OVERDREV NEWS. Ejerforeningen Sundby Overdrev Årgang 2014 nr. 1 Den 12. januar 2014

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "OVERDREV NEWS. Ejerforeningen Sundby Overdrev Årgang 2014 nr. 1 Den 12. januar 2014"

Transkript

1 Ejerforeningen Sundby Overdrev Årgang 2014 nr. 1 Den 12. januar 2014 Julen og nytåret er vel overstået. Det startede med skønsang af festudvalget, nisser samt julemanden, da juletræet blev tændt. Senere var der varm gløgg og æbleskiver. En stor tak til festudvalget for det fine arrangement. Naturen viste sig fra sin hårde side i december, først i form af en storm og siden af store oversvømmelser. Her var vi så heldige, at vi ikke fik nogle store skader på hverken personer eller området. Nytåret blev fejret med et brag og alle containere overlevede. Der er blevet ryddet pænt op bagefter, og området fremstår pænt. Hvad der også er meget glædeligt, er at vi har sluppet for indbrud og andet hærværk. Rydning af sne Meteorologerne mener, at der kan komme sne i næste uge. minder derfor om, at det påhviler hver enkel beboer at rydde sne foran deres hus. Juletræer Renovationen har besluttet, at de ikke længere tager juletræer med i januar måned. Men man kan til gengæld bestille en særskilt afhentning af træerne. Derfor vil bestyrelsen tilbyde, at man kan sætte sit brugte juletræ ned bag fællesskuret i januar måned. Så vil bestyrelsen sørge for at de bliver afhentet. Godt nytår til alle fra

2 Ejerforeningen Sundby Overdrev Årgang 2014 nr. 2 Den 21. januar 2014 Inge Pedersen in memorandum Inge Pedersen (nr. 89) sov stille ind i sit hjem fredag den 17. januar 2014 efter at have følt sig en smule sløj i en lille uges tid. Lille Inge, Optikerens kone, Inge var utrolig glad for at være Oldemor til to oldebørn, og satte en stor ære i at kunne klare sig selv på trods af de senere års gangbesvær. Inge ville klare sig selv og ikke være til besvær for andre, og hun var netop ved at komme lidt oven på efter Bennys død for et år siden. Inge var som sin afdøde mand også altid god for historier fra gamle dage, hvor hun i mange år var kassemester i kegleklubben, hvor mand, børn og børnebørn tilbragte mange stunder. Vi vil alle savne Inge, og vores tanker går nu til de efterladte. Inge bisættes fredag den 24. januar 2014 kl. 12:00 fra Nathanaels Kirke, Holmbladsgade 19, 2300 København S. Inge blev 79 år. Æret være hendes minde

3 Ejerforeningen Sundby Overdrev Årgang 2014 nr. 3 Den 16. marts 2014 Generalforsamling Grundet økonomiske overvejelser har vi valgt at flytte generalforsamlingen fra Ørestad skole til fritidshjemmet Labyrinten. Adressen er Rugagervej 1 (Lige over for Q8 tankstationen). Datoen samt tidspunktet for generalforsamlingen er stadig den samme, nu på torsdag den 20. marts klokken Der var næsten 100 tilmeldte til årets fastelavnsfest. Udklædningerne var flotte og i år var også en hel del voksne udklædte. De tre tønder blev slået ned, selvom det holdt hårdt for de store børn.

4 Ejerforeningen Sundby Overdrev Årgang 2014 nr. 4 Den 1. april 2014 De første blomster og frugttræer er sprunget ud, vinterjakken er hængt i skabet og støvlerne pakket væk... Foråret er kommet Som noget nyt blev den årlige generalforsamling afholdt på fritidshjemmet Labyrinten. Det fungerede fint så det kan være vi prøver det igen til næste år. Årets første fællesarbejde afholdes søndag den 27. april klokken De 2 næste fællesarbejder bliver henholdsvis 18. maj og 22. juni. Storskrald Der afhentes storskrald nu på torsdag den 3. april Derfor kan du sætte dit storskrald ud imorgen så det bliver taget med torsdag. Skraldet skal stå forenden af vendepladserne på Landgildevej eller Fælleddiget. Husk at affaldet skal være optageligt for skraldemændene. Haveaffald Som nogen allerede har bemærket har vi modtaget en container til haveaffald. Containeren står foran basketballbanen. Det er vigtigt at man kun smider haveaffald i containeren, med andre ord må man IKKE smide jord eller andet affald i containeren. Containeren bliver hentet igen torsdag eller fredag.

5 Ejerforeningen Sundby Overdrev Årgang 2014 nr. 5 Den 5. maj 2014 har rejseholdet haft en fantastisk tur til Rostock. Loppemarked søndag den 25. maj kl. 11:00 15:00 Husk tilmelding til loppemarkedet. Tilmeldingen skal afleveres i nr. 93 senest den 9. maj, en passende lejlighed til at rydde ud i gemmerne. Vi henstiller til, at der ikke holder biler på pladsen ved skuret denne dag. Ved årets første fællesarbejde blev køleskabet renset, mål og borg repareret, græsset slået, ukrudtet bekæmpet, træerne stynet, affald fjernet osv..., og der blev også tid til en pause. Det næste fællesarbejde afholdes søndag den 18. maj klokken Det sidste fællesarbejde inden sommerferien bliver den 22. juni. Storskrald Der afhentes storskrald mandag den 26. maj Skraldet skal stå forenden af vendepladserne på Landgildevej eller Fælleddiget. Husk at affaldet skal være optageligt for skraldemændene. Man kan ikke aflevere kemisk affald til storskrald; dette skal afleveres på en genbrugsplads. Haveaffald Foreningen bestiller en haveaffalds container til fællesarbejdet den 22. juni, så det vil det være muligt at komme af med eventuelt haveaffald. Husk ingen jord. Mangler bord Der mangler et bord i fællesskuret. Dette bord er lånt ud fra på torsdag, så vi vil meget meget gerne henstille til, at dem, der har lånt det, returnere det med det samme.

