Præsentation af Dameudvalget 2016 Ambitioner, fokusområder og info om udvalget

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Præsentation af Dameudvalget 2016 Ambitioner, fokusområder og info om udvalget"

Transkript

1 Præsentation af Dameudvalget 2016 Ambitioner, fokusområder og info om udvalget Af Dameudvalget, ved Tina Dideriksen 2016 ambitioner Damudvalget ønsker at rekruttere to medlemmer til udvalget gerne fra Fyn og Sjælland, men geografisk tilknytning er ikke et krav. Læs stillingsopslag på danmarkcykleunion.dk Dameudvalget vil i 2016 overordnet set arbejde med følgende fem projekter, der alle bortset fra punkt 1, er rettet mod landevejssporten. 1. Bredde samarbejdsprojekt, rekruttering af nye ryttere Gennem et bredt samarbejde med MTB-, Cross-, bane- og motionsudvalget at gøre Danmarks Cykle Union til et attraktivt sted for de tusindvis af damer, der enten allerede har en racercykel eller overvejer at anskaffe sig en. Der er rigtig mange damer ude på landevejene, som ikke har taget skridtet videre til den organiserede træning i klubberne. Årsagen til dette skyldes bl.a. at klubbernes træningstilbud ikke er tilpasset damerne og at mange damer således hurtigt bliver skræmt væk igen. Der findes flere eksempler på at damerne gerne deltager i organiseret træning, hvis der blot laves forskellige tiltag. Lige nu bliver der rundt omkring i de forskellige udvalg brugt meget tid og energi på at få flere kvinder ind i cykelsporten. Vi ønsker at samle den viden og erfaring, der er i de forskellige udvalg i en fælles arbejdsgruppe. At udvalgene arbejder sammen vil også have den fordel, at vi kan tilbyde damerne langt mere end hvis vi vælger at arbejde med hver vores små projekter enkeltvis. 2. Dameløb af høj kvalitet I samarbejde med klubberne, distrikterne og sponsorer er det vores ønske at kunne tilbyde de danske dameeliteryttere 3-4 etapeløb/løbsweekender af høj kvalitet i Danmark. Disse weekender er samtidig iagttagelsesløb for de danske ryttere, der forventes at deltagelse såfremt disse har ambitioner om at være landsholdsaktuelle. Naturligvis med respekt for deres professionelle hold og eventuel kvalifikationsgivende løb til f.eks. OL. Vi fortsætter i år (2016) med ikke at have en gennemgående damecup og holder fokus på etapeløb/løbsweekend. Der skal tiltrækkes udenlandske ryttere til Danmark, og søges deltagelse fra begge distrikter uanset geografi. Det skal være muligt at køre service, og der skal være ligestilling mellem kønnene i præmierækkerne. Ligestilling omkring præmierne er for år siden indført i distrikt Sjælland, men mangler fortsat i Distrikt Jylland/Fin.

2 3. Synliggørelse af Dameudvalget Vi vil være mere synlige, når der afholdes cykelløb og når det er muligt også ved arrangementer, der ligger uden for DCU. Der er drøfte beklædning med DCU. Kendskabet til Dameudvalget skal styrkes, så vi kan blive en naturlig samarbejdspartner for alle interessenter inden for sporten. Rytterne skal have nem adgang til udvalget og være bekendt med medlemmerne. Vi kan eksempelvis deltage ved præmieoverrækkelser mv., når vi er ude til cykelløb. 4. Kvinder på DCU hjemmesiden I erkendelse af at der er forskel på kønnene blev der i 2015 oprettet en særskilte fane på Danmarks Cykel Unions hjemmeside kaldet Kvinder Informationen skal fortsat udvikles og forbedres i samarbejde med den kommunikationsansvarlige hos DCU. Informationen skal appellere både til bredden og eliten. Vi håber at kunne tilføje eksempelvis videoklip fra cykelløb, og Den gode historie, interview med ny licensrytter. En af de første ting, der blev tilføjet Kvinder var en oversigt over sæsonens iagttagelsesløb samt forventede landsholdsture for både Elite og Juniorer. Derudover er en beskrivelse af udtagelseskrav til VM. På baggrund af tilbagemeldinger fra ryttere, er disse informationer fastholdt, idet vi har fået en klar fornemmelse fra ryttere, at de nu har noget at se frem tid. Der er noget at gå efter. De efterlyser dog endnu mere information omkring turene, når udtagelserne er sket og når turene er gennemført. 5. Dameelite udvikling Dette punkt dækkes primært af Kvindeprojektet over 3 år, 2015,2016 og 2017 Herunder har vi et godt samarbejde med landstræner Catherine Marsal omkring erfaringsudveksling og inspiration.

3 Din rolle i dansk cykelsport Om Dameudvalget og formand Tina Dideriksen Min første kontakt til cykelsporten foregik i Motionsløbet Amager Rundt, nogle år senere deltog jeg i Tøserunden. Sidenhen blev både min mand og mine to børn aktive i cykelsporten, dog ikke som motionister, men i licensdelen. Det har altid faldet mig og familien naturligt at deltage i det sociale omkring vore børns fritidsaktiviteter. Så jeg har også været formand for Amager Cykel Ring, og er nu arrangør af mange af Amager Cykle Rings ture i B&U afdelingen, og arrangerer ligeledes klubbens fælles træningslejr med over 100 deltagere i alle aldersgrupper og begge køn. Både min mand og jeg er fortsat særdeles aktive i Amager Cykle Ring, selvom vores søn Christian, nu kun er lejlighedscyklist, og Amalie er mest udenlands. På nærmest hold har jeg fulgt min datter Amalie, gennem hendes udvikling og karriere. Hun er nu professionel på et hollandsk hold, og jeg fungerer mest som back up her i Danmark og support, når hun bor hjemme og skal passe sin skole. Det er dog under 1/3 del af året hun er i Danmark. I 2013 valgte jeg efter et par skulder operationer, og fordi det passede familie kalenderen bedst, at starte min egen virksomhed. Her kan både mindre og mellemstore virksomheder samt private kunder kan få hjælp til opgaver inden for regnskab, moms, skat og finansiering, og jeg kan planlægge det, således at der er mulighed for at være tilskuer til større løb, som Amalie kører. Jeg blev medlem af Dameudvalget primo 2015, på det tidspunkt overgik Dameudvalget fra at være praktisk turarrangør for pigerne og damecup arrangør, til at have den funktion, det har i dag. En politisk valgt gruppe, der blandt andet skal bistå DCU med udvikling af kvindecyklingen i Danmark. (projekter beskrevet ovenfor). Danmarks Cykle Union Spørgsmål: Hvorfor er du udvalgsformand? Hvad tror og håber du på, på vegne af DCU og dansk cykelsport i 2016? Besvarelsen her rækker længere end I november blev jeg kontaktet af DCU s bestyrelse om jeg ville stille op til den ledige formandspost i Dameudvalget. Jeg blev naturligvis glad for henvendelsen og efter at have drøftet det med familien derhjemme og de øvrige medlemmer i Dameudvalget, valgte jeg at svare ja. På kongressen her i januar 2016 blev jeg valgt, uden modkandidater. I princippet er jeg blevet formand for et udvalg, Dameudvalget, der ifølge min opfattelse slet ikke burde eksistere. Det burde være naturligt, at kvindecyklingen var en naturlig integreret del i alle områder indenfor dansk cykling. Jeg vurderer dog, at der her i Danmark er brug for et Dameudvalg for at holde fokus på udvikling af sporten. Der er et stykke vej endnu til fuld integration.

