Våde Nyheder. Frederikssund Svømmeklub. Opstartsweekend i Fladså. Det traditionelle gruppebillede efter sidste træningspas

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Våde Nyheder. Frederikssund Svømmeklub. Opstartsweekend i Fladså. Det traditionelle gruppebillede efter sidste træningspas"

Transkript

1 Frederikssund Svømmeklub Indhold: Ny Sæson Kontortid Støt klubben Dagbog fra Opstartsweekend Grøn Nøgle Næste Blad Kalender Julelotteri Juletræssalg Kunstmaleri istandsat Opstartsweekend i Fladså Udtaget til Ungdomslandsholdet Resultatbørsen Det traditionelle gruppebillede efter sidste træningspas Nr. 22, 2010 Stiftet i 1979 Frederikssund Svømmeklub, Odinsvej 2, 3600 Frederikssund frederikssund.svoemmeklub@jubii.dk www:

2 Ny sæson Sommerferien er længst forbi og en ny sæson er i fuld gang. Der har været travlt i august måned med at indmelde en masse nye medlemmer samt en hel del gengangere fra forrige sæson, som stadig ønsker udfordringer i det våde element. Som noget nyt i år, foregår tilmeldingen online fra klubbens hjemmeside via et nyt system, "Klubmodul". Dette system gør det muligt, at du i ro og mag kan sidde hjemme fra din PC og tilmelde dig et svømmehold. I systemet kan du se hvilke hold klubben tilbyder med hensyn til dage, tidspunkter og trænere. Du vil ligeledes kunne se om der er flere ledige pladser. Du skal oprette en profil (på den der skal svømme) i systemet for at kunne tilmelde dig et hold. I forbindelse med tilmeldingen vil du straks få en bekræftelse på at du er optaget på et hold. Betaling foregår ligeledes online fra dette modul via Dankort. Vi har til denne sæson fået samme haltider, så vi har forsøgt at placere holdene på nogenlunde samme tider, dog med nogle ændringer. Undervisningsafdelingen har træningstider mandag fra kl.: 18:00-19:30, onsdag fra kl.: 18:00-19:30, torsdag fra kl.: 16:00-18:00. Følgende trænere er tilknyttet: Line Rasmussen, Line Andersen, Nicoline Steen, Camilla Desvig-Bol, Sandra Andersen, Louise Hedelund og Jeannie Bjørklund. Louise og Jeannie er nye trænere i undervisningsafdelingen de har glædet sig til at komme i gang. Derudover er Sandra vendt tilbage som træner i undervisningsafdelingen Til Undervisningsafdelingen har vi ligeledes tilknyttet nogle hjælpetrænere, de er typisk nogle af vores egne unge svømmere fra konkurrenceafdelingen. De er: Sebastian Kallerup, Signe Bjerre, André Ballerini, Isabella Wolsted og Victoria Ringgaard. En specificeret holdoversigt med dag, tidspunkt og træner er at finde på klubtavlen i hallen eller på vores hjemmeside Konkurrencesafdelingen har træningstider mandag og onsdag fra kl.: 19:00-21:45, tirsdag og fredag fra kl.: 15:00-17:00, torsdag fra kl.: 20:00-21:45 og lørdag kl.: 07:00-08:30. (fortsættes..)

3 (fortsat Ny Sæson) Følgende trænere er tilknyttet Konkurrenceafdelingen: A-hold B-hold C-hold D-hold Talenthold Cheftræner Lars Madsen Assistenttræner Lasse Iversen Line Andersen Assistenttræner Louise Hedelund Camilla Desvig-Bol og Nicoline Steen Line Rasmussen og Camilla Desvig-Bol Jeannie Bjørklund Kontortid Tilmelding hver onsdag kl kl på telefon nr Man er også velkommen til at kontakte os via frederikssund.svoemmeklub@jubii.dk Svømmeudvalg Lasse Iversen er netop vendt tilbage til klubben. Svømmeudvalg

4 Støt klubben - spil hos Danske Spil Frederikssund Svømmeklub og Danske Spil har som tidligere beskrevet indgået et samarbejde - så du kan støtte klubben hver gang, du spiller Lotto, Oddset, Tips, Quick mm. på Frederikssund Svømmeklubs spilside. Så det er ganske gratis at tjene penge til klubben ved nogle få klik hjemmefra sofaen. Du kan finde mere information via ovenstående banner på klubbens hjemmeside eller via brochure som hænger på klubtavlen i svømmehallen. Svømmeudvalg Hvordan tjener jeg penge til klubben? Det gør du ved bla. at oprette en profil Danske Spils hjemmeside, som du får adgang til, via klubben hjemmeside Fra nedenstående banner med klubbens navn og Danske Spils logo på. Når du klikker på banneret kommer du ind på Frederikssund Svømmeklubs spilside. Dagbog fra Opstartsweekend Skrevet af Jeannie Bjørklund Fredag: Efter en lang bustur nåede vi endelig frem til Fladså. Den første opgave var som sædvanlig at hente madrasser. Som noget ganske nyt kunne vi ikke bare selv tage for os, nej EN MADRAS til hver. Kun få udvalgte, fik lov at tage hele to madrasser. Der blev pakket ud og gjort klar til weekendens første træningspas som var fra kl I alt 23 friske svømmere var i vandet, mens de 7 trænere knoklede på kanten ;-) (fortsættes) Ved at oprette en profil har du tjent 100 kr. til klubben og du er IKKE forpligtet til at spille for nogle penge.

5 (Fortsat..Opstartsweekend) Efter træningen stod Gitte, vores holdleder, klar med kakao og frugt til alle de trætte svømmere. Der var givet lov til leg i det lille bassin som viste, at man faktisk stadig kunne være fuld af energi - selv kl. 23 om aftenen! Da vi kom tilbage til skolen hvor vi skulle sove delte Emil kage ud. Chokoladekage er altid en sikker vinder :-) Tak for kage! Og hermed godnat. Dagbog fra B-holdet: Dagen startede med, at vi skulle med bussen kl i Fr. Sund. Da vi ankom til Fladså pakkede vi ud, og fik madrasser. Kl skulle vi svømme. Da vi havde svømmet, fik vi æbler og kakao. Da vi havde omklædt, fik vi chokoladekage, som Emil havde med. Derefter blev der sagt godnat. Og der blev selvfølgelig også sagt tillykke til Mike, som havde fødselsdag. Lørdag: Ikke noget med at sove længe nej, der var morgenmad kl og så var det bare at fylde på, så man fik energi til morgenpasset fra kl (program) Efter nogle hårde timer, stod den på frugt og kakao og igen leg i det lille, for dem, der havde lyst. (fortsættes)

6 (Fortsat..Opstartsweekend) Men træningen var ikke ovre endnu. Der var først frokost kl , så hvorfor spilde tiden? Lars havde givet besked på, at alle (også trænere) skulle stå omklædt i træningstøj i hallen kl Her mødte os en meget veltrænet mand og kvinde, som skulle lære os alle Bodycombat. Bodycombat er form for boksning og en masse andet kampsport. Meget hårdt! Værsgo, en times træning på fuld knald. Frokosten var længe ventet og det var skønt med noget mad. Der var træning igen fra kl , så tiden gik med at spille bordtennis, afslapning, lektier, en tur til den lokale Spar og beach volley. Rygtet siger altså, at det ikke gik helt godt for Lars og Lasse som i øvrigt ikke ville tale om den kamp! :-) Endnu en hård omgang træning ventede svømmerne, efterfulgt af frugt og kakao. Kl var der aftensmad: en favorit blandt de fleste, nemlig lasagne og hjemmebagt brød. meget lang opvarmning, var det tid til at tage i mod Lars og Lasses udfordring: 4x50 fri holdkap. Hold 1: Line A, Line R, Louise og Camilla. Hold 2: Lars og Lasse, som så skulle svømme to gange hver. Neutral dommer: Jeannie. Der blev kæmpet hårdt fra alle, og sejren gik til Lars og Lasse. Det fik Louise til at udfordre Lars i en 50 fri: Louise vandt i tiden over Lars i tiden Godt kæmpet. Efter en hård dag siges hermed godnat. Søndag: Klokken er og det er tid til morgenmad. Dagens morgenpas er en time tidligere nemlig fra kl Efter dette pas var mange svømmere utrolig stille. Efter træningen skulle der ryddes op og pakkes, madrasserne skulle bæres på plads og klasseværelserne skulle være ordentlige. Kl var det tid til frokost en kylling/bacon sandwich til hver som altså ikke var nok for nogle, som derfor skyndte sig til Spar inden weekendens sidste pas kl Vi havde fået at vide, at vi måtte bruge svømmehallen indtil kl så det benyttede de 7 trænere sig af. Efter en (fortsættes)