6 Ejerforeningen Sundby Overdrev Årgang 2014 nr. 6 Den 19. juni 2014 Foreningen havde et godt loppemarked, og der blev i stor stil købt og solgt fine ting og sager. Sankthans Mandag den 23. juni afholdes Sankthans på den store legeplads. Bålet tændes klokken og der vil være snobrød på gløderne. Sidste fællesarbejde regnede væk, men bestyrelsen har bestilt godt vejr til næste fællesarbejde nu på søndag den 22. juni klokken Og så er der sommerferie... Haveaffald De vakse har måske allerede set den røde container forenden af basketballbanen. Denne er til haveaffald, hvilket vil sige kompost, hækaffald græs osv. Det er dog vigtigt at man ikke smider jord eller andet affald i containeren. Containeren afhentes igen på mandag. Nedbrændt knallert Tirsdag aften blev en knallert afbrændt for enden af fodboldbanen. Heldigvis blev branden hurtigt opdaget og flere af beboerne måtte agerere brandmænd. Heldigvis kom ingen til skade. Den nedbrændte knallert vil blive fjernet en af de nærmeste dage. Sommerferie Dem der rejser på sommerferie skal huske på at indbrudstyvene ikke holder ferie. Så få en aftale med naboen om at de hjælper med at se efter huset og smider lidt affald i ens container imens man er væk. Det er ikke rart at komme hjem til et hus der har haft uindbudte gæster. Et ekstra godt råd er selvfølgelig også at tilmelde sig nabohjælp.

7 Ejerforeningen Sundby Overdrev Årgang 2014 nr. 7 Den 12. juli 2014 Sankthans aften blev som altid fejret, og heksen sendt til Bloksbjerg. Sidste fællesarbejde fik delvist kompenseret for at det forriges regnvejr, men da flere beboere syntes, at det stadig trængte til lidt mere, har bestyrelsen arrangeret et ekstra fællesarbejde søndag den 27. juli klokken Haveaffald Der kommer en container til haveaffald torsdag den 24. juli. Containeren vil blive fjernet igen den 28. juli. Husk at kun haveaffald må kommes i containeren, og ingen jord. Storskrald Der afhentes storskrald mandag den 4. august. Skraldet skal stilles for enden af vendepladserne på henholdsvis Landgildevej og Fælleddiget. Sommerferie God sommer til alle.

8 Ejerforeningen Sundby Overdrev Årgang 2014 nr. 8 Den 5. august 2014 Der var arrangeret et ekstra fællesarbejde den 27. juli. Det var et godt fællesarbejde, hvor vi blandt andet fik fjernet sten og sand bag skuret, beskåret buske og træer ved fodboldbanen, luget ukrudt, fjernet en nedbrændt knallert og malet fodboldmålene. I sidste weekend lejede bestyrelsen en Bobcat, da det ellers ikke ville være muligt at komme i mål med projektet om at forbedre affaldssorteringen bag skuret. Affaldssorteringen bliver flittigt benyttet, men der er klart store kapacitetsproblemer. Det søges løst ved at lægge fliser bag skuret, som giver mulighed for at anskaffe en eventuel ekstra container til plastaffald. Der vil på søndag den 10. august blive afholdt et ekstraordinært fællesarbejde, som primært har til formål at komme videre med projektet fliselægning bag fællesskuret. Der skal køres og fordeles grus; endvidere skal der ligges fliser, så hvis du har "stærke" arme, må du meget gerne komme ud her på søndag klokken 14. Sommerfest Gå ikke glip af en unik mulighed for at hygge med dine naboer her fra Fælleddiget. Husk at tilmelding til årets sommerfest skal foregå senest mandag den 11. august ved aflevering af tilmeldingsslip og betaling hos nr. 41, 43 eller 93. Husk endvidere eventuelt at hjælpe til ved opsætning af teltet torsdag den 14. august klokken 19.

9 Ejerforeningen Sundby Overdrev Årgang 2014 nr. 9 Den 4. september 2014 Projekt fliser bag skuret blev endelig færdigt. En stor tak skal lyde til alle, der hjalp både fysisk og moralsk. Nu har vi fået en ekstra container til plast, så nu bør man ikke længere gå forgæves med sit genbrugsplastaffald. Sommerfesten blev en kæmpe succes, og var som altid meget hyggelig. Desværre vandt børnene fodboldkampen, da de voksnes scoring blev underkendt på grund af offside. En stor tak til de retfærdige dommere, kokkene, "Søren Kragh-Jakobsen", festudvalget og alle deltagere, der deltog. En ekstra tak skal lyde til alle, der hjalp med teltopsætning, nedtagning og ikke mindst at redde teltet for stormen. Der vil på søndag den 14. september klokken 14 blive afholdt fællesarbejde. Vi prøver blandt andet at beskære buske og træer på området. Årets sidste fællesarbejde bliver søndag den 26. oktober. Skybrud natten til søndag Natten til søndag var der, som de fleste sikkert ved, et skybrud. Det har desværre resulteret i, at flere lejligheder har fået vandskader. vil gerne danne sig et overblik over skadernes omfang, men kan også hjælpe med henvisning til eventuelle håndværkere samt vores forsikringsselskab (se evt. foreningens hjemmeside). Derfor vil vi gerne bede om, at de beboere, der har haft vandskade grundet skybruddet, udfylder nedenstående slip og afleverer eller smider den i postkassen i nr Klip Klip Klip Klip Klip Klip Skader i forbindelse med skybrud natten til søndag den 31. august Hus nr. Evt. Skadesnummer fra forsikring Skader: Er årsag til skaden kendt så beskriv endelig:

OVERDREV NEWS Ejerforeningen Sundby Overdrev Årgang 2013 nr. 1 Den 26. januar 2013

OVERDREV NEWS Ejerforeningen Sundby Overdrev Årgang 2013 nr. 1 Den 26. januar 2013 Ejerforeningen Sundby Overdrev Årgang 2013 nr. 1 Den 26. januar 2013 Storskrald Der afhentes storskrald nu på onsdag den 30. januar. Storskraldet afhentes på vendepladserne ved nr. 33 og nr. 95. Det er

Læs mere

OVERDREV NEWS. Ejerforeningen Sundby Overdrev Årgang 2015 nr. 1 Den 14. februar 2015

OVERDREV NEWS. Ejerforeningen Sundby Overdrev Årgang 2015 nr. 1 Den 14. februar 2015 Ejerforeningen Sundby Overdrev Årgang 2015 nr. 1 Den 14. februar 2015 Dødsfald Fhv. flymekaniker Per Køncke Petersen, Fælleddiget 77, sov ind den 9. februar 2015 efter lang tids sygdom. Han blev 71 år.

