NEWS NYHEDSBREV FOR MARTS, APRIL, MAJ & JUNI 2013

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "NEWS NYHEDSBREV FOR MARTS, APRIL, MAJ & JUNI 2013"

Transkript

1 NEWS NYHEDSBREV FOR MARTS, APRIL, MAJ & JUNI 2013 LANDSHOLDSTRØJE På K s julebasar i 2012 havde vi en fodbold landsholdstrøje med autografer til salg. Trøjen var sponsoreret af Danske Bank i London og blev solgt for 500, fantastisk! DR. INGRIDS KOLLEGIEBOLIGER Det er nu muligt at søge om optagelse i Dr. Ingrids Kollegieboliger i London for studieåret 2013/2014. Ansøgningsfristen er den 10. juni Kollegieboligerne er et godt og meget billigt alternativ for danske unge, som skal studere på en videregående uddannelse i London. Find mere information på K s website. GÆSTEVÆRELSER & FAMILIERUM Hvis du skal til London og har brug for et godt og billigt sted at bo, så husk at vi på K har gæsteværelser, som vi lejer ud til danske Londonturister. Kontakt K s kontor for yderligere information. SOMMERBASAR I KIRKEN Danske Kvinder i England afholder stor sommerbasar i Den Danske Kirke lørdag den 25. maj fra kl. 11 til kl. 16. På basaren vil du kunne købe danske madvarer, gaveartikler, smørrebrød, hotdogs, bøger, planter, håndarbejde og meget mere. Se: SØNDERJYSK KAFFEBORD Som et nyt tiltag, så byder K s køkken på Sønderjysk kaffebord. Det sker Langfredag den 29. marts kl og koster kun 5. Læs mere på side 5. K S ÅRSMØDE Årsmødet hvor K s regnskab for 2012/2013 bliver fremlagt, og hvor bestyrelsen bliver valgt, vil i år blive afviklet tirsdag den 21. maj kl Hvis du er medlem af K og ønsker at deltage, så tilmeld dig på telefon eller palle@kfuk.co.uk.

2 PRESTIGEFYLDT PRIS TIL MARTIN NIELSEN Beboer i Dronning Ingrids Kollegiebolig modtager prestigefyldt pris. Torsdag den 7. februar blev Martin Nielsen, ph.d.-studerende i økonomi, tildelt et EliteForsk rejsestipendium af Ministeriet for Forskning, Innovation og Videregående Uddannelser. Prisen gives til særligt talentfulde ph.d.-studerende, og blev overrakt af minister Morten Østergaard i forbindelse med den årlige EliteForsk konference i Ny Carlsberg Glyptotek. Sammen med den prestigefyldte pris følger kroner, som har til formål at støtte den studerendes forskning og især at styrke den internationale dimension af ph.d.- uddannelsen. Martins ph.d.-projekt er motiveret af hans interesse for de strategiske interaktioner, der finder sted mellem virksomheder i det private erhvervsliv. Gennem et strategisk ledelsesperspektiv analyserer og vurderer han virksomheders strategiske muligheder og effekten af regulerende policy i forskellige markeder. Særligt belyser hans projekt temaer som konkurrence, prisfastsætning, innovation, og markedsstrukturer. Resultatet af Martins forskning kan bruges til at forudsige konsekvenserne af alternative virksomhedsstrategier samt ekstern regulerende policy og således omsættes til konkrete strategiske anbefalinger for virksomheder eller myndigheder. Martin bor i øjeblikket med sin kæreste, Anne, i én af Dronning Ingrids Kollegieboliger som administreres af KFUK. I London er Martin i gang med at færdiggøre kursusdelen af sin ph.d.-uddannelse gennem et års studier ved University College London. Midlerne, der følger med den prestigefyldte pris, er dog ikke målrettet opholdet i London. I stedet skal pengene bruges til at finansiere et planlagt udlandsophold i 2014 ved University of California, Berkeley. Universitetet er en af verdens absolut førende forskningsinstitutioner i økonomi, og er ikke mindst toneangivende indenfor Martins primære forskningsområde. Tillykke!

3 LAGKAGER... Søndag den 10. februar var der lagkagekonkurrence på K. 19 personer mødte op og blev inddelt på 4 hold. Med ganske få ingredienser havde hvert hold 50 minutter til at fremstille en fantasifuld og smagsfuld lagkage. Efterfølgende blev den bedste lagkage kåret og det hele blev skyllet ned med kaffe og the - en kaloriefyldt eftermiddag!

4 A R R A N G E M E N T E R K S KOR TORSDAG DEN 21. FEBRUAR KL Så er der igen rytmisk kor på K. Holder du af at synge? - så har vi brug for dig! Vi starter forårssæsonen torsdag den 21. februar kl i dagligstuen på K. Vi synger hver torsdag i 8 uger og afslutter sæsonen med en koncert. Denne termin synger vi 3-stemmige sange af moderne kunstnere som Adele, Coldplay, Lady Gaga og spreder os over pop, rock og jazz, både på dansk og engelsk. Koret bliver igen ledet af Elisabeth, der også stod for julekoret samt en kor optræden på St. Katharines Docks under OL. Hvis du er interesseret kontakt Elisabeth på eller elisabeth252@hotmail.com. Koret øver den 28/2 7/3, 14/3, 21/3, 28/3, 4/4 og 11/4. Klein, DKNY, Nike, Diesel, Tommy Hilfiger og mange mange flere populærer brands som kan købes til halv pris. Når der er handlet af, fortsætter vi turen mod det smukke Oxford. Hvor der vil være tid til at udforske byen på egen hånd. Vi forventer at være hjemme på K omkring kl Prisen er 15 pr. person, der skal betales ved tilmelding som senest er fredag den 1. marts. HELDAGSTUR: OXFORD OG BICESTER SØNDAG DEN 10. MARTS KL Vi lejer en bus og begiver os mod nord. Denne tur er en to-i-en. Vi tager til den skønne universitetsby Oxford og stopper på vejen dertil ved det berømte outlet center, Bicester Shopping Village. Bicester er kendt for sit fabriksudsalg af blandt andet mærkerne Burberry, Calvin SØNDAGSBRUNCH SØNDAG DEN 17. MARTS KL Søndagsbrunch i K s spisestue. K s køkken byder på lækkerier såsom pølser, bacon, scrambled eggs, rugbrød, toastbrød, smør, marmelade, ost, cream cheese, leverpostej, salami, frisk frugt, små pandekager, honning, wienerbrød, the, kaffe og juice. Det koster kun 5, og det er ikke nødvendigt med tilmelding. Start din søndag på K!

