Team Friis - Tilbageblik på 2014

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Team Friis - Tilbageblik på 2014"

Transkript

1 Team Friis - Tilbageblik på blev et år hvor stalden kan se tilbage på sin første klassiske sejr, sin første V75 sejr og en storløbssejr i Harald Lunds Mindeløb blev året hvor vi endelig vandt nogle af de store sejre, og stalden var desuden med i et hav af storløb, bl.a. Dansk Trav Derby, Jysk 4 års Grand prix og mange flere. Vi vil benytte højtiden til at se lidt tilbage på året der gik, og selvfølgelig også frem mod det 2015 som venter foran. Den første klassiske vinder! Vi kan jo ligeså godt starte med det som var årets helt store højdepunkt nemlig da Amalie Bork sejre i Dansk Opdrætningsløb, og sikrede stalden sin første klassiske sejr. Men det var ikke uden spænding, da Amalie er en sensibel hoppe med et vist temperament som hun før og siden har givet prøver på. Og spændingen blev ikke mindre da der blev kørt tæt i første sving og hestene galoperede omkring Amalie Bork, men både hest og kusk kom igennem og herefter var der ingen grund til nervøsitet. Hun viste at hun er den mest kapacitetsfulde hest i årgangen, og sejrede sikkert. Amalie Bork viste flere gange i sommeren at hun var enorm talentfuld, og hun sejrede de første 3 gange, som foregik på de store dage i Grand Prix weekenden, Hugo Åbergs Dagen samt i Derbyweekenden. Hun bliver utroligt spændende at følge næste år, hvor endnu større opgaver venter. De succesfulde anpartsstalde! I Team Friis har vi i løbet af de sidste år fået opbygget nogle meget succesfulde anpartsstalde, som også i Årets mest indtjenende 2014: løbet af 2014 fik store oplevelser rundt omkring på - Race Cowboyland ( kr.) travbanerne. Den største sejr til vores anpartsstalde - Politiken ( kr.) kom uden tvivl da Race Cowboyland til dynamit odds - Amalie Bork ( kr.) fløj forbi konkurrenterne på Copenhagen Cup dagen, - Tack Wee ( kr.) i bronzedivisionen. Den lille, men enormt effektive hest bed tænderne sammen da de andre heste - Razzmina ( kr.) mærkede mælkesyren og han vandt til odds 103,31. Det var til stor glæde for de mange anpartshavere, der var med i vindercirklen, hvor der heriblandt var en enkelt der havde 200 kr. vinder på Race Cowboyland!!

2 Det var dog langt fra den eneste store oplevelse som Race Cowboyland gav sine ejere i løbet af året. Det blev til sejre i Grand Prix Weekenden samt 2 sejre derudover. Han løb mere end ind i året, og han voksede sig ind i den svenske V75 klasse, og gik fra klasse 1 til bronzedivision og sidste på året fik han endda debut i Sølv divisionen, hvor han også viste at han kan være med. Ud over Race Cowboyland har Ekstra Bladets travklub og Wonder Flame der i år har indtjent karrieren og vundet 2 fine sejre og det er en hest der kan udvikle sig til en rigtig fin hest også! En anden anpartsstald med masser af oplevelse i løbet af året er Team Future, da indeholder hestene Voulez Vous og Dries Buitenzorg. Hestene har dog været hårdt ramt af sygdom, men begge heste har givet prøver på deres talent, bl.a. da Voulez Vous fløj banen rundt på Fyn og hun imponerede stort! Senere er der dog kommet lidt grus i maskineriet og tingene har ikke helt fungeret for hende, men hun er en af de mest talentfulde i sin årgang er vi ikke i tvivl om. Sidst på året løsnede dette heldigvis op igen og Dries sluttede af med både en sejr og andenplads ligesom Voulez Vous sluttede af med en sejr i årets sidste start! Stald Daniel Newport er den seneste anpartsstald i vores regi, og stalden blev startet op i år, da vi blev tilbudt Daniel Newport fra Holland som vi vidste var en talentfuld hest. Han har også hele tiden vist at han indeholder talentet men det har knebet med forståelsen i starten. Han gik flere imponerende løb, men det blev desværre oftest i galop. Sidst på året har han dog virkelig fundet den rette melodi og han har udviklet sig enorm på forståelsen for at løbe travløb. Han vundet 5 flotte sejre og derudover taget en masse gode placeringer hvor han har vist stabilitet. Senest blev det til sejr 1. juledag i hesteejerpokalen på Lunden hvor han vist stor styrke! Daniel Newport bliver en hest som udvikler sig til næste år også, og vi håber at også denne anpartsstald får en masse oplevelse i 2015.

3 Tack Wee Årets Derbyhest Tack Wee var også en af de store oplevelse I Han udviklede sig fra den lave klasse under kr. til at være med i Dansk Trav Derby. Han kvalificerede sig til Derbyet via en flot andenplads foran bl.a. den danske europamester Tano Bork. I selv derbyet fik han en placeringen undervejs nede i feltet, men han viste en god afslutning og fik en flot 6. plads i derbyet i øvrigt staldens første placering i et trav derby efter megen utur. Senere på året blev det til udenlands rejser til Norge og Sverige i V75 løbene. Her viste han også god klasse ved bl.a. en 3. plads på Bjerke banen i Oslo. Der blev til en sæson indtjening på knap kr. og han kommer til at udvikle sig til næste år. Politiken i Harald Lunds Mindeløb Politiken sikrede også stalden en storløbssejr i år, da han vandt Harald Lunds Mindeløb på Car Center Racetrack i Nykøbing Falster. Han måtte gå den hårde vej i dødens men han vandt en flot sejr efter en hård fight de sidste 100 meter før stregen. Politiken gik flere rigtig gode løb i 2014, bl.a. løb han 10,2 på Jägerso i sommers og blev dermed blandt Danmarks hurtigste heste nogensinde! Sæsonen sluttede i mandags i Skive med en godkendelse i Monte, hvor træneren har udset sig nogle spændende opgaver!

