Kirke & Sogn AUNSLEV BOVENSE

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Kirke & Sogn AUNSLEV BOVENSE"

Transkript

1 Kirke & Sogn AUNSLEV BOVENSE 45. ÅRGANG NR. 1 DECEMBER MARTS 2015

2 Saml på livets stjernestunder! Der var engang en mand. Han boede i et lille hyggeligt hus. Rundt om hele huset var der et stakit. Og bagved stakittet var der en forhave. Fuld af roser i smukke farver. Det var nu ikke nogen helt almindelig mand, der boede der i huset. Han havde en ganske særlig evne som ikke mange har. Han lagde mærke til alting omkring sig. Selv den allermindste lillebitte ting. En stjerneklar aften var manden på vej hjem til sit hus. På vejen hen til sin hoveddør gik han igennem sin forhave. Og selvom det var blevet næsten helt mørkt lagde han mærke til hvor smukt alle roserne blomstrede og han bøjede sig ned over en af dem for at nyde dens duft. Men. Hvad var nu det? Der var en lillebitte myre, der lå midt på grusstien lige ud for rosen. Den lå helt stille. Den havde nemlig myldret så meget rundt at den havde forvredet sit ben. Manden som var en meget hjælpsom mand, løb straks ind i huset og hentede en ganske tynd tråd fra et gazebind og gav sig forsigtigt til at forbinde det stakkels lille forvredne myreben. Ganske forsigtigt vendte han myren rundt på ryggen for bedre at kunne komme til. Og i det øjeblik oplevede myren noget som den aldrig havde oplevet før i sit liv. Den så stjernerne på himlen. Normalt så myldrede myren jo rundt som alle andre myrer med snuden nede i jorden. Men nu lå den pludselig helt stille og roligt på sin myreryg og så med kæmpestore myreøjne op på de fantastiske lyspletter langt oppe over dens hoved. Og manden forbandt langsomt myrens ben mens han sad og glædede sig på myrens vegne. Og stille gik han ind i sit hus og lod myren ligge på grusstien og nyde synet af de smukke stjerner. Næste morgen var den væk. Men da manden så næste aften kom hjem til sin forhave med de smukke roser måtte han gå meget forsigtigt hen til sin hoveddør. For der på grusstien lå nu hundredevis af myrer ganske stille i mørket på ryggen og kiggede på stjerner. Myrerene havde en stjernestund den aften, i skæret fra stjernerne på himlen. Vi kender også til stjernestunder. Stjernestunder kalder vi de øjeblikke i vores liv som vi allerhelst vil huske. Som brænder sig fast i vores hjerter. De øjeblikke der lyser op og stråler. Øjeblikke fulde af intenst nærvær sammen med de mennesker, der betyder noget særligt for os. Øjeblikke af ægte glæde, af ubeskrivelig lykke. Julenat var en stjernestund for Josef og Maria da de sad med deres nyfødte barn i

3 deres arme. På himlen over dem lyste stjernen. Vores livs stjernestunder er som udløbere af stjernen fra Betlehem. Ganske som lyset fra Gud strålede i stjernen ned over stalden og lod en stjernestund blive til derinde sådan stråler Guds lys ned over os og langt ind i vores hjerter og skaber stjernestunder i vores liv. Dem skal vi samle på. Dem skal vi skatte. Stjernestunderne. Også i december. Også når det bliver jul. Glædelig Jul. Louise Schousboe Vi forbereder os på jul Tirsdag d. 2. december kl i Aunslev kirke Børnene i Aunslev børnehave og alle dagplejebørn og også børn, der bliver passet derhjemme inviteres til julegudstjeneste i Aunslev kirke. Vi skal synge og pynte vores juletræ. Bagefter hygger vi os med lidt leg og lidt godter i konfirmandstuen ved præstegården. Onsdag d. 10. december kl i Aunslev kirke Den aften kommer det store optog af lygtefolk vandrende i mørket fra børnehaven. Kirken åbner sine døre for optoget og byder alle indenfor i varmen. Søndag d. 7. december kl i Aunslev kirke En familiegudstjeneste, hvor vi skal opleve børnene opføre det traditionsrige krybbespil med fine kostumer og dejlig sang. Efter gudstjenesten er alle meget velkomne til juletræsfest som også i år er i Aunslev forsamlingshus med juletræ til loftet, julemusiknissen, julemand, julesange og juleposer til børnene. Der vil også blive budt på en dejlig kop varm gløgg og æbleskiver. Alle er meget velkomne. Tilmelding til mls@km.dk elller senest d. 1. december. Mest med Musik Julekoncert d. 3. december kl i Aunslev kirke Vi får besøg af Odense Motet kor, der i år har valgt at synge både dansk og udenlandsk julemusik. Der vil blive en engelsk afdeling med både kendte og knap så kendte carols. Til den engelske afdeling får koret hjælp af pianisten og organisten Minako Jensen, der debuterede fra solistklassen i september Vi skal ikke snydes for de gode gamle julesange og salmer, nogle af dem i nyere arrangementer af korets dirigent Christian Dyrst, som også vil knytte nogle kommentarer til programmet undervejs.

4 Odense Motetkor er et blandet kor med hjemsted i Odense og har eksisteret siden Efter koncerten i kirken byder vi på et glas gløgg i konfirmandstuen. Juleaften d. 24. december Ved alle tre gudstjenester juleaften medvirker Peter Holling på trompet. Bemærk i øvrigt at vi i år har ændret lidt på tiderne for julegudstjenesterne så vi forhåbentlig undgår at alle de herligt mange, der kommer i kirke juleaften ikke skal stå i kø ude på kirkegården. Nytårsdag d. 1. januar 2013 Vi byder det nye år velkommen med smukke toner. Knud Erik Jørgensen medvirker på sin bratch og fylder kirken med musik. Efter gudstjenesten byder menighedsrådet på et glas vin og et stykke kransekage så vi kan ønske hinanden et Godt Nytår. Hellig tre konger gudstjeneste Søndag d. 4. januar kl i Aunslev kirke Vi synger julen ud. En sidste chance for at synge nogle af vores dejlige julesalmer imens juletræerne endnu står tændt. Ved denne gudstjeneste medvirker Gangelhof kvartetten med flerstemmig og stemningsfuld sang. Hit med Sangen Onsdag d. 22. januar kl Konfirmandstuen er denne aften forvandlet til musikcafe. Vi får besøg af tre mennesker fra vores lokale område, skoleleder på Aunslev skole Birgit Landtved og to endnu ukendte gæster vil præsentere tre sange eller salmer som på en eller anden måde har deres særlige betydning. Efter et godt glas vin og lidt ost er der ønskekoncert, hvor alle frit kan ønske deres yndlingssang eller salme. Sorggruppe for voksne Gruppen henvender sig til mennesker, der har mistet en ægtefælle, far, mor søster, bror, barn eller en nær ven. Gruppen er et trygt fristed, hvor man kan dele sin sorg og tale med andre i samme situation. Gruppen mødes ca. en gang om måneden i Korsbrødregården ved Nyborg kirke. Gruppen ledes af sognepræsterne Mette Grymer og Louise Schousboe. Gruppen optager løbende nye deltagere. Så ring gerne til eller mail til mtg@ km.dk hvis du kunne have lyst til at deltage.

