VALGOPLÆG til Dansk Sejlunions bestyrelse

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "VALGOPLÆG til Dansk Sejlunions bestyrelse"

Transkript

1 VALGOPLÆG til Dansk Sejlunions bestyrelse Generalforsamling 2019 Dansk Sejlunions generalforsamling skal lørdag den 23. marts 2019 vælge fire medlemmer af bestyrelsen og en suppleant til bestyrelsen. Sejlklubber, som er medlem af Dansk Sejlunion, kan indstille kandidater. Forslag til kandidater skal være modtaget i Dansk Sejlunions sekretariat senest mandag den 19. februar 2019, kl Send en mail til ds@sejlsport.dk med vedhæftet indstilling. Indstillingen skal omfatte beskrivelse af kandidat og et valgoplæg følg skemaet nedenfor: Vedlæg et digtalt billede (jpg). Vi bruger billedet til præsentation af kandidaterne på Klub: Skive Sejlklub indstiller hermed følgende kandidat i forbindelse med (sæt kryds) x Valg af medlem til Dansk Sejlunions bestyrelse Valg af suppleant til Dansk Sejlunions bestyrelses Navn: Søren Johnsen Alder: 49 År Adresse: Kielgastvej 23 Telefon: Postnr./by: 7800 Skive soren1461@hotmail.com Medlem af DS-klub: Skive Sejlklub

2 Min vision for Dansk Sejlunion og motivation for at opstille til bestyrelsen: Sejlsporten har altid været en stor del af mit liv og det vil det altid være. Min holdning er at DS skal hjælpe med at gøre det nemmere og mere attraktivt at blive sejler. DS skal udbrede kendskab til sejlads og der igennem give folk børn som voksne lyst til at prøve kræfter med sejlads. Sejlsport og sejlads skal være et naturlig og attraktiv valg for alle aldersklasser og for alle typer af mennesker. Jeg vil arbejde at der skal være bedre balance i regnskabet enten ved øgede sponsorater eller tilretning af organisationen. At bestyrelsen og de ansatte kommer ud og er tilstede både i de mindre og større klubber i hele landet. DS skal fastholde sejlere inden for egne rækker men DS skal også ud og markedsføre sig uden for egne rækker for at få flere aktive sejlere. DS skal derfor også gå foran for at vise nye udviklingsmuligheder og tendenser, som kan være med til at styrke klubberne. DS skal arbejde for - hele tiden - at kunne levere en god og stærk platform for klubbernes udvikling og for klubbernes mulighed for at skabe stærke rammer for sejlerlivet - socialt og fagligt. DS skal skabe et stærkt og professionelt fundament for vores bedste sejlere, for at de kan kæmpe for guld til Danmark. At vise vores stjerner i alle klasser i medierne er med til at skabe opmærksomhed om vores sport. (også til folk som ikke almindeligvis sejler så vores sport bliver et mere naturligt valg på linie med andre sportsgrene). DS skal blive ved med at kontakte medierne for at fortælle vores historier. DS skal støtte og udvikler talenter og elitesejlere ude i de lokale klubber. DS skal fortsætte og udvikle konstant stræben efter at de danske sejlere skal være de bedste i verden. DS skal medvirke til at udvikle træningsformerne for at sejlerne kan hente mere guld til Danmark og samtidig skal det gives mere sikkerhed til tursejlerne og mere lyst til sejlads. En ting er vigtig for mig at de som ikke kender til sejlads og/eller ikke sejler kommer til at lære mere om sejlsporten og for lysten til at sejle. Vi skal fastholde vores sejlere i klubben men vi skal også have tilgang udenfor egne rækker for at kunne udvikle os i positiv retning.

3 Min sejladserfaring: Sejladserfaring: Sejlerliv er og har altid været en vigtig del af mig. Det er frihed, livsnydelse og fællesskab. Jeg startede med at sejle som 6-årig. De første 10 år var det i optimistjollen og derefter over i europajollen, det var der at min karriere tog fart. Efter nogle år i europajollen lykkedes det mig så godt, at jeg snart nåede toppen. Min karriere som professionel startede i 1995 efter mit første danske mesterskab blev sikret. Det var naturligvis kun et skridt, så mit næste mål var det nordiske mesterskab og derefter det europæiske mesterskab. Det førte til mit største mål - i at vinde verdensmesterskabet - Ja - at kæmpe for GULD. Gennem årene har jeg vundet mange VM. Det har været mange spændende år. Jeg sejler på topniveau endnu. Egne resultater indenfor sejlsport "Årets sejler" 1998 i konkurrence mod Jesper Bank, Kristine Roug og Stig Westergaard. Europa jolle: VM: Guld i 1998, 1999, 2001 og 2002, sølv i 2000 EM: Guld i 1999 og 2002, sølv i 1997 og 2000 VM (holdsejlads): Guld i VM (veteran): Guld i 2004, 2005, 2006, 2015 og 2017 NM: Guld i 1997, 1999, 2001 og 2003, sølv i 1996, bronze i 1995 og 1998 DM: Guld i 1992, 1993, 1994, 1995, 2002 og 2008, sølv i 2001 Open Week/ VM: Guld i 1995, sølv i 1996 og 2000 Open Week/EM: Guld i 2000 og 2002, sølv i 1999 Kiel Week: Guld i 1994, 1995, 1996, 1997 og 2003, sølv i 2002, bronze i 2013 Goldener Pfingstbusch Kiel: Guld i 1990, 1996 og 2000 Miami Olympic Regatta: Guld i 2001 San Francisco Olympic Regatta: Guld i 2001 Trofeo Finessa Cup, Italien: Guld i 1996, 1997 og 1998 Cup Lago Di Garda, Italien: Guld i 1999, 2000 og 2002 Trænererfaring Cheftræner for Skive Sejlklubs Talent og Elitetræning Cheftræner for vintertræningen i Sønderborg Yacht Club som også omfattede samarbejde med tyske sejlere Træner for en række olympiske sejlere, herunder mental forberedelse / udvikling og regatta uddannelse Træner og teknisk support til Hollands olympiske hold i Athen Træner for en række olympiske sejlere, herunder mental forberedelse / udvikling og regatta uddannelse Træner for det danske ungdomshold i MURCIA Manager / leder til Shanghai top team (Optimist, Laser og Europe jolle) Nationalregattaer, herunder maksimering af deres udstyr Træner for Shanghai top team (Optimist, Laser og Europe jolle) på National regattaer Træner for Sara Ayton (olympisk sømand) Træner for og sparring med Shirley Robertson, GBR. (der vandt olympisk guld i Sydney) Hovedtræner af det mexicanske landshold på de olympiske lege i Sydney Træner for og sparring med Krisia Pohl, USA, Tania E. Calles, Mexico, Emma Jönsson, Sverige, Signe Livbjerg og Trine Abrahamsen, DK (alle olympiske sejlere) Træner for og sparring med Tania E. Calles, mexicansk olympisk sømand - Amerikas bedste sømand Krisia Pohl Det brasilianske sejlhold - Trine Abrahamsen, Dansk Landshold Træner for Landsholdet.