4 Amatørtrænede sejrsheste Morten vandt en hel del sejre med amatørtrænede heste i 2014, hvor en hest som Razzmina stod for en hel del af dem! Razzmina, der trænes af Søren Kobberø vandt i alt 8 sejre i 2014 og tjente over kr. Hoppen imponerede hele sæsonen, og selvom der kom en del penge på kontoen så har hun vist at hun kan klare springet op i klasserne! Rositta Holmgård, der trænes af Karl Gravesen i samarbejde med Søren Kobberø imponerede også i året, hvor hun vandt hele 5 sejre! Mette Olsens, Thejs Højgård startede sæson helt forrygende og tog 4 flotte sejre inden for kort tid! Sejrsprocent på 46! Endnu en af succeshistorierne i 2014 har været vores fast amatørkusk Peter Andersen, der har imponeret stort i amatørløbene landet over! I 13 starter for stalden har han sejret hele 6 gange og derudover taget 2 andenpladser! Imponerende cifre med en sejrsprocent på over 46 % med staldens heste så det vil helt sikkert blive gentaget i 2015! Det blev til 3 sejre med Orbit, som også startede i derbyweekenden med Peter. Derudover blev det til sejre med Rositta Holmsgård, Daniel Newport samt Wonder Flame hvad kan vi forvente? 2015 bliver et meget spændende år for Team Friis. Vi har i løbet af 2014 købt meget spændende ind på de svenske auktioner og derudover er der blevet avlet på nogle meget spændende hopper. Årgangen som bliver 2 år i 2015, er en af de mest spændende årgangen som der nogensinde har været i Team Friis regi, da unghestene tegner sig utrolig godt, og vi er ikke tvivl om at de vil komme til at gøde det godt rundt omkring på travbanerne! Årets sejrsheste 2014: - Razzmina (8 sejre) - Daniel Newport (5 sejre) - Rositta Holmsgård (5 sejre) - Race Cowboyland (4 sejre) - Amalie Bork (4 sejre) - Thejs Højgård (4 sejre)

5 Derudover er der nogle heste som i 2014 har vist potentiale til at kunne gå en spændende udvikling i møde i 2015 her kan nævnes Daniel Newport, Tack Wee, Tip Chip samt ny indkøbene fra Sverige Moondancer og Lindys Chorus Line. Vi har i slutningen af året ansat Sabina Gammelgård til at hjælpe med træningen af hestene. Sabina er en af de meste talentfulde ryttere, og i 2014 blev hun den mest vindende monterytter i Danmark. Derudover håber i at vi inden for kort tid kan komme med endnu mere spædende nyt på medarbejderfronten! Med ønsket om en glædelig jul og et godt nytår! Team Friis Din genvej til vinderciklen!

Team Don. Leif Olsen & Team Friis præsenterer: Følg Don på Facebook under facebook.com/teamfriis.don og på

Team Don. Leif Olsen & Team Friis præsenterer: Følg Don på Facebook under facebook.com/teamfriis.don og på Leif Olsen & Team Friis præsenterer: Team Don Anpartsprojekt på hesten Don, lillebror til Barok Prospekt for Team Don Team Friis giver dig nu mulighed for at komme med i et spændende anpartsprojekt. Udgangspunktet

Læs mere

4.løb/2 Sir Diamond: 5.løb/4 Sir William: 7.løb/2 Viktor B: 6.løb/5 Royal Dream: 7.løb/4:

4.løb/2 Sir Diamond: 5.løb/4 Sir William: 7.løb/2 Viktor B: 6.løb/5 Royal Dream: 7.løb/4: Løbsdag d 26.06.15 Kaj Westergaard seler 3 heste ud fra stalden og med et par spændende chancer: 4.løb/2 Sir Diamond: Gik et helt vildt topløb senest, hvor den sad i dødens hele vejen rundt i toptempo

Læs mere

Ungdomsarbejde i Aalestrup IF gav 2 Danske mestre

Ungdomsarbejde i Aalestrup IF gav 2 Danske mestre Ungdomsarbejde i Aalestrup IF gav 2 Danske mestre Mikkel Høgh og Søren Mortensen blev Jysk og Dansk mester.. med en Aalestrup træner ved roret. Stregspilleren Mikkel Høgh og bagspilleren Søren Mortensen

Læs mere

Archery World Cup 2014, Stage 1 22. 27. april Shanghai, Kina

Archery World Cup 2014, Stage 1 22. 27. april Shanghai, Kina 1 Rejsebrev nr. 3 To top 10 placeringer Maja Jager og Martin Damsbo stod for de bedste resultater i dag for danskerne, da de begge skød sig i top 10. Maja Jager blev bedste dansker på en fornem 6. plads,

Læs mere

Referat af LFPT generalforsamling

Referat af LFPT generalforsamling Referat af LFPT generalforsamling Søndag den 21. februar 2016 Kl. 14:00 Kikko Lindholmcentret Vendsysselvej 9 4800 Nykøbing F. Dagsorden iflg. vedtægter 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3.

Læs mere

sport.dk Ung handicapidræt

sport.dk Ung handicapidræt sport.dk x- Ung handicapidræt Caroline kan det hele 18-årige Caroline Cecilie Nielsen har været til De Paralymp selv, hendes holdkammerater og hendes familie vandt hun e TEKST: KRISTIAN BANG LARSEN FOTO:

Læs mere

JGH 50. Rene Kjær Danmark 47 år sejre. Robin Bakker Holland, 36 år sejre. Paul Hagoort. Christoffer Eriksson. International Kuskematch

JGH 50. Rene Kjær Danmark 47 år sejre. Robin Bakker Holland, 36 år sejre. Paul Hagoort. Christoffer Eriksson. International Kuskematch JGH 50 International Kuskematch Rene Kjær Danmark 47 år- 1.951 sejre Landschampion 2018! Vinder af Dansk Trav Derby og Dansk Trav Kriterium med Axel. Er kendt for sin altid friske bemærkning. Driver kun

Læs mere

Temperaturen er faldet væsentligt det er ikke mere end 25 grader og overskyet perfekt rovejr for os danskere.

Temperaturen er faldet væsentligt det er ikke mere end 25 grader og overskyet perfekt rovejr for os danskere. Dag 5 Junior og Senior VM i Plovdiv Bulgarien Af Finn Andersen Efter en fantastisk dag i går med flotte præstationer af alle de danske roere, specielt de juniorer der roede i mindre finaler, men som virkelig

Læs mere

TravkalenderTravkalender

TravkalenderTravkalender Propositioner september/oktober Løbsdage i Startmeldingsdatoer september og oktober til løb i september og oktober September: Mandag 1. Skive kl. 18.30 Tirsdag 2. Bornholm kl. 18.00 Onsdag 3. Aalborg kl.

