Referat. Handicaprådet 22. maj 2018 St. Magleby Stuen, Rådhuset kl

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat. Handicaprådet 22. maj 2018 St. Magleby Stuen, Rådhuset kl"

Transkript

1 Referat Handicaprådet 22. maj 2018 St. Magleby Stuen, Rådhuset kl Deltagere: Jeanet Barth, Britt Helene Krogh (stedfortræder for Palle Bjerregaard), Tonny Bengtsson, Nicolaj Riber, Peter Læssøe, Flemming Andersen, Henrik Aagaard og Lejla Foric (referent) Afbud fra: Palle Bjerregaard Indhold 1. Godkendelse af dagsorden Der var en rettelse af dagsorden: Punkt 13 skal rykkes op foran punkt 7. Herefter blev dagsorden godkendt. 2. Handicapvenligt toilet på havnen Håndtaget på det handicapvenlige toilet på havnen er ikke påsat endnu. Henrik sender en skriftlig tilbagemelding til Handicaprådet, når håndtaget er påsat. Såfremt der er forsinkelser, skal Handicaprådet orienteres. 3. Møde omkring løsøre svømmehal Handicaprådet efterspørger fortsat afholdelse af møde med administrationen omkring løsøre/indretning af den nye svømmehal. Administrationen er blevet oplyst om, at det lovede møde vedr. løsøre har været afholdt. Palle Bjerregaard og én mere har deltaget sammen med direktør Mette Jeppesen og afdelingschef Jesper Horn Larsen. Eventuelt nyt møde skal arrangeres med halinspektør Steen Jørgensen. Handicaprådet kan overveje om nogle af anlægsudgifterne ( kr. i alt) kan bruges i forbindelse med eventuel handicapvenlig indretning i svømmehallen. Derudover påpeger to medlemmer af Handicaprådet, at repræsentanter for svømmehalsudvalget ikke har modtaget nogen generel information vedr. svømmehallen.

2 Administrationen arrangerer møde om løsøre med Handicaprådet og halinspektør Steen Jørgensen. 4. Blindskrift i elevator på Wiedergården Der er sket en fejl i forbindelse med opsætning af blindskrift i elevator på Wiedergården. Opsætningen er sket i afdeling 9 og ikke i afdeling 10, som er Aktivitetshuset. Opsætning af blindskrift i afdeling 10 er igangsat. 5. Tilgængelighed på skolerne Rådet ønsker at etablere et samarbejde med skolebestyrelserne og skolerne med henblik på at nå bredt ud til både børn, unge og voksne. Der skal være lige muligheder for alle uanset alder. På baggrund af en henvendelse fra en borger, ønsker rådet at tage emnet op, da tilgængeligheden på skolerne ikke er tilfredsstillende. Administrationen oplyste, at Plan og Teknik imødekommer ønsker og henvendelser fra borgere. Der er allerede tiltag på skolerne i forhold til f.eks. svagtseende elever. Der opsættes ekstra meget belysning i klasselokalerne og gule markeringer på områder, hvor det er udfordrende for svagtseende. Administrationen opfordrer, at eventuelle henvendelser og ønsker rettes til ledelsen på skolerne, som eventuelt retter henvendelse til Plan og Teknik. 6. Ønsker til anlægsmidler Der er afsat kr. til handicapvenlige tiltag, som kan bruges på anlæg som f.eks. etablering af lyskryds, indkøb af teleslynge, etablering af rampe m.m. By-, Erhvervs- og Planudvalget træffer beslutning om frigivelse af anlægsmidlerne. Det blev besluttet, at Danske Handicaporganisationer - lokalafdeling Dragør (DH- Dragør) drøfter ønsker på næstkommende bestyrelsesmøde og melder tilbage til administrationen på næste møde i Handicaprådet den 20. juni. 7. Opfølgning på parkeringsforhold ved Netto Breve vedr. parkeringsforhold for handicappede ved Netto (Maglebytorv 4 og Møllegade 14) er afsendt. Forholdene for parkering er stadig uændret.

3 Det blev besluttet, at administrationen udarbejder nyt brev og sender til det centrale kontor i Salling Group. 8. Tilmelding til skovtur Handicaprådet påpeger, at det stadig er en udfordring for kørestolsbrugere at komme på arrangerede ture på Wiedergården, fordi busserne ikke har lift. Derudover påpeger medlemmer af rådet, at der har været udfordringer i forhold til køb af billetter. Medlemmerne er blevet orienteret om, at en del pladser var blevet forhåndsreserveret til anden side. Det blev besluttet, at administrationen følger op på, hvordan køb af billetter håndteres, og hvordan turene arrangeres handicapvenligt. 9. Teleslynge Handicaprådet ønsker stadig en teleslynge på biblioteket. Administrationen oplyste, at dette punkt har været behandlet tidligere. Biblioteket har ikke midler til at indkøbe teleslynge. Handicaprådet oplyste, at Palle har deltaget på møde i Folkeoplysningsudvalget, hvor det var udfordrende at deltage grundet manglende teleslynge. Administrationen oplyste, at der på mødet var en teleslynge, men den virkede ikke i situationen. Administrationen undersøger, om rådhusets teleslynge kan repareres med henblik på at kunne lånes fremadrettet. Derudover oplyste administrationen, at borgere med et erkendt høretab har mulighed for at medbringe en skrivetolk til offentlige møder. Kommuner kan ikke bestille gratis skrivetolk. Skrivetolk kan bestilles via borgerens cpr.nr. på Udarbejdelse af folder Handicaprådet har været i kontakt med en, der gerne vil udarbejde en folder til Handicaprådet. Såfremt folderen laves gratis, skal der reklamer i. Formanden for rådet har kontaktet Ældrerådet med henblik på erfaringsudveksling omkring deres folder, dog uden held. Administrationen fraråder, at der udarbejdes en folder med reklamer i, da der tidligere har været en oplevelse af pres for at annoncere i Dragørs Erhvervsliv.

4 Administrationen foreslår, at rådet overvejer andre kanaler som f.eks. studerende i kommunikation. Der oplyses, at foldere, der henvender sig bredt til borgere, der kommer i borgercenteret, godt må ligge fremme i Borgercenteret. Ret henvendelse til Borgercenteret for nærmere aftale. 11. Psykologhjælp for handicappede borgere Handicaprådet ønsker etablering af gratis psykologhjælp for handicappede i lighed med forslaget om, at unge mellem år skal have gratis, anonym og åben psykologhjælp. Det besluttes, at DH-Dragør retter henvendelse til Det Centrale Handicapråd med henblik på sparring omkring, hvad andre kommuner gør. 12. Borgerrådgiver (ombudsmandsfunktion) Handicaprådet ønsker at arbejde videre med henblik på oprettelse af en borgerrådgiverfunktion i Dragør Kommune. Det blev besluttet, at administrationen, på vegne af Handicaprådet, indstiller til, at der i budgettet 2019 findes penge til ansættelse af en borgerrådgiver i kommunen. Rådet blev informeret om, at borgere har mulighed for at klage. Administrationen skal forelægge alle klager månedligt til politisk behandling på lukket dagsordenspunkt i Social- og Sundhedsudvalget. 13. Opfølgning på Dragør Kommunes akutfunktion/telefonen Rådet efterspørger, hvem borgerne skal henvende sig til i akutte situationer? Borgerne skal henvende sig til kommunens akutfunktion, som er åben året rundt, også på helligdage. 14. Opfølgning på administrationens opgørelse over personer med funktionsnedsættelse i Dragør Kommune Administrationen har lavet en opgørelse over personer med funktionsnedsættelse i Dragør Kommune på de foreliggende informationer. Som tidligere oplyst findes der ikke et centralt register, der registrerer borgere med funktionsnedsættelse. Informationerne kan ligeledes ikke udsøges i databaser, da begrebet ikke er entydigt.

