Referat fra kredsgeneralforsamling mandag den 29. februar 2016 på Idrætshøjskolen.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat fra kredsgeneralforsamling mandag den 29. februar 2016 på Idrætshøjskolen."

Transkript

1 Århus den 11. marts 2016 Referat fra kredsgeneralforsamling mandag den 29. februar 2016 på Idrætshøjskolen. bød velkommen til alle de fremmødte fra foreningerne, JHF s repræsentant Allan Enevoldsen, udvalgsmedlemmer, veteraner, samt personalet på kontoret. Ad 1. Valg af dirigent. Kredsbestyrelsen foreslog Leif Bang, som blev valgt. Leif Bang takkede for valget og konstaterede generalforsamlingen for lovligt indkaldt. Der var fremmødt 11 foreninger og 5 bestyrelsesmedlemmer, i alt 27 stemmeberettigede. Ad. 2 Formandens beretning. bad forsamlingen mindes to håndboldfolk, som ikke er blandt os mere. Den første er Peder Meyer, som ringtig mange håndboldfolk kendte. Han var en legende, og var altid at finde i hallerne. Den anden er Leif Flensborg, som gik bort i fredags. Leif har været leder, træner, medlem af bestyrelsen i Kreds 5 og senest blandt de blå mænd som hjælper ved Århus Håndbolds kampe. Supplerede herefter sin skriftlige beretning med at fortælle: Politikerne både i folketinget og i kommunerne har det seneste år ofte haft sundhed og motion på dagsordenen og der er lagt op til et samarbejde mellem den lokale skole og idrætten. Set fra en idrætspolitisk synsvinkel er det glædeligt at konstatere, at denne politiske fokusering har givet afkast. Det betyder også, at vi har mange brugere i de lokale idrætsfaciliteter og håndbolden bliver til stadighed presset mere og mere af manglende haltid. Trods nye haller de seneste år, er vi mange om at dele tiderne. Og det ses på lokaliteterne, de er ved at være godt slidte mange steder, og faciliteterne er ikke så gode mere. Vi kan ikke mønstre fremgang, derimod en lille tilbagegang. En af årsagerne skal bl.a. findes i de individuelle idrætter, hvor man ikke er afhængig af andre. Dog er vores tilbagegang ikke så stor som den kunne have været, og det skyldes det store arbejde der udføres via Trille og Trolde, Knæk Kurven og Håndboldkaravanen. Herunder skal lyde en stor tak til Idrætssamvirket for sponsoratet til Karavanen. Stor ros til det arbejde der foregår ude i foreningerne i Kreds 5, der er ingen tvivl om at det er det, der er med til at holde på vores spillere også. Til orientering, så har håndbold overtaget populariteten over fodbold seermæssigt.

2 EM 2014 til orientering var der 1200 frivillige med, det vidner om et kæmpe engagement fra håndboldfolket. Hvis vi kigger i egen andedam, så er der sket ret meget her også. Så stor ros til vores konsulenter for at sætte gang i så mange aktiviteter. Beach Handball en stor succes, hele syv kampdage blev det til sidste år. Håndboldskolerne har også været fyldt op, over børn har været med i Kreds 5. Dommerudvalget har, som de sidste mange år, stor fokus på rekruttering af nye dommere. Uddannelsesudvalget har afviklet mange kurser igen år. Børne- og Ungeudvalget har sat mange aktiviteter i gang, trods manglende formand. Turneringsudvalget, som jo er nerven i det hele, har klaret sig igennem et år med store udfordringer med elektronisk holdkort. Eliteudvalget Allan Schmidt har desværre lagt sig syg, men er der nogle i forsamlingen der har noget, bringer vi det videre. Økonomien normalt så er man jo ikke vant til at en kasserer laver underskud, men det gør vores. Det vil Hans Peter Krupsdahl selv komme ind på under regnskabet. Sluttede med at takke de ansatte for deres indsats, bestyrelsen, foreningerne, udvalgsmedlemmerne, instruktører, tidtagere og sekretærer, JHF s repræsentant, veteraner osv., samt dem der ikke er nævnt her. Leif Eliasen Nordbyen mangler haller, og trods det, er man i gang med at nedlægge en i Skejby. Idrætssamvirket har bragt det på bane. Man kunne evt. prøve at slå sig sammen med Idrætssamvirket for at finde ud af hvor mange haller vi har brug for her i Århus. Beretningen blev enstemmigt godkendt. Ad. 3.a Turneringsudvalgets orientering. Jan Laursen: Samtlige holdkort i januar er gennemgået i samarbejde med Per Mouritsen og Susanne Christiansen, og der er fundet mange fejl. Ca. 30% af holdkort fra børn og dameseniorkampene, og 36% for seniorherrerne. Og ud over det, er der flere af holdkortene der er mere end en fejl på. Det skal vi have ryddet op i, så I skal forvente at høre fra Susanne med de fejl der skal rettes. Bl.a. glemmer mange at sætte et D ud for dispensationsspillerne på holdkortet, eller man sætter et D, men har ikke søgt om dispensation. Der er også mange der er oprettet uden fødselsdato. Og vi har rigtig mange ukendte/fiktive spillere stående i Kreds 5, og da de fiktive/ukendte spillere ikke er oprettet i jeres forening, så er de faktisk ulovlige. Pt. er der mellem 350 og 400 stk. Da dette ikke kun er gældende i vores kreds, har JL sammensat et brev til Turneringsudvalget i Jylland. Der har været en sag, hvor man har hængt en person ud offentlig, bl.a. i de sociale medier. Personen er ansat, og har gjort sit arbejde som han skal, og dette er han

3 blevet svinet til på det groveste for, og det hører ingen steder hjemme. Så må man gå til de ansvarlige i stedet for. Vi har Kreds Cup finalestævne i Ulstruphallerne i Kreds 4 på lørdag, og der har Kreds 5 syv hold med. Held og lykke til dem. Hørning Håndbold Med hensyn til de fiktive spillere, er det så ikke en måde at snyde med spillerne på? Susanne/Jan Det er ikke vores indtryk at der bliver snydt med dem. Ofte bliver de lavet fordi trænerne ikke lige kan finde spilleren, og postmodtageren får efterfølgende en mail om at der er brugt ukendte spillere, som de bedes oprette eller udskiftet med en eksisterende spiller. Andre oprettes som fiktive, da holdet, som de også gjorde da vi lavede papirholdkort, stod og manglede spillere til kampen. Viby IF Synes det er rigtig godt at man kan oprette en fiktiv spiller, så man ikke skal aflyse kampen. Synes også at Håndoffice er godt, og nu er der så også kommet tilmeldinger til håndboldskolerne via håndoffice. Der mangler bare vejledninger, så det er tungt at komme igennem. Kan det ikke lade sig gøre at tillade musik til kampe, hvis man ønsker at lave en stemning i hallen for at trække folk til f.eks? Jan Laursen Tager det med til næste turneringsmøde. Evt. kan man jo lave nogle stævner i første omgang til at afprøve det i. Ad. 3.b Dommerudvalgets orientering. : Der har været et fald i indberetninger det sidste år, og det er glædeligt. Dommerne i de to øverste rækker er klædt på af sponsorere. Man ville gerne at der var tøj til alle dommerne. Der er et nyt tiltag omkring dommerrekruttering på vej, og det omhandler bl.a. de sociale medier. Vi laver ind i mellem et regelkursus hjemme hos en forening, hvis der er nok deltagere til at det kan hænge sammen. Vi vil selvfølgelig helst have alle med i vores eget regi, men det kan man jo så håbe på, at nogle af deltagerne kommer efterfølgende. Henrik Sørensen udtræder af dommerudvalget, og Jan Berg Andersen kommer ind i stedet for. Vi har oplevet nogle rigtig uheldige sager om nye dommere der er blevet svinet til ude i hallerne, og det vil vi ikke se. I opfordres til at behandle de nye dommere godt, så de ikke bliver skræmt væk igen. Tak til udvalgets medlemmer, kontoret for hjælpen, og til resten af bestyrelsen.

