Indledning. Tilbageblikket. 2 års eller 3 års junior-årgange

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Indledning. Tilbageblikket. 2 års eller 3 års junior-årgange"

Transkript

1 ~----~- 1 Formandens beretning ved generalforsamlingen den 26. januar 2007 Indledning Jeg vil starte med at bemærke, at detaljerne omkring Nord-Als Boldklubs mangesidede engagementer (heller) ikke er nævnt i min beretning for Det er jeg sikker på, at vi kommer til at høre om, når ungdom, senior og oldboys samt kasserer Kurt Nissen kommer med deres beretning senere i dagsordenen. Jeg ønsker derimod at koncentrere mig om nogle mere overordnede temaer, som har trængt sig på eller som i det forløbne år har været omgivet med ekstra fokus. Tilbageblikket For Nord-Als Boldklub blev 2006 ligesom 2005 et år med blandede erfaringer. På det fodboldmæssige havde vi lyspunkter, men desværre også et par mørke pletter. Med pletter mener jeg: - l.holdets nedrykning hos senior herrer - at det ikke lykkedes os at få et ynglinge-hold op at stå - at vi ikke kunne samle et juniorhold til efterårs-turneringen. Det kniber med antallet af spillere i disse afdelinger. Og hvorfor nævner jeg nu det? Jo, det er netop billedet på det største problem i fodbolden lige nu - frafald. 2 års eller 3 års junior-årgange At frafaldet af spillere er et generelt problem for fodbolden, er helt åbenlyst. Af samme årsag har Jysk Boldspil Union (JBU) brugt meget energi på tiltag, som skal gøre det lettere for klubberne at la enderne til at nå sammen i junior, ynglinge og senior. Derfor kan det godt undre, at vi på JBU's årsmøde i Herning i starten af januar 2007 skulle bruge så meget tid på at diskutere om 2 års eller 3 års junior-årgange er godt eller skidt.

2 2 Inden for fodbold har vi også en fødekæde. Ungdoms spillere giver seniorspillere og disse bliver senere hen oldboyspillere. Seniorspillere og oldboysspillere bliver trænere, ledere, dommere og hjælpere. Hvor skal vi fremover rekruttere disse "soldater" fra. Derfor er fastholdelsen af de ældste ungdomsspillere et så væsentligt projekt, at her bør langt den største opmærksomhed være. Årsagerne til frafaldet her er velkendte. Små årgange, efterskole, erhvervsarbejde samt utallige andre fritidstilbud kan her nævnes. Når først juniorafdelingen ikke kan etableres, så er en ynglingeafdeling i mange tilfælde kun en teoretisk mulighed. Derfor skal juniorafdelingen selvfølgeligt have mulighed for at anvende 3 årgange. Jo mere afbalanceret fleksibilitet, der er her til rådighed, desto større er chancerne for at kunne stille hold. Derfor var det godt at forslaget fra BNS, om at gøre det muligt fra 2007 at benytte 3 årgange i junior, fik chancen for at blive afprøvet. Bestyrelsen i mu (undtagen Ole Ladefoged) støttede et forslag om at gå tilbage til 2 årgange i junior. Det var efter min mening en klar fejlbedømmelse. Hele forløbet har ikke klædt fodbolden under mu. I sidste års beretning understregede jeg også vigtigheden af ovenstående. den anledning: Og jeg tilføjede i Måske er 3 årgange for ynglinge også værd at overveje. 3. års ynglinge er jo ikke et nyt begreb. Selvfølgeligt vil det på kort sigt gå ud over antallet af seniorspillere. Men på lang sigt vil gevinsten være stor. Hvis NB i hvert af de sidste 10 år havde haft et ynglingehold, så havde vi haft ca flere spillere under 30 år! Et sådant forslag kom mu' bestyrelse med kort før årsmødet i Herning. Dette forslag blev således vedtaget med stor majoritet. Det vil helt klart være til gavn for frafaldet i de ældste årgange. Så er det jo ligegyldigt, at dette forslag muligvis var en taktisk manøvre i forhold til at bevare 2 årgange hos junior. Imens de nævnte tiltag får tid til at virke, så bør vi finde en passende balancegang for ændringerne i seniorturneringen, så man i de mellemliggende år kommer nogenlunde helskindet igennem denne "spiller-tørke". Det er således også blevet vedtaget, at fra sæson 2008 er der helt fri tilmelding i serie 5 og serie 6. Turneringen brydes efter foråret og her er der igen fri tilmelding. Dette skal sikre, at holdene har nogenlunde samme styrke - også efter sommerferien, hvor mange klubber oplever et stort frafald eller stor udskiftning af spillere. Ligeledes må man i samme spillerunde benytte spillere fra et højere rangerende hold (dog højst fra serie 4). Bare for at nævne et par af tiltagene her.

3 3 Lyspunkterne (Der var flere end her nævnt. Men ungdomsformanden skal nok supplere). NB havde i sidste sæson et hold drengemesterrækken. Det er lang tid siden, at vi sidst var repræsenteret her. Jeg mener, at vi skal helt tilbage til Derfor var det en dejlig oplevelse, at mange igen kunne fmde vej til stadion. Og tilskuerne fik sandelig god (gratis) underholdning. Der var kamp og gejst samt rigtig god fodbold. Det var således fuldt fortjent, at drengene blev hædret på kommunens "Fritidsdag" i november. Tillykke - endnu en gang til både hold og trænere. Lilleputterne blev kredsvindere og nåede helt til semifmalen om det jyske mesterskab. Her blev vi knebent besejret af de senere jyske mestre fra IF Lyseng. Det var en meget flot præstation af holdet samt deres træner-team. NB's pigeafdeling blev kåret til årets pigeklub i region 4. Vi var således med i kapløbet om at blive landets bedste pigeklub, men blev her slået på målstregen af NB (Nørresundby Boldklub)! Der laves et rigtigt flot stykke arbejde i vor pigeafdeling. Og teamet omkring pigerne har fortjent denne hæder og opmærksomhed. Tillykke og tak til Preben Christensen, Thomas Norinder, Karin Thorsted, Benny Larsen, Jesper Kirkegaard og alle andre involverede. Fortsæt dette engagerede arbejde. Det er vi stolte over. "Kulturafdelingen " Ovenstående ynder jeg at kalde vore arrangementer del af. og aktiviteter. For dem har vi skam en hel Lige som indledning vil jeg godt slå fast, at idræt er god kultur, og derfor er fodboldspil - træning, kampe, stævner, uddannelse - også god kultur. Når nu fodboldspillet halter lidt, er det nok mere vore mange kulturelle tilbud, som vi er kendt for. Og indad til er det skam også disse mange arrangementer, der binder klubben sammen. Uden disse arrangementer havde det for første været lidt kedeligere på Nord-Als, men meget af fællesskabet i klubben havde ikke eksisteret. Det er jo netop som hjælper og leder, at man inden og ved disse arrangementer mødes på tværs af alle skel. Samtidigt bliver vort klubhus i disse sammenhænge flittigt brugt og får stor betydning, når disse arrangementer planlægges og løber af stabelen.

