RTM Nyhedsbrev nr

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "RTM Nyhedsbrev nr"

Transkript

1 RTM Nyhedsbrev nr Kære læsere Velkommen til RTM's nyhedsbrev for marts. Hos RTM Forsikring kan du læse om, hvorfor det det er godt at tegne en bestyrelsesforsikring. I de korte nyheder kan du blandt andet læse om, at et flertal af os danskere glemmer alt om pensionen, når der sker store ting i livet - og det er selvom, at det kan have store konsekvenser at glemme netop pensionen. Er der emner, som ønskes uddybet, er I meget velkommen til at kontakte os for yderligere. Venlig hilsen Leif Rexen, Adm. Direktør RTM - For ansvarlige beslutninger Bemærk: Vi er fra og med dette nyhedsbrev gået over på en ny platform, som skal gøre nyhedsbrevet mere læsevenligt for alle. Hvis nyhedsbrevet ser mærkeligt ud eller hvis der er noget du mener vi har overset, hører vi gerne herom på nyhedsbrev@rtm.dk.

2 I denne måneds nyhedsbrev Nyt fra RTM Forsikring Det er nødvendigt, at sikkerhedsbranchen tænker ud af boksen Hvorfor tegne en bestyrelsesansvarsforsikring? Nye krav til varebiler - hvad betyder det? Slovensk kvinde skærer hånden af og bliver anklaget for forsikringssvindel Flertal af danskere glemmer pensionsforhold ved store begivenheder i livet Industriens Pension klar med 17 mia. kr. til alternativt investeringsprogram Kort nyt Tryg-direktører tror på privat velfærdsforsikring Thisted Forsikring sætter angreb ind mod forsikringssvindel Andet Arken Nyt fra RTM Forsikring Det er nødvendigt, at sikkerhedsbranchen tænker ud af boksen Af Jørgen Bach, Riskorådgiver, RTM Forsikring Det er nødvendigt, at der i sikkerhedsbranchen tænkes ud af boksen, og at der findes nye måder, hvorpå sikkerhed kan integreres i erhvervslivet, så sikkerhed i større grad end tidligere skaber forretningsmæssig værdi, mener G4S. Sikkerhed er ikke længere blot sikkerhed, men integrerede løsninger, som skaber økonomisk værdi, sikrer compliance og reducerer risici. Sikkerhed og sikkerhedsløsninger er inde i et paradigmeskifte, hvor både trusler og teknologi der ikke eksisterede for få år siden, skaber nye sikkerhedsmæssige muligheder og udfordringer: - Sikkerhed er ikke længere blot for first movers eller en isoleret disciplin for sikkerhedsnørder. Sikkerhed er en integreret del af forretningsplanen for organisationer og skal skabe forretningsmæssig værdi. Sikkerhed er kort sagt en del af enhver organisations fundament, siger Emil Sponholtz, der er Marketing Specialist hos G4S. Det tilbud, G4S har til resten af branchen og enhver sikkerhedsinteresseret, omfatter hele 19 seminarer, der afholdes rundt omkring i landet. Seminarerne

3 spænder bredt og omhandler alt lige fra trusler og sikkerhedsprincipper til cybersikkerhed. Seminarerne er delt op i to spor, nemlig Essential og Advanced. Essential er for personer, der ønsker at udvide deres horisont i forhold til sikkerhed, men ikke arbejder med sikkerhed fuld tid, og advanced er målrettet sikkerhedsprofessionelle. Deltagelse på seminarerne er gratis. Hvorfor tegne bestyrelsesansvarsforsikringer? Af Henning Toftager, RTM Forsikring Sager om bestyrelsesansvar er ofte meget omkostningstunge for de enkelte bestyrelsesmedlemmer. Der er dog delte meninger om behovet for at tegne en bestyrelsesansvarsforsikring, som kan afhjælpe de store omkostninger. Læs med og bliv klogere på bestyrelsesansvarsforsikringer. Mange spørger, hvorfor man skal tegne en bestyrelsesansvarsforsikring der er jo alligevel aldrig nogen, der bliver dømt? Andre går i den modsatte grøft og mener, at man skal skynde sig at tegne bestyrelsesansvarsforsikringer, fordi lovgivningen og retspraksis er strammet betydeligt de seneste år. Begge udsagn er forkerte.

4 For at tage det sidste først er det ikke rigtigt, at lovgivningen er strammet op. Tværtimod fastslog man ved udarbejdelsen af den nye selskabslov i 2009, at det netop ikke var tanken, at lovens let ændrede formulering skulle ændre på den hidtidige praksis. Hverken loven eller praksis er ændret i de mange år, der er gået siden Havemann dommen i 1977, der fastslog, at den såkaldte business judgement rule også gælder i Danmark eller med andre ord: Den bestyrelse, der gør sit forarbejde ordentligt, bliver ikke senere pålagt bestyrelsesansvar, hvis de har skønnet forkert. Og derfor ser vi ganske rigtigt meget få sager, hvor bestyrelser bliver pålagt ansvar hvis der ikke samtidigt er en eller anden form for foul play involveret. Men hvorfor så tegne bestyrelsesansvarsforsikringer, når næsten ingen bliver dømt? For det første, fordi der findes sager, hvor der er et ansvar, men hvor sagen løses uden om domstolssystemet dem hører vi af gode grunde ikke noget om. For det andet og måske nok så vigtigt, er der kommet øget fokus på det mulige bestyrelsesansvar, og derfor rejses der betydeligt flere sager om bestyrelsesansvar end tidligere ikke kun i fallerede banker. I disse tilfælde kommer bestyrelsesansvarsforsikringerne for alvor til deres ret. Særligt på grund af den retshjælpsforsikring, der er en integreret del af sådan en forsikring. Sagerne om bestyrelsesansvar i bankerne drejer sig typisk om adskillige hundrede millioner kroner, og omkostningerne ved at føre disse sager, når ofte op på mange millioner kroner for det enkelte bestyrelsesmedlem. Og uden en bestyrelsesansvarsforsikring til at dække disse omkostninger, kan det enkelte bestyrelsesmedlem blive presset voldsomt økonomisk allerede ved truslen om en retssag. Vores anbefaling er derfor oftest, at det er en rigtigt god ide at tegne en bestyrelsesansvarsforsikring. Om ikke af andre årsager, så på grund af retshjælpsdækningen.