4 I beretningen står der at det nye dommerkursus består af to dele, men vi har kun hørt om del 1. Hvor er del 2? Del 2 er ikke klar endnu, det bliver et webinar, og der arbejdes på at få det færdigt. Findes der en god beskrivelse omkring mandsopdækning, der er mange af vores døm-selv dommere der ikke kan finde ud af at tolke den? Nej, der findes ikke andet end den video som ligger på nettet. Hvordan kan det være, at dommerregningen ved de sidste tre Elite Cup stævner i Skæring er steget så meget? Det er svært at lave stævner, hvis hele overskuddet skal udbetales til dommerne. Fortsætter det sådan, er der ingen der gider lave stævner mere. Det er fordi de hold der spiller er Liga og 1. divisionshold, så det kræver dommere fra de højeste rækker, og dermed højere takst. Hei, Skæring Nu har vi holdt det stævne de sidste 20 år, og de sidste tre år er udgifterne til dommere steget temmelig kraftigt. Vi skal sørge for at få gransket det. Vi er i kredsen meget opmærksomme på at begrænse udgifterne til turnering og dommere. Ethvert rødt kort i kampen sidste minut giver mulighed for straffekast i liga- og 1. divisions reglementet. Har man overvejet også at bruge det i vores rækker? Nej, men det vil jeg da gerne tage med til næste udvalgsmøde. Ad. 3.c Uddannelsesudvalgets orientering. Tue Fisker Der er tre store satsninger i det kommende år. Det første er IHÅ trænerkurset for ungdom og senior, som arrangeres i samarbejde med IK Skovbakken maj. Den maj afholder vi Ungtrænerkursus for årgang i Hammel.

5 Det sidste er et DHF mentorkursus, som afholdes samtidig med IHÅ kurset den maj. Ad. 3.d Børne- og ungeudvalgets orientering. Intet at tilføje. Ad. 3.e Eliteudvalgets orientering. Intet at tilføje Herefter blev kredsgeneralforsamlingen suspenderet for at kåre Årets dommervenlige klub. Niels Bo: Det er rart, der er så mange gode klubber i Kreds 5, og den som er valgt til Årets Dommervenlige Forening er en af dem der har gjort noget aktivt. Og der er altid gode tidtagere til kampene, og vand til dommerne. Daniel og Jørgen fra Hørning blev kaldt op, og fik overrakt et diplom samt en buket blomster. Bestyrelsen har indstillet en person fra Kreds 5 til JHF s sølvnål. En person der har bevæget sig meget rundt i håndboldkredse i mange år. Det er Benny Nielsen, som siden 1993 har været kredstræner i Eliteudvalget, der får nålen. Benny er bl.a. kendt for sine mange kampe med AGF s 1-2. division, at have været talenttræner ved DHF , været tilknyttet Y og U-landsholdene i flere omgange, og han har undervist på kurser for DHF, JHF og for Kreds 5 siden Benny Nielsen fik overrakt sølvnålen og en buket blomster. Jan Dahl Laursen har valgt at stoppe som turneringsformand. Han har været med i en tid med rigtig meget nyt, og vi kan være stolte over, at Jan har været med til at få så meget gennemført for vores foreninger. Han har gjort meget godt for Kreds 5. Jan fik overrakt en buket blomster som tak for sin indsats i kredsen. Hans Peter Krupsdahl stopper som kasserer ved os, da dåbsattesten gør, at han ikke kan være med mere. Forhåbentlig kan han være lidt med i baggrunden, så vi slipper ham ikke helt. Hans Peter fik overrakt en buket blomster for sin indsats i kredsen.

6 Ad. 4 Kasseren fremlægger det reviderede regnskab. Hans Peter Krupsdahl kommenterede sin skriftlige beretning med følgende: Som var inde på, så havde vi budgetteret med et underskud, da vi havde opkrævet lidt for mange penge tidligere. Det underskud blev så desværre lidt mindre end beregnet, da et afholdt kursus på Idrætshøjskolen fik en del flere kursister end beregnet, og dermed gav et overskud. Det nye års regnskab budgetterer vi med et underskud på kr. Administrationsudgifterne vil stige en lille smule, mellem 5 og 8%, det er forskelligt for rækkerne, nu da vi er færre hold om at betale for de samme udgifter. Herefter blev regnskabet enstemmigt godkendt. Ad. 5 Behandling af indkommende forslag. Ingen forslag indgået. Ad. 6.a Valg af Kasserer. Bestyrelsen vil gerne indstille Preben Dall fra Viby IF. Preben Dall blev valgt. Ad. 6.b Valg af Turneringsudvalgsformand. Bestyrelsen vil gerne indstille Rasmus Kolby Østergaard. Rasmus Kolby Østergaard blev valgt som Turneringsudvalgsformand. Ad. 6.c Valg af Uddannelsesudvalgsformand. Tue Fisker genvalgt. Ad. 6.d Valg af Eliteudvalgsformand. Allan Schmidt genvalgt.

7 Ad. 6.e Valg af Børne- og Ungeudvalgsformand. Stadig vakant Ad. 7 Valg af kredsens repræsentanter til repræsentantskabsmøde. Valgt: Tue Fisker,, Stig Jakobsen, Preben Dall og Morten Flodin Ad. 8 Valg af 1 revisor Carsten Mortensen og 1 suppleant Per Enevoldsen (for en 2 årig periode). Begge blev valgt. Ad. 9 Eventuelt. Intet. Referent Susanne Christiansen Kontorassistent

Referat fra kredsgeneralforsamling onsdag den 25. marts 2015 på Idrætshøjskolen.

Referat fra kredsgeneralforsamling onsdag den 25. marts 2015 på Idrætshøjskolen. Århus den 8. april 2015 Referat fra kredsgeneralforsamling onsdag den 25. marts 2015 på Idrætshøjskolen. Kurt Iversen bød velkommen til alle de fremmødte fra foreningerne, JHF s repræsentant Dorthe Huge

Læs mere

Referat fra generalforsamling mandag den 13. marts 2018 på Idrætshøjskolen.

