NYHEDSBREV. Nyt Layout på bladet! Blad nr. 19. Juli-August-September

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "NYHEDSBREV. Nyt Layout på bladet! Blad nr. 19. Juli-August-September"

Transkript

1 NYHEDSBREV Blad nr. 19 Juli-August-September Læs bl.a. i dette nummer: Nyt fra formanden Tur til Prag i 2020 Tur til Svalereden i 2020 Tur til Trente Mølle i 2019 Sort Sol Safari i 2019 Sommerfest hos formanden Nyt Layout på bladet! Det måtte jo komme, før eller siden fra hovedkontoret! Man vil prøve at ensrette foreningens udseende også på Nyhedsbladet! Så det prøver vi her med dette nummer. Indholdet bestemmer vi selv, så du vil nok ikke opleve den store forandring! Vi barsler med at udgive endnu et blad, nemlig et ferieblad, som vil indeholde alle informationer om de ture og ferier vi har i støbeskeen. Feriebladet vil udkomme 1-2 gange årligt.

2 NYT FRA FORMANDEN Vi skriver nu juni måned og den varme sommer lader vente på sig, selvom der har været solskinsdage blandet med blæst og kulde. På årets repræsentantskabsmøde blev det vedtaget at kontingentet stiger med 50 kr. Beløbet deles mellem hovedforeningen og lokalafdelingen, således at vi nu får 125 kr. pr. betalende medlem om året. Vores nyhedsblad har fået vokseværk. Der kommer mere og mere stof i bladet og det er et godt tegn, for der kommer flere tilbud til jer medlemmer i form af arrangementer, udflugter og aktiviteter - noget medlemmerne selv har ønsket. Derfor udsender vi et FERIE -blad sammen med dette nr. af nyhedsbladet. FERIE -bladet vil indeholde udflugter med overnatning i en lidt mere detaljeret udformning og det vil udkomme 2 gange om året. Det betyder så at vores nyhedsblad bliver knapt så presset sammen med læsestof og måske mere overskueligt for nogle. Minikursus for ramte og pårørende er slut for denne gang. Det har været et godt forløb med engagerede deltagere - og vi starter nyt hold op igen til efteråret, og ligesom vores børne- og ungeprojekt (børn til ramt forælder) er det kurser, vi søger midler til hver år via Faaborg-Midtfyn Kommune. Vi byder op til dans events. Ja, du læste rigtigt! Albanifonden og Hjerneskadeforeningen er gået sammen om at skabe 10 events i 10 byer på Fyn i november og december. Der inviteres til 2 timers dans for alle - både ramte og pårørende. Dans med instruktør på, så vi alle kan få rørt os, få grinet og få en fantastisk dejlig oplevelse - trods handicaps. Til slut vil jeg lige minde om at vi har lukket for alle vores faste aktiviteter i juli måned. Jeg håber alle får en dejlig god og varm sommerferie, hvad enten den holdes her hjemme eller i udlandet. Rigtig god sommer!

3 Vi søger frivillige til vores lokaler i Hillerslev, i Rudkøbing & i Svendborg! Har du mod og lyst til at være en hjælpende hånd for unge og ældre med en mild hjerneskade, hvor det sociale og hyggelige går op i en højere enhed? Vi maler, tegner, spiller spil og ser film mm. Har du et par timer til overs, en eller to gange om ugen? Arbejdet består i at hygge omkring vores medlemmer, lave kaffe/the, få en snak og en røverhistorie fra den virkelige verden! Kontakt Lonnie på tlf mandag til fredag mellem kl for at høre mere.

4 Temadage i Faaborg-Midtfyn Hjerneskadecenteret i Hillerslev er et kommunalt dagtilbud til senhjerneskadede fra 18 år og opefter. Det er her vi har vores værested med mange forskellige aktiviteter i løbet af ugen. Men det er også her, vi er gået sammen om at holde tema-eftermiddage et par gange om året. En eftermiddag med et foredrag og informationer om hvad der er af tilbud i Hjerneskadecenteret. Alle kan deltage, hvad enten man er medlem af foreningen, pårørende, fagperson eller borger. Vi inviterer oplægsholder til at komme og fortælle om emner indenfor hjerneskadeområdet, vi har haft om sorg og krise efter hjerneskade, vi har haft om hvordan hjernen er opbygget og hvordan den bliver påvirket, når den rammes af blodprop eller hjerneblødning. Vi har pårørende til at fortælle om det at være pårørende til en hjerneskadet mand, vi har haft om hjernetræthed og vi har haft flere foredrag om det selv at være hjerneskadet - og om hvordan man er kommet videre med sit liv. Arrangør af disse eftermiddage er Hjerneskadekoordinator, personale fra dagtilbuddet og fra træningsafdelingen og selvfølgelig fra foreningen. Vi alle fortæller om de tilbud der findes i huset og svarer også på spørgsmål. Arrangementet varer et par timer og efterfølgende har mange deltagere udtalt, at det var godt, givende og lærerigt. Har du ikke deltaget tidligere, kan det anbefales at prøve næste gang. Der annonceres i Nyhedsbladet, på Fb og på kalenderen.

5 Vi besøger Medicinhaverne den 11. august fra kl ca. 14. Pris 30,- kr. Det tager en halv til en hel time at gå rundt i Medicinhaverne alt efter behov. Haven er fuldt udbygget og rummer 127 forskellige vækster. Ved hver plante findes et lille informationsskilt med plantens navn på dansk og latin samt en kort beskrivelse af dens virkning. Her findes blandt andet ambra, forskellige geranier, timian og kvan, men også pil, fyr, hvid morbær og taks, og op ad den flotte pergola af robinietræ snor der sig blandt andet kaprifolier og vindruer. I haven for åndedræt og kredsløb er der flere siddepladser med borde og bænke, hvorfra der er udsigt til de store gamle træer i Tranekær Slotspark. Haven indeholder planter, der har været brugt mod nyre- og blæresten, blærebetændelse og prostatagener. Tranebær er velkendt til forebyggelse af blærebetændelse. Majs, majssilke og græskarkerner bruges mod prostatagener. En anden del af haven har mange planter, der har været brugt mod diverse gener hos kvinder. Kyskhedstræet indeholder stoffer, der har dokumenteret effekt på menstruationsgener (PMS). Haven rummer også planter, hvis indholdsstoffer anvendes i kræftmedicin, bl.a. Vestamerikansk Taks som indeholder stoffet paclitaxel (Taxol). Undertemaet i haven for åndedræt og kredsløb er duft, og en tur gennem dufthaven er en sanselig oplevelse for både øjne og næse. Havens undertema er elskovsplanter, og den indeholder en række planter, som henholdsvis stimulerer eller dæmper sexuallysten. Blandt elskovsplanterne finder vi den relativ almindelige haveplante bispehue, som på engelsk hedder Horney Goat Wheat Liderlig gedeurt. Den har i dyreforsøg vist sig at have en viagralignende effekt. Vil du med på tur i Medicinhaverne, så mød op den 11. august, kl ! Husk madpakken - der er egentransport, indgangen koster 30.- pr person! Tilmelding til Lonnie på tlf senest den 8/

6 På tur med Kirsten Heide. I samarbejde med Kirsten har Hjerneskadeforeningen strikket et program sammen, som bringer dig ud i naturen og alle de oplevelser der er lige uden for døren. Det er gratis at deltage for medlemmer af Hjerneskadeforeningen Sydfyn & Øerne. Vi har tidligere på året været på tur med Kirsten. Vi var på naturvandring i Tarup og det er en speciel oplevelse at komme tæt på naturen og det mangfoldige dyreliv der findes omkring os! Overnat i shelter fredag den 5.7 kl. 15 lørdag den 6.7 kl. 15 Har du lyst til at prøve at sidde i mørket ved bålet, og sove i shelter så har du nu muligheden. Vi mødes i Tarup Davinde ved Naturskolen, Hudevad Byvej 20, 5792 Årslev. Turen vil være en sammensætning af gåtur, bål og hygge, fællessang og historiefortælling. Vi laver mad i fællesskab. Der kan ligge tre i hver shelter og fire med lidt god vilje. Alle skal have liggeundelag og sovepose med til natten. Det vil være muligt at deltage selvom du ikke har lyst til at overnatte så aftaler vi bare, hvornår det passer sig, at du tager hjem. Der vil komme en pakkeliste senere som vil være vejledende. Tilmelding senest den 24. juni til Lonnie på tlf eller på mail: mail@hjsf-sydfyn.dk Mulighed for samkørsel som aftales ved tilmeldingen.