5 A R R A N G E M E N T E R FILM: EN KONGELIG AFFÆRE SØNDAG DEN 24. MARTS KL Vi viser filmen en kongelig affære i K s tv -stue. En fortælling om den dramatiske kærlighedshistorie mellem Dronning Caroline Mathilde af Danmark og Johan Struensee, Kong Christian d. VII's livlæge. Caroline og Johan drømmer begge om et bedre liv for Danmarks befolkning, og gennem hans indflydelse på kongen formindskes aristokratiets magt, og samfundsreformer bliver indført. Det er dog kun et spørgsmål om tid før hoffet atter genvinder magten over deres syge konge. Ingen tilmelding. TRAVETUR PÅ HEDEN LANGFREDAG DEN 29. MARTS KL Tag et par gode travesko på og kom med ud og gå en tur i det dejlige område Hampstead Heath, hvor træer og blomster skulle være ved at springe ud. Turen går blandt andet forbi det smukke palæ Kenwood House samt over Parliament Hill, hvor der er en smuk udsigt ud over byen. Derudover er der et omrejsende tivoli med karuseller og tombola er. Vi er tilbage på K til Sønderjysk kaffebord omkring kl Kom som du er, det er gratis, og du skal ikke tilmelde dig. SØNDERJYSK KAFFEBORD LANGFREDAG DEN 29. MARTS KL Stuerne på K er pyntet op til påsken, og køkkenpersonalet vil servere Sønderjysk kaffebord bestående af boller, kringle, småkager, sandkage og masser af lækre kager. Der vil naturligvis også blive serveret the og kaffe. Det koster 5 at deltage og det er ikke nødvendigt med tilmelding. Alle er velkomne. MUSEUM OF LONDON SØNDAG DEN 7. APRIL KL Museum of London er et fantastisk museum om Londons historie fra romerne og op til vor tid. Der vil være rig mulighed for at lære en masse om udviklingen af London. Der er gratis entré til museet. Husk at tilmelde dig til K s kontor senest fredag den 5. maj.

6 A R R A N G E M E N T E R HUNDEVÆDDELØB LØRDAG DEN 13 APRIL. KL Vi tager på Wimbledon Greyhound Stadium, for at se noget så engelsk som Greyhound racing. Hunden suser i forrygende fart over den 500 meter lange væddeløbsbane på ca. 30 sekunder. Der er fælles afgang fra K kl Billetter koster 12, hvilket inkluderer indgang, race program, to spillejetoner, en drink og et fastfoodmåltid. Seneste tilmelding er mandag den 1. april. DET STORE DANSKE KOLDE BORD SØNDAG DEN 21. APRIL KL Når man er langt hjemmefra kan det være rigtig lækkert med god dansk mad. K s køkken byder denne søndag på det store kolde bord med masser af danske specialiteter såsom frikadeller, rugbrød, marinerede sild, fiskefiletter med remoulade og andre lækkerier. Pris 6 og det er ikke nødvendig med tilmelding. BINGO BANKO TORSDAG DEN 25. APRIL KL Bingo banko, gamle Ole og husk at smørre hele pladen fuld er helt sikkert vendinger du vil høre fra K s dagligstue denne aften - for vi inviterer alle til Banko. For den ringe pris af 1 per plade, vil du kunne spille med og se om det er dig der snupper en af gevinsterne vi har til denne aften. Ingen tilmelding. AU-PAIR TRÆF PÅ K SØNDAG DEN 21. APRIL KL Denne måneds au-pairtræf vil foregå på K. Kom og mød andre au pairs, udveksel idéer til hvordan man holder børnene beskæftiget, eller hvor man shopper bedst og billigst. Der vil selvfølgelig som altid blive serveret te og kage. Det vil også være muligt at spise med, når køkkenet serverer lækker 3-retters søndagsmiddag kl Tilmelding unødvendig.

7 A R R A N G E M E N T E R PØLSEVOGNSAFTEN TIRSDAG DEN 3. MAJ KL Vores berømte pølsevogn byder igen, denne aften, på lækre danske hotdogs når vi åbner lugen og ligeledes byder på iskolde Cocio. Oplev den hyggelige stemning i K s have der er rammen om denne event. Alle er velkommen til at nyde en god dansk pølse ingen tilmelding. HELDAGSTUR: STONEHENGE OG BATH SØNDAG DEN 28. APRIL KL Vi lejer en bus og kører først mod Stonehenge. Her skal vi opleve dette fantastiske monument. Der er mange myter omkring de store sten, der er placeret på den vindblæste slette. Derefter fortsætter turen til Bath, der er særligt kendt som Englands mest elegante by og er smukt beliggende ved floden Avon. Desuden er byen kendt for sine varme kilder, der konstant har en temperatur på 45,5 grader. Byens største seværdighed er The Roman Bath s, som vi får mulighed for at besøge. Desuden bliver der også tid til at se The Royal Crescent. Prisen for transport er 15 og påtænker du at se The Roman Bath s og komme tæt på Stonehenge skal du påregne ekstra omkostninger. Tilmelding til kontoret senest 18. april. AU-PAIR TRÆF & RUNDBOLD FOR ALLE SØNDAG DEN 9. MAJ KL Foråret skulle gerne tillade, at vi denne eftermiddag tager op på heden og spiller rundbold. Vi drager fra K i samlet flok med bolde og bat. Kan aupairne slå beboerne eller drengene mod pigerne? Alle er hjertelige velkommen jo flere vi bliver desto sjovere. MUSICAL: WICKED TORSDAG DEN 16. MAJ KL Wicked fortæller historien om The Wizard of Oz, men fra et lidt anderledes synspunkt nemlig fra de to hekse. Musicalen byder på fantasi og er en dybfølende fortælling om en familie. Den er sammensat med fantastiske sange, herunder den populære "Defying Gravity. Billetterne koster 30 pr stk. og kan købes og hentes på kontoret på K. Begrænset antal pladser. Der er fælles afgang fra K kl

8 D E T S K E R I L O N D O N INTERNATIONALT MELODI GRAND PRIX LØRDAG DEN 18. MAJ KL Vi mødes i K s tv-stue for at se Eurovision direkte fra Malmø. Vi forventer at Danmark klarer sig igennem til finalen, så mød op og hep på den danske sang, det er gratis og det er ikke nødvendigt med tilmelding. PUB CRAWL TORSDAG DEN 23 MAJ KL Mulighed for et gensyn med de lokale pubber i Hampstead og for dem som er nye og ikke kender turen, går den forbi tre til fire små hyggelige pubber i området. Der vil være mulighed for at stifte nye bekendtskaber og få en historie eller to om området. Der vil være fælles afgang fra K kl og tilmelding er ikke nødvendig. Drikkevarer køber man for egen regning. AU-PAIR TRÆF PÅ K SØNDAG DEN 16. JUNI KL Denne måneds au-pairtræf vil være på K. Der er tid til at hygge og fortælle hinanden hvordan det går i familierne og udveksle erfaringer og måske sige farvel til de au pairs som er på vej hjem. Det vil være muligt at spise med, når køkkenet serverer søndagsmiddag kl Tilmelding unødvendig. SANKT HANS AFTEN 2013 SØNDAG DEN 23. JUNI KL Traditionen tro fejrer vi dansk midsommeraften i K s have. Der vil være mulighed for at købe grillmad og selvfølgelig hotdogs og kolde Cocio fra Londons eneste danske pølsevogn. Der vil også være en bar som sælger øl, vin og vand. Når solen er gået ned og mørket sænker sig over Hampstead, tænder vi bålet, lytter til Skt Hans talen, synger Midsommervisen og sender heksen afsted til Bloksbjerg. Arrangementet i K s have slutter kl Der er gratis adgang til aftenen, MEN du skal senest den 20. juni være skrevet på gæstelisten: ring eller send en mail til k@kfuk.co.uk.