4 4 Lad mig for en ordens skyld nævne vore væsentligste arrangementer ud over den "daglige drift": og aktiviteter, der ligger Lottospil Klubblad Hjemmeside Sponsorpleje Arkivarrangement Gadearrangement Club 22 Piccolo Cup NB-stambordet Vejers Turen Skolecup FEST-I-BY Ladies Cup Fodboldskole NB-dag Pigecup Nordborg Kræmmerfestival Afslutningsfest Julekalender Julebal Der er ikke mange foreninger, der har et tilsvarende højt aktivitetsniveau. grund til at være stolte over. Det er der god Et par af disse aktiviteter bør lige have nogle kommentarer med på vejen. Nordborg Kræmmerfestival 2006-udgaven af Nordborg Kræmmerfestival blev den sidste. Vi fik endnu en gang et underskud. Derfor valgte vi at stoppe, inden vi sådan set rigtigt er kommet i gang. Det er muligvis tilfældigheder, som er skyld i en alt for lille omsætning i teltet. Men "styregruppen" har vurderet, at "markedet" (hvis jeg må bruge det ord!) er (over)mættet med arrangementer. FEST-I-BY Vor byfest havde til gengæld en fin omsætning i Men udgifterne til programmet var også tilsvarende høje. Derfor stod det økonomiske resultat desværre ikke mål med anstrengelserne. Udover en noget strammere styring af økonomien har komiteen også overtaget kræmmer-delen fra Kræmmerfestivalen. Det afstedkommer således en markant ændring af arrangementet. FEST-l-BY flytter ind på Luffes Plads. Det bliver spændende.

5 5 NB's hjemmeside kræver også lige et par bemærkninger. For det første fordi jeg ved, at Web Master Peter Glock arbejder på et helt nyt layout på sitet og for det andet er siden fuld afliv. Det kommer ikke af sig selv. Det kræver en permanent indsats, hvis nyheder og fotos, baggrundsoplysninger, annoncer og almindelig redigering skal være ajourført. Peter, det gør du virkelig godt. Mange tak for det. Fremadblikket Jeg har hverken programerklæringer, strategi-oplæg eller andre visioner med i denne beretning. Jeg vil således igen tillade mig her at efterlyse input til, hvordan fremtidige økonomiske overskud bør indgå i klubbens arbejde. Bestyrelsen har dog et bud på et projekt, som vi godt vil lægge ud til drøftelse i forsamlingen. "Projekt klubhus" Som tidligere nævnt har vi på sommerens bestyrelsesseminar haft vort klubhus som tema. Helt konkret var temaet "Klubhusets anvendelse og muligheder". Vi har siden hen i bestyrelsen valgt at arbejde videre med forskellige tanker om nogle gennemgribende ændringer i udseende og indretning af klubhuset. Om vi skal gå videre med disse planer, vil bestyrelsen selvfølgeligt også gerne have noget feedback på. Det er tanken at forskellige fonde og midler skal søges til finansieringen. Men vi er også parate til at bruge af "opsparingen". Hvad siger I til det? Afslutning Til Fritidsdagen i Nordborg Kommune havde bestyrelsen indstillet Søren Zaremba til en officiel anerkendelse for sit virke i NB. Endnu engang tillykke til Søren. Jeg vil også ønske Jørn Nissen tillykke med titlen som årets NB' er. Ken Christiansen modtog hæder som "Månedens lyspunkt" i november Vi må håbe, at Ken Christiansen i JydskeVestkysten's og Sydbanks glimrende initiativ også bliver

6 6 tilgodeset, når den samlede vinder af de 6 kårede lyspunkter skal findes. Det vil være fuldt fortjent. Kens gode humør er bare smittende. Det nyder vi godt af i mange sammenhænge. Peter Glock og Peer Christiansen modtog i 2006 DBU's Sølvnål. Disse 2 personligheder i NB er de første modtagere af denne flotte hæder. Deres klub-cv overskrider så rigeligt kravene for at kunne modtage DBU-sølvnålen. Så det var ovenud fortjent. Også her et stort tillykke til jer begge. Jesper Kirkegaard stopper som ungdomsformand. Men han vil gerne fortsat være en del afbestyrelsen. Derfor stiller Jesper op som bestyrelses suppleant som erstatning for Michael Werner, der stiller op som ungdomsformand. Jeg kan kun anbefale, at forsamlingen bakker denne "løsning" op. Tak til Jesper for indsatsen på den krævende ungdomsformands-post. Også tak til Arne Frederiksen for din tid i bestyrelsen. Desværre må du af tidsmæssige grunde prioritere anderledes. Som afløser foreslår bestyrelsen Kristian Dreyer. Vi skylder også Peer Christiansen en stor tak for hans indsats i bestyrelsen gennem 24 år. Peer Christiansen genopstiller ikke som formand for oldboys-afdelingen og træder dermed ud af bestyrelsen og oldboysudvalget. At gennemgå hans meritter viljeg skåne jer for. Men der er mange og en del går mange år tilbage. Bestyrelsen foreslår Erik Raun Jensen som afløser for Peer. Slutteligt ønsker jeg at sige tak til alle hjælpere, trænere, ledere og kolleger i bestyrelsen for indsatsen til gavn for Nord-Als Boldklub. Uden jeres indsats var der ingen klub - og det ville gøre tilværelsen noget mindre attraktiv her på Nord-Als. Ligeledes sender jeg en tak for samarbejdet til medier, sponsorer, NIC, Idrætsfonden for Nord-Als samt Nordborg Kommune. Nord-Als Boldklub ønskes hermed en rigtig god sæson Jens Chr. Hansen C:\Nord-Als Boldklub\Generalforsamlinger\2007\Formandens beretning for 2007.doc

Indledning. Årets gang

Indledning. Årets gang l Formandens beretning ved generalforsamlingen den 27. januar 2006 Indledning Jeg vil starte med at bemærke, at detaljerne omkring Nord-Als Boldklubs mangesidede engagementer ikke er nævnt i min beretning

Læs mere

PICCOLO CUP 2005 NB s oldboysafdeling starter sæsonen

PICCOLO CUP 2005 NB s oldboysafdeling starter sæsonen S P R T E N Nord-Als Boldklub s klubblad - 36. årgang - Nr. 1 - feb. 2005 Nord-Als Boldklub har afholdt generalforsamling den 28.01.05 i klubhuset. Læs mere om årsmødet inde i bladet. PICCOLO CUP 2004

Læs mere

INord-Als Boldklub 20011

INord-Als Boldklub 20011 1 INord-Als Boldklub 20011 Formandens beretning ved generalforsamlingen den 25. januar 2002 Indledning Jeg vil indledningsvis bemærke, at detaljerne omkring Nord-Als Boldklubs mangesidede engagementer

Læs mere

Generalforsamling den 28.1.82 side l UNGDOMSAFDELINGENS BERETNING '81

Generalforsamling den 28.1.82 side l UNGDOMSAFDELINGENS BERETNING '81 I I / Generalforsamling den 28.1.82 side l UNGDOMSAFDELINGENS BERETNING '81 En beretning kan opbygges på mange måder. Jeg har denne gang valgt at opbygge ungdomsafdelingens beretning for året 1981 kronologisk

Læs mere

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014 Side 1 af 5 Beretning 2013/2014 2013 har været et år, hvor der har været travlt med at se fremad i Værløse Boldklub, men for en kort bemærkning kigger vi lige tilbage og gør status på, hvad vi har opnået,

Læs mere

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke!