Læs mere

EUROVISION KORTSPILLET

EUROVISION KORTSPILLET EUROVISION KORTSPILLET Eurovision-kortspillet består af 7 kort et for hvert land i årets Internationale Melodi Grand Prix. På hvert kort står en række kategorier. Det gælder hele tiden om at vælge den

Læs mere

HESTEN I FOKUS. Lørdag 23. aug. Kl. 14.45. 6 travløb med Vinder & Plads spil Skive-trav.dk / Hestenifokus.dk GRATIS

HESTEN I FOKUS. Lørdag 23. aug. Kl. 14.45. 6 travløb med Vinder & Plads spil Skive-trav.dk / Hestenifokus.dk GRATIS HESTEN I FOKUS GRATIS ADGANG! KNUD MØNSTER EUROPAMESTER FOR TRAVKUSKE 2014 Lørdag 23. aug. Kl. 14.45 6 travløb med Vinder & Plads spil Skive-trav.dk / Hestenifokus.dk Velkommen til travløbene på Hesten

Læs mere

Landsmót Avlsbedømmelserne * Ditte Vemming Tilskuer

Landsmót Avlsbedømmelserne * Ditte Vemming Tilskuer Landsmót Avlsbedømmelserne * Ditte Vemming Tilskuer Det var en fornøjelse at være tilskuer ved Landsmót 2004. Når man, som jeg, sad dag ud og dag ind på volden ved den store ring, havde man ikke alene

Læs mere

Præsentation af Dameudvalget 2016 Ambitioner, fokusområder og info om udvalget

Præsentation af Dameudvalget 2016 Ambitioner, fokusområder og info om udvalget Præsentation af Dameudvalget 2016 Ambitioner, fokusområder og info om udvalget Af Dameudvalget, ved Tina Dideriksen 2016 ambitioner Damudvalget ønsker at rekruttere to medlemmer til udvalget gerne fra

Læs mere

chancevurderinger til løbene lørdag d. 2.april

chancevurderinger til løbene lørdag d. 2.april chancevurderinger til løbene lørdag d. 2.april Peter Jensen starter 3 spændende heste i dagens program: 2.løb/6 Blue Night: Var meget fin senest trods stor galop kæmpede han med helt fremme. Møder stort

Læs mere

Kompasset december 2015

Kompasset december 2015 Kompasset december 2015 Nytårskur: Der er i Sejlklubben tradition for, at vi mødes nytårsaftensdag kl. 11.00 til lidt lækkert vådt og tørt til ganen, hvor vi så har mulighed for at ønske hinanden godt

Læs mere

FjörðurNyt. Hvor skal I hen? Juni 2014

FjörðurNyt. Hvor skal I hen? Juni 2014 FjörðurNyt Juni 2014 Deltagere til klubaften på Skive Trav Hvor skal I hen? I denne udgave af vores nyhedsbrev giver vi en samlet opdatering på debat, begivenheder og medlemsspørgsmål i den forgangne måned

Læs mere

Heste til salg. Stutteri Isafold

Heste til salg. Stutteri Isafold Heste til salg Stutteri På grund af den positive udvikling i konsulentvirksomheden Equina (www.equina.dk) er jeg nødt til at sælge flere af mine gode og dejlige heste. Alle hestene er danskfødte og næsten

Læs mere

Tysk-amerikaneren Trouble var den overlegne stjerne Kate S. var den suveræne debutant

Tysk-amerikaneren Trouble var den overlegne stjerne Kate S. var den suveræne debutant Åbningdagens seks væddeløb: Tysk-amerikaneren Trouble var den overlegne stjerne Kate S. var den suveræne debutant Af Lars Donatzky Det strømmede mod Lunden med mennesker ud på eftermiddagen den 24. maj

Læs mere

Aalborg træner Peter Jensen starter 3 spændende heste og de får følgende ord med på vejen:

Aalborg træner Peter Jensen starter 3 spændende heste og de får følgende ord med på vejen: 24.07.15 Aalborg træner Peter Jensen starter 3 spændende heste og de får følgende ord med på vejen: 1.løb/8 Thai Paycheck: Er en fin traver, som i dens debut løb lidt urutineret og ikke helt forstod kuskens

Læs mere

- Sponsoroplæg - Benjamin Boeskov Gabrielsen. Få profileret jeres virksomhed på en ny og anderledes måde - bliv sponsor!

- Sponsoroplæg - Benjamin Boeskov Gabrielsen. Få profileret jeres virksomhed på en ny og anderledes måde - bliv sponsor! Benjamin Boeskov Gabrielsen 2730 Herlev Atletik - Sponsoroplæg - Få profileret jeres virksomhed på en ny og anderledes måde - bliv sponsor! Se komplet sponsorprofil: sponsordb.dk/benjamin-boeskov-gabrielsen

Læs mere

KB Olympiaden er 8. august! Tilmeldingen kan ske i Tutten eller direkte til Hanne. Turneringsprogrammerne er online på DBUs hjemmeside.

KB Olympiaden er 8. august! Tilmeldingen kan ske i Tutten eller direkte til Hanne. Turneringsprogrammerne er online på DBUs hjemmeside. KB Olympiaden er 8. august! Tilmeldingen kan ske i Tutten eller direkte til Hanne. Turneringsprogrammerne er online på DBUs hjemmeside.!kb DAGEN BLIVER 19/9! Husk der hver torsdag i juli er fælles sommertræning

Læs mere

30. årgang - NR. 3-2013 Marts

30. årgang - NR. 3-2013 Marts 30. årgang - NR. 3-2013 Marts Magnus næsten i mål - foto fra Haraldvangen Lavuks tilbud Fritids- og ungdomsklubben Lavuk Voksenklubben Lavuk Pibergården Skolen på Borgervænget Lavuk Stjernens tilbud Dagtilbudet

Læs mere

Månedens Hesteejer i januar: Stald KTAS

Månedens Hesteejer i januar: Stald KTAS Månedens Hesteejer i januar: Stald KTAS Tirsdag den 18. februar 2014 kl. 13.20 // Af Henrik Ebbesen // // // Dansk Hestevæddeløb har kåret landets største anpartsstald, Stald KTAS, som Månedens Hesteejer

Læs mere

Derbyminder ved. Jan Marinussen

Derbyminder ved. Jan Marinussen Derbyminder ved Jan Marinussen Min første jagthund var en Breton, Sydkystens Dixi, købt af Tove og Hans-Jørgen Nielsen i Karlslunde i 1978. En hanhund i største størrelse og en fantastisk alsidig jagthund,

Læs mere

Kære medlemmer. 9. marts 2011. Tilbageblik på de seneste begivenheder!

Kære medlemmer. 9. marts 2011. Tilbageblik på de seneste begivenheder! Kære medlemmer 9. marts 2011 Tilbageblik på de seneste begivenheder! Der blev afholdt julearrangement hos NKG Miniatures i Ll. Skensved den 12. december 2010. Det blev en stor succes med ca. 25 fremmødte.