7 En sen eftermiddag/aftentur i Sollerup Skov den 30.8 kl Vi mødes på Sollerupvej 22 og går samlet ind til lejrpladsen (ca. 400 meter) Vi hjælpes med at samle brænde og få gang i bålet til vores aftensmad. Efter kaffen nyder vi skovens stilhed og laver lidt mindfulnessøvelser. Så er det blevet tid til at snitte grønsager og gøre klar til aftensmaden, som vil være Hot-Pot på bålet. Vi vil være på samme plads under hele turen. Har du brug for en campingstol så tag den bare med. Vi hjælper hinanden med at få vores ting med til bålpladsen. Medbring krus, dyb tallerken/skål og en spiseske. Tilmelding senest den 25. august til Lonnie på tlf eller på mail: mail@hjsf-sydfyn.dk. Mulighed for samkørsel som aftales ved tilmeldingen.

8 For Sydfyns medlemmer, Hovedtropperne Fyn, samt pårørende til disse. Vanen tro tænder vi op i grillen hos Lonnie & Frank. Denne gang lørdag den 24. august kl. 15 på Lærkevej 29 i Kværndrup. Vi starter med kaffe/te og kager og efterfølgende vil der være mulighed for forskellige former for spil i haven. Præmie til bedste vinder i hver kategori. Så tænder vi op i grillen, og i år står menuen på Mens gr il l hol det st år ved gr il l en, dækker andr e bor d, og sør ger f or l idt hygge i t el t et. Pris pr. person kr. 125,- og du medbringer selv dine drikkevarer. Håber du kommer, så vi sammen kan få en hyggelig dag/aften. Arrangementet foregår i telt så husk varmt tøj i tilfælde af dårligt vejr. Tilmelding senest den 20/8 til Lonnie på tlf

9 oktober SORT SOL Safari 2 dages tur med overnatning i Skærbækcentret Sort Sol - en helt enestående naturoplevelse, - unik og magisk. Vil du med på Safari - og opleve Sort Sol - så er det NU du skal tilmelde dig. Pladserne er som altid få og prisen er til at betale, 1.300,00 kr. pr. person i delt dobbeltværelse (2.000,- kr. for enkeltværelse), og det er vel at mærke inkl. mad (morgen og aftensmad), transport og billet til Sort Sol Safari (frokost begge dage skal du selv klare)! Vi skal bo i luksushytter med plads til 4 personer. I hytterne finder du 2 soverum, køkken/alrum og stort handikapvenligt toilet/bad. Vi ankommer fredag eftermiddag, og resten af dagen kan du nyde de mange faciliteter der findes i centret og som næsten alle er gratis! Vi bestiller bord i restauranten kl. 18:30, hvor du skal nyde en 2 retters middag (drikkevarer for egen regning). Lørdag morgen er der morgenbord og kl. 10 kører vi til Møgeltønder, hvor der vil blive mulighed for at besøge den usædvanlig smukke Møgeltønder kirke, og vandre en tur på Slotsgaden i Møgeltønder. Vi forventer at være tilbage på Skærbækcentret omkring kl. 13:00, så der bliver tid til en lille lur, eller til bare at slappe af inden vi kl.16:30 kører til Tønder, hvor vi skal på Safari med Sort Sol Selskabet, som i store

10 busser kører os til de pladser, hvor man forventer at stærene vil overnatte! Det er ofte på den anden side af grænsen, så husk PAS. Sort Sol er når stærene i hundrede tusindvis søger ned over marsken for at finde ly for natten i tagrørsmarkerne. Efter en lang dag med fødesøgning, samles stærene i store flokke og sover i de store tagrørsmarker. For de mange stære, er det en kamp på liv og død for at finde en plads i tagrørene, for de store rovfugle ved også hvor stærene er, og de har ventet ofte hele dagen på at de mange stære kommer for at finde en plads for natten. Turen varer ca. 3½ -4 timer og det anbefales kraftigt at tage en varm, vind- og vandtæt påklædning på. På turen kommer du tæt på marsken og hører om naturen, stærenes liv og fænomenet Sort Sol. Dagen efter kører vi fra hotellet kl. 10, og på vejen hjem, kører vi en lille smuttur til Tyskland, hvor der vil blive mulighed for at handle lidt ind, i de tyske grænsebutikker. Prisen for turen inkl. 2 x aftensmad, og 2 x morgenmad, samt billet til Sort Sol Safari, og besøg i Møgeltønder, indkøbstur til Tyskland og transport i minibusser er 1.300,- kr/person i delt dobbeltværelse! Tilmelding og betaling til Lonnie på senest 1/

11 Kranio Sakral behandling tilbydes i Hillerslev: Vi har indgået et samarbejde med terapeut Lisbeth Vienberg og hun tilbyder behandling af Kranio Sakral terapi. Behandlingen varer ca. 1 time og koster kr. 400 pr. behandling/gang. Vi har booket Lisbeth til at komme til Hjerneskadecenteret lørdag den 10/8, søndag den 18/8 og igen søndag den 25/8. Alle dage i tidsrummet kl til (start tider på behandling). Kontakt Lonnie for at booke en behandling - betaling sker direkte til Lisbeth. Lisbeth fortæller: Jeg hedder Lisbeth Vienberg og er eksamineret Kranio sakral terapeut til både for mennesker og dyr. Før jeg, for alvor, blev interesseret i den alternative verden, arbejdede jeg som social- og sundhedsassistent med speciale i demens og psykiatri. Jeg bor på en gård på Langeland med min mand, heste, hund og katte. Jeg forlod Sosu jobbet i 2017, for at blive fuldtids alternativ behandler og har nu klinik i Svendborg, hvor jeg udøver forskellige alternative behandlingsformer, deriblandt Kranio Sakral terapi.

12 Kranio-Sakral Terapi er en blid og dybtgående behandlingsform, hvor man som terapeut diagnosticerer klientens problematikker, ved hjælp af hænderne undersøgelser kroppens naturlige rytme, - man kan sige at vi lytter til klientens krop med vores hænder, hvor vi mærker efter den livs rytme, som vores krop har og som varer hele livet igennem. Derefter påbegyndes selve behandlingen og man arbejder med kroppens egne ressourcer for at påvirke kroppen til at genskabe balance. Kranio-Sakral terapien arbejder med knogler, membraner (hjernehinder), cerebrospinal væske (hjernevæske), muskler, bindevæv og organer, som har indflydelse på nerve-, hormonog immunsystemet. Behandlingen går ud på at løsne spændinger i bindevævsmembranerne inde i hovedet, og bindevævet omkring rygmarvens nerver, der muliggør en dyb, varende afspænding af musklerne i nakken og ryggen som hæfter til hvirvlerne. Kranio-Sakral terapi systemet er med til at støtte fysisk op om hjernen og rygmarvens nerver. Hjernevæsken fungerer som en hydraulisk støddæmper som beskytter hjernen, men den er også nødvendig for, at hjernecellerne kan få næring og udskille affald. Mange af mine klienter siger efter en behandling at det var en underlig, men også rigtig behagelig oplevelse og de føler sig dejligt afslappet bagefter.

13 VI TAGER PÅ TUR TIL: Trente Mølle er en gammel vandmølle, som i dag fungerer som naturskole og lejrskole. Vandmøllen ligger i et super dejligt område, nær Broby, med sø og bæk, ikke langt fra alfavej, men alligevel trukket lidt tilbage. Her skal vi tilbringe en skøn weekend, spise god mad og hygge os med spil og andet godt, i gode venners lag! Turen er gratis for medlemmer af Lokalafdeling Sydfyn & Øerne, dog skal der betales for maden, ca. 250 kr. pr. person. Drikkevarer skal du selv sørge for! Få pladser tilbage, så vil du med på denne weekendtur til det skønne Sydfyn, og opleve stemningen ved lejrbålet - så ring til Lonnie på eller send en mail på mail@hjsf-sydfyn.dk senest 1/7. (Læs hele artiklen i forrige nummer af dette blad)! BANKskift På bestyrelsesmødet i februar besluttede bestyrelse, at vi ville skifte bankforbindelse til en anden bank. Begrundelsen for denne beslutning var, at vores nuværende bank, varsler med et gebyr på kr. om måneden for at vi kan have en konto som forening i banken kr. pr. måned er måske ikke meget, men for en lille forening som vores, er det trods alt en slags penge, og derfor traf bestyrelsen det valg, at skifte til en bank med et lavere gebyr! Hver krone sparet, er en krone tjent, penge som jo i sidste ende kommer vores medlemmer til gode! Dette betyder for dig som medlem af Hjerneskadeforeningen Sydfyn, at der kommer et nyt kontonummer du skal bruge til at indsætte penge på. Du kan stadig bruge MobilePay.

