NEWS NYHEDSBREV : MARTS - SEPTEMBER 2015

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "NEWS NYHEDSBREV : MARTS - SEPTEMBER 2015"

Transkript

1 NEWS NYHEDSBREV : MARTS - SEPTEMBER 2015 TAK Vi vil her gerne officielt sige tusind tak til alle de hjælpere, som var med til at gøre K s julebasar en succes. Uden alle de frivillige hjælpere ville det være umuligt at afvikle basaren og vi er meget taknemmelige. Der skal også lyde en stor tak til alle de firmaer som støttede op om arrangementet. Basaren havde ca 2000 betalende gæster og overskuddet forventes at blive på ca På gensyn til Julebasar den 28/29 november DR. INGRIDS KOLLEGIEBOLIGER Det er nu muligt at søge om optagelse i Dr. Ingrids Kollegieboliger i London for studieåret 2015/2016. Ansøgningsfristen er den 10. juni Kollegieboligerne er et godt og meget billigt alternativ for danske unge, som skal studere på en videregående uddannelse i London. Find mere information på K s website. GÆSTEVÆRELSER & FAMILIERUM Hvis du skal til London og har brug for et godt og billigt sted at bo, så husk at vi på K har gæsteværelser, som vi lejer ud til danske Londonturister. Kontakt K s kontor for yderligere information. SOMMERBASAR I KIRKEN Danske Kvinder i England afholder stor sommerbasar i Den Danske Kirke lørdag den 16. maj fra kl. 11 til kl. 16. På basaren vil du kunne købe danske madvarer, gaveartikler, smørrebrød, hotdogs, bøger, planter, håndarbejde og meget mere. Se: K S ÅRSMØDE Årsmødet hvor K s regnskab for 2014/2015 bliver fremlagt, og hvor bestyrelsen bliver valgt, vil i år blive afviklet tirsdag den 9. juni kl Hvis du er medlem af K og ønsker at deltage, så tilmeld dig på telefon eller palle@kfuk.co.uk.

2 BESØG AF HKH PRINSESSE BENEDIKTE Fredag den 28. november bød K til pre opening af Julemarkedet. K s protektor, HKH Prinsesse Benedikte, var æresgæst og det blev en hyggelig eftermiddag hvor Prinsessen talte med mange af basarens frivillige hjælpere, der blev serveret vin og kransekage. Julemanden var selvfølgelig også med og klar til at tage imod ønsker!

3 D R. I N G R I D S K O L L E G I E B O L I G E R Hvis du skal studere i London, så husk at K råder over 7 dejlige kollegieboliger i West Hampstead. Det er nu muligt at søge om optagelse i Dr. Ingrids Kollegieboliger i London for studieåret 2015/2016. Ansøgningsfristen er den 10. juni Kollegieboligerne er et godt og meget billigt alternativ for danske unge, som skal studere på en videregående uddannelse i London. Find mere information på K s website. V E L K O M M E N T I L K Du er altid meget velkommen her på K, enten til frokost eller aftensmad, eller hvis du har lyst til en kop gratis the en eftermiddag eller aften. I vores dagligstue er der mulighed for at læse aviser og blade, såsom Time Out og The Times. Har du musikalske evner, er du meget velkommen til at gi' et nummer på flyglet i dagligstuen. Du kan også nøjes med at sætte en cd i stereoanlægget! Vi har masser af spil, og der er næsten altid nogen, som har lyst til et spil Matador eller Trivial Pursuit. Er der problemer af nogen art, eller har du brug for et par gode tips - så kig ind på kontoret og tal med Lea, Palle eller Mette. Kontoret har åbent alle dage og du kan finde åbningstiderne på vores website: Udenfor kontortiden kan vi, i absolut nødstilfælde, træffes på telefon Opstår der et akut problem, er du selvfølgelig altid meget velkommen til at møde op på K, og vi vil gøre vort bedste for at hjælpe dig! Vi glæder os til at møde dig på K!

4 BINGO BANKO SØNDAG DEN 1. MARTS KL Efter søndagsbrunchen er der bingo banko i K s dagligstue. Gamle Ole og husk at smørre hele pladen fuld er helt sikkert vendinger du vil høre fra K s dagligstue. For kun 1 per plade, vil du kunne spille med og se om det er dig der snupper en af gevinsterne. Ingen tilmelding nødvendigt. A R R A N G E M E N T E R HELDAGSTUR : OXFORD & BICESTER SHOPPING VILLAGE SØNDAG DEN 15. MARTS KL Vi lejer en bus og begiver os mod nord kl denne søndag. Turen er en to-ien. Vi tager til den indbydende og flotte universitets-by Oxford, men stopper først på vejen dertil ved det berømte outlet center, Bicester Shopping Village. Bicester er kendt for sit fabriksudsalg af mærkerne Burberry, Calvin Klein, DKNY, Diesel, Tommy Hilfiger og mange andre kendte brands. Efter nogle timers shopping fortsætter vi til Oxford, hvor der vil være tid til på egen hånd, at udforske byen og dens mange universiteter og andre spændende bygninger. Vi forventer at være hjemme på K omkring kl Prisen er 20 pr. person som betales ved tilmelding senest den 8. marts på K s kontor. SPILLE-SPIL-AFTEN TORSDAG DEN 26. MARTS KL Vi mødes i dagligstuen på K og hygger ved at vi hiver spillene ned fra hylderne og udfordrer hinanden til en venskabelig dyst på paratviden eller finder ud af hvem der er mest heldig med terningerne. Det er ikke nødvendigt at tilmelde sig. AU-PAIRTRÆF SØNDAG DEN. 29. MARTS KL Vi samles i K s hyggelige stue og får os en kop the og lidt kage. Der er altid plads til nye au-pairs som er kommet til byen, men bestemt også til dem, som har været i byen længe. Tilmelding er unødvendig.

5 A R R A N G E M E N T E R TRAVETUR PÅ HEDEN LANGFREDAG DEN 3. APRIL KL Tag et par gode travesko på og kom med ud og gå en tur i det dejlige område Hampstead Heath. Turen går blandt andet forbi det smukke palæ Kenwood House via Parliament Hill, hvor der er en smuk udsigt ud over byen. Derudover er der et omrejsende tivoli med karuseller og tombola er. Kom som du er, det er gratis og du skal ikke tilmelde dig. Vi er tilbage på K til High Tea omkring kl FOREDRAG: TANZANIA TORSDAG DEN 9. APRIL KL K medarbejder Johanne Marie Jensen, holder foredrag i K s dagligstue om sine oplevelser på Zanzibarhøjskolen ud for Tanzanias kyst. Gratis. Ingen tilmelding. HIGH TEA LANGFREDAG DEN 3. APRIL KL Stuerne er påskepyntet og køkkenstaffen fremtryller lækre små sandwiches, tærter, kager og mange andre gode sager. Prisen er 6 og det er ikke nødvendigt med tilmeldeing. HELDAGSTUR: BATH SØNDAG DEN 12. APRIL KL Vi lejer en bus og kører en tur til Bath, der er særligt kendt som Englands mest elegante by og er smukt beliggende ved floden Avon. Desuden er byen kendt for sine varme kilder, der konstant har en temperatur på 45,5 grad. Byens største seværdighed er The Roman Bath s, som vi får mulighed for at besøge. Desuden bilver der også tid til at se The Royal Crescent. Prisen for transport er 20 og påtænker du at se The Roman Bath s skal du påregne ekstra omkostninger. Tilmelding til K s kontor senest mandag 29. marts.