Læs mere

NEWS IMPONERENDE RESULTATER MED DET NYE ETAGESYSTEM TIL OPDRÆT MED INTEGRERET GØDNINGSBÅND UGE 17: +160 G NOVEMBER 2013

NEWS IMPONERENDE RESULTATER MED DET NYE ETAGESYSTEM TIL OPDRÆT MED INTEGRERET GØDNINGSBÅND UGE 17: +160 G NOVEMBER 2013 NOVEMBER 2013 UGE 17: +160 G IMPONERENDE RESULTATER MED DET NYE ETAGESYSTEM TIL OPDRÆT MED INTEGRERET GØDNINGSBÅND I slutningen af august blev LANDMECOs nye etagesystem til opdræt med integreret gødningsbånd

Læs mere

Invitation til Oktobershow

Invitation til Oktobershow Invitation til Oktobershow Lørdag den 3. Oktober 2015 De seneste års Oktobershows for både Welsh- og shetlandsponyer har været en kæmpe succes, og derfor har vi igen i år fornøjelsen af at invitere jer

Læs mere

GRATIS ADGANG! Program 25 kr.

GRATIS ADGANG! Program 25 kr. GRATIS ADGANG! Program 25 kr. Velkommen til sportslørdag med kuskematch Hvad er en sportslørdag? En sportslørdag er en dag med et kortere program, og mindre præmiesummer i løbene. Til gengæld giver det

Læs mere

Årsberetning 2016. Omstruktureringer i DDI

Årsberetning 2016. Omstruktureringer i DDI Årsberetning 2016 Omstruktureringer i DDI Allerede efter repræsentantskabsmøde den 25. april 2015 med en ny hovedbestyrelse, og en ny formand, kunne DDI sætte sig nye mål mod fremtiden. 10 ud af 11 klubber

Læs mere

April måneds nyhedsbrev handler denne gang om en ung mand, der er gået sine egne veje og i en alder af 18 år har debuteret i international Grand Prix.

April måneds nyhedsbrev handler denne gang om en ung mand, der er gået sine egne veje og i en alder af 18 år har debuteret i international Grand Prix. Til spørgsmålet om fremtidens drømmejob svarer Daniel det er allerede aftalt, at jeg efter endt læretid til september fortsætter hos Rudolf Zeilinger, således at jeg efter yderligere 3 år kan gå op til

Læs mere

Beerpongliga.dk præsenterer

Beerpongliga.dk præsenterer Beerpongliga.dk præsenterer College Table regler Beer pong... 2 Flip Cup... 4 Pyramide... 5 Derby... 7 Beer pong 1) Opstilling/udstyr 1.1) Der spilles 2 mod 2. 1.2) Der spilles med 10 kopper i pyramideform.

Læs mere

Sådan cykler vi ikke i ACK

Sådan cykler vi ikke i ACK Sådan cykler vi ikke i ACK Teoriprøve for håbløse cyklister Eksemplerne i prøven bygger desværre delvist på virkelige begivenheder, som tidligere er oplevet i klubben. Formålet med prøven er derfor, på

Læs mere

Fit for fight mødte teamet op i Næstved til 4 prøver på en rundbane i industrikvarteret og sidste og afgørende afdeling af Yokohamamesterskabet Øst.

Fit for fight mødte teamet op i Næstved til 4 prøver på en rundbane i industrikvarteret og sidste og afgørende afdeling af Yokohamamesterskabet Øst. Oktober 2008 Sejr til KM Svensson Motorsport! Det lokale Ringsted mandskab, Per G. Hansen og Karsten M. Svensson, sejrede i 4. afd. af Yokohamamesterskabet Øst og blev dermed samlet vinder i klassen af

Læs mere

satsning er lykkedes, vores egne folk i NIK regi og alle vores sponsorer der har bakket op. Jeg synes at 2011 har været et meget aktivt NIK år, hvor

satsning er lykkedes, vores egne folk i NIK regi og alle vores sponsorer der har bakket op. Jeg synes at 2011 har været et meget aktivt NIK år, hvor Årsberetning 2011 Året startede rigtig godt. På generalforsamlingen fik vi valgt 3 nye medlemmer ind, som dækkede områder i bestyrelsen, vi hidtil nok ikke havde været tæt nok på. Leif Boddi som primært

Læs mere

Horsens Svømmeklub Nyhedsbrev

Horsens Svømmeklub Nyhedsbrev Horsens Svømmeklub Nyhedsbrev Set fra kanten Sommeren er over os, og det betyder normalt at aktivitetsniveauet i klubben flader lidt ud i nogle af afdelingerne, men ikke denne sommer. Sikken en måned.

Læs mere

Fredag den 9. juli Afgang fra klubben kl. 14. Bussen og de medfølgende forældres biler blev proppet til det yderste med bagage og mad til de 7 dage.

Fredag den 9. juli Afgang fra klubben kl. 14. Bussen og de medfølgende forældres biler blev proppet til det yderste med bagage og mad til de 7 dage. Kofucamp 2010 Teams: Team 1: Sempai Laurits Team 2: Sempai Mads Team 3: Sempai Monica Team 4: Sempai Sebastian Fredag den 9. juli Afgang fra klubben kl. 14. Bussen og de medfølgende forældres biler blev

Læs mere

Heste jeg tidligere har ejet eller redet.

Heste jeg tidligere har ejet eller redet. Heste jeg tidligere har ejet eller redet. Mølholms Lise Hoppe, rødbrun, født 1982, stg. 128 cm. Forældre ukendte, men afstamning må antages at bunde i en nordbagge/welsh/araber-blanding. Den første pony.

Læs mere

Collegetable.dk præsenterer. College Table rød

Collegetable.dk præsenterer. College Table rød Collegetable.dk præsenterer College Table rød Beer pong 1) Opstilling/udstyr 1.1) Der spilles 2 mod 2. 1.2) Der spilles med 10 kopper i pyramideform. 4 bagerst. 3 næst bagerst. Så 2 og én cup forrest.

Læs mere

Magus Welsh Cobs. Pennal Freebee Junior - En enestående hoppe!