7 (fortsat..opstartsweekend) Der blev svømmet lidt indsvøm og derefter var det tid til holdkapper :-) Lars havde været rimelig smart for man skulle yde sit bedste, så derfor havde han så flittigt regnet alle holdenes samlede tid ud så de jo kunne gå efter at slå den! Lars havde også delt holdene, således at der kun var få sek. mellem holdenes samlede tider. Der blev lagt ud med 50 fri. Derefter var der medley og vandvidsholdkap. Efter holdkapperne var der fællesbillede og fri leg. Trænerne blev selvfølgelig smidt i vandet. Nu mangler der bare at blive sagt: Tak for en god weekend. Svømmeudvalg Grøn nøgle til Frederikssund Svømmehal The Green Key er turismens miljømærke, som for tiden er repræsenteret i 16 lande. Det betyder at alt fra kroer og hoteller til vandrerhjem, campingpladser og idrætsanlæg kan blive mærket med Den Grønne Nøgle, som den hedder på dansk. Frederikssund Svømmehal har fået tildelt mærket for sit miljøarbejde. (fortsættes)

8 Kontakt : Telefon: Fax: web: info@prtag.dk (fortsat..grøn Nøgle) Det var borgmester Ole Find Jensen der sammen med halinspektør Bo Nielsen tog imod miljømærket. Ole Find Jensen roste svømmehallens initiativ, og udtrykte at det er helt i tråd med Frederikssund Kommunes indsats som klimakommune at svømmehallen også gør en stor indsats for miljøet, og nu får tildelt en anerkendelse for det. For at blive mærket med Green Key kræves, at man lever op til en række miljøkrav, som opdeles i nogle hovedkriterier. Under hvert hovedkriterium er der en række underkriterier der skal opfyldes - i alt næsten 70. Ud over de mange obligatoriske krav er der også en række frivillige betingelser man kan opfylde. Her er Frederikssund Svømmehal i følge halinspektør Bo Bielsen også godt med - blandt andet ved at have udskiftet saltsyren i vandet med svovlsyre, der er væsentligt bedre for miljøet. Stort tillykke og tak til hallen for den store indsats. Kilde: Frederikssund Kommune Næste blad Indlæg og artikler til næste udgave modtages meget gerne, og skal være os i hænde senest 31. oktober Input kan lægges i den røde postkasse nede i svømmehallen eller sendes til følgende adresse: frederikssund.svoemmeklub@jubii.dk Svømmeudvalg

9 Kalender September 2010: 9. Lokalstævne i Frederikssund Værløse Cup 26. Miniturnering, 1. afdeling udvalgt hold i Frederikssund Oktober 2010: Syd Cup udtagelse, Haderslev Novo Nordisk i Hillerød Uge 42 efterårsferie - intensiv træning for A+B hold SRØ kort i Nærum 31. Tåstrup Cup for C+D+Talent Svømmeudvalg Julelotteri 2010 Frederikssund Svømmeklub havde god succes med at sælge Børnehjælpsdagens julelotteri-lodder i 2009 og har derfor valgt også at deltage i salget her i Princippet i dette arbejde går på hjælp til selvhjælp. Det vil sige, at jo flere lodder der sælges, jo flere penge tjener vi til svømmeklubben. Igen i år bliver det svømmerne på A-, B-, C-, D- og Talentholdet som får julelotteri-lodder som skal sælges i perioden 31. oktober 24. december Hver svømmer får 15 lodder á 20,00 kr., hvor af 8,50 kr. går til svømmeklubben. I 2009 fik vi tjent lidt over kr., hvilket var supert. Mon vi kan gøre det igen i år? Når de første 15 lodder er solgt, er det muligt at få flere lodder, alt efter ønske og hvor mange den enkelte nu kan sælge. Der vil komme mere information til hver enkelt svømmer i løbet af september. Igen i år vil der være præmier til de 2 bedst sælgende svømmere. Børnehjælpsdagen er en upolitisk, humanitær organisation, der siden 1904 har arbejdet for børn og unges vilkår i Danmark. I dag støtter Børnehjælpsdagen det frivillige børne- og ungdomsarbejde samt de anbragte børn og unge i Danmark. Læs evt. mere på H.K.H. Kronprinsesse Mary har siden 2005 været protektor for Børnehjælpsdagen. Sponsorudvalg

10 Juletræssalg 2010 Kunstmaleri istandsat Traditionen tro, sælger svømmeklubben igen juletræer foran Frederikssund svømmehal, de sidste 3 weekender før jul. Kutymen er, at forældre og svømmere står for salget, og på den måde tjener penge til klubkassen og hermed alle de aktiviteter som svømmerne deltager i. Og husk at en vagt (3 timer) giver 1 point. Ud over glæden over svømmehallens miljøarbejde udtrykte Ole Find Jensen under overrækkelsen ligeledes sin store tilfredshed med at svømmehallen har fået restaureret vægmaleriet i hallen. Maleriet blev udført i 1996 hvor en gruppe elever fra Thorstedlund Kunsthøjskole fik frie hænder til at udføre det på hele endevæggen bag det lille bassin. Der er planlagt salg lørdage og søndage de sidste 3 weekender før jul, dvs december, december og december Åbent kl Det ny-restaurerede vægmaleri HUSK at bidrag med 3 timer som juletræssælger Kilde: Frederikssund Kommune I løbet af oktober vil i hører nærmere. Sponsorudvalg

11 Udtaget til Ungdomslandsholdet Resultatbørsen Den 14-årige Søren Fritzbøger fra Frederikssund Svømmeklub er udtaget til Dansk Svømmeunions ungdomslandshold for årgangssvømmere på bagrund af de flotte resultater og medaljer ved de danske årgangsmesterskaber i juni måned Årgangslandsholdet, også kaldet itup, består af en gruppe unge lovende svømmere, som skal mødes ved en række træningssamlinger, hvor den første allerede finder i weekenden september 2010 i Bellahøj Svømmestadion i Brønshøj. Her vil der være fokus på forskellige elementer bl.a. hvad der skal til for at blive en rigtig god svømmer. I weekenden i Pinsen var 17 af Frederikssund Svømmeklubs yngste svømmere til Hørsholm Cup For en stor del af Frederikssund svømmerne var det første gang at de skulle i kamp, uden for egen Andedam, men de gjorde de fantastisk godt, og weekendens stævne gav ikke mindre end 46 personlige rekorder, 2 guldmedaljer, 6 sølvmedaljer og 4 bronzemedaljer. Oven i dette var der flere lige ved og næste præstationer i en del 4. og 5. pladser. Følgende kom hjem med medaljer: Signe Bjerre (98) 1 guld, 2 sølv og 1 bronze, Emma Gaardsted Andersen (98) 2 sølv og 2 bronze, Emil Christensen (96) 1 guld og 1 sølv, Victor Larsen (98) 1 sølvmedalje og en lige ved og næsten (4. plads i 100 m bryst). PR-udvalg Søren til venstre ved prisoverrækkelse hos Nordea, Frederikssund PR-udvalg Resultatbørsen I juni måned blev der svømmet Danske Mesterskaber for Årgangssvømmere i Gentofte. Frederikssund Svømmeklub deltog med 6 svømmere. (fortsættes)

