3. Formandens beretning

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "3. Formandens beretning"

Transkript

1 Referat af repræsentantskabsmødet 28. april 2015 Dagsorden: 1. Velkomst ved formanden 2. Valg af dirigent/stemmetællere 3. Formandens beretning 4. Fremlæggelse af regnskab 5. Budget for 2015 samt fastlæggelse af kontingent 6. Behandling af indkomne forslag 7. Valg til Vandrådet 8. Valg af suppleanter og revisorer 9. Eventuelt 10. Afslutning af repræsentantskabsmødet ved formanden Allan Lunde bød velkommen til Heden og Fjorden, hvorefter den lækre mad blev indtaget med stor fornøjelse Vandrådet var vært. 1. Vandrådets formand Alan Lunde, Sørvad Vandværk bød igen velkommen og læste dagsordenen op. 2. Villy Dahl Andersen blev enstemmigt valgt som dirigent, et erhverv han bestred med stor myndighed. 3. Formandens beretning Det seneste år har været præget af en begrænset aktivitet i relation til Vandrådet i Herning. I kan i den forbindelse tolke det som om, at vi har rimeligt styr på vandet eller at bestyrelsen måske er blevet lidt usikker på hvad det er for fælles udfordringer vi står over for i fremtidens vandforsyning. Er verden ved at blive så kompliceret, at udfordringerne er så forskellige fra vandværk til vandværk at det er svært at finde fællesnævneren? Der er dog for mig ingen tvivl om, at fremtiden byder på endnu flere udfordringer end dem vi kender i dag udfordringer der ikke nødvendigvis har fornuft i relation til det vi i de enkelte værker er valgt til at varetage for vores forbrugere, men af hensyn til alle muligt andre! Vandsektorloven er en ordning der udfordre de større medlemmer af vores Vandråd og vor selv de politikere, der har vedtaget loven er klar over alle uhensigtsmæssighederne, men de er ikke i stand til at blive enige om at ændre forkerte beslutninger!!! Det kan frygtes, at dette offentlige beskæftigelsesprojekt udvides til også at være gældende for de mindre vandværker! Så tror jeg den nuværende forsyningsstruktur i kommunen for alvor bliver udfordret!

2 Det blev forsøgt at etablere et Vandpasser kursus i regi af Vandrådet i 2014 som alternativ til FVD s længerevarende internatkurser! Vi forestillede os det kunne gennemføres på nogle få aftener. Det var intensionen at kurset skulle indeholde følgende emner: Drift af vandforsyning Hygiejne Ledelsessystem (om planlagt vedligeholdelse og kontrol). Den generelle opbakning fra vores medlemmer var ikke tilstrækkelig til at gennemføre kurset. Årsagen skyldes måske at flere vandværker har haft folk på de nævnte kurser ved FVD eller de føler de kan efterleve de lovmæssige krav ved at sikre sig, at de der servicerer vandværket er i besiddelse af de nødvendige uddannelser? Det er dog med sikkerhed ikke muligt, at udflage kravet om et Ledelsessystem for bestyrelsen af det enkelte vandværk! Det har vi hver især en forpligtigelse til at få etableret det tror jeg faktisk også vi har lovet Herning Kommune og Trine Kock at vi har helt styr på inden udgangen af 2015! På trods af den manglende opbakning var der en række vandværker, der er gået sammen om at lave studiekredse udi de nævnte emner. Deres tilbagemelding er at det har været en succes! Det er jo også netop det Vandrådet er bestemt til, nemlig at sikre at der opstår netværk på tværs af kommunens vandforsyninger. Jeg kan kun opfordre andre til at forsøge noget tilsvarende og jeg er sikker på I kan få vores bestyrelsesmedlem Jørgen Handbjerg til at komme med råd og vejledning for han har været tovholder på den omtalte studiekreds! Desuden er det nu muligt at downloade alt det relevante kursusmateriale til selvstudium fra FVD s hjemmeside hvilke jeg vil opfordre jer til at gøre! Naturstyrelsen har udarbejdet en vejledning Kvalitetssikring på almene vandforsyninger Naturstyrelsens vejledning, Juli 2014, der ligeledes kan findes på nettet! Mange vandværker er lige nu ved at udskifte de gamle vandmålere til nye! Baggrunden er at målerteknologien er blevet teknisk udviklet så selv små vandværker kan opnå fordelene ved fjernaflæsning. Især Kamstrup s Multical 21 har fået stor succes, men der findes selvfølgelig også andre potentielle leverandører!

3 Med baggrund i interessen for denne nye teknologi inviterede Vandrådet til Temamøde i Snejbjerg den 18. november. Der var repræsentanter fra Brødrene Dahl og fra Kamstrup, der fortalte om de lovmæssige krav til vandmålere, ny EU-klassificering og efterfølgende om hver deres produkter. Det er i dag ikke længere den enkelte vandmåler der er specielt interessant, men alt den it-teknologi der allerede er udviklet og ikke mindst den der kommer, der kan anvende de opfangede data fra vandmåleren! En af de nye ting ved de elektroniske vandmålere er deres simple opbygning, større nøjagtighed og lange batterilevetid. Kamstrup lover levetid på 10 til 16 år!!!! Derfor har Vandrådets bestyrelse besluttet, at den vil arbejde for at de nuværende regler om målerkontrol, for disse nye elektroniske målere, får en længere levetid inden der skal gennemføres målerkontrol, hvor de nuværende regler er 6 år. Der deltog ca. 30 til denne inspirerende aften! Vandrammedirektivet har været en udfordring for det danske embedsværk og ministre, men nu forligger: Miljøministeriets Forslag til vandområdeplaner Der er lige nu Offentlig høring over forslag til de statslige vandområdeplaner for planperioden med tilhørende udkast til hhv. bekendtgørelse om miljømål og bekendtgørelse om indsatsprogrammer samt miljørapporter De statslige vandområdeplaner for planperioden og udkast til bekendtgørelse om miljømål og bekendtgørelse om indsatsprogrammer er i seks måneders offentlig høring fra 22. december 2014 til 23. juni Høringen er åben for alle. Forslagene til vandområdeplaner er præsenteret i tekstdokumenter (plandokumenter) og på et Danmarkskort, et MiljøGIS-kort. På MiljøGIS-kortet kan man se de konkrete miljømål og indsatser, der er fastlagt for de specifikke vandområder i de respektive udkast til bekendtgørelser. Det er muligt at zoome ind på en specifik matrikel og se, om der er indhold i vandområdeplanerne, der berører denne matrikel. Der offentliggøres endvidere miljørapporter, der omfatter miljø- og habitatvurderinger for vandområdeplanerne med bekendtgørelser.

