhedsbrev - Maj 2013 Klynge 1 - Katrinehaven Nord

Nyhedsbrev - Maj 2013 Klynge 1 - Katrinehaven Nord Nyhedsbrev - Maj 2013 Klynge 1 - Katrinehaven Nord Generelle oplysninger Så er det tid til lidt nyt samt generelle oplysninger her fra klyngen. Først og fremmest er vi faldet rigtig godt til her på Katrinehaven,

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 16. december 2016 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 887 Næste uge: Mærkedag: 02. januar 03. januar 06. januar Fri Spireloppen åben I skole igen Lærermøde Civilt bestyrelsesmøde 17. december 22.

Læs mere

Uanmeldt kommunalt tilsyn på Harboøre Omsorgscenter udført den 5. september 2014 af Grete Bækgaard Thomsen, sundhedschef

Uanmeldt kommunalt tilsyn på Harboøre Omsorgscenter udført den 5. september 2014 af Grete Bækgaard Thomsen, sundhedschef Uanmeldt kommunalt tilsyn på Harboøre Omsorgscenter udført den 5. september 2014 af Grete Bækgaard Thomsen, sundhedschef Retssikkerhedloven 15. Kommunalbestyrelsen har ansvaret for og beslutter, hvordan

Læs mere

NYT. December Hermed ønsket om en rigtig god jul og et godt nytår! Pas på med fyrværkeriet! Med venlig hilsen Kim Sørensen

NYT. December Hermed ønsket om en rigtig god jul og et godt nytår! Pas på med fyrværkeriet! Med venlig hilsen Kim Sørensen NYT December 2016 Nu har vi altså jul igen skolen er flot pyntet her i december måned. I skolegården har vi et juletræ, der lyser op i den mørke tid. I klasserne hænger guirlander og anden julepynt. Der

Læs mere

Velkomstpjece til Fanø Børnehave

Velkomstpjece til Fanø Børnehave Velkomstpjece til Fanø Børnehave Kære børn og forældre! Velkommen til Fanø Børnehave. Hensigten med denne pjece er at give en kortfattet orientering om dagligdagen, traditioner og andre emner, som vi tror

Læs mere

Landsbynyt December 2011

Landsbynyt December 2011 Landsbynyt December 2011 Kære forældre Julen er forventningernes tid i hvert fald hos alle de børn, vi er sammen med hver dag i Sebber Landsbyordning. Forventning og glæde ser vi i deres ansigter, når

Læs mere

Endelig rapport på uanmeldt kommunalt tilsyn

Endelig rapport på uanmeldt kommunalt tilsyn Ældre og Handicap Fredensvej 1 5900 Rudkøbing Tlf.: 63 51 60 68 Fax 63 51 61 20 Mail: post@langelandkommune.dk www.langelandkommune.dk 6. januar 2014 Endelig rapport på uanmeldt kommunalt tilsyn På Humble

Læs mere

Bofællesskabet Stenlille

Bofællesskabet Stenlille Bofællesskabet Stenlille Nyhedsbrev vinter 2014 Vinteren går på hæld og vi begynder at glæde os over de små forårstegn. Heldigvis har vinteren ikke været slem i år. Der har kun været få dage, hvor det

Læs mere

TAK til jer, som har givet bidrag til bevarelse af bussen på Falkenberg.

TAK til jer, som har givet bidrag til bevarelse af bussen på Falkenberg. januar 2018 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse af,

Læs mere

Formandens beretning 2012/2013

Formandens beretning 2012/2013 Formandens beretning 2012/2013 Timring Læringscenter har nu eksisteret i et år og dette er dermed den første beretning for Timring Læringscenter. Det har været et rigtig spændende første år, men også et

Læs mere

Endelig rapport på uanmeldt kommunalt tilsyn

Endelig rapport på uanmeldt kommunalt tilsyn Ældre og Handicap Fredensvej 1 5900 Rudkøbing Tlf.: 63 51 62 30 Fax 63 51 61 20 Mail: post@langelandkommune.dk www.langelandkommune.dk 6. januar 2015 Endelig rapport på uanmeldt kommunalt tilsyn På Rudkøbing

