Brugermanual. Titan Fitness G-fit 258SL Løbebånd

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Brugermanual. Titan Fitness G-fit 258SL Løbebånd"

Transkript

1 Brugermanual Titan Fitness G-fit 258SL Løbebånd

2 Kære Kunde, det glæder os at du har valgt et Titan Fitness produkt. Dette kvalitetsprodukt er produceret med henblik på brug i hjemmet og er testet efter den europæiske Norm EN 957-1/5. Før du begynder samlingen og brugen af produktet, vil vi bede dig læse denne brugsvejledning grundigt igennem, og gemme den som reference til senere brug. Kundeservice For på bedst mulig måde at kunne servicere dig ved mangler eller defekt, beder vi dig notere og gemme produktets serienummer og modelnavn. Disse informationer finder du på et lille klistermærke under produktet. Modelnavn: Serienummer: Reservedelsbestilling: Ved bestilling af reservedel til dit produkt, henvend dem venligst til Hotline-telefon: (+45) Eller send en mail til: service@medicsportretail.dk Hav venligst serienummer, modelnummer, kvittering samt brugermanual ved hånden når du kontakter os. Bortskaffelse Dette symbol på produkter betyder, at produktet ikke må bortskaffes som almindeligt husholdningsaffald. I stedet er det dit ansvar at videregive produktet til et relevant indsamlingssted til genbrug af udtjent elektrisk og elektronisk udstyr. Denne ordning hjælper med at bevare naturlige ressourcer og forhindre eventuelle negative konsekvenser for menneskers sundhed og miljøet på grund af tilstedeværelse af eventuelt farlige stoffer.

3 Garantibestemmelser Titan Fitness kvalitetsprodukter er konstrueret og testet til hjemmebrug. Det betyder at anvendes produktet til kommercielt brug, offentlig brug eller anden ikke-privat brug, bortfalder reklamationsretten fuldstændigt. Dette produkt er lavet efter den europæiske Norm EN 957. Som producent af dit nye Titan Fitness produkt, yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, manglende vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles indenfor rimelig tid. Produktet kan ved fejl/mangler returneres for reparation. Dette SKAL aftales med inden returnering. Efter vurdering af fejlens/manglens omfang, forsøges denne udbedret ved reparation. Kan dette ikke udføres indenfor rimelig tid og uden stor gene for forbrugeren, vil produktet blive ombyttet eller en kreditering kan komme på tale. Reklamationsperioden begynder på dagen for levering. Gem derfor altid din kvittering for købet og for leveringen. I tilfælde hvor det ønskes at reklamere, henvend Dem venligst hos nedenstående: Gladsaxevej 356 DK-2860 Søborg Service service@medicsportretail.dk Service telefon: (+45)

4 Sikkerhedsforanstaltninger Før du begynder på dette eller andre træningsprogrammer, skal du kontakte din læge. Dette er især vigtigt for personer som ikke har trænet regelmæssigt tidligere eller personer med nuværende eller tidligere helbredsproblemer. Læs venligst dette manual grundigt igennem før du begynder din træning. Producenten og sælger påtager sig intet ansvar for personlig skade eller indboskade forårsaget af eller ved brug af dette produkt. Læs alle forholdsregler og instruktioner grundigt før brug af dette træningsudstyr. Vi anbefaler, at du gemmer denne manual til fremtidig reference. Det er ejerens ansvar, at sikre sig, at alle brugere af produktet er tilstrækkeligt informeret om alle forholdsregler. Brug kun produktet som beskrevet i denne manual. Brug produktet inden døre på en jævn overflade med tilstrækkelig fri plads omkring produktet. Placer ikke produktet i garagen, carporten, udhuset og ikke i nærheden af vand. Hold produktet væk fra fugt og støv. Produktet skal opbevares ved almindelig stuetemperatur ikke under 15 C Placér eventuelt en måtte under stabilisatorerne for at beskytte trægulv eller gulvtæppe. Spænd alle skruer og bolte efter med jævne mellemrum. Udskift eventuelle nedslidte dele med det samme. Beskadigede dele eller komponenter kan medføre en risiko for din sikkerhed eller en forringelse af produktets levetid. Udskift derfor straks beskadigede eller slidte dele, og brug ikke produktet, før denne udskiftning er sket. Vær opmærksom på at INGEN væsker kommer ind i maskinen eller i elektroniske dele, da dette kan beskadige produktet. Hold ALTID børn under 12 år og kæledyr væk fra produktet. Bær passende tøj når du træner; bær ikke løst tøj, som kan fanges i de bevægende dele på produktet. Bær altid sportssko når du træner. Hold din ryg ret når du træner på produktet. Bøj ikke i ryggen. Hvis du føler smerte eller bliver svimmel mens du træner, stop træningen med det samme! Pulsmåleren er ikke et medicinsk redskab. Flere faktorer, bl.a. udøverens bevægelser kan influere på præcisionen af pulsmåleren. Denne er ment som et træningshjælpemiddel til at fastslå din pulstrend generelt. Produktet er et klasse H (Hjemme) produkt, og derfor kun beregnet til hjemmetræning. Den bør derfor ikke anvendes under erhvervsmæssige eller institutionsmæssige forhold. Produktet er ikke designet til medicinske og rehabiliterende formål Dette produkt er lavet efter den europæiske Norm EN 957 1/5 og er IKKE beregnet til terapeutisk eller helbredende træning. Maksimal brugervægt for dette produkt er 120 kg.

5 Træningsbeskrivelse Hvilke træningsprogrammer, den enkelte løber og motionist med fordel kan anvende, afhænger af flere forskellige faktorer bl.a afhænger kompositionen af træningsprogrammet af målsætningen for gennemførelse af træningsprogrammet, dvs. om den enkelte person løber for at dyrke lidt motion eller træner for at være med i et maraton. Desuden afhænger sammensætningen af træningsprogrammet også af formålet med løbetræningen hvad trænes der til...hvis noget. Derudover må der ved tilrettelæggelse af træningsprogrammet også tages hensyn til køn, alder, personernes basale udgangspunkt og grundkonstitution samt deres eventuelt andre aktivitets-, sports- og motions-former. Nedenstående skal mest ses som et forslag til hvordan man kan komme i gang og i form. Forslag til træningsprogram Nybegynder: 2-3 ugers program Mandag: 8 min i et fornuftigt tempo Onsdag: 10 min i et fornuftigt tempo Fredag: 12 min i et fornuftigt tempo Let øvet ugers program Mandag: 15 min i fornuftigt tempo Tirsdag: Total 20 min. - 5 min. i roligt tempo min. højt tempo. - 5 min. i roligt tempo Onsdag: 15 min i fornftigtt tempo Torsdag: 20 min i fornuftigt tempo Øvet 2-3 ugers program Mandag: 25 min i fornuftigt tempo Tirsdag: Total 30 min. - 7 min. i roligt tempo min. højt tempo. - 7 min. i roligt tempo Onsdag: 30 min i et fornuftigt tempo Torsdag: Minimum 10 min. i fornuftigt tempo. Derefter så lang tid du orker i højt tempo.

6 Pulstræning I den normale dagligdag bruger vores krop ilt til, at omdanne næringsstoffer fra den mad vi spiser til energi til brug ved bevægelse af muskler og andre kropsfunktioner. Den mængde af energi bliver målt i kalorier. Generelt sagt - hvis vi forbrænder flere kalorier end vi indtager, vil kroppen finde nyt brændstof i de kalorier kroppen gemmer som fedt. Det vil føre til en omdannelse af fedt til muskler, hvilket vil gøre vores kropsholdning bedre og vi vil helbredsmæssigt blive sundere. Når vi træner, stiger vores puls for at lede nok ilt rundt i kroppen til de arbejdende muskler. Regelmæssig cardiovaskulær træning, såsom cykling, roning og løb vil resultere i et stærkere hjerte og lunger, der mere effektivt kan levere ilt til musklerne som så til gengæld lettere kan omdanne kalorier til energi. Det er dog nødvendigt, at du meget præcist fastsætter den puls du skal træne efter - for at du på den måde kan forbedre dit helbred på et sikkert og vedvarende niveau. Dette gør du først ved at fastsætte din maxpuls. (Maximum Heart Rate (MHR)) Dette er det hurtigste dit hjerte kan slå, målt i antal slag i minuttet. Mens der er flere måder du kan finde din maxpuls ved at træne, kan følgende metode også accepteres: Mand: Kvinde: Anslået maxpuls = 220 Alder Anslået maxpuls = 226 Alder Benyt følgende tabel til at bestemme hvilket niveau du skal træne på, baseret på din puls

7 Pulstræning Træningsretningslinier Hvis du ønsker at opnå: Mere aktiv livsstil Forbedret funktionskapacitet Mindsket risici for sygdomme Fysisk velvære Sundere hjerte forbrænde fedt Vægttab Mere energi Nedsat blodtryk Nedsat kolesteroltal Øget immunforsvar Formindske risiko for stress Kondition - udholdenhed Øget iltoptagelse Større udholdenhed Forbedret kondition Konkurrence Træning Flytte syregrænsen Forbedre konkurrenceresultater Træningsniveau Begynder niveau 1 Arbejd med en puls på 40-60% af din max Let øvet - Niveau 2 Arbejd med en puls på 61-70% af din max Øvet - Niveau 3 Arbejd med en puls på 71-85% af din max Elite - Niveau 4 Arbejd med en puls på % af din max Bemærk venligst at ovenstående skal opfattes som guidelines, til at få det mest optimale ud af at træne efter sin puls. Er du nybegynder skal du IKKE arbejde på niveau 3 og 4 fra træningsstart, men langsomt bygge din form op til at komme op og træne i disse zoner. Niveau 4 kan du ikke forvente at træne i, i timer ad gangen det kan kroppen ikke holde til. Her arbejdes der kun i kortere perioder i forbindelse med eksempelvis intervaltræning.