5 »Den hellige nat«en drøm er gået i opfyldelse. På initiativ fra nogle kreative damer, der kan noget særligt med nål og tråd har vi fået fremstillet et utroligt smukt og meget stemningsfuldt billedtæppe med titlen»den hellige nat«. På billedtæppet ser vi den hellige familie, Maria og Josef med deres barn i stalden omgivet af hyrder og engle. Betlehems stjernen stråler ned over fårene på marken og de hellige tre konger nærmer sig i det fjerne med deres gaver.billedtæppet vil hænge i julemåneden i begge vores kirker på skift. Vi glæder os til at I skal se det! Stor tak til alle jer, der har gjort det muligt at opnå det fine resultat, der uden tvivl vil blive til glæde for både små og store. Vi holder»fernisering«på tæppet i forbindelse med vores gudstjenester 1. søndag i Advent.

6 Mest for børn og deres forældre Kyndelmisse gudstjeneste i Bovense kirke Søndag d. 1. februar holder vi sammen med konfirmanderne en gudstjeneste, hvor Lyset er det gennemgående tema. Kirken vil være oplyst af levende lys. Vi skal høre fortællingen om lyset. Synge om lyset. Vi får også besøg af elever fra Nyborg musikskole. Fastelavnsgudstjeneste Søndag d. 15. februar kl i Aunslev kirke Alle er meget velkomne både store og små til at komme udklædte i kirke til denne familiegudstjeneste. Det er så festligt at se på! Efter gudstjenesten slår vi katten af tønden udnævner kattedronninger og konger og spiser lækre fastelavnsboller. Konfirmandovernatning Konfirmandovernatning i Aunslev kirke d. 15. november 2014 Temaet var: fra vugge til grav med fokus på tryghed og fællesskab. Vi gennemgik dåbsritualet og Annette bedemand forklarede alt omkring dødsfald og begravelser/bisættelser. En super god oplevelse.

7 Program for»klubben«i foråret 2015 Klubben mødes i konfirmandstuen ved præstegården til en indholdsrig eftermiddag i hinandens hyggelig selskab. Alle der har tid og lyst er meget velkomne. Torsdag d. 15. januar kl Gamle venner synger og spiller glad musik. Raske spillemænd vil underholde under ledelse af Mogens Kristensen og mon ikke der også bliver plads til et par fællessange. Torsdag d. 5. februar kl Knud Erik Kristensen, sognepræst i Kølstrup vil fortælle om sit virke som feltpræst I Afghanistan, Bosnien. Kosovo og Irak. Vi skal høre om de mange spændende oplevelser han har haft sammen med udsendte soldater og hvorfor det er så vigtigt at der findes feltpræster. Torsdag d. 26. februar kl »Fra tommestok til salmebog«sådan lyder overskriften på det foredrag valgmenighedspræst i Kerteminde og Dalby, Gustav Reck vil holde for os. Vi skal høre ham fortælle om sin utraditionelle vej fra tømrer til valgmenighedspræst. Torsdag d. 19. marts kl »Kan du din historie?«som mennesker er vi formede af en række historie og fortællinger. Blandt andet de fortællinger, der hører vores familie og slægt til. Denne eftermiddag får vi besøg af biskop Tine Lindhardt der vil fortælle om de vigtige fortællinger. Hvor henvender man sig? Præst i begge sogne: Louise Schousboe Skalkendrupvej Nyborg Tlf mail mls@km.dk træffes alle dage undtagen mandag. Graver Tommy Dinesen Tlf Kirkesanger og kirkeog kulturmedarbejder Kirsten Petersen Tlf mail kirjupet@gmail.com Organist Anne Marie Jørgensen Tlf Kirkernes hjemmeside: aunslevbovensekirker.dk Torsdag d. 10. april kl I flere år har vi afsluttet vintersæsonen med et rask spil Banko. Det vil vi også gøre i år.

8 Gudstjenesteliste Aunslev Bovense December 7. december december 09.30** 21. december Juleaften d. 24. december og Juledag d. 25. december Juledag d. 26. december Julesøndag d. 28. december 09.30** Januar Nytårsdag d. 1. januar januar januar 09.30** 18. januar KK 25. januar KK Februar 1. februar februar 09.30** 15. februar februar Marts 1. marts KK 8. marts KK De gudstjenester der er markeret med ** er ved sognepræst Kristina Løvenstrøm, Vindinge. KK: Kirkekaffe Kirkebil: Kirkebilen kan benyttes ved alle gudstjenester og kirkelige arrangementer i både Aunslev og Bovense sogne. Det er også muligt at komme med selv om man bruger rollator eller kørestol. Det skal blot meddeles ved bestilling. Ring til eller senest dagen før inden kl Mark & Storm Grafisk A/S

Kirke & Sogn. aunslev bovense

Kirke & Sogn. aunslev bovense Kirke & Sogn aunslev bovense 44. årgang nr. 1 december 2013 - marts 2014 Det kimer nu til julefest Synger vi juleaften i kirken så taget er nær ved at løfte sig. Juleaften skal vi synge de salmer vi kender.

Læs mere

Kirke & Sogn AUNSLEV BOVENSE

Kirke & Sogn AUNSLEV BOVENSE Kirke & Sogn AUNSLEV BOVENSE 47. ÅRGANG NR. 1 DECEMBER 2015 - MARTS 2016 Julen har englelyd Når det bliver jul så vrimler det med engle. Engle i alle størrelser. Engle i papir, i glas, i porcelæn. Vi hænger

Læs mere

Kirke & Sogn AUNSLEV BOVENSE HJULBY

Kirke & Sogn AUNSLEV BOVENSE HJULBY AUNSLEV BOVENSE HJULBY Kirke & Sogn 49. ÅRGANG NR. 1 DECEMBER 2017 - MARTS 2018 En rose så jeg skyde Udenfor mit vindue og rundt omkring i haverne står de der endnu. Roserne. I efterårsmørket. I kulden.