Læs mere

OVERDREV NEWS Ejerforeningen Sundby Overdrev Årgang 2018 nr. 1 Den 29. januar 2018

OVERDREV NEWS Ejerforeningen Sundby Overdrev Årgang 2018 nr. 1 Den 29. januar 2018 Ejerforeningen Sundby Overdrev Årgang 2018 nr. 1 Den 29. januar 2018 De 2 borde-bænkesæt som foreningen fik sponsoreret, har foreningen nu sponsoreret videre til en spejderhytte da de var for store og

Læs mere

OVERDREV NEWS. Siden sidst Holdet der tog til julemarked havde, som altid en hyggelig tur. Hvor der både var tid til afslapning, hygge samt shopping.

OVERDREV NEWS. Siden sidst Holdet der tog til julemarked havde, som altid en hyggelig tur. Hvor der både var tid til afslapning, hygge samt shopping. Ejerforeningen Sundby Overdrev Argang 2012 nr. 1 Den 13. februar 2012 Fastelavn Der er fastelavn nu på søndag, hvis i ikke allerede har afleveret tilmeldingen så kan det stadig nås... Storskrald Der afhentes

Læs mere

NEWS R98. Batterier. Bestyrelsen. Ejerforeningen Sundby Ovef{b'ev Årgang 2005 nr. 3 Den 20. april 2005

NEWS R98. Batterier. Bestyrelsen. Ejerforeningen Sundby Ovef{b'ev Årgang 2005 nr. 3 Den 20. april 2005 NEWS Ejerforeningen Sundby Ovef{b'ev Årgang 2005 nr. 3 Den 20. april 2005 R98 Endnu en forringelse af servicen fra R98. Med udgangen af 2004 er R98 holdt op med at vaske affaldscontainerne gratis. (Vi

Læs mere

Kølemøbler og elektronik, PVC og imprægneret træ bliver afhentet mandag den 7. marts 2005.

Kølemøbler og elektronik, PVC og imprægneret træ bliver afhentet mandag den 7. marts 2005. Ejerforeningen Sundby Overdrev Argang 2004 1l1'. 1 Den 1 7. februar 2005. STORSKRALD Årets første storskrald bliver afbentet fredag den 4. marts 2005. Kølemøbler og elektronik, PVC og imprægneret træ bliver

Læs mere

OVERDREV NEWS. Ejerforeningen Sundby Overdrev Årgang 2007 nr. 1 Den 11. Januar 2007

OVERDREV NEWS. Ejerforeningen Sundby Overdrev Årgang 2007 nr. 1 Den 11. Januar 2007 Ejerforeningen Sundby Overdrev Årgang 2007 nr. 1 Den 11. Januar 2007 Generalforsamling Den årlige generalforsamling bliver afholdt onsdag den 21 marts, husk at sætte kryds i kalenderen. Officiel indkaldelse

Læs mere

BESTYRELSENS BERETNING

BESTYRELSENS BERETNING BESTYRELSENS BERETNING 2015 2016 NYE MEDLEMMER Der er solgt 12 haver i løbet af beretningsåret. Bestyrelsen ønsker de nye medlemmer velkommen i foreningen. Det drejer sig om følgende haver: 116, 120, 125,

Læs mere

BESTYRELSENS BERETNING

BESTYRELSENS BERETNING BESTYRELSENS BERETNING 2017 2018 NYE MEDLEMMER Der er familieoverdraget 2 haver i løbet af beretningsåret. Bestyrelsen ønsker de nye medlemmer velkommen i foreningen. Det drejer sig om følgende haver:

Læs mere

BESTYRELSENS BERETNING

BESTYRELSENS BERETNING BESTYRELSENS BERETNING 2016 2017 NYE MEDLEMMER Der er solgt/familieoverdraget i alt 11 haver i løbet af beretningsåret. Bestyrelsen ønsker de nye medlemmer velkommen i foreningen. Det drejer sig om følgende

Læs mere

EJERFORENINGEN SUNDBY OVERDREV Fælleddiget 21-95 2300 København S. Den 3. marts 2015. Torsdag den 19. marts 2015 kl. 19.00

EJERFORENINGEN SUNDBY OVERDREV Fælleddiget 21-95 2300 København S. Den 3. marts 2015. Torsdag den 19. marts 2015 kl. 19.00 EJERFORENINGEN SUNDBY OVERDREV Fælleddiget 21-95 2300 København S. Den 3. marts 2015 Generalforsamling Ejerforeningen Matr. nr. 39 af Sundby Overdrev indkalder hermed til ordinær generalforsamling Torsdag

Læs mere

Smørmosenyt. Nr. 1 Marts 2018 HF Smørmosen, Klausdalsbrovej 294, hus Søborg tlf www. hfsmørmosen.dk

Smørmosenyt. Nr. 1 Marts 2018 HF Smørmosen, Klausdalsbrovej 294, hus Søborg tlf www. hfsmørmosen.dk Smørmosenyt Nr. 1 Marts 2018 HF Smørmosen, Klausdalsbrovej 294, hus 140 2860 Søborg tlf. 23 48 02 94 www. hfsmørmosen.dk Arbejdsdage 2018 kl. 09:00 12:00 Dato: Kontoret har åbent kl. 10:00 11:00 alle søndage

Læs mere

NYHEDSBREV FOR AFD. 2551

NYHEDSBREV FOR AFD. 2551 NYHEDSBREV FOR AFD. 2551 Indhold: Side 1. Indholdfortegnelse - Sommeren 2018. Side 2. Vinter 2018 - Julebelysning i matriklerne. Side 3. 10 årig jubilæum - Servicecenteret Frederikssund 5 årig fødselsdag.

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 29 november / december 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Nyhedsbrev December. Hockey finale Aab Hallen. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.

Nyhedsbrev December. Hockey finale Aab Hallen. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen. Hockey finale Aab Hallen BEMÆRK Nyhedsbrev December DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes kan ses. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg

Læs mere

Møllehøj Information

Møllehøj Information Møllehøj Information Meddelelser fra Festudvalget Festudvalget består af: Loppemarked i Laden 16 juni 2019 mellem kl. 11.00 og kl.15.00 Lone Tlf. 23632500 Alice Tlf. 28475760 Dorte Tlf. 22119601 Planlagte

Læs mere

ÅR 2017 INFORMATIONSBREV NR. 1

ÅR 2017 INFORMATIONSBREV NR. 1 ÅR 2017 INFORMATIONSBREV NR. 1 Så er det atter tid til et rigtigt informationsbrev fra bestyrelsen i H/F Amager Strand. Der er kun en lille måned til at portene bliver åbnet igen, så her får du lidt information