4 1997 Instruktør / Træner på Oure International College of Sports. Projekter Udvikling af udstyr til forskellige olympiske konkurrenter. Udvikling af coaching materialer til sejlere på alle niveauer af træning. Udvikling af undervisning / træningsmateriale / manualer (Træn træneren). Gennem Udvikling og design af Shirley Robertsons udstyr til Sydney Olympics 2000 (Vandt guld). Udvikling af udstyr til Tania E. Kald til Sydney Olympics Tester af sejlbåde til Green Sails, Danmark Tester af sejlbåde til Winner Boats, Danmark og Spanien over en 10-årig periode. Tester af Bluetooth headset til Nextlink headset og bluetooth headset Tester af Henri-Lloyd Yachtsmens tøj I øjeblikket ambassadør for Fantini of Denmark, og hjælper med virksomhedens udvikling. Min erfaring som leder, frivillig eller ansat i klubber og foreninger: Bestyrelseserfaring Dansk Sejlunion 2018 Suppleant deltagende i samtlige bestyrelsesmøder ECD - Europe Class Denmark 2013 Skive Sejlklub - Ungdomformand og Bestyrelsesmedlem 2013 Personaleforeningen ved Ide-Pro - Bestyrelsesmedlem og Formand Trænererfaring Cheftræner for Skive Sejlklubs Talent og Elitetræning Cheftræner for vintertræningen i Sønderborg Yacht Club som også omfattede samarbejde med tyske sejlere Træner for en række olympiske sejlere, herunder mental forberedelse / udvikling og regatta uddannelse Træner og teknisk support til Hollands olympiske hold i Athen Træner for en række olympiske sejlere, herunder mental forberedelse / udvikling og regatta uddannelse Træner for det danske ungdomshold i MURCIA Manager / leder til Shanghai top team (Optimist, Laser og Europe jolle) Nationalregattaer, herunder maksimering af deres udstyr Træner for Shanghai top team (Optimist, Laser og Europe jolle) på National regattaer Træner for Sara Ayton (olympisk sømand) Træner for og sparring med Shirley Robertson, GBR. (der vandt olympisk guld i Sydney) Hovedtræner af det mexicanske landshold på de olympiske lege i Sydney Træner for og sparring med Krisia Pohl, USA, Tania E. Calles, Mexico, Emma Jönsson, Sverige, Signe Livbjerg og Trine Abrahamsen, DK (alle olympiske sejlere) Træner for og sparring med Tania E. Calles, mexicansk olympisk sømand - Amerikas bedste sømand Krisia Pohl Det brasilianske sejlhold - Trine Abrahamsen, Dansk Landshold Træner for Landsholdet.

5 1997 Instruktør / Træner på Oure International College of Sports. Projekter Udvikling af udstyr til forskellige olympiske konkurrenter. Udvikling af coaching materialer til sejlere på alle niveauer af træning. Udvikling af undervisning / træningsmateriale / manualer (Træn træneren). Gennem Udvikling og design af Shirley Robertsons udstyr til Sydney Olympics 2000 (Vandt guld). Udvikling af udstyr til Tania E. Kald til Sydney Olympics Tester af sejlbåde til Green Sails, Danmark Tester af sejlbåde til Winner Boats, Danmark og Spanien over en 10-årig periode. Tester af Bluetooth headset til Nextlink headset og bluetooth headset Tester af Henri-Lloyd Yachtsmens tøj I øjeblikket ambassadør for Fantini of Denmark, og hjælper med virksomhedens udvikling. Min erhvervserfaring: Erhvervserfaring: Idé-Pro i Skive (i uopsagt stilling) Operatør / altmuligmand / afløser som holdleder, medarbejderrepræsentant i samarbejdsudvalget og formand for Personaleforeningen. Skive Talent- og eliteteam i Skive Sejlklub Manager/cheftræner - Opbygning af sejlskole, udvikling af trænere og sejlere. Krabbeshus Heldagsskole Pedel / servicemedarbejder / undervisningsvikar. Olympisk træner for dansk sejlerlandshold Mental/teknisk coach Træning før og under vigtige stævner (vind, bådfart, kapsejladstræning osv.). Skive Fjernvarme 2007 Montør Udskiftning og installering af varmemålere. Opmåling af huse til brug for tekniske beregninger. Johnsens Autoservice Automekaniker Reparation og serviceeftersyn af køretøjer samt havemaskiner, salg, ordremodtagelse, planlægning af arbejdsdagen, samt daglig leder af værkstedet.

6 Skovbørnehaven, Skive 2004 Vikar Shanghai Sailing School Manager/cheftræner for the Shanghai top team Opbygning af sejlskole, udvikling af trænere og sejlere. Skolerne i Oure, Sport & Performance Instruktør og lærer indenfor sejlsport Formkon ApS Medvirkende ved udvikling af forskellige prototyper Mine kompetencer i forhold til arbejdet i Dansk Sejlunions bestyrelse: Bestyrelseserfaring Dansk Sejlunion 2018 Suppleant deltagende i samtlige bestyrelsesmøder Jeg deltog som repræsentant for Dansk Sejlunion under VM 2018 i Århus og endvidere har jeg været ude i klubberne i forskellig sammenhæng. Olympisk træner for dansk sejlerlandshold Mental/teknisk coach Træning før og under vigtige stævner (vind, bådfart, kapsejladstræning osv.). Som en person betragter jeg mig selv som udadvendt, åben med en positiv holdning. Jeg deltager aktivt og spørgende på møderne. Klubbens motivation:

7 (Kommentar og anbefaling, udfyldes af klubbens formand) Skive Sejlklub kender Søren som en passioneret sejler på alle planer for klubben. Søren har været stor og aktiv profil for Skive Sejlklub i rigtig mange år i forhold at være den person som altid er der for klubben. At han har været en af verdens bedste sejlere i mange år gør at han som træner har stor erfaring med at udvikle talenter og elitesejlere. Derfor har han også trænet olympiske talenter i Skive Sejlklub. Han arbejder systematisk, målrettet og samvittighedsfuld, og han er i stand til at tage hånd om situationer, som de opstår. Han har erfaring med teamwork med fokus på uddannelse og personlig udvikling, hvor gruppens mål er total succes. I bestyrelsen er han altid klar til at give en hånd med en række forskellige opgaver. Ole Moth Madsen Formand for Skive Sejlklub. omm@outlook.dk Mobil:

8 Underskrifter: Klubbens formand: Jeg indstiller hermed ovennævnte kandidat til Dansk Sejlunions bestyrelse. Den 15 / Ole Formandens underskrift Skive Sejlklub Navn / DS-klub Kandidaten: Jeg bekræfter hermed, at jeg accepterer indstilling af mig som kandidat til Dansk Sejlunions bestyrelse, samt at jeg er aktivt medlem af en klub i Dansk Sejlunion. Den 15 / Søren Johnsen Kandidatens underskrift

Dansk Sejlunions generalforsamling skal lørdag den 17. marts 2018 vælge en formand, tre medlemmer af bestyrelsen og en suppleant til bestyrelse.