5 Rådet ønsker, at opgørelsen laves årligt, således at den kan indgå i Handicaprådets årsrapport. Næste opgørelse laves ultimo Årshjul præsenteres Administrationen præsenterer et årshjul, der beskriver de sager, som Handicaprådet ønsker at arbejde med i det kommende år. Det blev besluttet, at årshjulet indføres og opdateres løbende. 16. Gennemgang af økonomistyring Der var en gennemgang af den kommunale økonomistyring med henblik på at give indsigt i kommunens samlede budget. Anlægsmidler, midler til service og anlægs- samt serviceloft blev beskrevet. Dragør Kommune har en sund økonomi, hvor der er en tilstrækkelig kassebeholdning. Budgetloven samt forhandlinger mellem Regeringen og KL har fastsat niveauet for anlægs- og servicelofter, der begrænser kommunernes muligheder for at bruge penge fra kassebeholdningen. 17. Forslag til budgetlægning 2019 Det blev besluttet, at DH-Dragør drøfter forslag til budget på næstkommende bestyrelsesmøde og sender derefter mail til Flemming og/eller Lejla med eventuelle forslag til budgetforhandling Ønsker til budget 2019 skal indgives inden sommerferien. Den endelige oversigt over budgetforslag lægges på hjemmesiden i midten af august, hvorefter er 14 dage, hvor der kan afgives skriftlige høringssvar. 18. Godkendelse af møder for juni kl aug. kl okt. kl nov. kl Ovenstående mødedatoer er godkendt. Lejla indkalder via outlook. Seks møder årligt er administrationen ramme.

6 19. Mødekalender 2019 Der var en drøftelse af mødekadence for Det blev besluttet at holde fem faste møder i 2019, som planlægges hensigtsmæssigt i forhold til bl.a. budgetforhandlingerne. Eksempelvis tre møder i foråret og to møder i efteråret. 20. Evt. - Opsamling på besøgsrunden i Dragør den 12. april Der kom en gensidig forståelse ud af besøgsrunden. Ikke alle udfordringer er løst endnu, men vi arbejder for ligestilling for alle. Der blev sat en ny fælles retning. - Opsamling på konkrete udfordringer fra Årsrapporten/besøgsrunden Administrationen skal give en status på følgende: - Gennemgang af projektleder ift. svømmehal og handicapvenlig indretning - Status på rampe ved biblioteket - Afmærkning i Hollænderhallen og Wiedergården - Hvad er anlægsmidlerne i 2017 brugt til - Vibrationssignaler på Hartkornsvej - Status på BEPU s forslag vedr. tilgængelighed på strande - Harevænget og tilgængelighed på fortove. Pilhenvisning og supplerende tavle. - Opkørsel for rollator på stationsvej - Status på skriftlig appel til grundejerforeninger vedr. skæve fliser ved Grænsevænget Handicaprådet ønsker, at der på næste dagsorden er et opsamlingspunkt vedr. besøgsrunden. - Handicappris Handicaprådet ønsker stadig at arbejde for, at der bevilges et symbolsk beløb til Handicapprisen Det besluttes, at der laves en indstilling til SSU vedr. mulighed for bevilling af symbolsk beløb. Peter/Nicolaj laver et forslag til SSU. - Høringsmateriale vedr. indkøbsaftale på stomi- og urologiprodukter Handicaprådet har den 22. maj fået tilsendt høringsmateriale vedr. stomi- og urologiprodukter. Deadline for høringssvar er den 28. maj inden kl. 12. Høringssvar sendes til Lejla: lejlaf@dragoer.dk

Referat. Handicaprådet 20. juni 2018 St. Magleby Stuen, Rådhuset kl

Referat. Handicaprådet 20. juni 2018 St. Magleby Stuen, Rådhuset kl Referat Handicaprådet 20. juni 2018 St. Magleby Stuen, Rådhuset kl. 17.00 19.00 Deltagere: Jeanet Barth, Palle Bjerregaard, Tonny Bengtsson, Peter Læssøe, Flemming Andersen, Henrik Aagaard og Lejla Foric

Læs mere

Referat. Handicaprådet 2. november 2017 St. Magleby Stuen, Rådhuset kl

Referat. Handicaprådet 2. november 2017 St. Magleby Stuen, Rådhuset kl Referat Handicaprådet 2. november 2017 St. Magleby Stuen, Rådhuset kl. 15 00-17 00 Deltagere: Palle Bjerregaard, Tonny Bengtsson, Morten Dreyer (O), Flemming Andersen, Henrik Aagaard, Anne Søgaard (kun

Læs mere

Referat. Handicaprådet 27. november 2018 St. Magleby Stuen, Rådhuset kl

Referat. Handicaprådet 27. november 2018 St. Magleby Stuen, Rådhuset kl Referat Handicaprådet 27. november 2018 St. Magleby Stuen, Rådhuset kl. 17.00 19.00 Deltagere: Jeanet Barth, Palle Bjerregaard, Tonny Bengtsson, Helle Barth (stedfortræder for Nicolaj Riber), Peter Læssøe,

Læs mere

Referat. Handicaprådet 7. sept St. Magleby Stuen, Rådhuset kl

Referat. Handicaprådet 7. sept St. Magleby Stuen, Rådhuset kl Referat Handicaprådet 7. sept. 2017 St. Magleby Stuen, Rådhuset kl. 15.30-17.00 Medlemmer: Palle Bjerregaard, Per Hansen, Tonny Bengtsson, Svend Mathiasen (T), Morten Dreyer (O), Flemming Andersen Indhold

Læs mere

Referat. Handicaprådet 30. januar 2017 St. Magleby Stuen, Rådhuset kl

Referat. Handicaprådet 30. januar 2017 St. Magleby Stuen, Rådhuset kl Referat Handicaprådet 30. januar 2017 St. Magleby Stuen, Rådhuset kl. 15.30-17.00 Deltagere: Palle Bjerregaard, Per Hansen, Tonny Bengtsson, Svend Mathiasen, Morten Dreyer, Sara Claces, Henrik Aagaard,

Læs mere

Referat. Handicaprådet 28. maj 2019 St. Magleby Stuen, Rådhuset kl

Referat. Handicaprådet 28. maj 2019 St. Magleby Stuen, Rådhuset kl Referat Handicaprådet 28. maj 2019 St. Magleby Stuen, Rådhuset kl. 17.00 19.00 Deltagere: Jeanet Barth, Palle Bjerregaard, Tonny Bengtsson, Peter Læssøe, Helle Barth (stedfortræder for Nicolaj Riber),

Læs mere

Referat. Handicaprådet 4. maj 2017 St. Magleby Stuen, Rådhuset kl

Referat. Handicaprådet 4. maj 2017 St. Magleby Stuen, Rådhuset kl Referat Handicaprådet 4. maj 2017 St. Magleby Stuen, Rådhuset kl. 15.30-17.00 Deltagere: Palle Bjerregaard, Per Hansen, Tonny Bengtsson, Svend Mathiasen, Morten Dreyer, Henrik Aagaard, Lejla Foric og Charlotte

Læs mere

Referat. Handicaprådet 30. oktober 2018 St. Magleby Stuen, Rådhuset kl

Referat. Handicaprådet 30. oktober 2018 St. Magleby Stuen, Rådhuset kl Referat Handicaprådet 30. oktober 2018 St. Magleby Stuen, Rådhuset kl. 17.00 19.00 Deltagere: Jeanet Barth, Palle Bjerregaard, Tonny Bengtsson, Helle Barth (stedfortræder for Nicolaj Riber), Peter Læssøe,

Læs mere

Referat. Handicaprådet 29. januar 2019 St. Magleby Stuen, Rådhuset kl

Referat. Handicaprådet 29. januar 2019 St. Magleby Stuen, Rådhuset kl Referat Handicaprådet 29. januar 2019 St. Magleby Stuen, Rådhuset kl. 17.00 19.00 Deltagere: Jeanet Barth, Britt Helen Krogh (stedfortræder Palle Bjerregaard), Tonny Bengtsson, Nicolaj Riber, Peter Læssøe,

Læs mere

Dagsorden blev godkendt. Gerd foreslog at der nederst på fremtidige dagsordner kommer til at stå næste møde og dato.