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke! BERETNING 2009 Sportsligt har vi haft et godt år på senior siden, hvor serie 3 har formået at holde sig i netop serie 3. I foråret skulle vi afslutte den sidste hele sæson. Inden forårets kampe lå vi lige

Læs mere

[Nord-Als Boldklub 20021

[Nord-Als Boldklub 20021 1 [Nord-Als Boldklub 20021 Formandens beretning ved generalforsamlingen den 31. januar 2003 Indledning Jeg vil igen indledningsvis bemærke, at detaljerne omkring Nord-Als Boldklubs mangesidede engagementer

Læs mere

Indledning. Globalisering

Indledning. Globalisering 1 Formandens beretning ved generalforsamlingen den 28. januar 2005 Indledning Jeg vil igen indledningsvis bemærke, at detaljerne omkring Nord-Als Boldklubs mangesidede engagementer ikke er nævnt i min

Læs mere

Nord-Als Boldklub 20031

Nord-Als Boldklub 20031 1 Nord-Als Boldklub 20031 Formandens beretning ved generalforsamlingen den 30. januar 2004 Indledning Jeg vil igen indledningsvis bemærke, at detaljerne omkring Nord-Als Boldklubs mangesidede engagementer

Læs mere

Nord-Als Boldklub 2015 Formandens beretning til generalforsamlingen d. 29. januar 2016

Nord-Als Boldklub 2015 Formandens beretning til generalforsamlingen d. 29. januar 2016 Nord-Als Boldklub 2015 Formandens beretning til generalforsamlingen d. 29. januar 2016 Året 2015 har været et spændende år for NB. Der er sket udvikling i alle afdelinger af klubben og NB har sagt goddag

Læs mere

Referat af generalforsamling 2012 i Team Viborg

Referat af generalforsamling 2012 i Team Viborg TEAM VIBORG Referat af generalforsamling 2012 i Team Viborg Tirsdag, den 26. marts 2013, kl. 19.00 Pkt. Emne : Referat : 1. Valg af dirigent : Søren Christensen blev foreslået og valgt som dirigent. Søren

Læs mere

Formandens Beretning

Formandens Beretning Formandens Beretning Evaluering af sæsonen 2012 + intro til sæsonen 2013 2012 Masser af fodbold i 2012 Stadig positiv udvikling i børne/ungdomsafdelingen Kontinuitet i seniorafdelingen Masser af aktiviteter

Læs mere

Nord-Als Boldklub s klubblad årgang - Nr. 7 - dec. 2003

Nord-Als Boldklub s klubblad årgang - Nr. 7 - dec. 2003 S P R T E N Nord-Als Boldklub s klubblad - 34. årgang - Nr. 7 - dec. 2003 Nord-Als Boldklub ønsker en glædelig jul og et godt nytår til alle sine medlemmer og deres familie, venner af klubben, alle annoncører

Læs mere

Nord-Als Boldklub s klubblad - 38. årgang - Nr. 1 - jan. 2007

Nord-Als Boldklub s klubblad - 38. årgang - Nr. 1 - jan. 2007 S P R T E N Nord-Als Boldklub s klubblad - 38. årgang - Nr. 1 - jan. 2007 Årets pigefodboldklub 2006 Nord-Als Boldklub er blevet valgt som Region 4 s kandidat til Årets Pigefodboldklub. Det blev dog Nørresundby,

Læs mere

Også hvis man tager et kig på antallet af tilmeldt hold, vidner det om fremgang:

Også hvis man tager et kig på antallet af tilmeldt hold, vidner det om fremgang: Formandens beretning 2009 Det er efterhånden 9. gang jeg står foran forsamlingen som formand, og aflægger min beretning for det forløbne år, og stort set hver gang har jeg startet beretningen med "det

Læs mere

Generalforsamling OH 77 d kl

Generalforsamling OH 77 d kl Generalforsamling OH 77 d. 27.04.17 kl. 19.00 Dagsorden 1. Valg af dirigent: Palle 2. Beretninger - Ungdomsafdelingen o Der har været hold fra U6 til U16. o De mindste, drenge og piger: Pia, Matilde, Cecilie.

Læs mere

Nord-Als Boldklub s klubblad - 38. årgang - Nr. 2 - marts 2007

Nord-Als Boldklub s klubblad - 38. årgang - Nr. 2 - marts 2007 S P R T E N Nord-Als Boldklub s klubblad - 38. årgang - Nr. 2 - marts 2007 Kristian Drejer, Erik Raun Jensen og Michael Werner er ny i NB s bestyrelse. Læs mere om klubbens generalforsamling inde i bladet.

Læs mere

Etablering af kunststofbane I HIF Fodbold

Etablering af kunststofbane I HIF Fodbold Etablering af kunststofbane I HIF Fodbold Hornslet IF Fodbold ønsker hermed at ansøge om støtte til etablering af kunststofbane Ansøgningen indeholder: Hvorfor støtte til kunststofbane i HIF... Side 2

Læs mere

Formandens beretning Generalforsamling i Fodboldafdelingen Tirsdag den 20. januar 2007

Formandens beretning Generalforsamling i Fodboldafdelingen Tirsdag den 20. januar 2007 Formandens beretning Generalforsamling i Fodboldafdelingen Tirsdag den 20. januar 2007 Tilbageblik. Sæsonen 2008 var året, hvor man fra FBU s side valgte at vende turneringerne, så man nu spiller fra August

Læs mere

HF Mors. Bestyrelsens beretning 2014:

HF Mors. Bestyrelsens beretning 2014: HF Mors Bestyrelsens beretning 2014: Så er det igen blevet tid til generalforsamling i HF Mors. Tak til alle jer, der mødt op. Det er dejligt at se, at der er interesse for vores forening. 2014 var endnu

Læs mere

Nord-Als Boldklub s klubblad - 38. årgang - Nr. 5 - sept. 2007

Nord-Als Boldklub s klubblad - 38. årgang - Nr. 5 - sept. 2007 S P R T E N Nord-Als Boldklub s klubblad - 38. årgang - Nr. 5 - sept. 2007 500 glade piger deltog i NB's PIGE CUP Lørdag den 18. august 2007 blev NB's PIGE CUP afholdt for 6. gang med rekorddeltagelse

Læs mere

OB & IK`S KLUBNYT. Nummer 2 August Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Andet

OB & IK`S KLUBNYT. Nummer 2 August Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Andet OB & IK`S KLUBNYT Nummer 2 August 2016 Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Andet FORMANDEN HAR ORDET Du sidder nu med 2. udgave i 2016 af OB & IK-klubnyt. Der sker

Læs mere

Som man har kunnet læse på vores hjemmeside er der tale om det højeste medlemstal i mange år.