Dansk Sejlunions generalforsamling skal lørdag den 17. marts 2018 vælge en formand, tre medlemmer af bestyrelsen og en suppleant til bestyrelse. VALGOPLÆG til Dansk Sejlunions bestyrelse Dansk Sejlunion Generalforsamling 2018 Dansk Sejlunions generalforsamling skal lørdag den 17. marts 2018 vælge en formand, tre medlemmer af bestyrelsen og en suppleant

Læs mere

VALGOPLÆG til Dansk Sejlunions bestyrelse

VALGOPLÆG til Dansk Sejlunions bestyrelse VALGOPLÆG til Dansk Sejlunions bestyrelse Dansk Sejlunion Generalforsamling 2015 Dansk Sejlunions generalforsamling skal lørdag den 21. marts vælge fire medlemmer af bestyrelsen og en suppleant til bestyrelse.

Læs mere

Laser Association Denmark s (LAD) formål beskrives ifølge vedtægterne som

Laser Association Denmark s (LAD) formål beskrives ifølge vedtægterne som Udviklingsforløb og Almanak for Laser Association Denmark Indhold Indledning... 1 Laserjolletyper og sejlerudvikling... 2 Den danske tilgang til udviklingen i Laserjollen... 3 Stævner & Mesterskaber...

Læs mere

Indledning. Vision, mission og strategi. Organisation. Sponsorstrategi. Aktiviteter 2008. Konklusion og næste skridt. Bilag

Indledning. Vision, mission og strategi. Organisation. Sponsorstrategi. Aktiviteter 2008. Konklusion og næste skridt. Bilag Sponsor oplæg Sandeep Sander, Henrik Kirketerp, Ole Rindom, Jens Brock Johansen, Lise-Lotte Hansson & Peter Lübeck Bestyrelse for OCD Optimist Sailing Team Denmark 08-03-2008 Indledning Vision, mission

Læs mere

Ansøgning af sponsorat af Tobias Hyttel

Ansøgning af sponsorat af Tobias Hyttel Ansøgning af sponsorat af Tobias Hyttel Jeg hedder Tobias og er 12 år gammel, jeg dyrker Taekwondo og har gjort det siden jeg var 4 år, Jeg bestod min graduering til sort bælte, da jeg var 10 år. Min store

Læs mere

Orientering om Optimist Landshold Danmark 2007 til 2009 2. udkast

Orientering om Optimist Landshold Danmark 2007 til 2009 2. udkast Orientering om Optimist Landshold Danmark 2007 til 2009 2. udkast 1. Indledning OCD Optimist Sailing Team Denmarks bestyrelse har i juni 2007 defineret opgaven med Optimist landsholdets aktiviteter og

Læs mere

Melges.dk Sailing Team. DEN 487 Sponsoroplæg

Melges.dk Sailing Team. DEN 487 Sponsoroplæg Melges.dk Sailing Team DEN 487 Sponsoroplæg Melges.dk Sailing Team: Vision: dominere toppen af Melges 24 klassen Nystartet team bestående af fire meget erfarne sejlere Fokus på at promovere os selv og

Læs mere

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk Generalforsamling Mandag d. 23. marts 2009 Tilstede: Bestyrelsen og x medlemmer Dagorden 1. Valg af dirigent og referat 2. Bestyrelsens beretning for 2008 3. Forlæggelse og godkendelse af regnskab 2008

Læs mere

Optimist Sailing Team Denmark Strategiplan 2009-2013 sejlere for livet

Optimist Sailing Team Denmark Strategiplan 2009-2013 sejlere for livet Optimist Sailing Team Denmark Strategiplan 2009-2013 sejlere for livet Bestyrelsen for Optimist Sailing Team Denmark: Afgående:Sandeep Sander, Henrik Kirketerp, Lise-Lotte Hansson, Genopstiller:Ole Rindom,

Læs mere

Dagsorden. - Kåring af sejlere - Gymnastik og teori - Evaluering af sæsonen 2010

Dagsorden. - Kåring af sejlere - Gymnastik og teori - Evaluering af sæsonen 2010 Dagsorden - Kåring af sejlere - Gymnastik og teori - Evaluering af sæsonen 2010 - Fremadrettede opgaver og planer for 2011 - Træning og tilbud - Havnesituationen - Sponsorer - Kraftcentret - Teambuilding

Læs mere

Optimist Sailing Team Denmark Årsberetning 2009 og budget 2010 Udarbejdet af bestyrelsen for Optimist Sailing Team Denmark, Dec 2009

Optimist Sailing Team Denmark Årsberetning 2009 og budget 2010 Udarbejdet af bestyrelsen for Optimist Sailing Team Denmark, Dec 2009 Optimist Sailing Team Denmark Årsberetning 2009 og budget 2010 Udarbejdet af bestyrelsen for Optimist Sailing Team Denmark, Dec 2009 Side 1 Optimist status 2009 Endnu en sejlersæson er overstået og vi

Læs mere

if...l DANSK VALGOPLÆG Dragør Sejlklub ~SEJLUNION

if...l DANSK VALGOPLÆG Dragør Sejlklub ~SEJLUNION VALGOPLÆG til Dansk Sejlunions bestyrelse if...l DANSK ~ Dansk 5ejlunion Generalforsamling 2016 Dansk Sejlunions generalforsamling skal lørdag den 9. april 2016 vælge en formand, tre medlemmer af bestyrelsen

Læs mere

Velkommen til: Vandpolosektionens områdemøde, søndag den 29. april 2012 kl.09.00

Velkommen til: Vandpolosektionens områdemøde, søndag den 29. april 2012 kl.09.00 Velkommen til: Vandpolosektionens områdemøde, søndag den 29. april 2012 kl.09.00-1 - Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Vandpolosektionens beretning 3. Drøftelse af målsætning og handleplan for sektionen

Læs mere

En Sejlklub med puls ATK OG KAPSEJLADS

En Sejlklub med puls ATK OG KAPSEJLADS En Sejlklub med puls ATK OG KAPSEJLADS Sejlklubben som aktivitets center Fælleskabet og den frivillige kultur Attraktive sejladstilbud og bådtyper Aktiverende sejladser Uddannelse og træning Trænere og

Læs mere

Referat fra forårsmødet i Sports og Talentnetværket

Referat fra forårsmødet i Sports og Talentnetværket Referat fra forårsmødet i Sports og Talentnetværket Velkomst ved Annette Strøm og Peter Bjerremand Annette: bød velkommen og fortalte om hvad det har betydet at Middelfart Sejlklub er blev godkendt som

Læs mere

5. Prioritering Christian Lerche

5. Prioritering Christian Lerche 5. Prioritering 2019 - Christian Lerche Pejlemærke: Flere skal sejle Afdække alle tilbud til unge, voksne og ældre for at præsentere muligheder til inspiration Rådgive og motivere sejlklubber til at få

Læs mere

LAD - Generalforsamling

LAD - Generalforsamling LAD - Generalforsamling Sted Sønderborg Yacht-Club Tidspunkt Lørdag den 15. september 2018 kl. 19:30-21:00 Deltagere fra bestyrelsen Fraværende Referent Referat til Michael Faubel Tina Winkler Per Hjøllund

Læs mere

Lidt om vinteren og foråret i Juniorsejlcentret 2009

Lidt om vinteren og foråret i Juniorsejlcentret 2009 Lidt om vinteren og foråret i Juniorsejlcentret 2009 Frederikssund / Marbæk Juniorsejlcenter vågner nu op igen og jollerne er pakket ud igen på Jollepladsen ved Frederikssund Lystbådehavn før påsken. Nu

Læs mere

AIF Royal Fonden Uddeling november 2016.