4 Grundvand i god form (FVD/Miljøstyrelsen) Generelt kan det siges, at planerne giver det danske grundvand en god karakter, og fastsætter ikke yderligere tiltag ud over de generelle regler, der gælder i dag. Planerne fastsætter endvidere, at der som hovedregel er tale om en signifikant faldende nitratindhold i det yngste grundvand, ligesom stramningen af pesticidreguleringen nu kan ses i det øvre og yngste grundvand. Det er glædelige budskaber, og FVD vil i den kommende tid nærlæse planerne og undersøge, hvilken betydning dette kan få. Desuden vil FVD undersøge konsekvenserne for de BNBO er, som nogle kommuner ønsker at fastsætte omkring drikkevandsindvindinger. Miljørapporterne er omfattet af den 6 måneders offentlige høring. Boringsnære beskyttelsesområder, BNBO Ud over 25 meter-beskyttelseszonen har kommunerne mulighed for at udlægge boringsnære beskyttelsesområder, BNBO, rundt om vandforsyningsboringer for at undgå farer for forurening af vandforsyningerne. Beskyttelsesområderne udlægges af kommunerne på baggrund af konkrete vurderinger af bl.a. forureningstrusler mod vandforsyningen. Områderne kan have varierende størrelse afhængig af de geologiske og hydrogeologiske forhold i området. Når høringsfristen er afsluttet til juni i år bliver det spændende at se hvad der så konkret besluttes politisk og ikke mindst hvor lang tid der går før beslutningerne reelt implementeres selvom der nævnes at grundvandet er i god form og der ikke skal ske yderligere tiltag ud over de generelle regler, der gælder i dag, så lur mig om ikke dette meget omfattende lovprogram på en eller anden måde kommer med tiltag der får betydning for vandværker! - og så skal vi jo lige huske på, at så skal vi i gang med næste runde vandplaner der skal gælde fra 2017 til 2021! Vandrådet har siden sin start været mellemled mellem vandværkerne og Herning Kommune også med hensyn til adgang til opdateret kortmateriale. Det er ved lov bestemt, at kommunerne fremover skal stille kortmateriale til rådighed for forsyningsselskaberne uden beregning! Det er aftalt med kommunen at kortkontoret og Vandrådet fremadrettet vil arbejde på en fælles portalløsning, hvor de mindre vandværker, som ikke selv har et GIS system, kan få vist deres ledningsoplysninger, såfremt de kan levere den nødvendige

5 lednings dokumentation i digitalt format, det er vist bare aldrig blevet en realitet. Men de vandværker der ønsker grundkort udleveret kan fortsat henvende sig til Kommunens kortkontor for udlevering, men må påregne at skulle betale kortkontorets direkte omkostninger ved udtræk af det ønskede kortmateriale. Vandrådets hjemmeside findes fortsat og I opfordres alle til gå ind og kigge på jeres eget vandværk og sikre at de oplysninger der er anført fortsat er gældende. Er der noget I skal have rettet skal i kontakte Johannes Støttrup fra bestyrelsen. Det er også her I finder Indsatsplanen og vigtige kontaktadresse hvis uheldet er ude på jeres vandværk. Desuden kan i finde Vandrådet s referater så alle kan se hvad Vandrådets bestyrelse foretager sig! Jeg vil samtidigt opfordre til, hvis ikke I allerede har en hjemmeside, at overveje at anvende Vandrådets hjemmeside som portal for en hjemmeside for jeres eget vandværk. Hvis I overvejer dette er jeg sikke på at Johannes Støttrup vil vejlede jer! Til Herning Kommune og især Trine Kock skal lyde en tak for samarbejdet, jeg fornemmer at vi i dag har et velfungerende beredskab og altid løser vores fælles udfordringer i en god atmosfære. Jeg vil dog sige, at de fælles udfordringer ikke har fyldt særligt meget i det seneste år, men det opfatter jeg bare som vi har fået tingene til at fungere! Til slut en stor tak til alle jer, der hver dag sikre at forbrugerne i Herning kommune får rent vand ud af hanerne det kan godt være at fru Pedersen ikke tænker over hvor vandet kommer fra, men det gør jeg! Og jeg er imponeret over det engagement og for mange af jer det ulønnede og frivillige arbejde, som I hver især lægge for dagen for at jeres vandværk kan levere til både fru Pedersen og hr. Hansen. Samtidigt en stor tak til jer alle for jeres støtte til Herning Vandråd! Sidst og ikke mindst en stor tak til mine kollegaer i bestyrelsen. Det er ikke så tit vi afholder bestyrelsesmøder, men det har for mig altid inspirerende, lærerigt og ikke mindst hyggeligt at mødes med jer. En særlig tak til Steen Asferg og Yvonne Højfeldt fra Herning Vand de har forestået alt det praktiske med både referater, lokaler og ikke mindst udsøgt forplejning for foreningens bestyrelse.

6 Vand giver liv -Men liv giver ikke vand! Rent vand giver liv men liv giver ikke rent vand! Alan Lunde, Formandens beretning blev godkendt. 4. Johannes Støttrup, Sønder Felding Vandværk fremlagde regnskabet for Regnskabet blev enstemmigt godkendt. 5. Budget for 2015 godkendt og kontingent er fortsat 500, Ingen indkomne forslag. 7. Der er blevet valgt 3 til vandrådet: Henning Larsen - Studsgård, Johannes Støttrup - Sdr. Felding og Torben Jensen - Kibæk. 2 genvalgt og 1 nyvalgt. 8. Henning Jørgensen, Sandet og Villy Dahl Andersen Vildbjerg blev genvalgt som revisorer. Henning Jørgensen Sandet 1. suppleant, Tommy Andersen Vildbjerg 2. suppleant. 9. Ikke noget under eventuelt. 10.Formanden takkede for god ro og orden samt et godt fremmøde. Aftenens 2 Indlæg: Sti Herman Stisen fra Geopartner fortalte om Gæsteprincippet og det ulovbestemte gæsteprincip. Slides fra indlæg er vedhæftet. Trine Jakobsen fra Herning Kommune holdt oplæg om status vedr. vandforsyningen i kommunen Der er en frist til medio 2015 til at bevise at man har et ledelsessystem. Vandforsyningsplanen er udfordret på, at den ikke sikrer at vandforsyningen ikke får lagt for store landledninger, da man på landet kan vælge at have husholdningsdelen tilknyttet vandværket mens erhvervsdelen har egen boring. Formanden afsluttede mødet med tak til indlægsholderne.

7 Afslutning Tak til Steen Asferg Herning Vand A/S, bestyrelsesmedlem og sekretær i vandrådet. Posten overdrages nu til Tine Fly Sevelsted - Herning Vand A/S. og Alan Lunde - Sørvad takker selv af som formand for vandrådet pga. nyt job og Henning Larsen Studsgård blev valgt ind i vandrådet. Afslutning repræsentantskabsmøde 2015 Som afslutning på året repræsentantskabsmøde og som min sidste pligt i Vandrådet er det at sige tak til dirigenten og stemmetællerne for velgennemført arbejde! Tillykke med valget til Henning Larsen håber du få nogle gode oplevelser som bestyrelsesmedlem af Vandrådet. Der er dog en ting jeg har holdt hemmeligt indtil nu det er ikke bare Vandrådets formand der smutter nu det samme gør vores bestyrelsesmedlem og sekretær gennem hele vandrådets historie Steen Asferg, Herning Vand. Helt fra den spæde start af Vandrådet tilbage i 2006 har du været en meget engageret og involveret vandmand i Vandrådets arbejde og udvikling lige fra udarbejdelsen af vedtægterne og forretningsorden og indtil i dag. Du har på trods af at du er den store altid været fuldt loyal over for alle os små vandværker! Du har sikret at Herning Vand (eller hvad det var i hed) altid har stillet rammerne og ressourcerne til rådighed for Vandrådet og til vores fulde tilfredshed. Du har organiseret, du har husket os på du har stået for langt de fleste praktiske ting der skulle klares i regi af Vandrådet. Du har også altid været garant for vi fik en rigtig god forplejning i forbindelse med vandrådsarbejdet! Personligt har jeg sat meget stor pris på at få lov til at kende dig personligt, men også din indsigt udi vandet har jeg nydt godt af og så elsker jeg når du kommer med dine provokationer eller måske rettere oplæg til diskussioner det vil jeg komme til at savne meget! En meget stor tak for til dig fra mig og du ønskes alt muligt held fremover! Det samme er jeg helt sikker på at de gamle i Vandrådets nye bestyrelse vil sige! Når denne udskiftning af Steen Asferg ikke fremgår af den ordinære dagsorden for repræsentantskabsmødet er det fordi Herning Vand, som den eneste har en permanent plads i bestyrelsen.