5 Har du spørgsmål til hvordan du stiller dig bedst muligt som bestyrelsesmedlem eller helt konkrete spørgsmål til sager om bestyrelsesansvar, er du velkommen til at kontakte en af vores specialister. Nye krav til varebiler - hvad betyder det? Af Henning Toftager, RTM Forsikring Nyt for firmakørsel i varebil Fra den 1. juli 2019 skal varebiler, som anvendes til firmakørsel, være registreret hertil. Nyt for godskørsel for fremmed regning i varebil For varebilsvognmanden: Varebilsvognmænd og transportledere skal have gennemført og bestået en varebilsvognmands-uddannelse. Eksisterende vognmænd kan under visse betingelser blive fritaget fra uddannelsen Vognmænd skal have en varebilstilladelse. Tilladelsen kræves kun for vognmandsvirksomheder, der er etableret på dansk område Ansøgninger om tilladelse skal sendes digitalt til Færdselsstyrelsen via Virk.dk Vognmandsvirksomheder skal have en egenkapital på mindst kr. for den første varebilstilladelse og kr. for hver yderligere tilladelse Transportledere i vognmandvirksomheder skal aflønnes For varebilschaufføren: Varebilschauffører skal have gennemført og bestået en grund- eller efteruddannelse som varebilschauffør

6 Varebilschauffører skal have et varebilschaufføruddannelsesbevis, som skal medbringes under kørsel. Chauffører som allerede har et blåt chaufføruddannelsesbevis (CUB), skal blot medbringe det under kørsel i varebil og ikke foretage sig mere i forbindelse med de nye regler. Nyt for udbydere af varebilsuddannelser Udbydere af varebilsuddannelser skal godkendes af Færdselsstyrelsen Færdselsstyrelsen er den myndighed, du skal kontakte, hvis du har yderligere spørgsmål til de nye regler for varebiler. Kort Nyt Tryg-direktør tror på privat velfærdsforsikring Morten Hübbe, koncernchef for forsikringsselskabet Tryg, mener, at privat velfærdssikring kan være vejen frem for danske borgere. Det skriver Berlingske. En velfærdssikring skal modhjælpe den demografiske udfordring med, at flere bliver ældre, og der skæres i ydelser. Direktøren nævner et eksempel om, at ældre mennesker kun kommer i bad en gang om ugen. - Det er på tide, at vi rent faktisk lytter til, at over 50 pct. af danskerne ikke stoler på, at de vil få tilbudt den rigtige behandling i sundhedsvæsnet, og at over 50 pct. er utrygge ved at skulle blive ældre, at læger og sygeplejersker kommer ud og fortæller os, at vi har et massivt problem, og at al fakta peger på, at det vil blive værre og værre. Det fungerer ikke, siger Morten Hübbe til avisen.

7 Det fremgår, at Tryg foruden mere klassiske forsikringer også udbyder forsikring til at hjælpe langtidssyge danskere tilbage på arbejdet, og man undersøger løsninger inden for stress og andre livsstilssygdomme. Thisted Forsikring sætter angreb ind mod forsikringssvindel De retskafne forsikringskunder skal ikke betale, når de brodne kar skriver lidt ekstra på listen over stjålne effekter eller fingerer en personskade. Men i Thisted Forsikring har man ikke et overblik over, hvor meget der bliver svindlet for blandt selskabets kunder. Det skal der gøres noget ved. - Vi er i stærke overvejelser om at lave nogle digitale løsninger, som vil give os nogle indikationer af det. Vi forventer faktisk, at vi går i luften med noget af det i løbet af det næste halve år, siger Dennis René Petersen, adm. direktør i Thisted Forsikring, til FinansWatch. Forsikringsdirektøren mener, at man i Folketinget kan gøre mere for at komme forsikringssvindel til livs, selvom der er udfordringer som følge af EU's persondataforordning, GDPR, der sætter rammer for, hvordan man må behandle folks personlige data. - I disse GDPR-tider har man politisk svært ved at få det her fælles skadesregister ud over rampen. Det ville ellers absolut gøre, at dem, der er kendt for at snyde på vægtskålen, ville vi være fælles om at stoppe. Vi ser, at når vi undersøger det, har man oplevet det samme i et andet forsikringsselskab. Så det er et mønster, de har, og det ville vi kunne få brudt. Det må være i alles interesse, siger han.

8 Slovensk kvinde skærer hånden af og bliver anklaget for forsikringssvindel En 21-årig slovensk kvinde er sammen med et familiemedlem blevet anholdt og risikerer otte års fængsel for forsøg på forsikringssvindel. Hun har for nylig tegnet en ulykkesforsikring, der skulle give hende euro, eller 3 mio. kr., i kompensation for at have mistet sin hånd til en rundsav. Men i stedet har politiet i Sloveniens hovedstad, Ljubljana, altså valgt at anholde hende for med vilje at have savet hånden af. Det skriver BBC. Efter at "ulykken" var sket, bragte en række af kvindens familiemedlemmer hende til hospitalet uden dog at tage hånden med. Ifølge politiet blev hånden efterladt for at sikre sig, at hånden ikke kunne reddes. Men myndighederne nåede at få fat i hånden og sy den tilbage på kvinden. Flertal af danskere glemmer pensionsforhold ved store begivenheder i livet Over halvdelen af danskerne glemmer at tænke på deres pensions- og forsikringsforhold, når en af livets store begivenheder indtræffer, som køb af bolig eller familieforøgelser.

9 Det viser en ny undersøgelse, som PFA har fået foretaget blandt over 2000 danskere. - Tallene viser, at pension ikke er det første, man tænker på, når der sker store ændringer i ens liv. Og det er helt naturligt. Ikke desto mindre kan det have store konsekvenser både for en selv og familien, hvis man ikke får tilpasset sine forsikringer løbende, og uheldet rammer. Det kan f.eks. betyde, at der ikke er råd til at blive boende i huset, hvis man bliver alvorligt syg eller mister arbejdsevnen, udtaler Carsten Holdum, forbrugerøkonom i PFA, i en pressemeddelelse. Det er især blandt de unge, problemerne med ikke at opdatere sine pensions- og forsikringsforhold kan slå hårdt. Over halvdelen af de unge adspurgte havde været ude for "mindst én livshændelse inden for de sidste tre år," mens 72 pct. af dem ikke fik tjekket deres pensionsordning efterfølgende. Industriens Pension klar med 17 mia. kr. til alternativt investeringsprogram Over de næste tre år vil Industriens Pension sende yderligere 17 mia. kr. ind i alternative investeringer. Dermed vil de samlede investeringer i alternativer nå op på 55 mia. kr. og dermed udgøre næsten 30 pct. af de samlede investeringer. Det skriver erhvervsmediet Finans. De seneste år har flere og flere investorer fået øjnene op for alternative

10 investeringer, og det betyder, at markedet er mere vanskeligt end tidligere. - Vi kan se det på de afkast, vi investerer ind i. Afkastene er blevet presset ned. Da vi begyndte at investere direkte i infrastrukturaktiver for seks år siden var afkastet på vindparker f.eks. langt højere end i dag. Risikoen var den samme som i dag, men afkastet var højere, siger Jan Østergaard, der er chef for unoterede investeringer i Industriens Pension. Investeringerne kommer blandt andet til at ske via private equity fonde, infrastrukturfonde og ejendomme. Andet Arken RTM er medlem af Erhvervsklubben ARKEN, hvilket betyder, at vi kan tilbyde dig fribilletter. Ønsker du at besøge kunstmuseet ARKEN, for at se de spændende udstillinger, som ARKEN tilbyder, har vi et begrænset antal fribilletter til rådighed. Du er velkommen til at bestille på event@rtm.dk. Først til mølleprincip er gældende. Maks. 2 stk. billetter pr. person. Aktuel udstilling: PATRICIA PICCININI EN KÆRLIG VERDEN 9. februar til 8. september 2019 Det er magisk, det er dragende, det er foruroligende og det er bizart Patricia Piccininis (f. 1965) særegne verden byder på en helt unik oplevelse. ARKENs iscenesatte og stemningsmættede udstilling udfolder den australske kunstners praksis i al dens bredde med video, små og store hyperrealistiske skulpturer og installationer.