AIF Royal Fonden Uddeling november 2016. # Klub/foreni ng Formål Ansøgt tilskud Idrætssamvirkets indstilling. Beslutning 1 Tailgate Talentudvikling er en væsentlig faktor i klubbernes daglige virke, hvorfor talentudvikling vil have et særligt

Læs mere

2013 er efterhånden skudt godt i gang. Også i Risskov Taekwondoklub, hvor et nyt år for os betyder en masse nye projekter.

2013 er efterhånden skudt godt i gang. Også i Risskov Taekwondoklub, hvor et nyt år for os betyder en masse nye projekter. Michael Hartvig Fra: Risskov Taekwondo Klub [ChungMoo@klub-modul.dk] Sendt: 4. marts 2013 20:56 Emne: Nyhedsbrev marts 2013 Kære alle medlemmer af Risskov Taekwondoklub, 2013 er efterhånden skudt godt

Læs mere

Talent strategi for talentarbejdet i dansk sejlsport

Talent strategi for talentarbejdet i dansk sejlsport Talent 2016-20 - strategi for talentarbejdet i dansk sejlsport Baggrund Talentstrategi 2016-20 beskriver målene for udvikling af talentarbejdet i dansk sejlsport og de områder, som talentarbejdet har særlig

Læs mere

Dansk Sejlunion Talentkoncept 2011-2014

Dansk Sejlunion Talentkoncept 2011-2014 Dansk Sejlunion Talentkoncept 2011-2014 Udarbejdet af: Jan Christiansen Dato: 2010-08-23 Senest revideret: 2011-17-01 Afsluttes: 2014-31-12 Vision Danmark er det bedste land som base for sejlsportstalenter

Læs mere

Sports- og Talentnetværksmøde

Sports- og Talentnetværksmøde Sports- og Talentnetværksmøde Velkommen 15 klubber 8 klasser Youngsters DS bestyrelsen DS sekretariatet Dagsorden Dansk Sejlunion Grandprix Stævner i 2018 5.- 6. maj KDY Rungsted- Grandprix og 29er EuroCup

Læs mere

Kerteminde Sejlklub Marinavejen 2 5300 Kerteminde HUSK PORTO

Kerteminde Sejlklub Marinavejen 2 5300 Kerteminde HUSK PORTO Kerteminde Sejlklub Marinavejen 2 5300 Kerteminde HUSK PORTO K E R T E M I N D E S E J L K L U B OPTIMIST STORJOLLER KØLBÅDE KLASSEBÅDE SEJLERSKOLE TURSEJLADS FYN RUNDT SAIL EXTREME HAVNEFEST www.kerteminde-sejlklub.dk

Læs mere

Silkeborg Kajakklub indstiller cheftræner Finn Pape til Silkeborg Kommunes Idrætslederpris 2014.

Silkeborg Kajakklub indstiller cheftræner Finn Pape til Silkeborg Kommunes Idrætslederpris 2014. Indstilling til Silkeborg Kommunes Idrætslederpris 2014. Silkeborg Kajakklub indstiller cheftræner Finn Pape til Silkeborg Kommunes Idrætslederpris 2014. 1 Da Finn i 1974, for første gang satte sig i en

Læs mere

Marselisborg Sejlklubs

Marselisborg Sejlklubs Marselisborg Sejlklubs Ungdomsafdeling Information til nye sejlere og forældre Velkommen som sejlerforældre Velkommen i Marselisborg Sejlklubs (MS) Ungdomsafdeling. I skal vide at sejlads er en tidskrævende

Læs mere

Klubbens forventninger til sejlerforældre. Aktiviteter i MS Ungdom. Aktiviteter i sommersæsonen:

Klubbens forventninger til sejlerforældre. Aktiviteter i MS Ungdom. Aktiviteter i sommersæsonen: Klubbens forventninger til sejlerforældre Alle aktiviteter i klubben drives af frivillige forældre og aktiviteterne afhænger af forældrenes indsats. Klubbens minimum forventninger til jer som forældre,

Læs mere

LAD bestyrelsesmøde referat

LAD bestyrelsesmøde referat LAD bestyrelsesmøde referat Dato: 01. oktober 2011. Sted: Fysisk møde i Kerteminde kl. 10-12 Deltagere: Flemming, Michael Hansen, Maiken, Michael Faubel (ref.) Undskyldt: Bente Dagsorden: 1. Kort opfølgning

Læs mere

Dansk Sejlunions bestyrelse Referat

Dansk Sejlunions bestyrelse Referat Møde: Bestyrelsesmøde 02-2013 Dato: Mandag den 4. marts 2013, kl. 15.00 21.00 Sted: Deltagere: Dansk Sejlunion, Idrættens Hus, Brøndby Hans Natorp, DS Formand Jens Erik Hansen, DS Næstformand Jan Wojtczak,

Læs mere

Sejlsporten skal gøres mere attraktiv - på flere måder

Sejlsporten skal gøres mere attraktiv - på flere måder Sejlsporten skal gøres mere attraktiv - på flere måder Markedsføre sejlsporten som en attraktiv sport Vi har en unik idræt Vi har en fantastisk visuel sport Vi har en sport med masser af eventyr og historie

Læs mere

Ansøgning om tilskud til eliteidræt og talentudvikling i formationsspring 2015

Ansøgning om tilskud til eliteidræt og talentudvikling i formationsspring 2015 Ansøgning om tilskud til eliteidræt og talentudvikling i formationsspring 2015 Ansøgende forening: Varde Faldskærmsklub Varde Faldskærmsklub er en af Danmarks ældste og største faldskærmsklubber, med eget

Læs mere

Allan B. Grønkjær Sportschef www.bueskydningdanmark.dk sportschef@bueskydningdanmark.dk. 19. januar 2016

Allan B. Grønkjær Sportschef www.bueskydningdanmark.dk sportschef@bueskydningdanmark.dk. 19. januar 2016 Allan B. Grønkjær Sportschef www.bueskydningdanmark.dk sportschef@bueskydningdanmark.dk 19. januar 2016 Ungdomslandshold 2016 Arbejdet med ungdomslandshold i 2016 vil have fokus på at styrke den enkelte

Læs mere

TOKON HJØRRING ANSØGNING OM TALENT- OG ELITEESTØTTE FOR Hjørring kommune

TOKON HJØRRING ANSØGNING OM TALENT- OG ELITEESTØTTE FOR Hjørring kommune TOKON HJØRRING ANSØGNING OM TALENT- OG ELITEESTØTTE FOR 2018 Hjørring kommune 1 Indhold: Ansøgning om Talent- og elitestøtte 3 Strategiplan frem mod 2020 6 Dansk Karate Forbunds Landshold og Talentcenter

Læs mere

Sailing Denmark Sponsoroplæg BLÅ, GRØN & UNGDOM

Sailing Denmark Sponsoroplæg BLÅ, GRØN & UNGDOM Sailing Denmark Sponsoroplæg BLÅ, GRØN & UNGDOM Bestyrelsen for Sailing Denmark: Sandeep Sander, Chresten Plinius, Bjarke Frederiksen, Jørgen Lokdam 21-11-2010 Indledning Vision, mission og strategi Organisation