Som man har kunnet læse på vores hjemmeside er der tale om det højeste medlemstal i mange år. Formandens beretning 2009 Indledning Jeg skal i gang med min 12. formandsberetning. Det er ensbetydende med mange forskellige oplevelser gennem årene, både positive og negative, men hvor de positive klart

Læs mere

TEN. JBU's sølvnål. til Bjarne og Anders Der var stående bifald fra de 35 tilstedeværende

TEN. JBU's sølvnål. til Bjarne og Anders Der var stående bifald fra de 35 tilstedeværende s TEN Nord-Als Boldklub's klubblad - 35. årgang - Nr. 1 - feb. 2004 JBU sølvnål til Bjarne og Anders Der var stående bifald fra de 35 tilstedeværende ved klubbens generalforsamling den 30. januar, da Bjarne

Læs mere

For de allermindste blev der startet op med Trille Trolle håndbold, dvs. U4 og U6. Det er mest boldlege og fælleskab.

For de allermindste blev der startet op med Trille Trolle håndbold, dvs. U4 og U6. Det er mest boldlege og fælleskab. Beretning 2015/2016 Sæson 15/16 det sportslige. Der har fra 2014 til 2015 været en mindre fremgang. Fra 239 til 252 medlemmer. I en periode hvor håndbold som sport er trængt fra mange side, så er det dejligt,

Læs mere

NORD-ALS BOLDKLUB 1996 Formandens beretning ved generalforsamlingen den 31.1.1997 på Nørherredhus

NORD-ALS BOLDKLUB 1996 Formandens beretning ved generalforsamlingen den 31.1.1997 på Nørherredhus NORD-ALS BOLDKLUB 1996 Formandens beretning ved generalforsamlingen den 31.1.1997 på Nørherredhus side 1 af 11 I år vil jeg begynde min beretning med at vise jer et par overheads, som i grove træk viser

Læs mere

Referat af generalforsamling 2016 i Team Viborg

Referat af generalforsamling 2016 i Team Viborg TEAM VIBORG Referat af generalforsamling 2016 i Team Viborg Onsdag, den 29. marts 2016, kl. 19.00 Pkt. Emne : Referat : 1. Valg af dirigent : MS blev foreslået og valgt som dirigent. MS kunne konstaterer,

Læs mere

eretning til Nord-Als Boldklubs generalforsamling den Også 1999 har været et år på godt og ondt ogjeg vil i beretningen komme ind på :

eretning til Nord-Als Boldklubs generalforsamling den Også 1999 har været et år på godt og ondt ogjeg vil i beretningen komme ind på : r I eretning til Nord-Als Boldklubs generalforsamling den 28.01.2000. Også 1999 har været et år på godt og ondt ogjeg vil i beretningen komme ind på : - de enkelte afdelingers resultater - øvrige aktiviteter

Læs mere

Nord-Als Boldklub s klubblad - 39. årgang - Nr. 1 - feb. 2008. Formand Jens Hansen: For Nord-Als Boldklub blev 2007 et godt år

Nord-Als Boldklub s klubblad - 39. årgang - Nr. 1 - feb. 2008. Formand Jens Hansen: For Nord-Als Boldklub blev 2007 et godt år S P R T E N Nord-Als Boldklub s klubblad - 39. årgang - Nr. 1 - feb. 2008 Formand Jens Hansen: For Nord-Als Boldklub blev 2007 et godt år Formandens beretning ved generalforsamlingen For Nord-Als Boldklub

Læs mere

Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt

Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt Dagsorden 1. Valg af stemmetællere 2. Valg af dirigent og referent 3. Formandens beretning og

Læs mere

sporten i om rådet. Byrge Jensen, NB's første formand, skriver i klubbens 25 års jubilæumshæfte kan fejre 25 år med NB på en så positiv

sporten i om rådet. Byrge Jensen, NB's første formand, skriver i klubbens 25 års jubilæumshæfte kan fejre 25 år med NB på en så positiv 8 40 år Nord-Als Boldklub Oprindelse Nord-Als Boldklub (NB) er med sine 40 år en forholdsvis ung klub. Klubben er resultatet af en sammenlægning mellem fodboldafdelingerne i Havnbjerg IF og Nordborg IF.

Læs mere

den Herefter følger der en kort gennemgang af de enkelte afdelingers resultater og aktiviteter.

den Herefter følger der en kort gennemgang af de enkelte afdelingers resultater og aktiviteter. Beretning Nord-Als Boldklubs ungdomsafdeling den 29.01.99 til generalforsamlingen Jeg vil starte min beretning med en gennemgang af de aktiviteter der har været i klubbens ungdomsafdeling og samtidig komme

Læs mere

NORD-ALS BOLDKLUB 1997 Formandens beretning ved generalforsamlingen den på Nørherredhus

NORD-ALS BOLDKLUB 1997 Formandens beretning ved generalforsamlingen den på Nørherredhus .-' NORD-ALS BOLDKLUB 1997 Formandens beretning ved generalforsamlingen den 30.1.98 på Nørherredhus side 1 af 11 Jeg vil starte min beretning om året 1997 med et enkelt tal - næsten 500 fodboldkampe Nord-Als

Læs mere

Ordinær generalforsamling i. Lyngby-Gladsaxe Volley

Ordinær generalforsamling i. Lyngby-Gladsaxe Volley Ordinær generalforsamling i 24. oktober 2017 Lyngby-Gladsaxe Volley Tirsdag den 31. oktober kl. 19.30 i Engelsborghallen, klublokalet Engelsborgvej 93, 2800 Kongens Lyngby Med følgende dagsorden: 1. Valg

Læs mere

Når dette læses er vi allerede godt i gang med indendørssæsonen efter en begivenhedsrig efterårssæson.