Læs mere

Afdeling Nord - Jægervangen 39, 2820 Gentofte I Afdeling Syd - Tjørnestien 7, 2820 Gentofte Tlf I

Afdeling Nord - Jægervangen 39, 2820 Gentofte I Afdeling Syd - Tjørnestien 7, 2820 Gentofte Tlf I Afdeling Nord - Jægervangen 39, 2820 Gentofte I Afdeling Syd - Tjørnestien 7, 2820 Gentofte Tlf. 3965 6510 I www.bornehuset-solstraalen.dk Indholdsfortegnelse: Velkommen. 1 Faktatjek. 1 Fødselsdage...

Læs mere

Uanmeldt kommunalt tilsyn på Tårnet, Solgården i Lemvig udført den 3. september 2014 af Grete Bækgaard Thomsen, sundhedschef

Uanmeldt kommunalt tilsyn på Tårnet, Solgården i Lemvig udført den 3. september 2014 af Grete Bækgaard Thomsen, sundhedschef Uanmeldt kommunalt tilsyn på Tårnet, Solgården i Lemvig udført den 3. september 2014 af Grete Bækgaard Thomsen, sundhedschef Retsikkerhedloven 15. Kommunalbestyrelsen har ansvaret for og beslutter, hvordan

Læs mere

OK-Klubben Silkeborg Bestyrelsens Beretning for året 2016

OK-Klubben Silkeborg Bestyrelsens Beretning for året 2016 1 13.03.17 /KaH OK-Klubben Silkeborg Bestyrelsens Beretning for året 2016 Så er der gået endnu et år i OK-Klubben Silkeborg. Et år med et stort antal arrangementer i en blanding af underholdning og foredrag,

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 29 november / december 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

NYHEDSBREV. December 2018

NYHEDSBREV. December 2018 NYHEDSBREV December 2018 INDHOLD: Hilsen fra formanden Siden sidst Julefrokost Kommende arrangement: Kulturgruppe Generalforsamling Nytårskur Hjernen i fokus Faste aktiviteter Følg foreningen på Bestyrelsen

Læs mere

Nyhedsbrev. Gårslev Skole. Skoleåret Udgave: April 2017

Nyhedsbrev. Gårslev Skole. Skoleåret Udgave: April 2017 Nyhedsbrev Gårslev Skole Skoleåret 2016-2017 Udgave: April 2017 Nyhedsbrev for Gårslev skole udsendes fem gange årligt August: I forbindelse med skolestart Marts/April: Op til påskeferien Oktober: Op til

Læs mere

Nyt fra Herskind Børnehus uge

Nyt fra Herskind Børnehus uge Fælles Nyt Herskind Børnehus Vinterferien. Vi har naturligvis som altid- haft åbent i vinterferien. Børnetallet for Børnehuset har samlet været: Mandag: 20 Tirsdag: 22 Onsdag: 15 Torsdag: 17 Fredag: 17

Læs mere

Velkommen - Forældre til forældre

Velkommen - Forældre til forældre Velkommen - Forældre til forældre Vi synes selv, at vi har verdens bedste børnehave... -Og I bydes hjerteligt velkommen! Børnehaven er et rigtigt godt valg for Jer, der ønsker en lille og hyggelig børnehave.

Læs mere

Hospice Randers. Danmarks første kommunale hospice

Hospice Randers. Danmarks første kommunale hospice Hospice Randers Danmarks første kommunale hospice Historien bag Hospice Randers Politisk beslutning i 2007: at der skulle være et tilbud til alvorligt syge borgere at stedet skulle hedde Hospice Randers

Læs mere

Vinder af månedens opgave er Karen Rørth, lejlighed 11 Tillykke!

