Udstillingsregler for Dansk Chinchilla Kæledyrs Forening

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Udstillingsregler for Dansk Chinchilla Kæledyrs Forening"

Transkript

1 Udstillingsregler for Dansk Chinchilla Kæledyrs Forening 1. Indledning Disse bestemmelser gælder for udstillinger arrangeret af Dansk Chinchilla Kæledyrs Forening (DCKF). Pelsavlernes internationale udstilling i Hovborg kan have andre regler. 2. Hvornår kan der afholdes udstillinger Der kan afholdes udstillinger fra 15. September til og med 15. Maj. Det er ikke tilladt at afholde udstillinger hen over sommeren, på grund af varmen. 3. Hvem kan holde udstillinger DCKF's bestyrelse samt Udstillingsudvalg kan arrangerer og afholde udstillinger for DCKF. Udstillinger arrangeret af Udstillingsudvalget, skal være godkendt af DCKF's bestyrelse før de må afholdes. DCKF anerkender udstillinger arrangeret af Kopenhagen Fur. Chinchilla udstillinger afholdt i Danmark, af andre foreninger eller klubber, anerkendes ikke. DCKF anerkender udstillinger i udlandet, afholdt af veletablerede foreninger og/eller klubber. 4. Hvem kan udstille Alle med chinchillaer kan udstille på en DCKF arrangeret udstilling. Dommere, dommeraspiranter, øvrige udstillingsfunktionærer har ret til at udstille chinchillaer på udstillingerne. Dommere og dommeraspiranter må for at undgå eventuelle problemer i at opstå, ikke bedømme egne dyr og må således kun udstille chinchillaer, hvis disse kan bedømmes af andre dommere/ dommeraspiranter. Udstilling af dyr sker på eget ansvar. DCKF står ikke til ansvar for skader eller sygdom opstået på udstillingen. 5. Invitation Alle medlemmer modtager en personlig invitation. Derudover inviteres der til udstillinger via foreningens brugte forum, via foreningens hjemmeside, eventuelt via forenings medlemsblad Chinchilla Magasinet (hvis dette kan nås) og eventuelt ved opslag i nærheden af udstillingslokalet (hvis dette er muligt). I invitationen fremgår det man behøver at vide for at kunne deltage på udstillingerne og

2 tilmelde udstillingschinchillaer. 6. Aflønning af dommere Dommere får dommervederlag for at dømme på udstillinger. Dommeraspiranter får ikke dommer-vederlag. Dommervederlaget må ikke overstige 1500,- pr. dommer. Det er påkrævet at dommeren afleverer en faktura, for at kunne få udbetalt dommervederlag. 7. Tilmelding Skt. 1 Tilmeldingsform angives i indbydelsen. Tilmeldinger der ikke følger anvisningerne, bliver ikke registreret. Det er ikke tilladt at bytte et tilmeldt dyr ud med et andet, efter tilmeldingsfristen er udløbet. Det eller de dyr der ønskes tilmeldt, skal senest tilmeldes den dato der opgives i invitationen. Dispensation for senere tilmelding, kan søges ved skriftlig henvendelse til bestyrelsen, med uddybende kommentarer om hvorfor en sådan dispensation ønskes. Ansøgning herom skal senest være bestyrelsen i hænde tre dage før sidste tilmeldingsfrist. Er dyrene ikke meldt til inden dispensationsfristen på to dage udløber, er det ikke muligt at melde dyrene til. Den præcise dato for fristen, vil være anført i svaret fra bestyrelsen. Stk.3 Det er som udgangspunkt ikke muligt at betale for tilmeldte dyr, på selve udstillingen. Dispensation herom kan søges ved skriftlig henvendelse til bestyrelsen, med uddybende kommentarer om hvorfor en sådan dispensation ønskes. Ansøgning herom skal senest være bestyrelsen i hænde tre dage før sidste tilmeldingsfrist. Udstillere fra andre lande end Danmark, har som udgangspunkt dispensation, og skal først betale på udstillingsdagen. Hvis der ved tilmelding oplyses en forkert farve på en chinchilla, kan denne ikke rykkes over i en ny klasse, på selve udstillingen. Dyret dømmes i den klasse der står i programmet. Dette kan muligvis føre til nedsat point. Stk. 5 Dyrets fulde navn skal oplyses ved udstillinger. Med fuldt navn menes, det navn dyret har fra opdrætter, som er anført på stamtavlen. Hvis dyret er fra en opdrætter, skal opdrætternavn derfor fremgå som en del af navnet. 8. Udstillingsgebyr Prisen fastsættes for den enkelte udstilling. Det er billigere for medlemmer af DCKF end ikke-medlemmer at deltage.

3 Ved fejl i tilmelding, eller anden hindring i udstilling af tilmeldte dyr, såsom sygdom, tilbagebtales udstillingsgebyret ikke. Gebyret tilbagebetales ej heller ved diskvalifikation. 9. Ind- og udtjek Angivne ind- og udtjekningstidspunkter skal overholdes. Indtjekningstidspunkter findes på invitationen. Udstillingschinchillaerne må ikke efter indtjekning og under selve udstillingen borttages fra udstillingslokalet. Udtjek sker løbende, og i den rækkefølge der oplyses til udstillingen. Udstillingschinchillaerne kan efter ejerens krav hentes tidligere, men hvis udstillingsresultatet skal være gældende, skal dette aftales og godkendes af DCKF. Børstning/kæmning af chinchillaer gøres inden indtjekning. Ved indtjek skal indtjekkerne se chinchillaens hoved, bag ørerne og bagdel (numse). Ved mistanke om diegivende hunner eller graviditet, skal indtjekkerne ligeledes have lov at mærke på hunnens mave. 10. Helbred og alder Chinchillaen skal på udstillingsdagen mindst være fyldt 4 måneder. Ved fejltilmælding af for unge dyr, kan der ikke byttes ud med et nyt dyr jvf. punkt 7, og udstillingsgebyret vil ikke blive tilbagebetalt jvf punkt 8. Chinchillaer der er til salg, skal mindst være fyldt 8 uger, og vil også blive tjekket. Gravide eller diegivende hunner kan ikke udstilles. Dyr der lider af følgende kan ikke udstilles: Pelsbid, fungus, diarre, forstoppelse, evt. tandfejl; Dyr med våde/rindende øjne og/eller savlen. Dyr der har været syge inden for de sidste 4 uger før udstillingen, kan ikke udstilles. Det er udstillers eget ansvar at sørge for, at sådanne dyr ikke udstilles. 11. Karantæne Hvis et eller flere problemer jvf. punkt 9 og 10 opdages ved intjek, bliver dyret placeret i et karantænerum, og kan ikke deltage på udstillingen. Hvis det er forsvarligt i forhold til vejr, kan dyret evt. også sættes i en bil.