Læs mere

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup /

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup / Generalforsamling onsdag d. 16. marts 2011 Dagorden 1. Valg af dirigent og referat 2. Bestyrelsens beretning for 2010 3. Forlæggelse og godkendelse af regnskab 2010 4. Godkendelse af budget 2009 og fastsættelse

Læs mere

Sailing Aarhus Fonden Ungdoms- og talentfond

Sailing Aarhus Fonden Ungdoms- og talentfond Sailing Aarhus Fonden Ungdoms- og talentfond Nu kan du støtte Aarhusianske ungdoms- og talentsejlere direkte via et økonomisk bidrag, som du selv bestemmer størrelsen af. Støt Aarhusianske Ungdomstalenter

Læs mere

A og rutinerede B optimister Zoom8 29er RSX Laser

A og rutinerede B optimister Zoom8 29er RSX Laser Indbydelse til: Det 5. Sail extre-mas Fredag den 12. til søndag den 14. december 2008 Deltagere: A og rutinerede B optimister Zoom8 29er RSX Laser Ideen bag Sail extre-mas Sail extre-mas er ment som en

Læs mere

Sailing Aarhus strategisk platform 2015 +

Sailing Aarhus strategisk platform 2015 + Sailing Aarhus strategisk platform 2015 + 1 Hvem er vi og hvad er vores formål? Sailing-Aarhus (SAA) er et foreningssamarbejde mellem sejlklubber i Aarhus Kommune og som er medlemmer af Dansk Sejlunion.

Læs mere

INDGÅELSE AF AFTALE OM SPORTSKLUB

INDGÅELSE AF AFTALE OM SPORTSKLUB INDGÅELSE AF AFTALE OM SPORTSKLUB Kolding Sejlklub er med nærværende aftale godkendt af Dansk Sejlunion som sportsklub Aftalen imellem Kolding Sejlklub og Dansk Sejlunion gælder for perioden ddmm-2017

Læs mere

Handlinger/aktiviteter

Handlinger/aktiviteter Handlinger/aktiviteter Følgende er en række korte beskrivelser af handlinger og aktiviteter Dansk Sejlunion gør i forbindelse med talentarbejdet i Dansk Sejlunion. Handlinger og aktiviteter er meget rettet

Læs mere

UDVIKLINGSSTRATEGI. Golfspiller for livet. Fundament for et attraktivt udviklingsmiljø. International Elite. Landshold. National elite. Talent.

UDVIKLINGSSTRATEGI. Golfspiller for livet. Fundament for et attraktivt udviklingsmiljø. International Elite. Landshold. National elite. Talent. UDVIKLINGSSTRATEGI Golfspiller for livet Junior Talent National elite Landshold International Elite Fundament for et attraktivt udviklingsmiljø ELITEUDVIKLINGENS ØVERSTE MÅLSÆTNING SKABE DEN FØRSTE DANSKE

Læs mere

Præsentation af Projekt BONSAI

Præsentation af Projekt BONSAI Præsentation af Projekt BONSAI Baggrund Gyttegård Golf Klub har gennem mange år tilhørt den absolutte elite indenfor dansk herre amatørgolf. Klubben har fostret flere individuelle danske mestre og landsholdsspillere.

Læs mere

Et år senere, den 22. november 2012 forbereder jeg mig på mit bud på stillingen som generalsekretær

Et år senere, den 22. november 2012 forbereder jeg mig på mit bud på stillingen som generalsekretær Jeg har i to år taget tilløb til dette oplæg. For to år siden, den 19. november 2011 stod jeg lige her til Dansk Sejlunions klubkonference. Jeg var som generalsekretær i Det Danske Spejderkorps inviteret

Læs mere

Michael Hartvig. Kære medlemmer i Risskov Taekwondoklub,

Michael Hartvig. Kære medlemmer i Risskov Taekwondoklub, Michael Hartvig Fra: Risskov Taekwondo Klub [ChungMoo@klub-modul.dk] Sendt: 3. april 2013 11:17 Emne: Nyhedsbrev april 2013 Kære medlemmer i Risskov Taekwondoklub, Foråret ser langsomt ud til også at være

Læs mere

Generalforsamling Egå Sejlklub 2015-11-03. 1. Valg af dirigent Per Selmose. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år

Generalforsamling Egå Sejlklub 2015-11-03. 1. Valg af dirigent Per Selmose. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år Generalforsamling Egå Sejlklub 2015-11-03 1. Valg af dirigent Per Selmose 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år Storjolle udvalg. Evt. link til film fra Youtube. Kapsejladsudvalg Optimist afdeling

Læs mere

Tera camp oktober 2017

Tera camp oktober 2017 Tera camp 6.-8. oktober 2017 Ønsker du at lære mere om din terajolle, have det sjovt og få nye sejlervenner? Vi tilbyder en Tera weekend-camp for alle danske terasejlere. Du kan evt. leje en jolle af os

Læs mere

Værdifuldt partnerskab med sejlsport

Værdifuldt partnerskab med sejlsport Værdifuldt partnerskab med sejlsport HVORFOR SEJLSPORTSLIGAEN Attraktiv konkurrence Personlig udvikling Klubfølelse Fællesskab for puls og action Skabe vækst, energi og ressourcer Synliggøre sejlsporten

Læs mere

Formanden aflagde en fyldig beretning for generalforsamlingen, hvorfra kort kan nævnes:

Formanden aflagde en fyldig beretning for generalforsamlingen, hvorfra kort kan nævnes: Referat fra generalforsamling i OCD den 20. maj 2006 i Horsens Forman den Jørgen Lokdam bød velkommen. Dagsorden ifølge vedtægterne. 1. Valg af dirigent Lars Peter Thomsen blev valgt. 2. Betyrelsens beretning

Læs mere

Dansk Sejlunions Budget & Prioritering 2019

Dansk Sejlunions Budget & Prioritering 2019 Dansk Sejlunions Budget & Prioritering 2019 Budget 2019 Indtægter Danmarks Idræts-forbund Projektstøtte og sponsorer Klubkontingenter og -forsikringer Elite- og talentindtægter Andre indtægter Regnskab

Læs mere

Opstartsmøde K-sølv Sæson

Opstartsmøde K-sølv Sæson Opstartsmøde K-sølv Sæson 2018-2019 1. Velkomst Præsentation af Trænergruppen Ansvarlig: Kris Wesselink Assistenter: Mai Hjelmgaard + Jacob Holm Dryland: Mai Hjelmgaard + Bjarke Stevnsborg + Kris Wesselink

Læs mere

Dansk Sejlunions Sportsklub Koncept Fokus på sportslige klubmiljøer

Dansk Sejlunions Sportsklub Koncept Fokus på sportslige klubmiljøer Dansk Sejlunions Sportsklub Koncept Fokus på sportslige klubmiljøer Indholdsfortegnelse Highlights 2 Beskrivelse af Sportsklub konceptet 3 3 Krav og anbefalinger 4 ressourcer og økonomi 5 Samarbejde og

Læs mere

Hou Matchrace Center

Hou Matchrace Center Hou Matchrace Center Det enestående koncept Hou Matchrace Center (HMC) er etableret i et samarbejde mellem Hou Maritime Idrætsefterskole (HMI), Egmont Højskolen og Hou Bådelaug. Det enestående koncept

Læs mere

Kontakt og relation til de unge sejlere - hvorfor og hvordan

Kontakt og relation til de unge sejlere - hvorfor og hvordan Kontakt og relation til de unge sejlere - hvorfor og hvordan Oplæg af: Jan Christiansen Særlig inspiration fra: Ilene Eriksen og sejlerdanmark Vi vil gerne give dig formål, lyst og redskaber til snakken

Læs mere

SSK Ungdom. Ny strategi for Ungdomsafdelingen. Godkendt af bestyrelsen februar 2008. Beretning på generalforsamling 27.

