Referat af: Aktivitetsmøde i

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat af: Aktivitetsmøde i"

Transkript

1 Referat af: Aktivitetsmøde i Hotel Scandic Hvidovre Søndag den 26. oktober 2014 Kl

2 Referat fra aktivitetsmøde i Udvalget for Trampolin og Tumbling Søndag den 26. oktober 2014 kl Valg af dirigent UTT foreslog Poul Erik som dirigent, hvilket blev enstemmigt vedtaget 2. Beretninger a. UTT ledelsen, v. formand Marianne Knudsgård Udover den skrevne beretning skal der lyde et stort til lykke med årets flotte medaljer. Vi havde Fælles DM, hvor vi fik set disciplinerne repræsenteret. Med DGF i Tivoli var det dejligt at se KTK repræsenteret. Der er fuld gang i planlægning af VM Ved stormøde i Tumbling er der fremkommet ønske om eget udvalg. Som følge deraf har bestyrelsen besluttet at nedsætte et adhoc-udvalg for at vurdere og afdække konsekvenser/muligheder. Trine Frederiksen: Hvor mange vil der være i det udvalgt og hvad er tidsperspektivet? Marianne: Der arbejdes mod evt. at kunne stille forslag til Rep-mødet Meget skal afdækkes Kan f.eks. også få konsekvenser for Udvalget for Rytmisk Gymnastik, der også indeholder flere grene. b. Uddannelsesudvalget v. Sarah Müller Der har været holdt et enkelt grundkursus i år. Kurset for øvede blev aflyst grundet for få tilmeldinger. Ikke yderligere. Anette: tilføjelse: Kursus 5 planlagt til foråret. Sarah beder om at få meldinger om efterspørgsel/behov for kurser. c. Breddeudvalg v. Line Bangsgaard Svært at finde dommere til klubtræf. Sommerlejren blev ikke stor succes i år. Den store lejr blev aflyst, den lille gennemført med succes. Andorra nævner at det er på tegnebrættet at slå Seniorernes lejr sammen med andre discipliner. Det undersøges endvidere om Juniorerne kan være med på Gym Camp. d. Teknisk udvalg v. Trine Frederiksen Kommentarer til beretningen: Et ønske til forbundsledelsen om udarbejdelse af strategi for internationale dommere.

3 De nye dommeruddannelser: Markant anderledes at gå fra frivillighed til bedømmelse af de uddannede. Betina Pihl Thomsen: Hvornår kommer der uddannelse igen? Svar: der findes snarest en dato, der meldes ud. Thomas Juul Hansen: Ros dejligt med mulighed for at stille op med øvelser til bedømmelse. Svitlana Pedersen: Kunne man have en database på hjemmesiden til forberedelse på kursus med eksempler/pensum. Trine: Vil være en god ide. Bo Zierau: Tilbagemeldinger på uddannelsen har også vist det behov. Annie Truelsen: Tænk over bedømmelsen ved konkurrencer i forhold til hvem der har været på uddannelse, og hvem der endnu ikke har. Trine Frederiksen: Derfor er der deadline for at have deltaget på kursus. Netop for at kunne vurdere, hvem der kan hvad. Svitlana: Vedr. DM U17 kan nogle konkurrencer lægges sammen? Erik Juhl Mogensen: Måske skulle springerne være mere kritiske omkring hvilke rækker de stiller op i, en 8-årig behøver jo ikke stille op i både U 12 og U14. Anette: I andre lande har man samlet flere aldersrækker til konkurrence f.eks. over en weekend, hvilket også er godt for det sociale. Uffe Ehlers bifalder. Tumbling kører stævner i samme aldersgruppe over en dag. e. Elitesektioner Tumbling v. Flemming Kaas Flemming Kaas: Spørgsmål til beretningen? Ingen Landsholdet: Tobias Brems-Hulgaard trapper ned. Lasse Pihl Sørensen tager ud at rejse. Magnus Eskesen + Anders Emil Wesch fortsætter Der er modtaget kr fra forbundet til brug kun på toppen. Landsholdet er udtaget til VM i Daytona

4 Målsætning for næste år: 3 landstrænere Medaljer v WAG Top 5 herre Finaleplads damer Holdfinale damer Holdmedalje herrer Trampolin v. Bo Zierau NM ikke så godt som sidst. Men alligevel godkendt med 10 ud af 18 medaljer Kraftcenter: en proces og godt samspil. ATK bliver en del af det. Nyt navn i stedet for kraftcenter: 'ATK Elitecertificeret forening'. Pil fra Forbundskontoret gav en status på denne sæsons opstart af ATK certificeringsproces. 6 TRAMP foreninger er i gang. Tumbling står for som næste og målet er at det skydes i gang til næste sæsonstart. Flemming Kaas: Må man bruge ATK logoet inkl. TeamDanmark-logoet til tumbling? Svar: Ja, det går vi ud fra Det bruges til Idrætsgymnastik (som jo heller ikke er direkte Team DK støttet). Skal selvfølgelig undersøges igen, når vi kommer så langt. 3. Fremlæggelse af regnskab 2013 Marianne Knudsgård: Mødeudgifter holdes pænt nede ved hjælp af møder over Skype Breddeudvalg: Klubtræf tjener pænt ind, Sommercampen trækker ned. Samlet set: Omlæggelse af gebyrer hjælper til alle tilmeldingsgebyrer til udvalget. Proceduren er omlagt efter budget var lagt og vil afspejles negativt til næste år. Materialefondens overskud skal gerne blive i fonden. Skal lige cleares med Hanne. Efterfølgende kommentar/svar fra Hanne: Det fremlagte regnskab og budget vedrører kun udvalgskontiene. En del af disse er lejeindtægter på materialefonden. Selv udgiften til afskrivningen ligger i GymDanmarks koncernregnskab. Der føres anlægskartotek over fondens trampoliner. Annie påpeger vi skal vende med Forbundsledelsen om muligheden for at overflytte overskud fra et år til et andet Bo Zierau: Licenspengene går til forbundet, men arrangementsgebyr til udvalget.

5 4. Målsætning og arbejdsplaner Uklarheder om startpakker (hvem der har startpakker og hvem der har brugt hvad). Materialefondens indtægter og trampoliner er der styr på, lejen er sat op pr Der arbejdes på at revidere lejekontrakter og regulativ for materialfonden. Driftsrutiner Tumblingkursusrække Ansvar for Materialefonden pt hos Marianne Knudsgård, ellers hos Lone Pultz 5. Fremlæggelse af budget 2015 samt regnskabsrapport 2014 Opdelt på aktivitet 'Diverse-posten' er mest materialefonden. Bo Tureby: Er budgettet lavet ud fra fastsat beløb til(/fra) forbundet. Svar: Ja (delvist i samarbejde med udvalget) Trine Frederiksen: Teknisk udvalg har holdt igen med indkøb i håb om at kunne overføre til kursusafholdelse i næste regnskabsår, men desværre forgæves. Hvad med andre udvalg?: TeamGym skal aflevere IG får stort tilskud. Årsager konkurrencer dyrere, lille antal deltagere. Svitlana: Hvorfor finder alle andre udvalg sig i at IG hvert år kører med underskud. Anette Dalsten slutter op og beder om at Marianne tager det med til forbundsledelsen på vegne af udvalget. Andorra: Der var ingen indvendinger på mødet i går? Tina Nørskov: Opbakning til Anette, der må stilles spørgsmålstegn ved det og afkræves forklaring. Uffe Ehlers bakker også op. Hvordan skal man prøve at ændre det? Marianne Knudsgård svarer: På Rep-mødet og via Marianne til bestyrelsen. Alex Valeur Nielsen: Materialet bliver man først præsenteret for på Rep-mødet. Poul Erik svarer: Nej, det har ligget på hjemmesiden rettidigt. Bo Zierau: Man burde måske have nedstemt det på Rep-mødet i går. Men det eneste rigtige er at gå via Marianne ved bestyrelsen og påvirke på forhånd. Tina Nørskov: Hørt, Bo. Men vi vil synliggøre en problematik. Mandatet herfra er at belyse problematikken.