4 Som jeg ser på det, så har kvindecyklingen har fortjent en langt større opmærksomhed og accept end den har i dag, og jeg ser mange muligheder for at bidrage til dette. Et tæt samarbejde med projektleder/landstræner Catherine Marsal, hvor dette er nødvendigt, er en selvfølgelighed. Allerede nu er dette samarbejde godt i gang, og vil naturligt kunne fortsætte. Det er en rigtig god ting, at der i 2015 i samarbejde med DIF og Team Danmark blev opstartet et 3- årigt Kvindeprojekt. Jeg håber meget, at der findes mulighed for at dette kan fortsættes og også gerne udvides. Allerede nu er min vurdering, at der spirer mange kvindelige talenter frem rundt om i landet og der kan ganske sikkert komme mange flere. Rekrutteringen til sporten skal styrkes sideløbende med at elitedelen fortsat skal udvikles. Elite delen har fået et stort skub med ansættelsen af landstræner Catherine Marsal, men det er ikke gjort med det. Der er brug for flere ressourcer og flere indsatsområder. Vi skal udvikle kvindelige cykeltalenter, der i mange år kan sikre medaljer til Danmark. I slutningen af januar måned deltog jeg i et møde med det Advisory board, der er nedsat i forbindelse med Kvindeprojektet. Det var virkelig inspirerende og satte gang i endnu flere tanker omkring kvinde cyklingen. Er vores trænere uddannede til at håndtere de forskelligheder, der er mellem kønnene. Dette både på klubniveau men også på specialtræner og landsholdsniveau. Der er helt sikkert erfaringer fra andre sportsgrene, der kan indhentes, hvor der arbejdes forskelligt med talentudviklingen. Jeg mener desuden, at det er muligt at få igangsat et samarbejde på tværs af landegrænserne, til gavn for udviklingen af kvindecyklingen. Når jeg kigger på vores nabolande, kan jeg se, at de må arbejde med nogle af de samme udfordringer, vi har her i Danmark. Danmark bør afvikle et UCI kvinde landevejsløb. På nuværende tidspunkt afholder både Norge og Sverige internationale løb på dette niveau, og det bør Danmark også. Det skal der arbejdes for. Vi skal have gjort kvindecyklingen mere synlig i medierne. Naturligvis skal dette gerne ske ved gode præstationer af de danske ryttere, men sideløbende hermed kunne det gavne rekrutteringen til sporten, såfremt Danmark kunne blive vært for et UCI kvindeløb. Det kan lade sig gøre, der skal blot arbejdes for det. Da DCU og Post Danmark i 1995 besluttede at genoplive Post Danmark Rundt, fastholdt de reglen om kun at arrangere løbene for herrer. I 2016 fejrede Post Danmark Rundt 25 års jubilæum. Post Danmark Rundt involverer hele landet og har udviklet sig til en markant international sportsbegivenhed; verdens bedste cykelhold stiller til start med en række store stjerner, tidligere verdensmestre, nationale mestre og topryttere.

5 Jeg synes, at også DCU og Post Danmark Rundt skal følge udviklingen som flere andre store løbsarrangører har gjort, nemlig at arrangere løb for kvinderne. Det kan være, at formen skal justeres lidt. Eventuelt med færre løbs dage og kortere distancer, men der skal være plads til kvinderne også. Gennem min forholdsvis korte periode som medlem af Dameudvalget har jeg stødt på nedladende kommentarer omkring kvindelige cykelrytter. Jeg håber meget, at disse forstummer og at vi i fællesskab kan få skubbet kvinde cyklingen endnu mere i gang, end den er i dag. Mine interesser for udvikling af kvindecyklingen rækker ud over arbejdet, der naturligt ligger i Dameudvalget, men jeg mener alligevel for størstedels vedkommende at disse interesser kan bidrage til at få løst opgaverne i udvalget. Sidst men ikke mindst, så tror og håber jeg på, at Danmark også de kommende år vil være i stand til at vinde et par VM medaljer på kvindefronten. Der er mange talenter på vej og de etablerede ryttere bliver stærkere. Jeg tror på en god fremtid for kvindecyklingen i Danmark. Tina Dideriksen

Velkommen Holstebro Cykle Club af 1960

Velkommen Holstebro Cykle Club af 1960 Velkommen Holstebro Cykle Club af 1960 Vi har samlet nogle af de spørgsmål som du måtte stå med hvis du overvejer at begynde i en Cykel Club. Der er sikkert mange andre ting du kunne ønske svar på, og

Læs mere

VISION 2016 VI CYKLER ALLE

VISION 2016 VI CYKLER ALLE Holstebro Cykle Club af 1960 Banetoften 22, 7500 Holstebro www.holstebro.cc 15. januar 2014 VISION 2016 VI CYKLER ALLE Cykling er en motionsform og en sport der er i stor udvikling. Holstebro Cykle Club

Læs mere

Hilsen fra kassereren

Hilsen fra kassereren Godt nytår Så er vi i gang med 2009, godt i gang endda. Vi vil fra bestyrelsens side sige stor tak til alle hjælpere som har brugt kostbar fritid på at hjælpe med at holde klubben i gang. Det sætter vi

Læs mere

Ansøgning om DCU licens

Ansøgning om DCU licens . Danmarks Cykle Unions licenssystem CyklingDanmark.dk - Se vejledning og spørgsmål/svar til licenssystemet her. Ansøgning om DCU licens Fornavn *: Efternavn *: Hovedadresse *: Postnr./by * Telefon * Email

Læs mere

AMAGER CYKLE RING+ Erhvervsklub 2015-2018

AMAGER CYKLE RING+ Erhvervsklub 2015-2018 AMAGER CYKLE RING+ Erhvervsklub 2015-2018 ACR+ - en del af klubben Amager Cykle Ring er en af Danmarks største, ældste og mest succesfulde cykelklubber. Hvert år vinder klubben medaljer ved Danmarksmesterskaberne,