8 Anbefalede produkter Vi anbefaler en underlagsmåtte til beskyttelse af dit gulv. Perfekt til at lægge under din motionscykel, crosstrainer, romaskine eller dit løbebånd. Vi anbefaler også nedenstående udstyr for en mere alsidig træning af kroppen: Rygbænk: Hyperextensionsbænk til træning af især lænden, herved kan de fleste rygproblemer forebygges og evt. lindres. Gymball: Gymbolden kan både bruges til mave-ryg og arm øvelser, som kontorstol eller sofa, ja det er kun fantasien som sætter grænser Mavetræner bøjle: God og solid beskyttelse til nakken. Isolerer maven, så du tager mavebøjningerne korrekt, og får den optimale træning.

9 Samlevejledning Check liste Nr. Beskrivelse Antal 53 Spændeskive Ø Bolt M8x43 mm 4 68 Bolt M8x18 mm 2 54 Bolt M6x20 mm 2 A Safety Key 1 B Netledning 230V 1 C Pulsføler (ikke vist) 1 D Silikoneolie (ikke vist) 1 Værktøj (ikke vist) Safety Key Dit løbebånd er forsynet med en sikkerhedsanordning en Safety Key som hurtigt stopper løbebåndet, hvis du falder eller får et ildebefindende under træningen. Du sætter klemmen i bukselinningen og den flade ende sættes i det gule stik på computeren. Løbebåndet kan ikke starte, hvis ikke Safety Key en er sat ind i stikket.

10 Step 1: Løft løbebåndet ud af emballagen som vist på tegningen. Her skal man være min. 2 personer om arbejdet hvis du er alene, kan du fjerne pakkeisoleringen (flamingo) og skære hjørnerne op på papkassen. Løft højre og venstre sidestolpe (26 og 25) og fastgør dem med bolt nr. 59 og spændeskive nr. 53 fra siden samt bolt nr. 68 og spændeskive nr. 53 forfra. Dette gøres i begge sider. Bolt nr. 68 skal først spændes helt til derefter nr. 59. Spænd også den formonterede bolt (mrk. A på tegningen). Pas på, at du ikke spænder for hårdt, så kærven bliver ødelagt. A

11 Step 2: Drej håndtaget (20) på plads og monter det med to bolte nr. 59 samt spændeskiver nr. 53 i begge sider. Spænd også den formonterede bolt (mrk. B på tegningen). Drej computerkonsollen og fastgør den med to skruer nr. 54. Se på tegningen, hvordan computeren drejes hvis du drejer den modsatte vej, vil du ødelægge kablerne mellem computer og motor. B

12 Step 3: Sæt batterier i computeren: Fjern det lille dæksel på bagsiden af computeren. Isæt 2 stk. AA-batterier 1,5 V. Sæt netledningen (B) i stikket i bundrammen i venstre side. Slut den til en stikkontakt, tænd på kontakten og derefter på afbryderen på løbebåndet. Afbryderen lyser, når der er tændt for løbebåndet. OBS: Ledningen må ikke trækkes ind under løbebåndet, da der kan opstå skader på isoleringen. Drej hastighedsregulatoren (mrk. J på tegningen nedenunder)helt ned til nul (drej mod uret). Tilslut din Safety Key (mrk. K ). Når du drejer op for hastigheden, går løbebåndet i gang. Computeren (mrk. A til I) starter automatisk jf. beskrivelse af computerens funktioner senere I manualen. Batterier Batteri dæksel Hastighedsregulator Safety Key

13 Sådan folder du løbebåndet op: Dit løbebånd kan foldes op, så du sparer plads. Sørg for først at afbryde strømmen. Løft op i bagenden, indtil du hører et klik når låsen falder på plads. Hold godt fast, mens du løfter båndet. Sådan folder du løbebåndet ned: For at folde løbebåndet ned skal du stille dig bag løbebåndet og støt det med begge hænder. Udløs derefter låsen ved at træde på den med venstre fod. Løft derefter båndet ned på plads. Der er ikke nogen hydraulik eller anden mekanisme, som dæmper løbebåndet, når det drejes ned på plads.

14 Oversigtstegning, 1

15 Oversigtstegning, 2

16 Stykliste Nr. Beskrivelse Antal 1 Running Belt Løbebælte 1 2 Motor Shroud Motordæksel 1 3 Right Rear End Cap Højre endekapsel 1 4 Left Rear End Cap Venstre endekapsel 1 5 Extruded Rail, Right Højre sideskinne 1 6 Extruded Rail, Left Venstre sideskinne 1 7 Front Roller Forreste rulle 1 8 Front Roller Shaft Aksel for forreste rulle 1 9 Rear Roller Bageste rulle 1 10 Rear Roller Shaft Aksel for bageste rulle 1 11 Wooden Deck Løbeplade 1 12 Drive Belt Drivrem 1 13 Main Frame Ramme for løbebånd 1 14 Front Shroud Dæksel 1 15 Control Board Motor Control Board A0704/058 5 pin 1 16 Motor Bracket Beslag for motor 1 17 Motor DC Motor, 1,5 HP 1 18 Motor Bottom Cover Bundplade for motor 1 19 Handlebar Grip Skumgreb 2 20 Handlebar Håndtag 1 21 Computer Computer 1 22 Speed Knob Hastighedsregulator 1 23 Console Top Computerkonsol, top 1 24 Console Button Computerkonsol, bund 1 25 Upright, Right Højre sidestolpe 1 26 Upright, Left Venstre sidestolpe 1 27 Base Frame Bundramme 1 28 Rear End Caps Endepropper 2 29 Fan Ventilator 1 30 Safety Key Safety Key 1 31 Handle Bushing Bøsning for computer 2 32 Caster Holder Beslag for transporthjul 2 33 Rear Wheel Transporthjul 2 34 Base Frame End Cap Endekapsel, front 2 35 Handlebar End Cap Endeprop, håndtag 2

17 36 Support Lås 1 37 Rear End Cap Screw Skrue for endekapsel 4 38 Rear Roller Bolt Bolt for bageste rulle 2 39 Roller Washer Spændeskive for # Rubber Cushion Bolt Gummibuffer 6 41 Roll Guide Styr for sideskinne 6 42 Roll Guide Screw Skrue for styr (#41) Motor Adjustment Bolt Justeringsbolt for motor x 23mm Washer Spændeskive Ø23xØ Motor Bumper Bushing Buffer for motor 1 46 M8 Nylon Nut Låsemøtrik M x 16mm Washer Spændeskive Ø16xØ M8 x 12mm Socket Bolt Bolt f. motor M8x12 mm 2 49 M10 x 116mm Bolt Bolt M10x116 mm x 23mm Washer Spændeskive Ø23xØ M10 Nut Møtrik M M8 x 45mm Bolt Bolt M8x45 mm mm Washer Spændeskive Ø M6 x 20mm Screw Skrue M6x20 mm 2 55 Front Roller Bolt Bolt for forreste rulle 1 56 M8 Nut Møtrik M x 14mm Screw Skrue 4x14 mm 4 58 Base Frame Cushion Gummifødder 4 59 M8 x 43mm Bolt Bolt M8x43 mm 9 60 Spring Fjeder for lås 1 61 Plastic Washer Plastikskive 2 62 M12 x 80mm Bolt Bolt M12x80 mm 2 63 M8 x 32mm Bolt Bolt M8x32 mm 1 64 Plastic Wheel Plastikhjul x 25mm Screw Skrue 4x25 mm x 12mm Screw Skrue 4x12 mm Motor Bottom Tray Bundstykke 1 68 M8 x 18mm Bolt Bolt M8x18 mm 2

18 Computeren MODE/START TAST A B RESET TAST SET TAST C D STIK FOR PULSFØLER PULS DISPLAY E F KALORIE VINDUE TID VINDUE G H DISTANCE VINDUE HASTIGHEDSVINDUE I SAFETY KEY K J HASTIGHEDSREGULATOR