Når dette læses er vi allerede godt i gang med indendørssæsonen efter en begivenhedsrig efterårssæson. Ungdomsafdelingen: Når dette læses er vi allerede godt i gang med indendørssæsonen efter en begivenhedsrig efterårssæson. Der er blevet spillet en masse bold til både træning og kamp og jeg tror at alle

Læs mere

Rødding Idrætsforening Generalforsamling mandag den 27. februar 2012 Beretning for 2011

Rødding Idrætsforening Generalforsamling mandag den 27. februar 2012 Beretning for 2011 Rødding Idrætsforening Generalforsamling mandag den 27. februar 2012 Beretning for 2011 Fodboldåret 2011 har igen budt på mange spændende udfordringer, med stor aktivitet på banerne, men også et år hvor

Læs mere

Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub

Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub Tirsdag d. 25/2 2014 kl. 19.30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Kassererens beretning - herunder fastsættelse af kontingent for

Læs mere

Referat af generalforsamling 2011 i Team Viborg

Referat af generalforsamling 2011 i Team Viborg TEAM VIBORG Referat af generalforsamling 2011 i Team Viborg Tirsdag, den 27. marts 2012, kl. 19.00 Pkt. Emne : Referat : 1. Valg af dirigent : Søren Christensen blev foreslået og valgt som dirigent. Søren

Læs mere

Gadbjerg IF-Fodbold Givskud GUF-Fodbold FC GOG. Forældre information. Hold: U8 U9 (Årgang ) Drenge og piger. Lavet den 21.

Gadbjerg IF-Fodbold Givskud GUF-Fodbold FC GOG. Forældre information. Hold: U8 U9 (Årgang ) Drenge og piger. Lavet den 21. Gadbjerg IF-Fodbold Givskud GUF-Fodbold FC GOG Forældre information 2009 Lavet den 21.marts 2009 Hold: U8 U9 (Årgang 2001-2000) Drenge og piger Velkommen i FC GOG Vi har i denne folder prøvet, at samle

Læs mere

Generalforsamling 2014

Generalforsamling 2014 Generalforsamling 2014 DAGENS MATCH: (No. 1: 2 ks. Manneklubbolde/No. 2: 4 fl. vin/no. 3: 4 Manneklubtrøjer) No. 1: Allan Hansen, Mogens Lundh, Kaj Mortensen (31 point), Svend Skiby 103 point No. 2: Torben

Læs mere

Nord-Als Boldklub s klubblad - 37. årgang - Nr. 7 - dec. 2006. NB s drengeafdeling på rådhuset!

Nord-Als Boldklub s klubblad - 37. årgang - Nr. 7 - dec. 2006. NB s drengeafdeling på rådhuset! S P R T E N Nord-Als Boldklub s klubblad - 37. årgang - Nr. 7 - dec. 2006 Godt år for drengene Vi kan i drengeafdelingen se tilbage på en helt i igennem succesrig sæson. I foråret var målet at vinde drenge

Læs mere

TEN. NB Skole-Cup, stadig populær efter 36 år Arets udgave af NB Skole-Cup var det 36. i rækken af indendørs fodboldstævner

TEN. NB Skole-Cup, stadig populær efter 36 år Arets udgave af NB Skole-Cup var det 36. i rækken af indendørs fodboldstævner " s TEN Nord-Als Boldklub's klubblad - 35. årgang - Nr. 2 - april 2004 Nordborg S.b, et af mange 'tetvetiqe" hold der deltog i årets NB-SKOLECUP NB Skole-Cup, stadig populær efter 36 år Arets udgave af

Læs mere

Generalforsamling. Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00

Generalforsamling. Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00 Generalforsamling Bjerringbro IF inviterede til generalforsamling Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00 Generalforsamlingen blev liver afholdt i Bjerringbro IFs klubhus Dagsorden: 1) Valg af dirigent og referent

Læs mere

Nord-Als Boldklub s klubblad - 38. årgang - Nr. 6 - dec. 2007

Nord-Als Boldklub s klubblad - 38. årgang - Nr. 6 - dec. 2007 S P R T E N Nord-Als Boldklub s klubblad - 38. årgang - Nr. 6 - dec. 2007 Michael Werner blev Årets NB er 2007 Michael Werner har efterhånden 15 års leder-anciennitet i NB. Senest har han overtaget hvervet

Læs mere

FB Nyhedsbrev. nr februar 2008.

FB Nyhedsbrev. nr februar 2008. FB Nyhedsbrev. nr. 5. - februar 2008. Så er FBs ungdomsafdeling på banen med årets første Nyhedsbrev. FB håber at alle klubbens medlemmer, samarbejdspartnere, forretningsforbindelser, trænere og ledere,

Læs mere

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk Generalforsamling Mandag d. 23. marts 2009 Tilstede: Bestyrelsen og x medlemmer Dagorden 1. Valg af dirigent og referat 2. Bestyrelsens beretning for 2008 3. Forlæggelse og godkendelse af regnskab 2008

Læs mere

Det er ikke nødvendigt at tilmelde sig til det gratis arrangement.

Det er ikke nødvendigt at tilmelde sig til det gratis arrangement. KBU Ved Sporsløjfen 10, 2 2100 København Ø. Tlf.: 3927 7144 FAX.: 3927 7244 Mail: kbu@kbu.dbu.dk Hjemmeside: www.kbu.dbu.dk Telefontid: Man Tors kl. 12:00 16:00 Fre kl. 12:00 15:00 Kontortid: Man Tors

Læs mere

Referat af generalforsamling 2018 i Team Viborg

Referat af generalforsamling 2018 i Team Viborg TEAM VIBORG Referat af generalforsamling 2018 i Team Viborg Tirsdag, den 26. marts 2019, kl. 19.00 Pkt. Emne : Referat : 1. Valg af dirigent : MS blev foreslået og valgt som dirigent. MS kunne konstaterer,

Læs mere

Nord-Als Boldklub's klubblad - 37. årgang - Nr. 2 - marts 2006

Nord-Als Boldklub's klubblad - 37. årgang - Nr. 2 - marts 2006 Nord-Als Boldklub's klubblad - 37. årgang - Nr. 2 - marts 2006 Nord-Als Boldklub's minipiger spillede om regionsmesterskabet i indendørsfodbold i Ribe den 25. februar. Hvordan det gik holdet, kan du læse

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde LUI Fodbold Onsdag den 19. april 2017

Referat af Bestyrelsesmøde LUI Fodbold Onsdag den 19. april 2017 Referat af Bestyrelsesmøde LUI Fodbold Onsdag den 19. april 2017 Tilstede: Nina, Michael, Mette H, June, Margit, Christoffer + Birgitte fra DBU Fraværende: Mette S, Brian, Henrik, Lars 1. Bemærkninger

Læs mere

Beretning fra turneringsudvalget:

Beretning fra turneringsudvalget: Beretning fra turneringsudvalget: Set fra min pind som formand for Turneringsudvalget har det været en god sæson. Det har været lidt nemmere at få enderne til at hænge sammen i år, men det har også meget

Læs mere

Forslag 1 Forslag 2. Forslag fra Kolding IF. Forslag fra JBU Bestyrelse. Solidarisk dommerafregning i alle rækker. Love for Jydsk Boldspil-Union