4 12. Omgang med dyr under udstillingen Der må ikke røres ved dyrene efter de er tjekket ind, og sat i udstillingsfælderne. Det er kun burbærere, dommere og domemeraspiranter der må flytte rundt på udstillingsfælderne. Se evt. efter afmærkninger på gulvet. Det er kun tilladt at håndtere egne eller medbragte dyr samt transportkasser, med mindre man har indhentet en mundtlig tilladelse fra ejeren af dyrene. Salgs dyr må ikke håndteres med mindre tilladelse er givet fra sælgeren. 13. Point Skt. 1 Der kan maksimalt opnås 100 point. Ved 88 point og der over opnås en certificering (CERT). Ved 3 certer bliver dyret Dansk Champion (DKCH). Mindst 1 cert skal være opnået i voksenklassen, før et dyr kan få titel af Dansk Champion. Stk.2 Ved pointlighed, sammenlignes først kvalitet, størrelse, kropsform, hovedform, farve og sidst renhed. Hvis der stadig er lighed, sammenlignes ekstra point. Ved helt ens pointkort, afgøre dommerne og/eller aspiranterne hvilket dyr der er bedst. Kvalitet: Op til 20 point Størrelse: Op til 20 Point Kropsform: Op til 10 point Hovedform: Op til 8 point Farve: Op til 20 point Renhed: Op til 20 point Pelsfejl: - 1 point Bugfarve: +/- 1 point Silke: + 1 point 14. Bedømmelse Dommere med en dommeruddannelse fra Kopenhagen Fur kan dømme på DCKF udstillinger. Dommeraspiranter der er i gang med en uddannelse, kan dømme sammen med en uddannet dommer. Enkelte udstillinger kan dømmes udelukkende af 2 dommeraspiranter. Dette meddeles i invitationen til udstillingen. Maks. to gange årligt. Der bør af etiske grunde være mindst to personer til at dømme på hver udstilling. Dommere træffer altid beslutningen om bedømmelsen, hvis der opstår uenighed mellem dommer og dommeraspirant.

5 Dommer og dommeraspiranter får tildelt et program, hvor klassen, dyrets nummer, farve køn og fødselsdato er oplyst. Dyrets navn samt ejers navn fremgår ikke af dette program. Dyrets point noteres på et bedømmelseskort, hvor dyrets nummer skrives. Babyklasser samt klasser med pelsvarianter (Locken og Angora), dømmes kun af dommeraspiranterne, med undtagelse af Hovborg. Nedskrivning samt sammentælling af point og placering varetages af sekretæren. Stk. 5 Dommere og dommeraspiranter må ikke forstyrres under bedømmelsen af dyr. 15. Gruppe og klasse inddeling Dyrene inddeles i følgende grupper: Baby gruppe: 4-7 måneder. Dyret skal være fyldt 4 måneder på udstillingsdatoen. Junior gruppe: 8-11 måneder. Dyret skal være fyldt 8 måneder på udstillingsdatoen. Adult gruppe: 12+ måneder. Dyret skal være fyldt 1 år på udstillingsdatoen. Veteran gruppe: 7+ år. Champion gruppe: Dyr der har opnået titel af Champion. Hvis der opnårs 2. eller 3. plads, men der ikke tildeles en roset, er det muligt at købe rosetten af DCKF. Prisen oplyses på udstillingen. En gruppe kan inddeles i klasser efter farve, pelstype og evt. køn. Klassens størrelse kan være fra 2-10 dyr. Overstiger klassen 10 dyr, deles denne i køn. Klasser med 1 dyr i hvert, slås sammen på en så hensigtsmæssig måde som muligt. Det vil sige, at farver der er svære at dømme sammen, så vidt muligt ikke sættes sammen. 16. Præmier og Titler 2-3 dyr i klassen: 1. plads får tildelt roset 4-6 dyr i klassen: 1. og 2. plads får tildelt roset 7-10 dyr i klasse: 1., 2. og 3. plads får tildelt roset. Hvis der opnårs 2. eller 3. plads, men der ikke tildeles en roset, er det muligt at købe rosetten af DCKF. Prisen oplyses på udstillingen. Opnås der 88+ point, er dyret berettiget til CERT, med mindre DKCH allerede er opnået, jvf. punkt 11.

6 Best In Baby (BIB): Gives til det dyr i baby gruppen, der opnår højest point Best In Junior (BIJ): Gives til det dyr i junior gruppen, der opnår højest point. Best In Adult (BIA): Gives til det dyr i adult gruppen, der opnår højest point. Dommerens favorit: Dommeren vælger sidst på dagen sin favorit ud fra de dyr der er blevet bedømt. Præmie: En speciel Roset Dommeraspiranternes favorit Aspiranterne udvælger sidst på dagen den chinchilla som de mener, er dagens favorit. Dette kan være af andre grundlag end dommerens. Præmie: En speciel Roset Dagens ekstra rosetter Der kan gives ekstra rosetter, hvis en chinchilla gør sig specielt bemærket. Der kan maks. gives 5 ekstra rosetter til en udstilling. Disse rosetter er ikke afhængig af point. 17. Salgsdyr Det er kun medlemmer af DCKF, og dommerne, der må have salgsdyr med på udstillingerne. Ved ønske om at medbringe salgsdyr, skal der senest på datoen for sidste tilmeldingsfrist, sendes oplysninger om antal dyr der vil være til salg, samt navn på vedkommende der ønsker at sælge dyrene. Navn samt antal dyr der er til salg, vil blive anført i udstillings programmet. Salgsdyr skal gennemgå indtjek på lige fod med udstillingsdyrene. Hvis der findes fejl eller mangler jvf. punkt 9, bliver salgsdyret placeret i karantæne, og kan ikke sælges på udstillingen. Dyr der er solgt, men afhentes på udstillingen, skal ligeledes igennem indtjek. Hvis der findes fejl eller mangler jvf. punkt 9, bliver dyret placeret i karantæne, og må først afhentes ved udstillingens afslutning, eller når køber eller kører forlader udstillingen. 18. Snyderi og diskvalifikation Dyr der kommer efter endt indtjek diskvalificeres automatisk, og kan ikke deltage på udstillingen. Hvis der er opnået Cert på tidligere udstilling, skal dette kunne dokumenteres. Hvis det ikke kan dokumenteres, tæller certet ikke. Hvis det opdages at der er snydt med Certer, kan samtlige certer fratages dyret, og en evt.

7 DKCH titel tilbagtrækkes. Ved oplysning af forkert navn, eller ændring af navn på stamtavlen, så dyr tilmeldes under forkerte navne, bliver dyret diskvalificeret, og kan ikke udstilles.

Konkurrence regler Heelwork to Music

Konkurrence regler Heelwork to Music Konkurrence regler Heelwork to Music Generelle regler Hunde skal være vaccineret og forsikret i henhold til DKKs regler for deltagelse i udstilling, agility eller lydighed. Deltagende hunde skal være mindst

Læs mere

Konkurrence regler Heelwork to Music

Konkurrence regler Heelwork to Music Konkurrence regler Heelwork to Music Generelle regler Hunde skal være vaccineret og forsikret i henhold til DKKs regler for deltagelse i udstilling, agility eller lydighed. Deltagende hunde skal være mindst

Læs mere

Velkommen til udstillingen. Team Jensen, DMK Team Jensen, DMK

Velkommen til udstillingen. Team Jensen, DMK Team Jensen, DMK Velkommen til udstillingen Velkommen til udstillingen Denne folder vil give dig en kort præsentation af hvordan tingene på en udstilling som denne foregår. Skulle du have spørgsmål eller vil du gerne vide

Læs mere

Etiske regelsæt for udstillere på DMG s udstillinger.