12 (fortsat..resultatbørsen) Tre i yngste gruppe (Emma Gaardsted- Andersen (98), Signe Bjerre(98) og Søren Fritzbøger (96). I ældste gruppe (Martin Mathiesen (94), Amalie Ringgaard (96) og Mie Astrup Dresler (96). Yngste gruppe svømmede på Kortbane imens ældste gruppe svømmede på Langbane. Det blev et meget flot mesterskab for Frederikssund svømmerne med 2 Danske Mesterskaber, 4 sølvmedaljer og 12 personlige rekorder samt et udtagelse til de nordiske mesterskaber for årgangssvømmere. PR-udvalg Resultatbørsen Martin Mathiesen fra Frederikssund Svømmeklub deltog i starten af juli måned 2010 i de Nordiske Mesterskaber for Årgangs-svømmere. Her blev det til 2 bronze og en sølv medalje PR-udvalg Tømrerfirmaet Sydney Jensen Alt i tømrerarbejde udføres Tagrenovering, carporte, tilbyg/ombyg, døre/vinduer mv. Jens Sydney Jensen Ventevej Frederikssund Tlf jens@sydneyjensen.dk

Sponsér en svømmer. Søndag den 15. november 2009 Kl kl afholdes der Sponsorsvøm i Frederikssund Svømmehal

Sponsér en svømmer. Søndag den 15. november 2009 Kl kl afholdes der Sponsorsvøm i Frederikssund Svømmehal Frederikssund Svømmeklub Indhold: Tilbage i egen hal Kontortid Sponser Svøm Tusind Tak Støt klubben Diplomer Forældredag Udtaget til Ungdomslandsholdet Næste Blad Kalender Månedens Idrætsudøver Juletræssalg

Læs mere

Våde Nyheder. Frederikssund Svømmeklub

Våde Nyheder. Frederikssund Svømmeklub Frederikssund Svømmeklub Indhold: Ny Sæson Ny Struktur Kontakt Dagbog fra Opstartsweekend Bassinprøve Ekstraordinær generalforsamling Ny sponsor Officials Kalender Danmark Svøm Langt Teambuilding Kost

Læs mere

Jeg skal nu aflægge min første beretning som formand for Nakskov Svømmeklub. Denne beretning er nr. 88 i rækken af aflagte beretninger.

Jeg skal nu aflægge min første beretning som formand for Nakskov Svømmeklub. Denne beretning er nr. 88 i rækken af aflagte beretninger. 1 Formandsberetning ved generalforsamlingen den 26. februar 2013. Jeg skal nu aflægge min første beretning som formand for Nakskov Svømmeklub. Denne beretning er nr. 88 i rækken af aflagte beretninger.

Læs mere

Nyhedsarkiv 2013. Michael Terp Olesen 5 dobbelt Vest Dansk Mester 2013-12-02

Nyhedsarkiv 2013. Michael Terp Olesen 5 dobbelt Vest Dansk Mester 2013-12-02 Nyhedsarkiv 2013 Michael Terp Olesen 5 dobbelt Vest Dansk Mester 2013-12-02 Struer svømmeklub holdte i weekenden Vest Danske årgangsmesterskaber for gruppe 1 i Struer Svømmehal. Struer svømmeklub deltog

Læs mere

Nyhedsarkiv 2011. 51 medaljer til Struer 2011-12-19

Nyhedsarkiv 2011. 51 medaljer til Struer 2011-12-19 Nyhedsarkiv 2011 51 medaljer til Struer 2011-12-19 Ved det 2. stævne i Midt Vest Cuppen i svømning, som blev afholdt i Struer Svømmehal, havde Struer Svømmeklub i alt 29 svømmere tilmeldt. Med ikke mindre

Læs mere

Bobler december 2015

Bobler december 2015 Bobler december 2015 Årets sidste Bobler fra AGF er fyldt med medaljer og rekorder til AGF-svømmere, der har været til både nordiske, danske og vestdanske mesterskaber. Og lige inden jul rykkede klubben

Læs mere

SYD CUP 2015 25. - 27. SEPTEMBER

SYD CUP 2015 25. - 27. SEPTEMBER 25. - 27. SEPTEMBER Det er 36. gang Haderslev Svømmeklub inviterer til Syd Cup, og i år er der foretaget nogle ændringer i programmet i forhold til 2014. Vi håber, at det også i år vil blive et stævne

Læs mere

A6 CUP lørdag den 21. maj og søndag den 22. maj

A6 CUP lørdag den 21. maj og søndag den 22. maj lørdag den 21. maj og søndag den 22. maj Velkommen til A6 Cup 2016 A6 har fornøjelsen af at invitere til A6 Cup Traditionen tro med pengepræmier og heatpræmier El tid/livetiming 1 times pause midt i stævnet

Læs mere

Øst Danske Langbane Mesterskaber og

Øst Danske Langbane Mesterskaber og Øst Danske Langbane Mesterskaber 27-28.2 og 1.3 2015. I weekenden deltog Helsinge svømmeklub med 7 svømmere til dette års udgave af øst danske langbane mesterskaber i Ballerup. Det var et stævne som vi

Læs mere

ALM BRAND AALBORG CUP

ALM BRAND AALBORG CUP 6-8. november 2015 INGEN KRAVTIDER SUPERFINALER MUSIK, LYS OG STEMNING VERDENSKLASSE BESPISNING SAMLET PRÆMIESUM PÅ 30.000 KR ALM BRAND AALBORG CUP 2015 AALBORG SVØMMEKLUB INDBYDER FOR 26. GANG TIL AALBORG

Læs mere

NYHEDSBREV Dec Haslev Svømmeklub Konkurrenceafdeling

NYHEDSBREV Dec Haslev Svømmeklub Konkurrenceafdeling 1. Ekstra sponsorat fra EDC - Haslev EDC Haslev er hovedsponsor for Haslev svømmeklub. For at støtte yderligere fokus på teknik træning har EDC-Haslev valgt at støtte K og T-afdelingen med yderligere kr.

Læs mere

Hvem er vi Træning Stævner/kalender Stævne regler. 26-02-2013 Dan Nielsen ASK forældremøde

Hvem er vi Træning Stævner/kalender Stævne regler. 26-02-2013 Dan Nielsen ASK forældremøde Hvem er vi Stævner/kalender Stævne regler 26-02-2013 Dan Nielsen ASK forældremøde 1 Michael Nielsen 48 år Ansat som håndværker på Erhvervsskolerne Aars Har tidligere været K-svømmer, K- og talenttræner,

Læs mere

31. oktober - 2. november

31. oktober - 2. november 31. oktober - 2. november 25 ÅRS JUBILÆUM INGEN KRAVTIDER SUPERFINALER MUSIK, LYS OG STEMNING VERDENSKLASSE BESPISNING SAMLET PRÆMIESUM PÅ 60.000 KR ALM BRAND AALBORG CUP 2014 AALBORG SVØMMEKLUB INDBYDER

Læs mere

Hermed indbydes til Talentstævne 2015, som traditionen tro ligger weekenden uge 33, den 14.- 15.- 16. august

Hermed indbydes til Talentstævne 2015, som traditionen tro ligger weekenden uge 33, den 14.- 15.- 16. august 2015 Hermed indbydes til Talentstævne 2015, som traditionen tro ligger weekenden uge 33, den 14.- 15.- 16. august Talentstævne kun for piger Talentstævnet har eksisteret siden 1993, hvor Stensballe IK

Læs mere

Farum Cup tilbyder i 2015:

Farum Cup tilbyder i 2015: FARUM SVØMMEKLUB inviterer til langbanestævne i Farum Svømmehal. I år med 2 stævner i 1. Farum Cup 2015 for seniorer og juniorer og Farum Årgangscup 2015 for årgangssvømmere. Farum Cup tilbyder i 2015:

Læs mere

18th DANISH INTERNATIONAL SWIM CUP Den 15. - 17. maj 2015 i Esbjerg, Danmark

18th DANISH INTERNATIONAL SWIM CUP Den 15. - 17. maj 2015 i Esbjerg, Danmark 18th DANISH INTERNATIONAL SWIM CUP Den 15. - 17. maj 2015 i Esbjerg, Danmark Esbjerg Svømmeklub byder hermed velkommen til 18th Danish International Swim Cup et af verdens største svømmestævner! Svømmehallerne

Læs mere

ALM BRAND AALBORG CUP

ALM BRAND AALBORG CUP 25-27. november 2016 INGEN KRAVTIDER SUPERFINALER MUSIK, LYS OG STEMNING VERDENSKLASSE BESPISNING SAMLET PRÆMIESUM PÅ 30.000 KR ALM BRAND AALBORG CUP 2016 AALBORG SVØMMEKLUB INDBYDER FOR 27. GANG TIL AALBORG

Læs mere

Nyhedsarkiv Mærkesvømning I uge 50 afholdt svømmeskolen to dages mærkesvømning for store såvel som små svømmere.