11 Udstillingen inviterer publikum med på en forunderlig rejse igennem en række livagtige scener, hvor hybride skabninger interagerer i forskellige hverdagsagtige situationer. I Piccininis legesyge og grænsesøgende univers har digitale og bioteknologiske muligheder formet nye hybride livsformer. Om kunstneren: Patricia Piccinini (f. 1965) er født i Freetown i Sierra Leone, Vestafrika. I 1972 emigrerede familien til Australien, hvor Piccinini er vokset op. I dag bor og arbejder Piccinini i Melbourne med sin mand, kunstneren Peter Hennessey, og deres to børn Hector og Roxy. Piccinini har en bachelor i økonomihistorie fra Australian National University og en bachelor i billedkunst fra Victorian College of the Arts i Melbourne, hvor hun siden 2017 har arbejdet som professor. Hjemmeside LinkedIn RTM A/S 2019, Alle rettigheder forbeholdt.

RTM Nyhedsbrev nr

RTM Nyhedsbrev nr RTM Nyhedsbrev nr. 4-2019 Kære læsere Velkommen til RTM s nyhedsbrev for april. Hos RTM Forsikring kan du læse om kreditforsikring og hvorfor det er en god idé at tegne sådan en. RTM Pension ser på den

Læs mere

Varebil - de nye krav. Chauffør og vognmand

Varebil - de nye krav. Chauffør og vognmand Varebil - de nye krav Chauffør og vognmand Loven Fra den 1. juli 2019 vil varebiler på over 2.000 kg til og med 3.500 kg tilladt totalvægt, som fragter gods med en samlet vægt på over 11 kg pr. stykgods,

Læs mere

RTM Nyhedsbrev nr

RTM Nyhedsbrev nr RTM Nyhedsbrev nr. 6-2019 Kære læsere Velkommen til RTM s nyhedsbrev for juni. Hos RTM Forsikring har vi set på en stigende trend fra forsikringsselskabernes side til at gøre forsyningsselskaberne ansvarlige

Læs mere

Indledning. ARKEN RTM er medlem af Erhvervsklubben ARKEN, hvilket betyder, at vi kan tilbyde dig fribilletter. RTM Insurance Brokers A/S

Indledning. ARKEN RTM er medlem af Erhvervsklubben ARKEN, hvilket betyder, at vi kan tilbyde dig fribilletter. RTM Insurance Brokers A/S Læs i dette nummer: - Indledning 1 - ARKEN 1 - Nyt fra RTM-Industri 2 - Codan mest aggressive forsikringsselskab - Direktør: Vi lytter til kritikken - Nu bliver der brand i Danmark - Ministre: Julefrokost

Læs mere

RTM Nyhedsbrev nr

RTM Nyhedsbrev nr RTM Nyhedsbrev nr. 5-2019 Kære læsere Velkommen til RTM s nyhedsbrev for maj. Hos RTM Forsikring kan du læse om en ny terrorforsikring, der skal fungere som en statslig ordning - og som skal dække skader

Læs mere

RTM Nyhedsbrev nr

RTM Nyhedsbrev nr RTM Nyhedsbrev nr. 9-2019 Kære læsere Velkommen til RTM s nyhedsbrev for september. Vi starter dette nummer ud med at sætte fokus på noget, der i tidens løb har været anledning til mange alvorlige brande.

Læs mere

RTM INSURANCE BROKERS A/S

RTM INSURANCE BROKERS A/S NYHEDSBREV RTM INSURANCE BROKERS A/S I denne måneds nyhedsbrev: Nyt fra RTM RTM fylder 25 år i 2017 Nyt fra RTM Industri Fra betroet medarbejder til millionsvindler Nyheder Tjek forsikringen, før den 17-

Læs mere

RTM Nyhedsbrev nr

RTM Nyhedsbrev nr RTM Nyhedsbrev nr. 3-2017 Kære læsere Hermed fremsendes RTM Insurance Brokers A/S nyhedsbrev for marts måned. I dette nummer kan du blandt andet læse om en forsikring, der mange gange overses, når der

Læs mere

Velkommen i PenSam. Du indbetaler til pension hos os, fordi du er ansat på en FOA-overenskomst.

Velkommen i PenSam. Du indbetaler til pension hos os, fordi du er ansat på en FOA-overenskomst. Pension i PenSam Velkommen i PenSam Du indbetaler til pension hos os, fordi du er ansat på en FOA-overenskomst. Hver måned sparer du penge op - og det kan du være stolt t af. Vi arbejder hårdt for, at

Læs mere

RTM Insurance Brokers A/S Juni 2015. Indledning. Hermed fremsendes RTM Insurance Brokers nyhedsbrev. ARKEN. Aktuelle udstillinger

RTM Insurance Brokers A/S Juni 2015. Indledning. Hermed fremsendes RTM Insurance Brokers nyhedsbrev. ARKEN. Aktuelle udstillinger I denne måneds nyhedsbrev: - Indledning - Arken - Nyheder Industri - Tysk gigant på det danske forsikringsmarked - Firma ramt af hackerangreb: Husk at tage backup - Festivaltid: Hvordan er jeg som frivillig

Læs mere

Indledning ARKEN. RTM Insurance Brokers A/S. Hermed fremsendes RTMs nyhedsbrev for september/oktober måned.

Indledning ARKEN. RTM Insurance Brokers A/S. Hermed fremsendes RTMs nyhedsbrev for september/oktober måned. Læs i dette nummer: - Indledning 1 - ARKEN 1 - Nyt fra RTM-Industri 2 - Sådan svindler vi med forsikringen - Hackere stjal 500.000 kroner fra lille firma - Forsikringen dækker broskader - Der skal postes

Læs mere

Industri Pension Ingeniør

Industri Pension Ingeniør Industri Pension Ingeniør I denne måneds nyhedsbrev INDUSTRI - Forsikring & Pension: For mange kører galt i arbejdstiden - Kundernes tilfredshed med forsikringsselskaberne daler - Tyveri på byggepladser

Læs mere

RTM Nyhedsbrev nr

RTM Nyhedsbrev nr RTM Nyhedsbrev nr. 10-2017 Kære læsere Hermed fremsendes RTM Insurance Brokers A/S nyhedsbrev for oktober måned. I dette nummer kan du blandt andet læse om en forsikring, som kun bliver vigtigere og vigtigere.

Læs mere

Indledning ARKEN. RTM Insurance Brokers A/S. Hermed fremsendes RTMs nyhedsbrev for februar måned.