Etiske regelsæt for udstillere på DMG s udstillinger. Regler Etiske regelsæt for udstillere på DMG s udstillinger. Dette er et regelsæt for udstillere og gæsters opførsel, så alle får en god dag på udstillingen. 1 Der forventes almindelig dannelse fra alle

Læs mere

DCKF s Juleudstilling 2015

DCKF s Juleudstilling 2015 DCKF s Juleudstilling 2015 Lørdag d. 28. November kl. 9.00 Tilmeldings og betalingsfrist: Søndag den 15. november 2015 Dommer: Lill Chanell Sted: Ørbæk Midtpunkts lokaler, Langemosevej 5, 5853 Ørbæk OBS

Læs mere

REGLER FOR BASSET-KLUBBEN S ÅRSKONKURRENCER OG KLUBCHAMPIONAT, GÆLDENDE FRA 1. JANUAR 2013.

REGLER FOR BASSET-KLUBBEN S ÅRSKONKURRENCER OG KLUBCHAMPIONAT, GÆLDENDE FRA 1. JANUAR 2013. REGLER FOR BASSET-KLUBBEN S ÅRSKONKURRENCER OG KLUBCHAMPIONAT, GÆLDENDE FRA 1. JANUAR 2013. (Med forbehold for evt. DKK ændringer.) I forbindelse med årets udstillinger afvikles klubbens årskonkurrence.

Læs mere

VIGTIGE INFORMATIONER TIL HTM STÆVNE ARRANGØRER

VIGTIGE INFORMATIONER TIL HTM STÆVNE ARRANGØRER VIGTIGE INFORMATIONER TIL HTM STÆVNE ARRANGØRER Læs DKKs konkurrence regler godt igennem inden konkurrencen arrangeres, så du er sikker på, at du kender reglerne og overholder dem! Konkurrencen kan efterfølgende

Læs mere

KÅRING & SHOW 2015 BORNHOLM D. 1. AUGUST SJÆLLAND D. 2. AUGUST AVLSFORENINGEN FOR CONNEMARAPONYER I DANMARK

KÅRING & SHOW 2015 BORNHOLM D. 1. AUGUST SJÆLLAND D. 2. AUGUST AVLSFORENINGEN FOR CONNEMARAPONYER I DANMARK KÅRING & SHOW 2015 BORNHOLM D. 1. AUGUST SJÆLLAND D. 2. AUGUST AVLSFORENINGEN FOR CONNEMARAPONYER I DANMARK Hermed inviterer Connemaraforeningen til: KÅRING & SHOW D. 1. AUGUST PÅ BORNHOLM D. 2. AUGUST

Læs mere

Nye udstillingsregler for border terriers pr. 15. marts 2010.

Nye udstillingsregler for border terriers pr. 15. marts 2010. Nye udstillingsregler for border terriers pr. 15. marts 2010. (Titlen DKCH(U) er tilføjet for border terriers pr. 15. marts 2010) I en årrække har det været muligt at opnå titlen Dansk Eksteriørchampion

Læs mere

Konkurrence regler Heelwork to Music

Konkurrence regler Heelwork to Music Konkurrence regler Heelwork to Music Generelle regler Hunde skal være vaccineret og forsikret i henhold til DKKs regler for deltagelse i udstilling, agility eller lydighed. Deltagende hunde skal være mindst

Læs mere

Border Collie Klubbens konkurrenceregler

Border Collie Klubbens konkurrenceregler Border Collie Klubbens konkurrenceregler Hyrdehunde konkurrencerne består af nogle forskellige momenter som tester hundens evne til i samarbejde med føreren at håndtere fårene effektivt, kontrolleret og

Læs mere

Indholdsfortegnelse resultat- & kritikprogrammet.

Indholdsfortegnelse resultat- & kritikprogrammet. Indholdsfortegnelse resultat- & kritikprogrammet. Ringsekretærers indtastning af resultater og kritikker... 2 Kom i gang Opstart af programmet... 2 En anden bruger er i gang med ringen... 3 Dommer ændringer

Læs mere

Generel vejledning til prøver ved Sygeplejerskeuddannelsen i Horsens

Generel vejledning til prøver ved Sygeplejerskeuddannelsen i Horsens Indhold Skriftlige prøver ved Sygeplejerskeuddannelsen i Horsens... 2 Mundtlige prøver ved Sygeplejerskeuddannelsen i Horsens... 2 Tilhørere... 2 I øvrigt... 3 Bachelor... 3 Retningslinjer for individuel

Læs mere

UDSTILLINGER OG SKUER

UDSTILLINGER OG SKUER UDSTILLINGER OG SKUER Vejledning til brug ved ansøgning om certifikatudstillinger og dommere Indledning... 1 Hvor tidligt skal der søges?... 3 Hvilke oplysninger skal DKK have for at kunne godkende, at

Læs mere

Det er et krav, at hunden inden tilmeldingen har bestået en IPO-2 prøve. BHR kan uddele wildcard.

Det er et krav, at hunden inden tilmeldingen har bestået en IPO-2 prøve. BHR kan uddele wildcard. Regler for deltagelse i IPO 3 DM og udtagelser Udtagelseskrav: Det er et krav, at hunden inden tilmeldingen har bestået en IPO-2 prøve. Hundeførere, som har bestået med minimum 250 point opnået ved 1 udtagelse,

Læs mere

2. Tilstede: Annette, Kenneth, Ole, Charlotte og Susanne. Ove logger på senere.

2. Tilstede: Annette, Kenneth, Ole, Charlotte og Susanne. Ove logger på senere. Bestyrelsesmøde 21/9-07 1. Valg af referent: Charlotte er valgt. 2. Tilstede: Annette, Kenneth, Ole, Charlotte og Susanne. Ove logger på senere. 3. Valg af Dirigent: Kenneth er valgt. 4. Godkendelse af

Læs mere

LOVE. for. Stiftet i Silkeborg den 18. januar 1942

LOVE. for. Stiftet i Silkeborg den 18. januar 1942 LOVE for Stiftet i Silkeborg den 18. januar 1942 1 1 Foreningens navn er : Silkeborg Fugle-og Stuekulturforening. 2 Formålet er ved alle til rådighed stående midler at skabe og fremme interessen for akvarier,

Læs mere

Vejledning i at arrangere udstilling i DMK

Vejledning i at arrangere udstilling i DMK Vejledning i at arrangere udstilling i DMK Udarbejdet af Christina V. Jensen, Udstillingskoordinator, november 2011. Når man som team eller kredsbestyrelse skal arrangere en udstilling, er der mange regler

Læs mere

DKK s REGLEMENT FOR UDDANNELSE AF EKSTERIØRDOMMERE

DKK s REGLEMENT FOR UDDANNELSE AF EKSTERIØRDOMMERE DKK s REGLEMENT FOR UDDANNELSE AF EKSTERIØRDOMMERE 2017 1. Indstilling af elever 2 2. Elevkursus 2 3. Elevtjeneste 3 4. Aspirantprøvebedømmelse 3 5. Aspiranttjeneste 3 6. Regler for førstegangsautoriserede

Læs mere

AFAs konkurrencebetingelser

AFAs konkurrencebetingelser AFAs konkurrencebetingelser Generelt: 1) Billeder, som deltager i konkurrencer, skal være optaget af den der indleverer billederne. Billeder kan afleveres som enkeltstående billeder eller indgå i en serie.

