KIRKENYT AASTED-SKÆRUM-KVISSEL. December Januar Februar 2014/15

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "KIRKENYT AASTED-SKÆRUM-KVISSEL. December Januar Februar 2014/15"

Transkript

1 KIRKENYT AASTED-SKÆRUM-KVISSEL December Januar Februar 2014/15

2 2 OPLYSNINGER KIRKEBLADET Redaktionsudvalg: Erik Colding Thaysen Bettina Nielsen Vera Holm Knud-Erik Thrane Layout: Knud-Erik Thrane Tryk: Solografisk NY HJEMMESIDE: Facebook/ Aastedskærumkvissel MENIGHEDSRÅD Aasted Skærum-Kvissel Formand Torben Christensen Kvisselvej 110, Kvissel Tlf.: KIRKENYT Næste nummer udkommer : Marts 2015 Deadline for materiale: 3. februar 2015 FORSIDEFOTO: Minikonfirmander 2014 Foto: E.C. Thaysen SOGNEPRÆST Erik Colding Thaysen Aasted præstegård Lendumvej 65, Aasted 9900 Frederikshavn Tlf ect@km.dk Man er velkommen til at henvende sig i præstegården alle hverdage. FØDSEL anmeldes inden 14 dage til præsten Fødselsanmeldelse og forældrenes dåbsattest og vielsesattest medbringes. DÅB aftales i god tid med sognepræsten. Barnets navn og mindst 2 faddere oplyses. VIELSE aftales med præsten. Prøvelsesattest skaffes fra borgerservice på Rådhuset. DØDSFALD anmeldes inden 2 hverdage til sognepræsten. Dødsanmeldelse og afdødes attester medbringes. BEGRAVELSE/BISÆTTELSE Tidspunkt aftales med sognepræsten BESØG AF PRÆSTEN Sognepræsten står naturligvis altid til rådighed, hvis der ønskes besøg, uanset om det er i hjemmet, på plejehjem, hospice eller sygehus. Samtaler af enhver art kan aftales og hjemmealtergang er mulig. Aftale kan træffes ved henvendelse til sognepræsten. KIRKEGÅRDENE AASTED, SKÆRUM OG KVISSEL KIRKER Kontakt: Hverdage kl Graver Kim Rasmussen Tlf.: aa-kk@live.dk KIRKEFUNKTIONÆRER ALLE 3 KIRKER ORGANIST Knud-Erik Thrane Rømøvej Frederikshavn Tlf thrane@events.dk. KIRKESANGER Signe Højmark Falkevej 10B, Lendum 9870 Sindal. Tlf signehoejmark@hotmail.com Mandage er fridag for præsten og alle kirkelige medarbejdere.

3 3 SET OG SKET Indvielse af klokke og Sognehus Dagen for indvielse af Ravnshøj sognehus blev en fantastisk dag, med en overvældende deltagelse. Begivenheden startede med en både festlig og højtidelig gudstjeneste i Åsted kirke, forrettet af Minikonfirmander Minikonfirmanderne har taget det nye sognehus i brug. Minikonfirmanderne bliver i år undervist af Mie Nielsen og Erik Colding Thaysen. Alle nyder at være i det nye hus og rammerne er blevet perfekte. Biskop Henning Toft Bro. Efter gudstjenesten gik turen til Ravnshøj sognehus, hvor Biskoppen klippede den røde snor til sognehuset Menighedsrådet var vært ved spisningen. Foruden spisning var der underholdning ved Åsted ungdomskor. Pastoratets kirkesanger og organist: Signe Højmark og Knud Erik Thrane sang og spillede også. Lokalerne fremstår smukke og tiltalende, klar til flittigt at blive brugt. Konfirmandlejr Fra september blev der afholdt konfirmandlejr på Krogsholtlejren ved Østervrå. Vejret var dejligt og lejren startede med grillfest fredag aften med konfirmanderne og deres forældre. Lørdag blev der afholdt konkurrencer, sunget og spillet under ledelse af kirkens sanger Signe Højmark. Lejren afsluttedes med gudstjeneste søndag formiddag, hvor konfirmanderne læste og sang. Forløbet afsluttes ved en gudstjeneste i Kvissel kirke d. 11. januar kl.. Blæserkoncert i Kvissel kirke Onsdag d. 24. oktober havde vi besøg af Nordjysk blæserkvintet i Kvissel kirke. Det var en meget musikalsk aften, hvor kirken bogstaveligt talt var fyldt med musik. Det er dejligt, at vi til vore månedsgudstjenester er beriget med mange tilhørere, og det skal derfor også nævnes, at vi til Oktobergudstjenesten i Aasted kirke, hvor Ådalens sangkor medvirkede, havde stort set fuldt hus. Åsted-Skærum-Kvissel menighedsråd. På et menighedsrådsmøde d. 7. okt. konstituerede Åsted-Kvissel og Skærum menighedsråd sig som et menighedsråd. Det samlede menighedsråd vil i fremtiden hedde Åsted-Skærum-Kvissel menighedsråd. Alle nuværende valgte medlemmer i menighedsrådet fortsætter indtil næste valg i nov Ved valget i 2016 skal der vælges 4 fra Åsted/ Ravnshøj, 3 fra Skærum og 3 fra Kvissel, til det fælles menighedsråd. Ved konstitueringen d. 7. oktober, blev Torben Christensen fra Kvissel valgt til formand. Næstformand blev Bo Storm fra Skærum. Den samlede konstituering kan ses på kirkernes hjemmeside:

4 4 PRÆSTENS SIDE Vi kan som mennesker holde vreden, hadet, mistroen, jalousien og nærigheden ved lige. Ja, det er faktisk desværre ikke så svært. Og den onde ulv vokser af det. Til løvestørrelse. Går rundt og brøler inden i os, så det sommetider kan høres langt omkring. Kære menneske! Kig op på stjernerne, og du ser tiden! Kig i hjertet, og du ser kærligheden! Kig i øjnene, og du ser livet! Kig i din post, og du ser, hvem der tænker på dig! Fund skaber glæde. Sådan er det for klodshans, der finder den ene ubrugelige ting efter den anden. En gammel træsko, pludder og pløre, en død krage. Med disse fund skaffer Klods-Hans sig vej til prinsessens hjerte. Får hende til at le. Finder ind til hende. For når man ler åbnes hjertet, man kan ikke le og samtidig holde sit hjerte lukket. Og man ler aldrig højere end når nogen finder ind til ens hjerte. Fund skaber glæde. Hvilken Ulv fodrer du? En viis mand, ville fortælle sin søn om hvordan mennesket er indrettet, så han havde noget at gå ud i verden med. Han sagde til sønnen. Inden i et hvert menneske bor der to ulve. En god og en ond. Den onde ulv repræsenterer vrede, misundelse, jalousi, smålighed, nærighed, had og mistro. Den gode ulv repræsenterer barmhjertighed, godhed, ydmyghed, mildhed, tålmodig, tillid og kærlighed. De to ulve kæmper hele tiden om at få overtaget i mennesket - sagde den viise mand til sin søn. Men vi kan også bestræbe os på at fodre, godheden, ydmygheden, mildheden, tålmodigheden og tilliden, så den gode ulv får overtaget i os, så vores mildhed bliver kendt af alle mennesker. Men det er svært, og det er ikke en opgave vi kan klare alene, for det den gode ulv lever af, er alt det vi er nødt til at hente udefra ovenfra - fra Gud. Erik Colding Thaysen Årets minikonfirmander. Som man kan se på forsiden af kirkebladet er det en stor skøn flok minikonfirmander vi har i år. Vi har taget det nye sognehus i brug og stortrives deroppe. Sognehuset ligger lige over for skolen og vi benytter gangtunnelen frem og tilbage. Der er 27 minikonfirmander som spændte møder op hver gang: Hvad skal vi lave i dag? Og vi synger og hører historier fra Bibelen, folder og klipper, danser og leger på det store gulvareal. Og så drikker vi saft og spiser kage som søde forældre på skift forsyner os med. Tak! I år har jeg fået rigtig dejlig hjælp af Mie Nielsen og hendes datter Cecilie. Det er en fornøjelse og en glæde at være sammen med alle disse dejlige børn. Mie, Cecilie og jeg glæder os til hvert nyt samvær med børnene for vi hygger os. Erik Colding Thaysen Sønnen der havde lyttet intenst til det faderen fortalte, sad nu lidt og tænkte, da faderen tav stille. Så pludselig spurgte han: Jamen, hvad for en ulv vinder så? og faderen svarede: " Jamen, det gør den ulv du fodrer!"