19 Computerens funktioner Funktioner 1. Tid måler træningstiden op fra 0:00 (minutter:sekunder). Hvis du programmerer en træningstid, vil Tid tælle ned til 0:00. Computeren bipper og begynder herefter at tælle op. 2. Hastighed viser den aktuelle hastighed. Bemærk, at computeren måler løbebåndets hastighed ved hjælp af en sensor, som er placeret i motorrummet. Derfor er der et kort interval, fra hastigheden sættes op, til det registreres i displayet. 3. Distance tæller den tilbagelagte distance op fra 00,0 km. Hvis du har programmeret en måldistance, vil Distance tælle ned til 00,0. Computeren bipper og begynder herefter at tælle op. 4. Kalorier tæller kalorieforbrændingen op fra 0 under træningen. Hvis du har programmeret et mål for kalorierne, vil Kalorier tælle ned til 0. Computeren bipper og begynder herefter at tælle op. Bemærk, at kalorieforbrændingen beregnes ud fra hastighed og tid og tager ikke højde for personlige data som vægt, højde, alder og køn. 5. Puls viser din aktuelle puls under træningen. Du kan programmere en øvre pulsgrænse hvis din puls overstiger denne grænse under træningen, vil du høre en alarm, indtil pulsen er faldet ned under grænsen. Funktionstaster 1. Mode/Start Med denne tast skifter du mellem Tid, Hastighed, Distance, Kalorier og Puls. Det felt, du har valgt, vil blinke. 2. Set Med Set-tasten kan du programmere en målværdi for Tid, Distance, Kalorier eller Puls. 3. Reset Tryk på Reset-tasten for at nulstille en enkelt funktion (den, der blinker). Hold tasten nede et par sekunder for at nulstille alle værdier. Programmering 1. Med Mode-tasten vælges den funktion, som skal programmeres. 2. Tryk på Set-tasten, til du når den ønskede værdi (hvis du holder Set-tasten nede, begynder værdien selv at tælle op. Slip tasten og tryk, når den ønskede værdi er nået). Alle værdier tæller op i trin på 1,0 (minutter, kilometer, kalorier, puls). 3. Hvis du ønsker at programmere en funktion mere (anbefales ikke), trykker du på Mode, til funktionen er valgt. 4. Start løbebåndet. Bemærkninger 1. Pulsmåleren er ikke et medicinsk værktøj. Pulsmåleren viser en generel tendens, men kan ikke tages som udtryk for en eksakt måling. 2. Hvis tallene i displayet forsvinder helt eller delvist, skal batterierne skiftes. Såfremt dette ikke hjælper, skal computerenheden udskiftes kontakt sælger eller importør. 3. Computeren slukker automatisk, hvis løbebåndet har stået stille i 4 minutter. 4. Computeren tænder automatisk, når du tilslutter pulsmåleren, eller når du starter løbebåndet. 5. Computeren er indstillet til at måle i km. Hvis du ønsker målinger i Miles, holdes Mode- og Set-tasterne nede samtidig i et par sekunder til alle felter nulstiller.

20 Vedligeholdelse SÅDAN VEDLIGEHOLDER DU DIT LØBEBÅND: Det er yderst vigtigt, at du vedligeholder dit løbebånd, så det altid fungerer korrekt. Manglende vedligeholdelse kan skade løbebåndet eller forkorte dets levetid. I tilfælde af funktionsfejl risikerer du ved manglende vedligeholdelse, at reparation og service ikke dækkes af garantien. VIGTIGT: Brug aldrig skuremidler eller opløsningsmidler ved rengøring af løbebåndet. For at undgå skader på computeren, må den ikke komme i kontakt med flydende genstande. Undgå direkte sollys. AFTØR COMPUTEREN FOR SVED EFTER TRÆNINGEN. Hvis du undlader dette, vil sveddråber langsomt trænge ind i computeren og ødelægge elektronikken. Efterse alle samlinger regelmæssigt og spænd efter. Skader, der opstår på grund af manglende efterspænding, dækkes ikke af garantien. Efterse ledningen og stikket i løbebåndet. Ved tegn på brud på isoleringen, skal ledningen skiftes ud. Undgå at trække ledningen ind under løbebåndet. Defekte dele skal udskiftes med det samme. Har du spørgsmål, ønsker du at bestille reservedele eller brug for at tilkalde en tekniker, så kontakt Medicsport Retail ApS, serviceafdelingen på telefon eller service@medicsportretail.dk RENGØRING: Regelmæssig rengøring af løbebåndet er vigtig for at forlænge dets levetid. Mindre fejl, fx løse samlinger, opdages desuden ofte under rengøringen. ADVARSEL: For at undgå elektrisk stød, skal du sikre dig, at strømmen er afbrudt, og ledningen er taget ud, inden du starter på rengøring eller vedligeholdelse Efter hver træning: Tør computer-konsollen og andre overflader med en ren, hårdt opvredet blød klud for at fjerne sveddråber. Vær forsigtig, når du tørrer display og trykknapper af. Ugentligt: Løft løbebåndet og støvsug under det. Du kan ikke undgå, at snavs fra dine løbesko vil blive opfanget af løbebæltet og transporteret ned under løbebåndet. Kvartalsvis: Afmonter topdækslet til motoren og støvsug forsigtigt. I motorrummet kan der samle sig store mængder snavs, især hvis du har husdyr. I værste fald kan snavs og nullermænd blokere motorens ventilation og forårsage, at motoren brænder sammen. SMØRING AF LØBEPLADE: Løbepladen er voksbehandlet fra fabrikkens side for at reducere friktionen mellem løbebælte og plade mest muligt. For at undgå skader på løbepladen og løbebæltet skal det checkes regelmæssigt og eventuelt smøres med silikoneolie. Hvor ofte, du skal foretage dette check, afhænger af, hvor meget du bruger løbebåndet. Hvis motoren går meget ned i hastighed, når dine fødder under træningen rammer ned på løbebæltet, så kan det være tegn på for stor friktion, og at løbepladen skal smøres. Mindst hver 2. måned skal du løfte op i siderne på løbebæltet og mærke efter på overfladen af løbepladen så langt ind, du kan nå med hænderne. Hvis dækket føles meget glat, behøver du ikke gøre yderligere. Hvis ikke, skal der påføres silikoneolie. OBS: Hvis du kan mærke skader på lamineringen, skal du straks tage løbebåndet ud af drift. Kontakt en servicetekniker. Ved levering af løbebåndet medfølger en lille beholder med silikoneolie. Den er under normale omstændigheder tilstrækkelig til 1-2 års forbrug. Du kan også købe silikonespray hos leverandøren af dit løbebånd. Smøremidlet må ikke være oliebaseret eller indeholde teflon.

21 Sådan påfører du smøremidlet: 1. Drej løbebæltet, så du kan se sammenføjningen på oversiden af løbepladen. 2. Løft op i den ene side af løbebæltet og sprøjt silikoneolien ind på dækket. Start cirka 15 cm. fra forreste ende og fortsæt ned mod bagenden. Dette gentages i den modsatte side. 3. Start løbebåndet, sæt hastigheden på 2,5 km/t og lad det køre i ca. 5 min. Vent herefter et par minutter, inden du tager båndet i brug. SPRAY FRA FRONT TIL BAGENDE

22 JUSTERING AF LØBEBÆLTE: Justering af løbebæltet har to funktioner: Dels centrering af bæltet, dels opstramning. Løbebæltet er justeret korrekt fra fabrikken, men transport, ujævnt underlag eller uhensigtsmæssig brug kan få bæltet til at rykke sig til en af siderne, så kanten begynder at skrabe på sideskinnen eller endekapslen. Det kan i værste fald skade bæltet så meget, at det skal udskiftes. Opstramning af bæltet er vigtig for at undgå, at det glider under træningen. Hvis bæltet er meget slapt, vil din vægt standse det, selvom motoren kører. Det nedsætter kvaliteten af træningen i værste fald kan du falde og komme til skade. Du kan justere eller opstramme løbebæltet således: Løbebæltet kører for langt ude til venstre: Stop båndet. Brug den medfølgende unbrakonøgle og drej venstre justeringsskrue på bageste rulle ¼ omgang i urets retning. Start båndet og sæt hastigheden på 4,0 km/t. Nu vil båndet flytte sig ind mod midten. Gentag proceduren, hvis båndet ikke har flyttet sig nok. Løbebæltet kører for langt ude til højre: Følg proceduren ovenfor, blot i højre side. Løbebæltet glider: Stop båndet. Med unbrakonøglen drejer du både venstre og højre justeringsskrue på bageste rulle ¼ omgang i urets retning. Start bådet og sæt hastigheden på 4,0 km/t. Gå på båndet og mærk efter, om det stadig glider. Hvis det gør, skal du gentage proceduren. Advarsel: Justeringsskruerne må ikke strammes for meget! Det kan føre til for stort slid på kuglelejerne i rullerne, eller at justeringsskruerne knækker. OBS: Hvis bæltet glider, kan det også skyldes, at drivremmen fra motor til forreste rulle skal strammes op. Kontakt en servicetekniker.