6 Morten Pedersen: Det er ikke en fyldestgørende redegørelse. Bo Tureby: Vi bad for år tilbage om tilskud til arrangerende klubber v. konkurrencer. Betina Pihl Thomsen: Mange ved ikke at regnskabet ligger online. Ønsker oplysningen præciseret. Michael Jensen: Kunne fordelingsnøglen udsendes med henblik på forståelse? God ide med tilskud til foreninger. Erik Juul Mogensen: Hvor påvirker vi: Det er en proces med en stor bestyrelse. Mange hensyn at tage. Stort arbejde, og sikkert samme tankegang i de andre 6 lokaler i dag. Vi skal sørge for at være mere synlige. Både ved aktiviteter og ved Rep-mødet. Uffe Ehlers spørger ind til Idrætsgymnastiks andel/fordeling. Hanne Hede (Forbundskontoret) henter Ulrik Blinkenberg for opklarende svar.* Bo Tureby: Til lykke til Tumbling og Idrætsgymnastik, der henover hovedet på alle andre har fået tilskud til eliten. Erik Juul Mogensen: Rammerne for fordeling er historisk betinget. Repræsentant i styregruppen skal klædes på. Trine Frederiksen: Anerkendelse af mulighed for tilskud til arrangerende foreninger skal dog lige tages med breddeudvalget. Med hensyn til historie, så har udvalget taget den. Erik Juul Mogensen foreslår at der lægges op til beslutning på næste Rep-møde om at alle aktivitetsudvalgs budgetter skal gå i 0. Bo Zierau: Vi skal også huske at andre udvalg laver nøjagtigt den samme øvelse for at få så mange midler som muligt at arbejde med. *Ulrik Blinkenberg sættes ind i spørgsmålet om forskellen på tilskud til udvalg. Svar: Det er en bestyrelsesbeslutning. Ved budgetlægningen holdes møder med alle udvalg omkring indtægter/udgifter. Forskellene er ikke blevet diskuteret. Det samlede budget fremlægges på Rep-møde. Lytter gerne. Anette: Sidste år var beskeden, at halvdelen af et evt. overforbrug ville blive modregnet i næste års budget. Hanne: Elitebudgettet er et udpluk og ikke et samlet billede. Ulrik tilbyder at udsende elitebudget til forsamlingen.

7 Svitlana efterlyser igen fordelingsnøglen, så man måske får en forklaring. Ulrik forstår og lægger op til at det bliver taget op i udvalget. Ulrik: I bestyrelsen er der diskuteret om det er en rimelig fordeling. Tina Truelsen: Vi vil lave oprør mod historien. Og kan ikke gennemskue hvad der genererer tallene. Vi hører dig sige at tallene er en politisk beslutning. Ulrik: Lang historisk udvikling og behov for at se fremad og ændre. Kim Olavi: Hvad er det så vi ser på? Hanne Hede, DGF-regnskab: I bruger jo en del af hele DGF-paletten, som ikke kan specificeres. Annie Truelsen: Beslutningen er truffet ud fra budgettet. Vi er et samlet forbund. Michael Jensen: Linede tallene op. Trine: Elitebudgettet er noget andet og blanding af bl.a. TeamDanmark og GymDanmark. Flemming Kaas: Licenspengene mon ikke TeamGym også er ramt? Flemming Knudsen: Vigtig med hele billedet. Det er vores alle sammens penge. Alex Valeur Nielsen: Hvad koster det at holde konkurrencer i de forskellige udvalg? Erik Juul Mogensen: Det bliver en svær øvelse. Vi må kigge på vores egen kasse og komme med gode argumenter til Marianne og bestyrelsen. Der kunne være modsatrettede argumenter fra andre udvalg. Michael: Enig med Erik. Elitemidlerne er også baseret på resultater. Ulrik Blinkenberg: Påvirk udvalgets ledelse i bestyrelsen. Hanne: Alle udvalg ligger godt i forhold til budgetterne. Der passes godt på pengene. Der vises rettidig omhu. Det besluttes at status fra seneste månedsrapport udsendes med referatet. Regnskabsstatus pr. 30/9 er bilagt nærværende referat. Heraf fremgår ikke alle årets indtægter & udgifter, idet der forsat kommer afregninger til tidligere arrangementer, ligesom sidste kvartal 2014 endnu ikke er afsluttet. 6. Indkomne forslag Ingen

8 7. Valg af medlemmer til udvalgene jf. vedtægterne se side 3 i beretningen Trampolin/Tumbling ledelse Næstformand Jette Rahbek Møller (Lige år) Ikke villig til genvalg Trine Frederiksen foreslår at Erik Juul Mogensen indtræder som næstformand. Repræsenterer begge aktiviteter. Erik var spurgt på forhånd. Erik vælges. Trampolin/Tumbling breddeudvalg Annie Truelsen (Lige år) Villig til genvalg; Valgt Malene Ostenfeldt varetager område 4 indtil anden person er fundet (er udtrådt af udvalget) Trampolin/Tumbling Teknisk udvalg Trine Frederiksen (formand) (Lige år) Villig til genvalg; Valgt Ralph Jensen (Lige år) Villig til genvalg; Valgt Erik Juhl Mogensen (Lige år) Villig til genvalg; Udtræder dog af teknisk udvalg, da han blev valgt til ledelsen Svitlana Pedersen Stiller op; Vælges Trampolin/Tumbling Uddannelsesudvalg Jesper Due Lind (Lige år) Villig til genvalg; Valgt Betina Pihl Thomsen (Lige år) Villig til genvalg; Valgt Trampolin eliterepræsentant Bo Zierau (Ulige år) Tumbling eliterepræsentant Flemming Kaas (Lige år) Villig til genvalg; Valgt

9 8. Eventuelt Annie: Kunne man udpege en repræsentant for hver deltagende forening i DM til et trænerforum og forberede dette forums opgaver til næste års aktivitetsmøde? Trine: Undrende; ligner mistillid til det der foregår? Annie: Ikke ment sådan, men som positivt, demokratisk udvalg f.eks. til nye foreninger Malene: 6/12 er der trænermøde sidst det blev holdt snak om bl.a. konkurrencerne (indhold, øvelser m.m.) Erik: Synes ikke der er behov for flere mødedatoer åbenheden er der. Uffe: Rart med forum for kompetente personer der kunne komme med f.eks. forslag til teknisk udvalgt osv. Fingeren på pulsen Marianne: God ide med at mødes, men ikke som decideret udvalg og ikke så forpligtende. Flemming Kaas: TeamGym holder seminar hvert år, hvor reglementer f.eks. gennemgås. Malene Ostenfeldt: Enig med Marianne. Det er en god ide, men der er ikke behov for formalisering Marianne takker Poul Erik Annie: Takker for Joans indsats og gør sig tanker om, hvem der kommer efter hende. Opfordrer udvalget til at Joan får en gave. Marianne kan kun oplyse om at, Joan er opsagt og foreløbigt svarer mails. Poul Erik Andersen Dirigent Anita Lynge Bentved Referent Bilag

Dagsorden: 1. Valg af dirigent Erik Juhl Mogensen blev valgt Mødet er rettidigt indkaldt

Dagsorden: 1. Valg af dirigent Erik Juhl Mogensen blev valgt Mødet er rettidigt indkaldt Referent: Espen Larsen Dagsorden: 1. Valg af dirigent Erik Juhl Mogensen blev valgt Mødet er rettidigt indkaldt 2. Beretninger Marianne K: Der er godt gang i tumbling aktiviteterne og tumbling har deres

Læs mere

UTT foreslog Poul Erik som dirigent, hvilket blev enstemmigt vedtaget.