Læs mere

Min bog om Baunegård 1

Min bog om Baunegård 1 Min bog om Baunegård 1 Velkommen til Baunegård Denne lille bog er til dig, da du skal flytte ind på Baunegård. I bogen kan du læse eller få læst højt, hvad Baunegård er. Midt i Værløse ved en dejlig stor

Læs mere

Indhold. Formål, metode og fordeling Side 3. Opsummering af nøgleresultater Side 6. Tilfredshed Side 8. Affaldssortering Side 27. Konklusion Side 39

Indhold. Formål, metode og fordeling Side 3. Opsummering af nøgleresultater Side 6. Tilfredshed Side 8. Affaldssortering Side 27. Konklusion Side 39 1 Indhold 1 Formål, metode og fordeling Side 3 2 Opsummering af nøgleresultater Side 6 3 Tilfredshed Side 8 4 Affaldssortering Side 27 5 Konklusion Side 39 2 1 Formål, metode og fordeling I dette afsnit

Læs mere

Forsikring Efter en gennemgang af vores forsikringer har vi skiftet til Alka og opnået en god besparelse.

Forsikring Efter en gennemgang af vores forsikringer har vi skiftet til Alka og opnået en god besparelse. Juni 2019 nr. 124 Mere cykelparkering i gården Cykelparkeringen fungerer ikke optimalt og kan vist bedst kaldes lettere kaotisk. Morten Stenak har foreslået en løsning, hvor vi inddrager de to hækafgrænsede

Læs mere

Kære Andelshavere. Med venlig hilsen, Bestyrelsen i HS1. 9.september 2011 Rensning afudluftningen i badet og filter iemhætten

Kære Andelshavere. Med venlig hilsen, Bestyrelsen i HS1. 9.september 2011 Rensning afudluftningen i badet og filter iemhætten 15 oktober 2011 Fliserneigården enstatus Kære Andelshavere Velvidende om, at fliserne i gården fortsat er til gene for alle, indgår de imidlertid i en verserende sag med Hoffmann. Derfor kan vi endnu ikke

Læs mere

Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til?

Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til? 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til? - Ja, en.

Læs mere

Ulleroden, Juni 2011

Ulleroden, Juni 2011 Ulleroden, Juni 2011 Så er sommeren atter over os og det er blevet tid endnu en udgave af Ulleroden med informationer fra bestyrelsen om diverse arrangementer samt afsluttede og igangværende aktiviteter

Læs mere

Dit haveaffald sådan gør du!

Dit haveaffald sådan gør du! Dit haveaffald sådan gør du! Din have og dit affald Som haveejer er du selv ansvarlig for at komme af med dit haveaffald. I denne folder kan du se, hvordan du kan komme af med det. Du kan også læse om,

Læs mere

Så nærmer tiden sig for en ny sæson i H/F Amager Strand og dermed også et informationsbrev fra bestyrelsen.

Så nærmer tiden sig for en ny sæson i H/F Amager Strand og dermed også et informationsbrev fra bestyrelsen. Så nærmer tiden sig for en ny sæson i H/F Amager Strand og dermed også et informationsbrev fra bestyrelsen. Der er kun en lille måned til portene bliver åbnet i foreningen, så her får du lidt information

Læs mere

Guide: Sådan sikrer du dit hus med elektronik

Guide: Sådan sikrer du dit hus med elektronik Guide: Sådan sikrer du dit hus med elektronik Havde du indbrud hen over julen? Eller skal du ud nytårsaften, og er du utryg ved at efterlade huset alene? Der findes masser af teknologi, der kan hjælpe

Læs mere

HALSNÆS NY BOLIGSELSKAB Beboer nyt afd. 2502

HALSNÆS NY BOLIGSELSKAB Beboer nyt afd. 2502 HALSNÆS NY BOLIGSELSKAB Beboer nyt afd. 2502 Forfattere: Afdelingsbestyrelsen og beboere Nr. 19 August 2013 Lathyrushaven Indhold: Sankt Hans Aften - Sommerfest endnu en gang 15 års jubilæum Bolddag med

Læs mere

Årsberetningen 2015/16 for afd. 13 Præsteskoven

Årsberetningen 2015/16 for afd. 13 Præsteskoven Årsberetningen 2015/16 for afd. 13 Præsteskoven 1-109. Igen i år 2016 vil vi berette lidt om hvad vi har beskæftiget os med på de månedlige møder i 2015/16. Vi har erfaret at flere af vore beboere viser

Læs mere

NEWS OVERDREV. FfELLESARBEJDE

NEWS OVERDREV. FfELLESARBEJDE 6. april 1983 FfELLESARBEJDE Lørdag d. 16. april starter fællesarbejdet op. Vi skal igang inden ukrudtet tager overhånd. Da vi ved der navnlig i starten er meget der skal nås, indkaldes der også til fællesarbejde

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Ejerlauget Meldgårdvej 28.februar 2017

Referat af Generalforsamling i Ejerlauget Meldgårdvej 28.februar 2017 Referat af Generalforsamling i Ejerlauget Meldgårdvej 28.februar 2017 Kim Bogi Jacobsen bød velkommen til generalforsamlingen. 1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslog Elvin, nr. 17. Elvin blev valgt uden

Læs mere

Nyheder fra Titanparken Juli / august 2014

Nyheder fra Titanparken Juli / august 2014 Nyheder fra Titanparken Juli / august 2014 Sommer og sol har indtaget Titanparken. Det er derfor tid til et nyt nyhedsbrev. Nyhedsbrevet udkommer hver 2. måned og vil informere beboerne om nyheder fra

Læs mere

--- Storagergaard Fritidshjem --- En Portion Fritter. Januar 2018

--- Storagergaard Fritidshjem --- En Portion Fritter. Januar 2018 --- Storagergaard Fritidshjem --- En Portion Fritter Januar 2018 Vores fantastiske Lucia-piger og drenge Gl. Landevej 15 2620 Albertslund www.storagergaard.dk erik.romer@albertslund.dk Tlf Stue 2 28786021

Læs mere

Arrild Privatskole. Nyhedsbrev 51/2018. Nyt fra Børnehuset:

Arrild Privatskole. Nyhedsbrev 51/2018. Nyt fra Børnehuset: -Trivsel og begejstring Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund, Tlf: 74830103. Børnehuset, tlf.: 30138403 Email.: skolen@arrildprivatskole.dk; boernehuset@arrildprivatskole.dk Nyhedsbrev 51/2018 Så er billederne

Læs mere

Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus

Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Velkommen til 2012/2013 i Tånum Forsamlingshus. Med et stigende medlemstal og en fantastik stor opbakning og interesse for at

Læs mere

BESTYRELSENS BERETNING

BESTYRELSENS BERETNING BESTYRELSENS BERETNING 2018 2019 NYE MEDLEMMER Der er solgt 4 haver i løbet af beretningsåret. Bestyrelsen ønsker de nye medlemmer velkommen i foreningen. Det drejer sig om følgende haver: 12, 30, 56 og

Læs mere

Hvor? Problem Hvad gør vi? Bestyrelsens beslutning Æbletræer på trekanten v. stien til skoven

Hvor? Problem Hvad gør vi? Bestyrelsens beslutning Æbletræer på trekanten v. stien til skoven Noter fra havevandring på Terrasserne 14. september 2015.09.15 Vi havde en rigtig fin vandring sammen med Allan. 10 12 medlemmer trodsede udsigten til regn og deltog nogle stødte til, andre faldt fra.