Titan XR950 Romaskine. Manual

Titan XR950 Romaskine. Manual Titan XR950 Romaskine Manual Kære Kunde, det glæder os at du har valgt et Titan produkt. Dette kvalitetsprodukt er produceret med henblik på brug i hjemmet og er testet efter den europæiske norm EN 957.

Læs mere

BRUGERMANUAL. Joy Sport Concept Air Power

BRUGERMANUAL. Joy Sport Concept Air Power BRUGERMANUAL Joy Sport Concept Air Power Kære kunde Tak fordi du har valgt et af vores produkter. Vi håber, du får masser af glæde af din træning. Sørg venligst for at gennemlæse denne brugermanual omhyggeligt.

Læs mere

Titan Prestige Løbebånd TR510. Manual

Titan Prestige Løbebånd TR510. Manual Titan Prestige Løbebånd TR510 Manual Kære Kunde, det glæder os at du har valgt et Titan produkt. Dette kvalitetsprodukt er produceret med henblik på brug i hjemmet og er testet efter den europæiske norm

Læs mere

Bruger Vejledning. Vektor300 TREADMILL. MODEL NUMBER: Vektor300. Max anbefalet brugervægt: 110kgs. SERIENUMMER (findes på rammen):

Bruger Vejledning. Vektor300 TREADMILL. MODEL NUMBER: Vektor300. Max anbefalet brugervægt: 110kgs. SERIENUMMER (findes på rammen): Bruger Vejledning Vektor300 TREADMILL MODEL NUMBER: Vektor300 Max anbefalet brugervægt: 110kgs. SERIENUMMER (findes på rammen): 2 Forholdsregler Venligst påsæt din kvittering på denne side. Skriv gerne

Læs mere

Titan Romaskine SR650. Manual

Titan Romaskine SR650. Manual Titan Romaskine SR650 Manual Kære Kunde, det glæder os at du har valgt et Titan produkt. Dette kvalitetsprodukt er produceret med henblik på brug i hjemmet og er testet efter den europæiske norm EN 957.

Læs mere

Toorx Compact S. Brugermanual

Toorx Compact S. Brugermanual Toorx Compact S Brugermanual Vigtig information Dette løbebånd er designet og opbygget til hjemmebrug. Sikkerheds foranstaltninger: Selv om vi gør meget for at sikre at produktet er i høj kvalitet, kan

Læs mere

B2.5 bike. USER MANUAL Reebok-B2.5 bike-2010080510

B2.5 bike. USER MANUAL Reebok-B2.5 bike-2010080510 DK B2.5 bike USER MANUAL Reebok-B2.5 bike-2010080510 Kære Kunde, det glæder os at du har valgt et Reebok Fitness produkt. Dette kvalitetsprodukt er produceret med henblik på brug i hjemmet og er testet

Læs mere

Titan Romaskine SR590. Manual

Titan Romaskine SR590. Manual Titan Romaskine SR590 Manual Kære Kunde, det glæder os at du har valgt et Titan produkt. Dette kvalitetsprodukt er produceret med henblik på brug i hjemmet og er testet efter den europæiske norm EN 957.

Læs mere

Titan Løbebånd ST490 Manual

Titan Løbebånd ST490 Manual Titan Løbebånd ST490 Manual VIGTIGT Se side 21 vedr. smørring af løbebånd 1 VIGTIGT VED BRUG AF DIT LØBEBÅND Dette er med til at forlænge levetiden af dit løbebånd! Stå med fødderne på de 2 sidepaneler

Læs mere

Titan Motionscykel SB240. Manual

Titan Motionscykel SB240. Manual Titan Motionscykel SB240 Manual Kære Kunde, det glæder os at du har valgt et Titan produkt. Dette kvalitetsprodukt er produceret med henblik på brug i hjemmet og er testet efter den europæiske norm EN

Læs mere

OLYMPUS ACTIVE RUNNER BRUGERMANUAL

OLYMPUS ACTIVE RUNNER BRUGERMANUAL OLYMPUS ACTIVE RUNNER BRUGERMANUAL MedicSport Retail ApS Gladsaxevej 356 2860 Søborg Tlf. 39 55 19 97 2 KUNDESERVICE Til lykke med dit nye Olympus Active Runner løbebånd! Vi håber, at det lever op til

Læs mere

C2.5 cross trainer. USER MANUAL Reebok-C2.5-20110805

C2.5 cross trainer. USER MANUAL Reebok-C2.5-20110805 DK C2.5 cross trainer USER MANUAL Reebok-C2.5-20110805 Kære Kunde, det glæder os at du har valgt et Reebok Fitness produkt. Dette kvalitetsprodukt er produceret med henblik på brug i hjemmet og er testet

Læs mere

det glæder os, at du har valgt et Reebok produkt. Dette kvalitetsprodukt er produceret med

det glæder os, at du har valgt et Reebok produkt. Dette kvalitetsprodukt er produceret med i rower s DK Kære Kunde, det glæder os, at du har valgt et Reebok produkt. Dette kvalitetsprodukt er produceret med henblik på brug i hjemmet og er testet efter den europæiske Norm EN 957-1/5. Før du

Læs mere

Brugermanual. Titan EveresT Motionscykel

Brugermanual. Titan EveresT Motionscykel Brugermanual EveresT Motionscykel Titan EveresT Motionscykel Dette product er designet, produceret, testet og certificeret for udvidet fitnesstræning. Kære Kunde, Tak fordi du har valgt denne motionscykel.

Læs mere

Titan XC500 Crosstrainer Manual

Titan XC500 Crosstrainer Manual Titan XC500 Crosstrainer Manual Dansk Supermarked varenummer: Kære Kunde, det glæder os at du har valgt et Titan produkt. Dette kvalitetsprodukt er produceret med henblik på brug i hjemmet og er testet

Læs mere

ELIPSE TRAINER JE-520

ELIPSE TRAINER JE-520 ELIPSE TRAINER JE-520 HN 11136 Brugervejledning Læs brugervejledning omhyggeligt før maskinen tages i brug. Gem brugervejledningen til senere brug. 1 INDHOLDSFORTEGNELSE Introduktion og sikkerhedsanvisninger

Læs mere

REVIDERET OKT. 08. Brugermanual. Titan Home Gym HG4044A

REVIDERET OKT. 08. Brugermanual. Titan Home Gym HG4044A REVIDERET OKT. 08 Brugermanual Titan Home Gym HG4044A Kære Kunde, det glæder os at du har valgt et Titan Fitness produkt. Dette kvalitetsprodukt er produceret med henblik på brug i hjemmet og er testet

Læs mere

Brugermanual. Titan Fitness B420 Motionscykel

Brugermanual. Titan Fitness B420 Motionscykel Brugermanual Titan Fitness B420 Motionscykel Kære Kunde, det glæder os at du har valgt et Titan Fitness produkt. Dette kvalitetsprodukt er produceret med henblik på brug i hjemmet og er testet efter den

Læs mere

ROWER FORCE. Computervejledning

ROWER FORCE. Computervejledning ROWER FORCE Computervejledning Vigtig information Denne maskine er designet og opbygget til hjemmebrug. Læs venligst denne manual grundigt før montering, ibrugtagning og vedligeholdelse. Sikkerhedsforanstaltninger:

Læs mere

REEBOK ICE RUN Løbebånd

REEBOK ICE RUN Løbebånd REEBOK ICE RUN Løbebånd Brugsanvisning REEBOK-ICE Løbebånd -2009 Kære kunde, Tak fordi du har valgt vores Reebok Løbebånd. Dette kvalitetsprodukt er designet til brug i dit hjem, og er blevet testet og

Læs mere

Premier Bike Brugermanual

Premier Bike Brugermanual Premier Bike Brugermanual 1 Brugermanual Reebok Premier Bike Kære Kunde, det glæder os at du har valgt et Reebok Fitness produkt. Dette kvalitetsprodukt er produceret med henblik på brug i hjemmet og er

Læs mere

BRUGSANVISNING TIL LØBEBÅND CF-2210

BRUGSANVISNING TIL LØBEBÅND CF-2210 BRUGSANVISNING TIL LØBEBÅND CF-2210 Ver 1.0 09/05/05 0 Indhold Side Tak 2 Generelle sikkerhedsinstrukser 3 Særlige sikkerhedsforanstaltninger 4 Samling 5 Udpakning og samling 6 Samlediagram (1) 7 Liste

Læs mere

1. Hovedramme 2. Bag stabilisator 3. For stabilisator 4. Cykelstyrsstang 5. Cykelstyr 6. Computer 7. Sædestang 8. Sæde 9. Pedaler 10.