8 Herning Vand har som erstatning for Steen Asferg udpeget Tine Fly Sevelsted som nyt medlem af bestyrelsen og fra mig ønskes du Tine god arbejdslyst i Vandrådet og jeg er sikker på du vil blive oplært i at videreføre arven fra Steen af Steen og Yvonne! Formanden smutter også fantastisk jeg selv fik lov at tage den beslutning, alternativet havde ikke været så heldigt! En gang i mellem skal der ske noget nyt og for mig skete det for lidt mere end 2 år siden! Efter 30 år i landbrugets tjeneste blev jeg i 2012 ansat i en udviklingsafdeling i et forsyningsselskab i Holstebro (selskabet er faktisk medlem af Herning Vandråd). Her er opgaverne mangeartede og spændende, men måske også nogle gange udfordrende når man f.eks. kigger på strategier for den fremtidige vandforsyning, ikke bare i Holstebro Kommune, men i Danmark! Der er ingen tvivl om hos mig, at fremtidens vandforsyning vil ske i selskaber og strukturer, der er markant forskellige fra det vi kender i dag! Vi kan drømme om en fremtid med fortsat små private selvstændige vandforsyninger, men hvordan er det gået i alle andre brancher sammenlægninger eller opkøb den tanke tror jeg vi skal vende os til! Det sker ikke i morgen, men det sker! At arbejde med disse - for nogen følsomme - strategier fik mig til at overveje min post i Vandrådet forestil jer at min arbejdsgiver beslutter at vores virksomhed skal overtage alle vandværker i Herning Kommune og jeg samtidigt sidder som medlem af bestyrelsen i Vandrådet i Herning det kan jeg godt se som en udfordring! Jeg vil dog berolige jer der foreligger ikke sådanne planer, men ved kun at tjene en herre tror jeg det er bedst for os alle! Tak for hvad jeg fik det var et skønt øjeblik! (Ja - det varede kun 9 år af mit liv) Mødet sluttede kl

Alan Lunde Sørvad Formand Henning J. Rasmussen Snejbjerg Johannes Støttrup Sdr. Felding Kasserer. Søren Andersen Aulum Referent

Alan Lunde Sørvad Formand Henning J. Rasmussen Snejbjerg Johannes Støttrup Sdr. Felding Kasserer. Søren Andersen Aulum Referent Referat af repræsentantskabsmødet 28. april 2014 Deltagere fra vandrådet i Herning Kommune: Alan Lunde Sørvad Formand Henning J. Rasmussen Snejbjerg Johannes Støttrup Sdr. Felding Kasserer Torben Jensen

Læs mere

Alan Lunde Sørvad Formand Henning J. Rasmussen Snejbjerg Johannes Støttrup Sdr. Felding Kasserer

Alan Lunde Sørvad Formand Henning J. Rasmussen Snejbjerg Johannes Støttrup Sdr. Felding Kasserer Referat af repræsentantskabsmødet 16. april 2013 Deltagere fra vandrådet i Herning Kommune: Alan Lunde Sørvad Formand Henning J. Rasmussen Snejbjerg Johannes Støttrup Sdr. Felding Kasserer Torben Jensen

Læs mere

Henning Poulsen Gødstrup Formand Henning J. Rasmussen Snejbjerg Johannes Støttrup Sdr. Felding Kasser

Henning Poulsen Gødstrup Formand Henning J. Rasmussen Snejbjerg Johannes Støttrup Sdr. Felding Kasser Referat af repræsentantskabsmødet 27. april 2011 Deltagere fra vandrådet i Herning Kommune: Henning Poulsen Gødstrup Formand Henning J. Rasmussen Snejbjerg Johannes Støttrup Sdr. Felding Kasser Torben

Læs mere

Velkomst v/formand Karl Ejner Nielsen der bød de fremmødte teltager, indlægsholdere fra DVN samt repræsentanter fra Silkeborg Kommune velkommen.

Velkomst v/formand Karl Ejner Nielsen der bød de fremmødte teltager, indlægsholdere fra DVN samt repræsentanter fra Silkeborg Kommune velkommen. Referat af ordinær generalforsamling i Vandrådet i Silkeborg Kommune afholdt onsdag d. 17/4 2013 kl. 19 00 hos Silkeborg Forsyning Tietgens vej 3, Silkeborg. Velkomst v/formand Karl Ejner Nielsen der bød

Læs mere

Referat. Generalforsamlingen afholdes med følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning.

Referat. Generalforsamlingen afholdes med følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning. Generalforsamling i (NDV) Norddjurs Vandråd. Tidspunkt: Den onsdag 13. marts 2012 kl. 19.00 Sted: Fjellerup Aktivitetshus, Niels Iuels Plads 3, 8585 Glesborg. Generalforsamlingen afholdes med følgende

Læs mere

Henning Poulsen Gødstrup Formand Henning J. Rasmussen Snejbjerg Johannes Støttrup Sdr. Felding Kasserer

Henning Poulsen Gødstrup Formand Henning J. Rasmussen Snejbjerg Johannes Støttrup Sdr. Felding Kasserer Referat af repræsentantskabsmødet 18. april 2012 Deltagere fra vandrådet i Herning Kommune: Henning Poulsen Gødstrup Formand Henning J. Rasmussen Snejbjerg Johannes Støttrup Sdr. Felding Kasserer Torben

Læs mere

Det gør også at vi til stadighed er meget optaget af at sætte Revalidering i fokus og dermed selvfølgelig også vores faggruppe.

Det gør også at vi til stadighed er meget optaget af at sætte Revalidering i fokus og dermed selvfølgelig også vores faggruppe. Formandens beregning i Revalideringsfaggruppen Generalforsamling 16.april 2015 i Odense 1. Velkommen til Generalforsamling i Revalideringsfaggruppen 2015 Mit navn er Hanne Poulsen. Som faggruppeformand

Læs mere

Henning Poulsen Gødstrup Formand Henning Juhl Rasmussen Snejbjerg Johannes Støttrup Sdr. Felding Kasser. Allan Lunde Sørvad Næstformand

Henning Poulsen Gødstrup Formand Henning Juhl Rasmussen Snejbjerg Johannes Støttrup Sdr. Felding Kasser. Allan Lunde Sørvad Næstformand Referat af repræsentantskabsmødet 22. april 2010 Deltagere fra vandrådet i Herning Kommune: Henning Poulsen Gødstrup Formand Henning Juhl Rasmussen Snejbjerg Johannes Støttrup Sdr. Felding Kasser Torben

Læs mere

Referat af ekstraordinær generalforsamling lørdag d. 26/ Fangel Kro og Hotel v. Odense.