Vinder af månedens opgave er Karen Rørth, lejlighed 11 Tillykke! Vi havde en rigtig dejlig julepyntedag med helt overvældende opbakning. Det er bare en vældig god tradition, hvor vi får pyntet hjemmet op, samtidig med at snakken går på kryds og tværs. Jens Krøyer spillede

Læs mere

Tversted Borger- og Turistforening Nyhedsbrev

Tversted Borger- og Turistforening Nyhedsbrev Tversted Borger- og Turistforening ønsker i fremtiden at udvise en større åbenhed omkring vores arbejde og aktiviteter. Derfor vil der blive udsendt et lille nyhedsbrev (ca. 8-10 gange om året) på www.tverstedliv.dk

Læs mere

Nyhedsbrevet. December

Nyhedsbrevet. December Nyhedsbrevet December Indhold: Leder.... Side 3 Nyt fra Holme.... Side 5 Nyt fra Absalonsgade. Side 6 Nyt fra Boenheden.. Side 7 Nyt fra KopITryk. Side 8 KopITryks julearrangement... Side 10 Tanker om..

Læs mere

Uanmeldt kommunalt tilsyn på Østerbo udført den 6. november 2014 af Grete Bækgaard Thomsen, sundhedschef

Uanmeldt kommunalt tilsyn på Østerbo udført den 6. november 2014 af Grete Bækgaard Thomsen, sundhedschef Uanmeldt kommunalt tilsyn på Østerbo udført den 6. november 2014 af Grete Bækgaard Thomsen, sundhedschef Retssikkerhedloven 15. Kommunalbestyrelsen har ansvaret for og beslutter, hvordan kommunen skal

Læs mere

Referat Husmøde i enhed 1.1 Tirsdag den 8. oktober 2014 kl. 17.00-19.30

Referat Husmøde i enhed 1.1 Tirsdag den 8. oktober 2014 kl. 17.00-19.30 Referat Husmøde i enhed 1.1 Tirsdag den 8. oktober 2014 kl. 17.00-19.30 Deltagere Svend, bolig 7 Anker, bolig 11 Torben, bolig 4 Børge, bolig 1 Gerda, bolig 5 Arne, bolig 6 Erik, bolig 8 Ove, bolig 10

Læs mere

Afdeling Stillingsbetegnelse Uddannelse Organisatorisk tilhørsforhold Formål med stillingen

Afdeling Stillingsbetegnelse Uddannelse Organisatorisk tilhørsforhold Formål med stillingen Funktionsbeskrivelse for Udviklingscentret Formål: At give medarbejderen et overblik over hvilke opgaver der skal løses At give medarbejder og leder et redskab til at afstemme hvilke forventninger der

Læs mere

Skolebestyrelsens årsberetning 2015/16 Christiansfeld Skole

Skolebestyrelsens årsberetning 2015/16 Christiansfeld Skole Skolebestyrelsens årsberetning 2015/16 Christiansfeld Skole 13. juni 2016 Skolebestyrelsen skal årligt jf. folkeskolelovens 44 aflægge beretning om sit arbejde. Den endelige beretning for skoleåret blev

Læs mere

Velkommen til et solrigt Nyhedsbrev nr 19..

Velkommen til et solrigt Nyhedsbrev nr 19.. Velkommen til et solrigt Nyhedsbrev nr 19.. Solen skinner og det ser endelig ud til at vi får lidt sommer.også i Rådighedslønsforningen. Bestyrelsen har holdt 2 halvår s første bestyrelsesmøde med mange

Læs mere

Et lille kig på min terrasse fra maj måned

Et lille kig på min terrasse fra maj måned P L E J E C E N T E R S K O V V Æ N G E T Skovmærket J U N I 2 0 1 6 S K O V M Æ R K E T Anitta skriver... Så kom foråret og sommeren endelig til Danmark. Maj måned startede jo med sommervarme og så kom

Læs mere

Ammershøj bladet Velkommen til Januar 2019

Ammershøj bladet Velkommen til Januar 2019 Ammershøj bladet Velkommen til Januar 2019 Dejligheden Velkommen til Husavisen Vi inviterer til, at alle kommer med indlæg, forslag til aktiviteter, gode historier til avisen. Send gerne forslag senest

Læs mere

Nyhedsbrev december 2015

Nyhedsbrev december 2015 Nyhedsbrev december 2015 Fælles Bedsteforældredag. Der var julehygge over alt den 27. november, der blev lavet nogle flotte juledekotationer. Vi vil lige sige tak til Lene og? for hjælpen til julefrokosten,

Læs mere

Lyngparkens venner. Udgives af: Jan. - Febr I værkstedet ved Solsikken arbejdes der flittigt med at lave fuglehuse og foderbrædder.