5 5 ARRANGEMENTER Syng julen ind Sædvanen tro vil julen blive sunget ind i Skærum og Aasted kirker. Ådalens sangkor, sognepræst Erik Colding Thaysen og organist Knud-Erik Thrane deltager. I begge kirke vil Per Iversen også deltage på sin trompet.. Skærum kirke Onsdag d. 3. december kl Aasted kirke Torsdag d. 11. december kl Med kaffe i præstegården Koncert og juletræstænding i Kvissel Traditionen holdes i hævd - derfor. 1. søndag i advent, d. 30. nov. er Åsted- Skærum-Kvissel menighedsråd og Kvissel borgerforening igen i år gået sammen i et fællesarrangement. Arrangementet starter i Kvissel kirke, hvor Frederikshavn bykor vil give en advents/julekoncert. Koncerten starter kl Efter koncerten fortsættes arrangementet på Kvissel torv kl På Kvissel torv finder den traditionsrige juletræstænding sted. Her vil der være en kort tale v/ Erik Colding Thaysen, fællessang og salg af gløgg, kakao og æbleskiver på Stationen. En hyggelig dag for alle. Rikke Nielsen i præstegården: onsdag d. 21. januar kl Hvad er det, du har på halsen? spørger Rikke Nielsens kæreste en dag. Den aalborgensiske håndboldspiller står midt i en voldgiftssag mod sin tidligere klub Aalborg DH, hun er gravid og har et bryllup at planlægge, så knuden skal bare ikke være noget. Men knuden er kræft, barnet, Rikke Nielsen føder, har Downs syndrom, og den gyldne håndboldkarriere viser sig fra sin mest barske side. Alt bliver vendt op og ned i den tidligere landsholdsspillers liv. I bogen Til sidste fløjt fortæller Rikke Nielsen sin både barske og livsbekræftende historie om kræfthelvedet og tilværelsen med sit barn, Magda, med Downs, men også om håndboldkarrieren med guldpigerne på landsholdet og som udlandsprof i HC Leipzig, men især i Aalborg DH, hvor lokale pengemænd i begyndelsen af det nye årtusind forsøgte at skabe et professionelt storhold med internationale stjerner. Et håndboldeventyr, der handlede om ambitioner, men også om kold kalkulation, og som endte galt. I modsætning til Rikke Nielsens tilværelse, som kom på ret køl igen efter den megen modgang. Til sidste fløjt er en sjælden bog om dansk kvindehåndbold på vrangen og et modigt personligt vidnesbyrd om tage ved lære af livet: At det ikke handler om at være den bedste og yde den perfekte præstation, men derimod om at være til stede her og nu. Og nyde hverdagens små og store sejre. Ole Hartling i Præstegården: Onsdag d. 18. februar kl Overlæge på Vejle Sygehus, tidligere medlem af Etisk råd og søn af Poul Hartling: Etik er valget af det gode det er en af definitionerne på etik. Dette valg kan være resultatet af overvejelser om at rangordne det gode, idet vi ønsker at sætte det gode i relation til det absolut gode. For eksempel kan jeg fravælge det gode, som er at tale sandt, og vælge det i sig selv mindre gode at lyve, hvis jeg herved opnår det overordnet gode. I livet prøver vi at vælge rigtigt, og generelt søger vi at nå frem til nogle principper for, hvordan det bedste fremmes godt og det gode fremmes bedst. Det ligger nær at sige, at det overordnet gode finder vi frem til ved at lade kærligheden råde. Men kærligheden er efter sit væsen større end vore regnestykker om godt og mindre godt.

6 6 GUDSTJENESTER Tirsdag d. 11. december kl Aasted kirke Småbørnsgudstjeneste Søndag d. 1. februar kl Skærum kirke Kyndelmisse og lystændings gudstjeneste. Onsdag d. 28. januar kl Aasted kirke Brug en formiddag for verdens fattigste. Søndag den. 8 marts 2015 deltager Aasted Skærum Kvissel sogne igen i Folkekirkens Nødhjælps sogneindsamling, til gavn for verdens fattigste. Vi deltager i Sogneindsamlingen, først og fremmest, for at være med til at gøre en forskel for mange fattige familier, som virkelig har brug for hjælp. Samtidig er det en fantastisk mulighed for at samles i sognet, og have en givende og meningsfuld dag sammen. Vores samlingssted vil blive vores nye Sognehus, men herom kommer der mere information, når vi kommer ind i det nye år. Sæt allerede nu et kryds i kalenderen ved søndag den 8. marts Spaghettigudstjeneste Onsdag d. 25. februar kl Aasted kirke Musikgudstjeneste ved Organist Knud-Erik Thrane Se dagspresse/hjemmeside Gudstjenester på Pensionistcentret i Ravnshøj Torsdag d. 29. januar kl Torsdag d. 26. februar kl

7 7 MØDER AFTENMØDER I PRÆSTEGÅRDEN KL Onsdag d. 21. januar kl Rikke Nielsen: Sådan blev jeg et større menneske (side 5) Onsdag d. 18. februar kl Ole J. Hartling: Etik er valget af det gode. Er det kærlighedens valg? (Se side 5) Foredragene er gratis. Dog koster kaffe og kage kr. 20,- INDRE MISSION I RAVNSHØJ Tirsdag d. 13. januar kl Danmissionsmøde hos Kaj Holm, Højrupsvej 64, 1., tv. Mandag d. 19. januar kl Hyggeeftermiddag i Ravnshøj Sognehus ved C.C. Jessen: Fra mit hjemland Torsdag d. 29. januar kl Filmstudiekreds i præstegården Bibeltime Tirsdag d. 9. december kl Amour Præst samt personale og menighedsråd ved Aasted-Skærum-Kvissel kirker ønsker alle en glædelig jul og et godt nytår! Mandag d. 9. februar kl Hyggeeftermiddag i Ravnshøj Sognehus ved Lissy Christensen, Lendum: Fra min skattekiste Mandag d. 16. februar kl Danmissionsmøde hos Kristine Madsen, Skræddervej, Gærum Torsdag d. 26. februar kl Bibeltime

8 GUDSTJENESTER DECEMBER- FEBRUAR 2014/ november 1. søndag i advent 3. december Vi synger julen ind 7. december 2. søndag i advent 11. december Småbørnsgudstjeneste 11. december Vi synger julen ind 14. december 3. søndag i advent 21. december 4. søndag i advent 24. december Juleaften 25. december Juledag AASTED KIRKE KVISSEL KIRKE SKÆRUM KIRKE Småbørnsgudstjeneste Ådalens sangkor 9.00 Bruce Steuer Ådalens sangkor december 2. juledag 28. december Julesøndag 1. januar Nytårsdag 4. januar Helligtrekongersøndag 11. januar 1. s. e. H3kg 18. januar 2. s. e. H3kg 25. januar Sidste søndag efter H3kg 28. Januar Spaghettigudstjeneste 1. februar Septuagesima 9.00 Bruce Steuer Spaghettigudstjeneste 8. februar Seksagesima 15. februar Fastelavn 22. februar 1. s. i fasten 25. februar Musikgudstjeneste Musikgudstjeneste Minikonfimand afsl Kyndelmisse