SSK Ungdom. Ny strategi for Ungdomsafdelingen. Godkendt af bestyrelsen februar 2008. Beretning på generalforsamling 27. SSK Ungdom Ny strategi for Ungdomsafdelingen Godkendt af bestyrelsen februar 2008. Beretning på generalforsamling 27. februar 2008 Ungdomsafdelingens fremtid - opgaveformulering Udvalget skal arbejde med

Læs mere

En forening med socialt ansvar og sportslige ambitioner

En forening med socialt ansvar og sportslige ambitioner En forening med socialt ansvar og sportslige ambitioner Stevnsgade blev stiftet den 5. maj 1958 af lærere og elever på Stevnsgade Skole i hjertet af Nørrebro. Klubben holdt indtil 1972 til på Stevnsgade

Læs mere

KDY Rungsted September 2014 SEJE PIGER SEJLER OPTIMISTJOLLE I KDY UNGDOMSCENTER RUNGSTED

KDY Rungsted September 2014 SEJE PIGER SEJLER OPTIMISTJOLLE I KDY UNGDOMSCENTER RUNGSTED KDY Rungsted September 2014 SEJE PIGER SEJLER OPTIMISTJOLLE I KDY UNGDOMSCENTER RUNGSTED DER SKAL SKE NOGET NU! Det er en kedelig kendsgerning at for få piger sejler i Danmark. Mindre end 25% af Optimist

Læs mere

Beretning for Team Næstved Eliteidræt 2017

Beretning for Team Næstved Eliteidræt 2017 Beretning for Team Næstved Eliteidræt 2017 Sponsorforsamling den 17/5 2018 Året 2017 var et godt år i Team Næstved Eliteidræt. De seneste års uddelingsmetode et fast beløb + præstations baserede bonus

Læs mere

Talentets motivation. Rasmus Henning, Europamester Lars Smith, TRI4 elite team. Viljen til at vinde kommer indefra

Talentets motivation. Rasmus Henning, Europamester Lars Smith, TRI4 elite team. Viljen til at vinde kommer indefra Talentets motivation Rasmus Henning, Europamester 2004 Lars Smith, TRI4 elite team Page 1 Marts-06 Author Lars Smith Disposition TRI4 baggrund Hvordan bliver et ungt talent motiveret til at give sig i

Læs mere

Foræ. ldremøde. Dagsorden BAGSVÆRD ROKLUB. Evaluering af sæson 2006. Præsentation af trænere. Præsentation af projekter 2007

Foræ. ldremøde. Dagsorden BAGSVÆRD ROKLUB. Evaluering af sæson 2006. Præsentation af trænere. Præsentation af projekter 2007 BAGSVÆRD ROKLUB Foræ Forældremø ldremøde Fremlægning af sæson 2007 Dagsorden Evaluering af sæson 2006 Præsentation af trænere Præsentation af projekter 2007 Krav til deltagelse i projekterne / kraftcenteret

Læs mere

World Archery Indoor Championships. Nimes, Frankrig 25. feb. 2. marts 2014

World Archery Indoor Championships. Nimes, Frankrig 25. feb. 2. marts 2014 REJSEBREV 4 Dette års indendørs Verdensmesterskab for junior/senior afholdes i og Danmark stiller med følgende Lørdag den 1. marts 2014. Igen stod Danmark overfor USA i en holdfinale og igen var det guldet

Læs mere

Dansk Contender Klub Generalforsamling 31. august 2013 i Aarhus Referat

Dansk Contender Klub Generalforsamling 31. august 2013 i Aarhus Referat Dansk Contender Klub Generalforsamling 31. august 2013 i Aarhus Referat 1. Valg af ordstyrer og referent a. Søren Winther blev valgt som ordstyrer og Jon Møgelhøj blev valgt som referent. 2. Formandens

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde 11/ kl Mødet blev afholdt på adressen Kikkenborg 17, 5300 Kerteminde

Referat fra bestyrelsesmøde 11/ kl Mødet blev afholdt på adressen Kikkenborg 17, 5300 Kerteminde Referat fra bestyrelsesmøde 11/11 2017 kl 10.00. Mødet blev afholdt på adressen Kikkenborg 17, 5300 Kerteminde Dagsorden: 1. Valg af referant Referent Peter Brøgger Referenter næste gange Forårsmøde 2018

Læs mere

Cpu årsberetning 2014

Cpu årsberetning 2014 Cpu årsberetning 2014 Generelt set er vi yderst tilfredse med sæsonen 2014, som har budt på mange gode resultater i udlandet, kæmpe opbakning til DM og fuld fart på CPU s projekter SP2014 og EP2014. Vi

Læs mere

O l y m p i s k P a r t n e r s k a b. Dansk Svømmeunion Eliteklubleder-netværket 12. November, Sponsorarbejde I SÆRKLASSE

O l y m p i s k P a r t n e r s k a b. Dansk Svømmeunion Eliteklubleder-netværket 12. November, Sponsorarbejde I SÆRKLASSE O l y m p i s k P a r t n e r s k a b Dansk Svømmeunion Eliteklubleder-netværket 12. November, 2016 Sponsorarbejde I SÆRKLASSE 1 Tendenser Kæmpe medieudbud Mange tv-vinduer Sportskanaler Internettet =

Læs mere

cockpittet Sejlklubben Neptuns erhvervsklub 2011 - cockpittet folderny.indd 1 24/09/07 19:06:45

cockpittet Sejlklubben Neptuns erhvervsklub 2011 - cockpittet folderny.indd 1 24/09/07 19:06:45 cockpittet Sejlklubben Neptuns erhvervsklub 2011 - cockpittet folderny.indd 1 24/09/07 19:06:45 Vejle fjord en smuk ramme for sejlsporten Vejle fjord er en af Danmarks smukkeste rammer for sejlsport med

Læs mere

Wolturnus PRO HANDCYCLING TEAM

Wolturnus PRO HANDCYCLING TEAM Wolturnus PRO HANDCYCLING TEAM ET HÅNDCYKELHOLD I VERDENSKLASSE Jetze Plat The Wolturnus Pro Handcycling Team er et internationalt håndcykelhold, stiftet i 2016. Holdet består af tre af verdens bedste