Læs mere

»Gør døren høj, gør porten vid Den ærens konge kommer hid« Salmebogen nr. 84. »Fødselskirken i Betlehem« Kirke & Sogn AUNSLEV BOVENSE HJULBY

»Gør døren høj, gør porten vid Den ærens konge kommer hid« Salmebogen nr. 84. »Fødselskirken i Betlehem« Kirke & Sogn AUNSLEV BOVENSE HJULBY »Gør døren høj, gør porten vid Den ærens konge kommer hid«salmebogen nr. 84»Fødselskirken i Betlehem«AUNSLEV BOVENSE HJULBY Kirke & Sogn 50. ÅRGANG NR. 1 DECEMBER 2018 - MARTS 2019 En åben dør Der var

Læs mere

Kirkenyt for Tingsted kirke december 2018 januar 2019

Kirkenyt for Tingsted kirke december 2018 januar 2019 Kirkenyt for Tingsted kirke december 2018 januar 2019 At ligge på ryggen og kigge på stjernerne... Midt i denne travle juletid har vi muligheden for at lade os inspirere af følgende historie. Der var en

Læs mere

KirKe 40. årgang Nr December 2012 Januar-Februar 2013 Kullerup og Vindinge Sogne

KirKe 40. årgang Nr December 2012 Januar-Februar 2013 Kullerup og Vindinge Sogne IRKE nyt 40. årgang Nr. 1 2013 December 2012 Januar-Februar 2013 Jul i en nøddeskal En krybbe i en stald. Dyr og skinnende lys. Guld og glimmer. Tre vise mænd en mor og en far. Mennesker i underlige gevandter.

Læs mere

Kirke & Sogn AUNSLEV BOVENSE

Kirke & Sogn AUNSLEV BOVENSE Kirke & Sogn AUNSLEV BOVENSE 47. ÅRGANG NR. 3 JUNI - SEPTEMBER 2016 Kære konfirmander, kære faddere, familie, kære konfirmationsgæster Forårssolen skinner og fla get er hejst. Her ved kirken og rundt omkring

Læs mere

CRD: Carl Rosenberg-Desroses PS: Poul Steenberg AS: Asser Skude JF: Jóannis Fonsdal LCR:Lise Christina Rasmussen

CRD: Carl Rosenberg-Desroses PS: Poul Steenberg AS: Asser Skude JF: Jóannis Fonsdal LCR:Lise Christina Rasmussen Carl Rosenberg-Desroses, sognepræst/menighedspleje: cero@km.dk, tlf. 2118 0057 Kirkekontor, kordegn: tagensbo.sogn@km.dk, tlf. 3581 1977 Kim Olsen, kirketjener, ko@km.dk, tlf. 5354 5546 Ib Myrner, organist

Læs mere

Kirke & Sogn AUNSLEV BOVENSE HJULBY

Kirke & Sogn AUNSLEV BOVENSE HJULBY AUNSLEV BOVENSE HJULBY Kirke & Sogn 48. ÅRGANG NR. 1 DECEMBER 2016 - MARTS 2017 Madonna fra Stalingrad Gedächtniskirche som ligger på Berlins travle indkøbsgade Kurfürstendamm er altid fyldt med turister.

Læs mere

KIRKENYT PADESØ SOGN. Padesø Kirke i december. 17. årgang Vinteren 2014/2015 Nr. 1

KIRKENYT PADESØ SOGN. Padesø Kirke i december. 17. årgang Vinteren 2014/2015 Nr. 1 KIRKENYT PADESØ SOGN 17. årgang Vinteren 2014/2015 Nr. 1 Padesø Kirke i december Arrangementer i Padesø Kirke Adventsmusikgudstjeneste med børnekor Vi indleder traditionen tro adventstiden med en hyggelig

Læs mere

Bryndum og Vester Nebel kirker

Bryndum og Vester Nebel kirker og Vester Nebel kirker November - februar 2016/2017 Julens arrangementer i kirken - sang og musik - arrangementer for børn Julekoncert med Re-fresh Torsdag den 8. december kl. 19.00-20.00 i kirke Kom i

Læs mere

KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN

KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN DECEMBER - JANUAR Søndag den 17. december kl. 10.30, 3. søndag i advent Højmesse ved Poul Martin Langdahl. (Søndagens tekst: Luk 1,67-80). Søndag den 24. december, JULEAFTEN Julegudstjeneste

Læs mere

Og det skete i de dage...

Og det skete i de dage... Og det skete i de dage... Julen 2014 & Nytåret 2015 i Sparkær & Gammelstrup kirker Syng julen ind i Gammelstrup Torsdag d. 27. nov. kl. 19.00 i Gammelstrup kirke En meget stemningsfyldt indledning af adventstiden,

Læs mere

nyt Velsignede juleønsker 43. årgang Nr December Januar Februar

nyt Velsignede juleønsker 43. årgang Nr December Januar Februar IRKE nyt Velsignede juleønsker 43. årgang Nr. 1 2015-2016 December Januar Februar »Hvad laver I egentlig til hverdag?«det spørgsmål fik vores præst af en dåbsgæst for nylig. Det enkle svar ville være:»følg

Læs mere

Kirke & Sogn AUNSLEV BOVENSE HJULBY

Kirke & Sogn AUNSLEV BOVENSE HJULBY AUNSLEV BOVENSE HJULBY Kirke & Sogn 49. ÅRGANG NR. 3 JUNI - SEPTEMBER 2018 Kære konfirmander, kære forældre og faddere. Kære konfirmationsgæster Så kom dagen. Den store dag som jeg ved, at I har set frem

Læs mere

Kirke & Sogn aunslev BovEnSE 44. årgang nr. 3 JUnI - SEPTEMBEr 2014

Kirke & Sogn aunslev BovEnSE 44. årgang nr. 3 JUnI - SEPTEMBEr 2014 Kirke & Sogn aunslev bovense 44. årgang nr. 3 JUNI - SEPTEMBER 2014 Kære konfirmander Kære faddere, familie Kære konfirmationsgæster Flaget er hejst. Her ved kirken og rundt omkring i sognet. Her er fest.

Læs mere

nyt 39. årgang Nr December - Januar - Februar

nyt 39. årgang Nr December - Januar - Februar IRKE nyt 39. årgang Nr. 1 2012 December - Januar - Februar Kærlighed fra det høje Himlen et sted, hvor der er kærlighed nok til alle. Eller i hvert fald har vi en forestilling om, at himlen er det sted,

Læs mere

Stort tillykke til årets konfirmander AUNSLEV BOVENSE HJULBY. Kirke & Sogn

Stort tillykke til årets konfirmander AUNSLEV BOVENSE HJULBY. Kirke & Sogn Stort tillykke til årets konfirmander AUNSLEV BOVENSE HJULBY Kirke & Sogn 50. ÅRGANG NR. 3 JUNI - SEPTEMBER 2019 Kære konfirmander, kære forældre, kære faddere, kære konfirmationsgæster Har I set det?