KIRKENYT AASTED-SKÆRUM-KVISSEL. December Januar Februar 2015/16

KIRKENYT AASTED-SKÆRUM-KVISSEL. December Januar Februar 2015/16 KIRKENYT AASTED-SKÆRUM-KVISSEL December Januar Februar 2015/16 2 OPLYSNINGER KIRKEBLADET Redaktionsudvalg: Erik Colding Thaysen Bettina Nielsen Vera Holm Knud-Erik Thrane Layout: Knud-Erik Thrane Tryk:

Læs mere

KIRKENYT AASTED-SKÆRUM-KVISSEL

KIRKENYT AASTED-SKÆRUM-KVISSEL KIRKENYT AASTED-SKÆRUM-KVISSEL September Oktober November 2013 2 OPLYSNINGER KIRKEBLADET Redaktionsudvalg: Erik Colding Thaysen Bettina Nielsen Vera Holm Knud-Erik Thrane Layout: Knud-Erik Thrane Tryk:

Læs mere

KIRKENYT PADESØ SOGN. Padesø Kirke i december. 17. årgang Vinteren 2014/2015 Nr. 1

KIRKENYT PADESØ SOGN. Padesø Kirke i december. 17. årgang Vinteren 2014/2015 Nr. 1 KIRKENYT PADESØ SOGN 17. årgang Vinteren 2014/2015 Nr. 1 Padesø Kirke i december Arrangementer i Padesø Kirke Adventsmusikgudstjeneste med børnekor Vi indleder traditionen tro adventstiden med en hyggelig

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab 1 Bliv frivillig Kulturelle oplevelser Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

Kirkenyt for Tingsted kirke december 2015 samt januar og februar 2016. Og lyset skinner i mørket, og mørket fik ikke bugt med det. (Joh.

Kirkenyt for Tingsted kirke december 2015 samt januar og februar 2016. Og lyset skinner i mørket, og mørket fik ikke bugt med det. (Joh. Kirkenyt for Tingsted kirke december 2015 samt januar og februar 2016 Og lyset skinner i mørket, og mørket fik ikke bugt med det. (Joh.1,5) I verden omkring os, og jævnligt også i vore egne hjerter, synes

Læs mere

KIRKENYT AASTED-SKÆRUM-KVISSEL

KIRKENYT AASTED-SKÆRUM-KVISSEL KIRKENYT AASTED-SKÆRUM-KVISSEL Marts April Maj 2015 2 OPLYSNINGER KIRKEBLADET Redaktionsudvalg: Erik Colding Thaysen Bettina Nielsen Vera Holm Knud-Erik Thrane Layout: Knud-Erik Thrane Tryk: Solografisk

Læs mere

KIRKENYT FOLKEKIRKEN AASTED-SKÆRUM-KVISSEL MARTS APRIL MAJ

KIRKENYT FOLKEKIRKEN AASTED-SKÆRUM-KVISSEL MARTS APRIL MAJ KIRKENYT AASTED-SKÆRUM-KVISSEL MARTS APRIL MAJ 2013 FOLKEKIRKEN 2 OPLYSNINGER KIRKEBLADET Udgives 4 gange om året. Redaktionsudvalg: Erik Colding Thaysen Bettina Nielsen Vera Holm Knud-Erik Thrane Layout:

Læs mere

KIRKENYT AASTED-SKÆRUM-KVISSEL

KIRKENYT AASTED-SKÆRUM-KVISSEL KIRKENYT AASTED-SKÆRUM-KVISSEL Marts April Maj 2016 2 OPLYSNINGER KIRKEBLADET Redaktionsudvalg: Erik Colding Thaysen Bettina Nielsen Vera Holm Knud-Erik Thrane Layout: Knud-Erik Thrane Tryk: Solografisk

Læs mere

Kirkebladet. Rørbæk. & Stenild sogne. Grynderup

Kirkebladet. Rørbæk. & Stenild sogne. Grynderup Nr. 1 Januar - marts 2015 Læs i dette blad: Glimt fra en jubilæumsdag... 2 Helligtrekongersfejring... 3 Kirkekalender... 4 Dåbstræf.... 5 Til lykke med dåben... 5 Møder og klubber.... 6 Kirkelig vejviser...

Læs mere

Carl Nielsen - 1865-1931

Carl Nielsen - 1865-1931 Kirkens aktiviteter af Torben Møllenbach Teatertur Teaterturen sidste år var en fantastisk tur ud i det moderne teater med fantastisk flot skuespil i to små stykker af Samuel Beckett. I skrivende stund

Læs mere

Se årets konfirmander Skal kirken ledes af glade amatører? 2011 i tal og tegninger Pinse i det grønne Hotdogs i lange baner

Se årets konfirmander Skal kirken ledes af glade amatører? 2011 i tal og tegninger Pinse i det grønne Hotdogs i lange baner Maj 2012 Kirkeblad for Nr. Herlev Kirke og sogn Se årets konfirmander Skal kirken ledes af glade amatører? 2011 i tal og tegninger Pinse i det grønne Hotdogs i lange baner Årets konfirmander fra Nr. Herlev

Læs mere

KIRKENYT PADESØ SOGN. Påske i Padesø Kirke. 16. årgang Foråret 2014 Nr. 2

KIRKENYT PADESØ SOGN. Påske i Padesø Kirke. 16. årgang Foråret 2014 Nr. 2 KIRKENYT PADESØ SOGN 16. årgang Foråret 2014 Nr. 2 Påske i Padesø Kirke Kirkegang i Padesø Kirkerne er tomme, der kommer ingen. Det er en udtalelse, man ofte hører i medierne, men det er jo i langt de

Læs mere

Kirkehilsen Egense og Øster Skerninge sogne. December 2015 Januar - Februar 2016

Kirkehilsen Egense og Øster Skerninge sogne. December 2015 Januar - Februar 2016 Kirkehilsen Egense og Øster Skerninge sogne December 2015 Januar - Februar 2016 Julegaverne Julen er Jesu fødselsdag. Men det er os, der får gaverne! Der er sagt meget om den kommercielle og materialistiske

Læs mere

Ryde-Handbjerg. Ja, vi skriver kun den 5. maj i dag, 70 året for Danmarks befrielse, men vi har allerede nået to store fester i sognene.

Ryde-Handbjerg. Ja, vi skriver kun den 5. maj i dag, 70 året for Danmarks befrielse, men vi har allerede nået to store fester i sognene. RIV UD OG GEM KIRKESTOFFET Ryde-Handbjerg Festlige maj... Ja, vi skriver kun den 5. maj i dag, 70 året for Danmarks befrielse, men vi har allerede nået to store fester i sognene. Søndag den 3. maj fejrede

Læs mere

KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje

KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje September - November 2013 LÆS BOGEN! Bjarne Reuter har skrevet en bog, han kalder for BOGEN. Det er en genfortælling af Biblen, sådan som han forstår den. Han har selv

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 28 september / oktober 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Kirkeblad forår 2008 Hvad vil vi som kirke/kirker her i Fjellerup og Glesborg? - Visioner for Fjellerup og Glesborg kirke

Kirkeblad forår 2008 Hvad vil vi som kirke/kirker her i Fjellerup og Glesborg? - Visioner for Fjellerup og Glesborg kirke Kirkeblad forår 2008 Hvad vil vi som kirke/kirker her i Fjellerup og Glesborg? - Visioner for Fjellerup og Glesborg kirke Hvad vil vi som kirke/kirker i fremtiden? Hvordan vil vi gerne være menighed? Hvad

Læs mere

KIRKENYT AASTED-SKÆRUM-KVISSEL

KIRKENYT AASTED-SKÆRUM-KVISSEL KIRKENYT AASTED-SKÆRUM-KVISSEL Juni Juli August 2015 2 OPLYSNINGER KIRKEBLADET Redaktionsudvalg: Erik Colding Thaysen Bettina Nielsen Vera Holm Knud-Erik Thrane Layout: Knud-Erik Thrane Tryk: Solografisk