14 ØVRIGE AKTIVITETER Fredag den 14. juni - Weekend på Marstal Camping (se andet sted i bladet) Onsdag den 26. juni - Vi står på Øhavsmarkedet i Rudkøbing kl. 12:00-17:00 Fredag den 28. juni - Fredagshygge i Hillerslev kl. 15:00-17:00 Ferie fra den 29. juni til den 31. juli begge dage incl. Fredag den 5. lørdag den 6. juli Overnat i shelter (se andet sted i bladet) Onsdag den 10. juli - Vi står på Øhavsmarkedet i Rudkøbing kl. 12:00-17:00 Onsdag den 24. juli - Vi står på Øhavsmarkedet i Rudkøbing kl. 12:00-17:00 Fredag den 2. august til søndag den 4. august weekend på Trente Mølle Onsdag den 7. august - Vi står på Øhavsmarkedet i Rudkøbing kl. 12:00-17:00 Søndag den 11. august - Udflugt til Medicinhaverne i Tranekær på Langeland Lørdag den 17. august - Foreningernes dag i Ringe kl. 10:00-14:00

15 ØVRIGE AKTIVITETER Onsdag den 21. august - Vi står på Øhavsmarkedet i Rudkøbing kl. 12:00-17:00 Fredag den 23. august - Fredagshygge i Hillerslev kl. 15:00-17:00 Lørdag den 24. august - Sommerparty kl. 15:00 (se andet sted i bladet) Fredag den 30. august - Eftermiddag/aftentur i Sollerup Skov (se andet sted i bladet) Søndag den 1. lørdag den 7. september - Spanienstur alt optaget Lørdag den 7. september - De ramtes café i Svendborg Tirsdag den 17. september - Infomøde med foredrag og fællesspisning på Ærø Fredag den 27. september - Fredagshygge i Hillerslev Lørdag den 28. september - Foreningernes dag i Svendborg Mandag den 30. september - Infomøde og foredrag (musik) Fredag den 4. oktober - Café besøg i Svendborg Lørdag den 5. oktober - De ramtes café i Rudkøbing Torsdag den 10. oktober - Café besøg i Faaborg

16 ØVRIGE AKTIVITETER Fredag den søndag den 13. oktober - Sort sol Safari tur (se andet sted i bladet) Tirsdag den 22. oktober - Biograftur i Rudkøbing Fredag den 25. oktober - Fredagshygge i Hillerslev Lørdag den 9. november - De ramtes café på Ærø Fredag den 22. november - Fredagshygge i Hillerslev Lørdag den 30. november - Julefrokost afholdes i Hjerneskadecenteret i Hillerslev 2020: Januar måned - Biograftur i Faaborg Søndag den 26. januar - Generalforsamling kl. 11:00 Uge 8 - Cafébesøg i Svendborg Uge 11 - Hjerneuge Uge 17 - Biograftur i Rudkøbing Uge 20 - Cafébesøg i Faaborg Torsdag den 21. til søndag den 24. maj - Tur til Prag Onsdag den 27. maj - Bakketur og Cirkusrevyen Lørdag den 13. juni - Ærødag

17 ØVRIGE AKTIVITETER Lørdag den 27. juni - Sejltur med Helge Uge 33 - Cafébesøg i Rudkøbing Lørdag den 15. august - Sommerfest Søndag den 30. august - søndag den 6. september - Campingferie i Sæby Torsdag den 17. september - Aktivitet på Ærø Lørdag den 26. september - Foreningernes dag i Svendborg Uge 41 - Cafébesøg i Ringe Lørdag den 24. oktober - Besøg i Randers Regnskov Uge 46 - Biograftur i Ringe Lørdag den 28. November - Julefrokost i Hillerslev

18 Af: Lonnie Braagaard Faaborg-Midtfyn Kommune Alle aktiviteter foregår i Hjerneskadecentret i Hillerslev, Kirkegyden 1B, 5750 Ringe. Med mindre andet er angivet ved arrangementet. Mandag den 5/8 og 2/9. Fællesspisning kl. 17:00 til kl. 20:00 Vi mødes og spiser sammen, menuen aftales fra gang til gang. Pris kr. 50 for maden - Tilmelding til Lonnie på senest fredagen før aktiviteten: Dorthe & Frank er kokke. Mandag 12/8 og 9/9. Mandehørm kl. 17:00 til kl. 20:30 En speciel aften med god mad, vin eller øl og rigtig mandehygge - helt sikkert UDEN kvinder! Menu aftales fra gang til gang. Tilmelding til Frank på tlf Pris kr. 50. Mandag den 17/6, 19/8 og 16/9. Spilleaften kl. 16:00 til kl. 20:00 Vi spiller brætspil, kort, terninger eller noget helt andet, spiser vores medbragte mad sammen og hygger os. Tilmelding til Lonnie på senest søndagen før. Mandag den 24/6, 26/8 og 23/9. Tøseaften kl. 17:00 til kl. 20:30 En pigeaften hvor vi spiser sammen, tøsefniser og hygger med strikketøjet. Pris aftales fra gang til gang. Tilmelding senest fredagen før til Dorthe på tlf

19 Hver tirsdag hygger vi fra kl. 9:00 til kl. 12:00. Kom og få en kop kaffe/te - har du hånd- eller hobbyarbejde så tag det med eller vil du læse avisen, spille et spil - kom og tilbring et par hyggelige timer med os. Malerhold hver mandag og onsdag fra kl. 9:00 til kl. 12:00. Mandag den 30. september kl. 19:00 til kl. 21:00: Infomøde med foredrag og musik. Vi inviterer alle til at komme og høre om, hvad vi i foreningen har af aktiviteter og tilbud - både for de ramte og for de pårørende i familien. Så byder vi Klavs Andreassen velkommen til at fortælle om sit liv som bondeknægt, snedker, pædagog og musiker - og om den sygdom, der brat ændrede hans liv. Han er tredje mand i gruppen Dagslys, og de optræder rundt omkring med deres fynske folkeblues. I aften er pianisten Jens med og sammen spiller de to god musik blandet med Klavs livshistorie. Tilmelding til Lonnie senest den 15. september på tlf eller på facebook-gruppen Hjerneskadeforeningen Fyn og Sydfyn.

20 Hillerslev: Fredagshygge den 28. juni, 23. august og den 27. september Vi mødes kl. 15 og drikker en kop kaffe/te og hygger os et par timer inden vi siger god weekend og tak for endnu en god måned i det sociale netværk. Tilmelding til Lonnie på tlf eller på facebook senest dagen før. Børn og unge til en hjerneskadet forældre En gruppe børn og unge, hvis ene forældre har erhvervet sig en hjerneskade, mødes den sidste torsdag i måneden fra kl. 17:15-18:45. Her får de dannet et lille socialt fællesskab blandt ligesindede i et trygt lukket forum. De får sat ord og følelser på det de går og tumler med og sammen med en fagperson får de bearbejdet deres frustrationer gennem tale, ved at tegne eller ved at lege. Der er måske ikke altid overskud til at lytte og forstå de yngste familiemedlemmer i den nye hverdag der skal leves med en erhvervet hjerneskade i familien. Projektet fortsætter så længe der er børn og unge som vil deltage og der er altid plads til en mere. Har du et barn som kunne få gavn af at deltage i denne gruppe så kontakt Lonnie på tlf Forældre café: Café for forældre til børn og unge med en hjerneskade og - eller med angst - kontakt Lonnie på tlf: for nærmere info. Kranio Sakral terapi - behandling Kontakt Lonnie for at aftale tid til behandling på datoer: eller 25. August.

21 Langeland Kommune Frivilligcenteret har oprettet selvhjælpsgrupper for pårørende til syge og for folk i sorg. Oplever du behov for at dele sorg, frustrationer og magtesløshed, har du svært ved at forstå sin situation som pårørende og har du lyst til at dele tanker og erfaringer med andre i samme situation, så kontakt Julie i Frivilligcenteret på tlf eller skriv til hende på julie@fcll.dk. Gruppen mødes ca. 2 timer hver 14. dag i Frivilligcenter Langeland i Rudkøbing. Kreativt Værksted Vi mødes efter behov og hygger os et par timer med vores hobbyarbejde. Kontakt Lonnie på tlf for nærmere oplysninger om, hvornår vi mødes. Alle aktiviteter foregår i Frivilligcenter Langeland, Fredensvej 1, Rudkøbing (hvis ikke andet er nævnt). Svendborg Kommune Alle aktiviteter foregår i Medborgercaféen i Frivillighuset, Havnegade 3 (hvis ikke andet er nævnt). Kreativt Værksted Vi mødes efter behov og hygger os et par timer med vores hobbyarbejde. Kontakt Lonnie på tlf for nærmere oplysninger om, hvornår vi mødes. Hovedtropperne i Svendborg Er du ung mellem år og har du fået en hjerneskade og savner du nogle andre unge at være social med, så kontakt Lonnie på tlf for at høre nærmere om vores Hovedtropper. Det er unge med en

22 hjerneskade, som mødes i socialt netværk og hygger sig - blandt andre ligesindede. Der arrangeres biografture, udflugter og mange andre ting men vigtigst af alt er, at du er med til at bestemme, hvad I skal lave. Ærø Kommune Vi mødes på Skibet om torsdagen i ulige uger fra kl. 15 til 17:30. Der er mange muligheder for socialt samvær. Kontakt Catharina Freudendahl for at høre mere om Skibets aktiviteter. Catharina har tlf og mail: cath.dione@gmail.com. Vi var på Ærødagen med vores stand og fik mange besøgende, det var dejligt og en god måde at være synlig på for alle. Vi er på foreningscamp på Marstal Camping fredag den 14.- søndag den 16. juni. Og i den anledning holder vi De ramtes café på Skibet lørdag den 15. juni kl. 15:00-16:30 Kom og hils på os andre fra foreningen enten på Skibet eller på campingpladsen. Foredrag og informationsmøde tirsdag den 17. September: Vi åbner døren på Skibet for en spændende eftermiddag, hvor vi fortæller om foreningen og de tilbud vi har for vores medlemmer - både på Ærø og på Sydfyn. Så har vi inviteret Kenneth Kinastowski til at komme og fortælle om Livet med hjerneskade - de 8 faser til erkendelse og accept. Et spændende foredrag for både ramte, pårørende og fagpersonale. Vi slutter af med fællesspisning/hygge (pris for fællesspisning ca. kr. 100 pr. pers.) Tilmelding til fællesspisning senest den 10. september til Catharina på tlf mail: cath.dione@gmail.com. Vi starter kl. 15:00 med kaffe/te og foredrag. Fællesspisning er kl. 18:00 - kl. 19:30.