UTT foreslog Poul Erik som dirigent, hvilket blev enstemmigt vedtaget. Aktivitetsudvalgsmøde 2013 - Trampolin og Tumbling D. 27. oktober 2013 1. Valg af dirigent UTT foreslog Poul Erik som dirigent, hvilket blev enstemmigt vedtaget. 2. Fremlæggelse af beretninger a. Ledelsen

Læs mere

Årsmøde Idrættens Hus Brøndby Søndag den 25. oktober 2015 Kl. 10.00

Årsmøde Idrættens Hus Brøndby Søndag den 25. oktober 2015 Kl. 10.00 Årsmøde Idrættens Hus Brøndby Søndag den 25. oktober 2015 Kl. 10.00 Hermed indkaldes til Årsmøde i Sports Acro Udvalget Søndag den 25. oktober 2015 kl. 10.00 Dagsorden: 1) Valg af dirigent 2) Fremlæggelse

Læs mere

Aktivitetsmøde i Udvalget for TeamGym Søndag den 4. november 2012 kl. 09.00

Aktivitetsmøde i Udvalget for TeamGym Søndag den 4. november 2012 kl. 09.00 Referat af Marianne Rasmussen Antal stemmeberettiget 44 Dagsorden: Aktivitetsmøde i Udvalget for TeamGym Søndag den 4. november 2012 kl. 09.00 1. Valg af dirigent - Bent Garsted 2. Valg af stemmetællere

Læs mere

Generalforsamling Mandag d. 5. maj 2014 kl. 19.00, i Vipperødhallen

Generalforsamling Mandag d. 5. maj 2014 kl. 19.00, i Vipperødhallen Generalforsamling Mandag d. kl. 19.00, i Vipperødhallen Til stede: Fra bestyrelsen: Malene, Pia, Charlotte, Mette, Malene, Anne Dorthe, samt 6 medlemmer. Fraværende: Marianne. 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

Aktivitetsudvalgsmøde i Trampolin og Tumbling den

Aktivitetsudvalgsmøde i Trampolin og Tumbling den Aktivitetsudvalgsmøde i Trampolin og Tumbling den 23.10.2011 Sted: Idrættens Hus, Brøndby Tilstedeværende: Claus Thomsen, Karsten Dehn, Jette Dehn, Bo Tureby, Jan Morton, Sarah Müller, Ditte Christensen,

Læs mere

Aktivitetsmøde i Hotel Scandic Hvidovre Søndag den 26. oktober 2014 Kl

Aktivitetsmøde i Hotel Scandic Hvidovre Søndag den 26. oktober 2014 Kl Aktivitetsmøde i Hotel Scandic Hvidovre Søndag den 26. oktober 2014 Kl. 10.00 Hermed indkaldes til Aktivitetsmøde i Udvalget for Trampolin og Tumbling Søndag den 26. oktober 2014 kl. 10.00 Dagsorden 1.

Læs mere

Ordinært repræsentantskabsmøde i Danskflugtskydnings Forbund Sted: Hotel Scandic Odense Dato: 22 marts 2014. Punkt Emne. 1 Valg af dirigent.

Ordinært repræsentantskabsmøde i Danskflugtskydnings Forbund Sted: Hotel Scandic Odense Dato: 22 marts 2014. Punkt Emne. 1 Valg af dirigent. Ordinært repræsentantskabsmøde i Danskflugtskydnings Forbund Sted: Hotel Scandic Odense Dato: 22 marts 2014 Punkt Emne 1 Valg af dirigent 2 Valg af stemmetællere 3 Optælling af tilmeldte foreninger/ delegerede

Læs mere

Referat Riffel-Sektions Møde

Referat Riffel-Sektions Møde Referat Riffel-Sektions Møde TID: Onsdag den 3. juni 2015 kl. 17.30 STED: Idrættens Hus Brøndby DELTAGERE: Hugo Andresen (HA) Peter Hansen (PH) Ib Hansen (IH) Flemming Brandenborg (FB) Mikael Green (MG)

Læs mere

Referat fra Repræsentantskabsøde Off-Track 2016 på Scandic Bygholm Park

Referat fra Repræsentantskabsøde Off-Track 2016 på Scandic Bygholm Park Referat fra Repræsentantskabsøde Off-Track 2016 på Scandic Bygholm Park Møde: Repræsentantskabsmøde 2016 Mødedato: 05.03.16 Referent: Kasper Darfelt Dato: 07.03.16 1. Konstatering af møderet og stemmetal

Læs mere

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk Generalforsamling onsdag d. 26. februar 2014 Dagorden 1. Valg af dirigent og referat 2. Bestyrelsens beretning for 2013 3. Forlæggelse og godkendelse af regnskab 2013 4. Godkendelse af budget 2009 og fastsættelse

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden Godkendt! HBE - Opdatering af strategi katalog tages under evt. 2. Godkendelse af referat fra sidst Godkendt!

1. Godkendelse af dagsorden Godkendt! HBE - Opdatering af strategi katalog tages under evt. 2. Godkendelse af referat fra sidst Godkendt! Mødedato: 12. maj 2015 kl. 8:00 9:30 Deltagere: Max Andersen (TGES), Ralf Petersen (MES), Agnete Madsen (KES), Flemming Kaas (TUES), Bo Zierau (TRES), Anders Jacobsen (Fm. EU) og Henrik Bertelsen (Elitechef).

Læs mere

Referat af Generalforsamling februar 2013

Referat af Generalforsamling februar 2013 Referat af Generalforsamling februar 2013 Formanden Jesper Jensen bød velkommen til Trinords medlemmer der var fremmødt til årets generealforsamling. 1. Valg af dirigent og referent Formanden orienterede

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling mandag 25/01-2016

Referat fra ordinær generalforsamling mandag 25/01-2016 Referat fra ordinær generalforsamling mandag 25/01-2016 19 stemmeberettigede medlemmer. 1. Valg af dirigent; Bent Rask foreslået og valgt Generalforsamlingen lovligt indvarslet. 2. Beretning: Ved formanden

Læs mere

Så er vi klar med årets sidste nyhedsbrev denne gang med referatet fra generalforsamlingen,

Så er vi klar med årets sidste nyhedsbrev denne gang med referatet fra generalforsamlingen, Frederikssund, den 2. december 2015 Kære Alle Så er vi klar med årets sidste nyhedsbrev denne gang med referatet fra generalforsamlingen, som kan ses nedenfor. Vi minder om vores juleafslutning søndag

Læs mere

Aktivitetsmøde i Idrættens Hus Brøndby Søndag den 4. november 2012 Kl

Aktivitetsmøde i Idrættens Hus Brøndby Søndag den 4. november 2012 Kl Aktivitetsmøde i Idrættens Hus Brøndby Søndag den 4. november 2012 Kl. 10.00 1 Hermed indkaldes til Aktivitetsmøde i Udvalget for Trampolin og Tumbling Søndag den 4. november 2012 kl. 10.00 Dagsorden *

Læs mere

REFERAT FRA ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE. 18. april 2015 i Rishøj Idrætscenter. Dirigent: Jens Peter Andersen Referent: Per Jensen