Læs mere

1. Velkomst SK-formand Hans Storm bød velkommen til fredagens møde, som omhandlede overgangen til Danmarks Cykle Union.

1. Velkomst SK-formand Hans Storm bød velkommen til fredagens møde, som omhandlede overgangen til Danmarks Cykle Union. Referat fra Klublederseminar 2015 Møde: både fredag og lørdag Mødedato: den 6. og 7. november 2015 Til stede: BMX-klubber, SU-formand, SK og sportssekretær Ikke til stede: Referent: Martin Gunnar Thenning

Læs mere

Handlinger/aktiviteter

Handlinger/aktiviteter Handlinger/aktiviteter Følgende er en række korte beskrivelser af handlinger og aktiviteter Dansk Sejlunion gør i forbindelse med talentarbejdet i Dansk Sejlunion. Handlinger og aktiviteter er meget rettet

Læs mere

De Danske Politimesterskaber i landevejscykling

De Danske Politimesterskaber i landevejscykling De Danske Politimesterskaber i landevejscykling Den 25. og 26. august 2009 Arrangør: Rigspolitiets Idrætsforening Se mere på www.rpif.dk og www.csccopenhagencycling.dk A5-forside.indd 1 23/06/09 14:04:45

Læs mere

VELKOMMEN I AMAGER CYKLE RING. - nyttig viden for forældre til nye børneryttere

VELKOMMEN I AMAGER CYKLE RING. - nyttig viden for forældre til nye børneryttere VELKOMMEN I AMAGER CYKLE RING - nyttig viden for forældre til nye børneryttere Vores sponsorer - støt dem, de støtter os Velkommen i klubben! Cykling er en sport for alle - og Amager Cykle Ring er en klub

Læs mere

- Sponsoroplæg - Cross Team Fyn. Få profileret jeres virksomhed på en ny og anderledes måde - bliv sponsor!

- Sponsoroplæg - Cross Team Fyn. Få profileret jeres virksomhed på en ny og anderledes måde - bliv sponsor! Cross Team Fyn 5450 Otterup Motorsport - Sponsoroplæg - Få profileret jeres virksomhed på en ny og anderledes måde - bliv sponsor! Se komplet sponsorprofil: sponsordb.dk/cross-team-fyn Intro Vi er et Dansk

Læs mere

Ansøgning om samarbejdsaftale

Ansøgning om samarbejdsaftale Ansøgning om samarbejdsaftale Til: Horsens Kommune Denne ansøgning gælder følgende: 1) Råden over vejareal, jf. bilag 1 i forbindelse med afholdelsen af cykelløbet Race Around Denmark. 2) Økonomisk støtte

Læs mere

Godkendelse af dagorden Da bestyrelsen ikke er beslutningsdygtig, udskydes beslutningspunkter til oktober.

Godkendelse af dagorden Da bestyrelsen ikke er beslutningsdygtig, udskydes beslutningspunkter til oktober. REFERAT Bestyrelsesmøde Tid: Tirsdag d. 16. september 2014, kl. 9.00-16.00 Sted: Idrættens Hus Deltagere: Niels Sørensen (NS), Henrik Jess Jensen (HJJ), Bo Belhage (BB), David Gullberg (DG), Brian Samuelsson

Læs mere

sport.dk Ung handicapidræt

sport.dk Ung handicapidræt sport.dk x- Ung handicapidræt Caroline kan det hele 18-årige Caroline Cecilie Nielsen har været til De Paralymp selv, hendes holdkammerater og hendes familie vandt hun e TEKST: KRISTIAN BANG LARSEN FOTO:

Læs mere

For at hjælpe dialogen på vej, har vi udarbejdet en række cases, der illustrerer de dilemmaer, der kan opstår i den pædagogiske dagligdag.

For at hjælpe dialogen på vej, har vi udarbejdet en række cases, der illustrerer de dilemmaer, der kan opstår i den pædagogiske dagligdag. Dilemma Formålet med nedenstående dilemma cases, er at skabe dialog om den fagprofessionelles relation og samvær med børn, i personalegrupperne i alle børnehuse. For at hjælpe dialogen på vej, har vi udarbejdet

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i CMO

Referat af ordinær generalforsamling i CMO Referat af ordinær generalforsamling i CMO Afholdt lørdag den 1. februar i selskabslokalerne hos Alfred og Camilla på Rugårdsvej På grund af stor tilslutning til generalforsamlingen, 50 tilmeldte ud af

Læs mere

FAQ. Hvad er en Basis-, Sports- og Eliteklub? Hvad er en Motionslicens? Hvad er en Konkurrencelicens?

FAQ. Hvad er en Basis-, Sports- og Eliteklub? Hvad er en Motionslicens? Hvad er en Konkurrencelicens? FAQ Hvad er en Basis-, Sports- og Eliteklub? Hvad er en Motionslicens? Hvad er en Konkurrencelicens? Indholdsfortegnelse Vejledning til DCU s klubstruktur og licenssystem Danmarks Cykle Unions klubstruktur...

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010

Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 10. ordinære generalforsamling. Indledning:

Læs mere

FTU Generalforsamling Tirsdag d. 7. februar 2016 VELKOMMEN

FTU Generalforsamling Tirsdag d. 7. februar 2016 VELKOMMEN FTU Generalforsamling Tirsdag d. 7. februar 2016 VELKOMMEN FTU - Generalforsamling - 7. februar 2016 Dagsorden Valg af dirigent og referent Bestyrelsens beretning Forelæggelse af det reviderede regnskab

Læs mere

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. November-december 2015. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. November-december 2015. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Prøve i Dansk 1 November-december 2015 Skriftlig del Læseforståelse 1 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Hjælpemidler: Ingen Tid: 60 minutter Udfyldes af prøvedeltageren Navn

Læs mere

Elcykel Testpendlerforløb

Elcykel Testpendlerforløb Forår Sommer 2015 Sekretariatet for Supercykelstier Elcykel Testpendlerforløb Cases Forløbet I slutningen af 2014 efterlyste Sekretariatet for Supercykelstier frivillige testpendlere til et pilotelcykel-testforløb.