Referat fra generalforsamling mandag den 13. marts 2018 på Idrætshøjskolen. Århus den 22. marts 2018 Referat fra generalforsamling mandag den 13. marts 2018 på Idrætshøjskolen. bød velkommen til alle de fremmødte fra foreningerne, JHF s repræsentant Kent Nicolajsen, udvalgsmedlemmer,

Læs mere

Referat fra generalforsamling onsdag den 6. marts 2019 i Sportens Hus Århus.

Referat fra generalforsamling onsdag den 6. marts 2019 i Sportens Hus Århus. Århus den 12. marts 2019 Referat fra generalforsamling onsdag den 6. marts 2019 i Sportens Hus Århus. bød velkommen til alle de fremmødte fra foreningerne, JHF s repræsentant Per Skovgaard, udvalgsmedlemmer,

Læs mere

Århus, den 29. februar 2015

Århus, den 29. februar 2015 Århus, den 29. februar 2015 Referat fra evaluerings- og debatmøde med turneringsudvalget onsdag den 24. februar i Vibyhallen. 1. Velkomst og præsentation af de fremmødte. Følgende foreninger var repræsenteret:

Læs mere

REFERAT FRA ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE. 18. april 2015 i Rishøj Idrætscenter. Dirigent: Jens Peter Andersen Referent: Per Jensen

REFERAT FRA ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE. 18. april 2015 i Rishøj Idrætscenter. Dirigent: Jens Peter Andersen Referent: Per Jensen REFERAT FRA ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE 18. april 2015 i Rishøj Idrætscenter Dirigent: Jens Peter Andersen Referent: Per Jensen Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde ved Håndbold Region Øst Formand

Læs mere

Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde.

Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde. JBU - Region 3 18.02.2010 Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde. Dato: Torsdag d. 4. februar 2010 Kl.: 19.00 Sted: Stampesvej 19 8260 Viby J (Selskabslokalet) Vinnie bød velkommen til mødet 1. Mandaternes

Læs mere

Referat fra. Ordinært repræsentantskabsmøde. Lørdag, den 16. april 2016 i Idrættens Hus, Brøndby

Referat fra. Ordinært repræsentantskabsmøde. Lørdag, den 16. april 2016 i Idrættens Hus, Brøndby Referat fra Ordinært repræsentantskabsmøde Lørdag, den 16. april 2016 i Idrættens Hus, Brøndby Velkomst ved formand Birger Dahl. Bød velkommen til de for HRØ nye omgivelser. Særlig velkomst til nåleindehavere,

Læs mere

af bestyrelsesmødet den 9. oktober 2014 kl. 17.00 i Gråkjær Arena, Holstebro. ------------------------------------

af bestyrelsesmødet den 9. oktober 2014 kl. 17.00 i Gråkjær Arena, Holstebro. ------------------------------------ Til Bestyrelsen Viby J. den 17. oktober 2014 REFERAT af bestyrelsesmødet den 9. oktober 2014 kl. 17.00 i Gråkjær Arena, Holstebro. Deltagere: Per Sørensen (PS), Allan Enevoldsen (AE), Villy Nielsen (VN)

Læs mere

Hans Jørgen Boelt blev valgt. Generalforsamlingen er indvarslet lovligt og dermed beslutningsdygtig.

Hans Jørgen Boelt blev valgt. Generalforsamlingen er indvarslet lovligt og dermed beslutningsdygtig. Referat af generalforsamling i BMI 2014 - tirsdag, den 25. februar 2014 kl. 19.00 i hallens cafeteria: Formand bød velkommen til generalforsamlingen. Mødt var i alt 32 personer, incl. bestyrelsesmedlemmer.

Læs mere

Børne- Ungeudvalget. Udvalget: U-4,U

Børne- Ungeudvalget. Udvalget: U-4,U Endnu en sæson er ved at være afsluttet. Igen har vi måtte konstatere nedgang i antallet af spillere. Det er foruroligende. Årsagen hertil skal sikkert findes med baggrund i forskellige faktorer. Nogen

Læs mere

Generalforsamling i VBK

Generalforsamling i VBK Generalforsamling i VBK Referat af ordinær generalforsamling d. 24.11.2015 1. Valg af dirigent samt referent og 2 stemmetællere. 2. Bestyrelsens beretning formand Per Nørgaard Klaus Rasmussen blev valgt

Læs mere

Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub

Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub Tirsdag d. 25/2 2014 kl. 19.30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Kassererens beretning - herunder fastsættelse af kontingent for

Læs mere

Referat af Stiftende repræsentantskabsmøde Håndbold Region Øst. lørdag den 6. november 2010, kl. 10.00-12.00

Referat af Stiftende repræsentantskabsmøde Håndbold Region Øst. lørdag den 6. november 2010, kl. 10.00-12.00 Referat af Stiftende repræsentantskabsmøde Håndbold Region Øst lørdag den 6. november 2010, kl. 10.00-12.00 Hotel Hvide Hus, Strandvejen 111, 4600 Køge. Side 2 af 7 Stiftende Repræsentantskabsmøde 2010

Læs mere

Århus, den 20. marts 2013. Referat fra kredsgeneralforsamlingen onsdag den 13. marts 2013 kl. 19.00 på Idrætshøjskolen.

Århus, den 20. marts 2013. Referat fra kredsgeneralforsamlingen onsdag den 13. marts 2013 kl. 19.00 på Idrætshøjskolen. Århus, den 20. marts 2013 Referat fra kredsgeneralforsamlingen onsdag den 13. marts 2013 kl. 19.00 på Idrætshøjskolen. Kurt Iversen bød velkommen til alle de fremmødte fra foreningerne, JHF s repræsentant

Læs mere

REFERAT FRA KREDSGENERALFORSAMLINGEN 2015

REFERAT FRA KREDSGENERALFORSAMLINGEN 2015 REFERAT FRA KREDSGENERALFORSAMLINGEN 2015 Dato: Mandag, den 23. marts 2015 kl. 19:30 Sted: Deltagere: Dirigent: Referent: Rødding Centret 12 foreninger + 7 medlemmer fra Kredsbestyrelsen i alt 31 stemmer

Læs mere

FSKBH Badminton Referat fra Årsmøde mandag den 13. maj 2013.

