ERKLÆRING OM PRIVATLIVSBESKYTTELSE FOR ANSØGERE

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "ERKLÆRING OM PRIVATLIVSBESKYTTELSE FOR ANSØGERE"

Transkript

1 ERKLÆRING OM PRIVATLIVSBESKYTTELSE FOR ANSØGERE Velkommen til Adecco. Vi ser frem til at arbejde sammen med jer for at fremme jeres karriere. Som du nok forventer, indsamler og bruger vi oplysninger om dig for at udføre vores tjenester bedst muligt. Adecco ser det som sin opgave at respektere og værne om dine private oplysninger. Denne Erklæring om Privatlivsbeskyttelse for Ansøgere beskriver dine rettigheder med hensyn til privatlivets fred i forbindelse med behandlingen af dine oplysninger, samt vores tiltag for at beskytte dit privatliv. Vi ved, at det er langt, men læs venligst denne Erklæring grundigt. Der er en indholdsfortegnelse nedenfor, som gør det muligt at springe direkte til de afsnit, du måtte foretrække. Indhold Nogle begreber, som er værd at kende Hvilke personoplysninger indsamler og benytter virksomheden? Hvorfor benytter vi dine personlige oplysninger? Hvad siger loven om dette? Skal du give os de personoplysninger, vi beder om? Behandler vi dine personoplysninger uden menneskelig indgriben? Hvor længe beholder I mine personoplysninger? Overfører vi dine data til en tredjepart? Overfører vi dine data til steder udenfor EU? Hvad er dine rettigheder? Hvad med databeskyttelse, når man benytter Adecco Systemer? Hvordan håndterer vi ændringer i denne Erklæring? Nogle begreber, som er værd at kende For det første skal det gøres klart, hvordan vi bruger visse ord i denne erklæring. Det virker måske indlysende, men i denne Erklæring vil du blive omtalt som Ansøgeren eller du. Når vi taler om os eller Virksomheden refereres der til Adecco. Vi har vores officielle kontor på Falkoner Alle 1, 2000 Frederiksberg. Virksomheden er en del af Adecco Gruppen, den største leverandør af HR-tjenester i verden. Gennem forskellige virksomheder og forretningsområder leverer Adecco Gruppen adskillige HR (Human Resources) aktiviteter såsom personaleløsninger, udstationering, lønningstjenester, rekruttering & udvælgelse, testløsninger, karriereskift, talentudvikling, kurser & uddannelse, udsendelse og international bevægelighed ( vores Aktiviteter ).

2 For at udføre vores Aktiviteter benytter Virksomheden flere IT-systemer. I visse tilfælde sørger Virksomheden for en Selvbetjeningsportal ( Portal ) til sine ansøgere/ansatte. Portalen lader dig søge efter og ansøge om jobs, som Virksomheden og dens søsterselskaber slår op, inden for dine interesser, kompetencer og/eller erfaringer og de steder, hvor du har udtrykt ønske om at arbejde. Til sidst skal det nævnes, at denne Erklæring også handler om mennesker som dig og din familie. Den omfatter oplysninger om dig, men også dine meninger og meninger om dig (fx Jeg er fodboldfan ). Erklæringen drejer sig ikke om oplysninger om Virksomheden (selvom de nogle gange overlapper). Disse typer oplysninger kaldes nogle gange personoplysninger eller persondata. Vi benytter ordet Personoplysninger i denne Erklæring. Hvilke personoplysninger indsamler og benytter virksomheden? Personoplysninger, som virksomheden typisk indsamler, omfatter, men er ikke begrænset til: Dit navn, fødselsdato og -sted, kontaktoplysninger og kvalifikationer (uddannelse, kurser og praktikforløb), identitetspapirer og arbejdstilladelse samt andre oplysninger, der figurerer i dit CV; hvis du logger ind på Portalen via din LinkedIn-profil, eller via andre sociale medier: dine profildata; hvis du kontakter os, vil vi i visse tilfælde beholde denne korrespondance i vores arkiver; feedback om dig fra vores personale eller fra en tredjepart; hvis du giver feedback om andre, beholder vi som regel også dette og dette regnes også som dine personoplysninger (det er trods alt dine meninger); vi indsamler muligvis også oplysninger om dine besøg på vores hjemmeside/portal, hvilket omfatter, (men ikke er begrænset til) din IP-adresse, browser, tidsstempling, sted, trafikdata om landet, data om området, weblogs og anden kommunikationsdata samt de ressourcer, du benytter. Disse oplysninger vil gøre dit besøg på vores hjemmeside/portal nemmere i fremtiden. Vi kan, for eksempel, foreslå jobs til dig, som er specifikke for det område, du kontaktede os fra; vi indsamler muligvis også oplysninger med henblik på markedsføring og -analyse, bl.a. oplysninger om, hvordan du reagerer på -, sms-, telefon- eller andre typer marketingkampagner. fotos og videoer af din deltagelse i træning eller lignende aktiviteter (du vil blive givet mulighed for at fravælge at blive filmet eller fotograferet ved begivenheden); detaljer omkring eventuelle handicaps og hensyn vi skal tage til disse på arbejdspladsen; og i nogle tilfælde indsamler vi også personfølsomme oplysninger, hvor loven tillader os at gøre det (i visse lande vil vi derfor spørge til din baggrund for at sikre lige muligheder for overvågning).

3 Hvorfor benytter vi dine personlige oplysninger? Virksomheden indsamler og behandler personoplysninger: 1. For at levere de tjenester, du forventer af os, som at finde passende jobs/opgaver at søge, hjælpe dig med kurser, eller yde støtte til at ansøge om jobs/opgaver. Vi vil ligeledes sende dit CV til mulige arbejdsgivere, så du kan indgå i deres overvejelser, og holde dig informeret om fremtidige jobmuligheder via , telefon, mail og/eller andre kommunikationsmetoder; 2. med dit tilsagn vil vi muligvis også bruge dine kontaktoplysninger til direct marketing, fx via , SMS eller telefon; 3. for at videreudvikle, teste og forbedre vores webside/portal, eller andre allerede eksisterende eller nye systemer til at levere bedre tjenester til dig; dette foregår primært i forbindelse med nye IT-systemer og processer, så oplysningerne om dig kan bruges til at teste disse systemer og processer, hvor kunstige data ikke fuldt ud kan dække det nye IT-systems arbejdsprocesser; 4. for at udføre studier og statistisk og analytisk research, for eksempel for at sammenligne effektiviteten ved vores placering af ansøgere mellem forskellige sektorer og geografiske placeringer og identificere faktorer, som kunne forklare eventuelle forskelle, som vi finder; 5. for at overføre data til en tredjepart (se nedenfor); 6. hvor det er nødvendigt, for at følge enhver juridisk forpligtelse; og 7. vi behandler muligvis også dine oplysninger for at: a. fremme sikkerhed og beskyttelse af folk, ejendomme, systemer og aktiver; b. overvåge at interne retningslinjer og procedurer bliver fulgt; c. administrere kommunikationssystemer og andre systemer, som Adecco Gruppen benytter (herunder databaser over interne kontakter); d. efterforske eller reagere på hændelser og klager; e. med hensyn til fotos eller videoer af kurser, for at rapportere internt at kurset har fundet sted samt deres indhold (for eksempel i interne opdateringer) og også for at markedsføre lignende kurser internt og eksternt til tredjeparter; f. overholde forpligtelser og rettigheder og samarbejde med efterforskninger under politiet, regeringen eller andre myndigheder; og g. deltage i ethvert potentielt eller faktisk køb eller salg, eller samlet projekt, af alle eller dele af en forretning eller en virksomhed, som ethvert medlem af Adecco Gruppen ønsker at deltage i.