Læs mere

DANSK AUTOMOBIL SPORTS UNION Idrættens Hus, DK-2605 Brøndby, Danmark

DANSK AUTOMOBIL SPORTS UNION Idrættens Hus, DK-2605 Brøndby, Danmark ELITEUDVALGETS VISION OG HANDLINGSPLAN 2015 GENERELT År 2015 skal Dansk Automobil Sports Union (DASU) bestræbe sig på at have aktive i den absolutte verdenselite indenfor alle bilsportens områder et effektivt

Læs mere

HER. Katalog om livet i gårdmiljøer i Fuglekvarteret BOR VI

HER. Katalog om livet i gårdmiljøer i Fuglekvarteret BOR VI HER Katalog om livet i gårdmiljøer i Fuglekvarteret BOR VI Af: Tine Sønderby Praxis21 November 2013 Om kataloget Katalogets indhold Dette er et katalog om livet i gårdmiljøer i Fuglekvarteret. Det er tænkt

Læs mere

DET VIL VI. Strategi 2015-2020. dansk kano & kajak forbund

DET VIL VI. Strategi 2015-2020. dansk kano & kajak forbund Strategi 2015-2020 dansk kano & kajak forbund DET VIL VI DKF vil være den nationale organisation, der samler alle kano- og kajakaktiviteter under én hat for derigennem at skabe synergi, vidensdeling og

Læs mere

_ MOBIL OG MAIL. MARKER HVOR MEGET PRESSET FYLDER Helt uenig Helt enig

_ MOBIL OG MAIL. MARKER HVOR MEGET PRESSET FYLDER Helt uenig Helt enig TEST AF GLÆDEN - TESTSKEMAER 68 talenter har deltaget i de forskellige test af glæden. Testene er bygget op over tre primære spørgeskemaer, og testene er suppleret med interview og iagttagelser med fokus

Læs mere

Evalueringsskema til evaluering af eliteaftaler 2010

Evalueringsskema til evaluering af eliteaftaler 2010 Fritids- og idrætsafdelingen Dr. Margrethes Vej 28 Postboks 100 4000 Roskilde Tlf.: 46 31 30 00 kommunen@roskilde.dk sikkerpost@roskilde.dk www.roskilde.dk Evalueringsskema til evaluering af eliteaftaler

Læs mere

Vision 2020 ELITE OG BREDDE HÅND I HÅND SIDE 1 VISION 2020

Vision 2020 ELITE OG BREDDE HÅND I HÅND SIDE 1 VISION 2020 Vision 2020 ELITE OG BREDDE HÅND I HÅND SIDE 1 VISION 2020 VISION 2020 STRUKTUR Resursegruppen ELITE BREDDE Kvinder 19+ år (elite) Kvinder 19+ år (bredde) Piger 13-19 år (elite) Piger 13-19 år (bredde)

Læs mere

REFERAT DCUs BESTYRELSESMØDE

REFERAT DCUs BESTYRELSESMØDE REFERAT DCUs BESTYRELSESMØDE Dato: Tirsdag d. 10. december 2013 kl. 09.00-16.00 Sted: DCUs lokaler, Idrættens Hus Deltagere: Niels Sørensen (NS), Torben Kristensen (TK), Jakob Knudsen (JK), Henrik Jess

Læs mere

I Haderslev Idrætsråd er vi meget glade for at samarbejdet med NORDEA, som gør det muligt at prisen også får et økonomisk indhold.

I Haderslev Idrætsråd er vi meget glade for at samarbejdet med NORDEA, som gør det muligt at prisen også får et økonomisk indhold. Haderslev Idrætsråd Nyhedsbrev september 2012 Årets bredde-idrætsforening Bestyrelsen i HIR har fundet årets bredde idrætsforening. Der var indkommet 13 meget fornemme og velbegrundede indstillinger til

Læs mere

SK modtager gerne forslag til justeringer af løbsstruktur, som kan drøftes på klublederseminar 2015. Findes der en løsning vi ikke har fået øje på?

SK modtager gerne forslag til justeringer af løbsstruktur, som kan drøftes på klublederseminar 2015. Findes der en løsning vi ikke har fået øje på? Referat fra SK BMX-møde BMX Møde: nr. 8-2015 Mødedato: den 14. oktober 2015 Til stede: Hans Storm (HS), Lars Ostenfeldt (LO), Johnny Winther (JOW) og Lotte Filsø (LF) Ikke til stede: Referent: LO Dato:

Læs mere

Resume. Kim Lykke Sørensen og Ole Mikkelsen i Bikubentrøjer.

Resume. Kim Lykke Sørensen og Ole Mikkelsen i Bikubentrøjer. Resume Kim Lykke Sørensen og Ole Mikkelsen i Bikubentrøjer. Perioden begynder godt med at Sønderborg Cykle Klub får nye sponsorer til cykeltøjet. De gamle gule Bikuben-trøjer bliver udskiftet med blå/hvide

Læs mere

REFERAT AF DCU s MIDTVEJSKONGRES 2013. LØRDAG DEN 22. JUNI Kl. 17.00-19.30 PÅ HOTEL KONG VALDEMAR I VORDINGBORG

REFERAT AF DCU s MIDTVEJSKONGRES 2013. LØRDAG DEN 22. JUNI Kl. 17.00-19.30 PÅ HOTEL KONG VALDEMAR I VORDINGBORG REFERAT AF DCU s MIDTVEJSKONGRES 2013 LØRDAG DEN 22. JUNI Kl. 17.00-19.30 PÅ HOTEL KONG VALDEMAR I VORDINGBORG DCUs formand Niels Sørensen bød forsamlingen velkommen og indstillede herefter på bestyrelsens

Læs mere

Lind MTB-spor PROSPEKT FOR UDVIDELSE AF EKSISTERENDE MTB-SPOR VED MESSE-MOTORVEJEN UDARBEJDET AF DE SMÅ KLINGER LIND OG OMEGNS CYKELMOTIONSKLUB

Lind MTB-spor PROSPEKT FOR UDVIDELSE AF EKSISTERENDE MTB-SPOR VED MESSE-MOTORVEJEN UDARBEJDET AF DE SMÅ KLINGER LIND OG OMEGNS CYKELMOTIONSKLUB Lind MTB-spor PROSPEKT FOR UDVIDELSE AF EKSISTERENDE MTB-SPOR VED MESSE-MOTORVEJEN UDARBEJDET AF DE SMÅ KLINGER LIND OG OMEGNS CYKELMOTIONSKLUB Hvorfor? De Små Klinger, Lind og omegns cykelmotionsklub

Læs mere

Hermed ansøger varde Fægteklub om tilskud på 20.000-, fra Eliteidrætspuljen for 2016, men både større som mindre tilskud er særdeles velkommen.