Referat af ekstraordinær generalforsamling lørdag d. 26/ Fangel Kro og Hotel v. Odense. Referat af ekstraordinær generalforsamling lørdag d. 26/1 2008 Fangel Kro og Hotel v. Odense. Der var 20 fremmødte medlemmer. Dagsorden: 1. Velkomst 2. Valg af dirigent 3. Afstemning om vedtægtsændringer,

Læs mere

ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE. Torsdag den 7. april 2016 kl i Kulturhuset i Hvalsø

ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE. Torsdag den 7. april 2016 kl i Kulturhuset i Hvalsø ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE Torsdag den 7. april 2016 kl. 19.00 i Kulturhuset i Hvalsø Dagsorden 1. Valg af dirigent og stemmetællere 2. Bestyrelsens beretning 3. Det reviderede regnskab forelægges

Læs mere

Dagsorden for KVO-repræsentantskabsmøde. Johann Lindemann Vandcenter Syd

Dagsorden for KVO-repræsentantskabsmøde. Johann Lindemann Vandcenter Syd Odense d.8. apr. 2016 Dagsorden for -repræsentantskabsmøde Tid: Torsdag den 7. apr. 2016 kl. 19.00 Sted: Deltagere: Vandværksvej 7, 5000 Odense C -medlemmer og indlægsholdere Gæster: Hans Peter Birk Hansen

Læs mere

Generalforsamlingen afholdes med følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning.

Generalforsamlingen afholdes med følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning. Generalforsamling i (NDV) Norddjurs Vandråd. Tidspunkt: Den onsdag 19. marts 2014 kl. 19.00 Sted: Fjellerup Aktivitetshus, Niels Iuels Plads 3, 8585 Glesborg. Generalforsamlingen afholdes med følgende

Læs mere

Den 5. april 2011 Ulkebøl forsamlingshus

Den 5. april 2011 Ulkebøl forsamlingshus Den 5. april 2011 Ulkebøl forsamlingshus Vandrådsmøde og generalforsamling 2011 Program For alle vandværker i Sønderborg kommune. Nye normer for motorer med høj virkningsgrad. Ved Helge Vandel Jensen.

Læs mere

FOA Sydsjællands ordinære generalforsamling 28. november 2018 kl

FOA Sydsjællands ordinære generalforsamling 28. november 2018 kl FOA Sydsjællands ordinære generalforsamling 28. november 2018 kl. 19.00 Sted: FOA Sydsjælland, Bataljonsvej 3, Næstved FOA Sydsjælland Ordinære Generalforsamling Den 28. november 2018 kl. 19.00 i FOA Sydsjælland,

Læs mere

Referat af Generalforsamling afholdt torsdag den 26. marts 2009 kl. 1930 i Dalby forsamlingshus lille sal.

Referat af Generalforsamling afholdt torsdag den 26. marts 2009 kl. 1930 i Dalby forsamlingshus lille sal. Referat af Generalforsamling afholdt torsdag den 26. marts 2009 kl. 1930 i Dalby forsamlingshus lille sal. Dagsorden: 1: Valg af dirigent 2: Bestyrelsens beretning 3: Det reviderede regnskab forelægges

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling

Referat af ordinær generalforsamling Referat af ordinær generalforsamling Faggruppeklubben Social og Sundhedshjælpere og Hjemmehjælpere Tirsdag den 26. februar 2013 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af forretningsorden 3. Valg

Læs mere

Ad 1. Efter at Captain bød velkommen, blev Jan From Pedersen foreslået og valgt som dirigent/ordstyrer.

Ad 1. Efter at Captain bød velkommen, blev Jan From Pedersen foreslået og valgt som dirigent/ordstyrer. MS Generalforsamling, afholdt torsdag den 26. oktober 2017. Dagsorden (iflg. Vedtægterne): 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af revideret regnskab til godkendelse 4. Indkomne

Læs mere

DALBO a.m.b.a. Referat fra det ordinære repræsentantskabsmøde den 20. maj 2019, som blev afholdt i mødelokale på kontoret, Humlehaven 2, Aabenraa.

DALBO a.m.b.a. Referat fra det ordinære repræsentantskabsmøde den 20. maj 2019, som blev afholdt i mødelokale på kontoret, Humlehaven 2, Aabenraa. Referat fra det ordinære repræsentantskabsmøde den 20. maj 2019, som blev afholdt i mødelokale på kontoret, Humlehaven 2, Aabenraa. Tilstede: Der deltog 24 repræsentanter af i alt 28 mulige. Herudover

Læs mere

ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE. Torsdag den 10. april 2014 kl i Kulturhuset i Hvalsø

ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE. Torsdag den 10. april 2014 kl i Kulturhuset i Hvalsø ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE Torsdag den 10. april 2014 kl. 19.00 i Kulturhuset i Hvalsø Dagsorden 1. Valg af dirigent og stemmetællere 2. Bestyrelsens beretning 3. Det reviderede regnskab forelægges

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra SVOO generalforsamling onsdag den 21. marts 2012 kl. 19:00 Formand Per Sørensen bød velkommen og udtrykke sin glæde over det store fremmøde til årets generalforsamling. Ad 1: Ad 2: Valg af

Læs mere

Beretningen 2018 for Hadsten Vandværk

Beretningen 2018 for Hadsten Vandværk 1 Beretningen 2018 for Hadsten Vandværk Statistik: Antallet af forbrugere er på afregningstidspunktet steget fra 2719 til 2804. Der er i alt blevet pumpet 381.979 m 3 op fra vores fire kildepladser, og

Læs mere

Lørdag den 11. Marts, i Tersløse Sognegård, Holbergsvej 85, Tersløse. Dianalund Kl. 12:30-16:00 Dagsorden i følger lovene Mød op og...!

Lørdag den 11. Marts, i Tersløse Sognegård, Holbergsvej 85, Tersløse. Dianalund Kl. 12:30-16:00 Dagsorden i følger lovene Mød op og...! Lørdag den 11. Marts, i Tersløse Sognegård, Holbergsvej 85, Tersløse. Dianalund Kl. 12:30-16:00 Dagsorden i følger lovene Mød op og...! Oplæg v/ Elise Lund Larsen, TV2 Fiktion. Foreningen er vært ved et

Læs mere

Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012.

Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012. Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012. Den 24. Oktober 2012 afholdtes den ordinære generalforsamling i Vængernes Beboerlaug. Oldermanden bød velkommen og gik herefter

Læs mere

Aftalerne med Randers Spildevand og Eurofins udløber den 31. december 2014, og vi starter derfor projekterne umiddelbart efter sommerferien.

Aftalerne med Randers Spildevand og Eurofins udløber den 31. december 2014, og vi starter derfor projekterne umiddelbart efter sommerferien. Bestyrelsens beretning 2013. Velkommen til generalforsamling i Vandråd Randers. Første punkt på dagsordenen er valg af dirigent. Bestyrelsen vil foreslå Jens Erik Thomsen, Kristrup Vandværk. Aktivitetsplan

Læs mere

Referat fra Grindsted Gokart Klubs generalforsamling 2004

Referat fra Grindsted Gokart Klubs generalforsamling 2004 Referat fra Grindsted Gokart Klubs generalforsamling 2004 Den 30. nov. kl. 19.30 blev der holdt generalforsamling i klubhuset, Edvard bød velkommen til de fremmødte, hvorefter man gik over til punkterne

Læs mere

Beretningen 2017 for Hadsten Vandværk

Beretningen 2017 for Hadsten Vandværk 1 Beretningen 2017 for Hadsten Vandværk Statistik: Antallet af forbrugere er på afregningstidspunktet steget fra 2677 til 2719. Det er en tilgang på 42 mod sidste års 9. Der er i alt blevet pumpet 375.009

Læs mere

Dansk Musiker Forbund Viborg afd.