Læs mere

Kirkehilsen Egense og Øster Skerninge sogne. December 2015 Januar - Februar 2016

Kirkehilsen Egense og Øster Skerninge sogne. December 2015 Januar - Februar 2016 Kirkehilsen Egense og Øster Skerninge sogne December 2015 Januar - Februar 2016 Julegaverne Julen er Jesu fødselsdag. Men det er os, der får gaverne! Der er sagt meget om den kommercielle og materialistiske

Læs mere

Kirke & Sogn AUNSLEV BOVENSE HJULBY

Kirke & Sogn AUNSLEV BOVENSE HJULBY AUNSLEV BOVENSE HJULBY Kirke & Sogn 48. ÅRGANG NR. 2 MARTS - JUNI 2017 Glæden er påskegul! Hvornår har du sidst glædet dig på et andet menneskes vegne? Hvis det tager dig lang tid at komme i tanker om

Læs mere

nyt At finde sin rette plads... Se side 2 39. årgang Nr. 2 2012 Marts - April - Maj

nyt At finde sin rette plads... Se side 2 39. årgang Nr. 2 2012 Marts - April - Maj IRKE nyt 39. årgang Nr. 2 2012 Marts - April - Maj At finde sin rette plads... Se side 2 At finde sin rette plads - kan det lade sig gøre i kirken? Jeg har min faste plads i kirken. Sådan siger et par

Læs mere

Kirke & Sogn AUNSLEV BOVENSE

Kirke & Sogn AUNSLEV BOVENSE Kirke & Sogn AUNSLEV BOVENSE 45. ÅRGANG NR. 2 MARTS - JUNI 2015 Sig det med blomster I København på Krystalgade lå der i dagene efter den frygtelige hændelse lørdag d. 14. februar, hvor en jødisk vagtmand

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab 1 Bliv frivillig Kulturelle oplevelser Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

Kirke & Sogn AUNSLEV BOVENSE

Kirke & Sogn AUNSLEV BOVENSE Kirke & Sogn AUNSLEV BOVENSE 44. ÅRGANG NR. 2 MARTS - JUNI 2014 Hvorfor spiser vi lam til påske? Hvorfor pynter vi op med påskeæg og giver hinanden æg af chokolade? Ofte gør vi ting som vi slet ikke tænker

Læs mere

Der kan findes mere om disse salmer og andre af Karstens salmer på http://karstensalmer.blogspot.dk

Der kan findes mere om disse salmer og andre af Karstens salmer på http://karstensalmer.blogspot.dk Der kan findes mere om disse salmer og andre af Karstens salmer på http://karstensalmer.blogspot.dk Mel.: Barn Jesus 1 Den første julenat på jord, da kongesønnen fødtes. En stjerne klar på himlen stor

Læs mere

Hjerk-Harre Kirkeblad December 2017-Februar 2018

Hjerk-Harre Kirkeblad December 2017-Februar 2018 Hjerk-Harre Kirkeblad December 2017-Februar 2018 Hjerternes fest Klumme, december 2017 Man kan betragte højtider som forstørrelsesglas. Når vi fejrer noget, sker der nemlig det, at vi tager en lille del

Læs mere

Lindvig Osmundsen. Prædiken til Juleaften 2015. 25-12-2015. side 1. Prædiken til Juleaften 2015. Tekster. Luk. 2,1-14

Lindvig Osmundsen. Prædiken til Juleaften 2015. 25-12-2015. side 1. Prædiken til Juleaften 2015. Tekster. Luk. 2,1-14 side 1 Prædiken til Juleaften 2015. Tekster. Luk. 2,1-14 For af den nåde er I frelst ved tro. Og det skyldes ikke jer selv, gaven er Guds. De ord kan sættes som overskrift over julen. Gaven er Guds. Julen

Læs mere

Kirkenyt for Tingsted kirke december 2015 samt januar og februar 2016. Og lyset skinner i mørket, og mørket fik ikke bugt med det. (Joh.

Kirkenyt for Tingsted kirke december 2015 samt januar og februar 2016. Og lyset skinner i mørket, og mørket fik ikke bugt med det. (Joh. Kirkenyt for Tingsted kirke december 2015 samt januar og februar 2016 Og lyset skinner i mørket, og mørket fik ikke bugt med det. (Joh.1,5) I verden omkring os, og jævnligt også i vore egne hjerter, synes

Læs mere

Sædder Sogns Kirkeblad

Sædder Sogns Kirkeblad Sædder Sogns Kirkeblad Sædder Kirke og Ingelstrup Kapel 69. årgang nr. 4 December 2018 Januar Februar 2019 JULEAFSLUTNING FOR MOTHER THERESA Sct. Nikolaj tjenesten blev oprettet i 1957 af kirkens korshærs

Læs mere

Køng Svinø Kirkeblad

Køng Svinø Kirkeblad Køng Svinø Kirkeblad December Januar Februar 2018-2019 Gudstjenesteliste Køng Svinø 2/12 1. s. i advent 10.30 MP 19.00 MP Lucia 9/12 2. s. i advent 15.30 MP Lucia 16/12 3. s. i advent 9.00 MP 23/12 4.

Læs mere

Mini-konfirmand i Lillerød Kirke. Kom og se og vær med...

Mini-konfirmand i Lillerød Kirke. Kom og se og vær med... Mini-konfirmand i Lillerød Kirke Kom og se og vær med... Kære 3. klasser på Lillerød Skole! Hvis du går i 3.klasse på Lillerød Skole, så er det netop dig, vi skriver til. I efteråret 2015 vil vi gerne

Læs mere

Juleaften II Sct. Pauls kirke 24. december 2015 kl Salmer, trykte: 94/119// Hvad er det, der gør jul til noget særligt /104/121

Juleaften II Sct. Pauls kirke 24. december 2015 kl Salmer, trykte: 94/119// Hvad er det, der gør jul til noget særligt /104/121 1 Juleaften II Sct. Pauls kirke 24. december 2015 kl. 14.30. Salmer, trykte: 94/119// Hvad er det, der gør jul til noget særligt /104/121 Evangeliet er læst fra kortrappen: Luk 2,1-20 Bøn. Lad os bede!

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 49 2014

Nyhedsbrev. uge 49 2014 Nyhedsbrev uge 49 2014 Så blev det december, der er ingen sne men vejret er blevet koldere, og den første nattefrost har vist sig. Jeg er sikker på, at en del af os håber der kommer lidt sne, mens andre

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn. Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser

Frivillig ved Viby sogn. Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser 1 Bliv frivillig Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus

Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Velkommen til 2014/2015 i Tånum Forsamlingshus. Med et fantastisk nyt gulv i begge sale tager vi fat på en ny sæson i Tånum Forsamlingshus.

Læs mere

Advent og jul, 2018 OG DET SKETE I DE DAGE... ORDRUP KIRKE FOLKEKIRKEN

Advent og jul, 2018 OG DET SKETE I DE DAGE... ORDRUP KIRKE FOLKEKIRKEN Advent og jul, 2018 OG DET SKETE I DE DAGE... ORDRUP KIRKE FOLKEKIRKEN Advent SØNDAG 25. NOVEMBER SIDSTE SØNDAG I KIRKEÅRET Adventsmøde med frokost 1. SØNDAG I ADVENT 2. DECEMBER KL. 10.30 14:00 SØNDAG

Læs mere

På stjernetæpper lyseblå skal glade vi til kirke gå. Halleluja, halleluja!