Læs mere

BESKRIVELSE AF KLUBKONCEPT FOR KLUBBER MED GODKENDT SPORTSLIGT UDVIKLINGSMILJØ

BESKRIVELSE AF KLUBKONCEPT FOR KLUBBER MED GODKENDT SPORTSLIGT UDVIKLINGSMILJØ BESKRIVELSE AF KLUBKONCEPT FOR KLUBBER MED GODKENDT SPORTSLIGT UDVIKLINGSMILJØ Indholdsfortegnelse Beskrivelse af klubkoncept for klubber med godkendt sportsligt udviklingsmiljø 1 Highlights 2 Indsatsområder

Læs mere

Statut for beregning af ranglister og udtagelse til internationale mesterskaber

Statut for beregning af ranglister og udtagelse til internationale mesterskaber Optimist Class Denmark (OCD) Statut for beregning af ranglister og udtagelse til internationale mesterskaber 1. Generelt Denne statut omfatter beregning af ranglister. 2. Formål 2.1 At definere hvordan

Læs mere

1. Formål 2. Udførte aktiviteter 3. Tiltrækning af nye sejlere 4. Hvem laver arbejdet? 5. Hvordan + målsætning?

1. Formål 2. Udførte aktiviteter 3. Tiltrækning af nye sejlere 4. Hvem laver arbejdet? 5. Hvordan + målsætning? 1. Formål 2. Udførte aktiviteter 3. Tiltrækning af nye sejlere 4. Hvem laver arbejdet? 5. Hvordan + målsætning? 1. 505 klub - Formål jvf statutter 1 Formål a) Afholdelse af udtagelsesserie med henblik

Læs mere

HVORFOR STARTEDE DET?

HVORFOR STARTEDE DET? HVORFOR STARTEDE DET? PRÆSENTATION 30. APRIL 2013: MÅLET MED PULS OG VAND I HÅRET Sejlsporten skal gøres mere attraktiv på flere måder Særligt for voksensejlere 20+ 10 20 30 40 50 60 70 år Den kritiske

Læs mere

FS årsmøde Velkommen!

FS årsmøde Velkommen! FS årsmøde 2016 Velkommen! Dagsorden Året der gik 2016 Aktiviteter Budget og regnskab Sæson 2017: Breddeprojekt og talentudvikling Aktiviteter Budget Eliteprojekt 2017 Udvælgelse Landshold 2017 Budget

Læs mere

SPONSORMATERIALE 2015 KARTING TEAM RACING WITH FERRARI

SPONSORMATERIALE 2015 KARTING TEAM RACING WITH FERRARI SPONSORMATERIALE 2015 KARTING TEAM RACING WITH FERRARI FORMULA RACING RACING with FERRARI FORMULA RACING er et professionelt dansk racerteam stiftet og 100 % ejet af den danske importør af Ferrari og Maserati,

Læs mere

Sailing Aarhus ISAF 2018 Worlds Nyhedsbrev oktober 2015

Sailing Aarhus ISAF 2018 Worlds Nyhedsbrev oktober 2015 Sailing Aarhus ISAF 2018 Worlds Nyhedsbrev oktober 2015 1. ISAF Sailing World Championships ISAF Sailing World Championships (ISAF Worlds) er et samlet VM for samtlige olympiske sejlsportsdiscipliner.

Læs mere

www.springteamnordjylland.net

www.springteamnordjylland.net www.springteamnordjylland.net Velkommen som gymnast og forælder i Springteam Nordjylland I gymnastikforening Springteam Nordjylland tilbyder vi trampolintræning. At springe trampolin er at lære sjove spring,

Læs mere

HAVETS MOTIONISTER. Delrapport 3 Medlemsundersøgelsen. DIF Analyse v. Michael Fester

HAVETS MOTIONISTER. Delrapport 3 Medlemsundersøgelsen. DIF Analyse v. Michael Fester HAVETS MOTIONISTER Delrapport 3 Medlemsundersøgelsen DIF Analyse v. Michael Fester DANMARKS IDRÆTSFORBUND HAVETS MOTIONISTER 25. NOVEMBER 2016 PROGRAM Den samlede analyse Delrapport 1 Status på Dansk Sejlunion

Læs mere

Erhvervsøkonomisk Diplomuddannelse HD 2. del. Organisation. Eksamen Juni Strategisk ledelse. Onsdag den 6. juni 2007 Kl

Erhvervsøkonomisk Diplomuddannelse HD 2. del. Organisation. Eksamen Juni Strategisk ledelse. Onsdag den 6. juni 2007 Kl SYDDANSK UNIVERSITET Erhvervsøkonomisk Diplomuddannelse HD 2. del Organisation Eksamen Juni 2007 Strategisk ledelse Onsdag den 6. juni 2007 Kl. 9.00-13.00 Alle hjælpemidler er tilladt Det betyder bøger,

Læs mere

Temaaften - Hvad gør Dansk Sejlunion

Temaaften - Hvad gør Dansk Sejlunion Temaaften - Hvad gør Dansk Sejlunion for sejlere og klubber? Sejlklubben Ulvsund Tirsdag d. 26. marts. 2019 Henrik Tang Kristensen Klubkonsulent Regionerne Syd- og Vestsjælland samt Køge Bugt Hvad laver

Læs mere

Statut for beregning af ranglister og udtagelse til internationale mesterskaber

Statut for beregning af ranglister og udtagelse til internationale mesterskaber Statut for beregning af ranglister og udtagelse til internationale mesterskaber 1. Generelt Denne statut omfatter beregning af sommer-, vinter- og U12-ranglister. 2. Formål 2.1 At definere hvordan ranglisterne

Læs mere

Budget og prioritering Version generalforsamling

Budget og prioritering Version generalforsamling Indledning Flere mennesker på vandet, i flere timer er pejlemærket for Dansk Sejlunions arbejde. Dette notat beskriver mål for Dansk Sejlunions arbejde i 2018 og de handlinger, som er prioriteret til opfyldelse

Læs mere

- Sponsoroplæg - Amalie Sofie Wichmand. Få profileret jeres virksomhed på en ny og anderledes måde - bliv sponsor!

- Sponsoroplæg - Amalie Sofie Wichmand. Få profileret jeres virksomhed på en ny og anderledes måde - bliv sponsor! Amalie Sofie Wichmand 3000 Helsingør Motorsport - Sponsoroplæg - Få profileret jeres virksomhed på en ny og anderledes måde - bliv sponsor! Se komplet sponsorprofil: sponsordb.dk/amalie-sofie-wichmand

Læs mere

OCD LANDSSAMLINGER I RUNGSTED

OCD LANDSSAMLINGER I RUNGSTED OCD LANDSSAMLINGER I RUNGSTED OCD og KDY s Ungdomscenter i Rungsted inviterer til træningslejr den 29.- 30. marts samt den 5.- 6. april. Lejrene er åbne for alle A- og B- sejlere. Alle A- sejlere skal

Læs mere

International. Elite. Fundament for et attraktivt udviklingsmiljø. Landshold. National elite UDVIKLINGSSTRATEGI. Talent. Junior. Golfspiller for livet

International. Elite. Fundament for et attraktivt udviklingsmiljø. Landshold. National elite UDVIKLINGSSTRATEGI. Talent. Junior. Golfspiller for livet UDVIKLINGSSTRATEGI Junior Talent National elite Landshold International Elite Golfspiller for livet Fundament for et attraktivt udviklingsmiljø ELITEUDVIKLINGENS ØVERSTE MÅLSÆTNING SKABE DEN FØRSTE DANSKE

Læs mere

Keglesporten i Danmark er udfordret bl.a. fordi de unge prioriterer andre former for samvær og træning, herunder fodbold, håndbold og fitnesscentre.