4 Hvad siger loven om dette? Vi er af loven forpligtet til at have lovhjemmel til at behandle de data, vi besidder om dig. Når du arbejder med eller gennem Adecco, vil vores behandling af personoplysninger med alle disse formål være baseret på behandlingsgrundlag såsom: udførelsen af en kontrakt, hvori den registrerede person er en af parterne (formål 1 samt 6-7), nødvendig behandling for at overholde retlige eller regulatoriske forpligtelser (formål 6-7) og/eller nødvendig behandling i forbindelse med Adeccos legitime interesser for at udøve deres og deres ansattes grundlæggende rettigheder til at føre forretning på en måde, som ikke urimeligt påvirker dine interesser eller grundlæggende rettigheder og frihedsrettigheder (formål 1-5 og 7). Når behandling er nødvendig grundet Adeccos legitime interesser, sikrer vi, at behandlingen udføres på sådan vis, at vores legitime interesser vejer tungere end ethvert individs interesser. Vi vil kun behandle dine personoplysninger på andre grundlag end disse med dit tilsagn (en yderligere behandlingsgrund). Skal du give os de personoplysninger, vi beder om? Du er ikke forpligtet til at udlevere dine personoplysninger til os, men det gør det mere eller mindre umuligt at arbejde med dig eller at levere vores tjenester, hvis du ikke gør det. Behandler vi dine personoplysninger uden menneskelig indgriben? Ja, nogle gange gør vi. Virksomheden kan bruge automatiske systemer/processer og automatiske afgørelser (såsom profilering) for at levere de ønskede tjenester til dig og til vores kunder. Hvis kunder for eksempel søger ansøgere til jobs, vil vi muligvis udføre en søgning på vores jobkandidater, inklusiv automatiske søgekriterier, som tager hensyn til din ledighed, kompetencer, lønramme og i visse tilfælde tidligere tilbagemeldinger, vi har modtaget fra kunder, for at indsamle en liste, som rangordner hvilke ansøgere med størst sandsynlighed vil opfylde kundens krav. Dette betyder, at din rangering nogle gange vil være højere end andre gange, afhængigt af hvordan disse faktorer passer til kundens behov. Hvor længe beholder I mine personoplysninger? Virksomheden kan beholde dine personoplysninger i op til 2 år efter du registrerer dig hos os. Hvis det lykkes dig at finde arbejde gennem os, vil Virksomheden være nødt til at beholde dine personoplysninger længere for at opfylde vores stadige juridiske og kontraktuelle forpligtelser. Generelt beholder vi dine personoplysninger, inklusiv skatteoplysninger, ansættelseskontrakter og andre økonomiske oplysninger (bl.a. lønudbetalinger og data som knytter sig til løn, osv) i 7 år, og andre personoplysninger i 2 år. Overfører vi dine data til en tredjepart? Som nævnt ovenfor, udleverer vi som regel dine data til tredjeparter. Det er for at opfylde de formål som er beskrevet ovenfor. Dette gør vi under de følgende omstændigheder:

5 Til vores leverandører. For eksempel vil vi muligvis hyre en leverandør til at varetage administrative og operationelle opgaver i forbindelse med vores relation til dig. Leverandøren/leverandørerne vil være underlagt kontraktuelle og andre juridiske forpligtelser til at bevare dine datas fortrolige status og respektere dit privatliv, og vil kun have adgang til de data, som er nødvendige for at udføre deres funktion; de relevante leverandører vil oftest være IT-leverandører (som leverer eller yder support på vores IT-systemer, herunder oplysninger om dig), firmaer som tager vare på lokaliteterne (som sørger for den fysiske sikkerhed i vores bygninger, og som derfor muligvis vil have brug for at kende til dig for at tillade adgang til vores bygninger), og medarbejdere, som leverer back office økonomiske og regnskabsmæssige ydelser (som muligvis får brug for at arbejde med ansøgernes oplysninger for at behandle ind- og udbetalinger). Vi kan muligvis også hyre leverandører, som leverer IT-tjenester og - løsninger, som omfatter værktøjer til videointerview og kompetencevurdering. Til medlemmer af Adecco gruppen af virksomheder i andre lande. Disse kan ligge i eller udenfor EU; forskellige medlemmer af gruppen varetager forskellige funktioner og dine oplysninger kan derfor muligvis blive delt med dem af forskellige grunde: o o Oplysninger deles med medlemmer af Adecco gruppen, som leverer IT-funktioner til Adecco-virksomheder over hele verden; disse IT-funktioner ligger blandt andet i Prag, Tjekkiet og Frankrig; Oplysninger deles også med Adecco datterselskaber over hele verden, hvor du har udtrykt interesse i mulighederne i det pågældende marked, eller hvor medlemmer af Adecco Gruppen ser, at du har særlige færdigheder, som efterspørges eller vil være til fordel i det marked. En liste over lande, hvor vi opererer, er tilgængelig på vores hjemmeside under vælg dit land -funktionen. Til vores kunder/mulige arbejdsgivere: vi vil dele dine data med de af vores kunder, som tilbyder jobs/opgaver, du muligvis vil være interesseret i, eller som er interesserede i din profil. De er underlagt kontraktuelle og andre fortrolighedsforpligtelser med hensyn til dine data både overfor os og overfor dig; Vi vil dele dine data med regering, politi, myndigheder eller retsinstanser, hvis, efter vores suveræne vurdering, vi finder at vi er retligt forpligtet eller autoriseret til at gøre det, eller at det ville være hensigtsmæssigt at gøre det; og Som en del af rettidig omhu i forbindelse med (eller som del af implementeringen af) en fusion, overtagelse, eller anden forretningstransaktion, kan vi være nødt til at udlevere dine data til den potentielle sælger eller køber og deres rådgivere. Overfører vi dine data til steder udenfor EU? Dine data kan overføres og behandles i et eller flere lande i eller udenfor EU. En komplet liste over de lande, vi opererer i, er tilgængelig på vores hjemmeside under vælg dit land - funktionen. Vi vil kun overføre dine data til lande udenfor EU, som EU Kommissionen vurderer leverer et passende niveau af beskyttelse af dig (en liste over disse lande er tilgængelig her: ), eller hvor Adecco Gruppen har implementeret passende sikkerhedsprocedurer for at søge at bevare sikkerheden omkring dine oplysninger (her benytter vi typisk en af de former for dataoverførsel, som EU Kommissionen har godkendt, se kopier af disse kontrakter her: ).