6 A R R A N G E M E N T E R AU-PAIR TRÆF SØNDAG DEN 19. APRIL KL Vi mødes på K kl og går på milkshake bar i Hampstead village. Der er som altid plads til snak og hygge. Tilmelding er unødvendig. AU-PAIR TRÆF & RUNDBOLD FOR ALLE SØNDAG DEN 10. MAJ KL Foråret skulle gerne tillade, at vi denne eftermiddag tager op på heden og spiller rundbold. Vi drager fra K i samlet flok med bolde og bat. Kan aupairne slå beboerne eller drengene mod pigerne?! Alle er hjertelige velkommen jo flere vi bliver desto sjovere. MUSICAL: THE LION KING TORSDAG DEN 23. APRIL KL Vi har skaffet billetter til Lion King, en musical der er baseret på tegnefilmen af samme navn. Det er historien om den lille løveunge Simba, der ender som dyrenes konge på Afrikas savanne. Musicalen er bygget op omkring Elton John s velkendte sange Circle of Life og Hakuna Matata. Lion King har høstet utallige anmelderroser for sin flotte senografi. Billetterne koster 30 og der er tilmelding på K s kontor. Bemærk der er begrænset antal billetter. PØLSEVOGNSAFTEN TIRSDAG DEN 28. APRIL KL Vores berømte pølsevogn sælger igen, denne aften lækre danske hotdogs og iskolde Cocio. Pølserne er importeret fra Danmark og der er selvfølgelig også rigtig dansk remoulade og agurkesalat. Oplev den hyggelige stemning i K s have der er rammen om denne event. Alle er velkommen til at nyde en god dansk hotdog ingen tilmelding. MUSICAL: THRILLER TIRSDAG DEN 12. MAJ KL Vi har billetter til Thriller Live på The Lyric Theater. På de cirka to timer som forestillingen varer, bliver vi ført igennem fortællingen om Michael Jacksons spektakulære liv, fra han bliver født ind i en fattig familie i en forstad til Chicago til hans første spæde dansetrin i Jackson 5 og op til hans gennembrud med albummet Thriller. Showet udvikler sig i takt med, at hans liv bliver mere og mere farverigt og de store hits og skandaler rammer hans omdømme. Det er ren og skær underholdning hele vejen igennem, med sange såsom Triller, Beat it, ABC, Man in the Mirror, Billie Jean osv. Billetter á 30 kan købes på K s kontor, bemærk at vi har begrænset antal billetter. Der er fælles afgang fra K kl

7 A R R A N G E M E N T E R BBC TELEVISON CENTER TOUR LØRDAG DEN 23. MAJ KL På denne rundtur i BBC Television Center, får du mulighed for at fordybe dig i den fascinerende verden af tv. Vi får en guidet rundtur og bliver vist rundt i de berømte tvstudier og dressingrooms, der gennem tiderne har huset mange af de kendte stjerner. Du vil få en god tur bag kulisserne og se hvordan tv udsendelserne er opbygget. Det kan anbefales at holde øjnene åbne, da man aldrig ved hvem man kan støde ind i undervejs. Prisen for denne oplevelse er 15 som betales ved tilmelding til K s kontor, hurtigst muligt. NATIONAL THEATRE BACKSTAGE TOUR SØNDAG DEN 14. JUNI KL Det er lykkes os, at få billetter til en tur bag scenen på National Theatre. Der vil være mulighed for at få et indblik i hvordan det foregår, se hvor skuespillerne er før tæppet går op og nogle af de workshops, hvor rekvisitter til de forskellige forestillinger bliver fremstillet. Det er nødvendig med tilmeldning på K s kontor. Prisen er 8 og der er fælles afgang fra K kl SIDSTE AU-PAIR TRÆF FOR MANGE SØNDAG DEN 21. JUNI KL For mange au-pair s vil dette træf være det sidste i denne ombæring. Derfor opfordres det til, at komme og sige farvel til de som tager hjem. Der vil som altid være the og kage i dagligstuen. BINGO BANKO SØNDAG DEN 31. MAJ KL Bingo banko, gamle Ole og husk at smørre hele pladen fuld er helt sikkert vendinger du vil høre fra K s dagligstue denne aften - for vi inviterer alle til Banko. For den ringe pris af 1 per plade, vil du kunne spille med og se om det er dig der snupper en af gevinsterne vi har til denne aften. Ingen tilmelding er nødvendigt.

8 A R R A N G E M E N T E R SANKT HANS AFTEN TIRSDAG D. 23. JUNI KL Traditionen tro fejrer vi dansk midsommeraften i K s have. Der vil være mulighed for at købe let grill mad og selvfølgelig hotdogs fra Londons eneste danske pølsevogn. Der vil også være en bar som sælger øl, vin og vand. Når solen er gået ned og mørket sænker sig over Hampstead, tænder vi bålet, lytter til Skt. Hans talen, synger Midsommervisen og sender heksen afsted til Bloksbjerg. Arrangementet i K s have slutter kl. 23. Der er gratis adgang til arrangementet, MEN du skal senest den 20. juni være skrevet på gæstelisten: ring eller send en mail til k@kfuk.co.uk. BARBECUE OG GÅ-I-BYEN AFTEN TORSDAG D. 27. AUGUST KL Vi mødes i K s have, hvor vi tænder op i grillen og byder på lækker barbecue, bestående af bl.a. danske pølser, bagte kartofler, salat og hjemmebagt flutes. Der vil være plads rundt om i haven til at sidde og spise og der kan købes øl, vand og vin. Ca. kl går vi i fælles flok ned på den lokale Pub North Star. Prisen for maden er 6. Tilmelding til denne aften skal ske på K s kontor senest den 25. august. GÅTUR VED THEMSEN SØNDAG DEN 30. AUGUST KL Efter søndagsbrunch går vi og for dem der har lyst en tur ved Themsen, hvor der er mange spændende bygninger at se på. Vi går langs Themsen fra The Royal Festival Hall, forbi National Theatre, kigger på Tate Modern og nyder udsigten mod St. Pauls Cathedal før vi går over Tower Bridge og kigger lidt nærmere på det historiske Tower of London. Fælles afgang fra K kl HOUSES OF PARLIAMENT LØRDAG DEN 5. SEPTEMBER KL Vi har skaffet billetter til rundvisning i den britiske parlamentsbygning. Guiden leder os igennem den berømte bygning og vil sørge for masser af information om bygningens historie, samt om hvordan det engelske politiske system fungerer. Der er kun adgang til parlamentsbygningen for offentligheden om sommeren, så benyt denne enestående chance for at se en af Londons mest berømte og fantastiske bygninger indefra. Prisen er 19 og det er nødvendigt med tilmelding på K s kontor. Der er begrænset antal billetter. Fælles afgang fra K kl

9 A R R A N G E M E N T E R FIVE-A-SIDE TURNERING LØRDAG D. 12. SEPTEMBER KL Igen i år danner Den Danske Kirke ramme om årest nordiske fodboldturnering. Der bliver spillet 3-4 kampe inden det afgøres hvem der kommer ud som vinder. Kampene spilles på Boston Manor Playing Field i Brentford (Boston Manor Tube) og efterfølgende vil der være fælles barbeque. Er du mere til at heppe, skal du være velkommen. K betaler gebyret for at stille hold. Meld dig til på kontoret senest den 5. september. Afgang fra K kl DET STORE DANSKE KOLDE BORD SØNDAG D. 13. SEPTEMBER KL Når man er langt hjemmefra kan det være rigtig lækkert med god dansk mad. K s køkken byder denne søndag på det store kolde bord med masser af danske specialiteter såsom frikadeller, rugbrød, marinerede sild, fiskefiletter med remoulade og andre lækkerier. Pris 6 og det er ikke nødvendig med tilmelding. BINGO BANKO SØNDAG DEN 20. SEPTEMBER KL Bingo banko, gamle Ole og husk at smørre hele pladen fuld er helt sikkert vendinger du vil høre fra K s dagligstue denne aften - for vi inviterer alle til Banko. For den ringe pris af 1 per plade, vil du kunne spille med og se om det er dig der snupper en af gevinsterne vi har til denne aften. Ingen tilmelding. VELKOMMEN TIL LONDON SØNDAG D. 13. SEPTEMBER KL Da der er kommet mange nye aupairs til London og andre steder i England, er her muligheden for at hilse på hinanden, udveksle telefonnumre, forventninger og erfaringer samt stille spørgsmål. Ungdomsrådgiver Lea Becker byder velkommen og svarer på spørgsmål, det hele foregår i K s dagligstue og der serveres the og kage. Bagefter Kl , er der mulighed for at spise søndagsmiddag hvilket koster 6. Det er ikke nødvendigt med tilmelding. PUB CRAWL TORSDAG D. 24. SEPTEMBER KL Muligheden for et gensyn med de lokale pubber i Hampstead og for dem som er nye og ikke kender turen, går den forbi tre til fire små hyggelige pubber i området. Der vil være mulighed for at stifte nye bekendtskaber og få en historie eller to om området. Der vil være fælles afgang fra K kl og tilmelding er ikke nødvendig. Drikkevarer køber man for egen regning.