Nyhedsarkiv Mærkesvømning I uge 50 afholdt svømmeskolen to dages mærkesvømning for store såvel som små svømmere. Nyhedsarkiv 2012 Mærkesvømning 2012-12-28 I uge 50 afholdt svømmeskolen to dages mærkesvømning for store såvel som små svømmere. Svømmere med og uden svømmebælte svømmede tilsammen ca. 194.250 meter. Korteste

Læs mere

AALBORG CUP. 30. november 2. december AALBORG SVØMMEKLUB INDBYDER FOR 29. GANG TIL AALBORG CUP

AALBORG CUP. 30. november 2. december AALBORG SVØMMEKLUB INDBYDER FOR 29. GANG TIL AALBORG CUP AALBORG SVØMMEKLUB INDBYDER FOR 29. GANG TIL AALBORG CUP Aalborg Cup 2018 byder på udfordringer både for senior, junior og årgangssvømmere, så der er lagt op til mange spændende løb. Stævnet vil traditionen

Læs mere

Nyhedsarkiv 2010. Struer svømmere på medaljekurs 2010-12-20

Nyhedsarkiv 2010. Struer svømmere på medaljekurs 2010-12-20 Nyhedsarkiv 2010 Struer svømmere på medaljekurs 2010-12-20 I den netop afsluttede weekend har seks svømmere deltaget ved de vestdanske årgangsmesterskaber på kortbane i Ålborg. I alt blev det til 7 medaljer

Læs mere

Børnesvømning Revideret maj 2010

Børnesvømning Revideret maj 2010 Børnesvømning Revideret maj 2010 Indholdsfortegnelse Generelle oplysninger... 2 Fodvorter, - hvad gør vi og hvad gør du... 2 Hygiejne... 2 Svømning... 2 Badetøj... 2 Omklædning og ordensregler i svømmehallen...

Læs mere

www.haderslevsvommeklub.dk INDBYDELSE HADERSLEV SVØMMEKLUB har hermed igen den store fornøjelse at indbyde jer til SYD CUP,

www.haderslevsvommeklub.dk INDBYDELSE HADERSLEV SVØMMEKLUB har hermed igen den store fornøjelse at indbyde jer til SYD CUP, www.haderslevsvommeklub.dk INDBYDELSE HADERSLEV SVØMMEKLUB har hermed igen den store fornøjelse at indbyde jer til SYD CUP, som i 2011 afvikles den 28. september - 30. september 2012 Vi håber og tror på,

Læs mere

29. november 1. december VERDENSKLASSE BESPISNING

29. november 1. december VERDENSKLASSE BESPISNING 29. november 1. december VERDENSKLASSE BESPISNING AALBORG SVØMMEKLUB INDBYDER FOR 30. GANG TIL AALBORG CUP NYT I ÅR: Jubilæumsløb for trænerne Trænerhygge lørdag aften Hvor mange officials klubberne skal

Læs mere

Hansens Flødeis A6 CUP Den 27. og 28. april 2019

Hansens Flødeis A6 CUP Den 27. og 28. april 2019 Hansens Flødeis A6 Den 27. og 28. april 2019 Velkommen til Hansens Flødeis A6 Cup 2019 A6 har fornøjelsen af at invitere til Hansens Flødeis A6 Cup. Traditionen tro med pengepræmier og heatpræmier Præmier

Læs mere

www.haderslevsvommeklub.dk INDBYDELSE HADERSLEV SVØMMEKLUB har hermed igen den store fornøjelse at indbyde jer til SYD CUP,

www.haderslevsvommeklub.dk INDBYDELSE HADERSLEV SVØMMEKLUB har hermed igen den store fornøjelse at indbyde jer til SYD CUP, www.haderslevsvommeklub.dk INDBYDELSE HADERSLEV SVØMMEKLUB har hermed igen den store fornøjelse at indbyde jer til SYD CUP, som afvikles den 26. september til den 28. september 2014 Vi håber, at Syd Cup

Læs mere

Dronning Dorothea Cup Kolding 2013 26., 27., 28. april 2013

Dronning Dorothea Cup Kolding 2013 26., 27., 28. april 2013 Dronning Dorothea Cup Kolding 2013 26., 27., 28. april 2013 Kolding Svømmeklub og Slotssøbadet har hermed fornøjelsen at indbyde din klub til et enestående stævne, afviklet i to bassiner samtidigt! Et

Læs mere

ALM BRAND AALBORG CUP

ALM BRAND AALBORG CUP 8-10. december 2017 INGEN KRAVTIDER SUPERFINALER MUSIK, LYS OG STEMNING VERDENSKLASSE BESPISNING SAMLET PRÆMIESUM PÅ 30.000 KR ALM BRAND AALBORG CUP 2017 AALBORG SVØMMEKLUB INDBYDER FOR 28. GANG TIL AALBORG

Læs mere

MARTS DRONNING DOROTHEA CUP. Vi glæder os til 3 spændende dage med masser af underholdende svømning, god mad og optimale forhold.

MARTS DRONNING DOROTHEA CUP. Vi glæder os til 3 spændende dage med masser af underholdende svømning, god mad og optimale forhold. Vi glæder os til 3 spændende dage med masser af underholdende svømning, god mad og optimale forhold. Under hele stævnet har Watery.dk en bod i hallen 1. - 3. MARTS DRONNING DOROTHEA CUP Stævnet giver årgang/junior/

Læs mere

IKAST SVØMME KLUB NORDEA MIDSOMMERCUP 2013

IKAST SVØMME KLUB NORDEA MIDSOMMERCUP 2013 IKAST SVØMME KLUB HAR FORNØJELSEN AT INDBYDE TIL NORDEA MIDSOMMERCUP 2013 I samarbejde med Nordea har ISK atter den glæde, at kunne indbyde klubberne til Midsommer Cup. 08. 09. juni 2013 Stævnet henvender

Læs mere

Gentofte Svømmeklub Nyhedsbrev - Lotte Friis Juni 2015

Gentofte Svømmeklub Nyhedsbrev - Lotte Friis Juni 2015 Gentofte Svømmeklub Nyhedsbrev - Lotte Friis Juni 2015 Hej Allesammen, Sæsonen 2014/2015, min første i Gentofte Svømmeklub, er på vej ind i de sidste spændende og afgørende uger, Selvom mange kilometer

Læs mere

Vejledning Tilmelding til ny sæson

Vejledning Tilmelding til ny sæson Vejledning Tilmelding til ny sæson I forbindelse med overgangen til Klubmodul som nyt medlemssystem i Triton, er proceduren for tilmelding og betaling af svømmehold ændret. Denne vejledning beskriver trinvis

Læs mere

Farum Cup 2013 tilbyder i år:

Farum Cup 2013 tilbyder i år: FARUM SVØMMEKLUB Inviterer til stævne, og i år er der endnu flere gode grunde til at komme til Farum Helt nyt spændende stævnekoncept, som tilgodeser alle aldersgrupper Farum Cup 2013 tilbyder i år: De

Læs mere

Eksempler er: Ringsted Cup, Spar Nord Cup, Køge Open, Lyngby Open, Ruds Vedby Legene.