6 Hvad er dine rettigheder? Ret til at få adgang til og anskaffe en kopi af dine personoplysninger Du har ret til at bede om en bekræftelse af, om vi behandler nogle af dine personoplysninger. Hvor dette er tilfældet, har du ret til adgang til visse af dine personoplysninger (via Portalen) og til visse informationer om hvordan de behandles. I visse tilfælde, kan du bede os om at udlevere en elektronisk kopi af dine oplysninger. Ret til at korrigere dine personoplysninger Hvis du kan dokumentere, at de personoplysninger, vi besidder om dig, ikke er korrekte, kan du bede om at få disse oplysninger opdateret eller på anden vis korrigeret. Vi opfordrer dig til at benytte Selvbetjeningsportalen, hvis det er muligt, og opdatere dine personoplysninger direkte derfra. Ret til at blive glemt/få data slettet Under visse omstændigheder vil du have ret til at bede om at vi afgrænser behandlingen af dine persondata og/eller at disse bliver slettet. Du kan til enhver tid fremsætte dette ønske, hvorefter Adecco vil vurdere hvorvidt det skal efterkommes, dog er denne ret underlagt enhver juridisk ret eller forpligtelse, vi har til at beholde data. I situationer, hvor vi, i overensstemmelse med loven, vurderer at dit ønske om at få dine personoplysninger slettet skal efterkommes, vil Adecco gøre dette straks. Vær venligst opmærksom på, at når dine data er slettet, kan Virksomheden muligvis ikke længere levere sine tjenester til dig. Hvis du vil registreres hos virksomheden igen, skal du indtaste dine data igen. Ret til at gøre indsigelse For så vidt som virksomhedens behandling af dine data er baseret på virksomhedens legitime interesse (og ingen anden behandlingsgrund) eller har at gøre med direct marketing, er du berettiget til at gøre indsigelse over for Virksomheden, som behandler dine data, idet du henviser til din specifikke situation. Hvis du ønsker at gøre nogle af dine rettigheder gældende, bedes du venligst logge ind på Selvbetjeningsportalen eller kontakte os via på adecco.globalprivacy@adecco.com og gdpr@adecco.dk. Når du sender os en for at gøre dine rettigheder gældende, kan Virksomheden bede dig om identifikation før de handler på din henvendelse. Til sidst skal det nævnes, at du har ret til at indsende en klage til datatilsynet i det område, hvor du bor eller arbejder, eller der hvor du mener der er opstået et problem i forhold til dine data.

7 Hvad med databeskyttelse, når man benytter Adecco Systemer? Du er ansvarlig for sikkerheden omkring dine login-detaljer til Portalen, især det password vi har givet dig, eller som du har valgt. Disse login-koder er kun til eget brug. Du må ikke dele dine koder eller andre kontodetaljer med andre personer. Hvordan kontakter du os? Hvis du har spørgsmål eller bekymringer i forhold til vores Erklæring, ønsker yderligere information om, hvordan vi beskytter dine oplysninger (fx når vi overfører det udenfor Europa) og/eller, når du ønsker at kontakte virksomhedens dataansvarlige Group Data Protection Officer (DPO) og den ansvarlige for beskyttelse af private oplysninger i dit område, vores Privacy Lead, bedes du venligst sende os en på adecco.globalprivacy@adecco.com eller kontakte din lokale Privacy Lead gdpr@adecco.dk. Hvordan håndterer vi ændringer i denne Erklæring? Betingelserne i denne Erklæring kan ændre sig fra tid til anden. Vi gør opmærksom på enhver vigtig ændring i denne Erklæring gennem passende meddelelser enten gennem denne hjemmeside eller ved at kontakte dig gennem andre kanaler. Adeccos Privacy Team

ERKLÆRING OM PRIVATLIVSBESKYTTELSE

ERKLÆRING OM PRIVATLIVSBESKYTTELSE ERKLÆRING OM PRIVATLIVSBESKYTTELSE Velkommen til Adecco. Vi ser frem til at arbejde sammen med dig og være med til for at fremme din karriere. Som du nok forventer, indsamler og bruger vi oplysninger om

Læs mere

Dine personoplysninger vil blive indsamlet og håndteret af os med henblik på følgende formål:

Dine personoplysninger vil blive indsamlet og håndteret af os med henblik på følgende formål: Privatlivspolitik HumanizeR ApS forpligter sig til at beskytte og respektere dit privatliv. Denne Privatlivspolitik beskriver (sammen med andre dokumenter, som vi refererer til heri) hvilke personoplysninger,

Læs mere

Privacy Policy Statement Privatlivspolitik

Privacy Policy Statement Privatlivspolitik Privacy Policy Statement Privatlivspolitik Indledning: itn vision aps og dens datterselskaber (itn sales2go, itn bizz mv.) respekterer de enkeltes privatliv. Denne erklæring om beskyttelse af personlige

Læs mere

Profil Search s Persondatapolitik

Profil Search s Persondatapolitik Profil Search s Persondatapolitik Hvad er det Profil Search værner om privatlivets fred, og vi er naturligvis forpligtet til at beskytte den. I overensstemmelse med den generelle databeskyttelsesforordning

Læs mere

RPC Superfos persondatapolitik

RPC Superfos persondatapolitik RPC Superfos persondatapolitik Gældende fra: 25. maj 2018 Som dataansvarlig er RPC Superfos forpligtet til at beskytte dine personlige oplysninger. Denne persondatapolitik beskriver, hvordan vi (RPC Superfos

Læs mere

Privatlivspolitik for MV-Nordic A/S

Privatlivspolitik for MV-Nordic A/S Privatlivspolitik for MV-Nordic A/S Denne Privatlivspolitik er gældende fra 25. maj 2018 1. Generelt 1.1 Denne Persondatapolitik er gældende for samtlige personlige oplysninger, du giver os og/eller som

Læs mere

Wæde Consult ApS er dataansvarlig, og vi sikrer, at dine Persondata behandles i overensstemmelse med lovgivningen.

Wæde Consult ApS er dataansvarlig, og vi sikrer, at dine Persondata behandles i overensstemmelse med lovgivningen. Wæde Consult ApS er dataansvarlig, og vi sikrer, at dine Persondata behandles i overensstemmelse med lovgivningen. Når du besøger vores hjemmeside eller gør brug af vores serviceydelser, betror du os dine

Læs mere

Vi beskriver også, hvilket retligt grundlag vi har for behandlingen, og hvor længe vi gemmer dine personoplysninger.

Vi beskriver også, hvilket retligt grundlag vi har for behandlingen, og hvor længe vi gemmer dine personoplysninger. PRIVATLIVSPOLITIK Royal Design Group AB værner om dit privatliv. Vi vil derfor oplyse dig om, hvordan vi behandler de personoplysninger, som du giver os, samt hvilke rettigheder du har. Kort sagt behandler

Læs mere

1. INDSAMLING AF PERSONOPLYSNINGERNE

1. INDSAMLING AF PERSONOPLYSNINGERNE Nærværende privatlivspolitik beskriver, hvordan de personoplysninger ( Personoplysningerne ), De har afgivet - og som CNH Industrial Danmark A/S ( vi, os, vores eller Selskabet ) har indsamlet via denne

Læs mere

PERSONDATAPOLITIK EO-SERVICE

PERSONDATAPOLITIK EO-SERVICE PERSONDATAPOLITIK EO-SERVICE EO-Service, ejet af Erling Outzen tilbyder forskellige ydelser via vores hjemmeside, eller via personlig henvendelse. Brugen af disse ydelser kræver, at der afgives personoplysninger.

Læs mere

PERSONDATAPOLITIK KVM-GENVEX A/S

PERSONDATAPOLITIK KVM-GENVEX A/S PERSONDATAPOLITIK KVM-GENVEX A/S KVM-GENVEX mener, at dine persondata tilhører dig. Vi tilstræber at respektere og behandle dine persondata med passende omhu hele tiden. Når du besøger vores websteder,

Læs mere

KGH vil behandle personoplysninger, der er sendt af dig til KGH, samt personoplysninger som KGH indsamler fra dig.