Magus Welsh Cobs. Pennal Freebee Junior - En enestående hoppe! Magus Welsh Cobs Magus er et yngre stutteri med indtil videre bare to føl i eget navn, nemlig Magus Free Glabella (Pennal Freebee Junior/H-S Morning Star) og Magus Free Secunda (Pennal Freebee Junior/Kildegaard

Læs mere

-Vi trænede på brakken mellem motorvejene, og hundene skulle helst være fløjtelydige

-Vi trænede på brakken mellem motorvejene, og hundene skulle helst være fløjtelydige -Vi trænede på brakken mellem motorvejene, og hundene skulle helst være fløjtelydige Så er jeg blevet bedt om at samle stafetten op. Jeg hedder Orla Esmann og er opvokset i Vildbjerg, som ligger mellem

Læs mere

GRATIS ADGANG! Program 25 kr.

GRATIS ADGANG! Program 25 kr. GRATIS ADGANG! Program 25 kr. Velkommen til årets sidste sportslørdag! Og hvad er så en sportslørdag? En sportslørdag er en dag med et kortere program, og mindre præmiesummer i løbene. Til gengæld giver

Læs mere

Formandens beretning 2015. Så er det igen blevet tid til at kikke både baglæns og fremad.

Formandens beretning 2015. Så er det igen blevet tid til at kikke både baglæns og fremad. Så er det igen blevet tid til at kikke både baglæns og fremad. Men først en stor tak til Lotte Jensen, for at vi igen kan få lov til at afholde den årlige generalforsamling her på hendes arbejdsplads.

Læs mere

Helle Ib: Skattesagen kan blive en fuser. Byggeri. Typehuskonge vil bygge sommerhuse

Helle Ib: Skattesagen kan blive en fuser. Byggeri. Typehuskonge vil bygge sommerhuse Helle Ib: Skattesagen kan blive en fuser Byggeri Typehuskonge vil bygge sommerhuse byggeri strategi Parcelhuskæmpe kaster sig over sommerhuse Huscompagniet har de seneste år haft massiv succes med salg

Læs mere

LEGE OG AKTIVITETER I NATUREN

LEGE OG AKTIVITETER I NATUREN LEGE OG AKTIVITETER I NATUREN Rid og løb To ryttere og én hest/pony udgør et hold. Hesten er udstyret med grime under trensen. En afmærket strækning er inddelt i 4, 6 eller 8 nogenlunde lige lange etaper.

Læs mere

UDSTILLING PÅ UNGSKUET/LANDSSKUET GENNEM 50 ÅR

UDSTILLING PÅ UNGSKUET/LANDSSKUET GENNEM 50 ÅR UDSTILLING PÅ UNGSKUET/LANDSSKUET GENNEM 50 ÅR - et tilbageblik v. John Engsig I det følgende vil jeg forsøge at give et tilbageblik over nogle af mine oplevelser omkring udstilling af får på Ungskuet/Landsskuet

Læs mere

Velkommen på. Bjerget. Dagens kamp: 22.09.2007. vs. Jelling FS

Velkommen på. Bjerget. Dagens kamp: 22.09.2007. vs. Jelling FS Velkommen på Bjerget Dagens kamp: 22.09.2007 vs. Jelling FS stedet hvor sportsinteresserede mødes Christiansbjerg IF CIFs KLUBHUS Århus CHRISTIANSBJERG I.F. BYDER VORE MODSTANDERE OG TILSKUERE VELKOMMEN

Læs mere

Invitation. - kun for kvinder. En WOW-oplevelse. Woman 2013. Torsdag d. 29. august 2013. - og en saltvandsindsprøjtning til dit arbejdsliv

Invitation. - kun for kvinder. En WOW-oplevelse. Woman 2013. Torsdag d. 29. august 2013. - og en saltvandsindsprøjtning til dit arbejdsliv Invitation Woman 2013 Torsdag d. 29. august 2013 - kun for kvinder En WOW-oplevelse - og en saltvandsindsprøjtning til dit arbejdsliv Energi, glæde, inspiration, power! Det er følelser, du ret sikkert

Læs mere

Nyhedsbrev Vejrum-Viskum Friskole & Fribørnehave Side 1 af 5. Nyhedsbrev uge 1-2013. Godt nytår! Side 5. Kalender, kontakt mm.

Nyhedsbrev Vejrum-Viskum Friskole & Fribørnehave Side 1 af 5. Nyhedsbrev uge 1-2013. Godt nytår! Side 5. Kalender, kontakt mm. Nyhedsbrev uge 1-2013 Side 1 Godt nytår! Side 3 Børnehaven Side 2 Side 5 Kalender, kontakt mm. Godt nytår! Nytåret er en oplagt anledning til at kigge tilbage på året der gik, tid til evaluering, hvordan

Læs mere

Kåring 2012. Yderligere oplysninger vil løbende blive offentliggjort på foreningens hjemmeside www.haflinger.dk.

Kåring 2012. Yderligere oplysninger vil løbende blive offentliggjort på foreningens hjemmeside www.haflinger.dk. Kåring 2012 Årets kåring afholdes d. 25. 26. august på Billund Sportsrideklub, Løvlundvej 4, 7190 Billund. Årets kåring bliver det største haflingerarrangement i Danmark til dato. I samarbejde med Haflinger

Læs mere

2009 var året hvor klubben konsoliderede sig mht. både stævner og aktivitetsniveau.

2009 var året hvor klubben konsoliderede sig mht. både stævner og aktivitetsniveau. FKR årsberetning 2009 2009 var året hvor klubben konsoliderede sig mht. både stævner og aktivitetsniveau. Aktivitetsniveauet var knapt så højt som 2008 måske også i erkendelse af, at 2008 niveauet var

Læs mere

Ugebrev uge 41 gruppe 2

Ugebrev uge 41 gruppe 2 Ugebrev uge 41 gruppe 2 Så blev det endeligt tid til ugebrev igen. Det har jo været en tid med vikarer, da jeg har været syg. Jeg tror dog at det er gået ok. Vi var jo på besøg på en æbleplantage i sidste

Læs mere

Kunst som selvbehandling - Baukje Zijlstra

Kunst som selvbehandling - Baukje Zijlstra Kunst som selvbehandling - Baukje Zijlstra Undervisningsmateriale 8.-10. klasse Når kunst gør en forskel Mange af de kunstnere, som udstiller på Museum Ovartaci, har fået det bedre af at male eller skabe

Læs mere

Elevskolen Annebergvej afholder

Elevskolen Annebergvej afholder Elevskolen Annebergvej afholder Dato: Søndag d. 07. februar 2016 fra kl. 10.00 Disciplin: Spring Klasse 1: 60-80 cm metode B3 Klasse 2: 30-50 cm metode S2 Klasse 3: Bomklasse i trav m. eller u. trækker/hjælper