9 V I N D E R E K S J U L E L O D S E D D E L Julelodsedlen blev udtrukket søndag den 27. november i forbindelse med basaren og her følger en liste over de heldige vindere. Alle vindere har modtaget direkte besked fra K. Vi siger tusind tak til alle som har støttet K ved at købe lodsedler: Præmie 1 Præmie 2 Præmie 3 Præmie 4 Præmie 5 Præmie 6 Præmie 7 Præmie 8 Præmie 9 Præmie 10 Præmie 11 Lillian Sterup, DK Margit Stæhr, UK Dorrit Aarup, DK Gerda Christensen, DK Kirsten Steengaard, DK Mark, UK Marta, UK Bodil Buchanan, UK H.P.L. Jepsen, UK Hans Pedersen, DK Anna, UK Præmie 12 Præmie 13 Præmie 14 Præmie 15 Præmie 16 Præmie 17 Præmie 18 Præmie 19 Præmie 20 Bodil Buchanan, UK Filipppa Connor, UK Birthe Carstens, DK Anna, UK A. Boustra, UK Abbott, UK Elisabeth Barnes, UK Ilse Marie Shah Carsten Holbraad Der skal også lyde en stor tak til alle sponsorer af lodsedlen firmaer og privatpersoner som støtter K ved at donere præmier! Tusind tak til: NORDEA PRIVATE BANKING ETCETERA DANSKE BANK LIDL NBS WINDOWS LTD. Husk, at du hver søndag har mulighed for at gå til gudstjeneste i Den Danske Kirke i London. Gudstjenesten foregår altid kl , og der er efter gudstjenesten mulighed for at købe kaffe og frokost. Der er til alle gudstjenester fælles afgang fra K kl Så kan du ikke selv finde vej, er du meget velkommen til at følges med os på K. Der er efter alle gudstjenester mulighed for at købe kaffe og frokost. Adresse: Den Danske Kirke, 4 St. Katharines Precinct, London NW1. D E N D A N S K E K I R K E I L O N D O N

10 JULEFROKOST 2012 Som det altid har været tradition på K, så blev der indbudt til julefrokost den 25. december. De 20 gæster sad ved et langt bord og der var dækket festligt op med levende lys og hvide duge. Der blev sunget julesange og hygget. Forstander Palle B Pedersen var i køkkenet og diskede op med dansk julemad, og især hans ris a la mande vakte jubel! En rigtig hyggelig frokost.

11 SOMMERBASAR I KIRKEN Danske Kvinder i England afholder stor sommerbasar i Den Danske Kirke lørdag den 25. maj fra kl. 11 til kl. 16. På basaren vil du kunne købe danske madvarer, gaveartikler, smørrebrød, hotdogs, bøger, planter, håndarbejde og meget mere. Se: SLIK BUTIKKEN PÅ K På K s kontor sælger vi dansk slik og vi har et kæmpe udvalg af lækkerier: Piratos, Marcipanbrød, Skildpadder, Pesetos, Lossepladsen, Amar Stænger, Tyrkisk Peber, Matador Mix og meget mere. Butikken er åben i kontorets åbningstider se

12 JULEBASAR 2012 : TAK Vi vil her gerne officielt sige tusind tak til alle de hjælpere, som var med til at gøre K s julebasar en succes. Uden alle de frivillige hjælpere ville det være umuligt at afvikle basaren og vi er meget taknemmelige. Basaren havde 2300 betalende gæster og overskuddet blev ca På gensyn til Julebasar den 23/24 november NYE ALLROUNDASSISTENTER PÅ K Velkommen til Ida Theilgaard, Gry Keinke og Sabrina Lynge Christensen.

NEWS NYHEDSBREV : MARTS - SEPTEMBER 2015

NEWS NYHEDSBREV : MARTS - SEPTEMBER 2015 NEWS NYHEDSBREV : MARTS - SEPTEMBER 2015 TAK Vi vil her gerne officielt sige tusind tak til alle de hjælpere, som var med til at gøre K s julebasar en succes. Uden alle de frivillige hjælpere ville det

Læs mere

NYHEDSBREV FOR JULI, AUGUST, SEPTEMBER & OKTOBER 2013

NYHEDSBREV FOR JULI, AUGUST, SEPTEMBER & OKTOBER 2013 NEWS NYHEDSBREV FOR JULI, AUGUST, SEPTEMBER & OKTOBER 2013 DANIA SCHOOL I starten af september måned åbner der en dansk skole i London med navnet Dania School: Den Danske Skole i London. Skolen får til

Læs mere

NYHEDSBREV FOR JULI, AUGUST, SEPTEMBER & OKTOBER 2014

NYHEDSBREV FOR JULI, AUGUST, SEPTEMBER & OKTOBER 2014 NEWS NYHEDSBREV FOR JULI, AUGUST, SEPTEMBER & OKTOBER 2014 Citat fra MF Kristian Jensen, Skt. Hans taler 2014 på K i London: Jeg er imponeret over KFUK s arbejde for at hjælpe danskere i London og dermed

Læs mere

NEWS NYHEDSBREV FOR NOVEMBER, DECEMBER & JANUAR, FEBRUAR

NEWS NYHEDSBREV FOR NOVEMBER, DECEMBER & JANUAR, FEBRUAR NEWS NYHEDSBREV FOR NOVEMBER, DECEMBER & JANUAR, FEBRUAR Julemærket 2014 kan købes på K s basar eller på K s kontor. Kunstner: Gurli Feilberg I 2013 gav K s julebasar og julelodseddel ca. 35000 i overskud,

Læs mere

NEWS NYHEDSBREV FOR APRIL, MAJ & JUNI 2012

NEWS NYHEDSBREV FOR APRIL, MAJ & JUNI 2012 NEWS NYHEDSBREV FOR APRIL, MAJ & JUNI 2012 SKT. HANS TALER 2012 Årets Skt. Hans taler på K er Anders Lund Madsen, kendt fra bl.a. Zirkus Nemo og De Sorte Spejdere. Læs mere om arrangementet på side 8.

Læs mere

NEWS NYHEDSBREV FOR NOV., DEC., JAN. OG FEB. 2014. Julemærket 2013 kan købes på K s basar eller på K s kontor. Kunstner: Estrid Maria Eriksen

NEWS NYHEDSBREV FOR NOV., DEC., JAN. OG FEB. 2014. Julemærket 2013 kan købes på K s basar eller på K s kontor. Kunstner: Estrid Maria Eriksen NEWS NYHEDSBREV FOR NOV., DEC., JAN. OG FEB. 2014 Julemærket 2013 kan købes på K s basar eller på K s kontor. Kunstner: Estrid Maria Eriksen FARVEL AFSKEDSRECEPTION Fredag den 6. september var Den Danske

Læs mere

NEWS NYHEDSBREV FOR APRIL, MAJ & JUNI 2011

NEWS NYHEDSBREV FOR APRIL, MAJ & JUNI 2011 NEWS NYHEDSBREV FOR APRIL, MAJ & JUNI 2011 SKT. HANS TALER 2011 Årets Skt. Hans taler på K er Karin Riis-Jørgensen, tidligere medlem af EU-parlamentet og nu campaigner med mærkesager såsom organdonation

Læs mere

NEWS NYHEDSBREV FOR OKTOBER 2015 - MARTS 2016

NEWS NYHEDSBREV FOR OKTOBER 2015 - MARTS 2016 NEWS NYHEDSBREV FOR OKTOBER 2015 - MARTS 2016 JULEMÆRKE K s julemærke som er udgivet af Danske Sømands og Udlandskirker er iår designet af Esben Hanefelt Kristensen. Julemærket kan fra starten af november

Læs mere

Se den opdaterede vagtplan på Norbohuset.dk Der afholdes medhjælper fest sidst i august.