FSKBH Badminton Referat fra Årsmøde mandag den 13. maj 2013. Referat fra Årsmøde mandag den 13. maj 2013. Dagsorden: 1. Konstatering af fremmødte, stemmeberettigede repræsentanter 2. Valg af dirigent 3. Valg af referent og stemmetællere 4. Afdelingens beretning

Læs mere

Generalforsamling Mandag d. 5. maj 2014 kl. 19.00, i Vipperødhallen

Generalforsamling Mandag d. 5. maj 2014 kl. 19.00, i Vipperødhallen Generalforsamling Mandag d. kl. 19.00, i Vipperødhallen Til stede: Fra bestyrelsen: Malene, Pia, Charlotte, Mette, Malene, Anne Dorthe, samt 6 medlemmer. Fraværende: Marianne. 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

Forretningsmodel for Haderslev Ungdoms Håndbold (HUH)

Forretningsmodel for Haderslev Ungdoms Håndbold (HUH) Forretningsmodel for Haderslev Ungdoms Håndbold () Formål og målsætninger: Haderslev Ungdoms Håndbold () er et holdfællesskab af deltagne samarbejdsklubber. For tiden deltager Team Haderslev KFUM () og

Læs mere

Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde lørdag den 9. april 2011 i Rishøj Idrætscenter, 4600 Køge

Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde lørdag den 9. april 2011 i Rishøj Idrætscenter, 4600 Køge Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde lørdag den 9. april 2011 i Rishøj Idrætscenter, 4600 Køge 1. Velkomst. Ved Formand Birger Dahl, der bød velkommen til alle fremmødte, incl. nålemodtagere, bestyrelse,

Læs mere

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk Kallerup 24. marts 2008 MØDEREFERAT Dato: 12. marts 2008 Sted: klubhuset Referent Kirsten Hansesgaard Emne: Generalforsamling Thyholm Idrætsforening. I alt 13 personer var mødt op til TIF s generalforsamling.

Læs mere

Referat af ordinært repræsentantskabsmøde lørdag den 21. april 2012 i Rishøj Idrætscenter

Referat af ordinært repræsentantskabsmøde lørdag den 21. april 2012 i Rishøj Idrætscenter Referat af ordinært repræsentantskabsmøde lørdag den 21. april 2012 i Rishøj Idrætscenter Formand Birger Dahl bød velkommen til alle fremmødte. Derefter blev der udtalt mindeord for Jan Boye og Jørgen

Læs mere

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING Charlotte Alkjær Sekretær Hillerødvej 100 3300 Frederiksværk Tlf. 25715585 DATO 26.februar 2007 STED Ålestokgården, Næstved

Læs mere

Kohavens grundejerforening www.kohaven-gf.dk

Kohavens grundejerforening www.kohaven-gf.dk Kohavens grundejerforening www.kohaven-gf.dk Referat fra foreningens generalforsamling den 10. maj 2014 afholdt i Vig forsamlingshus, Ravnsbjergvej 1 4560 Vig Den 11.maj 2014 Dagsorden: 1 Valg af dirigent

Læs mere

Referat af Generalforsamling februar 2013

Referat af Generalforsamling februar 2013 Referat af Generalforsamling februar 2013 Formanden Jesper Jensen bød velkommen til Trinords medlemmer der var fremmødt til årets generealforsamling. 1. Valg af dirigent og referent Formanden orienterede

Læs mere

Repræsentantskabsmøde 2013 Dansk Volleyball Forbund. Søndag den 2. juni 2013 kl. 10.00. Fredericia Idrætscenter REFERAT

Repræsentantskabsmøde 2013 Dansk Volleyball Forbund. Søndag den 2. juni 2013 kl. 10.00. Fredericia Idrætscenter REFERAT Repræsentantskabsmøde 2013 Dansk Volleyball Forbund Søndag den 2. juni 2013 kl. 10.00 Fredericia Idrætscenter REFERAT Valg af dirigent Formanden Erik Jacobsen bød velkommen. Flemming Barfred blev foreslået

Læs mere

Agility udvalget i kreds 6

Agility udvalget i kreds 6 Referat fra årsmødet i agility, kreds 6, tirsdag, den 07. nov. 2012 i Køge Ulla Vest bød velkommen til de godt 30 fremmødte. Deltagerne kom fra Maribo, Køge, Fakse, Guldborgsund, Vordingborg, Næstved og

Læs mere

Referat fra Kredsgeneralforsamlingen den 18. marts 2015 i Arena Randers

Referat fra Kredsgeneralforsamlingen den 18. marts 2015 i Arena Randers Referat fra Kredsgeneralforsamlingen den 18. marts 2015 i Arena Randers 1) Konstatering af antal fremmødte foreninger, samt valg af 3 stemmetællere. 30 foreninger deltog ud af kredsens 70 foreninger. Poul

Læs mere

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Punkt 1: Valg af a) Dirigent b) Referent c) Bisidder d) 2 stemmetællere Inger Christensen, formand for Aalborg Tegnsprogsforening

Læs mere

Der indkaldes hermed til generalforsamling i Dansk XL CC

Der indkaldes hermed til generalforsamling i Dansk XL CC FORTY INFO? --- generalforsamling Medlem af Dansk Cricket-Forbund siden 1963 Kære medlem af Dansk XL Cricket Club 17.september 2015 Der indkaldes hermed til generalforsamling i Dansk XL CC lørdag den 10.oktober

Læs mere

Referat af generalforsamling i BFC Lundegården 26. marts 2014

Referat af generalforsamling i BFC Lundegården 26. marts 2014 Referat af generalforsamling i BFC Lundegården 26. marts 2014 Til generalforsamlingen var der 10 fremmødte. 1. Valg af dirigent Henrik Møller Hansen blev valg som dirigent og startede med at konstatere,

Læs mere

ATLETKLUBBEN VIKING KASTRUP. Stiftet 20. november 1951 Medlem af Dansk Vægtløftningsforbund & Danmarks Idrætsforbund

ATLETKLUBBEN VIKING KASTRUP. Stiftet 20. november 1951 Medlem af Dansk Vægtløftningsforbund & Danmarks Idrætsforbund Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling tirsdag den 23. april 2013, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. 24. april 2013 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formanden beretning 3.

Læs mere

Referat Generalforsamling 25.maj 2016

Referat Generalforsamling 25.maj 2016 Referat Generalforsamling 25.maj 2016 Generalforsamlingen er rettidig indkaldt iflg. vedtægterne. Indkaldelse er udsendt pr. mail til alle klubbens medlemmer den 7.4. Der er 3 indkomne forslag. (se punkt

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010

Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 10. ordinære generalforsamling. Indledning:

Læs mere

REFERAT Dato for udarbejdelse af referat 27. marts 2014. Erik Nicolajsen bød velkommen.

REFERAT Dato for udarbejdelse af referat 27. marts 2014. Erik Nicolajsen bød velkommen. REFERAT Dato for udarbejdelse af referat 27. marts 2014 Fremmødte: se deltagerliste Stemmeberettigede: på deltagerlisten på nær administrationen. Velkomst Erik Nicolajsen bød velkommen. 1. Valg af dirigent

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde lørdag d. 17. januar 2015 kl. 13.00 i klublokalet i Herrestrup.