Hermed ansøger varde Fægteklub om tilskud på 20.000-, fra Eliteidrætspuljen for 2016, men både større som mindre tilskud er særdeles velkommen. From: Olstrøm Sent: 1 Dec 2015 00:56:36 +0100 To: Berith Ellegaard Andreasen Subject: SV: Ansøgning om tilskud fra Eliteidrætspuljen - 1. december 2015 for 2016 Attachments: Varde Fægteklub resultater

Læs mere

Referat fra Repræsentantskabsøde Off-Track 2016 på Scandic Bygholm Park

Referat fra Repræsentantskabsøde Off-Track 2016 på Scandic Bygholm Park Referat fra Repræsentantskabsøde Off-Track 2016 på Scandic Bygholm Park Møde: Repræsentantskabsmøde 2016 Mødedato: 05.03.16 Referent: Kasper Darfelt Dato: 07.03.16 1. Konstatering af møderet og stemmetal

Læs mere

AarhusSkiklub Formandens beretning 2014/2015

AarhusSkiklub Formandens beretning 2014/2015 AarhusSkiklub Formandens beretning 2014/2015 25. November 2015 1. En forening i fortsat udvikling 2. Årets aktiviteter 3. Sådan kommunikerer vi 4. Hvor skal vi hen 5. Tak til vore mange frivillige 1. En

Læs mere

Idrætsskole i Gentofte

Idrætsskole i Gentofte Idrætsskole i Gentofte - et tilbud til unge talenter GENTOFTE KOMMUNE BØRN, UNGE OG FRITID Velkommen på idrætsskolen! Det er med stor glæde, at jeg indbyder unge talenter i Gentofte Kommune til at søge

Læs mere

Kata: Vi tænkte, om du kunne starte med at fortælle lidt om dig selv. Du skal vide, at det vil være anonymt, og vi kommer til at skifte navn.

Kata: Vi tænkte, om du kunne starte med at fortælle lidt om dig selv. Du skal vide, at det vil være anonymt, og vi kommer til at skifte navn. Bilag 3 Interview med Mia. Mia er kærester med Martin og sammen har de datteren Mette. Kata: Jeg stiller spørgsmålene, og hedder Katariina Sofie: Jeg hedder Sofie, og jeg vil supplere Katariina. Kata:

Læs mere

Egne veje. Fælles mål. Amager Cykle Ring - sponsorater

Egne veje. Fælles mål. Amager Cykle Ring - sponsorater Egne veje. Fælles mål. Amager Cykle Ring - sponsorater 2018-2020 ACR 2018-2020 - en del af klubben Amager Cykle Ring er en af Danmarks største, ældste og mest succesfulde cykelklubber. Klubben har fostret

Læs mere

En forening med socialt ansvar og sportslige ambitioner

En forening med socialt ansvar og sportslige ambitioner En forening med socialt ansvar og sportslige ambitioner Stevnsgade blev stiftet den 5. maj 1958 af lærere og elever på Stevnsgade Skole i hjertet af Nørrebro. Klubben holdt indtil 1972 til på Stevnsgade

Læs mere

Aars IK ordinær generalforsamling 11.02.15

Aars IK ordinær generalforsamling 11.02.15 Aars IK ordinær generalforsamling 11.02.15 Bestyrelsens beretning 2014. STATUS ULTIMO 2014 i AARS IK: Flere medlemmer end primo 2014 tilgang af flere unge der ønsker at spille fodbold og være en del af

Læs mere

Pytlicks piger på sporet

Pytlicks piger på sporet Pytlicks piger på sporet Billedforslag: Et jublende kvindelandshold, der løfter OL- pokalen, mens guldkonfettien regner ned over dem. Billedtekst: Sådan så det ud i 2004, da holdet vandt guld til OL. Ni

Læs mere

Generalforsamling Mandag d. 5. maj 2014 kl. 19.00, i Vipperødhallen

Generalforsamling Mandag d. 5. maj 2014 kl. 19.00, i Vipperødhallen Generalforsamling Mandag d. kl. 19.00, i Vipperødhallen Til stede: Fra bestyrelsen: Malene, Pia, Charlotte, Mette, Malene, Anne Dorthe, samt 6 medlemmer. Fraværende: Marianne. 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

Personlige utopier. Af Annemarie Telling

Personlige utopier. Af Annemarie Telling Personlige utopier Hvorfor beskæftige sig med utopi? Hvorfor i alverden bruge tid på noget som alle fra starten ved er urealistisk? Hvorfor sætte sig og tage skyklapper på? Og lukke den konkrete tilværelse

Læs mere

Ugebrev 34 Indskolingen 2014

Ugebrev 34 Indskolingen 2014 Ugebrev 34 Indskolingen 2014 Fælles info: Kære indskolingsforældre. Allerførst velkommen tilbage til jer alle efter en dejlig varm og solrig sommerferie, det er tydeligt, at børnene har nydt det, men alle

Læs mere

Ref. SOL/KNP 02.10.2014. Selvstændige 2014. Djøf undersøgelser

Ref. SOL/KNP 02.10.2014. Selvstændige 2014. Djøf undersøgelser Ref. SOL/KNP 02.10.2014 2014 Djøf undersøgelser Indhold Indledning... 3 Baggrund... 3 Hovedresultater... 3 Metode... 5 Repræsentativitet... 5 Den typiske selvstændige... 6 Karakteristika... 6 Erfaring

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Der er ingen indvendinger fra distrikterne til forslaget. Bestyrelsen drøftede forslaget.

Bestyrelsesmøde. Der er ingen indvendinger fra distrikterne til forslaget. Bestyrelsen drøftede forslaget. Bestyrelsesmøde Tid: Tirsdag den 8. december 2015, kl. 09.00 16.00 Sted: DCUs kontor, Idrættens Hus Deltagere: Niels Sørensen (NS), Henrik Jess Jensen (HJJ), Torben Kristensen (TKR), Klaus Bach (KB), Jakob

Læs mere

Skriftlig beretning til årsmøde i DGI Sønderjylland 2016!

Skriftlig beretning til årsmøde i DGI Sønderjylland 2016! Skriftlig beretning til årsmøde i DGI Sønderjylland 2016! Solen skinner udenfor lige nu, og der er så småt begyndt at komme knopper på træer og buske og forårsblomsterne begynder at stå i fuldt flor. Jeg

Læs mere

Det er tid til at tage afsked med skolen og med hinanden.