Se den opdaterede vagtplan på Norbohuset.dk Der afholdes medhjælper fest sidst i august. Har du mulighed for at hjælpe, til en eller flere af vores aktiviteter kan du kontakte de ansvarlige for de enkelte boder og aktiviteter herunder. Fodbold - Mikael 60231725 Børne diskotek - Martin 2065

Læs mere

NEWS NYHEDSBREV FOR JULI, AUGUST, SEPTEMBER & OKTOBER 2012 VELKOMMEN TIL OL2012 PAUSE LOUNGE

NEWS NYHEDSBREV FOR JULI, AUGUST, SEPTEMBER & OKTOBER 2012 VELKOMMEN TIL OL2012 PAUSE LOUNGE NEWS NYHEDSBREV FOR JULI, AUGUST, SEPTEMBER & OKTOBER 2012 VELKOMMEN TIL OL2012 PAUSE LOUNGE London er klar til Olympiade 2012 og K i London er også klar! O L 2 0 1 2 I L O N D O N K i London vil være

Læs mere

KIM LARSEN LONDON 2012 PRÆSENTERET AF DEN DANSKE KIRKE OG DANSK KFUK I LONDON LØR. D. 17/3 2012 KL. 20 O2 SHEPHERDS BUSH EMPIRE, W14

KIM LARSEN LONDON 2012 PRÆSENTERET AF DEN DANSKE KIRKE OG DANSK KFUK I LONDON LØR. D. 17/3 2012 KL. 20 O2 SHEPHERDS BUSH EMPIRE, W14 NEWS NYHEDSBREV FOR JANUAR, FEBRUAR & MARTS 2012 KIM LARSEN & KJUKKEN LONDON 2012 PRÆSENTERET AF DEN DANSKE KIRKE OG DANSK KFUK I LONDON LØR. D. 17/3 2012 KL. 20 O2 SHEPHERDS BUSH EMPIRE, W14 BILLETTER:

Læs mere

NEWS NYHEDSBREV FOR APRIL SEPTEMBER 2017

NEWS NYHEDSBREV FOR APRIL SEPTEMBER 2017 NEWS NYHEDSBREV FOR APRIL SEPTEMBER 2017 DR. INGRIDS KOLLEGIEBOLIGER Det er nu muligt at søge om optagelse i Dr. Ingrids Kollegieboliger i London for studieåret 2017/2018. Ansøgningsfristen er den 10.

Læs mere

NEWS NYHEDSBREV FOR APRIL - SEPTEMBER 2018

NEWS NYHEDSBREV FOR APRIL - SEPTEMBER 2018 NEWS NYHEDSBREV FOR APRIL - SEPTEMBER 2018 KONGELIGT BRYLLUP Vi hejser flaget og fejrer ikke kun kongefamiliens nye familiemedlem, men også brylluppet mellem Prins Harry og Meghan Markle. Vi følger brylluppet

Læs mere

NEWS NYHEDSBREV FOR OKTOBER MARTS 2017

NEWS NYHEDSBREV FOR OKTOBER MARTS 2017 NEWS NYHEDSBREV FOR OKTOBER 2016 - MARTS 2017 KÆMPE BYGGEPROJEKT I K S HAVE Den mere end 100 år gamle havemur på nordsiden af K s have har i mange år været i meget dårlig forfatning. I denne sommer er

Læs mere

Hovergården JUNI 2017

Hovergården JUNI 2017 Hovergården JUNI 2017 Pinsebrunch Torsdag den 1. juni kl. 10.30 12.00 Café Oasen Aage Ernstsen spiller på klaveret Pris 62.50 kr. Tilmelding i Café Oasen senest tirsdag den 30. maj eller tlf. nr. 3038

Læs mere

NEWS NYHEDSBREV FOR JANUAR, FEBRUAR & MARTS 2011

NEWS NYHEDSBREV FOR JANUAR, FEBRUAR & MARTS 2011 NEWS NYHEDSBREV FOR JANUAR, FEBRUAR & MARTS 2011 TUSIND TAK Vi vil her gerne officielt sige tusind tak til alle de hjælpere, som var med til at gøre K s julebasar en succes. Uden alle de frivillige hjælpere

Læs mere

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE Aktivitet centrets ÅBNINGSTIDER: Mandag fra 9.00-16.00 Tirsdag Fra 9.00-16.00 Onsdag fra 9.00-16.00 Torsdag fra 9.00-16.00

Læs mere

NEWS NYHEDSBREV FOR OKTOBER MARTS 2018

NEWS NYHEDSBREV FOR OKTOBER MARTS 2018 NEWS NYHEDSBREV FOR OKTOBER MARTS 2018 CLASS OF 1977... Vi har mange tidligere beboere og ansatte som kigger forbi K og det er vi utroligt glade for. I september måned havde vi en glad og frisk gruppe

Læs mere

NEWS NYHEDSBREV FOR APRIL, MAJ & JUNI 2010

NEWS NYHEDSBREV FOR APRIL, MAJ & JUNI 2010 NEWS NYHEDSBREV FOR APRIL, MAJ & JUNI 2010 KÆMPE OVERSKUD Regnskabet for K s Julebasar er netop blevet færdigt og det blev endnu bedre end forventet. Det endelige overskud blev 36.976 (Dkk 315.000) og

Læs mere

Dagstur til børnenes vel for beboerne på Hovergården. Tirsdag d. 21/5 Kl Ud i det blå Husk tilmelding til dagcentret

Dagstur til børnenes vel for beboerne på Hovergården. Tirsdag d. 21/5 Kl Ud i det blå Husk tilmelding til dagcentret Hovergården Maj 2019 Dato Tid Arrangement Uge 19 Mandag d. 6/5 Kl. 13.30 Banko Tirsdag d. 7/5 Kl. 13.30 Seniordanserne Onsdag d. 8/5 Kl. 13.30 Gudstjeneste Torsdag d. 9/5 Frisør Sanne er i huset, ring

Læs mere

Æ AVIS HUSAVIS LEOS PLEJECENTER

Æ AVIS HUSAVIS LEOS PLEJECENTER Æ AVIS HUSAVIS LEOS PLEJECENTER AUGUST 2016 Redaktionen består af: Bettina G. Lone M. Indlæg til avisen fra beboere, pårørende og personale samt andre interesserede modtages gerne og senest den 20. I hver

Læs mere

NEWS NYHEDSBREV FOR OKTOBER MARTS 2019

NEWS NYHEDSBREV FOR OKTOBER MARTS 2019 NEWS NYHEDSBREV FOR OKTOBER 2018 - MARTS 2019 DANSK JULEMARKED K s traditionsrige og hyggelige julemarked foregår i år lørdag den 24. november og søndag den 25. november. Overskuddet fra julemarkedet gør,

Læs mere

SÅ GÅR DET LØS.. D. 30.august 3. september

SÅ GÅR DET LØS.. D. 30.august 3. september SÅ GÅR DET LØS.. Byfest 2017 D. 30.august 3. september Forsamlingshuset, Fællesrådet, FDF Spejderne, Fritidsklubben og Idrætsforeningen har udarbejdet programmet til dette års byfest. HUSK TILMELDINGSFRIST

Læs mere

Sabro Lokalcenter Gårdhavecaféen Specielle arrangementer Januar Februar - Marts

Sabro Lokalcenter Gårdhavecaféen Specielle arrangementer Januar Februar - Marts Sabro Lokalcenter Gårdhavecaféen Specielle arrangementer Januar Februar - Marts Julefrokosten den 11. december Caféens ugentlige menuer og alt om arrangementer og aktiviteter på Lokalcenteret kan ses på