På stjernetæpper lyseblå skal glade vi til kirke gå. Halleluja, halleluja! Carl Rosenberg-Desroses, sognepræst/menighedspleje: cero@km.dk, tlf. 2118 0057 Kirkekontor, kordegn: tagensbo.sogn@km.dk, tlf. 3581 1977 Kim Olsen, kirketjener, ko@km.dk, tlf. 5354 5546 Klaus Møller, organist

Læs mere

nyt God sommer! 40. årgang Nr Juni - Juli - August

nyt God sommer! 40. årgang Nr Juni - Juli - August IRKE nyt God sommer! 40. årgang Nr. 3 2013 Juni - Juli - August Konfirmand 2014? Jeg har nu åbnet for indskrivning af kommende konfirmander bosiddende i enten Kullerup eller Vindinge Sogn. Det vil sige,

Læs mere

nyt Glædelig jul 46. årgang Nr December Januar Februar

nyt Glædelig jul 46. årgang Nr December Januar Februar IRKE nyt Glædelig jul 46. årgang Nr. 1 2018-2019 December Januar Februar Hvad er det, de laver??? Dette spørgsmål stillede vi i sidste nummer af Kirkenyt. Og nogle svar på dette spørgsmål blev givet ved

Læs mere

KIRKENYT PADESØ KIRKEDISTRIKT. Jul i Padesø Kirke. 11. årgang Vinteren 2008/2009 Nr. 1

KIRKENYT PADESØ KIRKEDISTRIKT. Jul i Padesø Kirke. 11. årgang Vinteren 2008/2009 Nr. 1 KIRKENYT PADESØ KIRKEDISTRIKT 11. årgang Vinteren 2008/2009 Nr. 1 Jul i Padesø Kirke PRÆSTEN MENIGHEDSRÅDET ADVENT NYT FRA MENIGHEDSRÅDET Advent og jul i Padesø Kirke Også i år indleder vi adventstiden

Læs mere

SØBORG SOGN Kirke og idræt Nr. 4. 12. Årgang

SØBORG SOGN Kirke og idræt Nr. 4. 12. Årgang SØBORG SOGN Kirke og idræt Nr. 4. 12. Årgang December - Januar -Februar 2014 God Jul og godt Nytår Bliv Mini-konfirmand! Læs mere inde i bladet. Læs bl.a. i dette nummer: Luciadag, 13. december Juletræsfest,

Læs mere

Kirkebladet MINIKONFIRMANDER I VEJBY KONFIRMANDHUS

Kirkebladet MINIKONFIRMANDER I VEJBY KONFIRMANDHUS Kirkebladet Tibirke Sogn November - December 2015 MEDITATIONS- OG MUSIK- GUDSTJENESTE TORSDAG D. 19. NOVEMBER KL. 20.00 TIBIRKE KIRKE Der vil være tid til stilhed og refleksion. Enkle meditative tekster

Læs mere

December: Nr. 1. november. 2015/2016. Kl. 10.30. Kl.09.30. Kl. 19.00. Dato: Dagen navn Hune Kl. Prædikant Rødhus kl. Prædikant:

December: Nr. 1. november. 2015/2016. Kl. 10.30. Kl.09.30. Kl. 19.00. Dato: Dagen navn Hune Kl. Prædikant Rødhus kl. Prædikant: Nyhedsbrev fra Hune sogn november. 2015/2016 December: Nr. 1 Dato: Dagen navn Hune Kl. Prædikant Rødhus kl. Prædikant: Søndag den 6.., 2. søndag i advent Kl. 10.30 Søndag den 13. 3. søndag i advent: De

Læs mere

KvongPosten November 2017

KvongPosten November 2017 KvongPosten November 2017 --------------------------------------------- Bankospil Støtte foreningen for Kvong Sogn afholder Bankospil Søndag den 5 nov. kl. 15.00 Dørene åbnes kl. 14.00 i gymnastiksalen,

Læs mere

November 2017 januar 2018

November 2017 januar 2018 November 2017 januar 2018 Friluftsgudstjeneste i Vester Nebel september 2017 Babysalmesang Et nyt hold begynder den 10. januar 2018 kl. 10 i Bryndum Kirke og fortsætter til den 7. marts Vi danser, leger

Læs mere

Kirke & Sogn AUNSLEV BOVENSE

Kirke & Sogn AUNSLEV BOVENSE Kirke & Sogn AUNSLEV BOVENSE 45. ÅRGANG NR. 4 OKTOBER - DECEMBER 2015 Fyrtårnet Der er intet så smukt som at sejle langs Danmarks kyster. Se Danmark fra søsiden. Se byerne der ligger spredt inde på land.

Læs mere

KIRKEBLAD. Julebasar i Enderslev præstegård 1. søndag i advent kl. 12-14. Enderslev-Vråby-Himlingøje

KIRKEBLAD. Julebasar i Enderslev præstegård 1. søndag i advent kl. 12-14. Enderslev-Vråby-Himlingøje KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje december - januar - februar 2010-2011 Julebasar i Enderslev præstegård 1. søndag i advent kl. 12-14 (Matthias, Kasandra, Mette Marie, Nikolaj, Mikkel, Line, Christian,

Læs mere

Forår 2019 Arrangeret af Bramming Sogns Menighedsråd

Forår 2019 Arrangeret af Bramming Sogns Menighedsråd Forår 2019 Arrangeret af Bramming Sogns Menighedsråd Hvor andet ikke er oplyst, afholdes arrangementet i Sognegården, Nørregade 52A, Bramming Tirsdag den 5. marts kl. 19:30 Mens vi venter på foråret Korkoncert

Læs mere

KIRKEBLAD BREGNINGE - BJERGSTED - ALLESHAVE

KIRKEBLAD BREGNINGE - BJERGSTED - ALLESHAVE KIRKEBLAD BREGNINGE - BJERGSTED - ALLESHAVE 59. årgang * december 2009 - februar 2010 Adventstiden - tid til forventning 1. søndag i advent De 9 læsninger Julen for skoler og børnehaver Basunerne skal

Læs mere

Vi ønsker vores konfirmander tillykke! Kirke & Sogn AUNSLEV BOVENSE

Vi ønsker vores konfirmander tillykke! Kirke & Sogn AUNSLEV BOVENSE Vi ønsker vores konfirmander tillykke! Kirke & Sogn AUNSLEV BOVENSE 45. ÅRGANG NR. 3 JUNI - SEPTEMBER 2015 Kære konfirmander, kære forældre, kære gæster... Kan I huske da I for læn ge længe siden var minikonfirmander?

Læs mere

K I R K E B L A D E T S C T. M O R T E N S S O G N

K I R K E B L A D E T S C T. M O R T E N S S O G N K I R K E B L A D E T S C T. M O R T E N S S O G N 34. årgang Nr. 4 December 2014 Hyggeklubben holder juleferie fra d. 4. december, vi begynder igen d. 15. januar kl. 13.00. Bemærk det nye mødetidspunkt.

Læs mere

Guirlanden - hvad gør den på juletræet?