Referat fra bestyrelsesmøde lørdag d. 17. januar 2015 kl. 13.00 i klublokalet i Herrestrup. FK Odsherred Bestyrelse Referat fra bestyrelsesmøde lørdag d. 17. januar 2015 kl. 13.00 i klublokalet i Herrestrup. Tilstede: Torben Møller Brian V. Madsen Linette S. Mortensen Kirsten Harthimmer Jørgen

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i H/F Dahlia den 2. maj 2007

Referat fra ordinær generalforsamling i H/F Dahlia den 2. maj 2007 Referat fra ordinær generalforsamling i H/F Dahlia den 2. maj 2007 Der afholdtes ordinær generalforsamling på Avedøre Bibliotek med følgende dagsorden: Ad 1. Valg af dirigent. 1. Valg af dirigent 2. Beretning

Læs mere

Referat af generalforsamling mandag den 25. februar 2013 kl. 19.06

Referat af generalforsamling mandag den 25. februar 2013 kl. 19.06 Referat af generalforsamling mandag den 25. februar 2013 kl. 19.06 Tilstede: 5 fra bestyrelsen og 19 medlemmer. Præcis klokken 19.06 bød formanden de mange fremmødte velkommen til generalforsamlingen 2013.

Læs mere

Så er vi klar med årets sidste nyhedsbrev denne gang med referatet fra generalforsamlingen,

Så er vi klar med årets sidste nyhedsbrev denne gang med referatet fra generalforsamlingen, Frederikssund, den 2. december 2015 Kære Alle Så er vi klar med årets sidste nyhedsbrev denne gang med referatet fra generalforsamlingen, som kan ses nedenfor. Vi minder om vores juleafslutning søndag

Læs mere

Referat fra DMJU s generalforsamling 2. april 2016 i Bramdrupdam.

Referat fra DMJU s generalforsamling 2. april 2016 i Bramdrupdam. Referat fra DMJU s generalforsamling 2. april 2016 i Bramdrupdam. Dagsorden var: 1. Valg af dirigent. 2. Valg af: a. Referent. b. 2 stemmetællere. 3. Formandens beretning. 4. Kassereren fremlægger det

Læs mere

I alt 51 medlemmer, incl. bestyrelsesmedlemmer, var mødt frem ved mødets start.

I alt 51 medlemmer, incl. bestyrelsesmedlemmer, var mødt frem ved mødets start. REFERAT Emne: Årsmøde Tid: Torsdag 17. marts 2016 kl. 19.00 Sted: Arions Hus, Tulipanvej 28 A, 8240 Risskov Referent: Maja Dyremose Kopi til: Bestyrelsen, kontoret, Tove Jørvang og Børge Olesen til elektronisk

Læs mere

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2014/15

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2014/15 Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2014/15 Så går vi videre med den ordinære generalforsamling og også velkommen til den. Første punkt på dagsordenen er valg af dirigent, jeg vil gerne

Læs mere

År 2013 den 9. februar kl. 11.00 afholdtes generalforsamling i Marstal Marineforening.

År 2013 den 9. februar kl. 11.00 afholdtes generalforsamling i Marstal Marineforening. År 2013 den 9. februar kl. 11.00 afholdtes generalforsamling i Marstal Marineforening. Sted: Marinehuset, Strandstræde 47 a, Marstal 50 stemmeberettigede medlemmer var mødt, hvilket svarer til 25 %. Inden

Læs mere

Generalforsamling Rolfsted Idrætsforening tirsdag d. 24.2.15 kl 19.00

Generalforsamling Rolfsted Idrætsforening tirsdag d. 24.2.15 kl 19.00 Generalforsamling Rolfsted Idrætsforening tirsdag d. 24.2.15 kl 19.00 Tilstede: Poul Erik og Lars fra støtten, Louise, Ernst, Peder og Rie fra hovedbestyrelsen, Bendt fra Senior, Peter, Jens fra håndbold,

Læs mere

Dirigenten konstaterede at generalforsamlingen var indkaldt og annonceret efter gældende vedtægter.

Dirigenten konstaterede at generalforsamlingen var indkaldt og annonceret efter gældende vedtægter. Generalforsamling SSK Den. 28. april 2010-05-10, Slagelse Svømmehal, Cafeteriaet. Dirigent: Jørgen Larsen Protokol: Bo Pathuel På den ordinære generalforsamling for Slagelse Svømmeklub er dagsordenen følgende:

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 5 OKT 2009 kl.1900 Fredensborg Bibliotek Jernbanegade 3, 1 sal 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling mandag 25/01-2016

Referat fra ordinær generalforsamling mandag 25/01-2016 Referat fra ordinær generalforsamling mandag 25/01-2016 19 stemmeberettigede medlemmer. 1. Valg af dirigent; Bent Rask foreslået og valgt Generalforsamlingen lovligt indvarslet. 2. Beretning: Ved formanden

Læs mere

Generalforsamling i MG & BK d. 28. februar 2012

Generalforsamling i MG & BK d. 28. februar 2012 Generalforsamling i MG & BK d. 28. februar 2012 Deltagere: ca. 22 medlemmer Bestyrelsen: Claus Hansen, Henrik Åris, Preben Birk Per Henning, Uffe Lyse, Bo Andreasen, Per Løvstad Fraværende: Referat Dagsorden

Læs mere

DDGUs generalforsamling d. 14. marts 2015 kl. 12.00 blev afholdt på følgende adresse:

DDGUs generalforsamling d. 14. marts 2015 kl. 12.00 blev afholdt på følgende adresse: DDGUs generalforsamling d. 14. marts 2015 kl. 12.00 blev afholdt på følgende adresse: DGI Storkøbenhavn, Vester Voldgade 100 1552 København V Fremmødte: Søren Lindgreen, Sinus Frank, Niels Kloster, Joakim

Læs mere

Generalforsamling Stenløse Skytteforening

Generalforsamling Stenløse Skytteforening Referat fra generalforsamling, mandag d. 24. februar 2014 kl. 19.00, i klubhuset Bækholmvej 27, 3660 Stenløse Tilstede: 34 stemmeberettigede medlemmer. Dagsorden jf. vedtægterne: 1. Valg af dirigent og

Læs mere

http://www.toemrerbakken.dk/toemrer_referat_2011.html

http://www.toemrerbakken.dk/toemrer_referat_2011.html Til grundejerforeningens medlemmer. Til forsiden FREDAG 6. APR 2012 Indbetaling af kontingent for 2011 kan ske ved indsættelse på konto 1551 3719216501 i Danske Bank, eller direkte til kasseren. Kontingentet

Læs mere

KØBENHAVNS BOWLING UNION

KØBENHAVNS BOWLING UNION Referat FU6 26/10 2009 Lombok den 16. november 2009 Tilstede: Ikke tilstede: Konstitueret Formand: Michael Wittendorff (MW) Konstitueret Næstformand: Inge Sambleben (IS) Sekretær: Bente Makholm (BM) Kasserer:

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Langgarverne torsdag den 12. september 2013 kl. 19.00 (Klublokalet på Byskolen)

Bestyrelsesmøde i Langgarverne torsdag den 12. september 2013 kl. 19.00 (Klublokalet på Byskolen) Referat af Bestyrelsesmøde i Langgarverne torsdag den 12. september 2013 kl. 19.00 (Klublokalet på Byskolen) Deltagere: Allan Nielsen, Poul Erik Tobiasen, Carina Møller, Pernille Olesen, Leif Jensen, Lars

Læs mere

Referat fra Kredsgeneralforsamlingen den 13. marts 2017 i Arena Randers

Referat fra Kredsgeneralforsamlingen den 13. marts 2017 i Arena Randers Referat fra Kredsgeneralforsamlingen den 13. marts 2017 i Arena Randers 1) Konstatering af antal fremmødte foreninger, samt valg af 3 stemmetællere. 29 foreninger deltog ud af kredsens 68 foreninger, der

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Tømrerbakkens grundejerforening den 28/6 2014.