KGH vil behandle personoplysninger, der er sendt af dig til KGH, samt personoplysninger som KGH indsamler fra dig. INTEGRITETSPOLITIK KGH Customs Services AB, en juridisk enhed etableret i Sverige med selskabsnummer 556096-7431, Skandiahamnen, Sydatlanten 6, SE-403 36 Gøteborg (i det følgende benævnt KGH ), behandler

Læs mere

PRIVATLIVSPOLITIK FOR MATCHWORK, OFIR OG BRANDERO

PRIVATLIVSPOLITIK FOR MATCHWORK, OFIR OG BRANDERO PRIVATLIVSPOLITIK FOR MATCHWORK, OFIR OG BRANDERO 1. BESKYTTELSE AF DIT PRIVATLIV MatchWork A/S (herefter Udbyder ) tager behandling af dine persondata alvorligt. Vi sikrer rimelig og gennemsigtig databehandling

Læs mere

Denne privatlivspolitik beskriver hvordan Axdata A/S (herefter vi, vores eller os ) behandler personoplysninger om dig.

Denne privatlivspolitik beskriver hvordan Axdata A/S (herefter vi, vores eller os ) behandler personoplysninger om dig. Version 1.0: 18. maj 2018 Denne privatlivspolitik beskriver hvordan Axdata A/S (herefter vi, vores eller os ) behandler personoplysninger om dig. Vi respekterer dit privatliv. Uanset om du er en tilbagevendende

Læs mere

Vi behandler persondata og har derfor vedtaget denne privatlivspolitik, der fortæller dig, hvordan vi behandler dine data.

Vi behandler persondata og har derfor vedtaget denne privatlivspolitik, der fortæller dig, hvordan vi behandler dine data. Privatlivspolitik Denne politik om beskyttelse af persondata gælder vores hjemmesider og alle tjenester, der henviser til denne politik, uanset hvordan du får adgang til tjenesterne, herunder adgang via

Læs mere

PRIVATLIVSPOLITIK MONTAGEBUREAUET APS S AF PRIVATLIVSPOLITIK

PRIVATLIVSPOLITIK MONTAGEBUREAUET APS S AF PRIVATLIVSPOLITIK PRIVATLIVSPOLITIK MONTAGEBUREAUET APS S AF PRIVATLIVSPOLITIK Vores privatlivspolitik giver dig et tydeligt overblik over, hvordan vi behandler dine data, samt hvad du kan forvente, at vi bruger dem til.

Læs mere

Lunar Way Business Privatlivspolitik

Lunar Way Business Privatlivspolitik Lunar Way Business Privatlivspolitik 1. Formål og beskyttelse I denne privatlivspolitik henviser Lunar Way, vi, os og vores til Lunar Way A/S. Hos Lunar Way tager vi beskyttelsen af vores brugeres privatliv,

Læs mere

Databeskyttelsespolitik for Medictinedic ApS

Databeskyttelsespolitik for Medictinedic ApS Databeskyttelsespolitik for Medictinedic ApS Denne databeskyttelsespolitik gælder ved indsamling og brug af personoplysninger på www.medictinedic.com (samt.dk) og i forbindelse med køb og øvrige henvendelser

Læs mere

Svanningevej 2 DK-9220 Aalborg Øst Tel

Svanningevej 2 DK-9220 Aalborg Øst Tel Svanningevej 2 DK-9220 Aalborg Øst Tel. +45 98 15 95 00 www.tt-coil.dk ttcoil@tt-coil.dk 1 Privatlivspolitik for tt coil as Denne privatlivspolitik om behandlingen af persondata er opdateret d. 14.05.2018.

Læs mere

Fortrolighedspolitik og erklæring om personoplysninger

Fortrolighedspolitik og erklæring om personoplysninger Fortrolighedspolitik og erklæring om personoplysninger Beskyttelse af dine data er vigtig for ScanDis, og det er vigtigt for os, at du fortsat har tillid til os. Hos ScanDis bestræber vi os derfor på at

Læs mere

Ekstern Integritetspolitik

Ekstern Integritetspolitik Side 1 Ekstern Integritetspolitik Fastlagt af Dato 2018-05-21 Side 2 Indholdsfortegnelse 1 Indledning... 3 2 Personoplysninger... 4 3 Personoplysningsansvarlig... 4 4 Formål og lovgrundlag til behandling

Læs mere

INFORMATION OM BEHANDLING AF DINE PERSONOPLYSNINGER VED REKRUTTERING

INFORMATION OM BEHANDLING AF DINE PERSONOPLYSNINGER VED REKRUTTERING INFORMATION OM BEHANDLING AF DINE PERSONOPLYSNINGER VED REKRUTTERING Hvorfor får du dette dokument? Attendo tager dit privatliv alvorligt og beskytter dine personoplysninger efter gældende lovgivning.

Læs mere

Lantmännens databeskyttelsespolitik og information om cookies

Lantmännens databeskyttelsespolitik og information om cookies 1(6) Lantmännens databeskyttelsespolitik og information om cookies Indledning Lantmännen ekonomisk förening og Aspen behandler personoplysninger om dem, der besøger og bruger vores websteder, mobilapps

Læs mere

personoplysninger er: Galerie Mikael Andersen 1260 København K CVR: personoplysninger?

personoplysninger er: Galerie Mikael Andersen 1260 København K CVR: personoplysninger? PRIVATLIVSPOLITIK GALERIE MIKAEL ANDERSEN Galerie Mikael Andersen er som dataansvarlig forpligtet til at beskytte dine personoplysninger, når du som privat leverandør eller privat kunde kontraherer med

Læs mere

TEMP-TEAMs Privatlivspolitik

TEMP-TEAMs Privatlivspolitik TEMP-TEAMs Privatlivspolitik Indledning Når vi modtager personoplysninger om dig, er det vores målsætning, at du har tillid til, at vi behandler dine personoplysninger på en gennemsigtig og sikker måde.

Læs mere

Privatlivspolitik ekstern persondatapolitik

Privatlivspolitik ekstern persondatapolitik Privatlivspolitik ekstern persondatapolitik for Shine Danmark miljøvenlig rengøring vedr. behandling af persondata Version 1 Dato 22.05.2018 Godkendt af Christina L. Johansen Antal sider 14 Side 1 af 10

Læs mere

Privatlivspolitik for IFU - Investeringsfonden for Udviklingslande

Privatlivspolitik for IFU - Investeringsfonden for Udviklingslande Privatlivspolitik for IFU - Investeringsfonden for Udviklingslande Denne privatlivspolitik forklarer, hvordan IFU - Investeringsfonden for Udviklingslande ("IFU", ''vi'' eller ''os'') behandler dine vores

Læs mere

FORTROLIGHEDSPOLITIK OG ERKLÆRING OM PERSONOPLYSNINGER

FORTROLIGHEDSPOLITIK OG ERKLÆRING OM PERSONOPLYSNINGER FORTROLIGHEDSPOLITIK OG ERKLÆRING OM PERSONOPLYSNINGER Beskyttelse af dine data er vigtig for Instrulog A/S, og det er vigtigt for os, at du fortsat har tillid til os. Hos Instrulog A/S bestræber vi os

Læs mere

Privatlivspolitik (ekstern persondatapolitik)

Privatlivspolitik (ekstern persondatapolitik) (ekstern persondatapolitik) for MHT ApS vedr. behandling af persondata Version 1 Dato 28.05.2018 Godkendt af Jette Petersen Antal sider 11 Side 1 af 11 Tak, for at du har valgt at bruge vores produkter/services.

Læs mere

FORTROLIGHEDSERKLÆRING SYNBRA HOLDING B.V.