Dagsorden blev godkendt. Gerd foreslog at der nederst på fremtidige dagsordner kommer til at stå næste møde og dato. DH Referat møde 10. april 2018 på Wiedergården. Tilstede: Edith, Jeanet, Tonny, Britt, Palle, Gerd Fraværende: Birgit, Birthe og Svend Simonsen. 1: Godkendelse af dagsorden. Dagsorden blev godkendt. Gerd

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget

Folkeoplysningsudvalget Folkeoplysningsudvalget Referat Dato: Mandag den 21. august 2017 Mødetidspunkt: 17:00 Mødelokale: Medlemmer: Afbud fra: Havnestuen Helle Barth, Ole Svendsen, Richard Barth, Paul Erik Gjerka, Per Hansen,

Læs mere

Referat. Ældrerådet Den 20. november 2014 St. Magleby Stuen, Rådhuset kl

Referat. Ældrerådet Den 20. november 2014 St. Magleby Stuen, Rådhuset kl Referat Ældrerådet Den 20. november 2014 St. Magleby Stuen, Rådhuset kl. 16.00-18.00 Indhold 1. Hvad er der sket siden sidste møde 22. september 2014 2. Høringssvar vedrørende Kvalitetsstandarder, Sundhed

Læs mere

Referat. Ældrerådet Den 22. januar 2015 St. Magleby Stuen, Rådhuset kl

Referat. Ældrerådet Den 22. januar 2015 St. Magleby Stuen, Rådhuset kl Referat Ældrerådet Den 22. januar 2015 St. Magleby Stuen, Rådhuset kl. 16.00-18.00 Indhold 1. Orientering fra formanden a. Aflysning af værtsskab for Ældrerådets Vestegnstræf b. Vestegnstræf i Albertslund

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget

Folkeoplysningsudvalget Folkeoplysningsudvalget Referat Dato: Onsdag den 23. januar 2019 Mødetidspunkt: 17:00 Mødelokale: Medlemmer: Afbud fra: Havnestuen Peter Læssøe, Niels-Peter Rønmos, Geert Jakobsen, Claus Palm, Jerrik Walløe,

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget

Folkeoplysningsudvalget Folkeoplysningsudvalget Referat Dato: Onsdag den 26. september 2018 Mødetidspunkt: 17:00 Mødelokale: Medlemmer: Afbud fra: Havnestuen Helle Barth, Peter Læssøe, Geert Jakobsen, Tom Nielsen, Kurt Hansen,

Læs mere

Referat Handicapråd Medlemmer Bemærkning:

Referat Handicapråd Medlemmer Bemærkning: Referat Mødelokale 7, Kl. 16:00 Medlemmer John Dalsgaard Jensen Inge Lise Pedersen Ole Gjermandsen Mogens Haugaard Nielsen (N) Philip G. Nielsen Jacob Panton Kristiansen (V) Henning Urban Dam Nielsen (A)

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget

Folkeoplysningsudvalget Folkeoplysningsudvalget Referat Dato: Onsdag den 12. december 2018 Mødetidspunkt: 17:00 Mødelokale: Medlemmer: Afbud fra: Havnestuen Peter Læssøe, Niels-Peter Rønmos, Geert Jakobsen, Tina Vexø, Tom Nielsen,

Læs mere

Handicapråd. Referat. Mødelokale 7, 15. november 2018 Kl. 16:00. Medlemmer

Handicapråd. Referat. Mødelokale 7, 15. november 2018 Kl. 16:00. Medlemmer Referat Mødelokale 7, Kl. 16:00 Medlemmer John Dalsgaard Jensen Inge Lise Pedersen Tina Mørk Ole Gjermandsen Mogens Haugaard Nielsen (N) Philip G. Nielsen Jacob Panton Kristiansen (V) Henning Urban Dam

Læs mere

Referat. Folkeoplysningsudvalget 10. februar 2016 Hollænderhallen kl

Referat. Folkeoplysningsudvalget 10. februar 2016 Hollænderhallen kl Referat Folkeoplysningsudvalget 10. februar 2016 Hollænderhallen kl. 18.30 Indhold Side 1. Godkendelse af dagsorden... 2 2. Meddelelser... 2 3. Sports- og Kulturpris... 4 4. Opfølgning på informationsmøde

Læs mere

Åben. HANDICAPRÅDET Dagsorden. Mødested Administrationscentret Mødelokale 1 Stationsvej 38, 3460 Birkerød. Mødedato Torsdag den 6.

Åben. HANDICAPRÅDET Dagsorden. Mødested Administrationscentret Mødelokale 1 Stationsvej 38, 3460 Birkerød. Mødedato Torsdag den 6. Dagsorden Åben Mødested Administrationscentret Mødelokale 1 Stationsvej 38, 3460 Birkerød. Mødedato Torsdag den 6. oktober 2011 Mødetidspunkt Kl. 15.30 Bemærkninger Medlemmer Fra forvaltningen Deltagere

Læs mere

Forretningsorden for Handicaprådet i Sorø kommune.

Forretningsorden for Handicaprådet i Sorø kommune. Forretningsorden for Handicaprådet i Sorø kommune. l medfør af Lov om retssikkerhed og administration på det sociale område 37a har Byrådet i Sorø Kommune nedsat et Handicapråd, og i henhold til bekendtgørelse

Læs mere

Ældreråd. Referat. Mødelokale 2, 13. marts 2017 Kl. 10:15. Medlemmer. Bemærkning: Afbud fra: Flemming Pihl og Tina Mørk.

Ældreråd. Referat. Mødelokale 2, 13. marts 2017 Kl. 10:15. Medlemmer. Bemærkning: Afbud fra: Flemming Pihl og Tina Mørk. Referat Mødelokale 2, Kl. 10:15 Medlemmer Flemming Pihl Marianne Jensen Lilly Meisner Pedersen Birthe Høfler Bodil Nielsen Helmut Madsen Karsten P. Smith Oda Petersen Jens Kierkegaard Bemærkning: Afbud

Læs mere

Referat. Møde i Handicaprådet i Lejre Kommune. Mandag den 12. november 2012 kl. 17

Referat. Møde i Handicaprådet i Lejre Kommune. Mandag den 12. november 2012 kl. 17 Referat Møde i Handicaprådet i Lejre Kommune Mandag den 12. november 2012 kl. 17 Lejre Kommune Møllebjergvej 4 4330 Hvalsø T 4646 4646 F 4646 4615 H www.lejre.dk Snorre Chr. Andersen D 4646 4720 E jabi@lejre.dk

Læs mere

REFERAT. Referat af møde i Handicaprådet for Solrød Kommune. Mandag d. 7. december 2015 kl i lokale 1B. Åben dagsorden

REFERAT. Referat af møde i Handicaprådet for Solrød Kommune. Mandag d. 7. december 2015 kl i lokale 1B. Åben dagsorden SOLRØD KOMMUNE Job- og SocialCenteret REFERAT Emne: Referat af møde i Handicaprådet Mødedato: 7. december 2015 Kl.: 17-19.00 Sted: Lokale 1B Til: Arne Pedersen, Jane Noer, Mette Cadovious, Brian Mørch,

Læs mere

BESLUTNING Nyt punkt 3.10 om henvendelse fra Veje og Grønne områder om ny tilgængelighedsplan Dagsorden godkendt.

BESLUTNING Nyt punkt 3.10 om henvendelse fra Veje og Grønne områder om ny tilgængelighedsplan Dagsorden godkendt. Ældrerådet Referat af Ældrerådets møde fredag den 2. juni 2017 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen X Anne Marie Kristensen Kirsten Feld X Dorthe

Læs mere

Sorø Kommune Handicaprådet

Sorø Kommune Handicaprådet R e f e r a t Møde i, mandag den kl. 17.00 Mødet afholdtes på: Sorø Rådhus, Rådhusvej 8, 4180 Sorø, mødelokale 180 Indhold Sag nr. 1 Godkendelse af dagsorden Sag nr. 2 Gensidig præsentation Sag nr. 3 Gennemgang

Læs mere

Handicaprådet i Halsnæs. Beslutningsreferat. af møde den 28. september 2011 kl i Frivillighedscentret, Frederiksværk

Handicaprådet i Halsnæs. Beslutningsreferat. af møde den 28. september 2011 kl i Frivillighedscentret, Frederiksværk Handicaprådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat af møde den kl. 15.30 i Frivillighedscentret, Frederiksværk Indholdsfortegnelse ÅBEN DAGSORDEN 100 GODKENDELSE AF DAGSORDEN... 4 SAGER TIL BEHANDLING

Læs mere

Der er aftalt, at Palle Ravn noterer sig beslutninger fra mødet til efterfølgende referatskrivning.