Læs mere

Formandens beretning.

Formandens beretning. Frederikshavn, Maj 2015 Formandens beretning Indledning Jeg vil gerne byde velkommen til alle, der er mødt frem til generalforsamling i Suderbo 1 Vanen tro vil jeg byde en særlig velkomst til nye medlemmer

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 49 2014

Nyhedsbrev. uge 49 2014 Nyhedsbrev uge 49 2014 Så blev det december, der er ingen sne men vejret er blevet koldere, og den første nattefrost har vist sig. Jeg er sikker på, at en del af os håber der kommer lidt sne, mens andre

Læs mere

1. Valg af referent og dirigent Referent: MHH Dirigent: Dennis. 2. Godkendelse af referat fra sidste møde Udskudt til næste møde

1. Valg af referent og dirigent Referent: MHH Dirigent: Dennis. 2. Godkendelse af referat fra sidste møde Udskudt til næste møde Rådsmøde den 09/08 2010 kl. 19.00 i Centerbygningen Rådsmedlemmer til stede: Marie V. Oxfeldt 7D Mads H. Hansen 15C Cecilie Vej-Hansen 19C Dennis Schwartz Knap 20b Solvej Hansen 15F Jesper Bøgsted 16A

Læs mere

Livet i Meulenborg Park

Livet i Meulenborg Park Livet i Meulenborg Park meulenborg.dk 15-4-2009 9-6--2009 Nyhedsbrev nr. 57 Referat fra generalforsamlingen d. 4. marts 2009. Til generalforsamlingen var fremmødt repræsentanter for 17 lejere plus 2 fuldmagter.

Læs mere

Nyhedsbrev FDF SÆRSLEV. Forår er lig med bål, snobrød, leg, løb og andre udendørsaktiviteter. varme op til sommerlejren! Maj - Juni - Juli 2012

Nyhedsbrev FDF SÆRSLEV. Forår er lig med bål, snobrød, leg, løb og andre udendørsaktiviteter. varme op til sommerlejren! Maj - Juni - Juli 2012 yhedsbrev Maj - Juni - Juli 2012 Forår er lig med bål, snobrød, leg, løb og andre udendørsaktiviteter - og så er vi ved at varme op til sommerlejren! FDF SÆSLV Foto + forsidefoto: Heidi ielsen Indhold

Læs mere

NYHEDSBREV SEPTEMBER 2016

NYHEDSBREV SEPTEMBER 2016 23.09.2016 NYHEDSBREV SEPTEMBER 2016 Renovation Aalborg kommune sætter snart gang i en samlet fremtidig affaldsplan. Det vil også betyde ændringer for os. Fra november afskaffes storskrald-/haveaffaldsordningen.

Læs mere

Beretningen Siden sidste år er der igen skiftet ting i husene og vedligeholdelses arbejde foregår jo hele tiden.

Beretningen Siden sidste år er der igen skiftet ting i husene og vedligeholdelses arbejde foregår jo hele tiden. Beretningen 2018 Først velkommen til de nye beboere der er kommet til siden sidst, og selvfølgelig også velkommen til jer andre og tak fordi I er mødt op her i dag. Siden sidste år er der igen skiftet

Læs mere

Velkommen. til Haveforeningen Engly

Velkommen. til Haveforeningen Engly Velkommen til Haveforeningen Engly Velkommen til Haveforeningen Engly Når man køber hus i Engly, skal man godkendes af bestyrelsen. Det fremgår af Haveforeningen Englys vedtægter, som nye beboere forpligter

Læs mere

Nyhedsbrev december 2015

Nyhedsbrev december 2015 Nyhedsbrev december 2015 Fælles Bedsteforældredag. Der var julehygge over alt den 27. november, der blev lavet nogle flotte juledekotationer. Vi vil lige sige tak til Lene og? for hjælpen til julefrokosten,

Læs mere

Beretning. Hvis man ikke har modtaget folderen, kan den rekvireres på

Beretning. Hvis man ikke har modtaget folderen, kan den rekvireres på Beretning Så skriver vi 2017 og endnu et år gået. 2016 har været et år, hvor udskiftningen forsat har været stor, mange er fraflyttet og mange er kommet til. Et stort velkommen til grundejerforeningens

Læs mere

Nyhedsbrev sommer 2015.

Nyhedsbrev sommer 2015. Nyhedsbrev sommer 2015. Formandens klumme Æ bådslæw. Laksen Aktiviteter. Sommeren eller mangel på samme, er over os! Og aktiviteterne burde køre i højeste gear. Vi må erkende at vejret har begrænset et

Læs mere

Forslag til rosende/anerkendende sætninger

Forslag til rosende/anerkendende sætninger 1. Jeg elsker dig for den, du er, ikke kun for det, du gør 2. Jeg elsker din form for humor, ingen får mig til at grine som dig 3. Du har sådan et godt hjerte 4. Jeg elsker at være sammen med dig! 5. Du

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 5. Årgang nr. 30 januar / februar 2015 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 5+6 2015

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 5+6 2015 Vinterferie. Så er vi nået til uge 7 og skolen holder vinterferie og dermed holder SFO åbent hele dagen. Det har vi annonceret i de sidste par udgaver af Nyhedsbrevet. Vi skal bl.a. i BioHuset og se Min

Læs mere

Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus

Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Velkommen til 2014/2015 i Tånum Forsamlingshus. Med et fantastisk nyt gulv i begge sale tager vi fat på en ny sæson i Tånum Forsamlingshus.