FORTROLIGHEDSERKLÆRING SYNBRA HOLDING B.V. FORTROLIGHEDSERKLÆRING SYNBRA HOLDING B.V. Ophavsret: Audittrail Klient : Synbra Holding B.V. Version : 1.0 Versionsdato: 02-03-2018 2018 Synbra Holding B.V. Det er ikke tilladt at dele og duplikere, medmindre

Læs mere

Vi behandler dine persondata med omhu. Hvilken information indsamler vi?

Vi behandler dine persondata med omhu. Hvilken information indsamler vi? Vi behandler dine persondata med omhu Nokia Corporation, og tilknyttede aktiviteter respekterer dine personlige oplysninger og overholder gældende persondatabeskyttelseslove. Nærværende privatlivserklæring

Læs mere

PACR Databeskyttelse. Erklæring om beskyttelse af personoplysninger. Indhold

PACR Databeskyttelse. Erklæring om beskyttelse af personoplysninger. Indhold PACR Databeskyttelse Erklæring om beskyttelse af personoplysninger Indhold Contents 1. Indledning... 2 2. Vores forpligtelse over for dit privatliv... 2 3. Hvem er ansvarlig for dine personoplysninger?...

Læs mere

PERSONDATAPOLITIK FOR CENTER FOR DIGITAL PÆDAGOGIK

PERSONDATAPOLITIK FOR CENTER FOR DIGITAL PÆDAGOGIK PERSONDATAPOLITIK FOR CENTER FOR DIGITAL PÆDAGOGIK 1. Generelt Denne persondatapolitik ( politik ) er gældende for samtlige de oplysninger, som du giver til os, og/eller som vi indsamler om dig. Her kan

Læs mere

Privatlivspolitik for FIH Partners A/S

Privatlivspolitik for FIH Partners A/S Privatlivspolitik for FIH Partners A/S (Ekstern) Denne privatlivspolitik forklarer, hvordan FIH Partners (''Vi'', ''Os'' eller Vores ) behandler dine personoplysninger. Denne privatlivspolitik gælder personoplysninger

Læs mere

Læs venligst denne Persondatapolitik omhyggeligt da den indeholder vigtige informationer.

Læs venligst denne Persondatapolitik omhyggeligt da den indeholder vigtige informationer. PERSONDATAPOLITIK Denne Persondatapolitik gælder for levering af audio indhold via den Internet-baserede audio enhed ( Tjenesten ) som drives og leveres af Panasonic Corporation, Japan, med hjemsted på

Læs mere

DATABEHANDLINGSPOLITIK

DATABEHANDLINGSPOLITIK DATABEHANDLINGSPOLITIK Introduktion Du efterlader personoplysninger, når du besøger vores hjemmeside og bruger hjemmesidens forskellige funktioner og tjenester. Egeskov er forpligtet til at beskytte fortroligheden,

Læs mere

Ekstern Integritetspolitik

Ekstern Integritetspolitik Side 1 Ekstern Integritetspolitik Fastlagt af Dato 2018-06-12 Side 2 Indholdsfortegnelse 1 Indledning... 3 2 Personoplysninger... 4 3 Personoplysningsansvarlig... 4 4 Formål og lovgrundlag til behandling

Læs mere

GDPR-meddelelse om forbruger-persondata. Ikrafttrædelsesdato: 25. maj 2018

GDPR-meddelelse om forbruger-persondata. Ikrafttrædelsesdato: 25. maj 2018 GDPR-meddelelse om forbruger-persondata Ikrafttrædelsesdato: 25. maj 2018 Hvilke rammer er der for denne meddelelse om persondata? Denne meddelelse om persondata omhandler EU-forordningen om databeskyttelse

Læs mere

Privatlivspolitik (ekstern persondatapolitik)

Privatlivspolitik (ekstern persondatapolitik) Privatlivspolitik (ekstern persondatapolitik) for Defco A/S vedr. behandling af persondata Version 1.0 Dato 24-05-2018 Godkendt af Jan B. Jensen Antal sider 13 Side 1 af 13 Privatlivspolitik Tak, for dit

Læs mere

Privatlivspolitik (ekstern persondatapolitik)

Privatlivspolitik (ekstern persondatapolitik) (ekstern persondatapolitik) for Hydro-X vedr. behandling af persondata Version 1 Dato 05.04.19 Godkendt af Flemming Wittenberg Antal sider 12 Side 1 af 12 Tak, for dit besøg på vores hjemmeside. Det er

Læs mere

PERSONDATAPOLITIK: Lactalis Scandinavia

PERSONDATAPOLITIK: Lactalis Scandinavia PERSONDATAPOLITIK: Lactalis Scandinavia Om denne persondatapolitik Inden for Lactalis Scandinavia, som består af Lactalis Danmark, Lactalis Sverige, Lactalis Norge og Lactalis Finland (herefter benævnt

Læs mere

I vores privatlivspolitik kan du læse om, hvordan vi behandler dine personoplysninger.

I vores privatlivspolitik kan du læse om, hvordan vi behandler dine personoplysninger. Privatlivspolitik I vores privatlivspolitik kan du læse om, hvordan vi behandler dine personoplysninger. Det er et krav i databeskyttelsesforordningen, at vi oplyser dig om vores behandling, og dine rettigheder

Læs mere

Privatlivspolitik (ekstern persondatapolitik)

Privatlivspolitik (ekstern persondatapolitik) (ekstern persondatapolitik) for Tabellae A/S vedr. behandling af persondata Version 1.1 Dato for seneste opdatering 25.10.2018 Godkendt af Stefan Reina Antal sider 13 Side 1 af 12 Tak, for dit besøg på

Læs mere

Persondatapolitik. I denne politik betyder persondata og data enhver form for information eller oplysning, der vedrører din person.

Persondatapolitik. I denne politik betyder persondata og data enhver form for information eller oplysning, der vedrører din person. Persondatapolitik Denne persondatapolitik fastlægger det grundlag, hvorpå vi behandler de persondata, som du oplyser os, eller som vi i øvrigt indsamler om dig. Ved at bruge vores hjemmeside og system,

Læs mere

Persondatapolitik for

Persondatapolitik for Persondatapolitik for Medarbejdere, Jobansøgere Relateret til processen HR 2Trace A/S Høffingsvej 20, 2.sal 2500 valby Danmark Version 1.0 Denne version er senest opdateret den 03/05-2018. Persondata politik

Læs mere

Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som du finder på

Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som du finder på HKI s Persondatapolitik Formålet med denne persondatapolitik er at oplyse om, hvordan HKI behandler personoplysninger og om, hvilke rettigheder den registrerede har i henhold til databeskyttelsesforordningen.

Læs mere

1. Definitioner og Fortolkning I denne politik skal følgende udtryk have følgende betydninger:

1. Definitioner og Fortolkning I denne politik skal følgende udtryk have følgende betydninger: BAGGRUND: WEBSITE COOKIES OG PRIVATLIVSPOLITIK The Warranty Group forstår, at dit privatliv er vigtigt for dig, og at du interesserer dig for, hvordan dine personlige data bruges og deles online. Vi respekterer

Læs mere

HVILKEN INFORMATION INDSAMLER VI?