23 Hovedtropperne (HT) i Odense Vi mødes torsdag i lige uger på Lille Glasvej, Kanslergade 8 fra kl. 17:30-20:30. Vi spiser sammen og hygger os med forskellige aktiviteter som f.eks. film, bingo, comedy, spil/quizaften og evt. gåture med opgaver via app. Tilmelding til Laura fra URK på tlf eller på mail: hovedtropperne.odense@gmail.com senest tirsdagen før. Sommerafslutning er torsdag den 13. juni Anne Guldborg stopper i HT til sommerferien og det er vi alle kede af. Anne har været et stort aktiv for vores HT ere og der har altid været en dejlig varm og hyggelig stemning blandt URK ere og HT. Vi ønsker Anne al held og lykke fremover og tak for samarbejdet. Samtidig byder vi Laura fra URK velkommen til Hovedtropperne. Laura overtager jobbet som aktivitetsleder efter Anne og vi glæder os til samarbejdet med Laura. Vi starter op igen efter sommerferien den 22. august. De ramtes café mødes en gang i mellem til socialt samvær over en kop kaffe/te blandt ligesindede. Ledsagere og pårørende er meget velkomne, men henstilles til at sidde lidt afsides fra gruppe, for at der kan være plads til at man kan ytre sig både positivt og negativt uden hensyntagen til sin ledsager eller pårørende. Kontakt Dorthe på tlf: tlf Vi mødes lørdag den 7. september i Svendborg, lørdag den 5. oktober i Rudkøbing og lørdag den 9. november i Ærøskøbing. Følg med på facebook: Hjerneskadeforeningen Fyn og Sydfyn.

24 Er du hjerneskadet eller pårørende til en og har du spørgsmål eller behov for råd og vejledning, er du velkommen til at kontakte Lonnie. Telefontid mandag-fredag kl Nyhedsbladet udsendes 4 gange om året. Næste gang 15. september Deadline til bladet er 1. september 2019 Ønsker du indlæg i Nyhedsbladet, send det til: mail@hjsf-sydfyn.dk Bladet udkommer til ca. 200 husstande på Sydfyn & Øerne, samt i elektronisk form, på vores hjemmeside hvor det kan læses i 1½ år fra udgivelse! Bladet tilsendes også relevante samarbejdspartnere samt institutioner med virke indenfor hjerneskadeområdet Formand: Lonnie Braagaard Tlf mail@hjsf-sydfyn.dk Næstformand: Carsten S. Simonsen Tlf zims.uk@gmail.com Kasserer: Dorthe Svendsen dorthe.svendsen@hotmail. com Frank Andersen Tlf frank@hjsf-sydfyn.dk Kim Priskorn kimpriskorn1963@hotmail. com Christian B. Madsen c30b84@hotmail.com Catharina Freudendahl cath.dione@gmail.com Karin Andersen PÅ ORLOV Tina Ryborg Nikander ryborgnikander@gmail.com Janne Degn Skalkam Jumbojanne@gmail.com Suppleant Søren O. Larsen Ad hoc medlem/hjernespin Jesper Skrædderdal Facebook.com/hjerneskadeforeningen Fyn og Sydfyn Hjerneskadeforeningen Sydfyn & Øerne Lærkevej Kværndrup Tlf: man-fredag kl Reklame i bladet, koster: 1 A5 side i farver 400,- kr. pr gang ½ A5 side i farver 300,- kr. pr gang ¼ A5 side i farver 200,- kr. pr gang Bestil 4 indrykninger og betal for 3 (Annoncen kan ændres fra blad til blad uden beregning.)

Hjerneskadeforeningen

Hjerneskadeforeningen Hjerneskadeforeningen Medlemsblad for Lokalafdeling Sydfyn & Øerne Januar - Marts 2019 4. Årgang nr: 17 1 Formandens klumme! Året lakker mod enden og julen er i højsæde i hjemmene med travlhed og juleræs.

Læs mere

Generelt for Sydfyn: - Vi har fået en bisidderordning op at køre der er et stort behov blandt medlemmerne for denne støtte.

Generelt for Sydfyn: - Vi har fået en bisidderordning op at køre der er et stort behov blandt medlemmerne for denne støtte. Kværndrup, den 21/1 2018 Bestyrelsesberetning for 2017 2017 har på nogle områder været et fantastisk forenings år og på andre områder - knapt så godt et år. Men som helhed er det gået godt og vi kan være

Læs mere

Nyhedsblad for juni, juli og august. Mød os på Facebook. Selvhjælpsgrupper Langeland og Faaborg-Midtfyn. Informationsmøde på Ærø.

Nyhedsblad for juni, juli og august. Mød os på Facebook. Selvhjælpsgrupper Langeland og Faaborg-Midtfyn. Informationsmøde på Ærø. Hjerneskadeforeningen Lokalforeningen Sydfyn Nyhedsblad for juni, juli og august Mød os på Facebook Tirsdagsklub Mandagsklub Selvhjælpsgrupper Langeland og Faaborg-Midtfyn Grill-dag for hele familien Informationsmøde

Læs mere

LOKALAFDELING SYDFYN Jan. Mar Læs i dette nummer

LOKALAFDELING SYDFYN Jan. Mar Læs i dette nummer LOKALAFDELING SYDFYN Jan. Mar. 2018 Læs i dette nummer Formandens klumme... 2 Nyt Aktivitetsudvalg... 3 Tur til Nordjylland... 4 Modtager af Dansk Handicappris 2017... 5 Generalforsamling 2018... 6 Hvad

Læs mere

Lokalafdeling Sydfyn. Juli-Sep Læs i dette nummer

Lokalafdeling Sydfyn. Juli-Sep Læs i dette nummer LOKALAFDELING Juli-Sep. 2017 Lokalafdeling Sydfyn Læs i dette nummer Fokus på nærvær... 2 Tag med på tur til Knuthenborg... 3 Hovedtropperne... 4 Dagstur til Egeskov Slot... 4 Hjerneskadet?... 5 Faaborg-Midtfyn...

Læs mere

Lokalafdeling Sydfyn. Apr. - Jun. 2018

Lokalafdeling Sydfyn. Apr. - Jun. 2018 Lokalafdeling Sydfyn Apr. - Jun. 2018 Formandens klumme! En vel overstået HjerneUgen med masser af aktiviteter rundt omkring i vores 4 kommuner. Det har været en rigtig god oplevelse med spændende foredrag

Læs mere

Hjerneskadeforeningen

Hjerneskadeforeningen Hjerneskadeforeningen Medlemsblad for Lokalafdeling Sydfyn & Øerne April - juni 2019 Formandens klumme! Vi er nu kommet godt ind i det nye år; og vores generalforsamling gik fint. Bestyrelsen fortsætter

Læs mere

Jernbanefritids Veteranklub på tur til Hotel Christiansminde i Svendborg 2019

Jernbanefritids Veteranklub på tur til Hotel Christiansminde i Svendborg 2019 Jernbanefritids Veteranklub på tur til Hotel Christiansminde i Svendborg 2019 Veteranturen i 2019 kommer som der allerede er indikeret i Jernbanefritid nr. 5 og 6 til at gå til DANMARKS SMUKKESTE RESORT

Læs mere

Maj, juni og juli Bestyrelsen :

Maj, juni og juli Bestyrelsen : Orientering fra bestyrelsen : Ved samkørsel betales der 2,00 kr. pr. bil pr. km., som deles ligeligt mellem personer i bilen. Vi opretholder stadig vores rygepolitik i offentlige bygninger, med ikke at

Læs mere

Lokalafdeling Sydfyn Jul. - Sep. 2018

Lokalafdeling Sydfyn Jul. - Sep. 2018 Lokalafdeling Sydfyn Jul. - Sep. 2018 Formandens klumme Sommeren er over os med masser af sol og varme. Det er vi rigtig mange som nyder godt af. Det giver energi og man bliver i godt humør. Vi har fået