Læs mere

Arbejdernes Andelsboligforening af Afdeling 34 Rylevej. Velkommen til Rylevej. Ordensreglement

Arbejdernes Andelsboligforening af Afdeling 34 Rylevej. Velkommen til Rylevej. Ordensreglement Arbejdernes Andelsboligforening af 1938 Afdeling 34 Rylevej Velkommen til Rylevej Ordensreglement Fælles leveregler En boligafdeling udgør et lille samfund sammensat af beboere med forskellig alder, køn,

Læs mere

Referat Ordinær Generalforsamling 2008 Grundejerforeningen Æblehaven 39 57 onsdag den 30.04.2008 kl.19.30 hos Janne og Tonny

Referat Ordinær Generalforsamling 2008 Grundejerforeningen Æblehaven 39 57 onsdag den 30.04.2008 kl.19.30 hos Janne og Tonny Referat Ordinær Generalforsamling 2008 Grundejerforeningen Æblehaven 39 57 onsdag den 30.04.2008 kl.19.30 hos Janne og Tonny Dagsorden 1 valg af dirigent 2 bestyrelsens beretning ved formanden 3 aflæggelse

Læs mere

Å r g a n g N r. 4 - M a j

Å r g a n g N r. 4 - M a j Nyhedsbrevet Å r g a n g 1 7 - N r. 4 - M a j 2 0 1 1 Sommeren har taget over Ja det må siges, græsset gror og træer og buske grønnes og børnene modnes og vokser. Efter en lang vinter var det godt med

Læs mere

Det sker i Alslev i Julen

Det sker i Alslev i Julen VI SER FREM TIL 2018 MED FLERE SPÆNDENDE TING PÅ PROGRAMMET Det sker i Alslev i Julen På vegne af alle byens foreninger TAK! 2017 Velkommen til Julen i Alslev anno 2017 Der sker mange ting i Alslev op

Læs mere

UGEBREV nr. 39 uge 26 Årgang 8

UGEBREV nr. 39 uge 26 Årgang 8 UGEBREV nr. 39 uge 26 Årgang 8 Kære forældre Tak for i år, og på gensyn næste år til et nyt spændende år. Vi starter 13. august kl. 8.00, med at mødes ved flagstangen og synge, inden der laves opdeling

Læs mere

Nyhedsbrev november december Kære forældre.

Nyhedsbrev november december Kære forældre. Nyhedsbrev november december 2018 Kære forældre. Det er igen blevet tid til et nyhedsbrev. Denne gang er årets bedsteforældrejuleklippeklisterdag netop blevet afholdt. Endnu engang var det en rigtig god

Læs mere

Sommerferie 2012. Jeg vil gerne fortælle om vores sommerferie. Det var spændende i år, fordi vi skulle på ferie i vores nye Cabby 620.

Sommerferie 2012. Jeg vil gerne fortælle om vores sommerferie. Det var spændende i år, fordi vi skulle på ferie i vores nye Cabby 620. Sommerferie 2012. Jeg vil gerne fortælle om vores sommerferie. Det var spændende i år, fordi vi skulle på ferie i vores nye Cabby 620. Vi fik den midt i maj måned, og kunne lige nå en enkelt week-end på

Læs mere

Nyhedsbrev. Så er det tid for tilmelding, til rollespillet i Alslev, kolonien i Givskud, og årets grillfest. Til alle fritidsklubmedlemmer

Nyhedsbrev. Så er det tid for tilmelding, til rollespillet i Alslev, kolonien i Givskud, og årets grillfest. Til alle fritidsklubmedlemmer Nyhedsbrev Til alle fritidsklubmedlemmer Så er det tid for tilmelding, til rollespillet i Alslev, kolonien i Givskud, og årets grillfest. Der sker altid noget i klubben. Så er sommeren over os og vi skal

Læs mere

bbb Børnebiksen, December Ørbækvej 34, Svendborg, Bulen , Biksen , Banjen

bbb Børnebiksen, December Ørbækvej 34, Svendborg, Bulen , Biksen , Banjen bbb Børnebiksen, December 2012. Ørbækvej 34, Svendborg, 42912080 Bulen 23924382, Biksen 23927149, Banjen 23921749. Nyt fra kontoret. Så nåede vi til årets sidste måned, nemlig december, som er fyldt med

Læs mere

Formandens beretning ved årsmødet i afdeling 4 den 3. september 2018 Så er mit første år gået som formand for afdeling 4. Her kommer et tilbageblik

Formandens beretning ved årsmødet i afdeling 4 den 3. september 2018 Så er mit første år gået som formand for afdeling 4. Her kommer et tilbageblik Formandens beretning ved årsmødet i afdeling 4 den 3. september 2018 Så er mit første år gået som formand for afdeling 4. Her kommer et tilbageblik over årets hændelser og aktiviteter. Møder Bestyrelsen

Læs mere

Foreningen Tyrings Ager

Foreningen Tyrings Ager Foreningen Tyrings Ager Marts 2014 Det grønne boligområde ved Kongeåen Referat af generalforsamlingen 2014 Arbejdsdag/rengøringsdag torsdag den 24. april kl. 19.00 20.00 Generel info til medlemmerne www.tyringsager.dk

Læs mere

Læs mere i bladet om Julekonkurrence og Fastelavn

Læs mere i bladet om Julekonkurrence og Fastelavn Blad nr. 95-2017 BEBOERREPRÆSENTATIONEN i BRIGADEGÅRDEN brigadegarden@hotmail.com - www.brigadebeboer.dk Vi har nu bestilt rutsjebane og vippedyr, i samarbejde med ejendomsselskabet. Vi har ikke fået en

Læs mere

JANUAR 2013. 37. årgang, udgivet siden oktober 1977 udkommer 6. januar 2013

JANUAR 2013. 37. årgang, udgivet siden oktober 1977 udkommer 6. januar 2013 JANUAR 2013 37. årgang, udgivet siden oktober 1977 udkommer 6. januar 2013 Akut bolignød blandt områdets småfugle løst af dygtige Tumlinge Du finder Skærven sammen med en masse anden information på vores

Læs mere

Velkommen til Magdalene Haven

Velkommen til Magdalene Haven Velkommen til Magdalene Haven Vi er glade for, at I har valgt Magdalene Haven og vi håber at I bliver glade for at have jeres barn her i vores hus. Magdalene Haven er en integreret institution bygget i

Læs mere

Formandsberetning maj 2018

Formandsberetning maj 2018 1 Formandsberetning maj 2018 Jeg vil starte med at takke alle for den fine modtagelse af vores anmodning om penge til asfaltering af vore indfaldsveje Lærkebakken og Solbakken, der er blevet lavet et rigtig

Læs mere

Generalforsamling

Generalforsamling Struer Folkedanserforening Medlemsorientering Nov. 2012 29. årgang NR. 2 www.struerfolkedanserforening.dk Generalforsamling Struer Folkedanserforening afholder ordinær Generalforsamling mandag d. 21. januar

Læs mere

Klubnyt efterår 2014.