10 HELDAGSTUR: CAMBRIDGE & FREEPORT OUTLET VILLAGE SØNDAG D. 27. SEPTEMBER KL Vi lejer en bus og sætter kursen mod Cambridge. På vej dertil stopper vi i Freeport Outlet Village i Braintree, hvor ca. 100 butikker sælger designertøj til små priser! Efter et par timers shopping kører vi videre til Cambridge, der er verdenskendt for sine universiteter. De er både meget prestigefyldte og meget smukke, og den akademiske arv rækker mere end 700 år tilbage. Vi starter med en rundtur og derefter bliver der mulighed for, på egen hånd, at indsnuse stemningen i den charmerende by. Prisen er 20 pr. person, der skal betales ved tilmelding som senest er fredag den 18. september på K s kontor. A R R A N G E M E N T E R B R U N C H P Å K! Følgende søndage vil vi her på K starte dagen med en lækker omgang brunch. Prisen er kun 6 og der er ingen tilmelding. Du kan bl.a. komme og nyde pølser, bacon, scrambled eggs, rugbrød, hjemmebagte boller, smør, marmelade, ost, cream cheese, frisk frugt, små pandekager, honning, wienerbrød, the, kaffe og juice. SØNDAGSBRUNCH SØNDAG DEN 28. JUNI KL SØNDAGSBRUNCH SØNDAG DEN 30. AUGUST KL SØNDAGSBRUNCH SØNDAG DEN 1. MARTS KL SØNDAGSBRUNCH SØNDAG DEN 26. APRIL KL SØNDAGSBRUNCH SØNDAG DEN 31. MAJ KL

11 V I N D E R E K S J U L E L O D S E D D E L Julelodsedlen blev udtrukket søndag den 30. november i forbindelse med basaren og her følger en liste over de heldige vindere. Alle vindere har modtaget direkte besked fra K. Vi siger tusind tak til alle som har støttet K ved at købe lodsedler: Præmie 1 Præmie 2 Præmie 3 Præmie 4 Præmie 5 Præmie 6 Præmie 7 Præmie 8 Præmie 9 Præmie 10 Præmie 11 Præmie 12 Præmie 13 Præmie 14 Præmie 15 Susanne Laszlo Karen Hirtzel Kirsten Nissen Dorte Nygaard Lisbeth Pedersen Nora Brantk Anne Rigg Heather B Karen Hirtzel Summerhayes Dausel Niels Juul Mathiasen Ann Gautier Joy Nelson Jakobsen Præmie 16 Præmie 17 Præmie 18 Præmie 19 Præmie 20 Gunilla Hansen Sally Kroschinski Else Rattan Hanne Green Jane Allard Der skal også lyde en stor tak til alle sponsorer af lodsedlen firmaer og privatpersoner som støtter K ved at donere præmier! Tusind tak til: NORDEA PRIVATE BANKING LIDL ARLA ETCETERA DANSKE BANK Husk, at du hver søndag har mulighed for at gå til gudstjeneste i Den Danske Kirke i London. Gudstjenesten foregår altid kl , og der er efter gudstjenesten mulighed for at købe kaffe og frokost. Der er til alle gudstjenester fælles afgang fra K kl Der er efter alle gudstjenester mulighed for at købe kaffe og frokost. Adresse: Den Danske Kirke, 4 St. Katharines Precinct, London NW1. D E N D A N S K E K I R K E I L O N D O N

12 S O M M E R B A S A R I K I R K E N Danske Kvinder i England afholder stor sommerbasar i Den Danske Kirke lørdag den 16. maj fra kl. 11 til kl. 16. På basaren vil du kunne købe danske madvarer, gaveartikler, smørrebrød, hotdogs, bøger, planter, håndarbejde og meget mere. Se: På K s kontor sælger vi dansk slik og vi har et kæmpe udvalg af lækkerier: Piratos, Marcipanbrød, Skildpadder, Pesetos, Lossepladsen, Tyrkisk Peber, Matador Mix og meget mere. Butikken er åben i kontorets åbningstider se S L I K B U T I K K E N P Å K

NYHEDSBREV FOR JULI, AUGUST, SEPTEMBER & OKTOBER 2014

NYHEDSBREV FOR JULI, AUGUST, SEPTEMBER & OKTOBER 2014 NEWS NYHEDSBREV FOR JULI, AUGUST, SEPTEMBER & OKTOBER 2014 Citat fra MF Kristian Jensen, Skt. Hans taler 2014 på K i London: Jeg er imponeret over KFUK s arbejde for at hjælpe danskere i London og dermed

Læs mere

NYHEDSBREV FOR JULI, AUGUST, SEPTEMBER & OKTOBER 2013

NYHEDSBREV FOR JULI, AUGUST, SEPTEMBER & OKTOBER 2013 NEWS NYHEDSBREV FOR JULI, AUGUST, SEPTEMBER & OKTOBER 2013 DANIA SCHOOL I starten af september måned åbner der en dansk skole i London med navnet Dania School: Den Danske Skole i London. Skolen får til

Læs mere

NEWS NYHEDSBREV FOR JULI, AUGUST, SEPTEMBER & OKTOBER 2012 VELKOMMEN TIL OL2012 PAUSE LOUNGE

NEWS NYHEDSBREV FOR JULI, AUGUST, SEPTEMBER & OKTOBER 2012 VELKOMMEN TIL OL2012 PAUSE LOUNGE NEWS NYHEDSBREV FOR JULI, AUGUST, SEPTEMBER & OKTOBER 2012 VELKOMMEN TIL OL2012 PAUSE LOUNGE London er klar til Olympiade 2012 og K i London er også klar! O L 2 0 1 2 I L O N D O N K i London vil være

Læs mere

NEWS NYHEDSBREV FOR MARTS, APRIL, MAJ & JUNI 2013

NEWS NYHEDSBREV FOR MARTS, APRIL, MAJ & JUNI 2013 NEWS NYHEDSBREV FOR MARTS, APRIL, MAJ & JUNI 2013 LANDSHOLDSTRØJE På K s julebasar i 2012 havde vi en fodbold landsholdstrøje med autografer til salg. Trøjen var sponsoreret af Danske Bank i London og

Læs mere

NEWS NYHEDSBREV FOR NOVEMBER, DECEMBER & JANUAR, FEBRUAR

NEWS NYHEDSBREV FOR NOVEMBER, DECEMBER & JANUAR, FEBRUAR NEWS NYHEDSBREV FOR NOVEMBER, DECEMBER & JANUAR, FEBRUAR Julemærket 2014 kan købes på K s basar eller på K s kontor. Kunstner: Gurli Feilberg I 2013 gav K s julebasar og julelodseddel ca. 35000 i overskud,