REFERAT FRA ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE. 18. april 2015 i Rishøj Idrætscenter. Dirigent: Jens Peter Andersen Referent: Per Jensen REFERAT FRA ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE 18. april 2015 i Rishøj Idrætscenter Dirigent: Jens Peter Andersen Referent: Per Jensen Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde ved Håndbold Region Øst Formand

Læs mere

Aktivitetsmøde i Idrættens Hus Brøndby Søndag den 4. november 2012 Kl. 09.00

Aktivitetsmøde i Idrættens Hus Brøndby Søndag den 4. november 2012 Kl. 09.00 Aktivitetsmøde i Idrættens Hus Brøndby Søndag den 4. november 2012 Kl. 09.00 Hermed indkaldes til Aktivitetsmøde i Udvalget for TeamGym Søndag den 4. november 2012 kl. 9.00, bemærk starttidspunkt. Dagsorden*

Læs mere

Referat, Generalforsamling i Pirates Support 30/9 2013. indkaldt. Stemmetæller Tina Thingaard og Andreas Olsen

Referat, Generalforsamling i Pirates Support 30/9 2013. indkaldt. Stemmetæller Tina Thingaard og Andreas Olsen Referat, Generalforsamling i Pirates Support 30/9 2013 1. Thomas Milverts vælges som dirigent. Generalforsamlingen er rettidigt indkaldt 2. Referant Anne Larsen Stemmetæller Tina Thingaard og Andreas Olsen

Læs mere

Dirigenten konstaterede at generalforsamlingen var indkaldt og annonceret efter gældende vedtægter.

Dirigenten konstaterede at generalforsamlingen var indkaldt og annonceret efter gældende vedtægter. Generalforsamling SSK Den. 28. april 2010-05-10, Slagelse Svømmehal, Cafeteriaet. Dirigent: Jørgen Larsen Protokol: Bo Pathuel På den ordinære generalforsamling for Slagelse Svømmeklub er dagsordenen følgende:

Læs mere

Valg af dirigent og stemmetal SK foreslog Bjarne Fjord Thomsen. Der var ingen andre forslag, så Bjarne blev valgt enstemmigt.

Valg af dirigent og stemmetal SK foreslog Bjarne Fjord Thomsen. Der var ingen andre forslag, så Bjarne blev valgt enstemmigt. Referat fra Repræsentantskabsmøde i speedway 2015 Mødedato: 7. marts 2015 Til stede: Brovst, Esbjerg, Fredericia, Fjelsted, Glumsø, Grindsted, Haderslev, Holsted, Munkebo, Outrup, Skærbæk, SMO, Silkeborg,

Læs mere

7. Valg af formand Trine Frølich er på valg. Modtager genvalg. Ingen modkandidat Trine Frølich valgt.

7. Valg af formand Trine Frølich er på valg. Modtager genvalg. Ingen modkandidat Trine Frølich valgt. Referat fra generalforsamling i Skive Taekwondo Klub 10. marts 2016 15 medlemmer deltager i spisning og generalforsamling 14 stemmeberettigede. 1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslår Kim Ø. Jensen. Principielt

Læs mere

Referat af generalforsamling 2014 i Fodboldafdelingen

Referat af generalforsamling 2014 i Fodboldafdelingen SØNDERMARKENS IDRÆTSKLUB FODBOLDAFDELINGEN Referat af generalforsamling 2014 i Fodboldafdelingen Tirsdag, den 24. februar 2015, kl. 19.00 Pkt. Emne : Referat : 1. Valg af dirigent : blev foreslået og valgt

Læs mere

REFERAT Dato for udarbejdelse af referat 27. marts 2014. Erik Nicolajsen bød velkommen.

REFERAT Dato for udarbejdelse af referat 27. marts 2014. Erik Nicolajsen bød velkommen. REFERAT Dato for udarbejdelse af referat 27. marts 2014 Fremmødte: se deltagerliste Stemmeberettigede: på deltagerlisten på nær administrationen. Velkomst Erik Nicolajsen bød velkommen. 1. Valg af dirigent

Læs mere

FSKBH Badminton Referat fra Årsmøde mandag den 13. maj 2013.

FSKBH Badminton Referat fra Årsmøde mandag den 13. maj 2013. Referat fra Årsmøde mandag den 13. maj 2013. Dagsorden: 1. Konstatering af fremmødte, stemmeberettigede repræsentanter 2. Valg af dirigent 3. Valg af referent og stemmetællere 4. Afdelingens beretning

Læs mere

DANSK POLITIHUNDEFORENING

DANSK POLITIHUNDEFORENING DANSK POLITIHUNDEFORENING R E F E R A T Dansk Politihundeforenings ordinære repræsentantskabsmøde. Lørdag den 3. marts 2012 kl. 12.50 afholdtes ordinært repræsentantskabsmøde på Vissenbjerg Storkro, Søndersøvej

Læs mere

Eurasier Klub Danmark

Eurasier Klub Danmark Eurasier Klub Danmark Stiftet den 09. september 2007 Samarbejdende specialklub med Dansk Kennel Klub Referat af: Generalforsamling i Eurasier Klub Danmark Tid: 31. maj 2014, kl. 17.00 Sted: Kennel Tværskov,

Læs mere

Referat af grupperådsmøde 28. februar 2010. Første stop Formandens beretning. S K O V F O L K E T - D E B L Å I H A D E R S L E V

Referat af grupperådsmøde 28. februar 2010. Første stop Formandens beretning. S K O V F O L K E T - D E B L Å I H A D E R S L E V Referat af grupperådsmøde 28. februar 2010 Alle samledes uden for varmestuen, hvor formand Klaus forklarede om dagens program og den anderledes gå-turs-generalforsamling. Formanden foreslog sig selv som

Læs mere

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Punkt 1: Valg af a) Dirigent b) Referent c) Bisidder d) 2 stemmetællere Inger Christensen, formand for Aalborg Tegnsprogsforening

Læs mere

Referat fra. Ordinært repræsentantskabsmøde. Lørdag, den 16. april 2016 i Idrættens Hus, Brøndby

Referat fra. Ordinært repræsentantskabsmøde. Lørdag, den 16. april 2016 i Idrættens Hus, Brøndby Referat fra Ordinært repræsentantskabsmøde Lørdag, den 16. april 2016 i Idrættens Hus, Brøndby Velkomst ved formand Birger Dahl. Bød velkommen til de for HRØ nye omgivelser. Særlig velkomst til nåleindehavere,

Læs mere

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk Hvidbjerg 20. marts 2016 MØDEREFERAT Dato: 9. marts 2016 Sted: klubhuset Referent Kirsten Hansesgaard Emne: Generalforsamling Thyholm Idrætsforening. I alt 15 personer var mødt op til TIF s generalforsamling.