Klubnyt efterår 2014. Sommeren er forsvundet og vi er godt i gang med den sidste del af året, vi er sidst i oktober og der er kun 2 måneder til jul, så er vi igen på vej til sommer og nyt campingsæson. Det har været en forrygende

Læs mere

Velkommen i Stadionparken

Velkommen i Stadionparken Velkommen i Stadionparken 2019 Indhold Velkommen side 3 Generelt side 3 Information fra bestyrelsen side 3 Kontingent side 3 TV-anlæg side 4 Snerydning side 5 Parkering side 5 Vandrør side 5 Affaldssortering

Læs mere

mandag d. 19.marts kl , hvor vi vil have en kop kaffe på kanden. Vi håber, at mange af jer har tid og lyst til at kigge forbi.

mandag d. 19.marts kl , hvor vi vil have en kop kaffe på kanden. Vi håber, at mange af jer har tid og lyst til at kigge forbi. Nyhedsbrev Espe Skole & Børnehave Februar 2018 Så fik vi alligevel lidt vinter i Danmark. Solen skinner uden for vinduerne, og håndværkerne er travlt optaget med at gøre vores nybyggeri færdigt. Børnene

Læs mere

Vi håber selvfølgelig ikke dette forsinker resten af projektet, men kan ikke love noget, før vi har dette på plads.

Vi håber selvfølgelig ikke dette forsinker resten af projektet, men kan ikke love noget, før vi har dette på plads. Grundejerforeningen Allegårdens Villaby Bestyrelsens beretning generalforsamlingen april 2005. Bestyrelsen har efter generalforsamlingen sidste år, været samlet 5 gange, udover disse møder, har den største

Læs mere

Arrild Privatskole og Børnehuset

Arrild Privatskole og Børnehuset Nyhedsbrev 24/2017 Nyt fra Børnehuset. Blå Gruppes Discofest Fredag den 2.juni holdt Blå Gruppe (langt om længe ) discofest. Børnene havde glædet sig meget. Vi hyggede med velkomstdrink, lækkert mad +

Læs mere

16 Årgang Nummer 4 December 2010

16 Årgang Nummer 4 December 2010 16 Årgang Nummer 4 December 2010 Bestyrelsen Formand: Jytte Holt Nielsen, Bornholmsvej 8, 7400 Herning Tlf 20714010 j-k-hansen@mail.dk Kasserer: John F. Nielsen, jagtvej 10, 7400 Herning Tlf. 97118541

Læs mere

Sommer I Hesselbækpark

Sommer I Hesselbækpark Sommer I Hesselbækpark Side 2 og 3: Skt. Hans Side 4, 5 og 6: Nyt fra Bestyrelsen Side 7 og 8: Hækkeklipning 1 Som sædvanlig er det Skt. Hans aften d. 23/6, og traditionen tro holder vi et lille arrangement

Læs mere

Afslutning på folkedanse-sæsonen.

Afslutning på folkedanse-sæsonen. Struer Folkedanserforening Medlemsorientering marts. 2015 31. årgang NR. 3 www.struerfolkedanserforening.dk Afslutning på folkedanse-sæsonen. Midtvejsholdet tager 9.marts på besøg i Ringkøbing, hvorfor

Læs mere

Nyt fra Herskind Børnehus uge

Nyt fra Herskind Børnehus uge Fælles Nyt Herskind Børnehus Vinterferien. Vi har naturligvis som altid- haft åbent i vinterferien. Børnetallet for Børnehuset har samlet været: Mandag: 20 Tirsdag: 22 Onsdag: 15 Torsdag: 17 Fredag: 17

Læs mere

Sammen med det dejlige forår følger endnu en udgave af Ulleroden.

Sammen med det dejlige forår følger endnu en udgave af Ulleroden. Ulleroden forår 2009 Fastelavns-hygge på Drosselvænget Sammen med det dejlige forår følger endnu en udgave af Ulleroden. Det er blevet tid til forårets mange små og større istandsættelsesprojekter for

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN. ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale 1. jan Ki, Tr 6. jan Aftengymnastik

Læs mere

Velkommen som beboer i fsb s afdeling Røde Kro en af Danmarks mange almene boliger.

Velkommen som beboer i fsb s afdeling Røde Kro en af Danmarks mange almene boliger. Sådan vil vi bo her! - husorden og leveregler for dig, der bor i Røde Kro Velkommen som beboer i fsb s afdeling Røde Kro en af Danmarks mange almene boliger. I Røde Kro ønsker vi at have et godt naboskab,

Læs mere

Velkommen i Stadionparken

Velkommen i Stadionparken Velkommen i Stadionparken 2018 Velkommen Med denne brochure vil vi gerne byde dig hjertelig velkommen i Grundejerforeningen Stadionparken. Generelt Foreningen består af i alt 118 parceller på adresserne

Læs mere

Årsberetning for HPII 2013/2014

Årsberetning for HPII 2013/2014 Årsberetning for HPII 2013/2014 Så gik der endnu et år og det er blevet tid til en årsberetning fra bestyrelsen. Handler Vi har haft en del handler i år. 53a, 54, 58b, 77a, 83 og 89a, så Eilif har haft

Læs mere

Velkommen til generalforsamling

Velkommen til generalforsamling Velkommen til generalforsamling Bestyrelsen Bestyrelsen har afholdt 3 bestyrelsesmøder. Møde med Borgmesteren i oktober sammen med alle øvrige grundejerforeninger i Herlev. Mange møder i søgruppen Christian

Læs mere

Ugen der gik Uge 24 Nyt ansigt på Hellum FRI fra 1. august

Ugen der gik Uge 24 Nyt ansigt på Hellum FRI fra 1. august Ugen der gik Uge 24 Nyt ansigt på Hellum FRI fra 1. august Fra 1. august og et halvt år frem har vi været så heldige at få tilbudt gratis ansættelse af en studerende fra den Pædagogiske Assistent Uddannelse