Læs mere

stk 3 Udstillingsresultaterne skal være offentliggjort senest en måned efter udstillingen på kredsens/specialklubbens og DMKs hjemmeside.

stk 3 Udstillingsresultaterne skal være offentliggjort senest en måned efter udstillingen på kredsens/specialklubbens og DMKs hjemmeside. Udstillingsreglement 1. INDLEDNING Nærværende udstillings-reglement er gældende for officielle DMK-udstillinger; det vil sige åbne udstillinger afholdt af DMK, kredsen eller udstillingsteam godkendt af

Læs mere

Overenskomst mellem Dansk Kennel Klub og Schæferhundeklubben for Danmark

Overenskomst mellem Dansk Kennel Klub og Schæferhundeklubben for Danmark Overenskomst mellem Dansk Kennel Klub og Schæferhundeklubben for Danmark 1 Nærværende overenskomst er indgået mellem Dansk Kennel Klub (DKK) og Schæferhundeklubben for Danmark i henhold til DKKs love og

Læs mere

FARMFESTIVAL I HURUP LØRDAG DEN 23. MAJ 2015 PLAN OG REGLER

FARMFESTIVAL I HURUP LØRDAG DEN 23. MAJ 2015 PLAN OG REGLER Sekretariat: Ashøjgade 35, 7760 Hurup Thy FARMFESTIVAL I HURUP LØRDAG DEN 23. MAJ 2015 PLAN OG REGLER Telefon på dyrskuepladsen: 51 90 16 92 Dyrskuets CHR-nummer: 077037 Indhold Almindelige bestemmelser...

Læs mere

Vedtægter for Vejle Amts Holdskydning

Vedtægter for Vejle Amts Holdskydning Vedtægter for Vejle Amts Holdskydning Vedtaget på stiftende generalforsamling 21-10-1997 27.10.15 Revideret på generalforsamling 25.10.2000 / 22.10.2012. Tilføjet 2.11.2012-21.10.2013 20.2.2014-27.10.2014

Læs mere

Indhold: Reglement udarbejdet marts 2006. Godkendt i DKK marts 2006. 1. udgave - marts 2006.

Indhold: Reglement udarbejdet marts 2006. Godkendt i DKK marts 2006. 1. udgave - marts 2006. 1 Indhold: Indledning.... side 3 Tilrettelæggelse af en WT... side 3 Etiske regler... side 3 Adgangsbetingelser... side 4 Bedømmelse... side 4 Praktiske forhold ved bedømmelse... side 5 Klasser og præmiering...

Læs mere

Koncept Indendørs Fodbold Koncept Indendørs Fodbold

Koncept Indendørs Fodbold Koncept Indendørs Fodbold Koncept Indendørs DGI Midtjylland fodbold - Koncept for Indendørs Side 1 af 10 Indholdsfortegnelse i DGI Midtjylland... 3 Terminer... 3 Rækker... 4 Puljenummerering... 6 Puljeinddeling... 6 Placeringer...

Læs mere

Referat Riffel-Sektions Møde

Referat Riffel-Sektions Møde Referat Riffel-Sektions Møde TID: Onsdag den 3. juni 2015 kl. 17.30 STED: Idrættens Hus Brøndby DELTAGERE: Hugo Andresen (HA) Peter Hansen (PH) Ib Hansen (IH) Flemming Brandenborg (FB) Mikael Green (MG)

Læs mere

LØBSREGLEMENT BANEN: LØBSREGLER: LUKS Løbsreglement er gældende ved alle løb i LUKS regi.

LØBSREGLEMENT BANEN: LØBSREGLER: LUKS Løbsreglement er gældende ved alle løb i LUKS regi. LØBSREGLEMENT LUKS Løbsreglement er gældende ved alle løb i LUKS regi. BANEN: Banen skal være godkendt af mindst 2 heraf mindst 1 fra LUKS-arbejdsgruppen. Ved DM finalen skal banen godkendes af LUKS-arbejdsgruppen.

Læs mere

DKK s REGLEMENT FOR UDDANNELSE AF EKSTERIØRDOMMERE

DKK s REGLEMENT FOR UDDANNELSE AF EKSTERIØRDOMMERE DKK s REGLEMENT FOR UDDANNELSE AF EKSTERIØRDOMMERE 2018 1. Indstilling af elever 2 2. Elevkursus 2 3. Elevtjeneste 3 4. Aspirantprøvebedømmelse 3 5. Aspiranttjeneste 3 6. Regler for førstegangsautoriserede

Læs mere

Invitation til Oktobershow

Invitation til Oktobershow Invitation til Oktobershow Lørdag den 3. Oktober 2015 De seneste års Oktobershows for både Welsh- og shetlandsponyer har været en kæmpe succes, og derfor har vi igen i år fornøjelsen af at invitere jer

Læs mere

Trækronernes retningslinjer ved sygdomme hos børn

Trækronernes retningslinjer ved sygdomme hos børn Trækronernes retningslinjer ved sygdomme hos børn Trækronernes retningslinjer ved sygdomme hos børn. Denne information er udarbejdet af personalet, vi har taget udgangspunkt i sundhedsstyrelsens vejledning:

Læs mere

Derfor udstiller vi. Hvorfor udstille? Hvad er en udstillingshund?

Derfor udstiller vi. Hvorfor udstille? Hvad er en udstillingshund? Derfor udstiller vi Denne artikel handler om at udstille - overvejelser, forberedelser og hvad der sker på selve udstillingsdagen. Artiklen er skrevet af Merete Stæhr-Nielsen - dværgschnauzeropdrætter

Læs mere

Indholdsfortegnelse. 1. Generelle regler for konkurrencepløjning SIDE

Indholdsfortegnelse. 1. Generelle regler for konkurrencepløjning SIDE 1 Indholdsfortegnelse 1. Generelle regler for konkurrencepløjning SIDE 1.1. Plove 2 1.2. Typer af pløjejord 2 1.3. Afsætning af pløjestykker 2 1.4. Pløjetid 4 1.5. Furestørrelse 5 1.6. Forseelser fradrag

Læs mere

STATUTTER FOR TORM JUNIOR/UNGDOMS GRANDPRIX-SERIE A: GENERELLE STATUTTER B: SÆRLIGE STATUTTER

STATUTTER FOR TORM JUNIOR/UNGDOMS GRANDPRIX-SERIE A: GENERELLE STATUTTER B: SÆRLIGE STATUTTER STATUTTER FOR TORM JUNIOR/UNGDOMS GRANDPRIX-SERIE A: GENERELLE STATUTTER B: SÆRLIGE STATUTTER A: Generelle statutter: A1 Regler og bestemmelser: Grandprix stævnerne er underlagt følgende regler: ISAF s

Læs mere

Invitation til Oktobershow

Invitation til Oktobershow Invitation til Oktobershow Lørdag den 5. Oktober 2013 Sidste års Oktobershow for både Welsh- og shetlandsponyer var en kæmpe succes, og derfor har vi igen i år fornøjelsen af at invitere jer til Oktobershow.

Læs mere

Regler om registrering og kåring i Avlsforeningen for New Forest Ponyer i Danmark

Regler om registrering og kåring i Avlsforeningen for New Forest Ponyer i Danmark Regler om registrering og kåring i Avlsforeningen for New Forest Ponyer i Danmark Reglerne er gældende fra 2008 med tilføjelser fra 2009, 2011 og 2012. REGLER FOR REGISTRERING I DEN DANSKE NEW FOREST STAMBOGSDATABASE

Læs mere

Folkerace SPORTSLIGT REGLEMENT. 1.1.1 Folkerace er en hastighedskonkurrence, der køres på permanente og provisoriske baner.