Dansk Musiker Forbund Viborg afd. Ordinær Generalforsamling Dansk Musiker Forbund Viborg afd. Torsdag d. 27. februar 2014 kl. 18.00 Hjarbæk Kro Bestyrelsen er vært ved en omgang biksemad og hvad der tilhører. Dagsorden: 1. 2. Velkomst

Læs mere

Referat fra Generalforsamling 2013

Referat fra Generalforsamling 2013 Referat fra Generalforsamling 2013 Hovedstadens Jernbane-Idræt Sekretær: Claus A. Pedersen. hi.sekretaer@gmail.com Tid: 26. februar 2013. Sted: Klublokalerne, Gl. Ellebjerg station. Fremmødte: 20 fremmødte

Læs mere

Repræsentantskabsmøde, Viborg Vandråd 23. april 2012.

Repræsentantskabsmøde, Viborg Vandråd 23. april 2012. Repræsentantskabsmøde, Viborg Vandråd 23. april 2012. Jeg vil gerne byde jer alle velkommen til vores repræsentantskabsmøde, velkommen til repræsentanterne fra Viborg Kommune, velkommen til vores nye formand

Læs mere

Generalforsamling. indkaldelse og referat 2009

Generalforsamling. indkaldelse og referat 2009 Generalforsamling indkaldelse og referat 2009 Højby Vandværk 5260 Odense S. www.hojbyvand.dk sc@hojbyvand.dk Generalforsamling i Højby Vandværk AmbA den 18. marts 2009 kl. 19.30 i Højby Forsamlingshus

Læs mere

Februar 2011. Der deltog i alt ca. 20 medlemmer i generalforsamlingen

Februar 2011. Der deltog i alt ca. 20 medlemmer i generalforsamlingen Februar 2011 REFERAT AF GENERALFORSAMLING I FORBINDELSE MED SELSKABETS ÅRSKURSUS Fredag den 28. januar 2011, kl. 16.30 Hotel Nyborg Strand, Østerøvej 2, 5800 Nyborg Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens

Læs mere

Vandrådet (VR) i Skanderborg Kommune

Vandrådet (VR) i Skanderborg Kommune Vandrådet (VR) i Skanderborg Kommune Repræsentantskabsmøde den 19. april 2016 kl. 1900 Kulturhuset, Skanderborg 24. april 2016 Program 19:00 Velkomst (Steffen G. L.) 19:10 Henning Jeppesen, eksempel på

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling lørdag d. 11. marts 2017

Referat fra ordinær generalforsamling lørdag d. 11. marts 2017 Referat fra ordinær generalforsamling lørdag d. 11. marts 2017 Dagsordenen ifølge vedtægterne. Referat under hvert punkt Referent: Philipp Emborg 1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslog Inga Emborg, som

Læs mere

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Haveforeningen Solvangs ordinære generalforsamling blev afholdt den tirsdag den 26. marts 2013 på Stationen i Viborg

Læs mere

Referat Ekstraordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 24. januar 2013

Referat Ekstraordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 24. januar 2013 VESTRE BAADELAUG Bådehavnsvej 6 9000 Aalborg Referat Ekstraordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 24. januar 2013 1 Vestre Baadelaug Den ekstraordinære generalforsamling startede kl. 19.00

Læs mere

Referat Grundvandsråd Jammerbugt Kommune Tirsdag den 10. december 2013 kl Mødelokale 1 Lundbakvej 5, Pandrup

Referat Grundvandsråd Jammerbugt Kommune Tirsdag den 10. december 2013 kl Mødelokale 1 Lundbakvej 5, Pandrup 18.12.2013 Referat Grundvandsråd Jammerbugt Kommune Tirsdag den 10. december 2013 kl. 15.00 Mødelokale 1 Lundbakvej 5, Pandrup Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden... 4 2. Godkendelse af og opfølgning

Læs mere

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup.

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Projekt/Tema Tid og sted Fordeler Generalforsamling Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Medlemmer af Siemens Vinklub Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent

Læs mere

Bedre Beboermøder 2012. Et oplæg til debat på det fælles afdelingsbestyrelsesmøde den 9.2.2012

Bedre Beboermøder 2012. Et oplæg til debat på det fælles afdelingsbestyrelsesmøde den 9.2.2012 Bedre Beboermøder 2012 Et oplæg til debat på det fælles afdelingsbestyrelsesmøde den 9.2.2012 Fastsæt dato for mødet Fastsættes i samarbejde med administrationen, der skal kunne levere bl.a. regnskab og

Læs mere

Beretningen 2014 for Hadsten Vandværk

Beretningen 2014 for Hadsten Vandværk 1 Beretningen 2014 for Hadsten Vandværk Statistik: Antallet af forbrugere er på afregningstidspunktet steget fra 2653 til 2658. En mindre tilgang på fem hvor tilgangen i 2012/13 var på 14 nye kunder. Der

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra SVOO generalforsamling Onsdag den 26. marts Formand Per Sørensen bød velkommen kl. 19. - Vi var 25 fremmødte. Ad. 1: Valg af dirigent, referent og stemmetællere Klaus Roos blev valgt til dirigent

Læs mere

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets Dirigent. Lasse takkede for valget og satte mødet i gang med at konstatere

Læs mere

Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Skovkrogen. Torsdag den 27. marts 2008.

Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Skovkrogen. Torsdag den 27. marts 2008. Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Skovkrogen. Torsdag den 27. marts 2008. Der var repræsentanter for 37 husstande, i alt 52 personer. Joan Hansen, formand, bød velkommen. 1. Valg af dirigent:

Læs mere

REFERAT af ordinær Generalforsamling i Trøstrup Vandværk, afholdt tirsdag den 25. marts 2014 kl i Langesøhallen, Idrætsvej 7, 5462 Morud

REFERAT af ordinær Generalforsamling i Trøstrup Vandværk, afholdt tirsdag den 25. marts 2014 kl i Langesøhallen, Idrætsvej 7, 5462 Morud REFERAT af ordinær Generalforsamling i Trøstrup Vandværk, afholdt tirsdag den 25. marts 2014 kl. 19.30 i Langesøhallen, Idrætsvej 7, 5462 Morud Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent og stemmetællere

Læs mere

Referat ved Gårslev vandværk generalforsamling tirsdag d. 22. marts 2011.

Referat ved Gårslev vandværk generalforsamling tirsdag d. 22. marts 2011. Referat ved Gårslev vandværk generalforsamling tirsdag d. 22. marts 2011. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Det reviderede regnskab forelægges til godkendelse 4. Budget fremlægges

Læs mere

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997 30. april 2014 Referat af ordinær generalforsamling 2. april 2014 Der var til generalforsamlingen fremmødt 17 medlemmer samt 6 fra bestyrelsen. Følgende dagsorden var udsendt: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens

Læs mere

Referat Grundvandsråd Jammerbugt Kommune Tirsdag den 18. juni 2013 kl Mødelokale 1 Lundbakvej 5, Pandrup

Referat Grundvandsråd Jammerbugt Kommune Tirsdag den 18. juni 2013 kl Mødelokale 1 Lundbakvej 5, Pandrup Maibrit Lykkegaard Den 21.06.2013 Referat Grundvandsråd Jammerbugt Kommune Tirsdag den 18. juni 2013 kl. 15.00 Mødelokale 1 Lundbakvej 5, Pandrup Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden... 4 2. Godkendelse

Læs mere

Højer Andelsboligforening. Referat fra generalforsamling den 21. november 2018, afholdt på Højer Hus

Højer Andelsboligforening. Referat fra generalforsamling den 21. november 2018, afholdt på Højer Hus Referat fra generalforsamling den 21. november 2018, afholdt på Højer Hus Der deltog 25 beboere fra 20 husstande. Fra revisionsfirma Martinsen deltog revisor Leif Agergaard. Fra administrationen deltog

Læs mere

G E N E R A L F O R S A M L I N G REFERAT

G E N E R A L F O R S A M L I N G REFERAT G E N E R A L F O R S A M L I N G REFERAT Selskabets ordinære generalforsamling blev afholdt tirsdag den 10. juni 2014, kl. 15:00-15:30 hos Energistyrelsen, Amaliegade 44, 1256 København K. Dagsorden i

Læs mere

Referat fra den 95. generalforsamlingen 19. juni 2019, kl. 15:00 afholdt ved Restaurant Oven Vande ved Volden, Norgesgade 4, 7000 Fredericia

Referat fra den 95. generalforsamlingen 19. juni 2019, kl. 15:00 afholdt ved Restaurant Oven Vande ved Volden, Norgesgade 4, 7000 Fredericia Referat fra den 95. generalforsamlingen 19. juni 2019, kl. 15:00 afholdt ved Restaurant Oven Vande ved Volden, Norgesgade 4, 7000 Fredericia DAGSORDEN: Pkt. 1: Pkt. 2: Pkt. 3: Pkt. 4: Pkt. 5: Pkt. 6: Pkt.