Læs mere

Sydfyns Single- og Venskabsklub. Januar 2014

Sydfyns Single- og Venskabsklub. Januar 2014 Januar 2014 Mandag den 6. januar kl. 19 - Besøg hos Hanne Design på Gestelev Gamle Mejeri. Hanne laver bl.a. smukke smykker og tasker i gummi, som vi får lejlighed til at se på. Hun lukker snart sin butik

Læs mere

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE Aktivitet centrets ÅBNINGSTIDER: Mandag fra 9.00-16.00 Tirsdag Fra 9.00-16.00 Onsdag fra 9.00-16.00 fra 9.00-16.00

Læs mere

Årskalender Regionens hyggeligste festlokaler. Sandvad Sognegaard

Årskalender Regionens hyggeligste festlokaler. Sandvad Sognegaard Årskalender 2017 Regionens hyggeligste festlokaler Sandvad Sognegaard Velkommen Kære gæster Hvorfor tage til København eller Århus når I kan få de samme oplevelser i Sandvad? Med hjertet har vi sammensat

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Maj Loppemarked sælg selv

Læs mere

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES!

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! PROGRAM For dit nærmiljø i 2014 Gundersted Borgerforening Michael, Sanne, Svend Erik, Ulrik og Åse JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! KOM OG VÆR MED! 40 år - men ej fed og færdig! I år er det 40 år siden

Læs mere

Fredag d. 7/6 Kl Brunch i Café oasen Husk tilmelding. Onsdag d. 12/6 Kl Gudstjeneste i Hover kirke - Husk tilmelding

Fredag d. 7/6 Kl Brunch i Café oasen Husk tilmelding. Onsdag d. 12/6 Kl Gudstjeneste i Hover kirke - Husk tilmelding Hovergården Juni 2019 Dato Tid Arrangement Uge 23 Torsdag d. 6/6 Kl. 13.30 Banko Torsdag d. 6/6 Frisør Sanne er i huset, ring for bestilling af tid på tlf. 2061 0972 Fredag d. 7/6 Kl. 10.30 Brunch i Café

Læs mere

Har du mulighed for at hjælpe, til en eller flere af vores aktiviteter kan du kontakte de ansvarlige for de enkelte boder og aktiviteter herunder.

Har du mulighed for at hjælpe, til en eller flere af vores aktiviteter kan du kontakte de ansvarlige for de enkelte boder og aktiviteter herunder. Har du mulighed for at hjælpe, til en eller flere af vores aktiviteter kan du kontakte de ansvarlige for de enkelte boder og aktiviteter herunder. Fodbold - Martin Lindved 2065 9320 Børne diskotek - Jan

Læs mere

KLUB SVANEN STEDET FOR ET AKTIVT FRITIDS- OG VOKSENLIV. Dag Dato Aktivitet Personale. Tir 2. jul Ansigtsmaling + Klubrådsmøde Ki Ti Ta Lo

KLUB SVANEN STEDET FOR ET AKTIVT FRITIDS- OG VOKSENLIV. Dag Dato Aktivitet Personale. Tir 2. jul Ansigtsmaling + Klubrådsmøde Ki Ti Ta Lo KLUB SVANEN STEDET FOR ET AKTIVT FRITIDS- OG VOKSENLIV Dag Dato Aktivitet Personale Tir 2. jul Ansigtsmaling + Klubrådsmøde Ki Ti Ta Lo Tor 4. jul Madbix Pølser fra grillen Ki Ti Ca Lo Tir 9. jul Rundbold

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 29 november / december 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab 1 Bliv frivillig Kulturelle oplevelser Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

NEWS NYHEDSBREV FOR NOV., DEC., JAN. & FEB. 2013

NEWS NYHEDSBREV FOR NOV., DEC., JAN. & FEB. 2013 NEWS NYHEDSBREV FOR NOV., DEC., JAN. & FEB. 2013 JULEMARKED 2012 Husk, at der er dansk julemarked på K lørdag den 24. november og søndag den 25. november. Alle tiders mulighed for at få klaret dine juleindkøb!

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 5. Årgang nr. 31 marts / april 2015 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar, marts,

Læs mere

Rosenbladet Juni - juli 2015

Rosenbladet Juni - juli 2015 Rosenbladet Juni - juli 2015 Kære beboer og pårørende Rosenbladet informerer om de praktiske ting og aktiviteter, man kan deltage i på hjemmet, desuden bringer vi billeder, og beskrivelser af arrangementer

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 1. 2011 (1. januar - 30. april) KOMMENDE ARRANGEMENTER FASTELAVNSFEST TØSEFEST GENERALFORSAMLING VIRKSOMHEDSBESØG VANDHULSDAG SANKT HANS LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Vi har taget hul

Læs mere

Hovergården Februar 2019

Hovergården Februar 2019 Hovergården Februar 2019 Erindringsdans Det vil være onsdage i februar og marts. Med opstart Onsdag d. 6 februar kl. 11.00. Efter dans tilbydes der fælles spisning i Café Oasen, hvor prisen vil være 45

Læs mere

Arrangementer Lokalcenter Vejlby efterår 2015

Arrangementer Lokalcenter Vejlby efterår 2015 August Tirsdag d. 25. august kl. 14.00 16.00 September Tirsdag d. 1. september kl. 14.00 16.00 Festugearrangement med Dansk Top stjernen Lotte Riisholt Pris: 60,- kr. inkl. kaffe og lagkage. Den lave pris

Læs mere

December 2012 Januar Julemarked på Lyngparken.

December 2012 Januar Julemarked på Lyngparken. December 2012 Januar 2013 Julemarked på Lyngparken. Aktiviteter på Lyngparken i december Mandag, den 3. Tøjsalg fra kl. 10 til 13 Tirsdag, den 4. kl. 11 Julefrokost for beboere og personale. Personalet

Læs mere

NYHEDSBREV FOR OKTOBER, NOVEMBER & DECEMBER 2010

NYHEDSBREV FOR OKTOBER, NOVEMBER & DECEMBER 2010 NEWS NYHEDSBREV FOR OKTOBER, NOVEMBER & DECEMBER 2010 OLE CHRISTENSEN Det er med stor sorg, at vi må meddele, at Ole Christensen døde den 13. september 2010. Ole Christensen var medlem af K s bestyrelse

Læs mere

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE Aktivitet centrets ÅBNINGSTIDER: Mandag fra 9.00-16.00 Tirsdag Fra 9.00-16.00 Onsdag fra 9.00-16.00 Torsdag fra 9.00-16.00

Læs mere

Hovergården Marts 2019

Hovergården Marts 2019 Hovergården Marts 2019 Dato Tid Arrangement Uge 10 Mandag d. 4/3 Kl. 13.30 Banko Onsdag d. 6/3 Kl. 11.00 Erindringsdans Onsdag d. 6/3 Kl. 13.30 Gudstjeneste Fredag d. 8/3 Kl. 10.45 Neglebar og spilledag

Læs mere

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia.