Folkerace SPORTSLIGT REGLEMENT. 1.1.1 Folkerace er en hastighedskonkurrence, der køres på permanente og provisoriske baner. Folkerace SPORTSLIGT REGLEMENT 1. GENERELT 1.1 TITEL 1.1.1 Folkerace er en hastighedskonkurrence, der køres på permanente og provisoriske baner. 1.2 OFFICIALS Arrangørklubberne udpeger løbsledelse og alle

Læs mere

Guide til Til- og afmelding

Guide til Til- og afmelding Guide til Til- og afmelding Indledning Når man skal flytte er der ofte mange ting, som man skal huske. Man skal bl.a. huske at melde sin flytning til Nukissiorfiit, hvor målerne på ens gamle adresse skal

Læs mere

DKK s REGLEMENT FOR UDDANNELSE AF EKSTERIØRDOMMERE

DKK s REGLEMENT FOR UDDANNELSE AF EKSTERIØRDOMMERE DKK s REGLEMENT FOR UDDANNELSE AF EKSTERIØRDOMMERE 2019 1 Indstilling af elever 2 2 Elevkursus 2 3 Elevtjeneste 3 4 Aspirantprøvebedømmelse 3 5 Aspiranttjeneste 3 6 Regler for førstegangsautoriserede dommere

Læs mere

5. klassernes cykeldag fredag den 12. juni 2015

5. klassernes cykeldag fredag den 12. juni 2015 Informationsmappe til 5. klassernes cykeldag Anden fredag i juni måned arrangerer Gentofte Kommune en cykeldag for 5. Klasserne på alle kommunens skoler. Eleverne skal alle ud på en cykeltur i skolens

Læs mere

Opstartsstævne i Horsens IC for U8 til og med U18 27 28 29. september 2013

Opstartsstævne i Horsens IC for U8 til og med U18 27 28 29. september 2013 - Because Basketball matters.. Opstartsstævne i Horsens IC for U8 til og med U18 27 28 29. september 2013 HIC Bredde indbyder til endnu et fantastisk ungdomesstævne i Horsens. Stævnet afholdes fra d. 27-29.

Læs mere

Danske Bank Cup i Blovstrød d. 14. 15. april 2012

Danske Bank Cup i Blovstrød d. 14. 15. april 2012 2012 Indbydelse til Svømmestævne 14. - 15. april 2012 i Blovstrød Svømmehal Arrangør: Allerød Svømmeklub Side 1 af 5 Allerød Svømmeklub vil i samarbejde med Danske Bank gerne invitere til Danske Bank Cup

Læs mere

Tak for din tilmelding til Gold Cup 2009 i Nyborg den 16. 19. juli 2009. Adressen er Nyborg Idræts- & Fritidscenter, Storebæltsvej 13, Nyborg.

Tak for din tilmelding til Gold Cup 2009 i Nyborg den 16. 19. juli 2009. Adressen er Nyborg Idræts- & Fritidscenter, Storebæltsvej 13, Nyborg. Kære udstiller. Tak for din tilmelding til Gold Cup 2009 i Nyborg den 16. 19. juli 2009. Adressen er Nyborg Idræts- & Fritidscenter, Storebæltsvej 13, Nyborg. Vedlagt tilsendes nummerskilt/e og kvittering,

Læs mere

Klasser til TAF s Elitestævne den 21. - 23. august 2015 hos Allerupgaard, Odense SØ.

Klasser til TAF s Elitestævne den 21. - 23. august 2015 hos Allerupgaard, Odense SØ. Klasser til TAF s Elitestævne den 21. - 23. august 2015 hos Allerupgaard, Odense SØ. Fredag den 21. august Klasse 1: Showklasse ved dommer Peter Fischer Skriv hvilken klasse, du vil ride. Du rider programmet

Læs mere

REGLER FOR BASSET-KLUBBEN S ÅRSKONKURRENCER OG KLUBCHAMPIONAT, GÆLDENDE FRA 1. JANUAR 2011.

REGLER FOR BASSET-KLUBBEN S ÅRSKONKURRENCER OG KLUBCHAMPIONAT, GÆLDENDE FRA 1. JANUAR 2011. REGLER FOR BASSET-KLUBBEN S ÅRSKONKURRENCER OG KLUBCHAMPIONAT, GÆLDENDE FRA 1. JANUAR 2011. (Med forbehold for evt. DKK ændringer.) I forbindelse med årets udstillinger afvikles klubbens årskonkurrence.

Læs mere

Udstillingen er åben lørdag den 28. november 2015 kl. 14:00-18:00 og søndag den 29. november 2015 kl. 10:00-16:00. GRATIS ENTRE FOR ALLE!

Udstillingen er åben lørdag den 28. november 2015 kl. 14:00-18:00 og søndag den 29. november 2015 kl. 10:00-16:00. GRATIS ENTRE FOR ALLE! Hadsten Fjerkræklub indbyder hermed sine medlemmer, samt alle medlemmer af Danmarks Fjerkræavlerforening for Raceavl, til at udstille på Hadsten Open og Det Jyske Svømmefugleskue, der afholdes som åben

Læs mere

Talentmesterskaberne

Talentmesterskaberne Talentmesterskaberne Regionsmesterskaberne i Region Syddanmark Breddeudvalget i Region Syddanmark har hermed fornøjelsen at invitere alle regionens klubber til at deltage i Talentmesterskaberne! HUSK evaluerings-

Læs mere

XTERRA NORDIC Stævnereglement

XTERRA NORDIC Stævnereglement XTERRA NORDIC Stævnereglement 1. Generelt Forudsætninger for at deltage i et XTERRA stævne: 1.1. For at deltage i et XTERRA stævne skal man fylde 18 år i det pågældende år hvor stævnet ligger. Der er dog

Læs mere

Matchpropositioner: Smørblomsternes matcher

Matchpropositioner: Smørblomsternes matcher Blomsternes matchpropositioner side 1 af 7 Matchpropositioner: Smørblomsternes matcher Senest opdateret: 12. 03. 2013 Vælg et emne eller blad ned igennem dokumentet PROPOSITIONER Generelt Deltagere MATCHTIDER

Læs mere

Vejledende regler for åbne stævner og indledende skydninger til Internetskydning. Pistol 15 m

Vejledende regler for åbne stævner og indledende skydninger til Internetskydning. Pistol 15 m Vejledende regler for åbne stævner og indledende skydninger til Internetskydning Pistol 15 m Pistol 15 m Opdateret september 2014 Generelle bestemmelser 1. Tilmeldelse 1.1. Deltagerberettigede er alle,

Læs mere

Bekendtgørelse om godkendelse af kørelærere 1)

Bekendtgørelse om godkendelse af kørelærere 1) BEK nr 99 af 29/01/2015 (Gældende) Udskriftsdato: 5. juli 2016 Ministerium: Justitsministeriet Journalnummer: Justitsmin., j.nr. 2014-802-0067 Senere ændringer til forskriften Ingen Bekendtgørelse om godkendelse

Læs mere

Vedtægter for udvalg. Old English Sheepdog Klubben i Danmark. Således aftalt mellem bestyrelse og udvalg på møde 19. november 2008

Vedtægter for udvalg. Old English Sheepdog Klubben i Danmark. Således aftalt mellem bestyrelse og udvalg på møde 19. november 2008 Vedtægter for udvalg i Old English Sheepdog Klubben i Danmark Således aftalt mellem bestyrelse og udvalg på møde 19. november 2008 Vedtægter for udvalg i Old English Sheepdog Klubben i Danmark Generelle

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde tirsdag d. 11/12-2012 Gram fritidscenter.