Referat fra generalforsamling i Tømrerbakkens grundejerforening den 28/6 2014. Referat fra generalforsamling i Tømrerbakkens grundejerforening den 28/6 2014. Tilstede: 13 stemmeberettigede parceller Dirigent: Niels Carlsson blev valgt som dirigent og konstaterede at generalforsamlingen

Læs mere

Referat af personalemøde torsdag den 1. oktober 2015 på Forbundskontoret

Referat af personalemøde torsdag den 1. oktober 2015 på Forbundskontoret Viby J., den 7. oktober 2015 Referat af personalemøde torsdag den 1. oktober 2015 på Forbundskontoret Deltagere: Kreds 1 og 2: Kreds 3: Kreds 4: Kreds 5: Kreds 6: Kreds 7: Kreds 8: Forbundskontoret: Edvard

Læs mere

Referat kredsgeneralforsamlingen i JHF Kreds 1. torsdag den 17. marts 2016 i Brønderslevhallen

Referat kredsgeneralforsamlingen i JHF Kreds 1. torsdag den 17. marts 2016 i Brønderslevhallen Referat kredsgeneralforsamlingen i JHF Kreds 1 torsdag den 17. marts 2016 i Brønderslevhallen Reception for Kurt Jensen fra kl. 17:30. Formand Villy Nielsen bød alle velkommen til årets generalforsamling,

Læs mere

Referat af generalforsamling Onsdag den 17. november 2010 på Avedøre Skole.

Referat af generalforsamling Onsdag den 17. november 2010 på Avedøre Skole. Referat af generalforsamling Onsdag den 17. november 2010 på Avedøre Skole. Generalforsamlingen indledtes kl. 19.10 af formand Dorthe Mørch. 44 stemmeberettigede grundejere er fremmødt. 1. Valg af dirigent

Læs mere

satsning er lykkedes, vores egne folk i NIK regi og alle vores sponsorer der har bakket op. Jeg synes at 2011 har været et meget aktivt NIK år, hvor

satsning er lykkedes, vores egne folk i NIK regi og alle vores sponsorer der har bakket op. Jeg synes at 2011 har været et meget aktivt NIK år, hvor Årsberetning 2011 Året startede rigtig godt. På generalforsamlingen fik vi valgt 3 nye medlemmer ind, som dækkede områder i bestyrelsen, vi hidtil nok ikke havde været tæt nok på. Leif Boddi som primært

Læs mere

Årsmøde El-hockey 2013 27/4 kl. 10:30. BYGNINGEN Ved Anlæget 14B 7100 Vejle

Årsmøde El-hockey 2013 27/4 kl. 10:30. BYGNINGEN Ved Anlæget 14B 7100 Vejle Årsmøde El-hockey 2013 27/4 kl. 10:30 BYGNINGEN Ved Anlæget 14B 7100 Vejle Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Optælling af stemmeberettigede 3. Valg af stemmetællere 4. Valg af referent. 5. Godkendelse

Læs mere

AALBORG HÅNDBOLDKLUB

AALBORG HÅNDBOLDKLUB AALBORG HÅNDBOLDKLUB IDRÆTSHALLEN, Østre Allé 87, 9000 Aalborg Medlem af DHF, DAI under DIF, DGI og SIFA www.aalborg-hk.dk Referat af generalforsamling i Aalborg Håndboldklub 27. februar 2012 a) Valg af

Læs mere

Dagsorden for Årsmødet i el-hockey 2016 Bygningen Ved Anlæget 14b, 7100 Vejle

Dagsorden for Årsmødet i el-hockey 2016 Bygningen Ved Anlæget 14b, 7100 Vejle Dagsorden for Årsmødet i el-hockey 2016 Bygningen Ved Anlæget 14b, 7100 Vejle 1) Valg af dirigent (IU foreslår Jakob Dahl) 2) Valg af referent (IU foreslår Michaen Hansen) 3) Optælling af stemmeberettigede

Læs mere

Beretning til generalforsamling i Ribe Golf Klub den 2. marts 2016

Beretning til generalforsamling i Ribe Golf Klub den 2. marts 2016 Beretning til generalforsamling i Ribe Golf Klub den 2. marts 2016 2015 har på alle måder været et rigtigt godt år for Ribe Golf Klub. Vi har fået vores bane op på et fint niveau, og der har generelt mellem

Læs mere

Brædstrup Håndboldklub 8740 Brædstrup

Brædstrup Håndboldklub 8740 Brædstrup Brædstrup Håndboldklub 8740 Brædstrup Generalforsamling. Torsdag, den 15.05.13 kl. 19.00 Brædstrup hallens cafeteria Ændret Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Fremlæggelse af regnskab 4. Indkomne

Læs mere

Nyheder fra Hovedstadens Jernbane-Idræt

Nyheder fra Hovedstadens Jernbane-Idræt Nyheder fra Hovedstadens Jernbane-Idræt Nyhedsbrev nr. 88. Generalforsamling i Hovedstadens Jernbane-Idræt 2016 Onsdag den 24. februar 2016. Kl. 19:00 i foreningens lokaler på Gl. Ellebjerg St.. Dagsorden:

Læs mere

Referat Generalforsamling Stribgårdens Grundejerforening 2007. Generalforsamling den 16. marts 2007

Referat Generalforsamling Stribgårdens Grundejerforening 2007. Generalforsamling den 16. marts 2007 Den ordinære generalforsamling blev indkaldt til afvikling fredag den 16. marts 2007 kl. 19.00 i Strib Sognegård. 1. Dagsordenen: 2. Valg af dirigent 3. Formandens beretning 4. Regnskab 2006 5. Indkomne

Læs mere

Referat fra årsmøde 17. maj 2010

Referat fra årsmøde 17. maj 2010 Ad.1 Ad. 2 Bjørn Semberg, Hi. Formandens mundtlige beretning. Formanden mindes afdøde kammerater med mindeord og 1 minuts stilhed. Efter at have omtalt fusionen pr. 01. januar 2010 gennemgik han den fremsendte

Læs mere

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk Kallerup 24. marts 2007 MØDEREFERAT Dato: 14. marts 2007 Sted: klubhuset Referent Kirsten Hansesgaard Emne: Generalforsamling Thyholm Idrætsforening. I alt 14 personer var mødt op til TIF s generalforsamling.