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia. Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 4. nov Model for en dag vol. 2 To, Ki, Ja, Tr, Ti Tors 6. nov Butterflymøde Ki, Ja, Ca, Tirs Tors 11. nov 13. nov Svanesang Julegaveværksted Drengerøvsaften FIFA på PlayStation

Læs mere

ST RA N DPOSTEN NOVEMBER 2018 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND

ST RA N DPOSTEN NOVEMBER 2018 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND ST RA N DPOSTEN NOVEMBER 2018 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND TELEFONLISTE Bo Petersen 55 36 39 40 bopn@vordingborg.dk Astrid Conradi 55 36 39 41 ascn@vordingborg.dk Afdeling 4 55 36 39 44 Afdeling 5

Læs mere

Klub Svanen. Kontakt. Åbningstider

Klub Svanen. Kontakt. Åbningstider Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Jul Sang og musik i haven To Ja Jo Tor 7. Jul Bowling i Haslev Ca To Tir 12. Jul Musikquiz med Leif To Ki Ca Tor 14. Jul Eventyr ved bålet Ki Ca Ti Tir 19. Jul Udendørslege

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 49 2014

Nyhedsbrev. uge 49 2014 Nyhedsbrev uge 49 2014 Så blev det december, der er ingen sne men vejret er blevet koldere, og den første nattefrost har vist sig. Jeg er sikker på, at en del af os håber der kommer lidt sne, mens andre

Læs mere

PROGRAM Forår 2014. Januar - Februar Marts - April Maj - Juni

PROGRAM Forår 2014. Januar - Februar Marts - April Maj - Juni PROGRAM Forår 2014 Januar - Februar Marts - April Maj - Juni Hvad er Café Cool? Vi har lavet et nyt cafétilbud til DIG, som er mellem 18 og 30 år og det hedder Café Cool. Café Cool er stedet, hvor du hænger

Læs mere

Program for Landdistrikternes Uge

Program for Landdistrikternes Uge Program for Landdistrikternes Uge For 16. gang afholdes i Sønderho Landdistrikternes Uge 11. til 18. oktober 2015 Søndag d. 11. oktober. Kl. 9.30: Gudstjeneste i Sønderho Kirke. Arrangør: Nordby og Sønderho

Læs mere

Hovergården November 2018

Hovergården November 2018 Hovergården November 2018 MORTENS AND Kom og spis med i Café Oasen Fredag den 9 November Kl. 12.00 Andesteg med rødkål Brune og hvide kartofler skysovs Ris á la mande m. kirsebærsovs Kaffe & småkager 2

Læs mere

1. Carl Erik Østergaard 19. Asta Amdisen Pedersen 22. Ester Thomsen 24. Jørgen Clement Avisen for Othellos beboere og brugere

1. Carl Erik Østergaard 19. Asta Amdisen Pedersen 22. Ester Thomsen 24. Jørgen Clement Avisen for Othellos beboere og brugere 1. sal: Dagcenteret: 5. årgang 8. udgave 1. januar 2015 6. Ellen Camille Sørensen 2. sal: 6. Kæthe Heuck 9. Anne Marie Jørgensen 6. Vita Hansen 10. Grethe Pedersen 3. sal: 1. Ejnar Kolbech Sand 29. Lone

Læs mere

Hovergården September 2018

Hovergården September 2018 Hovergården September 2018 Høstfest. D. 27 September kl 12.00 Menu: Helstegt pattegris med Flødekartofler Grønne bønner svøbt i bacon Rodfrugter Ovnkartofler Dessert: Hjemmelavet is med flødeskum, jordbær

Læs mere

FRISTEDET. Dumpen 5A, st. 8800 Viborg. Tlf. 86100806

FRISTEDET. Dumpen 5A, st. 8800 Viborg. Tlf. 86100806 HER FRISTEDET Dumpen 5A, st. 8800 Viborg Tlf. 86100806 Åbningstider: Mandag - Fredag 10.00-20.00 Tirsdag 10.00-16.00 Lørdag - Søndag og helligdage 10.00-20.00 Tirsdag Sind Ungdom 16.00-21.00 Alle dage

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 45 2014

Nyhedsbrev. uge 45 2014 Nyhedsbrev uge 45 2014 Så er det blevet efterår, bladene har fået en anden farve og falder af træerne. Klokken er sat 1 time tilbage, og det betyde, at vi for en kort tid får lysere morgener men tidligere

Læs mere

Munkebo Kulturhus Pigegruppen

Munkebo Kulturhus Pigegruppen Munkebo Kulturhus Pigegruppen pigefrokost 2013 Hurra for en pigefrokost! Beslutningen om en Pigefrokost 2013 blev taget og en Invitation blev sendt ud Nytårsdag. Arrangementet skulle foregå d. 9. marts

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn. Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser

Frivillig ved Viby sogn. Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser 1 Bliv frivillig Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

Nyhedsbrev November 2010

Nyhedsbrev November 2010 Nyhedsbrev November 2010 Det er sgu svært at gøre oprør mod en far, der har en federe hættetrøje end en selv Sådan lyder overskriften til årets tema forældremøde i BFC, hvor vi har inviteret Søren Østergård,

Læs mere

Klubnyt efterår 2014.

Klubnyt efterår 2014. Sommeren er forsvundet og vi er godt i gang med den sidste del af året, vi er sidst i oktober og der er kun 2 måneder til jul, så er vi igen på vej til sommer og nyt campingsæson. Det har været en forrygende

Læs mere

Uge-dag Tidsrum Aktivitet Sted Med-arbejder: Lærkebo Lærkebo 11.30-12-15 13.30 14.15. Ditte 11.30 12.15 Holdmotion

Uge-dag Tidsrum Aktivitet Sted Med-arbejder: Lærkebo Lærkebo 11.30-12-15 13.30 14.15. Ditte 11.30 12.15 Holdmotion 10.15 11.00 11.30-12-15 13.30 14.15 Styrketræning Poppelbos kælder 13.30 14.30 Motion for borgere med KOL 10.15-11.00 Stavgang / Walk and talk om det vi går forbi Udendørs Desuden er alle medlemmer naturligvis

Læs mere

Kontakt. Åbningstider. Klub Svanen. Dag Dato Aktivitet Personale. Tir 1. Maj Kreaværksted: Lav mors-dagskort + Barudvalgsmøde.

Kontakt. Åbningstider. Klub Svanen. Dag Dato Aktivitet Personale. Tir 1. Maj Kreaværksted: Lav mors-dagskort + Barudvalgsmøde. Dag Dato Aktivitet Personale Tir 1. Maj Kreaværksted: Lav mors-dagskort + Barudvalgsmøde. Ki Ti Ja Jo Tor 3. Maj Pool-turnering Ki Ti Ca As Tir 8. Maj Spilleaften Ki Ja Jo Ca Tor 10. Maj LUKKET KRISTI

Læs mere

OMSORG OG SUNDHED MADSERVICE - TIL BORGERE PÅ PLEJECENTRE HER LAVER VI MAD, DU KAN LI`

OMSORG OG SUNDHED MADSERVICE - TIL BORGERE PÅ PLEJECENTRE HER LAVER VI MAD, DU KAN LI` OMSORG OG SUNDHED MADSERVICE - TIL BORGERE PÅ PLEJECENTRE HER LAVER VI MAD, DU KAN LI` 1 INDHOLD Kære beboer 3 Fra jord til bord 4 Den rigtige kost til dig 4 Menuplaner 5 Din kostpakke 6 Tilpasset mad

Læs mere

Velkommen til de sociale sider ved at bo i Himmerland 45

Velkommen til de sociale sider ved at bo i Himmerland 45 Velkommen til de sociale sider ved at bo i Himmerland 45 Indholdsfortegnelse Sociale begivenheder...3 Filmaftener...3 Julefrokost...3 Lan-Partys...4 Madklub...4 Tour de Chambre...5 Øvrige arrangementer...6