Læs mere

Nyhedsbrev Uge 6 2015

Nyhedsbrev Uge 6 2015 Nyhedsbrev Uge 6 2015 Et helt nyt år er godt i gang, og vi glæder os til at udfylde det med mange aktiviteter, oplevelser og stjernestunder for beboerne på Meta. Vi har nu lavet nyhedsbrev i et år, og

Læs mere

Nogle datoer til kalenderen

Nogle datoer til kalenderen Nogle datoer til kalenderen søndag d. 16. august kl. 10.30 velkomstgudstjeneste i Hogager kirke for alle konfirmander med familie. Bagefter er der indskrivning med en kort introduktion i Sognegården. søndag

Læs mere

December Januar Februar 2010-2011 Nr. 4 23. årgang Langenæs Kirke & Sogn

December Januar Februar 2010-2011 Nr. 4 23. årgang Langenæs Kirke & Sogn December Januar Februar 2010-2011 Nr. 4 23. årgang Langenæs Kirke & Sogn Til samtlige husstande Vi beklager, at denne udgave af Langenæs Kirke & Sogn kommer i en væsentlig mindre udgave end normalt. På

Læs mere

SØBORG SOGN Kirke og idræt Nr. 4. 12. Årgang

SØBORG SOGN Kirke og idræt Nr. 4. 12. Årgang SØBORG SOGN Kirke og idræt Nr. 4. 12. Årgang December - Januar -Februar 2014 God Jul og godt Nytår Bliv Mini-konfirmand! Læs mere inde i bladet. Læs bl.a. i dette nummer: Luciadag, 13. december Juletræsfest,

Læs mere

Velkommen tilbage til skolen!

Velkommen tilbage til skolen! ildeskolenyt! - f jo O Velkommen tilbage til skolen! Godt Nytår! En dejlig juleferie er overstået og vi skal i gang med anden halvdel af skoleåret 2007-2008. Januar 2008 8. årgang nummer 1 Kildeskolen

Læs mere

En uge af en landsbypræsts dagbog

En uge af en landsbypræsts dagbog En uge af en landsbypræsts dagbog Jég har verdens bedste arbejde. Men det er også et krævende job de fleste af døgnets vågne timer beskæftiger jeg mig med min præstegerning. Jeg har virket i disse to prægtige

Læs mere

Vejlby Sogns Kirkeblad

Vejlby Sogns Kirkeblad Vejlby Sogns Kirkeblad DECEMBER 2015 - JANUAR - FEBRUAR 2016 41. ÅRGANG Og lyset skinner i mørket, og mørket greb det ikke. Lyset, det sande lys, som oplyser ethvert menneske, var ved at komme til verden.

Læs mere

KIRKEBLADET ØSTER VELLING-HELSTRUP-GRENSTEN SOGNE. December, Januar, Februar 2010-2011

KIRKEBLADET ØSTER VELLING-HELSTRUP-GRENSTEN SOGNE. December, Januar, Februar 2010-2011 KIRKEBLADET ØSTER VELLING-HELSTRUP-GRENSTEN SOGNE Nr. 4 December, Januar, Februar 2010-2011 47. årg. Nyt fra sognene Nye urnegravsteder på Øster Velling kirkegård På Øster Velling Kirkegård er der anlagt

Læs mere

KIRKENYT AASTED-SKÆRUM-KVISSEL

KIRKENYT AASTED-SKÆRUM-KVISSEL KIRKENYT AASTED-SKÆRUM-KVISSEL Juni Juli August 2016 2 OPLYSNINGER KIRKEBLADET Redaktionsudvalg: Erik Colding Thaysen Vera Holm Knud-Erik Thrane Layout: Knud-Erik Thrane Tryk: Solografisk WEB: www.aastedkirke.dk

Læs mere

Kirkerne i Vipperød SDR. ASMINDRUP GRANDLØSE ÅGERUP. juni juli august 2015

Kirkerne i Vipperød SDR. ASMINDRUP GRANDLØSE ÅGERUP. juni juli august 2015 Kirkerne i Vipperød juni juli august 2015 GRANDLØSE ÅGERUP SDR. ASMINDRUP Få øje på Kærligheden Sognepræsterne skriver: Der er i skrivende stund en endnu bedre stemning end sædvanligt i sognegården. Det

Læs mere

TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV FEBRUAR 2016. Kære alle,

TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV FEBRUAR 2016. Kære alle, TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV FEBRUAR 2016 Kære alle, Så er det februar måned, og det er allerede blevet lysere til omkring kl. 17.00, helt vidunderligt, når man skal nå hjem og gå med

Læs mere

http://www.czqykids.com/main.asp

http://www.czqykids.com/main.asp Studerendes navn: Lise Vinter Dam Madsen Frydenstrand Studienummer: PS10405 E-mail.: smukke8@hotmail.com Praktikperiode: 2. el. 3. I 3 Praktikperiode Praktik fra til dd.mm.år: 01.02-2013 til 30.07-2013

Læs mere

KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN

KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN DECEMBER - JANUAR Søndag den 17. december kl. 10.30, 3. søndag i advent Højmesse ved Poul Martin Langdahl. (Søndagens tekst: Luk 1,67-80). Søndag den 24. december, JULEAFTEN Julegudstjeneste

Læs mere

KIRKENYT AASTED-SKÆRUM-KVISSEL

KIRKENYT AASTED-SKÆRUM-KVISSEL KIRKENYT AASTED-SKÆRUM-KVISSEL September Oktober November 2016 2 OPLYSNINGER KIRKEBLADET Redaktionsudvalg: Erik Colding Thaysen Vera Holm Knud-Erik Thrane Layout: Knud-Erik Thrane Tryk: Solografisk WEB:

Læs mere

Kirkenyt. GUDSTJENESTER September - december 2015

Kirkenyt. GUDSTJENESTER September - december 2015 Kirkenyt GUDSTJENESTER September - december 2015 Jungshoved Allerslev 14. s. e. trin. 6. sep. Ingen 10.30 Høstgudstjeneste 15. s. e. trin. 13. sep. 10.30 Høstgudstjeneste Ingen 16. s. e. trin. 20. sep.

Læs mere

Og det skete i de dage...

Og det skete i de dage... Og det skete i de dage... Julen 2014 & Nytåret 2015 i Sparkær & Gammelstrup kirker Syng julen ind i Gammelstrup Torsdag d. 27. nov. kl. 19.00 i Gammelstrup kirke En meget stemningsfyldt indledning af adventstiden,

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 6. Emne: Eventyr HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 6 Emne: Eventyr side 1

Kursusmappe. HippHopp. Uge 6. Emne: Eventyr HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 6 Emne: Eventyr side 1 Kursusmappe Uge 6 Emne: Eventyr Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 6 Emne: Eventyr side 1 HIPPY HippHopp Uge6_Eventyr.indd 1 06/07/10 11.24 Uge 6 l Eventyr Hipp og Hopp står i læ under træet. Det

Læs mere

Kirkeblad. Øsby og Aarø Kirker. Juni - November 2009

Kirkeblad. Øsby og Aarø Kirker. Juni - November 2009 Kirkeblad Øsby og Aarø Kirker Juni - November 2009 Naturen holder pinsefest i blomstervirket smykke, og lunden, som den kan det bedst, fortæller om sin lykke. Nu vårens vind har ringet ind dens fest i

Læs mere

KIRKENYT PADESØ KIRKEDISTRIKT. Jul i Padesø Kirke. 11. årgang Vinteren 2008/2009 Nr. 1

KIRKENYT PADESØ KIRKEDISTRIKT. Jul i Padesø Kirke. 11. årgang Vinteren 2008/2009 Nr. 1 KIRKENYT PADESØ KIRKEDISTRIKT 11. årgang Vinteren 2008/2009 Nr. 1 Jul i Padesø Kirke PRÆSTEN MENIGHEDSRÅDET ADVENT NYT FRA MENIGHEDSRÅDET Advent og jul i Padesø Kirke Også i år indleder vi adventstiden