Læs mere

NYT FRA FORMANDEN KÆRE MEDLEMMER

NYT FRA FORMANDEN KÆRE MEDLEMMER NYHEDSBREV November 2017 INDHOLD: Hilsen fra formanden Siden sidst Kommende arrangementer: Pa rørende videremed livet Julefrokost Nyta rskur Generalforsamling Faste aktiviteter Følg foreningen pa Bestyrelsen

Læs mere

NYT FRA FORMANDEN KÆRE MEDLEMMER

NYT FRA FORMANDEN KÆRE MEDLEMMER NYHEDSBREV Maj 2017 INDHOLD: Hilsen fra formanden Siden sidst Konferencedag Rep.møde i Horsens Kommende arrangementer: Foredrag med Nina Oplæg fra CSV-Esbjerg Sensommerfest Sensommertur Faste aktiviteter

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015. Praktisk info vedr. sommerferien:

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015. Praktisk info vedr. sommerferien: Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015 Sol, sommer & ferietid for alle... Endelig sommerferie og skolefri, så kom ned i din klub og se hvad vi har fundet på. Mange er med klubben på

Læs mere

Februar, marts og april Bestyrelsen :

Februar, marts og april Bestyrelsen : Orientering fra bestyrelsen : Ved samkørsel betales der 2,00 kr. pr. bil pr. km.. som deles ligeligt mellem personer i bilen. Vi opretholder stadig vores rygepolitik i offentlige bygninger, med ikke at

Læs mere

Christiania er informeret om, at vi kommer på forskellige køretøjer, og turen er handicapvenlig.

Christiania er informeret om, at vi kommer på forskellige køretøjer, og turen er handicapvenlig. E-mail nyhedsbrev nr. 36 Guidet tur til Christiania. Lørdag den 23. august kl. 16.00 Vi mødes ved Porten/Hovedindgangen ved Prinsessegade, hvor en guide venter på os. Turen varer 1 1/2 til 2 timer. Turen

Læs mere

nyhedsbrev nr. 45

nyhedsbrev nr. 45 E-mail nyhedsbrev nr. 45 Da vi på årsmødet måtte sige farvel til Mette og Christian har vi brug for et par stykker, som kunne tænke sig at være med i bestyrelsen. Sune er indtrådt som bestyrelsesmedlem,

Læs mere

NYHEDSBREV. Oktober 2016

NYHEDSBREV. Oktober 2016 NYHEDSBREV Oktober 2016 INDHOLD: Hilsen fra formanden Siden sidst Sommerfest Hverdagens helt Frivillighedsprisen Foredrag Diverse messer Kommende arrangementer: Julefrokost Hjerneugen 2017 Julefond Faste

Læs mere

I Roskilde, Lejre, Greve AKTIVITETSKALENDER 2. halvår 2016

I Roskilde, Lejre, Greve AKTIVITETSKALENDER 2. halvår 2016 F Å R I Roskilde, Lejre, Greve AKTIVITETSKALENDER 2. halvår 2016 D U F O R M E G E T? S A L T Kære medlemmer i Hjernesagen Roskilde, Lejre, Greve Så er tiden inde til at starte 2. halvår, håber i alle

Læs mere

Lokalafdeling Nordsjælland

Lokalafdeling Nordsjælland Lokalafdeling Nordsjælland Nyhedsbrev 9. Årgang nummer 2 - juli 2015 Ligesom os har blomster sommetider en svær tilværelse, hvis de ikke finder støtte og hjælp. Lad os hjælpe hinanden. Onsdags-Cafe: Første

Læs mere

September Sydtoften Grindsted Tlf.:

September Sydtoften Grindsted Tlf.: September 2017 Sydtoften 8 7200 Grindsted Tlf.: 72 13 10 40 Himmelblaa@billund.dk http://billund.dk/cafehimmelblaa 1 Café Himmelblå Udgives af Café Himmelblå. Redaktion: Alice Henriksen (ansv.) Knud Erik

Læs mere

Velkommen til Dagcenteret på Damgården

Velkommen til Dagcenteret på Damgården Velkommen til Dagcenteret på Damgården Plejecenter Øst Svendborg Kommune Velkommen til dagcenteret på Damgården Plejecenter Damgården er en del af Plejecenter Øst i Svendborg Kommune. Damgården er beliggende

Læs mere

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland. Vi ønsker jer alle sammen en rigtig god sommer. Nyhedsbrev

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland. Vi ønsker jer alle sammen en rigtig god sommer. Nyhedsbrev Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Vi ønsker jer alle sammen en rigtig god sommer Nyhedsbrev Juli 2017 Aktivitetskalender 3. kvartal 2017 Torsdagscafé hver torsdag fra kl. 14.00 til 16.00 Torsdagscafeen

Læs mere

Nyhedsbrev. Så er det tid for tilmelding, til rollespillet i Alslev, kolonien i Givskud, og årets grillfest. Til alle fritidsklubmedlemmer

Nyhedsbrev. Så er det tid for tilmelding, til rollespillet i Alslev, kolonien i Givskud, og årets grillfest. Til alle fritidsklubmedlemmer Nyhedsbrev Til alle fritidsklubmedlemmer Så er det tid for tilmelding, til rollespillet i Alslev, kolonien i Givskud, og årets grillfest. Der sker altid noget i klubben. Så er sommeren over os og vi skal

Læs mere

MAJ 2011 ÅRGANG 7, NUMMER 5

MAJ 2011 ÅRGANG 7, NUMMER 5 Nyhedsbladet MAJ 2011 ÅRGANG 7, NUMMER 5 Det sker i Tegnsprogshuset Onsdag den 11.05.2011 kl.19.00 Netcafe Onsdag den 18.05.2011 kl.19.00 Mini Banko Onsdag den 25.05.2011 kl.19.00 Netcafe Søndag den 29.05.2011

Læs mere

Mød os på Facebook Julebowling. Selvhjælpsgrupper. Bestyrelsesberetning

Mød os på Facebook Julebowling. Selvhjælpsgrupper. Bestyrelsesberetning Hjerneskadeforeningen Lokalforeningen Sydfyn Nyhedsblad for januar & februar Mød os på Facebook Julebowling Hjerneugen Selvhjælpsgrupper Bestyrelsesberetning Referat fra Generalforsamlingen Hovedtropperne

Læs mere

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland. Der sker altid spændende ting her i Vestsjælland Her er vi på tur til Det Vilde Vesten til Texas Ranch

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland. Der sker altid spændende ting her i Vestsjælland Her er vi på tur til Det Vilde Vesten til Texas Ranch Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Der sker altid spændende ting her i Vestsjælland Her er vi på tur til Det Vilde Vesten til Texas Ranch Nyhedsbrev Januar 2017 Aktivitetskalender 1. kvartal 2017 Torsdagscafé

Læs mere

August, september og oktober Bestyrelsen :

August, september og oktober Bestyrelsen : Orientering fra bestyrelsen : Ved samkørsel betales der 2,00 kr. pr. bil pr. km., som deles ligeligt mellem personer i bilen. Vi opretholder stadig vores rygepolitik i offentlige bygninger, med ikke at

Læs mere

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Hjerneskadeforeningen Vestsjælland var på besøg i Kroppens Hus i Sorø. Her bliver AlterG - maskinen afprøvet, og det var en stor oplevelse for Jens-Peter. Nyhedsbrev

Læs mere

Velkommen - Forældre til forældre

Velkommen - Forældre til forældre Velkommen - Forældre til forældre Vi synes selv, at vi har verdens bedste børnehave... -Og I bydes hjerteligt velkommen! Børnehaven er et rigtigt godt valg for Jer, der ønsker en lille og hyggelig børnehave.