Der er aftalt, at Palle Ravn noterer sig beslutninger fra mødet til efterfølgende referatskrivning. Handicaprådet referat Møde 26. oktober 2016 kl. 16:00 i mødelokal 1, kælderen Indgang C Rådhuset. Mødedeltagere: Palle Ravn, Gert Lund, Mona Rask, Per Ravn, Jeanette Juul Quaade Steen Jakobsen, Anna Maria

Læs mere

Sorø Kommune Handicaprådet

Sorø Kommune Handicaprådet R e f e r a t Møde i, torsdag den kl. 17.00 Mødet afholdtes på Lundebo, Ventemøllevej 30, 4293 Dianalund. Indhold Sag nr.126 Godkendelse af dagsorden pr. mail Sag nr. 127 Meddelelse fra formand og øvrige

Læs mere

Dagsorden. Folkeoplysningsudvalget 28. november 2016 Dragør rådhus, Havnestuen kl

Dagsorden. Folkeoplysningsudvalget 28. november 2016 Dragør rådhus, Havnestuen kl Dagsorden Folkeoplysningsudvalget 28. november 2016 Dragør rådhus, Havnestuen kl. 17.00 Indhold Side 1. Godkendelse af dagsorden... 2 2. Meddelelser... 2 3. Ansøgning om at blive folkeoplysende forening...

Læs mere

Referat. Forum: Handicaprådet Tid: Onsdag den 14. marts 2018, kl Sted: Mødelokale 915. Blok C 2. sal

Referat. Forum: Handicaprådet Tid: Onsdag den 14. marts 2018, kl Sted: Mødelokale 915. Blok C 2. sal Forum: Handicaprådet Tid: Onsdag den 14. marts 2018, kl. 18.00 19.30 Sted: Mødelokale 915. Blok C 2. sal Deltagere: Steen Christiansen, Carsten Wilken for Bjarke Juul, Hanne Fleinert, Poul Hansen, Eric

Læs mere

REFERAT HANDICAPRÅD DATO: 31. AUGUST 2016 MØDELOKALE SYDFALSTER, RÅDHUSET BENT MUNCH (REPRÆSENTANT FRA DH) PER STEEN LAILA GROTH BJARNE HANSEN

REFERAT HANDICAPRÅD DATO: 31. AUGUST 2016 MØDELOKALE SYDFALSTER, RÅDHUSET BENT MUNCH (REPRÆSENTANT FRA DH) PER STEEN LAILA GROTH BJARNE HANSEN REFERAT HANDICAPRÅD DATO: 31. AUGUST 2016 STED: MØDELOKALE SYDFALSTER, RÅDHUSET TIDSPUNKT: KL. 9.00 DELTAGERE: AFBUD: FREMMØDT SUPPLEANT KENNETH NIELSEN (REP. FRA DH, FORMAND) BENT MUNCH PER STEEN LAILA

Læs mere

Referat af Handicaprådets 6. møde i 2015. den 24. august kl. 13

Referat af Handicaprådets 6. møde i 2015. den 24. august kl. 13 Referat af Handicaprådets 6. møde i 2015 den 24. august kl. 13 Deltagere: Susanne Tarp, Pernille Høxbro (til og med punkt 8), Inger Brandt, Nikolaj Bøgh, Jørgen Danielsen, Mette Bang Larsen, Birgitte Mejsholm,

Læs mere

REFERAT HANDICAPRÅD MANDAG D. 19. DECEMBER2016 MØDELOKALE SYDFALSTER, RÅDHUSET BENT MUNCH (REPRÆSENTANT FRA DH) PER STEEN LAILA GROTH BJARNE HANSEN

REFERAT HANDICAPRÅD MANDAG D. 19. DECEMBER2016 MØDELOKALE SYDFALSTER, RÅDHUSET BENT MUNCH (REPRÆSENTANT FRA DH) PER STEEN LAILA GROTH BJARNE HANSEN REFERAT HANDICAPRÅD DATO: MANDAG D. 19. DECEMBER2016 STED: MØDELOKALE SYDFALSTER, RÅDHUSET TIDSPUNKT: KL. 9.00 DELTAGERE: AFBUD: FREMMØDT SUPPLEANT KENNETH NIELSEN (REP. FRA DH, FORMAND) BENT MUNCH PER

Læs mere

Ældreråd. Lukket Referat. Lokale 2, St. Heddinge, Rådhuspladsen 4, 4660 St. Heddinge Mødelokale 2 16. februar 2015 Kl. 10:15-12:15

Ældreråd. Lukket Referat. Lokale 2, St. Heddinge, Rådhuspladsen 4, 4660 St. Heddinge Mødelokale 2 16. februar 2015 Kl. 10:15-12:15 Lukket Referat Lokale 2, St. Heddinge, Rådhuspladsen 4, 4660 St. Heddinge Mødelokale 2 16. februar 2015 Kl. 10:15-12:15 Medlemmer: Flemming Pihl, Marianne Jensen, Lilly Meisner Pedersen, Oda Petersen,

Læs mere

REFERAT HANDICAPRÅD DATO: 24. JANUAR 2017 MØDELOKALE SAKSKØBING, RÅDHUSET BENT MUNCH (REPRÆSENTANT FRA DH) PER STEEN LAILA GROTH BJARNE HANSEN

REFERAT HANDICAPRÅD DATO: 24. JANUAR 2017 MØDELOKALE SAKSKØBING, RÅDHUSET BENT MUNCH (REPRÆSENTANT FRA DH) PER STEEN LAILA GROTH BJARNE HANSEN REFERAT HANDICAPRÅD DATO: 24. JANUAR 2017 STED: MØDELOKALE SAKSKØBING, RÅDHUSET TIDSPUNKT: KL. 9.00 DELTAGERE: AFBUD: FREMMØDT SUPPLEANT KENNETH NIELSEN (REP. FRA DH, FORMAND) BENT MUNCH PER STEEN LAILA

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget

Folkeoplysningsudvalget Folkeoplysningsudvalget Referat Dato: Onsdag den 20. december 2017 Mødetidspunkt: 17:00 Mødelokale: Medlemmer: Afbud fra: Havnestuen Helle Barth, Peter Læssøe, Ole Svendsen, Paul Erik Gjerka, Per Hansen,

Læs mere

TÅRNBY KOMMUNE. Dagsorden Til Handicaprådet

TÅRNBY KOMMUNE. Dagsorden Til Handicaprådet TÅRNBY KOMMUNE Dagsorden Til Handicaprådet Dato: 28.1.2016 Tidspunkt: Mødet starter efter oplæg, ca. 16.45 Sted: Mødelokale 209 og 211 Deltagere: Jan Jakobsen, Carsten Fuhr, Anders Krantz, Lars- Peter

Læs mere

Referat af Handicaprådets møde den kl. 16:00 i Fremtidslinjen, Karlemosevej 48, Køge

Referat af Handicaprådets møde den kl. 16:00 i Fremtidslinjen, Karlemosevej 48, Køge Referat af Handicaprådets møde den 18.06.2014 kl. 16:00 i Fremtidslinjen, Karlemosevej 48, Køge Tilstedeværende: Anni Kvisgård (. ) Claus Nielsen (. ) Henning Backs (. ) Jette W. Jørgensen (Ø) Lars Kunov

Læs mere

REFERAT/ DAGSORDEN. 3. VIA-DSR møde Punkt 1. Valg af ordstyrer og referent. Deltagere [Navne] Gæster. Afbud [Navne]

REFERAT/ DAGSORDEN. 3. VIA-DSR møde Punkt 1. Valg af ordstyrer og referent. Deltagere [Navne] Gæster. Afbud [Navne] 3. VIA-DSR møde 2017 Sted: Campus Silkeborg Nattergalevej 1 8600 Silkeborg Lokale B172 Mødedato: 11. maj 2017 Kl. 16-19 Deltagere [Navne] Gæster Afbud [Navne] Forberedelse: Hvert Campus skal have skrevet

Læs mere

Handicapråd. Referat. Greve Kommune. Torsdag den kl i mødelokale 1. Medlemmer

Handicapråd. Referat. Greve Kommune. Torsdag den kl i mødelokale 1. Medlemmer Handicapråd Torsdag den 02.09.10 kl. 16.30 i mødelokale 1 Medlemmer Byrådet Kai Nielsen (V) Jette Andersen (A) Lars Kilhof (V) Administrationen Jørgen Engell-Kofoed, Center for Teknik & Miljø Anni Kristiansen,

Læs mere

Sorø Kommune Handicaprådet

Sorø Kommune Handicaprådet R e f e r a t a f m ø d e i H a n d i c a p r å d e t Torsdag den 31. januar 2018 kl. 17.00 Mødet blev afholdt på: Sorø Rådhus, Rådhusvej 8, 4180 Sorø, mødelokale 273 Indhold Sag nr. 1 Godkendelse af dagsorden.