Læs mere

September 2014. Kirkeblad for Nr. Herlev Kirke og sogn. Koncert og Rock-gudstjeneste Småkagebager søges

September 2014. Kirkeblad for Nr. Herlev Kirke og sogn. Koncert og Rock-gudstjeneste Småkagebager søges September 2014 Kirkeblad for Nr. Herlev Kirke og sogn Koncert og Rock-gudstjeneste Småkagebager søges Forårets konfirmander For gavernes skyld? 44 nye konfirmander tjekkede sammen med deres forældre ind

Læs mere

Næste Aadum Nyt udkommer i uge 1. Sidste frist for aflevering: FREDAG D. 18/12-15 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, 9737 6035, 23869786,

Næste Aadum Nyt udkommer i uge 1. Sidste frist for aflevering: FREDAG D. 18/12-15 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, 9737 6035, 23869786, Næste Aadum Nyt udkommer i uge 1. Sidste frist for aflevering: FREDAG D. 18/12-15 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, 9737 6035, 23869786, djvestergaard@bbsyd.dk Aadum Husholdningsforening Syng julen

Læs mere

PRÆDIKEN NYTÅRSDAG 2013 AASTRUP KL. 10.15 VESTER AABY KL. 16 Tekster: 1.Mos.12,1-3; Gal. 3,23-29; Luk.2,21 Salmer: 712,718,58,56,719

PRÆDIKEN NYTÅRSDAG 2013 AASTRUP KL. 10.15 VESTER AABY KL. 16 Tekster: 1.Mos.12,1-3; Gal. 3,23-29; Luk.2,21 Salmer: 712,718,58,56,719 PRÆDIKEN NYTÅRSDAG 2013 AASTRUP KL. 10.15 VESTER AABY KL. 16 Tekster: 1.Mos.12,1-3; Gal. 3,23-29; Luk.2,21 Salmer: 712,718,58,56,719 Se ned, vor Herre, og hør vort kald! Du lære os ret af nåde At tænke

Læs mere

Velkommen. i Tommerup P R O G R A M. Tommerup Missionshus. Bestyrelsen: Arbejdsgrupper: Hjemmeside: Skovstrupvej 8 5690 Tommerup

Velkommen. i Tommerup P R O G R A M. Tommerup Missionshus. Bestyrelsen: Arbejdsgrupper: Hjemmeside: Skovstrupvej 8 5690 Tommerup P R O G R A M Velkommen i Tommerup Tommerup Missionshus Skovstrupvej 8 5690 Tommerup Arbejdet i missionshuset ledes af bestyrelsen, samt et antal arbejdsgrupper. Bestyrelsen: Arbejdsgrupper: Carsten Christensen

Læs mere

Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN

Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN ØSTSALLING PENSIONISTFORENING NYHEDSAVIS PENSIONISTFORENINGENS NYHEDSAVIS JANUAR 2012 3. ÅRGANG NR. 1 Formanden skriver: Ventetiden Den 1. december var vi til adventsfest

Læs mere

Kirkenyt for Tingsted kirke december 2013 - januar - februar 2014

Kirkenyt for Tingsted kirke december 2013 - januar - februar 2014 Kirkenyt for Tingsted kirke december 2013 - januar - februar 2014 Den store glæde. Men englen sagde til dem: Frygt ikke! Se jeg forkynder jer en stor glæde, som skal være for hele folket: I dag er der

Læs mere

Kirkebladet. Hér finder du os. Lundforlund Gerlev Slots Bjergby Sludstrup Pastorat. Juni - August 2014

Kirkebladet. Hér finder du os. Lundforlund Gerlev Slots Bjergby Sludstrup Pastorat. Juni - August 2014 Hér finder du os Organist ved alle pastoratets kirker: Mai Larsen, 28 11 92 09 Kirkesanger ved Lundforlund og Sludstrup kirker: Carsten Jørgensen, 58 54 54 00 / 23 74 61 54 Kirkesanger ved Gerlev og Slots

Læs mere

Kirkebladet Horne og Asdal Sogn

Kirkebladet Horne og Asdal Sogn Kirkebladet Horne og Asdal Sogn 60. årgang Sommeren er tiden, hvor vi kan glæde os over naturens farvestrålende sommerfugle - her ses dagpåfugleøje. Foto: Bent Thøgersen Første maj Mig først! Tilbage i

Læs mere

KIRKENYT AASTED-SKÆRUM-KVISSEL

KIRKENYT AASTED-SKÆRUM-KVISSEL KIRKENYT AASTED-SKÆRUM-KVISSEL September Oktober November 2014 2 OPLYSNINGER KIRKEBLADET Redaktionsudvalg: Erik Colding Thaysen Bettina Nielsen Vera Holm Knud-Erik Thrane Layout: Knud-Erik Thrane Tryk:

Læs mere

DET ER GANSKE VIST. for Jerslev/Mylund og Hellum Sogne. KIRKEN SKAL HVERMANDS HJEMHUS VÆRE (Sjællandsk lov)

DET ER GANSKE VIST. for Jerslev/Mylund og Hellum Sogne. KIRKEN SKAL HVERMANDS HJEMHUS VÆRE (Sjællandsk lov) KIRKEN SKAL HVERMANDS HJEMHUS VÆRE (Sjællandsk lov) KIRKEBLADET for Jerslev/Mylund og Hellum Sogne DET ER GANSKE VIST BILLEDER: Der var engang en prinsesse, som boede i en lille bitte sko, sammen med sin

Læs mere

Gerne tror jeg her er gemt glimt af Edens have, og hvad jeg nu ved bestemt: Det er alt Guds gave! DDS 724 v.4

Gerne tror jeg her er gemt glimt af Edens have, og hvad jeg nu ved bestemt: Det er alt Guds gave! DDS 724 v.4 Gerne tror jeg her er gemt glimt af Edens have, og hvad jeg nu ved bestemt: Det er alt Guds gave! DDS 724 v.4 Der er i disse sommerdage et gyldent lys over aftnerne. Det lægger sig hen over landskabet

Læs mere

Kirkebladet Nr. 4-22. årg. September - Oktober - November 2012 Øsløs Vesløs Arup Sogne

Kirkebladet Nr. 4-22. årg. September - Oktober - November 2012 Øsløs Vesløs Arup Sogne Kirkebladet Nr. 4-22. årg. September - Oktober - November 2012 Øsløs Vesløs Arup Sogne Navne og adresser: Sognepræst Lone Olsen Kragholmvej 8, 7742 Vesløs Tlf. 97 99 30 45, fax 97 99 30 49 E-mail: LO@km.dk

Læs mere

Asnæs Kirke 81 ÅRGANG NR.1 DECEMBER - JANUAR - FEBRUAR 2015

Asnæs Kirke 81 ÅRGANG NR.1 DECEMBER - JANUAR - FEBRUAR 2015 Asnæs Kirke 81 ÅRGANG NR.1 DECEMBER - JANUAR - FEBRUAR 2015 Julehjælp Det er igen i år muligt at søge julehjælp fra Asnæs sogns menighedspleje. Julehjælpen består af en række udvalgte madvarer til julemiddagen

Læs mere

15 s e Trin. 28.sept.2014. Hinge Kirke kl.9.00. Vinderslev kirke kl.10.30 Høstgudstjeneste.

15 s e Trin. 28.sept.2014. Hinge Kirke kl.9.00. Vinderslev kirke kl.10.30 Høstgudstjeneste. 15 s e Trin. 28.sept.2014. Hinge Kirke kl.9.00. Vinderslev kirke kl.10.30 Høstgudstjeneste. Salmer: Hinge kl.9: 736-48/ 165-52 Vinderslev kl.10.30: 729-51- 450/ 165-477- 730 Dette hellige evangelium skriver

Læs mere

Jesus, tager Peter, Jakob og Johannes med op på et højt bjerg.