Læs mere

DVB FYN LANGELAND Generalforsamlingen

DVB FYN LANGELAND Generalforsamlingen DVB FYN LANGELAND Generalforsamlingen Referat fra ordinær generalforsamling tirsdag den 30. juni 2015, kl. 18.00 hos Boligkontoret Danmark, Sivlandvænget 27B, 5260 Odense S. Tilstede: Bestyrelsen: Afdelingerne:

Læs mere

ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE. Torsdag den 18. april 2013 kl. 19.00 i Bramsnæsvighallen

ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE. Torsdag den 18. april 2013 kl. 19.00 i Bramsnæsvighallen ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE Torsdag den 18. april 2013 kl. 19.00 i Bramsnæsvighallen Dagsorden 1. Valg af dirigent og stemmetællere 2. Bestyrelsens beretning 3. Det reviderede regnskab forelægges til

Læs mere

Referat af ordinær genralforsamling i Yderholm Antenneforening

Referat af ordinær genralforsamling i Yderholm Antenneforening Referat af ordinær genralforsamling i Yderholm Antenneforening Torsdag d. 14. marts 2013 kl. 19.30 Forsamlingshuset Frem, Ringstedvej 546, Bjæverskov Til generalforsamlingen forelå følgende dagsorden ifølge

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS.

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. Generalforsamlingen startede kl. 11. Formanden Jens Christian Gam bød velkommen til de fremmødte. Tilstede var 2 fra

Læs mere

Vandværksmøde i Brovst Hallen den 12. april 2012

Vandværksmøde i Brovst Hallen den 12. april 2012 Vandværksmøde i Brovst Hallen den 12. april 2012 1. Velkomst Jens Christian Golding på vegne af Jammerbugt Kommune og Grundvandsrådet. Tidsplan for vandforsyningsplan Vedtagelse af forslag til vandforsyningsplan

Læs mere

Vandrådet i Haderslev Kommune

Vandrådet i Haderslev Kommune Vandrådet i Haderslev Kommune Referat nr. 18. Sekretær: Svend Hansen. Repræsentantskabsmøde på Fjelstrup kro, mandag den 19.05.2014. Med følgende dagsorden: 1. Velkomst og valg af dirigent 2. Bestyrelsens

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe

Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl. 19.30 i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Beretning for det forløbne driftsår. 3. Den reviderede årsrapport

Læs mere

VEDTÆGTER FOR VANDRÅDET FOR VANDVÆRKER I MARIAGERFJORD KOMMUNE

VEDTÆGTER FOR VANDRÅDET FOR VANDVÆRKER I MARIAGERFJORD KOMMUNE VEDTÆGTER FOR VANDRÅDET FOR VANDVÆRKER I MARIAGERFJORD KOMMUNE 1 navn og hjemsted Udvalgets navn er "Vandrådet for Vandværker i Mariagerfjord Kommune", nedenfor forkortet til vandrådet. Dets hjemsted er

Læs mere

Ole Sørensen blev valgt som dirigent og Annette Støckel som referant. 2. Forelæggelse af bestyrelsens beretning v. Annette Støckel, Elbæk Efterskole

Ole Sørensen blev valgt som dirigent og Annette Støckel som referant. 2. Forelæggelse af bestyrelsens beretning v. Annette Støckel, Elbæk Efterskole Generalforsamling i Efterskolerne i Sydøstjylland (EIS) Tirsdag den 1.10.2013 på Elbæk Efterskole 1. Valg af dirigent og referant Ole Sørensen blev valgt som dirigent og Annette Støckel som referant 2.

Læs mere

Vedtægter. 3. Foreningens forsyningsområde er Faxe kommune i byområderne Faxe, Karise og Faxe Ladeplads og tilhørende lokaliteter.

Vedtægter. 3. Foreningens forsyningsområde er Faxe kommune i byområderne Faxe, Karise og Faxe Ladeplads og tilhørende lokaliteter. Vedtægter NAVN OG HJEMSTED 1 1. Foreningens navn Faxe-Faxe Ladeplads Antenneforening. 2. Foreningens hjemsted er Faxe. 3. Foreningens forsyningsområde er Faxe kommune i byområderne Faxe, Karise og Faxe

Læs mere

Grundejerforeningen Fjordager og Fjordbakken. Søndag den 18. november 2012 kl. 14,30 på Færgekroen

Grundejerforeningen Fjordager og Fjordbakken. Søndag den 18. november 2012 kl. 14,30 på Færgekroen MØDEREFERAT Emne: Afholdt Deltagere: Dagsorden Ordinær generalforsamling Søndag den 18. november 2012 kl. 14,30 på Færgekroen 30 personer til kaffebord, heraf 5 bestyrelsesmedlemmer og 2 børn 1. Valg af

Læs mere

Vedtægt for Foreningen Kollegienet Odense

Vedtægt for Foreningen Kollegienet Odense Vedtægt for Foreningen Kollegienet Odense 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er "Foreningen Kollegienet Odense". Stk. 2: Foreningens hjemsted er Odense kommune. 2 Formål Foreningens formål er at varetage

Læs mere

G r u n d e j e r f o r e n i n g e n 1 2 6

G r u n d e j e r f o r e n i n g e n 1 2 6 Ref. Generalforsamling nr. 45, 6. juli 2013 kl. 10 på Munchs Hotel, Tornby Strand Dagsorden, jf. vedtægternes 8 om afholdelse af generalforsamling: a. Valg af dirigent b. Formandens beretning vedr. det

Læs mere

2015 er et år, hvor der har været mange vandværksopgaver.

2015 er et år, hvor der har været mange vandværksopgaver. Bestyrelsens årsberetning. Velkomst Velkommen til den årlige generalforsamling her i Foreningen af vandværker i Danmark, region Nord. Vi er igen en del, der har fundet vej til Rebild. Der skal lyde en

Læs mere

Ordinær Generalforsamling Bøsserup Vandværk

Ordinær Generalforsamling Bøsserup Vandværk . maj 201 Ordinær Generalforsamling Bøsserup Vandværk Der indkaldes hermed til ordinær generalforsamling lørdag den 31. maj 2013, kl 10:00 i Egebjerg Forsamlingshus, Ved Kirken, Egebjerg, 500 Nykøbing

Læs mere

Albertslund Palle Larsen F58 blev valgt. Han konstateret at generalforsamlingen er lovlig indvarslet.