Det er tid til at tage afsked med skolen og med hinanden. 1 Kære 10.klasse, kære dimittender Det er tid til at tage afsked med skolen og med hinanden. Først vil jeg ønske jer til lykke med eksamen. Det er for de fleste en tid med blandede følelser. Det er dejligt

Læs mere

LIVREDNING. Velkommen til. Livredningssektionens områdemøde Lørdag den 21. maj 2016 kl. 13.00

LIVREDNING. Velkommen til. Livredningssektionens områdemøde Lørdag den 21. maj 2016 kl. 13.00 LIVREDNING Velkommen til Livredningssektionens områdemøde Lørdag den 21. maj 2016 kl. 13.00 Dagsorden for områdemødet er: 1. Valg af dirigent 2. Sektionslederens beretning 3. Drøftelse af mål med tilhørende

Læs mere

Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015

Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015 Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015 Så står jeg her igen ved min 7. beretning som formand. Jeg tager nu hul på mit sidste år som formand da det må være på tide

Læs mere

Bilag 6 c rapporten Idræt i udsatte boligområder

Bilag 6 c rapporten Idræt i udsatte boligområder Bilag 6 c rapporten Idræt i udsatte boligområder Instruktion til interviewerne på spørgeskemaundersøgelsen af voksne beboere i de udsatte boligområder 1 1. Indledning Det overordnede mål for spørgeskema-interviewene

Læs mere

Velkommen til cykling 2016

Velkommen til cykling 2016 Cykling 2016 Velkommen til cykling 2016 Sæsonstart den 27. marts kl. 9.00 Med denne folder vil vi gerne byde velkommen til en ny cykelsæson. Vildbjerg Motion er en motionsklub, der lægger vægt på bredden

Læs mere

Danske Invest DM TRI serien 2016 og Danske Invest Motions Triatlon 2016

Danske Invest DM TRI serien 2016 og Danske Invest Motions Triatlon 2016 Danske Invest DM TRI serien 2016 og Danske Invest Motions Triatlon 2016 (Foto: Christian Pedersen - Itritofly) Danske Invest DM TRI Serien 2016 består af 5 super spændende stævner med fart på og med en

Læs mere

Ansøgning om midler fra den kommunale sponsorpulje

Ansøgning om midler fra den kommunale sponsorpulje Ansøgning om midler fra den kommunale sponsorpulje Hvidovre IF Håndbold ønsker at få del i den kommunale sponsorpulje og ansøger hermed om 50.000,- kr. Hvad skal pengene bruges til? Beløbet skal anvendes

Læs mere

Det aftales med træneren, hvilken dag der er bedst.

Det aftales med træneren, hvilken dag der er bedst. Spørgsmål og svar ved infomøderne d. 1/6-2016 Nuværende Minitalent Talent i næste sæson I den nye struktur, er der ekstra træningspas. Det er muligt at vælge en dag fra. Hvilken dag kan det være? Er der

Læs mere

Nogle af højdepunkterne har været langturene til Göteborg i Sverige og til Sognefjorden i Norge.

Nogle af højdepunkterne har været langturene til Göteborg i Sverige og til Sognefjorden i Norge. Kære Roer, 2015 har været et spændende år for Aarhus Roklub. Nogle af højdepunkterne har været langturene til Göteborg i Sverige og til Sognefjorden i Norge. Langtur i Sognefjorden Årets Naturfoto af Torben

Læs mere

Kompasset december 2015

Kompasset december 2015 Kompasset december 2015 Nytårskur: Der er i Sejlklubben tradition for, at vi mødes nytårsaftensdag kl. 11.00 til lidt lækkert vådt og tørt til ganen, hvor vi så har mulighed for at ønske hinanden godt

Læs mere

Iværksætter noget for dig? Elevopgaver langt forløb

Iværksætter noget for dig? Elevopgaver langt forløb Indledning Hvis du har et job i din fritid, er du sikkert lønmodtager. Du kommer på en arbejdsplads et antal gange om ugen og får løn for arbejdet. Hvis du derimod starter din egen virksomhed, er du iværksætter.

Læs mere

DGI Cykling. Muligheder og udvikling. MTB og landevejscykling. www.dgi.dk/cykling

DGI Cykling. Muligheder og udvikling. MTB og landevejscykling. www.dgi.dk/cykling DGI Cykling Muligheder og udvikling MTB og landevejscykling 2 En palette af tilbud 3 Flere og flere fascineres af cykling som motionsform. Kombinationen af træning, oplevelser, udstyr, kammeratskab og

Læs mere

Søskendeproblematikken

Søskendeproblematikken Børneneuropsykolog Pia Stendevad Søskendeproblematikken - søskende til børn med epilepsi 1 Emner Tal med søskende Information til søskende Opmærksomhed til søskende Følelser hos søskende 2 Søskende positive

Læs mere

De tre nye projektpionere vil ryste områdets unge sammen

De tre nye projektpionere vil ryste områdets unge sammen De tre nye projektpionere vil ryste områdets unge sammen Af Sarah Z. Ehrenreich, Greve Nord Projektet Tre unge iværksættere har sat sig et mål: De vil samle Greves unge og sætte gang i nogle aktiviteter,

Læs mere

Referat af Generalforsamling februar 2013

Referat af Generalforsamling februar 2013 Referat af Generalforsamling februar 2013 Formanden Jesper Jensen bød velkommen til Trinords medlemmer der var fremmødt til årets generealforsamling. 1. Valg af dirigent og referent Formanden orienterede

Læs mere

Nyhedsbrev Aalborg Triathlon Klub juni 2009

Nyhedsbrev Aalborg Triathlon Klub juni 2009 Nyhedsbrev Aalborg Triathlon Klub juni 2009 Der er vist gået rigtig længe siden der har været et ordentligt nyhedsbrev fra klubben. Der har været flere korte meddelelser primært vedr. vores stævner, men

Læs mere

UDKAST TIL TALE. til brug for besvarelsen af samrådsspørgsmål G fra Folketingets Retsudvalg den 11. januar 2013

UDKAST TIL TALE. til brug for besvarelsen af samrådsspørgsmål G fra Folketingets Retsudvalg den 11. januar 2013 Kulturudvalget 2012-13 KUU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 69 Offentligt Politi- og Strafferetsafdelingen Dato: 6. november 2012 Kontor: Politikontoret Sagsbeh: Janus S. Kærgaard Sagsnr.: 2012-0030-1043

Læs mere

Baggrunds materiale omkring:

Baggrunds materiale omkring: Baggrunds materiale omkring: Bagrund Rev A Side 1 Hockey og godt miljø er en del af i OIK Vi ønsker at OIK skal være et rart sted at komme, med en ordentlig omgangstone både spillerne imellem, men i høj

Læs mere

Kan Danmark fordoble talentmassen med et trylleslag?

Kan Danmark fordoble talentmassen med et trylleslag? Jesper von Seelen Oktober, 2009 Danmark går glip af medaljer: Kan Danmark fordoble talentmassen med et trylleslag? I en tid hvor trænere og ledere fra eliteidrætsklubberne og specialforbundene står i kø

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010.