1. Hovedramme 2. Bag stabilisator 3. For stabilisator 4. Cykelstyrsstang 5. Cykelstyr 6. Computer 7. Sædestang 8. Sæde 9. Pedaler 10. 1. Hovedramme 2. Bag stabilisator 3. For stabilisator 4. Cykelstyrsstang 5. Cykelstyr 6. Computer 7. Sædestang 8. Sæde 9. Pedaler 10. Plastik beslag 11. Adapter (6VDC, 500mA) M8x70 bolt (4)-4 M8x15mm skrue

Læs mere

Titan Spinbike SB4500. Manual

Titan Spinbike SB4500. Manual Titan Spinbike SB4500 Manual Kære Kunde, det glæder os at du har valgt et Titan produkt. Dette kvalitetsprodukt er produceret med henblik på brug i hjemmet og er testet efter den europæiske norm EN 957.

Læs mere

TROLLA Græsopsamler 120 cm

TROLLA Græsopsamler 120 cm TROLLA Græsopsamler 120 cm Artikel nr.: 12009 DK montagevejledning 2010/01 Kære kunde, Tillykke med dit nye Trolla produkt. Vi håber du vil få stor glæde af det. Kassen med dit nye Trolla produkt kan indeholde

Læs mere

Model 17518. Brugsanvisning Bruksanvisning Bruksanvisning Käyttöohje Instruction manual Gebrauchsanweisung Kasutusjuhend

Model 17518. Brugsanvisning Bruksanvisning Bruksanvisning Käyttöohje Instruction manual Gebrauchsanweisung Kasutusjuhend Model 17518 Brugsanvisning Bruksanvisning Bruksanvisning Käyttöohje Instruction manual Gebrauchsanweisung Kasutusjuhend DK ROMASKINE Introduktion For at du kan få mest mulig glæde af din nye romaskine,

Læs mere

Titan GO-V100S Crosstrainer

Titan GO-V100S Crosstrainer Titan GO-V100S Crosstrainer Manual Vigtigt: Læs afsnittet Vedligeholdelse grundigt inden ibrugtagning 1 Kære Kunde, det glæder os at du har valgt et Titan produkt. Dette kvalitetsprodukt er produceret

Læs mere

Titan Motionscykel SB450. Manual

Titan Motionscykel SB450. Manual Titan Motionscykel SB450 Manual Kære Kunde, det glæder os at du har valgt et Titan produkt. Dette kvalitetsprodukt er produceret med henblik på brug i hjemmet og er testet efter den europæiske norm EN

Læs mere

For at undgå uheld og skader bør du læse manualen udførligt igennem, før du påbegynder at samle og anvende produktet.

For at undgå uheld og skader bør du læse manualen udførligt igennem, før du påbegynder at samle og anvende produktet. Sikkerheds informationer Vigtigt!. Dette produkt er et specifikt HC (Hjemme Træningsprodukt) og kan derfor kun anbefales til anvendelse privat i hjemmet udfra følgende:. Max. bruger vægt: 100kg.. Dette

Læs mere

MANUAL. G Fit 258 Løbebånd. Max brugervægt: 100kgs. SERIENUMMER (findes på rammen):

MANUAL. G Fit 258 Løbebånd. Max brugervægt: 100kgs. SERIENUMMER (findes på rammen): MANUAL G Fit 258 Løbebånd Max brugervægt: 100kgs. SERIENUMMER (findes på rammen): 2 FORHOLDSREGLER Forholdsregler: Vær venligst opmærksom på følgende: OBS: for at reducere evt. risiko for brand, elektriske

Læs mere

6150 9135940 TROMLE 91 CM.

6150 9135940 TROMLE 91 CM. 6150 9135940 TROMLE 91 CM. Manual og samlevejledning DAVIDSENshop.dk Industrivej 36 DK-6580 Vamdrup Tlf.: 78 77 48 0 e-mail: mail@davidsenshop.dk REV100615 GEM DISSE INSTRUKTIONER TIL SENERE BRUG Indholdsfortegnelse

Læs mere

PEAK FITNESS CLIMBER INDOOR BIKE

PEAK FITNESS CLIMBER INDOOR BIKE PEAK FITNESS CLIMBER INDOOR BIKE Sikkerheds instruktioner Konsulter din læge før du starter et træningsprogram, for at modtage rådgivning for optimal træning. Advarsel: forkert / overdrevet træning, kan

Læs mere

DANSK SAMLEVEJLEDNING PEAK FITNESS R9 ROMASKINE

DANSK SAMLEVEJLEDNING PEAK FITNESS R9 ROMASKINE DANSK SAMLEVEJLEDNING PEAK FITNESS R9 ROMASKINE R9 ROMASKINE INTRODUKTION: Dette produkt er designet til at blive brugt til hjemmebrug/familiebrug. Hvis produktet Ikke bruges ud fra forskrifterne vil garantien

Læs mere

Art nr. 60.528. DK Brugsanvisning Rystepudser 170W

Art nr. 60.528. DK Brugsanvisning Rystepudser 170W Art nr. 60.528 DK Brugsanvisning Rystepudser 170W 1. Sikkerhedsanvisninger Vi takker for Deres tillid til valget af denne maskine. For at opnå et tilfredsstillende resultat, bør denne vejledning nøje gennemlæses.

Læs mere

Vigtigt: Læs afsnittet Vedligeholdelse grundigt inden ibrugtagning. Titan Bike SB475. Manual

Vigtigt: Læs afsnittet Vedligeholdelse grundigt inden ibrugtagning. Titan Bike SB475. Manual Vigtigt: Læs afsnittet Vedligeholdelse grundigt inden ibrugtagning Titan Bike SB475 Manual Kære Kunde, det glæder os at du har valgt et Titan produkt. Dette kvalitetsprodukt er produceret med henblik på

Læs mere

BRUGSANVISNING Driving Force Benzin Generator Model: SPG950

BRUGSANVISNING Driving Force Benzin Generator Model: SPG950 Varenr. 277200-00180 1 1. VIGTIGE BEMÆRKNINGER Læs denne betjeningsvejledning grundigt og vær opmærksom på alle de anførte oplysninger. Læs vejledningen for at blive bekendt med korrekt brug af generatoren,

Læs mere

TITAN FITNESS HOMEGYM

TITAN FITNESS HOMEGYM TITAN FITNESS HOMEGYM Kære Kunde, det glæder os at du har valgt et Titan produkt. Dette kvalitetsprodukt er produceret med henblik på brug i hjemmet og er testet efter den europæiske norm EN 957. Før du

Læs mere

Titan Crosstainer SE650. Manual

Titan Crosstainer SE650. Manual Titan Crosstainer SE650 Manual Kære Kunde, det glæder os at du har valgt et Titan produkt. Dette kvalitetsprodukt er produceret med henblik på brug i hjemmet og er testet efter den europæiske norm EN 957.

Læs mere

HÅNDBOG OM HJEMMETRÆNING

HÅNDBOG OM HJEMMETRÆNING HÅNDBOG OM HJEMMETRÆNING Medicsport Retail ApS - Gladsaxevej 356-2860 Søborg - Denmark Tlf. 39 55 19 97 - Fax 39 55 19 87 - salgretail@medicsport.dk - www.medicsport.dk TILLYKKE MED DIT NYE HJEMMETRÆNINGSPRODUKT

Læs mere

TROLLA ATV Slagleklipper 13 HK

TROLLA ATV Slagleklipper 13 HK TROLLA ATV Slagleklipper 13 HK Artikel nr.: 12025 DK montagevejledning 2009/12 Kære kunde, Tillykke med dit nye Trolla produkt. Vi håber du vil få stor glæde af det. Kassen med dit nye Trolla produkt kan

Læs mere

Brugervejledning Fun2Go

Brugervejledning Fun2Go Brugervejledning Fun2Go Jørn Iversen Rødekro ApS Hydevadvej 48 DK-6230 Rødekro Tlf: +45 74 66 92 42 iversen@ji.dk www.ji.dk Indholdsfortegnelse Bemærk Introduktion Tekniske data Inden første cykeltur Tilpasning

Læs mere

Titan SC275 Crosstrainer

Titan SC275 Crosstrainer Vigtigt: Læs afsnittet Vedligeholdelse grundigt inden ibrugtagning 2 stk. AA sættes bag i computeren inden brug. Titan SC275 Crosstrainer Manual Kære Kunde, det glæder os at du har valgt et Titan produkt.