Læs mere

Referat Riffel-Sektions Møde

Referat Riffel-Sektions Møde Referat Riffel-Sektions Møde TID: Torsdag 25. feb. 2016-17.30 22.00 STED: Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby DELTAGERE: (HA) Peter Hansen (PH) Ib Hansen (IH) Flemming Brandenborg (FB) Mikael

Læs mere

Referat fra UIGs aktivitetsmøde 23. oktober 2011

Referat fra UIGs aktivitetsmøde 23. oktober 2011 Referat fra UIGs aktivitetsmøde 23. oktober 2011 UIG: Anne-Mette Lund (formand) AML, Marianne Hulgaard MHU, Ralf Petersen RPE, Henning Johansen HJO, Camilla Møntegaard (CMA) og Ditte Vadsgaard (DVA). Dirigent:

Læs mere

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING Charlotte Alkjær Sekretær Hillerødvej 100 3300 Frederiksværk Tlf. 25715585 DATO 26.februar 2007 STED Ålestokgården, Næstved

Læs mere

Repræsentantskabsmøde 2013 Dansk Volleyball Forbund. Søndag den 2. juni 2013 kl. 10.00. Fredericia Idrætscenter REFERAT

Repræsentantskabsmøde 2013 Dansk Volleyball Forbund. Søndag den 2. juni 2013 kl. 10.00. Fredericia Idrætscenter REFERAT Repræsentantskabsmøde 2013 Dansk Volleyball Forbund Søndag den 2. juni 2013 kl. 10.00 Fredericia Idrætscenter REFERAT Valg af dirigent Formanden Erik Jacobsen bød velkommen. Flemming Barfred blev foreslået

Læs mere

Emne: Møde nr. 2-2014. Dato: 03-03-2014. Sted: Susanne Wærling SW

Emne: Møde nr. 2-2014. Dato: 03-03-2014. Sted: Susanne Wærling SW Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 2-2014 Dato: 03-03-2014 Sted: Susanne Wærling SW Deltagere: Susanne Wærling Kai Lübcke Hanne Jensen Preben Arenfeldt Louise Munchaus Adsbøl Vernon Pedersen

Læs mere

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 REFERAT - KREDSRÅDSMØDE Marianne Lind Sekretær Horserødvej 2B 3000 Helsingør Tlf. 4975 1730 DATO 18.september 2007 STED DELTAGERE AFBUD FRAVÆRENDE Osted Kro Kredsbestyrelsen:,

Læs mere

Generalforsamling i VBK

Generalforsamling i VBK Generalforsamling i VBK Referat af ordinær generalforsamling d. 24.11.2015 1. Valg af dirigent samt referent og 2 stemmetællere. 2. Bestyrelsens beretning formand Per Nørgaard Klaus Rasmussen blev valgt

Læs mere

Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde.

Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde. JBU - Region 3 18.02.2010 Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde. Dato: Torsdag d. 4. februar 2010 Kl.: 19.00 Sted: Stampesvej 19 8260 Viby J (Selskabslokalet) Vinnie bød velkommen til mødet 1. Mandaternes

Læs mere

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk Generalforsamling Mandag d. 23. marts 2009 Tilstede: Bestyrelsen og x medlemmer Dagorden 1. Valg af dirigent og referat 2. Bestyrelsens beretning for 2008 3. Forlæggelse og godkendelse af regnskab 2008

Læs mere

Generalforsamling Stenløse Skytteforening

Generalforsamling Stenløse Skytteforening Referat fra generalforsamling, mandag d. 24. februar 2014 kl. 19.00, i klubhuset Bækholmvej 27, 3660 Stenløse Tilstede: 34 stemmeberettigede medlemmer. Dagsorden jf. vedtægterne: 1. Valg af dirigent og

Læs mere

Charlotte Holmershøj fra DS vores kontaktperson havde desværre måttet melde afbud pga hovedbestyrelsesmøde.

Charlotte Holmershøj fra DS vores kontaktperson havde desværre måttet melde afbud pga hovedbestyrelsesmøde. Dansk Socialrådgiverforening Seniorsektionen Generalforsamling 29.4.2014 Formanden, Anita Barfod, bød velkomme og konstaterede, at ud over de tilmeldte årsmødedeltagere var der én deltager i generalforsamlingen,

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Langgarverne torsdag den 12. september 2013 kl. 19.00 (Klublokalet på Byskolen)

Bestyrelsesmøde i Langgarverne torsdag den 12. september 2013 kl. 19.00 (Klublokalet på Byskolen) Referat af Bestyrelsesmøde i Langgarverne torsdag den 12. september 2013 kl. 19.00 (Klublokalet på Byskolen) Deltagere: Allan Nielsen, Poul Erik Tobiasen, Carina Møller, Pernille Olesen, Leif Jensen, Lars

Læs mere

Hjerneskade foreningen Århus /Østjylland REFERAT AF GENERALFORSAMLING Lørdag d. 31. januar 2015

Hjerneskade foreningen Århus /Østjylland REFERAT AF GENERALFORSAMLING Lørdag d. 31. januar 2015 Hjerneskade foreningen Århus /Østjylland REFERAT AF GENERALFORSAMLING Lørdag d. 31. januar 2015 Inden vi gik i gang med den egl. Generalforsamling, fik foreningens nye direktør, Morten Lorenzen ordet for

Læs mere

Generalforsamling i Viborg Gymnastik-Forening

Generalforsamling i Viborg Gymnastik-Forening Generalforsamling i Viborg Gymnastik-Forening mandag 14. marts 2011 kl. 20.00 Sted VGF -centret Referat 1. Valg af dirigent - Flemming Pedersen blev valgt til dirigent og konstaterede at generalforsamlingen

Læs mere

Agility udvalget i kreds 6

Agility udvalget i kreds 6 Referat fra årsmødet i agility, kreds 6, tirsdag, den 07. nov. 2012 i Køge Ulla Vest bød velkommen til de godt 30 fremmødte. Deltagerne kom fra Maribo, Køge, Fakse, Guldborgsund, Vordingborg, Næstved og

Læs mere

Til stede fra bestyrelsen: Mikael Andersen (MA), Freddy Johansen (FJ) og Jesper Kristiansen (JK) Øvrige: 24 personer

Til stede fra bestyrelsen: Mikael Andersen (MA), Freddy Johansen (FJ) og Jesper Kristiansen (JK) Øvrige: 24 personer Referat af generalforsamlingen den 19. november 2015 Til stede fra bestyrelsen: Mikael Andersen (MA), Freddy Johansen (FJ) og Jesper Kristiansen (JK) Øvrige: 24 personer 1. Valg af dirigent Johnny Eriksen

Læs mere

Lovring Distrikt REFERAT. 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Valg af dirigent. 3. Kandidatliste

Lovring Distrikt REFERAT. 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Valg af dirigent. 3. Kandidatliste REFERAT af distriktsmøde den 16-03-2016 i Stouby. Til stede: Grupper: Rårup, Bankager, Egebjerg, Stouby, Hedensted, Runefolket, Brædstrup, Flemming, Åfplket, Lund, Hundslund, Ejerbavnehøj, Voerladegård.

Læs mere

1. Velkomst SK-formand Hans Storm bød velkommen til fredagens møde, som omhandlede overgangen til Danmarks Cykle Union.

1. Velkomst SK-formand Hans Storm bød velkommen til fredagens møde, som omhandlede overgangen til Danmarks Cykle Union. Referat fra Klublederseminar 2015 Møde: både fredag og lørdag Mødedato: den 6. og 7. november 2015 Til stede: BMX-klubber, SU-formand, SK og sportssekretær Ikke til stede: Referent: Martin Gunnar Thenning

Læs mere

Referat af DUNs generalforsamling søndag den 2. marts 2003 i København.