Eksempler er: Ringsted Cup, Spar Nord Cup, Køge Open, Lyngby Open, Ruds Vedby Legene. Konkurrencesvømning 1) Stævneoversigt 2) Generelt, forklaring af bl.a. gyldige tider, kravtider, Langbane og Kortbane 3) Aldersinddeling 4) Stilarter 5) Selve stævnet, forklaring af bl.a. Løb, Heat og

Læs mere

AALBORG CUP november 2011 AALBORG SVØMMEKLUB INDBYDER FOR 22. GANG TIL AALBORG CUP

AALBORG CUP november 2011 AALBORG SVØMMEKLUB INDBYDER FOR 22. GANG TIL AALBORG CUP AALBORG SVØMMEKLUB INDBYDER FOR 22. GANG TIL AALBORG CUP Aalborg Cup 2011 byder på udfordringer både for senior, junior og årgangssvømmere. Senior og juniorgruppen er slået sammen til én gruppe, så der

Læs mere

Farum Cup 2014 tilbyder i år:

Farum Cup 2014 tilbyder i år: FARUM SVØMMEKLUB inviterer til 50m-stævne i Farum Svømmehal. Samme vellykkede stævnekoncept, som i 2013, som tilgodeser både eliten og de yngre svømmere. Farum Cup 2014 tilbyder i år: De bedste årgangs-,

Læs mere

World Archery Indoor Championships. Nimes, Frankrig 25. feb. 2. marts 2014

World Archery Indoor Championships. Nimes, Frankrig 25. feb. 2. marts 2014 REJSEBREV 4 Dette års indendørs Verdensmesterskab for junior/senior afholdes i og Danmark stiller med følgende Lørdag den 1. marts 2014. Igen stod Danmark overfor USA i en holdfinale og igen var det guldet

Læs mere

INDBYDELSE TIL VESTKYST CUP 2016 I UC SYDDANMARKS SVØMMEHAL D NOVEMBER 2016 ARRANGERES AF ESBJERG SVØMMEKLUB

INDBYDELSE TIL VESTKYST CUP 2016 I UC SYDDANMARKS SVØMMEHAL D NOVEMBER 2016 ARRANGERES AF ESBJERG SVØMMEKLUB INDBYDELSE TIL VESTKYST CUP 2016 I UC SYDDANMARKS SVØMMEHAL D. 18.-20. NOVEMBER 2016 ARRANGERES AF ESBJERG SVØMMEKLUB Vestkyst Cup 2016 Esbjerg Svømmeklub har hermed fornøjelsen at indbyde til: Vestkyst

Læs mere

FARUM CUP 2016 FARUM SVØMMEKLUB. inviterer til langbanestævne i Farum Svømmehal. To stævner i ét. 29. april 1. maj

FARUM CUP 2016 FARUM SVØMMEKLUB. inviterer til langbanestævne i Farum Svømmehal. To stævner i ét. 29. april 1. maj FARUM CUP 2016 Et senior/junior-stævne og et årgangsstævne Alle discipliner og distancer tilbydes El-tid og LiveTiming 29. april 1. maj Pengepræmier Præmier for nye stævnerekorder FARUM SVØMMEKLUB inviterer

Læs mere

KVIK Årgangs Cup 2018

KVIK Årgangs Cup 2018 KVIK Årgangs Cup 2018 Det er med stor fornøjelse, at Svømmeklubben KVIK Kastrup byder velkommen til KVIK Årgangs Cup 2018 Stævnet giver årgangssvømmere mulighed for at konkurrere under super optimale forhold

Læs mere

Velkommen til Herlev Svømnings Konkurrenceafdeling

Velkommen til Herlev Svømnings Konkurrenceafdeling Velkommen til Herlev Svømnings Konkurrenceafdeling Herlev Svømning har en stor og bred svømmeskole, hvis formål er at lære børn, unge og voksne at svømme. Du har måske selv lært at svømme her. En anden

Læs mere

Odense Universitets Svømmehal. 1.juni - 3. juni 2012

Odense Universitets Svømmehal. 1.juni - 3. juni 2012 Odense Universitets Svømmehal 1.juni - 3. juni 2012 Vi indbyder hermed til H.C. Andersen Swim Cup 2012 fra fredag den 1. juni til søndag den 3. juni 2012 Odense Universitets Svømmehal Campusvej 55 5230

Læs mere

JUBILÆUMSSTÆVNE 40. Syd Cup november 2019

JUBILÆUMSSTÆVNE 40. Syd Cup november 2019 JUBILÆUMSSTÆVNE 40. Syd Cup 15.-17. november 2019 L o SPONSORER 40. SYD CUP 15.-17. NOVEMBER 2019 LIDT OM STÆVNET: Der svømmes i 3 aldersgrupper med medaljer til nr. 1, 2 og 3 i hver gruppe. I finaleafsnittene

Læs mere

JANUAR DDC20. Watery.dk. 3 dage med masser af underholdende svømning, god mad og optimale forhold. Stævne i fantastiske rammer

JANUAR DDC20. Watery.dk. 3 dage med masser af underholdende svømning, god mad og optimale forhold. Stævne i fantastiske rammer 3 dage med masser af underholdende svømning, god mad og optimale forhold. Watery.dk har en bod i hallen 10.-12. JANUAR DDC20 DRONNING DOROTHEA CUP 2020 Stævne i fantastiske rammer Skyd 2020 i gang med

Læs mere

Nykredit Gentofte Open 2015. 25. 27. september. Invitation

Nykredit Gentofte Open 2015. 25. 27. september. Invitation Nykredit Gentofte Open 2015 25. 27. september Invitation Gentofte Svømme Klub har fornøjelsen at invitere din klub til dette enestående stævne for Senior, Junior & Årgangsgrp. 1 & 2 på kortbane Praktiske

Læs mere

European Youth Cup Héviz, Ungarn maj 2016

European Youth Cup Héviz, Ungarn maj 2016 : Rejsebrev 6 Lørdag den 7. maj. Individuel finale dag! Der var lagt op til tre meget spændende individuelle finaler, hvor vi var sikre på minimum en medalje. Første mand på banen var Christoffer der skulle

Læs mere

Copenhagen Alm. Brand Bank Cup (50 m) 31. maj - 2. juni 2019

Copenhagen Alm. Brand Bank Cup (50 m) 31. maj - 2. juni 2019 Copenhagen Alm. Brand Bank Cup (50 m) 31. maj - 2. juni 2019 Hovedstadens Svømmeklub inviterer til langbanestævne for årgangssvømmere på Bellahøj Svømmestadion. Stævnet i hovedtræk: To teknik videooptagelser

Læs mere

Finaler i alle 50m, 100m og 200m løb. Direkte finale med bedste heat i finaleafsnit i 400m løbene.

Finaler i alle 50m, 100m og 200m løb. Direkte finale med bedste heat i finaleafsnit i 400m løbene. FARUM SVØMMEKLUB Inviterer til stævne, og i år er der endnu flere gode grunde til at komme til Farum Helt nyt spændende stævnekoncept, som tilgodeser alle aldersgrupper Farum Cup 2013 tilbyder i år: De

Læs mere

KRONBORG OPEN JUNI 2016 DM ÅRGANG LANGBANE LØRDAG AFSNIT 3

KRONBORG OPEN JUNI 2016 DM ÅRGANG LANGBANE LØRDAG AFSNIT 3 KRONBORG 2017 OPEN 25. - 28. JUNI 2016 DM ÅRGANG LANGBANE LØRDAG AFSNIT 3 6 1 m a #da K O M M U N I K A T I O N S D E S I G N Velkommen Helsingør Svømmeklub har hermed fornøjelsen at invitere til det traditionsrige

Læs mere

INVITATION TIL SVØMME-CAMP

INVITATION TIL SVØMME-CAMP INVITATION TIL SVØMME-CAMP Kære svømmere, trænere og familier, Det er en stor glæde igen at invitere alle unge med interesse for svømning til Hans Christian Andersen City Games. Arrangementet vil i 2014

Læs mere

KVIK Årgangs Cup 2016 Det er med stor fornøjelse, at Svømmeklubben KVIK Kastrup byder velkommen til KVIK Årgangs Cup 2016

KVIK Årgangs Cup 2016 Det er med stor fornøjelse, at Svømmeklubben KVIK Kastrup byder velkommen til KVIK Årgangs Cup 2016 KVIK Årgangs Cup 2016 Det er med stor fornøjelse, at Svømmeklubben KVIK Kastrup byder velkommen til KVIK Årgangs Cup 2016 Stævnet giver årgangssvømmere mulighed for at konkurrere under super optimale forhold

Læs mere

28/05-2014. Skrevet af: Amira og Mille.