Læs mere

Referat af møde i Ældrerådet i Lejre Kommune tirsdag den 19. juni 2018 kl til på Hvalsø Rådhus, lokale 3.

Referat af møde i Ældrerådet i Lejre Kommune tirsdag den 19. juni 2018 kl til på Hvalsø Rådhus, lokale 3. 20. juni 2018. Referat af møde i Ældrerådet i Lejre Kommune tirsdag den 19. juni 2018 kl. 10.00 til 12.30 på Hvalsø Rådhus, lokale 3. Deltagere: Afbud: Øvrige deltagere: Bjarne Bang Christensen (BBC),

Læs mere

Referat Handicaprådet 2. december 2013 kl. 15:00 Brovst Rådhus Jammerbugt Kommune

Referat Handicaprådet 2. december 2013 kl. 15:00 Brovst Rådhus Jammerbugt Kommune Referat Handicaprådet 2. december 2013 kl. 15:00 Brovst Rådhus Jammerbugt Kommune Åbne dagsordenspunkter 20 Udmøntning af skolereformen i Jammerbugt Kommune 3 21 Overrækkelse af Handicapprisen 2013 4 22

Læs mere

Referat af Handicaprådets møde onsdag den 10. marts 2010 Kl. 17.00 19.00 i udvalgsværelse 7

Referat af Handicaprådets møde onsdag den 10. marts 2010 Kl. 17.00 19.00 i udvalgsværelse 7 Referat af Handicaprådets møde onsdag den 10. marts 2010 Kl. 17.00 19.00 i udvalgsværelse 7 Deltagere: Jørn Christensen (Høreforeningen) Øvrige deltagere: Tabita Sonne-Dalsø Afbud: Alice Thulesen (Dansk

Læs mere

Referat. Fællesmøde i Sundheds- og Omsorgsudvalget Dato: Mandag den 20. august 2018 kl Sted: Sjællandsgade 40, Bygning I, lokale 102

Referat. Fællesmøde i Sundheds- og Omsorgsudvalget Dato: Mandag den 20. august 2018 kl Sted: Sjællandsgade 40, Bygning I, lokale 102 Referat Fællesmøde i Sundheds- og Omsorgsudvalget Dato: Mandag den 20. august 2018 kl. 13.00-16.00 Sted: Sjællandsgade 40, Bygning I, lokale 102 Medlemmer af Sundhedsudvalget: Hanne Simonsen (formand),

Læs mere

Handicapråd. Referat. Mødelokale 2, 2. november 2017 Kl. 16:00. Medlemmer. Bemærkning: Afbud: Karen Hansen.

Handicapråd. Referat. Mødelokale 2, 2. november 2017 Kl. 16:00. Medlemmer. Bemærkning: Afbud: Karen Hansen. Referat Mødelokale 2, Kl. 16:00 Medlemmer Tina Mørk Thor Grønbæk John Dalsgaard Jensen (V) Inge Lise Pedersen Ole Gjermandsen Philip G. Nielsen Karen Hansen Steen S. Hansen (A) Bemærkning: Afbud: Karen

Læs mere

Bestyrelsen beslutter, at emnet ikke tages op i dette skoleår. Skolen vurderes ikke at have det nødvendige råderum.

Bestyrelsen beslutter, at emnet ikke tages op i dette skoleår. Skolen vurderes ikke at have det nødvendige råderum. Tilstede: Laila, Elisabeth, Louise, Peter, Helle, Jean, Sussane, Tania Afbud: Annette, Karina, Susanne(forældremøde), Solvor, sys Referent: PB Dagsorden E687: Orientering Meddelelser fra: Elevråd: Madordning,

Læs mere

Referat for møde i Handicaprådet

Referat for møde i Handicaprådet Referat for møde i Handicaprådet Mødedato 16. maj 2017 Mødetidspunkt 17:00 F2 Mødedeltagere Anne-Lise Kuhre (A) Susan Stauersbøl Ole Søbæk (C) Benny Juul Neis Kim Brendle Tommy Fritzen Dorte Hammershøi

Læs mere

Referat. Afbud: Hjørdis Espensen, Bjarne Mortensen. 1. Godkendelse af dagsorden v/steen Jeppson (beslutningspunkt) 1. at udvalget godkender dagsorden.

Referat. Afbud: Hjørdis Espensen, Bjarne Mortensen. 1. Godkendelse af dagsorden v/steen Jeppson (beslutningspunkt) 1. at udvalget godkender dagsorden. Referat Møde i Beskæftigelses- og Integrationsudvalget Dato: Tirsdag den 9. januar 2018 kl. 9.30 til 11.30 Sted: Sjællandsgade 40, bygning I, lokale 102 Medlemmer: Steen Reinhold Jeppson (formand), Bjarne

Læs mere

Egedal Kommune Handicaprådet Dagsorden til Handicaprådsmøde den 23. februar 2012 kl. 17.00 i mødelokale 120-140 på Stenløse Rådhus 1

Egedal Kommune Handicaprådet Dagsorden til Handicaprådsmøde den 23. februar 2012 kl. 17.00 i mødelokale 120-140 på Stenløse Rådhus 1 mødelokale 120-140 på Stenløse Rådhus 1 1. Godkendelse af dagsordenen 2. Arbejdsgange mv. mellem handicaprådet og Tilgængelighedsudvalget 3. til mødeplan for Handicaprådet for 2012 4. Handicaprådets årsberetning

Læs mere

Ældreråd. Referat. Mødelokale 2 9. januar 2017 Kl. 10:15. Medlemmer. Bemærkning: Afbud fra Oda Petersen og Jens Kierkegaard.

Ældreråd. Referat. Mødelokale 2 9. januar 2017 Kl. 10:15. Medlemmer. Bemærkning: Afbud fra Oda Petersen og Jens Kierkegaard. Referat Mødelokale 2 Kl. 10:15 Medlemmer Flemming Pihl Marianne Jensen Lilly Meisner Pedersen Birthe Høfler Bodil Nielsen Helmut Madsen Karsten P. Smith Oda Petersen Jens Kierkegaard Bemærkning: Afbud

Læs mere

Beslutning: Steen R. Jeppson blev valgt som ordstyrer. Dagsordenen blev godkendt med tilføjelse af et ekstra Punkt 9a: Det Grønne Råd.

Beslutning: Steen R. Jeppson blev valgt som ordstyrer. Dagsordenen blev godkendt med tilføjelse af et ekstra Punkt 9a: Det Grønne Råd. REFERAT Møde i Trafik- og Miljøudvalget Dato: Mandag den 8. august 2016 kl. 13-15 Sted: Sjællandsgade 40, Bygning I, 2. sal, lokale 302 Til stede: Svend Aage Sørensen (formand), Arne Bjørn Nielsen, Arvin

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde nr. 20, d. 12. august 2010.