Læs mere

NEWS NYHEDSBREV FOR OKTOBER 2015 - MARTS 2016

NEWS NYHEDSBREV FOR OKTOBER 2015 - MARTS 2016 NEWS NYHEDSBREV FOR OKTOBER 2015 - MARTS 2016 JULEMÆRKE K s julemærke som er udgivet af Danske Sømands og Udlandskirker er iår designet af Esben Hanefelt Kristensen. Julemærket kan fra starten af november

Læs mere

NEWS NYHEDSBREV FOR APRIL - SEPTEMBER 2018

NEWS NYHEDSBREV FOR APRIL - SEPTEMBER 2018 NEWS NYHEDSBREV FOR APRIL - SEPTEMBER 2018 KONGELIGT BRYLLUP Vi hejser flaget og fejrer ikke kun kongefamiliens nye familiemedlem, men også brylluppet mellem Prins Harry og Meghan Markle. Vi følger brylluppet

Læs mere

NEWS NYHEDSBREV FOR APRIL SEPTEMBER 2017

NEWS NYHEDSBREV FOR APRIL SEPTEMBER 2017 NEWS NYHEDSBREV FOR APRIL SEPTEMBER 2017 DR. INGRIDS KOLLEGIEBOLIGER Det er nu muligt at søge om optagelse i Dr. Ingrids Kollegieboliger i London for studieåret 2017/2018. Ansøgningsfristen er den 10.

Læs mere

NEWS NYHEDSBREV FOR APRIL, MAJ & JUNI 2010

NEWS NYHEDSBREV FOR APRIL, MAJ & JUNI 2010 NEWS NYHEDSBREV FOR APRIL, MAJ & JUNI 2010 KÆMPE OVERSKUD Regnskabet for K s Julebasar er netop blevet færdigt og det blev endnu bedre end forventet. Det endelige overskud blev 36.976 (Dkk 315.000) og

Læs mere

Se den opdaterede vagtplan på Norbohuset.dk Der afholdes medhjælper fest sidst i august.

Se den opdaterede vagtplan på Norbohuset.dk Der afholdes medhjælper fest sidst i august. Har du mulighed for at hjælpe, til en eller flere af vores aktiviteter kan du kontakte de ansvarlige for de enkelte boder og aktiviteter herunder. Fodbold - Mikael 60231725 Børne diskotek - Martin 2065

Læs mere

NEWS NYHEDSBREV FOR OKTOBER MARTS 2018

NEWS NYHEDSBREV FOR OKTOBER MARTS 2018 NEWS NYHEDSBREV FOR OKTOBER MARTS 2018 CLASS OF 1977... Vi har mange tidligere beboere og ansatte som kigger forbi K og det er vi utroligt glade for. I september måned havde vi en glad og frisk gruppe

Læs mere

NEWS NYHEDSBREV FOR NOV., DEC., JAN. OG FEB. 2014. Julemærket 2013 kan købes på K s basar eller på K s kontor. Kunstner: Estrid Maria Eriksen

NEWS NYHEDSBREV FOR NOV., DEC., JAN. OG FEB. 2014. Julemærket 2013 kan købes på K s basar eller på K s kontor. Kunstner: Estrid Maria Eriksen NEWS NYHEDSBREV FOR NOV., DEC., JAN. OG FEB. 2014 Julemærket 2013 kan købes på K s basar eller på K s kontor. Kunstner: Estrid Maria Eriksen FARVEL AFSKEDSRECEPTION Fredag den 6. september var Den Danske

Læs mere

NEWS NYHEDSBREV FOR APRIL, MAJ & JUNI 2012

NEWS NYHEDSBREV FOR APRIL, MAJ & JUNI 2012 NEWS NYHEDSBREV FOR APRIL, MAJ & JUNI 2012 SKT. HANS TALER 2012 Årets Skt. Hans taler på K er Anders Lund Madsen, kendt fra bl.a. Zirkus Nemo og De Sorte Spejdere. Læs mere om arrangementet på side 8.

Læs mere

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES!

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! PROGRAM For dit nærmiljø i 2014 Gundersted Borgerforening Michael, Sanne, Svend Erik, Ulrik og Åse JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! KOM OG VÆR MED! 40 år - men ej fed og færdig! I år er det 40 år siden

Læs mere

NEWS NYHEDSBREV FOR JANUAR, FEBRUAR & MARTS 2011

NEWS NYHEDSBREV FOR JANUAR, FEBRUAR & MARTS 2011 NEWS NYHEDSBREV FOR JANUAR, FEBRUAR & MARTS 2011 TUSIND TAK Vi vil her gerne officielt sige tusind tak til alle de hjælpere, som var med til at gøre K s julebasar en succes. Uden alle de frivillige hjælpere

Læs mere

NEWS NYHEDSBREV FOR APRIL, MAJ & JUNI 2011

NEWS NYHEDSBREV FOR APRIL, MAJ & JUNI 2011 NEWS NYHEDSBREV FOR APRIL, MAJ & JUNI 2011 SKT. HANS TALER 2011 Årets Skt. Hans taler på K er Karin Riis-Jørgensen, tidligere medlem af EU-parlamentet og nu campaigner med mærkesager såsom organdonation

Læs mere

KLUB SVANEN STEDET FOR ET AKTIVT FRITIDS- OG VOKSENLIV. Dag Dato Aktivitet Personale. Tir 2. jul Ansigtsmaling + Klubrådsmøde Ki Ti Ta Lo

KLUB SVANEN STEDET FOR ET AKTIVT FRITIDS- OG VOKSENLIV. Dag Dato Aktivitet Personale. Tir 2. jul Ansigtsmaling + Klubrådsmøde Ki Ti Ta Lo KLUB SVANEN STEDET FOR ET AKTIVT FRITIDS- OG VOKSENLIV Dag Dato Aktivitet Personale Tir 2. jul Ansigtsmaling + Klubrådsmøde Ki Ti Ta Lo Tor 4. jul Madbix Pølser fra grillen Ki Ti Ca Lo Tir 9. jul Rundbold

Læs mere

NEWS NYHEDSBREV FOR JULI, AUGUST & SEPTEMBER 2010

NEWS NYHEDSBREV FOR JULI, AUGUST & SEPTEMBER 2010 NEWS NYHEDSBREV FOR JULI, AUGUST & SEPTEMBER 2010 TRÆD VOR GÆST I STUEN IND... Det har i mange årtier været tradition at man i K s vindfang bliver mødt af en gammel slidt broderet klokkestreng med teksten

Læs mere

Hovergården JUNI 2017

Hovergården JUNI 2017 Hovergården JUNI 2017 Pinsebrunch Torsdag den 1. juni kl. 10.30 12.00 Café Oasen Aage Ernstsen spiller på klaveret Pris 62.50 kr. Tilmelding i Café Oasen senest tirsdag den 30. maj eller tlf. nr. 3038

Læs mere

Munkebo Kulturhus Pigegruppen

Munkebo Kulturhus Pigegruppen Munkebo Kulturhus Pigegruppen pigefrokost 2013 Hurra for en pigefrokost! Beslutningen om en Pigefrokost 2013 blev taget og en Invitation blev sendt ud Nytårsdag. Arrangementet skulle foregå d. 9. marts

Læs mere

NYHEDSBREV FOR OKTOBER, NOVEMBER & DECEMBER 2010

NYHEDSBREV FOR OKTOBER, NOVEMBER & DECEMBER 2010 NEWS NYHEDSBREV FOR OKTOBER, NOVEMBER & DECEMBER 2010 OLE CHRISTENSEN Det er med stor sorg, at vi må meddele, at Ole Christensen døde den 13. september 2010. Ole Christensen var medlem af K s bestyrelse