Forslag 1 Forslag 2. Forslag fra Kolding IF. Forslag fra JBU Bestyrelse. Solidarisk dommerafregning i alle rækker. Love for Jydsk Boldspil-Union FORSLAG på JBUs delegeretmøde 10. januar 2009 1 2 fra JBU Bestyrelse Love for Jydsk Boldspil-Union Nuværende tekst: 1 Navn 1. Unionens navn er Jydsk Boldspil-Union (JBU). Unionen er stiftet den 1. december

Læs mere

Håndbold Foreningen MORS

Håndbold Foreningen MORS Håndbold Foreningen MORS CVR. NR. 15171294 www.hfmors.dk hf@mors.dk Referat fra generalforsamlingen i HF Mors mandag den 28. marts 2011 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Bestyrelsens beretning

Læs mere

N Y H E D S B R E V 02/2018

N Y H E D S B R E V 02/2018 VEJLE BOLDKLUB Hellumvej 9 7100 Vejle CVR nr. 68046718 N Y H E D S B R E V 02/2018 Information fra bestyrelsesformanden Kære læsere Det er med stor glæde, at vi kan dele nyheden om, at etableringen af

Læs mere

Nord-Als Boldklub 2014

Nord-Als Boldklub 2014 Nord-Als Boldklub 2014 Formandens beretning til generalforsamlingen d. 30. januar 2015 Året 2014 har været et spændende år i og omkring Nord-Als Boldklub (NB). NB har i mange henseender påvirket lokalområdet

Læs mere

Jeg vil starte min beretning denne gang med at udtrykke nogle mindeord om en person, der ikke er blandt os mere.

Jeg vil starte min beretning denne gang med at udtrykke nogle mindeord om en person, der ikke er blandt os mere. Formandens beretning 2011 Mindeord Jeg vil starte min beretning denne gang med at udtrykke nogle mindeord om en person, der ikke er blandt os mere. Torsdag den 27. oktober afgik Lars Bo Schmidt ved døden.

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor: Ungdom Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene spot på sporten // MARTs 2012 Hovedsponsor: Ungdom FORÅRET ER PÅ VEJ - ØV :-) Foråret er på vej - både i flg. kalenderen og når vi kigger ud mod

Læs mere

2. Formandens beretning. Formanden bød velkommen til den ordinære generalforsamling.

2. Formandens beretning. Formanden bød velkommen til den ordinære generalforsamling. Generalforsamling onsdag den 27. februar 2019. Dirigent: Allan Sørensen. Referent: Svend Kviesgaard 1. Valg af dirigent. Allan Sørensen blev valgt til dirigent. Han oplyste, at generalforsamlingen var

Læs mere

Formandens beretning Indledning

Formandens beretning Indledning Formandens beretning 2008 Indledning Da jeg første gang - i 1999 - aflagde beretning som formand, omtalte jeg, at Martin Laursen var blevet solgt til Hellas Verona. Man må sige, at der er sket meget i

Læs mere

SponsoraftalER. Herning kfum fodbold

SponsoraftalER. Herning kfum fodbold Stor eksponering gennem herning kfum fodbold Få maksimalt udbytte af dit sponsorat med over 1.000 besøgende hver uge - bliv erhvervssponsor i Herning KFUM Fodbold Herning kfum fodbold SponsoraftalER s

Læs mere

Far og datter fik pokaler Ved Nord-Als Boldklub s afslutningsfest den 30. oktober kom familien

Far og datter fik pokaler Ved Nord-Als Boldklub s afslutningsfest den 30. oktober kom familien SP RTEN Nord-Als Boldklub s klubblad - 35. årgang - Nr. 5 - nov. 2004 Far og datter fik pokaler Ved Nord-Als Boldklub s afslutningsfest den 30. oktober kom familien Christensen rigtig i fokus. Først blev

Læs mere

EKIF'S historie - de første 50 år - indtil Efterfølgende alene klip fra Jubilæumsbogen fra 1988.

EKIF'S historie - de første 50 år - indtil Efterfølgende alene klip fra Jubilæumsbogen fra 1988. EKIF'S historie - de første 50 år - indtil 1988. Efterfølgende alene klip fra Jubilæumsbogen fra 1988. Det hele startede med brydning - men for at komme i gang - skulle man have anskaffet en madras. Man

Læs mere

Nord-Als Boldklub 2017 Formandens beretning til generalforsamlingen d. 26. januar 2018

Nord-Als Boldklub 2017 Formandens beretning til generalforsamlingen d. 26. januar 2018 Nord-Als Boldklub 2017 Formandens beretning til generalforsamlingen d. 26. januar 2018 Året 2017 har været et spændende år for NB. Der er sket udvikling i alle afdelinger af klubben, NB har udvidet samarbejdet

Læs mere

Mona Jepsen, Kirsten Hansesgaard, Morten Nielsen, Steen Mogensen, Morten Larsen. Formanden/siden sidst:

Mona Jepsen, Kirsten Hansesgaard, Morten Nielsen, Steen Mogensen, Morten Larsen. Formanden/siden sidst: MØDEREFERAT Mødedeltagere Mona Jepsen Kirsten Hansesgaard Morten Larsen Steen Mogensen Fraværende Kopi Sted Morten Nielsen Mona Jepsen, Kirsten Hansesgaard, Morten Nielsen, Steen Mogensen, Morten Larsen

Læs mere

FORMANDSBERETNING 2012

FORMANDSBERETNING 2012 FORMANDSBERETNING 2012 2012 VAR SÅ MIT 2 ÅR SOM FORMAND FOR HOVEDBESTYRELSEN I BIF. JEG MÅ HERTIL SIGE JO MERE JEG LÆRER FORENINGEN AT KENDE JO MERE KAN JEG SE HVOR TAKNEMLIG VI SKAL VÆRE FOR DEN STORE

Læs mere

Brøndbyernes IF-beretning 2013. Følgende klubfolk er afgået ved døden siden sidste generalforsamling:

Brøndbyernes IF-beretning 2013. Følgende klubfolk er afgået ved døden siden sidste generalforsamling: Brøndbyernes IF-beretning 2013 Følgende klubfolk er afgået ved døden siden sidste generalforsamling: Jørn Sørensen Bente Fryland John Pedersen Arne Nielsen Rudolf Larsen Æret være deres minde.. Året 2013

Læs mere

Årsplan. U12/U13 Drenge 2010/11

Årsplan. U12/U13 Drenge 2010/11 Årsplan U12/U13 Drenge 2010/11 Årsplan for U12 & U13 Drenge Årgang Spillere født i 1999 og 1998 eller 4. kvartal i 1997. (5. og 6. klasse). Ledere: Træner Jørgen Jensen Hjejlevej 113 mobil 2540 5810 7451

Læs mere

Bliv sponsor i Frederiksberg Boldklub

Bliv sponsor i Frederiksberg Boldklub Bliv sponsor i Frederiksberg Boldklub Børnefamilierne i Frederiksberg Boldklub Børnefamilierne i Frederiksberg Boldklub er mennesker med overskud, der går op i deres børns engagement i klubben. De kommer

Læs mere

Formandens beretning til generalforsamlingen torsdag, den 31. l

Formandens beretning til generalforsamlingen torsdag, den 31. l /' Formandens beretning til generalforsamlingen torsdag, den 31. l. 1985. Sæson 1984 startede blødt og behageligt, vi var forskånede for tidligere tiders problemer med bløde- og opblødte baner, og kun

Læs mere

Fodboldskole også i år! NB blev igen godkendt som arrangør af DBU s populære fodboldskole. Arrangementet afvikles i uge 27 på NIC.