Indledning ARKEN. RTM Insurance Brokers A/S. Hermed fremsendes RTMs nyhedsbrev for februar måned. Læs i dette nummer: - Indledning 1 - ARKEN 1 - Nyt fra RTM-Industri 2 - AIG Amerikas Indskrænkede Gigant - Lastbiltyverier styrtdykker - Lastbiler i spændetrøje - Skadedyr kan koste kassen at reparere

Læs mere

RTM INSURANCE BROKERS A/S

RTM INSURANCE BROKERS A/S NYHEDSBREV RTM INSURANCE BROKERS A/S I denne måneds nyhedsbrev: Nyt fra RTM RTM åbner kontor i Fredericia kompetencerne samles RTM indtrådt i forsikringsmæglernetværket Unison Nyt fra Industri Topdanmark

Læs mere

Indledning. Af spændende arrangementer kan bl.a. nævnes: Frida Kahlo Et liv i kunsten Læs mere på www.arken.dk

Indledning. Af spændende arrangementer kan bl.a. nævnes: Frida Kahlo Et liv i kunsten Læs mere på www.arken.dk Læs i dette nummer: - Indledning 1 - ARKEN 1 - Nyt fra RTM-Industri 2 - - Hvem skal betale, når skolens Ipad går i stykker? - - Kæmpe slagsmål mellem kreditorer i Phil-konkursbo - Sygeforsikring for biler

Læs mere

Tillykke med det lille nye familiemedlem.

Tillykke med det lille nye familiemedlem. Tillykke med det lille nye familiemedlem. 1 2 Denne guide giver svar på en række af de juridiske spørgsmål, I som nybagte forældre kan løbe ind i. Den vil give jer et generelt overblik over, hvad det juridisk

Læs mere

DIN PENSION I PENSAM KORT OG GODT

DIN PENSION I PENSAM KORT OG GODT DIN PENSION I PENSAM KORT OG GODT I PENSAM ER DU ALTID I GODE HÆNDER Din pensionsordning i PenSam giver dig en god basisdækning med muligheder for individuel tilpasning. Den indeholder opsparing til din

Læs mere

PENSION MED GODE MULIGHEDER

PENSION MED GODE MULIGHEDER PENSION MED GODE MULIGHEDER EN ATTRAKTIV OG FLEKSIBEL LEDERPENSION TILPAS ORDNINGEN TIL DIT LIV Pension handler ikke kun om fremtiden, når du en dag går på pension. Det handler også om dit liv i dag. Om

Læs mere

Indledning ARKEN. RTM Insurance Brokers A/S. Hermed fremsendes RTMs nyhedsbrev for november måned.

Indledning ARKEN. RTM Insurance Brokers A/S. Hermed fremsendes RTMs nyhedsbrev for november måned. Læs i dette nummer: - Indledning 1 - ARKEN 1 - Nyt fra RTM-Pension 2 - Velkommen til tre nye medarbejdere i pension - Skattefrygt for danskerne til at spare mindre op - Debat: Behov for reel nytænkning

Læs mere

TILLADELSESKRAV TIL GODSKØRSEL FOR FREMMED REGNING MED VAREBIL. Konsulent Jens Gjerløv Underdirektør Ove Holm DTL Danske Vognmænd

TILLADELSESKRAV TIL GODSKØRSEL FOR FREMMED REGNING MED VAREBIL. Konsulent Jens Gjerløv Underdirektør Ove Holm DTL Danske Vognmænd TILLADELSESKRAV TIL GODSKØRSEL FOR FREMMED REGNING MED VAREBIL Konsulent Jens Gjerløv Underdirektør Ove Holm DTL Danske Vognmænd Krav til varebilsvognmænd - 1 Varebiler med over 2.000 kg tilladt totalvægt

Læs mere

Sådan får virksomheder succes med LinkedIn

Sådan får virksomheder succes med LinkedIn Sådan får virksomheder succes med LinkedIn Ny bog fyldt med præcise vejledninger giver tip til, hvordan virksomheder kan få noget kommercielt ud af LinkedIn. Af Ulla Bechsgaard, Ledersucces.dk Arbejd professionelt

Læs mere

Velkommen i Industriens Pension

Velkommen i Industriens Pension Velkommen i Industriens Pension 2014 Se, hvad du kan få udbetalt Du kan nemt få overblik over, hvor mange penge du kan få udbetalt fra os: > Se det på dit årlige pensionsoverblik. > Se det under log ind

Læs mere

Telemedicin i Danmark

Telemedicin i Danmark Telemedicin i Danmark 3 INDSIGTER om danskernes holdning til digitale sundhedsløsninger i eget hjem PUBLICERET DEN 5. JULI 2019 Forord I den nationale strategi for digital sundhed 2018-2022 står der, at

Læs mere

Indledning ARKEN. RTM Insurance Brokers A/S. Hermed fremsendes RTMs nyhedsbrev for maj måned.

Indledning ARKEN. RTM Insurance Brokers A/S. Hermed fremsendes RTMs nyhedsbrev for maj måned. Læs i dette nummer: - Indledning 1 - ARKEN 1 - Nyt fra RTM-Industri 2 - Tryg på kundejagt - Sådan undgår du indbrud i firmabilen - Tuco rejser sig fra asken - Selskaber gambler med netbanken - Products

Læs mere

Indledning ARKEN. RTM Insurance Brokers A/S

Indledning ARKEN. RTM Insurance Brokers A/S Læs i dette nummer: - Indledning 1 - ARKEN 1 - Nyt fra RTM-Pension 2 - De stjæler din pension - Danskerne sparer op til deres pension i blinde - Pensioner er blevet markant billigere i administration -

Læs mere

I denne måneds nyhedsbrev

I denne måneds nyhedsbrev januar 2014 RTM Insurance Brokers A/S I denne måneds nyhedsbrev Indledning 1 ARKEN 1 Nyheder fra Industri 2 - Skiskader kan blive en dyr affære 2 - Stormskader vil tage måneder at få opgjort 2 - Hjælp

Læs mere

G4S ACADEMY EDUCATION DAYS 2018 FREMTIDENS SIKRING

G4S ACADEMY EDUCATION DAYS 2018 FREMTIDENS SIKRING G4S ACADEMY EDUCATION DAYS 2018 FREMTIDENS SIKRING Fremtidens Sikring Sikkerhedsbranchen er inde i et paradigmeskifte, hvor teknologier der ikke eksisterede for få år siden, har skabt nye sikkerhedsmæssige

Læs mere

Guide. Foto: Iris. September 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus. Ryd op i dine. klatpensioner. Få styr på din pension.

Guide. Foto: Iris. September 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus. Ryd op i dine. klatpensioner. Få styr på din pension. Foto: Iris Guide September 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus Ryd op i dine klatpensioner Få styr på din pension 14 sider KLATPENSIONER INDHOLD I DETTE HÆFTE: Side 3-5 De glemte pensionsmilliarder

Læs mere

RTM INSURANCE BROKERS A/S

RTM INSURANCE BROKERS A/S NYHEDSBREV RTM INSURANCE BROKERS A/S I denne måneds nyhedsbrev: Nyt fra Industri RTM-hjælp sikrer 300.000 kroner ekstra i erstatning Alm. Brand forventer 1000 millioner i overskud Redningspakke til konkurstruede

Læs mere

Indledning ARKEN. RTM Insurance Brokers A/S. Hermed fremsendes RTMs nyhedsbrev for januar måned.