Læs mere

Bliv investor i en væddeløbshest for 20 kr. om måneden

Bliv investor i en væddeløbshest for 20 kr. om måneden 1 of 11 8/20/17, 8:26 AM CHRISTINA GREGERSEN FORSIDE 19.08.2017 KL. 07:32 Bliv investor i en væddeløbshest for 20 kr. om måneden Mens investering i væddeløbsheste tidligere var for rigmænd, ejes flere

Læs mere

Junior Cup 1 - Ljubljane, Slovenien - 2013. Rejsebrev 1

Junior Cup 1 - Ljubljane, Slovenien - 2013. Rejsebrev 1 Junior Cup 1 - Ljubljane, Slovenien - 2013 Rejsebrev 1 Søndag var der afrejse til Junior Cup 1, som i år bliver afholdt i Ljubljana, Slovenien. Dagen startede kl. 6 i Kastrup hvor Stephan Hansen og Kasper

Læs mere

Interview med chefgreenkeeper Adam Evans

Interview med chefgreenkeeper Adam Evans Interview med chefgreenkeeper Adam Evans v/mogens Damm Dette interview blev lavet d. 21.januar, 2016, nogle dage før Adam tiltræder sit nye arbejde som chefgreenkeeper i Frederikshavn Golf Klub. Adam Evans

Læs mere

Det var svært at forstille sig at der kunne være sket så meget på så få dage.

Det var svært at forstille sig at der kunne være sket så meget på så få dage. Kapitel 23 23.december 965 Det var svært at forstille sig at der kunne være sket så meget på så få dage. Fruen sad med en bunke klingende mønter foran sig, og tråde i fine ruller af guld, sølv og kobber,

Læs mere

Aage, Ejner og Elna. Søren Ryge Petersen og Marlene S. Antonius

Aage, Ejner og Elna. Søren Ryge Petersen og Marlene S. Antonius Aage, Ejner og Elna Søren Ryge Petersen og Marlene S. Antonius 2 3 11 Billederne Aage kan godt huske, da Marlene kom og spurgte, om hun måtte fotografere dem til sit projekt. Sådan noget pjat ville jeg

Læs mere

Hold nu op, det har været en total hektisk uge i innovationens tegn!!!

Hold nu op, det har været en total hektisk uge i innovationens tegn!!! Hold nu op, det har været en total hektisk uge i innovationens tegn!!! 7.c + klasselærere startede i mandags med et virksomhedsbesøg hos E.L.M, hvor de blev undervist i, hvordan en virksomhed arbejder

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // november 2011. Ministævne i Skjern Bank Arena lørdag den 29/10. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // november 2011. Ministævne i Skjern Bank Arena lørdag den 29/10. Hovedsponsor: Ministævne i Skjern Bank Arena lørdag den 29/10 spot på sporten // november 2011 Hovedsponsor: MANGE AKTIVITETER PÅ OG UDENFOR BANEN... Traditionen tro sker der rigtig meget i Skjern Håndbold - både når

Læs mere

3 2. å r g a n g n r. 3 2 0 1 5 M a r t s

3 2. å r g a n g n r. 3 2 0 1 5 M a r t s 3 2. å r g a n g n r. 3 2 0 1 5 M a r t s Smukke Norge Husk forældre - valgmøde den 3. marts i Fritids og ungdomsklubben. Se programmet på vores hjemmeside. Har du lyst til at arbejde i Lavuks bestyrelse,

Læs mere

Special Olympics Ridning Gældende fra 26. oktober 2005 (opdateret 13. juni 2013)

Special Olympics Ridning Gældende fra 26. oktober 2005 (opdateret 13. juni 2013) Special Olympics regler og retningslinier for ridning Officielle klasser 1. Dressur 2. Prix Caprilli 3. Engelsk ridt 4. Forhindringsbane (Working trails) 5. Gymkhana klasser a) Slalom b) Stafet Opdeling

Læs mere

Vejen til Noah og overdragelsen af ham!

Vejen til Noah og overdragelsen af ham! Charlotte S. Sistrup, eneadoptant og mor til Noah Truong fra Vietnam fortæller sin historie Vejen til Noah og overdragelsen af ham! Den 29. august 2004 sendte jeg ansøgningspapirerne af sted til adoptionsafsnittet,

Læs mere

1. Hvad er LyLe? LyLe fordi vi har brug for hinanden! Du er ikke alene Kend din sygdom

1. Hvad er LyLe? LyLe fordi vi har brug for hinanden! Du er ikke alene Kend din sygdom 1. Hvad er LyLe? LyLe fordi vi har brug for hinanden! Hvert år får ca. 2.500 danskere enten lymfekræft, leukæmi, MDS eller andre blodkræftsygdomme, og godt 20.000 lever i dag med en af disse sygdomme.

Læs mere

FjörðurNyt. Kalder I det en ridetur? Maj 2014

FjörðurNyt. Kalder I det en ridetur? Maj 2014 FjörðurNyt Maj 2014 Lokalklubben Nori på tur med Fjörður i Skive Plantage Kalder I det en ridetur? I denne udgave af vores nyhedsbrev giver vi en samlet opdatering på debat, begivenheder og medlemsspørgsmål

Læs mere

Talentløbet den 17. juli.

Talentløbet den 17. juli. Talentløbet den 17. juli. I super flot sommervejr blev årets andet talentløb afviklet.. På køretek-niskanlægs 660 meter lange rundstrækning skulle deltagerne udkæmpe deres konkurrence i fire forskellige

Læs mere

Invitation til Oktobershow

Invitation til Oktobershow Invitation til Oktobershow Lørdag den 5. Oktober 2013 Sidste års Oktobershow for både Welsh- og shetlandsponyer var en kæmpe succes, og derfor har vi igen i år fornøjelsen af at invitere jer til Oktobershow.

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010

Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 10. ordinære generalforsamling. Indledning:

Læs mere

Generalforsamling Beretning for Fortuna 2012

Generalforsamling Beretning for Fortuna 2012 Generalforsamling Beretning for Fortuna 2012 Velkommen alle sammen, - en speciel velkomst til vores gæst fra DBU Thomas Jensen, samt Jørgen Dahl, der for andet år skal overrække Ries mindelegat. Jeg vil

Læs mere

- Sponsoroplæg - Cross Team Fyn. Få profileret jeres virksomhed på en ny og anderledes måde - bliv sponsor!