Fodboldskole også i år! NB blev igen godkendt som arrangør af DBU s populære fodboldskole. Arrangementet afvikles i uge 27 på NIC. S P R T E N Nord-Als Boldklub s klubblad - 34. årgang - Nr. 1 - feb. 2003 Skolestævne NB s traditionelle indendørsstævne for kommunens skoleelever afvikles i år i dagene 28.-30. marts. Indbydelser er sendt

Læs mere

Beretning Status fra Afdelinger. Taastrup FC s Generalforsamling 5. marts 2019

Beretning Status fra Afdelinger. Taastrup FC s Generalforsamling 5. marts 2019 Taastrup FC s Generalforsamling 5. marts 2019 Beretning 2018 Status fra Afdelinger Herre senior HS/1 Siden sidste Generalforsamling er der sket en del ændringer i og omkring holdet. I foråret 2018 klarede

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i VKK lørdag d. 29. november 2014

Referat fra ordinær generalforsamling i VKK lørdag d. 29. november 2014 Referat fra ordinær generalforsamling i VKK lørdag d. 29. november 2014 1. Valg af dirigent. Freddy Christensen blev valgt til dirigent 2. Bestyrelsens beretning for det forgangne år. Formand Kenn P. Korsager

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Dragør Boldklub 22. februar 2011.

Referat af Generalforsamling i Dragør Boldklub 22. februar 2011. Referat af Generalforsamling i Dragør Boldklub 22. februar 2011. Dagsorden 1) Valg af dirigent. 2) Formandens beretning 3) Kassereren aflægger regnskab 4) Indkomne forsalg 5) Valg 6) Eventuelt Fra bestyrelsen

Læs mere

Generalforsamling (afdelingsmøde) i AAIG Atletik, Tri og Motion (forkortet ATM) Torsdag den 30. marts 2017 kl

Generalforsamling (afdelingsmøde) i AAIG Atletik, Tri og Motion (forkortet ATM) Torsdag den 30. marts 2017 kl Generalforsamling (afdelingsmøde) i AAIG Atletik, Tri og Motion (forkortet ATM) Torsdag den 30. marts 2017 kl. 18.30 19.45 Deltagere: Der deltog 30 medlemmer i afdelingsmødet. 1. Valg af dirigent og referent

Læs mere

Formandens beretning til generalforsamlingen torsdag, den 25. januar 1990.

Formandens beretning til generalforsamlingen torsdag, den 25. januar 1990. Formandens beretning til generalforsamlingen torsdag, den 25. januar 1990. NB.ere.i aften ved generalforsamlingen vil jeg ikke som tidl. år gennemgå forløbet af turneringerne. Under generalforsamlingen

Læs mere

Nord-Als Boldklub 2016 Formandens beretning til generalforsamlingen d. 27. januar 2017

Nord-Als Boldklub 2016 Formandens beretning til generalforsamlingen d. 27. januar 2017 Nord-Als Boldklub 2016 Formandens beretning til generalforsamlingen d. 27. januar 2017 Året 2016 har været et spændende år for NB. Der er sket udvikling i alle afdelinger af klubben, NB har udvidet skolesamarbejdet

Læs mere

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november 2017. Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til bestyrelsen for Henne golfbane a/s Først det sportslige. Vi har

Læs mere

Start af SKOLE CUP. Kurset "VORT HOLD" afholdes for miniputafdelingen.

Start af SKOLE CUP. Kurset VORT HOLD afholdes for miniputafdelingen. Nord-Als Boldklub-s generalforsamling den 25.1.1996 Formandens beretning for året 1995. Side l af Jeg vil starte min beretning, som jeg har gjort det de sidste år - nemlig med at fortælle i store træk

Læs mere

Nord-Als Boldklub s klubblad årgang - Nr. 4. dec. 2016

Nord-Als Boldklub s klubblad årgang - Nr. 4. dec. 2016 Nord-Als Boldklub s klubblad - 47. årgang - Nr. 4. dec. 2016 Kristian Dreyer får DBU Jyllands sølvnål Kristian har over 20 års ledererfaring i Nord-Als Boldklub, hvor han allerede som 14-årig startede

Læs mere

Nord-Als Boldklub's klubblad årgang - Nr. 4 - juni 2006

Nord-Als Boldklub's klubblad årgang - Nr. 4 - juni 2006 s TEN Nord-Als Boldklub's klubblad - 37. årgang - Nr. 4 - juni 2006 Lilleputpigerne Emma, Christina, Signe, Line og Fie har sammen med deres træner Thomas været blandt de mange hjælpere ved årets FEST-l-BY.

Læs mere

Generalforsamling Fredag den 28. januar 2005 afholder NB generalforsamling i klubhuset.

Generalforsamling Fredag den 28. januar 2005 afholder NB generalforsamling i klubhuset. SP RTEN Nord-Als Boldklub s klubblad - 35. årgang - Nr. 6 - dec. 2004 NB s mange hold holder, indtil den nye sæson begynder om et par måneder, formen ved lige med en gang om uge indendørsfodbold i Nord-Als

Læs mere

Info-folder til trænere

Info-folder til trænere Info-folder til trænere - med svar på alt vedrørende trænergerningen i TIF. TIF info-folder for trænere Denne info-folder er blevet til i håbet om, at den kan være med til at lette det daglige arbejde

Læs mere

Ved udgangen af 2005 bestod afdelingsbestyrelsen af følgende medlemmer:

Ved udgangen af 2005 bestod afdelingsbestyrelsen af følgende medlemmer: Afdelingsberetning for PI s Fo dboldafdeling Ved udgangen af 2005 bestod afdelingsbestyrelsen af følgende medlemmer: Formand, Gunnar Nørager Næstformand, Lasse T. Vinther Kasserer, Kristian Kjær Jensen

Læs mere

Nyhedsbrev fra MIK fodbold

Nyhedsbrev fra MIK fodbold Nyhedsbrev fra MIK fodbold Sommeren er i fuld gang og for en stund er fodbolden erstattet af ferie og afslapning. Dette skal dog ikke forhindre MIK fodbold i at gøre status over forårets bedrifter og kigge

Læs mere

Slagslunde-Ganløse Idrætsforening

Slagslunde-Ganløse Idrætsforening SGIF fodbold. Vision, mål, strategi og handlingsplan 2012-2015. Godkendt af bestyrelsen d. 3. oktober 2012. Vision: SGIF fodbold skal være den mest succesrige idrætsforening i Egedal målt på følgende 4

Læs mere

Sponsorkoncept GUG BOLDKLUB

Sponsorkoncept GUG BOLDKLUB GUG Koncept 2012 14/03/12 16:29 Side 1 Sponsorkoncept GUG BOLDKLUB GUG Koncept 2012 14/03/12 16:29 Side 2 Gug Boldklub, der har fodbolden som interesseområde, er utvivlsomt lokalområdets mest synlige idrætsforening.