Læs mere

Titan Spinbike SB4700

Titan Spinbike SB4700 Vigtigt: Læs afsnittet Vedligeholdelse grundigt inden ibrugtagning Titan Spinbike SB4700 Manual Kære Kunde, det glæder os at du har valgt et Titan produkt. Dette kvalitetsprodukt er produceret med henblik

Læs mere

Vigtigt: Læs afsnittet Vedligeholdelse grundigt inden ibrugtagning. Titan Bike. Manual

Vigtigt: Læs afsnittet Vedligeholdelse grundigt inden ibrugtagning. Titan Bike. Manual Vigtigt: Læs afsnittet Vedligeholdelse grundigt inden ibrugtagning Titan Bike Manual Kære Kunde, det glæder os at du har valgt et Titan produkt. Dette kvalitetsprodukt er produceret med henblik på brug

Læs mere

Titan ST875 Løbebånd

Titan ST875 Løbebånd Titan ST875 Løbebånd Manual Vigtigt: Læs afsnittet Vedligeholdelse grundigt inden ibrugtagning VIGTIGT Se side 26 vedr. smøring af løbebånd 1 VIGTIGT VED BRUG AF DIT LØBEBÅND Dette er med til at forlænge

Læs mere

Sikkerhedsanvisninger

Sikkerhedsanvisninger Indholdsfortegnelse Sikkerhedsanvisninger... 2 Symboler og advarsler, der anvendes i denne vejledning... 2 Elektriske apparater er ikke legetøj... 3 Sikker opstilling af apparatet... 3 Sørg for, at lysnettilslutningen

Læs mere

Vigtigt: Læs afsnittet Vedligeholdelse grundigt inden ibrugtagning. Titan Bike SB460. Manual

Vigtigt: Læs afsnittet Vedligeholdelse grundigt inden ibrugtagning. Titan Bike SB460. Manual Vigtigt: Læs afsnittet Vedligeholdelse grundigt inden ibrugtagning Titan Bike SB460 Manual Kære Kunde, det glæder os at du har valgt et Titan produkt. Dette kvalitetsprodukt er produceret med henblik på

Læs mere

Titan Spinbike Athlete

Titan Spinbike Athlete Titan Spinbike Athlete Manual Vigtigt: Læs afsnittet Vedligeholdelse grundigt inden ibrugtagning Dette produkt bruger 2 stk. AAA batterier. De skal være her 1 Kære Kunde, det glæder os at du har valgt

Læs mere

Titan SR690 Air Romaskine

Titan SR690 Air Romaskine Titan SR690 Air Romaskine Manual Vigtigt: Læs afsnittet Vedligeholdelse grundigt inden ibrugtagning 1 Kære Kunde, det glæder os at du har valgt et Titan produkt. Dette kvalitetsprodukt er produceret med

Læs mere

Titan Spinbike Trainer

Titan Spinbike Trainer Titan Spinbike Trainer Manual Vigtigt: Læs afsnittet Vedligeholdelse grundigt inden ibrugtagning Dette produkt bruger 2 stk. AAA batterier. De skal være her 1 Kære Kunde, det glæder os at du har valgt

Læs mere

* * * VIGTIGT * * * VIGTIGT * * * VIGTIGT * * *

* * * VIGTIGT * * * VIGTIGT * * * VIGTIGT * * * * * * VIGTIGT * * * VIGTIGT * * * VIGTIGT * * * Læs denne brugsanvisning grundigt før du anvender duovognen første gang og gem den for fremtidigt brug. Dit barn kan komme til skade, hvis du ikke følger

Læs mere

BRUGERMANUAL. Brugermanual. Terapi- / Dagslys ELE018896A. Version 1.0. Terapi- / Dagslys ELE018896A 1

BRUGERMANUAL. Brugermanual. Terapi- / Dagslys ELE018896A. Version 1.0. Terapi- / Dagslys ELE018896A 1 Brugermanual Terapi- / Dagslys ELE018896A Version 1.0 1 Indholdsfortegnelse: Introduktion: 3 Hvordan virker Terapi- / Dagslys lampen? 3 Tegn og symboler 4 Sikkerhed og ydeevne 4 Bemærkninger 5 Beskrivelse

Læs mere

S26 MOTOR Original brugermanual

S26 MOTOR Original brugermanual S26 MOTOR Original brugermanual Indhold 1. Indledning 1 2. Liste over nødvendigt værktøj 1 3. Sikkerhedspåbud 1 4. Motor montering 2 4.1. Instruktion før montering 2 4.2. Samling af skinne 3 4.3. Opsætning

Læs mere

Brugsanvisning MILJØRIVE. Park Ranger 2150

Brugsanvisning MILJØRIVE. Park Ranger 2150 Brugsanvisning MILJØRIVE Park Ranger 2150 Introduktion Kære Kunde Tillykke med dit nye Nilfisk-Egholm produkt. Park Ranger 2150 er en dansk udviklet og produceret redskabsbærer, der er særdeles fleksibel

Læs mere

Manual til Dæk - 291 Nimalift.dk Manual, installations- og monteringsvejledning

Manual til Dæk - 291 Nimalift.dk Manual, installations- og monteringsvejledning Nimalift 2014 Manual til Dæk - 291 Nimalift.dk Manual, installations- og monteringsvejledning Nimalift.dk, Søgårdparken 20, 7250 Hejnsvig 2 FORSIKRING)OM)OVERENSSTEMMELSE)) Søgårdparken20 7250Hejnsvig

Læs mere

crosstrainer C5.7e Brugermanual Reebok-C 5.7e-20080515-DK

crosstrainer C5.7e Brugermanual Reebok-C 5.7e-20080515-DK crosstrainer C5.7e 1 Brugermanual Reebok-C 5.7e-20080515-DK Kære Kunde, det glæder os at du har valgt et Reebok Fitness produkt. Dette kvalitetsprodukt er produceret med henblik på brug i hjemmet og er

Læs mere

Inden du rengør eller foretager nogen som helst vedligeholdelse af apparatet, skal du altid slukke for det og tage stikket ud af stikkontakten.

Inden du rengør eller foretager nogen som helst vedligeholdelse af apparatet, skal du altid slukke for det og tage stikket ud af stikkontakten. LÆS DENNE VEJLEDNING OMHYGGELIGT Denne støvsuger må kun anvendes til almindelig husholdningsrengøring, som beskrevet i brugsanvisningen. Du bør sikre dig, at du har forstået indholdet af denne brugervejledning

Læs mere

Titan Rower. Manual. Vigtigt: Læs afsnittet Vedligeholdelse grundigt inden ibrugtagning

Titan Rower. Manual. Vigtigt: Læs afsnittet Vedligeholdelse grundigt inden ibrugtagning Titan Rower Manual Vigtigt: Læs afsnittet Vedligeholdelse grundigt inden ibrugtagning Kære Kunde, det glæder os at du har valgt et Titan produkt. Dette kvalitetsprodukt er produceret med henblik på brug

Læs mere

ALFA 56. Tips til sikker kørsel Side 1-2. Oversigt over kørestolen Side 3-4. Justeringer Side 5-6. Brugervejledning Side 7-8

ALFA 56. Tips til sikker kørsel Side 1-2. Oversigt over kørestolen Side 3-4. Justeringer Side 5-6. Brugervejledning Side 7-8 ALFA 56 Indholdsfortegnelse Tips til sikker kørsel Side 1-2 Oversigt over kørestolen Side 3-4 Justeringer Side 5-6 Brugervejledning Side 7-8 Opladning af batterier.. Side 9 Bemærk følgende Side 10 Vedligeholdelse

Læs mere

Titan SR540 Romaskine. Manual

Titan SR540 Romaskine. Manual Titan SR540 Romaskine Manual Kære Kunde, det glæder os at du har valgt et Titan produkt. Dette kvalitetsprodukt er produceret med henblik på brug i hjemmet og er testet efter den europæiske norm EN 957.

Læs mere

ErgoTrainer. Vægtaflaster. Brugermanual. Vigtig information! Brugermanualen skal læses inden ErgoTraineren tages i brug.

ErgoTrainer. Vægtaflaster. Brugermanual. Vigtig information! Brugermanualen skal læses inden ErgoTraineren tages i brug. ErgoTrainer Vægtaflaster Brugermanual Vigtig information! Brugermanualen skal læses inden ErgoTraineren tages i brug. Denne brugermanual indeholder informationer i forbindelse med brugen, vedligeholdelse

Læs mere

Mivita. Forhandles af: Læs denne brugsanvisning omhyggeligt, før du bruger din espresso-kaffemaskine

Mivita. Forhandles af: Læs denne brugsanvisning omhyggeligt, før du bruger din espresso-kaffemaskine Forhandles af: Mivita Læs denne brugsanvisning omhyggeligt, før du bruger din espresso-kaffemaskine VIGTIGT: Opbevar nedenstående serienummer på din kaffemaskine til eventuel senere brug. Kun til husholdningsbrug.