Læs mere

KIM LARSEN LONDON 2012 PRÆSENTERET AF DEN DANSKE KIRKE OG DANSK KFUK I LONDON LØR. D. 17/3 2012 KL. 20 O2 SHEPHERDS BUSH EMPIRE, W14

KIM LARSEN LONDON 2012 PRÆSENTERET AF DEN DANSKE KIRKE OG DANSK KFUK I LONDON LØR. D. 17/3 2012 KL. 20 O2 SHEPHERDS BUSH EMPIRE, W14 NEWS NYHEDSBREV FOR JANUAR, FEBRUAR & MARTS 2012 KIM LARSEN & KJUKKEN LONDON 2012 PRÆSENTERET AF DEN DANSKE KIRKE OG DANSK KFUK I LONDON LØR. D. 17/3 2012 KL. 20 O2 SHEPHERDS BUSH EMPIRE, W14 BILLETTER:

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 45 2014

Nyhedsbrev. uge 45 2014 Nyhedsbrev uge 45 2014 Så er det blevet efterår, bladene har fået en anden farve og falder af træerne. Klokken er sat 1 time tilbage, og det betyde, at vi for en kort tid får lysere morgener men tidligere

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Maj Loppemarked sælg selv

Læs mere

FRISTEDET. Dumpen 5A, st. 8800 Viborg. Tlf. 86100806

FRISTEDET. Dumpen 5A, st. 8800 Viborg. Tlf. 86100806 HER FRISTEDET Dumpen 5A, st. 8800 Viborg Tlf. 86100806 Åbningstider: Mandag - Fredag 10.00-20.00 Tirsdag 10.00-16.00 Lørdag - Søndag og helligdage 10.00-20.00 Tirsdag Sind Ungdom 16.00-21.00 Alle dage

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab 1 Bliv frivillig Kulturelle oplevelser Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

OBS telt med varme i men stadig med kolde øl og sodavand Samt hyggehjørner indenfor og udenfor kom og se

OBS telt med varme i men stadig med kolde øl og sodavand Samt hyggehjørner indenfor og udenfor kom og se Kl. 18.00 Teltet åbner. Kl. 19.00 Borgerforeningen arrangerer Banko med kaffebord. Kl. 19.00 Fodbold serie 6 kamp Abild - Bolderslev Kl. 22.00 Teltet lukker. Kl. 16.00 Kl. 16.30 Kl. 18.00 Kl. 18.10 Pladsen

Læs mere

Fredag d. 7/6 Kl Brunch i Café oasen Husk tilmelding. Onsdag d. 12/6 Kl Gudstjeneste i Hover kirke - Husk tilmelding

Fredag d. 7/6 Kl Brunch i Café oasen Husk tilmelding. Onsdag d. 12/6 Kl Gudstjeneste i Hover kirke - Husk tilmelding Hovergården Juni 2019 Dato Tid Arrangement Uge 23 Torsdag d. 6/6 Kl. 13.30 Banko Torsdag d. 6/6 Frisør Sanne er i huset, ring for bestilling af tid på tlf. 2061 0972 Fredag d. 7/6 Kl. 10.30 Brunch i Café

Læs mere

KULTURHUSET PULSEN S. Sommerprogram Juni - Juli - August

KULTURHUSET PULSEN S. Sommerprogram Juni - Juli - August KULTURHUSET PULSEN S Sommerprogram 2017 Juni - Juli - August 1 Kulturhuset Pulsen INFORMATION Kære borger Kulturhuset Pulsen er et innovativt og visionært netværkstilbud for borgere med udviklingshæmning,

Læs mere

Æ AVIS HUSAVIS LEOS PLEJECENTER

Æ AVIS HUSAVIS LEOS PLEJECENTER Æ AVIS HUSAVIS LEOS PLEJECENTER AUGUST 2016 Redaktionen består af: Bettina G. Lone M. Indlæg til avisen fra beboere, pårørende og personale samt andre interesserede modtages gerne og senest den 20. I hver

Læs mere

FESTUGE 23. Vinkel Stadion Vinkelvej 219

FESTUGE 23. Vinkel Stadion Vinkelvej 219 FESTUGE 23 Vinkel Stadion Vinkelvej 219 5. juni 9. juni 2012 2 Tirsdag 5. juni (Grundlovsdag) Kl.14:30 SVIF motionsløb Der er start fra Vinkel Stadion. Rute på ca. 7 km. Rute på ca. 4 km. (børneløb) Deltagerprisen:

Læs mere

Fuglebakken juni 2015

Fuglebakken juni 2015 Fuglebakken juni 2015 Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej 2 8210 Aarhus V. Tlf.: 87 13 32 00 Brug dit lokalcenter Alle er velkomne Arrangementer på Lokalcenter Fuglebakken Søndag den Mandag

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn. Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser

Frivillig ved Viby sogn. Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser 1 Bliv frivillig Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

Sabro Lokalcenter Gårdhavecaféen Specielle arrangementer Januar Februar - Marts

Sabro Lokalcenter Gårdhavecaféen Specielle arrangementer Januar Februar - Marts Sabro Lokalcenter Gårdhavecaféen Specielle arrangementer Januar Februar - Marts Julefrokosten den 11. december Caféens ugentlige menuer og alt om arrangementer og aktiviteter på Lokalcenteret kan ses på

Læs mere

Klub Svanen. Kontakt. Åbningstider

Klub Svanen. Kontakt. Åbningstider Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Jul Sang og musik i haven To Ja Jo Tor 7. Jul Bowling i Haslev Ca To Tir 12. Jul Musikquiz med Leif To Ki Ca Tor 14. Jul Eventyr ved bålet Ki Ca Ti Tir 19. Jul Udendørslege

Læs mere

NEWS NYHEDSBREV FOR OKTOBER MARTS 2019

NEWS NYHEDSBREV FOR OKTOBER MARTS 2019 NEWS NYHEDSBREV FOR OKTOBER 2018 - MARTS 2019 DANSK JULEMARKED K s traditionsrige og hyggelige julemarked foregår i år lørdag den 24. november og søndag den 25. november. Overskuddet fra julemarkedet gør,

Læs mere

Nyhedsbrev Tingager Plejehjem forår 2019

Nyhedsbrev Tingager Plejehjem forår 2019 Nyhedsbrev Tingager Plejehjem forår 2019 Foråret er på vej. Vi har allerede hygget på terrasserne. Orangeriet bliver så flot takket være Ruth som tager sig af det. Der er sat tomater og plantet i kasserne.

Læs mere

MULTIPOSTEN. til den aktive bruger. Juli/August. Aktivitetscenter Præstø Rosagervej Præstø. Tlf

MULTIPOSTEN. til den aktive bruger. Juli/August. Aktivitetscenter Præstø Rosagervej Præstø. Tlf MULTIPOSTEN til den aktive bruger Juli/August Aktivitetscenter Præstø Rosagervej 37 4720 Præstø Tlf. 55 36 31 33 Aktivitetscenterets Åbningstider Mandag 9:30-16:00 Tirsdag 9:30-16:00 Onsdag 9:30-16:00

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 29 november / december 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Nyhedsbrev November 2010

Nyhedsbrev November 2010 Nyhedsbrev November 2010 Det er sgu svært at gøre oprør mod en far, der har en federe hættetrøje end en selv Sådan lyder overskriften til årets tema forældremøde i BFC, hvor vi har inviteret Søren Østergård,

Læs mere

Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café

Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café Årgang 7, nr. 11 November 2017 Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café Nyt fra Centerlederen Så er nisserne flyttet ind Solstrålen har igennem nogen tid haft gang i nisserierne,