28/05-2014. Skrevet af: Amira og Mille. 28/05-2014 I dag er det anden dagen. I går mødtes vi på stationen, og tog derefter toget til Ringsted, hvor der var en kort ventetid, efterfulgt af en lang tur hele vejen til Aalborg. På denne togtur var

Læs mere

Velkommen til IF Hasle KFUM Håndbold. Billederne er taget af fotograf Rikke Grøn Larsson

Velkommen til IF Hasle KFUM Håndbold. Billederne er taget af fotograf Rikke Grøn Larsson Velkommen til IF Hasle KFUM Håndbold Billederne er taget af fotograf Rikke Grøn Larsson Indhold Hvem er vi? Side 3 Kontingent Side 3 Træningstider Side 3 Hvad forventer vi af dig og din familie? Side 4

Læs mere

Farum Svømmeklub og Handelsbanken Farum

Farum Svømmeklub og Handelsbanken Farum HANDELSBANKEN FARUM CUP 2017 4. 7. maj To stævner i ét 800/1500m om torsdagen El-tid og LiveTiming Pengepræmier for bedste præstation og stævnerekorder Farum Svømmeklub og Handelsbanken Farum inviterer

Læs mere

IKAST SVØMME KLUB NORDEA MIDSOMMERCUP 2012

IKAST SVØMME KLUB NORDEA MIDSOMMERCUP 2012 IKAST SVØMME KLUB HAR FORNØJELSEN AT INDBYDE TIL NORDEA MIDSOMMERCUP 2012 I samarbejde med Nordea har ISK atter den glæde, at kunne indbyde klubberne til Midsommer Cup. 09. 10. juni 2012 Stævnet henvender

Læs mere

ALM BRAND AALBORG CUP

ALM BRAND AALBORG CUP 25-27. november 2016 INGEN KRAVTIDER SUPERFINALER MUSIK, LYS OG STEMNING VERDENSKLASSE BESPISNING SAMLET PRÆMIESUM PÅ 30.000 KR ALM BRAND AALBORG CUP 2016 AALBORG SVØMMEKLUB INDBYDER FOR 27. GANG TIL AALBORG

Læs mere

Velkommen til Silkeborg Swim Cup 2015 den. 21-23 august.

Velkommen til Silkeborg Swim Cup 2015 den. 21-23 august. Velkommen til Silkeborg Swim Cup 2015 den. 21-23 august. Det er en fornøjelse igen i år at kunne byde velkommen til Silkeborg Swim Cup. 2015-udgaven afholdes helt i samme ånd som tidligere. Vi starter

Læs mere

PRAKTISKE OPLYSNINGER

PRAKTISKE OPLYSNINGER 1 2 Vejle Svømmeklub og Dansk Svømmeunion byder hermed velkommen til DM på kortbane (åben klasse), som finder sted fra den 1. til og med den 4. november 2018 i Vejle. Formanden for Vejle Svømmeklub Lars

Læs mere

Vi mødtes tidligt i morges i Københavns lufthavn. Efter check-in og security havde vi lidt tid inden afrejse.

Vi mødtes tidligt i morges i Københavns lufthavn. Efter check-in og security havde vi lidt tid inden afrejse. Svømmeklubben MK 31, K1 Træningslejr uge 7, 2013 Palma, Mallorca Lørdag 9/2-13 Vi mødtes tidligt i morges i Københavns lufthavn. Efter check-in og security havde vi lidt tid inden afrejse. Pga. bagage

Læs mere

INDBYDELSE TIL VE ESTKYST CUP 2014 I UC SYDDANMARKS SVØMMEHAL D. 31. OKTOBER R - 2. NOVEMBER 2014 AR RRANGERES AF ESBJERG SVØMMEKLUB

INDBYDELSE TIL VE ESTKYST CUP 2014 I UC SYDDANMARKS SVØMMEHAL D. 31. OKTOBER R - 2. NOVEMBER 2014 AR RRANGERES AF ESBJERG SVØMMEKLUB INDBYDELSE TIL VESTKYST CUP 2014 I D. UC SYDDANMARKS SVØMMEHAL 31. OKTOBER - 2. NOVE EMBER 2014 ARRANGERES AF ESBJERG SVØMMEKLUB Vestkyst Cup 2014 Esbjerg Svømmeklub har hermed fornøjelsen at indbyde til:

Læs mere

STÆVNEINFORMATION. Stævne: Kort beskrivelse: Dato: Hvem kan deltage: Trænere: Pris: Deltagelse: Tilmelding: Tilmeldingsfrist: Kørsel:

STÆVNEINFORMATION. Stævne: Kort beskrivelse: Dato: Hvem kan deltage: Trænere: Pris: Deltagelse: Tilmelding: Tilmeldingsfrist: Kørsel: STÆVNEINFORMATION Stævne: Kort beskrivelse: Dato: Hvem kan deltage: Trænere: Pris: Deltagelse: Tilmelding: Tilmeldingsfrist: Kørsel: Hjørring Park Vendia Swim Cup Vandhuset Park Vendia Hjørring Børge Christensens

Læs mere

1. Zealand Team Cup marts Ringsted Svømmeland

1. Zealand Team Cup marts Ringsted Svømmeland 1. Zealand Team Cup Ringsted Svømmeland Årgangsgrupper Damer Herrer Senior 96 og ældre 95 og ældre Junior/Ungdom 97-00 96-99 Årgang 01 og yngre 00 og yngre 14.-15. marts 2015 INDIVIDUELLE PRÆMIER / VÆRDI:

Læs mere

Nyhedsbrev november 2015

Nyhedsbrev november 2015 Nyhedsbrev november 2015 Sådan sikrer du dig dit medlemskab efter jul Vi nærmer os juleferien - og dermed 1. halvår af sæsonen 2015/2016. Vi har tilrettelagt undervisningsprogrammerne, så svømmerne bliver

Læs mere

Følg AGF Svømning på de sociale medier Vi poster løbende billeder og historier på:

Følg AGF Svømning på de sociale medier Vi poster løbende billeder og historier på: Nu er sæsonen for de fleste AGF-svømmeres vedkommende ved at være slut med flotte præstationer til mesterskaber og stævner. Læs og se billeder her i Bobler fra AGF Svømning om og fra bl.a. Danbolig Aarhus

Læs mere

Copenhagen Alm. Brand Bank Cup (50 m) juni 2018

Copenhagen Alm. Brand Bank Cup (50 m) juni 2018 Copenhagen (50 m) 1. - 3. juni Hovedstadens Svømmeklub inviterer til langbanestævne for årgangssvømmere på Bellahøj Svømmestadion. Stævnet afvikles med indledende og finaler på 8 baner med eltid, og med

Læs mere

Nyhedsbrev oktober 2012

Nyhedsbrev oktober 2012 Nyhedsbrev oktober 2012 Sådan sikrer du dig en plads på et hold efter jul! Vi er rigtig glade for, at der er så stor søgning til svømmeklubben. Lige nu er der stort set udsolgt på samtlige hold i svømmeskolen

Læs mere

Ringsted Svømmeklub og Dansk Svømmeunion inviterer til DANSKE OPEN MASTERS PÅ KORTBANE 2009 (DOM-K)