- Sponsoroplæg - Cross Team Fyn. Få profileret jeres virksomhed på en ny og anderledes måde - bliv sponsor! Cross Team Fyn 5450 Otterup Motorsport - Sponsoroplæg - Få profileret jeres virksomhed på en ny og anderledes måde - bliv sponsor! Se komplet sponsorprofil: sponsordb.dk/cross-team-fyn Intro Vi er et Dansk

Læs mere

Jeg synes, at eftermiddagen går langsomt. Jeg er så spændt på at det bliver aften og vi skal i biografen. Jeg går op på mit værelse og prøver, om jeg

Jeg synes, at eftermiddagen går langsomt. Jeg er så spændt på at det bliver aften og vi skal i biografen. Jeg går op på mit værelse og prøver, om jeg Jeg synes, at eftermiddagen går langsomt. Jeg er så spændt på at det bliver aften og vi skal i biografen. Jeg går op på mit værelse og prøver, om jeg kan finde Robin Hood-bladet. Mor siger, at jeg roder,

Læs mere

Den grønne have. Wivi Leth, 1998 (4,8 ns)

Den grønne have. Wivi Leth, 1998 (4,8 ns) Den grønne have Wivi Leth, 1998 (4,8 ns) Dette skete for ikke så lang tid siden, i landet med det rødhvide flag. Det var efterår, og tre børn havde vovet sig 5 ind i den have, hvor der engang havde været

Læs mere

FRA GROSSIST TIL SUCCESFULDT BRANDHOUSE

FRA GROSSIST TIL SUCCESFULDT BRANDHOUSE AF SUSANNE JUHL FRA GROSSIST TIL SUCCESFULDT BRANDHOUSE Som en af Skandinaviens største spillere på grossistmarkedet for isenkram, og med flotte væksttal år efter år, er der masser af luft til tanker om

Læs mere

Team Lindgren APS Et Nordjysk Racing Team

Team Lindgren APS Et Nordjysk Racing Team Team Lindgren APS Et Nordjysk Racing Team Team-Lindgren er et amatør motorsports Team fra Nordjylland, som blev etableret i 2008 af 2 personer, Steffen Lindgren Hansen og Ivan Lindgren Hansen. Steffen

Læs mere

Endnu et år er gået i golfens tegn. Nu sidder vi her igen, til en hyggelig generalforsamling med efterfølgende god mad.

Endnu et år er gået i golfens tegn. Nu sidder vi her igen, til en hyggelig generalforsamling med efterfølgende god mad. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING I DAMERNES TIRSDAGSKLUB 2012 LØRDAG DEN 29. september Kl. 13.30 PROGRAM: Kl. 13.30 Vi mødes ved greenfee huset Kl. 13.45 18 hullers match Kl. 17.00 Kaffe/Kage Kl. 18.00 Generalforsamling

Læs mere

Rejsebrev. Katja. Holdleder: Ørsted. Martin. finaler. Camilla. Katja skulle kamp, hun. skød. blev 1'er i. til Katja.

Rejsebrev. Katja. Holdleder: Ørsted. Martin. finaler. Camilla. Katja skulle kamp, hun. skød. blev 1'er i. til Katja. nummer 6, 23.maj 2015 : Finaledagen med de individuelle finaler. Danmark med deltagelse i compound dame kadet guldfinalen med Katja og recurve dame kadet bronzefinalen med Camilla. Katja skulle som den

Læs mere

Tips til Charlottenlund Travbane lørdag d. 20. februar 2016 Af Carsten Rabjerg

Tips til Charlottenlund Travbane lørdag d. 20. februar 2016 Af Carsten Rabjerg Løb 1 Det ser på forhånd godt ud for 2 Kemas Viking som er en spændende hest, der er klar til debut. Tomas Malmqvist plejer at have sine heste klar og Mads Hviid Nielsen er efterhånden en sikker kusk i

Læs mere

Emma & Festina's Satanta søger sponsorer

Emma & Festina's Satanta søger sponsorer Emma & Festina's Satanta søger sponsorer FM og DM 2013 Emma har formået, at kvalificere sig til hele 3 mesterskaber i år: FM, individuelt ponydressur 14-16 juni DM, for hold ponydressur 05-08 september

Læs mere

2) I træningen af finteteknikken sættes der fokus på at angrebsspilleren:

2) I træningen af finteteknikken sættes der fokus på at angrebsspilleren: 4.2. Finter Ideen med fintespillet er, at angrebsspilleren kan finte sig på kant af sin direkte forsvarsspiller ved anvendelse af mindst mulig plads og dermed få skabt en overtalssituation. Angrebsspillet

Læs mere

U 18 Afdelingen. Nyhedsbrev April 2013

U 18 Afdelingen. Nyhedsbrev April 2013 U 18 Afdelingen. Nyhedsbrev April 2013 Dato: 31/3 2013 Forårssæson 2013. Efter en lang men herlig opstart, med træning på vores lækre kunststofbane, og et par rigtig gode sociale arrangementer, med højt

Læs mere

Esrum og det mystiske Møn 3.oktober 2014, 1.udgivelse ved gruppe 2 og 3

Esrum og det mystiske Møn 3.oktober 2014, 1.udgivelse ved gruppe 2 og 3 .oktober 2014, 1.udgivelse ved gruppe 2 og Elever indtager vandrehjem og oplever Danmarks fødsel på Møns Klint Rejsen til Møn Lavet af: Nambahlou D.1/10.2014 Det var en lang rejse. Vi skulle både tage

Læs mere

Din rolle som forælder

Din rolle som forælder For mig er dét at kombinere rollen som mentalcoach og forældrerollen rigtigt svært, netop på grund af de mange følelser som vi vækker, når vi opererer i det mentale univers. Samtidig føler jeg egentlig

Læs mere

Københavns Universitet. Smerter Carlsen, Britt; Gleerup, Karina Charlotte Bech. Published in: Ridehesten. Publication date: 2015

Københavns Universitet. Smerter Carlsen, Britt; Gleerup, Karina Charlotte Bech. Published in: Ridehesten. Publication date: 2015 university of copenhagen Københavns Universitet Smerter Carlsen, Britt; Gleerup, Karina Charlotte Bech Published in: Ridehesten Publication date: 2015 Citation for published version (APA): Carlsen, B.,

Læs mere

Det uerstattelige får også liv og opstandelse i ord til de kære efterlevende

Det uerstattelige får også liv og opstandelse i ord til de kære efterlevende Det uerstattelige får også liv og opstandelse i ord til de kære efterlevende prædiken til Påskedag den 27/3 2016 i Bejsnap Kirke II: Matt 28,1-8. Ved Jens Thue Harild Buelund. Da Hans Barrøy dør, bliver

Læs mere

Læs om Dronning Dagmar

Læs om Dronning Dagmar Læs om Dronning Dagmar Tekster: Keld Kirstein Tegninger: Jette Jørgensen Kongen byder Valdemar er konge i Danmark. Han har ingen kone. Men så hører han, at der i et andet land bor en ung, smuk prinsesse.