Læs mere

Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café

Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café Årgang 7, nr. 9 September 2017 Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café Nyt fra Centerlederen Mon sommeren er forbi? I skrivende stund er der ret køligt og vådt og blæsende. Alligevel

Læs mere

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE Aktivitet centrets ÅBNINGSTIDER: Mandag fra 9.00-16.00 Tirsdag Fra 9.00-16.00 Onsdag fra 9.00-16.00 Torsdag fra 9.00-16.00

Læs mere

Hovergården Marts 2019

Hovergården Marts 2019 Hovergården Marts 2019 Dato Tid Arrangement Uge 10 Mandag d. 4/3 Kl. 13.30 Banko Onsdag d. 6/3 Kl. 11.00 Erindringsdans Onsdag d. 6/3 Kl. 13.30 Gudstjeneste Fredag d. 8/3 Kl. 10.45 Neglebar og spilledag

Læs mere

Velkommen til Dagcenteret på Damgården

Velkommen til Dagcenteret på Damgården Velkommen til Dagcenteret på Damgården Plejecenter Øst Svendborg Kommune Velkommen til dagcenteret på Damgården Plejecenter Damgården er en del af Plejecenter Øst i Svendborg Kommune. Damgården er beliggende

Læs mere

NYT FRA PLADS TIL FORSKEL

NYT FRA PLADS TIL FORSKEL NYT FRA PLADS TIL FORSKEL Juni 2016 BJERGPOSTEN o Præsentation af PLADS TIL FORSKEL o Invitation til Sct. Hans o Familieaften på Borgen o Sommerferieaktiviteter Hvad er PLADS TIL FORSKEL og hvem er vi?

Læs mere

NEWS NYHEDSBREV FOR OKTOBER MARTS 2017

NEWS NYHEDSBREV FOR OKTOBER MARTS 2017 NEWS NYHEDSBREV FOR OKTOBER 2016 - MARTS 2017 KÆMPE BYGGEPROJEKT I K S HAVE Den mere end 100 år gamle havemur på nordsiden af K s have har i mange år været i meget dårlig forfatning. I denne sommer er

Læs mere

SØNDAG D. 21. MAJ FREDAG D. 19. MAJ LØRDAG D. 20. MAJ

SØNDAG D. 21. MAJ FREDAG D. 19. MAJ LØRDAG D. 20. MAJ FREDAG D. 19. MAJ SØNDAG D. 21. MAJ Kl. 14.00 17.00: Kl. 15.00 19.00: Dansens dag Spisebilletter til gris sælges fra kl. 16.00 I løbet af søndagen får vi besøg af Haderslev Kommunes Sundhedsbus, Skibelund

Læs mere

Nyhedsbrev FK. Maj Velkommen til nye medlemmer og forældre.

Nyhedsbrev FK. Maj Velkommen til nye medlemmer og forældre. Nyhedsbrev FK Maj 2010 Velkommen til nye medlemmer og forældre. Mandag den 3. maj begynder 74 nye medlemmer i fritidsklubben, og vi vil alle byde jer velkommen. Vi vil gøre alt for, at I bliver taget godt

Læs mere

Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016

Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016 Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016 Sommer turen går til Budapest i Ungarn, nærmer i Szentendre hvor vi skal bo på campingpladsen Pap-Sziget. Den ligger på en lille ø i Donau floden. Informationer

Læs mere

Frokost & Catering Brunch, tapas, 3-retters menu, buffet & receptionslækkerier. www.madkonceptet.dk

Frokost & Catering Brunch, tapas, 3-retters menu, buffet & receptionslækkerier. www.madkonceptet.dk Frokost & Catering Brunch, tapas, 3-retters menu, buffet & receptionslækkerier www.madkonceptet.dk Frokostordning Catering Om os vores værdier Kontakt os Frokostordning Få en oplevelse hver dag kl. 12

Læs mere

December 2012 Januar Julemarked på Lyngparken.

December 2012 Januar Julemarked på Lyngparken. December 2012 Januar 2013 Julemarked på Lyngparken. Aktiviteter på Lyngparken i december Mandag, den 3. Tøjsalg fra kl. 10 til 13 Tirsdag, den 4. kl. 11 Julefrokost for beboere og personale. Personalet

Læs mere

Dagstur til børnenes vel for beboerne på Hovergården. Tirsdag d. 21/5 Kl Ud i det blå Husk tilmelding til dagcentret

Dagstur til børnenes vel for beboerne på Hovergården. Tirsdag d. 21/5 Kl Ud i det blå Husk tilmelding til dagcentret Hovergården Maj 2019 Dato Tid Arrangement Uge 19 Mandag d. 6/5 Kl. 13.30 Banko Tirsdag d. 7/5 Kl. 13.30 Seniordanserne Onsdag d. 8/5 Kl. 13.30 Gudstjeneste Torsdag d. 9/5 Frisør Sanne er i huset, ring

Læs mere

Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program:

Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program: Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program: Kl. 14.00 Kaffe og kage kan købes i Onsdagsklubbens store kaffebod. Kl. 14.30 Aktiviteter:

Læs mere

Program for Landdistrikternes Uge

Program for Landdistrikternes Uge Program for Landdistrikternes Uge For 16. gang afholdes i Sønderho Landdistrikternes Uge 11. til 18. oktober 2015 Søndag d. 11. oktober. Kl. 9.30: Gudstjeneste i Sønderho Kirke. Arrangør: Nordby og Sønderho

Læs mere

Kære bruger. Der vil også blive mulighed for at få fornyet garderoben når vi får besøg af Pasgård og Smartex.

Kære bruger. Der vil også blive mulighed for at få fornyet garderoben når vi får besøg af Pasgård og Smartex. Kære bruger Så er forårsprogrammet for 2015 klar. Vi har glædet os til at præsentere et varieret program med underholdning, fest, sang, musik og ikke mindst bankospil. Der vil også blive mulighed for at

Læs mere

Rosenbladet Juni - juli 2015

Rosenbladet Juni - juli 2015 Rosenbladet Juni - juli 2015 Kære beboer og pårørende Rosenbladet informerer om de praktiske ting og aktiviteter, man kan deltage i på hjemmet, desuden bringer vi billeder, og beskrivelser af arrangementer

Læs mere

Aktiviteter 2016, Tjørring Cykel Motion

Aktiviteter 2016, Tjørring Cykel Motion Aktiviteter 2016, Tjørring Cykel Motion Januar Spinning start. Februar Onsdag den 24. kl. 19.00 Generalforsamling i Nordvest Hallen. Generalforsamling i Nordvest Hallen for TIF hovedbestyrelse med efterfølgende

Læs mere

Aktiviteter 1. halvår 2016 Gundorfslund aktivitetscenter

Aktiviteter 1. halvår 2016 Gundorfslund aktivitetscenter Aktiviteter 1. halvår 2016 Gundorfslund aktivitetscenter Gundorfslund 32 9000 Aalborg Tlf 9812 7600 Åbningstider mandag-torsdag kl 9-16 Fredag kl 9-13 Faste aktiviteter Mandage Sundhed på en anden måde*

Læs mere

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE Aktivitet centrets ÅBNINGSTIDER: Mandag fra 9.00-16.00 Tirsdag Fra 9.00-16.00 Onsdag fra 9.00-16.00 Torsdag fra 9.00-16.00

Læs mere

Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café

Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café Årgang 7, nr. 8 August 2017 Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café Nyt fra Centerlederen En herlig tur til Hvidbjerg Vi var bare ualmindelig heldige med vejret igen i år. Hele

Læs mere

Program for NLD-lejr den 11.-13. oktober 2013

Program for NLD-lejr den 11.-13. oktober 2013 Program for NLD-lejr den 11.-13. oktober 2013 Så er det igen tid til at pakke familien, tandbørsterne og det gode humør NLD-lejren afholdes i naturskønne omgivelser i Fuglsø ved Mols Bjerge Ekstra luksus:

Læs mere

Sydfyns Single- og Venskabsklub. Januar 2014

Sydfyns Single- og Venskabsklub. Januar 2014 Januar 2014 Mandag den 6. januar kl. 19 - Besøg hos Hanne Design på Gestelev Gamle Mejeri. Hanne laver bl.a. smukke smykker og tasker i gummi, som vi får lejlighed til at se på. Hun lukker snart sin butik

Læs mere

FALKEPOSTEN. november

FALKEPOSTEN. november FALKEPOSTEN november 2016 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi turer ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

MULTIPOSTEN. til den aktive bruger. Maj. Aktivitetscenter Præstø Rosagervej Præstø. Tlf

MULTIPOSTEN. til den aktive bruger. Maj. Aktivitetscenter Præstø Rosagervej Præstø. Tlf MULTIPOSTEN til den aktive bruger Maj Aktivitetscenter Præstø Rosagervej 37 4720 Præstø Tlf. 55 36 31 33 Aktivitetscenterets Åbningstider Mandag 9:30-16:00 Tirsdag 9:30-16:00 Onsdag 9:30-16:00 Torsdag

Læs mere

Har du mulighed for at hjælpe, til en eller flere af vores aktiviteter kan du kontakte de ansvarlige for de enkelte boder og aktiviteter herunder.

Har du mulighed for at hjælpe, til en eller flere af vores aktiviteter kan du kontakte de ansvarlige for de enkelte boder og aktiviteter herunder. Har du mulighed for at hjælpe, til en eller flere af vores aktiviteter kan du kontakte de ansvarlige for de enkelte boder og aktiviteter herunder. Fodbold - Martin Lindved 2065 9320 Børne diskotek - Jan

Læs mere

Sportsuge program 2016

Sportsuge program 2016 Sportsuge program 2016 Onsdag d. 8. juni 2016 19.00 Banko i Lyne Hallen Fredag d. 10. juni 2016 17.00 Teltet/baren åbner 18.00 Nem og billig aftensmad * 18.30 Fodbold serie 1 19.00 Tour de Lyne* 21.00

Læs mere

Bofællesskabet Stenlille

Bofællesskabet Stenlille Bofællesskabet Stenlille Nyhedsbrev sommer 2014 2013 Sommeren er for længst gået på hæld og efteråret er over os med gyldne farver, blæst og regn. Men vi har haft en dejlig sommer og som I kan se af dette

Læs mere

Haunstrup Borgerforening og Haunstrup Idrætsforening byder velkommen til. På vegne af kræmmerudvalget

Haunstrup Borgerforening og Haunstrup Idrætsforening byder velkommen til. På vegne af kræmmerudvalget Haunstrup Borgerforening og Haunstrup Idrætsforening byder velkommen til På vegne af kræmmerudvalget NYHED Addi Kristensen 21232731 Ebbe D. Højlund 40453752 Charlotte Johannsen 24653288 Torben Clemmensen

Læs mere

September Sydtoften Grindsted Tlf.:

September Sydtoften Grindsted Tlf.: September 2017 Sydtoften 8 7200 Grindsted Tlf.: 72 13 10 40 Himmelblaa@billund.dk http://billund.dk/cafehimmelblaa 1 Café Himmelblå Udgives af Café Himmelblå. Redaktion: Alice Henriksen (ansv.) Knud Erik

Læs mere

SOMMERFEST august Program for alle dage. Vi glæder os til at se dig og din nabo!

SOMMERFEST august Program for alle dage. Vi glæder os til at se dig og din nabo! SOMMERFEST 11.- 13. august 2016 Program for alle dage Vi glæder os til at se dig og din nabo! Bankospil - Tombola - Gæt vægten på betonklodsen Gadefodbold - Æggekage - Tennis - Markedsdag - Ponyridning

Læs mere

Helenenyt. Nr. 7 (juli - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650

Helenenyt. Nr. 7 (juli - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 nr 7 - juli 2013 Helenenyt Nr. 7 (juli - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 Ansvarshavende: Maj Greifenstein tlf: 29347195 eller 39105651 email: mgr@ok-helenesminde.dk

Læs mere

SÅ GÅR DET LØS.. D. 30.august 3. september

SÅ GÅR DET LØS.. D. 30.august 3. september SÅ GÅR DET LØS.. Byfest 2017 D. 30.august 3. september Forsamlingshuset, Fællesrådet, FDF Spejderne, Fritidsklubben og Idrætsforeningen har udarbejdet programmet til dette års byfest. HUSK TILMELDINGSFRIST

Læs mere

KØLKÆR/FASTERHOLT S. G.

KØLKÆR/FASTERHOLT S. G. i Kølkær 5. juni - 9. juni 2018 KØLKÆR/FASTERHOLT S. G. og I Velkommen til endnu en byfest i Kølkær. Landsby med vilje. Tirsdag den 5. juni 2018 Byfesten starter med fællesspisning i hallens cafeteria.

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 49 2014

Nyhedsbrev. uge 49 2014 Nyhedsbrev uge 49 2014 Så blev det december, der er ingen sne men vejret er blevet koldere, og den første nattefrost har vist sig. Jeg er sikker på, at en del af os håber der kommer lidt sne, mens andre

Læs mere

Kontakt. Åbningstider. Klub Svanen. Dag Dato Aktivitet Personale. Tir 1. Maj Kreaværksted: Lav mors-dagskort + Barudvalgsmøde.

Kontakt. Åbningstider. Klub Svanen. Dag Dato Aktivitet Personale. Tir 1. Maj Kreaværksted: Lav mors-dagskort + Barudvalgsmøde. Dag Dato Aktivitet Personale Tir 1. Maj Kreaværksted: Lav mors-dagskort + Barudvalgsmøde. Ki Ti Ja Jo Tor 3. Maj Pool-turnering Ki Ti Ca As Tir 8. Maj Spilleaften Ki Ja Jo Ca Tor 10. Maj LUKKET KRISTI

Læs mere

Nyhedsbrev Uge 6 2015

Nyhedsbrev Uge 6 2015 Nyhedsbrev Uge 6 2015 Et helt nyt år er godt i gang, og vi glæder os til at udfylde det med mange aktiviteter, oplevelser og stjernestunder for beboerne på Meta. Vi har nu lavet nyhedsbrev i et år, og

Læs mere

ST RA N DPOSTEN NOVEMBER 2018 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND

ST RA N DPOSTEN NOVEMBER 2018 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND ST RA N DPOSTEN NOVEMBER 2018 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND TELEFONLISTE Bo Petersen 55 36 39 40 bopn@vordingborg.dk Astrid Conradi 55 36 39 41 ascn@vordingborg.dk Afdeling 4 55 36 39 44 Afdeling 5

Læs mere

Arrangementer / Aktiviteter oktober 2014

Arrangementer / Aktiviteter oktober 2014 Arrangementer / Aktiviteter oktober 2014 Forbeholdt for ændringer Onsdag d. 01. Uge 40 Kl. 10.00 Miniudflugt til Ejby/ Skibby efter aftale med Kl. 13.00 16.00 Vaccination i Oasen for pensionister i nærområdet.