Albertslund Palle Larsen F58 blev valgt. Han konstateret at generalforsamlingen er lovlig indvarslet. Albertslund. 14-03-2005 Referat af ordinær generalforsamling 28. februar 2005 1. Valg af dirigent Palle Larsen F58 blev valgt. Han konstateret at generalforsamlingen er lovlig indvarslet. Fremmødt: 37

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen den 17. juni 2015, kl. 14:00 afholdt ved CDV i Fredericia.

Referat fra generalforsamlingen den 17. juni 2015, kl. 14:00 afholdt ved CDV i Fredericia. Referat fra generalforsamlingen den 17. juni 2015, kl. 14:00 afholdt ved CDV i Fredericia. DAGSORDEN: Pkt. 1: Pkt. 2: Pkt. 3: Pkt. 4: Pkt. 5: Pkt. 6: Pkt. 7: Pkt. 8: Valg af dirigent Formandens beretning

Læs mere

Som stemmetællere valgtes Søren Hvilshøj, Susanne Mann Skou og Peter Storgaard.

Som stemmetællere valgtes Søren Hvilshøj, Susanne Mann Skou og Peter Storgaard. Referat Generalforsamling Region Midt Den 30. april 2011, Pejsegården i Brædstrup 1. Valg af dirigent Efter forslag fra bestyrelsen valgtes Eigil Størum til dirigent. Dirigenten takkede for valget og konstaterede

Læs mere

Vridsløselille Andelsboligforening 23. maj 2017 Protokol

Vridsløselille Andelsboligforening 23. maj 2017 Protokol Vridsløselille Andelsboligforening 23. maj 2017 Protokol Ordinær generalforsamling den 23. maj 2017 kl. 19.00 i Musikteatret, Bibliotekstorvet 1-3, 2620 Albertslund 0. Deltagere Udleverede stemmesedler

Læs mere

10-11-2011 Side 1 af 5

10-11-2011 Side 1 af 5 Side 1 af 5 Låstrup - Nr. Rind Vandværk har holdt ordinær generalforsamling torsdag den 22.februar kl. 19 00 2007 i Nr. Rind Forsamlingshus. Tilstede: Der var mødt 12 forbrugere op, formanden bød velkommen.

Læs mere

Tango Aarhus. Referat fra generalforsamlingen d. 1. marts 2015

Tango Aarhus. Referat fra generalforsamlingen d. 1. marts 2015 Referat fra generalforsamlingen d. 1. marts 2015 Dagsorden: 1. Valg af dirigent, referent og stemmetæller. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. 3. Forelæggelse af regnskab for det forløbne år

Læs mere

Møde: Ordinær generalforsamling 2012 Dato: 22/3-2012 Kl.: 19:00 Sted: Det tidligere rådhus, Borup Deltagere: 52 medlemmer heraf 9 fuldmagter fremmødt

Møde: Ordinær generalforsamling 2012 Dato: 22/3-2012 Kl.: 19:00 Sted: Det tidligere rådhus, Borup Deltagere: 52 medlemmer heraf 9 fuldmagter fremmødt Møde: Ordinær generalforsamling 2012 Dato: 22/3-2012 Kl.: 19:00 Sted: Det tidligere rådhus, Borup Deltagere: 52 medlemmer heraf 9 fuldmagter fremmødt Dagsorden: Sag nr. 1. Valg af dirigent. Henrik Mølvig

Læs mere

VEDTÆGTER FOR VA DRÅDET I SØ DERBORG KOMMU E

VEDTÆGTER FOR VA DRÅDET I SØ DERBORG KOMMU E VEDTÆGTER FOR VA DRÅDET I SØ DERBORG KOMMU E 1 avn og hjemsted Vandrådet er et vandværkssamarbejde i Sønderborg Kommune. Vandværkssamarbejdets navn er Vandrådet i Sønderborg Kommune efterfølgende benævnt

Læs mere

Referat. Generalforsamling: DET LOLLANDSKE DIGELAG afholder generalforsamling. Torsdag den , kl På Kramnitsevej 21D, Kramnitse.

Referat. Generalforsamling: DET LOLLANDSKE DIGELAG afholder generalforsamling. Torsdag den , kl På Kramnitsevej 21D, Kramnitse. E 25. maj 2018. Generalforsamling torsdag den 24-5-2018, kl. 1900 På Kramnitsevej 21D, Kramnitse Referat. Dagsorden: Generalforsamling: DET LOLLANDSKE DIGELAG afholder generalforsamling Dagsorden ifølge

Læs mere

Referat. Generalforsamlingen afholdes med følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning.

Referat. Generalforsamlingen afholdes med følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning. Generalforsamling i (NDV) Norddjurs Vandråd. Tidspunkt: Tirsdag den 26. marts 2013 kl. 19.00 Sted: Fjellerup Aktivitetshus, Niels Iuels Plads 3, 8585 Glesborg. Generalforsamlingen afholdes med følgende

Læs mere

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling mandag den 16. marts 2009, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup.

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling mandag den 16. marts 2009, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling mandag den 16. marts 2009, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. 20. marts 2009 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formanden beretning 3. Regnskab

Læs mere

Repræsentantskabsmøde den 11. april Torsdag den 11. april 2019 kl i Karleby Forsamlingshus, Karlebyvej 177, 4070 Kirke Hyllinge

Repræsentantskabsmøde den 11. april Torsdag den 11. april 2019 kl i Karleby Forsamlingshus, Karlebyvej 177, 4070 Kirke Hyllinge Repræsentantskabsmøde den 11. april 2019 Torsdag den 11. april 2019 kl. 18.00 i Karleby Forsamlingshus, Karlebyvej 177, 4070 Kirke Hyllinge Program 18:00 19:00 Lejre Kommune ved Eskild Lund - Status på

Læs mere

Vedtægt for FrivilligVest

Vedtægt for FrivilligVest Vedtægt for FrivilligVest 1 Organisationen Foreningens navn er FrivilligVest og har hjemsted i Ringkøbing-Skjern Kommune. Adressen er Ringkøbing- Skjern Kulturcenter, Ranunkelvej 1-3, 6900 Skjern. Foreningens

Læs mere

Vedtægter for Den selvejende Institution. Ændringsforslag: X-Huset. i Vester Hæsinge. 1 Navn og hjemsted:

Vedtægter for Den selvejende Institution. Ændringsforslag: X-Huset. i Vester Hæsinge. 1 Navn og hjemsted: Vedtægter for Den selvejende Institution X-Huset Ændringsforslag: i Vester Hæsinge 1 Navn og hjemsted: Den selvejende institutions navn er: X-Huset. Den har hjemsted i Vester Hæsinge, Faaborg-Midtfyn Kommune.

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010

Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 10. ordinære generalforsamling. Indledning:

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING 6 GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING Lørdag den 4. april 2015 kl. 13.00 på Fårup Skovhus Formanden bød velkommen til Generalforsamlingen, og derefter var der egen præsentation af deltagerne.

Læs mere

V E D T Æ G T E R F O R J Y L L I N G E H A L L E R N E S S T Ø T T E F O R E N I N G VEDTÆGTER FOR JYLLINGEHALLERNES STØTTEFORENING

V E D T Æ G T E R F O R J Y L L I N G E H A L L E R N E S S T Ø T T E F O R E N I N G VEDTÆGTER FOR JYLLINGEHALLERNES STØTTEFORENING VEDTÆGTER FOR JYLLINGEHALLERNES STØTTEFORENING 1. NAVN OG HJEMSTED 1.1. Foreningen der er stiftet 5. januar 2016, er en frivillig forening, hvis navn er JyllingeHallernes Støtteforening. 1.2. Foreningen

Læs mere

Beretning for 2016 ( ).