Keglesporten i Danmark er udfordret bl.a. fordi de unge prioriterer andre former for samvær og træning, herunder fodbold, håndbold og fitnesscentre. Kegler for alle 2020 Keglesporten i Danmark er udfordret bl.a. fordi de unge prioriterer andre former for samvær og træning, herunder fodbold, håndbold og fitnesscentre. KKUs baner i Nørrebrohallen er

Læs mere

DMU skal fremme Touring udviklingen i Danmark ved etablering af partnerships med Touring foreninger.

DMU skal fremme Touring udviklingen i Danmark ved etablering af partnerships med Touring foreninger. DMU Vision 2020 MISSION DMU er den førende organisation for motorcykel- og BMX sport i Danmark. DMU skal fremme og udvikle motorcykel- og BMX-sporten på alle niveauer ved at skabe de bedst mulige rammer

Læs mere

ungdomsfolder 2018/2019

ungdomsfolder 2018/2019 ungdomsfolder 2018/2019 Velkommen som ungdomsmedlem i Århus Floorball Klub TST. Vi bestræber os på at skabe et attraktivt idrætstilbud for børn og unge i Tilst vigtig information Historie: Stiftet i slutningen

Læs mere

Kaproningsudvalget Aktiviteter 2007

Kaproningsudvalget Aktiviteter 2007 Dansprint Maraton Cup Løbsoversigt: Åbne Sjællandske Mesterskaber 28. april Handelsbanken Paradisløb 6. maj Maribo Maraton 19. maj Sorø Maraton 23. juni Danmarks Mesterskaberne, lange distancer 6. 8. juli

Læs mere

Træningsaktiviteter på et Talentcenter.

Træningsaktiviteter på et Talentcenter. Træningsaktiviteter på et Talentcenter. Understående er en uddybning af almanakken, med fokus på planlægning af aktiviteter i træningscentre. Hvad er en optimal situation for et velfungerende talent i

Læs mere

Retningslinjer for idrætshonoreringen (Slagelse Guld)

Retningslinjer for idrætshonoreringen (Slagelse Guld) Retningslinjer for idrætshonoreringen (Slagelse Guld) Slagelse Kommune afholder i samarbejde med Slagelse Idræts Råd et årligt arrangement, hvor kommunens idræts-, fritids- og foreningsliv honoreres for

Læs mere

Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun Mon Tue Wed JAN Alle

Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun Mon Tue Wed JAN Alle Laser Denmark Calendar 2017 Last updated: Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun Mon Tue Wed JAN 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 Alle Intensiv

Læs mere

En Sejlklub med puls aktiviteter for unge i alderen 15-20 år.

En Sejlklub med puls aktiviteter for unge i alderen 15-20 år. En Sejlklub med puls aktiviteter for unge i alderen 15-20 år. Sejlklubben Fælleskabet Attraktive Aktiverende Uddannelse Trænere og som aktivitets og den frivillige sejladstilbud sejladser og træning instruktører

Læs mere

Dansk Sejlunions bestyrelse

Dansk Sejlunions bestyrelse REFERAT Møde: Bestyrelsesmøde 07-2017 Dato: Onsdag den 25. oktober 2017 kl. 15:00-21:00 Sted: Deltagere: Flyveklubben ved Stauning Lufthavn, Lufthavnsvej 14, 6900 Skjern Jesper Andersen, Peter Bjerremand,

Læs mere

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets Dirigent. Lasse takkede for valget og satte mødet i gang med at konstatere

Læs mere

ORDINÆR GENERALFORSAMLING i Maritim Center Skive CVR-nr

ORDINÆR GENERALFORSAMLING i Maritim Center Skive CVR-nr Sagsnr.: 16-109696/KB ORDINÆR GENERALFORSAMLING i Maritim Center Skive CVR-nr. 32588123 År 2018, den 26. april afholdtes ordinær generalforsamling i Maritim Center Skive, hos Advokathuset Funch & Nielsen,

Læs mere

Sportslig Analyse af Talent- og Elitemiljøer/-setup i Aarhus (SATE-Analyse)

Sportslig Analyse af Talent- og Elitemiljøer/-setup i Aarhus (SATE-Analyse) Sportslig Analyse af Talent- og Elitemiljøer/-setup i Aarhus (SATE-Analyse) De nedenstående informationer skal udfyldes korrekt og fyldestgørende, for derigennem at indberette relevante oplysninger. Disse

Læs mere

Dansk Sejlunions bestyrelse

Dansk Sejlunions bestyrelse REFERAT Møde: Bestyrelsesmøde 01-2016 Dato: Mandag den 27. februar 2016 kl. 15.00 21.00 Sted: Deltagere: Dansk Sejlunion, Idrættens Hus, 2605 Brøndby Jesper Andersen, Peter Bjerremand, Christian Hangel,

Læs mere

Generalforsamling i Korsør AM

Generalforsamling i Korsør AM Generalforsamling i Korsør AM 1. Valg af dirigent og stemmetæller 2. Bestyrelsen aflægger beretning 3. Forelæggelse af det reviderede regnskab 4. Fastlæggelse af kontingent 5. behandling af indkomne forslag

Læs mere

Koldings nye flagskib. Kolding Boldklub / Nr. Bjært Strandhuse - Elite

Koldings nye flagskib. Kolding Boldklub / Nr. Bjært Strandhuse - Elite Koldings nye flagskib Kolding Boldklub / Nr. Bjært Strandhuse - Elite Kvindefodbolden i rivende udvikling Danmark har altid været med fremme i kvindefodboldens historie, og vi er fortsat med helt i toppen.

Læs mere

MÅLSÆTNINGER FOR K- AFDELINGEN STABIL TALENTUDVIKLING ELITE MILJØ

MÅLSÆTNINGER FOR K- AFDELINGEN STABIL TALENTUDVIKLING ELITE MILJØ MÅLSÆTNINGER FOR K- AFDELINGEN Følgende er de overordnet målsætninger for en samlet K- afdeling. Perioden er sat til 4 år og følger en olympisk periode. Målsætninger for de enkelte hold findes under beskrivelsen

Læs mere

DANSK GOLF UNION. Vejen til landsholdet

DANSK GOLF UNION. Vejen til landsholdet DANSK GOLF UNION Vejen til landsholdet H O V E D S P O N S O R DGUs eliteudvikling juli 2008 1 Fra drøm til virkelighed Langt og kort spil Dansk Golf Union (DGU) har som vision at skabe golfspillere amatører

Læs mere

Vallensbæk Sejlklub. Den aktive klub. Vallensbæk Sejlklub er medlem af Dansk Sejlunion 1

Vallensbæk Sejlklub. Den aktive klub. Vallensbæk Sejlklub er medlem af Dansk Sejlunion 1 Vallensbæk Sejlklub Den aktive klub Vallensbæk Sejlklub er medlem af Dansk Sejlunion 1 I Vallensbæk Sejlklub kan du deltage i mange forskellige aktiviteter. Ligegyldig om du vil sejle for sejl eller i

Læs mere