Referat af DUNs generalforsamling søndag den 2. marts 2003 i København. Referat af DUNs generalforsamling søndag den 2. marts 2003 i København. Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent. 2. Fremlæggelse af bestyrelsens beretning til godkendelse. 3. Fremlæggelse af revideret

Læs mere

Referat af Stiftende repræsentantskabsmøde Håndbold Region Øst. lørdag den 6. november 2010, kl. 10.00-12.00

Referat af Stiftende repræsentantskabsmøde Håndbold Region Øst. lørdag den 6. november 2010, kl. 10.00-12.00 Referat af Stiftende repræsentantskabsmøde Håndbold Region Øst lørdag den 6. november 2010, kl. 10.00-12.00 Hotel Hvide Hus, Strandvejen 111, 4600 Køge. Side 2 af 7 Stiftende Repræsentantskabsmøde 2010

Læs mere

Generalforsamling Rolfsted Idrætsforening tirsdag d. 24.2.15 kl 19.00

Generalforsamling Rolfsted Idrætsforening tirsdag d. 24.2.15 kl 19.00 Generalforsamling Rolfsted Idrætsforening tirsdag d. 24.2.15 kl 19.00 Tilstede: Poul Erik og Lars fra støtten, Louise, Ernst, Peder og Rie fra hovedbestyrelsen, Bendt fra Senior, Peter, Jens fra håndbold,

Læs mere

Kastrup Gymnastikforening af 1966

Kastrup Gymnastikforening af 1966 Kastrup Gymnastikforening af 1966 Årsberetning 2013 Formandens beretning: Vi har igen i år haft en sæson med fremgang både mht. resultater i vor konkurrence afdeling men også mht. medlemstal og trænere,

Læs mere

Formanden Steen Seitner bød velkommen og herefter åbnede generalforsamlingen med:

Formanden Steen Seitner bød velkommen og herefter åbnede generalforsamlingen med: Ølstykke tennisklub - generalforsamling 2011 Sted: I hallen Dato: 31/03-11 Tidspunkt: 19.30 Deltagere fra bestyrelsen: Steen Seitner, Flemming Adriansen, Jørn Østergren, Flemming Scheuer- Larsen, Torben

Læs mere

Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde lørdag den 9. april 2011 i Rishøj Idrætscenter, 4600 Køge

Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde lørdag den 9. april 2011 i Rishøj Idrætscenter, 4600 Køge Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde lørdag den 9. april 2011 i Rishøj Idrætscenter, 4600 Køge 1. Velkomst. Ved Formand Birger Dahl, der bød velkommen til alle fremmødte, incl. nålemodtagere, bestyrelse,

Læs mere

Frederikssund Golfklub Generalforsamling 2013 Torsdag d. 7. marts

Frederikssund Golfklub Generalforsamling 2013 Torsdag d. 7. marts Frederikssund Golfklub Generalforsamling 2013 Torsdag d. 7. marts Referat af generalforsamlingen: Formanden for bestyrelsen, Leif Tullberg, bød velkommen og udtrykte ønske om at det ville blive en god

Læs mere

AALBORG HÅNDBOLDKLUB

AALBORG HÅNDBOLDKLUB AALBORG HÅNDBOLDKLUB IDRÆTSHALLEN, Østre Allé 87, 9000 Aalborg Medlem af DHF, DAI under DIF, DGI og SIFA www.aalborg-hk.dk Referat af generalforsamling i Aalborg Håndboldklub 27. februar 2012 a) Valg af

Læs mere

Formand Pia Arendt bød velkommen til alle. Hun var taknemmelig for den store opbakning til generalforsamlingen.

Formand Pia Arendt bød velkommen til alle. Hun var taknemmelig for den store opbakning til generalforsamlingen. Referat af generalforsamling - AIF 27-02-2015 Formand Pia Arendt bød velkommen til alle. Hun var taknemmelig for den store opbakning til generalforsamlingen. Generalforsamlingen.: Valg af dirigent. Jim

Læs mere

Referat af. grupperådsmøde i Orion

Referat af. grupperådsmøde i Orion Referat af grupperådsmøde i Orion 23. februar 2014 Referat af Grupperådsmøde i Orion 23. februar 2014 Side 1 af 6 Deltagere: Bestyrelsen, ledere og 30 forældre i alt 44 personer Christian Nedergaard blev

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Samarbejdsudvalgsmøde 5-05/08 Dato Mandag, den 25. juni kl. 17.00. Sted Idrættens Hus, Brøndby Deltagere Forbundsledelsen: Jan F. Ludvigsen, Annie Nielsen, Peter

Læs mere

Dagsorden Riffel sektions Møde

Dagsorden Riffel sektions Møde Dagsorden Riffel sektions Møde TID: Onsdag den 7. oktober 2015 17.30 22.00 STED: Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby DELTAGERE: Peter Hansen (PH) Ib Hansen (IH) Flemming Brandenborg (FB) Anders

Læs mere

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S. Det Der Sker. Nr. 1 2012

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S. Det Der Sker. Nr. 1 2012 D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S Det Der Sker Nr. 1 2012 D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S Kære spejdere og forældre Spejderliv er friluftsliv og det har Troppen taget alvorligt. De holder

Læs mere

Aktivitetsmøde i. Gymnastik for Alle. udvalget. Hotel Scandic. Hvidovre. Lørdag den 25. oktober 2014. Kl. 16.00

Aktivitetsmøde i. Gymnastik for Alle. udvalget. Hotel Scandic. Hvidovre. Lørdag den 25. oktober 2014. Kl. 16.00 Aktivitetsmøde i Gymnastik for Alle udvalget Hotel Scandic Hvidovre Lørdag den 25. oktober 2014 Kl. 16.00 Hermed indkaldes til Aktivitetsmøde i Udvalget Gymnastik for Alle Lørdag den 25. oktober 2014 kl.

Læs mere

2. Bestyrelsens beretning Vi har i år valgt at dele beretningen ud til dem der har haft med de forskellige områder af gøre.

2. Bestyrelsens beretning Vi har i år valgt at dele beretningen ud til dem der har haft med de forskellige områder af gøre. Referat fra Generalforsamlingen 2008 Afholdt onsdag den 18. februar på Bakkenbro Skole. 36 fremmødte udover bestyrelsen. 1. Valg af dirigent Otto Østergaard blev valg med applaus. 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Tak til Carsten for hans tid i bestyrelsen, og til Frank for hans støtte til landsholdet gennem mange år. Gaver følger.

Tak til Carsten for hans tid i bestyrelsen, og til Frank for hans støtte til landsholdet gennem mange år. Gaver følger. Årsmøde d. 15.6.2013 Deltagere: Lisbeth Hansen, Jørn Engvang,, Jens Erik Nielsen, Marianne Poulsen, Steen Storgaard, Susanne Hasselgren, Bjørn Walby, Simon Bank, Svend Borggren, Kurt Nielsen, Kent Hielscher,

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i AIF

Referat fra ordinær generalforsamling i AIF 31. maj 2015 Referat fra ordinær generalforsamling i AIF Torsdag den 28. maj 2015, kl. 19.00. Generalforsamlingen afholdtes i AIF klubhus. Deltagende foreninger: Badminton, Cricket, Fodbold, Gymnastik,

Læs mere

Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2016 (12/3-2016)

Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2016 (12/3-2016) Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2016 (12/3-2016) Årsmøde 2016 blev afholdt lørdag d. 12Marts 2016 kl. 10.00 i Gildesalen Tjørnevej 50, Mejdal 7500 Holstebro Som traditionen byder startede mødet 9.00 med

Læs mere

AKTIVITETSMØDE Trampolin

AKTIVITETSMØDE Trampolin AKTIVITETSMØDE Trampolin Idrættens Hus, Brøndby Lørdag d. 26. oktober 2019 Hermed indkaldes til Aktivitetsmøde i Udvalget for Trampolin Lørdag den 26. oktober 2019 DAGSORDEN 1. Valg af dirigent 2. Beretning

Læs mere

Diakonhøjskolens Diakonforbund Årsmøde d. 18. juni 2011.