Guirlanden - hvad gør den på juletræet? DECEMBER JANUAR FEBRUAR 2011 Guirlanden - hvad gør den på juletræet? Det meste julepynt, har jo en eller anden betydning, har noget det minder os om. De flettede hjerter: hjerternes fest. Stjernen: den,

Læs mere

Prædiken til Juledag Bording 2014.docx Lindvig Enok Juul Osmundsen Side 1 27-12-2014. Prædiken til Juledag 2014 Tekst. Luk. 2,1-14.

Prædiken til Juledag Bording 2014.docx Lindvig Enok Juul Osmundsen Side 1 27-12-2014. Prædiken til Juledag 2014 Tekst. Luk. 2,1-14. Lindvig Enok Juul Osmundsen Side 1 27-12-2014 Prædiken til Juledag 2014 Tekst. Luk. 2,1-14. Besøg fra Gud. Det er julens budskab, og det er evangeliets påstand, eller proklamation. Julen forkynder os om

Læs mere

Juleaften 2009 Herlev Hospital

Juleaften 2009 Herlev Hospital Juleaften 2009 Herlev Hospital Kom, Jesus, vær vor hyttegæst, Hold selv i os din julefest. Amen. Julen har med stemning at gøre. Vi vil så gerne i julestemning. Vi ønsker brændende, at den skal indfinde

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 45 2014

Nyhedsbrev. uge 45 2014 Nyhedsbrev uge 45 2014 Så er det blevet efterår, bladene har fået en anden farve og falder af træerne. Klokken er sat 1 time tilbage, og det betyde, at vi for en kort tid får lysere morgener men tidligere

Læs mere

Traditioner i Børnehuset Viften.

Traditioner i Børnehuset Viften. Traditioner i Børnehuset Viften. Fastelavn: Vi holder fastelavnsfest i Børnehuset fastelavns mandag. Hver gruppe har deres egen tønde som de skal slå ned grupperne er rundt omkring i huset. Vi er alle

Læs mere

KIRKENYT PADESØ SOGN. Påske i Padesø Kirke. 16. årgang Foråret 2014 Nr. 2

KIRKENYT PADESØ SOGN. Påske i Padesø Kirke. 16. årgang Foråret 2014 Nr. 2 KIRKENYT PADESØ SOGN 16. årgang Foråret 2014 Nr. 2 Påske i Padesø Kirke Kirkegang i Padesø Kirkerne er tomme, der kommer ingen. Det er en udtalelse, man ofte hører i medierne, men det er jo i langt de

Læs mere

Det sker i Alslev i Julen

Det sker i Alslev i Julen VI SER FREM TIL 2018 MED FLERE SPÆNDENDE TING PÅ PROGRAMMET Det sker i Alslev i Julen På vegne af alle byens foreninger TAK! 2017 Velkommen til Julen i Alslev anno 2017 Der sker mange ting i Alslev op

Læs mere

39.. årgang Nr. 1. Læs bl.a. om..

39.. årgang Nr. 1. Læs bl.a. om.. 39.. årgang Nr. 1 Læs bl.a. om.. 2018 * Budstikken * Nyt fra Strellev Forsamlingshus * Nyt fra Strellev Sogneforening * Nyt fra SLGU * Nyt fra Lyne Friskole * Menighedsrådet * Kirkenyt 1 Strellev Sogneforening:

Læs mere

Arrild Privatskole. Nyhedsbrev 51/2018. Nyt fra Børnehuset:

Arrild Privatskole. Nyhedsbrev 51/2018. Nyt fra Børnehuset: -Trivsel og begejstring Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund, Tlf: 74830103. Børnehuset, tlf.: 30138403 Email.: skolen@arrildprivatskole.dk; boernehuset@arrildprivatskole.dk Nyhedsbrev 51/2018 Så er billederne

Læs mere

Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus

Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Velkommen til 2012/2013 i Tånum Forsamlingshus. Med et stigende medlemstal og en fantastik stor opbakning og interesse for at

Læs mere

VESTER HASSING KIRKE. til tro, håb og kærlighed

VESTER HASSING KIRKE. til tro, håb og kærlighed VESTER HASSING KIRKE til tro, håb og kærlighed Hoppekirke Torsdag til lørdag formiddag For alle børn og barnlige sjæle! Se præcise åbningstider på skilt ved hoppekirken. Morgensang Torsdag d. 12. september

Læs mere

Så blev det jul igen, og vi samles i kirkerne og senere omkring juletræerne og synger med på julens kendte og fine salmer. Jo, det er sandelig jul.

Så blev det jul igen, og vi samles i kirkerne og senere omkring juletræerne og synger med på julens kendte og fine salmer. Jo, det er sandelig jul. 1 af 6 Prædiken juleaften d. 24. december 2016. Metodistkirken i Odense. Thomas Risager, D.Min. Tekster: Luk 2, 1-20. For alle - for dig. Så blev det jul igen, og vi samles i kirkerne og senere omkring

Læs mere

Julen 2016 i Holbøl kirke

Julen 2016 i Holbøl kirke Julen 2016 i Holbøl kirke Med fredslys fra 1. søndag i advent til helligtrekonger. 1 Advent er forventning og forberedelse til julen, hvor vi fejrer, at Jesus kom til verden. Adventskrans, julekrybbe,

Læs mere

Helligtrekongers søndag II Salmer: 392, 362, 136, 108, nadversalme 98 (sidste vers), 101

Helligtrekongers søndag II Salmer: 392, 362, 136, 108, nadversalme 98 (sidste vers), 101 Helligtrekongers søndag II Salmer: 392, 362, 136, 108, nadversalme 98 (sidste vers), 101 Storm P har malet billedet, juleaften, som jeg har sat udenpå gudstjenestearket. De fleste kender det nok, det er

Læs mere

Februar i Tagensbo Kirke

Februar i Tagensbo Kirke Carl Rosenberg-Desroses, sognepræst/menighedspleje: cero@km.dk, tlf. 2118 0057 Kirkekontor, kordegn: tagensbo.sogn@km.dk, tlf. 3581 1977 Kim Olsen, kirketjener, ko@km.dk, tlf. 5354 5546 Vakant, organist

Læs mere

3. december klokken 19:00

3. december klokken 19:00 December 2018, februar, marts 2019 ]âäx~éçvxüà ^tüäxuç ~ Ü~x 3. december klokken 1 Ligesom i 2016 synger vores kirkesanger og hele hans musikalske familie for os og med os. Vi håber, at det kommer til

Læs mere

Kirke & Sogn. ... så bøjer jeg mig da mod jord og stryger ømt dit silkeflor en flig af nådens trone. Du lille anemone hvor er din skaber stor!