Beretning for 2016 ( ). Referat og beretning generalforsamling 2017 Vandværket afholdte den ordinære generalforsamling tirsdag den 21. februar 2017 i Nordlangelandshallen. Formanden bød velkommen til de fremmødte 33 personer.

Læs mere

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997 24. maj 2009 Referat af ordinær generalforsamling 12. maj 2008 Der var til generalforsamlingen fremmødt 17 medlemmer, foreningens revisor samt bestyrelsen. Følgende dagsorden var udsendt: 1. Valg af dirigent

Læs mere

Referat. Ordinær Generalforsamling. Hoptrup Frivillige Brandværn kl præcis på Brandstationen i Hoptrup. Dagsorden er som følgende:

Referat. Ordinær Generalforsamling. Hoptrup Frivillige Brandværn kl præcis på Brandstationen i Hoptrup. Dagsorden er som følgende: Referat Ordinær Generalforsamling Hoptrup Frivillige Brandværn 27-01-2017 kl. 17.30 præcis på Brandstationen i Hoptrup. Dagsorden er som følgende: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning v. kaptajnen.

Læs mere

Generalforsamling i VBK

Generalforsamling i VBK Generalforsamling i VBK Referat af ordinær generalforsamling d. 26.11.2013 1. Valg af dirigent samt referent og 2 stemmetællere. 2. Bestyrelsens beretning v/næstformand Per Nørgaard Torben? blev valgt

Læs mere

REFERAT FRA REPRÆSENTANTSKABSMØDE I NÆSTVED IDRÆTSUNION TIRSDAG DEN 20. MARTS 2012. I TEATERSALEN PÅ LILLE NÆSTVED SKOLE.

REFERAT FRA REPRÆSENTANTSKABSMØDE I NÆSTVED IDRÆTSUNION TIRSDAG DEN 20. MARTS 2012. I TEATERSALEN PÅ LILLE NÆSTVED SKOLE. REFERAT FRA REPRÆSENTANTSKABSMØDE I NÆSTVED IDRÆTSUNION TIRSDAG DEN 20. MARTS 2012. I TEATERSALEN PÅ LILLE NÆSTVED SKOLE. Deltagere: Jesper Poulsen (niu) Torben Søholt Pedersen (niu) Anne Zachariassen

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling i Møllehøj vandværk, tirsdag den 22.april 2014, kl. 19.00 på Kirke Hyllinge skole.

Referat af den ordinære generalforsamling i Møllehøj vandværk, tirsdag den 22.april 2014, kl. 19.00 på Kirke Hyllinge skole. Referat af den ordinære generalforsamling i Møllehøj vandværk, tirsdag den 22.april 2014, kl. 19.00 på Kirke Hyllinge skole. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Notering af antal fremmødte

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen den 14. juni 2017, kl. 14:00 afholdt ved Restaurant Oven Vande i Fredericia.

Referat fra generalforsamlingen den 14. juni 2017, kl. 14:00 afholdt ved Restaurant Oven Vande i Fredericia. Referat fra generalforsamlingen den 14. juni 2017, kl. 14:00 afholdt ved Restaurant Oven Vande i Fredericia. DAGSORDEN: Pkt. 1: Pkt. 2: Pkt. 3: Pkt. 4: Pkt. 5: Pkt. 6: Pkt. 7: Pkt. 8: Valg af dirigent

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling tirsdag den 19.april 2016 kl på Kirke Hyllinge skole.

Referat fra ordinær generalforsamling tirsdag den 19.april 2016 kl på Kirke Hyllinge skole. Referat fra ordinær generalforsamling tirsdag den 19.april 2016 kl.19.00 på Kirke Hyllinge skole. Dagsorden : 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Notering af antal fremmødte stemmeberettigede 4.

Læs mere

Fælles afdelingsbestyrelsesmøde for Padborg Boligforening og Aabenraa Almene Boligselskab

Fælles afdelingsbestyrelsesmøde for Padborg Boligforening og Aabenraa Almene Boligselskab Referat fra fælles afdelingsbestyrelsesmøde på Stubbæk Forsamlingshus, torsdag den 14. november 2013 kl. 19.00. Tilmeldt var fra Padborg Boligforening (Padbo) 31 medlemmer af afdelingsbestyrelser og organisationsbestyrelsen,

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret.

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Parcelforeningen TOFTHOLM Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl. 19.00 i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Vandrådet i Morsø Kommune

Vandrådet i Morsø Kommune Vandrådet i Morsø Kommune Referat af repræsentantskabsmøde (generalforsamling) Tid: Mandag den 4. april 2016 kl. 19.30 Sted: Midtmors Sport, Ø. Jølby Dagsorden: 1. Valg af stemmetællere 2. Valg af dirigent

Læs mere

M0devirksomheden har været en anelse over det normale med.

M0devirksomheden har været en anelse over det normale med. Bestyrelsens beretning. Året 2013 var et ret godt år for vandrådet i Middelfart Kommune - vi fik styr på nogle samarbejdsproblemer og andre væsentlige ting og det har gjort vores arbejde lidt lettere.

Læs mere

NØDEBO NIMBUS NYT. 1. kvartal 2014.

NØDEBO NIMBUS NYT. 1. kvartal 2014. NØDEBO NIMBUS NYT 1. kvartal 2014. I dette nummer: Bestyrelsen Indkaldelse til generalforsamling Regnskab 2013 Budget 2014 Året i billede og tekst af Bente. Kalenderen Formandens side Bestyrelsen: Formand:

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal.

Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal. Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl. 19.00 i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmeudvalg 3. Bestyrelsens beretning for

Læs mere

Andelsselskabet Eskebjerg-Enghave Vandværks ordinære generalforsamling Lørdag den 16. maj 2015, kl

Andelsselskabet Eskebjerg-Enghave Vandværks ordinære generalforsamling Lørdag den 16. maj 2015, kl Andelsselskabet Eskebjerg-Enghave Vandværks ordinære generalforsamling Lørdag den 16. maj 2015, kl. 10.00 Generalforsamlingen blev traditionen tro afholdt i Eskebjerg Forsamlingshus, og der var mødt 21,

Læs mere

Mandag den 9. april 2018 kl i Karleby Forsamlingshus, Karlebyvej 177, 4070 Kirke Hyllinge.

Mandag den 9. april 2018 kl i Karleby Forsamlingshus, Karlebyvej 177, 4070 Kirke Hyllinge. REPRÆSENTANTSKABSMØDE 2018 Mandag den 9. april 2018 kl. 18.00 i Karleby Forsamlingshus, Karlebyvej 177, 4070 Kirke Hyllinge. Program 18:00 18:30 Ekstraordinært repræsentantskabsmøde vedr. vedtægtsændringer.

Læs mere

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal Til generalforsamlingen var der tilmeldt 80 medlemmer til spisning kl. 19.00 og der kom yderligere 1

Læs mere

Retningslinje nr. 12 til afdelingsbestyrelserne

Retningslinje nr. 12 til afdelingsbestyrelserne Retningslinje nr. 12 til afdelingsbestyrelserne Sådan fungerer beboermødet I denne retningslinje vil vi beskrive, hvordan beboermødet (også kaldet afdelingsmødet i DUAB regi) fungerer og hvilket ansvar

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Ejerlaget Sletten afholdes i

Referat af ordinær generalforsamling i Ejerlaget Sletten afholdes i - 1 - Referat af ordinær generalforsamling i Ejerlaget Sletten afholdes i Harboøre Centret Lemvigvej 9A, 7673 Harboøre Lørdag den 11. maj 2013 kl. 14.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning

Læs mere