Læs mere

Haveforeningen Romaltparkens BERETNING 2014

Haveforeningen Romaltparkens BERETNING 2014 Haveforeningen Romaltparkens BERETNING 2014 Velkomst/indledning: På vegne af os i bestyrelsen vil jeg gerne byde velkommen til vores generalforsamling. Det er glædeligt at se, at så mange har valgt at

Læs mere

Nyhedsbrev Januar/februar

Nyhedsbrev Januar/februar Så blev det vinter Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Januar/februar BEMÆRK DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens

Læs mere

er liv og glæde omkring os, hvor vi bor. Derfor har festudvalget og musik fra DJ, så der er også lagt op til en svingom for

er liv og glæde omkring os, hvor vi bor. Derfor har festudvalget og musik fra DJ, så der er også lagt op til en svingom for Det er med glæde, at vi i Godthåbsparken kan præsentere en stor festdag til glæde for både børn, unge og voksne i bebyggelsen. Grundejerforeningen i Godthåbsparken gør meget ud af de menneskelige værdier,

Læs mere

HALSNÆS NY BOLIGSELSKAB Beboer nyt afd. 2502

HALSNÆS NY BOLIGSELSKAB Beboer nyt afd. 2502 HALSNÆS NY BOLIGSELSKAB Beboer nyt afd. 2502 Forfattere: Afdelingsbestyrelsen og beboere Nr. 18 Juni 2013 Lathyrushaven Indhold: Glæd jer til årets sommerfest i Lathyrushaven Nu vi er ved sommeren - Nye

Læs mere

Pensionist- og nyttehaver

Pensionist- og nyttehaver Pensionist- og nyttehaver Herlev Kommune 2014 Et aktivt og socialt samvær I Herlev Kommunes 118 pensionisthaver og 272 nyttehaver, kan borgerne leje en have og dyrke blomster, urter og frugt. I haverne

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 22. maj 2015 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 823 Næste uge: 26.maj 26. maj 27. maj 28. maj 29. maj 30. + 31. maj Lærermøde Fællesfoto (hele skolen) Lærermøde SFO-dyredag Skole-Hjem indskol.

Læs mere

Se den opdaterede vagtplan på Norbohuset.dk Der afholdes medhjælper fest sidst i august.

Se den opdaterede vagtplan på Norbohuset.dk Der afholdes medhjælper fest sidst i august. Har du mulighed for at hjælpe, til en eller flere af vores aktiviteter kan du kontakte de ansvarlige for de enkelte boder og aktiviteter herunder. Fodbold - Mikael 60231725 Børne diskotek - Martin 2065

Læs mere

Nyhedsbrev. Så er der forår på vej

Nyhedsbrev. Så er der forår på vej Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter April 2012 Så er der forår på vej Man skulle ikke tro det, men foråret er på vej. Efter en lang vinter skulle du komme i din klub og se hvad vi har fundet på. Som

Læs mere

Nyhedsbrev Tingager Plejehjem forår 2019

Nyhedsbrev Tingager Plejehjem forår 2019 Nyhedsbrev Tingager Plejehjem forår 2019 Foråret er på vej. Vi har allerede hygget på terrasserne. Orangeriet bliver så flot takket være Ruth som tager sig af det. Der er sat tomater og plantet i kasserne.

Læs mere

UGEBREV. uge Ugebrevet udkommer normalt hver weekend. Deadline for indlæg er fredage kl. 20 på

UGEBREV. uge Ugebrevet udkommer normalt hver weekend. Deadline for indlæg er fredage kl. 20 på UGEBREV uge 25 2019 Ugebrevet udkommer normalt hver weekend. Deadline for indlæg er fredage kl. 20 på syddjursfriskolenyhedsbrev@hotmail.com KALENDER: 20/6 kl. 17.30 Sommerafslutning Uge 26: Lejrtur for

Læs mere

Nyhedsbrev Spor 4. Hverdag i Spor4

Nyhedsbrev Spor 4. Hverdag i Spor4 Nyhedsbrev Spor 4 Så kom tiden, hvor skoleårets sidste nyhedsbrev kom ud. Igennem året i Spor4 har vi delt oplevelser og lært hinanden endnu bedre at kende. Dette nyhedsbrev giver et lille indblik i vores

Læs mere

Skovteamet. Hver morgen starter t skovhjælperne med at gøre naturlegepladsen brugbar. Der tændes bål, vaskes borde og bænke. brænde.

Skovteamet. Hver morgen starter t skovhjælperne med at gøre naturlegepladsen brugbar. Der tændes bål, vaskes borde og bænke. brænde. Hver morgen starter t skovhjælperne med at gøre naturlegepladsen brugbar. Der tændes bål, vaskes borde og bænke og alle bålstederne forsynes med brænde. Morgenoptænding på Eghjorten Huset på Ehj Eghjorten

Læs mere

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen det skete i uge 22 Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen i Skals. Denne aftale er nu udbygget,

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 25. oktober 2013 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 756 Næste uger: 28. oktober 29. oktober 30. oktober 31. oktober 01. november 8. kl. til Berlin UU-besøg 9.kl. HK fri Skole-hjem 9.kl. Skole-hjem

Læs mere

NYHEDSBREV OKTOBER 2014

NYHEDSBREV OKTOBER 2014 NYHEDSBREV OKTOBER 2014 Oktober måned er budt velkommen og efteråret har givet os mange dejlige timer udenfor i solskin, regn og blæst :- ) Vi nyder at være ude, og børnene er begyndt selv at efterspørge

Læs mere

Der er på nuværende tidspunkt tilmeldt 153 børn i SFO, og de er fordelt på 4 stuer og klub med 2 faste voksne.

Der er på nuværende tidspunkt tilmeldt 153 børn i SFO, og de er fordelt på 4 stuer og klub med 2 faste voksne. 1 Kære Alle! Velkommen tilbage fra ferie og specielt velkommen til nye børn og forældre. Håber I alle har nydt sommeren. Vi er kommet godt i gang efter ferien og de nye børn har fået indblik i, hvordan

Læs mere

Grundejerforeningen Albertslund Vest Afd. 1 Beretning Generalforsamling 28. januar 2014 BERETNING GENERALFORSAMLING

Grundejerforeningen Albertslund Vest Afd. 1 Beretning Generalforsamling 28. januar 2014 BERETNING GENERALFORSAMLING 28. januar 2014 BERETNING GENERALFORSAMLING GRUNDEJERFORENINGEN ALBERTSLUND VEST AFD. 1 Veje og stier Vi har fået lagt nyt slidlag på 2 stikveje på Hvidager, og det har haft bestyrelsens særlige opmærksomhed,

Læs mere