Læs mere

Referat. fra årsmødet i HK Områdeklubben på KU. Mandag den 25. marts 2008 kl. 16.45 i HK København, Artillerivej 30, 2300 København S, Rund mødesal

Referat. fra årsmødet i HK Områdeklubben på KU. Mandag den 25. marts 2008 kl. 16.45 i HK København, Artillerivej 30, 2300 København S, Rund mødesal Til alle HK-medlemmer på KU http://hk.ku.dk Referat fra årsmødet i HK Områdeklubben på KU Mandag den 25. marts 2008 kl. 16.45 i HK København, Artillerivej 30, 2300 København S, Rund mødesal Programmet

Læs mere

Til Landsdelsforeningerne. Der indkaldes til Årsmøde i Ø-Udvalget. Dato: 7. november 2010 kl. 10:30 Sted: Tapeten Magleparken 5 2750 Ballerup

Til Landsdelsforeningerne. Der indkaldes til Årsmøde i Ø-Udvalget. Dato: 7. november 2010 kl. 10:30 Sted: Tapeten Magleparken 5 2750 Ballerup Til Landsdelsforeningerne Ø-Udvalget for skydning Frank Larsen Klintevej 217 4780 Stege Telefonnr.: 55 81 30 33 Mobilnr.: 20 22 58 33 e-mail: fhhl20@mail.tele.dk Der indkaldes til Årsmøde i Ø-Udvalget

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i. Eurasier Klub Danmark

Referat fra ordinær generalforsamling i. Eurasier Klub Danmark Referat fra ordinær generalforsamling i Eurasier Klub Danmark Lørdag d. 2. april 2011 fra kl. 12.00-16.00, Struer Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. valg af dirigent. 2. valg af referent. 3. valg af 2 stemmetællere.

Læs mere

Eurasier Klub Danmark

Eurasier Klub Danmark Eurasier Klub Danmark Stiftet den 09. september 2007 Samarbejdende specialklub med Dansk Kennel Klub Referat af: Generalforsamling i Eurasier Klub Danmark Tid: 31. maj 2014, kl. 17.00 Sted: Kennel Tværskov,

Læs mere

Referat af DUNs generalforsamling søndag den 2. marts 2003 i København.

Referat af DUNs generalforsamling søndag den 2. marts 2003 i København. Referat af DUNs generalforsamling søndag den 2. marts 2003 i København. Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent. 2. Fremlæggelse af bestyrelsens beretning til godkendelse. 3. Fremlæggelse af revideret

Læs mere

Afdelingsmøde i afdeling 7 Onsdag den 07.09.2015 På Motel La Tour

Afdelingsmøde i afdeling 7 Onsdag den 07.09.2015 På Motel La Tour Afdelingsmøde i afdeling 7 Onsdag den 07.09.2015 På Motel La Tour DAGSORDEN: 1. Valg af dirigent og referent. 2. Godkendelse af forretningsorden. 3. Fremlæggelse af afdelingsbestyrelsens beretning. 4.

Læs mere

Klubben har også været repræsenteret til diverse løb gennem året.

Klubben har også været repræsenteret til diverse løb gennem året. 1 Valg af dirigent: Jan Søndergård, Det bekræftes at der er indkaldt korrekt. 2: Formandens beretning: Som aflastning for Niels Kr blev Bente Nielsen i starten af året indsat som bogholder for klubben.

Læs mere

REFERAT Viborg Afdeling 15. marts 2016

REFERAT Viborg Afdeling 15. marts 2016 Ingeniørforeningen, IDA Kalvebod Brygge 31-33 DK-1780 København V +45 33 18 48 48 ida@ida.dk ida.dk REFERAT Viborg Afdeling 15. marts 2016 9. marts 2016 kl. 18.30-21.30 Restaurant Latinerly, Sct. Mathiasgade

Læs mere

HåndOffice Spillertrupper og Holdkort

HåndOffice Spillertrupper og Holdkort HåndOffice Spillertrupper og Holdkort Spillertrupper - opret... 3 Tilføj spillere til spillertrup... 6 Tilføj kontaktpersoner til spillertrup... 8 Tilføj hold til spillertrup... 9 Holdfællesskaber og spillertrup....

Læs mere

I alt fremmødte 75 andelshavere repræsenterende 43 foreninger inklusiv 5 fuldmagter.

I alt fremmødte 75 andelshavere repræsenterende 43 foreninger inklusiv 5 fuldmagter. Referat fra kredsgeneralforsamling i kreds Østjylland 2014 Tirsdag den 16. september 2014 kl. 19:00 Studenterhusfonden, Frederik Nielsens Vej 2-4, 8000 Århus C I alt fremmødte 75 andelshavere repræsenterende

Læs mere

Repræsentantskabsmøde

Repræsentantskabsmøde BadmintonDanmarks Repræsentantskabsmøde2015 - den 30. maj 2015 i Idrættens Hus, Brøndby Hermed fremsendes dagsorden og materiale til Badminton Danmarks Repræsentantskabsmøde 30. maj 2015. Repræsentantskabsmødet

Læs mere

Kredsudvalg Syds medlemmer og klubledere i Sydkredsen

Kredsudvalg Syds medlemmer og klubledere i Sydkredsen Dansk Orienterings-Forbund Til Referat af klubledermøde 1 i Sydkredsen Mødested: Fros Klubhus Mødedato: Tirsdag d. 25/1 kl. 19.00 Kredsudvalg Syds medlemmer og klubledere i Sydkredsen Mødeindbudte: Klubrepræsentanter

Læs mere

Referat fra Kredsgeneralforsamlingen den 14. marts 2016 i Arena Randers

Referat fra Kredsgeneralforsamlingen den 14. marts 2016 i Arena Randers Referat fra Kredsgeneralforsamlingen den 14. marts 2016 i Arena Randers 1) Konstatering af antal fremmødte foreninger, samt valg af 3 stemmetællere. 29 foreninger deltog ud af kredsens 69 foreninger. Poul

Læs mere

Formandens Beretning 2014 i Fortuna- Svendborg

Formandens Beretning 2014 i Fortuna- Svendborg Formandens Beretning 2014 i Fortuna- Svendborg Så er det endnu engang blevet tid til en beretning i Fortuna Svendborg Først vil jeg fortælle lidt om vores hold. U10 Piger Det har egentlig været to vidt

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde d.19 maj kl.17.00

Referat fra bestyrelsesmøde d.19 maj kl.17.00 Referat fra bestyrelsesmøde d.19 maj kl.17.00 Tilstede: Henrik, Britta, Heidi, Per, Jenny, Christian og Anja 1. Referat fra sidste møde Godkendt 2. Nye punkter til dagsordenen Bemærkninger til udsendte

Læs mere

Formanden Steen Seitner bød velkommen og herefter åbnede generalforsamlingen med:

Formanden Steen Seitner bød velkommen og herefter åbnede generalforsamlingen med: Ølstykke tennisklub - generalforsamling 2011 Sted: I hallen Dato: 31/03-11 Tidspunkt: 19.30 Deltagere fra bestyrelsen: Steen Seitner, Flemming Adriansen, Jørn Østergren, Flemming Scheuer- Larsen, Torben

Læs mere

Ronetværkets organisation.