HVILKEN INFORMATION INDSAMLER VI? Denne politik ( Politikken ) beskriver hvordan Hopper ApS indsamler og behandler persondata, hvor Hopper er dataansvarlig og hvor vi ellers henviser til denne politik. Persondata betyder information om

Læs mere

Privatlivspolitik CBS Executive

Privatlivspolitik CBS Executive Privatlivspolitik CBS Executive Indhold 1. Hvorfor er CBS Executives Privatlivspolitik vigtig?... 1 2. Ordliste over de vigtigste juridiske udtryk, der anvendes i dette dokument... 2 3. Hvem er ansvarlig

Læs mere

PERSONDATAPOLITIK. Kontaktoplysninger ) Generelt om databeskyttelse ) Registreredes rettigheder... 2

PERSONDATAPOLITIK. Kontaktoplysninger ) Generelt om databeskyttelse ) Registreredes rettigheder... 2 PERSONDATAPOLITIK Indholdsfortegnelse Kontaktoplysninger... 2 1) Generelt om databeskyttelse... 2 Gennemsigtighed... 2 Videregivelse af personoplysninger... 2 2) Registreredes rettigheder... 2 Som registreret

Læs mere

Dette dokument er oprettet ved hjælp af en skabelon fra SEQ Legal (seqlegal.com)

Dette dokument er oprettet ved hjælp af en skabelon fra SEQ Legal (seqlegal.com) I overensstemmelse med EUs Generelle Data Beskyttelses Forordning (GDPR) er vores virksomhed ISODAN ApS ejer af Cool Machine Europe forpligtet til at beskytte dine personlige oplysninger i henhold til

Læs mere

Persondatapolitik Privatpersoner

Persondatapolitik Privatpersoner Persondatapolitik Privatpersoner 05-08-2019 www.svea.com persondata@sveainkasso.dk 2 (5) Persondatapolitik Persondatapolitik For at kunne tilbyde vores produkter og levere vores service, indsamler og gemmer

Læs mere

ER DU BEKENDT MED SIKKERHEDEN OMKRING OG BESKYTTELSEN AF DINE PERSONOPLYSNINGER? PERSONOPLYSNINGER OG BEHANDLING AF DISSE

ER DU BEKENDT MED SIKKERHEDEN OMKRING OG BESKYTTELSEN AF DINE PERSONOPLYSNINGER? PERSONOPLYSNINGER OG BEHANDLING AF DISSE ER DU BEKENDT MED SIKKERHEDEN OMKRING OG BESKYTTELSEN AF DINE PERSONOPLYSNINGER? Telia Finance sætter stor pris på den tillid, du viser til vores behandling af dine personoplysninger. Vi vil gerne forklare,

Læs mere

Databeskyttelsespolitik (oplysningspligten)

Databeskyttelsespolitik (oplysningspligten) Databeskyttelsespolitik (oplysningspligten) Beskyttelse af personlige oplysninger har høj prioritet hos Færchfonden. Vi har derfor udarbejdet en politik for, hvordan Færchfonden ( vi eller os ) behandler

Læs mere

Europabevægelsens Privatlivspolitik

Europabevægelsens Privatlivspolitik Europabevægelsens Privatlivspolitik For vivileuropa.dk 1 FORMÅL Vivileuropa.dk Når du benytter vivileuropa.dk indsamler vi oplysninger om din færden på vores side. Disse oplysninger anvendes til at optimere

Læs mere

Databeskyttelsespolitik (oplysningspligten) 1. Introduktion. 2. Vores behandlingsaktiviteter Kundesamarbejdet

Databeskyttelsespolitik (oplysningspligten) 1. Introduktion. 2. Vores behandlingsaktiviteter Kundesamarbejdet Databeskyttelsespolitik (oplysningspligten) 1. Introduktion Haamann Statsautoriseret Revisionspartnerselskab (Haamann) er forpligtet til at beskytte fortroligheden, integriteten og tilgængeligheden af

Læs mere

Version 1.0 Dato Godkendt af Flemming Laigaard Antal sider 9

Version 1.0 Dato Godkendt af Flemming Laigaard Antal sider 9 Privatlivspolitik For Ebeltoft Autocenter ApS vedr. behandling af persondata Version 1.0 Dato 180518 Godkendt af Flemming Laigaard Antal sider 9 PRIVATLIVSPOLITIK Tak, for dit besøg på vores hjemmeside

Læs mere

ROSLEV TRÆLASTHANDEL A/S PERSONDATAPOLITIK

ROSLEV TRÆLASTHANDEL A/S PERSONDATAPOLITIK ROSLEV TRÆLASTHANDEL A/S PERSONDATAPOLITIK Hos ROSLEV TRÆLASTHANDEL A/S ligger privatlivets fred os meget på sinde, og vi er forpligtet til at beskytte den. I overensstemmelse med den generelle databeskyttelsesforordning

Læs mere

PERSONDATAPOLITIK. Indholdsfortegnelse. Kontaktoplysninger... 2

PERSONDATAPOLITIK. Indholdsfortegnelse. Kontaktoplysninger... 2 PERSONDATAPOLITIK Indholdsfortegnelse Kontaktoplysninger... 2 1) Generelt om databeskyttelse... 2 Gennemsigtighed og samtykke... 2 Videregivelse af personoplysninger... 2 Som registreret har du ret til:...

Læs mere

Privatlivspolitik for Falck Healthcare A/S

Privatlivspolitik for Falck Healthcare A/S Privatlivspolitik for Falck Healthcare A/S Sundhedstjek og Sundhedsprocent Det er vigtigt for Falck Healthcare A/S, at du har tillid til os, og derfor er det også vigtigt for os at beskytte dit privatliv.

Læs mere

Databeskyttelsespolitik (oplysningspligten)

Databeskyttelsespolitik (oplysningspligten) Databeskyttelsespolitik (oplysningspligten) Beskyttelse af personlige oplysninger har høj prioritet hos Ny Carlsbergfondet. Vi har derfor udarbejdet en politik for, hvordan Ny Carlsbergfondet ( vi eller

Læs mere

Privatlivspolitik (ekstern persondatapolitik)

Privatlivspolitik (ekstern persondatapolitik) Privatlivspolitik (ekstern persondatapolitik) for Aktiv Firmapension K/S vedr. behandling af persondata Version 1.0 Dato 17. maj 2018 Godkendt af Susanne Kjærsgaard Petersen Antal sider 11 Aktiv Firmapension

Læs mere

Privatlivspolitik (ekstern persondatapolitik)

Privatlivspolitik (ekstern persondatapolitik) Privatlivspolitik (ekstern persondatapolitik) for Holms Støbeteknik vedr. behandling af persondata Version Versions 1.01 Dato 18/-2018 Godkendt af Bettina Holm Antal sider 12 Side 1 af 12 Privatlivspolitik

Læs mere

PRIVATLIVSPOLITIK - THERMOCONNECT Gyldig pr. 25. maj 2018.

PRIVATLIVSPOLITIK - THERMOCONNECT Gyldig pr. 25. maj 2018. PRIVATLIVSPOLITIK - THERMOCONNECT Gyldig pr. 25. maj 2018. Generelt For at kunne yde dig den bedst mulige service kan det være nødvendigt for os at indsamle og behandle bestemte af dine persondata. Men

Læs mere

Kontaktoplysninger LiebhaverSkovfogeden er dataansvarlig, og vi sikrer, at dine persondata behandles i overensstemmelse med lovgivningen.