Læs mere

Generalforsamling hos Red Orangutangen Torsdag den 26. marts 2015 kl.19.30

Generalforsamling hos Red Orangutangen Torsdag den 26. marts 2015 kl.19.30 Generalforsamling hos Red Orangutangen Torsdag den 26. marts 2015 kl.19.30 Sted: Café Charlottenborg, Nyhavn 2, 1051 København K Dagsorden: 1) Valg af dirigent og referent 2) Formandens beretning 3) Godkendelse

Læs mere

Mange klubber overvejer at anskaffe sig en kunstgræsbane. Interessen var da også nærmest overvældende, da JBU holdt seminar om emnet.

Mange klubber overvejer at anskaffe sig en kunstgræsbane. Interessen var da også nærmest overvældende, da JBU holdt seminar om emnet. Mange klubber overvejer at anskaffe sig en kunstgræsbane. Interessen var da også nærmest overvældende, da JBU holdt seminar om emnet. I vinterhalvåret når frosten sætter ind, så er det meget eftertragtet

Læs mere

Prædiken til 1. søndag i advent 2015 Vor Frue Kirke, København

Prædiken til 1. søndag i advent 2015 Vor Frue Kirke, København Prædiken til 1. søndag i advent 2015 Vor Frue Kirke, København Stine Munch Men han banede sig vej imellem dem og gik. Jesus lod sig ikke påvirke af, hvad andre mente, af, at det han gjorde og sagde faktisk

Læs mere

UDSPRING. Velkommen til. Udspringssektionens områdemøde. Lørdag d. 21. maj 2016 kl. 13.00

UDSPRING. Velkommen til. Udspringssektionens områdemøde. Lørdag d. 21. maj 2016 kl. 13.00 UDSPRING Velkommen til Udspringssektionens områdemøde Lørdag d. 21. maj 2016 kl. 13.00 Dagsorden for områdemødet er: 1. Valg af dirigent 2. Sektionslederens beretning 3. Drøftelse af mål med tilhørende

Læs mere

Kastrup Gymnastikforening af 1966

Kastrup Gymnastikforening af 1966 Kastrup Gymnastikforening af 1966 Årsberetning 2013 Formandens beretning: Vi har igen i år haft en sæson med fremgang både mht. resultater i vor konkurrence afdeling men også mht. medlemstal og trænere,

Læs mere

Ansøgning om tilskud til startgate og kørelag. Roskilde BMX Klub. Dato: 30/10-2011

Ansøgning om tilskud til startgate og kørelag. Roskilde BMX Klub. Dato: 30/10-2011 Ansøgning om tilskud til startgate og kørelag Roskilde BMX Klub Dato: 30/10-2011 Indhold: Indledning... 3 Formål... 3 Problemstilling... 4 Afslutning... 4 Bilag 1, Areal til Roskilde BMX Klub... 6 Bilag

Læs mere

BILLAG 2: Storyboard, Level 1

BILLAG 2: Storyboard, Level 1 BILLAG 1: Personas Annika, 10 Annika går i 3. klasse. Hun interesserer sig en del for heste, hvilket også kan ses i hendes fritidsaktiviteter, da hun går til ridning og bruger meget tid på, at læse hestebladet

Læs mere

Tæt forældresamarbejde gavner undervisning og fritid

Tæt forældresamarbejde gavner undervisning og fritid Tæt forældresamarbejde gavner undervisning og fritid Af Orla Nielsen i samtale med Lena Isager I flere klasser på Beder skole støtter forældrene op om skole-hjemsamarbejdet og deltager i traditionsrige

Læs mere

Nogle af højdepunkterne har været langturene til Göteborg i Sverige og til Sognefjorden i Norge.

Nogle af højdepunkterne har været langturene til Göteborg i Sverige og til Sognefjorden i Norge. Kære Roer, 2015 har været et spændende år for Aarhus Roklub. Nogle af højdepunkterne har været langturene til Göteborg i Sverige og til Sognefjorden i Norge. Langtur i Sognefjorden Årets Naturfoto af Torben

Læs mere

Vi er i år 31 juniorer. 4 nye har meldt sig ind. Det er jo bare herligt. Et stort velkommen til de nye Juniorer. Ta godt i mod dem.

Vi er i år 31 juniorer. 4 nye har meldt sig ind. Det er jo bare herligt. Et stort velkommen til de nye Juniorer. Ta godt i mod dem. Kære alle, Hermed får I et forårs-nyhedsbrev. Sæsonen er kommet rigtig godt i gang. Der har været fuld aktivitet på træningsanlægget og flere af jer har fået spillet en del runder og øvet svinget så det

Læs mere

Hilsen fra kassereren

Hilsen fra kassereren Godt nytår Så er vi i gang med 2009, godt i gang endda. Vi vil fra bestyrelsens side sige stor tak til alle hjælpere som har brugt kostbar fritid på at hjælpe med at holde klubben i gang. Det sætter vi

Læs mere

Løbetræning for begyndere 1

Løbetræning for begyndere 1 Løbetræning for begyndere 1 Lige nu sidder du med en PDF-fil der forhåbentlig vil gavne dig og din løbetræning. Du sidder nemlig med en guide til løbetræning for begyndere. Introduktion Denne PDF-fil vil

Læs mere

DKK Rally-lydighed, Øvede-klassen. 40. Fristende 8-tal

DKK Rally-lydighed, Øvede-klassen. 40. Fristende 8-tal DKK Rally-lydighed, Øvede-klassen. 40. Fristende 8-tal Øvelsen består af 2 madskåle eller lignende fristelser samt 2 kegler, stolper eller personer og der skal gås et 8-tal rundt om de to yderste kegler.

Læs mere

På minibustur til Belgien.

På minibustur til Belgien. På minibustur til Belgien. Written by superbruger Tuesday, 16 March 2010 12.-14. marts for at overvære Rudi Hendrikx åbne sit avlscenter i Heusden-Zolder. Vi ankom fredag aften, så der var lidt tid lørdag

Læs mere

MGP i Sussis klasse.

MGP i Sussis klasse. Side 1. MGP i Sussis klasse. Hans Chr. Hansen. Alrune. Side 2. 1. MGP i 2.b. Sussi har musik i skolen. Det har alle jo. Hun elsker de timer. De laver alt muligt i musik. De slår rytmer. De leger. De synger

Læs mere