Diakonhøjskolens Diakonforbund Årsmøde d. 18. juni 2011. Diakonhøjskolens Diakonforbund Årsmøde d. 18. juni 2011. Dagsorden: 1. Valg af dirigent, referent og stemmetællere. Dirigent Leif Bønning, referent Lisbeth Skals Jensen, stemmetællere bliver valgt, når

Læs mere

SK modtager gerne forslag til justeringer af løbsstruktur, som kan drøftes på klublederseminar 2015. Findes der en løsning vi ikke har fået øje på?

SK modtager gerne forslag til justeringer af løbsstruktur, som kan drøftes på klublederseminar 2015. Findes der en løsning vi ikke har fået øje på? Referat fra SK BMX-møde BMX Møde: nr. 8-2015 Mødedato: den 14. oktober 2015 Til stede: Hans Storm (HS), Lars Ostenfeldt (LO), Johnny Winther (JOW) og Lotte Filsø (LF) Ikke til stede: Referent: LO Dato:

Læs mere

Kommentarer: Der henstilles til kommende styregruppe, at man ikke godkender budgetter, der er større, end hvad vi har i kassen.

Kommentarer: Der henstilles til kommende styregruppe, at man ikke godkender budgetter, der er større, end hvad vi har i kassen. 1 valg af dirigent og stemmetællere. Dirigent: Allan. Stemmetællere: Lizzi & Aase. 2 Beretning fra styregruppen, samt godkendelse af beretningen. Årsberetning fremlagt (se bilag 1) og godkendt. Kommentarer:

Læs mere

DDGUs generalforsamling d. 14. marts 2015 kl. 12.00 blev afholdt på følgende adresse:

DDGUs generalforsamling d. 14. marts 2015 kl. 12.00 blev afholdt på følgende adresse: DDGUs generalforsamling d. 14. marts 2015 kl. 12.00 blev afholdt på følgende adresse: DGI Storkøbenhavn, Vester Voldgade 100 1552 København V Fremmødte: Søren Lindgreen, Sinus Frank, Niels Kloster, Joakim

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i K/S Danskib 26

Referat af ordinær generalforsamling i K/S Danskib 26 Referat af ordinær generalforsamling i K/S Danskib 26 Den 15. april 2009 kl. 17.00 afholdtes der generalforsamling på Radisson SAS Royal Hotel, Hammerichsgade 1, 1611 København V. Dagsordenen var som følger:

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE I DSØ TIRSDAG D. 3.1.

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE I DSØ TIRSDAG D. 3.1. REFERAT AF BESTYRELSESMØDE I DSØ TIRSDAG D. 3.1. PÅ DAGSORDENEN ER: 1. Repræsentantskabsmødet Beretning Alt er samlet og lagt ud til den sidste korrekturlæsning. Beretning, vedtægtsændringer, regnskab,

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING I DANSKE NATURISTER DEN 4. FEBRUAR 2007 I ÅRHUS. 2. Fremlæggelse af bestyrelsens beretning til godkendelse

REFERAT AF GENERALFORSAMLING I DANSKE NATURISTER DEN 4. FEBRUAR 2007 I ÅRHUS. 2. Fremlæggelse af bestyrelsens beretning til godkendelse REFERAT AF GENERALFORSAMLING I DANSKE NATURISTER DEN 4. FEBRUAR 2007 I ÅRHUS. Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Fremlæggelse af bestyrelsens beretning til godkendelse 3. Fremlæggelse af revideret

Læs mere

1. Valg af dirigent. Søren Dietz Elmstrøm. 2. Sektionsleder ens beretning 3. Drøftelse af mål med tilhørende handleplaner for sektionen

1. Valg af dirigent. Søren Dietz Elmstrøm. 2. Sektionsleder ens beretning 3. Drøftelse af mål med tilhørende handleplaner for sektionen Mødeindkaldelse/Beslutningsnotat: Dato: 14. april 2013 Mødetidspunkt: 9.00 Mødested:Idrættenshus Deltagere: Britt Kejser Greve (BG); Karl-Emil Greve (KG); Jimmy Adler Andersen (JAA); Jens Andersen (JA);

Læs mere

ATLETKLUBBEN VIKING KASTRUP. Stiftet 20. november 1951 Medlem af Dansk Vægtløftningsforbund & Danmarks Idrætsforbund

ATLETKLUBBEN VIKING KASTRUP. Stiftet 20. november 1951 Medlem af Dansk Vægtløftningsforbund & Danmarks Idrætsforbund Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling tirsdag den 23. april 2013, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. 24. april 2013 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formanden beretning 3.

Læs mere

Afdelingsmøde afd. 6 Bøgeparken, den 25. april 2016

Afdelingsmøde afd. 6 Bøgeparken, den 25. april 2016 Afdelingsmøde afd. 6 Bøgeparken, den 25. april 2016 Deltagere: 15 beboere fra 15 husstande. Fra boligforeningens organisationsbestyrelse deltog: Formand Hans Chr. Nielsen (HCN) Susanne Bergstedt Kjeld

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde d.19 maj kl.17.00

Referat fra bestyrelsesmøde d.19 maj kl.17.00 Referat fra bestyrelsesmøde d.19 maj kl.17.00 Tilstede: Henrik, Britta, Heidi, Per, Jenny, Christian og Anja 1. Referat fra sidste møde Godkendt 2. Nye punkter til dagsordenen Bemærkninger til udsendte

Læs mere

Referat fra årsmøde 17. maj 2010

Referat fra årsmøde 17. maj 2010 Ad.1 Ad. 2 Bjørn Semberg, Hi. Formandens mundtlige beretning. Formanden mindes afdøde kammerater med mindeord og 1 minuts stilhed. Efter at have omtalt fusionen pr. 01. januar 2010 gennemgik han den fremsendte

Læs mere

Fællesrepræsentationen for Specialklubber For stående Jagthunde i Danmark.

Fællesrepræsentationen for Specialklubber For stående Jagthunde i Danmark. Fællesrepræsentationen for Specialklubber For stående Jagthunde i Danmark. FJDs engelske gruppemøde onsdag den 24. november 2010 kl. 17.30 på Hotel Hedegården, Valdemar Poulsens Vej 4, 7100 Vejle tlf.

Læs mere

Referat af generalforsamling i Islandshesteklubben Thor d. 6. februar 2016

Referat af generalforsamling i Islandshesteklubben Thor d. 6. februar 2016 Referat af generalforsamling i Islandshesteklubben Thor d. 6. februar 2016 Finn Nejstgaard er valgt som dirigent. Lisbeth Larsen er valgt som stemmetæller. Lotte Thøgersen referent. Dirigent fastslår at

Læs mere

DISTRIKT NORDJYLLAND GENERALFORSAMLING REFERAT. Onsdag d. 6. maj 2009 kl. 19.00 til 22.00 i Aalborg Bridgehus.

DISTRIKT NORDJYLLAND GENERALFORSAMLING REFERAT. Onsdag d. 6. maj 2009 kl. 19.00 til 22.00 i Aalborg Bridgehus. DISTRIKT NORDJYLLAND GENERALFORSAMLING REFERAT Onsdag d. 6. maj 2009 kl. 19.00 til 22.00 i Aalborg Bridgehus. Formand Keld Jensen bød velkommen til ordinær generalforsamling 2009. 1. Konstatering af stemmetal

Læs mere

UTG møde 11. februar 2015 kl. 18.30-21.30 Nyborg Strand, Østerøvej 2, 5800 Nyborg. Dagsorden

UTG møde 11. februar 2015 kl. 18.30-21.30 Nyborg Strand, Østerøvej 2, 5800 Nyborg. Dagsorden UTG møde 11. februar 2015 kl. 18.30-21.30 Nyborg Strand, Østerøvej 2, 5800 Nyborg Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat. 3. Ref. af GymDanmarks bestyrelsesmøde. GymDanmarks DNA

Læs mere

REFERAT URG MØDE 5 - SØNDAG D. 20. SEPTEMBER 2015

REFERAT URG MØDE 5 - SØNDAG D. 20. SEPTEMBER 2015 REFERAT URG MØDE 5 - SØNDAG D. 20. SEPTEMBER 2015 Idrættens Hus, Brøndby. GymDanmark mødelokale, 5. sal. Kl. 9 16. Frokost undervejs. Anette afbud indtil kl. 12. Gitte, Nicoline, Beth og Anders afbud.