Læs mere

Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016

Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016 Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016 Sommer turen går til Budapest i Ungarn, nærmer i Szentendre hvor vi skal bo på campingpladsen Pap-Sziget. Den ligger på en lille ø i Donau floden. Informationer

Læs mere

FOAs Seniorklub Odense

FOAs Seniorklub Odense FOAs Seniorklub Odense Forår 2016 Vesterbro 120 Odense Så er FOAs Seniorklub igen klar med et nyt program for foråret 2016. Velkommen i klubben til alle jer, der trofast slutter op om vores arrangementer

Læs mere

Maj og juni 2011. Ta med en tur på BAKKEN - - for nu er foråret kommet. Krumtap Nyt er for medlemmer, personale og andre med interesse for Krumtappen

Maj og juni 2011. Ta med en tur på BAKKEN - - for nu er foråret kommet. Krumtap Nyt er for medlemmer, personale og andre med interesse for Krumtappen Maj og juni 2011 Krumtap Nyt er for medlemmer, personale og andre med interesse for Krumtappen Ta med en tur på BAKKEN - Ishøj - for nu er foråret kommet Adresse: Krumtappen Østerhøj Bygade 48 2750 Ballerup

Læs mere

Pårørende weekend 5 Pårørendeweekend

Pårørende weekend 5 Pårørendeweekend Pårørende weekend 5 Pårørendeweekend Dronningens Ferieby 28.-30. oktober 2016 Du er inviteret 5 Pårørendeweekend Dronningens Ferieby Pårørende weekend 28.-30. oktober 2016 En weekend for dig, som er ægtefælle

Læs mere

VIGTIGT : AFDELINGSADRESSER: Afdelingshuset: Rødegårdsvej 315, 5230 Odense M MØDETIDER: MEDARBEJDERE:

VIGTIGT : AFDELINGSADRESSER: Afdelingshuset: Rødegårdsvej 315, 5230 Odense M MØDETIDER: MEDARBEJDERE: AFDELINGSADRESSER: Afdelingshuset: Rødegårdsvej 315, 5230 Odense M Formand: Jonna Ivarsen, Højvang 5, 5270 Odense N. Tlf.: 66 18 49 59 Kasserer: Arne B. Hansen, Hybenvej 75, 5260 Odense S. Tlf.: 66 12

Læs mere

Odense Marathon, Odense Lørdag d. 7. juni

Odense Marathon, Odense Lørdag d. 7. juni Odense Marathon, Odense Lørdag d. 7. juni Tag med på eventyr og få en eventyrlig dag Et nyt løb af en ny klub ser interessant ud Start og mål ud for Kajakklubben Odin i havnebassinet. Kajakløbet foregår

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus

Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Velkommen til 2014/2015 i Tånum Forsamlingshus. Med et fantastisk nyt gulv i begge sale tager vi fat på en ny sæson i Tånum Forsamlingshus.

Læs mere

Jule frokost bag tremmer????

Jule frokost bag tremmer???? FTK nyhedsbrev Februar 2014 ********************************************** Har klubben afholdt den årlige dyst for medlemmerne. Denne gang i en stemning af ølbar. Der var diverse konkurrence måder, så

Læs mere

FRISTEDET. Dumpen 5A, st. 8800 Viborg. Tlf. 86100806

FRISTEDET. Dumpen 5A, st. 8800 Viborg. Tlf. 86100806 HER FRISTEDET Dumpen 5A, st. 8800 Viborg Tlf. 86100806 Åbningstider: Mandag - Fredag 10.00-20.00 Tirsdag 10.00-16.00 Lørdag - Søndag og helligdage 10.00-20.00 Tirsdag Sind Ungdom 16.00-21.00 Alle dage

Læs mere

24 timer du aldrig glemmer, stort arrangement for 4. 7. klasse

24 timer du aldrig glemmer, stort arrangement for 4. 7. klasse Nyhedsbrevet indeholder: Tyverier fra garderoben, og hvad vi gør ved det 24 timer du aldrig glemmer, stort arrangement for 4. 7. klasse Sommerferieaktiviteter Fremtiden for børnene fra Mørk skole Koloni

Læs mere

NYHEDSBREV FRA KULTURHUSET.

NYHEDSBREV FRA KULTURHUSET. April 2018 NYHEDSBREV FRA KULTURHUSET. Med dette nyhedsbrev vil Kulturhusudvalget gerne byde Grantoftens beboerne indenfor i vores fælles hus. Dels for at fortælle hvilke arrangementer, der afholdes, men

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Uge 33, 34 og 35 August 2012. Velkommen tilbage fra sommerferie

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Uge 33, 34 og 35 August 2012. Velkommen tilbage fra sommerferie Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Uge 33, 34 og 35 August 2012 Velkommen tilbage fra sommerferie Jeg håber at I alle har nydt ferien og fået samlet ny energi, så I er klar til sensommerens og efterårets

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2015. Godt nytår. Go-Kart

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2015. Godt nytår. Go-Kart Godt nytår Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2015 Jeg håber, at I alle er kommet godt ind i det nye år. Jeg håber, at 2015 vil blive et rigtig godt år for dig, for dine venner og for alle

Læs mere

Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café

Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café Årgang 7, nr. 9 September 2017 Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café Nyt fra Centerlederen Mon sommeren er forbi? I skrivende stund er der ret køligt og vådt og blæsende. Alligevel

Læs mere

Lokalafdeling Nordsjælland

Lokalafdeling Nordsjælland Lokalafdeling Nordsjælland Nyhedsbrev 11. Årgang nr. 2 Maj. - Juli. 2018 Ligesom os har blomster sommetider en svær tilværelse, hvis de ikke finder støtte og hjælp. Lad os hjælpe hinanden. Onsdagscafe

Læs mere

Har du lyst til at komme på udflugt?

Har du lyst til at komme på udflugt? Udflugter for borgere med demens April 2015 Har du lyst til at komme på udflugt? Har du demens eller demenslignende symptomer? Bor du i eget hjem sammen med din ægtefælle/samlever? Har du lyst til at mødes

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN. ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale 1. jan Ki, Tr 6. jan Aftengymnastik

Læs mere

Aktivitetskalender November 2019 Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag 1 FREDAGS CAFÉ Køge, kl

Aktivitetskalender November 2019 Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag 1 FREDAGS CAFÉ Køge, kl Aktivitetskalender November 2019 Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag 1 FREDAGS CAFÉ 4 5 Tirsdagsklub Hårlev, kl. 10-13 6 7 8 Gå-med Samtalecafé Faxe, kl. 14-16 Foredrag: Fra jorden til månen Snurretoppen

Læs mere

NYHEDSBREV NR. 1/2017

NYHEDSBREV NR. 1/2017 SELVHJÆLP Ringkøbing-Skjern NYHEDSBREV NR. 1/2017 I dette nyhedsbrev kan du bl.a. læse om et nyt tilbud: Åben café for alle, der har erhvervet en senhjerneskade samt deres pårørende. Selvhjælp Ringkøbing-Skjern

Læs mere

KORSLØKKE AFDELING APRIL KVARTAL 2015 www.dui.dk/korsloekke

KORSLØKKE AFDELING APRIL KVARTAL 2015 www.dui.dk/korsloekke AFDELINGSADRESSER: Formand: Jonna Ivarsen, Højvang 5, 5270 Odense N. Tlf.: 66 18 49 59 Kasserer: Arne B. Hansen, Hybenvej 75, 5260 Odense S. Tlf.: 66 12 14 59 MØDETIDER: Mandag: 18.00-20.00 Boldspil og

Læs mere

Frivilligfest og Åbent Hus-arrangementer. Frivillig Fredag Sorø 2015

Frivilligfest og Åbent Hus-arrangementer. Frivillig Fredag Sorø 2015 Frivilligfest og Åbent Hus-arrangementer Frivillig Fredag Sorø 2015 Arrangører: Aktiviteten Stenlille AFRIKASTRIK Velkommen til Frivillig Fredag 2015 I år fejrer vi Frivillig Fredag både med Åbent Hus-arrangementer

Læs mere

Lokalafdeling Nordsjælland

Lokalafdeling Nordsjælland Lokalafdeling Nordsjælland Nyhedsbrev 11. Årgang nr. 1 Feb. - Apr. 2018 Ligesom os har blomster sommetider en svær tilværelse, hvis de ikke finder støtte og hjælp. Lad os hjælpe hinanden. Onsdagscafe for

Læs mere

Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016

Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016 Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016 Sommer turen går til Budapest i Ungarn, nærmer i Szentendre hvor vi skal bo på campingpladsen Pap-Sziget. Den ligger på en lille ø i Donau floden. Informationer

Læs mere

Hilsen fra redaktionen

Hilsen fra redaktionen NYHEDSBLADET - for Klingstrupvænget & Rødegårdsvej Hilsen fra redaktionen Kære beboer, Du sidder nu med årets første udgave af vores nyhedsblad; rigtig mange gange velkommen. I dette nyhedsblad skal vi

Læs mere

Så blev det efterår. Det er i hvert fald det datoen siger, men jeg satser nu stadig på at vi

Så blev det efterår. Det er i hvert fald det datoen siger, men jeg satser nu stadig på at vi Kære Alle på Veteranhjem Midtjylland i Aarhus Så blev det efterår. Det er i hvert fald det datoen siger, men jeg satser nu stadig på at vi kan få en masse timer med aktiviteter udenfor endnu. Det er ved

Læs mere

Nyhedsbrev Juni 2015. Fælles. Vuggestuen. Sommerfest torsdag den 25. juni kl 18 er der fælles sommerfest for hele børnehuset og skolen.