Lyngparkens venner. Udgives af: Jan. - Febr I værkstedet ved Solsikken arbejdes der flittigt med at lave fuglehuse og foderbrædder. Jan. - Febr. 2018 I værkstedet ved Solsikken arbejdes der flittigt med at lave fuglehuse og foderbrædder. Disse + mange flere er til salg! Kom og køb! Udgives af: Lyngparkens venner Hjemmeside: www.lyngparkensvenner.dk

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 21. januar Afbud: Stine, Malene og Anne. Valg af ny formand og kasserer. Næstformand er fortsat Stine.

Referat af bestyrelsesmøde den 21. januar Afbud: Stine, Malene og Anne. Valg af ny formand og kasserer. Næstformand er fortsat Stine. Januar 2014 Årgang: 21 Nr.117 Æblehavens bestyrelse: Personale: Judy Carola, springlopperne Anne, tissemyrerne Forældre: Ditte(Theodor, springloppe) Jonathan(Summer, larve) Helle(Nanna bladlus- Andrea,

Læs mere

Kære beboere, pårørende og personale

Kære beboere, pårørende og personale Kære beboere, pårørende og personale Violhuset har fået et flot akvarium, og der ventes allerede familieforøgelse Holbergcentrets månedsnyt for november 2014 Kære beboere, pårørende og personale November

Læs mere

Det betyder at Tove har sidste dag i Børnehuset Nøddehegnet, fredag den 19. dec., hvor hun tager

Det betyder at Tove har sidste dag i Børnehuset Nøddehegnet, fredag den 19. dec., hvor hun tager VI TAGER AFSKED med en god kollega, en dygtig pædagog, børnenes ven og ambassadør. Tove på Knasterne, har valgt at gå på efterløn, og fratræder med udgangen af året 2014. Det betyder at Tove har sidste

Læs mere

Egelundskolens SFO. Velkomstfolder skoleåret

Egelundskolens SFO. Velkomstfolder skoleåret Egelundskolens SFO Velkomstfolder skoleåret 2013-2014 Personalet på Egelundskolens SFO Jonas 1.a Mediha 2.b Carsten afd.led. Jacob afd.led. Tina 0.b Frederikke 2.a Helle 0.a Birgit 3.b Bill 0.a Lise 3.a

Læs mere

Nyhedsbrev Regnbuen Januar 2017.

Nyhedsbrev Regnbuen Januar 2017. Nyhedsbrev Regnbuen Januar 2017. Så er vi godt i gang med 2017 og hermed det sidste nye herfra Regnbuen. Vi er rigtige glade for vores nye institution/lokaler og vi er ved at komme på plads. Vi indretter

Læs mere

Fredag i uge seks stod der fastelavn på programmet. Ved morgensamlingen hørte vi om fastelavn i et

Fredag i uge seks stod der fastelavn på programmet. Ved morgensamlingen hørte vi om fastelavn i et Nyhedsbrev uge 8-2013 Side 1 Besøg fra Skive Kaserne Side 4 Diverse INFO Side 2 Nyt fra Bestyrelsen Side 6 Kalender, kontakt mm. Side 3 Børnehaven Besøg fra Skive kaserne i børnehave og skole Fredag i

Læs mere

KORSLØKKE AFDELING OKTOBER KVARTAL

KORSLØKKE AFDELING OKTOBER KVARTAL AFDELINGSADRESSER: Afdelingshuset: Rødegårdsvej 315, 5230 Odense M Formand: Jonna Ivarsen, Højvang 5, 5270 Odense N. Tlf.: 22 71 96 60 Kasserer: Arne B. Hansen, Hybenvej 75, 5260 Odense S. Tlf.: 26 60

Læs mere

1. Carl Erik Østergaard 19. Asta Amdisen Pedersen 22. Ester Thomsen 24. Jørgen Clement Avisen for Othellos beboere og brugere