Jesus, tager Peter, Jakob og Johannes med op på et højt bjerg. Prædiken til sidste s. e. Hellig3konger 2011 Ved kyndelmisse som vi fejrede den 2. februar var vi halvvejs gennem vinteren. Og jeg tror, at længslen efter lys og forår gælder de fleste af os. Og netop

Læs mere

mennesker noget andet navn under himlen, som vi kan blive frelst ved. Ap.G. 4,7-12

mennesker noget andet navn under himlen, som vi kan blive frelst ved. Ap.G. 4,7-12 Fra det gamle testamente: Luk retfærdighedens porte op, jeg vil gå ind og takke Herren! Her er Herrens port, her går de retfærdige ind! Jeg takker dig, for du svarede mig og blev min frelse. Den sten,

Læs mere

KIRKENYT AASTED-SKÆRUM-KVISSEL

KIRKENYT AASTED-SKÆRUM-KVISSEL KIRKENYT AASTED-SKÆRUM-KVISSEL September Oktober November 2017 2 OPLYSNINGER KIRKEBLADET Redaktionsudvalg: Arne Holmgaard Knud-Erik Thrane Layout: Knud-Erik Thrane Tryk: Solografisk WEB: www.aastedkirke.dk

Læs mere

KIRKEBLAD SOGNETUR TIL CHRISTIANIA OG CHRISTIANS KIRKEN TORSDAG D. 4 JUNI VOR FRUE & VINDINGE SOGNES PRIS: KR. 175.-

KIRKEBLAD SOGNETUR TIL CHRISTIANIA OG CHRISTIANS KIRKEN TORSDAG D. 4 JUNI VOR FRUE & VINDINGE SOGNES PRIS: KR. 175.- VOR FRUE & VINDINGE SOGNES KIRKEBLAD MARTS - AUGUST 2015 / 39. ÅRGANG NR. 2 SOGNETUR TIL CHRISTIANIA OG CHRISTIANS KIRKEN TORSDAG D. 4 JUNI Sogneturen er i år en tur til København, hvor vi om formid dagen

Læs mere

ASKOV SOGN k i r k e b l a d D e c e m b e r 2 0 1 5 - F e b ru a r 2 0 1 6

ASKOV SOGN k i r k e b l a d D e c e m b e r 2 0 1 5 - F e b ru a r 2 0 1 6 ASKOV SOGN kirkeblad December 2015 - Februar 2016 Mod jul Julenat sang Guds engle i vilden sky. Det kunne ikke blive højt nok, når der skulle råbes og synges hele vejen fra himlen til jorden. Nu er kærligheden

Læs mere

Godt nytår og god arbejdslyst!

Godt nytår og god arbejdslyst! R K E B T L A D E J a n u a r - A p r i l 2 0 K I 1 5 Godt nytår og god arbejdslyst! I Anna Kirke er det ikke kun erindringsbilleder af en fin jul og et hæsblæsende nytår, der er på nethinden. Vi fejrede

Læs mere

KONFIRMATIONSPRÆDIKEN 19.APRIL 2015 2.SEP VESTER AABY KL. 10.00 Tekster: Salme 8, Joh.10,11-16 Salmer: 749,331, Sin pagt i dag,441,2

KONFIRMATIONSPRÆDIKEN 19.APRIL 2015 2.SEP VESTER AABY KL. 10.00 Tekster: Salme 8, Joh.10,11-16 Salmer: 749,331, Sin pagt i dag,441,2 KONFIRMATIONSPRÆDIKEN 19.APRIL 2015 2.SEP VESTER AABY KL. 10.00 Tekster: Salme 8, Joh.10,11-16 Salmer: 749,331, Sin pagt i dag,441,2 Hvordan lød mon verdens første spørgsmål? Det kan I jo tænke lidt over

Læs mere

Prædiken til 5. søndag efter påske, Joh. 17,1-11, 2. tekstrække.

Prædiken til 5. søndag efter påske, Joh. 17,1-11, 2. tekstrække. Prædiken til 5. søndag efter påske, Joh. 17,1-11, 2. tekstrække. Side 1 Urup Kirke. Søndag d. 1. maj 2016 kl. 11.00. Egil Hvid-Olsen. Prædiken til 5. søndag efter påske, Joh. 17,1-11, 2. tekstrække. Salmer.

Læs mere

NYT FRA PLADS TIL FORSKEL

NYT FRA PLADS TIL FORSKEL NYT FRA PLADS TIL FORSKEL Juni 2016 BJERGPOSTEN o Præsentation af PLADS TIL FORSKEL o Invitation til Sct. Hans o Familieaften på Borgen o Sommerferieaktiviteter Hvad er PLADS TIL FORSKEL og hvem er vi?

Læs mere

Herrestræde 26, 4200 Slagelse Efterår 2015

Herrestræde 26, 4200 Slagelse Efterår 2015 Herrestræde 26, 4200 Slagelse Efterår 2015 Glæd jer altid i Herren! Jeg siger atter: Glæd jer! Lad jeres mildhed blive kendt af alle mennesker. Herren er nær. Vær ikke bekymrede for noget, men bring i

Læs mere

Kirkebladet MINIKONFIRMANDER I VEJBY KONFIRMANDHUS

Kirkebladet MINIKONFIRMANDER I VEJBY KONFIRMANDHUS Kirkebladet Tibirke Sogn November - December 2015 MEDITATIONS- OG MUSIK- GUDSTJENESTE TORSDAG D. 19. NOVEMBER KL. 20.00 TIBIRKE KIRKE Der vil være tid til stilhed og refleksion. Enkle meditative tekster

Læs mere

Orkanen Singleklubben med pli.

Orkanen Singleklubben med pli. Orkanen Singleklubben med pli. Orkanens hjemmeside http://www.orkanen.dk Initiativtager og kontaktperson Edith Agerholm, Fårupled 10 7300 Jelling - Tlf. 75 8717 53 Mobil. 22 90 84 22 E-mail. edith.agerholm@jellingnet.dk

Læs mere

November 2010 22. ÅRGANG

November 2010 22. ÅRGANG November 2010 22. ÅRGANG Kredsleder Søren W. Nielsen...26 83 50 01 Formand Jørgen Bæk...75 82 48 65 Puslinge Tove Pedersen...75 82 59 13 Tumlinge Jesper Pedersen...61 39 88 69 Betina Harpsøe Andersen...28

Læs mere

Et godt valg -4. Daniel vælger at søge Gud

Et godt valg -4. Daniel vælger at søge Gud Et godt valg -4 Daniel vælger at søge Gud Mål: Børnene opmuntres til at søge Gud. Når vi søger ham, vil Gud vise sige for os, og vi vil få lov til at kende ham. Når vi kender ham, vil vi også stå fast

Læs mere

Julemarked på Lyngparken.