Nyhedsbrev Juni 2015. Fælles. Vuggestuen. Sommerfest torsdag den 25. juni kl 18 er der fælles sommerfest for hele børnehuset og skolen. Nyhedsbrev Juni 2015 Fælles Det var en rigtig hyggelig afslutning vi havde den 29.maj. Og sikke et fremmøde. Vi havde løbende besøg fra skolen. Om eftermiddagen fik vi besøg, af bedsteforældre og andre

Læs mere

Ringsted Private Skovbørnehave St. Bøgeskovvej 30 B 4100 Ringsted Telefon: 3810 5040 Hjemmeside: www.ringstedskovborn.dk

Ringsted Private Skovbørnehave St. Bøgeskovvej 30 B 4100 Ringsted Telefon: 3810 5040 Hjemmeside: www.ringstedskovborn.dk Ringsted Private Skovbørnehave St. Bøgeskovvej 30 B 4100 Ringsted Telefon: 3810 5040 Hjemmeside: www.ringstedskovborn.dk Hvad er Skovbørnehaven i St. Bøgeskov? Verdens dejligste børnehave med højt til

Læs mere

Lokalafdeling Sydfyn. Okt. - Dec. 2018

Lokalafdeling Sydfyn. Okt. - Dec. 2018 Lokalafdeling Sydfyn Okt. - Dec. 2018 Formandens klumme! Det har været en fantastisk sommer, masser af sol og varme det har været en fornøjelse, at være hjemme i Danmark og nyde de mange solskinsdage og

Læs mere

NYHEDSBREV NYT FRA FORMANDEN JANUAR 2015 NYT FRA FORMANDEN

NYHEDSBREV NYT FRA FORMANDEN JANUAR 2015 NYT FRA FORMANDEN NYHEDSBREV JANUAR 2015 NYT FRA FORMANDEN GENERALFORSAMLINGEN NY CAFÈ +35 I ÅRS NY PÅRØRENDEGRUPPE FACEBOOKGRUPPER BØRN/UNGEGRUPPER HALVÅRLIGT PROGRAM NYT FRA FORMANDEN Kære medlemmer. Godt nytår til jer

Læs mere

SFO-NYT sept Løbeklub. Velkommen i SFO til nye såvel gamle børn og forældre.

SFO-NYT sept Løbeklub. Velkommen i SFO til nye såvel gamle børn og forældre. SFO-NYT sept 2010 Velkommen i SFO til nye såvel gamle børn og forældre. Som I sikkert allerede har bemærket er der kommet rigtig mange børn i vores SFO 95 helt præcist fra 0.-4. klasse så vi har været

Læs mere

Scleroseforeningen, Lokalafdeling Nordvestsjælland Nyhedsbrev III, 2016

Scleroseforeningen, Lokalafdeling Nordvestsjælland Nyhedsbrev III, 2016 Meld dig ind i den lukkede Facebook-gruppe Scleroseforeningen Nordvestsjælland - og del DINE idéer til kommende arrangementer! Scleroseforeningen, Lokalafdeling Nordvestsjælland Nyhedsbrev III, 2016 ----------------------------------------------------------------------------------------

Læs mere

Støt vores Sponsorer de støtter os. Lions Club Stenløse-Veksø. Oticon PEOPLE FIRST. Egedal Kommune. Opt m sten

Støt vores Sponsorer de støtter os. Lions Club Stenløse-Veksø. Oticon PEOPLE FIRST. Egedal Kommune. Opt m sten Støt vores Sponsorer de støtter os Lions Club Stenløse-Veksø Oticon PEOPLE FIRST Egedal Kommune Opt m sten Vi planlægger aktiviteter et halvt år frem i tiden. Første gang i måneden er der fællesspisning

Læs mere

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2014

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2014 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2014 Sol, sommer & ferietid for alle... Endelig sommerferie og skolefri, så kom ned i din klub og se hvad vi har fundet på. Mange er med klubben på

Læs mere

Velkommen til Medicinhavernes nyhedsbrev. Efteråret har omsider fået tag i haven, de sarte planter er blevet sendt i vinterhi, og det er tid til at

Velkommen til Medicinhavernes nyhedsbrev. Efteråret har omsider fået tag i haven, de sarte planter er blevet sendt i vinterhi, og det er tid til at Velkommen til Medicinhavernes nyhedsbrev. Efteråret har omsider fået tag i haven, de sarte planter er blevet sendt i vinterhi, og det er tid til at plante nyt. Vi har netop startet anlæggelsen af Haven

Læs mere

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland. Smuk majdag hvor lokalafdelingen var på tur

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland. Smuk majdag hvor lokalafdelingen var på tur Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Smuk majdag hvor lokalafdelingen var på tur Nyhedsbrev Juli 2019 Aktivitetskalender 3. kvartal 2019 Velkommen til Hjerneskadeforeningen Vestsjælland, hvor der er mange

Læs mere

Sommerkursus 2014. 29. juni 5. juli 2014

Sommerkursus 2014. 29. juni 5. juli 2014 Sommerkursus 2014 29. juni 5. juli 2014 Musik og Teaterhøjskolen vil summe af livsglæde, musik, udendørsaktiviteter, foredrag og hyggeligt samvær for dig, som har lyst til at være en del af et fællesskab

Læs mere

Ferielignende sommerferie aktiviteter JUNI - JULI - AUGUST 2016 ROADSHOW GENNEM VESTHIMMERLAND

Ferielignende sommerferie aktiviteter JUNI - JULI - AUGUST 2016 ROADSHOW GENNEM VESTHIMMERLAND LIV OG LEDSAGELSE Ferielignende sommerferie aktiviteter JUNI - JULI - AUGUST 2016 ROADSHOW GENNEM VESTHIMMERLAND Liv og ledsagelse er ferielignende sommeraktiviteter som udbydes af Psykiatri og Handicap,

Læs mere

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland. Rigtig glædelig jul og godt nytår Billedet er fra Møgeltønder

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland. Rigtig glædelig jul og godt nytår Billedet er fra Møgeltønder Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Rigtig glædelig jul og godt nytår Billedet er fra Møgeltønder Nyhedsbrev Januar 2019 Aktivitetskalender 1. kvartal 2019 Velkommen til Hjerneskadeforeningen Vestsjælland,

Læs mere

Februar 2013 BESTYRELSEN PÅSKELEJR 2013 SOMMERENS HOLD

Februar 2013 BESTYRELSEN PÅSKELEJR 2013 SOMMERENS HOLD Februar 2013 BESTYRELSEN PÅSKELEJR 2013 SOMMERENS HOLD BESTYRELSEN FORMAND Birgitte Holm Petersen 39565841 NÆSTFORMAND Mikael Gajhede 30257403 KASSERER Torben Aagaard 32555612 SEKRETÆR Jan Mouritsen 31905161

Læs mere

NYT FRA FORMANDEN KÆRE MEDLEMMER

NYT FRA FORMANDEN KÆRE MEDLEMMER NYHEDSBREV Maj 2018 INDHOLD: Hilsen fra formanden Kommende arrangement: Sommerfest Infomøde i Varde Inspirationsdag i Esbjerg Faste aktiviteter Følg foreningen pa Bestyrelsen 1 NYT FRA FORMANDEN KÆRE MEDLEMMER

Læs mere

OSTEN P FALKE tober 2017 Figur 1

OSTEN P FALKE tober 2017 Figur 1 FALKEPOSTEN oktober 2017 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Aktiviteter i juni måned Læs under årgangene, der er mange aktiviteter ud af huset i denne måned.

Aktiviteter i juni måned Læs under årgangene, der er mange aktiviteter ud af huset i denne måned. Kære forældre Goddag og Farvel Juni måned er på en skole tiden for velkomst og afsked. Vi har lige budt de kommende 0. klasses børn velkommen ved Forårsprojektet i Mosen. Vi glæder os til at byde dem rigtigt

Læs mere

Så står sommeren for døren, juni måned er kommet godt i gang, og det tegner til den bliver solrig, varm og aktiv her i Sokkehuset.