1. Carl Erik Østergaard 19. Asta Amdisen Pedersen 22. Ester Thomsen 24. Jørgen Clement Avisen for Othellos beboere og brugere 1. sal: Dagcenteret: 5. årgang 8. udgave 1. januar 2015 6. Ellen Camille Sørensen 2. sal: 6. Kæthe Heuck 9. Anne Marie Jørgensen 6. Vita Hansen 10. Grethe Pedersen 3. sal: 1. Ejnar Kolbech Sand 29. Lone

Læs mere

FALKEPOSTEN. december

FALKEPOSTEN. december FALKEPOSTEN december 2018 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

OSTEN P FALKE Jan uar 2019 Figur 1

OSTEN P FALKE Jan uar 2019 Figur 1 FALKEPOSTEN Januar 2019 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

FREDENSVEJ NYHEDSBREV STØTTEKONTAKTGRUPPENS BOTILBUD APS. Faglig udvikling

FREDENSVEJ NYHEDSBREV STØTTEKONTAKTGRUPPENS BOTILBUD APS. Faglig udvikling STØTTEKONTAKTGRUPPENS BOTILBUD APS NYHEDSBREV Faglig udvikling I Støttekontaktgruppen har vi fokus på den faglige udvikling. I foråret har vi afholdt MUS for det faste personale, hvor de har haft mulighed

Læs mere

Nyhedsbrev Januar/februar

Nyhedsbrev Januar/februar Så blev det vinter Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Januar/februar BEMÆRK DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens

Læs mere

ØSTENVINDEN. Børneby Øster s blad til og fra børn, forældre og personale

ØSTENVINDEN. Børneby Øster s blad til og fra børn, forældre og personale ØSTENVINDEN Børneby Øster s blad til og fra børn, forældre og personale Nyt fra ledelsen Kære alle i Børneby Øster. Nu hvor året er ved at gå på hæld, er det tid til at skue tilbage på endnu et år med

Læs mere

Min bog om Baunegård 1

Min bog om Baunegård 1 Min bog om Baunegård 1 Velkommen til Baunegård Denne lille bog er til dig, da du skal flytte ind på Baunegård. I bogen kan du læse eller få læst højt, hvad Baunegård er. Midt i Værløse ved en dejlig stor

Læs mere

bbb Børnebiksen, December Ørbækvej 34, Svendborg, Bulen , Biksen , Banjen

bbb Børnebiksen, December Ørbækvej 34, Svendborg, Bulen , Biksen , Banjen bbb Børnebiksen, December 2012. Ørbækvej 34, Svendborg, 42912080 Bulen 23924382, Biksen 23927149, Banjen 23921749. Nyt fra kontoret. Så nåede vi til årets sidste måned, nemlig december, som er fyldt med

Læs mere

NYHEDSBREV NR ASF DANSK FOLKEHJÆLP Viborg-Skive afd. En hilsen fra formanden. Samaritteraften

NYHEDSBREV NR ASF DANSK FOLKEHJÆLP Viborg-Skive afd. En hilsen fra formanden. Samaritteraften NYHEDSBREV NR 1 2010 ASF DANSK FOLKEHJÆLP Viborg-Skive afd. Bestyrelsen består af: Formand: Karin Bligaard Tlf.: 87 50 90 38 E-mail: karinbligaard@bknet.dk Kasserer: Heidi Cramer Tlf.: 28 12 07 31 E-mail:

Læs mere

Esbjerg Søsport. NYHEDSBREV april Formandens tale ved standerhejsningen.

Esbjerg Søsport. NYHEDSBREV april Formandens tale ved standerhejsningen. Esbjerg Søsport NYHEDSBREV april 2018 Formandens tale ved standerhejsningen. Standerhejsning 7.4.2018 Velkommen til standerhejsningen her i Esbjerg Søsport både til gamle og nye medlemmer. Vi markerer

Læs mere

NYT FRA FORMANDEN KÆRE MEDLEMMER

NYT FRA FORMANDEN KÆRE MEDLEMMER NYHEDSBREV November 2017 INDHOLD: Hilsen fra formanden Siden sidst Kommende arrangementer: Pa rørende videremed livet Julefrokost Nyta rskur Generalforsamling Faste aktiviteter Følg foreningen pa Bestyrelsen

Læs mere