Referat af bestyrelsesmøde nr. 20, d. 12. august 2010. Referat af bestyrelsesmøde nr. 20, d. 12. august 2010. 17. august 2010. Tilstede: merne Birgit Thejls (BT), Henrik Sengeløv (HSE), Sten Emborg (SE), Jens Rosengaard (JR), Erik Kragh-Hansen (EKH), og suppleant

Læs mere

Referat. Folkeoplysningsudvalget 22. juni 2016 Hollænderhallen kl

Referat. Folkeoplysningsudvalget 22. juni 2016 Hollænderhallen kl Referat Folkeoplysningsudvalget 22. juni 2016 Hollænderhallen kl. 17.00 Indhold Side 1. Godkendelse af dagsorden... 2 2. Besøg af Dragør vandaktivitet... 2 3. Meddelelser... 3 4. Status på medlemmer...

Læs mere

Der er indgået budgetaftale for budget i Dragør Kommune mellem følgende partier:

Der er indgået budgetaftale for budget i Dragør Kommune mellem følgende partier: Dragør Kommune. Budgetaftale 2018-2021 Der er indgået budgetaftale for budget 2018-2021 i Dragør Kommune mellem følgende partier: Socialdemokratiet (A) Det Konservative Folkeparti (C) Dansk Folkeparti

Læs mere

Referat fra møde i Handicaprådet Torsdag, den 16. juni 2016 kl Rådhuset, mødelokale 1, 3. etage. Deltagere:

Referat fra møde i Handicaprådet Torsdag, den 16. juni 2016 kl Rådhuset, mødelokale 1, 3. etage. Deltagere: Torvegade 74, 6700 Esbjerg Dato 23. juni 2016 Sagsbehandler Helle Bruhn Telefon direkte 76 16 92 58 Sags id. 16/922 Referat fra møde i Handicaprådet Torsdag, den 16. juni 2016 kl. 15.00-17.00 Rådhuset,

Læs mere

TÅRNBY KOMMUNE. Referat af Handicaprådsmøde

TÅRNBY KOMMUNE. Referat af Handicaprådsmøde TÅRNBY KOMMUNE Referat af Handicaprådsmøde Dato: 22.10.2015 Tidspunkt: 16.00 Sted: Mødelokale 209 Deltagere: Camilla Schwalbe, Jan Jakobsen, Ole Holm Pedersen, Anders Krantz, Lars-Peter Brogaard Nielsen,

Læs mere

REFERAT HANDICAPRÅD DATO: 25. JANUAR 2016 MØDELOKALE NR ALSLEV, RÅDHUSET BENT MUNCH (REPRÆSENTANT FRA DH) PER STEEN SUSANNE SIMONSEN BJARNE HANSEN

REFERAT HANDICAPRÅD DATO: 25. JANUAR 2016 MØDELOKALE NR ALSLEV, RÅDHUSET BENT MUNCH (REPRÆSENTANT FRA DH) PER STEEN SUSANNE SIMONSEN BJARNE HANSEN REFERAT HANDICAPRÅD DATO: 25. JANUAR 2016 STED: MØDELOKALE NR ALSLEV, RÅDHUSET TIDSPUNKT: 9:00-12:00 DELTAGERE: AFBUD: FREMMØDT SUPPLEANT DORTHE JØRGENSEN (REP. FRA DH, FORMAND) BENT MUNCH PER STEEN SUSANNE

Læs mere

Handicapråd. Referat. Mødelokale 7, 14. februar 2019 Kl. 16:00. Medlemmer. Bemærkning: Afbud: Jacob Panton Kristiansen.

Handicapråd. Referat. Mødelokale 7, 14. februar 2019 Kl. 16:00. Medlemmer. Bemærkning: Afbud: Jacob Panton Kristiansen. Referat Mødelokale 7, Kl. 16:00 Medlemmer John Dalsgaard Jensen Inge Lise Pedersen Tina Mørk Ole Gjermandsen Mogens Haugaard Nielsen (N) Philip G. Nielsen Jacob Panton Kristiansen (V) Henning Urban Dam

Læs mere

Kommunalbestyrelsen godkendte den 23. februar år 2017 forvaltningens indstilling vedrørende afvikling af ældrerådsvalget i november år 2017.

Kommunalbestyrelsen godkendte den 23. februar år 2017 forvaltningens indstilling vedrørende afvikling af ældrerådsvalget i november år 2017. From: Malene Sloth Eggers Sent: 7 Mar 2017 14:44:53 +0100 To: 'Bent Larsen';'Richard Barth';'Sten Brincker';'Vagn E. Larsen';Ældrerådet;'gavstrik.kirja@gmail.com' Cc: Heidi Pabst Andersen Subject: Dagsordenpunkt_Ældrerådsvalg

Læs mere

DH-Ballerup s bestyrelsesmøde tirsdag den 24. marts 2015 i Sundhedshuset.

DH-Ballerup s bestyrelsesmøde tirsdag den 24. marts 2015 i Sundhedshuset. DH-Ballerup s bestyrelsesmøde tirsdag den 24. marts 2015 i Sundhedshuset. Deltagere: Anne-Marie Appelgren, LEV. Kent Grimm Thornberg, Landsforeningen Autisme. Ella Frederiksen, Osteoporoseforeningen. Alice

Læs mere

Referat. Folkeoplysningsudvalget 17. august 2016 Dragør Sejlklub kl

Referat. Folkeoplysningsudvalget 17. august 2016 Dragør Sejlklub kl Referat Folkeoplysningsudvalget 17. august 2016 Dragør Sejlklub kl. 17.00 Indhold Side 1. Godkendelse af dagsorden... 2 2. Meddelelser... 2 3. Status fra AOF... 4 4. Aftensskolernes regnskab... 5 5. Årsplan

Læs mere

Referat Handicapråd Medlemmer Bemærkning:

Referat Handicapråd Medlemmer Bemærkning: Referat Mødelokale 7, Kl. 16:00 Medlemmer John Dalsgaard Jensen Inge Lise Pedersen Tina Mørk Ole Gjermandsen Mogens Haugaard Nielsen (N) Philip G. Nielsen Jacob Panton Kristiansen (V) Henning Urban Dam

Læs mere

Afbud: Arne Bjørn Nielsen, Arvin Storgaard og Hjørdis Espensen.

Afbud: Arne Bjørn Nielsen, Arvin Storgaard og Hjørdis Espensen. Referat Møde i Teknik- og Miljøudvalget Dato: Tirsdag den 6. februar 2018 kl. 12.30 til 14.30 Sted: Sjællandsgade 40, Bygning I, lokale 102 Medlemmer: Svend Aage Sørensen (formand), Vera Eckhardt (næstforkvinde),

Læs mere

REBILD KOMMUNE. Handicaprådet. Referat. Tirsdag den 20. oktober 2015 kl. 16:30

REBILD KOMMUNE. Handicaprådet. Referat. Tirsdag den 20. oktober 2015 kl. 16:30 REBILD KOMMUNE Handicaprådet Referat Tirsdag den 20. oktober 2015 kl. 16:30 Mødested: Administrationsbygningen i Nørager Jernbanegade 13, 9610 Nørager Mødelokale: Mødelokale 1 Afbud: Lissy Hammer Mortensen,

Læs mere

Dagsorden. Forum: Handicaprådet Tid: Torsdag den 7. marts 2019, kl Sted: Mødelokale 2, Rådhusets forhal

Dagsorden. Forum: Handicaprådet Tid: Torsdag den 7. marts 2019, kl Sted: Mødelokale 2, Rådhusets forhal Dagsorden Forum: Handicaprådet Tid: Torsdag den 7. marts 2019, kl. 17.00 19.00 Sted: Mødelokale 2, Rådhusets forhal Deltagere: Steen Christiansen, Bjarke Juul, Hediye Temiz, Hanne Fleinert, Poul Hansen,

Læs mere

Møde 2. december 2009 kl. 14:30 i Mødelokale 1

Møde 2. december 2009 kl. 14:30 i Mødelokale 1 Handicaprådet Referat Møde 2. december 2009 kl. 14:30 i Mødelokale 1 Fraværende: Palle Lykke Ravn, Kjeld Berthelsen, John Christoffersen Pkt. Tekst Side 43 Godkendelse af referat fra den 2. november 2009

Læs mere

Bestyrelsesmøde 24. aug 2016

Bestyrelsesmøde 24. aug 2016 Bestyrelsesmøde 24. aug 2016 Deltagere: Flemming (fra 5. etape og formand), Anette (1.), Karsten (2.), Niels Jørgen(3.), Kurt (4.). Sted: Kurt Henriksen, Sundby Parkvej 18, 2.tv. Bestyrelsens fordeling