Indledning ARKEN. RTM Insurance Brokers A/S. Hermed fremsendes RTMs nyhedsbrev for januar måned. Læs i dette nummer: - Indledning 1 - ARKEN 1 - Nyt fra RTM-Pension 2 - Troværdighed kræver substans - Kursværn fjernes delvist i Topdanmark - Skandia og AP Pension vil ikke tilbyde ny alderspension - Jubelår

Læs mere

10 ÅR MED MAJ INVEST

10 ÅR MED MAJ INVEST 10 ÅR MED MAJ INVEST Investering er en langsigtet disciplin. Det er over en årrække, at man ser forskellen på tilfældigheder og kvalitet. December 2015 er derfor en særlig måned for Maj Invest. Det er

Læs mere

Nyheder fra Nordania Lastbilleasing

Nyheder fra Nordania Lastbilleasing «Label» Nordania Leasing Birkerød Kongevej 25 3460 Birkerød Telefon 45 12 12 12 www.nordania.dk Juni 2014 Nyheder fra Nordania Lastbilleasing Nordania Leasing og Danske Leasing er gået sammen. Se, hvad

Læs mere

dækninger Forsikringsguide 2015 Et overblik til dig, der er tillidsvalgt

dækninger Forsikringsguide 2015 Et overblik til dig, der er tillidsvalgt Medlemsrabat og særlige dækninger Forsikringsguide 2015 Et overblik til dig, der er tillidsvalgt Forsikringsguide 2015 Kære tillidsvalgte Kære tillidsvalgte Du er hver dag med til at hjælpe dine kolleger,

Læs mere

O Guide til it-sikkerhed

O Guide til it-sikkerhed It-kriminalitet O Guide til it-sikkerhed Hvad din virksomhed bør vide om it-kriminalitet, og hvordan du kan forebygge det codan.dk 2 Forord 3 o Er I ordentligt sikret mod it-kriminalitet? Mange virksomheder

Læs mere

Bedste afkast til Vellivs kunder

Bedste afkast til Vellivs kunder Regnskabsmeddelelse 31. oktober 2018 Bedste afkast til Vellivs kunder Danmarks nye kundeejede pensionsselskab Velliv er nu en realitet Efter årets første 9 måneder gav VækstPension Aktiv med mellem risiko

Læs mere

Telemedicin i Danmark

Telemedicin i Danmark Telemedicin i Danmark 3 INDSIGTER om danskernes holdning til digitale sundhedsløsninger i eget hjem PUBLICERET DEN 5. JULI 2019 Forord I den nationale strategi for digital sundhed 2018-2022 står der, at

Læs mere

RTM Nyhedsbrev nr

RTM Nyhedsbrev nr RTM Nyhedsbrev nr. 7-2017 Kære læsere Hermed fremsendes RTM Insurance Brokers A/S nyhedsbrev for august måned. I dette nummer kan du blandt andet læse om en nylig voldgiftskendelse i sagen om MgOpladerne

Læs mere

Iværksætter Fabrikken 12 Trin til Succes og Venture Room South

Iværksætter Fabrikken 12 Trin til Succes og Venture Room South Agenda: Info om ifabrikken Behov for kapital Iværksætter Fabrikken 12 Trin til Succes og Venture Room South Dennis Marzec Direktør for Ifabrikken Hvorforen iværksætterfabrik? Behov for et fysisk sted for

Læs mere

1. kvartal 2011 i Nordea Liv & Pension

1. kvartal 2011 i Nordea Liv & Pension 1. kvartal 2011 i Nordea Liv & Pension Begivenheder Velkommen til nyt elektronisk kvartalsregnskab Regnskab Nordea Liv & Pension introducerer her et nyt og læsevenligt kvartalsregnskab. Med vores nye

Læs mere

Åbenhed og gennemsigtighed - 18 initiativer

Åbenhed og gennemsigtighed - 18 initiativer Åbenhed og gennemsigtighed - 18 initiativer 16.11.2006 Oplæg på Forsikring & Pensions årsmøde af adm. direktør Stine Bosse, Tryg, - Del 1 Som Jens Erik Christensen sagde i sin formandsberetning, så er

Læs mere

guide til it-sikkerhed

guide til it-sikkerhed Codans guide til it-sikkerhed Hvad du som virksomhed bør vide om it-kriminalitet og hvordan du kan forebygge det Indhold Side 3...Forord Side 4...Virksomhedernes tanker om it-kriminalitet Side 5...Sådan

Læs mere

Din pension få overblik over dine muligheder. Handicapformidlingen

Din pension få overblik over dine muligheder. Handicapformidlingen Din pension få overblik over dine muligheder Handicapformidlingen En bedre pensionsordning til dig Til dig og dine kolleger har vi valgt Nordea Liv & Pension som pensionsleverandør. Din pensionsordning

Læs mere

RTM Nyhedsbrev nr

RTM Nyhedsbrev nr RTM Nyhedsbrev nr. 7-2018 Kære læsere Velkommen til RTM s nyhedsbrev for juli måned. Vi starter denne måneds nyhedsbrev ud med en invitation. For vi gennemgår nemlig snart en forvandling 30. august bliver

Læs mere

Danica Pension leverer tilfredsstillende regnskab for 2017

Danica Pension leverer tilfredsstillende regnskab for 2017 Danica Pension leverer tilfredsstillende regnskab for 2017 Danica Pension havde et godt 2017, hvor resultatet før skat var 1,9 mia. kr. Indbetalinger voksede med 17,5 pct. til 39,7 mia. kr. For 2017 blev

Læs mere

Derfor.. som langt hen ad vejen sikrer en vis økonomisk tryghed, hvis du på grund af ulykke eller sygdom ikke er i stand til at passe dit arbejde.

Derfor.. som langt hen ad vejen sikrer en vis økonomisk tryghed, hvis du på grund af ulykke eller sygdom ikke er i stand til at passe dit arbejde. Derfor.. Derfor.. Pension for Selvstændige er etableret for at give dig adgang til de særlige fordele, der er i en pensionsordning, der er skræddersyet netop til selvstændige. Men de forskellige pensionsordninger

Læs mere

Tryghed i din økonomi

Tryghed i din økonomi Tryghed i din økonomi Velkommen i Sparekassen Faaborg Sparekassen Faaborg er en bank med rødderne solidt plantet i den fynske muld. Lige siden stiftelsen i 1846, hvor 24 borgere i Faaborg hver indskød,

Læs mere

Samrådsspørgsmål A-D-TRU alm. del, stillet til transportministeren den 24. maj 2016:

Samrådsspørgsmål A-D-TRU alm. del, stillet til transportministeren den 24. maj 2016: TALEMANUSKRIPT Side 1 af 15 Talepapir til brug for besvarelse af samrådsspørgsmål A-D om B165 (Forslag til folketingsbeslutning om, at godskørsel for fremmed regning med varebiler omfattes af godskørselsloven

Læs mere

Serviceabonnement - Min tryghed. Medlemstilbud. Få de første 3 måneders abonnement uden beregning. Spar op til 747 kr.