Læs mere

Dagsorden for bestyrelsesmøde i OIK Mandag den 10. marts 2014, kl. 19.00-21:00 i klubrummet.

Dagsorden for bestyrelsesmøde i OIK Mandag den 10. marts 2014, kl. 19.00-21:00 i klubrummet. Dagsorden for bestyrelsesmøde i OIK Mandag den 10. marts 2014, kl. 19.00-21:00 i klubrummet. Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden 2. Valg af referent 3. Godkendelse af referat fra sidste mødet. (Fortroligt/Web)

Læs mere

Referat af generalforsamling i BFC Lundegården 26. marts 2014

Referat af generalforsamling i BFC Lundegården 26. marts 2014 Referat af generalforsamling i BFC Lundegården 26. marts 2014 Til generalforsamlingen var der 10 fremmødte. 1. Valg af dirigent Henrik Møller Hansen blev valg som dirigent og startede med at konstatere,

Læs mere

AMOK Amager Orienterings Klub

AMOK Amager Orienterings Klub Referat af AMOK s ordinære generalforsamling TIRSDAG d. 22. marts 2011 kl. 19. Dagsorden 1. Valg af dirigent og referent. Peter valgt som dirigent. Svend valgt som referent. Dirigenten konstaterede at

Læs mere

Referat fra DMJU s generalforsamling 2. april 2016 i Bramdrupdam.

Referat fra DMJU s generalforsamling 2. april 2016 i Bramdrupdam. Referat fra DMJU s generalforsamling 2. april 2016 i Bramdrupdam. Dagsorden var: 1. Valg af dirigent. 2. Valg af: a. Referent. b. 2 stemmetællere. 3. Formandens beretning. 4. Kassereren fremlægger det

Læs mere

Ordinært møde i ÅKS repræsentantskabet onsdag den 4. november 2015

Ordinært møde i ÅKS repræsentantskabet onsdag den 4. november 2015 Ordinært møde i ÅKS repræsentantskabet onsdag den 4. november 2015 Referat: Ad 1) Valg af referent og ordstyrer Referent: Carsten L. Buus (Viking) Ordstyrer: Erik Madsen (Viking) Ad 2) Præsentation af

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling Tirsdag den 23. april 2013 på Terslev Skole

Referat af ordinær generalforsamling Tirsdag den 23. april 2013 på Terslev Skole Referat af ordinær generalforsamling Tirsdag den 23. april 2013 på Terslev Skole Formanden Ivan nr. 51 bød velkommen til de fremmødte. Til stede var følgende parceller og andelsboliger repræsenteret: Nr.

Læs mere

Aktivitetsmøde i Idrættenshus Brøndby Søndag den 25. oktober 2014 Kl. 10.00

Aktivitetsmøde i Idrættenshus Brøndby Søndag den 25. oktober 2014 Kl. 10.00 Aktivitetsmøde i Idrættenshus Brøndby Søndag den 25. oktober 2014 Kl. 10.00 Hermed indkaldes til Aktivitetsmøde i Udvalget for Trampolin og Tumbling Søndag den 26. oktober 2014 kl. 10.00 Dagsorden: 1.

Læs mere

Referat Generalforsamling 25.maj 2016

Referat Generalforsamling 25.maj 2016 Referat Generalforsamling 25.maj 2016 Generalforsamlingen er rettidig indkaldt iflg. vedtægterne. Indkaldelse er udsendt pr. mail til alle klubbens medlemmer den 7.4. Der er 3 indkomne forslag. (se punkt

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Kratbjerghusene den 5/4-2006

Referat af ordinær generalforsamling i Kratbjerghusene den 5/4-2006 Referat af ordinær generalforsamling i den 5/4-2006 1. Valg af dirigent. Thomas Jørgensen (BV27) blev valgt til dirigent. Han konstaterede, at forsamlingen var lovligt indkaldt og at der var 27 stemmeberettigede

Læs mere

Referat. fra årsmødet i HK Områdeklubben på KU. Mandag den 25. marts 2008 kl. 16.45 i HK København, Artillerivej 30, 2300 København S, Rund mødesal

Referat. fra årsmødet i HK Områdeklubben på KU. Mandag den 25. marts 2008 kl. 16.45 i HK København, Artillerivej 30, 2300 København S, Rund mødesal Til alle HK-medlemmer på KU http://hk.ku.dk Referat fra årsmødet i HK Områdeklubben på KU Mandag den 25. marts 2008 kl. 16.45 i HK København, Artillerivej 30, 2300 København S, Rund mødesal Programmet

Læs mere

KØBENHAVNS BOWLING UNION

KØBENHAVNS BOWLING UNION Referat FU6 26/10 2009 Lombok den 16. november 2009 Tilstede: Ikke tilstede: Konstitueret Formand: Michael Wittendorff (MW) Konstitueret Næstformand: Inge Sambleben (IS) Sekretær: Bente Makholm (BM) Kasserer:

Læs mere

REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 18. august 2009

REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 18. august 2009 REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 18. august 2009 Referent: Deltagere: Afbud: Pernille Dohlmann Kai Thusgaard Andersen, Pernille Dohlmann, Linda Eriksen, Vibeke Gjerstrup, Lisbeth Pedersen, Dorthe Sørensen,

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag den 3. marts 2015 kl. 19.00 22.00 i Kostalden på Rødovregaard, Kirkesvinget 1

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag den 3. marts 2015 kl. 19.00 22.00 i Kostalden på Rødovregaard, Kirkesvinget 1 Referat af ordinær generalforsamling tirsdag den 3. marts 2015 kl. 19.00 22.00 i Kostalden på Rødovregaard, Kirkesvinget 1 Dagsorden og referat: 1. Valg af dirigent og stemmetællere. Bestyrelsen foreslår

Læs mere

Referat af Generalforsamling DcH-Galten 19.1.2011 kl.19. 30. 1. Valg af dirigent Peter Nielsen blev valgt

Referat af Generalforsamling DcH-Galten 19.1.2011 kl.19. 30. 1. Valg af dirigent Peter Nielsen blev valgt Referat af Generalforsamling DcH-Galten 19.1.2011 kl.19. 30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent Peter Nielsen blev valgt 2. Beretning af foreningens Formand Anne-Marie Toftensberg berettede om klubbens aktiviteter

Læs mere

Anne-Mette bød velkommen og bad forsamlingen lave en navne runde. Bjarne Mierzwa blev forslået af bestyrelsen, og der var ingen indvendinger.

Anne-Mette bød velkommen og bad forsamlingen lave en navne runde. Bjarne Mierzwa blev forslået af bestyrelsen, og der var ingen indvendinger. Mødedato: 26. oktober Mødenavn: Årsmøde Sted: Scandic, Hvidovre Deltagere: Afbud: - Referat: Carsten Nyborg Andersen 1. Velkommen Anne-Mette bød velkommen og bad forsamlingen lave en navne runde 2. Valg

Læs mere