Læs mere

Referat fra møde i Handicaprådet for Solrød Kommune Mandag den 29. oktober 2018

Referat fra møde i Handicaprådet for Solrød Kommune Mandag den 29. oktober 2018 SOLRØD KOMMUNE Job- og SocialCenteret Referat Emne: Referat af møde i Handicaprådet Mødedato: 29. oktober 2018 Kl.: 17.00-19.00 Sted: Lokale 125B Deltagere: Arne Pedersen, Mette Cadovius, Helle Zelasny,

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget

Folkeoplysningsudvalget DAGSORDEN Folkeoplysningsudvalget Mødedato: Tirsdag den 02-09-2008 Mødested: KFUM s Klubhus, Kløvermarken, 6100 Haderslev Starttidspunkt: Kl. 19:30 Sluttidspunkt: Afbud: Connie Andersen Bent S. Olsen Preben

Læs mere

Referat SeniorRådsmøde nr. 225

Referat SeniorRådsmøde nr. 225 Referat SeniorRådsmøde nr. 225 Dato: 18. maj 2017 Kl: 13-16 Sted: Kommunalbestyrelsens mødesal Dagsorden omdelt: 11. maj 2017 Referat udsendt: 22. maj 2017 Medlemmer: Preben Riel, Jann Larsen, Daisy Filipsen,

Læs mere

Referat. Handicaprådet. Handicaprådet Torsdag den 15. november 2018 Kl. 15:30 Gl. Byrådssal H1.28 Adm.bygning Tingvej 17, 8543 Hornslet.

Referat. Handicaprådet. Handicaprådet Torsdag den 15. november 2018 Kl. 15:30 Gl. Byrådssal H1.28 Adm.bygning Tingvej 17, 8543 Hornslet. Referat Handicaprådet Handicaprådet Torsdag den 15. november 2018 Kl. 15:30 Gl. Byrådssal H1.28 Adm.bygning Tingvej 17, 8543 Hornslet Medlemmer Ejnar Pedersen Peer Laursen Helle Pedersen Anne-Lise Vester

Læs mere

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Mandag den kl på Strandcentret

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Mandag den kl på Strandcentret Greve Seniorråd Mandag den 29.05.17 kl. 9-12 på Strandcentret Kirsten Andersen (formand) Elo Knudsen (næstformand) Finn Brozek Knud Bloksgaard Palle Jacobsen Afbud: Flemming Vahlgreen Sigurd Arnfred Larsen,

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den 23 SEP 2004

Referat fra bestyrelsesmøde den 23 SEP 2004 Side 1 Viborg den 25 SEP 2004 Til Jesper Myrtue, Teglmarken 113, Jakob Hoffmann, Teglmarken 203 Martin Neubert, Teglmarken 16, Erik Krogh, Enghaverne 38, Jan Stampe, Teglmarken 53, Ole Rishøj, Enghaverne

Læs mere

Beslutning Dagsordenen blev godkendt, idet der blev tilføjet et ekstra dagsordens punkt vedr. valg af ny mødedato i maj.

Beslutning Dagsordenen blev godkendt, idet der blev tilføjet et ekstra dagsordens punkt vedr. valg af ny mødedato i maj. Referat Møde i Beskæftigelses- og Integrationsudvalget Dato: Tirsdag den 6. marts 2018 kl. 9.30 til 11.30 Sted: Sjællandsgade 40, bygning I, lokale 102 Medlemmer: Steen Reinhold Jeppson (formand), Bjarne

Læs mere

Forretningsorden for skolebestyrelsen ved Sjørslev Skole

Forretningsorden for skolebestyrelsen ved Sjørslev Skole Forretningsorden for skolebestyrelsen ved Sjørslev Skole 1 Bestyrelsen består af: 7 forældrevalgte medlemmer 2 medarbejdere valgt af og blandt skolens medarbejdere 2 elever valgt af og blandt skolens elever.

Læs mere

Ang: Tilbagemelding om hastighedszone i Vængekvarteret

Ang: Tilbagemelding om hastighedszone i Vængekvarteret 1 Til: Plan og teknik att. Henrik Aagaard Ang: Tilbagemelding om hastighedszone i Vængekvarteret Vi har med glæde modtaget jeres brev af 13. Februar 2009 ang. Tilbagemelding om hastigshedszone i Vængekvarteret.

Læs mere

Kommunale budgetter og regnskaber sådan! - En guide til lokale udsatteråd om arbejdet med kommunale budgetter og regnskaber

Kommunale budgetter og regnskaber sådan! - En guide til lokale udsatteråd om arbejdet med kommunale budgetter og regnskaber Kommunale budgetter og regnskaber sådan! - En guide til lokale udsatteråd om arbejdet med kommunale budgetter og regnskaber Rådet for Socialt Udsatte har lavet denne guide til jer i de lokale udsatteråd

Læs mere

Morsø Kommune. Handicaprådet. Dagsorden

Morsø Kommune. Handicaprådet. Dagsorden Morsø Kommune Handicaprådet Dagsorden Torsdag, den 20. september 2018, kl. 16.00 18.00 Mødested: Administrationsbygningen, Jernbanevej 7, lok. 605/607 Faste deltagere: Betina Pedersen, Elly Bloch, Jens

Læs mere

referat Handicapråd 19. februar 2015 mødelokale sydfalster, rådhuset kl Dorthe Jørgensen (rep. fra DH, formand)

referat Handicapråd 19. februar 2015 mødelokale sydfalster, rådhuset kl Dorthe Jørgensen (rep. fra DH, formand) referat Handicapråd 19. februar 2015 dato: sted: mødelokale sydfalster, rådhuset kl. 9.00 tidspunkt: DELTAGERE: Dorthe Jørgensen (rep. fra DH, formand) Anne-Lise Rossau Claus Petersen Afbud: Fremmødt SUPpLEANT

Læs mere

Referat. til mødet den kl med ældrerådet. Mødet afholdes i kursuslokalet i kælderen, Jobcenter Thisted, Skolegade 4D, Thisted.

Referat. til mødet den kl med ældrerådet. Mødet afholdes i kursuslokalet i kælderen, Jobcenter Thisted, Skolegade 4D, Thisted. Referat til mødet den kl. 14.00 med ældrerådet. Mødet afholdes i kursuslokalet i kælderen, Jobcenter Thisted, Skolegade 4D, Thisted. Medlemmer: Elsebeth Nielsen, Ida Pedersen, Jørgen Østerby Pedersen,

Læs mere

REFERAT HANDICAPRÅD SANO CENTER, SKÆLSKØR BENT MUNCH (REPRÆSENTANT FRA DH) BIRTHE FRIIS (REPRÆSENTANT FRA DH) LAILA GROTH (REPRÆSENTANT FRA DH)

REFERAT HANDICAPRÅD SANO CENTER, SKÆLSKØR BENT MUNCH (REPRÆSENTANT FRA DH) BIRTHE FRIIS (REPRÆSENTANT FRA DH) LAILA GROTH (REPRÆSENTANT FRA DH) REFERAT HANDICAPRÅD DATO: 26. APRIL 2018 STED: SANO CENTER, SKÆLSKØR TIDSPUNKT: KL. 13.00 DELTAGERE: AFBUD: FREMMØDT SUPPLEANT KENNETH NIELSEN (REP. FRA DH, FORMAND) BENT MUNCH BIRTHE FRIIS LAILA GROTH

Læs mere

Dagsorden og referat Skolebestyrelse

Dagsorden og referat Skolebestyrelse Dagsorden og referat Skolebestyrelse Dato: Tirsdag d. 29.8 2017 Tid: Kl. 19 21.30 Sted: Stensagerskolen Mødedeltagere: Jørgen Krøigaard, Gitta Catalina, Søren Kronvang, Lise Jacobsen, Lene Bro, Jesper