Kirke & Sogn. ... så bøjer jeg mig da mod jord og stryger ømt dit silkeflor en flig af nådens trone. Du lille anemone hvor er din skaber stor! ... så bøjer jeg mig da mod jord og stryger ømt dit silkeflor en flig af nådens trone. Du lille anemone hvor er din skaber stor! KAJ MUNK Kirke & Sogn AUNSLEV BOVENSE 47. ÅRGANG NR. 2 MARTS - JUNI 2016

Læs mere

FJORDGLIMT S HUSAVIS. Januar Nyttige tlf.numre på Fjordglimt

FJORDGLIMT S HUSAVIS. Januar Nyttige tlf.numre på Fjordglimt FJORDGLIMT S HUSAVIS Januar 2018 Nyttige tlf.numre på Fjordglimt Fjordglimt svarer hele døgnet 99173860 Storstuen 99173892 Dagcenter 99173891 Storstuen mail: gaj@thisted.dk Kære Alle Året 2017 vil blive

Læs mere

KIRKENYT PADESØ KIRKEDISTRIKT

KIRKENYT PADESØ KIRKEDISTRIKT KIRKENYT PADESØ KIRKEDISTRIKT 12. årgang Vinteren 2009/2010 Nr. 1 Vinter i Padesø PRÆSTEN Juleaften i Padesø Kirke Det skal være, som det plejer, sådan tænker vi mange gange i advents- og juletiden, og

Læs mere

Tånum Forsamlingshus

Tånum Forsamlingshus Program for 2015/16 Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Side 1 33 Handicap Toiletgangen Side 2 Velkommen til 2015/2016 i Tånum Forsamlingshus. Med de nye gulve, væg og loftbeklædning

Læs mere

Nyhedsbrev for Nordvestfalster Pastorat. Nr. 18 December/Januar 2017/18

Nyhedsbrev for Nordvestfalster Pastorat. Nr. 18 December/Januar 2017/18 Nyhedsbrev for Nordvestfalster Pastorat Nr. 18 December/Januar 2017/18 EH: Eva Heyn DH: Dorte Hedegaard TJ: Torben Jørgensen * = se under specielle gudstjenester DATO STADAGER BRARUP VÅLSE KIPPINGE GYLDENBJERG

Læs mere

SATELLITTEN SCT. KNUDS SKOLE Julen 2008

SATELLITTEN SCT. KNUDS SKOLE Julen 2008 SATELLITTEN SCT. KNUDS SKOLE Julen 2008 INDHOLD Side 3-4 Side 5-6 - 7 Side 8-9 - 10 Side 11 Leder v/ Alice Møberg, 9. klasse Julemarked Lucia-optog og krybbespil Juledigte Til alle jer fra alle os her

Læs mere

Kirke & Sogn. »Fyldt af glæde over livets under med et nyfødt barn i vore hænder kommer vi til dig, som gav os livet.«

Kirke & Sogn. »Fyldt af glæde over livets under med et nyfødt barn i vore hænder kommer vi til dig, som gav os livet.« »Fyldt af glæde over livets under med et nyfødt barn i vore hænder kommer vi til dig, som gav os livet.«svein Ellingsen Salmebogen nr. 448 AUNSLEV BOVENSE HJULBY Kirke & Sogn 49. ÅRGANG NR. 4 SEPTEMBER

Læs mere

ASKOV SOGN k i r k e b l a d d e c e m b e r f e b ru a r

ASKOV SOGN k i r k e b l a d d e c e m b e r f e b ru a r ASKOV SOGN kirkeblad december 2018 - februar 2019 Julen - en stor glæde Frygt ikke, se jeg forkynder jer en stor glæde, som skal være for hele folket. Sådan siger englen til hyrderne på marken julenat.

Læs mere

Kom og lyt. Kirkeblad for Egernsund sogn september til november

Kom og lyt. Kirkeblad for Egernsund sogn september til november Kom og lyt Kirkeblad for Egernsund sogn september til november 2006 Adresser: Sognepræst: David J. Kessel, Strandvej 8, Egernsund, tlf.: 74442658, e-mail: djk@km.dk Menighedsrådsformand: Margit Kristensen,

Læs mere

LEKTIE. Den første julesang. Parat til at undervise. Jesus er Guds dyrebare gave til os.

LEKTIE. Den første julesang. Parat til at undervise. Jesus er Guds dyrebare gave til os. LEKTIE År B 1. kvartal Lektie 3 Den første julesang Ugens tekst og referencer: Luk 2,8-14. Den store Mester, kap. 4. Huskevers: Alle gode gaver kommer fra oven. (Jak 1,17) Hovedformålet er, at børnene

Læs mere

TAGENSBO KIRKES NYHEDSBREV

TAGENSBO KIRKES NYHEDSBREV TAGENSBO KIRKES NYHEDSBREV Tagensbo kirke Landsdommervej 35 2400 NV telefon 3581 1977 mail: kest@km.dk Tak for det gamle år - vi glæder os til 2015 sammen med jer! Læs længere nede om årets første brunchandagt,

Læs mere

Forældrebrev den 20. december 2013

Forældrebrev den 20. december 2013 Forældrebrev den 20. december 2013 1. Præcisering på vores hjemmeside omkring søskendetilskud Hidtil har der på hjemmesiden stået: Der ydes søskendetilskud til forældrenes betaling af skole og SFO. Elever

Læs mere

Vi fejrer Jesus -1. Fællessamling. Dagens højdepunkt målrettet undervisning minutter

Vi fejrer Jesus -1. Fællessamling. Dagens højdepunkt målrettet undervisning minutter Vi fejrer Jesus -1 Jesus er på vej! Mål: Sammen med børnene fejrer vi, hvad julen handler om: Jesus. Vi mindes, at Gud gav os sin søn, Jesus, som blev vores Frelser. Mange glæder sig over, at det snart

Læs mere

Prædiken juleaften den 24. december 2007 i Toreby kirke:

Prædiken juleaften den 24. december 2007 i Toreby kirke: 1 Prædiken juleaften den 24. december 2007 i Toreby kirke: Af Svend Aage Nielsen. Forløb efter salmeblad: Præludium-indgangsbøn-94-kollektlæsning-104-- forløb på prædikestolen. Apostolsk velsignelse. Solo:

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 11. Årgang nr. 60 jan. / feb. 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Susan Salomonsen, Aktivitetsmedarbejder Avisen

Læs mere

Nyhedsbrev Tingager Plejehjem forår 2019

Nyhedsbrev Tingager Plejehjem forår 2019 Nyhedsbrev Tingager Plejehjem forår 2019 Foråret er på vej. Vi har allerede hygget på terrasserne. Orangeriet bliver så flot takket være Ruth som tager sig af det. Der er sat tomater og plantet i kasserne.

Læs mere

Redaktionelt: Marias julenat

Redaktionelt:  Marias julenat 1 Redaktionelt: Ansvarshavende redaktør: Kirsten Schmidt. Deadline for næste nummer af Orø Kirkeblad januar/februar 2014 er tirsdag d. 3. december. Hun havde svært ved at sove. Måske på grund af adrenalinen,

Læs mere

PS.