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010. 2010 Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010. 1) Valg af dirigent. Som dirigent blev valgt Karsten Andersen, der kunne konstatere at generalforsamlingen var indkaldt med

Læs mere

TIPS TIL SAMARBEJDET OM SAMTALEGUIDEN

TIPS TIL SAMARBEJDET OM SAMTALEGUIDEN Samtaleguiden 36 Samtaleguiden er lavet primært til unge, der ryger hash. Som vejleder, mentor m.fl. kan du bruge Samtaleguiden som et fælles udgangspunkt i samtalen med den unge. Du kan dog også blot

Læs mere

Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne

Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne 1. Valg af dirigent. Søren Opstiller Søren Valgt 28 stemmeberettige er til stede til denne generalforsamling Afbud fra 8 medlemmer

Læs mere

Diktat 1 Grillbaren. Navn. Klasse. Dato. Vores grillbar ligger ved siden af e. Vi har et fint m k. Det hænger på æ. lige bag k a.

Diktat 1 Grillbaren. Navn. Klasse. Dato. Vores grillbar ligger ved siden af e. Vi har et fint m k. Det hænger på æ. lige bag k a. Diktat 1 Grillbaren Vores grillbar ligger ved siden af e. Vi har et fint m k. Det hænger på æ lige bag k a. Især sælger vi mange p b. De fleste vil have dem med l s s, men der er også nogle der foretrækker

Læs mere

Kvalifikation til Nordiske Mesterskaber i åbent vand

Kvalifikation til Nordiske Mesterskaber i åbent vand Kvalifikation til Nordiske Mesterskaber i åbent vand Dansk Svømmeunion har besluttet at udtage en trup til Nordiske Mesterskaber (NM) i åbent vand-svømning. Konkurrencerne afvikles på skift i de nordiske

Læs mere

Interview af Niclas R. Larsen Længde: 32 minutter

Interview af Niclas R. Larsen Længde: 32 minutter M: Så begynder vi så småt, det er egentligt bare nogle spørgsmål hvor du skal tage en stillingtagen, måske en kort refleksion vil nogle af dem kræve selvfølgelig og det gør ikke noget du tænker lidt ud

Læs mere

Plantning af ny hæk, nye grunde på Faldet

Plantning af ny hæk, nye grunde på Faldet Plantning af ny hæk, nye grunde på Faldet Som lovet, vil jeg hermed komme med forslag og anbefalinger, som forhåbentlig vil gøre det lidt nemmere, når vi skal vælge hvilken hæk der skal plantes omkring

Læs mere

Gemt barn. Tekst fra filmen: Flugten til Sverige #5 Tove Udsholt

Gemt barn. Tekst fra filmen: Flugten til Sverige #5 Tove Udsholt Følgende er en transskription af filmen,, som er produceret af DIIS, 2013. I filmen fortæller Tove Udsholt om sine oplevelser som gemt barn under Besættelsen. Flugten til Sverige #5 Tove Udsholt Mit navn

Læs mere

Bilag 6: Transskription af interview med Laura

Bilag 6: Transskription af interview med Laura Bilag 6: Transskription af interview med Laura Interviewet indledes med, at der oplyses om, hvad projektet handler om i grove træk, anonymitet, at Laura til enhver tid kan sige, hvis der er spørgsmål,

Læs mere

U-days - kampagneplakater

U-days - kampagneplakater U-days - kampagneplakater Den 1., 2. og 3. marts 2012 blev der afholdt u-days, som er et åbent hus-arrangement, der samler alle videregående uddannelser i Aarhus. I den forbindelse kørte u-days blandt

Læs mere

DILEMMAKORT FORÆLDRE

DILEMMAKORT FORÆLDRE DILEMMAKORT FORÆLDRE Dilemma #1 Din søns hold er ude at spille kamp. Du står på sidelinjen og kigger på sammen med flere af de andre forældre. Caspers far står der også. Du bemærker, at han råber meget

Læs mere

Rapport kvinde / pigeungdomsfodbold Forslag til udvikling af pigeungdomselitefodbolden

Rapport kvinde / pigeungdomsfodbold Forslag til udvikling af pigeungdomselitefodbolden Rapport kvinde / pigeungdomsfodbold Forslag til udvikling af pigeungdomselitefodbolden 1 Indledning Nedsættelse og sammensætning. Gruppen er nedsat af BBUs bestyrelse, og er sammensat af følgende personer:

Læs mere

Ungdomsarbejde i Aalestrup IF gav 2 Danske mestre

Ungdomsarbejde i Aalestrup IF gav 2 Danske mestre Ungdomsarbejde i Aalestrup IF gav 2 Danske mestre Mikkel Høgh og Søren Mortensen blev Jysk og Dansk mester.. med en Aalestrup træner ved roret. Stregspilleren Mikkel Høgh og bagspilleren Søren Mortensen

Læs mere

Særligt sensitive mennesker besidder en veludviklet evne til at reflektere og tage ved lære af fortiden.

Særligt sensitive mennesker besidder en veludviklet evne til at reflektere og tage ved lære af fortiden. Særligt sensitive mennesker besidder en veludviklet evne til at reflektere og tage ved lære af fortiden. Derfor rummer du som særligt sensitiv et meget stort potentiale for at udvikle dig. Men potentialet

Læs mere

Årsberetning 2016. Omstruktureringer i DDI

Årsberetning 2016. Omstruktureringer i DDI Årsberetning 2016 Omstruktureringer i DDI Allerede efter repræsentantskabsmøde den 25. april 2015 med en ny hovedbestyrelse, og en ny formand, kunne DDI sætte sig nye mål mod fremtiden. 10 ud af 11 klubber

Læs mere

Haderslev Svømmeklub. Generalforsamling 19.2. 2013. Formandens beretning

Haderslev Svømmeklub. Generalforsamling 19.2. 2013. Formandens beretning Haderslev Svømmeklub Generalforsamling 19.2. 2013 Formandens beretning Året generelt Sidste år handlede beretningen bl.a. om Bo Sechers afsked som HSK formand igennem 6 år og hans syn på fremtiden for

Læs mere

Aktivt liv for borgere i Horsens Kommune, der modtager førtidspension

Aktivt liv for borgere i Horsens Kommune, der modtager førtidspension Aktivt liv for borgere i Horsens Kommune, der modtager førtidspension For mennesker, der har fået bevilget førtidspension, kan hverdagen godt gå hen og blive lidt trist, inaktiv og passiv. Man holder sig

Læs mere

NYT FRA PLADS TIL FORSKEL

NYT FRA PLADS TIL FORSKEL NYT FRA PLADS TIL FORSKEL Juni 2016 BJERGPOSTEN o Præsentation af PLADS TIL FORSKEL o Invitation til Sct. Hans o Familieaften på Borgen o Sommerferieaktiviteter Hvad er PLADS TIL FORSKEL og hvem er vi?