Referat fra bestyrelsesmøde tirsdag d. 11/12-2012 Gram fritidscenter. Referat fra bestyrelsesmøde tirsdag d. 11/12-2012 Gram fritidscenter. Tilstede Pia Grisell Rikke Andersen Hans Erik Pedersen Michael Petersen Erhard Jørgensen Pia Hansen Marianne Pedersen Inden dagsordenen:

Læs mere

Bekendtgørelse om offentlige boksekampe 1)

Bekendtgørelse om offentlige boksekampe 1) BEK nr 188 af 05/03/2011 (Gældende) Udskriftsdato: 24. juni 2016 Ministerium: Justitsministeriet Journalnummer: Justitsmin., j.nr. 2008-900-0022 Senere ændringer til forskriften Ingen Bekendtgørelse om

Læs mere

Bestyrelsesmøde d. 9. januar 2016 på Hørning Kro og motel, 8362 Hørning

Bestyrelsesmøde d. 9. januar 2016 på Hørning Kro og motel, 8362 Hørning Bestyrelsesmøde d. 9. januar 2016 på Hørning Kro og motel, 8362 Hørning Tilstede: Hanne Veggerby (HVEG), Henrik Westerå ( HEWE), Anna Sofie Gothen ( ), Lene Toft(LETO), Mette Nødskov ( METN), Lone Hansen

Læs mere

Regler for stambogsføring og brug af opdrætternavn

Regler for stambogsføring og brug af opdrætternavn Regler for stambogsføring og brug af opdrætternavn 1. Stambogskontorets formål er at udfærdige stamtavler til marsvin opdrættet af/ejet af DMK medlemmer. Stamtavlerne registreres numerisk i en database

Læs mere

DBTU koncept for Top 12

DBTU koncept for Top 12 DBTU koncept for Top 12 Udarbejdet af DBTU s turneringsudvalg juni 2010 tilrettet af Eliteudvalget i oktober2015. Indledning Formålet med dette koncept er at sætte retningslinjer for afviklingen af Top

Læs mere

D.O. II \ Januar 2016 8.2. Kort om sygedagpenge og refusion

D.O. II \ Januar 2016 8.2. Kort om sygedagpenge og refusion Kort om sygedagpenge og refusion A - Løn under sygdom/refusion Funktionærer har krav på fuld løn under sygdom. Fuld løn inkluderer sædvanlige løntillæg og provision, men ikke overarbejdsbetaling, uanset

Læs mere

www.aalborgchang.dk Aalborg Chang Inviterer til Zebra Cup 2013 for drenge- og pigerækkerne: U6 U12

www.aalborgchang.dk Aalborg Chang Inviterer til Zebra Cup 2013 for drenge- og pigerækkerne: U6 U12 www.aalborgchang.dk Aalborg Chang Inviterer til Zebra Cup 2013 for drenge- og pigerækkerne: U6 U12 Søndag den 26. maj 2013 Aalborg Chang har den glæde, at invitere til vores årlige fodboldstævne for drengeog

Læs mere

Konkurrence regler. Danskejede hunde dokumenterer hvilken klasse de er kvalificerede til via deres HTM resultatbog.

Konkurrence regler. Danskejede hunde dokumenterer hvilken klasse de er kvalificerede til via deres HTM resultatbog. Konkurrence regler Heelwork to Music Generelle regler Hunde skal være vaccineret og forsikret i henhold til DKKs regler for deltagelse i udstilling, agility eller lydighed. Deltagende hunde skal være mindst

Læs mere

Oktober 2013. Foredrag m. Kaare Manniche Ebert, biolog DSF

Oktober 2013. Foredrag m. Kaare Manniche Ebert, biolog DSF FTK Oktober 2013 N y h e d s b r e v n r. 3 Foredrag m. Kaare Manniche Ebert, biolog DSF Sådan narrer du havørrederne!!! Hør om ørredernes biologi den 12. november - og bliv en bedre lystfisker De fleste

Læs mere

Indbydelse til Begynder/Øvet Cup - Brande

Indbydelse til Begynder/Øvet Cup - Brande Promotor: Dansk Taekwondo Klub Arrangør: Brande Taekwondo Klub Dato: 14. september 2013 Sted: Blåhøj Hallen Indbydelse til Tidsplan: Sidste frist for authorization på TPSS.NL 25. august 2013 Sidste tilmelding:

Læs mere

Om at være arbejdsløshedsforsikret i EØS og på Færøerne

Om at være arbejdsløshedsforsikret i EØS og på Færøerne Om at være arbejdsløshedsforsikret i EØS og på Færøerne Indholdsfortegnelse I denne pjece kan du læse om følgende: 1. Indledning om arbejde mv. i EØS og på Færøerne 2. Danske dagpenge, mens du søger arbejde

Læs mere

Optimist Sailing Team Denmark (OCD) Statut for beregning af ranglister og udtagelse til landsholdet

Optimist Sailing Team Denmark (OCD) Statut for beregning af ranglister og udtagelse til landsholdet Optimist Sailing Team Denmark (OCD) Statut for beregning af ranglister og udtagelse til landsholdet 1. Generelt Denne statut omfatter beregning af rangliste i forbindelse med stævner for Guld-felter og

Læs mere

BEGYNDERPRØVER ABC. DanskeSportshunde.dk BEGYNDERPRØVE B, AB OG ABC

BEGYNDERPRØVER ABC. DanskeSportshunde.dk BEGYNDERPRØVE B, AB OG ABC DanskeSportshunde.dk BEGYNDERPRØVER ABC BEGYNDERPRØVE B, AB OG ABC I programmet er kun ABC prøven beskrevet. Begynderprøve B skal udføres og bedømmes som beskrevet i Begynderprøve ABC gruppe B. Begynderprøve

Læs mere

Nordisk Gravhundevinder-udstilling i Lunden, Silkeborg søndag den 5 juli 2015

Nordisk Gravhundevinder-udstilling i Lunden, Silkeborg søndag den 5 juli 2015 Nordisk Gravhundevinder-udstilling i Lunden, Silkeborg søndag den 5 juli 2015 Kære udstiller. Mange tak for din tilmelding til udstillingen i Lunden. Der er tilmeldt 142 hunde til udstillingen, og de fordeles

Læs mere

Børne- og Ungeudvalget

Børne- og Ungeudvalget Jydsk Håndbold Forbund - Kreds 5 Børne- og Ungeudvalget Aktivitetsoversigt og øvrig information Sæsonen 2015/2016 Indholdsfortegnelse: 1. Velkommen til sæsonen 2015/2016 Side 3 2. Totalhåndboldregler samt

Læs mere

Generelle retningslinjer for interne og eksterne prøver ved SIR

Generelle retningslinjer for interne og eksterne prøver ved SIR VIA University College Dato: 12. november 2014 Journalnr.: U0272-7-01-1-13 Generelle retningslinjer for interne og eksterne prøver ved SIR - Gældende for studerende ved Sygeplejerskeuddannelsen i Randers

Læs mere

Hvidovre-Avedøre Rideklub Byder velkommen til voltigeringsstævne D. 27.-29. maj 2016 med showklasser

Hvidovre-Avedøre Rideklub Byder velkommen til voltigeringsstævne D. 27.-29. maj 2016 med showklasser Hvidovre-Avedøre Rideklub Byder velkommen til voltigeringsstævne D. 27.-29. maj 2016 med showklasser Vi glæder os til at se jer Side 1 af 7 Almindelige bestemmelser Pris i kr. Sted Hvidovre-Avedøre Rideklub

Læs mere

REGLER FOR BASSET-KLUBBEN S ÅRSKONKURRENCER OG KLUBCHAMPIONAT, GÆLDENDE FRA 1. JANUAR 2015.