Serviceabonnement - Min tryghed. Medlemstilbud. Få de første 3 måneders abonnement uden beregning. Spar op til 747 kr. - Min tryghed Medlemstilbud Få de første 3 måneders abonnement uden beregning. Spar op til 747 kr. Alt det med småt Hos dukapc behandler vi folk pænt, og vi regner med, at vores kunder gør det samme. Derfor

Læs mere

Negot.ernes job og karriere

Negot.ernes job og karriere Negot.ernes job og karriere Marts 2009 1 Indhold 1. Om undersøgelsen...3 3. Hvem er negot.erne?...6 4. Negot.ernes jobmarked...9 5. Vurdering af udannelsen... 14 6. Ledigheden blandt cand.negot.erne...

Læs mere

Nyhedsbrev oktober 2013

Nyhedsbrev oktober 2013 Nyhedsbrev oktober 2013 Virksomheder forbereder sig til fremtiden I Hedegaard Management har vi fuld damp under kedlerne, og vi har den glæde, at stadigt flere virksomheder henvender sig til os, når der

Læs mere

Rådgivning. Fordele. Selvbetjening. Det logiske valg

Rådgivning. Fordele. Selvbetjening. Det logiske valg Rådgivning Fordele Selvbetjening Servicefordele Det logiske valg Servicefordele I DIP er vi specialiserede i at rådgive ingeniører, så du får maksimalt udbytte af din pension. Vi præsenterer her tre områder,

Læs mere

IDEKATALOGET 2016/2017

IDEKATALOGET 2016/2017 SSP-samarbejdet i Viborg Kommune præsenterer: IDEKATALOGET 2016/2017 Børn og Unge, Skoleafdelingen Børn og Unge, Familieafdelingen Midt- og Vestjyllands Politi Velkommen til en verden af forebyggelse SSP-samarbejdet

Læs mere

Din pension. få overblik over dine muligheder

Din pension. få overblik over dine muligheder Din pension få overblik over dine muligheder Tryghed, frihed og sundhed En god pensionsordning skaber tryghed. En god pensionsordning giver dig frihed i form af en fornuftig opsparing, når du ikke længere

Læs mere

TRANSPORTBRANCHENS UDFORDRINGER OG NØGLETAL. v/underdirektør Ove Holm DTL Danske Vognmænd

TRANSPORTBRANCHENS UDFORDRINGER OG NØGLETAL. v/underdirektør Ove Holm DTL Danske Vognmænd TRANSPORTBRANCHENS UDFORDRINGER OG NØGLETAL v/underdirektør Ove Holm DTL Danske Vognmænd DTL Danske Vognmænd Medlemmer 2.000 Heraf med varebil:100+300 = 400 Vare- og lastbiler 10.000 Heraf varebiler: 300+800

Læs mere

Økonomisk tryghed - hele livet

Økonomisk tryghed - hele livet Økonomisk tryghed - hele livet Værd at vide > > Industriens Pension er tre gange i de senere år kåret til Europas bedste arbejdsmarkedspensionsselskab af organisationen Investment & Pension Europe. > >

Læs mere

Industri Pension Ingeniør

Industri Pension Ingeniør Industri Pension Ingeniør INDUSTRI: Skån din virksomhed for fremtidens vandmasser Forsikringsselskabet IF mener ikke, at landets bygninger er klar til fremtidens skybrud. Her råder man virksomheder til

Læs mere

Få et professionelt netværk i ryggen. Netværk Danmark P a r t o f Ex ecuti v e s G l o bal Net w o r k

Få et professionelt netværk i ryggen. Netværk Danmark P a r t o f Ex ecuti v e s G l o bal Net w o r k Få et professionelt netværk i ryggen Netværk Danmark P a r t o f Ex ecuti v e s G l o bal Net w o r k En livline i hverdagen Som leder og nøglemedarbejder står man ofte alene, når vigtige strategiske beslutninger

Læs mere

Lars Henriksen RTM Insurance Brokers A/S

Lars Henriksen RTM Insurance Brokers A/S Lars Henriksen RTM Insurance Brokers A/S RTM i tal: Etableret i 1992 Ca. 50 ansatte Kontor i Greve og Fredericia Specialer: * Kommuner * Forsyningsselskaber over hele landet * DANVA * Danske Vandværker

Læs mere

OMLÆGNING AF KAPITALPENSION TIL ALDERSOPSPARING I ET PENGEINSTITUT. Anbefalinger fra Penge- og Pensionspanelet December 2013

OMLÆGNING AF KAPITALPENSION TIL ALDERSOPSPARING I ET PENGEINSTITUT. Anbefalinger fra Penge- og Pensionspanelet December 2013 OMLÆGNING AF KAPITALPENSION TIL ALDERSOPSPARING I ET PENGEINSTITUT Anbefalinger fra Penge- og Pensionspanelet December 2013 DU KAN OMLÆGGE DIN KAPITALPENSION TIL EN ALDERSOPSPARING Folketinget har vedtaget

Læs mere

OMLÆGNING AF KAPITALPENSION TIL ALDERSOPSPARING I ET PENGEINSTITUT

OMLÆGNING AF KAPITALPENSION TIL ALDERSOPSPARING I ET PENGEINSTITUT OMLÆGNING AF KAPITALPENSION TIL ALDERSOPSPARING I ET PENGEINSTITUT Anbefalinger fra Penge- og Pensionspanelet December 2013 Denne pjece henvender sig til dig, der har en kapitalpension i et pengeinstitut,

Læs mere

OMLÆGNING AF KAPITALPENSION TIL ALDERSOPSPARING I ET PENGEINSTITUT. Anbefalinger fra Penge- og Pensionspanelet Januar 2015

OMLÆGNING AF KAPITALPENSION TIL ALDERSOPSPARING I ET PENGEINSTITUT. Anbefalinger fra Penge- og Pensionspanelet Januar 2015 OMLÆGNING AF KAPITALPENSION TIL ALDERSOPSPARING I ET PENGEINSTITUT Anbefalinger fra Penge- og Pensionspanelet Januar 2015 DU KAN OMLÆGGE DIN KAPITALPENSION TIL EN ALDERSOPSPARING Folketinget har vedtaget

Læs mere

Krav: Bedre brandsikring af bygninger. Løsning: Brandsikring skal være en del af bygningens grundkonstruktion!

Krav: Bedre brandsikring af bygninger. Løsning: Brandsikring skal være en del af bygningens grundkonstruktion! Passiv brandsikring Effektiv passiv brandsikring er grundlaget for en optimal brandsikring af vores bygninger og dermed fundamentet for, at menneskeliv reddes, og samfundsøkonomiske aktiver sikres og bevares

Læs mere

RTM Nyhedsbrev nr

RTM Nyhedsbrev nr RTM Nyhedsbrev nr. 2-2017 Kære læsere Hermed fremsendes RTM Insurance Brokers A/S nyhedsbrev for februar måned. I dette nummer kan du blandt andet læse en historie fra RTM Industri, som illustrerer, at

Læs mere

Pensionsguide: Skal du vælge bonus frem for rentegaranti?

Pensionsguide: Skal du vælge bonus frem for rentegaranti? Pensionsguide: Skal du vælge bonus frem for rentegaranti? Flere hundredtusinde pensionskunder bliver tilbudt gigantbonusser, hvis de skifter ordning, men de forgyldes bare med deres egne penge, kritiserer

Læs mere

guide Hvad skal du vælge? Det svære pensionsvalg Guide og oversigter sider August 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus Foto: Byline

guide Hvad skal du vælge? Det svære pensionsvalg Guide og oversigter sider August 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus Foto: Byline Foto: Byline guide August 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus Det svære pensionsvalg Hvad skal du vælge? 14 sider Guide og oversigter Pensionsvalg INDHOLD I DETTE HÆFTE: Lænset for en formue...