Ronetværkets organisation. VEDTÆGTER FOR RONETVÆRK KØBENHAVN. Navn og formål, ind- og udmeldelse. 1. Netværkets navn er "Ronetværk København". Enhver roklub under DFfR kan optages som medlem af ronetværket. Indmeldelse i og udmeldelse

Læs mere

Referat af generalforsamling den i Thy Mors HåndboldDommerklub.

Referat af generalforsamling den i Thy Mors HåndboldDommerklub. Referat af generalforsamling den 16.02.2015 i Thy Mors HåndboldDommerklub. Der var mødt 24 op til selve spisningen og der var 24 til selve generalforsamlingen. Der var indkommet 7 afbud til selve arrangementet.

Læs mere

Formandens beretning på repræsentantskabsmødet 2013:

Formandens beretning på repræsentantskabsmødet 2013: Formandens beretning på repræsentantskabsmødet 2013: Samarbejdet i bestyrelsen. Vi har afholdt 6 bestyrelsesmøder i 2012 med deltagelse af alle medlemmer. Herudover deltager bestyrelsesmedlemmerne i mange

Læs mere

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDE: Generalforsamling DATO: torsdag 23. marts 2017 TIDSPUNKT: 19:30 REFERENT: DELTAGERE: AFBUD: Henrik Møller Hansen Per Madsen Michael Ryding Marcus Gøgsig Henrik Møller Hansen

Læs mere

Referat af generalforsamling 2014 i Fodboldafdelingen

Referat af generalforsamling 2014 i Fodboldafdelingen SØNDERMARKENS IDRÆTSKLUB FODBOLDAFDELINGEN Referat af generalforsamling 2014 i Fodboldafdelingen Tirsdag, den 24. februar 2015, kl. 19.00 Pkt. Emne : Referat : 1. Valg af dirigent : blev foreslået og valgt

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen i seniorklubben d. 3.11.14.

Referat fra generalforsamlingen i seniorklubben d. 3.11.14. Referat fra generalforsamlingen i seniorklubben d. 3.11.14. Punkterne følger dagsordenen. 1. Valg af dirigent. Finn Aagaard blev valgt med akklamation. Finn takkede for valget og meddelte, at generalforsamlingen

Læs mere

REFERAT AF REPRÆSENTANTSKABSMØDE I DANSK SOFTBALL FORBUND AFHOLDT HOS AMAGER VIKINGS LØRDAG D. 21. MARTS 2015

REFERAT AF REPRÆSENTANTSKABSMØDE I DANSK SOFTBALL FORBUND AFHOLDT HOS AMAGER VIKINGS LØRDAG D. 21. MARTS 2015 REFERAT AF REPRÆSENTANTSKABSMØDE I DANSK SOFTBALL FORBUND AFHOLDT HOS AMAGER VIKINGS LØRDAG D. 21. MARTS 2015 Tilstede: 10 klubber var tilmeldt og fremmødt. 5 bestyrelsesmedlemmer deltog Stemmeberettigede:

Læs mere

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen.

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen. Beslutningsreferat fra generalforsamlingen i Danske Tursejlere den 2. april 2016 afholdt i Korsør Sejlklub, Restaurant Lagunaen, Sylowsvej 10, 4220 KORSØR Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de

Læs mere

Referat Ordinær Generalforsamling 2008 Grundejerforeningen Æblehaven 39 57 onsdag den 30.04.2008 kl.19.30 hos Janne og Tonny

Referat Ordinær Generalforsamling 2008 Grundejerforeningen Æblehaven 39 57 onsdag den 30.04.2008 kl.19.30 hos Janne og Tonny Referat Ordinær Generalforsamling 2008 Grundejerforeningen Æblehaven 39 57 onsdag den 30.04.2008 kl.19.30 hos Janne og Tonny Dagsorden 1 valg af dirigent 2 bestyrelsens beretning ved formanden 3 aflæggelse

Læs mere

af JHF Turneringsudvalgsmøde mandag den 22. oktober 2018 kl i Hammel Idrætscenter, Thorsvej 4, 8450 Hammel. ...

af JHF Turneringsudvalgsmøde mandag den 22. oktober 2018 kl i Hammel Idrætscenter, Thorsvej 4, 8450 Hammel. ... Referat af JHF Turneringsudvalgsmøde mandag den 22. oktober 2018 kl. 17.30 i Hammel Idrætscenter, Thorsvej 4, 8450 Hammel.... Deltagere: Sonja Hansen, Niels Emil Lindholm, Helle Munk-Hansen, Peter Jensen,

Læs mere

Referat Riffel-Sektions Møde

Referat Riffel-Sektions Møde Referat Riffel-Sektions Møde TID: Onsdag den 3. juni 2015 kl. 17.30 STED: Idrættens Hus Brøndby DELTAGERE: Hugo Andresen (HA) Peter Hansen (PH) Ib Hansen (IH) Flemming Brandenborg (FB) Mikael Green (MG)

Læs mere

Ordinær generalforsamling i. Lyngby-Gladsaxe Volley

Ordinær generalforsamling i. Lyngby-Gladsaxe Volley Ordinær generalforsamling i 21. august 2012 Lyngby-Gladsaxe Volley Tirsdag den 28. august kl. 18.30-20.00 i klublokalet, Engelsborghallen, Engelsborgvej 93, 2800 Kongens Lyngby Med følgende dagsorden:

Læs mere

10. september 2009 TAK!

10. september 2009 TAK! TORSDAGS-NYT 10. september 2009 25.000,- kr Mange penge i en tom kasse!! Skolen har netop holdt 32 års fødselsdag! Mandag var vi alle samlet i hallen, hvor der blev sunget og talt. Dejlige sange, hvor

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Dansk Skak Unions 9. hovedkreds, onsdag d. 10. februar 2016, Kaj Munks Vænget 21, 7400 Herning.

Referat af bestyrelsesmøde i Dansk Skak Unions 9. hovedkreds, onsdag d. 10. februar 2016, Kaj Munks Vænget 21, 7400 Herning. Referat af bestyrelsesmøde i Dansk Skak Unions 9. hovedkreds, onsdag d. 10. februar 2016, Kaj Munks Vænget 21, 7400 Herning. Deltagere: Morten Fabrin, Aksel Hansen, Jesper Dürr Christiansen, Steen Juul

Læs mere

Referat fra Kredsgeneralforsamlingen den 23. marts 2011 i Elro Arena Randers

Referat fra Kredsgeneralforsamlingen den 23. marts 2011 i Elro Arena Randers Referat fra Kredsgeneralforsamlingen den 23. marts 2011 i Elro Arena Randers 1) Konstatering af antal fremmødte foreninger, samt valg af 3 stemmetællere. Fremmødt 41 foreninger af kredsens 72 foreninger.

Læs mere

Referat Riffel-Sektions Møde

Referat Riffel-Sektions Møde Referat Riffel-Sektions Møde TID: Torsdag 25. feb. 2016-17.30 22.00 STED: Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby DELTAGERE: (HA) Peter Hansen (PH) Ib Hansen (IH) Flemming Brandenborg (FB) Mikael

Læs mere