REGLER FOR BASSET-KLUBBEN S ÅRSKONKURRENCER OG KLUBCHAMPIONAT, GÆLDENDE FRA 1. JANUAR 2015. REGLER FOR BASSET-KLUBBEN S ÅRSKONKURRENCER OG KLUBCHAMPIONAT, GÆLDENDE FRA 1. JANUAR 2015. (Med forbehold for evt. DKK ændringer.) I forbindelse med årets udstillinger afvikles klubbens årskonkurrence.

Læs mere

stk 3 Udstillingsresultaterne skal være offentliggjort senest en måned efter udstillingen på kredsens/specialklubbens og DMKs hjemmeside.

stk 3 Udstillingsresultaterne skal være offentliggjort senest en måned efter udstillingen på kredsens/specialklubbens og DMKs hjemmeside. Udstillingsreglement 1. INDLEDNING Nærværende udstillings-reglement er gældende for officielle DMK-udstillinger; det vil sige åbne udstillinger afholdt af DMK, kredsen eller udstillingsteam godkendt af

Læs mere

DAGSORDEN: 1. INDLEDNING: Velkommen til Henrik, som får lov at suge lidt til sig, før han sættes i arbejde.

DAGSORDEN: 1. INDLEDNING: Velkommen til Henrik, som får lov at suge lidt til sig, før han sættes i arbejde. Beagle Klubben Dressurafdelingen Herlev, 6. februar 2008 Referat fra Dressur- udvalgsmøde hos Nina, Topasvej 20, Herlev onsdag d. 6. februar Kl. 18.30. MØDEDELTAGERE: Nina Dige Vinther (NDV) Niels-Henrik

Læs mere

Medlemsnyt. Nyhedsbrev Frederikshavn Folkedansere og Fladstrand Spillemændene Januar 2014 nr. 5. Om Medlemsnyt

Medlemsnyt. Nyhedsbrev Frederikshavn Folkedansere og Fladstrand Spillemændene Januar 2014 nr. 5. Om Medlemsnyt Medlemsnyt Nyhedsbrev Frederikshavn Folkedansere og Fladstrand Spillemændene Januar 2014 nr. 5 Om Medlemsnyt Efter aftale med bestyrelsen har vi besluttet, at Medlemsnyt skal udkomme hver måned som et

Læs mere

TEKNISKE REGLER 2013-2014

TEKNISKE REGLER 2013-2014 TEKNISKE REGLER 2013-2014 TEKNISKE REGLER SIDE 1 ARTIKEL 1 1.1 DOMMERKOMITÉENS FUNKTIONER. 1.1.1 Dommerkomitéen er ansvarlig for definitionen af reglerne. Komitéen vedligeholder de tilstedeværende regelsæt

Læs mere

Særligt bedømmelsesforløb for Boxer-klubbens Årsvinderudstilling

Særligt bedømmelsesforløb for Boxer-klubbens Årsvinderudstilling Særligt bedømmelsesforløb for Boxer-klubbens Årsvinderudstilling Bedømmelsen foregår, som på en normal udstilling, med individuel kvalitetsbedømmelse og konkurrencebedømmelse i Baby-, Hvalpe-, Junior-,

Læs mere

1 Formål og gyldighed 2 Generelle bestemmelser for sikkerhed ved roning

1 Formål og gyldighed 2 Generelle bestemmelser for sikkerhed ved roning 1 Formål og gyldighed 2 Generelle bestemmelser for sikkerhed ved roning Bestemmelserne gælder for roning i Hobro Ro- og Kajakklubs kajakker, og for roning i private kajakker i klubsammenhæng. Bestemmelsernes

Læs mere

Undervisnings- og eksamensregler ved Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet gældende for studieåret 2015-16 (September 2015)

Undervisnings- og eksamensregler ved Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet gældende for studieåret 2015-16 (September 2015) Undervisnings- og eksamensregler ved Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet gældende for studieåret 2015-16 (September 2015) De overordnede rammer for disse regler er fastlagt i nedenstående love, bekendtgørelser

Læs mere

Indkaldelse til Avlsrådsmøde d. 6 December 2015 Mødetid Kl. 11.00. Sted: Fjeldsted Kro Fyn. Deltagere : ML JGF SK AAJ PG LPB afbud fra MT

Indkaldelse til Avlsrådsmøde d. 6 December 2015 Mødetid Kl. 11.00. Sted: Fjeldsted Kro Fyn. Deltagere : ML JGF SK AAJ PG LPB afbud fra MT Dagsorden: Indkaldelse til Avlsrådsmøde d. 6 December 2015 Mødetid Kl. 11.00. Sted: Fjeldsted Kro Fyn Deltagere : ML JGF SK AAJ PG LPB afbud fra MT 1) Godkendelse af sidste referat JGR samt PG og AAJ meldte

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i. Eurasier Klub Danmark

Referat fra ordinær generalforsamling i. Eurasier Klub Danmark Referat fra ordinær generalforsamling i Eurasier Klub Danmark Lørdag d. 2. april 2011 fra kl. 12.00-16.00, Struer Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. valg af dirigent. 2. valg af referent. 3. valg af 2 stemmetællere.

Læs mere

Cool Camp er en unik, sjov og udfordrende camp for søskende - vil du med?

Cool Camp er en unik, sjov og udfordrende camp for søskende - vil du med? STØTTET AF TILMELD DIG TIL COOL CAMP 2016 - EN CAMP FOR SØSKENDE TIL KRÆFTRAMTE Cool Camp er en unik, sjov og udfordrende camp for søskende - vil du med? Cool Camp er en camp for 20 søskende til kræftramte

Læs mere

Written by Administrator Friday, 16 December 2011 20:29 - Last Updated Thursday, 12 January 2012 06:43

Written by Administrator Friday, 16 December 2011 20:29 - Last Updated Thursday, 12 January 2012 06:43 01. Deltagerbetingelser. Enhver fotoklub/gruppe hjemmehørende i det jyske område kan lade sig registrere og indsende billeder til Sammenslutningen af Jyske Fotoklubber på nærværende betingelser. Deltagelse

Læs mere

Tovholderrollen. En af de opgaver, der i Hovedstadens Svømmeklub varetages af svømmernes forældre er rollen som tovholder.