Ringsted Svømmeklub og Dansk Svømmeunion inviterer til DANSKE OPEN MASTERS PÅ KORTBANE 2009 (DOM-K) Ringsted Svømmeklub og Dansk Svømmeunion inviterer til DANSKE OPEN MASTERS PÅ KORTBANE 2009 (DOM-K) Dato 7. og 8. marts 2009 Svømmehal Indsvømning Ringsted svømmehal, Teglovnsvej 46, 4100 Ringsted 25 m

Læs mere

KVIK Årgangs Cup 2017

KVIK Årgangs Cup 2017 KVIK Årgangs Cup 2017 Det er med stor fornøjelse, at Svømmeklubben KVIK Kastrup byder velkommen til KVIK Årgangs Cup 2017 Stævnet giver årgangssvømmere mulighed for at konkurrere under super optimale forhold

Læs mere

IKAST SVØMME KLUB MIDSOMMERC 2015

IKAST SVØMME KLUB MIDSOMMERC 2015 IKAST SVØMME KLUB HAR FORNØJELSEN AT INDBYDE TIL MIDSOMMERC 2015 6. 7. juni 2015 Stævnet henvender sig til svømmere, der kan lide fest og farver, og er for alle årgange. Der vil være: Perfekte sportslige

Læs mere

29.april - 1. maj 2016 3 DAGES LANGBANE STÆVNE 8 BANER MED EL-TID SUPERFINALER I 50 & 100 METER PENGE- OG GAVEPRÆMIER NORDISK STÆVNE

29.april - 1. maj 2016 3 DAGES LANGBANE STÆVNE 8 BANER MED EL-TID SUPERFINALER I 50 & 100 METER PENGE- OG GAVEPRÆMIER NORDISK STÆVNE 29.april - 1. maj 2016 3 DAGES LANGBANE STÆVNE 8 BANER MED EL-TID NORDISK STÆVNE SUPERFINALER I 50 & 100 METER PENGE- OG GAVEPRÆMIER HOVEDSPONSOR HJØRRING PARK VENDIA SWIM CUP 2016 Hjørring Park Vendia

Læs mere

Nyhedsarkiv 2009. Struer Svømmeklub har sluttet året af med 21 medaljer ved MidtVest Cup 2 og med 11 medaljer ved Ålborg Cup 2009 2009-12-14

Nyhedsarkiv 2009. Struer Svømmeklub har sluttet året af med 21 medaljer ved MidtVest Cup 2 og med 11 medaljer ved Ålborg Cup 2009 2009-12-14 Nyhedsarkiv 2009 Struer Svømmeklub har sluttet året af med 21 medaljer ved MidtVest Cup 2 og med 11 medaljer ved Ålborg Cup 2009 2009-12-14 Ved weekendens 2. runde af Midtvest Cup, der blev afholdt i Vildbjerg

Læs mere

BESTYRELSESMØDE 22. oktober 2018

BESTYRELSESMØDE 22. oktober 2018 1 BESTYRELSESMØDE 22. oktober 2018 TILSTEDE: Anders M., Kalle, Anders K., Morten, Bo Rasmussen, Gitte Jürs, Flemming, Bo Røse, Sandra, Heidi Slente, Tine AFBUD Tina, Isa Referent Tine 1. Godkendelse af

Læs mere

Stævnet giver årgang/junior/senior svømmere mulighed for at opnå kravtider til VÅM/DJM/DM/Danish Open i vores fantastiske bassin.

Stævnet giver årgang/junior/senior svømmere mulighed for at opnå kravtider til VÅM/DJM/DM/Danish Open i vores fantastiske bassin. har hermed fornøjelsen at indbyde din klub til et enestående stævne i et 8 baners stort konkurrencebassin! For 5. år i træk gentager vi denne kæmpe succes Dronning Dorothea Cup. Endnu en gang vil Slotssøbadet

Læs mere

Holbæk Youth Festival 8.-10. maj 2015

Holbæk Youth Festival 8.-10. maj 2015 Holbæk Youth Festival 8.-10. maj 2015 Arrangeres i samarbejde med vores Food Partner: Et anderledes svømmestævne for de yngste: Drenge 2001-2006, piger 2003-2008 Korte afsnit, finaler for alle grupper

Læs mere

INDBYDELSE SYDKYSTENS BØRNE- OG ÅRGANGSSTÆVNE BØRNE- OG ÅRGANGSTÆVNE 2-3. MARTS Stor Svømmefest i Greve svømmehal! Medaljer i 10 grupper!

INDBYDELSE SYDKYSTENS BØRNE- OG ÅRGANGSSTÆVNE BØRNE- OG ÅRGANGSTÆVNE 2-3. MARTS Stor Svømmefest i Greve svømmehal! Medaljer i 10 grupper! INDBYDELSE Stor Svømmefest i Greve svømmehal! Medaljer i 10 grupper! BØRNE- OG ÅRGANGSTÆVNE 2-3. MARTS 2019 Pengepræmie til bedste præstation i hver gruppe! Pokal til bedste holdkap præstation! Eltid,

Læs mere

4. Februar 2016, kl. 19:00

4. Februar 2016, kl. 19:00 4. Februar 2016, kl. 19:00 7. Valg af 2 suppleanter til bestyrelsen. 7. Valg af 2 suppleanter til bestyrelsen. Formandens beretning 1/6: Endnu et år er gået for Vordingborg svømmeklub og det er tid til

Læs mere

Højt niveau til klubmesterskaberne i svømning

Højt niveau til klubmesterskaberne i svømning Højt niveau til klubmesterskaberne i svømning Fredag den 28. november og lørdag den 29. november lagde Gribskovbadet ramme om Helsinge Svømmeklubs sprint og mellemdistance klubmesterskaber. Der blev konkurreret

Læs mere

Tidligst 1,5 time efter indledende Søndag d. 29/

Tidligst 1,5 time efter indledende Søndag d. 29/ har hermed fornøjelsen at indbyde din klub til et enestående stævne i et 8 baners stort konkurrencebassin! For 4. år i træk gentager vi denne kæmpe succes Dronning Dorothea Cup. Endnu en gang vil Slotssøbadet

Læs mere

BIRKERØD 7. 9. MARTS 2014

BIRKERØD 7. 9. MARTS 2014 BIRKERØD 7. 9. MARTS 2014 KONCEPT Sigma Swim Birkerød inviterer til stort weekendstævne for årgangssvømmere med finaler, medaljer, pengepræmier, overnatning og bespisning. Formålet med stævnet er at give

Læs mere

HJØRRING PARK VENDIA SWIMCUP 2014

HJØRRING PARK VENDIA SWIMCUP 2014 HJØRRING PARK VENDIA SWIMCUP 2014 25-27. APRIL 2014 3 DAGES LANGBANE STÆVNE 8 BANER MED EL-TID DER SVØMMES ALLE DISCIPLINER NORDISK STÆVNE SUPERFINALER I 50 & 100 METER 800 & 1500 METER LØB HERRE & DAMER

Læs mere

29. november 1. december VERDENSKLASSE BESPISNING

29. november 1. december VERDENSKLASSE BESPISNING 29. november 1. december ØB L S M U Æ IL JUB ING N KR AVTI DR R L A IN MUS F R I K, L YS O S GS TM G G NIN HY R G N TRÆ P U VRDNSKLASS BSPISNING TR FRA D N FSTA A Å BO I G SA M 0 M 0 5, N HALL L T P RÆ

Læs mere

Ringsted svømmehal, Teglovnsvej 46, 4100 Ringsted 25 m opmålt bassin 8 baner med El-tid Afsvømning i lille bassin (6 x 15 m.)

Ringsted svømmehal, Teglovnsvej 46, 4100 Ringsted 25 m opmålt bassin 8 baner med El-tid Afsvømning i lille bassin (6 x 15 m.) Ringsted Svømmeklub og Dansk Svømmeunion inviterer til DANSKE OPEN MASTERS PÅ KORTBANE 2011 (DOM-K) Dato 5. og 6. marts 2011 Svømmehal Indsvømning Ringsted svømmehal, Teglovnsvej 46, 4100 Ringsted 25 m

Læs mere

20th DANISH INTERNATIONAL. - ét af verdens største svømmestævner!