Kontaktoplysninger LiebhaverSkovfogeden er dataansvarlig, og vi sikrer, at dine persondata behandles i overensstemmelse med lovgivningen. Persondatapolitik Vi tager din databeskyttelse alvorligt Vi behandler persondata og har derfor vedtaget denne privatlivsbeskyttelsespolitik, der fortæller dig, hvordan vi behandler dine data. Kontaktoplysninger

Læs mere

Rollen som DPO. September 2016

Rollen som DPO. September 2016 Rollen som September 2016 2 Udpegning af Hvilke organisationer (både dataansvarlige og databehandlere) skal have en (artikel 37)? Offentlige myndigheder (undtagen domstole) Private virksomheder, hvis kerneaktivitet

Læs mere

Formålet med denne privatlivspolitik er, at du som kontaktperson hos en virksomhedskunde

Formålet med denne privatlivspolitik er, at du som kontaktperson hos en virksomhedskunde PRIVATLIVSSPOLITIK Kontaktpersoner hos virksomhedskunder Optimatic ApS Version 1.0, opdateret den 3. maj 2019 1 INDLEDNING Formålet med denne privatlivspolitik er, at du som kontaktperson hos en virksomhedskunde

Læs mere

DANFYSIK. Rekrutteringspolitik

DANFYSIK. Rekrutteringspolitik DANFYSIK Rekrutteringspolitik Indholdsfortegnelse 1 Indledning 3 2 Oprettelse af ansøgningsprofil 4 3 Modtagelse af ansøgninger 5 4 Behandling af oplysninger og 6 referencer ved ansøgning 5 Samtaler 9

Læs mere

PRIVATLIVSPOLITIK BRYD TAVSHEDEN. Denne privatlivspolitik forklarer, hvordan Bryd Tavsheden (''vi'' eller ''os'') behandler dine personoplysninger.

PRIVATLIVSPOLITIK BRYD TAVSHEDEN. Denne privatlivspolitik forklarer, hvordan Bryd Tavsheden (''vi'' eller ''os'') behandler dine personoplysninger. PRIVATLIVSPOLITIK BRYD TAVSHEDEN Denne privatlivspolitik forklarer, hvordan Bryd Tavsheden (''vi'' eller ''os'') behandler dine personoplysninger. 1) DATAANSVARLIG Den juridiske enhed, som er ansvarlig

Læs mere

Databeskyttelse og politik til beskyttelse af personlige oplysninger for spørgeundersøgelsesdeltager (21/05/2018)

Databeskyttelse og politik til beskyttelse af personlige oplysninger for spørgeundersøgelsesdeltager (21/05/2018) Databeskyttelse og politik til beskyttelse af personlige oplysninger for spørgeundersøgelsesdeltager (21/05/2018) Hvem er vi? Vi er O.R.C. International Ltd. Vi er en virksomhed, som er registreret i England,

Læs mere

Privatlivspolitik (ekstern persondatapolitik)

Privatlivspolitik (ekstern persondatapolitik) Privatlivspolitik (ekstern persondatapolitik) for Visuel Print A/S vedr. behandling af persondata Version 1.1. Dato 24.05.2018 Godkendt af Lars Alkemade Antal sider 11 Side 1 af 11 Privatlivspolitik Tak,

Læs mere

Hvad er persondata? Vi indsamler persondata på flere måder. Vi indsamler og bruger dine persondata til bestemte formål

Hvad er persondata? Vi indsamler persondata på flere måder. Vi indsamler og bruger dine persondata til bestemte formål Hvad er persondata? Persondata kan være mange ting. Det kan være navn, adresse og telefonnummer. Det kan også være et billede eller en IP-adresse. Persondata er alle former for information, som kan bruges

Læs mere

Denne privatlivspolitik beskriver hvordan Vatech 2000 (herefter vi, vores eller os ) behandler personoplysninger om dig.

Denne privatlivspolitik beskriver hvordan Vatech 2000 (herefter vi, vores eller os ) behandler personoplysninger om dig. Privatlivspolitik Version 1.0: 25. maj 2018 Denne privatlivspolitik beskriver hvordan Vatech 2000 (herefter vi, vores eller os ) behandler personoplysninger om dig. Vi respekterer dit privatliv. Uanset

Læs mere

PERSONDATAPOLITIK. Indholdsfortegnelse. Kontaktoplysninger ) Generelt om databeskyttelse Gennemsigtighed og samtykke...

PERSONDATAPOLITIK. Indholdsfortegnelse. Kontaktoplysninger ) Generelt om databeskyttelse Gennemsigtighed og samtykke... PERSONDATAPOLITIK Indholdsfortegnelse Kontaktoplysninger... 2 1) Generelt om databeskyttelse... 2 Gennemsigtighed og samtykke... 2 Videregivelse af personoplysninger... 2 2) Registreredes rettigheder...

Læs mere

Persondatapolitik. Persondataspolitik hos FactoFly IVS

Persondatapolitik. Persondataspolitik hos FactoFly IVS Persondatapolitik Persondataspolitik hos FactoFly IVS Vores samarbejdspartners persondatasoplysninger er utrolig vigtig for os uanset om du er freelancer eller kunde. I dette dokument kan du læse hvordan

Læs mere

Information om vores behandling af personoplysninger

Information om vores behandling af personoplysninger Information om vores behandling af personoplysninger Nordania Finans A/S (Danske Leasing A/S), som er en del af Danske Bank-koncernen, samt Nordania Leasing, division af Danske Bank A/S (i det følgende

Læs mere

DATASIKKERHEDSERKLÆRING

DATASIKKERHEDSERKLÆRING DATASIKKERHEDSERKLÆRING 1. Indledning Velkommen til SMC's datasikkerhedserklæring SMC's datterselskaber i Europa respekterer dit privatliv og er stærkt engageret i at beskytte dine personlige data. Denne

Læs mere

INFORMATION VEDRØRENDE BEHANDLING AF DINE PERSONOPLYSNINGER

INFORMATION VEDRØRENDE BEHANDLING AF DINE PERSONOPLYSNINGER INFORMATION VEDRØRENDE BEHANDLING AF DINE PERSONOPLYSNINGER Sammendrag 1. Hvad er det her for nogle dokumenter 2. Hvilke personoplysninger vi behandler 3. Hvorfor vi behandler dine personoplysninger 4.

Læs mere

PERSONDATAPOLITIK FOR CSM SYD FRIVILLIGSEKTION

PERSONDATAPOLITIK FOR CSM SYD FRIVILLIGSEKTION Kongensgade 72, 1. sal, 5000 Odense C, tlf. 66146633 info@csm-syd-frivilligsektion.dk - www.csm-danmark.dk/syd-frivillig/ PERSONDATAPOLITIK FOR CSM SYD FRIVILLIGSEKTION 1. Generelt: Denne persondatapolitik

Læs mere

Databehandleraftale Bilag 8 til Contract regarding procurement of LMS INDHOLD

Databehandleraftale Bilag 8 til Contract regarding procurement of LMS INDHOLD INDHOLD INDHOLD... 1 1. Baggrund... 2 2. Definitioner... 2 3. Behandling af personoplysninger... 3 4. Behandlinger uden instruks... 3 5. Sikkerhedsforanstaltninger... 3 6. Underdatabehandling... 4 7. Overførsel

Læs mere

Persondatapolitik for

Persondatapolitik for Persondatapolitik for Besøgende på hjemmeside, Brugere af kundeservice Relateret til processen Salg Jord og Grus IVS markmandsgade 5, 3 th 2300 København S Danmark Version 1.0 Denne version er senest opdateret

Læs mere

PERSONDATAPOLITIK FOR Café Paraplyen - Frederiksberg

PERSONDATAPOLITIK FOR Café Paraplyen - Frederiksberg PERSONDATAPOLITIK FOR Café Paraplyen - Frederiksberg 1. Generelt Denne persondatapolitik er gældende for samtlige de oplysninger, som du giver til os, og/eller som vi indsamler om dig. Her kan du læse

Læs mere

Privatlivspolitik. 1. Dataansvarlig. 2. Hvordan indsamler vi personoplysninger?