Julemarked på Lyngparken. December 13 Januar 14 Julemarked på Lyngparken. Aktiviteter på Lyngparken i december måned onsdag, den 4. Sang kl. 10.00 kl. 13.30 torsdag, den 5. kl. 10.00 Sct. Jacobi Skoles Kor underholder tirsdag,

Læs mere

Herrestræde 26, 4200 Slagelse Forår 2016

Herrestræde 26, 4200 Slagelse Forår 2016 Herrestræde 26, 4200 Slagelse Forår 2016 Jeres hjerte må ikke forfærdes! Tro på Gud, og tro på mig! I min faders hus er der mange boliger; hvis ikke, ville jeg så have sagt, at jeg går bort for at gøre

Læs mere

September, oktober & november 2011 23. ÅRGANG

September, oktober & november 2011 23. ÅRGANG September, oktober & november 2011 23. ÅRGANG Kredsleder Søren W. Nielsen...26 83 50 01 Formand Jørgen Bæk...75 82 48 65 Puslinge Tove Pedersen...75 82 59 13 Tumlinge Ann R. Nielsen...40 54 05 61 Pilte

Læs mere

KIRKEBLADET ØSTER VELLING - HELSTRUP - GRENSTEN SOGNE

KIRKEBLADET ØSTER VELLING - HELSTRUP - GRENSTEN SOGNE KIRKEBLADET ØSTER VELLING - HELSTRUP - GRENSTEN SOGNE Nr. 2 51. årg. 2014 Når Pinsesolen danser! Præst og præstevikar Pinse Ferietid og gudstjenster Midsommersang Friluftsgudstjeneste Juni Juli August

Læs mere

Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag

Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Vi får løbende mange nye børn og mange nye forældre i Andedammen. Derfor har vi i BjørneBanden valgt at lave et lille introduktionsbrev, for at give et indblik i hvad der foregår i hverdagen. Når man starter

Læs mere

MAJ 2011 ÅRGANG 7, NUMMER 5

MAJ 2011 ÅRGANG 7, NUMMER 5 Nyhedsbladet MAJ 2011 ÅRGANG 7, NUMMER 5 Det sker i Tegnsprogshuset Onsdag den 11.05.2011 kl.19.00 Netcafe Onsdag den 18.05.2011 kl.19.00 Mini Banko Onsdag den 25.05.2011 kl.19.00 Netcafe Søndag den 29.05.2011

Læs mere

POSTEN TEMPLET KORPS SEPTEMBER - OKTOBER 2013

POSTEN TEMPLET KORPS SEPTEMBER - OKTOBER 2013 POSTEN TEMPLET KORPS SEPTEMBER - OKTOBER 2013 Esmee og Jacob blev viet i Templet den 24. august 1 Frelsens Hær, Templet korps Frederiksberg Alle 9 1621 København V Telefon 33 24 68 33 e.mail: Templet@fhmail.dk

Læs mere

TIL SAMTLIGE HUSSTANDE. Nr. 1-2016. Informationer fra lokalområdet

TIL SAMTLIGE HUSSTANDE. Nr. 1-2016. Informationer fra lokalområdet TIL SAMTLIGE HUSSTANDE Nr. 1-2016 Informationer fra lokalområdet Side 2 Vejrum Nyt Vejrum Kirke: Provst Vagn Ove Høgild, Snerlevej 42, 7500 Holstebro Tlf.: 3025 3347/ mail: VOH@km.dk Graver Gerda Kvisgaard

Læs mere

Prædiken til juleaften, Luk 2,1-14. 2. tekstrække

Prædiken til juleaften, Luk 2,1-14. 2. tekstrække 1 Grindsted Kirke Søndag d. 24. december 2015 kl. 16.30 Steen Frøjk Søvndal Prædiken til juleaften, Luk 2,1-14. 2. tekstrække Salmer DDS 94: Det kimer nu til julefest DDS 104: Et barn er født i Betlehem

Læs mere

LEKTIE. Det store, store træ. Parat til at undervise. Guds kærlighed hjælper os med at komme til at ligne Jesus mere, når vi vokser i ham.

LEKTIE. Det store, store træ. Parat til at undervise. Guds kærlighed hjælper os med at komme til at ligne Jesus mere, når vi vokser i ham. LEKTIE År B 2. kvartal Lektie 9 Det store, store træ Ugens tekst og referencer: Matt 13,31-32. Christ s Object Lessons, side 76-79. Huskevers: Voks i Jesu nåde (2 Pet 3,18) Hovedformålet er, at børnene

Læs mere

I Guds hånd -1. Fællessamling Dagens højdepunkt målrettet undervisning. 15-20 minutter

I Guds hånd -1. Fællessamling Dagens højdepunkt målrettet undervisning. 15-20 minutter I Guds hånd -1 I Guds hånd vokser jeg Mål: At give børn en forståelse for, at det er Gud, der lader os vokse. Når vi lægger vores liv i Guds hånd, kan han forme os helt efter sin plan, så vi kan blive

Læs mere

Søndag septuagesima I. Sct. Pauls kirke 1. februar 2015 kl. 10.00. Salmer: 745/30/599/170//365/439/743/752.

Søndag septuagesima I. Sct. Pauls kirke 1. februar 2015 kl. 10.00. Salmer: 745/30/599/170//365/439/743/752. 1 Søndag septuagesima I. Sct. Pauls kirke 1. februar 2015 kl. 10.00. Salmer: 745/30/599/170//365/439/743/752. Åbningshilsen + I Faderens og Sønnens og Helligåndens navn, amen. Så blev det februar og farven

Læs mere

MIN. kristendom fra top til tå MARIA BAASTRUP JØRGENSEN ILLUSTRATOR KAMILLA WICHMAnN MINI KATEKISMUS

MIN. kristendom fra top til tå MARIA BAASTRUP JØRGENSEN ILLUSTRATOR KAMILLA WICHMAnN MINI KATEKISMUS MIN MINI KATEKISMUS kristendom fra top til tå MARIA BAASTRUP JØRGENSEN ILLUSTRATOR KAMILLA WICHMAnN 1 2 Den bog, du sidder med nu, er en katekismus. Det betyder, at det er en bog, der helt enkelt fortæller

Læs mere

Skrtorsdag 2014. Dagen hedder den rene torsdag, fordi Jesus vaskede sine disciples fødder denne dag eller rettere denne aften.

Skrtorsdag 2014. Dagen hedder den rene torsdag, fordi Jesus vaskede sine disciples fødder denne dag eller rettere denne aften. Skrtorsdag 2014 Der er noget uheldsvarslende tungt over Skærtorsdag. Derfor skulle vi også begynde gudstjenesten med at synge Jakob Knudsens tunge mørke natteskyer, for det er sådan, stemningen er i fortællingen

Læs mere

FAKTOR 29. Sommeravis 2013 HUSK HUSK HUSK. Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiah.dk

FAKTOR 29. Sommeravis 2013 HUSK HUSK HUSK. Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiah.dk FAKTOR 29 Side 1 FAKTOR 29 Sommeravis 2013 HUSK HUSK HUSK Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiah.dk Side 2 FAKTOR 29 RART AT VIDE OM AKTIVITETSHUSET: Åbningstider i værestedet: Tirsdag

Læs mere

Sommerkoloni 2/7 11/7 på det gode sted Värmlandsgården Se mere i næste nummer

Sommerkoloni 2/7 11/7 på det gode sted Värmlandsgården Se mere i næste nummer 1 2 Alt dette og meget mere finder du i dette nummer af Byggerbladet.. SIDE 3 LEDEREN SIDE 4 HESTESIDEN SIDE 5 JULEFEST SIDE 6 OPGAVEN SIDE 7 VÆRKSTEDER SIDE 8 VÆRKSTEDER SIDE 9 KALENDER SIDE 10 BÅLFORLØBET

Læs mere

nyt At finde sin rette plads... Se side 2 39. årgang Nr. 2 2012 Marts - April - Maj

nyt At finde sin rette plads... Se side 2 39. årgang Nr. 2 2012 Marts - April - Maj IRKE nyt 39. årgang Nr. 2 2012 Marts - April - Maj At finde sin rette plads... Se side 2 At finde sin rette plads - kan det lade sig gøre i kirken? Jeg har min faste plads i kirken. Sådan siger et par

Læs mere

Prædiken til 16. søndag efter trinitatis 2014. Tekst. Johs. 11,19-45.

Prædiken til 16. søndag efter trinitatis 2014. Tekst. Johs. 11,19-45. Lindvig Osmundsen Bruger Side 1 05-10-2014 Prædiken til 16. søndag efter trinitatis 2014. Tekst. Johs. 11,19-45. Der er en vej som vi alle går alene. Teksterne vi har fået til 16. søndag efter trinitatis

Læs mere

December 2011, januar & februar 2012, 23. ÅRGANG

December 2011, januar & februar 2012, 23. ÅRGANG December 2011, januar & februar 2012, 23. ÅRGANG Kredsleder Søren W. Nielsen...26 83 50 01 Formand Jørgen Bæk...75 82 48 65 Puslinge Tove Pedersen...75 82 59 13 Tumlinge Ann R. Nielsen...40 54 05 61 Pilte

Læs mere

Menighedens julefest finder i år sted søndag den 12. december kl. 10:30 (normal gudstjenestetid).