Læs mere

Redigering Layout Mandag

Redigering Layout Mandag 4 investor Redigering Nicolaj Vorre Layout Julie Hugger Petersen Mandag den 4. februar 2013 Christian og Henrik Tiedemann er søn og far, men også krafterne bag den uafhængige investeringsforening Independent

Læs mere

Indledning ARKEN. RTM Insurance Brokers A/S. Hermed fremsendes RTMs nyhedsbrev for april måned.

Indledning ARKEN. RTM Insurance Brokers A/S. Hermed fremsendes RTMs nyhedsbrev for april måned. Læs i dette nummer: - Indledning 1 - ARKEN 1 - Nyt fra RTM-Industri 2 - Codan undersøger Scandinavian Star-erstatning - Få styr på oversvømmelser - Topdanmark svarer på artikel - Ny afgift på arbejdsskader

Læs mere

DET SIGER SIG SELV...

DET SIGER SIG SELV... DET SIGER SIG SELV... 2 PENSION FOR SELVSTÆNDIGE ER SKABT FOR AT TJENE MEDLEMMERNE IKKE FOR AT TJENE PENGE Det siger sig selv... Hvis ikke Pension for Selvstændige allerede var blevet etableret tilbage

Læs mere

FORSIKRING & PENSIONS ÅRSMØDE DEN 7. MAJ 2015 [KUN DET TALTE ORD GÆLDER]

FORSIKRING & PENSIONS ÅRSMØDE DEN 7. MAJ 2015 [KUN DET TALTE ORD GÆLDER] FORSIKRING & PENSIONS ÅRSMØDE DEN 7. MAJ 2015 [KUN DET TALTE ORD GÆLDER] [Indledning] Tak for invitationen til at komme her i dag. Og lad mig gå lige til sagen og tale lidt om socialisme. Jeg kan huske,

Læs mere

af din vækstvirksomhed Finansieringsdag 08 Penge til vækst 3. oktober 2008

af din vækstvirksomhed Finansieringsdag 08 Penge til vækst 3. oktober 2008 Partnerkapital finansiering af din vækstvirksomhed Finansieringsdag 08 Penge til vækst 3. oktober 2008 Om Vækstfonden Vækstfonden har et kapitalgrundlag på over 2 mia. kroner og er et af de største ventureselskaber

Læs mere

5, 10 eller 15 år til pension: Det skal du overveje

5, 10 eller 15 år til pension: Det skal du overveje 5, 10 eller 15 år til pension: Det skal du overveje Planlægning er nøgleordet for at få det liv som pensionist, man drømmer om. Læs her, hvad du bør gribe fat i allerede nu. Livet som pensionist kan være

Læs mere

RTM Nyhedsbrev nr

RTM Nyhedsbrev nr RTM Nyhedsbrev nr. 12-2017 Kære læsere Hermed fremsendes RTM Insurance Brokers A/S nyhedsbrev for december måned årets sidste. Det har været et godt år for RTM. Vi har haft en god vækst i antallet af nye

Læs mere

Høring over udkast til bekendtgørelse om Trafik-, Byggeog Boligstyrelsens gebyrer og afgifter på vejtransportområdet

Høring over udkast til bekendtgørelse om Trafik-, Byggeog Boligstyrelsens gebyrer og afgifter på vejtransportområdet Edvard Thomsens Vej 14 2300 København S Telefon 7221 8800 Fax 7262 6790 info@tbst.dk tbst.dk Høring over udkast til bekendtgørelse om Trafik-, Byggeog Boligstyrelsens gebyrer og afgifter på vejtransportområdet

Læs mere

RTM Nyhedsbrev nr

RTM Nyhedsbrev nr RTM Nyhedsbrev nr. 8-2017 Kære læsere Hermed fremsendes RTM Insurance Brokers A/S nyhedsbrev for september måned. I dette nummer kan du blandt andet læse om den seneste kunde- og medarbejderundersøgelse,

Læs mere

Pensionsguide til arbejdsgivere

Pensionsguide til arbejdsgivere Pensionsguide til arbejdsgivere 2018 Industriens Pension Industriens Pension tilbyder en moderne og fleksibel pensionsordning med markedsrente som vi er stolte af at kunne sige, er en af Danmarks bedste.

Læs mere

assistance 8 timer DIN PENSION - få OvErblIk OvEr DINE muligheder

assistance 8 timer DIN PENSION - få OvErblIk OvEr DINE muligheder assistance 8 TIMER DIN PENSION - få overblik over dine muligheder 2 PENSIONSINFO Den rigtige pensionsordning til dig For at sikre den bedste pensionsordning for alle medarbejdere i Georg Jensen har vi

Læs mere

RTM Nyhedsbrev nr

RTM Nyhedsbrev nr RTM Nyhedsbrev nr. 1-2018 Kære læsere Velkommen til RTM s nyhedsbrev for januar måned. Vi har taget hul på et spændende nyt år. Vi har høje ambitioner og et mål om at skabe tryghed for endnu flere virksomheder

Læs mere

Guide: Undgå at miste penge på bankkrak

Guide: Undgå at miste penge på bankkrak Guide: Undgå at miste penge på bankkrak Spar Lolland var en af de sidste. Bølgen af bankkrak og fusioner er slut, spår fremtidsforsker. Men skulle heldet være ude, så får du her en guide til, hvordan du

Læs mere

RTM INSURANCE BROKERS A/S

RTM INSURANCE BROKERS A/S NYHEDSBREV RTM INSURANCE BROKERS A/S I denne måneds nyhedsbrev: Nyt fra RTM RTM fortsætter væksten RTM udskiller It-afdeling i et selvstændigt selskab Nyt fra Industri Ny forsikring for førerløse biler

Læs mere

InvestorDagen 2014. Værdiskabelse for kunder og aktionærer. Morten Hübbe, CEO Tryg Forsikring A/S Download præsentationen på tryg.

InvestorDagen 2014. Værdiskabelse for kunder og aktionærer. Morten Hübbe, CEO Tryg Forsikring A/S Download præsentationen på tryg. InvestorDagen 2014 Værdiskabelse for kunder og aktionærer Morten Hübbe, CEO Tryg Forsikring A/S Download præsentationen på tryg.com Følg os på Twitter: @TrygIR Forbehold Visse udsagn i denne præsentation

Læs mere

EDUCATION DAYS FOR KUNDER OG SAMARBEJDSPARTNERE

EDUCATION DAYS FOR KUNDER OG SAMARBEJDSPARTNERE G4S ACADEMY EDUCATION DAYS FOR KUNDER OG SAMARBEJDSPARTNERE TILMELD DIG HER VERSION 170808 G4S ACADEMY G4S Academy er en tværorganisatorisk afdeling, der fokuserer på strategisk udvikling af relationer,

Læs mere

pension Guide Sådan får du mere i 500.000 mere i pension Sikkerhed eller hurtige penge? Juni 20 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.

pension Guide Sådan får du mere i 500.000 mere i pension Sikkerhed eller hurtige penge? Juni 20 - Se flere guider på bt.dk/plus og b. Foto: Scanpix Guide Juni 20 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus Sådan får du mere i pension 500.000 mere i pension Sikkerhed eller hurtige penge? Scor 500.000 mer 2 e i pension Skal du vælge det

Læs mere

HK+ Forbunds Familieforsikring dækker mere end de fleste

HK+ Forbunds Familieforsikring dækker mere end de fleste HK+ Forbunds Familieforsikring dækker mere end de fleste 1.220,- pr. 1. marts 2010 Ekstra god dækning Bilforsikring til lave priser Ekstra rabat på øvrige forsikringer Få bedre dækning for færre penge

Læs mere

Private Banking. Har din formue brug for ekstra opmærksomhed?