20th DANISH INTERNATIONAL. - ét af verdens største svømmestævner! 20th DANISH INTERNATIONAL - ét af verdens største svømmestævner! 26.- 28. maj 2017 20th DANISH INTERNATIONAL SWIM CUP Esbjerg Svømmeklub byder hermed velkommen til 20th Danish International Swim Cup et

Læs mere

ELITE SVØM VEJLE OPSTARTSMØDE D. 21/

ELITE SVØM VEJLE OPSTARTSMØDE D. 21/ ELITE SVØM VEJLE OPSTARTSMØDE D. 21/08 2018 PLAN FOR I AFTEN 17.30-18.30 - Velkomst - Sportslig setup I Vejle Svømmeklub - Trænerholdet - Point system - Spørgsmål. 18.30-19.00 (ESV1+ESV2+ESV3) Mød uddannelserne.

Læs mere

Godmorgen men de fik. sig selv. ; )

Godmorgen men de fik. sig selv. ; ) Torsdag 20/ /10 Godmorgen i dag til en lidt sløvere samling svømmere oven på nattens strabadser! De mest friske var selvfølgelig Talentholdssvømmerne men de fik også lov til at sove til de vågnede af sig

Læs mere

KOFUNKAN WORLD CUP 2014

KOFUNKAN WORLD CUP 2014 KOFUNKAN WORLD CUP 2014 Torsdag den 10. april tog en trup bestående af 7 kæmpere (Sebastian, Viktor, Mathias J, Mathias H, Nikoline, Monika, Jeppe, Marcus), 3 coaches (Sensei Jonas, Sempai Peter og Sempai

Læs mere

KVIK Sydbank Årgangs Cup 2019

KVIK Sydbank Årgangs Cup 2019 KVIK Sydbank Årgangs Cup 2019 Det er en stor fornøjelse for Svømmeklubben KVIK Kastrup at byde velkommen til KVIK Sydbank Årgangs Cup 2019. Stævnet giver årgangs- og kidssvømmere mulighed for at konkurrere

Læs mere

PARK VENDIA SWIMCUP 2019 den april i Hjørring

PARK VENDIA SWIMCUP 2019 den april i Hjørring Invitation PARK VENDIA SWIMCUP 2019 den 26. - 28. april i Hjørring S68 Hjørring inviterer for 6. gang til vores 3-dages langbanestævne med el-tid på 8 baner i vores flotte svømmehal. 4 aldersgrupper med

Læs mere

Under stævnet skal svømmerne igennem alle stilarter, men har mulighed for selv at vælge distancen for hver stilart.

Under stævnet skal svømmerne igennem alle stilarter, men har mulighed for selv at vælge distancen for hver stilart. Stævnet består af to stævnedage, der afvikles i én weekend den 26.-27. oktober 2019 i Humlehøj Hallen i Sønderborg. Afholdt af Svømmeklubben Sønderborg. Formålet med stævnet er, at introducere alle deltagere

Læs mere

ØST ÅRGANGSMESTERSKABER

ØST ÅRGANGSMESTERSKABER HELSINGØR SVØMMEKLUB AFHOLDER I SAMARBEJDE MED DANSK SVØMMEUNION GRUPPE 1 29. - 31. MAJ. Køb mad og drikke til billige penge i Café Høst Under afviklingen af mesterskaberne er Café Høst åben i forhallen,

Læs mere

Sydkystens årgangscup 2013

Sydkystens årgangscup 2013 Hej Svømme Danmark GTI inviterer hermed til et super årgangsstævne i en af Danmarks bedste kortbanehaller. Stævnets løbsprogram indeholder alle de individuelle olympiske discipliner, samt alle 4 stilarter

Læs mere

Danske Open Masters Mesterskaber 2011

Danske Open Masters Mesterskaber 2011 Long course Masters Championship 2011 Dansk Svømmeunion og AGF Svømning inviterer til Danske Open Masters Mesterskaber 2011 Langbane den 07. maj 2011 Dato 07. maj 2011 Svømmehal Århus Svømmestadion, F.

Læs mere

USG & Dansk Svømmeunion. indbyder til Danske Open Masters Langbane DOM-L [1]

USG & Dansk Svømmeunion. indbyder til Danske Open Masters Langbane DOM-L [1] USG & Dansk Svømmeunion indbyder til Danske Open Masters Langbane DOM-L [1] Praktiske oplysninger: Lørdag den 13. juni 2015 Bellahøj Svømmestadion (indendørs bassin) Bellahøjvej 1-3 2700 Brønshøj Telefon:

Læs mere

Lørdag den 22. maj 2010 blev en stor dag for Dansk Bueskytteforbund. Ved guldfinalestævnet blev det til fire guld og en sølv medalje!

Lørdag den 22. maj 2010 blev en stor dag for Dansk Bueskytteforbund. Ved guldfinalestævnet blev det til fire guld og en sølv medalje! Rejsebrev 6 fra Junior Cup i Reggio Calabria i Italien. Lørdag den 22. maj 2010 blev en stor dag for Dansk Bueskytteforbund. Ved guldfinalestævnet blev det til fire guld og en sølv medalje! Simon, Stephan

Læs mere

Jeg skal nu aflægge min tredje beretning som formand for Nakskov Svømmeklub. Denne beretning er nr. 90 i rækken af aflagte beretninger.

Jeg skal nu aflægge min tredje beretning som formand for Nakskov Svømmeklub. Denne beretning er nr. 90 i rækken af aflagte beretninger. Formandsberetning ved generalforsamlingen den 26. februar 2015. 1 Jeg skal nu aflægge min tredje beretning som formand for Nakskov Svømmeklub. Denne beretning er nr. 90 i rækken af aflagte beretninger.

Læs mere

Informationsbrev vedr. sponsorstævne

Informationsbrev vedr. sponsorstævne Informationsbrev vedr. sponsorstævne Kære STT-Svømmere & forældre på VAT Årgang, VAT-elite, STT T1, T2 og T* Reserver allerede nu lørdag d. 18. september 2010, hvor sponsorstævnet afholdes i Glostrup Svømmehal.

Læs mere

Brøndby Swim Cup 2019

Brøndby Swim Cup 2019 Vi indbyder til Brøndby Swim Cup lørdag den 19. januar og søndag den 20. januar 2019 i Svømmehallen på Nørregård Horsedammen 42, 2605 Brøndby Et rigtigt godt stævne, hvor vi byder både store og små svømmere

Læs mere

Horsens Svømmeklub Nyhedsbrev

Horsens Svømmeklub Nyhedsbrev Horsens Svømmeklub Nyhedsbrev Set fra kanten Horsens Svømmeklub har i den forgangne weekend deltaget i DM for hold 4 division vest. Vi vandt 4. Division vest og blev samlet nr. 3 på landsplan klubben er

Læs mere

Indhold. Siden sidst. Mal med sæbebobler. Sømændene i Vordingborg. Vandkamp. Besøg hos Thea. Fisketur. Herlufmagle friluftsbad.

Indhold. Siden sidst. Mal med sæbebobler. Sømændene i Vordingborg. Vandkamp. Besøg hos Thea. Fisketur. Herlufmagle friluftsbad. ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 1. jul Mal med sæbebobler

Læs mere

Forældremøde K-afdelingen. 17. Januar 2019

Forældremøde K-afdelingen. 17. Januar 2019 Forældremøde K-afdelingen 17. Januar 2019 Dagsorden 1. Information om K-afdelingen 2. Økonomi 3. K-udvalget: medlemmer og opgaver 4. Forventninger til svømmere og forældre 5. Sponsorsvøm 1. Information

Læs mere

Standerstrygningstale 2015

Standerstrygningstale 2015 Standerstrygningstale 2015 Så står vi her igen velkommen til jer alle dejligt at se et godt fremmøde. I dag er jo dagen, hvor sommersæsonen for alvor er slut og vi gør op, hvor mange kilometer, vi har

Læs mere