Privatlivspolitik. 1. Dataansvarlig. 2. Hvordan indsamler vi personoplysninger? Privatlivspolitik FIF Marketing, Fjernvarmens Informationsfond ønsker med denne erklæring at kortlægge på klar og overskuelig vis, hvordan vi håndterer dine personoplysninger. 1. Dataansvarlig FIF Marketing

Læs mere

Temporents privatlivspolitik

Temporents privatlivspolitik Temporents privatlivspolitik Generelt Beskyttelse af dit privatliv er meget vigtig for Temporent. Vores mål er, at du skal kunne føle dig tryg, når vi behandler dine personoplysninger. I vores egenskab

Læs mere

Privatlivspolitik. Privatlivspolitik. for. Faurlund ApS. vedr. behandling af persondata. Version 1.0 Dato Antal sider 12.

Privatlivspolitik. Privatlivspolitik. for. Faurlund ApS. vedr. behandling af persondata. Version 1.0 Dato Antal sider 12. Privatlivspolitik for Faurlund ApS vedr. behandling af persondata Version 1.0 Dato 23.05.2018 Godkendt af Jan Svenstrup Antal sider 12 Side 1 af 12 Privatlivspolitik Tak, for dit besøg på vores hjemmeside.

Læs mere

Privatlivspolitik for LTECH A/S

Privatlivspolitik for LTECH A/S Privatlivspolitik for LTECH A/S Kontaktoplysninger: LTECH A/S Industriparken 31 2750 Ballerup CVR-nummer: 26398576 Direktør: Henrik Holmgren Hjemmeside: http://ltech.dk/ Mail: info@ltech.dk Kontakt: Tina

Læs mere

Databeskyttelsespolitik

Databeskyttelsespolitik Databeskyttelsespolitik for Rasmus Gissel, tekstforfatter, oversætter og korrekturlæser 1. Indledning I denne databeskyttelsespolitik kan du læse følgende: hvordan, hvornår og hvorfor jeg indsamler persondata

Læs mere

Metric Industrial A/S

Metric Industrial A/S PRIVATLIVSSPOLITIK Kontaktpersoner hos virksomhedskunder Metric Industrial A/S Version 1.0, opdateret den 23. maj 2018 1 INDLEDNING Formålet med denne privatlivspolitik er, at du som kontaktperson hos

Læs mere

Kährs Groups databeskyttelsespolitik

Kährs Groups databeskyttelsespolitik Kährs Groups databeskyttelsespolitik KKährs Group værner om din personlige integritet og forklarer i denne informationstekst, hvordan Kährs Group indsamler og bruger dine personoplysninger. Vi beskriver

Læs mere

BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER OM KUNDER I REFA DATTERSELSKABER

BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER OM KUNDER I REFA DATTERSELSKABER BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER OM KUNDER I REFA DATTERSELSKABER 1. INTRODUKTION 1.1 Denne informationsskrivelse har til formål at oplyse dig om, hvordan vi behandler dine personoplysninger, som vi har

Læs mere

J U H L - S Ø R E N S E N

J U H L - S Ø R E N S E N Persondatapolitik Juhl-Sørensen A/S Et af Juhl-Sørensen A/S overordnede mål er, at opretholde det højeste niveau af sikkerhed for kunder, medarbejdere og samarbejdspartnere. Dette gør sig også gældende,

Læs mere

Privatlivspolitik. Coverwise Limited deler en forpligtelse til at beskytte dit privatliv og holde dine personlige oplysninger sikre.

Privatlivspolitik. Coverwise Limited deler en forpligtelse til at beskytte dit privatliv og holde dine personlige oplysninger sikre. Privatlivspolitik Denne hjemmeside opererer internationalt og er i overensstemmelse med den lokale lovgivning og regler i de pågældende lande. Denne privatlivspolitik omhandler hvordan vi bruger og behandler

Læs mere

Beskyttelse af personoplysninger for forretningskunder

Beskyttelse af personoplysninger for forretningskunder Beskyttelse af personoplysninger for forretningskunder 1. Dataansvarlig - register over personoplysninger Tikkurila Danmark A/S (herefter benævnt Tikkurila) CVR nr. 5496 3416 Geljhavegård 13 A 6000 Kolding

Læs mere

PRIVATLIVSPOLITIK INGER KIRK. personoplysninger (Med mindre andet anføres, er alle henvisninger til forordning EU 2016/679)

PRIVATLIVSPOLITIK INGER KIRK. personoplysninger (Med mindre andet anføres, er alle henvisninger til forordning EU 2016/679) PRIVATLIVSPOLITIK INGER KIRK Denne privatlivspolitik forklarer, hvordan Inger Kirk (''vi'' eller ''os'') behandler dine personoplysninger. 1 DATAANSVARLIG Den juridiske enhed, som er ansvarlig for behandlingen

Læs mere

Privatlivspolitik for Molis ApS

Privatlivspolitik for Molis ApS Privatlivspolitik for Molis ApS Indholdsfortegnelse KONTAKTOPLYSNINGER... 2 DATAANSVAR VI TAGER DIN DATABESKYTTELSE ALVORLIGT... 2 VI SIKRER FAIR OG TRANSPARENT DATABEHANDLING... 2 BEHANDLING AF PERSONDATA...

Læs mere

PERSONOPLYSNINGER INDSAMLER

PERSONOPLYSNINGER INDSAMLER Persondatapolitik Opdateret maj 2018 1. Generelt a) Denne politik om behandling af personoplysninger ("Persondatapolitik") beskriver, hvordan Pålsson Arkitekter AS ("Tegnestuen", "os", "vores", "vi") indsamler

Læs mere

Privatlivspolitik for Falck Healthcare A/S

Privatlivspolitik for Falck Healthcare A/S Privatlivspolitik for Falck Healthcare A/S Helbredsundersøgelse Det er vigtigt for Falck Healthcare A/S, at du har tillid til os, og derfor er det også vigtigt for os at beskytte dit privatliv. Alle dine

Læs mere

GDPR Beskyttelse af persondata

GDPR Beskyttelse af persondata Dette dokument er sidst opdateret d. 29/1-2019 og er gældende fra dags dato samt sletter alle tidligere. Skulle der være uoverensstemmelser mellem dokumenter har dette GDPR-dokument fortrinsret. GDPR Beskyttelse

Læs mere

BESKYTTELSE AF PERSONDATA OG COOKIE POLITIK Pure Byte ApS (PB)

BESKYTTELSE AF PERSONDATA OG COOKIE POLITIK Pure Byte ApS (PB) Version 2.58-05.2018 BESKYTTELSE AF PERSONDATA OG COOKIE POLITIK Pure Byte ApS (PB) DATAANSVARLIG PB er dataansvarlig i overensstemmelse med den danske persondatalov og EU s persondataforordning, kaldet

Læs mere

PERSONDATAPOLITIK FOR HETAG TAG MATERIALER A/S

PERSONDATAPOLITIK FOR HETAG TAG MATERIALER A/S PERSONDATAPOLITIK FOR HETAG TAG MATERIALER A/S 1 Generelt 1.1 Denne Persondatapolitik ( i det efterfølgende benævnt Politik ) er gældende for samtlige de oplysninger, som du giver til os, og/eller indsamler

Læs mere