Private Banking. Har din formue brug for ekstra opmærksomhed? Private Banking Har din formue brug for ekstra opmærksomhed? Ekstra opmærksomhed giver tryghed Private Banking er for dig, der har en formue med en kompleks sammensætning og en størrelse, der rækker et

Læs mere

Lars Løkke Rasmussen, Folkemødet 2014 14. juni 2014 (Det talte ord gælder)

Lars Løkke Rasmussen, Folkemødet 2014 14. juni 2014 (Det talte ord gælder) Lars Løkke Rasmussen, Folkemødet 2014 14. juni 2014 (Det talte ord gælder) Tak for ordet. Og endnu engang tak til Allinge og Bornholm for at stable dette fantastiske folkemøde på benene. Det er nu fjerde

Læs mere

Indledning ARKEN. RTM Insurance Brokers A/S. Hermed fremsendes RTMs nyhedsbrev for juni måned.

Indledning ARKEN. RTM Insurance Brokers A/S. Hermed fremsendes RTMs nyhedsbrev for juni måned. Læs i dette nummer: - Indledning 1 - ARKEN 1 - Nyt fra RTM-Industri 2 - Børn nyder godt af forældres sundhedsforsikring - Kommuner sikrer mod skybrud for milliard - Gyldne tider for de danske forsikringsgiganter

Læs mere

Din pension. få overblik over dine muligheder

Din pension. få overblik over dine muligheder Din pension få overblik over dine muligheder En bedre pensionsordning til dig For at sikre den bedste pensionsordning for alle medarbejdere i Midtconsult har vi valgt Nordea Liv & Pension som leverandør

Læs mere

Vi investerer stadig for lånte penge:

Vi investerer stadig for lånte penge: MIRANOVA ANALYSE Udarbejdet af: Rune Wagenitz Sørensen, adm. Direktør Oliver West, porteføljemanager Udgivet d. 10 december 2015 Vi investerer stadig for lånte penge: Mange danskere investerer med underskud,

Læs mere

Regnskabsmeddelelse 1. kvartal 2015

Regnskabsmeddelelse 1. kvartal 2015 Regnskabsmeddelelse 1. kvartal 2015 Vækstpension Index igen markedets bedst performende livscyklusprodukt med afkast mellem 10,8 og 14,3 pct. Afkast til den typiske markedsrentekunde mellem 8,5 og 10,8

Læs mere

2 Den lille bog om kapitalfonde

2 Den lille bog om kapitalfonde EVCA_LBPE_Danish CS5_FA_V3.indd 1 30/10/2013 12:49 2 Den lille bog om EVCA_LBPE_Danish CS5_FA_V3.indd 2 30/10/2013 12:49 3 Den lille bog om Virksomhedsejere findes i flere forskellige former. Nogle virksomheder

Læs mere

RTM Nyhedsbrev nr

RTM Nyhedsbrev nr RTM Nyhedsbrev nr. 7-2019 Kære læsere Velkommen til RTM s nyhedsbrev for august. Hos RTM Forsikring ser vi på blandt andet på den vigtige transportforsikring. For en ny dom viser, at dækningen kan give

Læs mere

Du har arbejdet for dine penge. Nu skal de arbejde for dig. - Drop opsparingen og investér i stedet pengene.

Du har arbejdet for dine penge. Nu skal de arbejde for dig. - Drop opsparingen og investér i stedet pengene. Du har arbejdet for dine penge. Nu skal de arbejde for dig. - Drop opsparingen og investér i stedet pengene. Side 2 Indhold Side 3...Drop opsparingen og investér i stedet pengene Side 4...Hyppigst stillede

Læs mere

RTM Nyhedsbrev nr

RTM Nyhedsbrev nr RTM Nyhedsbrev nr. 1-2019 Kære læsere Velkommen til RTM s første nyhedsbrev i 2019. Vi starter det nye år ved at kigge tilbage på det gamle. 2018 var et godt og travlt år for RTM. Der kom en ny lov om

Læs mere

RTM INSURANCE BROKERS A/S

RTM INSURANCE BROKERS A/S NYHEDSBREV RTM INSURANCE BROKERS A/S I denne måneds nyhedsbrev: Nyt fra Industri RTM udfordrer den velsmurte forsikringsbranche Så grove er forsikringsselskaberne Forsikringskrak truer tusindvis af Home-kunder

Læs mere

Garantkapital. Fakta om Garantkapital i Middelfart Sparekasse gældende fra 1. juni 2015.

Garantkapital. Fakta om Garantkapital i Middelfart Sparekasse gældende fra 1. juni 2015. Garantkapital Fakta om Garantkapital i Middelfart Sparekasse gældende fra 1. juni 2015. 02 // Garantkapital Garantkapital i Middelfart Sparekasse Alle har mulighed for at tegne garantkapital i Middelfart

Læs mere

RTM Nyhedsbrev nr

RTM Nyhedsbrev nr RTM Nyhedsbrev nr. 11-2018 Kære læsere Velkommen til RTM s nyhedsbrev for november måned. Vi vil gerne benytte denne udgave til at ønske vores kunder, leverandører og forretningsforbindelser en rigtig

Læs mere

Pension for Selvstændige er skabt for at tjene medlemmerne ikke for at tjene penge

Pension for Selvstændige er skabt for at tjene medlemmerne ikke for at tjene penge DET SIGER SIG SELV 2 Pension for Selvstændige er skabt for at tjene medlemmerne ikke for at tjene penge Det siger sig selv... Hvis ikke Pension for Selvstændige allerede var blevet etableret tilbage i

Læs mere

Private Banking. Har din formue brug for ekstra opmærksomhed?

Private Banking. Har din formue brug for ekstra opmærksomhed? Private Banking Har din formue brug for ekstra opmærksomhed? Ekstra opmærksomhed giver tryghed Private Banking er for dig, der har en formue med en kompleks sammensætning og en størrelse, der rækker et

Læs mere

NYHEDSBREV Insurance Brokers

NYHEDSBREV Insurance Brokers NYHEDSBREV Insurance Brokers I denne måneds nyhedsbrev: - Indledning - Nyhedsoversigt - Tryg Forsikring har en stigende toplinje - Forsikringen på 25 millioner forslår som en skrædder i helvede - Kommentarer

Læs mere