Læs mere

Helenenyt. Nr. 7 (juli - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650

Helenenyt. Nr. 7 (juli - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 nr 7 - juli 2013 Helenenyt Nr. 7 (juli - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 Ansvarshavende: Maj Greifenstein tlf: 29347195 eller 39105651 email: mgr@ok-helenesminde.dk

Læs mere

Nr. 3 (marts - årgang 25) Plejehjemmet Helenes Minde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650

Nr. 3 (marts - årgang 25) Plejehjemmet Helenes Minde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 nr 3 - marts 2014 Helenenyt Nr. 3 (marts - årgang 25) Plejehjemmet Helenes Minde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 Ansvarshavende: Maj Greifenstein tlf: 29347195 eller 39105651 email: MGr@ok-fonden.dk

Læs mere

KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN

KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN DECEMBER - JANUAR Søndag den 17. december kl. 10.30, 3. søndag i advent Højmesse ved Poul Martin Langdahl. (Søndagens tekst: Luk 1,67-80). Søndag den 24. december, JULEAFTEN Julegudstjeneste

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN. ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale 1. jan Ki, Tr 6. jan Aftengymnastik

Læs mere

Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café

Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café Årgang 7, nr. 9 September 2017 Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café Nyt fra Centerlederen Mon sommeren er forbi? I skrivende stund er der ret køligt og vådt og blæsende. Alligevel

Læs mere

FESTUGE 23. Vinkel Stadion Vinkelvej 219

FESTUGE 23. Vinkel Stadion Vinkelvej 219 FESTUGE 23 Vinkel Stadion Vinkelvej 219 5. juni 9. juni 2012 2 Tirsdag 5. juni (Grundlovsdag) Kl.14:30 SVIF motionsløb Der er start fra Vinkel Stadion. Rute på ca. 7 km. Rute på ca. 4 km. (børneløb) Deltagerprisen:

Læs mere

Nyhedsbrev Tingager Plejehjem forår 2019

Nyhedsbrev Tingager Plejehjem forår 2019 Nyhedsbrev Tingager Plejehjem forår 2019 Foråret er på vej. Vi har allerede hygget på terrasserne. Orangeriet bliver så flot takket være Ruth som tager sig af det. Der er sat tomater og plantet i kasserne.

Læs mere

Krejbjerg - Nyt September 2015

Krejbjerg - Nyt September 2015 Krejbjerg - Nyt September 2015 Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn HØSTFEST Lørdag, den 19. september kl. 19.00 holdes årets høstfest i Krejbjerg Forsamlingshus. I år prøver vi at gøre det på

Læs mere

MEDARBEJDERBLADET. jul. Glædelig. December Årgang 5- Nr. 11 Center for beskyttet beskæftigelse - hvor din stemme bliver hørt!

MEDARBEJDERBLADET. jul. Glædelig. December Årgang 5- Nr. 11 Center for beskyttet beskæftigelse - hvor din stemme bliver hørt! MEDARBEJDERBLADET Center for beskyttet beskæftigelse Glædelig jul December 2017 - Årgang 5- Nr. 11 Center for beskyttet beskæftigelse - hvor din stemme bliver hørt! Indhold December 2017 MEDARBEJDER BLADET

Læs mere

Motortræf Humøret var højt da vi fik besøg af 1 motorcykel m/ sidevogn, en sportsvogn samt

Motortræf Humøret var højt da vi fik besøg af 1 motorcykel m/ sidevogn, en sportsvogn samt Babyer på bordet Babyer på besøg på Lyngparken kan altid trække smilet frem ved beboerne Nov. - Dec. 2018 Motortræf Humøret var højt da vi fik besøg af 1 motorcykel m/ sidevogn, en sportsvogn samt en gammel

Læs mere

TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV MAJ 2015

TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV MAJ 2015 TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV MAJ 2015 Kære alle, Med disse smukke blomstrende grene plukket af Lena Løbner - vil jeg ønske jer en god maj måned. Så kan jeg fortælle jer, at jeg er blevet

Læs mere

Juleavis 2018 Poppelbo og Lærkebo.

Juleavis 2018 Poppelbo og Lærkebo. Juleavis 2018 Poppelbo og Lærkebo Med denne juleavis vil ledelsen på Poppelbo og Lærkebo meget gerne synliggøre de mange større fælles arrangementer, der er i forbindelse med jul og nytår Pårørende er

Læs mere

Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café

Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café Årgang 7, nr. 11 November 2017 Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café Nyt fra Centerlederen Så er nisserne flyttet ind Solstrålen har igennem nogen tid haft gang i nisserierne,

Læs mere

Praktisk info om kost og ernæring

Praktisk info om kost og ernæring Kostpolitik på Liselund Liselund skal for den enkelte opleves som det bedste sted: At bo. At gæste. At arbejde. For at Liselund kan være det bedste sted at bo har ernæringstilstanden stor betydning for

Læs mere

Bilag 8 Interview med Rasmus (telefon)

Bilag 8 Interview med Rasmus (telefon) 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 Bilag 8 Interview med Rasmus (telefon) hallo det er Rasmus INTERVIEWER1: Goddag Rasmus, vi fik lov til at ringe til

Læs mere

Velkommen til Dagcenteret på Damgården

Velkommen til Dagcenteret på Damgården Velkommen til Dagcenteret på Damgården Plejecenter Øst Svendborg Kommune Velkommen til dagcenteret på Damgården Plejecenter Damgården er en del af Plejecenter Øst i Svendborg Kommune. Damgården er beliggende

Læs mere

Poppel-Lærkenyt. Goddag og velkommen til nye beboere og pårørende i Poppelbo og Lærkebo. Forstander Susanne Christensen.

Poppel-Lærkenyt. Goddag og velkommen til nye beboere og pårørende i Poppelbo og Lærkebo. Forstander Susanne Christensen. Poppel-Lærkenyt. Marts 2019 Goddag og velkommen til nye beboere og pårørende i Poppelbo og Lærkebo. Velkommen til Plejecentrene Poppelbo og Lærkebo, som ligger midt i en af lokalområdets skønne oaser,

Læs mere

Dag Dato Aktivitet Personale

Dag Dato Aktivitet Personale Dag Dato Aktivitet Personale Søn 3. Sep Store Hestedage Ca Tir 5. Sep Nordisk filmaften: Olsenbanden + Klubråd To Ki Ja Jo Tor 7. Sep Basket Ki Ca Ti As Tir 12. Sep Toppen af Poppen live To Ki Ja Jo Tor

Læs mere

Nyhedsbrev FK. Maj Velkommen til nye medlemmer og forældre.

Nyhedsbrev FK. Maj Velkommen til nye medlemmer og forældre. Nyhedsbrev FK Maj 2010 Velkommen til nye medlemmer og forældre. Mandag den 3. maj begynder 74 nye medlemmer i fritidsklubben, og vi vil alle byde jer velkommen. Vi vil gøre alt for, at I bliver taget godt

Læs mere

Sengeløse Gymnastik- og Idrætsforening byder velkommen til endnu et forrygende LOPPEMARKED. på Idrætsanlægget i Sengeløse. 29. 31.