Læs mere

Sorø Kommune Handicaprådet

Sorø Kommune Handicaprådet R e f e r a t Møde i, torsdag den kl. 17.30 Mødet afholdtes på Lundebo, Ventemøllevej 30, 4293 Dianalund. Indhold Sag nr.116 Godkendelse af dagsorden pr. mail Sag nr. 117 Meddelelse fra formand og øvrige

Læs mere

POLITISKE ÆNDRINGSFORSLAG Råderum - Drift

POLITISKE ÆNDRINGSFORSLAG Råderum - Drift Afstemningsbilag til politisk behandling af budget # Udvalg Sektor Tekst 2019 Ændringer til afstemning - =indtægt/mindreudgift + = udgift/merforbrug 2020 2021 2022 Prioriteret Hvis forslaget ønskes prioriteret

Læs mere

Referat. Mandag den 13. november 2017 kl Møde i Handicaprådet i Lejre Kommune

Referat. Mandag den 13. november 2017 kl Møde i Handicaprådet i Lejre Kommune Referat Møde i Handicaprådet i Lejre Kommune Mandag den 13. november 2017 kl. 17.00 19.00 Mødelokale 1 (i kælderen) Hvalsø Rådhus, Møllebjergvej 4, 4330 Hvalsø Medlemmer: Lejre Kommune Møllebjergvej 4

Læs mere

Referat. Forum: Handicaprådet Tid: 2. marts 2017, kl Sted: Mødelokale 1 i Forhallen

Referat. Forum: Handicaprådet Tid: 2. marts 2017, kl Sted: Mødelokale 1 i Forhallen Referat Forum: Handicaprådet Tid: 2. marts 2017, kl. 17.00 Sted: Mødelokale 1 i Forhallen Deltagere:Jens Mikkelsen, Bjarke Juul, Ottar Bingen, Frederik Lerche, Peter Rymann, Patricia W. Gale, Fedai Celim,

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget

Folkeoplysningsudvalget Folkeoplysningsudvalget Referat af ekstraordinær dagsorden Dato: Onsdag den 13. marts 2019 Mødetidspunkt: 17:00 Mødelokale: Medlemmer: Afbud fra: Havnestuen Helle Barth, Peter Læssøe, Geert Jakobsen, Claus

Læs mere

Referat Godkendelse af dagsorden. Indholdsfortegnelse:

Referat Godkendelse af dagsorden. Indholdsfortegnelse: Referat Handicaprådet Tid torsdag den 8. maj 2014 kl. 15:30 Sted Mødelokale 2 på Assens Rådhus Afbud: Lis Lund i stedet indkaldt suppleant Anette Rejnholdt Sørensen. Afbud: Betina Signe Stick, i stedet

Læs mere

Center Kultur & Fritid Skørpingvej Terndrup REFERAT KULTURRÅDET

Center Kultur & Fritid Skørpingvej Terndrup REFERAT KULTURRÅDET REFERAT KULTURRÅDET Mødedato: Tirsdag den 26. september 2016 Mødetidspunkt: Kl. 19.00 Sted: Lille Stue, KulturStationen, Sverriggårdsvej 4, 9520 Skørping Deltagere: Helle Jørgensen Charlotte M. B. Nielsen

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Amagerskolen 19. april :30-20:30

Skolebestyrelsesmøde Amagerskolen 19. april :30-20:30 19. april 2017 17:30-20:30 (Spisning 17:30-18:00) Deltagere: Forældrerepræsentanter: John Myrup, Mette von Meyeren G. Hersbøll, Anne Marie Obbekær Thomsen, Dan Jelling Petersen, Bettina Lysgaard og Henriette

Læs mere

Handicaprådet. Åben Referat. Mødelokale 7 på rådhuset, 24. september 2015 Kl. 16:00-18:00

Handicaprådet. Åben Referat. Mødelokale 7 på rådhuset, 24. september 2015 Kl. 16:00-18:00 Åben Referat Mødelokale 7 på rådhuset, 24. september 2015 Kl. 16:00-18:00 Medlemmer: Preben Elstrøm, Jakob Bigum Lundberg, Thor Grønbæk, John Dalsgaard Jensen, Inge-Lise Pedersen, Lone Høgenhaug, Ole Gjermandsen,

Læs mere

Ældreråd. Lukket Referat. Lokale 1, St. Heddinge, 09. marts 2015 Kl. 10:15-12:15

Ældreråd. Lukket Referat. Lokale 1, St. Heddinge, 09. marts 2015 Kl. 10:15-12:15 Lukket Referat Lokale 1, St. Heddinge, 09. marts 2015 Kl. 10:15-12:15 Medlemmer: Flemming Pihl, Marianne Jensen, Lilly Meisner Pedersen, Oda Petersen, Frank R. Taarup, Birthe Høfler, Bodil Nielsen, Helmut

Læs mere

DAGSORDEN/REFERAT MØDE DEN 11/ HANDICAPRÅDET. Social- og Sundhedsforvaltningen Sekretariat og Økonomi. Dokumentnummer

DAGSORDEN/REFERAT MØDE DEN 11/ HANDICAPRÅDET. Social- og Sundhedsforvaltningen Sekretariat og Økonomi. Dokumentnummer DAGSORDEN/REFERAT MØDE DEN 11/2-2016 HANDICAPRÅDET Dato Social- og Sundhedsforvaltningen Sekretariat og Økonomi Deltagere Lars Kunov (), formand Claus Nielsen () Henning Backs () Jeanne Riise Lehmkuhl

Læs mere

Referat fra. Handicaprådet. Tirsdag den , kl. 16:30. i Rosenvænget 13, 4300 Holbæk

Referat fra. Handicaprådet. Tirsdag den , kl. 16:30. i Rosenvænget 13, 4300 Holbæk Referat fra Handicaprådet Tirsdag den 04-11-2014, kl. 16:30 i Rosenvænget 13, 4300 Holbæk Praktiske oplysninger i forbindelse med mødet: Andre deltagere i mødet: Handicaprådet består af: Parti: A - Socialdemokratiet:

Læs mere

2. Meddelelser fra formanden Marie Jørgensen orienterede om kommende møde i ensomhedsnetværket, hvor også fællesskabsambassadørerne deltager.

2. Meddelelser fra formanden Marie Jørgensen orienterede om kommende møde i ensomhedsnetværket, hvor også fællesskabsambassadørerne deltager. Ældrerådets møde mandag den 4. februar 2019 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ann Marie Cordua X Tove Lunde Amsinck X Hermand Pedersen X Marianne Lund X Dorthe Friis Afbud

Læs mere

Handicaprådet. Åben Referat. Mødelokale 7 på rådhuset, 19. november 2015 Kl. 16:00-18:00

Handicaprådet. Åben Referat. Mødelokale 7 på rådhuset, 19. november 2015 Kl. 16:00-18:00 Åben Referat Mødelokale 7 på rådhuset, 19. november 2015 Kl. 16:00-18:00 Medlemmer: Preben Elstrøm, Tina Mørk, Thor Grønbæk, John Dalsgaard Jensen, Inge Lise Pedersen, Lone Høgenhaug, Ole Gjermandsen,

Læs mere

Ældreråd. Referat. Mødelokale 2, 7. juni 2018 Kl. 10:15. Medlemmer. Bemærkning: Afbud: Helmut Madsen og Lilly Meisner Pedersen.

Ældreråd. Referat. Mødelokale 2, 7. juni 2018 Kl. 10:15. Medlemmer. Bemærkning: Afbud: Helmut Madsen og Lilly Meisner Pedersen. Referat Mødelokale 2, Kl. 10:15 Medlemmer Susanne Kierch Anna K. M. Hansen Hans C. Bech Dorete Olsen Jette Olsen Britta Jensen-Terpet Helmut Madsen Bodil Nielsen Lilly Meisner Pedersen Bemærkning: Afbud:

Læs mere

Referat af møde nr. 9 Mandag d kl Seniorrådet, Egedal Kommune

Referat af møde nr. 9 Mandag d kl Seniorrådet, Egedal Kommune Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 9 Mandag d. 03.10.2016 kl. 8.00. Medlemmer/deltagere Funktion: Tid: Mandag d. 03.10.2016 kl. 8.00. Bjarne Larsen Formand Sted: Mødelokale M1.15 Egedal Rådhus

Læs mere