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING UDENDØRS SIRENE

BRUGERVEJLEDNING UDENDØRS SIRENE BRUGERVEJLEDNING UDENDØRS SIRENE Side 1 til den udendørssirene Introduktion Den udendørs sirene bruges som en ekstra sikkerhed, for at naboer kan høre og se, at der er gået en alarm og for at stresse en

Læs mere

Brugsanvisning til REAL serien RE-CIC/RE-CIC-TR

Brugsanvisning til REAL serien RE-CIC/RE-CIC-TR Brugsanvisning til REAL serien RE-CIC/RE-CIC-TR I denne brugsanvisning kan høreapparat, renseudstyr og lignende se anderledes ud end det, du har. Ret til ændringer forbeholdes. Høreapparater, tilbehør

Læs mere

Titan ST275 Løbebånd Manual

Titan ST275 Løbebånd Manual Titan ST275 Løbebånd Manual VIGTIGT Se side 21 vedr. smørring af løbebånd 1 Kære Kunde, det glæder os at du har valgt et Titan produkt. Dette kvalitetsprodukt er produceret med henblik på brug i hjemmet

Læs mere

BOBY 730 SELVKØRENDE SÅMASKINE FOR INSTRUKTIONSBOG FOR BOBY 730

BOBY 730 SELVKØRENDE SÅMASKINE FOR INSTRUKTIONSBOG FOR BOBY 730 FOR SELVKØRENDE SÅMASKINE BOBY 730 IMPORTØR: SØNDERUP MASKINHANDEL A/S TLF. 98 65 32 55 FAX 98 65 33 00 www.ferrarimaskiner.dk - www.bcsmaskiner.dk 1 INDHOLDSFORTEGNELSE CE... 3 INTRODUKTION... 3 1.0 FORHINDRING

Læs mere

R99 DUAL MODE ROWER SAMLINGS VEJLEDNING. Indholdsfortegnelse. Introduktion. Tjekliste M5 M13 M14 M14 M13

R99 DUAL MODE ROWER SAMLINGS VEJLEDNING. Indholdsfortegnelse. Introduktion. Tjekliste M5 M13 M14 M14 M13 R99 DUAL MODE ROWER SAMLINGS VEJLEDNING Introduktion Indholdsfortegnelse Tillykke med dit køb af denne romaskine. Dette produkt er konstrueret og fremstillet til at opfylde behov og krav ved privat brug.

Læs mere

Karma 848 el-scooter. Hvis man skal køre langt og ønsker en komfortabel køreoplevelse på 4 hjul. Tekniske specifikationer:

Karma 848 el-scooter. Hvis man skal køre langt og ønsker en komfortabel køreoplevelse på 4 hjul. Tekniske specifikationer: Karma 848 el-scooter Hvis man skal køre langt og ønsker en komfortabel køreoplevelse på 4 hjul. Fuldt affejdret Programmerbar hastighed etc. Lys, blinklys, stoplys, katastrofeblink Lastevægt max. 180 kg

Læs mere

TUCKER. Tucker elektrisk grill MONTERINGS- OG BRUGSANVISNING

TUCKER. Tucker elektrisk grill MONTERINGS- OG BRUGSANVISNING TUCKER Tucker elektrisk grill MONTERINGS- OG BRUGSANVISNING GENNEMLÆS DEN MEDFØLGENDE BRUGSANVISNING OMHYGGELIGT, OGSÅ SELV OM DU MENER, AT DU KENDER DEN ELEKTRISKE GRILL OG VED, HVORDAN DEN SKAL BRUGES.

Læs mere

Brugervejledning Viki, Vik, Viktor & Viktoria

Brugervejledning Viki, Vik, Viktor & Viktoria Brugervejledning Viki, Vik, Viktor & Viktoria Jørn Iversen Rødekro ApS Hydevadvej 48 DK-6230 Rødekro Tlf: +45 74 66 92 42 iversen@ji.dk www.ji.dk Indholdsfortegnelse Værd at vide Side 4 Inden første cykeltur

Læs mere

TA-10. Manual. Feiyue Group Europé Aps Troensevej 7 DK 9220 Aalborg, Denmark

TA-10. Manual. Feiyue Group Europé Aps Troensevej 7 DK 9220 Aalborg, Denmark TA-10 Manual DK Feiyue Group Europé Aps Troensevej 7 DK 9220 Aalborg, Denmark Kære fru, hr. Hjertelig tillykke med købet af din affugter. Du har købt et kvalitetsprodukt, som du vil have glæde af i mange

Læs mere

FORHOLDSREGLER OG ALMENE PÅBUD

FORHOLDSREGLER OG ALMENE PÅBUD FORHOLDSREGLER OG ALMENE PÅBUD DANISH Dette apparat må udelukkende anvendes til at opbevare fødevarer, enhver anden anvendelse regnes for at være farlig og fabrikanten kan ikke drages til ansvar for eventuelle

Læs mere

BRUGSANVISNING. Version 1.0 FRITUREGRYDE

BRUGSANVISNING. Version 1.0 FRITUREGRYDE BRUGSANVISNING Version 1.0 FRITUREGRYDE Tak fordi du valgte at købe dette Nordic Cooking kvalitetsprodukt. Inden ibrugtagning bedes du læse brugsanvisningen grundigt igennem. Skulle der mod forventning

Læs mere

Titan Løbebånd BT-5700 Manual

Titan Løbebånd BT-5700 Manual Titan Løbebånd BT-5700 Manual VIGTIGT Se side 25 vedr. smørring af løbebånd Kære Kunde, det glæder os at du har valgt et Titan produkt. Dette kvalitetsprodukt er produceret med henblik på brug i hjemmet

Læs mere

Instruktionsmanual for TEK-ZW1005

Instruktionsmanual for TEK-ZW1005 Instruktionsmanual for TEK-ZW1005 Forsigtig: Læs venligst denne manual før du bruger produktet. Sikkerhedsadvarsel 1. Sørg for at bruge apparatet i overensstemmelse med hvad der står i denne manual, og

Læs mere

2-søjlede autolifte C-2.30 C-2.30A C-2.7 C-3.2 C-3.5 C-5

2-søjlede autolifte C-2.30 C-2.30A C-2.7 C-3.2 C-3.5 C-5 2-søjlede autolifte C-2.30 C-2.30A C-2.7 C-3.2 C-3.5 C-5 Alle rettigheder til denne manual forbeholdes. Hel eller delvis kopiering, uden tilladelse, er ikke tilladt..generelt. 1. Dette afsnit er gældende

Læs mere

DK Betjeningsvejledning Model

DK Betjeningsvejledning Model 2008/2 DK Betjeningsvejledning Model Whisper Texas A/S - Knullen 22 - DK-5260 Odense S - Danmark Tel: +45 6395 5555 - www.texas.dk Indholdsfortegnelse Registrering af produkt / reservedele... 3 Reklamationsbetingelser...

Læs mere

ZappBug Room. Brugermanual. VIGTIGT: Læs manualen før brug

ZappBug Room. Brugermanual. VIGTIGT: Læs manualen før brug ZappBug Room Brugermanual VIGTIGT: Læs manualen før brug Tanaco Danmark A/S Glentevej 11 6705 Esbjerg Ø tlf.: +45 75144800 tanaco@tanaco.dk www.tanaco.dk1 Vigtig sikkerhedsinformation Alle sikkerhedsforskrifter

Læs mere

Brugsanvisning for: Big Star Lift

Brugsanvisning for: Big Star Lift Brugsanvisning for: Big Star Lift VIGTIGT! GEM BRUGSANVISNINGEN FOR FREMTIDIG BRUG. LÆS DENNE BRUGSANVISNING GRUNDIGT IGENNEM FØR DU ANVENDER PRODUKTET! Dette produkt opfylder DIN EN 1888:2012, EN 1466:2014

Læs mere

ADVARSELSSYMBOLER TIL SIKKERHEDEN

ADVARSELSSYMBOLER TIL SIKKERHEDEN ADVARSELSSYMBOLER TIL SIKKERHEDEN Dette symbol bliver brugt for at gøre opmærksom på sikkerhedsforskrifterne. VÆR OPMÆRKSOM PÅ DETTE TEGN : det henviser til vigtige sikkerhedsbestemmelser. Det betyder

Læs mere

INDUSTRIEL AFFUGTER BRUGSANVISNING. Model: DY-80L TAK FORDI DE VALGTE DETTE PRODUKT. LÆS VEJLEDNINGEN GRUNDIGT, FØR DU TAGER PRODUKTET I BRUG.

INDUSTRIEL AFFUGTER BRUGSANVISNING. Model: DY-80L TAK FORDI DE VALGTE DETTE PRODUKT. LÆS VEJLEDNINGEN GRUNDIGT, FØR DU TAGER PRODUKTET I BRUG. INDUSTRIEL AFFUGTER BRUGSANVISNING Model: DY-80L TAK FORDI DE VALGTE DETTE PRODUKT. LÆS VEJLEDNINGEN GRUNDIGT, FØR DU TAGER PRODUKTET I BRUG. GEM DENNE MANUAL TIL SENERE BRUG HUSK : MONTER DEN MEDSENDTE

Læs mere

STIGA ST 1200 8219-3204-08

STIGA ST 1200 8219-3204-08 STIGA ST 1200 8219-3204-08 B A D C 1. 2 E F 2. 3. H I 4. G M J 5. 6. 3 K 7. 8. L 9. 10. 11. 12. 4 DK DANSK SIKKERHEDSFORSKRIFTER Maskinen er udstyret med følgende symboler for at huske Dem på, at der skal

Læs mere

Brugervejledning. www.kangaroobike.com

Brugervejledning. www.kangaroobike.com Brugervejledning E- www.kangaroobike.com Version 1.3 2014 Tillykke med investeringen i Winther E-Kangaroo, som har sat nye standarder for komfort og brugervenlighed. Læs denne vejledning grundigt igennem

Læs mere

BRUGSANVISNING. Denne brugsvejledning skal opbevares også til fremtidig brug.