PS. 4 5 3 4 December 2018 Nyhedsbrevet 4534 ønsker alle en rigtig glædelig jul og et godt nytår. PS. Vores allerstørste juleønske er en ny redaktør, som vil sørge for, at dette her ikke bliver den sidste udgave

Læs mere

Høsttanker og nye begyndelser.

Høsttanker og nye begyndelser. Kirkenyt for Tingsted kirke september-oktober 2018 Høsttanker og nye begyndelser. Efteråret står og tripper i kulissen. Efter den varmeste sommer i mands minde, er det som skal vi vende os, lidt mere end

Læs mere

Foto: Claus Danielsen KIRKEBLAD. Bryndum Vester Nebel kirker

Foto: Claus Danielsen KIRKEBLAD. Bryndum Vester Nebel kirker Foto: Claus Danielsen KIRKEBLAD Bryndum Vester Nebel kirker Gudstjenester i Bryndum og Vester Nebel kirker i december, januar, februar og marts Søndag den 7. december 2. s. i advent Bryndum Kirke kl. 10:30

Læs mere

Stort tillykke til årets konfirmander AUNSLEV BOVENSE HJULBY. Kirke & Sogn

Stort tillykke til årets konfirmander AUNSLEV BOVENSE HJULBY. Kirke & Sogn Stort tillykke til årets konfirmander AUNSLEV BOVENSE HJULBY Kirke & Sogn 48. ÅRGANG NR. 3 JUNI - SEPTEMBER 2017 Kære konfirmander, kære familier, kære konfirmationsgæster Forårssolen skinner. Flaget er

Læs mere

nyt 40. årgang Nr Marts - April - Maj Fortsættes på side 2

nyt 40. årgang Nr Marts - April - Maj Fortsættes på side 2 IRKE nyt Den sorte præstekjole! Præstekjolen har været til diskussion mange gange. Er det virkelig nødvendigt, at du ser så kedelig ud, bliver jeg tit spurgt. Men der er en grund til, at præsten har den

Læs mere

AUNSLEV BOVENSE HJULBY & 48. ÅRGANG NR. 4 SEPTEMBER - NOVEMBER

AUNSLEV BOVENSE HJULBY & 48. ÅRGANG NR. 4 SEPTEMBER - NOVEMBER At flyve som et forårsfrø for sommerblomst at blive er kun at visne for at dø kan ingen frugt du give. Hvis modenhedens milde magt af livet selv du lærte da slår bag falmet rosendragt dit røde hybenhjerte.

Læs mere

Konfirmand i Mølholm kirke

Konfirmand i Mølholm kirke Konfirmand i Mølholm kirke Udfordringer til unge på livets veje 2015-16 Indbydelse til konfirmandforberedelse Som 7. klasses elev vil jeg gerne indbyde dig til at deltage i konfirmandforberedelse og konfirmation

Læs mere

Vi fejrer Jesus -2. Fællessamling. Dagens højdepunkt målrettet undervisning minutter

Vi fejrer Jesus -2. Fællessamling. Dagens højdepunkt målrettet undervisning minutter Vi fejrer Jesus -2 Jesus er kommet! Mål: Sammen med børnene fejrer vi, hvad julen handler om: Jesus. Vi fejrer, at Gud gav os sin søn, Jesus, som blev vores Frelser. Vi fejrer, at Jesus ønsker at komme

Læs mere

Februar i Tagensbo Kirke

Februar i Tagensbo Kirke Carl Rosenberg-Desroses, sognepræst/menighedspleje: cero@km.dk, tlf. 2118 0057 Kirkekontor, kordegn: tagensbo.sogn@km.dk, tlf. 3581 1977 Kim Olsen, kirketjener, ko@km.dk, tlf. 5354 5546 Ib Myrner, organist

Læs mere

Lysglimt Himmelev gl Præstegård

Lysglimt Himmelev gl Præstegård Lysglimt Himmelev gl Præstegård 10. årgang nr. 56 maj juni 2013 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Susan Salomonsen, Aktivitetsmedarbejder Avisen udkommer

Læs mere

Aggerhusavisen. November 2015. Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90. Løssalg kr. 10.00

Aggerhusavisen. November 2015. Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90. Løssalg kr. 10.00 Aggerhusavisen Løssalg kr. 10.00 November 2015 Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90 Forsiden: Efterårsløv. Pedel Karl Speth kan i dagtimerne og på alle hverdage træffes på telefon: 30 53 02 37. I week-

Læs mere

Lindvig Osmundsen. Prædiken til Juleaften side 1. Prædiken til Juleaften Tekster. Luk. 2,1-14

Lindvig Osmundsen. Prædiken til Juleaften side 1. Prædiken til Juleaften Tekster. Luk. 2,1-14 side 1 Prædiken til Juleaften 2016. Tekster. Luk. 2,1-14 Livet blev forandret af et barn. Det er en fælles oplevelse for alle mødre og fædre. Livet blev forandret da de mødte livet gennem den gave et barn

Læs mere

nyt 41. årgang Nr. 1 2014 Januar-februar

nyt 41. årgang Nr. 1 2014 Januar-februar IRKE nyt 41. årgang Nr. 1 2014 Januar-februar Kost og kristendom Næring for krop og næring for ånd Tre foredrag om sund kost ved Vindinge Kirke Vi kender udtrykket åndelig næring, men vil sikkert have

Læs mere

KIRKENYT PADESØ SOGN. Et vindue i Padesø Kirke. 15. årgang Sommeren 2013 Nr. 3

KIRKENYT PADESØ SOGN. Et vindue i Padesø Kirke. 15. årgang Sommeren 2013 Nr. 3 KIRKENYT PADESØ SOGN 15. årgang Sommeren 2013 Nr. 3 Et vindue i Padesø Kirke Hvor mange bruger kirken? Hen over sommeren sidste år var et af de store temaer i medierne Folkekirkens krise og manglende kirkegængere.

Læs mere

Prædiken Juleaften d. 24. december Metodistkirken i Odense. Thomas Risager, D.Min. Tekster: Lukas 2,1-20. Gennembrud

Prædiken Juleaften d. 24. december Metodistkirken i Odense. Thomas Risager, D.Min. Tekster: Lukas 2,1-20. Gennembrud 1 af 6 Prædiken Juleaften d. 24. december 2018. Metodistkirken i Odense. Thomas Risager, D.Min. Tekster: Lukas 2,1-20. Gennembrud Den danske sang er en ung blond pige synger vi fra Højskolesangbogen. Vores

Læs mere

Nogle af os er kede af det, fordi vi savner nogen, eller måske en bestemt, at være sammen med. Nogle af os går og småskændes, fordi det skulle

Nogle af os er kede af det, fordi vi savner nogen, eller måske en bestemt, at være sammen med. Nogle af os går og småskændes, fordi det skulle Juleaften, domkirken 16.30 : 94 Det kimer nu, 119 Julen har bragt, 104 Et barn er født, 120 Dejlig er jorden. 1.salme, Salutation og kollekt med korsvar, Koret: "Højlovet være han som kommer i Herrens

Læs mere