Tovholderrollen. En af de opgaver, der i Hovedstadens Svømmeklub varetages af svømmernes forældre er rollen som tovholder. Tovholderrollen En af de opgaver, der i Hovedstadens Svømmeklub varetages af svømmernes forældre er rollen som tovholder. Rollen indebærer, at man planlægger og arrangerer holdenes deltagelse i eksterne

Læs mere

Retningslinjer for afholdelse af ph.d.-forsvar ved Det Humanistiske

Retningslinjer for afholdelse af ph.d.-forsvar ved Det Humanistiske DET HUMANISTISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET Retningslinjer for afholdelse af ph.d.-forsvar ved Det Humanistiske Fakultet Ifølge ph.d.-bekendtgørelsens 25, stk. 1, nr. 6), jf. 19, stk. 1 skal universitetet

Læs mere

ORDENSREGLER. April 2016

ORDENSREGLER. April 2016 ORDENSREGLER April 2016 1 Generelt 1. Nærværende ordensregler kan ikke tilsidesætte bestemmelserne i vedtægter og byggeretningslinier. 2. Medlemmer er forpligtet til at kende og overholde vedtægter, ordensregler

Læs mere

Ungdomsskolen Kolding Oplevelser for livet. Info for fritidsundervisere. OV1_Kvadrat_R D

Ungdomsskolen Kolding Oplevelser for livet. Info for fritidsundervisere. OV1_Kvadrat_R D Ungdomsskolen Kolding Oplevelser for livet Info for fritidsundervisere OV1_Kvadrat_R D Velkommen Du sidder nu med Ungdomsskolens personalefolder for fritidsundervisere. I denne folder finder du alle de

Læs mere

Tilstede: Annette, Kenneth, Linda, Lars Ole, Dorte, Camilla, Charlotte, Mai-Britt, Anne, Kirsten og Lene (ref.). Ingen afbud/udeblivelser!

Tilstede: Annette, Kenneth, Linda, Lars Ole, Dorte, Camilla, Charlotte, Mai-Britt, Anne, Kirsten og Lene (ref.). Ingen afbud/udeblivelser! Power Weekend Marts 06 Valg af referent: Lene C Tilstede: Annette, Kenneth, Linda, Lars Ole, Dorte, Camilla, Charlotte, Mai-Britt, Anne, Kirsten og Lene (ref.). Ingen afbud/udeblivelser! Valg af ordstyrer:

Læs mere

DKK s Dommerhistorik-/prognose program

DKK s Dommerhistorik-/prognose program DKK s Dommerhistorik-/prognose program Dommerhistorikprogrammet er et værktøj til planlægning af dommerpåsætningen på fremtidige udstillinger. Som det første skal udstillingen der skal laves prognose for

Læs mere

HA(jur.)-studiet 2012

HA(jur.)-studiet 2012 HA(jur.)-studiet 2012 Indhold Indledning... 2 Kvalifikationsmål... 3 Uddannelsens opbygning... 4 1. del - undervisning... 7 1. del prøver... 8 Oversigt over prøverne... 8 Prøvebeskrivelser... 9 Bedømmelse...

Læs mere

Studieretningsprojektet i 3.g 2007

Studieretningsprojektet i 3.g 2007 Studieretningsprojektet i 3.g 2007 Det følgende er en generel vejledning. De enkelte studieretnings særlige krav og forhold forklares af faglærerne. STATUS I 3.g skal du udarbejde et studieretningsprojekt.

Læs mere

Den gode dialog. En guide til personalet

Den gode dialog. En guide til personalet Den gode dialog En guide til personalet Region Nordjylland ønsker, at dialogens form og indhold medvirker til at genoprette patienternes og de pårørendes tillid til sundhedsvæsenet samt sikrer læring på

Læs mere

Referat af Generalforsamling 14/11 2009 Ølby Center, Køge.

Referat af Generalforsamling 14/11 2009 Ølby Center, Køge. Referat af Generalforsamling 14/11 2009 Ølby Center, Køge. Der var mødt 36 stemmeberettigede medlemmer. 1. Valg af dirigent og stemmetællere. Klara Hoffritz valgt som Dirigent. Inga Nielsen og Gert Padetzski

Læs mere

Prøvevejledning for prøver på Pædagogisk Assistentuddannelse (PAU) 2015

Prøvevejledning for prøver på Pædagogisk Assistentuddannelse (PAU) 2015 Prøvevejledning redigeret april 2015 Prøvevejledning for prøver på Pædagogisk Assistentuddannelse (PAU) 2015 Indhold Prøvevejledning - Den pædagogiske Assistentuddannelse... 2 Danskprøve... 4 Samfundsfagsprøve...

Læs mere

ERSTATNINGSREGLER FOR MARKFRØ

ERSTATNINGSREGLER FOR MARKFRØ ERSTATNINGSREGLER FOR MARKFRØ Reglerne er godkendt af Erstatningsfondens bestyrelse og træder i kraft den 25. august 1998. Erstatningsfonden for markfrø c/o Brancheudvalget for Frø Axeltorv 3 1609 København

Læs mere

DcH Bjerringbro. D - Programmet. Gældende fra marts 2015. TU og KU

DcH Bjerringbro. D - Programmet. Gældende fra marts 2015. TU og KU DcH Bjerringbro D - Programmet Gældende fra marts 2015 TU og KU Rev. 19/3 2015 D-klassen D-klassen er ikke en officiel klasse indenfor DcHs lydighedsprogram. Dette vil sige, at det kun er muligt at stille

Læs mere

Dagsorden bestyrelsesmøde torsdag den 3. juli 2012. I klubben

Dagsorden bestyrelsesmøde torsdag den 3. juli 2012. I klubben Dagsorden bestyrelsesmøde torsdag den 3. juli 2012. I klubben Mødeholder: Kurt Mødeleder: Kurt (Rene) Fraværende: Ole, Rene 1. Godkendelse af dagsorden Godkendt 2. Godkendelse af referat Godkendt med en

Læs mere

lã=~í=î êé=~êäéàçëä ëüéçëñçêëáâêéí=á=bõp==

lã=~í=î êé=~êäéàçëä ëüéçëñçêëáâêéí=á=bõp== Indholdsfortegnelse I denne pjece kan du læse om følgende: 1. Indledning om arbejde mv. i EØS 2. Danske dagpenge, mens du søger arbejde i et andet EØS-land 3. Overførsel af forsikrings- og arbejdsperioder

Læs mere

REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 18. august 2009

REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 18. august 2009 REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 18. august 2009 Referent: Deltagere: Afbud: Pernille Dohlmann Kai Thusgaard Andersen, Pernille Dohlmann, Linda Eriksen, Vibeke Gjerstrup, Lisbeth Pedersen, Dorthe Sørensen,

Læs mere

3 Formandens løn bestemmes af generalforsamlingen. Repræsentanternes kørselsgodtgørelse bestemmes af generalforsamlingen.

3 Formandens løn bestemmes af generalforsamlingen. Repræsentanternes kørselsgodtgørelse bestemmes af generalforsamlingen. 1 1 Foreningens navn er Marslev Gensidige Heste-Assurance-Forening. Foreningens hjemsted er Fyn. Foreningens formål er ved dens medlemmers gensidige forsikring at erstatte tab, som disse måtte lide ved

Læs mere

Anmeldelsesfristen er aftalt til mandag d. 20/8 2012 og prøven finder sted på Vilhelmsborg, lørdag d. 22/9 2012.

Anmeldelsesfristen er aftalt til mandag d. 20/8 2012 og prøven finder sted på Vilhelmsborg, lørdag d. 22/9 2012. Propositioner for Fælles 1' dags materialprøve for Heste/Ponyer af forskellig race 2012 Anmeldelsesfristen er aftalt til mandag d. 20/8 2012 og prøven finder sted på Vilhelmsborg, lørdag d. 22/9 2012.

Læs mere