Menighedens julefest finder i år sted søndag den 12. december kl. 10:30 (normal gudstjenestetid). Menighedens julefest finder i år sted søndag den 12. december kl. 10:30 (normal gudstjenestetid). Festen slutter med, at vi spiser sammen. Alle bedes bidrage med en lille ret til den fælles buffet. Hanne

Læs mere

Velkommen til Humlebien

Velkommen til Humlebien Velkommen til Humlebien Humlebien Sct. Jørgens Park 17 4700 Næstved Tlf. 55 88 75 10 Email:Humlebien@naestved.dk Kære forældre Med denne folder vil vi gerne byde Jer og Jeres barn velkommen i Humlebien.

Læs mere

MENS VI VENTER PÅ FORÅRET

MENS VI VENTER PÅ FORÅRET MENS VI VENTER PÅ FORÅRET Mens vi venter på foråret og lysere tider, er der mange hyggelige tilbud for børn i alle aldre og deres voksne. Fastelavn og påske markeres med maskeværksted og påskeklip med

Læs mere

Nyhedsbrev. Efteråret 2 0 1 5. Kære medlemmer og forældre. Aktiviteter: Fra Kontoret. Side 1

Nyhedsbrev. Efteråret 2 0 1 5. Kære medlemmer og forældre. Aktiviteter: Fra Kontoret. Side 1 Side 1 Nyhedsbrev Efteråret 2 0 1 5 Kære medlemmer og forældre. Efteråret er over os, og der begynder at være ro på hverdagen efter en hektisk start i fritids- og ungdomsklubben. Vi har været igennem en

Læs mere

Asserballe sogns kirkeblad

Asserballe sogns kirkeblad Asserballe sogns kirkeblad JUNI JULI AUGUST 2013 Indhold i Kirkeblad Billeder af Konfirmander Konfirmand indskrivning Altergang uden gluten Æblefest Gudstjenester i Asserballe og Ketting Nyt fra Kirkegården

Læs mere

Dover Sogn TILBAGEBLIK TIL TIDEN OMKRING BESÆTTELSEN OG BEFRIELSEN DEN 5. MAJ 1945

Dover Sogn TILBAGEBLIK TIL TIDEN OMKRING BESÆTTELSEN OG BEFRIELSEN DEN 5. MAJ 1945 Til samtlige husstande i Dover sogn Dover Sogn 17. årgang nr. 2 Marts 2015 Tekst: Britta Andersen, Hinnerup. TILBAGEBLIK TIL TIDEN OMKRING BESÆTTELSEN OG BEFRIELSEN DEN 5. MAJ 1945 I min barndom var Pastor

Læs mere

Oktober 2009 21. ÅRGANG

Oktober 2009 21. ÅRGANG Oktober 2009 21. ÅRGANG Solhjem Søndermarksvej 53...75 84 08 44 Kredsleder Søren W. Nielsen...75 83 83 90 / 26 83 50 01 Formand Jørgen Bæk...75 82 48 65 Puslinge Tove Pedersen...75 82 59 13 Tumlinge Hanne

Læs mere

Dukketeater til juleprogram.

Dukketeater til juleprogram. Dukketeater til juleprogram. Dukketeater 1: (Der er brug for to dukker, en frisk og glad drengedukke (dukke 1), der er spændt på at det er jul og en lidt fornuftig pigedukke (dukke 2), der ikke kommet

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 24. Emne: Superhelte og prinsesser HIPPY

Kursusmappe. HippHopp. Uge 24. Emne: Superhelte og prinsesser HIPPY Uge 24 Emne: Superhelte og prinsesser Kursusmappe Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 24 Emne: Superhelte og prinsesser side 1 HIPPY HippHopp Uge24_superhelte_prinsesser.indd 1 06/07/10 11.41 Uge

Læs mere

Kirkeblad. Kirkelig vejviser. for Hjerm Sogn

Kirkeblad. Kirkelig vejviser. for Hjerm Sogn Kirkelig vejviser Sognepræst: Jonas Serner-Pedersen Kirkevej 9, 7560 Hjerm tlf. 97 46 41 14 mail: jjs@km.dk Menighedsrådsformand: Robert Stoltenberg Højgårdsparken 90, 7560 Hjerm tlf. 97 46 50 52 mail:

Læs mere

Kirkeblad. Øsby og Aarø Kirker. Maj til september 2013. Inde i bladet: Se sommerens program for børn og voksne

Kirkeblad. Øsby og Aarø Kirker. Maj til september 2013. Inde i bladet: Se sommerens program for børn og voksne Kirkeblad Øsby og Aarø Kirker Maj til september 2013 Inde i bladet: Se sommerens program for børn og voksne Så nåede vi Maj En fantastisk dejlig måned ja måske årets skønneste! 12 maj indsættes den nye

Læs mere

Der har været tilbudt minikonfirmandundervisning i Sanderum i 7 år

Der har været tilbudt minikonfirmandundervisning i Sanderum i 7 år Minikonfirmandundervisning i Sanderum sogn Der har været tilbudt minikonfirmandundervisning i Sanderum i 7 år Hvem? 4. klasser på Sanderum skole. (Ved at vælge 4. klasse fremfor 3. klasse undgår vi at

Læs mere

Torsted Sogn. Østerhåb & Torsted kirker. 2013. juli-august. 33. årgang. nr. 4. Foto: Sogneudflugt 2013 med rundvisning i Vor Frue Kirke i Århus.

Torsted Sogn. Østerhåb & Torsted kirker. 2013. juli-august. 33. årgang. nr. 4. Foto: Sogneudflugt 2013 med rundvisning i Vor Frue Kirke i Århus. Torsted Sogn Østerhåb & Torsted kirker 2013. juli-august. 33. årgang. nr. 4 Foto: Sogneudflugt 2013 med rundvisning i Vor Frue Kirke i Århus. 1 af dem er kulturperler med spændende kunst og arkitektur,

Læs mere

KONTAKT ELEKTRONISK SKOLEBLAD FOR HØJMARKSKOLEN 20010/11 NR. 6

KONTAKT ELEKTRONISK SKOLEBLAD FOR HØJMARKSKOLEN 20010/11 NR. 6 Højmarkskolen Højmarksvej 16 6670 Holsted tlf: 79 96 51 60 hoejmarkskolen@vejenkom.dk www.hoejmarkskolen.skoleintra.dk KONTAKT ELEKTRONISK SKOLEBLAD FOR HØJMARKSKOLEN 20010/11 NR. 6 KALENDER FOR marts:

Læs mere

Aktivitets- og oplevelsesplan 2016 Lions Park Søllerød Plejecenter

Aktivitets- og oplevelsesplan 2016 Lions Park Søllerød Plejecenter Aktivitets- og oplevelsesplan 2016 Lions Park Søllerød Plejecenter Musik og sang - Koncerter - Træning med fysioterapeuter og psykomotorisk terapeut - Cykeltur på Duo-cykel Børnekor Musikalsk underholdning

Læs mere

Plejecenter Violskræntens Aktivitetstilbud. For beboere, efterlønsmodtagere & pensionister i Norddjurs kommune

Plejecenter Violskræntens Aktivitetstilbud. For beboere, efterlønsmodtagere & pensionister i Norddjurs kommune Plejecenter Violskræntens Aktivitetstilbud For beboere, efterlønsmodtagere & pensionister i Norddjurs kommune Udgivet: 17-03-2016 Aktivitetsteam Vores opgave er at skabe et levende og aktivt miljø på Plejecenter

Læs mere