Læs mere

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Oktober 2012 ~ side 1

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Oktober 2012 ~ side 1 SFO Bladet SFO Buddinge ~ Oktober 2012 ~ side 1 Kære børn og forældre i SFO Buddinge Rigtig glædelig efterår det er nu, man skal gennemgå børnenes garderober, og sikre sig, at regntøjet og gummistøvlerne

Læs mere

Hilsen fra redaktionen

Hilsen fra redaktionen NYHEDSBLADET - for Klingstrupvænget & Rødegårdsvej Hilsen fra redaktionen Kære beboer, Du sidder nu med årets første udgave af vores nyhedsblad; rigtig mange gange velkommen. I dette nyhedsblad skal vi

Læs mere

Plejecentrene Poppelbo

Plejecentrene Poppelbo Arrangementer. December, jul og nytår Plejecentrene Poppelbo og Lærkebo 2014 Kære beboere og pårørende i Poppelbo og Lærkebo 1 Med denne folder vil vi meget gerne synliggøre de mange fælles arrangementer,

Læs mere

NEWS NYHEDSBREV FOR JULI, AUGUST & SEPTEMBER 2011

NEWS NYHEDSBREV FOR JULI, AUGUST & SEPTEMBER 2011 NEWS NYHEDSBREV FOR JULI, AUGUST & SEPTEMBER 2011 TV-2 LIVE I LONDON Dansk KFUK og Kirken i London arrangerer koncert med TV-2 den 11.11.11 på Shepherds Bush Empire. TV-2 fejrer deres 30 års jubilæum i

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN. ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale 1. jan Ki, Tr 6. jan Aftengymnastik

Læs mere

KvongPosten November 2018

KvongPosten November 2018 KvongPosten November 2018 Alle Helgens Dag Søndag den 4. november. Gudstjeneste i Kvong Kirke kl. 15.00 hvor vi mindes vore døde. Navnene på dem vi har mistet siden det sidst var Alle Helgens Dag, vil

Læs mere

November Husk at vi øver Lucia Mandag til fredag kl i danserummet!!!!

November Husk at vi øver Lucia Mandag til fredag kl i danserummet!!!! Husk at vi øver Lucia Mandag til fredag kl 15.00 i danserummet!!!! Torsdag 1-11 Fredag 2-11 Alexander starter drengeklub op, der er info møde i dag kl 15. Fra i dag og frem til jul kan du lave din egen

Læs mere

Nyhedsbrev juni Langemosen

Nyhedsbrev juni Langemosen NYBORG UNGDOMSSKOLE Nyhedsbrev juni Langemosen Juni 2015 DENN E G ANG: Nyt på skolen 1 Program for resten af skoleåret 2 Tider for mundtlige prøver i uge 25 Invitation til dimission 3 Københavnertur d.

Læs mere

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012 Kære forældre! Fredag den 29. juni 2012 Dette bliver det sidste ugebrev i dette skoleår. Onsdag aften havde vi den traditionelle dimissionsfest for 9. klasse og deres familier. En rigtig dejlig aften med

Læs mere

mandag d. 19.marts kl , hvor vi vil have en kop kaffe på kanden. Vi håber, at mange af jer har tid og lyst til at kigge forbi.

mandag d. 19.marts kl , hvor vi vil have en kop kaffe på kanden. Vi håber, at mange af jer har tid og lyst til at kigge forbi. Nyhedsbrev Espe Skole & Børnehave Februar 2018 Så fik vi alligevel lidt vinter i Danmark. Solen skinner uden for vinduerne, og håndværkerne er travlt optaget med at gøre vores nybyggeri færdigt. Børnene

Læs mere

Program for Hylke Festuge 2014. lørdag d. 14. mandag d. 25. juni

Program for Hylke Festuge 2014. lørdag d. 14. mandag d. 25. juni Program for Hylke Festuge 2014 lørdag d. 14. mandag d. 25. juni Familiedag kl. 9.30 16.30 Kl. 9.00 11.00 er der fodboldskole for de mindste. De store børn har været i gang siden fredag d. 14. kl. 15.00

Læs mere

FAKTOR 29. Sommeravis 2013 HUSK HUSK HUSK. Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiah.dk

FAKTOR 29. Sommeravis 2013 HUSK HUSK HUSK. Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiah.dk FAKTOR 29 Side 1 FAKTOR 29 Sommeravis 2013 HUSK HUSK HUSK Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiah.dk Side 2 FAKTOR 29 RART AT VIDE OM AKTIVITETSHUSET: Åbningstider i værestedet: Tirsdag

Læs mere

Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016

Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016 Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016 Sommer turen går til Budapest i Ungarn, nærmer i Szentendre hvor vi skal bo på campingpladsen Pap-Sziget. Den ligger på en lille ø i Donau floden. Informationer

Læs mere

Tennisskole i Hylke. Lørdag og søndag den 13. og 14. Juni fra kl. 9-15

Tennisskole i Hylke. Lørdag og søndag den 13. og 14. Juni fra kl. 9-15 Kære Hylkeborger, medborger, nabo Du sidder nu med programmet for Hylke Festuge 2015 i hånden, og vi håber, at du vil komme og bakke op om aktiviteterne og være med til at vise hvorfor, og fejre, at Hylke

Læs mere

Juni - juli - august 2018

Juni - juli - august 2018 Juni - juli - august 2018 I dette nummer: Forstanderens hjørne Loppemarkedsfesten AC holder kaffehygge i gården Æggekast på Strandvejen AC på cykeltur AC på Moesgaard Strand Sner det om sommeren? Petanque

Læs mere

FALKEPOSTEN. Juli. F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag

FALKEPOSTEN. Juli. F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag FALKEPOSTEN Juli 2015 F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi turer ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur

Læs mere

Maj og juni 2011. Ta med en tur på BAKKEN - - for nu er foråret kommet. Krumtap Nyt er for medlemmer, personale og andre med interesse for Krumtappen

Maj og juni 2011. Ta med en tur på BAKKEN - - for nu er foråret kommet. Krumtap Nyt er for medlemmer, personale og andre med interesse for Krumtappen Maj og juni 2011 Krumtap Nyt er for medlemmer, personale og andre med interesse for Krumtappen Ta med en tur på BAKKEN - Ishøj - for nu er foråret kommet Adresse: Krumtappen Østerhøj Bygade 48 2750 Ballerup

Læs mere

Uge-dag Tidsrum Aktivitet Sted Med-arbejder: Lærkebo Lærkebo 11.30-12-15 13.30 14.15. Ditte 11.30 12.15 Holdmotion

Uge-dag Tidsrum Aktivitet Sted Med-arbejder: Lærkebo Lærkebo 11.30-12-15 13.30 14.15. Ditte 11.30 12.15 Holdmotion 10.15 11.00 11.30-12-15 13.30 14.15 Styrketræning Poppelbos kælder 13.30 14.30 Motion for borgere med KOL 10.15-11.00 Stavgang / Walk and talk om det vi går forbi Udendørs Desuden er alle medlemmer naturligvis

Læs mere

Bøgen. Nr. 13 juni 2016. Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1]

Bøgen. Nr. 13 juni 2016. Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] Bøgen Nr. 13 juni 2016. Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] INDHOLDSFORTEGNELSE: Side 3 Nyt fra centerchef Maria Tønnersen Side 4 Velkommen til Bøgeskovhus Side 4-7 Nyt fra aktivitetskoordinator Helle

Læs mere

Velkommen. Bjarne Dam Formand

Velkommen. Bjarne Dam Formand Arrangementer 2016 Velkommen Så er vi klar med kendte og nye spændende oplevelser- og fra efteråret glæder vi os til at byde jer velkommen i en opvarmet lade. Sæsonen 2016 byder på endnu mere af det, som

Læs mere

MULTIPOSTEN. til den aktive bruger. April. Aktivitetscenter Præstø Rosagervej Præstø. Tlf

MULTIPOSTEN. til den aktive bruger. April. Aktivitetscenter Præstø Rosagervej Præstø. Tlf MULTIPOSTEN til den aktive bruger April Aktivitetscenter Præstø Rosagervej 37 4720 Præstø Tlf. 55 36 31 33 Aktivitetscenterets Åbningstider Mandag 9:30-16:00 Tirsdag 9:30-16:00 Onsdag 9:30-16:00 Torsdag

Læs mere