BRUGSANVISNING. Denne brugsvejledning skal opbevares også til fremtidig brug. BRUGSANVISNING Denne brugsvejledning skal opbevares også til fremtidig brug. INDEKS.: Side 2 = Opstilling Side 3 Betjening af maskinen Side 4 = Montering af skæresæt Side 5 = Fejlårsager Side 6 = Garanti

Læs mere

Træningsdagbog. Hjerteinsufficiens/HIK. Regionshospitalet Silkeborg. Center for Planlagt Kirurgi Fysioterapien/MT

Træningsdagbog. Hjerteinsufficiens/HIK. Regionshospitalet Silkeborg. Center for Planlagt Kirurgi Fysioterapien/MT Træningsdagbog Hjerteinsufficiens/HIK Regionshospitalet Silkeborg Center for Planlagt Kirurgi Fysioterapien/MT Indhold Hjerteinsufficiens Træning Gode råd i forbindelse med træningen Hjemmeøvelser Andre

Læs mere

Brugsanvisning for TA. Mobil bade/toiletløfter m/el-løft

Brugsanvisning for TA. Mobil bade/toiletløfter m/el-løft Brugsanvisning for TA. Mobil bade/toiletløfter m/el-løft Advarsel: For at sikre korrekt brug af TA. bade/toiletløfter skal denne brugsanvisning læses grundigt før brug. Der skal rettes opmærksomhed specielt

Læs mere

ZappBug Oven 2. Brugermanual. Vigtigt! Læs Advarsler før ovnen tages i brug SIKKER, GENNEMPRØVET BEKÆMPELSE

ZappBug Oven 2. Brugermanual. Vigtigt! Læs Advarsler før ovnen tages i brug SIKKER, GENNEMPRØVET BEKÆMPELSE ZappBug Oven 2 Brugermanual Vigtigt! Læs Advarsler før ovnen tages i brug SIKKER, GENNEMPRØVET BEKÆMPELSE 1 ! Vigtige oplysninger om sikkerhed Information Alle sikkerhedsoplysninger skal overholdes, når

Læs mere

KLARGØRINGSLIFT Installation, drift & vedligeholdelsesmanual

KLARGØRINGSLIFT Installation, drift & vedligeholdelsesmanual KLARGØRINGSLIFT Installation, drift & vedligeholdelsesmanual Vare nr. 10004041 1 INDHOLDSFORTEGNELSE Brugerens data... 3 Installations data... 4 NOTE... 5 BEGRÆNSET GARANTI... 5 Oversigts diagram... 6

Læs mere

2-HJULET UNIVERSALTRAKTOR GF2 BRUGERMANUAL

2-HJULET UNIVERSALTRAKTOR GF2 BRUGERMANUAL 2-HJULET UNIVERSALTRAKTOR GF2 BRUGERMANUAL 0 Dette symbol vises ved tekst og instruktioner i brugerhåndbogen og på selve maskinen og indikerer potentiel fare; hensynstagen for at sikre din egen og andres

Læs mere

i bike 2.5e USER MANUAL Reebok-i-bike 2.5e-20100410

i bike 2.5e USER MANUAL Reebok-i-bike 2.5e-20100410 DK i bike 2.5e USER MANUAL Reebok-i-bike 2.5e-20100410 Kære Kunde, det glæder os at du har valgt et Reebok Fitness produkt. Dette kvalitetsprodukt er produceret med henblik på brug i hjemmet og er testet

Læs mere

50 TON PRESSER Installation, drift & vedligeholdelsesmanual

50 TON PRESSER Installation, drift & vedligeholdelsesmanual 50 TON PRESSER Installation, drift & vedligeholdelsesmanual Vare nr. 10054001 1 INDHOLDSFORTEGNELSE Brugerens data... 3 Installations data... 4 Montagevejledning... 5 Før første brug... 5 Betjeningsvejledningen...

Læs mere

STARLYF CYCLONIC VAC

STARLYF CYCLONIC VAC STARLYF CYCLONIC VAC Tak for købet af en Starlyf Cyclonic Vac. Læs disse sikkerhedsvejledninger omhyggeligt før brug af støvsugeren, da de er udarbejdet for at gøre det lettere for dig at bruge din Starlyf

Læs mere

Brugermanual og monteringsvejledning MODEL AEV907EX

Brugermanual og monteringsvejledning MODEL AEV907EX Brugermanual og monteringsvejledning MODEL AEV907EX Tak, fordi du valgte vores emhætte. Læs denne brugsanvisning grundigt, Inden emhætten tages i brug. Monteringen skal foretages af en kvalificeret og

Læs mere

Kelvin. En unik kørestol til de individuelle løsninger. Denne brugsvejledning giver vigtig instruktion i sikker brug af Kelvin kørestol.

Kelvin. En unik kørestol til de individuelle løsninger. Denne brugsvejledning giver vigtig instruktion i sikker brug af Kelvin kørestol. Kelvin En unik kørestol til de individuelle løsninger Denne brugsvejledning giver vigtig instruktion i sikker brug af Kelvin kørestol. efter Læs venligst denne manual og brug kun Kelvin stolen grundigt

Læs mere

VELKOMMEN TIL PEARL. Pearl er en ny måde at fjerne uønsket hår på. Det er en anderledes metode end de traditionelle, du allerede kender.

VELKOMMEN TIL PEARL. Pearl er en ny måde at fjerne uønsket hår på. Det er en anderledes metode end de traditionelle, du allerede kender. 1 VELKOMMEN TIL PEARL DK Pearl er en ny måde at fjerne uønsket hår på. Det er en anderledes metode end de traditionelle, du allerede kender. Indtil du har vænnet dig til at bruge produktet, kan det i starten

Læs mere

XXL-Rehab HD elektrisk kørestol Model: Jazzy Quantum 1650

XXL-Rehab HD elektrisk kørestol Model: Jazzy Quantum 1650 XXL-Rehab HD elektrisk kørestol Model: Jazzy Quantum 1650 Side 1 INDHOLDSFORTEGNELSE Side 0.0 Symboler 2 1.0 Indledning 2 2.0 Sikkerhed 3 3.0 Sædesystem 3 4.0 Montering 4 5.0 Tilpasninger/indstilling 4

Læs mere

WIC 4000 Plus INSTRUKTIONSBOG

WIC 4000 Plus INSTRUKTIONSBOG WIC 4000 Plus INSTRUKTIONSBOG 1 1 2 3 6 4 7 5 8 9 10 12 13 21 11 20 18 19 16 17 14 15 2 I. Tekniske Data Model: WIC 4000 Plus. Tilslutning: 12V DC via. krokodillenæb. Strømforbrug: 192 W. Dimensioner:

Læs mere

DK - REEBOK FUSION BIKE Bruger manual

DK - REEBOK FUSION BIKE Bruger manual DK - REEBOK FUSION BIKE Bruger manual Kære Kunde, det glæder os at du har valgt et Reebok Fitness produkt. Dette kvalitetsprodukt er produceret med henblik på brug i hjemmet og er testet efter den europæiske

Læs mere

VELA Tango 100, 100EL, 200 & 200EL BRUGERMANUAL VARIANT: Manual. nr. 105015. VELA Tango 200El. Artrodese VELA Tango 100 VELA Tango 200

VELA Tango 100, 100EL, 200 & 200EL BRUGERMANUAL VARIANT: Manual. nr. 105015. VELA Tango 200El. Artrodese VELA Tango 100 VELA Tango 200 BRUGERMANUAL DK Tango VARIANT: 100, 100EL, 200 & 200EL Manual. nr. 105015 Tango 100 Artrodese Tango 100 Tango 200 Tango 100El Tango El Ståstøtte Tango 200El INDHOLDSFORTEGNELSE 1.0. INDLEDNING 3 1.1. SIKKERHED

Læs mere

airflo Brugsvejledning. Winncare Nordic Aps, Hejreskovvej 18 B-C, 3490 Kvistgård, tlf.: 4913 8855 Rev. 4 31/08-15

airflo Brugsvejledning. Winncare Nordic Aps, Hejreskovvej 18 B-C, 3490 Kvistgård, tlf.: 4913 8855 Rev. 4 31/08-15 airflo rugsvejledning. Winncare Nordic ps, Hejreskovvej 18 -C, 3490 Kvistgård, tlf.: 4913 8855 Rev. 4 31/08-15 Producent: Mangar International Presteigne, Powys Wales, UK UK - LD8 2UF England Mangar Internationals

Læs mere