Så står sommeren for døren, juni måned er kommet godt i gang, og det tegner til den bliver solrig, varm og aktiv her i Sokkehuset. Så står sommeren for døren, juni måned er kommet godt i gang, og det tegner til den bliver solrig, varm og aktiv her i Sokkehuset. Sommerlejren: er absolut en af klublivets højdepunkter, den går i år til

Læs mere

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 36. Årgang

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 36. Årgang Februar Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 36. Årgang 2014 Formand Allan Larsen E-mail: smv1978@mail.dk Tlf.:3053 9635 Næstformand Lars Christiansen E-mail: info@larsvognmand.dk Tlf.:2166 6987 Kasserer Mette

Læs mere

Camp Personlig Udvikling

Camp Personlig Udvikling 5 Camp Personlig Udvikling Dronningens Ferieby 14.-16. september 2018 Camp Personlig Udvikling En weekend i musikkens tegn 5 Camp Personlig Udvikling Dronningens Ferieby 14.-16. september 2018 Camp Personlig

Læs mere

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. Maj-juni 2009. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3. Tekst- og opgavehæfte

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. Maj-juni 2009. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3. Tekst- og opgavehæfte Prøve i Dansk 1 Maj-juni 2009 Skriftlig del Læseforståelse 1 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Hjælpemidler: Ingen Tid: 60 minutter Navn CPR-nummer Produktionsnr. 01 Dato Prøvenummer

Læs mere

OSTEN P FALKE juli 2017 Figur 1

OSTEN P FALKE juli 2017 Figur 1 FALKEPOSTEN juli 2017 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Hjerneskadeforeningen ønsker alle vores medlemmer, familier og venner et rigtigt godt efterår. Billedet viser udsigten ud over Vejlefjords skønne have Nyhedsbrev Oktober

Læs mere

KvongPosten November 2018

KvongPosten November 2018 KvongPosten November 2018 Alle Helgens Dag Søndag den 4. november. Gudstjeneste i Kvong Kirke kl. 15.00 hvor vi mindes vore døde. Navnene på dem vi har mistet siden det sidst var Alle Helgens Dag, vil

Læs mere

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Hjerneskadeforeningen Vestsjælland kan med glæde og stolthed fortælle, at vi har modtaget Handicapprisen 2014 uddelt af Handicaprådet i Sorø Nyhedsbrev Januar 2015 Aktivitetskalender

Læs mere

OSTEN P FALKE aug ust 2018 Figur 1

OSTEN P FALKE aug ust 2018 Figur 1 FALKEPOSTEN august 2018 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Seniorklubben. Program for året FOA Sønderborg. FOA Sønderborg Damgade 104 Tlf

Seniorklubben. Program for året FOA Sønderborg. FOA Sønderborg Damgade 104 Tlf Seniorklubben FOA Sønderborg Program for året 2019 FOA Sønderborg Damgade 104 Tlf. 46 97 34 00 Nytårskur 2019 Torsdag d. 10. januar 2019 Mødetid og sted: Kl. 13.00 - FOA, Damgade 104 Vi hilser på det nye

Læs mere

NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009

NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009 NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009 Frivillighedsformidlingen Aagade 26, Gudumholm, 9280 Storvorde Tlf.: 98 31 69 99 E-mail: formidling@mail.tele.dk Web: www.frivillighedsformidlingen.dk

Læs mere

Nyhedsbrev fra Projekt Nærmiljø november 2012

Nyhedsbrev fra Projekt Nærmiljø november 2012 Nyhedsbrev fra Projekt Nærmiljø november 2012 Kære beboere og samarbejdspartnere på og omkring Arendalsvej Læs om alt det spændende der foregår på og omkring Arendalsvej i dette nyhedsbrev. Ideer til kommende

Læs mere

UGEBREV. uge Ugebrevet udkommer normalt hver weekend. Deadline for indlæg er fredage kl. 20 på

UGEBREV. uge Ugebrevet udkommer normalt hver weekend. Deadline for indlæg er fredage kl. 20 på UGEBREV uge 25 2019 Ugebrevet udkommer normalt hver weekend. Deadline for indlæg er fredage kl. 20 på syddjursfriskolenyhedsbrev@hotmail.com KALENDER: 20/6 kl. 17.30 Sommerafslutning Uge 26: Lejrtur for

Læs mere

Scleroseforeningens Lokalafdeling Aarhus/Skanderborg

Scleroseforeningens Lokalafdeling Aarhus/Skanderborg Scleroseforeningens Lokalafdeling Aarhus/Skanderborg Forårsprogram 2016 Arrangementer i foråret: MS kost og livsstil METAsundhed hvofor bliver vi syge? Ensomhed - et foredrag Stavgang ved Tangkrogen Årsmøde

Læs mere

Familiebase nyt BB. Familiebasen Bylderup Bov Med direkte indgang fra Slogsherredsvej 27 (ind ad døren og op ad trapperne) J a n u a r - F e b r u a r

Familiebase nyt BB. Familiebasen Bylderup Bov Med direkte indgang fra Slogsherredsvej 27 (ind ad døren og op ad trapperne) J a n u a r - F e b r u a r Familiebasen Bylderup Bov Med direkte indgang fra Slogsherredsvej 27 (ind ad døren og op ad trapperne) Familiebase nyt BB Bag ved skolen eller henne ved hallen. J a n u a r - F e b r u a r Netværk, fælleskab,

Læs mere

Ernæring og sundheds tutorteam præsenterer. Årets Rusprogram. Ernæring og Sundhedsuddannelsen VIA Campus Aarhus N Hedeager 2, 8200 Aarhus N

Ernæring og sundheds tutorteam præsenterer. Årets Rusprogram. Ernæring og Sundhedsuddannelsen VIA Campus Aarhus N Hedeager 2, 8200 Aarhus N 2013 Ernæring og sundheds tutorteam præsenterer Årets Rusprogram Ernæring og Sundhedsuddannelsen VIA Campus Aarhus N Hedeager 2, 8200 Aarhus N Velkomst fra tutorteamet Kære alle dejlige, nye studerende

Læs mere

Bliv frivillig chauffør på Fjordklyngens delebus

Bliv frivillig chauffør på Fjordklyngens delebus Bliv frivillig chauffør på Fjordklyngens delebus Måske kommer den nye bus til at se sådan ud. Det afsløres først på tirsdag kl. 1630 ved Kulturcenter Værestedet i Låstrup. Fjordklyngens fælles bus er nu

Læs mere

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES!

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! PROGRAM For dit nærmiljø i 2014 Gundersted Borgerforening Michael, Sanne, Svend Erik, Ulrik og Åse JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! KOM OG VÆR MED! 40 år - men ej fed og færdig! I år er det 40 år siden

Læs mere

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012 Kære forældre! Fredag den 29. juni 2012 Dette bliver det sidste ugebrev i dette skoleår. Onsdag aften havde vi den traditionelle dimissionsfest for 9. klasse og deres familier. En rigtig dejlig aften med

Læs mere

Juni Sydtoften Grindsted Tlf.:

Juni Sydtoften Grindsted Tlf.: Juni 2019 Sydtoften 8 7200 Grindsted Tlf.: 72 13 10 40 Himmelblaa@billund.dk www.billund.dk/cafehimmelblaa http://billund.dk/borger/handicap/dagtilbud-for-udviklingshaemmede/ Caféen Udgives af Caféen.

Læs mere

Ung Frivillig Weekend 2018

Ung Frivillig Weekend 2018 5.-7. oktober 2018 5 Dronningens Ferieby Ung Frivillig Weekend 2018 I frivillighedens tegn 5 Dronningens Ferieby 5.-7. oktober 2018 Ung Frivillig Weekend Ung Frivillig Weekend er en gratis weekend for

Læs mere

Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus

Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Velkommen til 2012/2013 i Tånum Forsamlingshus. Med et stigende medlemstal og en fantastik stor opbakning og interesse for at

Læs mere

3.-5. november Camp Pårørende. Du er inviteret. 5 Dronningens Ferieby

3.-5. november Camp Pårørende. Du er inviteret. 5 Dronningens Ferieby 3.-5. november 2017 Camp Pårørende 5 Dronningens Ferieby Du er inviteret 5 Camp Pårørende Dronningens Ferieby Camp 3.-5. november 2017 Pårørende En weekend for dig, som er ægtefælle til eller kæreste med

Læs mere

MEDLEMSBLAD NR. 35 AUGUST 2014 NORDSJÆLLANDS LOKALAFDELING

MEDLEMSBLAD NR. 35 AUGUST 2014 NORDSJÆLLANDS LOKALAFDELING ADHD MEDLEMSBLAD NR. 35 AUGUST 2014 NORDSJÆLLANDS LOKALAFDELING ADHDNORDSJÆLLAND SIDE 3 5 Nyt fra bestyrelsen 7 Fisketur med SKJOLD på Øresund 11 Café for voksne med ADHD 13 Besøg foreningens hjemmeside

Læs mere

Ung Frivillig Weekend

Ung Frivillig Weekend 29. september 1. oktober 2017 Ung Frivillig Weekend 5 Dronningens Ferieby Du er inviteret 5 Dronningens Ferieby 29. september 1. oktober 2017 Ung Frivillig Weekend Ung Frivillig Weekend er en gratis weekend

Læs mere

Sankthans aften d 23. juni Husk sidste tilmelding d 12. juni

Sankthans aften d 23. juni Husk sidste tilmelding d 12. juni Maj/juni 2015 Sankthans aften d 23. juni Husk sidste tilmelding d 12. juni Ekstra-valg til brugerråd Fordi et medlem af brugerrådet stopper, har brugerrådet besluttet at afholde valg af et nyt medlem.

Læs mere

Aktiviteter på Pedershave

Aktiviteter på Pedershave Aktiviteter på Pedershave Farvekoderne refererer til de områder, der stimuleres hos beboeren. Farvekoderne er beskrevet i pjecen. Aktiviteter for alle: Gymnastik Træning af smidighed, styrke, balance,

Læs mere

Sind Oplevelser i fællesskab med andre

Sind Oplevelser i fællesskab med andre Ny adresse Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97223064 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt! Penge refunderes ikke! Åbent: Torsdag 18.45-22.00

Læs mere