Læs mere

Aftalen indeholder også et afsnit om indsatsområder for 2015 og 2016. Her er der aftalt:

Aftalen indeholder også et afsnit om indsatsområder for 2015 og 2016. Her er der aftalt: Haderslev Idrætsråd Nyhedsbrev juni 2015 Vi har indgået en samarbejdsaftale med Haderslev Kommune Det er nu et par måneder siden vi sidst har givet lyd fra os men det betyder bestemt ikke at vi har ligget

Læs mere

Fascinationen ved idræt

Fascinationen ved idræt Fascinationen ved idræt Doping blandt danske -Eller cykelryttere Cykelsportens paradoksale attraktion - Et humanistisk perspektiv ph.d. stipendiat, cand.scient. Institut for Idræt og Biomekanik, cand.

Læs mere

- Sponsoroplæg - Horsens Stallions. Få profileret jeres virksomhed på en ny og anderledes måde - bliv sponsor!

- Sponsoroplæg - Horsens Stallions. Få profileret jeres virksomhed på en ny og anderledes måde - bliv sponsor! Horsens Stallions 8700 Horsens Amerikansk fodbold - Sponsoroplæg - Få profileret jeres virksomhed på en ny og anderledes måde - bliv sponsor! Se komplet sponsorprofil: sponsordb.dk/horsens-stallions Intro

Læs mere

Min intention med denne ebog er, at vise dig hvordan du

Min intention med denne ebog er, at vise dig hvordan du Min intention med denne ebog er, at vise dig hvordan du får en bedre, mere støttende relation til dig selv. Faktisk vil jeg vise dig hvordan du bliver venner med dig selv, og især med den indre kritiske

Læs mere

Samspillet GIV PLADS TIL ALLE LÆRERVEJLEDNING TIL INDSKOLINGEN DEL DINE FIDUSER

Samspillet GIV PLADS TIL ALLE LÆRERVEJLEDNING TIL INDSKOLINGEN DEL DINE FIDUSER DEL DINE FIDUSER GIV PLADS TIL ALLE LÆRERVEJLEDNING TIL INDSKOLINGEN Samspillet 9 ud af 10 forældre mener, at debat om børnenes trivsel og problemer i klassen er det vigtigste indhold på et forældremøde.

Læs mere

Ældrerådets temadag d. 1.10.2013 Ældres ønsker til fremtiden

Ældrerådets temadag d. 1.10.2013 Ældres ønsker til fremtiden Ældrerådets temadag d. 1.10.2013 Ældres ønsker til fremtiden Der deltog 142 mennesker i ældrerådets temadag, heraf var 13 kommunalt ansatte, foredragsholdere og medlemmer af ældrerådet. Af de 129 gæster

Læs mere

1. Spørgeskemaundersøgelse om Blå Kors Genbrug

1. Spørgeskemaundersøgelse om Blå Kors Genbrug 1. Spørgeskemaundersøgelse om Blå Kors Genbrug I Blå Kors Genbrug vil vi gøre, hvad vi kan for at give vores kunder den bedste service. Vi vil gerne være på forkant, så vi kan imødekomme nye behov hos

Læs mere

Månedens profil: Fra OK-Gorm-løber til norsk landstræner

Månedens profil: Fra OK-Gorm-løber til norsk landstræner Månedens profil: Fra OK-Gorm-løber til norsk landstræner Der er stor succes blandt de danske o-løbere internationalt, og der hentes medaljer som aldrig før. Bag enhver succes som løber, hører der også

Læs mere

Evaluering af aktiviteter i Helsingør Ferieby 2013. v/ Sara Lea Rosenmeier, Rådgivende Sociologer ApS

Evaluering af aktiviteter i Helsingør Ferieby 2013. v/ Sara Lea Rosenmeier, Rådgivende Sociologer ApS Evaluering af aktiviteter i Helsingør Ferieby 2013 v/ Sara Lea Rosenmeier, Rådgivende Sociologer ApS Formål og opdrag Evalueringen gennemført for FolkeFerieFonden Arbejdsmarkedets Feriefond støtter FolkeFerieFondens

Læs mere

recoveryplan øvelser og redskaber til rehabiliterende og recovery-understøttende arbejde.

recoveryplan øvelser og redskaber til rehabiliterende og recovery-understøttende arbejde. recoveryplan øvelser og redskaber til rehabiliterende og recovery-understøttende arbejde. øvelserne skal tilpasses samarbejdet med den enkelte bruger og anvendes i den rækkefølge som giver mening Øvelserne

Læs mere

Velkommen til. Livredningssektionens områdemøde Søndag d. 27. april 2014 kl. 9.00

Velkommen til. Livredningssektionens områdemøde Søndag d. 27. april 2014 kl. 9.00 Velkommen til Livredningssektionens områdemøde Søndag d. 27. april 2014 kl. 9.00 1 Dagsorden for områdemødet er: 1. Valg af dirigent 2. Sektionslederens beretning 3. Drøftelse af mål med tilhørende handleplaner

Læs mere

Formandens beretning 2006

Formandens beretning 2006 Formandens beretning 2006 Når jeg tænker tilbage på år 2005, er succes og modgang ord som dukker op. Vi startede året med 113 medlemmer, aldrig har tallet været så højt. Det er dejligt med en så stor skare

Læs mere

Team Friis - Tilbageblik på 2014

Team Friis - Tilbageblik på 2014 Team Friis - Tilbageblik på 2014 2014 blev et år hvor stalden kan se tilbage på sin første klassiske sejr, sin første V75 sejr og en storløbssejr i Harald Lunds Mindeløb. 2014 blev året hvor vi endelig

Læs mere

Evaluering Opland Netværkssted

Evaluering Opland Netværkssted Evaluering Opland Netværkssted November 2015 1 Indholdsfortegnelse Indhold Evalueringsrapportens struktur... 3 Intro til spørgeskemaundersøgelsen... 3 Antal brugere gennem Oplands første år... 3 Evaluering

Læs mere

Ugebrev 47 Indskolingen 2014

Ugebrev 47 Indskolingen 2014 Ugebrev 47 Indskolingen 2014 Fælles info: Ingen særlig fællesinfo i denne uge. Håber I alle får en god weekend! På indskolingens vegne Rengøring: Uge Børnehaveklassen 1. og 2. klasse 3. klasse 46 Malou

Læs mere

Selvevaluering 2010/11

Selvevaluering 2010/11 Fra værdigrundlaget: Vi tilstræber at skabe rammer: for et rummeligt idrætsbegreb, der har fokus på sundhed og giver lyst til, muligheder for og kompetencer til et fortsat idrætsliv Selvevalueringen tager

Læs mere