Læs mere

Beretning for HG fodbold 2013

Beretning for HG fodbold 2013 Beretning for HG fodbold 2013 2012 blev endnu et travlt år for HG fodbold, hvor der er aktivitet hele året rundt, hvis ikke på banerne på idrætsanlægget, så i storhal, eller i indendørs haller rundt omkring

Læs mere

lafslutningsfest '81 på Nørherredhus

lafslutningsfest '81 på Nørherredhus xtlmeldng x afleveres til træneren den 6.november 1981. JEG TLMELDER senest fredag mig selv :-------Navn---------- jeg er født 19 ---- desuden antal voksne :------ og antal søskende :------ ØNSKES pølser/sodavand

Læs mere

TEN. Nord-Als Boldklub's klubblad årgang - Nr. 7 - dec. 2002

TEN. Nord-Als Boldklub's klubblad årgang - Nr. 7 - dec. 2002 s TEN Nord-Als Boldklub's klubblad - 33. årgang - Nr. 7 - dec. 2002 2 Hæder til Werner Foreninger i kommunen kunne også i år indstille en person til at modtage en særlig anerkendelse for deres arbejde.

Læs mere

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen Generalforsamling Torsdag d. kl. 19.00, i Vipperødhallen Til stede: Fra bestyrelsen: Marianne, Charlotte, Mette, Malene, Anne Dorthe, samt 6 medlemmer. Fraværende: Morten, Pia 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

HÅNDBOLD. Kære håndboldspillere, forældre, frivillige m.fl.

HÅNDBOLD. Kære håndboldspillere, forældre, frivillige m.fl. Nyhedsbrev #1, side 1 ud af 5 #1, 2014/15 HÅNDBOLD Kære håndboldspillere, forældre, frivillige m.fl. Hermed et forsinket nyhedsbrev fra denne sæson, men stadig vigtige informationer for dig, som har et

Læs mere

Velkommen til generalforsamling Ikast KFUM Volleyball. Torsdag den

Velkommen til generalforsamling Ikast KFUM Volleyball. Torsdag den Velkommen til generalforsamling Ikast KFUM Volleyball Torsdag den 23-02-2017 1. Dagsorden 1. dagsorden 2. Valg af dirigent og referent samt konstatering af om generalforsamlingen er lovligt varslet. 3.

Læs mere

4. Drøftelse og godkendelse af beretning og regnskab for seneste sæson. Beretning og regnskab blev drøftet og godkendt.

4. Drøftelse og godkendelse af beretning og regnskab for seneste sæson. Beretning og regnskab blev drøftet og godkendt. Generalforsamling 28. august 2017. Dagsorden: 1. Valg af dirigent (bestyrelsen foreslår Bent Wiuff). Bent Wiuff blev valgt som dirigent. 2. Beretning af formand. Beretning aflagt. Se beretning efter referatet.

Læs mere

Nord-Als Boldklub 2000 Formandens beretning ved generalforsamlingen fredag den 26.1.2001.

Nord-Als Boldklub 2000 Formandens beretning ved generalforsamlingen fredag den 26.1.2001. Nord-Als Boldklub 2000 Formandens beretning ved generalforsamlingen fredag den 26.1.2001. Side 1 af 10 Min sidste formandsberetning til NB's generalforsamling får desværre ikke den indledning jeg for 1

Læs mere

fokus på børn og unge

fokus på børn og unge Målrettet fokus fokus på børn og unge I Vodskov gør de meget ud af at sætte børene i fokus. Derfor har DBU kåret dem til årets børneklub. Vodskov IF i Nordjylland er af DBU kåret til Årets Børneklub 2010

Læs mere

Nord-Als Boldklub's klubblad - 37. årgang. Nr. 1 januar 2006

Nord-Als Boldklub's klubblad - 37. årgang. Nr. 1 januar 2006 L s TEN Nord-Als Boldklub's klubblad - 37. årgang. Nr. 1 januar 2006 Kevin Werner har solgt 200 NB- julekalendere! Flot, flot indsats som blev belønnet med en gave fra NB. På billedet ses ungdomsudvalgsmedlem

Læs mere

Stensballe IK vil være den mest attraktive fodboldklub i Horsens og omegn. Vi er en aktiv sportsklub for alle, uanset evner og ambitioner.

Stensballe IK vil være den mest attraktive fodboldklub i Horsens og omegn. Vi er en aktiv sportsklub for alle, uanset evner og ambitioner. Stensballe IK vil være den mest attraktive fodboldklub i Horsens og omegn. Vi er en aktiv sportsklub for alle, uanset evner og ambitioner. www.stensballe-ik.dk Side 1 af 11 Sportslige ambitioner Kvalificerede

Læs mere

skyld skaber ny klubform Fodbold for samværets

skyld skaber ny klubform Fodbold for samværets Formand Thomas Auens Laursen samlede for tre år siden nogle gamle venner, der havde lagt fodbolden på hylden. I dag er der 55 seniorspillere i klubben. DEN NY KLUB HAR IKKE HAFT TILGANG FRA DEN EKSISTERENDE

Læs mere

Det kan man selvfølgelig kun gøre hvis der ikke sker noget usædvan-

Det kan man selvfølgelig kun gøre hvis der ikke sker noget usædvan- Generalforsamling den 26.1.1984 Ungdoms formandens beretning 1983 -Pf2ololCo~' l 13/Yct S ifc/- CO~ ~ Det er idag for 7 ende gang jeg skal aflægge ungdomsafdelingens beretnlng for et forløbet år. _Efter

Læs mere

FORSLAG TIL BEHANDLING PÅ DELEGERETMØDET 2018

FORSLAG TIL BEHANDLING PÅ DELEGERETMØDET 2018 FORSLAG TIL BEHANDLING PÅ DELEGERETMØDET 2018 Lovene Forslag 1: Forhøjelse af depositum ved oprettelse af ny klub Bestyrelsen Turneringsreglementet Forslag 2: Brug af 1. års senior på U19 drenge Bestyrelsen

Læs mere