Sengeløse Gymnastik- og Idrætsforening byder velkommen til endnu et forrygende LOPPEMARKED. på Idrætsanlægget i Sengeløse. 29. 31. Sengeløse Gymnastik- og Idrætsforening byder velkommen til endnu et forrygende LOPPEMARKED på Idrætsanlægget i Sengeløse 29. 31. august Fredagsaften I TELTET KL. 19.00 LIVSSTIL OG SUNDHEDSMESSE I HALLEN

Læs mere

NEWS NYHEDSBREV FOR JULI, AUGUST & SEPTEMBER 2010

NEWS NYHEDSBREV FOR JULI, AUGUST & SEPTEMBER 2010 NEWS NYHEDSBREV FOR JULI, AUGUST & SEPTEMBER 2010 TRÆD VOR GÆST I STUEN IND... Det har i mange årtier været tradition at man i K s vindfang bliver mødt af en gammel slidt broderet klokkestreng med teksten

Læs mere

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE Rigtig Glædelig jul Aktivitet centrets ÅBNINGSTIDER: Mandag fra 9.00 16.00 Tirsdag Fra 9.00 16.00 Onsdag fra 9.00

Læs mere

Haunstrup Borgerforening og Haunstrup Idrætsforening byder velkommen til. På vegne af kræmmerudvalget

Haunstrup Borgerforening og Haunstrup Idrætsforening byder velkommen til. På vegne af kræmmerudvalget Haunstrup Borgerforening og Haunstrup Idrætsforening byder velkommen til På vegne af kræmmerudvalget NYHED Addi Kristensen 21232731 Ebbe D. Højlund 40453752 Charlotte Johannsen 24653288 Torben Clemmensen

Læs mere

INVITATION TIL NLD-LEJR 9. - 11. oktober 2015

INVITATION TIL NLD-LEJR 9. - 11. oktober 2015 INVITATION TIL NLD-LEJR 9. - 11. oktober 2015 Lejr for børn med diagnoser og deres familier NLD-lejren afholdes i naturskønne omgivelser i Fuglsø ved Mols Bjerge OPLEV Dejlige fællesrum Familieværelser

Læs mere

Lunde Nyt. Dato Tid Aktivitet Arrangør Sted 31. maj Tur med Bavnbo Brugerrådet Bavnbo. Afgang fra Bavnbo 9. juni Gin- og Rom smagning

Lunde Nyt. Dato Tid Aktivitet Arrangør Sted 31. maj Tur med Bavnbo Brugerrådet Bavnbo. Afgang fra Bavnbo 9. juni Gin- og Rom smagning Lunde Nyt Juni 2017 Dato Tid Aktivitet Arrangør Sted 31. maj 13.30 Tur med Bavnbo Brugerrådet Bavnbo Afgang fra Bavnbo 9. juni 18.00 Gin- og Rom smagning Stephan Stephansen Degnevej 8, Lunde 11. juni 9.00

Læs mere

Pinsetræf 2012. Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet.

Pinsetræf 2012. Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet. Pinsetræf 2012 Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet. 31 både var tilmeldt + 5 både fra Göteborg s Najad klub. Og sandelig om ikke vejrudsigten var så god

Læs mere

OBS telt med varme i men stadig med kolde øl og sodavand Samt hyggehjørner indenfor og udenfor kom og se

OBS telt med varme i men stadig med kolde øl og sodavand Samt hyggehjørner indenfor og udenfor kom og se Kl. 18.00 Teltet åbner. Kl. 19.00 Borgerforeningen arrangerer Banko med kaffebord. Kl. 19.00 Fodbold serie 6 kamp Abild - Bolderslev Kl. 22.00 Teltet lukker. Kl. 16.00 Kl. 16.30 Kl. 18.00 Kl. 18.10 Pladsen

Læs mere

Arrangementer Lokalcenter Vejlby efterår 2017

Arrangementer Lokalcenter Vejlby efterår 2017 August Fredag d. 4. august kl. 14.00 16.00 Tirsdag d. 15. august kl. 14.00 16.00. Tirsdag d. 29. august kl. 14.00 16.00 Festugearrangement Koncert med Klezmerduoen Ann-Mari-Britt Fjord og Henrik Bredholt

Læs mere

Velkommen - Forældre til forældre

Velkommen - Forældre til forældre Velkommen - Forældre til forældre Vi synes selv, at vi har verdens bedste børnehave... -Og I bydes hjerteligt velkommen! Børnehaven er et rigtigt godt valg for Jer, der ønsker en lille og hyggelig børnehave.

Læs mere

Orientering til beboere og pårørende. Efterårs- og julearrangementer i oktober, november og december

Orientering til beboere og pårørende. Efterårs- og julearrangementer i oktober, november og december Orientering til beboere og pårørende Efterårs- og julearrangementer i oktober, november og december Efteråret står i fuldt flor med de smukke, farverige blade fra træerne, der drysser ned og lægger sig

Læs mere

Arrild Privatskole og Børnehuset

Arrild Privatskole og Børnehuset Nyhedsbrev 24/2017 Nyt fra Børnehuset. Blå Gruppes Discofest Fredag den 2.juni holdt Blå Gruppe (langt om længe ) discofest. Børnene havde glædet sig meget. Vi hyggede med velkomstdrink, lækkert mad +

Læs mere

Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016

Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016 Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016 Sommer turen går til Budapest i Ungarn, nærmer i Szentendre hvor vi skal bo på campingpladsen Pap-Sziget. Den ligger på en lille ø i Donau floden. Informationer

Læs mere

Split. Sidste nummer af SPLIT Billeder Fra Bürstadt Interview med Hanne Jørgensen. www.silkeborg-p-d.dk. Medlemsblad for Silkeborg Pigerne & Drengene

Split. Sidste nummer af SPLIT Billeder Fra Bürstadt Interview med Hanne Jørgensen. www.silkeborg-p-d.dk. Medlemsblad for Silkeborg Pigerne & Drengene Split Medlemsblad for Silkeborg Pigerne & Drengene www.silkeborg-p-d.dk Sidste nummer af SPLIT Billeder Fra Bürstadt Interview med Hanne Jørgensen August 2007 Siden er det blevet til rundt regnet 50 store

Læs mere

Program for Hylke Festuge 2014. lørdag d. 14. mandag d. 25. juni

Program for Hylke Festuge 2014. lørdag d. 14. mandag d. 25. juni Program for Hylke Festuge 2014 lørdag d. 14. mandag d. 25. juni Familiedag kl. 9.30 16.30 Kl. 9.00 11.00 er der fodboldskole for de mindste. De store børn har været i gang siden fredag d. 14. kl. 15.00

Læs mere

Pinsetræf 2016 på Bornholm 13. 16. maj

Pinsetræf 2016 på Bornholm 13. 16. maj Pinsetræf 2016 på Bornholm 13. 16. maj Kom til Hullehavn Camping (5806) og nyd pinsen. Traditionen tro afholdes der Pinsetræf på Hullehavn Camping ved Svaneke. Turen går til Bornholm en ø, der har alt.

Læs mere

Hilsen fra redaktionen

Hilsen fra redaktionen NYHEDSBLADET - for Klingstrupvænget & Rødegårdsvej Hilsen fra redaktionen Kære beboer, Du sidder nu med årets første udgave af vores nyhedsblad; rigtig mange gange velkommen. I dette nyhedsblad skal vi

Læs mere

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012 Kære forældre! Fredag den 29. juni 2012 Dette bliver det sidste ugebrev i dette skoleår. Onsdag aften havde vi den traditionelle dimissionsfest for 9. klasse og deres familier. En rigtig dejlig aften med

Læs mere